Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bizony már a finisben vagyok! Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkolást, én is nagyon szorítok mindannyiotoknak! Nem a szemprobléma zárja ki, hogy megvárjuk, hogy beinduljon a szülés, hanem maga a császármetszés zárja ki, mert ha időzített császár van, akkor az a jó, ha még nem jut be a szülőcsatornába a picuri! Okt. 6-án megyek az első NST vizsgálatra, remélem fog majd akkor is mozogni a kis Kinga, mert amúgy szerencsére aktív kis baba!
Sok puszy mindenkinek!

Kép
Kép
start7
 
 


sziasztok lányok!

Dorka!!! de jó, hogy van kölcsön laptopi! nagyon ügyesek vagytok, az 1 hét, vag akár több, pedig simán meglesz! sajnálom, hogy a szobatársad ilyen, nem lehet könnyű... de azért Te jól fogod bírni, szóval minden rendben!

egyébként ő miért van bent?

írj, ha tudsz, akár minden nap is! :)

visszaolvastam mindent, de már megint szita az agyam! :(

Gyancsi, jajj, azt mindig elfelejtem, hogy igen, sikerült anyuéknak olyan tárolót hozni! szuper! az egyiket már be is fogtam az ágyneműinknek! ;)

úszást sajnálom, de annak örülök, hogy 1-jén mégis megtörténik az, aminek meg kell történnie! :)

mi jól vagyunk, még mindig köhögök ugyan, és lehet, hogy ma vissza is megyek a dokihoz, de Beni sajnos szarul van! :( reggel apával visszavittük őt, mert nagyon csúnyán, sőt, csúnyábban köhög, mint eddig. azt hittem, csak a köptető hatása, de sajna nem. a múlt szerdai kezdődő hörgőgyulladásból, mára tüdőgyulladás lett, így erősebb köptetőre, és antibiotikumra váltottunk! csütörtökön reggel kell visszamennünk újra, ahol ismét meghallgatja a dokinéni, hogy mi a helyzet! amúgy Beni nincs rosszul, már, ami a közérzetét illeti, láza sincs, az orra sem folyik, egyszerűen a köhögése aggasztó "csak"!

a 7vége amúgy egészen jól eltelt. voltunk szülinapozni, meg aztán tegnap apával édes kettesben kajcsizni, addig Beni anyósomnál volt, amit most már bánok, mert sajnos nagyon felbosszantott újfent, és ezeket nagyon nehezen tolerálom mostanában! :(

az történt ugyanis, hogy múltkor mondta, hogy megpróbálta Benit rátenni a wc-re, hogy oda kakiljon, persze van, hogy sikerül, de akkor is csak egy-egy bogyót produkál, mert türelme még nincs ahhoz, hogy ücsörögjön ott percekig. akkor mondtam neki, hogy ezt inkább hanyagoljuk, mert mi itthon most nem erőltetjük a wc dolgot, ráadásul egy egy ilyen akció után, még 23x kakil a pelusba, ahelyett, hogy 1x kakilnak egy normálisat! na, ezt megbeszéltük úgy 2 hete, a férjemnek még említettem is, erre tegnap, megyünk Beniért, és nagyban újságolja, hogy jajj, a Beni szólt, hogy kakil, és akkor ő megint a wc-re akarta vinni, de a gyerek nem akarta! na, itt eldurrant az agyam, és kiosztottam, hogy ezt már azt hiszem, hogy a múltkor megbeszéltük, és kértem, hogy hanyagolja a témát, mire ő, hogy ő már bizony 2 gyereket felnevelt, és én honnan veszem, hogy ez jó az én gyerekemnek... :shock: :roll: meg, hogy akkor majd szólunk-e, ha ő ráteheti a gyereket a wc-re. én persze mondtam neki, hogy nem biztos, hogy az, hogy 2 gyereket felnevelt, annyira nagy szám, mert ma már teljesen más nézeteket vallanak pl. a szobatisztaságról is, mint anno, 28, vagy 39 éve, mikor az ő gyerekei kicsik voltak! na. nem ragozom, a lényeg, hogy marha szarul esett, hogy a kérésem ellenére csak presszionálja a gyerekem, ráadásul a magyarázat az volt, hogy ő elfelejtette, hogy ezt megbeszéltük... :roll: jól ki is sírtam magam, mert annyira felzaklatott, bár a férjem szerint ez egy hülyeség, mert ez nem egy akkor horderejű dolog! de sajnos nekem most nem megy elnézőnek lenni, főleg úgy, hogy már egyszer megbeszéltük, hogy én mit szeretnék!

Vikoo, nagyon szép vagy, Eta, Te is! :)

csináltattam én is végre apával egy pociképet, hát, nem lett valami jó, de a hozott anyagból ugye... :D beteszem, hogy lássátok, mekkorák vagyunk mi.

ja, és nem tudom, hogy ki is reagálta le a pocakvéleményemet, de nem a csíkok miatt mondom, hogy más, mint a tiétek, hanem azért, mert nekem a babahason felül, van még háj is jócskán, így nem egy igazi gömb alak a pocim, főleg alul... de ez van! Benivel is ilyen volt, több babát már nem valószínű, hogy szeretnénk, így ennek kell örülni! :) és még egy dolog, úgy néz ki, hogy megegyeztünk apával a Lillában végérvényesen, azzal a kikötéssel, ha esetleg mexikói jellegű babánk születne, akkor lehet Izabella! ;) alapjában, abban tökéletesen igaza volt, hogy ha a Lilla tetszik, akkor a vezetéknévvel együtt is kell, hogy tetsszen, ráadásul igen ritkán hívja az ember a hivatalos, teljes nevén a gyerekét! szóval engedtem neki, had örüljön a feje! :)

Kép

31w5d

a haskeményedőknek jobbulást, és minél több pihenést!

sophie27
 
 


Macs - mennek a drukkok, eddig jól csináltjátok!!! Kitartás!!!!

Vikoo - Naggyon szuper kép!!!! És olyan helyes kismami vagy rajta :wink: Én hiszek az anyai megérzésben. Kíváncsi vagyok, a dokkered mit mond.

Szia Dorka!!!!! :lol: Jó, hogy meg lesz minimum az az 1 hét. És ne pánikolj. És kitartás. Jó, hogy annyiszor nézik a szívhangot, és hogy így vigyáznak Rátok!!! A kórház szerintem a legbiztonságosabb hely. Én sem rajongok úgy egyébként a bentlétért, de hát ez van. Ha egyszer ez kell, akkor ez kell.

Henne - Te is úgy nézel ki, mint aki lenyelt egy kosárlabdát :lol: Aztán sehol semmi plusz. Nekem is állandóan azt mondogatják, hogy lent van a hasam. Azt a méhszáj vizsgálatot annyira én sem kedvelem :? De nagy levegő, aztán pikk-pakk túl is van rajta az ember. Gratula a félsikerhez!!! Majd meglesz a másik fele is :wink: Én úgy emlékszem, hogy általában az írásbeli a nehezebb.....vagy tévedek?

Tatjana - köszi a táblicskut!! Mandula gyuszim elmúlt, most szimpla torokfájásom van. De pénteken megint megyek a körzetihez táppénzes papírérért - kíváncsi vagyok mit szedek össze még :shock:
Mi van a lábaddal? Tudom, csomóan kérdezték....
A méretekhez gratulálok!!! Azon viszont kiakadtam, hogy megy egy kismami óriási pocakkal, és doki telefonszám utolsó 2 számjegyét kéri, és nem adják oda :evil:
A 20 kilócska ledolgozásában majd biztosan segít az új személyi edződ :lol: :lol:

Gyancsi - Cumi: én nem akartam annó adni Atinak, aztán mégis, mert megnyugtatta....de rövid ideig használta, és nagyon-nagyon korán saját magától tette le. Az ujját kb. soha nem szopta. Szerintem totál gyerekfüggő a dolog.
Madártej :lol: :lol:
Kellemes úszkálást!!! Én a kádban úsztattam Adélt, hogy enyhítsem a fájdalmat. De szerintem már ez is tetszett neki.
Drukk a pénteki esküvőhöz!! :wink:

Eta - "kicsi poci" :lol: :lol: Gratula a méretekhez!!! Nekem a 36 héten vesznek kenetet. Már ránézésre mondta doki, hogy val'szeg van valami?
Balcsis romantika - irigy, irigy :lol:

Eclipse - na igen, nincs is jobb érzés, mikor az ember megszabadul a munkától :lol: :lol: Agyongyötörted már az új mosógépeteket? Remélem jól megdolgoztattad :lol:

Ebba - 3*2 MagneB6-ot szedek. Azt mondta múltkor a doki, hogy nincs értelme többnek. A szülésznő meg azt, hogy nyugodtan vegyek be többet, túladagolni nem lehet. Persze a doki szerint cselekszem.
Ha már kaja, meg leadandó kilók - én 11-nél tartok, szerintem én viszem a prémet :oops: :oops:

Rabbe - hát igen, gyerkőc még nem maradt bent :lol: De lehet tök sokat segíthetnek a homeopátiás bogyeszok. Szerintem próbáld ki. Kárt nem okoz, max nem használ. DE HA HASZNÁL, AZ SZUPER JÓ LESZ!!!!!! Szóval vesztenivalód nincs. Én mondjuk hiszek ezekbe a bogyókba.
Megy a drukk a holnapi kórházhoz!!! Reméljük minden ok lesz!!!!
Vaddisznópöri, almás pite - hmmmmmmmmm
Én inkább a jóidőre szavaznék - esőtől depis leszek, és a ruhák sem száradnak :lol:

Csillagvirág - házimunkázással óvatosan. Én is azért jutottam oda hétvégén, ahova.....

Vayacon - Adél állandóan nyújtózkodik, és néha attól tartók, kiszakad az oldalam. Hol egy lábikó, hol egy kezecske - szinte teljesen az oldalamon. Elképzelni sem tudom, hogy éppen mit figurázik, és már-már fájdalmas.
A kiscsajotok nagyon rejtőzködő!! Szerintem menni fog a természetes szülés, még 4 kiló körül is.
Alvás - elég rosszul alszom. Tegnap meg bealudtam a nappaliban, aztán a Frizbire ébredtem Liptaival, azt a fél órát megnéztem, utána 2-ig tuti fent voltam, Ati pedig fél 6 kor ébresztőt fújt....na, úgy is érzem magam! :cry:
Olaj - nehéz megmondani, hogy mennyi az annyi. Kb. 2x szoktam pár cseppet, annyit, hogy olajos legyen a kezem. - Gondolom ezzel most nem sokra mentél :oops:
Hétvégi nagytakarítás megvolt?

Kinga - ez a sok foghúzás durva!!!!!!! Kitartás!!!!

Dokihoz okt 6-án megyek legközelebb. Felhívtam, azt mondta, hogy attól nem kell tartani, hogy szétmegy a korábbi varrat. Pihenjek mindig, attól rendeződnek a dolgok - márminthogy enyhülnek a fájdalmak. Azt mondta, hogy akkor konkrétan megmondja, hogy természetes szülés kizárva-e vagy sem.
Jósló fájás - foggalmam sincs, hogy mikor miért fáj éppen :oops:
Nekem is be kellene tökéletesre csomagolnom a korházi pakkom - sokmindent összehordtam már, de az még nem a végleges.

Bocsesz, de most nem megy több....

mikegirl
 
 

 
 

Végigolvstam, meg közben olt vizit, ebéd stb.Képtelen vagyok erre a sok mindenre reagálni, de jó volt olvasni.

Apa kórhzi ruhja, mi 400ft-ért vettük.

Fülbevaló, nekünk is lesz csodaszép, csak zt nem tudom ég, h. itt beleteszik-e.

Tapasztalt anyucik, én is nagyon örülnék, ha irnátok a jósfájásról ill. a nyákdugóról.Hogy mit éreztetek.Nagyon sokat segitenétek.

Csajok, amit Angie irt pár oldallal ezelőtt az energiákról, fogadjátok meg, pihenjetek sokat.

Mikegirl, hivd fel a dokidat mindenképpen szerintem.

Vikoo,Aranyoska,Henne,Eta,Gyancsi szpek vagytok a képeken.

Sophie, te is szép vagy, ne legyél ilyen magaddal szemben. Jobbulást nektek
!Anyós

:twisted: Én nagyon jóban vagyok az enyémmel, de ettől félek rendesen!

Gyancsi, akkor péntek? :wink:

Vikoo, a kórházzal kapcsolatosan megértelek
!

Sophie, Henne gyönyörűek a babák
!!!!

Kinga a fogakat sajnálom, hős vagy!

Vörösmacs, kitratás!!!!!4

Eclipse, örülök, h. vége a munkának
!

Megyek, nézek valami desszertet:)

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka,
kitartás, nem lehet könnyű :( de már most is jó időben, és jó súlyban lehet a babókád, és szerintem még akár 2-3 hétig is simán egyben maradtok!

Mikegirl,
sajnos magamat dolgoztattam halálra, nem ( csak) a mosigépet :evil: Most meg mindjárt szétesek, kellett nekem.
Mert ugye babaruha mosáshoz kell hozzá való mosószer.
Meg a saját ruhánkhoz való is fogytán volt, meg az öblítő is, így gondoltam mindent elintézek egyszerre... az eredmény, hazavittem háton 2l Persilt, 1l Silant, 1l Denkmit öko mosószert a DMből, meg 0,75l-es Norit mosószert külön a pelusokhoz, 2x Denkmit folttisztító szappant meg 1x Vanish folttisztító szappant.... meg a boltból paradicsomot, paprikát, kenyeret, tejet, tejfölt, virslit, felvágottat stb stb, plusz bankban voltam, meg postán, meg telefont tölteni... és kinyiffantam. Hurrá, első munkamentes hétfő.... aztán estére nem marad energia jógázni... :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Hallihó!

Dorka!
Egy hét az kutyafüle, de szerintem tovább is menni fog: ))
A szobatársadnak meg mondjál valami olyat amire nem számít, és amitől tényleg sírhatnékja támad! Hátha észbe kap, hogy semmi oka nincs idegesíteni másokat!
Lehet ez kicsit kegyetlenül hangzik, de működik.
Az ember annál inkább sajnálja magát minél inkább vígasztalják!
Te meg ugye Szupercsoport-tag vagy, tehát nem lehet SEMMI BAJ!


MACS!
Nem vagy semmi!!!
Te vagy a példaképem! Ilyen pozitívan hozzáállni! NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!!!

Gyancsi!
Nemsokára asszony leszel mi???? : ))
Végülis hol lesz a szertartás? Tessék majd képeket küldeni!
Ami a Balcsis kirándulást illeti nem sok kép született, mert bár volt fényképező, nem volt hozzá feltöltve az aku :lol:
Igy van 2-3 ami telefonnal készült de hát az NO COMMENT-es

TATJANA!
nagyon ügyi vagy hogy tudsz 5x enni, és rendszeresen írogatni, hogy mi hány KJ....
A cukrodat még mindig mérned kell? Ami a vonatos sztorit illeti: BÜSZKE VAGYOK RÁD!
Én ijedtemben biztos elengedtem volna a táskát is. A szemétládát jól elnáspágolnám... A NYAGYLEGÉNY!! Kismamát kipakolni! DE LEGALÁBB MOST MÁR PIHENSZ OTTHON!!!!!
Köszi a táblit! NEm tudom neked- vagy Szisz-nek írjam-e.... úgy néz ki marad a Gizella név..... Nagyon ráragadt: ))
Szerintetek ez gáz???

Hmmmmm: JAAA CUMI:
Szerintem csak végszükség esetén szabad használni!
Egy pl: Volt egy kissrác, akire vigyáztam.....
Kiskorában (6-13 hónap) nem használt cumit... szépen nőttek a fogai, és tök simán elaludt nélküle... Majd (2-3 hónapig nem jártam hozzá) mikor újra vigyáznom kellett rá, már a nap folyamán is a szájában volt az a szar, és nem értettem mit akar mondani.A fogai pedig... hát szépen előre dőltek......
de erről gondolom LUCuzs többet tud....
Én ha nem muszáj akkor nem szeretnék ilyeneket a szájába dugdosni.. de persze MINDENKI MÁSKÉPP CSINÁLJA

......

Kép
Kép
eta
 
 


Eclipse!

Vigyázz magadra! Azért van munkamentes hétfő, hogy az MUNBKAMENTES legyen: )))

jó mosást az új szupergéppel: ))

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Még 2 in 1 vagyunk. Ma jöttem haza a kórházból, csütörtökön bent fogtak :( annyira sokat ment a hasam! Kellett adnom széklet mintát, 2x pisit, 2x vért és kaptam minden nap többször infúziót is :( Úgy tűnik, h. vírusfertőzésem volt, de Zorka baba miatt nem engedtek el előbb, mert kiszáradás gyanús voltam (aceton a vizeletben)... Viszketés miatt (is) néztek májfunkciót, de rendben van, amúgy a kórházban nem is viszketett semmim, itthon meg újra :roll: nem értem! Hát elmondanám, h. sokat nem híztam a diétás kajáktól, meg a sok wc-zéstől :? És elég borzasztó volt, mert az infektológián feküdtem öreglányok között, azaz én egyedül voltam a szobában, de nem volt semmi társaságom :roll: Na persze ez volt a legkevesebb!

Dorka, sajnálom, h. neked is be kellett feküdni! De a sz.társnőd miért bőg egész nap? Akkora a baj? Amúgy én is sírtam minden nap, mert azt hittem előbb jöhetek haza :roll:
Kitartás!

Vaya, hát igen, már nem vagyunk a régiek :wink: Sajnálom a tanfolyást :(
Álmatlanság (ugye te kérdezted... :oops: ): konkrétan alig aludtam bent, puha ágy, amúgy is egész napos fekvés az infúziók miatt, másik szobában jajgató nyanya/ák... kíváncsi leszek itthon hogy megy majd!

Mike, átérzem a keményedést, nekem is van, de nem minden nap egyformán! Gondolom a frontok is befolyásolják :? Pihizz amennyit tudsz!

Fülbevaló: már a'sszem beszéltünk róla korábban is... hát én nem nagyon akarom :oops: majd ha nagyobb lesz eldönti, akar-e és milyet. Én is ált. iskolás voltam és nem fájt a lyukasztás! De ha kapunk és nekem is tetszik, akkor majd meggondolom :D

Tatjana, örülök, h. jobban vagy lelkileg!

Eta, Gizus baba... nem gáz! Nem lesz túl sok az óviban, suliban! :wink: Ha ez tetszeik, hát ez tetszik, max. próbáld meg őt is megkérdezni, hátha reagál rá! :)

Húúú, most ennyi, mert ugyan nagyjából átolvastam, de jó lenne kipihenni magam, ui. a kórházban nem sikerült :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Szia miauuuuu
Balázs sacc 1741 g, Kittike sacc 1220 g. Nagyon picikék, viszont kislányom keringése vészesen rosszabbodott. Holnap reggel döntenek professzori szinten, hogy mikor lesz a császár, de legkésőbb szerda-csütörtök világra kell őket segíteni. Nagyon félek! :cry:

Maccs
vörösmacska
 
 


Macs!
Minden rendben lesz, meglátod! Kittike és Balázs is egészségesek lesznek, és gyorsan fognak erősödni és gyarapodni!
Nagyon sok lelki támogatásra lesz szükségük, kívánom, hogy nagyon sok erőd legyen!
Nagyon szurkolok nektek és imádkozom értetek! Nagyon várjuk majd a híreket rólatok! Ölelés!

rodina74
 
 


Vörösmacs, nagyon sajnálom, hogy Kittikéd állapot romlott, de biztosan minden rendben lesz. elhiszem, hogy izgulsz, de no para, a legjobb kezekben vagytok!!! mennek a további +++++ energiák!!!!

Eta, szerintem sem gáz a Gizi név, de tök mindegy, hogy ki mit gondol, a lényeg, hogy nektek bejön! ;)

Dorka, köszi a dicsit! aranyos vagy!!! :)

nagyon megy az idő nektek is! minden okés lesz! :)

anyós, amúgy mi is jóban vagyunk, csak ezeket a húzásait nehezen tolerálom, főleg terhesen... :S

nyákdugó, jóslók, mint tapsztalt anyuci :P szóval nekem jóslóm egyáltalán nem volt Benivel, a nyákdugóm pedig aug. 11-én ment el, mégpedig olyan formában, hogy ültem a kanapén, és éreztem, hogy valami kifolyik, elszladtam a wc-re és a bugyimon kis rózsaszínes folyás nyom volt... aztán irány a doki, aki megnézte, hogy nem magzatvíz szivárgásról van-e szó, és végül aug. 12-én, mikor már a vajúdóban voltam, akkor ment el a többi része. szóval nekem konkrétan a szülés napján volt olyan darabos, véres izé, addig szimpla folyásnak gondoltam volna!

de ez is hetekkel előtte is elmehet állítólag! ;)

Eclipse, nem semmi vagy! azért csak óvatosan, ne hajtsd szét magad, mikor végre pihizhetnél is, és nem kell a hülye kollégákkl, főnökökkel bajlódni!

Nava, nagyon sajnálom ezt a kórházas sztorit, de szerencsére nem lett nagyobb baj! örülök!

a viszketés vajon mitől lehet!? érdekes, de, ha nagy gond lenne, akkor azt a kórházban a laborokon észre kellett volna vegyék! nem?

Mikegirl, szerintem nem te vagy az, aki a legtöbbet hízott, én már régen voltam, akkor jártam közel 9-nél... simán beelőzhettelek már! :roll:

jó éjt lányok! jók legyetek. én megyek zuhizni, a fél lakást ma kitakarítottam, kicsit kivagyok! :(

sophie27
 
 


Macs,
Mindenki nagyon nagyon drukkol értetek! Én érzem hogy nem lesz semmi baj! Megnőnek a picinkék, Kittike is! Érzik a nagy nagy szeretetet amivel várjátok őket! Millió pusz, ölelés!!

Navared,
hú ezt aztán jól kifogtad, de szerencsére hamar talpra álltál.
Megpusztultam volna a nyanyák között :( :( :(
Itthon biztosan ki tudod magad pihenni!
Viszketés: nem lehet hogy valami allergén van a lakókörnyezetben? Csak nem tom hogy lehetne kiszűrni :roll:

Voltam jógán, nagyon jól esett. :D
Most főzök virslit, párom kb háromnegyed óra múlva jön edzésből.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!!! :D

Dorka - tök jó, hogy tudsz jönni időnként :D Jósló - amire azt hittem, hogy az, pár óra múlva szülni mentünk, szóval foggalmam sincs, a nyákdugóval meg még nem találkoztam önállóan. Nekem annó elfolyt a magzatvizem, aztán kész. Mintha ott lett volna valami rózsaszínes cucc, de nem vagyok biztos benne, hogy az az volt :oops: A meglepetés erejével hatott az egész, akkor esett le, hogy elkezdődött - és próbáltam magamhoz térni, hogy akkor zuhany, öltözés, aztán indulás az utolsó 2in1-ben utunkra.....
Tényleg, miért sír folyton a szobatársad?

Eclipse - aztaaaaaaaaaaa, nem hiszem, hogy most kellene a súlyemelő bajnokságra gyúrnod. Volt vagy 10 kiló, amit cipeltél háton + a pocak elől. Oké, strapabíró, harcedeztt nőci vagy, de azért mégis......Első hétfő, aztán totál kikészíted magad. Vigyázz magadra....ennél jobban!!!!
De hogy mindezek után a jóga hogy fért bele?! :shock:

Nav- üdv újra itthon :) Lehet jobb is, hogy mamzer mentes szobába tettek. :wink: Lehet uncsibb volt, de egyrészt megnyugtató, mert fene se tudja, kinek mi baja, másrészt meg sok nyavalygástól, és mindenféle szövegeléstől megkíméltek. Ha olyanok mint anyósom.....amikor elújságoltuk neki, hogy jön a kistesó, rögtön elmesélte vetélése történetét....meg hogy hol szült, és mit rontottak el, és milyen kevésen múlt a nemtom melyik gyerekének az élete.......szerintem ilyesmikre egyikünknek sincs szüksége! Inkább egyedül :wink:
A lényeg a lényeg, hogy túl vagy akkor a nehezén. Ez a viszketés fene tudja mi lehet. A lényeg, hogy májfunkció rendben :D

Macs - a Te kiscicáid a legügyesebbek a világon!!!!!!! Ha meg is kell születniük a héten, akkor majd itt kint bepótolják mindazt, ami odabent elmaradt!!!!!! A kitűzött 32. hetet csütörtökön betöltöd, amit a dokkered elsődleges célul tűzött ki. Szóval hajrá, kitartás, mennek a drukkok ezerrel. Szülés után próbálj mellettük minél több időt tölteni - amennyit csak bírsz, beszélj hozzájuk, mesélj nekik, hiszen a hangodat jól ismerik, és abból tudni fogják, hogy ott vagy!!!! Eddig annyira ügyesen csináltátok a dolgokat, biztos nem lesz semmi baj!!!
Amint tudsz, üzenj, hogy mi újság Veletek.

Sophie - a plusz kilós babérjaimra törsz ? :lol: Na megyek, és gyorsan reggelizek is valamit, nehogymáááááááá.

Start - igen, én is arra gondoltam, hogy ugye van az a pont, amikor nem rángatják visszafelé a gyereket, hogy pocakon át távozhasson...... ennek a veszélye nyilván nálam is fenn áll, ha azt mondja a doki, hogy a hegem nagyon elvékonyodott.

Én a tempóból visszavettem. Tegnap picit főztem, meg kiszaladtam gyümiért a piacra, pici mosás, aztán csak kijjebb- bejjebb. Az én célom október 13, akkor töltöm a 37. hetet. Fene tudja mi sikerül belőle, nem tudom milyen lesz a gyógyszerek nélkül a 36. hét után. Kíváncsiságból mértem pocim tegnap: ahol a legszélesebb, ott 100 centi :lol:

Ja, és tegnap akkurátusan megkezdtem a kórházi pakkom összeállítását. Ma befejezem, de basszus rengeteg a cucc :shock: Már látom magunkat a lelki szemeim előtt, hogy én alig vonszolom magam, apa meg kullog mellettem mint egy málhás szamár. Pedig Adél hazamenős ruhácskáját én be sem csomagolom, azt majd apa hozza be - mert foggalmam sincs milyen idő lesz, és hogy mit pakoljak be. Nektek is annyi cuccotok lesz?
Pénteken majd én is kicsit ráncba szedem magam - remélem lesz randi apával, és akkor majd csináltatok képet a plusz 11 kilómról és a 100 centis pocakomról. :lol: Szebbnél szebb fotókat raktok fel, én meg csak itt irigykedem :lol: :lol:

Na, most már Adél is várja a reggelit, régen volt ébresztő, és hát hozzá vagyok szokva, hogy felkelés uitán nem sokkal kaja van :D
Szép napot!!!! Úgy látom, van rá esély, látom a kék eget, szakadoznak a felhők!!!! :wink:

mikegirl
 
 


Először is a mai tábla:

Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Ma reggel megcsászározzák Macsekot! :shock: :shock: :shock: Már lehet a műtőben van! Gondoljatok rájuk Ti is!

Köszi a bíztatást, de a'sszem még nincs vége a harcnak nálam... egész éjjel ment a hasam :( Lehet muszáj lesz diétáznom még, mert a bélrendszerem nagyon meg lehet tépázva és tegnap ha nem is sokat, de azért nem diétás kajákat ettem, hiszen a kórházban nem mondták, h. különösebben kellene :?
Most iszogatok kamillateát, aztán elmegyek a házidokkerhez is!
Amúgy van egy ilyen, h. szülés előtti tisztulási folyamat (hasmenés, hányás), ami elkezdődhet már hetekkel a szülés előtt, de nem hinném, h. eddig kell tartania :oops Van vkinek ilyen tapasztalata?
Szóval kivagyok, félek, nehogy én is visszakerüljek a kórházba... NEM AKAROK még!!!!! :twisted:

Eclipse, lehet, h. vmi irritál is, de semmit nem csinálok másképp, mint eddig, szóval fogggalmam sincs :roll:

Mike, áááá én sem bírom már úgy, mint eddig, főleg, h. most arra összpontosít a szervezetem, h. táplálja a bébit és másra már nem jut energiám, pedig annyi helyre kellene még mennem és vásárolni is akarok! Elindulni is alig merek, pedig ma dokihoz is át kell mennem, félek, nehogy útközben jöjjön rám a hasmenés :twisted: tök gáz!
Kedves anyósod van, nem mondom :shock: ilyen dolgokat hogy lehet egy kismamának mondani??? :D Egyesek elég tapintatlanok és mindig mindenkit muszáj felülmúlniuk... vagy inkább alul :P

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!


Ismét eltelt 1 éjszaka...
:D

Eclipse, ne hajtsd túl magad ennyire, bár tudom azt, h. te jobban bÍrod az átlagnál, de vigyázz magatokra!!!!

Eta, szerencsére nem kellett ilyen eszközökhöz folyamodni, mert szerencsére megnyugodott aztán, mármint a szobatársam.
Szerintem, ha tetszik nektek a Gizike név, akkor miért ne adhatnátok neki?Bár azt nem tudom, h. ő később mennyire fogja szeretni majd nagyobb korában.

Navi, sajnálom a kórh
zat.Túl vagy rajta, legközelebb már csak szülni mész oda :)
Viszketés, nem lehet, h. ahogy Eclipse is írta allergiás vagy vmire?mosópor?

Macs, veletek vagyunk, szorítunk értetek, nem lehet az égvilágon semmi baj a kismacsekokkal.

Sophie, köszi az infókat:)

Mikegirl, várjuk a képeket!

A szobatrsamnak ugyanaz a baja, mint nekem, méhszája nyitva, nem tudják hány hetes terhes kb minden nap mást mondanak...
De nem fekszik csak akkor, ha kapja az infúziót.

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Tegnap is jöttem, olvastam, de írni nem volt időm, mert Marcipán reklamált, h ne üljek a gép előtt.

Nagyon szépek a pocakok Lányok!

Édesség: folyamatosan édességet ennék :D Most is sütikkel álmodtam.

Alvás: Én mostanában állandóan felébredek éjszaka. Pisilni többször, de egyébként is, és aztán órákig nem tudok aludni :(

Az én pocakom egyébként nagyobb most, mint Marcival volt a végén, mert azok a rucik, nem jönnek már rám, amiket Marcival a legvégén hordtam. Tegnap próbáltam magam belepaszírozni egy pulcsiba, de kicsi volt a pocakomra, pedig amikor Marci született, abban mentem, és Marci a 40. héten született.

Mosás: tegnap is mostam egy adag kisrucit, de a vasalásra már nem jut időm :( Azt majd valamelyik este megcsinálom, amikor Marci már alszik.

Ancsa
óóó, az üveg nutella nálunk mindig hamar elfogy, van rá jelentkező bőven :D
Nagyon ügyesek vagytok, hogy így kitakarítottatok Csabival. Én sehol nem tartok :S

Dorka
De jó, hogy jelentkeztél :) Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok! :) Szobatárs :( no komment :( de sajnos nem viseli mindenki egyformán a dolgokat, plusz a hormonok is érdekes dolgokat tudnak művelni :S A lényeg, h Ti Lucababával jól vagytok :)

Viko
te is nagyon ügyes vagy :) Szépen haladsz :) Örülök, hogy jól vagytok és Boldi ilyen kis aktiv baba :)

Sophie
Jobbulást Nektek! Sajnálom, h Beni igy köhög! Marci is beteg volt, igaz ő csak meg volt fázva, meg baromi csúnyán köhögött. Mi Sinupret cseppet vettünk neki, és pár nap alatt elmúlasztotta a köhögését, a teába kevertem bele neki.
Tegnap megvettem az apás szülés rucit :) Még mindig 1500 pénzbe kerül. Viszont a nyitvatartást elfelejtettem felírni :( Annyit tudok, hogy hétfőn délután 5-ig nyitva vannak.
Szobatisztaság: igazad van teljesen, nem kell erőletetni szerintem sem. Marci már wc-be, bilibe pisil, de csak itton, máshol nem akar. A kaka meg általában pelusba megy, most egyszer ment bilibe... de nem erőltetem, eljön majd az ideje mindennek.
Gratula a Lilla névhez :) Egyébként az Izabella is nagyon szép! Úgy néz ki, mi is kiegyezünk a Daniban igy a végére :D

Mikegirl
Én már 13 kg plusznál tartok :D

Macs
Nagyon nagyon nagyon drukkolunk Nektek! Minden rendben lesz!!!!!!

folyt köv

szisszka
 
 


Hajrá Macs!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Nav - én szülés előtti kaksiról tudtam. Hányás?! Nemtom :shock: Na, jobbulást, aztán nem virgonckodni, és tessék diétázni. Főtt krumpli, meg ilyesmi. (Bár az én elméletem az, hogy ha vki már ilyen tünetek után kívánja a normális kaját, akkor annak oka van, és ehet....de ez az én tévhitem, úgylátszik.)
Átérzem, kínos a hasmars, mikor ide-oda menni kell.....
Ja, überelés lefelé :lol: :lol: :lol:

Dorka - akkor én biztos szólnék neki, hogy óbégatás helyett találn feküdni kellene, és nem sokkolni sem magát, sem azt az apróságot a hasában, és persze a szobatársakat sem. Örüljön, hogy bent van az a pocaklakócska. Macsék mit küzdöttek minden egyes napért......úgyhogy egyelőre nincs miért folyamatosan bömbölnie. Persze, időnként elhatalmasodhat az emberen a szomorúság és félelem - amit megértek, de a folyamatos sírás sehová nem vezet.
Neked pedig gratula az újabb egy eltelt éjszakához!!! Lesz még ilyen sok, meglátod :wink:

mikegirl
 
 


Navi
Sajnálom a hasmenést! :( Mielőbbi jobbulást!!!

MACS
Közben most olvasom... NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK, GONDOLUNK RÁTOK! MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!!!!

Dorka
Nekem Marcival kb. a 35-36 héttől voltak jóslóim, most is vannak már... Nekem ilyen kisebb menzi szerű görcsök, mintha meg akarna jönni. De a rendes fájások is ilyenek voltak, csak rendszeresek, meg erősebbek. Szülés előtt egy héttel volt olyan is, h kb. fél órán keresztül voltak rendszeresen a jóslók.
Nyákdugó: nekem a szülés előtti délelőtt ment el, akkor vettem észre, amikor pisilni mentem, ilyen rózsaszines vérzéses folyás szerű dolog volt (bocsi, ha gusztustalan, szebben nem tudom leírni)

Tatjana
Köszi köszi köszi a táblit :) Cupp érte :)

Mikegirl
Nekem sem lesz kicsi a kórházi pakkom, én egy sporttáskába dobáltam bele a cuccokat, de még összevissza van, nincs benne még evőeszköz, meg tusfürdő, sampon. Egy kisebb tatyóba meg összerakom a vajúdó csomit. A tesó ruháját nálunk is apa hozza majd be, de még nem készítettm össze.

Angie
Még neked akartam írni múltkor, h Marci a 40. héten született.

Most megyek, mert Marcipán reklamál, de mindenképp benézek még ma, főleg Macsék miatt!

szisszka
 
 


Sziasztok!

Nava!
Köszi a híreket Macsékról! Én nagyon imádkozom a két kis porontyért, és az anyamacsért!!!!!
És persze mindenkiért akinek valamiért kórház jutott.

Ahogy olvastam a macsnak szólókat elsírtam magam! Bocs, kicsit érzékeny vagyok mostanában, de annyira jó hogy ilyen emberekkel hozott össze az élet mint TI! Bizti nem véletlen!: )))

NAVA:
hát a viszketést lehet hogy tényleg valami otthoni allergén dolog okozza, ahogy eclipse is írta.... Nincs sejtésed mi lehet?
A hasmenéssel kapcsolatban csak annyi jutott eszembe: igyál sokat!
Ha útközben jön rád a dolog, az tényleg cikis......
De lehet hogy ez a fajta tisztulás jobb mint beöntésekre járni :roll:
Viccen kívül: sok a mamika az összes kórházban, és nem csak a sztorijaik, de néhánynak már a szaga is olyan, hogy jobb a külön szoba..... :x

MIKE!
neked aztán megmaradt a humorod: ))
Remélem bereggelizél,mert én is veszélyes vagyok a plusszkilós trónra: ))

Hmmmm:
Gyerekek ma kiderült hogy a jóemberemnek okt. 20-nov 7 ig minden nap terepi munkája lesz :shock:
Ami azt jelenti, hogy békéscsabától, sopronig akárhova küldhetik!!!
Magyarul, még ha 160 nal tép haza akkor is fél nap míg ideér ha baj van: ((
A tesómék meg okt22 és nov18 között utaznak el......
MAGYARUL: EGYEDÜL LESZEK!!!!!!!!
Hát ez cummi.... Na megyek is összepakolom a motyót, mert már mindenki erről ír.....

pááááá

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Épp itt van a kőműves, és csinálja az előszoba falat. Már szinte minden helyiséget felforgatunk, ill. átalakítottunk. De hát itthon vagyok, van energiám osztani a munkát :)

Macsekok! Lehet, hogy már nem 3in1, hanem külön-külön vagytok? Áááá, de jó!! Minden rendben lesz! Annyira várom, hogy valaki hírt hozzon Rólatok!

szisszka! Én is kajával,meg babával álmodok mindig :) Felváltva, és alig várom, hogy reggel legyen, hogy reggelizhessek. Mondjuk igyekszem már este nem enni későn..na, nem mondom, hogy mindig sikerül.Tegnap is elcsábultam, sütöttem tököt, annyira fini volt:)

Dorka! Úgy látom, tök jól bírod a kórházi létet. Te figyu! Most őszintén, mindent be kell vinni, amit mondanak? Miket vittél? Ha lesz energiád, akkor felsorolhatnád nekem. pussz

navared! Na? megállt a hasmars? valami csak megállítja!


mike! Én nagy táborozó vagyok, minden nyáron viszem az osztályomat, meg a diákönkormányzatosakat, de a pakolással hadilábon állok. Jót nevettem a pakkos gondolataidon, mert én is kb. ilyet képzelek. Meg, hogy mibe pakoljak, ajj, meg két pár papucs? Még eggyel is tele van motyóm. Na, lassan én is hozzáfogok, és bepakolok, csak megvárom, míg leírjátok, hogy miket raktatok össze. Lehet, hogy a zuhizós papucs csak egy lábujjas lesz, az kis helyen elfér. Na de akkora nagy a fürcsi köpenyem. Fontos az? Vagy majd inkább behozassam Csabival?

Kép
ebba
 
 


Hát nem hinném amúgy h. mosószer, de nem tudhatom.... :roll:

Mike, ja hát kórházi cucc: én mikor mentem csüt-ön még belefért egy nagyobb táskába, de hazajövet már nem, mert ez kell, az kell pluszban :D Szóval nem lesz egyszerű, az tuti!

Dorka, ha nagyon idegesít, üsd le a csajt! :lol:
Jó csak vicc volt, de tényleg nagyon zavaró lehet! Én is minden nap sirdogáltam, de kibőgtem magam 5 perc alatt, aztán rájöttem, h. most ezt a helyzetet el kell fogadnom és kész!
Én mondjuk mindig ilyen vagyok: kiakadok, aztán megrázom magam és talpra állok! Csak hát igen, most most már nem csak egyedül vagyok....

Eta, azt hiszem eleget tisztultam már :roll:
Jajj, én is mindig tudatosítom a páromban, h. nem elmenni messzire melózni!!! Így is olyan gáz volt, mert szigorúan vették a látogatási időt, persze, h. egyszer sem ért be, mert nem helyben melóztak. Volt is cirkusz belőle, mert persze bejött hozzám este!
Sajnálom, h. ezen kell aggódjál! :(

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eta
Sajnálom, h apa pont igy lett beosztva :(de fő a pozitiv hozzáállás! Reméljük a legjobbakat!

Ebba
A kórházi motyóba tettem be:
2 hálóing
1 csomag tena bugyi
3 pár zokni
melltartó (szopisat)
2 törölköző
köntös
2 papucso ( a zuhanyzós nekem is egy flip-flop )
1 cs tena betét
1 konyharuha
kell még bele: tányér, bögre, evőeszköz
ja meg teszek be macinacit, meg topot is.

Tettem be tisztálkodó szereket is:
fogkefe, fogkrém,fésű, testápoló,
kell még: tusfürdő, sampon

Aztán tettem be: wc papír, szalvéta, papirzsepi

A Babának: popsitörlő, pelus, 3 textil pelus, cumi

Indulás előtt pedig bedobom majd a kis jegyzetfüzetem, tollat, és a telefontöltőt :)

Vajúdó csomi:
labelló, hajgumi, hálóing, tena bugyi, betét, apás szülés ruha (indulás előtt bekerül apa papucsa is). Ha valaki használ a szüléshez, akkor homeós bogyók, gátmasszázs olaj ilyesmi. Meg indulás előtt pakolunk be: ásványvíz, rágcsi, csoki, szőlőcukor miegymás :)
A táskámban meg ott lesz a kiskönyv, leletek, házassági anyakönyvi kivonat, tajkártya, személyi, lakcimkártya.

Öööö asszem ennyi :D mint aki egy évre megy :D

szisszka
 
 


Bocs lányok, most rohanok, majd délután jövök és írok.
De Macsnak mindenképpen üzennék:

Nagyon szurkolok nektek! Minden rendben lesz, és gyönyörű, egészséges kismacsekok születnek! Veletek vagyunk! Ügyes vagy, minden a legjobban fog alakulni! Ölelés!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Rodi, meg akik még kérdezték: a lábamnál (nagyon fent) valószínű meghúzódott, amikor (hülye fejjel) automatikusan utána ugrottam a rohadéknak a vonaton, majd utána (mivel a busz az állomásról hamarabb ment el egy pár perccel, pont az orrom elől, így 4 km-t haza kellett sétálnom (hát bevallom rohantam, hogy minél hamarabb letiltassam a telefont) :( Aztán, amikor megpihent a lábam, akkor jöttem rá, hogy nem bírok ráállni. Egyébként mostmár kezd jobb lenni, mert kenegetem fastum géllel, meg sokat pihizek, hogy itthon vagyok, úgyhogy szerintem el fog múlni a szülésig. De ha fájna még, akkor el kell mennem fizioterápiára (gondolom ez a reumatológia), de a nődokim azt mondta, hogy egy hétig kenegessem, hátha javul.

Henne: azért gratula a nyelvvizsgához, ez is eredmény. Milyen nyelvvizsgára mentél, mert én anno olyanon voltam, hogy ha valamelyik nem sikerült, akkor egy időn belül csak azt kellett megismételni, neked is ilyen?

Rabbe: a suli reggel 8-tól este 8-ig lenne most pénteken és szombaton. Igazából így levelezőn ez nagyon is megfelelne, főleg, hogy csak 4x kell egy félévben bemenni, de amikor tavaly elkezdtem, még nem volt tervben a Babóka :) És igazából csak a hazajövetellel van problémám, mert sulis napokon anyunál alszok, onnan csak 1 óra vonatozás, de ha végig maradnék az előadáson, akkor csak késő este (fél 10-kor) tudnék eljönni Debrecenből :( De nagyon gondolkodok rajta, hogy csak beszélek a tanárral és lelépek, így olyan 6 körül már mehetek haza, az még tűrhető időpont.
Köszi az infot a beékelődéssel kapcsolatban, igazából azt nem bánnám, ha 1-2 héttel hamarabb jönne, csak október 15 előtt ne jöjjön :) (hugom akkor hozza a kiságyat Ausztriából).
Mától mennek a drukkok Ádinak! Nem lesz semmi baj! ++++++++++

Eta: gratula a kis Gizike méreteihez! :) Bocsi, de most olvastam csak vissza, úgyhogy a táblát javítom és a következő alkalommal már bent lesz a név :) Amúgy nem gáz név, nekem anyósomat így hívják (ezt pozitívan írtam, mert szeretem őt, bár van egy-két hülyesége, de kinek nincs :) ).
Az mit jelent, hogy elsőszintű elöregedési fázisban van? Kibírjátok még ezt az 5 hetet? Kenet eredménye mi lett?
Nagyon csini vagy a képen :) és irigy is vagyok, mi mostanában nem voltunk sehol :(

Gyancsi: te pörögsz ezerrel még mindig :) A kilókat ne hasonlítgassuk, mert nekem a +20-ra :( jött fel ez a 4 kiló, neked meg a semmire :) Én még várok a nagyon nagy takarítással (függöny mosás, ablak pucolás), mert anyu megígértette velem, hogy megvárom, de ő majd csak október közepén jön hozzánk, akkor tudjuk megcsinálni. Gondolom akkor sem kések még el....
Remélem mostmár összejön ez a pénteki esküvő :), majd gondolok rátok! Azért egy pár képet csináljatok :)

Mikegirl: nálatok nem lehet bekopogni a táppénzes papírért? Nekem kifejezetten mondta a doki (miután 1 órát vártam a soromra), hogy nehogy ott ücsörögjek a betegek között, kopogjak be és kiadják.

Dorka: örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagy! Szobatárssal próbálj ne foglalkozni, sajnos mindig van egy ilyen ember (én sajna sokat voltam kórházban :( ). Az 1 héthez mennek a drukkok, de ahogy más is írta, simán bent maradhat még majdnem a végéig is Luca baba!

Eclipse: vicces, amit a mosószerekről írtál :) (bár a cipekedést sajnálom), mert nálunk is az volt, hogy bevásároltam és Jani kiakadt, hogy minek ennyi fajta, aztán elmagyaráztam neki, hogy melyik kell a mi ruháinkra, melyik a babarucikra, melyik a pelusokra :)
Tényleg, te mennyi pelust vettél? Én 18 db-ot, szerinted elég lesz 2 naponkénti mosással? A Vanish szappanon kívül miért vettél Denkmit-et is? Az kell a pelusokra?

Navared: nagyon sajnálom a kórházas dolgot, de az a lényeg, hogy mostmár jól vagytok!

Macs: sajnálom Kittikét, de meglátod nem lesz semmi baj!!! A dokik meg a szülés után úgyis vigyáznak rájuk és novemberre el fogják érni a megfelelő súlyt és egészséges csemetéket vihetsz majd haza! Küldöm a sok energiát! +++++++++

Szisszka: szívesen :) A vajúdó csomagban mi van? Én még nem raktam össze a kórházi pakkot, még nem is írtam össze, hogy mit kellene beleraknom :( , kicsit tanácstalan vagyok ezen a téren. Egyedül a köntöst és a hálórucikat mostam eddig ki belőle. De hogy mi kellhet még, nem nagyon tudom.
Köszi a listát, most olvasom :)

Aranyoska, merre vagy?

Puszi mindenkinek! És drukk a kórházban fekvőknek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok!

Macsék már lehet, hogy babáznak! biztosan minden rendben ment! drukkolok nekik továbbra is! híreket várjuk, remélem, hogy lesz postás, aki hozza! ;)

Szisszka, köszi az infót apás szülés ruciról! akkor valamikor (szerintem még ráérek), elmegyek érte én is! 2008-ban óriási ruhát vettem apának, most megpróbálom kitalálni a tényleges méretet! :)

nem ismerem a sinupretet... majd megnézem, hogy mit tud, hátha nekünk is segítene máskor!

Dorka, ügyesek vagytok! amúgy, ha letelik a kritikus idő, akkor esetleg hazamehetsz, és várhatod otthon, hogy beinduljon a szülés, vagy már tuti csak kettőben jöttök haza?

Navi, nem semmi ez a hasmars. én is hallottam már a szülés előtti hasmenésről, de nem gondoltam volna, hogy ez ilyen hamar elkezdődik, persze bármi megeshet! és abban mikegirl-el értek egyet, ha már kívántad a rendes kajcsit, akkor nem azzal lehetett a gond! mármint, hogy ezzel nem tettél semmi rosszat!!!

Tatjana, ha esetleg be tudnád írni a tábliba, hogy Lilla/Izabella, azt megköszönném! ;)

mikegirl, hát ez a kórházi pakk szerintem mindenkinek rengeteg lesz. nálunk pl. pelust is vinni kell, az is foglal helyet rendesen! kell külön vajúdós motyó, szóval több táskás menet lesz! :)

na, megyek, gyerekem hiányol! szép napot! várom a Macs híreket!

sophie27
 
 


Sophie
Én xxl-est vettem most apának :D
A sinupretet a baba patikában újságban láttam, gondoltam kipróbálom. ilyen homeós csepp (azt hiszem kapszula is van belőle). Csecsemő kortól lehet használni, és kismamik is használhatják, az én köhögésem is hipp-hopp elmúlt tőle.

szisszka
 
 


Eta- ja, igen, belénk tápláltam a szükséges reggeli kalóriákat :D
Apa ilyen messze lesz a végén :cry: :cry: :cry: Azért szerezz be tartalékosnak valami barátnőt, akit lehet ugrasztani, és együtt reménykedjünk, hogy apa a kellő időben a közelben lesz!!!! :wink:

Ebba - imádok felforgatni, átalakítani. Kár, hogy anyagilag nem bírjuk ezt a hobbimat :lol: :lol:
Ki ne hagyd a fürdőköpenyt!!!!! Képzeld el: szültők éjszaka, apa hazavánszorog, és mialatt ő (is) picit összeszedi magát, kellhet Neked az a köpeny. Na meg lehet bementek, aztán belethet egy kis időbe a szülés dolog, erősődő - gyengülő fájások, akkor is kellhet. DE TERMÉSZETESEN GYORS ÉS KÖNNYŰ SZÜLÉST KíVÁNOK!!! Csak a köpeny legyen ott :lol:
Egyébként én baromi rosszul csomagolok úgy alapból, de most ezeket írtam őssze:

Adél csomag
- pelus, popitörlő, popikrém
- 3 textilpelus, 1 előke (ne kenjem már össze tejjel a próbálkozások alatt)
- légzésfigyelő (tudjátok, ez az én nagy parám)
- újszülött sapi és kesztyű

Nekem csomag
- mellszívó, fertőtlenítő folyadék és egy műa doboz, amiben felrtőtlenítem
- tejtárolós zacsi (én már múltkor a kórházban is fejtem, mert Ati aludt, a cickóm meg majd kidurrant :oops: )
- bimbővédő, bimbóvédő krém
- szopis melltartó, melltartó betét

- wc papÍr, papír ülőke, nedves törlőkendő, papirzsepi

- Tena betét
- eldobható bugyi, normális bugyi
- hasi sebre ragtapasz (zuhany után ne úgy kelljen kéregetnem, ki tudjam cserélni szárazra)
- hasszorító
- 2 pár papucs - szülőszobára csak az ujjbedugós zuhanyzós papucs
- köntös
- hálóing (több)
- teliseggű :lol: :lol: mezei bugyi
- zokni
- kistörölköző, nagytörölköző
- kézmosó, tusfürdő
- hajgumi,
- olaj

- 1 l ásványvíz, kis ü ice tea
- szőlőcukor
- aszalt szilva
- pohár, evőeszköz, szalvéta, konyharuha

- Atinak ajándék
- fényképezőgép
- leletek, kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat
- telefontöltő
- jegyzetfüzet, toll

Na és akkor ez hány hét?????? :lol:
Ha normál szülés lesz, akkor a vastagokat tartanám magamnál a szülőszobán.

Tatjana - gyors gyógyulást a lábikódnak!! Reméljük elég lesz a kenegetés. Talán ha apa kenegeti, masszírozza, gyorsabban gyógyul :wink:
Táppénzes papírért most azt talátam ki, hogy úgy megyek, hogy felhívom, hogy mindjárt ott vagyok, legyen szíves megírni, aztán ha beteg csere van, akkor bekukkantok az ajtón, hogy itt is vagyok 8)

Macsék miatt annyira izgulok, hogy zabszemet sem....... Val'szeg már külön-külön vannak........... Remélem mindenki jól van, pusszantás mindegyikőjüknek!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++

mikegirl
 
 


Macsek!

Csak belestem, hogy van-e hír rólatok! Gondolunk rád, egész nap! Nagyon szorítunk!

rodina74
 
 


Csak gyorsan, mert nálunk is fennforgás van: Bogi orrmandulaműtétje előre jött jövő szerdáról most csütörtökre, így 3 nap alatt 4 dokit kell elintéznünk, abból az egyik vérvétel, de ezen ma már túlestünk.

Macs!!!! Megsokszorozom a drukkjaimat felétek!!!! Minden rendben lesz, és hamar megerősödnek a picúrjaid!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


óóóóó...drága Macsek!

Tiszta szívemből szorítok Nektek.Semmi baj nem lehet.Kitartás!!Rengeteget gondolok rátok!!!

Nálunk eseménydús volt az elmúlt 24 óra. :roll:
Tegnap nekiálltam görcsölgetni,éjjel már hívtam a szülésznőt,h mi legyen.Abban maradtunk,h ha nem múlik bemegyek éjjel.Ha eltudok aludni,akkor reggel vár.Mindenképpen nézzen meg a dokim.
A szerdai NST-t megcsinálták ma,ott minden oké.Utána megvizsgált a dokim.Valóban megrövidült a méhszájam,és Beki is jóval lejjebb van még az eddiginél is.Beakart fektetni,de amikor rájött,h csütörtökön töltjük a 37.hetet,akkor azt mondta maradjak csak itthon.Pihenjek,és,ha jönni szeretne Manócska,hadd jöjjön. Még ezt a hetet jó lenne kihúzni,napi 3x2magneB6,x1 Nospa.Ez az adagom még erre a hétre.Utána vett kenetet és megejtetett velem még egy teljes labort.Jah és a mai naptól minden reggel NST.
Babukám már pár deka híján 3kg-os.Ma összeraktam a hiányzó dolgokat is a kórházi pakkba..hátha :?

Gyancsi:megjött az sms mind a két utalásról. :wink: Apa egyébként benzinkúton dolgozik Bécsben.Egyik héten 3,másik héten 4 napot,de olyankor ő mindig éjszakás.Para.. :lol:


Most megyek lepihenek,mert éjjel szinte semmit sem aludtam.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Helló Csajok!

Vikooo- Gondolok rátok a mai CTG miatt....Kiváncsi vagyok, hogy megint emlegeti-e a dokid a befekvést....remélem letett róla :D Nagyon cuki vagy az állatkerti képeken :wink:

Sophie- Szerintem sem nézel ki egyáltalán rosszul,főleg nem úgy ahogyan lefestetted :wink: Te is csini kismami vagy!!!!Anyós- No comment....Örülök,hogy sikerült a tárolót beszerezni, én is nagy hasznát veszem....Meg még fogom is, Csabival kitaláltuk, hogy veszünk egy mélyhűtőládát ( mert a hűtőnknek 30 literes a mélyhűtő része, szóval semmire sem elég), így akkor én is tudnék előre főzni, vagy ha valami akciós pl.husi. akkor jól bespájzolni....Viszont csak a tárolóban fér el, ott meg nem kis a káosz ( Ott tárolom a fél Müllert,mosószerek,öblítők, wc papírok tömkelege :oops: :D )...Úgyhogy pakolni kell mileőtt megvesszük a hűtőt!

MikeGirl- Te is csinálod már a gátmasszázst??Szerintem pénteken ha hazamegyünk akkor megveszem én is az olajat hozzá :wink:

Aranyos- Pénteken randizunk :D Juhuuuuuu!!!!Már nagyon várom :wink:

Dorka- Örülök, hogy szobatársad összekapta magát :D Hányadik hétben van a vaddisznója, kiderült már?? :D Te is kapsz infúziókat?

Eclipse- Köszi a bogyólistát :D

Eta- Végül is Sopronban lesz a szertartás, öcsém lesz az egyik tanu na meg a fotós is egyben :D Úgyhogy majd lesznek azért képek :D Baszki, full egyedül leszel???? :shock: Hát ez nem hangzik túl jól...Van aki a kórházba bevigyen ha action van?

Navi- Sajnálom ezt a kórház mizériát...Hihetetlen, hogy nincsen semmi és még mindig megy a hasad...Remélem lejutsz a dokihoz és tud adni neked valamit :? A nyanyákat tuti kinyírtam volna....Vagy legalább is megpróbáltam volna :D :D :D

MACCS- Veled vagyunk ,kitartás, már elég nagyok a bébik, hogy ne legyen semmi baj, csak erre szabad gondolni és bízni a Jóistenben aki biztos, hogy megsegít titeket!!!!!Nagyon sokat gondolunk rátok!!!!

Csajok ti már a kórházi pakkot pakoljátok :shock: Nekem az még eszembe sem jutott....Bár állítólag nem kell túl sok mindent vinni,mert elég sok mindent adnak...De már nem emlékszem, hogy hálóinget pl kapunk-e...Na majd a szülésfelkészítőn rákérdezek :wink: DE addig is köszi a sok mindent amit leírtatok,nekem a fele sem jutott volna eszembe magamtól :D

Szisssz- A Nutella az nekem is nagy csábítás,úgyhogy úgy oldom meg a dolgot, hogy nem veszek...Ha elsétálok mellette a boltban, direkt másfelé nézek :D

Ebba-Mintha magamat hallanám.....Csabi mindig röhög rajtam, hogy ki se nyitom a szemem, de már tömöm magamba a reggelit :D Hajrá felújítás!!

Tatjana- Remélem, hogy elmúlasztja a lábad fájdalmát a Fastum gel, gondolom nincs sok kedved fizioterápiára járni :? Milyen suli ez amiről írtál?

Csajok én mindig csodálkozom amikor a méhszáj vizsgálatról írtok....Nekem azt a doki mindig a hüvelyi Uh-val csinálja,felrakja a péniszt és kész :D Egyáltalán nem fájdalmas, nem értem, hogy nektek miért kézzel csinálja :shock:

Lucuzs- Boginak egy nagy kalappal, gondolok rátok!!!

Na megyek kicsit főzök, pakolászgatok, meg a kocsit szeretném kitakarítani.....Bár nem tudom mennyi kedvem lesz hozzá :wink:
Na meg ki kéne találnom,hogy mit húzzak a lagzira :D Sajnos nem túl bő a választék :wink:

Puszi mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Aranyos-Most olvasom amit írtál.....Hát akkor reméljük még ezt a hetet kihúzod egyben, de igazából a kisasszony méretei alapján már most is jöhetne :D Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!Örülök, hogy odaért a lóvé, tök ciki lett volna nekem ha nem :oops: Én kérek szívességet és még a lóvét se adom oda időben :D Azt hiszem nagyon szégyelltem volna magamat :roll: :wink: Ezt nem is mondtad, hogy a párod is itt kint dolgozik....De ez így tök jó, hogy otthon laktok, de a fizu innen jön....Hát igen, ezért jó a határ mellett élni :D

KépKép
gyancsi
 
 


De jó, lassan sorban érkeznek majd a topic babák :)

Macséknak továbbra is mennek a drukkok!

Emese
Hajrá hajrá :)
Szerintem tudni fogod mikor jött el az idő :) Ezt az ember lánya megérzi, tudja, hogy na ezaz, most jött el az idő :)

Ancsa
Tök jó, hogy ti sok mindent kaptok a kórházban :) Érdekes, Marcinál az utolsó pillanatban pakoltam össze a kórházi cuccot :) de akkor szinte biztos voltam benne, hogy mikor születik, megérzés :D most úgy érzem, előbb fog érkezni a tesó.
Nekem a doki manuálisan csinálja a méhszáj vizsgálatot, de sosem szokott fájni. Nálunk pl. a rendelőben nincs uh...

Lucuzs
Boginak mennek a drukkok!

szisszka
 
 


Gyancsi:ne viccelj már,miért kéne,h kellemetlenül érezd magad.??? :roll: :?: Ne is firtassuk a témát.
Az biztos,h az osztrák kereset is csak így ér igazán valamit,ha itthon élünk belőle.Sajna most hamar elmegy az egész,de nem panaszkodom,mert amire nagyon kell még így is futja,ha szűkösen is.De legalább futja. :wink:
Hát nagyon jó lenne,legalább ezt hetet kihúzni,pedig már úgy várom a kis szarost,mint a messiást! :lol: Nem. :roll: JOBBAN :lol: :lol: :lol: 7

Te pedig mindegy miben leszel pénteken ,elragadó és bájos menyasszony leszel.A legszebb ékszer már rajtad van(a pocid) :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


"MACSEK, KITTI, BALÁZS HÍREK:
KINT VANNAK A MŰTŐBŐL!!!
Macs az intenzíven (ez ilyenkor normális), a lehetőségekhez képest jól van! Megfigyelésen tartják, aztán majd az osztályra kerül vissza!
Balázs: 1500gramm
Kitti 940 gramm
Balázs "csak" lélegeztetőgépen van
Kittit egyelőre teljesen gépen tartják!
Reménykedni kell!!!!!!!! Szívós, erős kislány Kitti, csak nagyon picike. Balázs sem nagy, de a PIC-esek úgy fogalmaztak nekem, hogy a picúr fiú rendben lesz, a kislányért kell aggódni, de jó esélyei vannak!!!!!!

Most beszéltem Maccsal A lehetőségekhez képest jól van, nagyon fáradt, most próbál pihenni! Látta a babácskáit a műtőben egy picit és nagyon nagyon édes kis picúr gombócok
Szegénynek elég rossz emlék ez a császár, most kezd kimenni az érzéstelenítés és kezd fájni.
Remélhetőleg délután áttolja a férje a PICre a Picikhez és megnézheti őket!
Nekik nem mondtak még semmit, innen tudta meg hogy mi van a Kicsikkel
Minden rendben lesz, tudom!!!!!!!!!
De jó volt hallani a hangját és hogy ugyanolyan pozitív és bizakodó büszke anyuka, csak természetesen ők is nagyon aggódnak!
ha tudok új infót, szólok!!!!"

Mindent átmásoltam, ahogy Eszter írta!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Aranyoska, mindjárt kezedben a kis Beki baba! :D
Jajj, én már szeretnék nagyon a 37. héten lenni!!!!! Már a szüléstől sem félek úgy, mint attól, h. addig még mi a franc fog előjönni nálam :roll:

Most indulok a házidokimhoz - remélem ad vmi jó cuccost, nődokim meg b@szik felvenni a telefont és vissza sem hív... mondjuk lehet műtőben van, de azért jó lenne, ha ő is látna a picúr miatt!
Reggel még voltam klotyón, azóta meg nemrég, de tuti nem jön ki annyi, mint ami bemegy :oops: :D Iszom a teát, eszem a reszelt almát keksszel, meg pároltam répát+krumplit... nyami, jó kis menü igaz??? :wink:

Na most megyek is, mert nem akarok beteg emberek között üldögélni!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi
Köszi a híreket!
Te pedig gyógyulj meg hamar!!!!

Macs
Nagyon nagyon drukkoltunk!
Szívből gratulálunk, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak! A babácskáknak gyors növekedést és erősödést, neked pedig gyors felépülést kívánunk!!!!!

szisszka
 
 


Maccs, továbbra is mennek a drukkok, Kittivel sem lesz semmi gond! tudom!!!! a kislányok mindig szívósabbak! szóval hajrá kismacsekok, csak így tovább! Eszter, Nava, köszi a híreket!

Aranyoska, hát nem semmi, zajlik az élet nálatok is! tessék ám sms kontaktot keresni, hogy tudjuk, mikor is drukkoljunk nektek!

pihenj sokat, de azért jó lenne még kihúzni azt az 1 hetet! drukkolok!

Gyancsi, biztosan nagyon szép menyasszonyka leszel pénteken, a fotókat nagyon várjuk! méhszáj vizsgálat, ahogyan Szisszka is írta, ha éppen nem maszekhoz jársz, a sima terhesgondozáson nem mindig van uh gép pl, de szerintem a manuális vizsgálat sokkal biztosabb is, mint az uh-s, azért az mégis csak egy gép...

amúgy én sem raktam még össze semmit sem a kórházi pakkból, igaz, eléggé a sor végén kullogok, de bármi megtörténhet! engem jelenleg még nem hajt a tatár, nem érzem a nagy fészakrakási ösztönt, így lassan összeírom, hogy egyáltalán mit kell még beszereznem és mi van otthon! :)

Lucuzs, Boginak mennek a drukkok, biztosan minden rendben lesz, mihamarabbi felépülést a kiscsajszinak!

Tatjana, jobbulást a lábadnak, csak megoldódik a krémre, és nem kell kezelésekre járnod, így a finish-ben! :roll:

Eta, visszatérve még a névhez, csak annyi gondolatom lenne, hogy az, hogy a gyereknek hogyan fog tetszeni évekkel később a saját neve, szerintem nem mérvadó, mert neki az lesz a megszokott, persze így is van, hogy kisgyerekként, vagy picit nagyobbként is az ember elképzeli, hogy de jó lenne, ha nem így, hanem úgy hívnák, de szerintem elég ritka az az eset, amikor a gyerkőc végül nevet változtat! szóval Ti tudjátok, semmi gond nincs a Gizussal! :)

sajnálom, hogy apa olyan messze lesz tőletek, de csak időben jön a babó, és akkor minden rendben lesz, arra lehet már készülni!

Mikegirl, irígykedem, hogy neked már a kórházban is kellett fejned... nekem tejbelövellésem sem volt, és tejem sem igazán, csak az a pár csepp, ami az előtej, igaz, nagyon értékes, de nem számottevő mennyiség! légzésfigyu... hát, a Szt. Imrében úgy van, ha indokolt, akkor raknak alá, vagy Te mindenképpen szeretnéd, hogy már a kórházban is ott legyen alatta? megértem, csak kérdezem! :)

hajszárítót ne felejtsetek el betenni... ha már hajat mosunk, ne fázzunk már meg! nem de!? :)

na. megyek, rámolok, amíg Beni alszik, aztán ébredés után bolt, aztán porszizás!

sophie27
 
 


ja, a lényeg lemaradt! :oops:

Vörösmacsek, szívből gratulálok nektek, mihamarabbi felépülést és jó babázást!!!!

sophie27
 
 


Macs, Drága Kiscicák!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küzdeni, küzdeni, küzdeni!!!!!!! Millió puszi!!!!!!

mikegirl
 
 


Helóka mindenkinek!

Gratulálok Macséknak és mennek a drukkok hogy picurkák jól legyenek.

Ma voltam dokinál. Minden rendben van, méhszáj zárt(nekem is kézzel csinálja és nem fájdalmas).Babókával is minden ok.legkozelebb október 19-én megyek kontrollra.

Kimostam a rucikat ma kivasaltam, már csak egy adag maradt kimosni, de az még ráér.Kórházi csomaghoz hozzá sem fogtam.Két hét múlva majd fizetéskor hozzákezdek.

pocaksimi mindenkinek

KépKép
ritya
 
 


Maccs- Isten hozta Balázskát és Kittikét idekint!!!!Nagyon sok pozitív energiát küldünk innen neked és a Picúroknak!!!!Minden rendben lesz csak tartsatok ki!Imádkozom a Jóistenhez, úgy is jóban vagyunk az Öreggel :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Vörösmacs!!!
Eddig csak a telómról jelentkeztem be, hogy mi van veletek, és drukkoltam a háttérből. Nagyon sokat fogok továbbra is rátok gondolni, na meg a két kis pici cicádra, akik tutira nagyon erősek, anyukájukkal együtt, és közösen nagyon gyorsan és szépen összeszedik magukat, és gyorsan elérik a 2-2 kilót. Neked pedig azt kívánom, hogy mielőbb beinduljon a tejed, kapj erőre és fejjél, amennyit csak tudsz, hogy tudják visszaadni a cicusaidnak.
Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz, főleg, ha az orvosok is ezzel bíztatnak. JÓ KEZEKBEN VAGYTOK!!!!!!!!

Navi!
Köszi a tudósítást, és neked is jobbulást ebből a gyomor-nyavajából.

Ancsi!
Remélem, hogy ott idegenben oda fognak figyelni rátok, és minden rendben lesz a szülésnél. Biztos kint más a protokoll, mint itthon, de lényeg, hogy legyen melletted valaki, aki segít majd.
Házunkat beszigetelték, most kezdték a vakolást. Remélem, nem fog esni péntekig az eső, és akkor a nagyobb részét meg tudják csinálni a színezést is. Jó lenne, ha nem csúszna nagyon el, mert esélyes vagyok a korai szülésre, és addig mindenképpen ki kellene a lakást takarítani. Egyebeket szép lassan tudom csinálni, csak a lakás idegesít. Babacuccok nagyjából rendben vannak a szekrényben. Babakocsikat is még a jó időben kimostam és bezacskóztam, hogy ne érje a pór. Még a mózes és a hordozó huzata van hátra, amit ma meg is szeretnék csinálni. Ti nagyon ügyik vagytok, hogy már ilyen sok mindennek készen vagytok.

Aranyoska!
Te lehetsz köztünk a legnyugodtam, hiszen már nem lenne koraszülött a babád, ha úgy döntene, hogy kibújik.

Lucus!
Kitartás a műtéthez! Miért műtik a manduláját? Sokat beteg tőle?

Mikegirl!
Már neked is csak egy hét van hátra a 36 hétig. Drukkolok, hogy addig kitartson manócskád. Én is rengeteget keményedek, de nem fáj, nincs vele járó görcs. Ráadásul sokszor elfelejtem bevenni a MagneB6-ot :oops: :oops: pedig az ilyenkor kulcsfontosságú. Pihenj, amennyit csak tudsz!!!

Dorka!
De jó, hogy kaptál laptopot és egy kicsit tudsz kommunikálni a "külvilággal". Drukkolok, hogy te is kihúzd még a bűvös 36-ig.

Szissz!
Az apacsomit a korházban vagy a rendelőintézetben lehet megvásárolni? Most nézem a táblázatban, hogy te a 34 hetet betöltötted. Úgy rémlik, hogy egy héttel voltál előttem. Lemaradtam valamiről? Nagyobbnak mérték öcsikét, azért van most a 2 hét különbség?

Eta!
Ilyen esetben nem tudja kérni a párod, hogy valaki mást nevezzenek ki a feladatra? Reméljük, nem lesz semmi gond ezidő alatt. Ahogy nézem, elég nagy az esélye, hogy pont abban az időszakban fogsz szülni. De még az is lehet, hogy előtte. Ki tudja! Lényeg, hogy ne izgulj emiatt. Valahogy biztos lesz, mindig van B megoldás :)

Kórházi csomagom nekem sehogy sem áll, de remélem, még van bőven időm pakolászni. Amit beszereztem, összekészítettem egy polcra, és majd bekerül a táskába. Én még wc ülőke-védőt is veszek a DM-ben. Hasznosnak tartom.

Pénteken megyek uh-ra, és elvileg szülésznővel is fogok találkozni. A dr.nő körbevezet az osztályon, a gyerekágyon.

Sajnos, Sziszkóm ma lebetegedett, hívtak délben az oviból, hogy hőemelkedése van. Nem is nagyon ebédelt, még az egyik kisfiú szülinapi tortájából sem kért. 37.3-at mértem neki itthon, remélem, ettől nem megy sokkal feljebb, na meg hogy én nem kapom tőle el. Olyan ritkán beteg, hogy ilyenkor azt sem tudom, hogy mit kezdjek vele, mikor vigyem dokihoz, stb. A füllgyuszitól és a tüdőgyuszitól félek, meg az antibiotikumozástól.

Majd még biztos benézek Macsék miatt, de a telómról nem szeretek pötyögni. Ha gép elé jutok, biztos jelentkezem személyesen is.

Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!!! Ez parancs!!!!!!! :wink: Takarításoknál is csak lassan a testtel!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Hú micsoda események voltak amíg a városban mászkáltam! :shock:

A Macs-családnak továbbra is teljes szívvel-lélekkel mennek a drukkok!!! Nagyon sajnálom, hogy a kiscicák még kisebbek lettek mint a becsült súlyuk :cry: De hiszek benne, hogy a legjobb kezekben vannak, és túljutnak a nehezén, a pöttöm Kittike is, és nem is olyan sokára 4-esben vidáman élnek majd a Macs-lakban, egészségesen, boldogan! Macsnak gyors felépülést kívánok, hogy minél hamarabb teljesen a kicsikre koncentrálhasson!

Aranyoska,
de izgi, Beki baba nemsokára kibújhat! :D :D
Nagyon szurkolok és várjuk a híreket! :D :D

Navared,
szerintem is csak leterhelted hirtelen az amúgy is megtépázott emésztőrendszert. Igyál sok Normafloret, az helyrebillenti az egyensúlyt!

Tatjana,
ne erőltesd reggel 8-tól este 8-ig a sulit + vonatot... hidd el nekem, én 2 hete voltam és pusztulat volt. Mondjuk nekünk nem kötelező a személyes megjelenés. De remélem nálatok is megértik ezt a helyzetet!

Mikegirl, Eta,
köszönöm az aggódást, és teljesen igazatok van.
Ma már nem kellett cipekednem, csak mászkálnom. Tegnap sem kellett volna, meg soha nem kellene tulajdonképpen, mert apa mindent megvenne, csak nekem az itt és most számít.
A jóga egyébként nagyon finom, lelazít testileg-lelkileg, nem megterhelő egyáltalán.

Lucuzs,
Boginak nagy kalappal az orrmandula műtéthez!
Nagyon hamar meg fog gyógyulni, és sokkal kevesebb problémája lesz a felsőlágúti mizériákkal, meglásd, csak most nagyon rossz átélni! Drukkolok hogy hamar túllegyetek az egészen!

Angie,
Szilárdnak is gyors gyógyulást kívánok!

Eta,
jajj ez nem hangzik valami jól :( de végülis taxival is b :( lehet menni a kórházba. Csak apa le ne maradjon a nagy eseményről!
Miért is nem engedték elcserélni neki ezt a vackot ebben a kulcsfontosságú időszakban?! :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Most csak Macsék miatt néztem be!
Gratulálok, és kívánom, hogy veled és a kiscicákkal minden a legnagyobb rendben legyen! Nem is lehet másképp! Továbbra is mennek a drukkok! +++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Macs, Kitti és Balázs! Nagyon sok erőt és pozitív energiát küldünk felétek!!! Minden nappal erősebbek lesztek és minden rendben lesz!!! Rengeteget gondolunk rátok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs - Mennek a drukkok Boginak is. Na meg a gyógypuszik :wink:

Aranyoska - kellemes pihizést otthon. És igen, Ti már benne vagytok a korban, szóval most már jöhet, aminek jönnie kell :D
Ez annyira szép volt, és annyira igaz:
Te pedig mindegy miben leszel pénteken ,elragadó és bájos menyasszony leszel.A legszebb ékszer már rajtad van(a pocid)


Gyancsi - ja igen, csinálom, illetve csinálnám a gátmasszázst. Összeszedtem valamit, úgyhogy most a Canesten combit nyomatom. (Tök ciki, és fogalmam sincs, hogy hol szedhettem össze :oops: :oops: )
Naná, hogy tuti jó kis képek lesznek :lol: Aztán a küldéskor nem fukarkodni velük!!!!!
Dokim rendelője szuper szerintem, de a méhszájvizsgálat itt is manuális 8)
Kocsitakarítás - nálunk is jó lenne. Kissé nagy már a por. Csak nehogy szilikózist kapjak!!!

Navi - köszi a tudósítást. Amúgy elolvastam Eszter blogját a múltkor, és hát padlót fogtam meg kell mondjam. Hogy ennek a csajnak mennyi lelki ereje van.
Házi dokker adott valamit?

Sophie - nem Te ígérkeztél sms kontaknak? Megírhatom priviben a számom, és megkapom cserébe a tiédet? De csak akkor, ha nem gond......
Légzésfigyu - ja igen, ez az én parám. Én mindenképpen alátolom Adélkának. A múltkori 4-5 napig nem alvás - mert hogy állandóan azt néztem, hogy Ati lélegzik-e - igencsak taccsra tett.
Hajszárító - szerintem nem leszek olyan állapotban. Banán alakban, tetü módjára közlekedem majd - ha nyissz lesz a vége, és örülök, ha a sima zuhany megy majd. De ez biztos nagyon ciki :oops: :oops: :oops:

Ritya - gratula a szuper eredményhez!!!

Angie - azért Te sem vagy semmi. A végefelé jársz, házszigetelés, szinezés, kérópucolás...... szóval nem gondolom hogy annyira minket kellene dícsérgetned. Nyugodtan veregesd vállon magad :wink:
Én visszavettem a tempóból, nagyjábol semmi az, amit csinálok. A 37. betöltött hét utáni szülésre hajazok én is :D
Sziszkónak jobbulást. Én általában hamar viszem dokihoz, de mindig el is mondom, hogy a tüdeje végett......amióta megesett, hogy egy hetes láz után épülőben, kontrollra vittem vissza, már azt hittem minden ok, mikor szóltak, hogy hohó, kétoldali tüdőgyuszi, és nemsokra rá már a kórházba is találtuk magunkat csúnya sípoló légzéssel, stb.

Eclipse - akkor olyan vagy, mint én. Ha valamit eltervezel, akkor az nem várhat, azonnal kell :lol:

Na, most megyek kis Atiért az oviba, és jövünk haza játszani. Úgy imádom azt a kis rosszcsont kölyköt!!!!!!

mikegirl
 
 


Angie
Hát úgy volt, h nov. 13 volt az eredeti dátum, de a doki mondta, hogy a 18-20. heti uh után pontosítunk a méretek alapján, igy lett a végső dátum nov. 8. Azóta ugye megint voltam uh-n, ami még 1 héttel nagyobbnak mérte a tesót (nov 3-ra jósolta a szülést), de maradtunk a nov. 8-ban a dokival. Most pénteken megyek megint uh-ra, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak.
Az apásszülés rucit a kórházban tudod megvenni, a "K" épületben asszem. Bemész, és jobbra van a gyógyászati segédseszköz bolt, ott tudod megvenni. Sziszkónak jobbulást!!!!!

szisszka
 
 


Juhhhééééééééééé!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaajj,de jóóóóó!!!!
Most olvasom a legújabb Cica híreket :lol: :lol:
Kitartás és sok-sok drukk nektek

Nem lesz,nem lehet semmi baj.Kittike és Balázs is összekapja magát pikk-pakk,és mire észbekaptok egy zavaros álomnak fog csak tűnni az egész.Hatalmas HAPPY END-del a végén

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: