Új privát üzeneted érkezett!

Szoptatós pizsik,hálóingek olcsón (3990 és 4990 ft).Kismamanacik vannak 36-48-as méretig.Nézzétek meg a www.gportal.hu/elenorkismamaruha oldalt.
Érdemes nála vásárolnod!
Szép napot!

lasaguilas
Budapest XI. kerület
 
 


Alvás, én már annak is örülök, ha kimegyek klotyóra és csak pisi :oops: visszaalvás könnyen megy, viszont minden fordulásnál felébredek... de alszom is tovább!

Nem is tudom, ki kérdezte, és vki válaszolt is... a álomkórosság lehet vérszegénység miatt, igen!

Vaya, a gátmasszázst a szülésznő csinálja, legalább is itt, de csak akkor ha értelmét látja: azaz, ha úgy értékeli, h. ez segíthet abban, h. ne kelljen vágni, csak akkor!
A pasik tényleg qrva lusták bírnak lenni. Jó most, h. a párom a lelkét is kimelózza nem csesztetem (nincs is rá alkalom), de amikor többet van itthon és tudom, h. nem fáradt, akkor is 5x annyi dolgot megcsinálok adott idő alatt, míg ő 1 valamit elintéz... kényelmes nagyon! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Angie:köszi,igen sajnos mennem kell jövő hét szerdán varratszedésre. :(

Dorka:mi volt uhun?Megkérdezhetem hol fekszel,h férjednek ingáznia kell?(biztos írtad már csak elkerülte a figyelmemet)

Kicsi Maccskák szorítunk értetek!

Gyancsi:200 eurós szék nem semmi. :shock: de igen...még mindig sajnos....

Komolyan itt akkora szélvihar van,azon izgulok nehogy felkapja a ruhaszárítómat a szél.Inkább behozom.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 

 
 

Sziasztok!

Na most beszéltem Maccsal :D

Előszöris a szuper hír: VAN TEJE :D :D :D szépen beindult :D
Ez nagyon jó, mert ez a legszupibb táplálék a Mazsiknak most!!!

Most fognak bemenni hozzájuk!!!
Majd utána ha tud, újra rám csörren és akkor még hozom az infókat! :D

Addigis amiket én reggel hallottam, tehát ezek kb 11:00-ás hírek:

Balázst ma reggel levették a lélegeztető gépről :)
És el is kezdték szondán táplálni!
Azért szondán, mert még nagyon pici a gyomra és nem szabad túl sokat ennie egyszerre, így ők szabályozzák majd hogy mennyit ehet, de azt mondták, hogy ha így folytatja, akkor 3-3,5 hét és vihetik is haza :)

Kitti tegnap óta nagyobb gépen van, de azt mondják, hogy ez nem aggasztó infó, csak egyszerűen most ez a jobb neki! Hosszabb folyamat lesz mire ő is haza kerülhet és lépésről lépésre fognak vele haladni, folyamatosan veszik majd le a gépekről, míg már majd önálló lesz minden funkciója, és a hatalmas mérföldkő az lesz, mikor elkezd enni! Addigis marad az infúzió!
Azt mondják, nagyon rendben van ő is, egy baj van, hogy iciri piciri, de az orvostudomány mai állása szerint már nem lehet baj!
Statisztikailag nem mernek találgatásokba bocsájtkozni, mert még mindig a kritikus időszakot élik, de a sokat látott dolgozók azt mondják, hogy harcos tipus :D

Ez a lyuk a szívükön tulajdonképp "normális"
Minden gyereknek van, csak mikor megszületnek, a legelső lélegzetvétellel zárul ez. Náluk nem zárult akkor, valószínű a kis fejletlenségükből eredően, de nagy valószínűséggel majd a gépek nélküli levegővételek egyike zárni fogja!!! :)

Megkérdeztem, hogy az a sok latin blabla, amiket a szülés előtti napokban mondtak Macsnak, és írtak a leletekre mit is jelentenek, és azt a megnyugtató hírt mondták, hogy Kitti keringésével nincs baj, az amivel gond volt a lepényi keringés!!!

Mindenki ájuldozik, hogy mennyire helyesek a picúrok :D

Na így vannak, ezt Maccsal is megbeszéltem már :D
Most bemennek hozzájuk és mikor kijöttek és Apát is haza engedte, majd igyekszem beszélni vele, de biztosan fog is írni a naplójába :)

puszi addigis!

Navi!
Örülök, hogy nem kórházaztok! :)
A dokid elég fura... :? Sajnálom, hogy elérhetetlent játszik :(
Én szerintem sem lesz gond Zorkával :)
Egyél, de csak óvatosan....és igen, asszem a csokival még várnod kell :D

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Vayacon:ha nem akarsz szoptatós teát és esetleg a homeós bogyók sem jönnek be,ajánlom figyelmedbe ezt:http://hu.motherlove.eu/?q=node/14.Sokan ajánlották,lehet kipróbálom.
Bezony,jó lenne ha egy időben lennénk bent+Rodi is csatlakozna hozzánk,jó tudom nem kívánságműsor. :)
Flóránál 6-ágyasba kerültem,hát szörnyű volt!Soha többet!!!Tél volt már,ablak alatt feküdtem,fűtés ment ezerrel,minden betegnek bent volt az összes hozzátartozója,szellőztetni nem lehetett,mert bent voltak a pici babák stb...Szeretnék kétágyasba kerülni,de nem alapítványiba.
Nyugi!Cumit nem fognak a baba szájába tömni,viszont kapnak majd cukros vizet,ha akarod ha nem.Úgyhogy kórházi csomagban legyen 125 ml-is cumisüveg,mert másnap kérni fogják.
Holnap reggel fél 8-ra megyek ctg-re.

Tényleg Rodi hova tűntél,tessék bejelentkezni!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Hali mindenkinek!
Most ültem le egy kicsit, nem tudom mi van velem, de arra keltem, hogy a rossz idő ellenére mennem kell egy kört Miskolcon, vásárolgattam, nézelődtem. Közben meg szédültem(nem tudom miért).
Majd hazaérve kitaláltam, hogy tökös-mákos muffint sütök, no meg egy kis pogácsát Csabinak. Most épp sülnek, a derekam meg ketté szakad. Nem vagyok én normális:)

Nagyon örülök Eszter, hogy ilyen jó híreket hoztál Macsékról. Minden rendben lesz, a csajok ilyen kicsi korban nagyon harcosak tudnak lenni. (na meg később is :) )

vayacon! Alapítványi szoba! Olyan, mintha nem egy bolygón lenne Bp. meg Miskolc. Nálunk egy egy ágyas van, a többi paravános. Legalábbis ezt hallottam. És! Ez a megyei szintű, bababarát kórházunk. Na de hát itt van a dokim, akihez mg ragaszkodom. Majd csak eltelik gyorsan a 3 nap.

Kép
ebba
 
 


Totál kikészültem ebbe a rengeteg vasalásba, és még nem sikerült befejeznem :? Igaz alig maradt, de azt kell mondjam, holnap folyt köv :cry: :cry:

:lol: :lol: :lol: Annyira örülök a Macsekos híreknek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Vayacon - írtam nektek (Kingának is) mobilszámot, hogy hátha összejön az a közös szülés, akkor egymásra találjunk az éterben egy-egy sms-ben, kórház helyett. :oops: :oops: :oops: Agyilag tök zokni vagyok, most nézem, hogy az idő az azonos, csak a hely nem...... nektek igen, de én kakukktojás vagyok. És béna, nézzétek el nekem :oops: :oops: :oops:
Szoba - én mindenképpen egyágyast szeretnék. Tudom, így nincs segítség, és a szülésznő azt is mondta, hogy oda a csecsemősök nem járnak fel, szóval ha segítség kell, le kell csattogni hozzájuk, de nem akarok senkit sem zavarni a szöszmötölésemmel. Azzal, hogy intézem az ügyes-bajos dolgaimat - ha minden jól megy, mert az, hogy múltkor volt mit, az nem jelent semmit - akkor fejés éjnek évadján pl, és nyugodtan szeretnék Adélkával is ismerkedni.
Ja, és le is maradtam, milyen hálózsákokért mész?

Navared - tök gáz ez a doki mizéria. Bezzeg majd amikor oda kell adni a lóvét, na, akkor majd biztos el lehet érni :twisted: :twisted:

Köszi Eszter a híreket!!! így sokkal jobban érezzük magunkat :lol:

Na megyek az én kis Atimért.

mikegirl
 
 


Sziasztok Lányok,

Ma nagyon rottyon vagyok… nem bírom ezt a szeles időt, még így is, h süt a nap, szétmegy a fejem és én is szédelgek. Fúúú, nem szeretem ezeket a napokat!!!

Eszter: nagyon szépen köszönjük a híreket, ezek nagyon pozitív és bíztató hírek. Tudtuk mi, h nem lehet itt semmi, de semmi baj!!! Ez egy nagyon szerencsés topik!
Szuper, h a Cicamamának már van teje is, ez lesz a legeslegjobb a kismacskáknak! :-) Olyan ügyesek!!!
A naplóját, hol lehetne elérni, persze csak ha nem titkos.

Navi: egyél sok finomságot, még az sem baj ha nagyon hizlal, mert úgy sincs ideje felszívódni. :-P Reméljük mihamarabb rendbe jössz, mert azért ez nem lehet túl jó állapot, se Neked, se a Picurnak.

Dorka, várjuk a híreket!!!

GyAncsi, muti a képeket a ruhákról, részemről én tök izgatott vagyok a holnapi esküvőd miatt. Olyan jó lesz!!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo, ez nem is rossz ötlet: bezabálok mindent, úgyis kijön alapon :lol:
Nem ám... a doki ma este rendelés után kijön hozzám, mert ha nem muszáj nem ülnék a betegek közé, ráadásul már... hogy is mondják ezt, amikor az anyuka bármikor szülhet?... mindenperces, na jó minden félórás vagyok, csak nem a baba jön :lol:
Még jó, h. megmaradt a humorom! Szóval remélem ír fel vmit a doki, mert tényleg elegem van!

Tudom, ha a szél fúj az a baj, ha hideg van az, ha meleg az... ismerős :roll:

Mike, az tuti, h. akkor majd nem játszik eltűnőset... csak nehogy meglepődjön majd! :shock: :twisted:

Lányok, ne vasaljatok már ennyit! :lol:

Ebba, ne most indulj felfedező útra, ha lehet!
Már nem vagánykodunk! Nem mászunk létrát, nem sütünk egész nap és sokat pihenünk... vagy nem így kellene? :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ééééhes vagyok, vmi értelmesre vágyom, nem krumplira és pirítósra!!!! :evil:

Azért az viszont szuper, h. Macsék jól vannak a körülményekhez képest!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Már nagyon-nagyon rég adtam hírt magamról.Azt hittem már ki is töröltetek a tábláról!
Először is Macséknak GRATULA és nagy kitartást továbbra is, olvastam hogy van teje, az nagyon jó.

Szóval a szakdogám miatt nem tudtam jelentkezni.Leadtam, már csak az a kérdés elfogadják-e. Sajna most sem tudok sokx jönni, mert tanulnom kell az államvizsgára. Elég nehezen megy, mert nem tudok már sokáig egy helyben ülni,dagad kezem lábam.De ,ár csak 2 hét aztán kiderül megvágnak-e.

Ma voltam dokinál,gyorsba megnézett, minden ok.Virágot is lecsekkolta, mert be kellett vinnem magammal, annyira aranyos volt, nem sírt, még élvezte is az UH-t.
Képzeljétek a vc eredményem eltűnt,vagyis nincs is nyoma annak hogy levették volna.Ez tiszta röhej.:)
Ma vattem újszülött pelust,melltartóbetétet+sima betétet.Szerintem nagyjából mindenem megvan, csak össsze kell majd szednem.
Tegnap én is kész voltam.Majdnem (2x is) elestem, a vádlim teljesen befeszült.

Sajna reagálni most nincs időm,de nagyjából visszaolvastam és ahogy leszűrtem azért mindenki a körülményekhez képest jól van.

Kép
Kép
telokin
 
 


Eszter!
Egyszerűen fantasztikus vagy, hogy ennyi és ilyen jó híreket hoztál a Macsek családról. Nagyon örülök, hogy a babók rendben vannak, és hogy beindult a tej. Ez tényleg fantasztikus, hiszen ez még csak a második nap volt, ami császárosoknál nem jellemző. Tehát, úgy néz ki, hogy minden jól alakul velük.

Szárítóról annyit, hogy nekünk olyan van, ami mosógéppel együtt van. Annak az a hátránya, hogy legtöbbjük nem tud annyit megszárítani, amennyit mosni lehet vele, így vagy féladagot kell mosni, hogy ki tudja szárítani, vagy ki kell felét venni és a második felét külön megszárítani. Én, ha most vennék, akkor külön vennék. Az is biztos, hogy csak télen használnám, mert nyáron szeretem a friss levegőn szárítani a ruhákat.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Szia csajok!

Lucuzs:puszilgassad körbe a kis Bogikát,büszke lehetsz rá,remélem nem viseli meg ez az egész műtét a csöpp kis lelkét :lol:

Gyancsi:holnap várlak,várunk benneteket... :wink: :wink: :wink:

Navared:neked pedig jobbulást.Átérzem a helyzeted,pedig én megehetek bármit,de valószínű én lekaparnám a falat,ha nem tehetném.Az egész terhesség alatt most váltam igazán kívánossá.

Vikoo:engem is gallyra vág ez a hülye időjárás.Ismerve magamat,h mennyire megszoktam a frontot érezni,a biztonság kedvéért mindent elrendeztem a kórházi motyó körül.,,hátha.... :oops:

Ebba:az tök jó,ha dúl benned a tettvágy,de azért óvatosan,nehogy megbosszúlja magát a dolog.A párom is olvasta a soraidat és elmosolyodott,mondván,olyan vagy,mint én.Nagy iramban hátamra veszem a házat,utána meg alig élek.De legközelebb sem vagyok óvatosabb :oops: :lol:

Macsek:KITARTÁS és csaK pozitívan,ahogy eddig is!!!!Nagyon drukkolok!

Láttátok,h az októberi topikban ma született meg a 3. baba?2fiú és egy lány eddig a mérleg! :wink:

Dorci:veled mi a helyzet?várjuk a fejleményeket.Remélem minden rendben volt uh-n s haza engednek legalább egy picikét. :oops:

Mi holnap megyünk ismét NST-re.Joslóim szinte minden nap vannak,és akkor is inkább éjjel.Fekve jobban érzem.Ma vagyunk 37 hetesek.Hihetetlen,h repül az idő :oops: Ma még vettem egy függönyt a babym-nek(természetesen MICIMACKÓS)SZISSZKA ezt főleg neked írom :wink: :wink: :wink: !!!Meg egy Avent-os cumisüveget,de remélem nem mostanában lesz rá szükség.

Ez a málnalevél tea,amit mindenki ír,h inni fogja,mert segít puhítani a méhszájat....ezt,h kell inni?Napi egy bögre?vagy csak ezt egész nap?Gondolkodok,h ki kéne próbálni,hátha tényleg beválik.Gondolom még abszolút időben vagyok,nem?

Bocs,akinek nem írtam külön,de millió puszmák mindenkinek!..Jah és köszönjük a gratukat a 37.héthez.Lassan mind itt fogtok tartani,sőt nem is olyan lassan!! :wink: :wink: :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Én már megint éjjeli bagolykodok, nem tudok aludni :( Ez hihetetlen, pedig érzem, h fáradt vagyok :(

Kinga
Kitartást a fogorvoshoz! :(

Angie
Örülök, h Szilárd jobban van!
Majd írd már meg légyszi, hogy milyen gátmasszázs olajat sikerült beszerezned :) Lehet, h én is beruházok :)

Homeo: hát nálunk a chamomilla pl. fogzásra nagyon bevált. Vagy egy a sinupret is bejött, ez valami gyógynővényes csepp. Persze, ha pl. Marci beteg, azért elviszem ám az orvoshoz! :)

Tatjana
Nem semmi amit tanulsz :) Én a matekhoz tökhülye vagyok :( Pedig ha nem lennék, akkor jelentkeznék a számviteli fősulira. De ahhoz, h felvegyenek, újra kellene érettségiznem matekból és hát igy esélytelen vagyok...
Sajnálom a rendőrségi mizériát :( Remélem meglesz az elkövető!

Henne
Na, mi volt uh-n?

Dorka
És ti hogy vagytok? Mi volt az uh-n??? Huh, nem semmi szülésekről számolsz be... :O
Apa hajnalos volt eddig (reggel 6-tól vezetett műsort) ezt most befejezte egy időre, igy többet lesz velünk itthon :)

Ancsa
Nahát nagyon szupi, hogy mindent megkaptok a kórházban :)
Ma pedig sokat fogok gondolni rátok, szép lesz ez a mai nap :) Nálunk lassan alap a 2 gép :) Én örülök, h van sajátom, mert van, h azért egyszerre ülnénk előtte, de leginkább azért kell, mert apa sokat dolgozik itthonról, és jobb ha nem túrok bele abba a gépbe, amin ő dolgozik.
Régebben volt amikor egy gépünk volt, és persze akkor ment gallyra az a szemét gép, amikor én ültem előtte, apa pedig nem tudott dolgozni :O Meg én amúgy is szeressem a laptopokat, meg a telefonokat :D
Fagyasztó: nekünk is tök jó lenne, mert annyira kicsi, h semmi sem fér bele, de nagy fagyasztó úgysem fér el nálunk :D A szárítógép sem :D A laptop legalább kicsi, az elfér :D

Mikegirl
Hát te sem vagy semmi ezzel a pörgéssel! Sikerült végül mindent kivasalni?

Navi
Na, volt az orvos? Mit mondott?

Eszter
Köszi a híreket!

Macs
Továbbra is nagyon nagyon drukkolunk Nektek, ügyesek a babák is, a tejcihez pedig hatalmas gratula!!!!

Emese
Drukk a holnapi nst-hez!!! Majd írj, hogy mi volt!
Micimacis függöny :) Lájkolom :D
Mi Marcival ma kiszabtuk tigrist kartonból, össze is állítottuk, a kontúrokat meg a csíkokat festem rá, a fele kész van :D
De tényleg jelentkezz, hogy mi van veletek, mert folyamatosan izgulok értetek. Ma is tökre izgultam, hogy mi lehet, mert nem volt bevetve a farmod :D

LÁNYOK!
Képzeljétek kész a töltőm :) Úúúúgy örülök Neki! No most még azért apa gépéről írok, mert az enyém a hálóban van, ja meg be kell üzemelni a routert is, de apa azt mondta, hogy holnap megcsinálja :)

Basszus fél 2... nem tudom mikor fogok tudni elaludni :O

szisszka
 
 


Sziasztok!

Én már megint éjjeli bagolykodok, nem tudok aludni :( Ez hihetetlen, pedig érzem, h fáradt vagyok :(

Kinga
Kitartást a fogorvoshoz! :(

Angie
Örülök, h Szilárd jobban van!
Majd írd már meg légyszi, hogy milyen gátmasszázs olajat sikerült beszerezned :) Lehet, h én is beruházok :)

Homeo: hát nálunk a chamomilla pl. fogzásra nagyon bevált. Vagy egy a sinupret is bejött, ez valami gyógynővényes csepp. Persze, ha pl. Marci beteg, azért elviszem ám az orvoshoz! :)

Tatjana
Nem semmi amit tanulsz :) Én a matekhoz tökhülye vagyok :( Pedig ha nem lennék, akkor jelentkeznék a számviteli fősulira. De ahhoz, h felvegyenek, újra kellene érettségiznem matekból és hát igy esélytelen vagyok...
Sajnálom a rendőrségi mizériát :( Remélem meglesz az elkövető!

Henne
Na, mi volt uh-n?

Dorka
És ti hogy vagytok? Mi volt az uh-n??? Huh, nem semmi szülésekről számolsz be... :O
Apa hajnalos volt eddig (reggel 6-tól vezetett műsort) ezt most befejezte egy időre, igy többet lesz velünk itthon :)

Ancsa
Nahát nagyon szupi, hogy mindent megkaptok a kórházban :)
Ma pedig sokat fogok gondolni rátok, szép lesz ez a mai nap :) Nálunk lassan alap a 2 gép :) Én örülök, h van sajátom, mert van, h azért egyszerre ülnénk előtte, de leginkább azért kell, mert apa sokat dolgozik itthonról, és jobb ha nem túrok bele abba a gépbe, amin ő dolgozik.
Régebben volt amikor egy gépünk volt, és persze akkor ment gallyra az a szemét gép, amikor én ültem előtte, apa pedig nem tudott dolgozni :O Meg én amúgy is szeressem a laptopokat, meg a telefonokat :D
Fagyasztó: nekünk is tök jó lenne, mert annyira kicsi, h semmi sem fér bele, de nagy fagyasztó úgysem fér el nálunk :D A szárítógép sem :D A laptop legalább kicsi, az elfér :D

Mikegirl
Hát te sem vagy semmi ezzel a pörgéssel! Sikerült végül mindent kivasalni?

Navi
Na, volt az orvos? Mit mondott?

Eszter
Köszi a híreket!

Macs
Továbbra is nagyon nagyon drukkolunk Nektek, ügyesek a babák is, a tejcihez pedig hatalmas gratula!!!!

Emese
Drukk a holnapi nst-hez!!! Majd írj, hogy mi volt!
Micimacis függöny :) Lájkolom :D
Mi Marcival ma kiszabtuk tigrist kartonból, össze is állítottuk, a kontúrokat meg a csíkokat festem rá, a fele kész van :D
De tényleg jelentkezz, hogy mi van veletek, mert folyamatosan izgulok értetek. Ma is tökre izgultam, hogy mi lehet, mert nem volt bevetve a farmod :D

LÁNYOK!
Képzeljétek kész a töltőm :) Úúúúgy örülök Neki! No most még azért apa gépéről írok, mert az enyém a hálóban van, ja meg be kell üzemelni a routert is, de apa azt mondta, hogy holnap megcsinálja :)

Basszus fél 2... nem tudom mikor fogok tudni elaludni :O

szisszka
 
 


Sziasztok!

Én már megint éjjeli bagolykodok, nem tudok aludni :( Ez hihetetlen, pedig érzem, h fáradt vagyok :(

Kinga
Kitartást a fogorvoshoz! :(

Angie
Örülök, h Szilárd jobban van!
Majd írd már meg légyszi, hogy milyen gátmasszázs olajat sikerült beszerezned :) Lehet, h én is beruházok :)

Homeo: hát nálunk a chamomilla pl. fogzásra nagyon bevált. Vagy egy a sinupret is bejött, ez valami gyógynővényes csepp. Persze, ha pl. Marci beteg, azért elviszem ám az orvoshoz! :)

Tatjana
Nem semmi amit tanulsz :) Én a matekhoz tökhülye vagyok :( Pedig ha nem lennék, akkor jelentkeznék a számviteli fősulira. De ahhoz, h felvegyenek, újra kellene érettségiznem matekból és hát igy esélytelen vagyok...
Sajnálom a rendőrségi mizériát :( Remélem meglesz az elkövető!

Henne
Na, mi volt uh-n?

Dorka
És ti hogy vagytok? Mi volt az uh-n??? Huh, nem semmi szülésekről számolsz be... :O
Apa hajnalos volt eddig (reggel 6-tól vezetett műsort) ezt most befejezte egy időre, igy többet lesz velünk itthon :)

Ancsa
Nahát nagyon szupi, hogy mindent megkaptok a kórházban :)
Ma pedig sokat fogok gondolni rátok, szép lesz ez a mai nap :) Nálunk lassan alap a 2 gép :) Én örülök, h van sajátom, mert van, h azért egyszerre ülnénk előtte, de leginkább azért kell, mert apa sokat dolgozik itthonról, és jobb ha nem túrok bele abba a gépbe, amin ő dolgozik.
Régebben volt amikor egy gépünk volt, és persze akkor ment gallyra az a szemét gép, amikor én ültem előtte, apa pedig nem tudott dolgozni :O Meg én amúgy is szeressem a laptopokat, meg a telefonokat :D
Fagyasztó: nekünk is tök jó lenne, mert annyira kicsi, h semmi sem fér bele, de nagy fagyasztó úgysem fér el nálunk :D A szárítógép sem :D A laptop legalább kicsi, az elfér :D

Mikegirl
Hát te sem vagy semmi ezzel a pörgéssel! Sikerült végül mindent kivasalni?

Navi
Na, volt az orvos? Mit mondott?

Eszter
Köszi a híreket!

Macs
Továbbra is nagyon nagyon drukkolunk Nektek, ügyesek a babák is, a tejcihez pedig hatalmas gratula!!!!

Emese
Drukk a holnapi nst-hez!!! Majd írj, hogy mi volt!
Micimacis függöny :) Lájkolom :D
Mi Marcival ma kiszabtuk tigrist kartonból, össze is állítottuk, a kontúrokat meg a csíkokat festem rá, a fele kész van :D
De tényleg jelentkezz, hogy mi van veletek, mert folyamatosan izgulok értetek. Ma is tökre izgultam, hogy mi lehet, mert nem volt bevetve a farmod :D

LÁNYOK!
Képzeljétek kész a töltőm :) Úúúúgy örülök Neki! No most még azért apa gépéről írok, mert az enyém a hálóban van, ja meg be kell üzemelni a routert is, de apa azt mondta, hogy holnap megcsinálja :)

Basszus fél 2... nem tudom mikor fogok tudni elaludni :O

szisszka
 
 


Sziasztok csajok!

Durva egy éjszakám volt. Kb. hajnali egytől fent voltam - aludtam vagy 2 órát. Csupa taki vagyok, levegő ohne, csúnyán köhögök - most a változatosság kedvéért a légcsövem irányából érzem, hogy gáz lenne :( Fura, mert alig szoktam beteg lenni :shock:
Ati 3-kor felsírt, apát kértem meg, hogy menjen fel hozzá, mert hulla vagyok....

És micsoda nap lesz ez a mai!!! Esküvő Gyancsiéknál, nálunk este randi, CTG-k, .....

Vikoo - az égre nézve semmi bíztatót nem látok, de reméljük szél az nem lesz :wink:

Navared - én ma megyek a körzetihez. Próbálom intézni, hogy soron kívül. Majd hivatkozom arra, hogy a 36. hétben hadd ne kelljen már ott üldögélnem......
Aztán mi lett a tegnapi éhséggel? Mivel sikerült csillapítani? :D

Telokin - Nem semmi!!! Szakdoga, államvizsga egy 1 éves és egy végzős pocaklakó mellett!!!!
Hiányzó vc :? , Amúgy gratula a sikeres uh-hoz!!!! Aztán ha tudsz, kukkants be.

Angie - én is úgy tervezem, hogy csak szutykos, esős, téli időben használnám. Mert azt olvastam, hogy azért ontja a meleget, meg aztán zabálja az áramot is. És akkor arról a jó napocska illatról ne is beszéljünk, amit jó idő esetén szerintem tök jó kihasználni :wink:

Lucuzs - milyen volt a műtét? Bogika hogy viselte?

Aranyoska
Rodina írta:
Szintén a méhszáj előkészítésére való a málnalevéltea, mely Herbáriákban kapható.

Elkészítés: egy púpozott teáskanálnyi összetöredezett málnalevelet leforrázunk és 20 percig áztatjuk. Naponta , reggel és este 1-1 bögrényit igyunk, bármivel ízesíthetjük, de soha nem lesz Earl Grey Íze!!!


Szisszka - vasalás folyt köv minkjárt. :?
Kész a töltő - hurrá!!! :lol:

Na szóval akkor a szokásos rendrakás, aztán vasalás, aztán 10-re megyek körmöshöz, leszedetem az egyébként nem hosszú karmaimat - kisbabához igazán nincs szükség műkörmökre. Utána elugrom, és megveszem a tisztítószereket - jó pár kifogyott, és a piacon van egy bolt, ahol nagyon jók az árak. Délután körzeti, aztán gyógyszertár, este pedig randi. Szerintetek 2 óra alvással nem tervezek túl sokat???? :lol:

Jót reggeliztem veletek :lol: Mindenkinek szép napot, majd gyakran benézek a Cicák miatt is.

mikegirl
 
 


Látom Csajok éjszaka pizsi partyzhattunk volna, én is fent voltam, bár én már 8 körül elhúztam, mert szétment a fejem és nem akartam gyógyít bevenni, aztán minden alkalommal mikor bekapcsolt a fűtés felkeltem és belenyilallt a buksimba a fájdalom. 1 körül elegem lett és bevettem egy fél algopyrint. :-(

Mikegirl, nálunk szép idő van, tegnap is sütött egész nap az idő, csak az a redva szél, de most jó, nem lengedeznek a falevelek, nekem meg nem hasad a fejem. :-)
Azért óvatosan pörögj, és sokat igyál, a folyadék nagyon jó képes az ember hangulatát is pozitívan befolyásolni.

Szisszka: töltő – szuper!!!!
Azért próbálj meg egy kicsit pihizni!!!

Maccsékra nagyon sokat gondolunk továbbra is!!!!

Dorka tessék írni pár sort!!!

GyAncsi: szép nap ez a mai, rátok is sokat gondolok!!

Puszi mindenkinek!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


sziasztok,

látom,mindenkinek kellemetlen éjszakája volt.. én is sokat fenn voltam az éjszaka..

mikegirl: sajnálom, hogy csak 2 órát tudtál aludni.
jó sok mindent terveztél mára. :)
sajnálom a megfázást.

sziszka: remek, hogy lett töltőd. látom, az éjszaka Neked is kemény volt.

Örülök, hogy macsék jól vannak, és jó híreket kaptunk. :)

telokin: kitartás az államvizsgához! én már most félek, Levi mellett majd hogy fogok tudni tanulni rá.
:oops:

tegnap voltunk dokinál, minden rendben van, méhszáj zárt, Levi szépen fejlődik. a vizsgálat megint kellemetlen volt, fájt, hiába próbáltam magam ellazítani. ez van.
3 hét múlva streptococcus szűrésre kell majd mennem.
és lehet majd megnéz valaki a terhespatológiáról is.. :oops: ugyanis a dokim megérzése még mindig az, hogy nem úsznám meg a természetes szülést törés nélkül, de kell majd hozzá egy vélemény is.
Valaki tudja, hogy milyenek a terhespatológián a II-es klinikán? :)

ma főznöm kellene, biztosítóba menni, délután pedig jön majd a férjem, megyünk itthonra bevásárolni.
ja, és ma szóltak, hogy hétfőn mennem kell megvédeni a szakmai gyakorlat dolgozatomat... végülis, időben szóltak.. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, és egyben nagyon köszi a drukkokat!

Itthon vagyunk, most már minden rendben. :D
A tegnapi nap azért kemény volt, több szempontból is, de végre a hátunk mögött van, és ez a lényeg! :D
Majd ha egyenesbe jövünk írok részletesen!

Puszi mindenkinek!

Gyancsi! Ez a te napod!!! :lol: :lol: :lol:

Macs! Szorítunk értetek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Látom tik sem aludtatok valami jól az éjszaka.Fiam szerdán hányt tobbszor egymás után, így elvittem dokihoz és kapott szurit.Ez megállította neki , de tegnaptól fáj a pocija és lázas.tehát sokszor keltem hozzá éjjel.

Szisszka orulok a toltodnek. :D

Macséknak nagyon orulok, hogy van tejciuk.

Gyancsiéknak nem ma van az eskuvojuk?Gondolok rájuk.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Lányok,
hogy erősítsem az ellentábort, én kivételesen, és meglepően jól aludtam, és sokat, átom helyettetek is :oops:

Málnalevél tea... hmm, az én infóm szerint ebből többet is el szabad fogyasztani, nem a világ legerősebb gyógyteája (vagy mindjárt kipottyan belőlem a gyerek :lol: :lol: :lol: ).... nekem kicsit több lecsúszik a torkomon :oops: egyébként se íze, se bűze, szerintem semmilyen ízesítést nem igényel. Aranyoska, nem vagy lecsúszva róla, igyad bátran, 165 Ft volt egy tasak, nem pénzkidobás akkor se ha holnapra meglesz a pici. :D

Mosó Masa mosodája továbbra is ezerrel :D :D

Lucuzs,
örülök hogy túlvagytok rajta!

Gyancsi,
jujj de jó, esküvőőőő :D :D :D

Puszi

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!
Voltam bent a suliban, megpuszilgattam a gyerekeket :) Meg elhoztam az írásvetítőt, most várom öcsémet, és végre hozzálátunk a Janka szoba festéséhez(dekorálás).
Na meg is jött, majd jelentkezem még
ebba
 
 


Dorka, hogy vagytok????

Ritya, de jó, h jöttél, már régen voltál… Kisfiadnak jobbulást!!! Te pedig vigyázz magatokra! :-D

Lucuzs, pihizzetek sokat. Szuper, h minden rendben volt!!

Lányok merre jártok??? Kankalinról, Startról már ezer éve nem hallottunk semmit… Jól vagytok kismamik??

Ebba, várjuk a képeket Janka szobáról. :-D Ügyesek legyetek!!!

Mindenkinek puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok! Gyors jelentes a telefonomrol. Voltam uh-n es hat oriasbabam lesz. Mar 2720gr-ra es 2 hettel nagyobra becsultek a meretek alapjan. Pedig tutira nem lehet idosebb Gombockam mert az uh adataim alapjan a vetelesem utani napon kellett volna megfogannia, ami keptelenseg, mert egyutt sem voltunk. Szoval ilyen nagyok a meretei. Ezek utan tutira nem kene kihordani a 40. hetig mert akkor egy 4,5 babat kene kinyomnom magambol :roll: Most varom a szulesznot h korbevigyen a szuleszeten.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Ja és Csajok! Már OKTÓBER van ám!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jajj, ne is mond Lucuzs, én úgy, de úgy örülök ennek az októberi hónapnak, h csuda. Vmi kis hang azt súgja ez lesz a mi hónapunk, és már nem kell sokat várnunk, h Boldika megérkezzen közénk. :-D

1ébként ez a nap számomra még azért is fontos vagy más, mert Boldika, épp ma annyi idős, mint Bendi volt a születése napján. Ő akkor volt 2680 gr, és 52 cm… szép nagy baba volt. Boldival kedden megyünk Uh-ra, kíváncsi vagyok, h hogy állunk az Ő méreteivel. :-D
Az nyugtasson meg mindenkit, h akkor a dokim azt mondta, h már nem is lett volna kora baba. :-)

Dorka ugye minden rendben???

Kép

Kép
vikoo
 
 


Angie, Vikoo,
hát az én 36. hetes kislányom tényleg kicsinek tűnik a ti babáitokhoz képest :shock: :shock:
Drukkolok, hogy időben és könnyen kibújjanak :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


helóka!

Most délután voltam még fiammal dokinál.Most már kapott orvosságot mert lázas.Szerdán nem akart adni mert mondta a doki hogy valakinél ez gyors leforgású, fiamnál tehát nem.

Nekem azt köpte be a gyerek novérke:kérdezte mikorra jön a tesóka, mondtam november közepe.Erre o: el van torzulva az arcom lehet hamarabb jon a tesóka.Mondom szuper de remélem októberben még bent marad.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Na, most nézem, h éjszaka 3szor ment el, amit írtam ... ááááá .... persze, mert közben lefagyott a babanet, azt hittem, h el se küldte a hsz-t.

Végül háromnegyed 5-ig nem tudtam aludni :( Utána meg 8kor keltünk.

Voltam uh-n ma, hát nekünk sem lesz pici a babánk, 2583 grammnak mérték, és egy héttel idősebbnek. Viszont még mindig valamivel több magzatvizet találtak. Kedden megyek a dokimhoz, megmutatom neki a leletet, meg leveszi a hüvelyváladék kenetet, aztán meglátjuk mit mond...

Lányok!
Látom, akkor nem csak nekem volt ilyen pocsék éjszakám! Biztos volt valami a levegőben! :O

Mikegirl
Hát nem semmi vagy, ennyi mindent tervezni egy napra. Én képtelen vagyok bármit is csinálni ma, olyan vagyok, mint akit fejbevágtak :S Szerencsére Marcipán jó kisfiú ma, most is mesét néz :)

Viko
Remélem már nem fáj a fejed!
Apának most be kellett mennie a melóhelyre összerakni a hétvégi adást, de valamikor délután jön haza, majd akkor pihi. Meg itt volt a hugim, ő játszott Marcipánnal :) Igy valamivel lazább a napom.


Henne
Örülök, hogy rendben vagytok :) Hát lehet, h dokija is válogatja, h ki milyen óvatos a méhszáj vizsgálatnál. Nekem is volt olyan, h a dokim helyettesítették, és majdnem sírtam, úgy fájt :S
Uh, te sem tervezel kevés dolgot mára :O
Ez a hétfői szakmai gyakorlatos dolog is "milyen kedves". még jó, h nem hétfőn szóltak :twisted:

Lucuzs
Jajj örülök, h jelentkeztél, és hogy minden rendben van! Bogi hogy viseli?

Eclipse
Örülök, hogy legalább te jól aludtál :) Azt mondják, h általában a második baba nagyobb mint az első... Marci nekem sem volt nagy, 3000 grammal és 53 cm-mel született a 40. héten.
A málnalevél teába én is beruházok szerintem. :)


Ebba
Majd tegyél képet a bébi szoba dekorról :) Biztosan szép lesz :)

Angie
Jujj, akkor Neked sem lesz pici a babád :O Aztaaa, kezet foghatunk! Lassan lassan tényleg mehetünk szülni :D Ha bejön az álmom, akkor 2 v 3 hét és a kezemben tarthatom a második kisfiúnkat :)

Na, most megyek, elmosogatok, meg bedobok egy adag rucit a gépbe.

szisszka
 
 


sziasztok!

nem semmi termés... aztán hétvégén meg pang az oldal! ;)

rosszul alvók! kitartást, már nincs sok hátra. én is sokszor kelek, de csak pisi miatt, aztán alszom is tovább szerencsére, inkább az elalvás a nehézkes, de azért csak megoldom mindig!

Eszter, köszi a Macs-család híreket! nagyon örülök a tejcsinek! tényleg ritkaság, hogy ilyen hamar beindul császár után, legalábbis, amit eddig olvastam! gratula hozzá! továbbra is mennek a drukkok Kittikének, minden okés lesz!

ja, sms értesítések, hát persze, hogy én ajánlottam, szóval, aki úgy gondolja, dobja a számát priviben, és én is küldöm az enyém! ;) szívesen tudósítok!

Szisszka, Angie, nektek is nagy babátok lesz!? izgis! :) főleg az, hogy végül mi is lesz az igazság! nekem Benit a szülés napján kerek 1 kilóval mérték kisebbnek az uh-n... :D szóval érdekes ez a súlybecslés! de én is hallottam már, hogy a 2. nagyobb szokott lenni, kíváncsi leszek! persze jó lenne, ha nem lenne nagyobb a miénk, mint Beni volt, épp elég volt 1x is kipréselni a 36-os buksiját! :) most átadnám a lehetőséget másnak, ha már óriásbébikről van szó!

Szisszka, örülök, hogy végre van géped! apa akkor már nem is itt nyomul a helyi rádióban? vagy most áttért a 7végi műsorra és 7köznap otthon lesz veletek?

Ritya, jó, hogy jöttél, kisfiadnak jobbulást!

Lucuzs, Boginak is mennek a gyógypuszák! nagyon ügyes csajszi, hogy ilyen jól vette az akadályt!!!!

homeos bogyik, én sem hiszek bennük, volt, hogy próbálkoztunk, nálunk Beninél a fogzásra ajánlott sem igen vállt be, ez van! ha én hiszek is benne, attól még a gyereket nem fogja meggyógyítani, mert ő kb. azt sem tudja, hogy mit adok be neki... :roll: :oops: nem!?

Dorka, nem jöttél! remélem, hogy minden okés, és csak pihizgetsz!

Ancsi, gondoltam rátok ma! biztosan minden simán ment, és már férjes asszonyka vagy! gratula hozzá!!!

Tatjana, köszi a táblit, szerintem azért jobb lenne talán újba a babákat, mert akkor láthatnánk a születési súlyt, és centit is. nem!? vagy az nem olyan érdekes? meg, hogy esetleg hányadik hétre-napra születtek!?

biztosan lenne még valami, amit szerettem volna írni, közben valamelyik barom szomszéd nekiállt fúrni, gyerekem meg még alszik, szerintem az elkövetkezendő 3 pillanatig... :( mindegy, max. este időben le lehet tenni!

szép hétvégét mindenkinek, remélem, hogy jó idő lesz és minden kis és nagy betegnek, gyengélkedőnek jobbulást! mi is már jobban!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni a csapathoz, ha megengeditek. November közepére várom a kisbabámat, aki az eddigi UH-k szerint kisfiú.
24 éves vagyok.
Vendég
 


Kép

A kisfiam :wink:
Vendég
 


Szia Krisztina üdvözlünk közöttünk!!!Cuki a fiad, olyan kis pufók.

Látom jön a hétvége ilyenkor mindenki eltűnik.Ma kimostam az utolsó adag kis ruhákat.Már csak a kötött szvetterkék vannak hátra de azt kézben fogom átmosni.

Legkozelebb ha megyek dokihoz éppen betoltom a 36.hetet.Talán engemet is már NST-re tesz.

Mindenkinek jó hétvégét.

:D

KépKép
ritya
 
 


Krisztina, üdv itt! jó, hogy jöttél, jobb később, mint soha! írsz magatokról még? mi lesz a pici fiú neve!? nagyon cuki a fotókon, és tényleg tök pasis a pofija! hol laktok, stb. stb. minden érdekel minket!

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyors jöttem helyzet jelenteni.

Itthon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lucababát 2700 grammra becsülték, méhszáj nem nyílt tovább, a dokik szerint, mert 3-an döntötték el, h. hazajöhetek kb 1-1,5 héttel idősebb.
Hétvégén még feküdnöm kell szigorúan, aztán fokozatosan el kell kezdenem mozogni!!!

Maccs, gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyancsi, gondoltam ma Rátok!!!!!!!!!Férjes asszonyka lettél!!!!Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!


Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok

van valaki közületek, aki Óbudán lakik?

Kép
rékamamaja
 
 


sziasztok!

Dorka, szuper hírek! akkor üdv újra otthon! :) vigyázz magatokra, de már most szép kis súlya van a kisasszonynak!

Rékamamája, sajna mi nem!

nálunk minden okés, már hajnalok hajnalán keltünk, Beni nem akart aludni... :S ez van. ma korábban alszik délután max. :)

főznöm szerencsére ma nem igazán kell, maradt még karfiol leves és túrógombóc!

mindenkinek szép hétvégét a sz@r idő ellenére is!

sophie27
 
 


Jó reggelt Lányok,

Dorka, de ÖRÜLÖK Nektek, olyan jó, h otthon várhatjátok tovább Luca babát. A becsült súlya is nagyon szép, nem lesz itt semmi baj, majd akkor fogok nagyot kacagni, ha Luca baba még a kiírt időpontra is ráhúz. :-D Merthogy ilyenről is hallani ám. :-D
Akkor 7végén pihizz sokat, és utána is óvatosan ám!!!
A Férjed megúszta a késést???

Üdv közöttünk Krisztina, gyere mesélj, sok minden érdekel ám minket, nagyon kis kíváncsiak vagyunk. :-D

GyAncsi, lehet gratulálni, asszonka lettél????

Mindenki pihizzen sokat! Millió puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Macs hírek:

Balázs továbbra is jól van, már tejecskét és teát is kap :D
Kitti kicsit sárgult, így tegnap kék fény alá tették. Macs mondta, hogy nagyon iciri piciri így pelusban...tulajdonképp most látták először ennyire nekivetkőzve és nagyon kimondhatatlanul vékonyka picúr. Azt mondta dokinő, hogy ez a legkevesebb, még a kék fénytől picit fogyni fog :shock: , de majd több táplálékot kap, csak a szivecskéjén az a lyuk legyen rendben!
A botallo vezeték (ez a lyuk a szívén ami nem záródott be) kicsit nagyobb is mint szokott és ugye nyitva van. Ha teljesen stabil és a kék fényen is túl lesz, valószínű kap gyógyszert rá, amitől elvileg bezáródik. Remélhetőleg hamar jóra fordul minden és arról számolhatok be, hogy Kitti ugyanolyan eszeveszett fejlődésbe kezd, mint az ő okos és nagy bátyja, Balázs.
Macs jól van, bár pokoli kibírni este 9-től másnap 1-2-ig hogy láthassa a picikéit! Hétfőn varrat szedés és mehet haza :)
Már ez is nagyon jó, mert azért 2 hónapja a kórházban volt...nagyon ki van éhezve a külvilágra és az otthoni légkörre :)

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Még egy baba az októberi fórumba, 35+5 hétre jött Hunor baba, méretei: 1990 gr és 45 cm. Nagyon gratulálok és sok tejcsit!!!

Eszter: továbbra is nagyon hálásak vagyunk a hírekért. puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Csajok!

Meg volt a lagzi, férjes asszony lettem :D Nagyon jól sikerült, képeket remélem hétfőn tudok hozni,mert Anyu gépével fotóztunk :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi


Kép
Vendég
 


sophie27 írta:Krisztina, üdv itt! jó, hogy jöttél, jobb később, mint soha! írsz magatokról még? mi lesz a pici fiú neve!? nagyon cuki a fotókon, és tényleg tök pasis a pofija! hol laktok, stb. stb. minden érdekel minket!


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pici fiú (nem is annyira pici--UH szerint olyan 3 kg körüli már most :roll: ) a David nevet fogja kapni.
UH-képeken időnként úgy néz ki, mint aki éppen duzzogott :wink:
Ausztriában lakunk, itt fogok szülni a tartományi kórházban...
Ez az első terhességem, eddig teljesen panaszmentes voltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.02 10:00-kor.
Vendég
 


Nagyon drukkolok a Cica-babáknak!
Cicalány hamar erősödjön meg!
Egy igazi macskának 7 élete van, és bárhonnan esik, mindig talpra áll! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!


Gyancsi:először is gratulálok!Sok boldogságot kívánok Nektek!Képeket hétfőn várjuk.

Kriszti:üdv itt!Nagyon formás Dávid baba!

Eszter:köszönjük szépen az infókat,továbbra is mennek a drukkok Maccs babákért.

Tegnap ctg-n voltam,minden oké,jövő héten pénteken ismét,akkor lesz labor+uhu is.

Ha minden igaz és nem esik délután szüretelni fogunk.
Pusza Mindenkinek!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok, bár ilyenkor nagy a pangás, de azért írok pár sort!

Ancsa, gratula az új asszonynak! :D Sokat gondoltam rátok tegnap! Várom a fotókat!

Kriszta, üdvözöllek én is a csapatban! Édes a kis David! Továbbra is probléma mentes babavárást kívánok! :wink:

Szerintem nálunk nem lesz túl nagy a kiscsaj, mert mikor utoljára mérték, akkor pont akkora volt, mint amit a neten átlagnak mondanak. És hát a fogyásom nem hiszem, h. jó hatással volt rá hízás tekintetében... :roll: Na de majd most!
Köszönöm az érdeklődést. Senki nem tudja, mi a baj, de a dokim egy hasmenésgátló port ajánlott, ami tényleg működik és hétfőn újra megyek hozzá! Még diétázom ésszel, de jó lenne felszedni kicsit, csak h. tudjak szopiztatni legalább és legyen erőm kihordani még min. 1 hónapig és persze megszülni is! :wink:

Dorka, de jó, h. nem kell kórházasdit játszanod! Itthon/otthon ezerszer jobb lenni! :D

Kinga, szüret??? Nem mondod, h. te is hajolgatsz? Vagy lugasotok van? Vigyázz magadra!
Amúgy ma van nálunk is a szüret, de én kihagyom... már évek óta erre vágytam, h. ne kelljen kint görnyednem egész nap! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!

Eszter, köszönjük szépen a Macs-híreket, drukkok mennek ezerrel továbbra is!

Dorka,
éljen, hurráááááá otthon! Nagyon ügyik voltatok! :D :D :D

Gyancsi,
nagyon gratulálok házasságkötésetek alkalmából! Várjuk a képeket! :D :D

Kriszti,
szia, üdv itt. Én is Kriszti, és 86-os évjárat! :D :D Gyönyörű kisfiad van, nagyon takaros, formás babuci! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kriszta! Üdv köztünk!!! :D Nagyon szép babád van! :lol:

Gyancsi! Gratulálok az ifjú párnak!!! :lol: :lol: :lol:

Nava! És használ a por?
Drukk, hogy erősödhessél végre!!!

Eszter! Köszönjük a híreket!

Macs! Gratula a tejcsihez!!! Nagyon ügyes vagy!!! A babáknak meg továbbra is millió drukk!!!

Bogi ma már tök jól van, csak a hangján hallani, hogy valami történt. Most még tanulnia kell a szervezetének, hogyan zárja a keletkezett rést.
Én tegnap végeztem a babaruha és egyéb vasalásokkal, plusz a babakocsi és az autósülés huzata is tiszta! Ma már komolyabban foglalkoztam a kórházi táskával is. És összeválogattam a hazahozós holmikat is! Jaj, olyan tündériek!!! :lol: :lol: :lol:
Még pár dolgot le kell mosnom, pl kiskád, mérleg, pelenkázó matrac... ezeknek most nekiállok!!! :wink: És akkor már tényleg majdnem minden kész!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Húúú, már régen aludtam ilyet jól, még pisilni is csak egyszer keltem fel :D
Csajok, nagyon izgatott vagyok, a dokik azzal engedtek el tegnap, hogy jövő héten úgyis találkozunk a szülőszobán....Háááát...
Én még azért plusz 1 hetet ráhúznék, olyan október közepe tájára tervezem :D :D :D

Gyancsi, nagyon várjuk a képeket!!!!!!

Szissz, de örülök, h. van töltőd!
Szép méretekkel rendelkezik a te babád is :D
Kíváncsi vagyok, h. mit mond a doki!

Eszter, köszönjük a híreket Macsról és a Kiscicákról!!!
Macs, sokat gondolunk Rátok!!!!!!!!!!!

Vikoo, köszi a kérdést, Andris megúszta a késést szerncsére, vagy csak nem mondta el, mi is lett a büntetése...
Tényleg nagyon izgalamas lesz az október!
Már van 2 kiscicánk, kíváncsi vagyok, h. ki lesz a következő :D

Kriszta, üdv itt, és csodaszép a pici fiad a képeken!!!

Ryta, mielőtt a kórházban voltam, nekem is mindenki azt mondta, h. el van torzulva az arcom, most meg azt mondják, hogy kisimultam...Érdekes!
Fiadnak jobbulást!

Angie nagyon szép méretek!!!Gratulálok! :D

Ebba, nagyon kíváncsi vagyok a babaszoba képekre, nagyon várjuk őket!

Lucuzs, nagyon örülök, h. minden ok, és túl vagytok rajta!!!!!!!!!!

Henne, hétfőn gondolunk Rád!!!Ügyes leszel!Látom, neked is sűrű a program!!!!!!!!!!

Mikegirl, hogy vagy?Torkod?

Aranyoska, hogy vagytok?
A hétvégén erős hidegfront van!

Telokin, örülök, h. jelentkeztél!Akkor nálatok is pörög az élet!

Navi, hogy vagy?Remélem az a por hosszútávon is beválik!!
Képzeld, ma nekem is megy a hasam az itthon lét örömére!!!

Kinga, kitartás a szürethez!Én nem bírnám!!

Na, megyek visszafekszem, mert Andris elugrott a boltba, visszajön, és mérges lesz, h. leültem a gép elé....De nem is ücsörgök itt, csak akartam nektek írni!


Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: