Orbis!
Köszi, szuper, menjünk cictartót horgászni. Nekem jó a szerda, írd meg mikor, vagy, ha gondolod csütrörtökön is mehetünk a tali előtt. Ahogy jobnak látod. Te tudsz címeket, vagy gyűjtsek én is?
Katinka!
Én se tudnék szombaton jönni, úgyhogy hajrá, TALÁLKOZÓ: legyen csütörtök du. légyszi! Amúltkori után meghalnék irigységemben, ha most nem mehetnék el!
Kikocska!
A málnalevéltea arra jó, hogy a vajúdás alatt segít ellazítani a méh és a gát izomzatát. Ezt olcastam, A BÁBA VÁLASZOL c. könyvben. (Ez itt areklám helye) egyébként mindenféle aroma-és fitoterápiás meg homeopátiás módszerek vanak benne leírva, meg egy csomó jó dolog szülésről, szopiról. Én tényleg sak ajánlani tudom.
Jajj, képzeld Óvárra megyünk hétvégén, azért nem érek rá szombaton. Anyu kérdezte, hogy nins-e Halász Kati nevű rokonotok aki 44+-1éves?
Bagz!
Szerintem Kikocs mond valamit, hogy ha kórház, akkor már nem jó. A Geréb Ágiról nekem ódákat zengett egy barátnőm, aki két szülésnél is ott volt amiket ő vezetett és állítólag tuti jó a gátvédelemben és gyönyörűséges szülések voltak (az egyik első babás) továbbra is sárgulok az irigységtől, olyan jó neked! Ha mégis kórház, a Szent Imréről is jókat hallani, nagyon liberálisak, a szülészeti prospektusukon is ez áll: Otthonszülés a kórházban. Csak egy plussz tipp.
Eszter!
Miért köveznénk meg? Mindenki szüljön úgy, ahogy jó neki. Szerintem az a lényeg, biztonságban érezd magad. Te a kórházban, Bagzerka meg otthon. Ettőlmég mindkettőtök jó fej marad nekem
A gátmetszés azért jó, mert szülés után hipp-hopp gyógyul azaz regenerálódik (amit segíthetsz intim tornával). A tánctanárnőm mind ahárom babáját így szülte, és azt mesélte, hogy ő már rohangált a szülés után, míg a "metszettek" állni-ülni alig bírtak. A dokim meg azt mmondta, hogy ők kérdés nélkül gátvédenek
, mert az a természetes és csak akkor vágnak, ha az orvosilag indokolt, akkor viszont nincs kecmec.
Cic!
Na szóval gyanta, aszongya, teljes intimgyanta, vagy brazilgyanta néven ismert, ami annyit tesz, hogy elölről, hátulról, alulról mindenhonnan mindent leszednek. Az én kozmetikusomnál kap az ember lánya egy eldobhatós papírbugyit szóval steril és mégsem vagy totál kitárulkozva (na meg a nagyon kényes részekbe véletlenül se megy gyanta). Aztán csíkonként halad itt is, csak a gyanta sűrűbb, mint a szokásos, ezt finoman felviszi egy spatulával és nem papírral, hanem a kezével finoman leszedi. Azért nem papír, mert attól sérülhet a bőr. A belsőbb részeken azért fáj ám, de abszolút kibírható és utána olyan puha, bársonyos lesz a bőr, mint egy álom. RÁadásul nem viszket amikor visszanő és a szőr is sokkal lágyabb lesz. Kismamiknál direkt jó. Mégse egy vadidegen borotváljon má...brrr, meg ha gátmetszés után még nőni kezd ott, na az horror lehet. A babának se árt, direkt utánakérdeztem. Remélem kielégítő volt a leírás, ha valami kimaradt, szólj bátran. Egyébként úgy emlékszem Esztyx is "hívő", úgyhogy lehet őt is kérdezni.
Edwig!
De jó, hogy itt vagy, mindig úgy örülök ám neked. A városban dorbézoltam, de Pomázon lakom, már akartam írni, mert, ha jól sejtem szinte szomszédok vagyunk. (tudom ki kéne javítani a profilomat)A légszomjjal én is küzdök. Néha ülök semmit se csinálok és csak úgy rámjön. Ma viszont nagy hős voltam, anyuékkal felmentümk a Kőhegyre, GYALOG!!! Rögtön el is aludtam amint hazaértem. Ribzli meg olyan egy tündér, ha én mozgok ő nyugton van. Biztos így segít a mamijának. Ti jól vagytok? Alig várom már a talit, hogy lássalak téged is.
Asszem rekordot döntöttem írásból
Noémi, csatlokoznék az orvosi kamarába, beveszel?
Nagy puszik nektek!