Új privát üzeneted érkezett!

Babi szorítok, hogy összejöjjön spontán és akkor bemutathatjátok a dokinak,hogy mit is tudtok!
Lucuzs szorítok, hogy minnél hamarabb túllegyetek a műtéten. Nem irigyellek. Ház alakítás, orr mandulaműtét, aztán szülés. Na jó az utóbbi miatt kicsit irigykedem. :wink: :lol: Jó kijutott most neked. Nem unatkozol.
Ma voltam uh-n, pénteken megyek megint, aztán ha pénteken minden úgy lesz ahogy várjuk akkor hétfőn inszem. Most van 2 petikém, megint a jobb oldalon. egyik 11, másik 12 mm. Mnyh 6,2
Első inszemhez képest most 2mm vastagabb a mnyh, és akkor csak 1 tüsző volt. Remélem szépen növögetnek még addig. Egyenlőre nem kell szednem az ösztrogént, csak E vitamint.

Kép
kissedi
 
 


Lucuzs!
Holnap sokat fogok rátok gondolni, drukkolok, hogy minden olajozottan menjen, és rendben legyetek. Sajnálom, hogy a kismamaság elejére meg a végére is jut egy-egy kórházas időszak Boginak, de tényleg jobb most túllenni rajta, amíg még pocakban a kistesó! Kitartást, minden rendben lesz!
Mitől jött előre a műtét?

Linácska!
Nem semmi, hogy milyen körülmények között jött össze Levi! Nem raknál fel megint képeket róla meg Liliről, olyan édesek, jó gyönyörködni bennük! :)
Lili hogy van? Nem javul még?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


A párom most cseszett le, hogy itt offolom a topikot. :oops: :oops: :oops:
Mindenkinek bocs... :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

 
 

Köszi Lányok a drukkokat!

Kiki! Elvileg jövő hét csütörtökön lett volna, aztán módosult szerdára. Most hétfőn mentünk megbeszélésre, erre azzal fogadott a doki, hogy ha nekünk is jó, neki jobb lenne a most csütörtök. Mégpedig azért mert más gyerekek betegség miatt kiestek a műtéti előjegyzésből, így van üresedés, Bogi meg most épp teljesen egészséges, és ki kéne használni a lehetőséget. Ki tudja mi lesz jövő hétre...
Így jött előre a műtét...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért.

Baba tervezéshez, főlleg pete érést serkentő gyógyszereim megmaradtak. És baba tapasz gyógyszereim is vannak, amelyek progeszteron pótlók. Sajnos nevüket nem írhatom ki a szabályzat miatt, mert akkor törölnék.

Ha esetleg valakit érdekel írjon nekem privát üzenetet.

Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Luczus: Nagyon szorítok nektek holnapra. Nyugi, legalább hamarbb letudjátok és túl lesztek rajta. Tökéletesen leírtad hogy mi fog történni, velünk is minden így zajlott, azzal a különbséggel, hogy nálunk nem kúpot adtak, hanem 1 szem gyógyit kellett bevenni műtét előtt. Délutánra már minden oké lesz Bogival. Az én Marcim, még kajált is estefelé. Olyan éhes volt már szegény. Remélem hamar túl lesztek rajta. Egyébként nálunk teljesen megszűnt a horkolás. Mindenkinek jobb ez így, legfőképpen a gyereknek.

Kisedi: Remélem ti sikeresebbek lesztek, mint mi. Szorítok! Nekem is pont ilyenek voltak az értékeim pénteken. Ekkor emeltünk a Gonálon.

Linácska: Aszta. Hát akkor ti is nagyon szerencsések vagytok! :)
Hát mi már most csak a spontánban bízunk. Most jöttem haza a dokitól és felírta nekem a vérvételre a beutalót. Hol lehet egyébként fizetőset kérni, és mennyiért csinálják? Az a 3 hét kicsit durva. :shock: Az inszemit a sima kórházban is megcsinálta volna a nőgyógyászom, de azt mondta hogy ő nem tudja preparálni és szűrni a jókat, így mentem a Kaáliba.

Megpróbálom magam lefoglalni valamivel erre a két hónapra, aztán majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

Más:
Csináltam körözöttet, most vágtam be egy kenyeret. Annyira fini.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Babicsek sajnálom hogy nem jött össze az inszemi.De még lehet spontán Szorítok hogy így legyen.

Luczus kitartást a műtéthez és mielőbbi gyógyulást a lánykádnak!


Maradt még rizseshús aki kér adok neki:)

Darinka ma kijött a 8.foga megint akkor mikor taknyos volt elmúlt a takonykor és mára kibújt a foga.

Most megyek mert apuval(papával) van és szökik

Majd jövök még
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Babicsek,
nálunk a kórházban van biológus, és ő készíti elő a cuccot. 2 órát babrálnak vele, centrifugázzák, hogy felgyorsuljanak, meg táptalajra teszik, meg még nem tudom miket.

Lucuzs,
köszi. Lilit is így altatták kétszer. Így nem kell szúrni őket, vénát biztosítani. Gondolok rátok holnap. Nálunk a tubuskivétel Levi születése előtt 2 nappal volt, ott aggódtak, hogy nehogy megszüljek az idegeskedésbe, de a két épület egymás mellett van :lol:

Kikinda,
keresek képet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, Luczus!

Két ismerősöm gyerekének vették ki az orrmanduláját és délután már mindegyik evett, semmi bajuk nem volt, mintha nem is lett volna műtét, úgyhogy hamar rendbe jönnek a műtét után.
Én ma viszem a Bencét fül- orr- gégészhez megint, mert 1 hete szipog, de annyira, hogy teljesen beszívja az orrlukát, de az orrából semmi nem jön ki, és azért elég idegesítő egész nap hallgatni. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond, van-e valami az orrával, vagy csak egy hülye szokás.

Mné
Még nem voltam dokinál, de megyek, ma nem tudok, mert Benit viszem dokihoz.

Kata lehet, hgoy már túl van szegénykém. Annyira szar ez az egész.

Bikfy
Gyógyulsz?

timejka
 
 


Lucuzs!
Azóta már túl is vagytok rajta, remélem jól van Bogi is! Ne aggódj az offolás miatt, mi is kerülhetünk ilyen helyzetbe később, jó tudni, hogy kell leszervezni. Meg különben is, ahogy Bikfy mondja mindig, nem csak a babával kapcsolatos dolgok érdekelnek minket, hanem az is, ami foglalkoztat, történik veletek ... stb.

Edi!
Drukkolok az inszemhez! És holnap is, hogy minden rendben legyen, és hétfőn lehessen az összeeresztés! :)
De jó, hogy neked a Closti egymaga is elég, hogy legyenek tüszőid. nekem mindig kellett utána szuri.

Babi, Vius!
Egy kis körözöttet szívesen elfogadok Vius rizseshúsa elé előtelnek! :)

Vius!
De jó, hogy kijött Dari foga és megint nem taknyos! Remélem, ez most így is marad:)

Linácska!
Köszi a képeket! Annyira szép gyermekeitek vannak!!! Lili nagyon édes kislány, és már milyen nagy! Levi is édes a kövekkel, igazán jó képek!

Timejka!
Mi van Bencével? Mit mondott a doki?
Kata írt a Forgách-os fórumba, túl van mindenen, már otthon van. Nem volt könnyű, ezután se lesz az, de nagyon drukkolok én is neki, hogy sikerüljön ezt túlélni, időt adni maguknak a feldolgozáshoz de utána újra belekezdeni és nem feladni!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska: Nagyon szép gyermekeid vannak. Büszke lehetsz rájuk! :) Lilinek milyen jó szine van. De szeretnék én ilyen barna lenni.

Luczus: Remélem minden oké és jól van Bogi!Majd gyere mesélj mi volt!

Olvastam Katát. Szegény milyen körülmények között volt ott. Azért remélem előbb utóbb hozzánk is benéz.

Kikikém: Köszi amiket írtál nekem. Egyet nem értek. A legtöbb esetben a lombik előtt fogigátlót kell szedni. Nekem ugye novemberi ciklusom vége felé kell mennem a dokihoz. Decemberre vagyok előjegyezve és nem esett szó róla hogy szednem kéne. Vagy az, hogy előjegyeztek decemberre-januárra az még nem azt jelenti, hogy akkor meg is csinálják a lombikot? Majd felhívom az orvost, mert ezt tényleg nem értem.

Timejka: Érdekes amit Bence csinál. Kiváncsi vagyok mit mondanak.
Nekem Marci meg a körmét rágja. Már teljesen hülyét kapok tőle. Nem is tudom megmondani mikor vágtam le neki ollóval. Mit csiáljak vele? Már gondolkoztam, hogy orvoshoz viszem, de az se tud semmit csinálni szerintem. Gondolkoztam, hogy veszek körömrágásra neki ecsetelőt, amivel be kell kenni, de szerintem ez sem tántorítaná el ettől.

Végre holnap már péntek van.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Gyors leszek mert katasztrófa éjjelen és napon vagyok túl.

Lucuzs remélem minde ok volt és most is ok Bogival

Ma voltunk tancsin Dari 9130g és 74 cm (szerintem elmérték)
Éjjel 1:20tól 4:20 ig Dari fent volt és ráadásul nekem is éjjel óta görcsöl az epém anyum már adott egy injekciót is valamennyire használt de nem múlt el.Most pálinkát itattak velem de asszem oda is csapott.
Majd jövök.

Katának üzenem hogy sok erőt kívánok!!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Orrmandulával semmi baj nincs, marha száraz az orra és attól, hogy beszivja az orrát 10 másodpercenként (és ez egész nap tart és egész nap hallgatni már kikészülök) kisebesedett belül az orra. Kaptunk orrcseppet, ami olaj, hogy rendbe hozza az orrát és kaptunk még egy büdös, keserű az íze, doki szerint ettől pár nap alatt abbahagyja, mert annyira szar, és mivel sebes az orra, csípi, ami véleményem szerint nem jó, mert jobban kisebesedik az orra, tehát a tököm se tudja, hogy mit csináljak.
Az allergia gyógyszert és orrspray egész télen használni kell, mivel a Ben a penészre is allergiás és az hideg időben jön. Lehet, hogy tényleg azért kezdte mert száraz az orra, de lehet, hogy megszokás. Amikor nagyon koncentrál valamira, akkor nem csinálja. Türelem, türelem, ez kell. Most kegyetlen vagyok, mert ma nem engedem sakkra, holnap cirkusz lesz, mondtam neki, hogy amíg csinálja, addig nem lesz sakk se és cirkusz se. Majd meglátjuk mi lesz.

Szegény Katám! Biztos nem lesz könnyű feldolgozni és tovább lépni.

Babi
A tesóm fiának se vágták mostanában a körmét, mert rágja. Nem csinál semmit a tesóm, csak abba hagyja. Azért a körömrágásnak nincs hangja :lol:

timejka
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, és egyben nagyon köszi a drukkokat! Bocs, de tegnap annyira össze voltam zuhanva lelkileg és testileg is, hogy este csak néztem ki a fejemből és mozdulni sem bírtam.

De most már itthon vagyunk, és minden rendben.
A tegnapi nap azért kemény volt, több szempontból is, de végre a hátunk mögött van, és ez a lényeg!
Majd ha egyenesbe jövünk írok részletesen!

Puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus
Túl vagytok a mandula műtéten? Ha igen, akkor jobbulást.

Olvastam én is Katát a másik fórumba, azért nem semmi hozzállásuk volt a kórházban az ott dolgozóknak.

timejka
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, még mindig nincs időm. Komolyan gondolkodom a felmondáson, mert már nem fogo így bírni sokáig.

Voltam Valicskó doktornőnél. Azt mondta, hogy a 0. perces inzulinom magas, a 120. perces elmegy. Merkformint írt fel 2x1 850mgost. 4-5 hét múlva pajzsmirigy hormonokat kell nézetnem újra, és ha akkor is 2,5 körül lesz a TSH-m (mert hogy most annyi volt), akkor arra is kapok gyógyszert. Bár a doktornő arra számít, hogy a met azt is lenyomja, és nem kell gyógyszert szednem. Plusz 160gr-os Ch diétát kéne nyomnom + mozgás.
Kell 3 hónap míg hat a met, szóval addig tuti nem kezdünk bele semmibe.

Pusz Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kikinda
Találtam egy olyat, hogyan kell, lehet a hagyma teát elkészíteni. Gondolom már nem aktuális, de még jól jöhet:
"Két-három fej vöröshagymát mossunk meg jó alaposan héjastul, és vágjuk össze. Főzzük néhány percig egy liter vízben. Ízesíthetjük szárított kamillával, hársfával is. Pirítsunk meg három evőkanálnyi barna cukrot, és hígítsuk fel a hagymafőzettel. Mézzel édesítve igyuk, aprókat kortyolgatva."

Szia Bumi!
Örülök, hogy jelentkeztél. Mit dolgozol, hogy ennyire nincs időd? Irigyellek kicsit. Sok sikert a gyógyszerszedés utáni eremdényekhez, vagy hogy a fenébe akartam írni ezt a mondatot. :oops: Szóval drukk!

timejka
 
 


Timejka!Egyetemi könyvtárban dolgozom, és ilyenkor van az iratkozási időszak. De ezt még bírnám is valahogy. De a pályázatok pénzügyi és egyéb más részeivel is én foglalkozom, és ez pályázatonként egész embert kívánna, nekem meg a munkaidőm fele van 4 pályázatra.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, és egyben nagyon köszi a drukkokat!
Bocs, hogy tegnap nem írtam már, de lelkileg és testileg is ki voltam készülve, így mikor este hazajöttem (apa aludt bent Bogival) csak néztem ki a fejemből.

De végre most már itthon vagyunk, és minden rendben.
A tegnapi nap azért kemény volt, több szempontból is, de végre a hátunk mögött van, és ez a lényeg!
Majd ha egyenesbe jövünk írok részletesen!

Puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Jelzem, még élünk, Mindenki jól van. 7közben mindig dolog volt, este meg vagy olvastam, vagy scrap-peltem, de főleg bealudtam jó korán (magamhoz képest). :)

Lucuzs! Látom, Ti közben "soron kívül" túlestetek a műtéten, ügyesen vettétek a változást! Örülök,h írtál róla, mert bár most a fül-orr-gégész szerint nem kell műtét egyik gyerkőcömnek sem, változhat a helyzet. Remélem, azóta sikerült picit pihennetek is! Gyors gyógyulást a Nagylánynak!

Csajok! Körömrágás témában én vlmiféle szorongásra tippelnék. Ha nagyon zavaró, mert pl. teljesen tövig rágja a gyerkőc, inkább pszichológust keresnék fel, mint orvost.

Linácska, gyönyörűek a Gyermekeid!

Vius! Remélem, jobban vagytok! Dari ismét nagyon cuki a fotók alapján, egyre kópébb. :) Hozzál máskor is képeket!

Babicsek! Döbbentem látom, h kidobtatok egy rakás pénzt és nincs inszem?! A lombik előtt mindenre kérdezz rá, ami miatt kétség van Benned, vagy "csak" nem érted!

KissEdi! Drukkolok nagyon! Titok: láttam, olvastam, és nagyon igaz (akkor is, ha "nem hiszünk benne"). Érdemes időt szánni rá.

Bumi! Örülök, h látott Valicskó; adj időt a metnek, hátha Nálatok is metformin bébi születik!
http://www.pco-szindroma.hu/erdekes_hasznos/pcos2009/4.zip

Kata sokat van eszemben. Bizony a 21. sz-i magyar átlagkórház nem az empátiáról híres...ezt én is megtapasztaltam. De azt "jó alapnak" tartom, h ír, beszél róla, így könnyebb lesz feldolgoznia.

Monic, Beze, ugye jól vagytok?
Vendég
 


Babi!
Nem mindenhol szedetnek fogigátlót lombik előtt. Ez is az intézménytől függ. Valószínűleg ennek az is az oka a bp-i Kaáliban, hogy sokkal jobban tervezhető lesz így, hogy mikor kezded szurni a szurikat. Valószínűleg ott, ahova jársz, nem kjel előtte szedni. De egy kérdést megér, hogy tudd, mire számíts.

Vius!
Sajnálom az éjjelt! Remélem már jobb az epéd! Gyógyulást neked!

Timejka!
Remélem, elmúlik a szipogás. Megértem, hogy zavar, engem is bosszant, mikor a férjem szipog.
Hát még mindig beteg a férjem, a héten már otthon is maradt, annyira rosszul volt, szédült is. Nagyon jól hangzik ez a tea, ki fogom próbálni! :)
Te most végül 4 órában dolgozol, ugye? Milyen a légkör a munkahelyeden?

Lucuzs!
Szuper, hogy túl vagytok rajta! Köszi a helyzetjelentést, hogy minden rendben. Ha lesz egy kis időd és nyugi lesz, akkor várjuk a részleteket. Sajnálom, hogy nem volt minden zökkenőmentes (ezt vettem ki a szavaidból), de tényleg az a fő, hogy rendben vagytok és túl vagytok rajta.

Bumi!
Sajnálom, hogy ennyire leterhel a munka. Ez tényleg kemény, hogy folyamatosan dolgozol. És van kilátásod kevésbé stresszes munkahelyre?
Sajnálom, hogy gyógyszer kell, de örülök is, hogy így van min segíteni, és ha rendben lesznek a hormonok, akkor hátha végre nálad is beüt a csoda! Sokat vagy te is az eszemben, sajnálom, hogy nem tudsz gyakrabban jönni.

Agassi!
De jó, hogy te is idetaláltál! ;) Örülök, hogy a család rendben, akkor gondolom, munka, csana minden működött a héten jól.

Monic tényleg nagyon régen volt már!
Beze írt, hogy elutaznak, de nem tudom, mennyi időre és mikor jönnek vissza, remélem hamarosan jelentkezik.
Dy-ről sem tudunk, Rodi is régen járt!
Eclipse meg lassan szül.
Lányok, gyertek, jelentkezzetek!!!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Lucuzs,
remélem most már minden ok.

Agassi,
köszi, ugye jól sikerültek? :lol:

Bumi,
állítólag a rekorder, aki a met elkezdése után babás lett, kb. 50 napig szedte. Nekem 75 kellett Lilinél, úgyhogy lehet, hogy 3 hónap múlva már babás leszel :lol: A TSH-t meg tényleg nézzék meg, nekem azt mondták, hogy ok, hogy 3,8 a határ, de ha babát szeretne az ember, akkor a 0-hoz kell közelítenie, akár 0 is lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én a héten elég depis vagyok. Új főnökünk van, minden megváltozik, máshogy kell, mást kell csinálni, és én nem szeretem a változásokat. Ráadásul a héten még költöztünk is, ugyan épületen belül, de így minden-minden megváltozik. Tegnap már majdnem bőgtem otthon. Folyamatosan ideges vagyok, eddig nem stresszeltem ennyit a munkahelyen. :( Most sincs gáz, csak olyan irányba indultak a dolgok, amilyen irányba én nem szeretnék menni. De azért próbálom megeröltetni magam. :oops:
Viszont a futás egyre jobban megy, 3 km-eket futok hetente kétszer a kutyánkkal, aki mindenhonnan hazafelé szeretne futni egészen addig, amíg el nem téved... :lol: Akkor is hazafelé szeretne, csak nem tudja az merre van... Kis bolond, de tök jól fut a tempómban, nem rángat, pedig erre a mindennapi séták alkalmával nem sikerül rávenni, csak a futásnál.
És elkezdtem puzzle-ozni. Vettem egy csodaszép puzzle-t a leendő gyerekszobába, 1000 darabos, esténként azzal kapcsolok ki. Egyelőre nagyon tetszik, pedig nem egyszerű... :)
És már nagyon-nagyon várom a november 5-öt, az első szurit! Komolyan gondolkozok egy vonalzón, hogy látszódjon, ahogy telnek a napok... Már csak egy bő hónap, és még mindig több, mint egy hónap!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hello csajok!
Lucuzs örülök, hogy túl van a csöpplány a műtéten. Várjuk a beszámolót!
Kiki kitartás. Úgylátom most sokunknak összejön minden.
Futásban viszont nagyon ügyi vagy. Én tuti nem bírnék 1 km-t sem végigfutni. :oops:
Hajrá Bumi!
Lina gyerekeid nagyon szépek. Azok a szemek Lilinek :)
Petikéim szépen növögetnek. Megvan mindkettő, egyik 14, másik 14.8 mm. Mnyh 8.2.
Így nem kell ösztrogéneznem. Viszont csak szerdán lesz az inszem, mert a dokibácsi szerint hétfőre még nem lesznek elég nagyok.
Képzeljétek, nemrég értem haza. Meló után egyenesen elmentem vásárolni, erre valószínű, hogy defektünk lett. :twisted: Mindig van valami!!!! Most egy kicsit kiakadtam. Anyagilag a béka se..e alatt vagyunk erre még ez is, ráadásul még venni kellene tüzifát is, mert ilyen gázár mellett kell a kandalló, meg attól meleg sincs.

Kép
kissedi
 
 


Bocs hogy nem reagáltam mindenkinek. Nagyon ideges vagyok és megyek most gyorsan összecsapok apinak egy vacsit.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok. Bogi már fél 7 óta alszik, én már mindent rendbe tettem, mert pár nap alatt elfutott a lakás.

Szóval műtét:
Éhgyomorra kellett menni, reggel 7-re. Megvizsgálták, és engedték a műtétet, de már ekkor 11-et mondtak, mint lehetséges időpont. Így apával keményen dolgoztunk azon, hogy Bogit lefoglaljuk és ne az ivás meg az evés járjon az agyában. És persze mi sem ehettünk, és bár én reggeliztem, de lassan már érett a tízórai.
Aztán egyszer csak kiderült, hogy borul a műtéti sorrend, Bogi 3. lett egyből, így már 9 körül megkapta a kábító kúpot. Ettől kezdett belassulni. Aztán 9:40 felé jöttek érte. Nagyon féltem mi lesz, hogyan fogunk elvállni a műtőajtóban, de próbáltunk előre készülni, és megbeszéltünk minden Bogival. Vihetett egy babát magával és az ápolókkal együtt eljátszottuk, hogy most bújócskázni fogunk, és ők jól elbújnak előlünk. Hála égnek Bogi nem tiltakozott.
Kb. fél órát volt bent, addig szóltak, hogy mi együnk, mert műtét után még 2 órát inni, 4 órát enni tilos Boginak.
Gyorsan kikérdeztem egy ápolót, hogy milyen állapotban fogjuk visszakapni Bogit, így felkészülhettünk lelkileg. Mondták, hogy az altató miatt fél órát nagyon síros/nyifis lesz.
Aztán meghallottam bentről egy sírást, nem volt ismerős, de tudtam, hogy mégis Bogi az. Kisbaba hangon sírt. :cry:
Lassan megjelentek, és tényleg vígasztalhatatlanul sírdogált, bármit mondtunk neki, semmi nem változott. Ekkor elkezdtem neki mesét olvasni, amitől megnyugodott, félálomszerű állapotban hallgatta a meséket egymás után. De kisebb szünetekkel fel-fel sírdogált. Majd a fél óra végére elhányta magát, ettől megkönnyebült és lassan elaludt.
Ekkor jött be a doktornője, aki mondta, hogy a műtéttel minden rendben volt, de az altatás elején légzési nehézségek léptek fel Boginál. :cry: Hát asszem jó, hogy épp ültem, mert a lábam nem bírt volna el, ha állok.
Na ezután jött ki rajtam a feszültség, egyre erősödött a hányingerem, remegett a kezem, zsibbadtak az ujjaim, elég közel kerültem az ájuláshoz. :cry: Le kellett feküdnöm Bogi mellé, még szerencse, hogy elfértem. Lassan aztán jobban lettem.
Kis alvás után ébredt Bogi, még mindig elég rossz hangulatban. Végre már ihatott, de persze már nagyon éhes is volt.
13-től 15-ig újra aludt, amíg én elmentem pár cuccért. Délután már jókedvűen ébredt, persze még nagyon gyengén. De enni is elkezdett, mihelyt megengedtük.
Innen már egyre gyorsabban erősödött, este már teljesen önmaga volt.
Én viszont összeszakadva jöttem haza. És az éjszaka sem aludtam jól, óránként felébredtem, aztán korán reggel már megint a kórházban voltam.
Hamar hazaengedtek, aminek nagyon örültem.

Nem volt könnyű menet, de jó, hogy letudtuk!

Visszaolvasni nem megy még...

Csak annyi, hogy kiszúrtam Kiki időpontját!
Kikim! Én meg nov. 5-re vagyok kiírva!!!! :wink: :lol: Átadom neked a stafétát jó? :wink: De figyelj jól a váltásnál, mert lehet, kicsit korábban fogom nyújtani a botot! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok,

megvagyunk ám, csak beteg volt a két gyerek és a férjem is. 3 férfi betegen pedig nem egy leányálom. 8)
De mostmár jól vannak, majd igyekszem jönni.

Puszi mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam, de reagálni nem igazán tudok. Már csütörtökön hazajöttünk, a mai nap helyett, először Lexi betegedett meg, de szerencsére jobban van, és kevésbé viselte meg, mint márciusban. Utána a férjem, most pedig én is beleestem. Torokfájás, nátha, köhögés. Ráadásul még jól össze is vesztünk, úgyhogy csúcs a mai nap. :(

Kiki, drága vagy, köszönöm. Én láttam a képen a két szemet. :wink: Nagyon drukkolok, ugye tudod?

Lucuzs, fő, hogy túl vagytok rajta. Bogit puszilom!

Vius, szerintem nem vékony, pont jó. :)

Agassi, köszi, hát, voltunk jobban is... :?

Mné, köszönöm a hiányolást.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Beze, jobbulást Nektek is! Remélem, a békülés is megvan már!

Nálunk is szívás van, tegnap du. óta magas láza van Fiamnak, megjárta az ügyeletet Apjával estefelé, a fülét is fájlalta. Lányom is bágyatag, bár láza nincs, randán köhög. Frankó hörghurut. Doki szerint semmi köze a múltkorihoz, ez cseppfertőzéssel terjed. Úgyhogy nálunk is befigyel az egy hét közösség, egy hét betegség minta. :(
Lányom alszik rendesen ebéd után, Fiam most Pom-Pom meséit nézi, mert egész eddig aludt kisebb-nagyobb megszakításokkal.

Ja és ma pont Húgomat látogattuk volna meg, de így elmarad. Már 5 hete nem láttam, csak webkamerán keresztül.

Kiki! Gyógyuljon Párod is! Nov. 5. mindjárt itt van :D
Ez a vigyor Lucuzsra is vonatkozik!

Ja és Vius, Dari szerintem sem sovány.

Remélem, Mindenki más sokkal jobban van és élvezi a 7végét!
Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok

Beze jobbulást nektek!Remélem én is hogy már szent a béke.

Lucuzs Bogi hogy van?

Agassi jobbulást a gyerköcöknek!!!Dari is taknyos megint nem durván de folyik neki de viszont csúnyán köhög most kapja a köptetőt remélem elmúlik neki.

Kiki November 5 tényleg mindjárt itt van.Dari is lassan egy éves pedig még csak most született.
Ma apa befelyezte egy helyen a munkáját próbafütést csináltak befüstöltek és api sokat nyelt kapott egy kis füstmérgezést de már jobban van hála istennek.
Darival csütörtökön voltunk mérésen 9130g 74 cm. Irattam neki agyhártya elleni védőoltást legközelebb majd csak szülinapján megyünk.

Többiek merre?

tényleg régen volt már Dy Bikfy Rodi Eclipse is

Majd még jövök pusza

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kissedi!
Szerdára szépen megnőnek a tüszők! Drukk az inszemhez!
Sajnálom a defektet. Tényleg mindig történik valami.
Nálam a futás tényleg csak rászánáson múlik. Meg azon, hogy most már nem akarok gyorsan futni, csak az a lényeg, hogy már ne gyaloglás, hanem futás legyen. Tavaly ősszel kezdtem futni, de akkor gyorsan akartam, és így alig bírtam a 15 percet, tényleg minden perc szenvedés volt, így csak pár hétig tartott a lendület, aztán abba is maradt a dolog. De most, hogy a sebesség nem számít, sokkal jobban megy. ;)

Lucuzs!
Köszi, hogy megírtad a részleteket!
Szörnyű lehetett hallani a kisbabás sírást, meg aztán azt, hogy gondok voltak Bogi légzésével. Nem tudom, hogy a probléma volt-e olyan súlyos, vagy egyszerűen kijött rajtad a nagy feszültség, meg rádöbbentél, hogy tényleg bármi történhetett volna, nem hiába aggódtatok. Nehéz lehetett műtét előtt, után kezelni a helyzetet, nyugtatni Bogit, minden elismerésem a tietek, nagyon ügyesek voltatok! Örülök, hogy túl vagytok rajta, remélem, azóta már a te lelked is jobban van!
Lucuzs, de aranyos vagy, köszi a stafétát, várom. :) El is küldöm priviben a telefonszámom, hogy tényleg tőled kaphassam a nagy hírt, jó? ;)

Monic!
Sajnálom, hogy mindenki lebetegedett körötted, örülök, hogy már jobban a család! Várunk vissza! :)

Beze!
Sajnálom, hogy mindig tönkreteszi a betegség a nyaralásotokat, pihenéseteket! :( Az összeveszés is lehet a betegségek miatt, nem? Akkor sokkal türelmetlenebb az ember. De remélem már kibékültetek, és nem komoly a baj!
Örülök, hogy láttad a képen a szemeket! :)

Agassi!
Kár, hogy megint beteg a család, sajnálom összedtek valamit. Ez így elég kemény, egy hét nyugi, egy hét betegséggel. :(
Húgod jól viseli a kismamaságot?
Jelentem, végre a férjem ment dolgozni. Mondjuk hétvégére már egészen jól volt, szerencsére.

Vius!
Darinak gyógyulást! Remélem a párod is teljesen jól van a füstmérgezés után. Jó, hogy nem lett nagyobb bajuk!

Linácska!
Mi van Lilivel? Jobban van? Mit mondott ma a doki?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést! Bogi tök jól van!:D Mintha mi sem történt volna! Nekünk fura, mert éjszaka nem halljuk a szuszogását/horkolását. Még a beszéde nem az igazi, az orrán szelel minden hang, ami eddig folyton náthás hatást keltett. De a doki mondta, hogy ez csak átmeneti, hamarosan megszokja, és rendeződni fog.

Kiki! Számod elmentve! :wink: Nevedet meg gyakorolni fogom, hogy gyorsan megtaláljam a telefonomban. :wink: Vagy írok egy listát, kiket kell értesítenem! :lol:
Privis kérdésedre válaszolva:
A pakolással, takarítással, rendezkedéssel tegnap készen lettem!!! :lol: Már tényleg csak egy dolog van hátra, a kókuszmatrac huzatán kell zipp-zárat (talán így írják...) cseréltetni, mert tönkrement. Remélem ezt a héten elintézi a párom, és akkor 100% minden!!! :lol:
A kórházas táska is készülőben, igaz oda még kell pár dolgot vennem, de az is meglesz hamar, ha megjön a fizetés. :wink:

Most Bogit kell szórakoztatni egy hétig, amíg még nem megy oviba, de csak okosan, mert nem ugrálhat, futkározhat, nehogy bevérezzen a seb. Erre tegnap hirtelen indulásból hatalmasat esett, aztán meg a lépcsőn botlott el, de szerencsére nem lett nagyob baj. :evil:

Látom sok a beteg mostanában. :( :evil: Mindenkinek mihamarabbi felépülést!

Kissedi! Most már tuti a szerdai inszem? Szépek a méreteid ne aggódj! :wink: :lol: Drukk!!!

Puszi!
Most már ígérem nem tűnök el!!! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Agassi, nektek is jobbulást, és köszönöm.

Vius, Kiki, Lucuzs, köszönjük szépen.

Vius, párodnak is jobbulást kívánok, jó, hogy nem lett nagyobb baj.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! . Sajnos a tüszőim belassultak ma "csak" 16mm mindkettő. Mnyh 10,3, amelyre megkaptam a kiváló minősítést. 8) Szúrtunk így egy adag gonal-t. Ma meg adom még a tüszőrepit rá este 21-kor, és akkor szerdán 11-kor inszem. Remélem hogy apinak is jó lesz az eredménye, mert ha ezek után meg neki nem jó akkor az agyrém.
Bocs h nem reagálok, de főzni kellene valamit. Majd még megpróbálok jönni.
puszi

Kép
kissedi
 
 


Na megmenekültek Lili mandulái. Most újra szépek lettek. Hogy az antibiotikumnak, vagy az energiának köszönhető, nem tudom, de végül is mindegy is, a lényeg, hogy egyenlőre megúsztuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kissedi! Hajrá tüszőrepi!!! Aztán meg hajrá szerdai inszem!!! Drukk mindkettőtöknek!!! :D

Linácska! Szuper, hogy Lili mandulái maradhatnak!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lina örülök, hogy jól alakult Lili mandulája.
Lucuzs már csak 1 hónap!!!!kösz a drukkot. Már egyre jibban izgulok. :wink: :oops:
Képzeljétek egész éjszaka az injekciózással álmodtam. :roll: Most elég sz@rul szúrtam meg magam, így elég mély nyomot hagyott bennem. (szó szerint is)
Vius szegény párd jól megjárta akkor. Darinkának gyógypuszit küldök.
Beze remélem már kibékültetek azóta!
Agassi jobbulást a két csemetédnek. Most már bejön ez a taknyos idő... :twisted: De nálunk az oviban most kötőhártya járvány van. (még az hiányozna a boldogságomból :roll: )
Most indulok lassan melóba, de ebben a retek időben nem tudom, hogy fogok biciklizni. :twisted:
Na jó nem rontom itt kora reggelre a topic hangulatát, mert már annyi a mérges fejem :twisted: ,hogy csak na :wink:
Az időhöz képest szép napot mindenkinek![/b]

Kép
kissedi
 
 


Jobbulást a betegeknek!

Luczus
Mindig olyankor esik-kel a gyerek, amikor vigyázni kell.

Kikinda
Felhő-nézegető lettem, mindig a felhőket nézem. Tegnap reggel eszembe jutottál, kinéztem az ablakon, a felhő felett keskeny csíkban szép piros volt az ég, és úgy nézett ki a felhő, mintha piros kontúr vonallal lett volna körbe rajzolva. Nagyon szép volt.

Bence másfél napra az orr beszippantást abba hagyta, majd elkezdte és már tényleg nem bírom. Tegnap reggel suliba vérzett az orra, majd telefonáltak 9 óra előtt, hogy menjek érte, mert hányt, de azóta semmi baja, azért ma otthon van. Holnap már suli.

timejka
 
 


Lucuzs!
Tényleg, ez olyan furcsa, mikor az embernek feltűnik egy mindennapi zaj hiánya... Azért hamar megszokjátok majd! :)
Szuper, hogy kész vagy a nagy dolgokkal, és végre kicsit pihenhetsz! Azért rátok fér ez már!
Szuperek az új vonalzóid!!! :)
Voltál ma NST-n? Mit mondtak, ilyenkor mit néznek?

Beze!
Hogy vagytok? Gyógyulgat a család?

Kissedi!
Drukk holnapra! Sajnálom a rossz szúrást, sajnos van ilyen is, néha nem jól sikerül, de a lényeg, hogy bent van. Mondjuk én is mindig izgulok, hogy jó szögben legyen tartva, mind bemenjen ... stb. Sőt volt, hogy azon aggódtam, hogy az ügyeletben tényleg feloldották-e a szert az oldófolyadékban, és úgy kaptam-e meg a tüszőrepit, vagy csak az oldófolyadékot adták be... Az ember mindig talál valamit, amin parázhat. :oops:
Remélem mostanra már jobb a hangulatod!

Linácska!
Jaj, de jó, hogy Lili jobban van!

Timejka!
Jaj, de szép lehetett a felhő, amit leírtál! :)
Sajnálom, hogy Bence még mindig szipog.
Mikor tervezel elmenni a nőgyógyászodhoz beszélni vele az átjárhatóságról? Kell hozzá időpontot kérni, vagy csak oda kell menni rendelésre?

RODINA!!!
Nagyon régen jártál felénk, minden rendben?!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Mné!
Te is régen jártál felénk. Mi van veled?

Bikfy, drága!
Természetesen te is nagyon hiányzol, csak azért nem írom rendszeresen, hogy hiányollak, mert megértem az okodat, amiért kicsit távol tartod magad tőlünk. De nagyon, nagyon várunk vissza ám! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

kissedi: Egy kalappal holnapra! Szorítok 11-kor!

Timejka: Nem semmi a te kisfiad. Akkor most amiatt vérezhetett a orra, hogy ezt csinálja? Gondolom hogy idegesíthet. De mit mond, miért csinálja? Mert a körömrágás még valahogy megérthető, hogy esetleg így vezeti le az enyém a feszültséget, de ez? Nem ijedt meg hogy vérzik az orra? Szegényke. Lehet hogy ez most egy kicsit elrettenti ettől, hogy ezt csinálja.

Tényleg csajiok! Rodi, bukfy: Legalább csak egy szára ugorjatok be!
:wink:

Én ma voltam vérvételen Az egyik SZTK-ba azt mondták a múlt héten, hogy két hét múlva menjek, mert nincs tesztanyagok. Még ez után átmentem a másik kórházba (nem ebbe szólt a beutalóm) hogy ők letudnák e nekem venni ezt a pajzsmirigyes dolgot, és azt mondták hogy persz hogy le. Erre én elrohantam a körzetihez, átírattam a beutalót, így ma reggel le is vették a vért. Holnapra már lesz is eredmény a körzetimnél. Hihetetlen ez az egészségügy. Most már csak az endokrinológiára kell bekönyörögnöm magam, mert oda meg decemberre tudtak volna időpontot adni, akkor is már csak két alkalomból tudtam volna választani. Dehát én ezt már addigra leakartam tudni, hogy ha mégis indul a lombik, meglegyen az eredmény. Szóval ez még nagy menet lesz.

Ma alig tudták levenni a vérem, amin nem csodálkozom, mert hajszálvékonyak a vénáim. Kétszer kellett szúrni is, mindkét kezemet. De ez már nem ijeszt meg.

Agassi: Jobulást nektek. Hogy vagytok azóta?

A szurizásra visszatérve: Nekem legutóbb volt olyan, hogy egy borsszemnyi nagy lila folt lett a beszúrás körül. Hogy az mitől lett? Pedig máskor meg se látszik a helye. :roll:

Kép
babicsek
 
 


Köszi a drukkot, ránk fér! Apa most hívott, hogy nagyon izgul a holnapi nap miatt. Szegénykém, neki még nehezebb mint nekem. Engem csak néznek folyamatosan, látják, hogy hogyan haladok, de neki 2 hónapja volt spermavizsgálat, az előző inszemnél. Most ideges,hogy mi lesz ha nem lesz elég jó. :cry: Remélem nem lesz vele gond, mert nem bírnám ki, hogy magát okolja mikor már a célegyenesben vagyunk. De neked ez Babi nem kell ecsetelni. :cry:
Nekem szerencsére nem lilult be a szuri helye, egy kis pötyi van ott, de nem is látszik, csak ha nagyon megnézem.

Kép
kissedi
 
 


Babi ez az egészségügy tényleg nem semmi. Engem folyamatosan az idegesít, hogy minek fizetem a tb-t, ha minden vizsgálatért fizetni kell, inszemért fizetni kell, injekciókért fizetni kell....stb. Akkor ne fizessek tb-t nem?
Kiki már jobb a hangulatom, most már izgulok... A hasam akkora mint egy medicin labda, és ez nem túlzás...És ez még nőni fog :wink: :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok,
Na én ebben a hónapban sem lettem terhes, pedig megtettünk mindent.... :oops:
ma megjött 28 napra, életemben nem volt ilyen magától, csak ha gyógyszert szedtem. Viszont ömlik belőlem, nagyon sok van, na és ilyen sem volt még. Milyen mennyiségig normális ez??? Lehet, hogy elindult valami, csak mégsem jött össze, azért ilyen???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek!
Ügyesen szervezed a vérvételt! Sajnos, ügyeskedni kell, ha az ember eredményeket akar. Drukkolok az endokrinológiához!

Kissedi!
Nyugi!!! Minden rendben lesz! Drukkolok, hogy minden eredmény jó legyen, és minden készen álljon egy kisbabához! :)

Linácska!
Nagyon sajnálom, hogy megjött! Te is napok óta a fejemben vagy, hogy vajon mikor kelene nem megjönnie, de nálam annyira vánszorog az idő, hogy nem hittem, hogy már itt tartunk a ciklusodban. :( Küldök neked nagy ölelést, és tudod, új ciklus, új remények!
A vetélésem utáni első vérzésnél én is eléggé pánikoltam, hogy normális-e a mennyiség, annyira sok volt, mint még soha. Azóta is mindig több, mint eddig, de akkor kb. 2 órát bírt egy normál betét. Szerencsére mire nagyon megijedtem volna, addigra kicst csökkent a mennyisége. Remélem nálad sem lesz baj. Én akkor majdnem felhívtam Bikfyt, hogy ő amikor kórházba került, mennyire volt erős a vérzése...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak most éppen lakásfelújítunk, így nem nagyon tudok jönni. Holnap kiszedik az ablakainkat és kapunk újakat. Itt fogok állni a csupasz falakkal. Nem kicsit izgulok. Ráadásul most peteérek, úgyhogy ma még kufizni kellene, remélem fogunk is. Tegnap is neki indultunk, de én rosszul éreztem magam, így apit arrébb kellett tolnom. Na majd ma.

Vérzésről: Én konkrétan nem tudtam kijönni a WC-ből. Betettem betétet és mire kezet mostam, ki akartam jönni a klotyóról, már folyt a combomon és a lábam szárán a vér. Akkor nekem lökés hullámok jöttek. Mire kórházba értünk, jobb lett, de doki először meg sem tudott nézni. Utána kaptam vérzés csillapítót, na attól jobb lett.
És én akkor nem voltam terhes, legalábbis a teszt szerint. Nekem akkor voltak ilyen brutál mensijeim, mikor sok volt a cisztám. És a PCO-s hormon eredményeim is vacakok voltak. A vetélős vérzés szerintem másmilyen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kissedi!
A TB-nek tényleg fizetünk egy csomót, de pl. a lombiknál néztem, hogy 33 ezerért vettem tb támogatottan az egyik szurit, és a teljes ára 99 ezer lett volna! Én akkor teljesen ledöbbentem, hogy ekkora támogatás mellett is még ennyire drága az injekció. :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy!
Ez a vérzés elég durván hangzik így. :( Örülök, hogy már a múlté.
Lakásfelújítás? Megértem, hogy izgulsz miatta! De biztos minden rendben lesz. És aztán a szép új ablakokon keresztül már másképp fogod nézni a világot, remélem! ;)
Remélem, sikerül ma elkapnod a párod!
Hú, nekem olyan szex-es álmom volt éjszaka, pont mensikor, mikor nem lehet... :oops:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska
Amikor nem is nem a megszokott vérzésem van, elgondolkozok, hogy valami elindult? De nem hiszem. Lili nem július 3-át mondott, csak elértetted? :D Mert akkor még van rá esély, nem?

Babicsek
Bence amikor vérzett az orra, akkor nagyon megijedt és nem is csinálta, de 9-kor hazavittem a suliból, mert hányt, na azóta megállás nélkül folyamatosan. Már megőrülök. Valószínű pszichésen van. Ma reggel beszéltem az egyik tanítónénivel (a normálisabbal) és mondtam neki, hogy valószínű az iskola miatt ilyen a Bence, mert előtte nem volt vele ilyen sok gond. És azért az ilyen gyerekkel egy kicsit szerintem nyugodtabban kell beszélni meg viselkedni, ezt otthon tapasztalom egyébként. Mindegy elviszem egy pszicológushoz ha találok itt a környéken, hogy legalább ha van, az okot megtaláljuk, de pár hetet nem bírok ki szipogással.

Bikfy
Jó munkát és húzzatok bele, mármint a a kufizásba. :)

Orvoshoz nem kell bejelentkezni, ha voltam, ígérem megírom. Nem tervezek semmit előre, mert akkor tuti, hogy valami közbe jön. Így volt ez hétfőn is.

Juj, mennyit írtam. Dugulok!

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: