Új privát üzeneted érkezett!

Bogárka, jó ez a bástya elvtársos duma :lol: :lol: :lol: tényleg állnak már a falak és az is igaz, hogy pár kő hiányzik már csak a tetejéről :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati: apa mit csinál? milyen szaki kell neki?? mert akkor költözünk hozzátok felétek :):):):):)

Dike nagyon nagy drukk hogy a két kis babóca meg is maradjon és nagyon boldog kismamaságnak nézz elébe :):):):)

Mia: köszike a kérdésedet de én most annyira nem görcsölök rá a témára :):)Gergő jár oviba,a héten már ott is aludt három napot:) nagyon élvezte:) Tegnap kicsit sírt amikor felébredt mert nem voltam ott azt hitte szegény hogy nem megyek érte:( aztán nagy nehezen megnyugodott:)


Rita: örülök hogy megnyugodtál és nincs semmi gond.Tudod pozitív gondolkodás :) minden rendben lesz egészségesen fog a kisbabád megszületni :)
Dike neked is ajánlom eme gondolatokat :) nekem beváltak :)

Csillag: én is nagyon sok cuccot vettem már Gergőnek teszről meg vateráról de magunknak is már sok mindent vettünk ott :) ajánlani tudom mindenkinek nagyon jókat lehet főleg gyerek cuccokban kifogni :)


Bogárkám: akkor csak tessék beszélgetni a kis lélekkel :) mindegy mit csak a ne,nem,se szót kerüld zárd ki a negatív gondolatokat és minden sikerűl :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok

Dokinál minden rendben volt, méhszáj továbbra is zárt, azt mondta egy-egy ilyen erősebb szurkálás, görcs belefér. Megdicsért, hogy milyen vékony vagyok. Erősebb folyásra (gombás fertőzés) felírt egy 3 napos h.tablettát, mert ez ne maradjon kezeletlenül. Állítólag terhesség alatt gyakori, emlékszem Reginél is volt a 24. héten, de akkor csak a 10 napos hozott rendbe.
Hétfőn ismét toxo vérvétel, megirja a papírt, és ad a cukros papiromra is sorszámot. 3 hét múlva megyek legközelebb.

Bettike
Nem csak azért, mert többnyire rozsaszín cuccaim vannak, hanem Regi nyári volt, Zalán meg téli. Szóval hosszú újjú bodyk, meg meleg holmik kellennek. Bundazsák, meleg hálózsák, stb. De remélem holnap szerencsével járok, és magamnak is tudok venni.

Csillagvirág
A doki szerint ma is hidegfront van, úgyhogy te is számíthatsz keményedésekre. Nekem ma sok volt.
Zalán is aktív, vezetés közben szeretem hangosan hallgatni a rádiót, és ő meg ugrált a pocimban. Annyira el voltam foglalva vele, hogy észre sem vettem, hogy szemben meg a férjem integet az autóból. :lol:

Na léptem, aludni...
Vendég
 

 
 

Betti szépen gömbölyödik a baba lak!!!!!!!!!
édesek a szerzemények,,,,,,,,........az a macis sapi nekünk is volt.....ugyan ilyen:)
Brita örülök ha tudok "segíteni"!!!!!!!!.én is parázósabb voltam de nem a terhesség alatt hanem most.........Barni elevenebb mint anno Máté:)))))))ma pl be mászott a szekrénybe meg ide az íróasztal mögé:)))))
Dike NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szépen fejlődnek a babák!!!!!!!!!
Bogi mond annak a kis léleknek hogy nagyon várjátok és szeretitek már most is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok, okes!

Nika, se, nem, sem, stb. kicsukva.

Nita, ez a szeretjuk mar most is ez nagyon tetszik. Amugy meg, tenyleg szeretjuk mar most is. Apa is emlegeti, szerinte mar a pocakomban van. Olyan jo, hogy ennyire varja!:)

Virag, bastya elvtars, az bastya elvtars csak most nem loallasban
:lol: :lol: hanem varakozo allasponton! :D :D

Nika, edes lehetett a fiad, hogy hianyoztal Neki! Megijedt szegenyke, ez olyan meghato. Nem sirtad el magad amikor ezt megtudtad?!

Rita, szuper, hogy zart vagy! Latod, csak a front! :twisted: Orulok, hogy minden rendben es tenyleg nagyon csinos vagy, vekony!
Vendég
 


Mia, Nalatok, Feletek mi ujsag? Tomcsi? Pocak?
Vendég
 


köszönöm lányok a rengeteg drukkot!

egész éjjel szarul aludtam, forgolódtam egyfolytában,felültem visszavágtam magam, biztos nem örültek ennek a picurkák:(mostanában nagyon szarul alszom éjjel.

bogi! jajjj de jó lenne ha egyszerre lennénk pocakosok.beszélgess te is akkor hozzájuk:) hányadik napon vagy?

KépKép
dike
 
 


Dike, aludjal!!! Most akkor otthon vagy es nem melozol, ugye? Pihezel?
Nekem meg messze van a messze, most mult el a mensim 2-3 napja es Nalam a 17. napon van pe vagyis majd csak 10-e korul lesz. Nalam csak itt van a lakasban a leszuletni akaro lelek a kinezes no szerint es beszelgetnem kell Vele. Mult honapban is itt volt de elkuldtem veletlenul mert megijedtem. Remelem most nem megy el! Na, Nalam ez van. :shock:

Csajok!

Kati, merre vagy?

Virag, jol vagy? Te jol aludtal az ejjel?

Rita, pocakod? Minden oke?
Vendég
 


nika: apa vagyonvédelemmel foglalkozik. riasztó, kamera. olyan ember kell neki, aki nem fél az áramtól, meg a létrán, meg azért mászik padlásra, meg tudja használni a fúrót, meg nem is tudom! értsen mindenhez!!!! :lol:

bogi: én annyira várom a ti lelkecskéteket!!!!!! esküszüm, amikor te babás leszel én pedig babázok, majd meglátogatlak és ellátlak tanácsokkal, vagy csak megölelgetlek!!! már annyira várom!!!

dike: ne aggódj! a forgolódástól nem lesz bajuk, ők befészkelik magukat a kuckóba. mennyi idő múlva tesztelhetsz először? azt a 8-10 napot kell megvárnod, amíg elkezdik termelni a hcg-t?

nita: ne legyél te is paraanya!!! :lol: arra ott vagyunk mi csillaggal!!!
egyébként, azt hiszem te kérdezted, még nem vettem meg a babakocsit. még semmit nem vettem a mai napig! ma megvettem egy édes együttest. rugi és póló és sapka. majd lefotózom, csak ost sietek!

betti: örülök, h azért vannak jó napjaid!!! mikor lát az orvosod megint? lehet tényleg kellene a mg. állandóan.

brita: örülök, h nincs semmi gond veletek! ha úgy érzed menj és vásárolj, legalább jobban telik az idő és eltelik egy újabb nap, és haladtok a cél felé.

zsuzsi!!!!!!?????????

köszönöm a hiányolást! tegnap nem volt jó napunk. hisztis kis pics@ voltam. semmi nem volt jó. nem voltam sem közérzetileg, sem sehogy jól. nem tudom mi volt, de ilyen voltam. csak fetrengeni esett jól. senki kérdésére nem szívesen válaszoltam. a húgomék is jöttek volna, de én picikét füllentettem neki, h nem vagyunk itthon, mert senkit nem viseltem el magam körül. babám sem olt aktív.
ma már az. képzeljétek, megfigyeltem, h este bulizik elég sokáig, reggel pedig 10 előtt meg sem moccan. édes, aranyos!!! imádom!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! hát én a 11.napon tesztelek egyet,tehát okt 11.én de 12.én már kell mennem vérvételre.szóval nem is biztos akkor h tesztelek.

KépKép
dike
 
 


Bogi: nem :oops: :oops: lehet érzéketlennek látszom (de nem vagyok az :))

Kati: apa ablakos szóval létrára magasba mászni semmi neki,fúrót használnak de a villanyszerelési dolgokhoz nem tudom mennyire ért :)

nika70
Salgótarján
 
 


gyerekem meg ma szüreti bálozik :):):) olyan édesek voltak reggtel még az óvónéni is néptáncos ruciban volt :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika: sajnos nagyon kell az elektromosság. még az sem baj, ha bármilyen elektronikás papírja van, mert nem mindegy hogy vannak bekötve az érzékelők, meg kábelezve, meg fogalmam sincs.
tök aranyosak lehetnek a szüretelők!!!

dike: ha kibírod gratulálok!!!! :lol: egyébként hogy vagy ma? te most dolgozol, vagy táppénz?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


táppénzen vagyok 2 hétig még.:))))de már nagyon unom a fekvést, fáj az egész hátam derekam tőle. ma már elmegyek fodrászhoz is, holnap este meg egy kis séta is lesz a városba:)nem nekem való ez a fekvés.

KépKép
dike
 
 


Bogi

és azt kivánom h az a pici lélek maradjon veled,beszélgess vele sokat és el ne ereszd,vonz be magadnak pé környékére :wink:

Rita

értem,meg amúgy is vásárolna az ember,ilyenkor megvan a láz,a vásárlási láz,mikor meglátunk egy pici holmit és nem tudjuk otthagyni. :)

kati

tegnap én is házisárkányt játszottam,főleg este,de akkor ölni tudtam volna a méregtől,de fogalmam sincs miért voltam mérges,csak jött.aztán reggelre jött a hűlye köd,a fejem fájt nagyon.gyerkőc meg este 11körül még nem volt hajlandó aludni,olyan boxmeccseket rendezett bent h képtelenség volt tőle aludni.ilyent még nem csinált :D aztán h mikor aludt el,azt nem tudom,mert egy idő után bealudtam.
olyan aranyos volt,látszott a kis rugása,a ki dudor a pocimon,zabálnivaló volt :D
Sztem nem mindennapi élmény mikor meccsezik odabent.tegnap ettem egy ksi csipőset,volt ám ficánka,lehet nem izlett neki :D

KépKép
bettike83
 
 


találtam egy jó oldalt,ahol leirják kb mekkorák a babák,az adott heteken:

24.hét 30cm,600gramm
25.hét 31cm 700-800gramm
26.hét 32cm 900gramm
27.hét 1kg
28.hét 1200gramm
29.hét 1300gramm
30.hét 38cm 1500gramm
31.hét 39cm 1600gramm
32.hét 40cm 1700-1800gramm
33.hét 41cm 2000gramm
34.hét 42cm 2200gramm
35.hét 43cm 2400gramm
36.hét 2600gramm
37.hét 46cm 3000gramm
38.hét 48cm 3100gramm
39.hét 49cm 3200gramm
40.hét kb 50cm és 3400gramm körül az átlag.

hátha valakinek jól jön :wink:

KépKép
bettike83
 
 


betti: csak a 24. héttől van meg? :(

főzés, lányok?
én ma brassóit csináltam pulykahúsból meg egy pár kókuszgolyót.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nika, nem gondollak erzeketlennek!!

Betti, koszi a drukkot, igyekszem beszelni hozza de ezt hangosan kell?! :shock: Vagy eleg ha gondolok?
Az nem baj, ha neha kiakadsz, rosszabb a kedved, semmi sem jo. Legalabb tudni, hogy dolgoznak a hormonok, mukodik a szervezeted. :wink:

Kati, finit foztel, a kokuszgolyoval felcsigaztal. Folyik a nyalam. En nem vagyok terhes sot, meg a kozeleben sem vagyok, de voltam legalabb annyira negativ es borus hangulatban 2 napja. Neked csak a hormonok miatt volt.+legalabb kicsit egyedul voltal, magadban, magaddal. A gyerkocke cuki lehet ahogyan ficankol!! :D
Vendég
 


Kati, meg annyit, hogy nagyon jol esett amit irtal, hogy majd jossz hozzam, megolelgetsz, ez nagyon sziven utott!! Menni is akarok haza!!
Vendég
 


Bogi

nem kell hangosan beszélni hozzá,elég ha rágondolsz és ő tudni fogja :wink:

kati

24.héttől irtam ki,de majd mindjárt megkeresem a többi részét is.

17.hét 18cm 160gramm
18hét 20cm 200gramm
19.hét 22cm 260gramm
20.hét 25cm 300gramm
21.hét 26cm 400gramm
22.hét 28cm 450gramm
23.hét 29cm 500gramm

KépKép
bettike83
 
 


Rita, annyira örülök, hogy minden rendben van Veletek és a dokid megdicsért, hogy milyen vékony vagy! gondolom mostanra már végeztél a turizással, majd írd meg, hogy milyen cuccokat sikerült találnod.

Dike, sajnálom a rossz éjszakát... biztos nem lesz könnyű a következő 11-12 nap. De szerintem sem kell félned a forgolódástól, könnyű sétáktól. Nyugodtan szervezz magadnak programokat és lazulj!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, Bettike, sajnálom a tegnapi nyűgös napotokat... tutira a hormonok meg a front tett be.

Nika, egyem a kis szívét Gergőnek... azt hitte szegénykém, hogy nem is mész érte. Na de tudom, hogy ügyesek vagytok és hamar megszokja majd az ott alvást! :D

Bogikám, semmi mást nem is mondok Neked, csak sálálálálááálálááááááááááááá. TAKE IT EASY van Anyukám!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megnéztem a súly- és mérettáblázatot, amit Betti feltöltött, háááát mi két héttel előre voltunk az utolsó uh szerint. 31. héten 2 kg fölött volt Gergő... Szóval nálunk nem 3,4 kg lesz a vége...

alvás: nálam már hetek óta nagyon gáz, kb 5-6 órát sikerül szunyálnom egy nap. Szépen elrendezte a természet, hogy egy várandós nő ne tudjon jól aludni a terhesség utolsó hónapjaiban, ezzel mintegy felkészülve az éjszakai kelésre, etetésre... Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy pisi járatom van csak, viszont visszaaludni utána nem nagyon tudok. Meg hát Gergő mocorgása, forgolódása is nehezíti a dolgot... :wink: :lol: :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


betti: megnéztem a "miénket"! az jutott eszembe, h bemegyek a bolba: kérek 20 deka párizsit! (ezek vagyunk most), aztán az eldaó:
- Maradhat, 26 deka lett!? (ezek leszünk hétfőtől) :lol: :lol: :lol:

bogi: akárhol is leszel, komolyan elmegyek hozzád egy ölelésre!!!! london nem a világ vége!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bencének be nem áll a szája az ágyikójában... na ebből sem lesz ma alvás..... :? :? :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mai első darabunk!!!

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virag, ertem, ertem!!:):)
Abban igazad van, hogy az ejszakazasra keszit fel a termeszet az utolso honapokban. Es Viragom, Csajok, mikortol kezdodnek el a hogy is mondjam...nyugok? Vagy ez alkat fuggo???? Pl. ezek a kemenyedesek, derek fajas, nem alvas a sok picur mozgastol, hogy fajnak a csontok, mint Bettinek is?

Kati, okes gyere, mi varunk!!! :wink: :wink: :D :D Akkor is johetsz ha megsem leszek babas egy darabig!!!
Vendég
 


kati!nagyon cuki!!!!!

KépKép
dike
 
 


Bence már itt játszik mellettem... pedig akartam egy kicsit szunnyantani.

Bogárka, szerintem teljesen egyénfüggő, hogy ki mikortól lesz nyűgös a várandósság alatt. Szerintem én vagyok az egyik véglet, mert szinte egész idő alatt voltak nyűgjeim. Van egy kolléganőm, aki viszont még 30 hetesen is simán bicajozgatott, én ilyet 20 hetesen sem tudtam volna csinálni. :shock:
Az utolsó trimeszter azért mondjuk már mindenkinek nyűgös. Éjszakai pisilés, erőteljesebb mocorgás a pociban, akkor kezdenek nagyon lazulni az ízületek, ami miatt én pl alig tudom már felvenni a zoknimat, alig tudom megemelni a lábam, meg hát ilyenkor már nehéz a pocak akkor ha sétálunk, húzódik a derék... szóval innentől, ahol most vagyok már erőteljesen indul a visszaszámlálás... :lol: :P :D

Kati, nagyon cukker ez a ruci!!!!!!!!!! És látom azért maradtál még az unisex színnél. :wink:
Babakocsiban van most új kedvenced?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ertem. Akkor csak bizakodni lehet, hogy minel konnyebb legyen.
Te mar tenyleg visszaszamolsz. Nekem mindig olyan fura amikor valakinek elerkezik a szules ideje. Annyira gyorsan eltelik az ido. Itt van pl. Kati is. 2 hete mondta, hogy pozitiv a terhes teszt de kozben meg mar 18. hetben van. Aztan meg lassan mar O is visszaszamol. Rita is nem regen irta, hogy babas! Es tessek, O is mar messze nem a kezdeteknel van es es olyan hihetetlen ez az egesz. Csak jonnek ezek a csopp kis emberkek es felforgatjak az egesz eletunket es vele egyutt az egesz vilagot.

Kati, edi ez a cucc!!!:):) Helyes nagyon!!! Babakocsival mizus??
Vendég
 


kati

ó de cuki falat ruci :D

KépKép
bettike83
 
 


http://teszvesz.hu/item1240951318_graco ... ndazs.html

csillag: most babakocsiban ennél járunk!!! a hordozó miatt. sajnos a graco-nak nincsenek igazán szép színei, főleg lányban, mert a kisfiú kékje csodás, így a feketénél maradunk, mert abba teszek egy színes takarót, meg játékokat és máris csajos.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, én is ezt a kocsit vettem meg most Gergőnek, csak nem a "PREMIUM" változatot, hanem a simát. Én már tologattam Bencéstől és úgy sem volt nehéz irányítani. Egyetlen hátulütője van csak, mégpedig az, hogy alapból nehéz... de legalább nem kell elmenni konditerembe. :D
Egyébként már láttam ilyen babakocsiban gyönyörű bézs-narancssárga változatot is.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 



Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: én is néztem pont amit belinkeltél.
tényleg szuper járgány! majd még boltban szétnézek színválaszték ügyben. köszi az infot!!! :)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Kati
Nekem sajtból adnak mindig többet, de azt nem bánom, mert elfogy. Párizsiból mondjuk nem mindegy, hogy 20, vagy 26. Mondjuk én nem nagyon eszek felvágottat. :roll:
Helyeske a ruha. Majd én is lefotózom, amiket vettem, és felrakom holnap.
Annyira szép holmik, kabátok, rugik, rugis nacik, sapi, stb.
Ilyen zsiráfós sapink nekünk is van zöldben, igaz az nagyobb kb 1 évesnek való.

Csillagvirág
Sokmindent sikerült venni, Reginek is kb 4 ezer forintért, meg a picinek is 4 ezerért (szóval egy vagyont hagytam ott), kabátok, rugik, meleg naci, pulcsi, body, takaró, stb.
Reginek, szoknya, pulcsi, felsők, kardigán, sapkák, zokni, bugyik, harisnya, 3 nadrág (végre ezt is sikerült), garbós felső, stb.
Szóval megérte bemenni. Igaz magamnak semmit sem sikerült. Illetve voltak pulcsik, de olyan ami garbós, és hosszú fazonú, olyat nem találtam. Úgyhogy hétfőn úgyis megyek vérvételre, és bemegyek a Jeans akármibe, és veszek, mert ott van főleg az Árkádban széles választékkal.

Egyébként érdekes, hogy ma szinte alig keményedtem, pedig sokáig járkáltam, álldogáltam. Bejártam a fél várost, mert amit felírt doki htabbit, azt nem tudják még rendelni sem, aztán a 6. gyógyszertárból már inkább felhívtam, hogy akkor ajánljon másikat, és azt mondta mehet a 600 mg-os is, az mondjuk volt. Így egy napos lesz a kúra. Remélem használ, és nem árt a babának.
Vendég
 


Rita

Na legalább sikerült ügyin bevásárolnod.majd kérünk képeket :)

KépKép
bettike83
 
 


Rita, nagyon ügyes voltál a vásárlással. Igaz, tényleg soknak tűnik az az összeg, amit ott hagytál, de ha belegondolsz, hogy mindez mennyibe került volna egy bababoltban, akkor mindjárt máshogy látod. Hétfőn én is beugrok egy rövid időre doki előtt vagy után, hátha találok Gergőnek pár pulcsit. Most, hogy minden rucit kivasaltam észrevettem, hogy csak vékony pulcsijaink vannak 56-os méretben. A vastagabbak inkább nagyobbak, így kellene még pár darab. Remélem sikerrel járok.
Azt a Jeans c. boltot én is kedvelem az Árkádban. Múlt héten nézegettem pont a rucikat ott és láttam, hogy sok hosszított fazonú pulcsijuk van. Biztos találsz majd magadnak pár olyat, ami tetszik. (Esetleg nézz be a C&A-ba is, mert ott is láttam jó felsőket viszonylag elfogadható áron.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sehol senki??
Gyertek mar kicsit!! Meseljetek! Kinel mi ujsag?! Hogy vagytok?

Nika, vagy?? En is szulcsi felcsit nezek, letoltettem Apaval az elso resztol kezdve.:):) Most jarunk a 2. evadnal. Meg csak.:):)Este ezt leskelem elalvas elott.
Vendég
 


Sziasztok!

Én itt vagyok, csak mindig kidob a rendszer....
...most újra elküldöm....

Csillagvirág
Akkor lehet találkozunk, vérvétel után én is benézek a városba (10-11 körül), és abba a turiba is. Már vettem múltkor is két pulcsit, de csak az egyik garbós, mindig nem járhatok abba, úgyhogy még kettőt beszerzek, 2500-ért vannak, nagyon jók.

Bettike
Legkésőbb kedden biztos lesz időm feltenni a képeket, vagy talán hétfőn is, ha időben hazaérek.
Holnap szokásos, mise, anyuék, ebéd, szülinapozás, altatás, stb.

Most megyek vasalni, ha Regi felbéredt.
Vendég
 


Én meg ha jól láttam lesz, az Oceanic 13. Az nagyon jó film. Az RTL Clubbon, de az is lehet hogy moziban, csak itt reklámozták. :roll: Azt megnézném, ha egyáltalán most szombaton lesz. Olyan ritkán játszanak jó filmet. De a régiek is jöhetnének újra. Top Gun, Forrest Gump, vagy Angol beteg, stb.

Regi még mindig alszik. Vacsi kész, úgyhogy már sok dolgom nincs, csak egy halom vasalni való, de azt hiszem már ülve csinálom. :lol:
Igyekszem pihenni, de tényleg.
Vendég
 


Rita, biztosan az RTL-en lesz a film.:) Remelem meg tudod nezni. A regi filmek is jok. Jo ujra nezni!:)
Regi jo nagyot alszik. Este mikor alszik el?
Vendég
 


sziasztok!

hogy telt a mai nap??? mi úgy vagyunk, mint az időjárás. semmi energia, erőlködök. elég sokat fáj a pocakom. szerintem nagy ütemben növekszik, mert az este, amikor a babát akartam figyelni és megsimiztem a hasan a bőrömön égő fájdalmat éreztem. szerintem nyúlik a bőr, nyúlnak az izmok.

lányok! bocs a kérdésért, de ti hogy álltok a folyással? nekem elég sok van, mondjuk ahhoz képest, h soha nem volt. estére éppen szinte cserés a tisztaságim. de nem viszket, nincs szaga.(bocsi)
a dokim megnézte, de annyit mondott: szokjak hozzá!
szerintetek?

rita: sztem holnap lesz a film. regi még alszik?!?!? mikor fog elaludni este?

bogi: te most hanyadik napon vagy? mi a hétvégi program? milyen az idő nálatok?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nem tudok semmihez hozzaszolni sajna a hozzam intezett kerdeseiden kivul.
Azert remelem jol vagy. Az nem baj, ha kicsit nehezebb, biztosan az idojaras is kozrejatszik.:(:( A lenyeg, hogy jol van babo!!!Most biztosan nagyot fog noni a pocak.

Nekem pe meg odebb van, tobb, mint 1 het.
Az ido jo volt ma is, sutott a nap, 18 fok volt. Tegnap esett, az elott is napsutes volt. Holnapra megint esot josolnak. Most semmi progi. Ma Apa is jott velem ugralozni, futottunk is, ill. en kocogtam csak, utalok futni csak miatta mentem. Holnap takaritok, fozok. Ma csinaltam pizzat es tejbegrizt. 20 eve nem ettem tejbepapit. Te? Fekszel sokat? Ferjed? Jol van?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de sokat pihenek. Itt aztán lehet. Kaptam új szobatársat, aki nagyon aranyos, jól kijövünk, ő is cukros, inzulinos. Közben én is az lettem. Naponta négyszer szúrok a combomba, ami nem fáj egyáltalán. Kezd beállni most már. A diétámat is felemelték :D NEm éhezem sálálá :D Zsófi a legutóbbi uh-n 1800 gramm volt, ami a korának megfelelő (ezt mondták). Sokat mozgolódik, nagyon cukimanó :D Szóval jól vagyunk, minden rendben.

Kati: Ilyen rugink nekünk is volt, még mindig megvan, csak a miénk citromsárga :D Klassz a babakocsi is :) Zsófidnak puszi innen is.

Bettike: Szerintem is szedd a magnéziumot, ha görcsi van, vagy keményedés. A görcsről azért szólj a dokinak. Puszi

Bogárkám: Nagyon örülök a kis léleknek! Tuti, hogy most már minden oké lesz! Szuper lenne!

Mia: Sajnálom Tomit, remélem, már minden oké... Puszi nektek

Dike: Szerintem sokat pihenj, de nem kell állandóan feküdni. Nagyon drukkolok ám! :D

Nita: Puszi!!!! Tudod!!!!

Rita: Sajnálom, hogy megijedtél! Remélem, már minden rendben, olvastam, hogy zárt a méhszáj. Csak nyugi, a kis Zalánnal minden rendben! :D

Virágom: Csókollak! Ne nagyon dógozzá már! :) 31. héten volt Gergő 2 kiló??? :shock: :shock: Nem semmi. Az fél kilóval több, mint Zsófi volt ugyanekkor :) Ééédes kis pasikád :D Puszi

Remélem, nem hagytam ki senkit :oops: 8)

Puszi nektek csajkák :D :D

kovacszsuzsi
 
 


zsuzsi!!! annyira örülök, h jól vagy és az új lakótársaddal is jobb. és a cukrod is egy kis rásegítéssel rendeződik.
már nagyon halad az időd!!! annyira sokat gondolok rátok is, mióta voltunk az uh-pn és nem mutatta meg magát a babánk. azóta mindenkinek emlegetem a ti zsófitokat is. és ezért vagyok biztos abban, h nekünk is zsófink van, mint nektek.

panka? hogy érzi magát?


bogi: nem fekszek egész nap. jövök, megyek. ebédre nem csináltam nagy kaját, csak egy kis borsólevest, meg egy pár gofrit.
apa tevékenykedett (végre) a ház körül. apróságokat megcsinált. meg kábelezte a kültéri rendszereinket(kamera, riasztó), mert a jövő héten jönnek szigetelni a házikónkat.
magamhoz képest igen, sokat feküdtem. délután szinte végig, csak pár perceket keltem fel, amikor kinéztem apára. ma ilyen napom volt. holnapra összeszedem magam. brrrrrr!!! nem vagyok én ilyen!!!!! :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak most tudtam úgy igazán letenni a popómat... :shock: :shock:

Zsuzsi, úúúúúúúgy örülök, hogy írtál! Annyit gondolok Rád!!!!!! Sajnálom az inzulint, de a lényeg, hogy Te is és Zsófi is jobban érzitek magatokat így! S így legalább nincs éhezés! sálálálálááááááá
Ja, ja, igen, Gergő 2 kg fölött volt a 31. héten... szóval most sem úszom meg egy könnyen a szülést... Ekkora gyerek biztos nem fér ki gátmetszés nélkül... :?

Kati, a folyás miatt tényleg ne aggódj, nekem is sok van és nekem is csak a terhességek alatt lett ilyen. Az én dokim mindig azt mondja, hogy mivel nem viszket, nincs szaga, ezért ez nem betegség. Kellemetlen, de el kell fogadni. Sőt, előre mondom, hogy ahogy haladsz a terhességgel lehet, hogy még több lesz...
A pocid biztos, hogy nagyot fog most nőni. Ha ég a bőröd, kenegesd valami krémmel és biztos jobb lesz. Az, hogy lesznek-e csíkjaid kötőszöveti kérdés, ha hajlamos vagy rá, mert esetleg lazábbak a szövetek, akkor nem fogod megúszni a striákat akkor sem, ha kenegeted, ha viszont erősek a szöveteid, akkor tök mindegy, hogy milyen krémet használsz. Nekem szerencsére nem lett csíkom Bencénél és remélem, hogy most sem lesznek. Nem is kenegetem semmilyen extra krémmel, a DM-ben vettem egy speciálisan kismama pocakra valót (ezzel kenem egyik nap, másnap pedig a BABA új kamillás tégelyes krémjét használom. ez nagyon zsíros krém, fura is marad utána a bőröm, de legalább nem viszket. Nekem most akkorát nőtt megint a hasam, hogy állandóan viszketett, de ez helyre tette. :D

Rita, jó alvókája van Reginek! Irigy-irigy... Bence napok óta kihagyja a délutáni alvást, pedig az az én pihi időm is...

Bogárka, jó kis sport lady vagy, hallod-e. Én futni soha nem tudtam... sőt kocogni sem... ezek nem nekem való "mókák". Én maradok a szobabicónál vagy a DVD-re tornázgatásnál. Béres Alexandra DVD-ket nagyon bírom, totál átformáltak tavaly nyáron. Remélem jövő nyárra megint segíteni fognak rajtam.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss, jelentem alássan, befejeztem a mosást Gergőnek! sálálálálálááááááááááááá, már csak meg kell várni, hogy megszáradjanak, kivasalni a cuccokat és KÉSZ VAN MINDEN!!!!! Jó, jó, törölgetni még fogok, meg átmosom majd a kiskádat, mérleget, de ezek pikk-pakk meglesznek.
Na meg össze kell még tennem a kórházi cuccot, meg összerakni egy táskába azt, ami majd Gergőnek kell a kórházban. De ezek olyan jóóóóóóóóóóó dolgok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nem olvastam vissza, később tudom pótolni. Már csütörtökön hazajöttünk, a mai nap helyett, először Lexi betegedett meg, de szerencsére jobban van, és kevésbé viselte meg, mint márciusban. Utána a férjem, most pedig én is beleestem. Torokfájás, nátha, köhögés. Ráadásul még jól össze is vesztünk, úgyhogy csúcs a mai nap. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csillag: köszi. nem fáj, nem viszket, semmi. csak sima fehér truty :oops:
én tutira nem úszom meg csíkok nélkül. sajnos nekem a combomon is vannak. azonnal, amint ingadozik a súlyom jelentkeztek. ilyen alkat vagyok, tudom, h ezeket nem tudom elkerülni. ez van, szerintem is bármivel kenegethetem. majd azt a kamillásat megpróbálom, mert sokat viszket mostanában a bőröm. mondjuk kenem, mert a testápolót használom a szívhangfigyelő jobb működése érdekében. (ezt gyönyörűen írtam le :D :lol: :D :lol: )
annyira ügyes vagy, h így készen vagy. de nem kapkodtad el a dolgokat!!!! most már jó lenne, ha leírnád, h MINDEN kész van!!! kórházi motyó, gergő motyó, bence motyó stb!!!

most jó éjt!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogár: én az első évadot láttam a tv-ben a 2,3,4,5,évadot már megnéztem maratonban :) most a 6. felénél tartok :)

Zsuzska: engem kihagytál :(:( de sebaj :):):):):) örülök hogy kezd beállni a cukrod bár az injectionak nem annyira de ha ez kell a jóléthez akkor muszáj. 1800 gramm az már nagyon szupi súly:9 már nem sok van hátra kitartás :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Ki mit csinál ma ebben f@s időben? :P
Nekünk főzni nem kell, tegnapról maradt töltött paprika, úgyhogy csak valami édesség kell. Mindjárt megyek és sütök egy sima kakaós sütit. Ha kész lesz meg majd félbevágom és megkenem finom házi baracklekvárral. :D

Beze, Sajnálom, hogy lebetegedtetek... gyógypuszi a családnak!
Amúgy merre jártatok?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


beze! jobbulást a cssládnak

zsuzsi! örülök h jól vagytok!!!

velem semmi kül,tegnap már nagyon éreztem a méhemet,egyszer görcsöltem, ma is egyszer reggel. csak azt nem értem h h lehet ilyen alacsony a hőm. nekem pé után mindig 37 most meg igaz hónajban de csak 35.8. eddig ez tuti nem terhesség.de lehet beágyazódás hát passz...azért még nem adom fel.

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?