Köszönöm mindenkinek a kérdésekre a választ!
Eddig van 3 ágynemű garnitúra, az elég bőven. Cumisüveg nem árt,ha van, ezek szerint,az jól jöhet mindig. Gondoltam olyat veszek,aminek füle is van, azt később a baba is meg tudja fogni (ha egyáltalán használni fogjuk). És a cumira is figyelni fogok!
Pelenkázó.....apával majd csináltatok egy fiók szerű valamit fából és abba fogok majd venni azt a puhábbik betétet. Így nem is lesz kemény, csúszkálni sem fog és bárhová oda tudom rakni. Tök jó sokat segítettetek, köszi!
valijja!
Szerintem az uh ad biztos eredményt a méret alapján, nem a doki tippelése. Olyanokat hallottam (nem tudom mennyi a valószínűsége), hogy ilyen népi mende-mondákból hogyha az első időben nem volt hányinger, vagy ha 3-4. hónapban már növekszik látványosan a poci, akkor fiú. Nálam mondjuk így volt...
Mi babaruhákból szerencsére kaptunk egy csomót, de mi inkább uniszexet fogunk venni,mert ha a kistesó majd lány lesz ne kelljen lecserélni a készletet. Persze biztos lesz azért benne néhány fiús darab is!
panny!
Nem is értem miért erőltetik azt a nyomorult afp-t!
De a lényeg,hogy minden rb. van nálad is!
Tényleg kár,hogy nem mutogat.
Bár, mi már tudjuk a 12. hét óta, mégsem tudjuk a nevén szólítani,mert még mindig több esélyes!
mannogab!
Üdv a fiús anyukák között!
Nálunk is Máté az egyik név!
...Meg Dániel a másik. Most úgy tűnik ez a két név az esélyes, dehát sok idő van még februárig!
Nekem a Máté tetszik, de apa még vacillál.
brita80!
Jó, hogy írtad,hogy minden pelenka átereszt,mert tuti ott pánikoltam volna,hogy valamit rosszul csinálok!
littlebaby!
Nagyon édesek a képek!!!!!!
Mi majd kb. a 25-26. héten megyünk.
beataa!
Nagyon tetszett ez a felfelé pisilés!
És tényleg! Mindenki azt meséli,hogy fürdés után,amikor már minden tiszta vagy pelenka felrakásnál szokott jönni egy jó adag pisi.
Húúúú, az a hálóing tök jó! Kórházba majd tuti olyat ajánlott vinni. Meg még otthon is praktikus, főleg így,hogy télen szülünk!
kacsamama!
Jöhetsz hozzánk is takarítani,mert bennem nincs ilyen láz!
Bogi nagyon édes lehetett! Tök jó,hogy ennyire várja a kistesót! Biztos nem fog sokat változni akkor sem,hogy meglesz a csöppség.
ani983!
Gyomorsavhoz nem tudok hozzászólni, sajna....szerencsére nekem nincs.
judysz!
Én voltam az Europarkban abban a boltban,amikor ágyneműt kerestem. Akkor épp nem volt,de nagyon kedvesek voltak,kérdezték milyet szeretnék, fiúnak vagy lánynak. Felírták,hogy rendelnek. Igaz, 7000-9000 Ft között mondták és mondtam,hogy inkább mégsem, mert az egy kicsit húzós nekem, inkább varrok. Igaz,mást nem néztem, de majd kimegyek a napokban, úgyis itt dolgozom nem messze.
maumacko!
Üdv köztünk!
Figyu! Az aggódás nem fog megszűnni azzal,hogy megszületik a csöppség. Sőt! Utána jönnek még a jobban aggódós időszakok. Szóval fel a fejjel, és tessék örülni,hogy itt tartasz.
Én is így indultam (sőt,szerintem mindenki). És eldöntöttem,hogy bármikor történhet bárkivel bármi. Most ez van és ha "csak" eddig jutottam el,akkor is örülök neki, mert más még sajnos idáig sem tud eljutni. Nő a pocak, mocorog a csemete, néha látom a kis fejét kidudorodni...csodálatos érzés!!!!! Persze ha most valaki baj lenne biztos nagyon megviselne, de örülnék,hogy átélhettem, és minden nap boldog vagyok ettől a tudattól!
Nem tudom mennyire sikerült jól fogalmaznom,de a lényeg,hogy tessék félretenni a rossz gondolatokat és örülni!!!!
AFP pedig tényleg felesleges. Nekem is rossz lett, de az uh-nál mondták,hogy egyértelműen semmi gond!