Sziasztok!
Gyorsan kihasználom, hogy itt az egyik öcsém.
Beni legújabb szava az, hogy pákó.
Látszik, hogy őszi szünet van, így szoktak köszönni a fiúk.
Szülőszoba nálam is nagy kedvenc, de nem túl emberi időpontban van, így én is mindig itt a neten nézem meg.
Betti
Köszi a kendőről a leírást. Az a fogyis mail engem is érdekelne.
Zsuzsa
Milyen nagyfiú már Beni.
Milyen suliba jársz? Bátor vagy, hogy bemered vállalni Beni mellett.
Koda
A baba miatt alakítjuk át most a lakást, de nem őmiatta.
Már tavasszal akartuk, de akkor jött a jég, a tetőt kellett csinálni. Akkor úgy döntöttünk, hogy majd jövő tavasszal. De mikor megtudtuk, hogy májusban jön a kistesó úgy döntöttünk, hogy most gyorsan belevágunk.
Vasárnapra készíted már a pénztárcád?
Ditta
Itt jártatok és nem jöttetek be? Ejnye - bejnye. Máskor tessék bejönni egy kicsit.
Ági
Rebeka is már milyen nagylány.
Hogy becézitek?
Pelenka: nekünk első perctől kezdve a Huggies vált be, most is azt használjuk. Bugyipelusban pedig a DM-es Babylove-ot veszem.
Marika
Nincs fotó Dorkáról a labdával? Biztos édes lehet vele.
Új nicknevet kreáltál?
Pamacs
Következő táblázatban benne lesztek.
Kriszta
Alkotások jók, töklámpást nekem a fiúk szokták készíteni, hogy nehogy elvágjam a kezem.
Kata
Árakat sajna nem tudok. Nekem két formám van, mindkettő teflonos 12 lyukú, az egyik Zenker a másik Ikeás. A Zenkert nagyon szeretem (lehet, hogy azért mert ez volt az első?
), az Ikeást nem annyira. Ezekhez mindig kell papír. Papírból nagyon sokféle van, vigyázz mert nem egy méret. Nekem az Oetker vált be a legjobban, igaz ez a legdrágább. Van a Duninak is virágos, de ez pl. az én sütőmbe kicsi. Szilikon forma állítólag nagyon jó és ahhoz papír sem kell, de ez elég drága. Talán a Sparban láttam. Corában papír azon a soron van, ahol a tepsik, sütiformák, de nem mindig lehet kapni. Most mintha a mellette levő sor belső végén láttam volna kirakva sok színes Duni papírt.
Magdi
Nincs valami jó Kardinális recepted?
Megyek, mert még valami ebédet össze kéne dobni.
Puszi mindenkinek, Panka