Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én ma a hálószoba átrendezésében éltem ki magam, most pedig megyek átfestem az egyik gyerekszobai polcot.

Abby!

Fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen ötleteket küldözgetsz te Kodának Kép Ha nincs köze ehhez a topikhoz, felrakhatnád a lakberendezés topikba, és akkor mi is láthatnánk Kép Örülök, hogy viszik a képeidet! Olyan jó érzés, amikor másnak is tetszik az, ami neked, nem? Kép

Sztigris!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a kislányodnak!Kép

Kata!
Gipszöntésnél én a vízbe - amikor még nincs benne a gipszpor - keverek néhány csepp plextolt...de tényleg csak nagyon keveset, 3 dl-hez kb. egy kávéskanálnyit.

Koda!
MOndtam már, hogy szép a konyhád? Kép

Orsi!
például ennek a kerete is term. sziénával lett lefestve.

Minimaxi!
Ugye átment már a pénz?

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre, talán utoljára nyáron, a régiek, Ágiboszi, Zsuzsimanó, Kata007, emlékszik rám. (Talán)

Sztigris!
Jobbulást a gyermekednek!
A 3-as metro vonalán: az Üllői út 36 Kreatív Hobbi, vagy a Nyugatitól át Budára a Margit híd lábánál is a Hobbi Művész. Én a Bartók Béla úti Hobbi Művészben vettem ma 735,-Ft-ért 2,5 dl-t.
KépEzt csináltam egy esküvőre.

Zsm!
Ezek azok a bizonyos albumok.

Sziasztok

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Abby!
Én meg most néztem meg, hogy Te is...Kép
Én a Szentpéteri kapui Művészellátóban szoktam vásárolni. Ott a legkönnyebb megállni kocsival. A többi helyen parkolójegy kell, helyet sem mindig találni, stb.Kép
A tulipántömbösben még nem is jártam, pedig az is szóba jöhetne részemről.Kép Köszi a tippet.Kép

Koda!
Ok, köszi!
Én is a művészben vettem, de a Szp. kapuiban. Szeretek oda járni, mert kedvesek, segítőkészek és nem drágák.Kép

Sztigris!
Én is szorítok Neked és a lánykádnak is mielőbbi jobbulást!
Most olvasom, hogy jönnek is haza. Ez nagyon jó hír!KépKépKép

Paat!
Köszi!Kép Mármint nullás ecset? Igen.Kép

Kriszta!
Jó újra "hallani a hangod"!
Mi volt veled? Már ha publikus a dolog?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!
Voltak dolgok, amik egy kicsit megviseltek... Magam alatt voltam, nem volt kedvem semmihez.

Kriszta

mohácska

Mohácska!

Nagyon szép az album!A ringliket mivel tetted bele mert nagyon szép az is!És ez A4-s méret?A vendégkönyv pedig A5-s?Guszták!
Én is csináltam egy új könyvet:
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/A6macisborito.JPG
http://gportal.hu/portal/jucusmamus/image/gallery/A6macisbelso.JPG

Jucus
20170114224602

Jubika!

Bocsi, hogy nem írtam, de ma voltam bankautomatánál, és igen megjött a pénz:-))))
Köszi !!!
Most megyek vissza a mécsestartóhoz, mert holnap indul az árusítás és van még mit csinálni :-(
Pusza mindenkinek!
Jajj! Sztigris, Örülök a jó hírnek :-))))))
Továbbta is szorítunk, hogy teljesen meggyógyuljon:-))))xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Na mentem!
minimaxi

Sziasztok!

Jucus! Ez a könyv annyira tetszik nekem....szerintem el is tudnád adni bármelyik papírboltba,nagyon szép!

Mohácska! A te könyvecskéid is nagyon szépek!Kép

Jubi! Köszi a képet! Tudnál olyat mutatni ami égetett sziena?

Na puszi!

Orsi
orsi21

Orsi!

Nagyon kedves vagy de ez az eladás nem az én stílusom!Magamat nem tudom menedzselni,ellenben a barátaimat.Na de ez van!Nem fogok ezen meggazdagodni!Kép
Ez úton is keresem a menedzseremet!Kép)

Jucus
20170114224602

Orsi.
Írjd le létszi ujra....
Páromék letörölték az op.rendeszeremet, és nem mentették ki a leveleimetKép
Köszi
hajnii

Hello!
sz.tigris! nagyon örülök neki, hogy jobban van a manó!Kép nem azért mondom, de szerintem tuti az is benne van, hogy ennyien gondoltunk rá, hogy de jöjjön már haza gyorsan!Kép
Jubi! oké majd fölrakom a képet...ez most a Koda konyhájához passzolt inkább! Tényleg örültem nagyon, hogy elmentek a képek...persze nem az 500 ft miatt!Kép
Nagyon szépek a könyvek és ma én is azt csináltam...bizony jól hallottátok! Eddig tartott a karantén ma már nem bírtam magammal és neki estem mindennek ami a kezembe került!Kép Így lett 1 barbie-s könyv Hangusnak, lealapoztam 2 köcsögöt! És jó néhány kis cserepet és a hetekkel ezelőtt előkészített képeket végre befejeztem! Persze most meg elfogyott a fixálóm de kedden vesz a hitesem! Mondom, hogy már profi lesz!Kép
Szép álmokat!
Ja! Paat hol jártál te suliba?! Nem elég neked ez a Ónodi Eszter figura még franciao. is?!Kép
abby
abby

Szia Hajni! Oké máris küldöm az e-mailt.Kép
orsi21

Orsi!
Most válaszoltam, de csak este értünk haza, és ma hajnalig nem volt gépem!
Vagyis csak kibelezveKép

Lányok, akinek nincs elég alapanyagaKép!
Átcsoportosírottam egy rakás szalvit a cserék közé, holnap fotózok és felpakolok
paat

Annyi minden történik itt 3 nap alatt!
Minden betegnek gyógyulást
Koda!
A konyhád előző képe is ugyanebből a szögből volt. Nem csak vmi ügyes computergrafika?Kép
Neked is fotózok holnap, pókhálótlanítottam, de sajna jópár köcsögöt néhány hete dobtam kiKép

JAAAAAAAAAA És mindenki kapaszkodjon meg!!
Tegnap anyut vártam a piac melletti boltocskákat lesegetve: Egy virág-ajándék-fakanál-molyírtó című egyveleg kuszliban láttam pár képet is:
sima negyedes (nem tudtam gyerekkel a kezebben megtapizni, milyen anyagra és be volt csomizva ahhoz, hogy lássam) 1000-ért, meg1200-ért
Ott dobódtam el! Bár lehet, hogy 3 éve ott állnak. Eladó 4 perc alatt sem érkezett, így kijöttemKép -igaz vevő semKép
paat

Koda!

Ha jól sejtem és kipróbáltad a dp-plextol "alapozómat", légyszi írd meg, mennyiben másabb a gesso. Mert ha van annyira jó, akkor nem küzdök gessoért! Kép
paat

Paat! Megkaptam a mailt! Ha feltetted az új szalvikat,válogatok még!KépAddig azt a hármat elteszed nekem?
orsi21

Abby!
Franciaország:
Csak egy év mezítlábas ösztöndíj egy fősulin.
Semmi sznob szülők, vagy ilyesmiKép
paat

Miszike!
Elfelejtettem gratulálni a hónap ötletéhez, pedig megcsodáltam!Kép

Mohácska!
Örülök, hogy itt vagy! Kép Az albumok gyönyörűek, olyan kis kecsesek, finomak. Kép

Jucus!
Macis könyv: Kép Ezt a farúd nélküli fűzési technikát hol lehet meglesni?
Én belém sem szorult üzleti érzék, a páromba viszont annál több...engem ő menedzsel Kép

Orsi!
Égetett sziénát még nem vettem, így hát olyat mutizni sem tudok...de úgy hallottam az is nagyon szép.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

OrsiKép
Égetett sziána. Igaz ezt megkoptattam, de a lényeg látszik:
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/81088.jpg

PaatKép
jajjjjj! Miért dobtad ki a szép köcsögöket?? Majdnem sírtam...Kép De remélem találsz még valami elfekvő készletetKépKép
És természetesen semmi grafika sincs a konyhám képénKép Csak olyan kicsi a helység, hogy ebből a szögből látszik valamiKép
De itt van egy próbálkozás a panoráma képre. csak neked, csak most, csak iitKép A félig fész konyhárólKép : A kék szín a háttérben az tényleg grafika...
http://babanet.hu/album/albumimages/3247/85725.jpg

A könyvek nagyon szépek lettekKép Sajnos nekem nincs most alapanyagom, úgyhogy a könykötészet szünetelKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi!

Méltem!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket!

Jucusmamus!
Nem szokványos méretűek a könyvek. gy vágattam az albumot, hogy a 18x21-es fénykép is beleférjen. A vendégkönyv is elég faramuci méretű lett Kép. A ringliket ismerős cipész tette bele, fejvesztés terhe mellett, mivel szombaton volt az esküvő és én pénteken vittem le hozzá...Kép. De már én is fogok tudni ringlizni.

A te könyved is gyönyörűűűűűűűű!!! Én még számítógépileg nem vagyok ilyen profi. De igyekszem. Most készülnek az újabb alkotások. Majd felrakom őket, ha a drága uram feltelepíti a fényképező progiját végre.

Kriszta

mohácska

Koda!
Ezt az akciós bekukkantást nem hagyhattam ki! Nagyon szép lett a konyha! És hogy ezt a múltkori dekorra nyomtad rá...
Most akkor főzés helyett elmegyek csak neked fotózniKép
paat

Elkészült a szalvétacsere feltöltés és rendszerezés az oldalamon! Akit érint...Kép

http://www.gportal.hu/portal/paat/
paat

Koda!
Az oldalam próbeterületén találsz két nagy képet - így mindent látsz. Gacsibát, nyomódást, asszimetriátKép
Ja!
Merthogy nem mondtam, hogy ez 7 éves koromtól volt? Meg 1-2 a pici húgom terméke.
Szóval a szűz kéz, meg a naív művészet..., de sztem még csak kellőképpen bénák. Ha mégis beindít, szívesen adom
paat

...Mégis köztük vannak ám, amiket ki akartam dobni. A lágy szívem biztosan megsajnálta, te se szomorkodj!...Kép
paat

Sziasztok!

Elkészült két újabb bocis hűtőmágnes.

ITT és ITT megnézhetitek.
A második képen a boci farkánál kicsit hülyén jött ki az alatta lévő ülőpárna mintája.Kép

Kriszta!
Babóca ügyben van már valami?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Úgy látom pang a topik, Kata aranyos borjait leszámítva Kép ...én sem dekupáltam ma semmit, viszont befejeztem a a fiúk polcos szekrényét Alapból ronda volt és koromfekete. A mintát egy Kodától kapott szalvétáról lestem le.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Kata! ....hát ...ööö...igen,kicsit érdekesen jött ki a párnaminta Kép

Szia Jubi! Nagyon ari lett a szekrényke!
orsi21

Mohácska!

Igy könnyű akinek saját cipész teszi be a ringliket!Én meg szenvedek velül itthon.Tegnap pl.rossz oldalra nyomkodtam be 5db-ot,dobhattam ki a könyv hátsóborítóját és csinálhatok másikat!

Jucus
20170114224602

Ja ,még ezt csináltam:
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/9/9/1/BIG_0000173991.jpg
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/9/9/2/BIG_0000173992.jpg
a tükrőt csak vaku nélkül tudtam fotózni,sorry!
Jucus
20170114224602

Jó reggelt/hajnalt!

Jubi helyes a szekrény, de hogyhogy nincs rajta szalvéta?!Kép Ekkora szabad, fehér felületek...
ÍnycsiklandozóKép
Tegnap látom mindenki temetőzött.

Itt Szombathelyen az őszi kirakodóvásár furamód épp tegnapra esett. Minthogy mellettünk van, levegőzés címén körülnéztem, de SEMMI olyan nem volt, amiket mi csinálunk. Még csak témában sem.
Lehet, hogy nem hiába mondja a Karnevál óta a párom, hogy standolni kéne.
Csinált valaki hasonlót? Vagy piacolást? Én a becsomagolásig és az árazásig tudom elképzelni magam, utánaKép
Minimaxi!
On-line utalni csak apánk tud, de rajta van.
Elvileg. Csak még fel kell ébrednie.

KO, 5,05-kor keltek az aprók, azóta már egy fél napnyi "fontos tennivalójukat" elvégezték, és még mindig csak FÉL HÉT! Kép(
paat

SziasztokKép

PaatKép
Akkor kicsit korán keltetek!
A naív műveitek pedig mind jöhetnek! Állok minden költséget, feladhatod törékenyként isKép Ha majd lesz időd, meg dobozod. Köszi a segítségetKép Megbeszéljük a költségeket is..Remélem azért tudtál főzni isKép

KataKép
nagyon cukik a tehenek! Én nem láttam vészesnek az ülőpárna mintát..

JubiKép
Egyből megismertem a zsiráfot. Ügyes vagy, hogy le tudtad rajzolni nagyban isKép

JucusKép
A kedvenc szalvétáimat használtad felKép Különösen a tükör tetszik!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kata!
Még semmi, viszont a természet elég rendesen játszik velem Kép. Ezért voltam depis. Ezért nem jöttem. Most viszont már letettünk róla, legalábbis megbeszéltem, leginkább magammal, hogy "vége" a projektnek Kép, így vissszatért az életkedvem is.
Gyönyörűek a bocik.

Jucus!
Holnap megyek ringliket venni, aztán már én magam fogom csinálni. Bár lehet, hogy jobban járnék, ha továbbra is elvinném ...

Lányok!
Amíg nem voltam, addíg is igyekeztem nyomonkövetni a topik életét. Nagyon gyönyörűűűűűűeket alkottatok, alkottok!
Üdvözlö mindenkit! Jó, hogy ilyen sokan lettünk!KépKépKép

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Koda! Köszi a képet!Kép

Tegnap ezt festettem,mert elfogyott a katicás szalvim.Kép

A kerete még nincs kész.

Kifestettem egy keretet,úgy,hogy a lakkba aranyport tettem.Szerintetek ha rákenem a repesztőlakkot,aztán egy sima barna temperát,repedni fog?

Paat! Én megyek standolni,egy karácsonyi vásárra.De fogalmam nincs,hogy mivel csomagoljam a képeket. Gondoltam celofánra,de nem tudom mennyibe kerül,és hogy egyáltalán hol lehet kapni.

Hajnii! Megkaptad az e-mailem?Kép

Puszi

Orsi
orsi21

OrsiKép
Celofánt bármelyik papírboltban, esetleg nagyobb áruházban, élelmiszerboltban is lehet kapni. Jó nagy ív, és kb 60-80 ft. 1 ívből 4 képet is be tudsz csomagolni. Én is abba csomagoltam tegnap képeketKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Orsi!
Celofán virágnagykerben is van.
De minthogy visszatérő probléma, gondoltam egyetKép
Kiket és milyen nagyságrendben érdekelne olyan, mint a bolti képek sarokvédővel kombinált kartoncsomagolása? Védi az éleket, látni az elejét. Megpróbálok tervezni egy olyan modellt, ami min. két méretben hajtható és megcsináltatni volt papírgyáras kapcsolataimmal. De öt db-ot nem éri meg.

Koda!
Úgy gondoltam, hogy ha András párom megy arra (2 hét kb.), akkor elmegyek vele és elviszem. De ha ez gond, vagy előbb kellKép, akkor szólj!
paat

Koda,Paat! Köszi!Kép

Paat! Kb.mennyibe kerülne az a sarokvédő?
orsi21

Paat!
Ez remek ötlet! És a piszkos anyagiak? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Arra a kérdésemre nem tud valaki választ,hogy ha a lakkba aranyport tettem,és úgy festettem le a keretet,az fog repedni,ha rákenem a repesztőlakkot,aztán a sima barna temperát? Bocs ha hülyeségeket kérdezek,de addig nem merem lefesteni a repesztővel...

Jah! Tegnap elfogyott a sárga temperám.Gondolkoztam mi legyen,és arra jutottam ,hogy vissza az őskorba,és tojássárgájával festek.Nem is gondoltam,hogy ilyen jó lesz! Fényes lett,hamar megszáradt,ja,és még egy kis furcsaság is történt.A tojásra ráfestettem néhol piros temperával.....és megrepesztette!!!Talán ez a pepesztőlakk titka??? Kép Persze nem olyan szép nagy repedések lettek,mert csak közelről látszanak.
orsi21

Sziasztok!

Még fejlesztés alatt:
http://www.deku-linkek.gportal.hu/
dekulinkek

Sziasztok!
Mindenkinek ismét gratula!Kép
Minimaxi! Akkor nekem a megrendelésem volt 3100 ft. Kérnék két lötyit is hozzá akkor az +480 ugye? Szóval összesen: 3580 ft igaz?!
Mert már jó lenne Jubinak utalni, nehogy ne érjen oda időben! Jó így szivem?! Légyszi jelezz vissza! És ismét nagyon szépen köszönöm a segítséget és persze a Jubiét is!Kép
Van képakasztóm...vettem 2 csomaggal, így 3,60 ft egy amit itt nálunk 30 ft-ért adnak!Kép Jó nem?! Tiszta szabadrablás! De most egy darabig elleszek ezzel a 200 darabbal!Kép
abby
abby

"A saját összeszedett, általam jónak megitélt
oldalakat tartalmazza."...hát én nem szerepelek az oldalon...
ennyire borzalmasakat csinálok?! Csajok mondjátok meg de őszintén!Kép
abby

Abby
Sajnálom hogy Neked csak ez jött leKépKép

Most van feltöltés alatt..töltöm fel reggel óta a linkeket.
dekulinkek

Szia Dekulinkek!
csak viccnek szántam-azért is tettem oda a vigyorgó fejet-azt hittem "ez jött le" abból amit írtam....
sajnálom...a többiek remélem értették a tréfát, talán már jobban ismernek és a nyígásaimat is már jobban megszokták!
Bocs ha megbántottalak, nem volt szándékomban és gratulálok az oldalhoz, legalább 1 helyen lesz minden!
abby-aki már "csak" ilyenKép
abby

Én bocs:o)
Kigúúvad már itt a szememKépKép
Nem azt olvasom már amit kéne.
Sorry

és kérés: Az általatok leírt technikákat összeollózhatom?
dekulinkek

Nem csodálom...elég nagy munka ez..én spec. nem is vállalnám!Kép
Szóval további jó munkát és leginkább kitartást!
abbyKép
abby

Orsi!
Megmutizod a tojásos képedet?
Hogy fog-e repedni az aranyporos lakkon a barna tempera?? Sajnos fogggggalmam sincs róla, de vannak itt nálam okosabbak is, ők hátha tudják Kép

Abby!
Szerintem most csináljuk úgy, hogy mindenki egyenesen Minimaxinak utal, felesleges kétszer megjáratni a pénzt. Jó lesz így Minimaxi?
Ja, és egy kis önbizalominjekció: ABBY, SZÉPEKET ALKOTSZ!!! Kép

Szia Dekulinkek!
Húúú, ez a megszólítás...nem valami közvetlen Kép Elárulod a kilétedet? Kép Az oldalhoz egyébként én is gratulálok, rengeteg munka lehet benne.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Bocsika!
Nagyon sok a dolgom, és nem fogok tudni mindenkit egyenként megdícsérni, pedig megnéztem mindent.
Alkottam a hétvégén, meg a múltkori gályameló miatti lemaradásokat igyekeztem a három nap alatt behozni. Most, hogy a vége felé jár a harmadik nap is megállapítottam, hogy nem sikerült két heti lemaradást három nap altt kompenzálni :-((
Ez volt az off:-(( Bocsi :-))
Képeket pakolok majd fel:-)
Dekulinkek!
Jó lesz ez az oldal! Ügyes vagy!
Sok energiát és időt kívánok hozzá :-)))

Abby! A végeredmény tökéletes! Jár Neked egy matek 5-ös :-)))

MINDENKINEK egyenként GRATULA!!!!!!!!! :-)))))
minimaxi

Sziasztok!

Tettem fel megint szalvikat! Nézzétek meg!
Puszi! Anyko

Kép

KépKép
anyko

Szia Jubi! Rögtön bescennelem a tojásosat...Kép 1 pill.

Dekulinkek! Nekem is van ám oldalam.Kép De az csak szalvicsere.Viszont ma fogok a gportalon csinálni egy normális oldalt.....nem célzásképpen...csak mondom.Kép
orsi21

Anyko!Van egy nagyon édi szalvid! A maci ami a holdnak támaszkodik...le fogom festeniKép remélem nem bajKép Szerintem egy szalvit nem éri meg postázni.

Jubi!Itt a tojcis repesztéske...Kép
orsi21

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?