Új privát üzeneted érkezett!

Bekukk.
Hanga felmászik a fotelba, onnan a kanapéra, ami kicsit magasabb, onnan meg fejre esik, pedig nagyon szépen le tud mászni, ha időben elcsípem és rászólok, de olyan kis buggyant, szeleburdi, hogy nekifutásból fejest ugrik. Rohamosan őszülök. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, éjhszakai főzőcskézés :( Bocs, de megérte!!! Receptet küldöd? :wink:

Timi, Hanga :shock: Melírre ne költs :wink:

Tigris, igen, jól emlékszel, alma, pénz és könyv.

Összefolynak a betűk a szemem előtt, kipihenem magam, holnap jövök!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hali!
Hadirokkant klubba beadnám Dánielt....
Dani elintézte, hogy holnap ne adjam rá a szemüveget. Cibálta a zoknit a lábáról (a fotelban ülve), a zokni kicsúszott a kezéből, és úgy visszacsapódott a lába, hogy telibe kapta a térde a szemüvegét, de olyan szerencsétlenül, hogy az orrtámasz az egyik oldalon, lehorzsolta az orrát...
vovanda
 
 

 
 

Vanda, hát Nektek sem fenékig tejfel az élet! Nem tudom, ilyenkor sír vagy nevet az ember :oops: :( :lol:
Én Mírát már csak M. ütött-kopott Mírának hívom; három különböző szekrény lenyomata éktelenkedik a feje különböző pontjain, ezen kívül egy helyen lekarmolta magát, egyet pedig nem tudunk beazonosítani, mikor, hogyan történt. A gyerek úgy néz ki, mint aki kiütéses. Csatlakozhat a hadirokkantak klubjához?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja, és nincs valakinek eladó bébiőre? Philips márka előnyben.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Na,most sincs túl sok időm,csak bekukk :oops:

Törpi,áááá,semmiség volt,mint mondtam,fél óra :D De nagyon szívesen :wink:

Azért leírom,ma itt voltak nálunk Törpiék,és nagyon-nagyon jól sikerült a lúrkók összeeresztése :D A vége felé már fáradt volt minden kölök,de szuperül éreztük magunkat :D

Vanda,jajj,kicsit vicces volt,ahogy leírtad,és láttam magam elött,de sajnálom :oops:

Timi,őszülünk mi is...és egyre rosszabb lesz.

Rana,és domestossal fertőtlenítem.Én nem főztem ki :oops: Iagzából el sem olvastam :roll:
Vendég
 


Törpi: nekem lehet (=van 1 és már nem használjuk de megkérdezem Apát :wink: meg megkeresem a dobozát, h milyen is de philips arra emlékszem)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: minitalis képek vannak?Törpi Timiékhez is eljutottatok?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Vanda: szegény Dani!

Minden családban van egy hadirokkant? Nálunk Alexa van tele kék-zöld foltokkal, folyton odaveri magát valamibe.

Babusok: Törpiék hozzánk nem jöttek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Bakker,Babus,nem csináltunk egy árva fotót se :twisted: :twisted: :twisted:

Törpi,tessék visszajönni!!!! :D

Na,gyorsan megpróbálok pár sort írni a nyaralásról.

Az István házban voltunk,ez frissen felújított rész,gondoltuk nem sok baj lesz a szállásal.Így is lett,szuper volt az apartman.Volt egy hálószoba(plazma tévével),egy gyerekszoba,egy minikonyha-mini étkezővel(pelenkázószekrény),és egy fürdő-wc(bekészítve kiskád,bili,wc-szűkítő,zsámoly),plussz egy terasz.A gyerekek imádták a szállást,a franciaágy mellett két oldalt az éjjeliszekrénynél 3-3 lámakapcsoló,ez Bazsi nagy kedvence volt,mert itthon egyiket sem éri fel.A gyerekszobába volt 2 rendes ágy,plussz 1 emeletes,és a két rácsos fa kisgy.Babszákfotelek,az emeletes ágynál a gipszkartonfalban egy kerek luk,amin át lehet bújkálni.Kata,eszembe is jutottatok,hogy még 3 gyereknek volt ágy a szobában :lol:

Nagyon jókat aludtak,éjjel 22-9-ig,Noémi általában 1-2x felsírt,de ez itthon is így van,most ő az ügyeletes :lol: Nappal meg 13-16-ig aludtak.

A folyósók egy részén szőnyeg végig,hol gyalogos zebra volt rajta,hol bicikliút,a falon meg külömböző méretű biciklikerekek,amit pörgetni lehet.

A kaja nekünk nagyon jó volt,hatalmas választék,és finom,a gyerekenek,mivel darabosat nem esznek még nagy mennyiségben,így üvegest adtunk,abból viszont általában csak 2 féle főzelék,és 2-3 féle gyümi volt,4 féle tejpép,tejbegríz és tejberízs.Volt külön draabos 2 féle főzve a gyerekenek,de azt még kihagytuk.

A fürdő résznél beltéren hiányoltam egy bébipancsolót,40 centis volt a legkissebb víz,abban nem tudtuk elengedni őket,így a nagyobb 1.20 mély vízbe mentünk,vagy kézben voltak,vagy úszógumival,és nagyon élvezték.

Kinn a szabadtéren láttam cuki bébipancsolót,de az ugye csak nyáron jó.

A kinti játszótér aranyos volt,de szerintem kicsit nagyobbaknak töb minden van,viszont legalább külön helyen,így ott tényleg inkább kicsik voltak.A játszóház jó volt,de itt is a nagyobbaknak élvezetesebb,nekünk kicsit nyomasztó volt,hogy egy külön szoba,túl elszeparált volt,de jó és igényes játékokkal,sok fisher price termék,viszont így,hogy külön volt a kicsiknek,szintén nem voltak nagyobb gyerekek.

A park gyönyörű,a mini állatkertet is megnéztük,kaptunk 2 babakocsit,etetőszéket.

Egyszóval nagyon tetszett,de legközelebb más helyet nézünk meg,ide kb 3 éves korukban visszajövünki,akkor már a nagyobbaknak való játékokat is élvezhetik.

Képeket még nem volt időm feltölteni,de hozok mindenképp.
Vendég
 


Ja,és azt nem is írtam,hogy Babusékkal is sikerült játszózni egyet,igaz nem túl sok időnk volt beszélgetni,de ugye négyfelé figyeltünk :lol: Antiszoci Bazsit meg mindig a játszótér másik feléről kellett visszahoznom :lol:

Ja,és Bazsi is megy :D
Vendég
 


Timi,majd mi is összehozunk egy talit.Kicsit még taknyolunk,bár valószínű így 3 hét után nem fertőz,de ha kijöttünk belőle,akkor szívesen látunk titeket is :D

Meg bárkit :D
Vendég
 


Timi, ígérem, legközelebb a mi 4 gyerkőcünk köré fogom szervezni a többi programot! Bocsi, de most nagyon rosszul jöttek ki a dolgok. Nyusziék épp útba estek hazafele, így nagyon jó volt, hogy egy kicsit be tudtunk ugrani hozzájuk, fújni egyet a hosszú hazaút előtt.

Babusok, várom a jelzésedet akkor bébiőr ügyben. Aztán egy telszámot és üzletelünk :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: örülök, hogy jó volt! Akkor 3 éves koruk előtt nem is gondolkozom azon, hogy menjünk oda.

Törpi: mi is azon az útvonalon lakunk ám, de majd legközelebb!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, akkor én most baromira el vagyok tévedve. Hol is laktok Ti? Abból, hogy Fejér megye, nekem kicsit távolabbi, bonyolultabb dolog volt bennem, ezért is nem indultam neki két nyüszögivel csütörtök délután a látogatásnak. Ennyire szőke lennék? Tavasszal megyünk fel tutira, nem úszol meg minket. Pláne nem egy rövid látogatással! Egy egész napra a nyakadon fogunk lógni :wink:a

Nyuszi, megyünk Hozzátok is, bepótoljuk a fotózkodást. De aztán már tényleg szervezni kéne egy nagy össznépi, valahol középtájon találkozót nyár elején!

Babusok, még egy kérdés; Te mondtad, hogy vetkőznek a lányaid. Az enyémek is elkezdték a jó kis rugikat lehámozni magukról-ez a pizsijük. Simán kihámozzák magukat belőle, kipatentolják. Mi lett a megoldás? Másfajta rugit vettél? Cipzárasat mondjuk? De ezek a terroristák már azt is profin kezelik, attól félek az sem megoldás. Te mit csináltál velük? Beirattad őket striptíz tanfolyamra?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Törpi, Zsófi! Köszönöm, most már felírom, mert képes vagyok ám megkérdezni januárban is.

Nyulasz! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és nagyon jó, hogy körülnéztél helyettem is. :lol: Akkor nem fáj érte a szívem, hogy mi nem ide mentünk és majd néhány év múlva kipróbáljuk.

Mi is voltunk játszótéren a 11. kerületben. Babahintáztunk és a csúszdát is megnéztük. A csajok élvezték. Holnap megyünk szemészetre, mert 3-ból 2 kancsal. :(

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: mondjad ám ha itt játszoztok a szomszédban :wink:
Törpi: ha elalszanak visszaadom Rájuk :lol: :lol: most vettem osanban plüssöst az hátol gombolos :lol: :lol: nagyon cukik keresik a gombokat h kigombolják de nincs :lol: :lol: a végiggombos rugit már számüztem, az alulgombos még okés azt ha elalsznak könnyen vissza tudom gombolni :wink: de nem mindig vetköznek csak ha nem olyan álmosak-fáradtak :lol:
Timi: ha legközelebb lesz vmi ilyen babás program a közelben avgy nem babás de errefelé szoljál ám :wink:
Nyulasz: igen fotozással mi is voltunk sokszor igy :oops: :? :cry: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tigriske,ezt a kancsalságot még kinövik szerintem.Vagy rosszul tudom?Remélem jó híreket kaptok.

Babus,hátulgombolós :lol: :lol: :lol:

Törpi,mindenképp érik egy nagy tali :D Nagyon szeretném megismerni a többi gézengúzt is :D
Vendég
 


Törpi: M6-osról nálunk van lehajtó, M7-lejárótól 7 km-re lakuk. Gyertek bátran tavasszal, bár akkor már lehet nem itt fogunk lakni, hanem valamelyik híd alatt csövezünk. :(
Sztriptíztanfolyam? Alexát is küldöm, tegnap a nyakánál kihúzta az egyik karját a bodyból és úgy csattogott a lakásban. És most már a szandált is leveszi, pedig azért vettem, hogy ne tudja a zoknit leszedni, mert mindíg jéghideg a tappancsa. Nyáron nem is bántam, de ez így kicsit gáz, nincs padlófűtés.

Babus: szólnék én, de nem szoktunk sűrűn arra járni, csak az uszi miatt tudtam ezt a programot.

Tigriske: kancsalságot sajnálom, de talán tényleg kinövős lesz! Drukkolok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok!
Eladó a sárga műanyag libikókánt. Kicsit karcos, tesómék is használták, de nincs rajta sérülés. Kéri valaki?
vovanda
 
 


Törpi: aztán lehet, hogy nem is erre jöttetek és el vagyok tévedve, de nagyon. Bocsi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Eladó továbbá a két gyerekpóráz. Lurkók hirtelen elkezdtek normálisan közlekedni, Dani is fogja a kezem. :D
vovanda
 
 


Vanda: de ügyik :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Timi,asszem M1-en mentek haza :roll: Ide is csak fél11-re értek,és 1-kor már indultak is,mert már nagyon fáradtak voltak a gyerekek,de legalább jót aludtak hazafelé.

Szandált hogy szedik le?Enyémek nem tudják,mondjuk magas a szára,és csatos,így becsatolva nem bírják lehúzni,mert szorosra van csatolva,a csatot viszont még nem bírják kikapcsolni.

Tegnap volt a Bazsin egy siesta cipő,úgy örököltük,de nem volt használva,szegénykém olyan ügyetlenül ment benne,most látom csak,hogy mennyire jó volt ez a supi cipő,egész máshogy tartja a bokát.Pedig zokniban is ügyin megy,de a siestában :shock:

Vanda,ügyes lurkók :D

Rakok két képet,egyik Noémi,másik én:
Kép Kép

aztán hozok majd pár nyaralóst is...
Vendég
 


Babusok: te nem tudtál aludni??? :shock:

Nyulasz: mint két tojás! :D Nem semmi! Ilyenkor mindíg irigykedem, mert rám egyik gyerekem sem hasonlít egy picit sem. Olykor már kétségbe vonom, hogy én vagyok az anyjuk.
Szandál bokánál csatos, de ilyen egyszerű csatja van, könnyű kicsatolni, ha egyszer rájönnek. Alexának elég volt kb. 3 nap, hogy rájöjjön.

Savoyában lévő játszóházat ismeri valaki? Úgy elvinném már őket ilyen helyekre, de nem tudom érdemes-e, vagy nagyobbaknak való inkább. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!
Timi: ne is mondd, Apa csomot dolgozik mostanság én meg mindig felébredek és nem tudok visszaaludni meg akkor már megvárom :?
mi sem voltunk még a Savoyásban, majd megkérdezem aki volt h milyen :wink:
az elevenparkosban van elkeritett rész a kisebbeknek az tuti, bár ezt is csak hallottam :lol:
ugye amig itt a jo idö nem nagyon megy ilyen helyekre az ember :lol:
Nyulasz: hát ez vmi nagyon édes :wink:
Rana: készültök már szülinapra?
Zsófi: mit csináltak a Drágák? a padlo vagy szekrény volt a ludas? :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: ha megyünk Savoyába majd megkuksizom meg megkérdezem, h mik vannak odabent :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,akkor nagyon ügyik,hogy a csatot is ki tudják nyitni :lol:
Régen voltam még ott az unokatesóékkal,de gőzöm sincs,hogy piciknek jó-e,már nem emlékszem.Próbáljátok ki :roll:

Hát mégis ki lenne az anyjuk? :lol:

És akkor pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.05 09:21-kor.
Vendég
 


Nyuszi, nagyon jó képek!!!! Az a csat a hajában :) Igazi csajszi. Az meg, ami a hasonlóságot illeti :roll: Le sem tagadhatod, hogy a Te lányod :lol: Nem mintha akarnád. Milyen blőd mondás ez....

Timi, ne aggódj, én azért látok hasonlóságot. Nem kétlem, hogy a Te lányod :wink: Szandi csatja sajna nekünk sem tart már sokáig, így zokni, rajta harisnya a védelem a megfázás ellen.

Ettől függetlenül szegény Emma ugat tegnap óta, és néha az orra is szörcsög. Pesti utunk hozománya. A sok autóból ki-be, lakásból ki-be eredménye. Na meg a vasárnapi tali az uncsitesókkal, amikoris elfelejtett mindenki szólni, hogy úgy köhögnek, mint a kutyák, nem kéne összeereszteni a csapatot :evil:
Mindezalatt Míra, míg itt kopogtattam a klaviatúrát, kicsatolás nélkül küzdötte le a szandálját. Tehetetlen vagyok már az ilyenek ellen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,jajj,remélem nem tőlünk van a takonykór :shock: :oops: :oops: :oops: Jobbulást kívánok!

Szizzsófi,szarvak :? hát,igen,nekünk is van mindenféle.Múltkor az orra tetejét ütötte meg Bazsi.mindjárt keresek egy képet.Apa jobban?
Vendég
 


Zsófi, hogy csinálta :shock:

Nyuszi, nem hinném, de meg amúgy is, Te szóltál, én vállaltam. A gond csak ott van, hogy őt 2 embernek is nehéz lefogni, úgy verekszik az orrszívás ellen, úgy ordít aranyom :( Na most apa tegnap, ma késői érkező volt, egész nap egyedül harcolok vele.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Ja,lefogás ismerős. :( Mi nem köhögünk,az kimaradt,ugye Noémi szedett antibiót 3 hete,gondolom azután nem fertőz,csak ebből a takonykórból mászunk ki nehezen,még mindig napi 2-3 orrszívás.

Végülis mindegy honnan kapta el,sajnálom nagyon,remélem ti hamar túllesztek rajta.

Ma én is egyedül szívtam,apa nincs,hát nagyon küzdelmes. :(
Vendég
 


Nyulasz: nagyon jó képek! Én is akarok menni, lehetőleg gyerekként! Ma én is szívok, K. délelőtt anyámnak rohangált, délután meg dolgozik. Éljen az esti rutin egyedül!

Törpi: aha, harisnya! Alexa azt is leveszi. Már nem nagyon tudok mit kitalálni.

Betegeknek jobbulást!

Szizzsófi: orrszíváshoz én sem tudok hozzászólni, össz-vissz 2-3 napot kellett eddíg szívni az orrukat, de akkor még pindurok voltak és hagyták.

Babusok: okés! Azt halottam, hogy nagyon jó az a játszóház, van is honlapja, majd rákeresek. Pl. az olyan napokon, mint a mai jó lenne, na meg, ha Apa itthon lenne, mert egyedül nem biztos, hogy bevállalnám, báááár... bátor vagyok én, vagy inkább vakmerő! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi, napi 3 szívás még nem komoly nátha (nálunk csak ennyi van már az elején is. Félre ne érts, értem én, hogy Nálatok ez már a csillapodott állapot, és hogy volt ez sokkal keményebb is pár hete) Én is voltam már kénytelen ennél 5x makacsabb takonykórt végigcsinálni. Csak hát a köhögés... de dokihoz nem vittem. Próbálok meleg teát adni neki, de csak a hideg vizet issza. Jól leszoktattam minden ízes italról őket :?

Zsófi, én kicsit másképp csinálom, enyémben van ölelés rész is, de hát igaz, ami igaz, így sem jobb a helyzet. Én leülök, két lábát a lábam közé szorítom a bájos, kislányos rugások ellen, egyik karja hónom alatt hátra, a távolabbi hátulról ölelve fogva, felső testtel fejmozgást tompítani. Bár így csak egy szabad kezem van, de elég a cső orrba helyezéséhez. Ez meg aztán tényleg nem volt túl érthető, de illusztrálni nem fogom fotókkal, azt garantálom :? :wink:

Tigris, mi volt szemészeten? Hogy viselték a csajok? Enyémek eladták múlt héten a rendelőt, annyira utálják az orvosok puszta látványát is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,ez milyen pozíció? :shock:

Timi,Babus,most néztem az eleven park játszóházat,2 éves korig ingyenes,a felnött meg 600-1000 ft általában :roll: Ilyen 600 ft-osra még be is neveznék.
http://www.elevenpark.hu/admissionfees.html
Vendég
 


Nyulasz: mi benne vagyunk :wink: csak menjünk 1 hónapon belül :oops: :lol: (elsö körben :wink: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: jól néz ki! Mi is megnéznénk közelebbről. :)

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hátha valakit érdekel egy kis spórolás:

http://www.eon-energiaszolgaltato.com/i ... p?menu=122

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Okés,kit érdekel még a játszóház?
Vendég
 


Babus,most esett le,hogy miért 1 hónapon belül :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


No, beütött a krach; Míra is taknyos lett. Ez jelenti a világvégét. Csimpaszkodik rajtam, egy pillanatra sem tehetem le, és már kezdek kopaszodni, ugyanis állandóan a hajammal játszik. ÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM! De ha elveszem tőle, ordít. Beteg gyereket mégsem kínozhatok. Ezt kihasználva a kis drágák két napja üvöltenek, ha lejár a kedvenc dvd-jük. Eddig nagy pofával hirdettem, hogy az én gyerekeim nem tv függők, nem nézik, ha megy is, nem érdekli őket. Na most aztán megy a dili, ha ki merem kapcsolni a bá-bá-t (Bál, bál, maszkabál). Most megint megy a dilemma. Hagyjam sírni, taknya-nyálát összefolyni az amúgy is szörcsögő gyereknek, vagy engedjek, és a kis betegek hadd nézzék amit akarnak. (Figyelem elterelés, más játék nem jött be :? ) Nem mellesleg már Míra is több emberes lett orszíváskor. Legutóbb még szinte élvezte is, tartotta a fejét. Ennyit változik az ember lánya 8 hónap alatt :?
Panasznak vége, ebédelek egyet. Ki merre? Nagy a csend. Mindenki azon a bizonyos játszóházban van? Én is, én is? Tudja valaki, hogyan kel teleportálni harmadmagammal? (egyedül még menne :wink: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: én vagyok-olvastam volna, ha lett volna mit! :wink: Főztem egész délelőtt, csajok délben aludtak el, amikor elvileg kelniük kellett volna, ma még csak tápot ettek, úgyhogy most keltenem kell. :twisted: Teleportálni hárman ugyanúgy kell, mint egyedül, csak 3x olyan macerás. :wink: Gyógypuszik a csajoknak, fodrászra meg nem kell költeni ezentúl! Melírt nálam is megoldják, de a ritkítást is ebből a kevésből.
Tegnap arra lettem figyelmes, hogy Hangát túl közelről hallom, meg papírzörgés is volt, ami nagyon gyanús lett, hát a kisasszony ült a kanapén és a mögötte levő polcról szépen leszedte a könyvet, amit nézegetni szoktunk, meg az én receptes újságaim egy részét. És nem tépte szét, csak legyezett vele és nagyon-nagyon boldog volt, hogy ő milyen ügyes. Ennit arról, hogy a kanapéra még nem tud felmászni, mert magas neki-felállt egy játékra és úgy ment föl. :shock: Hát kicsi, de nem hülye, az biztos!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nálunk is a táp volt többségben ma. De ez az én hibám volt. Reggel 8-kor!!!!!! (nem fél7-kor) keltek, megették a szokásos adagjukat, majd ketten 4 kalácsot bevágtak 9-ig. Csoda, ha nem akartak gyümit enni 10 után? Majd 11-kor olyan nyomottság jött rájuk, hogy azt hittem perceken belül elalszanak hozzám bújva. Gyorsan ebéd helyett tápot csináltam nekik, gondoltam majd alvás után ebédelnek. De úgy felpörögtek, hogy Emma még bevágott délben másfél üveges borsófőzit :shock: Míra persze két kanál után otthagyott :x Így a szokásos negyed-fél 1-kor mentek hunyni. Kíváncsi vagyok, meddig húzzák.
Főzni? :shock: A konyha közelébe sem tudtam menni, mert egy kis majom állandóan a derekamon csimpaszkodott, és úgy körülölelt, hogy szabad kezem nem igen maradt :lol:
Amúgy ne csodálkozzunk, ha borul a napjuk. Én nem csak a betegségükre fogom. Szerintem ez a nyanvadt esős idő is elnyomja őket. Tudod, kezdődik a mormoták időszaka :wink:

Babusok, sikerült valamit tenni bebiőr ügyében? Csak azért, mert találtam egész jót teszveszen, gondoltam leütöm. De csak akkor, ha Veled nem jön össze az üzlet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hanga, gyönyörűségem :lol: Nagyon ügyes, eszes csajszi!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: jobbulást :wink: privi ment :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Bővítettem 1-2 ruhával az albumot, hátha érdekel titeket valami:

Kép

Újszerű mothercares pihe-puha pulcsik 6-9 hós

Kép

Early Days ÚJ! 6-9 hós

Kép

Újszerű, mothercares szerintem iszonyat jó kapucnis felső 6-9 hós

Aláírásomnál lévő linknél több minden...

t-pk
 
 


Sziasztok!

Nyulasz! Szuper képek. Jónak tűnik a hely. Tényleg nagyon hasonlít rád a Noémi.

Játszóházba mi is mennénk, de szerintem még kicsik, bár talán elnézelődnek.

Szemészet: Semmi bajuk nincs. Kicsit befordul a szemük, de ez nem kancsalság, mert a fény az középre esik. Úgy tűnik a védőnő fölöslegesen idegesített fel. Mondjuk inkább megyek hiába, mint későn, amikor már nem javítható a dolog.

Kép
tigriske1978
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vovanda 2012.08.23 20:01-kor.
vovanda
 
 


Zsófi: kezedet sajnálom! Gyerkők nem semmik! :wink:

Tigriske: de jó, hogy nincs baj!

Vanda: szépek vagytok! Apaszörny :mrgreen: Réka kidőlt rendesen! :lol:

Labkat: merre vagy? Régen jelentkeztél.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Vanda,nagyon helyesek :D Az az alvás :lol:

Zsófi,a szemük sem áll jól :lol: Nagyon huncutok,de nagyon édek is :D

Törpi,betegség :twisted: én sem bírok főzni tőlük,vagy a gatyámat rángatják le,vagy a kanapén tűnnek el a szemem elöl,amit nem szeretek,mert még nem érzik a veszélyt.Teleportálás :lol: De jó is lenne.

Timi,gyorsan kiügyesednek kanapéra-mászásra,sőt,ahogy Törpi lányait elnéztem,lesz ez még hajmeresztőbb is...etetőszékre mászás :shock: :lol:

Tigriske,szemecskék szuper,védőnő meg :twisted: Szerintem már ők is élveznék a játszóházat,ha más nem,akkor a gyerekzsivaj miatt :D

Tkata,Jázmin hogy van?

Labkat,Rana,Lpemóni és a többiek?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?