na igen régen voltam......de vagyunk
Timi kérdésére:-igen a műtét hétfőn megvolt....simán ment minden,reggel kicsit késve de odaértünk-együtt altatódokinkkal+dokinkkal......gyors vizsgálat még Benedeknek/altatódoki reggel vizsgálta/felvettek az osztályra-kis VIP-es Benedek
így futottunk az osztályon
10kor már műtőben-kilőtték egy nyugtató kúppal
-nem semmi hatást váltott ki fél óra alatt-lazán átvette műtőssrác Mikitől -semmi ellenállás,csak nézett nagy szemekkel Benedek.....de az a 20perc.....sohasoha nem éreztem még ilyet,pedig tudtam,hogy a lehető legjobb kezekben van-na meg rutinműtét-de akkor is...az a feszkó rajtam-a szívem dobogását szerintem bárki hallhatta
soksok időnek tűnt-de tényleg 20perc volt az egész-hozták is ki,átvette Miki betettük az ágyba-jött altatódoki-megnyugtatott minden okésan ment-infúziót kötöttek be-persze fent volt,nagyon sírt tekergett semmi nem volt jó-kb 5percig még sírás és utána bealudt.....2órát egyfolytában-pont lement az infúzió,felébredt-de olyan kis bágyadt,kómás,erővesztett volt......egész nap 4ig csak feküdt és csak a szeme mozgott......inni persze ivott,ha lehetett volna sztem 5litert is megivott volna
alapba nyugis volt ami jó-és hogy nem hányt....fél5körül már sétáltunk-kezdett visszatérni igaziBenedek
5kor pedig már jöttünk is haza......este már vacsizott, Mikey turbózta és persze követte őt Benedek....kedden már mintha misem történt volna.....mindennapjaink visszatértek,kapott cataflam cseppet-de semmi fájdalma nincsen-tapasz van a seben,csütörtökön mentünk vissza-ránézett és tapaszt cserélt doki.....és még holnap is megyünk....ha kérdezzük hol a bibi?-rámutiz a kézfejére ahol a kanün volt-na az a bibi
szóval ennyi....ja még ,hogy csütörtökön visszamentünk jött velünk Mikey is-háááát két gyerekkel,pedig Miki is volt eladták a kórházat,annyira aktívak egy percet nem ülnek meg ketten rohangáltunk két felé....
Mikeynak doki megnézte pömpeszt-volt letapadás-megoldotta......most egy hétig mi kezeljük,lidocain krém egyszer egy nap..
VERÓ-nagyon szupik a képek!!!
szép helyeken jártatok....és tényleg tök jó,hogy így együtt a család....mamid is szuperül néz ki
Angliába ki vezet?-gondolom Laci már megszokta-mert nem keveset jár oda-fordított közlekedést????kipróbáltad már????
amúgy mi van veletek???régen voltál.....hol van aktívVeró?????
ORSI-na azért azt nem mondanám,hogy Mikey szereti az ovit.....sőőőőőt.....
inkább felfogja hogy ez a helyzet van-csak elfogadni nem akarja.....nem a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik az ovi
tök tudja ebéd után ott kell lennem és téphetünk haza-illetve mindegy ki megy érte,csak legyen már ebéd
de Mikey igazi Mikey az oviban..királyságra tör
akkor nálatok most fék van az ovival????Koli még olyan pici....lehet tényleg idő kéne még???
Noel éjszakáitok???-basszus lassan elindul
most szültél......
ANCSA-dobtam én is.....
mizujs veletek?írhatnál pár sort.....
Laraovi???és SzofiDó hogy van?????
persze jöhetnének képek is.....fotós háznál van
KATA-milyen nagyok vagytok már!!!
nagyon helyes kispasik.....
autózásért meg irigy....énsrácaim max40perc-persze hosszabb távon bealvás van... utána az a 40 perc nyugi-és onnatól -áááá nem is mondom.....még jó,hogy nem tervezünk hosszú távra
és mit tesók jól kijönnek egymással????
RENÁTA-mondtam én már -még lóvét hoz a házhoz a kézügyességed
jól hangzik a biznisz......pár termékmintát láthatnánk???
annyira édesek a gyerkőceid!!!!és szépek
tesóskép ott van nagyon
nálatok ovi?-Ivánügy amiről írtál múltkor????
JUDY-hűűű Madrid....Mikinek első útja tuti:Bernabeu
de alapba is...nem semmi ha mehetnél!!!!-én élvezném tuti.....persze Te munka miatt-de akkor is......
örülök,hogy jól Anna....neked meg munka mint mindig pikk-pakk telnek a napok...kertre van időd?vagy az most após reszort?
nemsokára január......hajrá!!!!!
TIMI-tündéri Mira!!!-olyan Zizisnek látom......
mióta Mikey ovis-gyorsan mennek a napok...délelőtt tök hamar elmegy,már rohanok is érte -Benedek egy órát alszik,addig Mikey-aztán tipli kifelé----de olyan hamar kezd sötétedni,és brutálisan hűl le a levegő.....utálom ezt az időt!!!
és Ti?-jól vagytok?
Adri élvezi az ovit?
Zizi-kistesózik?-vagy nem foglalkozik Mirával?
ééés tényleg jóóó még messze van....Adri hová megy majd suliba????
BORSA-nem vagyok szakértő
de tényleg minden mindig változik.....hajrá
kisovisaid beszoktak?
Emmaovi?
BRIGI-remélem már teljes gyógyulás van-és Petya is nyomja az ovit!!!-jó fej srác,nagyon ügyi,hogy így szereti az ovit.....
és akkor Ti ketten egész nap együtt Benedekkel???kicsit azért könnyebb gondolom....
szokott mesélni Petya az oviról???-nekem sosem mondd semmit Mikey -van egy kis MataHarink havernőm kislány az mondja az eseményeket....
Mikey leráz-maradj ott anya és megtudod mit csinálunk az oviba
egyébként azt mondják-jó,hogy van Mikey mert van esemény,történik mindig valami...
ki kell húzni belőle mindent....tök jól elmondja a mondókákat..stb...tegnap pl játszottunk kinek mi a jele????és elmondta minden csoptársa nevét+a jelét....
de a harcokról nem mesél még zsarolás árán sem
elküldöm...