Új privát üzeneted érkezett!

Bogi: jogos.hiszen azt is el kell döntenie hogy fel tudná e vállalni hoigy egyszerre három gyerekkel kell hazajönnie a kórházból.Én a magam nevében simán bevállalnám,bár nem tudom mi lenne itt az első pár hétben de valahogy biztosan megoldódna meg első évre hivatalból van segítség három gyerek mellé én úgy hallottam :)

nika70
Salgótarján
 
 


Dike, először is gratulálok a harmadik fejlődő kis Élethez! s ezzel együtt valóban nagy dilemma elé lettetek állítva. Pro és kontra is tudnék érveket sorolni ahhoz is ha kettő és ahhoz is ha három embriót ültetnek vissza. Én valószínűleg nem mernék kettőnél többet visszaültetni. Nem azért, mert nem tudnék 3 gyermeket felnevelni, hanem azért mert egy hármas ikerterhesség iszonyat nagy kockázattal jár... most ne haragudj, hogy ezt mondom, de sokkal többször végződhet rosszul, mint egy "sima" ikerterhesség. Ha belegondolsz abba, hogy mi mindenen mentetek keresztül, akkor még ha csak egy baba kezd el fejlődni, akkor is a hetedik mennyországban érezhetitek magatokat... De ez csak az én véleményem! Itt most csak az számít, amit a belsőtök diktál.

Rita, nagyon megijedtem ahogy a soraidat olvastam. Most ne törődj semmivel, CSAK PIHENJ!!!!!!!!!!!!! Próbálj meg úgy feküdni minél többet, hogy teszel valamit (párnát, takarót) a feneked alá, így sokkal kisebb nyomás nehezedik a méhszájadra! (Én is így alszom mióta felpuhult és megrövidült a méhszájam. Nem tudom, hogy közrejátszott-e abban, hogy Bencét sikerült végig kihordanom, de akkor is így csináltam végig az utolsó 3 hónapot.)

Mia, mennek a gyógypuszik Tomikának! Szegénykém... Nálunk ilyen betegség még nem volt, gondolom az oviban szedett össze Tomi valamit.

Bogárka, el is hiszem, hogy magad alatt vagy, pláne így, hogy a Párodnak is megszűnik hamarosan a munkája. :cry: tényleg gáz, hogy ennyire nem lehet ott sem találni semmit...
Az ugrálókötelezésben, tornázásban nagyon ügyi vagy!!!!!! A kilók pedig szuperül mennek le! (bár erről most nem szívesen beszélek, mert tegnap életemben először láttam 7-es számmal kezdődő sülyt a mérlegen a védőnőnél... :? Már 7 kiló hízásnál tartok... :? )

Kati, bocsi, tegnap lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően... természetesen olvastam azt a hozzászólásodat, amiben mindent leírtál az uh-ról, csak arra gondoltam, hogy hátha ma másképp fekszik a babátok, vagy mást csinál vagy megmutatja a lába közét... na, szóval érted, ilyen beszámolóra gondoltam... :oops: (vagy annyira hvlye vagyok, hogy azt is félreértettem, hogy lesz ma uh-d????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Nita, nem tudom mi baja volt a férjemnek az elmúlt hetekben. Gondolhatod, hogy bennem is felment a pumpa amikor nap, mint nap be-beszólogatott a nagy semmiért. De most már minden OK. Valami megfordult benne (mondjuk ideje volt...) Ma szó nélkül eljött velem és megcsináltattuk a kocsim távirányítóját, meg együtt bejelentettük műszaki vizsgára. Holnap az is meglesz. Ja és legalább az is kiderült még idejében, hogy le kell cserélnem a gumikat a kocsin, mert elhasználódtak. Jobb is, hogy nem egy durr-defekt kapcsán derül ki a dolog...

Nika, ezek szerint még mindig nem értél a Született feleségek végére. :D Akkor jó mozizást Neked!!!!!!!!

Nálunk ma reggelre Bencének hőemelkedése lett. Egyelőre más baja nincs. Kapott C vitamint és most alszik. Szerintem megfázott a hétvégén... :? Remélem holnapra kutya baja lesz.
(Mondjuk már jó régen volt beteg. Pontosabban akkor, amikor Gergő megfogant. Erre emlékszem... :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagvirág14 2010.09.29 12:57-kor.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike: ez egy nagyon nehéz kérdés és döntés. de nem nekünk, hanem nektek!!!! hatalmas öröm és súly egyben!!!
én bogival értek egyet, én elég beszari vagyok, így én tutira kettőnél többet nem vállalnék, főleg ha van lehetőség azt az egyet még "tartósítani". :lol:
de ez a ti döntésetek!!!!

képzeljétek! anyukám vett pelenkát a babánknak az aldiban. azt mondta, h aranyos mintásak. nem egy nagy minőség, de egy adagnak jó lesz. 200ft darabja.

nita: a laptetődet nekiadod dikének???? biztosan!!!! anyóssal továbbra se foglalkozz!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Kati, nálam már száradnak azok a pelusok, amilyeneket Anyukád vett Nektek. szerintem egyáltalán nem gagyi, sőt a méretük pl nagyobb, mint a cseh vagy magyar tetrapelusoknak. :lol: És a mintájuk is nagyon cuki. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, tok jol megfogalmaztad Dikenek amit en nem tudtam. Ha leirom amit Te, maskent tettem volna szerintem es felre ertette volna es ezt nem mertem bevallalni. Azert sem jottek igy a szavak mert meg nem szultem es terhes sem volta soha eletemben.
ahhh, nagyon rossz allapotban vagyok, csak bogtem meg ma egesz nap. Es ugy nyom itt belul a lelkem, neha olyan nehezen kapok levegot vagy nem is tudom, mintha ulne rajtam valaki. Elegem van mindenbol. Ketsegbeesett vagyok, mi lesz velunk, gyerek tema is igy sokkal meggondolandobb. Ugy semmit nem tudok es ez baromi szar.

Nika, az tok jo, hogy Te 3at is be mernel vallalni. En ennel fososabb vagyok. Minden teren. Nem csak anyagiakra ertem, hanem ugy szoptatasilag, figyelem megoszlasilag, fizikailag, Apara is legyen idom+3 gyerek. 2 is sok neha.hihi Persze Ti anyukak vagytok nyilvan maskent latjatok ezt, mint en. :wink:
Vendég
 


csillag: én még nem láttam a pelusokat és anyukám is azt mondta, h aranyosak és elég nagyok!
ül rajtad valaki?! nem gergőnek hívják?????!!!! :lol: :lol: :lol:

most olvastam vissza amit írtál, mert pont egyszerre írtunk és a tiéd jelent meg először.
értem az uh-os kérdésedet. írtam, h mennem kell máshoz is. ma hívtam fel és 13-ára kaptam időpontot, oda akkor megyek. remélem, akkor már nem szórakozik velünk!!!! :lol:

bogi: apánál most mondott fel az egyik fix embere, mert kimegy külföldre dolgozni. így ő embert keres, de nem nagyon talál. még van neki 1 hónapja, de nem egyszerű.
ugrókötelezéshez hajrááááá!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, rajtam nem ül senki, max szétnyomja az oldalam :D (Bogi írta, hogy úgy érzi, ül rajta valaki... :? )
Elfelejtettem válaszolni a hordozós kérdésedre. Szóval totál elégedett voltam a Pierre C. hordozóval CSAK rettenetesen utáltam bekötni a kocsiba. Szerintem az ilyen fajta annak jó, aki nem sokat autózik... Én viszont csak kocsival tudok kimozdulni itthonról. Nekünk nem izofixes volt, így minden alkalommal a biztonsági övvel kellett rögzíteni, amit utáltam csinálni télen a hidegben, hóesésben (meg amúgy is...)
Az új hordozónkat csak egy kattintással be tudom tenni az autóba, ami pont annyi ideig fog tartani, amíg Bence bemászik az ő ülésébe. Őt bekötni meg már egyszerűbb, mint egy babahordozót.

Bogárka, bár semmi okosat nem tudok mondani Neked, de ne sírj kérlek!!!!!!!!!!! PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ! Sajnos ismerem az érzést amiről írtál... szerintem a kétségbeesettség és kilátástalanság miatt érzed a nyomást a mellkasodon... :cry:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, igen, azert erzem a nyomast. Es semmi kedvem semmihez. Csak ulok itt a gepben es lesek. Nezegetek munkat is de... semmi.
Esss mar ertem aZuram miert akar minden aron csak izofixes vagy milyen gyerekulest. Mindig errol beszel, hogy majd ilyen lesz.:):)
Remelem ma mar nem vasalsz meg stb. es pihizel is kicsit. AZuradnak is lehet lelki nyavalyaja volt ezert volt dulifuli! Mondd neki legkozelebb, hogy megharapod, de ne legyen legkozelebb, maradjon ilyen jo fej mert egyebkent is az.

Kati, ez a munka lehetoseg jol hangzik. Szerinted Kmeten en is talalnek valamit? Mert akkor mar megyunk is.
Vendég
 


Bogárka, sajna kell vasalnom... mert újabb két adag száradt meg és már a kötélen van a következő kettő. B@sszus nem gondoltam, hogy ennyi mindent ki kell mosnom Gergőnek... Meg aztán mi is több ruhát hordunk most, hogy hideg van. Talán a jövő hétre végzek mindennel.
Még hátra vannak a nagyobb cuccok, mint pl takarók, plédek, bundazsák, overall, fejvédő, törölközők Gergőnek...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, akkor nem unatkozol. Sok munkad van, nem semmi. Kitartas!! Meg elolvasni is sok volt es fejben elkepzelni amit leirtal. Emlekszem ra amikor meg 14 hetes voltal. Most meg hamarosan erkezik a kis legeny!

Jut eszembe,

Beze, merre vagy?????????????
Vendég
 


Rita! pihenj sokat,ne ijesztgess minket!

csillag!Bencének gyógypuszi!

bogarka! simi a kis lelkednek, remélem h minél hamarabb rendeződnek a dolgok nálatok!

csajok! a biológus kicsit félreérthetően beszélt, amiért elnézést is kért utólag.nem az volt a kérdése h a 3.at is beültessük e hanem h a 3.at lefagyasszuk, v megsemmisítsék.

igy maradt a 2 apróság,holnap 10kor lesz a beülti.kérnék még drukkot h még tovább osztódjanak,még több sejtesek legyenek!

de azért nagyon köszönöm mindenkinek a véleményét, de amugy mikor visszahívtam a 3 mellett döntöttünk volna.

KépKép
dike
 
 


Dike, akkor extra drukkok!! Minden rendben lesz!!!! :wink:
Vendég
 


csillag: felcsigáztál!!! miért nehéz bekötni a PC-t és amit most vettetek az miért könnyebb?? én is autóval fogok közlekedni, max anyósékhoz sétálunk csak át.
sajnos a PC -t nem lehet isofixhez csatolni. csak a cam-eket meg még egyet. de én nem akarok 200000ért babkocsit venni arra a 6-7 hónapra, mert utána már veszek egy ülést, amit tudok fixezni.
mesélnél még róla? köszi!
meg ne erőltesd magad, pihenjél!!!! gergőke még marad a helyén, majd ha minden megven, csak akkor jön.
bencét viszitek majd ahamarabb a nagyszülőkhöz, vagy csak ha indultok a kórházba szülni?

bogi: nem tudom, h milyenek most a munkalehetőségek!

dike: annyira jóóóóóóóó!!! tisztellek, becsüllek a döntésetekért, h mindhármat bevállalnátok a NAGY kockázat ellenére is!!!! de hidd el, sima ikres anyukának is jó lenni. nekem vannak ikertesóim és hatalmas élmény az egész családnak!!!
holnap haza is engednek? és onnan 10-12 nap múlva kiderül???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! igen,holnap haza is engednek, egy órát kell úgy hiszem ott feküdni,és igen 10-12 nap, a vérvétel 14 nap,de én tuti nem bírom ki teszt nélkül.

KépKép
dike
 
 


dike: én sem bírnám!!!! annyira drukkolok és annyira szeretném, ha sikerülne!!!
meg boginak, meg monának is!!!ja, meg nikának is!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nita: nemvolt hasmenése szerencsére :!: Máté mennyire volt beteges mikor ovit kezdte?adtál neki,vagy adsz neki vmi immunerősítőt?

Virág:igen,tuti az oviban szedte össze,pedig csak 4napot volt :roll: hétfőn mehet oviba :!: Bencének gyógypuszi♥

Dike:nagyon szorítok értetek!♥

Kati: hova mész 4d-re? örülök,hogy érzed a babát,jó érzés ez nagyon :wink:

Bogárka:ne sírj,bár elhiszem hogy rossz!Hidd el,minden jóra fordul! Munka is lesz,babóca is beköltözik,akkor fog majd beköltözni mikor nemis gondolnátok!
Ne búslakodj,rendeződni fognak a dolgok!Nagy ölelés neked!♥
Vendég
 


Nika:ti hogy álltok a babatémával?Gergő jár oviba?jólvagytok?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért.

Baba tervezéshez, főlleg pete érést serkentő gyógyszereim megmaradtak. És baba tapasz gyógyszereim is vannak, amelyek progeszteron pótlók. Sajnos nevüket nem írhatom ki a szabályzat miatt, mert akkor törölnék.

Ha esetleg valakit érdekel írjon nekem privát üzenetet.

Köszönöm.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
goofyka
 
 


Sziasztok!

Hát nem tudom mi volt a délelőtti/reggeli görcs, de jól rámijjesztett. Majd holnap okosabbak leszünk. De ha azóta nem tért vissza, ez talán jó jel. Méhszáj állapotát, meg holnap megtudom.

Bogárka
Sajnos a haskeményedések miatt joggal gondolhatok a legrosszabbra is. Csak így a 22-23 hétnél lehet a legnagyobban "koppanni". Hiszen 24. hetes babát már meg tudnak menteni, és van rá számos példa is. Úgyhogy ha legközelebb ilyen görcsöm lesz rohanok újra a dokihoz, ha szükséges a kórházba, és ha kell fekszek állandóan, de ő neki már meg kell születnie, nagyon összenőttünk így a 21 hét alatt.
Látom te sem vagy a toppon. Nem nagyon tudlak vigasztalni, én is kivagyok rendesen.

Csillagvirág
Igyekszek pihenni, holnap szinte egész nap fekszek, csak reggel meg délután megyek Regiért. Meg is főztem. Ja meg délután dokihoz. Aztán meglátom mit mond, ha meggyőz arról, hogy ártalmatlan a dolog, akkor elmegyek pénteken Győrbe, a turiba (de csak szigorúan gyors körútra, mert Reginek már alig van meleg rucija, és az oviba kell. Meg ha így állunk, ki tudja meddig bírom még, úgyhogy néhány kisruhát is gyorsan beszerzek.
Egyébként a fekvés nem esik jól, nagyon nyom, alig bírok egy oldalon aludni. A gyomrom, mindenem kész, nagyon-nagyon fent hordom, fáj a bordám is. Pedig próbáltam most is aludni délután, de csak forgólódtam, 3 órát. Szóval tényleg pihizek ha lehet.
Vendég
 


mia: kiskunfélegyházára megyünk. betti is oda megy jövő szerdán, majd tőle leinformálódunk, bár én eddig csupa jót hallottam róla. azt hiszem az előző oldalon írtam róla bővebben és ott az elérhetősége is a dokinak. vagy eggyel előtte.
jobbulást tominak!!!

brita: nem akarlak elkeseríteni, meg senkit sem, de pont egy kismamával beszélgettem, akinek 24 hetesen indult be a szülés és sajnos csak 4 napig élt a babája! :cry:
a cél mindenképpen a 26.hét, de itt senki babája ne lesz koraszülött, mindenkinek egészséges babócája lesz!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita, oohh, engem nem kell vigasztalj a Te aggodalmad nagyobb, mint az enyem. Minden rendben lesz, kicsit legyel ideges csak, jo? Baboca jol van, biztosan csak megint a front vagy a mehed nott vagy sokat jarkaltal vagy picit idegesebb voltal a kelletenel vagy valami hasonlo. Erzem, tudom, hogy minden rendben. :wink: Drukkolok de nincs baj ez tuti!!!

Dike, holnap mikor mesz?? Hany orakor van jelenes? Es miutan haza engedtek fekudni kell vagy hogyan van ez? Fekudni kell tobb napig? Vagy vagy, tudsz dolgozni menni? En sem birnam ki teszt nelkul! :)
Vendég
 


Bence köszöni a gyógypuszikat!!!!!!!!!!!! Most jobb kedve volt, mint délelőtt, bár azért a szemén látni, hogy nem teljesen OK minden, meg fáradékonyabb is. Megint adtam neki c vitamint, az majd segít a gyógyulásban.

Dike, küldöm a pozitív energiákat a beültetéshez!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi mást ne csinálj, csak beszélgess a babákkal, hogy fejlődjenek, osztódjanak, tapadjanak jól oda a méhedhez!!!!!!!!!!!! ++++++++++

Rita, örülök, hogy azóta nem volt újabb görcs. Remélem, hogy az orvosod holnap megnyugtat és azt mondja, hogy nincs semmi változás a méhszájad állapotán.
A turizás helyett nem próbáltad még a Teszvesz-t vagy a Vaterát? Én rengeteg cuccot vettem ott Bencének és Gergőnek is jó párat. Főleg ruhacsomagokat, overall-t szoktam nézni. sokszor előre is vásárolok, pl amiket most hord Bencus, azt tavasszal vettem. Egy olyan szuper ruhacsomagot fogtam ki, ami tele volt márkás ruhákkal és volt benne két farmergatya, egy csomó pulcsi, harisnya, átmeneti kabát és postával együtt 5000 Ft volt. Érdemes körülnézni. Reginek mondjuk nehezebb jó minőségű holmikat kifogni, de egy újszülöttnek biztos, hogy találsz nagyon jó dolgokat.

Kati, a hordozó bekötése azért macerás (legyen az P. C. vagy bármilyen más), mert össze-vissza vezetgetni, fűzögetni kell a biztonsági övet. Az én kocsimnál ez úgy nézett ki, hogy először beigazítottam a hordozót menetiránnyal ellentétesen, aztán teljesen ki kellett húzni a biztonsági övet amennyire az engedett, majd elkezdeni fűzni, de ha véletlenül kicsúszott a kezemből az öv, akkor ugye automatikusan visszahúzódott és hiába volt mondjuk már félig bekötve, újra kellett kezdenem az egészet, mert a félig kihúzott biztonsági öv rövid volt ahhoz, hogy bekapcsoljam... számtalanszor előfordult sajnos, de lehet, hogy én voltam béna... (remélem érthetően írtam le) Ja, és utána még az anyós ülést is hátra szoktam tolni, hogy jobban tartsa a hordozót (mintegy beszorítva azt).
Egyébként ha bemész egy bababoltba, meg tudod nézni egy bármilyen hordozó címkéjén, hogy milyen kacifántosan kell bekötni a kocsiba.
Nekem egyébként most ilyen lesz:

http://teszvesz.hu/item1243226997_graco ... _13kg.html
A talp része fixen marad mindig a kocsiban, a hordozót pedig csak kattintom. Bár az igaz, hogy az ehhez tartozó babakocsi nem olyan, amit Te szeretnél, mert nem lehet a hordozót csak a vázra rátenni. (Én ha babakocsizni akarok, akkor a hordozót bent hagyom majd az autóban és csak Gergőt veszem ki és fektetem be a babakocsiba.)

A másik kérdésed, hogy mi lesz Bencével amikor szülni megyek még számomra is kérdés... fogalmam sincs... egyelőre az az egy félelmem van, hogy akkor indul majd be a dolog, amikor a férjem nincs itthon vagy elutazott koncertezni. Ha itthon lesz, akkor nincs gond, mert a szüleim közel laknak a kórházhoz, így mire beérünk Győrbe, anyu már lent várja a ház előtt Bencust, ha viszont éjjel indul be a dolog, akkor valaki majd kihozza Anyut hozzánk és ő vigyáz Bence álmára amíg én az Öcskössel "foglalatoskodom". :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: rengeteget segítettél. úgy tűnik babakocsit váltunk!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Kati
Én sem szeretnék 24 hetesen szülni, nekem is a határ a 26. hét, persze inkább akkor se akarjon még kibújni. De van konkrétan olyan ismerősőm aki 26. hétre született, akkor már mégis csak több esélye van a babának. Addig meg marad a "minden nap ajándék" elv. Csak ha már idáig eljutottam, nem akarom, hogy baj legyen, ezt senki sem szeretné, érthető, és ennél már a 24. hét is jobb. Mivel a baba is nagyobb, így egy hét elszámolás lehet, úgyhogy talán már 22 hetes vagyok, úgyhogy igyekszem nem aggódni.

Csillagvirág
Nekem is kell több garbó, mert a nyakam/torkom nagyon érzékeny. És azt csak itt tudok beszerezni elérhető áron. Ami ugye hosszabb is, mert ha csak a pocak feléig ér, azt nem szeretem. Reginek pedig meleg ruhák kellennek, aztán ha már ott vagyok a picurnak is beszerzek, amit tudok. Úgy szeretek vásárolni, ha látom, és az anyagát is megnézhetem, méretek, stb. De majd meglátjuk mit mond a doki, ha zárt a méhszáj, akkor elmegyünk anyuval holnap, majd azt mondta ha kell ő beáll a sorba, én meg addig elmegyek ebédezni.

Regikém ma ment először egész napra oviba. Remélem tetszik majd neki. Már nagyon várta, olyan örömmel cipelte az ágyneműt. Este még himezgettem neki a jelét. :roll:
Délután megyek érte, így én is nyugodtan el tudok készülni, aztán remélem minden rendben lesz a dokinál.
Vendég
 


Rita, úgy, hogy Neked is szükséged van ruhákra, teljesen érthető, hogy el szeretnél menni a turiba. Jön a hideg és tényleg nem lenne jó, ha kilógna a növekvő pocakod a pulcsikból vagy megfázna a torkod. Amúgy én is fázós vagyok és szeretem a garbókat. :D
Az jó, hogy Anyukád is elmegy Veled, így legalább nem kell egyedül kivárnod azt a hosszú sort.
Délutánra pedig extra drukkokat küldök Neked, hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillagvirág
Úgy néz ki mégis megvesszük a babyhordotókat, ha még nem igértétek oda senkinek. A párommal megbeszélem, mikor tudnánk fizetni, és átvenni. Újonnan elég drágák, használtan pedig inkább ismerőstől venném meg. Az nagyon praktikus amilyet te választottál.
Vendég
 


Virág örülök hogy már minden ok a párotoddal!!!!!!!!!!!!!!!
Kati persze hogy oda adom neki!!!!!!!!
máris babakocsit váltasz?még nem vettél?
DIKE HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
Mia Máté az első sőt még a második évben is nagyon sokat volt beteg........1 hét ovi 2 hét itthon.......kb ilyen volt.....de most hála égnek egész szeptemberben nem volt beteg!!!!!!!!!!!
béres cseppet adok eki éha mikor eszembe van.......
Brita minden rendben lesz Zalánnal és persze hogy meg fog születni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, jó, hogy mondod, mert épp most vittem volna be abba a bababizományiba, ahol a régi babakocsink is keresi a gazdáját, de így akkor nem adom be oda. Nekem egyébként mindegy, hogy mikor nézed meg, fizetni meg ráérsz akkor is, ha jól átnézted és tényleg tetszik.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


nem koszos a nacim,csak befénylett a tükör

25+3 poci
Kép
szerzemények,kapott rucik:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép :D

KépKép
bettike83
 
 


Nem tudom de valahogy én is nagyon görcsölök ma,olyan mintha valaki markolászna odabent.ez mi lehet?

szedtem be magnéziumot,talán most jobb egy kicsivel.

KépKép
bettike83
 
 


Bettike, szerintem folyamatosan kellene szedned a magnéziumot. Hidd el, kevesebb problémád lenne, mert ellazítja a méh simaizomzatát. Nekem már csak 2 hétig kell szednem. A 36. hét után nem szabad, hogy dolgozhasson a méhem és készülődjön a szülésre.
Egyébként NAGYON HELYES A POCID!!!!!!!!!!!!!! És a rucik is édesek! :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, igen, szerencsére rendeződtek a dolgok Apával. :D
A kocsim távirányítóját tegnap megcsinálták, most telefonáltak a szervízből, hogy a műszaki vizsga is kész és holnapra megérkeznek az új téligumik is. "Érdekes", hogy milyen pikk-pakk meg lehetett csinálni mindent... Ja, és tegnap is meg ma is a Zuram főzött ebédet. :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Nitácska
Jól esnek ám a szavaid. Nem vagyok ám ennyire pesszimista, de úgy érzem, sokkal parázósabb vagyok, mint az első terhességnél.
És nem tudom mivel ártok, pl. ha itthon vagyok, és pihenek, sokkal többet keményedik a hasam, mint ha elmegyek itthonról, és kikapcsolódok. Szóval még mindig gondolkodok, a péntek délelőtti vásárláson.

Csillagvirág
Októberben összehozzuk valahogy a találkát, elmegyünk, és akkor ki is tudjuk fizetni, hogy ne okozzon ez neked problémát. Végül is itt vagyunk a szomszédban. :wink:
Úgy irigyellek, hogy a férjed főz neked. Az enyém még a hurkát sem képes berakni a sütőbe. Hanem képes engem megvárni vele, és csak akkor ebédel. Tipikus pasi. :roll: Meg este nem győzőm összeszedni a szétszort ruháit. De mentségére, tényleg az hogy nagyon sokat dolgozik értünk, és természetesen nagyon fáradt este.

Bettyke
Hát babóca markolászik biztos odabent. :) Enyém sem áll meg reggel óta, és olyan fájdalmasakat csinál, gondolom forog össze-vissza, közben rúgva a méhszájam, a beleim, a hólyagom. Szép poci, majd holnap én is fotózok egyet.
A ruhák is helyesek, most már én is elkezdem beszerezni.

Itt mindjárt esik, pont addig sütött a nap, amíg az ovisok ebédeltek, meg aludtak :evil: most meg hogy kimennének, megint hideg, és felhős.
Most lépek, mert mindjárt itthon a párom, és fürödnöm is kell.
Vendég
 


Egy laptető azért jól jött volna ma délutánra. :cry:
Vendég
 


sziasztok!

egy 7 és egy 8 sejtes picurkát kaptam vissza! és egy 7 sejtes lett lefagyasztva! próbálok pihenni:))

köszi a drukkokat! okt 12 vérvétel, h sikerült e.

KépKép
dike
 
 


bettike! nagyon szép a pocid!

rita! nem lesz semmi gond drukk!!!

KépKép
dike
 
 


Dike, gratula es drukkkkk!!!!!
Es milyen erzes az, hogy van benned ket kis emberi sejtecske?:) :wink: Legyel boldog, had` menjenek a pozitiv erzesek a mehedbe. Ne aggodj, legy boldog! :wink: :D
Vendég
 


Betti, edes a pocid! Es mar milyen "nagy"!! Es a 25. hetben vagy!! Huuu, ez aztan a nem semmi!! Te is meg nem regen lettel zebras! :) A rucik nagyon falatok! Azok a zoknik!! :D :lol:
Vendég
 


Rita, irj doki ugyben, mit mondott!!
Vendég
 


Dike

most nagyon nagyon drukkolok neked és a babuciknak,szépen tapadjanak meg+++++++++++ :)

csillag

biztos igazad van,lehet majd szedem akkor mindennap.mondjuk ez a görcs mostanában nem volt,csak tegnap meg ma.ittam palástfűvet,beszedtem a vitaminomat,meg magnéziumot és most jól vagyok végre :)

Rita

várom a te poci fotódat is.ja igen azért kell neked beszerezni a cuccokat mert csajszid volt az első,és gondolom sok a rozsaszin.

KépKép
bettike83
 
 


Bogi

tellik az idő nagyon.pocak pedig kerekedik gyönyörűen :) már nagyon várom h a tiéd is kerekedjen :wink:

KépKép
bettike83
 
 


Koszi, Betti!! :wink: :) Megmondom oszinten, nagyon kivancsi vagyok, mikor fogok kerekedni! :shock: :)
Az jo, ha elmult a fajasod!! Szedjed is azt a magneziumot, ne engedd, hogy fajjon! Remelem jo ejszakad lesz, tudsz majd aludni!

Nika, Nektek projekt? Pe?

Beze!!!!
Vendég
 


Dike mennek a pozitív energiák, nagyon szorítok Nektek!!!!

Bettike, nagyon aranyos pocakod van, a ruhák is édesek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Dike, annyit gondoltam ma Rád!!!!!!!!!!!! Iszonyat erővel árasztom felétek a drukkjaimat!!!! Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++

Bettike, örülök, hogy jobban vagy! Tényleg próbáld ki, hogy hogy reagál a tested arra, ha folyamatosan szeded a magnéziumot. Ártani nem lehet vele.

Bogárka, hogy vagy ma????? Jobb egy kicsit a kedved?
(Bezéék elutaztak valahova, azért nem jelentkezik.)

Mona, mikor lesz szabadságod októberben? (remélem jól emlékszem, hogy azt írtad, hogy lesz egy kis nyugi)

Rita, várjuk a híreket!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


CSAJSZIKAIM!!!
HIREK VANNAK!!
Szoval asszem tegnap irta Mona, hogy beszeltem e mostanaban a kinezes novel gyerek lelek ugyben, en meg irtam, hogy nem akarom zargatni a not. Ennek ellenere Mona a fulembe tette a bogarat es tegnap este irtam a csajnak, hogy nezze mar meg, van e itt valaki leszuletni!!?? Es kepzeljetek van!! Itt van egy kis gyereklelek aki le akar szuletni! ES ugy orulok! Azt irta a no, beszelgessek Vele es vigyazzak ra!!! Azt nemtom hogyan kell veluk beszelgetni de allitolag amit gondolunk ok azt halljak. Szoval majd olyanokat gondolok, hogy ne menjen sehova!!! :D :D :D Biztosan most van itt az ido, ha kell, jojjon. A melommal meg majd lesz valami, le van carva! Osszejon majd most minden, gyerek is, munka is! jajj, csajok, olyan happy vagyok! Tegnap amilyen buval aszott voltam, most ki vagyok virulva!!!! hihihihahahhahasalala!!
Vendég
 


Viragom, bocsanat de meg csak most olvastam amit irtal, en az elobb csak jottem es irtam.
Igen, koszonom kerdesed ma mar jol voltam, most meg repulok!!!:):):)
Nalad, minden rendben? Ma is mostal es vasaltal? Foztel? Bencus jobban van mar? El ne kapd Te is!!! Puszikallak!
Vendég
 


Kati, Te hol es hogy vagy ma??

Dike, Te merre es micsi? Fekszel? Pihensz?

Beze elutazott?? aaaaa, ertem, ezert nem jon!!!! Remelem jol erzik magukat, minden rendben!
Vendég
 


Bogárka, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Jöjjön az a kis Drágaság Hozzátok!!!!!!!!!!!!!!!! (Mondtam én Neked, hogy novemberben hozod a pozitív tesztet!!!!!!!!!! :wink: )

Köszi a kérdést, ma NEM vasaltam. Újabb YEEEEEEEEEEEEESSSSSS!
Délelőtt vittük a kocsimat szervízbe, ott kellett hagyni és a férjemével jöttünk haza. Mostam egy adagot (volt még hely a szárítón :P ) aztán nem csináltam semmit. A Zuram csinált cigánypecsenyét ebédre én meg gyűjtöttem az erőmet a délutáni kocsikázásra. Nehéz ezt elképzelni, de majd leszakad a hasam alja amikor zötykölődök az autóban, ezért tényleg rá kell készülni a dologra. :shock: Délután aztán telefonáltak, hogy mehetünk a kocsiért, útközben felvettük Anyut, aki a bátyám házában takarított egy kicsit meg kiengedte a kutyájukat a kertbe, mert a tesóm ma nincs otthon. Utána hazavittük Anyut és a férjem betette a szüleim pincéjébe a bicóját, mert idén már nem fogja használni és nálunk nincs olyan tároló helyiség, ahol elférne a hideg idő alatt. Aztán hazajöttünk, a fiúk kimentek egy kicsit a kertbe levegőzni én meg varrogattam. (Na ne gondolj semmi komoly dologra, csak volt pár elfeslett hajpántom meg a táskám bélése...stb. :lol: )
Gergő jó aktív volt ma délután. Nem győzök helyezkedni, mert annyira nyom mindenhol. :lol: Sokszor úgy érzem, mintha ki akarna esni lent... :shock: Majd hétfőn megyek dokkerhoz és megtudom, hogy mi a pálya, mennyi időnk lehet még hátra 2 in 1. :D

Kati, merre jártál ma?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! A felét elteszem magamnak hétfőre, a másik fele BOGIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: koszi a laptetyuuut!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cukker vagy!! :wink: :wink: :D :D :D :D
Es Yessssss, hogy kesz az auto es Apaja ilyen kis rendicsek volt, hogy meg is fozott. Bezzeg az en uram....a teanal megall a tudomany!!! :lol: :lol: :lol: Talan a virslit meg megfozi ha nagyon akarja de allitom ehhez is segitseget kerne! :D :D Meg meg egy yessssss, hogy nem mostal uuuugy ahogyan eddig!! Csak elkeszul a kis varad, varatok!! Allnak mar a bastyak, bastya elvtars pedig fedezekben, ha jon a kis Gergo, ugrasra keszen all! Dehogy fog O dolgozni!! Otthon lesz. Mondjad Gergonek akkor jojjon, ha egyutt a family!!:):) Elhiszem, hogy kiszakad a hasad alja utazaskor. Ne is mondd!!!! Ezek az utolso hetek...kinszenvedesek lehetnek. Egy baratnom konyorgott az urhoz az utolso 2-3 heteben, hogy segitse meg, szolitsa ki a gyereket mert mar mozdulni sem tudott! :shock: A gyerek persze meg sem mozdult a 40. hetig. Bnom is korhazban volt az utolso hetekben de mar nem emlekszem miert regen volt, 9eves a lanya.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?