Új privát üzeneted érkezett!

KÖSZÖNÖM mindenkinek a Kedves és biztató szavakat!!!

Rohadtul izgatott vagyok,h bármelyik nap úgy dönthet a kis hercegnőm,h ki szeretne bújni.Ma volt alkalmam beszélgetni a szülésznőmmel is,most nagy munkában vagyok,mert megengedett a zene hallgatása ott bent és most megpróbálok egy cd-t összeállítani.Zenefüggő vagyok és talán segít majd kicsit ellazulni.

Jöhetnek az ötletek,hátha nektek olyan is eszetekbe jut ami nekem nem.Enigma,Szinetár Dóra és a férje zenéi,Enya,Szekeres Adrienn(Kicsi szív című száma...imádom)...szóval ezek tuti lesznek rajta.

SZégyenlem magam,h már rég nem reagáltam mindenki írására külön,nézzétek el nekem és higgyjétek el,h egyesével mindenkinek nagyon szorítok és minden belevaló ,vagány és gyönyörű kismamit milliószor ölelek !!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


aranyoska! Zséda? Meg nézz musical slágereket is, sztem azok közt is találsz jókat.


Macséknak sok sok pozitív energiát küldök! Egész nap rájuk gondoltam :) Olyan hamar meg fognak nőni a kis macsekok :)))+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Kép
ebba
 
 


Aranyoska,
nekem is lesz zeneösszeállítás, de nekem főleg a kismama jógán hallgatott és megszeretett indiai típusú zenék, illetve Vangelis, továbbá Zen buddhista zenék, ezek mind nagyon segítik a befelé figyelést, koncentrálást (nekem).
De Erika mondta hogy van aki kemény rockra szült :lol:
Alapból én is nagy rocker vagyok, lehet jó kis Rammstein musik is jó lenne?! :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Mikegirl!
A házat tatarozzák a munkások, szerencsére ahhoz sok közöm nincs (fizikai értelemben :lol: ). Most alig csinálok valamit, mert még a pórt sem kívánom letörölni, hiszen 1 óra múlva ugyanakkora, mint előtte volt. Így csak mosok egy-egy adagot, max összedobok valami egyszerű kaját, ha épp nem kapok anyuéktól vagy anyósoméktól. Néha vasalgatok, de ennyi. A takarítást anyuval fogo megcsináltatni, már beígérte. Ablakaimat pedig a szomszédnőm bevállalta, így a munka oroszlánrészét elvégzi más. Apát is sokmindenre be tudom fogni, úgyhogy lehet, hogy úgy tűnik, hogy én haj de mennyi sok mindent csinálok, de NEM. Azt hiszem, hogy ezen a héten meseolvasás, nézés lesz a program, hiszen itthon lesz a fiam. Valamivel le kell kötni a figyelmét.

Szissz!
Ja értem! Mondjuk, azt sosem értettem, hogy egy későbbi uh alapján miért változtatják meg a magzat korát. Hiszen pont a legkezdetibb stádiumban tudják a méreteket a legjobban megállapítani. Az elején még annyira pontosan miliméterenként nő, és pont hogy később lehetnek a nagyobb eltérések. Kíváncsi vagyok, hogy mikor bújik elő majd a kisöcsi. Én nagyon remélem, hogy az én Gombóckámmal együtt valamikor november elején (legkésőbb, és október 20-án legkorábban :wink:

Szilárdomnak nem ment feljebb a hője. Továbbra is 37,3. Ez minimális hőemelkedés. Igaz, az arcocskái jó pirosak, ami jelzi, hogy valami nincs rendben, meg köhécsel egyet-kettőt, de egyelőre ennyi. Én is a fül vagy tüdőgyulladástól félek a legjobban (nekünk még sosem volt egyik sem, de pont azt akarom megelőzni, mert a szervezet nagyon jól memorizál, és utána aztán minden kis megfázás le vagy fel fog húzódni).

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok Lányok,

Maccs mama és kismacskák, nagyon sokat gondoltunk ma Rátok és minden rendben lesz, egyszerűen nem lehet másképp!!!! Sok erőt, még több tejecskét és gyors felgyógyulást kívánok!!! Kittikének pedig külön +++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia.

Lányok olyan sokat írtatok megint… huhhh, még végig olvasni sem volt egyszerű :-D

Navi: gyógyuljon meg gyorsan a pocid, nehogy megint kórház legyen a vége. Sok-sok folyadékot tessék inni!!!

Eclipse: milyen gátmasszázs olajat ajánlanál? Vki említette, h a DM-ben is lehet kapni, én most néztem és nem találtam…
A homeos dolgokkal kapcsolatban is lenne néhány kérdésem, van egy babás kiadványom, amiben a szülésre és a tejcsi megindítására is kitérnek, elég részletesen és pontosan írják le a dolgokat, de még mindig nem világos jó pár dolog, pl.: h mit is jelentenek a hígítások, meg, h azt most nekem kell e nézni? Vagy elég ha csak az abban előírt jelöléssel és névvel megveszem és az ajánlott napi párszor 5 szemet beveszem.

Aranyoska: Én nagyon szeretem Zoránt és Cserháti Zsuzsát is. :-D Olyan jó Neked, h már ennyire a finishben vagy!!! Én már olyan türelmetlen vagyok…

Sophie: Olyan szép vagy, egyáltalán nem vagy pufi, sőt!!! Nagyon szép a pocid!!!!

GyAncsi: köszi, h gondoltál Ránk… minden rendben volt, bár megint a frászt hozták rám, nem találták a szívecskéjét, és bár ma éreztem a mocorgását, inkább volt ma lusti, mint amilyen szokott lenni. Szóval, nem volt könnyű, mire belőtték milyen szögben fekszik, de utána már minden okés volt. Mondták egyek csokit, h mocorogjon, én szóltam, h akkor biza meg sem fog állni, és így is lett. Boldi mindig túlpörög a csokitól, ezért nem is eszem. Én meg gondoltam magamban, h ezeknek semmi sem jó… ha mocorog az a baj, ha meg alszik az a baj. :oops: :shock:
Aztán beszéltem a dokival, sztem meglepődött a döntésemen, végül abban maradtunk, h ha bármikor meggondolom magam, akkor szóljak és már mehetek is. Még azt is hozzátette, h hétvégére haza is engedne. Most abban maradtunk heti egy, így jöv7 hétfőn CTG, kedden meg vizsgálat…

Most mennem kell, pedig még annyi mindent szerettem volna írni, meg reagálni, de ha azon nyomban nem adok kaját a Férjemnek valszeg éhen hal.. :lol:

Puszi mindenkinek!! Vigyázzatok magatokra és a Pöttömkékre!!!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo,
a Weleda gátmasszázs olajat elméletileg lehet a DM-ben kapni, bár én gyógyszertárban kaptam, 2900 pénzért.
Az az olaj 90%-ban tökéletes, egyetlen hibája, hogy orbáncfüvet nem tartalmaz, ami pedig fő szövetpuhító, ezért én vettem külön egy orbáncfű olajat, és összeöntöttem a kettőt, így már tutti a hatás!

A Katalizátor kiadónál is rendelhető Stadelmann-féle gátmasszázs olaj:
http://www.katalizatorkiado.hu/gatmasszazs.htm
ebben már benne van az orbáncfű is.
Magyarul ezt kellett volna inkább megvennem, de már mindegy és így is jó!
És kb. 2 hét szorgos napi kenegetés után tényleg érződik, hogy puhulnak a szövetek!

Homeo: nekem homeopata dokinéni adta ki, hogy milyen dózisban mit vegyek. Bementem a patikába, mondom Pulsatilla C30, kaptam, és beszedem. Sajnos a nagy tudományba nem sikerült beleásnom magam, már nincs is erőm, energiám rá, majd később, addig jó ha megkapom a kész dolgokat, mit hogy csináljak :roll:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Drága Macs, sokat gondolok Rád és a Babákra, erőt Nektek, kitartást.


Homeopátia: Vki írta, h 30as pulsatilla... A homeos szerek mindig adott, épp jelenlévő tünetek kezelésére szolgálnak. A puls aktuális, ha egy kismama nagyon nyugtalan sírós pl.- De nem szabad őket összevissza, és főként tartósan szedni, mert a saját gyógyszerképüket idézhetik elő. És nem cska a lelki tüneteket, amit aztán nehéz kezelni. Vagy elfednek tüneteket. Az sem jó. A Bába válaszolban is mindig hangsúlyozza, h adott helyzetben kell szakember tanácsát kérni. A terhesség önmagában nem tünet, és sajnos az ún. előkészítő csomagok is inkább a gyógyszergyártól piaci trükkjei. Bogyóból mindig csak a szükséges minimumot, a szükséges legrövidebb ideig. Ártalmatlan kis cukrocskának látszik, de nem az. :)

Úgyhogy csak óvatosan. És pl. 30as hígítást semmiképpen sem 3 napon túl, legfeljebb heti ismétléssel.

Mindenkinek csak jókat. :)

freestyler
 
 


A mi szülésznők a szülésfelkészítőről ezt küldte:

Normál szülés-csomag:

1 db Gelsemium 15 CH :szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.

2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH : Felkészíti az ereket és az izmokat a szülésre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.
A szülés előtti alkalmazást lásd később.
Szülés utáni pár napban naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.

2 db Caulophyllum talicthroides 9 vagy 12 CH: Előkészíti a méhet a szülésre, a
vajúdás alatt pedig könnyíti a tágulást.
A szülés előtti alkalmazást lásd később, a vajúdás alatt negyedóránként Cimicifuga racemosa 5 CH-val felváltva 5-5 golyócska.

2 db Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH: rendszerezi a fájásokat, és csökkenti a
fájdalmakat.
A szülés előtti alkalmazást lásd később,
Vajúdás alatt Caulophyllum 5 CH-val negyedóránként felváltva.

1 db Delphynium staphysagria 9 CH : segíti a gátseb gyorsabb gyógyulását.
Szülés után közvetlenül, majd naponta 2x5 golyócskát elszopogatni 1 hétig.

1 db China rubra 9 CH: a folyadék és vérveszteség helyreállítására,
fáradtság leküzdésére.
Szülés után közvetlenül, majd napi 2x5 golyócskát elszopogatni egy hétig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.
Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a
tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.

Császármetszés-csomag:

1 db Gelsemium 15 CH: szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.
2 db Arnica montana 9 vagy 12 CH: Felkészíti az ereket és az izmokat a műtétre, szülés után gyorsítja a sebgyógyulást, fájdalomcsillapító hatású.
A szülés kiírt időpontja előtti utolsó hónapban: naponta 1x5 golyócskát elszopogatni.
A műtét napjának reggelén1x10 golyócskát elszopogatni.
Műtét utáni 2 hétben naponta 2x5 golyócskát elszopogatni.
1 db Delphynium staphysagria 9 CH: segíti a metszett seb gyógyulását.
A műtét előtti 2- 3 napban napi 1x5 golyócskát elszopogatni.
A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.
1 db Phosphorus 15 CH: vérzés megelőzésére.
A műtét előestéjén és a műtét napjának reggelén: 1x10 golyócskát elszopogatni.
1 db Bellis perennis 15 CH: A hasizmok és a medence izmainak regenerálódását segíti.
A műtét után egy héten keresztül napi 2x5 golyócska.
1 db Graphites 9 CH: A sebgyógyulás elősegítésére, keloidképződés megelőzésére.
A műtét után 1 hónapon keresztül napi 1x5 golyócskát elszopogatni.
1 db Arnica montana 30 CH
És
1 db Hypericum perforatum 30 CH : Gerinc-érzéstelenítés miatt kialakuló fejfájás esetén a két szert felváltva adagolva naponta 3x5 golyócskát elszopogatni 1-2 napig.

1 db Ricinus communis 5 CH : szülés után a tejelválasztás serkentésére.
Kezdetben minden szoptatás előtt 5 golyócskát elszopogatni, majd a tejelválasztás beindulásával az adagolást ritkítani napi 2x5 golyócskáig.

Általános tudnivalók, alkalmazás, tárolás…
A golyócskákat mindig a szájba véve elszopogatjuk.
Két különbözőféle szer bevétele közt legalább 10 perc, negyed óra teljen el!

A homeopátiás szerek alkalmazásával egy időben mentolos rágót, cukorkát, mentolos
fogkrémet ne használunk!

Evés/ivás előtt legalább negyed órával vegyük be a homeopátiás gyógyszert!
Ne tároljuk elektromos berendezések, mobiltelefon, erős illatú fűszerek, parfümök közvetlen közelében!

A méhszáj előkészítésére szedhető kombináció a 36. hét végétől:
1. nap: Reggel : Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
2. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Arnica 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
3. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este Cimicifuga racemosa 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
4. nap: Reggel: Caulophyllum 9 vagy 12 CH 5 golyócska,
Este: Pulsatilla 9 vagy 12 CH 5 golyócska.
5. nap, mint az első, 6. nap, mint a 2. és így tovább..., amíg be nem indulunk a szülőszobába...

Szintén a méhszáj előkészítésére való a málnalevéltea, mely Herbáriákban kapható.

Elkészítés: egy púpozott teáskanálnyi összetöredezett málnalevelet leforrázunk és 20 percig áztatjuk. Naponta , reggel és este 1-1 bögrényit igyunk, bármivel ízesíthetjük, de soha nem lesz Earl Grey Íze!!! :-)

rodina74
 
 


Jó reggelt minden Kismaminak!

Eclipse: nagyon köszönöm a válaszod, a héten be is szerzem…

Freestyler: köszi a magyarázatot, mint írtam is én sajna nagyon nem vagyok képben ezekkel a cukros kis bogyókkal, viszont sok jót hallottam. A barátnőim mind alkalmazták, sőt vmelyik bogyit 2 héttel hamarabb kellett elkezdeni szedni, és másnapra meg is született a kislánya…
:-D

Rodina: nagyon szépen köszi a listát, nem semmi milyen sok minden van, nem is gondoltam volna!! :-)

Maccsékra olyan sokat gondolok, minden rendben lesz, olyan nagyon megérdemelnék a boldogságot!!!
Arra gondoltam, h ha befeküdnék a kórházba tudnék talizni Velük, nem mintha most pont rám lenne szükségük, de akkor legalább én is tudnám hozni a híreket, meg sztem még egy darabig úgy is bent lesznek a kiscicák, így ha Boldi nem ragad bent a végéig, még akkor is megismerhetem Őket!!!!
Remélem kapunk híreket…

Dorka, hogy vagytok?

GyAncsi, mentek úszni? Péntekre milyen rucit választottál?

Mindenki vigyázzon magára, jönnek a hidegek.. puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


A mai tábla, kicsit változtattam rajta (Macsék kiscicái miatt :) ), esetleg, ha valakinek jobb ötlete támad, hogy hogyan jelezzük a táblában a megszületett csöppségeket, akkor várom a javaslatokat :)

Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Sziasztok Csajok!

Drága Macs, nagyon sokat gondolunk Rátok, szorítunk nektek.Legyél nagyon erős!!!!A kismacsekok is megerősödnek majd, Balázs erős kislegény, Kittike meg nőből van :wink:
Millió puszi és ölelés, és sok sok pozitív energia!!!!!

Eta, tényleg nem tud mit okozni, h. ne neki kelljen mennie?Mert ha nem, akkor ezt Gizikével kell megbeszélned.

Ebba, nekem van itt evőeszköz, szabadidőgatyó-napközben abban vagyok meg poloban,pizsi, köntös, tisztálkodószer, wc papír szóval semmi különös.
Szisszka szuper módon felsorolta:)

Sophie, minden nap mást mondanak, h. mikor mehetek haza. Holnap tutira ultrahang.

Csajok, mi apának ruhát, 400ft-ért vettünk, abban minden benne van.

Aranyoska, már én is hasonlóképpen vagyok, izgulok nagyon, és várom, h. elteljen az a pár hét, illetve msfél, de azért szeretném, ha tovább bent maradna.

Gyancsi, a szobatársam 34.héten ár.Infúziót nem kapok, csak gyógyszereket, de ma csökkentették az adagomat.
Kitaláltad mit veszel fel pénteken?Amit Emese írt, azzal maximálisan egyetértek:)

Navi, köszönjük a híreket.Hogy vagy ma?Tényleg igyál sok folyadékot.

Szissz, olyan jó, h. újra itt vagy!Ahogy írtad a nutellát, úgy megkívántam.Milyen az új lakás?

Angie, Szilárdnak jobbulást!

Mikegirl, elmúltak a feszülések?

Vikoo, szerintem a te helyzetedben én sem feküdtem volna be :wink:
Köszönjük, jól vagyunk:)

Tatjana, köszi a táblit:)Lábad?

Csajok, itt tegnap 3 baba is született, mindegyik kb. 2 óra alatt megvolt:)

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt!

Angie
Nekem azt mondta a dokim az elején, h a 18-20. heti uh után pontosítunk, megnézzük mekkora a törpe, és az alapján :D Hát meglátjuk :)
Na, ez az október 20 :) Szerintem már írtam, h egyszer azt álmodtam, h a 37. hétben szültem, a napot pontosan nem álmodtam meg. De az október 20 pont azon a héten van :D
Szilárd hogy van? Remélem javulgat! Szegénykém! Én is félek az ilyen betegségektől, szerencsére eddig megúsztuk. Egy évben 1x vagy 2x náthás Marci.

Homeo: én tök tanácstalan vagyok... eddig úgy voltam vele, hogy szeretném inni a málnalevél teát, meg szülés utánra "kinéztem" két dolgot, a gyorsabb felépüléshez. De anyu is, meg a Zuram is azt mondja, h Marcinál sem használtam ilyeneket, most sem kell feltétlenül... na, nem tudom :(

Rodi
Köszi ezt a bőséges listát! :) Ez nagy segítség szerintem mindenkinek!

Tatjana
Köszi a táblit :)
Én gondoltam arra, h a tábli tetejére kerüljenek a babókák, akik már megszülettek, de gondoltam új babás táblira is... nem tudom, csak ötletelek :D még kósza gondolataim vannak, kell kááávééé :D


Lányok,
Ti hogy alszotok éjszaka? Én egyre ramatyabbul... Tegnap pl. 1:45-kor felébredtem, és fél 5-ig nem tudtam aludni. Most éjszaka meg éjfélig nem tudtam aludni, pedig hulla fáradt voltam....

Most megyek hajat szárítani

szisszka
 
 


Jó regelt, most csak gyorsan magamról, aztán majd később pótolok...
Tegnap házidokker az mondta a tüneteim alapján, h. valszín a fertőzésből szép kis gyulladás lett a vastagbelemen/ben :( Azt javasolta, először kezdjük természetes módszerekkel: banán, krumpli, sok folyadék, MagneB6, h. ne görcsöljön még a belem is a méhem mellett. Ha gáz lenne továbbra is, akkor beszél szülésszel, h. melyik fajta gyull.csökkentőt lehet adni kismaminak is (mert egyébként van rá gyogyó!) és azzal próbálkozunk. Végül is ő belgyógyász is és azt mondta el sem küldött volna az infektológiára... köszi :roll: na mind1, ezen már nem tudunk változtatni. Ezen kívül én még fújtam a számba, azaz "ittam" First-öt. Eredmény: tegnap még egész du. ment a hasam... na nem részletezem, aztán éjjel semmi és még mindig semmi, nem is fáj, nem görcsöl, pedig direkt iszom, hátha beindul vmi, mert várja a doki, h. szóljak, hogy alakulok. Csak volt már ilyen, h. délelőtt okés és estére lett szar a helyzet! Szóval itt tartunk, de nagyon bizakodom! Mást nem tehetek :wink:

Ja lányok, lehet, h. Macséknál nem Balázs, hanem Krisztián lett, de majd ma Eszter kideríti :lol: Amúgy mindegy, a lényeg, h. jól legyenek!

Szóval szorítsatok, h. ennyivel megússzam, mert kellene híznom is valamennyit... érzem! De diétázva nehéz lesz :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Jó regggggelt... :oops: nem regelt :lol:

Ja és nőgyógyimat nem sikerült elérnem, pedig szeretném, ha uh-on meglesné kicsilányt, h. nem viselte-e meg ez a gyönyörűséges hét, ami mögöttünk áll.... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Tatjana! Köszi a táblit! :D
Légyszi írd be nekem a névhez: Balázs
Illetve változott az időpont is, a doki nov. 5-ét mondta véglelgesnek.
Köszi!!!

Szisszka ötlete jónak tűnik, hogy a tábli elejére kerüljenek a megszületett babák. :D

Macs! Mai drukkjaim már szállnak!!!

Mi ma megyünk az anesztes dokihoz megbeszélésre, holnap meg műtét.
Köszi mindenkinek a bíztatást!
Ja, és kérdeztétek miért kell a műtét:
Bogi születése óta horkol, mert nagy az orrmandulája, plussz mióta oviba jár, rengeteget beteg, fülgyulladás, aminek tavasszal tüdőgyulladás lett a vége... :evil: :(
Így két dokit is megkérdeztünk és mindkettő ezt javasolta, hát ráálltunk...

Aranyoska! Jövő kedden már én is csatlakozom az NST-n!!! Megdumálhatnánk, hogy találkozzunk!!! :wink: :lol:

Dorka! Kitartás neked! Lucababát tartsd csak bent még egy ideig! :wink:

Szisszka! Én a pisiléstől nem bírok aludni, folyton felkelt :evil: , aztán meg ha nincs szerencsém, másfél órát is forgolódok.
De ma pl megmakacsoltam magam, és csakazért sem keltem fel pisilni, így 6-ig aludtam!!! :lol:

Most futok, mert hamarosan indulnunk kell!!!

Puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Macs: remélem minden rendben volt az éjszaka, sokat gondoltam rátok! Még a férjem is szorít, hogy minden rendben legyen és szépen növögessenek a kiscicák! Továbbra is küldöm a pozitív energiákat és kitartást kívánok neked! +++++++++++++

Navared: házidoki mit mondott? Hogy állsz a hasmarssal? Jobban vagy már?

Szisszka: beírtam a Dani nevet a táblába, aztán ha mégsem az lesz a neve, majd szólsz :)
Külön táblit azért nem akartam, hogy ne vegyük ki ebből a sorokat, de lehet mégis az lesz a jó megoldás :)

Eta: nagyon sajnálom, hogy a párod nem lesz veled az utolsó napokban. Eddig azt hittem, hogy az én helyzetem a gáz, mivel Jani az új munkahelyen próbaidőn van és pont akkor fog letelni, amikor én kb. szülni fogok, így csak abban reménykedünk, hogy éppen pihenőnapos legyen. De a szomszéd már megígérte, hogy ha elindul a szülés, nyugodtan szóljak neki, hazajön Pestről és bevisz a kórházba. Úgyhogy ez engem megnyugtatott.

Ebba: kőműves hogy haladt? Készen lett tegnap?

Mikegirl: Apa csinálja a kenegetést, meg majd a gátmasszást is ő fogja :) :oops: Sajnálom nálad a fertőzés dolgot.

Lucuzs: mennek holnapra Boginak is a drukkok, gondolok rá!!! De az ilyen mandulaműtéteken jobb fiatal korban átesni, sokkal hamarabb túl lesznek rajta (nekem 20 évesen volt, hááát nem volt egy jó élmény :( ).
A táblában látom, hogy nektek még nincs név beírva.... nem tudtatok még dönteni vagy csak még ide nem írtad?

Gyancsi: egyetemre járok (programtervező informatikus mesterszak) :) Pénteken gondolok majd rátok :)

Angie: Szilárd jobban van, vagy dokihoz kellett vinni?

Eclipse: én sem tervezem egész nap bent lenni, csak elég hülyén van az órarend és ahhoz, hogy minden tanárral tudjak beszélni, legalább 8-16-ig bent kell lennem. De az is lehet, hogy megpróbálom megkeresni őket napközben.

Aranyoska: én Vivaldi: Négy évszak rajongó vagyok :) Ha be lehet vinni zenét, akkor én azt viszem be :)

Dorka: kitartást :) Szorítok, hogy minden rendben legyen és akkor lehet még haza is mehetsz szülés előtt :) De ha nem az a pár hét is simán eltelik majd. Lábam kezd alakulni, már csak az éjszakai felkeléseknél érzem, hogy fáj, gondolom akkor jobban megpihen és azért.

Most egy kicsit magamról: ma be kell mennem a szigetszentmiklósi rendőrségre tanúvallomást tenni, nem értem, hogy miért, mert már egyszer tettem feljelentést. Na majd kiderül...

Holnap megyek haza anyuhoz, mert ő csak 1 órás vonatútra lakik a sulitól, péntek, szombaton suli, de mivel Jani meg szombaton kezdi a 3 éjszakás műszakját, így otthon maradok keddig. Majd azért megpróbállak követni benneteket.

Most hogy így elindultak a dolgok, meg mindenki készülődik már a szülésre, belém is belém nyilalt a dolog, de nekem még 1,5 hónapom elvileg van. Viszont mivel a tábla majdnem a legvégén vagyok, ki vállalkozna rá, hogy a kontaktom lesz? Én szívesen bevállalom bárkinek, írjátok meg a számotokat!

Most mennem kell!
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Navi
Hát nem semmi! Remélem mielőbb helyrejössz! A kiscsajnak tuti semmi baja!
naaa, kíváncsi vagyok akkor, h mi lett a kis fütyis neve végül Macséknál :)

Lucuzs
Mennek a drukkok Boginak! Remélem mielőbb túlesik a műtéten, és a lehető legkönnyebben átvészeli az ezzel járó kellemetlenségeket!
Na, akkor a tesó mégiscsak Balázs lesz? :) Az időpontot miért változtatták meg?


Fáj a fejem, és lusta dög is vagyok ma, pedig 1000 dolgom lenne :/

szisszka
 
 


JÓ reggelt Lányok!

Aranyos- Igen, ezt tegnap kitárgyaltuk, hogy nagyon szuper, hogy a határ mellett laktok :wink: Örülök, hogy megjött az ágy épségben :D Egész gyorsan küldték ahoz képest, hogy én meg itt aggódtam,hogy péntekre odaérjen :wink: Jujj, ez tényleg nagyon cuki volt,amit írtál, hogy a legszebb ékszer már úgy is rajtam van :D :D KÖSZÖNÖM!!!!!Én is így gondolom :wink: ...Az biztos, hogy ha kibújik Lili nekem nagyon fog hiányozni a pocakom :roll: Hogy van a náthád??Drukk a mai NST-re,remélem nem tapsolják szegényt újra fel!!!

Navi- Most olvasom,hogy mi volt a házidokkernél...Az már fél siker ha tudja,hogy mi a bajod...Remélem most már helyre jössz és nem kell az a másik gyógyszer.....MItől kaphattad ezt a fertőzést az nem derült ki?A nőgyógyász azért elég kedves...Tegnap óta keresed és vissza se hív...És mi lenne ha beindult volna a szülés??

Szisssz-Tényleg megszoktátok már az új kérót??Milyen benne lakni?Nekem szerencsére eddig nincs gondom az alvással ( kopp-kopp-kopp)..Azt olvastam a homeos szerekről, hogy ártani biztos,hogy nem ártanak,max segítenek, szóval szerintem nem vesztesz semmit ha kipróbálod őket :wink:

Sophie-Ahogy mondod, mi vagyunk a sereghajtók a brigádban :D De nem baj,valakinek annak is kell lennie :D Jó, hogy írtad a hajszárítót!

Csajok természetesen hozok fotókat, Öcsikém ott ( mert ő lesz az egyik tanu, Anyu meg a másik)és szuper kis gépe van,majd azzal kattingat párat, bár az egész szertartás kb 2 perces lesz :D

Eta- Szerintem sem gáz a Gizi :D Ha nektek ez tetszik, akkor ez tetszik :lol:

Ritya- Szuper, hogy minden rendben!!!!

Angie-Milyen az idő arra felé??Mert itt ma egész éjszaka esett az eső :evil: Remélem nálatok nem és haladtok a vakolással!!Bizti kész lesztek időben,ne izgulj :wink: Szilárdnak jobbulást...Még mindig van hőemelkedése?

Eclipse-Akkor ezen a téren te is tipikus nő vagy, ha valami kell akkor az azonnal :D :D Ismerős :D Hányszor jársz egy héten jógázni?

MikeGirl- Tegnap belekukkantottam a blogodba,olyan szép család vagytok :wink: Ati születésétől megsasoltam pár képet....Hogy mennyit változnak a babák egy év alatt, hihetetlen :wink: ....Már akartam kérdezni, hogy a te hajad természetesen ilyen szép vörös??Annyira jól áll!!!!

Vikooo-Képzeld mostanában Lili is elkezdett tök sokat csuklani....Minden nap többször érzem, hogy rezegteti a pocakomat :D Örülök, hogy Boldi babával minden okés :D

Rodi- Eclipse-Freestyler Köszi a homeos bogyókkal kapcsolatos írásokat! :wink: Szerintem pénteken meg is veszem őket Sopronban valami gyógyszertárban :wink:

Megyünk ma úszni ( eddig úgy néz ki),nagyon kiváncsi vagyok!!

Eddig 2 ruha van befutó a lagzira,majd lefotózom őket ( mondjuk az egyiket még nem vettem fel, szóval lehet rám sem jön :D )

Én ma neki állok a takarítás első felvonásának...Fürdő, Wc , konyha :wink: Holnap pedig megcsinálom a második felét!!

Mindenki vigyázzon magára és a kis Pocaklakókra :D

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi!
Szóval akkor péntek!!! :wink: :lol: Szuper!
Annyira megkuksiztalak volna élőben is titeket, de nekem akkor jelenésem lesz a kórházban Bogival, elvileg pénteken már haza is engedik. Szóval ez most elmarad sajnos...

Szisszka! Igen, Balázs!!! Valahogy rajtaragadt. :lol: De szerintem nincs is szebb név!!! :lol:

Új időpont úgy alakult ki, hogy a 32. héten volt uh-m, ott minden porcikáját lemérte a doki Balázsnak, és azt mondta egy héttel a kora előtt jár. Majd alaposan átnézte a 12. heti uh-s méreteket is, és azt mondta, inkább nov. 5. :D
Nekem végülis mindegy, mi van a kiskönyvben, úgyis Balázs dönti el, mikor akar jönni... :wink:

Jaj, olyan nehezem megy ma is útrakelni :evil: , nem megy már napi szinten rohangálni...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Na hát én sem tudok elszakadni a géptől :D Kortyolom a kávém :)

Tatjana
Köszi, hogy beírtad a nevet a tábliba :)
Lehet, h tényleg azt kéne, h a megszületett babók kerüljenek előre és akkor nem fogy el a tábli :)

Ancsa
Persze, megszoktuk az új lakást, csak még mindig sok a doboz :) Olyan, mintha sosem akarnának elfogyni :D Meg Marcival is sokat jövünk megyünk. Én tegnap a konyhát raktam rendbe, még az egyik szekrényt kell kimosnom, arra tegnap már nem volt erőm.
A mi esküvőnk is 2 tanuval volt és az öcsém volt a tanum :D Nekünk kb. félórás volt a szertartás... uh, és jövő héten már a 3. házassági évfordulónk lesz :D

Lucuzs
Na, én is így vagyok a Danival, nekem a kezdetektől tetszik, lassan apa is megbékél vele :) remélem nem az utcsó pillanatban fog reklamálni :D

szisszka
 
 


Sziasztok!
Valaki macsékról tud valamit? Eszter errefelé járhatna valami jó hírrel!!++++++

lucuzs! Igen, szeintem is a Balázs a legszebb név :wink: Janka is Balázsnak készült, ha emlékszel..., aztán leharapta a kukiját:)

Ancsa! Kíváncsi vagyok a rucikra, no meg az úszásra:) Janka is sokat csuklik, én meg annyira élvezem:) Tök jó.

tatjana! Igen, elment a kőműves, erre egész nap suvickoltam utána, éjjelre éreztem is a derekamon, hogy kissé sok volt. Még létrán is álltam:) Szombaton lehet festeni, utána már nem vágok bele semmibe, Csabi legnagyobb örömére:)


Kép
ebba
 
 


Halihóó!

hát nem vagytok semmik: ))ennyit írni.... az ember lánya meg győzzön reagálni: )
Ami apát illeti cserélni nem tud, mivel kisfőnök, és ha mennek neki ott kell lennie.... De megbeszélte, hogy csak pest-megyén belülre mennek a "szülésveszélyes időszakban" ami engem megnyugtatott
: ))
Valaki írta a taxit: háát tatabánya budapest útvonalon az szép summa lenne......

mindjárt jövök......

Kép
Kép
eta
 
 


NAGYMACS, KISMACSOK,!
JÓ KEZEKBEN VAGYTOK.
MINT EDDIG, HARCOLJATOK!
GYORSAN TELNEK MAJD A NAPOK,
MIRE ÉSZBE KAPTOK
OTTHON VAGYTOK!!!!!
SZURKOLNAK A BLOGOS CSAJOK!!!!!

NNA!
Újfennt jelentkezem:

Tatjana:
Csak küldd el a számod és tudósítok szívesen.... Azt hiszem az enyém majdnem mindenkinek megvan még a tali miatt.
Mesterprogramozó leszel WOW... én örülök hogy alapdogokat tudok használni: ) Mikorra fejezed be a sulit?


Szisz:
A Dani név nagyon tetszik csak nekünk tele van vele a család: )
A lakás mekkora, milyen elrendezésű?? Jajj én úgy szeretek lakberendezni.... Főleg ha lenne rá keret.... képek??

Navi:
Ne aggódj! Minden rendben lesz! A tesóm is egy ugyanilyen 3 hetes "tisztuláson" esett át nem sokkal a szülés előtt. Ő fogyott is, és a baba 3750 grammal született...
Szóval HAJRÁ KITARTÁS

Lucuzs:
milyen műtét lesz? mármint lézeres, vagy kikaparós?
Bogi izgul? ahogy elnéztem a lányodat meg sem fog neki kottyanni!
A lakás 100%-on?

Angie:
csak óvatosan, ám a pórral: ) inkább a port töröld le: ) a pór nem érdemli meg hogy foglalkozz velük: ))
sikerült mindent befejezni?

Ancsa!
Te menyasszonyok gyöngye! Én is kíváncsi vagyok a rucikáidra!
Szoknya, vagy nadrág? Nekem mindenki nadrágot várt az esküvőn: ) de persze nem az volt!!! Volt nagy meglepődés: ))
A takarításon meg kacagtam... mert nekünk az egész lakás egy konyha, egy fürdő meg egy szoba: )) szóval egy felvonásban ki is lehet takarítani: )) De azért óvatosan a tisztítószerekkel.....

Dorka:
NE haragudj de nem nagyon értettem amit írtál...
Mi van a szobatársaddal? megszült Ő is? Két óra alatt szülnek?
Én annyi idő alatt be sem érek a kórházba :shock: :shock:
Te hogy vagy? Hazamehetsz hétvégére?

HENNE:
Mi van veled?

kinga????

gyerekek! Ennyi homeos bogyót öcsém!!! hmm nem is értem nagyanyáink hogy tudtak szülni: ))

Alvás: szerintetek az gáz ha én átlag 22-től9-ig alszom, egy pisiszünettel??? És reggel nem vagyok éhes???

JAJJJJ NEEEEEEEEEEEEEEEE
úgy látom a hétvégén Bucsu lesz: (( na ez nem hiányzotttt.....
Na megyek mert lassan dél, és még fel sem keltem
:roll:

PUSZI MINDENKIKNEK: ))

Kép
Kép
eta
 
 


Csajok, én úgy izgulok Macsékért, nagyon sokat gondolok rájuk!


Eta, akkor örülök, h. megnyugodtál, ez így lényegesen jobb azért a helyzet.

Ebba, pihenj is, de komolyan!!!!!!!!!!!

Lucuzs, gondolunk Rátok holnap!!
Bogi nem izgul?Jobb lesz neki utána sokkal!

Szissz, alvás nekem sem megy.Már otthon sem volt az igazi, itt meg aztán, már nagyon szeretnék 1 normális éjszakát.
Miket néztél szülés utánra?Én is szeretnék vmit.

Nai, szorítunk, de legalább most annyival előrébb járunk, h. tudják mi is a baj. Reméljük hamar vége szakad ennek az egésznek, és akkor hízni is fogsz tudni.

Tatjana, akkor pihenj sokat anyukdnál, és pihentesd a lábad is.
Sophinak küldte el sok mindenki a számát, de ha akarod, elküldheted nekem is:)

Gyancsi, takarítással óvatosan!Hercegnő leszel pénteken.


Na, mindjárt jön az ehetetlen ebéd.....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!


Elnézést kérek a betolakodásért, látom, sokan már a finisben vagytok... :lol:

azért jöttem, mert eladó sorba került a légzésfigyelő készülékünk.
Angelcare Ac 100 típusú.

Én szerettem, nyugodtabb voltam mellette. Téves riasztásunk sosem volt. (Illetve nem is riasztott.. :roll: :P )

Irányára 13 000.- Ft.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, az alábbi e-mail címre tegyétek fel.

bergendine@t-online.hu


További szép napot mindenkinek!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria
 
 


Lucuzs-Pedig szeretettel várjuk ám az érdeklődöket a lagzin, úgyhogy ha még is úgy alakul,Lucuzs és Aranyos, akkor gyertek :D Bárpontps időt nem tudok mondani, majd pénteken mondja meg az anyakönyvvezető reggel :D Olyan dél körül lesz állítólag :lol: Boginak holnapra egy nagy kalappal,gondolok rátok!!

MACCS- Veletek vagyunk!!!!!Nagyon várjuk a jó híreket a Macska alomról :D

Szisssz- Akkor hasonló kaliberű lesz a mi lagzink is :D Majd ha kész vagytok a kidobozolással várjuk ám nagyon a képeket,mert Ancsa nagyon kiváncsi :D :D

Ebba- Létra??????? :shock: Na azért azt nem merném bevállalni :D Bátor vagy,nem mondom!!

Eta- Baszki nekem tökre elkerülte a figyelmemet, hogy te Tatabányáról Pestre jössz szülni :shock: Na igen, azt azért taxival tényleg ne vállald be :lol: De hogy hogy nem Tbányán szülsz??Szar a kórház?Ez a vers haláli amit Maccséknak írtál :D Na igen, nem olyan kicsi a lakás, bár azért nagynak sem mondanám ( 80m2), de ha takarítani kell akkor mindig kisebbet szeretnék, ha meg rendesen elférni akkor meg nagyobbat :D

Tatjana- Óvatosan a sulival :wink: Nagyon jó kis diplomád lesz ha befejezed,ügyi vagy így terhesen bevállalni :wink:

Jelentem, hogy meg van a ruha, egy egybe ruha lesz ( amire azt hittem,lehet rám sem jön :D )...Mivel streccs anyagú, így tökéletes lesz,még cipőm is van hozzá,mert tavaly előtt az egyik legjobb barátunk esküvőjére vettem ( ahol egyébként szintén novemberben jön a baba :D ).

Dorka- Jó étvágyat az ebédhez :wink: Milyen kajákat adnak???

Na lépek én is, mert még vár a konyha, teregetés, vasalás,főzés :D

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk az altatóorvostól. Feltételesen megadta az engedélyt a holnapi műtéthez, már csak a vérvételi eredményektől függ a dolog. Remélem azzal is minden rendben lesz, és akkor nem kell tovább izgulni!
Amúgy csak apa meg én vagyok ideges, de már ez is enyhül. Bogi nem izgatja magát, szerencsére, néha kérdez dolgokat, de ennyi. Mi részletesen elmeséltünk neki mindent, természetesen az ő szintjén, és úgy, hogy ne megijedjen, csak számítson dolgokra.
Nagyon stram kiscsaj!!! Igen büszkék vagyunk rá!!! :D

Eta! Igen, a lakás 100%-on!!! Vasárnap óta nem volt időm bejelenteni, hogy aznap este VÉGEZTEM a nagytakarítással, már csak a szintentartás a cél! :lol:
Azóta mosok, tegnap babaruhát vasaltam, meg elkezdtem már a kórházi táska összerámolását is. De most a műtét miatt többfelé kell egyszerre koncentrálnom, hát nem könnyű. :roll:

Megyek is pörgök tovább! Puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok,

macséknak gratula, és mennek továbbra is a drukkok! erős lány Kitti baba, minden rendben lesz!

kórházi csomag: én még nem pakoltam össze. megvettem már pár dolgot, még betét kell ill wc ülőkére papír.

Angie: SZilárdnak jobbulást!

mikegirl: köszi a gratulációt. hát azt mondják, a szakmain az írásbeli a nehezebb. nem tudom. :) a szóbelinek szerintem picit később rugaszkodom majd neki.
A kosárlabdás hasonlaton nagyon jót nevettünk a férjemmel. :)

dorka: örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok. :)

sziszka: az alvással én is úgy vagyok, mint Te. felébredek az éjszaka közepén, és több órán keresztül nem tudok visszaaludni. aztán 3 nap múlva már annyira fáradt vagyok, hogy alszom 1-2 éjszaka jól is. :)

navared: sajnálom a kórházas storyt. jobbulást Neked!

gyancsi: péntekről majd várjuk a fotókat! ;)

mi megvagyunk. :) elkezdtük a babaszobát végre festeni. :) így most ez a program nálunk. utána pedig a bababútort fogjuk már csak várni.. megrendeltük, azt mondták 4-6 hét..
:oops: tehát legkésőbb a 36. hétre megjön. :) meg is beszéltem Levivel, addig esze ágába se jusson kijönni. :)

rengeteget nyomakszik a hólyagomnál, ezért sokszor kell pisilnem..
most megyek ebédelünk, na meg sütöttem meggyes kuglófot. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok Lányok!

Freestyler, konkrétan én írtam a Pulsatilla C30-at, hogy vettem egyet, mert benne volt az előkészítő kúrámban, de azt dokinéni írta fel ilyen módon. De megnéztem, összesen 2x1 napot tartalmaz ebből a bogyóból a kúra.
Ha valakit érdekel ennek a dokinéninek az elérhetősége még a szülés előtti, utáni vagy babás homeopátia ügyekben, szívesen megadom priviben. Ő is 3 gyerekes anyuka.

Rodina,
nagyon hasonló amit nekem írtak elő, mármint az előkészítő.
Külön a szüléshez nem kell vennem semmit, mindent Erika hoz.

Ma voltunk dokinál, minden a legnagyobb rendben.
Baba gyönyörűen beállt irányba, de még nem ékelődött be, a méhszájam is zárt, semmi jele hogy hamarább akarna jönni a kis kisasszony. Végig rúgdalózott, kotort a kis drága.
UH szerint nem lesz nagy baba, most 2600gr-nak mérték, doki azt mondta max 3200gr lesz, vagy annyi se, ki fog férni :D BPD "csak" 85mm, az egész baba kis takaros formás, eleven, cuki. :D áramlások, magzatvíz rendben.

Első CTG is megvolt, doki után átmentem a MÁV-ba, és senki nem volt, nem kellett várakoznom, és egy tök kedves dokinő volt.
Sajnos a gép hangfala elromlott, és a szívhang helyett csak a fehér zajt hallgattam 20 percig, de mindent rögzített és minden szupi.
Jövő szerdára már időpontra megyek.

Holnap utolsó labor.

Vettem málnalevél teát is, minden megvan ami kell.

Most megyek mosni.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Atival ketten vagyunk itthon, mert ma csak fél napos bölcsi lett volna. Gondoltam nem viszem el, hanem ma együtt leszünk - próbálok teljesíteni nála :wink:
Volt közös építés, egyórás séta a boltba, főzés, mosás - semmi veszekedés!! Szuper volt nagyon, csak hát a pocim nehezen bírja.

Henne - dobsz majd képeket a babaszobáról? Hol sikerült végül vásárolgatni? Csak mert múltkor az IKEA-ban azon ritka alkalmak egyike volt, amikor nem vettetek semmit :lol:
Meggyes kuglóf - nyam, nyam :D

Lucuzs - wow, 100-os lakás. Nagyon ügyi vagy!!! Én meg irigy :lol:
Mennek a drukkok a holnapi beavatkozáshoz.
Balázs volt a 2-es számú választott nevünk Attila után. Szép név!!!!
Szülési időpont tologatás - első uh-kon Atit júli 28-ra írták, aztán folyamatosan tolták hátrébb. (Ezért voltam 2007 augusztusi babák topic-os). És lám-lálm, nem júli 28-án döntött úgy, hogy megszületik :lol: :lol:

Eta - jó versecske, lelki szemeim előtt láttam, ahogy a nagy hasunkkal ponponokat rázogatva, darabos mozgással, kiabálva adjuk elő a versikédet :lol: :lol: :lol:
Komolyra fordítva a szót én is sokat gondolok Macsékra, és jó lenne hÍreket kapni, hogy továbbra is minden ok!!!!!
Az alvással kapcsolatban annyit tudok, hogy most aludj, mert egy darabig nem igazán lesz rá lehetőséged. Ati mindig is korán kelt. Napjainkban ez fél 6, 6-ot jelent. Én már nem tudom milyen magamtól felébredni, és azt sem, hogy mikor ébrednék. Ha kel, akkor ki kell pattannom az ágyból, rohanni hozzá, különben visítás van. Átlagban van 2 másodpercem az ébredésre. Az aluszékonyság egyébként a vérszegénységnek is lehet a tünete - de nem riogatni akarlak, meg semmi, csak ennyit tudok a gáz, nem gáz kérdésedre reagálni.

Gyancsi - haj - természetesen festetem :lol: :lol: Voltam én szőke, barna, de a hypo és szeplős, anyajegyekkel teli bürkémhez azt hiszem ez passzol a legjobban!!! :lol: Egyébként a fodrászom - egy fiatal srác! - ötlete volt kb. 10 évvel ezelőtt. És köszi a dícséretet :oops: :D

Tatjana - aztán apa nehogy elcsábuljon minden egyes alkalommal!!! :lol: :lol: :lol: Nem tilos a szex, csak fő a mértékletesség :lol:
Programtervező informatikus mesterszak - pontosan mit is takar? Elnézést, lehet én nem tudom csak :oops: Van a rendszerszervező, van a fejlesztő, ez a kettőhöz képest micsoda? És mitől mesterszak?

Navared - bélgyulladás :? De legalább az ok megvan. És reméljük délelőtt óta minden ok, és hogy estére sem lesz rosszabb.
A hízás miatt ne aggaszd magad. Pocaklakóink mindenképpen elveszik tőlünk azt, amire szükségük van, szóval hiányt semmiben nem fognak szenvedni!!!

Szisszka - alvás szarul megy, ne is kérdezd. Ma reggel fél 6-kor is alig találtam el Atihoz. Hajnali 2-kor pisi, aztán no visszaalvás, csak közvetlen kelés előtt- na, annál meg nincs is sz.rabb. :cry:

Dorka - köszi a kérdésed, a nagy semmittevés és a kímélő üzemmód használ :wink:
2 órás szülések???? Én is ilyet szeretnék!!!!
Kitartás Dorka, reméljük hazamehetsz még, de ha nem, az is kibírható, fő, hogy minden rendben van!!!!!!

Rodina - komoly lista!! :shock: Remélem jövő hét szerdán megmondja a doki, hogy tuti császár-e vagy sem. Egyszerűbb lenne úgy készülni a szülésre, hogy tudom az irányt.....

Angie - ekkora pocakkal a játék sem könnyű :lol: Kell is az a meseolvasás. Én imádom!!!!! De tök jó, hogy sok segítséged akad, így azért kevesebb tennivaló hárul Rád. Próbálj meg előre pihenni :lol:

Csajok, szárítógépet használ valaki? Tapasztalatok? Erősen gondolkodom rajta. Hiába van külön szobánk, a lassú száradás miatt az elmúlt esős időben kimosott ruháknak nem lett jó illatuk.

Eclipse - gratula a szuper eredményekhez!! :D És gyötörd azt a mosógépet!!! :wink:

mikegirl
 
 


Macsékról még mindig semmi?


mikegirl! Nekem olyan a gépem, hogy mosó-szárító. Nem sokat használom, de a törülközőkkel csodát tesz. Na, azokat mg nyáron, a legnagyobb melegben is szárítom. Olyan pihe-puhák!!!! Meg a vastagabb pl. farmereknek is jó. Már a legtöbb ruhához lehet használni. Ilyenkor, mikor még nem indul a fűtés, inkább a szárító gép megy, mint a gáz, vagy a kandalló.

henne! Én is várom a babaszobás képeket!!
Ancsa! Meg a te menyasszonyis rucisodról is!!

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Végre utolértem magamat meg titeket! :roll: :lol:

Ha tönkremegy a mosógépem (amire nem sok esély van egyenlőre) akkor szeretnék egy szárítós-mosó gépet. Ha megtehetném már most ott figyelne a háztartásomba. Szerintem szuper dolog.

Ebba,
miért nem örül a helyettesítő, hogy látogatod a gyerekeket?

Aranyos,
nekem is ugyan úgy mensziszgörcsökkel jelentkeznek a joslófályások. Rendszerint 3-4 után elmúlik. Lassan nálad már nem is joslófályásnak fogják hívni. Remélem nem haragszol Maccsékra, hogy beelőztek! :wink:

By the way Macs,
iszonyatosan aggódok értetek!!!!!! Minden szerettemnek elmeséltem az esetet és ismeretlenül is szurkolnak nektek!!!!!!! Minden okés lesz.

Én bevállalom a pom-pom szerkót ha segít!!!!!!!! :wink:

Szisz, Sophie,
látszik, hogy hinni kell ezekben a cuccokban. Nekem semmit sem hatott a Sinupret. Én az Lándzsás útifűre esküszök.

Tatjana,
szerintem is ugyan ezt a táblit kéne használni a megszületett babákkal az elején.

Rodi,
király volt a felkészítő!!!! Nincs semmi gond, ugye? Nem azért nem jöttél?

Gyancsi,
én vízszintesen szoktam felezni a takarítást nem függőlegesen. Értem ezalatt, hogy első nap rendrakás, portörlés, porszívózás. Másnap vizes dolgok (vizes törölgetés, felmosás).

Kellemes estét mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétek, apának ma van az utolsó reggele/hajnala... :)
Viszont igy tuti kevesebbet tudok majd jönni, amig nincs saját gépem :(
Bár apa ma elvitte a töltőm egy munkatársának, hátha meg tudja javítani. Úgyhogy drukkoljatok, hogy meg tudja csinálni! Én nagyon drukkolok, mert már nagyon nagyon hiányzik a saját gépem, azért az mégiscsak más!

Ebba
Akkor jól haladtok, tök jó! De azért már óvatosan a nagy suvickokkal meg takarításokkal! Vigyázz magatokra!

Eta
Nálunk nincs Dani a családban szerencsére :) És akkor Gizella marad a pici lány? Egyébként szerintem minden gyereknek van egy időszak az életében, amikor a saját nevét nem szereti, egy időben én sem szerettem a sajátom (Szilvia), de aztán nagyon megszerettem. Amúgy nekem a Gizella - Ella féle becézése nagyon tetszik :)
A lakás kb 52 nm, szóval nem nagy, most épp elég, és a takarításába sem szakadok bele. A lakberendezést én is imádom, de nálunk az egyszerűség dominál :D

Ancsa
Egyenlőre a fotókkal a fő baj az, h apa gépére nem tudok letölteni fotót. Azaz nem is szeretnék, ez a munkagépe, szóval nem nagyon akarom piszkálni, csak netezek rajta.

Lucuzs
Ügyes vagy, h végeztél a takarítással! Nem semmi vagy!
Boginak ma mennek a drukkok!

Hajni
Lándzsásutifű szirupot én is ittam egy időben. De azt pl. tuti nem tudnám letolni Marcinak. Sinupretet beletettem neki teába, nem is vette észre, h benne van, mert csepp formában vettem neki.

Alvás: Látom, akkor nem csak én szenvedek. Most végig aludtam, úgy, hogy 11-kor elaludtam, fél 7kor keltem, de egyáltalán nem érzem magam kipihentnek.

Tegnap délután voltunk postán, bankban, hobbi boltban, és fél 7-ig játszón. Hulla fáradt voltam, mire Marci elaludt, de azért kivasaltam egy kisadag babarucit, azaz a fehér/világos bodykat. De van még mit bőven...

Ancsa
Izgis a mai nap :) :) :)

szisszka
 
 


Jó reggelt!!!

Mivel nem volt hír Macsról és a Kiscicákról, írtam Eszternek. Reméljük kapunk megerősítést arra vonatkozóan, hogy minden ok!!!!! Én is sokat gondolok rájuk, és aggódom, hogy semmi hír. De persze biztos minden rendben, csak más és fontosabb dolguk is van, mint hogy ide üzengessenek.

Ebba - én is egyre több pozitívumot hallok ezekről a szárítógépekről. Persze rakfósan kell használni, mert ugye olyan nincs, hogy szekrényszáraz, aztán tök gyűrődésmentesen átpakolom a cuccot a szekrénybe..... de többgyerekes anyukák írták, hogy jelentősen lecsökkenti a vasalandó ruhák mennyiségét, ha ügyesen használjuk. Na, ha év vége felé lesz rá keret, akkor egy mezeibb fajtára beruházunk.

Haynii - mi is vízszintesen felezünk a takarítást illetően. Egyik nap felső szint - 3 szoba, fürdő, háztartási helyiség előtér, lépcső - másik nap - napalli + hálónk, fürdő, wc, konyha, előtér :lol: :lol: :lol:

És képzeljétek, egy kis pénz áll a házhoz. Eladtam a régi kisautóm téli gumijait a teszveszen. Most, hogy megismertem az eladás menetét, szerintem elkezdem felrakosgatni sorban az elfekvő kis cuccainkat, amiket ide-oda rakosgatunk, kerülgetünk.

A mai napra vasalás van betervezve. Persze a rendrakáson túl - nap mint nap olyan kupit tudnak itthon hagyni nekem ezek a pasik, mintha házkutatást tartottak volna nálunk. Egyébként szerintem egész nap a tv előtt fogok dekkolni, és vasalni, annyi van. Na és persze sokszor Rátok nézek, legfőképpen a Macsék miatt, hátha lesznek hírek.....

Szép napot!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Mgmondom őszintén, kicsit "elkényelmesedtem", mivel Navi mindig azonnal terítette itt a híreket, de ha jól látom, most még nem írt:

Szóval MACS hírek:

Tegnap végre láthatta a Picikéit Macs is!
Sajnos Kitti nagyobb gépre került és altatják. 2 kritikus hét áll előttük de remélhetőleg minden jóra fordul majd!

Balázsról azt mondják, hogy pici, de rendben lesz!!!
Mindkettőjüknek van egy pici lyuk a szívén, amire a profnő azt mondta, hogy jó eséllyel összenő majd magától!!!
(gondolom ez még a picuriságukból fakad, és ha tovább bent maradhattak volna, valószínű még pocakban összenőtt volna)

Nehéz időszak továbbra is, ami előttük áll, de rendben kell hogy legyenek! A legjobb helyen vannak a babák és minden figyelem köréjük csoportosul!!!! Mindenki nagyon vigyáz rájuk és nagyon gondoskodik róluk, hiszen már 8. hete vannak ott Macsék, és szinte minden nap róluk szóltak a reggeli megbeszélések...

ha lesznek új hírek, hozom őket, így Navi is tud picit pihizni és regenerálódni ebből a gyomormizériából!!!!

Navi!
Csak gyógyulj nagy erőkkel!!!!!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Sziasztok!


Köszi a hiányolást,tegnap délelőtt ablakot pucoltam,pörögtem ezerrel,du fogorvosnál jártam,nem volt kedvem utána írni. :? Hagyjuk....inkább le sem írom mi volt.
Holnap megyek első ctg-re.Kíváncsi vagyok mi lesz.


Maccs:szívből gratulálok Nektek!Sok-sok erőt,energiát az elkövetkezendő időkhöz.

Rabbe:gondolok rátok is,biztos hamarosan hazaengednek titeket és minden eredmény okés lesz.

Lucuzs:Boginak küldjük a +++++ mára.

Megyek megpróbálok enni valamit...

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Jó reggelt! Először akkor a mai tábla:

Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Köszi Eszter!!!!
Cicuskák, mennek a ++++++++++++++++++ energiák, a drukkok!!!! Szurkolunk nektek, sok-sok puszi!!!!!

mikegirl
 
 


Húú Lányok! Esélyem sincs mindenre reagálni, annyit írtatok, és én kaptam kb 5 percet apa laptopján.

Macsék miatt néztem be, és látom, hogy van hír. Továbbra is nagyon drukkolok nekik, főleg Kittikének!!!!

Eszter!
Millió köszönet a hírekért! Rád is sokat gondolok, és ha tehetem, olvasom a topikotokat.

Mikegirl!
Hát nálunk is hasonló a helyzet. Két pasi szétpakol, anya rendet rak utánuk. Bár én még nem is panaszokodhatom annyira, mert apa azért a saját cuccait rendben tartja, csak a gyerekkel ha játszik, maguk után már csak felületesen pakol el. A konyhát sem nagyon szereti pakolgatni. Minden reggelemet azzal kezdem, hogy konyhaelpakolás. Muszáj, mert nyitott, és nem csukhatom rá az ajót, ha jön valaki. Ott mindig rendnek kell lennie.

Kinga!
Ablakpucolás 36. hetesen :roll: :roll: Nem vagy semmi!!! Fogászatért nem irigyellek. Kell még menned?

Szilárd jobban van, azaz nem is lett lázas. Tegnap elvittem dokihoz biztos-ami-biztos alapon. Kapott hörgőtágító szirupot és orrcseppet. Én viszont úgy néz ki, hogy elkaptam. Tegnap délutántól már fáj a torkom, és éjjel az orrom is bedugult. Én ilyenkor a torokomat be szoktam egy kendővel kötni pár napra, amitől általában elmúlik a torokfájásom. Az orrom pedig nagyon ritkán szokott vacakolni. Ezzel nem tudom most mit kezdeni. Valaki itt tudja, hogy ilyenkor milyen orrcseppet lehet használni kismamáknak?

Gátmasszázs-olaj: Akik ebben profik, írjátok meg légyszi, hogy mikor kell elkezdeni. Talán a betöltött 34 héten? Akkor majd mondom a patikában, hogy olyat adjanak, amiben minden benne van, az a bizonyos olaj is, amit Eclipse írt.

Homeo: Én nagyon nem hiszek benne. A családban körül vagyok véve gyógyszerészekkel és orvosokkal, így ők pontosan tudják, hogy hogyan állítják elő ezeket a homeos cuccokat. Addig rázogatják és higítgatják, hogy a végtermékben már semmi hatóanyag nincs. A szer használóit inkább a hit gyógyítja meg, és valószínűleg meggyógyúlnának a szer nélkül is. Komolyabb betegségeknél a homeopaták is tovább küldik a hagyományos orvosokhoz a beteget, és a készítményeikre is rá van írva, hogy ha nem fejti ki a hatását, forduljon orvoshoz. Tehát én nem hiszek benne, főleg, hogy a férjem családjában van olyan gyerek, akinek a szülei ebben hisznek, és a gyerekük krónikus beteggé vált, mert nem vitték orvoshoz, hanem homeoval kezelték, és akkuttá vált.
De természetesen ez mindenkinek a saját döntése, én csak leírtam, amit én gondolok róla.

Na, az 5 percem bőven lejárt, apa indulna dolgozni.
Igyekszem majd még jönni. Addig is mindenki vigyázzon magára és a babájára..........................................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Macs: kitartást a következő 2 hétre! Szorítok nagyon! Továbbra is mennek a pozitív energiák! +++++++++++

Aranyoska: Gratula a 37.héthez! Mostmár Beki baba biztosan nem lesz koraszülött és bármikor jöhet :) Remélem azért jól vagy így a vége fele!

Dorka: gondolok ma rád! Gyere az UH hírekkel :)

Navared: sajnálom a gyulladást :( Nekem is volt, de sajnos gyógyszert nem tudtak adni, mert pont arra az összetevőre vagyok allergiás (sulfonamid), amelyik minden ilyenben benne van :( Maradt a kamilla tea. Nőgyógyászt sikerült már elérned?

Lucuzs: sok-sok pozitív energia Boginak! ++++++++ Ügyes kislány, hamar át fogja vészelni ezt a beavatkozást!

Gyancsi: voltatok úszni tegnap? Milyen volt? Luca baba élvezte? :) Juj, holnap lesz a nagy nap! :) Izgulsz? (Nekünk is két tanús esküvőnk volt, de én izgultam egy kicsit, de nagyon jó volt :), jobban sikerült, mint "drága" sógornőm 50 fős lagzija....)

Ebba: azért óvatosan már :), nehogy túlhajszold magad! De úgy látom, akkor nemsoká készen lesztek és pihenhetsz, meg várhatod a Babókát! :)

Eta: örülök, hogy Apa mégis tudott kompromisszumot kötni, azért ez így csak jobb lesz :)

Mikegirl: nem gond, sokan nem tudják, hogy mit is jelent :), rengeteg ember meghallja és csak annyi jön le nekik, hogy informatikus, akkor telepítsem már újra a gépüket :) (na ezt utálom a legjobban csinálni). Igazából van már egy programozó matematikus diplomám (vagyis ez a második diplomám, mert az első matek tanár :), már mondták, hogy diploma halmozó vagyok :), de manapság sajnos a tanári fizuból nem nagyon lehet megélni, bár imádok tanítani és mindig vannak tanítványaim). Azzal a diplomával programozok, de csak főiskolai végzettséget adott. És tavaly lehetőségem volt jelentkezni mesterképzésre (mert a munkahelyem támogatott olyan szempontból, hogy elengedett a suliba). Ez igazából a régi egyetemi szintnek fele meg, most is egyetemi diplomát ad, csak lehet szakosodni. És én a Grafika szakirányt választottam, a diplomamunkám is hasonló irányú lesz, de van benne egy kis orvosi dolog is, mert a sulinak van egy pár futó projektje (mind orvosi, pl. a korai cukorbetegség megállapítása szemfenékvizsgálattal) és ehhez kell nekem egy algoritmust írnom, hogy minél pontosabb képet tudjanak kinyerni egy orvosi felvételből. Szóval izgis nagyon, én imádom.
Elvileg jövő májusban diplomázom, utána pedig valami orvosi műszerek programozásával foglalkozó céghez szeretnék elmenni dolgozni...
Húh, bocsi, jó sokat írtam róla... de annyira imádom és szeretek is beszélni róla.

Tegnap voltunk a rendőrségen és sajnos csak ugyanazt el kellett mondanom, amit az előző helyen is, de a nyomozó megnyugtatott, hogy rá vannak állva a telefonomra és ha valaki egyszer bekapcsolja, akkor rögtön meglesz a cím és mennek is ki házkutatást tartani! Ennek örülök :)

Aztán volt egy rossz dolog is a tegnapi napban :( , meséltem nektek, hogy hugom hozza majd a kiságyat Ausztriából. Hát nem lett belőle semmi sajnos, mert eladták, mire ő ment volna érte :( , pedig pelenkázós lett volna, matraccal együtt 50 euróért, majd megszakad a szívem érte :( De hozott egy halom kisrucit, meg takarót, nagyon édesek :) Meg itt hagyta az ágy árát, hogy vegyünk mi itthon :( Hááát elkeseredtem, mert iszonyatos árak vannak még használtan is :( Most azon a verzión gondolkodunk, hogy lehet marad egy sima kiságy és valami pelenkázó komód-félét meg majd Jani összerak (nem ez a szakmája, de a konyhaszekrényemet is ő hosszabbította meg, nagyon ügyes :) ).

Most mennem kell, mert nemsoká indulok haza.
Puszi mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra!
Azért majd anyutól megpróbálok bejelentkezni.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok,

mikegirl: persze, dobok majd képet a babaszobáról. :) ha egyszer elkészül. :) mi a Mini-manó üzletből rendeltük meg a babaszoba bútorokat.

eszter: köszönjük a híreket macsékról. Továbbra is nagyon drukkolok értük!+++++++

angie: örülök, hogy SZilárd jobban van. Neked pedig jobbulást!

tatjana: sajnálom, hogy nem jött össze a kiságy.

mára én sem terveztem különösebben semmit sem. egy kis pakolászás max a férjem után. :)
aztán este megyek dokihoz, megkukkoljuk Levit. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok Csajok


Macs, szorítunk értetek nagyon!!!!!!!!!!!!!
Eszter, neked pedig nagyon köszönjük
a híreket.

Csajok,itt tegnap rengeteg baba született, az egyik csajszi konkrétan 10 perc alatt szült meg, nem vágták, nem repedt, rögtön volt teje,meg minden.ÁÁÁÁÁ ő lett a példaképem.

A mai reggel iszonyat szarul kezdődött....Andrisnak értekezlete van Pesten elaludt, nagyon elkésett, és miattam van, mert végez a melóval, itt van, aztán hazamegy, mos st.aztán hajnalokig dolgozk még a gép előtt.
Lecseszte a főnöke, h. következménye lesz, de nem is ezen aggódom, hanem, h. milyen gyorsan fog vezetni.....

Aranyoska, bűvös 37.hét-jaj, szívből gratulálok, én most mindent megadnék ezért:)

Tatjana, ne vagy semmi, mármint programozó matematikus, meg amiket írtál.Büszke lehetsz magadra.
Kiságyat sajnálom,biztos fogtok találni.

Jaj, Szissz remélem meggyógyul az a töltő.Apa, most már soha nem fog éjszakázni?

Lucuzs, gondolok ma rátok is.Bogi ügyes lesz biztosan.

Angie, jobbulást nektek!!!!!!!!!!

Kinga, fogorvost sajnálom.A pörgéssel csak óvatosan.

Mikegirl, gratulálok a jó üzlethez.Ezen már én is gondolkoztam, de mindent spájzolok....

Eclipse, már kész kis hölgyike a babátok:)Örülök, h. minden ok, de azért akkor is óvatosan a cipekedéssel!

Henne, milyen színű lett a babaszoba?

Gyancsi, holnap esküvő!!!!!!!!!!!Voltatok úszni?

Eta, király a vers!A szobatársam nem szült meg, de nagyon rövid szülések vannak.A társam34 hetes terhes, és úgy van nyitva, mint én.

Na, most már kitörik a kezem, nehéz így fekve írni.


puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ja, 13 órára megyek ultrahangra, gondoljatok ránk.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt Csajok!

Lucuzs-Boginak mára nagyon sok drukkkk++++++++ :wink: De akkor ezek szerint ti jobban féltek,mint ő :D Irigy vagyok a 100%-oslakés miatt....Bár nálunk is már csak az ablakok vannak kívűlről, csempe lemosás és konyhaszekrény lemosás..Ezek a nagy dolgok,takarítani meg vasalni úgy is fogok még dögivel addig :D

Lányok kifaggattam Melinda barátnőmet, hogy mit kell vinni a kórházi pakkban és mi az amit adnak....Hát levagyok döbbenve,mert mindent adnak, az eldobható bugyitól kezdve,a mellszívóig, a mindennapi tiszta törülközőtől a hálóingig,pelust,popsikrémet mindent :shock: :D Azt mondta, hogy a szobatársai konkrétan kiröhögték mikor ő beállított a kis bőröndjével ami kibontatlanul hevert a szekrény alján amíg haza nem ment :wink: Egyedül papucs,köntös és tisztálkodó szerek kellenek, na meg hajszárító, ennyi!!!Még jó, hogy időben mondta,mert én készültem ám már a DM-be beszerezni a dolgokat!

Henne-Milyen színű lesz a babaszoba???Nagyon várom ám a képeket :D Lili is előszeretettel garázdálkodik a hólyagom környékén :D

Eclipse- Örülök,hogy minden rendben a kisasszonnyal :D Én is simán beérem egy 3 kg körüli gyerekkel,majd idekint megnő :D Bőven elég lesz ezt is kinyomni :lol:

MikeGirl- Annyira illik az arcszíneidhez ez a vörös, azért is kérdeztem rá, hogy természetes-e, mert annyira annak látszik...Nagyon jól áll :D Mondjuk alapból tök szép kis család vagytok szerintem :wink: Szárítógép szerintem is szuper, már egy ideje én is fűzöm apát....Csak nem tudom melyik a jobb , a külön szárítógép vagy ami mosó-szárító egyben....A fürdőszobánk sajnos elég kicsi, így arra gondoltam, hogy mint amerikában egymásra raknám a két gépet, na de ahoz elöl töltős mosógép kéne, persze a miénk felültöltős :D Szóval nagy a dilemma :D Meg hát most könyörögtem ki a hűtőládát,most nincs pofám még a szárítót is...Bár ha tél lesz és sokáig fognak száradni a cuccok szanaszét a lakásban,lehet Csabi maga ajánlja fel, hogy vegyünk :D :D Ügyes vagy a gumikkal....Mekkorák voltak egyébként??Pont téli gumit keresek ( Ford Ka-ra)

Ebba- Remélem holnap tudom hozni a képeket, ha nem akkor csak hétfőn :wink:

Hayniii-Visszintesen felezed a takarítást :D :D Ez jóóóó :D Én helységekre osztva, bár ez sem teljesen igaz, mert pl a porszívózást,felmosást mindenhol ma csinálom a 2-ik felvonásban :D Lehet oldalba kéne rúgnod egyszer kétszer a mosógépet, az talán felgyorsítja az amortizációs folyamatot :D

Szissz- Remélem megtudják szerelni a töltődet!!!! :wink: Mi is gondolkodtunk , hogy kéne még egy lap-top ( bár most hogy így leírom a fagyasztó meg a szárítógép után,kicsit vicces....Nekünk mi nem kéne?????? :D ),így egyszerre is tudnánk netezni Apával :wink: Bár én napközben elintézem a dolgaimat rajta, este már úgy is inkább együtt vagyunk :wink: Szóval még sem lesz laptop!! :D

Képzeljétek tegnap azzal sokkolt le Csabi, hogy majdnem vett egy széket 200 euroért :shock: :shock: :shock: Azt mondta, hogy ha nála lett volna a bankkártyája, tuti megveszi...... :shock: Én meg tuti hajítottam volna ki a székkel együtt....Hát miről beszél?????? :shock: És próbált meggyőzni, hogy de ez masszírozós meg bőr meg minden kiskutya füle....NA NEEEEEM!!!Mondtam neki, hogy felejtse el, ha lenne egy millió eurom a bankba akkor se vennék ilyen baromságokat!...Félek nehogy haza hozza jövő héten :shock: :D Hogy beszéljem le róla?????????El se fér.....

MACCS- KISMACSEKOKNAK NAGYON SOK DRUKKOT KÜLDÜNK++++Köszönjük a híreket!!!!!

Kinga-Ugye nem mondod, hogy megint a fogad?????????????? :shock: :shock:

Angie- Jobbulást neked...Ha jól tudom van valami tengeri sóoldatos orrspray amit lehet kismamáknak is használni!!!

Tatjana- Igen,nagyon jó volt az úszás,élvezte a kisasszony is :D Sajnálom,hogy nem lesz meg az az ágyatok, pedig hát 50 euroért tényleg ajándék lett volna!!! :roll: Nézz körül a teszveszen és a vazterán, ki lehet fogni nagyon jó dolgokat :wink:

Dorka- Egykor gondolok rátok :wink: Na ez a csaj most nekem is a példaképem lett, ez a kis villámszülő :D

Aranyos- 37-ik hét, juhéjjjjjjjjj :D :D :D Holnap talizunk!

Én ma kitakarítom a lakás másik felét, meg készülöka holnapra, nehogy valamit itthon hagyjunk, aztán elmaradjon a hetedhét országra szóló lagzi :D Azért a biztonság kedvéért kinéztem a legközelebbi kórházat, 21 km Soprontól , szóval egy köpés :D Képeket megpróbálok holnap hozni, bár nem ígérek semmit,mert nem tudom mikor érünk majd vissza és milyen állapotban leszünk :wink: Lehet hétfő lesz belőle.....Az úszás isteni volt tegnap,Lilinek is nagyon tetszett és nekem is :wink:

Mindenki vigyázzon magára!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Navi!

Te nagyon el vagy tűnve tegnap reggel óta!!!
Hogy vagytok???
Remélem nem orvososat játszotok emiatt a gyulladás miatt!!!!!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Angie,
amiben minden benne van, az tényleg a Katalizátor kiadónál kapható Stadelmann-féle olaj, de azt gyógyszertárban nem lehet kapni sajnos :( Igen, 34. héttől kell. Már két hete csinálom, és érződik a jó hatás.

Dorka,
drukkolok UH-hoz! Apit sajnálom az elkésés miatt. Remélem figyelembe veszik hogy te kórházban vagy!!!

Eszter,
köszönjük szépen a Macs-híreket, és továbbra is nagyon-nagyon szorítunk!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jöttem pihizni, meg egy kávét elszürcsölni. A vasalódeszkánk MB1-es, dehát azon is csak nekem kell tologatni a vasalót :lol: És fáj a csuklyám helye is :lol: :lol: :lol:

Kinga - fogorvos téma nálunk is előkerült, csak apánál. Tegnap a lelkére kötöttem, hogy feltétlen hívja ma.....persze apa már tudja a megoldást: biztos nem lehet betömni, és biztos a mellette lévőt le kell csiszolni, meg biztos így, biztos úgy - mondom neki, hogy miért játszol fogorvosost????? Menj el, mutasd meg, aztán várd ki a végét, hogy mit mondd..... - ja, és egyébként programozó matematikus a lelkem (bocsi tatjana) :oops: :lol:
Jobbulást, és reméljük, a hátralévő pár hetecskében már nem lesz gond!!!

Tatjana - köszi a táblicskut!!! És a magyarázatot!!! Most már tudom hová tenni a lényeget :wink: És tényleg érdekes terület.
Mint fentebb panaszkodtam, párom is programozó matematikus - de még régi ELTE-s papírral. Talán ez az oka, hogy csak észérvekkel lehet meggyőzni, na meg komoly bizonyításokkal :lol: :lol: Nekem pedig ezzel szemben kedvenc indokom a csak, mert én így szeretném :lol: :lol:
Sejtettem, hogy a rendőrségen "csak" ez lesz, mert nálunk is így volt. Viszont a telefont valami szerencsétlen balek fogja bekapcsolni, aki megvette......nem a tolvaj.
Kiságy pelenkázóval - gyors megnéztem Neked teszveszen. 3-at találtam, abból kettő nálam kiesett, ez viszont elég jó:
http://teszvesz.hu/item1253863688_kisag ... ml#gallery
Ha tetszik, érdemes megvenni, mert amiből a párod összerakja, az sem kerül kevésbe.

Dorka - 10 perc??????? Aztaaaaaaaaaaaa :shock:
Pihizzél, és jobb napokat Nektek!! :wink:
Azt 13 óra után azonnal jelentkezni. Nem érdekel, hogy kitörik a kezed, tessék megírni, hogy mi volt!!!!

Gyancsi - hát nem a magyar egészségügy színvonala, az már tuti.
Jaj, elméletben nekünk is annyi minden kellene. Aztán a realitások talaján állva arra jutunk, hogy nem is annyira kell :lol: :lol: A mosógépünket imádom, 2003-as darab, soha nem volt baja, pedig ha valaki sokat használja, azok mi vagyunk. Szóval nálunk marad - már ha lesz egyáltalán - az önálló szárító, és valami olcsóbb verzió, mert a határ ugye a csillagos ég - miben nem.....
Ezek voltak a gumik:
http://teszvesz.hu/show_item.php?item=1252765610
Szék :? :? Nyugodtan mondjad, hogy most, hogy beindult a gyermekáldás, és jönnek majd sorba a többiek, amúgy is kidobott pénz lenne :lol: Mi anyósék által vásárolt sz.rokkal vagyunk tele. Pl. fotelbe tehető masszírozos nemtom mi. Vettek, és áradoztak róla, mondtuk, hogy minket nem érdekel, hát megvették ajándékba :lol: :lol: Nem baj, hogy azontúl, hogy nem kell, fotelunk sincs, ahová beletegyük, sőt még egy olyan fazonú székünk sem..... :lol: :lol: :lol: De van a gagyi borotvától a gagyi körömápoló szettig, a gyereknek megvett vacak játékoktól kezdve minden, mint a búcsúban.
Úszás :D

Angie - ja igen, amerikai konyhás nappali - nálunk is dettó.
Tök jó, hogy Szilárd ilyen gyorsan javul!!
Orrdugulás - az nekem is van. Amióta kigyógyultam a tüszös mandulagyulladásból volt egy mezei torokfájásom amit magamtól legyűrtem, most meg taknyos vagyok - és olyan, de olyan szinten nem kapok levegőt az orromon levekvéskor, nyitott szájjal pedig nem tudok elaludni :shock: Nem a Sterimar az, ami tengervizes? Van itthon nekünk, csak hát az Atié. Meg van valami tampon alakú, mentolos szagú izé, lehet megkeresem, és azt szagolgatom. Ha jól emlékszem valami nózii néven fut....

Na megyek, mert nem húztam ki a vasalót, hogy tényleg csak szüneteljek, és nehogy abbahagyjam az egészet.

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Durván sokat írtatok. :) Már tegnap elkezdtem visszaolvasni de nem jutottam a végére. Ez van, ha nem jön pár napig az ember.

Először is Macséknak nagy gratula, nagyon szurkolok ám a kis vegyespárosnak, szépen meg fognak erősödni a kis Kittike is.

Navi sajnálom, hogy kórház lett a vége a hasmenésnek. Nem hangzik jól, amit írtál, de legalább tudják mitől van, majd szépen meggyógyulsz. A kislánynak nem lesz semmi baja, hidd el.

Lányok szó volt a szoptatós teákról: én valahol azt olvastam, hogy ezek hasfájást okozhatnak a piciknek. Szerintem jobbak a homeós bogyók.

Mikegirl mi Kingával egy kórházban szülünk :) remélem nagyjából egyszerre és találkozunk majd :D tényleg Kinga te gondolkozol az alapítványi szobán? Az a baj hogy csak egy kétágyas van, és annak is meg van az előnye tudunk segiteni egymásnak stb. De ha csak egyágyasba tudok menni én lehet hogy azért még fizetnék. Igazából nem sok ahhoz képest, hogy már mennyit kiadtunk a nőgyógyászra-szülésre :( Meg én bizom abban hogy ott kicsit másképp bánnak az emberrel márpedig nekem lesznek extra kivánságaim pl. hogy ne adjanak cumit a babának mert tesóm emiatt nagyon megszenvedett a szoptatással. Lányok akinek ez fontos nagyon figyeljen oda, tesóm babájának egy szó nélkül adtak tápot az első napokban. Nekik ez tök természetes, örülnek hogy utána nem ordítanak a babák.

Rabbe én nem tudom hogy ez jósló fájás-e de nekem néha szokott lenni kicsi olyan mensi féle érzésem. de nekem ez sokat volt az egész terhesség alatt szóval valószínű ez mégsem az :)

Tatjana köszönjük a táblit!

Henne csini vagy a képen te nem sokat hizhattál :) édes a kiscsávó ahogy megmutogatja a férfiasságát

Mikegirl pihizz sokat ha fáj a pocakod. én is egyre nehezebben birok mindent. nekem nem fáj a hasam hanem gyengeség fog el ha túlhajtom magam. úgyhogy én is már csak óvatosan teszek veszek

Azon gondolkoztam mostanság,hogy a gátmasszázst ugye szokták csinálni a vajúdásnál? azt a szülésznő szokta? mert én nem akarok fogadottat mivel lesz dúla. na majd kikérdezem őt is. nekem mondjuk a férjem is megcsinálná.. most ez foglalkoztat

Én is szeretnék majd homeós bogyókat szedni, bár külön dokira már nem akarok költeni :P de remélem Erika majd tud valamit ajánlani.

Kinga én a ctg-t még nem tudom, jövő hét hétfőn kell időpontot kérni. Neked van már időpontod?

Eta jó ez a kép rólad, nagyon vagány csajszi vagy.

Ancsa akkor te tesódnál sem egyszerű a helyzet. De legalább már túl van a rossz kapcsolatán. Én eléggé válás ellenes vagyok a neveltetésem miatt, meg a lurkókat sajnálom ilyenkor nagyon. De nem tartom kizártnak hogy náluk is válás lesz a vége. Néha én is úgy érzem megkönnyebbülnék, mert nehezen birom ahogy állandóan marják egymást. Ahh takaritással sehogy nem állok még, most még nagyobb felfordulás lett hogy festetünk. Tegnap össze is vesztem picit a férjemmel, mert már annyiszor könyörögtem h csinálja amiket kell ablakpucolás stb. de semmihez nem kezdett még hozzá és felment a pumpa mikor tegnap elkezdett a neten zenéket nézni. Aztán abbahagyta meg mondta h most már nekilát ő is takaritani. Borzasztó lusták tudnak lenni néha a férfiak.

Henne ne foglalkozz azokkal akik stresszelnek téged, egyáltalán nem biztos hogy korábban fogsz szülni. méhszáj vizsgálatot sajnálom. nekem eddig csak uh-n nézte a doki, nem is volt hüvelyi vizsgálat csak az elején. az gáz szerintetek?

Dorka akkor lehet hogy még haza is mehettek? Elhiszem hogy nem könnyű bent de tényleg az a fontos hogy ott vigyáznak a babókra.

Vikoo helyes vagy a képen nagyon

Zsófi betegséget sajnálom :( gyógyuljatok! Ez a wc-s dolog ismerős, anyukám is mindig erőltetni akarja pedig az állitólag tök nagy lelki sérülést okoz a gyerekben. régen valóban teljesen máshogy nevelték a gyerekeket, és nem szeretem h nem fogják fel hogy változnak az idők, ez olyan kiakasztó. én őszintén szólva nem is fogom egy darabig anyukámékra, anyósomékra hagyni a gyereket, mert nem akarom hogy pl beleronditsanak a szoptatásba azzal h adnak nekik kaját stb. ez olyan csúnya dolog szerintem az anyukákra kéne hagyni. csak azt hiszik hogy mindenben ők az okosabbak. szeretem őket de ez az igazság. mondjuk nekem könnyű dolgom van, mert van egy ikertesóm akivel tudunk segiteni egymásnak. de teljesen megértem a kiborulásod. jó a kép rólad nagyon is szép a pocakod :D

Mikegirl akkor neked is szeret tornázni a bébid :) köszi az olajos tanácsot nagyjából én is ennyit tettem rá úgy ösztönből.

Eclipse óvatosan a takaritással csak amennyit birsz. a többit majd megcsinálja a párod. képzeld én kedden mentem jógázni és elmaradt :( sajna most pont kihagytam pár hetet valószinű azért nem szóltak. sebaj vásároltam helyette kórházi cuccokat illatmentes tusfürdő, wc-hez kendő stb. aztán hazajöttem és itthon tornáztam. jövő héten kedden megyek majd, mert utána Erikával szülésfelkészítőzünk. de lehet hogy még megyek majd valamikor hétfőn is akkor tudunk talizni

Lucuzs gondolok a kis Bogira túl lesztek rajta. jobb igy, én tudom évek óta szenvedek a mandulámmal

Aranyoska már a 37. hét ;) nagyon izgi.

Köszönjük Eszter a híreket, továbbra is nagyon drukkolunk Macséknak!

Angie Gátmasszázsolaj: én a Weledát vettem dm-ben 2300 forint körül. 34. héten kell kezdeni.

Ancsa gondolok rád holnap :) ha visszaforgathatnám én is ilyen szűk körűt tartanék, max egy kis vacsival utána nem olyan nagy szám a nagy lagzi mint ahogy az ember gondolná. a férfiak legalább ihatnak :P a nőknek viszont viselkedni kell mindenkivel foglalkozni, közben senkire nincs igazán időd stb. nekem kicsit csalódás volt

Nálunk kész a háló-gyerekszoba festés nagyon szép lett majd csinálok fotót. Trópusi narancs színű szép élénk, vidám :) Én szeretnék egy-két hét alatt mindennel végezni, takarítás, pár babacucc még. Csak rossz hogy közben még dolgozgatok mert úgy érzem alig haladok. Meg most már Apit is befogom rendesen nincs kifogás. Ha meglesznek a kórházi cuccok én is egy helyre pakolom,ha valami történik gyorsan össze tudjuk rakni. Aztán a 37-38. héten pakolom be majd táskába, mivel a családi dolgokból kiindulva nálunk inkább a túlhordás jellemző.

Most megyek dolgozni, aztán szeretnék haladni a pakolással, este meg megyek még hálózsákokért. Addig is ügyesen csajok ;)

Kép
vayacon
 
 


dorka, ha van időd, gyere és számolj be nekünk az uh eredményéről.

vayacon: nekem a 28.héttől van manuális méhszájvizsgálat. szerintem ma sem fogom megúszni, pedig uh-n keresztül sokkal kellemesebb. :)
szobáról kérünk majd képeket. :)

gyancsi: gondolom izgulsz már a holnap miatt. :) biztos minden szép és jó lesz. :)

kérdeztétek a szoba színét, zöld lesz, ilyen halvány zöld. vagyis a hivatalos megfogalmazása szerint lime színű. :)

most megyek, picit megpróbálok aludni még doki előtt. az éjszaka sajnos nem sokat aludtam. :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Lányok, vagyok, élek, stb... csak olvastam már egy ideje a hsz-okat! :D

Eszter, aranyos vagy, h. (itt is) aggódsz értem, de nem, nem játszunk kórházasdit most!
Ja igen, most kicsit belassultam Macs-hírek-hozásával :oops: De maradt Balázs és Kitti! :wink:

Mindenkinek köszönöm a biztatást, de még mindig nem jó vmi! Házidoki szerint gyulladás, de gyogyót nem kaptam rá (vagy ezt már írtam?), kicsit javult a helyzet, de még mindig nem megyek messzire, azt is autóval! Kezdem unni, mert most meg már eszméletlenül éhes vagyok! Úgy vagyok vele, h. eszem-iszom (na nem sütit, csokit), aztán ha kijön, hát kijön :roll: Ma is hívom a házidokit majd később, h. jelentsem az állapotomat!
Még nem értem el a nőgyógyit sem, de most már nem is érdekel! Azért elég jó, h. ő a fogadott szülészem, nem? :shock: :twisted: Kicsilány szerintem is jól van, csak legalább úgy csinálhatna a nőgyógyi, mintha érdekelné, h. élek vagy sem! Na nem idegelem magam!

Tatjana, nagyon izgi munkád lehet, szerencsés vagy és ezek szerint okos is! :wink:

Ancsa, várjuk majd a fotókat! Hát eljött a nagy nap! :D
Húú micsoda szék/fotel lehet az!!! Még beszél is netán? :lol:
Nekem is kellene takarítanom, de... annyi mindent kellene csinálnom, amúgy és nem merek semerre mozdulni :?

Eta, tesódnál is volt ilyen "tisztulás"? 3 hétig??? :shock: És csak úgy abbamaradt vagy szedett vmit, nem emlékszel? Én már ki vagyok tisztulva azt hiszem :D

Vaya, nekem azt mondta a szülésznő, h. a betöltött 36. héttől kezdjem csak a gátmasszázs... vagy rosszul emlékeznék? :oops:
Hát ja, a csecsemősök gondolom a legegyszerűbb megoldást választják, nem számolva azzal, h. emiatt az anyuka majd szenvedni fog a baba etetésével... az már nekik édes mindegy :roll:

Dorka, tudom, milyen jó a kórházi koszt: nyami-nyami :D
Lehet, h. hazajöhetsz? Vagy csak 7végére? Kitartás! Na mi volt az uh-on?

Mike, ügyi vagy az autógumi eladással! Jól jön minden forint!

Most ennyi, de akinek nem írtam és gondol/t rám, annak is nagyon köszönöm!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: