Új privát üzeneted érkezett!

Helló Csajok!!!

Apa és Ati futóbringázni mentek, így van egy kis időm, gondoltam Rátok nézek :)

Először is, a két legfontosabb dolog:
Örülök a cicás jó hireknek!!! :lol: :lol: :lol:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs gratulálok a kis újasszonykánknak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

vikoo - folyadék és jó hangulat - attól függ mi az a folyadék :lol: :lol: :lol: El is kezdtem a málnalevél teát iszogatni. Ráadásul azt írják, jó torokgyulladásra is, úgyhogy két legyet egycsapásra :wink:
Tényleg nagyon különleges nap volt akkor a péntek akkor számotokra is.

Henne - tanulás Levi mellett szerintem menni fog. A pici babák nagyon sokat alszanak, még nagyobb korukban is akár két nagyobb alvás: egy délelőtt és egy délután.
Gratula a szuper eredményekhez. Terhespatológia a II-en: nemtom ...

Lucuzs - szuper, hogy minden simán ment!!! :D
Október - valamiért úgy hiszem én is, hogy októberben születik meg Adél. De úgy látom, többen hajazunk itt az októberre :lol:
Nagyon ügyi vagy azzal a sok mindennel, amit megcsináltál.

Ritya - fiacskáddal mizujs? Jobban van már? Milyen kedves nővérke, "el van torzulva az arcod" :twisted: :twisted:
36. héten már van NST - legalábbis nekem. Úgyhogy biztos Neked is!!!

Ebba - dobjál Janka szoba képeket, ok?

Angie - gratula az óriásbébihez!!!! Szülésznővel minden ok volt?

Szisszka - nálatok is szép méretek vannak ám! :) Ja igen, tervezek én sokmindent. A vasaláson kívül minden meg is volt :lol: :lol: :lol:

Üdv Kriszta!!!! Helyes a fiacskád :D 86-os évjárat, hihetelen, hogy nyolcvanakrányhányban is születtek emberek :lol: :lol: :lol: Én megálltam a hetvenvalahánynál :lol: :lol: :lol: Fiatalságod - irigy, irigy :oops: :lol:

Dorka - újra otthon :lol: :lol:

Sophie - nekem ma (szombaton) 3/4 5-kor fújt a kisfiam ébresztőt :? Fél 9-kor már összepakoltam a kecót, a harmadik programot mostam, és voltam vele motorozni. (Apa nem jött, mert fáradt volt....) Motorozás után azonnal indultunk Lidl-be.

Kinga - megvolt a szüret? Te sem vagy semmi....szüret :shock:

Navared - a dokim szó szerint azt mondta, hogy a kis pocaklakó miatt sosem kell aggódni, mert kis "parazita" - jó csúnya szó, de a lényeg a lényeg, hogy úgy értendő, hogy elveszi tőlünk, ami kell. Szóval ne aggódj szerintem. Aki 30 kilót szed fel, az is átlagos babaméretet produkál.

Folyt köv, csak visszajötttek, és Ati ráncigál.

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Gynacsi, üdv. a férjes asszonyok táborában!!!!!!!!!!!! :D Várjuk a fotókat! :D :D :D

Dorka, nagyon örülök, hogy újra otthon lehetsz! Így azért más lesz a szülés is... sokkal izgibb lesz otthonról indulni! Ezek szerint valószínűleg már a jövő héten?????? :shock: :shock: :shock: Húúúúúúú, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!

Macs, továbbra is rengeteget gondolunk Rátok! ++++++++++++

Navi, remélem tényleg sokkal jobban vagy!

Lucuzs, örülök, hogy Bogi lassan elfelejti a kellemetlenségeket!

Angie, Vikoo, Szisszka, Kriszta, kezet foghatunk a babáink szép méreteit illetően! :wink: Mi sem leszünk kicsik! :lol:

Bocs, hogy a többieknek most nem írok... :oops: olvastalak Benneteket, de eléggé magam alatt voltam a múlt héten... Nem is tudom mi volt a baj, de mindenen zsörtölődtünk a párommal... Neki is nehezebb napjai voltak a munkahelyén, én is fáradékonyabb voltam és valahogy elbeszéltünk egymás mellett. :? De Szerencsére 4-5 napja minden OK és újra jól érzem magam lelkileg.
Épp most raktam be a mosógépbe az utolsó adag kisruhát, a vasalással is majdnem kész vagyok, így már csak némi törölgetés van hátra. A gyerekszobát átrendeztük múlt hétvégén, a férjem összeszerelte a kiságyat és most rendeltem meg a dekorációt is. MIKEGIRL, ezúton is köszönöm Neked, hogy megosztottad velünk azt az oldalt, ahol a hungarocell dekorációkat lehet megrendelni!!!!!!! Nekünk is olyan lesz! :wink:
Amúgy fizikailag eléggé nyamvadtnak érzem magam, jól lerobbantam a héten... Úgy érzem, hogy nagyon lent van már Gergő. Nehezemre esik akár csak pár száz métert is menni... Hétfőn megyek orvoshoz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani...

Addig is szebb napot és Mindenki vigyázzon magára!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Fiamnak még mindig megy a hasa.Már nagyon sajnálom.Hétfon lesz csak torlet eredmény.Elég eros antibiotikumot kapott amit 24 óránként kaphat csak.Banán és a krumplit megeszi mást nem nagyon akar.És csak vizet akar inni.De ennek is nagyon orulok.

Gyancsi gratula nektek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Befejeztem a kis ruha vasalást.Szekrénye a picurnak megtelt.Majd dobok képeket.

Csomagnak egyáltalán neki se fogtam.Se hálóingem, se kontosom vagyis mindent kell vennem.Picurnak pelusokat, törlőkendőket, krémeket fürdetésre cuccokat.Olyan soknak tűnik.

Kriszta én 87-es vagyok.Akkor egyidősek majdnem.Eclipse nem is tudtam hogy te is ilyen fiatal vagy!

KépKép
ritya
 
 

 
 

Kép ezek a kis ruhák Tamáskának

KépKép
ritya
 
 


Kép

Ez a 32 héten van

KépKép
ritya
 
 


Dorka - Jövő héééééééééééét? Aztaaa, annyira izgalmas!!!

Végezetül rólunk:
Már nem vagyok annyira taknyos, kapok levegőt, úgyhogy az alvás is jobban ment. Persze nem volt rá sok időm, de az legalább jó volt. A torkom az eléggé fáj, úgyhogy sálban rohangálok, mert én is azt tapasztaltam, hogy az jót tesz. Szóval egyelőre még jól húzom azzal a mezei köptetővel, és a Nózi inhalátorommal.

A pénteki randi szuper volt. Finom vacsi, beszélgetés, séta ...... Istenem, de régen voltunk így.

És egy kép rólunk:
Kép

Most pedig Apa alkot a konyhában. Remélem vacsi is lesz, nem csak piszkos edény :lol: Na jó, vicceltem. Hagymás-vaconos tojást süt - tuti kaja, elronthatatlan :wink:

mikegirl
 
 


Csillag - Dobjál majd képeket a szobáról!!! Biztos nagyon szép lett :D És ugyanmár......igazán semmiség volt az a link.

Ritya - Daninak sok-sok gyógypuszit küldök!!! Mennyi fiatal csajszi - én a kopott varjúk táborát erősítem :lol: :lol: :lol:
Hallod nem semmi az a ruhamennyiség, amit felhalmoztál :shock: Hozzátok képest Adélnak nincs egy rongya sem, amit felvehetne :lol: A pocid pedig szép nagy!!!! Jó tágas kis albérletet rejthet :wink:

Nekem eddilg azzal jöttek, hogy:
- meg van duzzadva az alsó ajkam - pedig nem voltam feltöltetni,
- lent van a hasam,ű
- és amit a legjobban utálok, az az, hogy Atival mennyire nehéz lesz majd az elején, ha a kistesó megszületik. És ezzel jól be is sz.ratnak, mert tartok is tőle, csak nem szeretem a vészmadárkodást :?

mikegirl
 
 


Mikegirl, annyira csini kismama vagy!!!!
képet még nem tudok dobni a szobáról, mert csak ma rendeltem meg a dekorációt... az is lehet, hogy nem készül el Gergő születéséig, bár azt írta a készítő, hogy addig ideér. :D
Egyébként ha már az életkorról beszélünk, én a Te kopott varjú táborodat erősítem! :wink: ugyanabban az évben születtem, mint Te! :D A fiaink is egyidősek és tesóka is egyszerre jön. :D :D :D

Ritya, fiadnak jobbulást! mennek a gyógypuszik!!!!
Jó sok rucit szereztél be a babudnak! Poci is szééééééééééép! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam erre... most sikerült az olvasás végére jutnom 8)

Macséknak: Gratulálok, nagyon sokat gondoltam rátok és továbbra is szoritok ezerrel, mindenem keresztben értetek!!!

Eclipse: Köszönöm hogy bejöttél a rucikért, remélem nem okoztam csalódást. És nagyon köszönöm a rugikat. Puszi értük :-) Ha találok még esetleg nektek valót akkor postán küldöm még grátiszba.

Sajnos nem tudok a többeiknek reagálni, mert nagyon sok volt kedd óta a hozzászólás, de azt vettem le hogy nagyjából mindenki jól van
:)
Én is erősithetem a nemalszom-ok táborát, sehogysem jó a fekvés.... de ahhoz képest egészen kipihent vagyok. Pénteken jöttünk haza a kórházból, na aznap este én is és a fiam is fél nyolckor már aludtunk. persze éjfélre jól ki is aludtam magam.

És akkor a kórházról: elöször is köszönöm a drukkokat, érdeklődést. Kedden bevonultunk, elöször értetlenül néztek rám, hogy nemakarom egyedül benthagynia fiam(hiszen olyan nagy már). Hiába mondtam hogy másfél óra oda és másfél óra vissza az út és nem valami jó ennyit buszozni nap mint nap, na meg buszjeggyel sem birnám, megeygébként is.... szóval nem akarták hogy éjjel bent legyek, mondtam válalom a széket is. Na ekkor láthatták rajtam hogy komolyan gondolom, ugyhogy elintézték hogy felvegyenek az anyaszállásra.
Le is mentem bejelentkezni(alagsor) de miután vágni lehetett az előtérben a füstöt (cigi) a szobában meg levegőt nem vettem a doh és penésszag miatt, már elis döntöttem hogy ágyneműt nem is kérek az osztályról, ha kell mégis széken alszom Ádi mellett, illetve éjjelre besurranok az ágyikójába :lol:
Aztán este ugyanaz a nővér aki reggel még felsorolta a házirendet:- csak széken ülve lehet a gyerek mellett maradni, tilos az ágyukra ülni, feküdni meg csak fejvesztés mellett lehet.... -nos kora este szólt, hogy aztán nyugottam bujjunk be éjjelre a gyerekek mellé :shock:
Egyébként mindenki(orvosok, nővérek, takaritószemélyzet) nagyon aranyos, megértő segitőkész volt.
Egy kétágyas szobában voltunk, a másik ágyon egy négyéves kisfiu volt-elég eleven-anyukájával. Na mi már nyolc felé ágyban és alvás.
Ja és az anyaszállás mellé napi 3X étkezés is járt nekem, teljesen ingyen. szóval nem haltam éhen sem
Elvégezték a vizsgálatokat, igazából a lényeg: -nem epilepsziás
-nincs semmi komoly baja szerencsére
-átlagon felüli inteligenciája van, csak figyelemzavaros egy picit :roll: szóval ezirányban kell továbbhaladnunk: nevtanba kell menni meg ajánlottak valami terápiát, ami segit ezen
-fejfájása nem tudni mitől van, d e egésznapos vérnyomásnál kiderült este megugrika vérnyomása, szóval most itthon pár napig ezt is figyelem, lehet hogy ez a bibi...
-lelkileg totál rendben a gyerek(pszichologus)

nagyjából ennyi. Kedden mehetek a zárójelentésért, elvileg addig bent vagyunk(papiron). Hajrá magyar egészségügy-kiskapuk....

na nagyjából ennyi Ádival.

Én szerdán délután elugrottama nődokimhoz, mert már napi 10X görcsöltem de nem kicsit.
Azt mondta minden rendben tök zárt méhszáj, fájások kellenek(kinek??? :-D )
adott magnerotot állitolag az erősebb és majd nem érzem annyira a fájást. Baba jól van és gyönyörű :-) ja és kiemelte hogy tényleg rendesen szedjem a vasat!!!! pedig nem is mondtam semmit neki, de rám ijesztett ezzel. szóval ujból kiváltottam és szedem, jó kislány módjára!
Azt is mondta hogy a 36 hétig tartják vissza ha kell utána már lehet szülni :-D
Azóta is görcsölgetek, de nem annyiszor, talán mert itthon vagyunk már, többet is tudok pihenni.

Most mennem kell, megyünk vásárolni kaját, mert itthon teljesen üres a hütő. Puszi mindnekinek!

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam erre... most sikerült az olvasás végére jutnom 8)

Macséknak: Gratulálok, nagyon sokat gondoltam rátok és továbbra is szoritok ezerrel, mindenem keresztben értetek!!!

Eclipse: Köszönöm hogy bejöttél a rucikért, remélem nem okoztam csalódást. És nagyon köszönöm a rugikat. Puszi értük :-) Ha találok még esetleg nektek valót akkor postán küldöm még grátiszba.

Sajnos nem tudok a többeiknek reagálni, mert nagyon sok volt kedd óta a hozzászólás, de azt vettem le hogy nagyjából mindenki jól van
:)
Én is erősithetem a nemalszom-ok táborát, sehogysem jó a fekvés.... de ahhoz képest egészen kipihent vagyok. Pénteken jöttünk haza a kórházból, na aznap este én is és a fiam is fél nyolckor már aludtunk. persze éjfélre jól ki is aludtam magam.

És akkor a kórházról: elöször is köszönöm a drukkokat, érdeklődést. Kedden bevonultunk, elöször értetlenül néztek rám, hogy nemakarom egyedül benthagynia fiam(hiszen olyan nagy már). Hiába mondtam hogy másfél óra oda és másfél óra vissza az út és nem valami jó ennyit buszozni nap mint nap, na meg buszjeggyel sem birnám, megeygébként is.... szóval nem akarták hogy éjjel bent legyek, mondtam válalom a széket is. Na ekkor láthatták rajtam hogy komolyan gondolom, ugyhogy elintézték hogy felvegyenek az anyaszállásra.
Le is mentem bejelentkezni(alagsor) de miután vágni lehetett az előtérben a füstöt (cigi) a szobában meg levegőt nem vettem a doh és penésszag miatt, már elis döntöttem hogy ágyneműt nem is kérek az osztályról, ha kell mégis széken alszom Ádi mellett, illetve éjjelre besurranok az ágyikójába :lol:
Aztán este ugyanaz a nővér aki reggel még felsorolta a házirendet:- csak széken ülve lehet a gyerek mellett maradni, tilos az ágyukra ülni, feküdni meg csak fejvesztés mellett lehet.... -nos kora este szólt, hogy aztán nyugottam bujjunk be éjjelre a gyerekek mellé :shock:
Egyébként mindenki(orvosok, nővérek, takaritószemélyzet) nagyon aranyos, megértő segitőkész volt.
Egy kétágyas szobában voltunk, a másik ágyon egy négyéves kisfiu volt-elég eleven-anyukájával. Na mi már nyolc felé ágyban és alvás.
Ja és az anyaszállás mellé napi 3X étkezés is járt nekem, teljesen ingyen. szóval nem haltam éhen sem
Elvégezték a vizsgálatokat, igazából a lényeg: -nem epilepsziás
-nincs semmi komoly baja szerencsére
-átlagon felüli inteligenciája van, csak figyelemzavaros egy picit :roll: szóval ezirányban kell továbbhaladnunk: nevtanba kell menni meg ajánlottak valami terápiát, ami segit ezen
-fejfájása nem tudni mitől van, d e egésznapos vérnyomásnál kiderült este megugrika vérnyomása, szóval most itthon pár napig ezt is figyelem, lehet hogy ez a bibi...
-lelkileg totál rendben a gyerek(pszichologus)

nagyjából ennyi. Kedden mehetek a zárójelentésért, elvileg addig bent vagyunk(papiron). Hajrá magyar egészségügy-kiskapuk....

na nagyjából ennyi Ádival.

Én szerdán délután elugrottama nődokimhoz, mert már napi 10X görcsöltem de nem kicsit.
Azt mondta minden rendben tök zárt méhszáj, fájások kellenek(kinek??? :-D )
adott magnerotot állitolag az erősebb és majd nem érzem annyira a fájást. Baba jól van és gyönyörű :-) ja és kiemelte hogy tényleg rendesen szedjem a vasat!!!! pedig nem is mondtam semmit neki, de rám ijesztett ezzel. szóval ujból kiváltottam és szedem, jó kislány módjára!
Azt is mondta hogy a 36 hétig tartják vissza ha kell utána már lehet szülni :-D
Azóta is görcsölgetek, de nem annyiszor, talán mert itthon vagyunk már, többet is tudok pihenni.

Most mennem kell, megyünk vásárolni kaját, mert itthon teljesen üres a hütő. Puszi mindnekinek!

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam erre... most sikerült az olvasás végére jutnom 8)

Macséknak: Gratulálok, nagyon sokat gondoltam rátok és továbbra is szoritok ezerrel, mindenem keresztben értetek!!!

Eclipse: Köszönöm hogy bejöttél a rucikért, remélem nem okoztam csalódást. És nagyon köszönöm a rugikat. Puszi értük :-) Ha találok még esetleg nektek valót akkor postán küldöm még grátiszba.

Sajnos nem tudok a többeiknek reagálni, mert nagyon sok volt kedd óta a hozzászólás, de azt vettem le hogy nagyjából mindenki jól van
:)
Én is erősithetem a nemalszom-ok táborát, sehogysem jó a fekvés.... de ahhoz képest egészen kipihent vagyok. Pénteken jöttünk haza a kórházból, na aznap este én is és a fiam is fél nyolckor már aludtunk. persze éjfélre jól ki is aludtam magam.

És akkor a kórházról: elöször is köszönöm a drukkokat, érdeklődést. Kedden bevonultunk, elöször értetlenül néztek rám, hogy nemakarom egyedül benthagynia fiam(hiszen olyan nagy már). Hiába mondtam hogy másfél óra oda és másfél óra vissza az út és nem valami jó ennyit buszozni nap mint nap, na meg buszjeggyel sem birnám, megeygébként is.... szóval nem akarták hogy éjjel bent legyek, mondtam válalom a széket is. Na ekkor láthatták rajtam hogy komolyan gondolom, ugyhogy elintézték hogy felvegyenek az anyaszállásra.
Le is mentem bejelentkezni(alagsor) de miután vágni lehetett az előtérben a füstöt (cigi) a szobában meg levegőt nem vettem a doh és penésszag miatt, már elis döntöttem hogy ágyneműt nem is kérek az osztályról, ha kell mégis széken alszom Ádi mellett, illetve éjjelre besurranok az ágyikójába :lol:
Aztán este ugyanaz a nővér aki reggel még felsorolta a házirendet:- csak széken ülve lehet a gyerek mellett maradni, tilos az ágyukra ülni, feküdni meg csak fejvesztés mellett lehet.... -nos kora este szólt, hogy aztán nyugottam bujjunk be éjjelre a gyerekek mellé :shock:
Egyébként mindenki(orvosok, nővérek, takaritószemélyzet) nagyon aranyos, megértő segitőkész volt.
Egy kétágyas szobában voltunk, a másik ágyon egy négyéves kisfiu volt-elég eleven-anyukájával. Na mi már nyolc felé ágyban és alvás.
Ja és az anyaszállás mellé napi 3X étkezés is járt nekem, teljesen ingyen. szóval nem haltam éhen sem
Elvégezték a vizsgálatokat, igazából a lényeg: -nem epilepsziás
-nincs semmi komoly baja szerencsére
-átlagon felüli inteligenciája van, csak figyelemzavaros egy picit :roll: szóval ezirányban kell továbbhaladnunk: nevtanba kell menni meg ajánlottak valami terápiát, ami segit ezen
-fejfájása nem tudni mitől van, d e egésznapos vérnyomásnál kiderült este megugrika vérnyomása, szóval most itthon pár napig ezt is figyelem, lehet hogy ez a bibi...
-lelkileg totál rendben a gyerek(pszichologus)

nagyjából ennyi. Kedden mehetek a zárójelentésért, elvileg addig bent vagyunk(papiron). Hajrá magyar egészségügy-kiskapuk....

na nagyjából ennyi Ádival.

Én szerdán délután elugrottama nődokimhoz, mert már napi 10X görcsöltem de nem kicsit.
Azt mondta minden rendben tök zárt méhszáj, fájások kellenek(kinek??? :-D )
adott magnerotot állitolag az erősebb és majd nem érzem annyira a fájást. Baba jól van és gyönyörű :-) ja és kiemelte hogy tényleg rendesen szedjem a vasat!!!! pedig nem is mondtam semmit neki, de rám ijesztett ezzel. szóval ujból kiváltottam és szedem, jó kislány módjára!
Azt is mondta hogy a 36 hétig tartják vissza ha kell utána már lehet szülni :-D
Azóta is görcsölgetek, de nem annyiszor, talán mert itthon vagyunk már, többet is tudok pihenni.

Most mennem kell, megyünk vásárolni kaját, mert itthon teljesen üres a hütő. Puszi mindnekinek!

rabbe78
 
 


Jé! 3x küldte el, pedig csak egyszer nyomtam rá. szóval bocsi, nem tehetek róla, rendszer hiba :lol:

rabbe78
 
 


Hali!

Csak egy gyors bekukk! :lol:

Üdv. az újaknak,örülök,h így még a vége felé is csatlakoznak hozzánk!!!! :wink:

Dorka:örülök,h otthon vagy...használd ki :wink: főleg,ha igaz amit a dokid jósol neked;)

Mi napok óta csak nyüglődünk.Joslóim mindennaposak,főleg,ha fekszem és néha kifejezetten kellemetlenek. :) Próbálok úgy hozzáállni,h ez már csak percről percre közelebb visz minket a kis angyalkánkhoz :oops: így összeszorított fogakkal tűröm..de fosok,h mi lesz még,ha már ezek így tudnak fájni. :lol:
Ma is voltunk Nst-n,2 napja mutat a gép méhtevékenységeket,legközelebb már csak csütörtökön kell mennem,de a doki szerint nincs kizárva,h előbb talizunk :shock: :shock: :shock: ÁMEN

Tegnap este ismét egy babával több az októberieknél,innen is gratulálok a családnak a pici Nikihez(aki nem is olyan pici) :wink:

Gyancsika:jó volt talizni,örülök,h sikerült összehozni,még,ha csak rövid időre is.Nagyon szimpatikusak voltatok,apának is és nekem is.Jó lenne majd megismételni,ha erre jártok Lili királykisasszonnyal...és nagyon csini menyasszony voltál :wink:

Lucuzs:örülök,h Bogi otthon van már,igazi kis hős. :wink: Jó lenne veled is összefutni,de pocisan alig,ha fog sikerülni.De amint van fejlemény,rögtön írni fogok. :wink: Ha megtartjuk a papirforma szerinti sorrendet :lol:

Macséknak pedig KITARTÁS,KITARTÁS,KITARTÁS!!!! :wink: :wink: :wink:

Szisszka:mikor jössz már msn-re???Hiányollak :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!!!

Most csak gyors bekukk :)

Véééégre saját gépről írok :D Annyira jó, úgy hiányzott már :D

Tegnap gész nap anyuéknál voltunk Marcival, anyuval varrtunk egy új szopipárnát :)

Holnap lesz egy utam bank, önkormányzat... Aztán még ha minden igaz, anyuval elmegyünk megvenni a kórházból hazajövős ruhát, meg a bébi ágyneműhöz az anyagot :)

Ja és most már kaptok majd képeket is :)

Emese
Most már tudok majd msn-en lenni a saját gépemről végre :)

Most szaladok, mert apa elvitte Marcit játszóra, pakolok, meg vasalok, és archiválni is kell a gépemen, mert újratelepítjük.

szisszka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást és a kisfiam dicséretét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka
A 37. héttől már nem is koraszülött a baba :wink:
Tényleg bármi lehet :roll: :wink:

Mikegirl
Nagyon jó a kép rólad! Kicsit sárgulok, hogy Te milyen jól nézel ki! :oops:
Gyógyulgass!

Ritya
Jobbulást a kisfiadnak!
Jó sok ruhája lesz Tamásnak! Nem apróztad el!
Helyes a pocid!

Ma én is betettem a mosógépbe a kisruhákat. Holnap majd vasalhatok, szépen elpakolhatok a szekrényben.
Most már lassan összekészítem a kiságyba az ágyneműket is.
Vendég
 


Üdv az újaknak!

Krisztina!
Én úgy tudom, hogy a betöltött 36 héttől már nem koraszülött a baba :) Szép nagyon a kisfiad :)

Szissz!
Na, én jól elfelejtettem megvenni az apacsomagot pénteken. Remélem, lesz még rá lehetőségem, de ha nem, akkor is állítólag adnak, ha épp nincs lent nyitva a bolt.

Ancsa!
Gratula az asszonykaságodhoz :lol: :lol: :lol: Itthon volt az esküvő? Nem is tudtam, hogy itthon vagytok? Bátor vagy, hogy ekkora pocakkal is fel mersz ülni a repülőre, de biztos te már megszoktad :)

Nekem most rohannom kell, mert 11-re jön a védőnő, és addig valamilyen formájú rendet kellene csinálnom. A ház kívül továbbra is szétszedve, már alig várom, hogy végezzenek. Csak ez a fránya idő sem engedni. Anyu már jönne takarítani, de addig, amíg porozós munkát végeznek, teljesen fölösleges. Talán szerdára már csak a színezés marad, és az nem poroz már.

Biztos-ami-biztos alapon megcsináltam a kórházi csomagot, még csak pár cucc hiányzik belőle. Ekkora babával az ember lánya nem tudja, hogy mire számítson, de úgy semmiképp sem kéne járnom, mint Annamari, mert akkor 4,5 kg-t nyomna a kis tökösöm (én meg az 56-os cuccait is fel akarom rá adni, ha már megvettem Laughing Laughing Laughing ). Egyébként már annyira nyom lent, hogy sokszor a hüvelyem elzsibbad, úgy ráfekszik. Mondták is, hogy pont középen van a feje, és hol jobbra fejel bele a hólyagomba, hol pedig fentem akar kimászni belőlem. Érdekes, hogy arra nem emlékszem, hogy Szilárd ilyen erőseket tudott volna rúgni. Néha magam is megijedek. Tegnap egy kis díszpárna volt a hasamon TV nézés közben, és akkorát ugrott, hogy a párna "lerepült" a hasamról Laughing Laughing

Mindenkinek nagyon szép napot (a borongós idő ellenére), és senki ne szüljön ma (aki még a 36-t nem töltötte be!! :) Igyekszem még jönni!!!

(Macsekékról valaki tud valamit? Sokat gondolok Kittikére!)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok!

Szupi hétvégénk volt. Látom most túl sok mindenről nem maradtam le, ti is el voltatok foglalva.
Szombat este elmentünk apával meg a kutyával a Hármashatárhegyre, és sétáltunk 5 km-t gyök kettővel, Nagybányai út - Árpád kilátó- Határ-nyereg-Hűvösvölgy. Vasárnap baráti vendégeskedés volt, degeszre zabáltuk magunkat, meg ittam finom vörösbort, meg apa 3 féle pálinkából belegelt, még szerencse hogy nem csak ő egyedül, de olyan hülye volt mint állat :lol:

Ma megyek a labor eredményért, kivi vok, hogy áll a vérszegénységem a múltkorihoz képest :roll:
Este jóga.

Mindenkinek szép napot!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Kismamik!

Kicsit félve merem csak megkérdezni, h még csatlakozhatok-e hozzátok? Kb. június óta zúg-olvaslak benneteket. :oops: És most veletek együtt szurkolok én is Macseknak és a Kicsiknek, h mielőbb megerősödjenek!

November 3.-ra vagyok kiírva. Kisfiúnk lesz, (Legalábbis az uh-n mindig ezt mondják) és Barnabás lesz a neve.
Kép
Barni 30hetesen
(Nem nagy rajongója az uh-nak, ez a legtöbbet mutató kép róla...)

Én 1984.decemberi vagyok.
A Párommal novemberbe lesz 7éve, h együtt vagyunk, ebből 1év már házasság. :)
Vácon élünk, és az itteni kórházba is szeretnék szülni.

Remélem még nem késő és befogadtok így a célegyenesbe is. :) :oops:

Mindenkinek további szép napot! :)

Vivi

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Helló Csajok!

Macs:
varratszedésen túl van, ma mehet haza. A délutáni PIC látogatás után mennek!
JÓ HÍR:
BALÁSZ KIKERÜLT A PICről a preintenzívre
Őhuncutsága nagyon belehúzott!

Bevallom, hogy kaptam róluk képeket Macstól :) :) :) (majd kiugrok a bőrömből...azóta nézegetem újra és újra ), de sajna nincs nálam kábel, meg nem is venném el tőle a lehetőséget!!!
DE CSAJOK! ANNYIRA KIS TÖKÉLETESEK MINDKETTEN.... Szavakat nem találok rájuk
És nagyon megnyugtató látni őket! Olyan kis szépek és nagyon jól néznek ki! Hála Istennek egyáltalán nem megviselt baba kinézetük van-pedig micsoda napok vannak a hátuk mögött! Harcosok és napról napra jobban vannak!!!!
Lassan már Kitti is kaphatja a tejecskét, nem csak a teát
Gondolom, Macs ha otthon lesz, aklimatizálódik és tesz fel képeket ide is
Szuper lesz 2 hónap után otthon neki, bár a babákat nem viheti, de hamarosan mind a négyen együtt lehetnek otthon! Pláne, ha Balázs ilyen iramot diktál :shock:

eszter82
Budapest
 
 
 
 


jó reggelt!

ismét egy zugolvasó! örülök neked Vivi! gyere bátran! gratula a lassan 36. héthez! az az 1 hónap már pikk-pakk elrepül! :)

Barnus nagyon cuki, enyém gyerek is nagyonon szégyenlős! :)

Rabbe, örülök, hogy minden okés Ádival!

Eclipse, Te aztán nem vagy semmi... ezek a túrák, én meg csak pislogok! :)

Angie, szerintem ez az apásszülés ruci olyan, hogy, ha van szülésznőd, ő biztosan segít, de amikor én szültem, és volt egy lány, akinek az anyukája szeretett volna bemenni, de nem volt ruhája, hát, egyáltalán nem voltak vele kedvesek, és nem is mehetett így be! :( a bolt már nem volt nyitva, mert az szerintem 5kor már rég bezár...

az én 4120g-os gyerekem, a 60 centijével simán hordta az 56-os rucikat 2 hónapig tuti! ;) szerencsére jók ezek a mai babarucik, és nem pont passzentosak, így simán rájuk tudod adni!

Mikegirl, nagyon szép vagy tényleg! Ritya a Te pocid sem semmi! ;)

gyerkőc ruhácskákkal rendesen betároztál! :P

Szisszka, majd gondolj már rám, ha elintézted az önkorit... köszi!!! táblit dob majd valaki? köszi előre is!

Aranyos, most már lassan tessék szülni! :P a jóslókkal kapcsolatban nincs tapasztalatom... a szülés meg, hát, tényleg más lehet, de majd beszámolsz lassan, ha tényleg jönni akar Luca baba!

egyébként én is egyre többször gondolkozom, hogy mi is lesz, meg hogyan... mikor induljunk el a kórházba. azért most itt Benit is rendesen el kell látni, meg logisztika, stb. szóval izgis lesz. amúgy egyáltalán nem érzem, hogy hamarabb jönne, most még vígan vagyok, de nekem még van majdnem 2 hónapom hátra... persze az utolsó 1 hónap biztosan nagyon nehéz lesz! :S alig várom! :P

a szüléssel kapcsolatos félelmeim inkább abban merülnek ki, hogy nehogy tovább kelljen utána bent maradni, meg, hogy nehogy előbb be kelljen feküdnöm (Beni miatt), meg, hogy nehogy császár, stb. stb. csupa hülyeség, amiről egyelőre szó sincs, és mégis motoszkál bennem...

na mindegy, majd jó lesz, csak tartanánk már ott! azért várom már a kis pirucit nagyon, egyre többször gondolok arra is, hogy milyen lesz Benivel és a kicsivel. ez is aggaszt, de szerintem ez minden 2. gyerkőcöt várónak megfordul a fejében! :) vagy nem!? :)

most megyek, mert hozzánk is jön a védőnéni... jók legyetek!

sophie27
 
 


Helló Lányok!!

Először is nagyon nagyon örülök a csupa jó hírnek amik érkeznek a MACCS családról :D :D :D A Jósiten velük van!!!!! :lol:

Dorka- Újra otthon?????Hát ez királyság :D :D :D Gondolom azért hiányzik a kedves szobatársad és meghívtad magatokhoz vendégségbe :D :D

MikeGirl- Jót röhögtem az anyósos sztorin ( hogy mindig kacatokat vesz :D )....A gumi nem lett volna jó,megnéztem ,mert az enyém kocsi kiscsit kisebb ( R13-as) :wink: Még mindig nem rendeltem meg a mélyhűtőt ( vagy is egyszer igen, a neten, de kiírt valami hibaüzenetet és utána írták,hogy nem kapták meg a rendelést, adjam le újra e-mail-en)...De most habozok,nem tudom,lehet ez egy jel, hogy nem kéne megvennem??? :roll: Annyira csini vagy!!!!!! :shock: :D

Navi-Mi a sok válás miatt nem vagyunk házasságpártiak( mondom ezt 3 nappal az esküvőnk után :D ), de én úgy vagyok vele, hogy inkább legyen elvált az ember,mint egy szar kapcsolatban, ahol minden nap veszekedés és feszültség van,aminek a gyerekek isszák meg a legjobban a levét,mert érzik még ha nem is előttük zajlik....Szóval inkább találkozzanak az apukájukkal 2-szer egy héten,de akkor csak a jódolgokat kapják belőle, nem az idegeskedést....Hú ez kicsit összevissza lett, de remélem érted amit írni akartam :D Tegnap Csabi teljesen megpucolta az ablakokat ( persze azért noszogatni kellett :wink: ),úgyhogy már csak a konyhabútor és a csempe van hátra ami még nagyon volumen :wink:
Nagyon kiváncsi vagyok a szobákra,majd dobj fotót :D

Navi- Remélem most már normálisan tudsz közlekedni és nem kell egy Toi-Toi-t magad útán húznod :D

Kinga- Baszki,nem marad fogad a végére :shock: :shock:

Vikoo-Remélem jobban aludtál az elmúlt napokban, bár a szél itt is rohadtul fúj mostanában!!!

Telokin-Kitartás és sok sikert az államvizsgához!!!! :wink:

Angie-Régen nekünk is olyan mosó-szárítógépünk volt,most csak sima mosógép....De akkor praktikusabb tényleg a két külön álló szerkezet :wink: El is felejtettem,hogy abba nem lehet ugyanannyit megszárítani,mint kimosni....Azta, a pocakalkód tényleg nem semmi méretekkel rendelkezik :shock: :D Sopronban volt az esküvő,így autóval mentünk, visszafelé ráadásul én vezettem,mert az Ember besörözött :D Ez jó volt ez a párnás sztori :D :D :D Remélem hamarosan betudjátok fejezni a ház körüli teendőket!!

Aranyos- Mégegyszer köszi, hogy raktárnak használhattuk a lakásotokat :D :D Mi pont ugyanezt beszéltük Csabival, hogy tök szimpik vagytok,még a szomszéd srác is aki a csirkét majszolta :D :D Jó lenne még összefutni :D Hogy vagy egyébként???Te most már tényleg bármelyik pillanatban szülhetsz,irigykedem picit :oops: :wink:

Szisssz-Juhuuuuuu, újra van géped, szuper :D :D :D

Henne- Örülök, hogy Levi szépen fejlődik odabent :wink: Kiváncsi vagyok,mit mondanak, hogy tudsz-e természetesen szülni.....Ha nem,akkor semmiképp se kockáztass, a baba és te vagytok a legfontosabbak!

Lucuzs-Örülök,hogy Bogi túl van a műtéten, stramm kis csaj!!

Eclipse-Ja, a málnalevél teát én ittam még anno amikor Lilit akartuk összehozni,mert peteérés serkentő hatása is van....Én mindig tettem bele cukrot és citromot,egész tűrhető íze volt :wink: Majd gyere a laboreredményekkel!

Ebba- Hogy sikerült a dekoráció?

Sophie-Tartott a házban a felújítás egész hétvégén, vagy azért tudtatok pihenni is???Nekem megírnád a számodat, hogy tudjak írni ha Lili baba kibújna? :wink:

Krisztina86-Üdv. közöttünk :D :D Tényleg nem kapkodtad el a csatlakozást, de ahogy a többiek is írták,jobb későn,mint soha :wink:A kisfiad valóban nem túl kicsi, aztaaaa :shock: Képzeld én is Ausztriában élek, Linz mellett.....Ti hol pontosan???

Csajok mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat, majd mindjárt írok az esküvőről is :wink:

Ja amúgy én is szarul alszom mostanában, 5-ször megyek pisilni, plusz kaptam egy szép kis aranyeret.....Vettem rá krémeket, az elmúlasztja????Van valaki még hasonló cipőben? :roll:

Csillag-Ügyesen haladtok akkor ti is a babaszobával....A hungarocell figurákat én is lenyúltam MikeGirltől :D :D :D

Ritya- Azt hiszem a kisTamásnak sem kell majd meztelenül rohangálnia,lesz mit felhúzni :D

Rabbe- Hát ezek nagyon jó hírek :D :D Örülök, hogy minden okés Ádámmal :wink: Na meg a pocaklakó tesóval is :D

Wivianne- Helló , üdv közöttünk :D Nyugodtan lehet csatlakozni, szerintem mondhatom mindannyiunk nevében :D

Hihetetlen, hogy még mindig csatlakoznak hozzánk :D :D Mi volt itt februárban csajok???????? :lol: :lol: :lol:

És akkor a lagziról:

Csajok köszönöm a sok gratulációt, megtette a hatását,mert nagyon jól sikerült a lagzi :D Mondjuk nem azt a ruhát vettem fel végül amit elterveztem,mivel az Ember kitalálta , hogy ő bizony farmerben jön és egy Szex, Drog , Rock and Roll feliratú pólóban...Így viccesen néztünk volna ki egymás mellett ha én meg a kisestélyimben tipegek :D Így rajtam is farmerszoknya és egy sima fekete felső volt....nagyon sokat nevettünk,mert Csabi megivott pár sört előtte a volt soproni csapattársaival...Az anyakönyvvezető ráadásul vette a poénokat és így indított:" Üdvözlök mindenkit ezen a Las Vegasi hangulatú esküvőn, Elvis imitátorunk sajnos nincsen!! ":D :D ....Szóval végig nevettük az egészet, Anyu azt mondta, hogy ilyen jó esküvőn még sosem volt :D Utána kajcsiztunk egyet és mindenki ment haza :wink:
Képeket még nem kaptam meg Anyutól, amint meg lesznek azonnal teszem fel őket :wink:
Viszont ma reggel nem tudom mi van velem,elfeküdtem a derekamat oldalt, alig bírok menni :shock: Azt hiszem veszek egy fürdőt, hátha segít :wink:

Mindenkinek szép napot!

Puszi

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Már megjártam a védőnőt, voltam a piacon, a gyógyszertárban és a Müllerben. Most meg a kávémat szürcsölgetem némi kis vajas keksszel :)

Macs hírek :lol: :lol: :lol: Köszi Eszter!!!!!!!!

Sophie - én is próbálom elképzelni, hogy milyen lesz majd két kicsivel. Egyik kicsi, másik pici .... :lol: :lol: Elméleteim na meg elképzeléseim vannak. Pl. szekrénybe úgy pakolok, hogy Ati is jó pár dolgot elérjen, hogy valóban közre tudjon működni pl egy peluscserélnél. Fürdetést én egyszerre tervezem - apa szerint kivitelezhetetlen :D - és Atit tervezem megkérdezni, hogy kivel szeretne fürdeni, Adélt értelemszerűen a másikunk fürdeti. Meg ilyesmi.

Sziva Vivi!!! - Már hogy lenne késő? A szülés csak egy dolog, na utána fogjuk aztán igazán egymásnak osztani az észt a mindennapi kis életünk nagy gondjairól :lol: :lol: :lol: Nov 3-ra kiírt csapatba tartozom én is, de megrögzötten azt gondolom, hogy október közepén szülök 8) Ne kérdezd miért.....csak :lol: , na meg a hegem miatt. A név szuper!!! Egy darabig úgy volt, hogy kisfiúnk lesz, és én Barnának szerettem volna hívni. (Igaz, apa hallani sem akart róla. De a természet megoldotta, kislányunk lesz!!!)

Eclipse - mozgalmas egy hétvégétek volt. 5 km-es gyaloglás - nem semmi!!! Ha már zabálás - nekem annyira jó lett az étvágyam az utóbbi napokban, hogy apa meg is jegyezte: "Milyen falánk ez a kis Adél."

Angie - kispárna - jó kis rugi-bugi megy a hasadba!!!! :lol: :lol: Időnként én is elcsodálkozom, hogy Adélkának mekkora ereje van. Mondjuk ő nem rugdos, ő a komótos erőkifejtés híve - egy láb és egy kar kidugás, hasfalon végighúzás - na, abban nagy a királylány :D Időnként muszály vagyok visszasimizni.

Szisszka - mit veszel, mint kórházból hazajövős ruha? Sk szopipárna - ügyik vagytok!!!

Aranyoska - igen, Neked közel a vége, igazi mindenórás vagy!!!! Hááát, majd úgy folytatódik, hogy x percenként ott fogsz csüngeni a biztonsági övön, amíg apa beér veled a kórházba. Én legalábbis abba kapaszkodtam, meg hülyére markolásztam az ülést hátra ki- és megfeszülve. Ha valaki benézett hozzánk az autóba, biztos érdekes látványt nyújtottam.....

Rabbe - úgy örülök, hogy a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak!!! Ádi kis figyelemzavara biztos megszűnik majd. :wink: Vérnyomival helyzet? Mit figyeltél meg? A kórházi állapotok - siralmasak :(

Csillag - Igen, hasonlóképpen terveztük, szerveztük, alakítottuk az életünket :D

Egyébént meg hulla vagyok. Már megint nem aludtam az éjjel.....azért is kell az a kávé. És a hétvégén is mindig csináltam valamit - pihenés napközben sem volt. Szombat éjjel volt egy riasztásunk is - mégis kelnek kelljen valamire, ha az nem a pisi.
Ma vár rám egy kis mosás, vasalás, a pakolászás egy része hátra van, összedobok még egy töltöttkáposztát, aztán mehetek is Atiért. Valószínűleg egyébként megfertőztem, már olyan nyűgöske, mint általában betegség előtt szokott lenni :(

Gyancsi - végre megkerült az újasszony :lol: :lol: Esküvői beszámoló naggggyon tetszett!!!! Szerintem a humorérzék a legfontosabb, és úgy látom, amikor azt osztogatták, igencsak elől álltatok - jutott belőle bőven Neked is és Csabinak is :lol: :lol: :lol:
Na megyek, mert 1 óra, aztán nem tartok sehol.....

mikegirl
 
 


Jó reggelt Csajok!!!

Eclipse: örülök, h jól telt a 7végétek, nem semmi az 5 km. Bár a 7végén sztem nekem is megvolt, viszont leginkább bevásárlóközpontokba. :-(
Már nagyon a finishben vagytok, olyan jóóóóó Nektek!!!

Üdv az újjaknak!!! Vivi, én is 84-es, decemberi vagyok és nekünk is kisfiúnk lesz. :-) Nagyon édes a kisfiatok!!! :-D

Eszter: nagyon szépen köszönjük a híreket, a holnapi Uh-ra nagyon sok drukk megy, 1ébként is nagyon drukkolok Nektek!!!
A kiscicákról a képeket pedig nagyon megnézném, de megértem, h nem szeretnéd feltenni. Reméljük Maccs mihamarabb tud jönni és dicsekedni a gyönyörűséges babáival.
Balázs nagyon ügyes kisfiú, és Kitti is hamarosan utoléri, sőt lepipálja a bátyust.

GyAncsi, jó, h jöttél, képek???? Nekem ma nézegetős kedvem van, szóval Csajok tessék képeket hozni, babaszobáról, rucikról, babakocsikról, pocikról, tesókról, meg mindenről.. :-)

Aranyér: az enyém nem igazán tudja eldönteni mit akar, hol van, hol nincs. :-D De nem is tudom melyik az az állapot amikor már kezelni kellene, nálam szerintem szülés után lehet gáz… majd mesélj Ancsi, h használ-e a krém.

Alvással, továbbra sincs problémám, úgy alszunk 10-től, reggel 8-ig, mint a bunda. A szeles idő betett, de hál istennek azóta semmi. Nehéz lesz, ha Boldi kipottyan, nagy váltás lesz a 2 óránkénti etetés… :-)

Lányok, örülök, h mindenki jól van. Tesók is gyógyulnak és az Apák sem betegek… kivéve az enyém, tegnap kitalálta, h megfázott… mondom neki, h nem is folyik az orrod, meg nem is köhögsz. Na, estére már oda jutottunk, h két zacsi neocitrán után, totál ki volt, h Ő mennyire megfázott, nyögött meg minden. :-)))) Most próbálom mihamarabb kikúrálni, mert meg fogok örülni, ha tovább betegedik.

Szóval, millió puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok,

látom, a hétvégén picit pangás volt, így nem volt olyan nehéz visszaolvasni. :)

Krisztina: üdv közöttünk. :) LÁtom, DÁvid jó nagy baba lesz. :)

lucuzs: örülök, hogy Bogi jól van. :)

dorka: jó, hogy megint itthon vagytok. :)bár látom, hogy a dokid szerint nem sokáig ;)

mikegirl: nagyon csinos kismama vagy ;) hát, reménykedem, hogy fog menni mellette a tanulás. jó lenne a következő félévben államvizsgázni. :oops:

ritya: a kisfiadnak jobbulást! csinos pocak ;)

rabbe: örülök, hogy minden rendben van Ádival.

aranyoska: de izgi, már finishben vagy. ;)

Vivi: üdv közöttünk! :)gratula Barnabáshoz! ;)

eszter: köszönjük a jó híreket macsékról! :) továbbra is mennek nekik a drukkok! :)

gyancsi: gratula az esküvőhöz ! :) nagyon jó lehetett, jót mosolyogtam azon amit írtál. :)

rólunk: mi a hétvégén szombaton voltunk vásárolgatni. kezdek megnyugodni, egyre szűkül azoknak a listája, amit még nem vettünk meg. :) én csak a bútorokon, kiságyon vagyok kiakadva, az csak a 36. hétre fog megérkezni. addig igazából nem tudom, kimossam e a babaruhákat, mert nem tudom hova rakni őket. :oops:
ma voltam védőnőnél. 10 kg hízásnál tartok. mondtam is neki, a hétvégén nagyon sokat bűnöztem.. kicsit elengedtem magam, de jól esett. :)
ma du megyek a gyakorlati dolgozatomat megvédeni.. hát, nem sok kedvem van hozzá :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Először a mai tábla, majd menet közben még változtatunk rajta:

Kép Kép

Most visszaolvasok, megint nagyon sokat írtatok :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Eszter, nagyon köszönjük a szuper híreket Macsekékról! továbbra is mennek a drukkok a kis harcosoknak! ;) képeket nagyon várjuk, mondhatom ezt mindannyiunk nevében, de persze majd a büszke anyuci biztosan hozza is őket, ha lesz egy szusszanásnyi ideje!

(az előbb nem frissítettem, ezért nem is értettem, hogy a többiek miről írnak:P)

Gyancsi, okés, küldöm a számom! ;) esküvői képeket is nagyon várjuk! jó fejek vagytok Csabival együtt, vicces és klassz lehetett a lagzi! gratula mégegyszer!

Mikegirl, reméljük, hogy kis Ati nem lesz beteg! nyomassad bele a C vitamint, hátha leküzdi ügyesen a kis szervezete! ;)

Henne, szerintem a 10 kilós hízás nem sok, arról nem is beszélve, hogy Te pont az a típus vagy, aki megszül, és a következő héten belebújik a régi ruháiba! persze vannak még ilyen kismamik ebben a topikban dögivel! a bútorok miatt pedig ne aggódj! ha előbb is jönne Levi, de nem fog, akkor is meg fogod tudni oldani, hiszen a legnagyobb szüksége egy ilyen picurinak úgyis csak az anyukája közelségére, és a szeretetre van, az pedig már készen áll a fogadására! :)

Vikoo, mit vásárolgattatok a 7végén? képeket én is nézegetnék! mindjárt megnézem, hogy én tudok-e valamit feldobni... rólam nem igen készül kép, max. a gyerekről tudnék, mármint a nagyról! :D

na, körbenézek, hátha akad valami jó kis fotó a gépemen! :)

sophie27
 
 


Tatjana, köszi a táblit! szuper így!

sophie27
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatás! :) :) :) És a Barni dicséreteket! :) :) :)

Eszter
Köszönjük a jó híreket!
Ez nagyon biztató, h ilyen szépen gyarapodnak a kisMacsekok! :) :D

Sophie
Hát, remélem, h gyorsan elszalad ez a maradék idő!
Nekem is ilyen félelmeim vannak a szüléssel kapcsolatba, h ha lehet, akkor nem szeretnék császárt, és csak amennyit muszáj, annyi időt a kórházba tölteni, meg h nehogy korán menjek be és haza küldjenek, vagy pedig későn... :? :? :?

Gyancsi
Sok boldogságot Nektek! :)
Lehet, h az elhúzódó tél és a nagy februári hideg tehet arról, h ennyien vagyunk a "novemberi baba várón"... :D :D :D

Mikegirl
Nekem is az a megérzésem, h nem fogjuk kihúzni novemberig. (Én sem tudom, h honnan veszem, de az október közepére vagyok ráhangolva. :) )
Aztán szép pofára esés lesz, ha még jól rá is húzok.... :? :wink: :roll:

Vikoo
:) És december hányadika? (Én 21.-én)
Tök furi, mert még márciusba keveredtem valahogy a blogod környékére és olvasom is rendszeresen. :oops: Nincs is egy egész hét köztünk, és majdnem akkor derül ki neked is a terhesség, amikor én is pozitívat teszteltem. :) :D

(Nagyon sajnálom, ami Bendi babával történt!)

Henne
10kg hízás simán belefér! Pláne, ha valaki vékonyka volt előtte! :) Pillanatok alatt lemegy Rólad úgyis! :)
Drukk a védéshez!

Tatjana
De jó a táblázat így! :)
Esetleg bekerülhetnék én is majd?

Alvás: egyre nehézkesebb... Legalább kétszer ébredek fel pisilni.
És ma reggel óta húzódik a pocakom alja is. (Bizti valami front van. :? )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Gyancsi: gratulálok ismét, mostmár mint férjes asszonynak! :) Én meg pont ma szereztem be a házassági anyakönyvi kivonatot és amin megdöbbentem, nem kellett fizetni érte! Ez is ritkaság manapság...
Mikor lesznek képek? Olyan kíváncsi vagyok rátok! Biztosan nagyon szépek voltatok! :)

Mikegirl: programozó a férjed? És hol dolgozik (ha titok, akkor priviben megírod)? Akkor ti a férjemmel jól megértenétek egymást :)
Köszi a linket, elég jó kiságy tényleg, de most mást találtunk ki Janival... mivel úgyis 2 babát szeretnénk, ezért a heverővé alakítást nem nagyon tudnánk kihasználni kb. 4 évig, így kinéztem egy szimpla rácsos kiságyat, ami annyira nem drága, már csak a pelenkázót kellene kitalálnom, hogy milyen legyen. De Jani azt mondta, hogy egy egyszerű pelenkázót ő is meg tudna csinálni bútorlapból, olyan 5e-ből kijönne és akkor így összesen már nem olyan vészes az ára.

Vaya: írtad, hogy szó nélkül adnak tápot a babának a születés után. Ezt hogyan tudnám megelőzni? Vagy ha kérem, akkor végig velem maradhat a baba? Igaz, én az Istvánban fogok szülni (és nem nagyon tudom hogy ott mi a módi), de hátha meg tudnám előzni a bajt...

Navared: hogy vagy? Jobb már a helyzet? Tudsz enni, bent marad a kaja? Mikor mész ma dokihoz? Gyere a hírekkel!
Köszi, aranyos vagy, hogy okosnak gondolsz :), de itt a fórumon mindenki az :) (sokan járnak olyan suliba, amit meg én nem tudnék megcsinálni :) )

Telokin: kitartást a maradék időre! És sok sikert majd az államvizsgához! Irigyellek, mert én így terhesen nagyon nehezen tanulok, valami miatt nem fog az agyam :(

Szisszka: örülök, hogy már a saját gépedről tudsz jönni :)

Sophie: megmódosítottam a táblát a javaslatod alapján, egy kicsit még gagyi, mert a régibe kellett beillesztenem, de majd idővel szebbé varázsolom :)

Dorka: úgy örülök, hogy hazaengedtek! :) Azért csak jobb otthon, de vigyázz azért magadra!

Macs: örülök a tejcsi megindulásnak, ez kell most a picuroknak! Kittikének továbbra is mennek a drukkok, de már csak 1 hét a kritikus időszakból! Küldöm az energiát! ++++++++++++
Most olvasom, hogy lehet, már te is otthon vagy? Ha lesz egy kis időd, írj!

Lucuzs: örülök, hogy Bogi ilyen jól tűrte a műtétet! :) Milyen lesz a hazahozós kis ruci? Tennél fel róla képet?
Meg mindenki, akinek már megvan, hogy miben hozza haza a Babókát, tennétek fel róla képet? Olyan kíváncsi vagyok :) Én majd kapni fogom, úgyhogy nálunk meglepi lesz, hogy milyen :)

Rabbe: örülök, hogy a kisfiaddal nincs semmi komoly!
Tényleg te a vasat hogyan szeded? Vagyis mikor? Mert én teljesen ki vagyok akadva a betegtájékoztatón, hogy evés után 1 órával, meg evés előtt 2 órával lehet csak bevenni... közben meg tartsam a napi 5-6x-i étkezést a cukor miatt :( Így egy csomószor elfelejtem bevenni.

Angie: vicces lehetett a párnás dolog :)

Üdv az újaknak! Sajna mostanra olvastam el a hozzászólásokat, de ha holnap lesz időm jönni, akkor már benne lesztek!

Most megyek pihizek még egy kicsit itt anyunál :) Olyan jó, hogy nem kell semmit csinálnom :)

Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Tatjana! Köszi az ötletet, hogy lefotózzam a hazahozós ruhákat, ahogy olvastam, már rohantam is a gépért! :wink: :lol: Valahogy ez kiment a fejemből, pedig Boginál is megtettem, sajnálhattam volna, ha most elmarad... :oops:

És akkor a képek:

ezek alulra:
Kép

ezek rá, ha meleg lenne:
Kép

vagy ez, ha hideg: Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Tudod Sophie, én mostanában az ilyen hiperekbe járok „kirándulni”, ugyanis Boldi buksija, annyira nyomja a hólyagomat, h átlag 35 percenként pisilni kell. Ennek fényében pedig csak az olyan helyek jönnek szóba ahol wc is van. :-)
1ébként csak apróságokat vettünk, körömcsipesz, vattapamacs, meg ilyenek… Szerintetek milyenek a Motherlove termékek, pl a gátmasszázs olajuk, csak mert nincs benne pl orbáncfű sem…

Vivi, én dec 15, de csak azért, mert a doki karácsonykor elutazott, és kicsit megpiszkálta anyumat alulról, így érkeztem kb 1 héttel hamarabb. :-D Köszönöm az 1üttérzést!

Jujj, Lányok én ma annyira henyélős vagyok. Du. megyünk CTG-re addig vmi kis életet kellene vernünk 1másba, mert, h Boldi sem túl aktív ma. :-) Holnap pedig uhu és vizsgálat, naggggyyyon kíváncsi vagyok, h hogy állunk odalent. Sokat feszít Boldi feje is, meg érzem ahogy a csontjaim meg a gát tájékom is nyilall.

Látom itt többen hajazunk az októberre, nem tudom miért, de én el sem tudom képzelni, h a 40. hétig húzzuk. Aztán milyet fogok nézni, ha Boldi úgy dönt Ő márpedig nem bújuk ki hamarabb… :-P

Majd én is jövök poci képekkel, csak most lusti vagyok kattintgatni…

Kép

Kép
vikoo
 
 


Rabbe! Örülök, hogy komolyabb problémára nem derült fény! Ügyes vagy, hogy a sarkadra álltál, és nem engedted magadat hazatoloncolni!
A figyelemzavar pedig jól tréningezhető, úgyhogy, érdemes vele foglalkozni.
Vérnyomása mit mutat?

Vivi! Üdv itt köztünk! :D Jó, hogy végre előbújtál te is!!! :lol:
Tündéri a kisfiad, ahogy bújik hozzád! :D

Macs! Szuper hírek!!! Továbbra is drukk!
Jó, hogy végre otthon lehetsz! Hamarosan a cicusaid is csatlakoznak hozzátok!!!

Eszter! Köszi a híreket!!!

Gyancsi! Ilyen beszámoló után még jobban várjuk a képeket!!! :wink: :lol:

Mikegirl! Irigy-irigy! :oops: hogy te milyen sugárzóan szép kismami vagy!!! :D

Eclipse! Te aztán bírod a terhelést, még így a vége felé is!!! :shock: :lol: Bár tőled nem is vártunk mást! :wink:

Aranyoska! Kezdem én is érezni, amiről mesélsz, már pár hete: nyűgös már a hasam mérete, mindenhez útba van, lehajolni szinte lehetetlen, persze mostanában mindent leejtek :evil: . Éjszaka fordulás percekig tart... és még sorolhatnám...
Tegnap mértem, pár centi választ el a 120-as pocaktól. :shock: És ezt a 155-ös testmagasságomhoz kell érteni. :oops:

Na megyek, mert Bogi nyüszít! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs, jujj, de ÉDES kis rucik, a második kép meg már ilyen nagyfiús. Én nem mertem berakni pici nacit, mert félek, h ha nem esik le a köldökcsonk zavarni fogja a gatyó gumija… rosszul gondolom???? Szóval, tökéletes kis rucik, egy tökéletes kisembernek!!!

Na, ha összekapom magam lassan, akkor én is lefotózom. Most látom, h mennyi már az idő fél óra múlva indulnom kell, éljen a CTG!!! :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo! Jó a meglátásod! Én sem vagyok híve a nadrágoknak, de sajna nincs vékony overálunk, így ha meleg lenne muszály lesz a vékonyabb naci. Remélem elég nagy, hogy ne szorítson!
Bogit anno dec. 4-én hoztuk haza, én felöltöztettem, ahogy azt télen illik, a gyerek üvöltött mert olyan melege volt, így még a kocsiban vetkőztethettem le. Itthon derült ki, hogy 15 fok volt. :shock: :oops: Persze, hogy nem tetszett neki a kocsikabát+téli overál összeállítás. :oops:
De most töröm az agyam, mivel lehetne helyettesíteni a nadrágot...
Van egy hordozóba való lábzsák-kabát összeállításom, ami nem olyan vastag, de annak a kabát rész hatalmas, Bogi másfél-2 éves kora körül hordta. :shock: A lábzsák meg újszülöttnek való. :shock: Ki érti ezt?!... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ancsi!
Azta, ilyen laza esküvőtök volt?! Én még sosem voltam ilyenen, pedig kétszer is voltam las vegasban esküvőn, de azok rendes menyasszonyi ruhásak voltak :) Megnéztem volna. Képeket kapunk?

Mikegirl!
Nekem a kick-box előadásokon kívül olyan is szokott lenni, amit te írsz, hogy talp végighúzás a hasfalamon, vagy kitámasztás, és ott tartja percekig, mintha ki akarna nyúlni. Én is el szoktam onnan simogatni, hogy másszon már odébb, mert nem épp annyira kellemes érzés az amúgy is a végletekig feszülő hasfalamon még pressziót gyakorolni. Védőnő is azt mondta, hogy valószínűleg azért olyan kemény állandóan a hasam, mert erős a hasfalam, és nem akar már tovább tágulni, a baba pedig szép nagy benne.

Lucus!
Nagyon helyesek ezek a cuccok. Újak, vagy vateráztad?

Tatjana!
Köszike a táblicskut :)

Eszter!
Szuper csak vagy, hogy mindig jössz a hírekkel!!

Macs!
Jaj, de jó, hogy minden rendben, és ilyen szépen növögetnek a cicusaid. Szupi, hogy tejed is szépen van!!!! Majd dobj képeket, ha úgy gondolod, hogy szeretnéd megosztani velünk az apróságaidat. Persze, megértem, ha nem, mert azért biztos még nagyon picik, de én már láttam a keresztfiamat 1100 grammosan, sőt, Szilárd is volt 3 napig koraszülött osztályon, és láttam 680 grammos babát is.

Vivi!
Üdv köztünk, és persze, hogy csatlakozhatsz. Mi tartott idáig vissza? Így is szépen látszik a kisfiad!

Zsófi!
Én ki is nyuvasztanám őket, ha apán ilyen hülyeség miatt nem engednék be. Inkább ráadnám a hálóintemet meg az egyik papucsomat, de az kizárt, hogy ő nem fog bejönni. Én ilyenkor nem szoktam hagyni magam, harcos típus vagyok :)

Méretek: ja-ja, tudom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jól saccol a gép, hiszem a koponya, comb, kar és egyéb méretek alapján számol, és azt már nem tudja, hogy mennyi zsír van rajtuk. Lehet, hogy csak egyszerűen hosszú baba lesz, de nem raktározott még annyi zsírt, mint amennyit a gép számolt. Ettől függetlenül a fejmérete nekem nagyon nagynak tűnik, hiszen most a 32+6 napos uh-n 93-ra mérték, Szilárdnak a 31+3 napos uh-n 83 volt :roll: És hát tudjuk, hogy a nagyfejű babák nehezebben bújnak ki. Na mindegy, nem parázok emiatt egyébként, valahogy biztos ki fog jönni :)

Aranyér: Nekem akkor jött ki, amikor el kezdtem szedni a vasat, és olyan is volt, hogy 4-5 napig nem tudtam nagyvécézni. Akkor mondta a nőgyógyászom, hogy használjak Reparon-t. 2 hét alatt semmit nem javult. A gyógyszerész sógornőm azt mondta, hogy felejtsem el, inkább használjak Mastut. 5 nap alatt visszahúzta, és azóta sincs gondom vele. Mondta is a dr.nő, hogy szép, nincs vele gond.

Itt volt a védőnő. Majd 2 órát dumáltunk, kicsit politizáltunk is (így a választások után). Nagyon jó tanácsokat adott, hogy Szilárdnál is mire figyeljünk oda, ha majd megérkezik a testvér, hogy már most jó előre kezdjük el felkészíteni, hogy miért alszik a kicsi velünk, és hogy ő is ott aludt, amikor még olyan picike volt, és hogy majd töltsünk minden nap egy kis minőségi időt vele, akármennyire is azt látjuk, hogy elvan, és nem féltékeny.

Eclipse!
Hamarosan te következel a sorban :) Lelkileg készen állsz?

Dorka!
Te merre vagy?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Csajok!

Itt ma egész nap vihar van, nagyon fúj a szél, esik az eső, ez sajna a hangulatomon is meglátszik.Pihenek, és közben elindítottam a mosógépet meg ilyenek.Igazából minden bajom van, nem jó állni, ülni, feküdni...Na, nem nyávogok.
Mindenki izgul, h. mi lesz, meddig leszünk még egyben Lucababával, de nem érzem azt, h. eljött volna már az idő.Szerintem ezt a hetet még kihúzzuk.

Mikegirl, nagyon szépséges vagy, és tényleg nagyon jól áll a vörös haj!Pedig az nem sok embernek áll jól!
Nekem a kedvenc mondatom: be van torzulva az arcod....
Torkod hogy van?

Csillag, mi volt a dokinál?
Gyere ám a hírekkel!!!
Örülök, h. már jó a hangulatod, nekünk is vannak ilyen mindenen összakapós napjaink, de szerintem ennek a fő oka minden esetben a fáradtság!

Ryta, kisfiad hogy van?Gyógyulgat?Szép a pocakod!!!A szekrény, van ám pici ruha bőven
:D

Rabbe, valóban siralmasak a kórházi állapotok, de örülök, h. otthon vagytok!Most már próbálj meg minél többet pihenni!!!!

Aranyoska, ennyire erősen görcsöl a pocakod?Hogy vagytok?
Hogy telik a mai nap?Izgulok érted!

Szisssz, de jó, h. újra van géped töltőstől:)
A kórházból hazajövős ruhát nekem is anyukám vette meg, bár először nem tudtam, illetve feleslegesnek tartottam, de most már nagyon örülök neki, mert nagyon édes!
Jó vásárlást!!!

Angie, azt a párnás dolgot megnéztem volna.Hihetetlen, h. ezek a pici babák mekkorákat képesek rúgni :)
Néha én is meglepődöm. Az 56-os cuccusok miatt én is aggódom, remélem jók lesznek Lucababára, mert olyan szépségesek!
Ilyenkor csak beszélgettek a védőnővel?

Eclipse, nem vagy semmi, le a kalappal!!!!!!!!!!!!!!

Wivianne, üdv itt!Nagyon édes a kisfiad!Én is 84 decemberi vagyok:)

Eszter, nagyon szépen köszönjük a jó híreket Maccsról és a kiscicákról!Jaj, de örülök :)
A mi kis első topikbabáink!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sophie,ezen én is gondolkoztam már, hogy milyen lehet 2 gyerekkel, sőt azon is elég sokat, hogy minden tiszteletem azoké, akik kismamák és még ellátnak még egy gyereket!Hihetetlenek vagytok!!!! Felnézek Rátok, de komolyan!!!

Eta, merre vagy?????????????

Gyancsi, hihetetlenek vagytok!!!Most már tényleg nagyon várom a képeket az esküvőről!!!!!!!!!!!!!!!Besz@rok Csabi pólóján.
Nekem meg az a bolond Andris, mikor a kórházban violtam, mondtam neki, h. hozzon be pólót, erre behozott egy Unicumosat, meg egy Jack Danielseset......áááá....mondtam, másikra tarok igényt!
Aranyér-neekem is van, de már összenőttünk, nem is akarunk elválni egymástól, szoros kapcsolat a miénk, és néha fájdalmas....
Derekad-tuti betett a fergeteges hancúrozás a nászéjszakán:)

Vikoo, bizony sokan hajazunk az októberre, kíváncsi leszek melyik kisbaba dönt majd úgy, h. ki akar jönni.
Én is rengeteget járok Wc-re.
Majd gyere, h. mi volt. u.h-n ám!!!!!!
Te is 84 decemberi vagy, én is :)

Henne, egy kalappal délutánra!!!!!!!!!!!!!

Tatjana, szuper a tábli!Örülök, h a rácsos ágy dolog is megoldódni látszik!!!!!!!!!!!!
Pihengess anyukádnál akkor, amennyit csak bírsz!:)

Lucuzs, nagyon édesek a ruhák!!!!!!!!!!!!

Lucuzs, Aranyoska, én sem bírok mozogni, sőt a járás is nehezemre esik, lehajolni-lehetetlen szinte és Lucuzshoz hasonlóan én is mindent leejtek...És nekem elég sokat szurkál szeméremtájékon.....

Holnap megyek az utolsó vérvételre, aztán jön anyukám takarítgat picit, szegénykém!

Na, megyek kiteregetek!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Hát ma kiderült a torletbol hogy kisfiamnak Szalmonellája van.Imádkozom hogy ne kapjam el.Pénteken újra torlet, remélem oké lesz majd.Szombat volt a legnehezebb, fél óránként WC.Majd pótolni a kaját és a folyadékot , ki ne száradjon.Mára jobban van talán csak 3-szor volt WC.n.már játszik és vidámabb.

Csajok a ruhák amit lefényképeztem egy éves koráig, ha kitart és Tamáska nem lesz nagyobb mint a Danika. Szétszortíroztam őket méret szerint.

Wivienn üdvözlet közöttünk!!!!!

Macs örülök hogy haza engednek ma. :D

Luczus tetszenek a haza jövős rucik.Legalább fogom tudni kb.mit vigyek neki be a kórházba.

Üdv mindenkinek

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Angie
Szakirodalom szerint a 24-37. hét közötti szülések a koraszülések :wink:
Jó lehetett a párna lerúgós :lol: :lol: :lol:

Eclipse
Jó nagyot sétáltatok :lol:

Wivianne
Üdv itt! Én is most csatlakoztam a csapathoz :wink:
Nagyon édes Barni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter
Köszönjük a híradást!
Továbbra is mennek a drukkok a cicababáknak!

Sophie
Szüléssel kapcsolatban nekem is vannak elképzeléseim :wink:
Időben, simán, pikk-pakk kibújik David. Aztán megyünk haza... és éljük a nyugodt családi életünket :lol:
(vagy majd jön a valóság... :oops: :wink: )

Gyancsi
Szép dolog így megtenni egy Sopron-Linz utat kocsival :lol:
Mi Salzburg mellett lakunk most, előtte évekig Bécsben éltünk. Nekem mostanában a Bécs-Salzburg távolság is sok... :oops:
(a szüleim soproniak :wink: )
Jó kis esküvőtök lehetett! :lol:

Tatjana
Nagyon jó a táblázat! :lol:

Telokin
Kitartást az államvizsgához!
Nekem először a diplomadolgozatomat kellene beadni :oops:

Lucuzs
Nagyon klassz a ruhácska!

Vikoo
Én már csak wc-től wc-ig tervezem az útjaimat. Nagyon ismerem a bécsi, a salzburgi wc-ket... még jó, hogy a vonaton is el lehet menni...

Ritya
Jobbulást a kisfiadnak!
Salmonella ellen tudsz védekezni... alapos kézmosás, fertőtlenítés...
Vendég
 


Holnap reggel majd jövök bővebben, de azért csak néhány sor... :oops:
Nem kell toi-toi, ez a por sokat segített!!! Minden szép és jó is volna, ha nem viszketnék, de mindenhol és már éjjel-nappal. Iszonyatos :twisted: Szombaton ehhez társult még egy kis epegörcs, de az túlélve! Szóval nem akarok panaszkodni, bocsesz, h. most csak ennyire futja, de majd holnap jövök és pótolok! Amúgy doki ma nem volt, holnap du. megyek hozzá!
Szép estét, éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navaraed! Örülök, hogy a hasad már kezd rendbe jönni, de ez a viszketés nem hangzik túl jól. :evil:

Kriszta! Én is soproni vagyok! Lehet, hogy ismerhetjük egymást? Mondjuk én a 80-as évfolyam lennék...

Ritya! Szalmonella, hááát nem hangzik túl jól. :evil: Mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak!!! Te meg próbálj meg magadra nagyon vigyázni!!!

Dorka! Jó, hogy azért mindig megnyugtatsz minket egy kis bejelentkezéssel. :wink:

Angie! Csalókák ám a ruhák :wink: , mert bár az overál is full fiús, valójában Boginak vettem anno, mert nagyon beleszerelmesedtem. :oops: Akkoriban nagyon imádtam mindent ami babakék, sokáig a kedvenc színem volt.
Szóval a ruhák fele Bogitól örökölt, a másik felét most vettem újonnan. :D

Holnap reggel megyek az első NST-re!!!! Végrevégre!!! Terhesség elejétől ezt várom már! Bogival imádtam járni, ez már olyan igazi finish!!!! :lol:

Jó éjt Csajok!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

A vörösvértest/hemoglobin szintem szépen javult, én a Schüssler-sónak és a Krauterblut szirupnak tudom be! :D :D :D :D

Angie,
mivel megküzdöttünk a babóért, elég régóta nagyon ki vagyok hegyezve az anyaságra, úgyhogy már alig várom hogy jöjjön! :D :D De az is lehet, hogy elfojtok valamit, azért nem izgulok eléggé (még?)... :roll: :oops:

Jóga nagyon jó volt, aztán elmentem apát megnézni edzésen, és együtt jöttünk haza.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt! :lol:

Vikoo - na, apa végérvényesen ledőlt a lábáról, vagy sikerült feltámasztanod? :D
Szuper alvás - irigy, irigy :oops: :lol:
CTG megvolt?

Henne - gyak.doga védés? A kisruhákat én kimosnám, aztán vannak azok a cipzáras tárolók, abba beletenném. Bútor miatt ne izgasd magad, mózeskosárral is remekül helyettesíthető az ágy, ha nem érkezne esetleg meg időben ..... de meg fog!!!!!!! :wink:
10 killa hízás teljesen normális. Hacsak nem a Rubint Réka 1 kilós (?) hízásos babérjaira akartál törni..... mert az a hajó azért már elment :lol: :lol:
Henne, mi egy helyen szülünk. Állítólag én előbb, de az is lehet, hogy még jó darabig nem, szóval simán beérsz. Nem cserélünk telefonszámot?

Tatjana - Köszi a táblát!!
Jó a táblicskut nézegetni, hogy papírforma szerint ki is fogja a következő topicbabát intézni :lol: :lol: :lol:
Párom nem a Nemzetbiztonságnál programoz, csak a Generali Biztosítónál - életbiztosításokat nyilvántartó nagygépes (HOST) rendszerrel közvetlenül és közvetetten kapcsolatos munkái vannak, szóval nem titkos :lol:
Az ágyra jó megoldást találtatok ki :D Viszont halkan megjegyezném, hogy változó, hogy melyik gyerkőcöt meddig lehet a rácsos kiságyban tartani......szóval amikor már ki tud mászni, a leesés veszélye miatt megelőzés céljából célszerű a rácsokat leszerelni. Ati 3 éves, és nehogy ki, de Adél ágyába simán be tud mászni - múltkor megmutatta. Gyorsan szereltünk is fel biztonsági rácsot Adél szobaajtajára. Nehogy bemásszon, és véletlenül megnyomja. De alkalmaztunk olyan praktikát, hogy a hálózsákot kifordítva adtuk fel rá, így egyedül nem tudta levenni (a cipzár belülre esett), és hálózsákban már nem tudta a lábát feltenni a rács szélére, hogy kimásszon. De a megoldásotok egy darabig tuti jó, csak oda kell figyelni. És bocsi, ha osztottam az észt, csak a tapasztalatomat akartam megosztani veled :oops: :oops: :oops:
Mi most már mászár terén ott tartunk, hogy Ati a konyhapultra fel tud mászni úgy, hogy nem tol oda széket. Fellép a palactrtóra, a kispolcra, másik láb pultra, mosogatóba belekapaszkodik, és már fent is van :shock:
Egyébként sikerült magad kipihenni?


Sophie - azt én is remélem, de legalább szerdáig tartson ki. Nőgyogyihoz nem tudom elvinni magammal, max apa munkahelyére tudnám beadni. Ha beteg, akkor ez nem túl jó megoldás neki :? Egyébként nyomatok én mindent: C vitamin, Béres csepp, aloe vera, Cebion 2x multi. Egyébként nem is az ovi, hanem én tettem be neki....ha teleprüszkölöm a lakást, hiába szellőztetek gyakran és mosok kezet ezerszer, elkerülhetetlen hogy ebbe a fertőbe ne betegedjen meg :(

Lucuzs - szóval ilyen hazajövős ruhára gondoltál....hogy én milyen együgyü vagyok :lol: :lol: :lol:
A ruhácskák nagyon szépen. Nekem majd apa távirányítás alapján fogja behozni, mert rejtély, hogy milyen időre csomagoljak. Nekem a standard: hosszú ujjú body, plüss ujjatlan rugi, kiskabát, vékony vagy vastag overál időjárástól függően, harisnya szintén kérdéses. De halvány gőzöm sincs, téli gyerkőcöm nem volt. :shock: Egy tuti, a hordozót letakarom, hogy a hideg levegő ne közvetlenül érje a pár napos Adélkánknak az arcát.
120-as poci? Te egy hős vagy!!!!! Én 101 centinél tartok, de időnként szenvedek - felülés, átfordulás, hogy feküdjek, zoknifelvétel, meg ilyesmi.
Első NST - neked ma van, nekem holnap lesz....annyira izgi :)

Angie - nekem minden reggel tök kemény a hasam. És olyan nyújtózkodási kényszerem van - majd megőrülök, mert szerintem nem nagyon lehet :?
Védőnéni - nekem új van - Atiéhoz képest, és legközelebb Ő jön hozzánk, és nagyon aranyos, mondta, hogy jön segíteni szopiztatni, meg mindent meg/átbeszélhetünk. Éljenek a szuper védőnénik!!! :lol: Neked is az van, ahogy leírtad. Nekem a régi eljött, ránézett a babára, adott nyomtatott papírokat, aztán csá....nem lihegte túl. Valószínűleg nyugdíj előtt már egy kicsit bele volt fásulva....

Dorka - a tegnapi vihar átjött hozzánk :? Szakad az eső, kicsit fúj a szél....
Torkom időnként fájdogál, náthával semmi gond, igazából estére dugul be az orrom, ami az alvásban nagyon zavar, de más gond nincs. Szóval sokkal jobban vagyok - persze férfi mércével mérve még azt kellett volna írnom, hogy még mindig beteg vagyok, rosszul vagyok, és nem akarok gyógyulni :lol: :lol: :lol:
Vérvégel megvolt?

Ritya - szalmonella :? De legalább kiderült, és célirányosan lehet tenni ellene. Sok gyógypuszit küldök!!!

Navared - nálad aztán csőstől jönnek a problémák!!! De az a lényeg, hogy túl vagy rajtuk!!!! További jobbulgatást. Ha tudsz gyere, mert nagyon várunk!!!

Eclipse - Te egy energiabomba vagy!!!! :lol: Gratula a jó eredményekhez!!!

Te jó ég, holnap töltöm a 36. hetet :lol: :lol: Holnap doki, első CTG, utána egy kis kikapcsolódás az egyik barátnőmmel. Ma a másik jön hozzánk, szerintem este elugrunk valahová beülni.
Mára egyébként SEMMIT nem terveztem, megnézem a WALL-E-t, aztán esetleg amihez lesz kedvem. Ha nem szakad, elmegyek papucsot nézni, mert az kellene. Kaja van, vasalnivaló nincs, de azért biztos majd feltalámo magam :lol:
Szép napot mindenkinek!!!!

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

Most csak gyorsan, és önző módon magunkról írok. :oops:

elég pocsék éjszakán vagyok túl már megint. Pedig amióta anya megvarrta az új szopi párnát, nagyon jókat aludtam rajta.
Most viszont fél 1kor felébredtem, méghozzá 5 perces fájásokra, amik egyre erősödtek, majd voltak 3-4 percesek is. Két órán keresztül szenvedtem, aztán szerencsére elkezdtek ritkulni. Hát be voltam tojva rendesen, mit ne mondjak :shock: Marcinál voltak jóslóim, de azok semmik voltak ehhez képest ami most volt...

Ma 10-re megyek dokihoz, kiváncsi vagyok mit mond.


Sopie
neked mindjárt írok privit!

Közben flébredt Marci, ha lesz időm visszaolvasok, meg írok még.

szisszka
 
 


A mai tábla (kiegészítve Krisztivel és Vivivel). Ha valami adatot nem jól írtam be, légyszi írjátok már meg.

Kép Kép Kép

Nem fogjátok elhinni, de így hogy a két csajszi is csatlakozott hozzánk, a kislányok és kisfiúk aránya: 18:18 :D :D :D

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


helló csajok!
Üdv az újaknak, jó, hogy a fiú/lány arányt kiigazítottátok :)
Péntek óta babaszobát festünk. Elfogyott a kék festék, de lefotózom mindjárt, ami készen van. Már nincs sok hátra. Az öcsém barátnőjével csináljuk, öcsémet nem engedem a közelbe, mert nulla kézügyessége van, inkább Csabival szórakoztatják egymást, meg idegesítenek minket :)

Tegnap megtörtént életem első NST-je, Janka baba ügyeskedett, hatalmas kimozdulások voltak ám:)
Heti 2x kell járnom, heti 1x a védőnőhöz, plusz vérvételek, vércsoport meghatározás, és ilyen fincsiségek.
De! Turiztam tegnap: Végre van egy isteni csini kismama gatyóm, Jankának egy kiskabátja(100.) Meg vettem egy Dolce Gabana bőrszoknyát, eredeti, bár még fel sem jön a fenekemre, de leszek én még megint 60 kiló :) Eléggé dögös a szoknya, majd ebben csábítom el az uramat, ha megint lehet szex :)

tatjana! Tök jó így a táblázat:) és még laptető is!

na, fotózok, és jövök:)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom a rosszul alvó klubhoz! :( Nagyon rossz éjszakám volt.
Kezdem érteni, h miféle jósló fájásokról írtok/írtatok.
Mintha meg akarna jönni... :( :? És mellé ez a pisi-túra 2óránként... Brrrrrr!!!!! (Már nem első babás anyukák javítsatok ki, ha nem, de valami ilyesmi lesz a jóslófájás és rendes fájás is, ugye?)

Na jó, nem panaszkodom, eddig teljesen mintaszerű várandósság volt, semmi fajta negatív tünettel. (Pl.: én egyszer sem hánytam...),de azt hiszem most már tényleg kezdek "terhes lenni". :? :roll:

Tatjana
Bár erről azt hiszem a szülés után kellene nyilatkoznom, de így egyenlőre szeretnék mi is majd második babát is. Mi úgy tervezzük, h akkor a "nagyobbnak" veszünk egy rendes heverőt, és a kicsi megörökli a rácsos kiságyat. (De költséghatékonyabb a ti megoldásotok.)
Köszi a táblázatot! :) :D

Lucuzs
Nagyon édesek a hazahozós ruhák! :) :D A kis overálba egészen beleszerelmesedtem! :) :D
A fordulás éjszaka már tényleg vicces. (A Párom szerint a bálnák művelhetnek hasonlót, mint amit én produkálok. :D Mindig jót nevetek rajta, amikor ilyen kedveseket mond. :D )

Vikoo
Mi volt CTG-n tegnap?
Én majd ma délután megyek a "hivatalos" elsőre.
(Volt 3hete egy autóbalesetünk, nekünk jöttek és felborultunk, és akkor bevittek mentővel, meghallgattuk Barni kis szívecskéjét. Szerencsére vigyáztak ránk és nem történt semmi baj egyikünkkel sem, csak nagy volt az ijedség.)

Angie
Majnem augusztus végéig dolgoztam, és akkor tényleg csak olvasni volt időm, mert annyira jól pörgött a fórum. :D :) Aztán meg elkapott a "fészekrakó láz" és rendezgettem a babaszobát, mostam vasaltam. (Mostanra talán minden fogadóképes lett.... :arrow: Remélem! :D :) :) )

Nekem eddig Barni tartotta az "irodalmi értékeket", majd csütörtökön megyünk dokihoz és akkor kiderül, h mekkora is lett egy hónap alatt. :)

Dorka
:D De jó, h ennyien vagyunk decemberiek! :)
Fő mindig a pozitív gondolkodás! :D Megbeszéled Luca babával, h még egy hetet húzzatok ki és nem is lesz semmi gond! :) (Sőt lehet,h még tovább is benn marad! :) )

Ritya
Sajnálom a kisfiadat! Nagyon rossz lehet neki! :( Mielőbbi jobbulást!

Krisztina
Azért mertem én is írni, mert te is így a végén csatlakoztál. :oops: :) :D
Én is úgy tudtam, h 36.hétig számít koraszülöttnek... De lehet, h rosszul... :oops: :? :)

Navared
Örülök, h jobban vagy! :) :)
Sajnálom a viszketést! :(

Eclipse
Te tényleg hihetetlen vagy! Ennyi energiát így a végére! :) :D
Irigy vagyok kicsit... :oops: :)
De jó, h javul a vasad! :)

Mikegirl
Nem is írtam múltkor: milyen szép kismama vagy! :D :)
És nagyon jól áll a vörös! :) :D
Nagyon találékony a kisfiad! :)
Grat a mindjárt 36.héthez! :wink: :)

Sziszka
Hasonló éjszakai "élményünk" volt akkor. :(
Drukk a dokihoz! :) :)

Ebba
De jól hangzik ez a shopping! :) :)
Várjuk a fotót! :) :)

Mindenkinek további szép/szebb napot! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Sziasztok!

Először is Eclipse gratulálok a 37. héthez :) és Macs kiscicáinak pedig az 1. héthez :)

Lucuzs: nagyon szépek a kisrucik :) Én egy kicsit gondban lettem, így hogy írtad, mert én alapból a melegebb rucit terveztem csak... nem is tudom, hogy van-e átmeneti jellegű kisruhánk (alig várom, hogy ma haza menjek, rögtön meg fogom nézni :) ).
NST milyen volt?

Vikoo: majd mesélj, mi volt ma a dokinál.

Angie: írtad, hogy volt nálatok a védőnő. A pici miatt volt, vagy Szilárd miatt? Bejelentkezik előre vagy meglepi szerűen megy? Múlt héten, hogy voltam nála, tőlem is megkérdezte, hogy pontosan hol lakunk, de azt hittem azért, hogy ha majd megszületik a Pincurkánk, akkor tudja, hova kell jönni...

Ritya: nem irigyellek a kisfiad betegsége miatt :( Vigyázz azért magadra!

Kriszta: wc-s dolog nálam is probléma, mindig előre kell tervezni :) , viszont én a vonaton nem megyek el :( , mert oda nem terhesen sem szívesen mentem (gondolom nálatok azért adnak a higiéniára a vonaton).

Navared: sajnálom a viszketést :( (nem okoskodni akarok, de cukrod rendben van?). Sógornőm mesélte egyébként, hogy neki a szülés előtti héten viszketett mindene, majd meghalt tőle, és a 37. héten meg is szült, de ez nálad nem valószínű, mert már régebb óta tart a dolog, meg még nagyon korai lenne szülnöd is.
Mesélj mi volt a dokinál (majd délután)! Kíváncsi vagyok mit fog mondani, miért nem volt elérhető....

Mikegirl: hát párod munkahelye tényleg nem titkos :) , nekünk is a Generalinál van lakásbiztosításunk :)
Jaj, nem osztod az észt :) , én nagyon szeretem olvasgatni, hogy milyen jó tanácsokat írnak a második babások. Akkor mindig megfogadom, hogy majd én is úgy fogom csinálni :) (csak emlékezzek még rá egy pár év múlva is :) ).
Kipihentem magam, vagyis úgy érzem elég jól feltöltődtem :) , bár a mai éjszaka nem volt túl jó, mert nekem is volt/van egy pont ugyanolyan macskám, mint a Macsé (csak mivel idős cica, már nem akartam elköltöztetni, így maradt anyunál) és eddig nagyon rendes cica volt, csak a lábomhoz feküdt, de ma éjszaka harcolni kellett vele, mert a derekamig mindig felkúszott :).

Szisszka: ettől rettegek, hogy ha nálam pl. lesznek 5 perces fájások, én tuti rohannék a kórházba :( Honnan tudod, hogy nem a szülés kezdődik? Vagy csak az időpont miatt, hogy még csak 35 hetes vagy?

Vivi: sajnálom a balesetet :( , de az a lényeg, hogy nem lett bajotok. A kiságy dologgal kapcsolatban még az erősít meg a nem átalakíthatós mellett, hogy mivel nagyon picurka a lakásunk (a gyerek szoba 9 nm :( ), így azt beszéltük, hogy helytakarékosság szempontjából oda majd egy emeletes ágyat terveztetünk és mivel olvastam tőletek is, meg munkatársam is mondta, hogy egy 3 éves gyerek már nagyon ügyes mászó, így nem fogom félteni :) (előtte el sem tudtam volna képzelni, hogy egy olyan pici gyereket emeletre rakjak).

Ma este megyek haza! :) Már várom, mert Janival soha nem voltunk 2-3 napnál hosszabb ideig távol, most meg 6 napja nem láttam :(
Ja és ma bevásároltam a hiányzó apróságokat (teafa olaj, málnalevél tea, kezdő pelus csomag, tena betét, sajna gátmasszázs olajat nem kaptam, de majd otthon megnézem a DM-ben, hátha ott lesz).

Mindenkinek szép napot a borús, esős időjárás ellenére is!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Lemaradt: Ebba, várom a képeket! :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Lefotóztam!
Még nézzétek el a kupit, mert ugye félkész a szoba, és a rendrakás elmaradt, a komód meg a kiságy is tegnap este jött meg :) Csak a baldachin tartó rudat felejtették el Csabiék elhozni. Na, kapott is (szegény, nem tudom meddig bírja a terhes hormonjaim túltengését)
:wink:
Székekkel van tele a szoba, mert ugye föl-le mászok, és így kényelmesebb, hogy több széken állok, mint, hogy egyet hurcolok.
És majd a csillagokat, meg a holdat nézzétek, azokat körbe festettem fluoreszkáló festékkel, éjjel világít. Akkora jó!!
Nem is hallottam még ilyenről. Na, de a XXI. század, ugye. Nekünk nem hiszem, hogy lett volna ilyen szobánk, pedig anya ügyes kezű tanítónéni :)

Kép

Épp festek, mekkora bálna vagyok:)


Kép

Kép

Itt fogyott ki a festék, de majd folytatjuk.

Kép

Kép

Kép
Kicsiben látszanak a csillagok, amik este világítanak.

Nekem tetszik, és aránylag olcsón kijött. Sőt!!!

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Csajok,

Mikegirl: a Férjem totál metál kidőlt, terhességeim legrosszabb éjszakáján vagyok túl. Egész éjszaka horkolt, szürcsölt, hangosan trombitált és köhögött. Szóval tudjátok mit, lassan bejelentkezek a párterápiás tanácsadóhoz. :-D Félreértés ne essék, már az első ilyen után elhagytam volna ha nem szeretném, DE tegnap megvilágosultam, nem tudom figyeltétek e, de az összes megfázós reklámban a pasi fetreng, h fáj a torka, meg folyik az orra, a nő meg megfőzi a forró lötyit és másnapra már vissza is kapja a mosolygós Férjét. Ez mekkora igazság, mármint, h a pasi fetreng egy egyszerű megfázástól…leszámítva, h azUram nem gyógyult meg… Viszont betegebb! Éljen!!!! :-D :-D

Ilyenkor mindig eszembe jut, h a pocakomban lakik még egy ilyen példány. Így komoly elhatározásra jutottam, és már tegnap leültem elbeszélgetni Boldival, h ugyan úgy tűnhet, h ez a normál viselkedési mód betegen, DE nem, még véletlenül sem, igaz anyát még nem látta betegen, de inkább majd rólam vegyen mintát!!! :-) Hát így!!! Most, h el kellett mennie elintézni pár dolgot, próbálom kipihenni magamat!!!

A CTG-n minden okés volt, Boldi szépen mocorgott és még csokit sem kellett ennem. :-)

Hűű, Szisszka, 5 perces fájások??? Az nem semmi, nekem semmi tünetem, sajnos. :-( Majd gyere mesélj, h mit mond a dokid…

Eclipse: szuper, h jó eredményeid lettek!!! Megvettem az olajat, tök jó illata van. :-D

Lucuzs: gratula az ELSŐ NST-hez!!!

Vivi, vigyázzatok magatokra, nagyon!!!

Ebba: 1.) nem vagy bálna, vagy ha igen akkor én is... :roll: :wink:
2.) baromi szép lett a szoba és még hol a vége, h Ti milyen ügyesek vagytok... le a kalappal!!!

Na én is csinálok képeke és mindjárt jövök még.

Mindenkinek puszi

Kép

Kép
vikoo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: