Új privát üzeneted érkezett!

kati

gondolhatod h én is elkeseredtem,pedig úgy mentem volna én is.de még belépőt fizessek,parkolóhelyet és még benne van a reckir h semmit nem ér az egész...inkább kihagyom.
holnap akkor felhivom őket.és rákérdeztél h mit adnak érte?hogy tuti legyen.

KépKép
bettike83
 
 


Kati, Bettike, nem akarok beleszólni a babaexpo-s dolgaitokba, de ez más, mint az, amit sok ember szidott. Én úgy tudom, hogy a pesti Hungexpos börze nem volt valami jó... Ugyan idén nem voltam a győri babaexpo-n, de a belépőjegy kb 4-500 Ft szokott lenni, amit beválthattok akkor ha vesztek egy csomag pelust. (legalábbis akárhányszor voltam, mindig így volt) Mindig voltak új dolgokat áruló eladók és használt cuccosok is. Ebből szokott több lenni, úgy képzeljétek el, mint egy óriási turit. Aki szeret "vadászni" annak megéri. Én egyébként könyveket, játékokat is vettem már a börzén.
Azt nem tudom, hogy Nálatok pontosan hol lesz helyileg, de itt nálunk egy sportcsarnokban szokott lenni és nem kérnek parkolási díjat. Gondolom ilyet csak ott kell fizetni, ahol amúgy is fizetős parkolók vannak csak a környéken.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

nem tudom,én sem voltam még ilyenen,ez babaexpo lesz asszem.

KépKép
bettike83
 
 

 
 

Bettike, pont ezt mondom én is! Ez Babaexpo lesz (láttam a netes hirdetést), itt nem olyan drága a belépő és szerintem nem kell parkolójegyet sem fizetni! :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, ma bekerült az ajtó a helyére, holnap leverjük körbe a falat, kell rabic hálót feltenni, és bevakolni, utána mehet majd a csempe fel. Hétvégén kicseréljük az ablakot műanyagra, ami kicsit nagyobb lesz mint ami most van, hát még pár hétig kupi lesz!! :)
Mensi...hát holnap már el is fog múlni szerintem....
Vigyázz magadra!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


megjártam a védőnőket.
afp eredményem: 1,47, amit jónak értékelnek. ellenanyag szűrésem is negatív.
súlyom 60dkg-ot gyarapodott.
délután megyünk uhra!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


dike: gyere a hírekkel!!!! mindjárt fél 10!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag

jólvan akkor..de igy sem tudom h eljutok e.meg már gyakorlatilag megvan minden,a pénz meg korlátozva van,még kell vennem kádat,anyagot az ágyneműhöz.lenne mire költeni.meg le lettem szurva h ne vásároljak annyit mert akkor mit vesznek nekünk a sogornőmék meg anyós(ezt a sogornőm mondta)és azóta leáltam a vásárlással.

KépKép
bettike83
 
 


betti: este gondolkodtam még. belépőt nem tudom, de parkolás tutira nincs. a lánchíd utcai csarnokban lesz, ami egyébként sem fizetős övezet.
szerintem mi kimegyünk szétnézünk. és én még nem is vásároltam semmit!!!
de majd ma a genetikai után tutira veszek valami szépet!!!!! már alig várom!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, ha tudsz valamit es miutan korbe telefonaltal a hirrel mindenkit, irjal am Nekunk!!!! Kicsikevel mult 10 ora, remelem elered a dokit! Tukon ulok!!

Kati, gratula az eredmenyekhez!!! :wink: :D :D
Vendég
 


Mona, Nektek tovabbi jo munkat!! Ez a Ti honapotok lesz. Uj furdo, uj remeny, remelem sikerrel!!! Ha kesz a furdo kapjunk fotokat!!! :wink:
Vendég
 


szia bogi!!!! már régen "beszéltünk". tök jókat nevettem a maileden, amit küldtél.
suli, munka, ebéd????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


jajj lányok nagyon rossz hírem vann:(13 ból csak 2 termékenyült meg:((( nagyon félek h őket is elveszítjük:(((

KépKép
dike
 
 


Szia Katiiii!!!!!:)
Az jo, ha tetszett amit kuldtem!:):)
Koszi, sulinak mar vege, mult heten kivegeztem, ennyi volt. Ebed ma van tegnaprol, rakott kelt csinaltam es gofrit de ma lehet lesz rantott husi is francia salival mert holnap egesz nap melot fogok keresni. Ma is ki kellene mennem ide egy agencybe ami irodaba kozvetit csak utalom mert mindig leraznak, hogy nezzek neten. A Procter&Gamble-nel is neztem munkat, most talaltam kettot is amihez ertek es nekem valo, mindkettonek okt. kozepe a jelentkezesi hatarido.:(:( November is lesz mire behivnak interjura de addig nem akarok itthon dekkolni.:( Ez van Kati de kicsit el is vagyok keseredve. Ugy erzem egy helyben topogok, meg azt is erzem es nem tudom miert, hogy itt nincs jovom. Belul valahogy ez jon ezt diktalja a lelkem. Egyre tobbet agyalok azon, menni kellene haza, otthon kellene keresni valamit.
Neked, gyerkoc? Mocorog? Mikor mesz uhura ma? :D
Vendég
 


Dike!!! Ez a ketto azert maradt meg mert kettot is akartal beultetni. Ez a ketto a Tied!!! Ha eddig ilyen erosek voltak, azok is maradnak! Ha csak egy marad meg, az is jo!!! Meg ne szomordj el! Meg nincs miert!!!!! Drukkolok!!!!! Most drukkolok csak igazan!!!!!!++++++++++
Vendég
 


köszönöm bogarka!:(((

KépKép
dike
 
 


dike!!! nem szabad elkenődnöd!!!! kettő megmaradt!!!!!! abból lesznek az ikreitek!!!! legalább nem a doki választja ki, hanem a sors eldönti, h melyik akar hozzátok jönni!!!!
fel a fejjel, drága!!!!! nem ám pityeregni!!!! pozitívan!!!!!
ha meg most nem, akkor a következőkből tutira ott lesz a babátik, babáitok!!!!!!

bogi: te is el vagy kenődve úgy hallom!!!! na ne mááááá!!!! lesz munka!!!! okos, ügyes vagy!!! nem hagyod magad lerázni!!!
én ma halászlevet csinálok és aranygaluskát vaníliasodóval.
negyed 5re megyünk. ma már éreztem többször is a bébinket!!!

és egyedül jönnél, vagy apával???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike!!!! Ha a doki azt mondta volna, hogy 7 sikeres, az sem tuti garancia a holnapi tulelesre. Az eselye ennek a kettonek is megvan a sikerhez!!!! A nagy szamok torvenyet....inkabb hagyjuk, ez sem jelent semmit. Bizni kell ebben a kettoben!!
Vendég
 


Kati, de fincsit fozol!! En ennyi idos koromban nem voltam a konyha ordoge. Mondjuk nem is voltam rautalva mert egyedul eltem es csak bekaptam valamit. Ugyi vagy!
Babo meg rugkapaljon csak!:) Meg majd uhun ficankol majd, tuti!!:) Orokmozgo!:):)
Apaval mennek igen! Csakis Vele!! :wink: :wink:

Dike, igaza van Katinak, ez a ketto akar leszuletni Hozzatok!!
Vendég
 


dike

drukkolok a kettőnek is,jó erősek legyenek :) drukk+++++++++++

jővő szerdán megyek dre,tök cuki volt a doki,kis közvetlen.

KépKép
bettike83
 
 


betti: de örülök neki! dvd-t milyet kell vinni?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


azt mondta nem kell dvdt vinni,ők adják

csak a kiskönyv kell.

KépKép
bettike83
 
 


Dike, nagyon szépen kérlek ne kenődj el!!!!!!!!!! Most semmi mást nem szabad Tennetek a Férjeddel, mint azt, hogy mondogatjátok, hogy osztódni, fejlődni fog az a két kicsi megtermékenyült petécske!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon fontos, hogy CSAK POZITÍV gondolat legyen Bennetek!!!!!!!!!!!!!! Én drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kati, gratulálok a jó AFP eredményhez és izgatottan várom a beszámolót az uh-ról. (meg persze a képeket is, ha lesznek)

Bettike, ha sok dolgot vettél már akkor megértem, hogy filózol azon, hogy elmész-e a bababörzére. Így tényleg lehet, hogy felesleges lenne.

Bogárka, sajnálom, hogy így érzel a kint léttel kapcsolatban és totál megértelek, hogy azt érzed, hogy egy helyben topogsz... de azért én csendben drukkolok, hogy találj magadnak olyan munkát, ami kielégít (mármint munka értelemben hihihi) és nem rombolja az önértékelésedet!

Mona, látom még egy darabig eltart a fürdő helyre pofozása, de tutira megéri! Amúgy Ti élvezettel csináljátok vagy kicsit nyűgösnek érzitek az ilyen fajta munkát? Nálunk a férjem baromira élvezte az építkezést, felújítást. Mióta elkészült minden sokszor mondogatja, hogy de jó lenne megint belevágni... Nálam vegyes volt a dolog. A takarítás részét utáltam, de látni azt, ahogy minden a helyére kerül, jó volt!

Beze, majd mesélj a kis pihenőtökről, meg kérünk fotókat is!
Ez a vizesedés nem hangzik túl jól... dokid mit mondott róla?

Nika??????

Nita??????

Mia?????

Rita, itt van 3 kép a hordozóról. Természetesen van hozzá
újszülött szűkítő betét és a biztonsági övre tehető puha párnázott izé is (nem tudom hogy hívják... :oops: ), csak ki kell kotornom egy táskából.
A 2. képen látod a megragasztott kupolatartót. Kívülről ráerősített a férjem egy átlátszó műanyag bigyót és így jobban tart mintha csak a törött részt illesztette volna össze. Egyébként maga a napfénytető huzata rálóg, így nem is látszik.

Kép

Kép

Kép



Ma voltam védőnőnél, már csak egyszer kell mennem. Minden OK, a vérnyomim a szokásos béka s@gge alatti. Azt mondta, hogy az előző szülésem és a mostani tüneteim alapján elég nagy a valószínűsége, hogy gyors szülésem lesz. Javasolta, hogy lassan kezdjek mindent elrendezni magam körül és utána megnyugodhatok, hogy már CSAK várni kell a pillanatot. Én azért még egy hónapig szeretném bent tartani Gergőt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, de jo, hogy jottel!!
Jol nez ki ez a hordozo. Rita jol jar vele.
ahhh, total 1 helyben topogok. Ma elugrottam ide a kozeli munkakozvetitobe akik irodai munkat adnak, adnanak, es jol elhajtottak, ugy neztek ram, mint egy hajlektalanra. Bezzeg a mellettem allo szegeny pakisztani, irani, iraki, palesztin, indiai franc tudja ki volt kisebbsegire ket pofaval vigyorogtak es kinyaltak a kisebbsegi valagat. Azota mar tuti melot is kapott. Es ez nem az elso eset. A multkor azt mondtak, van munka, csak nem nekem. Kerdem, akkor megis kinek??? Azt mondtak: az indiainak! Apppam ezt a diszkriminaiciot! De en fogjam be a szam es legyek tolerans a kisebbseggel! Ja, hogyne! Es meg az adovisszateritesem sem kapom meg. Ezeknek a kisebbsegieknek meg meg lakber tamogatast is fizet az allam. Ez a sz.r orszagot.
Vendég
 


Kép

ez a kép olyan megható volt,majdnem elpityeredtem rajta :)


Byron és Lincoln egypetéjű ikrek, első ránézésre mégis kevés hasonlóság fedezhető fel közöttük: Byron mintegy háromszor akkora, mint testvére. A jelenség oka az úgynevezett iker-iker transzfúzió.

A két kisfiú Sydneyben jött világra. Édesanyjuk mesterséges megtermékenyítéssel fogant, terhessége az első hónapokban problémamentes volt. Később azonban kiderült, hogy az úgynevezett iker-iker transzfúzió miatt az egyik magzat növekedése normális, míg a másiké messze elmarad mögötte.

Iker-iker transzfúziónak nevezzük azt, amikor az egyik magzatból vér áramlik a másikba. Ez az állapot kizárólag egypetéjű ikrek esetében alakul ki, ha a táplálásukat szolgáló méhlepény közös. A transzfúzió a két magzathoz haladó két köldökzsinór erei között kialakuló összeköttetés, anasztomózis útján valósul meg. A donor magzat (amelyikből a vér a másikba átfolyik) vérszegénnyé válik, fejlődésében elmarad, míg a recipiens (a vért kapó) gyorsabb ütemben növekszik.

A terhességek 3-5 ezreléke egypetéjű ikerterhesség. Az egypetéjű ikrek méhlepénye az esetek 75 százalékában közös. Közös méhlepény esetén az iker-iker transzfúzió gyakorisága – különböző vizsgálatok adatai szerint – 5 és 38 százalék között változik. Az iker-iker transzfúzió minden esetben koraszülés veszélyét rejti magában, következményei függnek a vérátáramlás mértékétől. Az ausztrál ikerfiúknál megfigyelt mértékű transzfúzió az esetek 60-100(!) százalékában végzetes legalább az egyik magzatra nézve.



Így jött világra Byron 1570 grammal és Lincoln 520 grammal. Mindkettejüknél felléptek problémák: Byront rövid ideig lélegeztetni kellett, Lincoln pedig a folyamatos lélegeztetés mellett szívműtéten is átesett.

Mára már mindkét csecsemő állapota stabil. Byron az elmúlt másfél hónapban több mint egy kilót gyarapodott, Lincoln mindössze 300 grammot. Byront a szülei már most hazavihetik a kórházból, és ha minden jól megy, Lincoln egy hónap múlva követheti testvérét.

az én babucim már 800gramm körül van,azért durva h 520 grammal és életben maradt :) megható,kis csodababa.

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!!!

itt vagyunk!!!! úgy vagyunk, mint anno zsuzsiék. a gyerekem a mai uh-on hátat fordított és úgy mocorgott, h megállíthatatlan volt. semmit nem látott a lába között. vagyis nagyajkakhoz hasonlót, meg vagy kukit, vagy köldökzsinórt. azt mondta, még mindig nem meri kimondani, mert a lányból még lehet fiú, de ha kimondja, h fiú, akkor az már nem lehet lány.
de a méretei és a "viselkedése" alapján tutira lány. anyukája génjei.
először a fejét mérte, ami 4 cm és ez alapján 17+3 nak írták, de utána megmérte a combcsontját, ami 3,2 cm volt és ez 18+6nak felel meg.
de minden belefér korának. egyébként mindene megvan, mindene a helyén.
holnap jelentkeznem kell egy kórházi uh-ra biztos, ami biztos alapon, h lássanak másik géppel, másik orvos is.

a lényeg, h minden oké.

sajnos képet nem tudok tenni, mert megint videot kaptunk, de én bevallom, h semmit nem látok rajta, pedig mutogatta, h ez a lába. mondom neki, h értem én, meg látom, csak nem tudom, h honnan hova megy. :lol:

16án bepótolom a 4d-s képekkel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzeljétek, mióta hazaértünk érzem a hasamon kívülről is a rúgásokat!!! fantasztikus!!! persze senki nincs itthon!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág! Mi mindig úgy állunk neki a felújításnak, hogy alig várjuk, hogy elkezdhessük csinálni...a nehezebb, ráfázósabb részeknél mindig káromkodik az Uram, főleg, ha közben egyéb munka miatt zaklatják. A nagyon koszt nem szeretem, alig várom már, hogy rend legyen...mi ugye régi házban lakunk, a falak nagy része vályog...hatalmas porral jár minden...egyébként mi mindig megbeszéljük, hogy na most leállunk a felújításokkal, de aztán nem bírjuk abbahagyni, valamit mindig csinálunk!
Nagyon jól néz ki a babahordozó, ha nem veszi meg senki, akkor én majd egyszer, ha úgy alakul szívesen megvenném...:)

Dike, nehogy elkenődj, nincs okod szomorkodni!!! Hiszen 2 sikerült! Ebből még simán lehetnek ikrek is!!! Tudod, csak pozitívan!!!

Bogárka, neked sem szabad szomorúnak lenned!!! Kinezes nővel nem beszéltél mostanában?

Mia merre vagy? Ne tűnj el!!!

Bettike igazán megható amit írtál! Annyira édesek a babák, hihetetlen, hogy ilyen kicsi, és túl élte!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati, örülök, hogy minden rendben van Veletek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati, de jó, de jó, de jó!!!!!!!!!!!!!! Látni a rúgásokat tényleg fantasztikus! Örülök, hogy minden rendben Veletek és izgatottan várom a holnapi uh-s beszámolódat! Most már csak megmutatja a lába közét Bogyóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mona, szívesen tartogatom Neked a bébihordozót, ha Ritának nem kell! Úgyis jön az október... :wink: Ugye tudod mire gondolok? :wink: :wink: :wink:

Bogárka, nagyon gááááááááááááááz ahogy bánnak Veled kint a munkaügyisek... ez tényleg diszkrimináció!
Ugrálókötelezés megy még?????? Én annyira mozognék már egy kicsit... pedig egy darabig még biztos nem lehet. Szülés után meg erőm nem lesz hozzá. Na de mindegy, jövő nyárra formába hozom magam!!!!!! Úgyis mondta a férjem, hogy tavasszal több bemutató is lesz a színházban, így márciustól júniusig nagyon keveset lesz itthon. Mindent egyedül fogok csinálni, de nem bánom, jobb így mintha most ősszel vagy télen lennének a bemutatók. Gergő születése után nagyobb szükségem lesz a segítségre.

Bettike, nagyon megrendítő ez a fotó. Pláne úgy, hogy a novemberi topikban pont ma kellett megcsászározni egy kismamát, aki ikreket várt. Kb így nézhetnek ki a babái. Az egyik másfél kiló körüli (fiú), a másik 950 g (lány). Sajnos nem működött rendesen a kislányt ellátó lepény, így nem fejlődött rendesen és kényszercsászár volt... A fiúcska rendben lesz, bár még lélegeztetőgépre szorul, de a kicsi lányért nagyon kell drukkolni...

Ma több, mint 2 órán keresztül vasaltam Gergő rucikat meg textilpelusokat. Annyira jóóóóóóóóóóó volt, csak megfájdult utána a pocim. (Bár szerintem nekem már mindentől megfájdul. :? ) De aztán pihiztem és már sokkal jobb. Szerencsére ma itthon van a Zuram és kiszolgáltattam magam. :twisted: Ő fürdette Bencét, tálalta a vacsit és szedte le az asztalt. hmmmmmmmmm az élet apró örömei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


dike!
Én, mint "kívülálló" is hadd mondjak valamit!
Két babát fognak beültetni, teljesen mindegy, hogy most tíz vagy tizenöt termékenyült meg, általában kettőt szoktak beültetni.
Talán ahogy itt az egyik lány is mondta, ezek az embriók vannak nektek szánva.
Most kösd fel a bugyid, anyukám, szedd össze magad, koncentrálj arra, hogy nemsokára lavórral a kezedben fogsz szaladgálni, mert mindenhová hányni akarsz majd. :) Aztán meg aluszékony leszel a pocakod meg szépen gömbölyödni fog. :) nincs idő itt kérem elanyátlanodni, ez most nem erről szól, ez most nem az az idő, amikor el kell kenődni.
Neked most gyönyörű babókat tesznek a pocidba és te attól a pillanattól tekintsd magad nyugodtan anyukának. :)
ilduci76
 
 


Virág persze, hogy tudom mire gondolsz:) Bárcsak-bárcsak...:)
Fantasztikus érzés lehet, azokat a pici ruhácskákat, pelusokat készítgetni:) Vigyázz magadra, használd ki az ilyen alkalmakat, amikor otthon van AzUrad, és pihenj!!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, hamarosan Te is megtudod, hogy milyen érzés kisrucikat vasalgatni...
Tényleg Te nem csináltál még olyan bababevonzó képmontázst, mint Zsuzsi??? Tudod, keresel cuki babafotókat, csinálsz egy posztert és minden nap többször rápillantasz és koncentrálsz arra, hogy valaki beköltözik a pocidba! Hidd el, nem hülyeség!!!!!! a gondolatnak teremtő ereje van!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csináltam én is posztert!!!:) Bevonzok én is egy kis Bébit!:)
Most megyek, hazaért az Uram, adok neki vacsit!
Puszi!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Neked is jó éjt! Puszi!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág neharagudj de én avgy ott hagynék mindent vagy meg mondanám neki ha nem tetszik valami meg lehet csinálni esetleg segíteni!!!!!!!
bocsi csak felment a pumpa..........

Zsuzsi nem semmi ennyi vért levenni 1 vénából_((((((
holnap lehet felhívlak...még sajna mindíg folyik az orrom...de már nem fáj a torkom...tehát javulok:))))))

jaj Kati ÁLOM SZÉP MENYASSZONY VOLTÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és az a torta is GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati a MOM értéked mennyi lett?de tényleg jó az eredmény.......

Bogi sajnos ÉL!!!!!!!!!!:((((((((((.....ma beugatott hogy büdös kurv@........mondtam neki ne ugass mert szájon b@szlak..........

DIKE NAGYON NAGYON NAGYON DE NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti melyik börzéről mondták ezt??????

a pesti börze mindíg jó.........én mindíg ott vagyok sok jó cuccot és babahamit veszek occsóért:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Mi a párommal június óta próbálkozunk, de sajna eddig nem jött össze(tudom, h 4hónap nem a világ :)). . . Illetve tegnap óta menstruációs fájdalmaim vannak és világos barna folyásom, kisebb hasmenés, gyomorégés . Ilyen barnázásom sose volt, mindig csak hirtelen zlutty volt eddig. olvasgattam, h mindezek lehetnek jelek, de mkinél párosult mell feszüléssel, nagyobbodással, de nálam semmi ilyesmi nincs. Úgy érzem, h bármelyik pillanatban megjöhet.Átlagosan 41naposak a ciklusaim (32-61 között változó) szóval a számolgatásnak sok értelme nincs, de a ciklusom 21. napján 1értelműen éreztem a peteérés jeleit, ma vagyok a 32. napon. ami nálam sajnos 1általán nem jelenti azt, h késik. . . 1 szó mint száz, szerintetek lehet h azért barnázok és fájdogálok??? :)) Mikor teszteljek? :)
fatamorgana
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nemírok senkinek most,ne haragudjatok!Húzós napokon vok túl :roll:

Tomikám vasárnap egész éjjel hányt,úgy óránként! Hétfőn reggel elvittük dokihoz,kapott szurit és azóta szerencsére csak egyszer hányt,de még hétfőn!
Gyógyulgat,hihetetlen mennyit fogyott szegénykém.... :cry:
Fekete karikás a szeme alatt,olyan kis vékony lett,de remélem mostmár megerősödik,ma megyünk vissza a dokihoz!
Tegnap már volt étvágya,de még milyen :wink: Inni is iszik,mostmár nemkell itatnom,mert vasárnap éjjel és hétfőn is itatnom kellett...
Nemvolt láza,és doki gyógyszert sem adott,csak c vitamint és b6 vitamint kellett adnom neki, de tegnap óta folyik az orra...


Velünk minden oké,tegnap voltam védőnőnél,megjöttek a véreredményeim,minden tökéletes!Vérnyomásom is rendben van,vizeletem is oké,meg ezt a down szűrés eredményét vettem fel még,az is negatív szerencsére!
Viszont híztam 2kg :oops:
A héten akartam menni dokihoz,de áttettem a jövőhétre,mert most nincsen rá zsé sajna,pedig már olyan kíváncsi vagyok,hogy ki lakik odabent :D De ami késik,az nem múlik :wink:

Ne haragudjatok,hogy ilyen vagyok és csak magunkról írok.... :oops:

Ölellek titeket!♥
Vendég
 


kati! örülök h minden rendben veletek,nagyszerű érzés lehet ahogy látod,érzed h rugdos!

ildikó! köszönöm a megható szavakat!!!!bárcsak így alakulna!

fatamorgana! sztem nagy esélyed van!!!drukkkkk!mikor tesztelsz?

mia! szegény tomika, gyógypuszi neki! örülök h minden eredményed ok lett!!!:))

csajok másfél óra és kiderül minden!nagyon féélek,szorítsatok!

KépKép
dike
 
 


dike!!!! most senkivel ne foglalkozz, még nézz meg egy vígjátékot, vagy nézzél itt a neten poénos videókat!!!! én nagyon drukkolok, itt vagyok, figyellek!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag! nem nagyon értem, h milyen beszámolót vársz. pár hozzászólással feljebb leírtam mi történt az uhu-n.
annyira telik az idő!!!! lassan mehettek babázni!!!irigy vagyok :oops:
szerettétek a hordozót? csak azért, mert mi is pierre cardin babakocsit készülünk venni.

nita: a MOM-om 1,47 lett. fiúk??? gyógyulj meg és vidd a mi energiáinkat is zsuzsihoz, de gyorsan!!!

mia: tomikának sok-sok puszika!!!

mona: ott lesz az a november!!! és lehet, h egyforma hordozónk lesz, mert mi is olyan kocsit készülünk venni olyan hordozóval!!!
kérünk képet.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni....

Csillagvirág
Egyellőre még várunk a hordozó kérdéssel. Szóval ha lesz rá vevőd, nyugodtan add el, ha meglesz még és emelett döntünk (mert lehet veszünk újat) akkor majd megvesszük.

Alig van időm, úgyhogy Regi holnaptól egész napos lesz az oviban. Párom még ma itthon lesz, jól halad a szigeteléssel.
Holnap megyek dokihoz, jó is lesz, mert az előbb annyira begörcsölt a méhszáj körül, hogy azt hittem itt a vége, biztos kinyílt a méhszáj. Ilyen görcsöt még az első terhességnél, és ezidáig sem tapasztaltam. Nem szeretném így 22 hetesen elveszteni a babámat. Még vérzés ugyan nincs, de a görcs nagyon megijjeszett, azt hittem nem is bírok bejönni a lakásba. Majd valamikor jövök, de igyekszek sokat pihenni, meg most úgyis csak nyafognék.
Majd jelentkezem, és igyekszek visszaolvasni.
Vendég
 


Szia Lanyok!

Mona, a kinezes novel nem beszeltem mostanaban. Allandoan nem szeretnem a gondjaimmal terhelni, eleg "sokat" irtam Neki miota visszajottem. Viszont Nektek ha minden igaz akkor az oktober sikeres lesz!:):) A kinezes no szerint. :wink: Legyen igaza!

Viragom, csucs, hogy Apjuk igy besegitett. :wink: :D Es persze, hogy bent lesz meg Gergo egy jo darabig!!! Simaaaan!!! Lat majd meg a vilagbol eleget nem siet, hidd el! :wink: Mondd Neki, hogy novemberig maradjon bent vagy legalabb oktober vegeeig! En akkor szulettem! hihihi Egyebkent igen, ugralozom meg! Minden nap 45 perc torna van, egyik nap ugralozok, a masik nap tornazom ezzel a Polar oraval es miota hasznalom (Tesom most hozta utanam otthonrol) egesz szepen lefogytam. 52 kg a versenysulyom es most 54nel jarok az 58rol. Persze eszem edesseget :oops: tegnap is benyomtam 4db gofrit, meg jegkremet meg szombaton megettem egy zacsi gumicukrot es meg sorolhatnam de igy ezzel az oraval tok jol fogyok. Ez az ora egy vilagbajnok! Majd szepen csinike leszel Te laziban amikorra szeretnel!! Az alakod kifogastalan, gondolom a hasikad is szepen vissza fog menni. Figyu az a krem amit ajanlottam Neked, erre is tokeletes. Ha kened vele a hasad, fele annyi ido alatt huzodik vissza, mint egyebkent. Es olyan feszes lesz, mint 18 eves korodban volt! Majd meglatod. Cickora is kenheted, feszesit, mint atom! :wink: Viragom, hajraa!! Egyelore Gergo a legfontosabb, aztan is de Te is! :wink: :wink:

Rita, remelem nincsen semmi gond!! Ird meg mit mondott az orvos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huu, most nagyon aggodom. Ez olyan rossz amikor ilyet irtok. Nem, nem, nem nyilt ki a mehszaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zarva van!!!!!

Dike, na gyere, meselj!! Itt az idoooo!! Nagyon drukkoltam. Uramnak is meseltem amit irtal, pasi energiak is mentek, ugy izgulok mit irsz!!!!!!!

Mia, jobbulast Tomcsinak!!!!!!

Nita, ez borzalmas, hogy igy beszel Veled anyosod!! Nem egy urino ez teny, felhaborito mit meg nem enged maganak! Azert utal mert elvetted tole a kicsi cuki fiacskajat. Borzalom!! Ven csoroszja!! Megis mit kepzel magarol???? Amikor meg csak egyutt jartal Apaval akkor is ilyen bunko volt???? Van akivel kedves???

Kati, draga Kati, Nalatok mizus??:) Rugdos a picike?? Micsoda elmenyeken mennek at a terhes nok! uuuuuuu, dejoooo!!!!:):) Elvezd!! Elvezd!! :wink: :D Amugy.....jol erzed Kati, eleggge el vagyok kenodve. Most Apa miatt. Ugyanis az a helyzet, hogy par heten belul megszunik az allasa. A ceg becsodol, nincs megbizasuk es a fonok most szolt mindenkinek, hogy legkesobb decemberben el leszenek bocsatva. Total kivagyok. Mar regota kuldozgeti egyebkent is a jelentkezeseit de....semmmi valasz. Es kollegainak sem. Ereztek mar vagyis tudtak, hogy sullyed a hajo de a kollegaknak sem volt meg sehonnan visszajelzes pedig kb. 20-30 emberrol van szo. Sztem anglia nagyobb valsagon megy, ment at, nagyobb a k.ki, mint otthon Magyarorszagon. Ezert is jar azon az agyam, hogy hazamenni. Csak otthon is mihez kezdunk. Ott sincs nagyobb remeny.:(:(
Vendég
 


csajok gyors vélemény kutatást tartok. mára 3 an lettek.most el kell döntenem, h kettőt kérek e vagy 3at.de azt az egyet le lelefagyasztanák, de ki nem olvasszák, csak ha majd még jön hozzá,másik lombikból fagyasztásra alkalmas.nehéz döntés. 13ból 3 maradt meg. szerintetek???kis árvácskámat kihagyjam, v viszamerjem?

KépKép
dike
 
 


vagyok csajok csak most hogy Gergő ott alszik az oviban született feleségek maraton csinálok :):):):):)

Dike: sajnálom hogy a 13-ból háromnak sikerült megtermékenyülni de én úgy tudom max hármat ültetnek vissza.
Én de ez csak az én véleményem visszatetetném mind a hármat.Legjobb esetben nagycsaládos leszel egyből :):):):):) ha meg valami folytán nem marad meg mind a három akkor egyel nagyobb az esélyed.

Mia: nagy nagy gyógypuzit küldök Tomikának+++++

nika70
Salgótarján
 
 


Dike!! Gratulalok a 3hoz!!!!:):):)
Nem konnyu dontes. Ha anyagilag nem gond a 3 es segitseged is lesz folyamatosan mellejuk mert 3 gyerek azert az nem semmi, foleg egyszerre:) akkor vallald fel, mind a 3at hiszen eselyes, hogy szepen fog Benned fejlodni mindenki. En nem mernem bevallalni a 3at. Nekem a ketto is "eleg" volna. Mi a megerzesed? Tedd felre a "sajnalatod" a 3. irant. Belul mit erzel? Fel tudod vallalni a 3at is ha ugy alakul? Lehet en vagyok bunyesz de en....igy gondolkodom.
Vendég
 


fatamorgana! sztem nagy esélyed van!!!drukkkkk!mikor tesztelsz?
Arra gondoltam, h péntek vagy szombat reggel, de nem akarom elkapkodni, nehogy feleslegesen szomorkodjak. :D Szerinted mikor teszteljek? Mert azt olvastam valahol, a pé után 12-14 napon már lehet tesztelni, de sokan írták, h még a 6 heteset se mutatta ki. Bár nekem 10-es érzékenységű teszt lapul a polcomon. :D

Brigi
KépKép
KépKép
KépKép
fatamorgana
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Mia hasmenése nem volt?...de a lényeg hogy már javul!!!!!!!!!!!azért mennek még a gyógypuszik!!!!!!!!!!!

Dike DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én kérném mind a 3-at!!!!!!!!!!!!ha meg marad mind az csak jó!!!!!!!!


Kati köszi fiúk jól vannak....Máté oviban Barni meg itt játszik mögöttem:)))
iszom a Neo citrant.......már szeretnék menni Zsuzsihoz!!!!!!!!

Brita PIHI...... PIHI....... PIHI........!!!!!!!!!!!!!!

Bogi Monának hogy tudott segíteni ez a kinezes nő????
anyós mindíg is szemét volt.....csak mikor még jártunk apival akkor a hátam mögött morgott .......mindíg hallottam............

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ez egy masik kinezes no, aki Monanak oktoberre mondta, hogy... Illetve nem is Monanak mondta, hanem valamelyik csaladtagja volt kinzesnel es Neki mondta, az illeto pedig Monanak. Mona pedig megirta nekunk meg par honappal ezelott.
Vendég
 


Bogi értem..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?