franci,
naná, hogy el...
meg még fogom is, mert ma estére repednek a tüszők vagy holnap reggelre
gota,
kösziiii
horibol,
folliculometria = cikluskövetés. Eltérő, hányszor nézik egy hónapban, ideális ciklus elején (honnan indulunk, mi maradt az előző hónap után), ciklus közepén (ha elsőre nem találja el a doki a jó időpontot a peteérésre, addig kell menni, amíg nem látszik az érett tüsző - 20-22 mm) Clostis hónapban már nézik már a 10. naptól a peteérést, mert van, akinek nagyon korán lesz PÉ a clostitól, de van, akinek elhúzódik. Nézik a tüszők számát, méretét és a méhnyálkahártyát. Esetleg, ha van, cisztát, miómát, endometriózist.
szti,
Sajnálom... Nekem nincs olyan irányú tapasztalatom, hogy mit lehet csinálni kis eltéréssel. De hidd el, a diéta önmagában is segít. Az a tény, hogy nem eszel cukrot és fehérlisztet, sokat jelent! És egészséges dolog! (a mozgásról nem is beszélve) Tudom, hogy csalódott vagy, sokan azt várják, hogy IR, egyértelmű, megkapják a metet, és minden meg van oldva. Gondolj arra, hogy van aki megkapja, hónapokig vagy akár egy évig szedi és MELLETTE csinálja a diétát, mozgást, és mégis csak álmodik arról, hogy olyan legyen a lelete, mint neked! Tudom, ez téged nem vígasztal, de javaslom, menj el jövő héten az Arnoldhoz, nézesd meg magad, lehet, hogy neked is folliculometria lesz, és/vagy majd megmondja mit tegyél! Bár a TSH-t nem értem miért hanyagolta el... ha mindenképp ki akarod még jobban vizsgáltatni magad, akkor jövő hónapban a ciklus 3. napján csináltass csak TSH, T3 és T4 vérvételt, és azzal menj el Tűűhöz. (De akkor már most kérj időpontot, mert kábé januárra van...
)