Új privát üzeneted érkezett!

j: szerintem azaz oka hogy a 14napon el kell kezdenem progit szednem mert a 3 napon mért progi szintek ilyenek voltak:
2009 március: 2,0 (itt derült ki a pco)
2009 szeptember: 0,7 (innentől szedtem 2x500)
2010 március: 0,2 (innentől 3x850)
2010 augusztus: 0,7 (maradt az előző adag kimondva hogy ez jobban már nem fog változni kezdjem a Clostit)

A másik amiért kell a Duphaston hogy ne huzuk az időt mert még ettől se mindig akar megjönni ha meg sikerülne akkor pedig nem árt.
Köszi a képet a huzatról tényleg haláli még a férjem is megmosolyogta (szoftverfejlesztő)
horibol

horibol!
nem igazán értem, hogy a 3. napi proginak mi köze van a duphaston szedéséhez.
mert ha pé után nem termel eleget a sárgatest, akkor van értelme... de ahhoz kellene a pé, na meg pé-kor illetve utána akár 2-3 naponta is (legalább egy ciklusban) megnézni.

és amiért nem értem az egészet:
ha nem volt a 14. napig pé-d, és elkezded tolni a progit, akkor már nem is lesz, mert a szervezeted megkapja azt a visszajelzést, hogy már van progeszteron, azaz van sárgatest, azaz volt pé... tehát nem növesztjük tovább a tüszőt.
szóval így csináltok napra ideális hosszú ciklusokat... de nem működő ciklusokat :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j: az a legnagyobb bajom hogy már én se tudom mit higgyek az ultrahangos figyelés lenne a legtisztább vagy vérvétel de egyik sincs. (az augusztusi tesztoszteron még mindig nincs meg nincs pénz hormonokra)

egyébként logikus amit írsz :(
horibol

úgy szedeti veled a clostit, hogy még uh sincs?

következő ciklusban mindenképpen csináljatok 12. naptól 2naponta... +hőmérés (de hát abból önmagában is látszódnia kellene, hogy volt-e ovu, mert ha nem, felesleges elkezdeni a duphastont), és akkor meglesz a pé... utána meg ezerrel a progi, csak bebiztosításként :) de csak utána.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j: nincs ultrahangja magánba a kórházba meg nincs erre keret:(
horibol

ez elég szomorú... csak nem értem, hogy akkor hogy mer clostit adni... mert azért a túlstimulálás lehetősége igencsak fennáll (és nem csak az a gond, hogy esetleg egyszercsak görcsöktől fetrengve visznek kórházba a túlstimulált ciszták miatt... hanem nem egyszer néztem már végig más fórumon, ahogy pcos-es clostis kismama készül a redukcióra... és gyötrődik, hogy vajon melyik babákra fog a doki rábökni, hogy nem élhet tovább :( )

az én dokimnak sincs a rendelőjében uh (asszem... nem jártam még ott)... az uh-kat a kórházban rendezi, normál szakrendelés keretein belül... a kórháznak is jó... mert keret akkor van, ha van vizsgálat, ami után jár a pont, és jön a pénz.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-: én is idegeskedem ezeken épp eleget lehet bepróbálkozok egy másik dokinál de még a nézése sem tetszik.
horibol

horibol!
ezt neked kell tudni eldönteni...

azért azt tudd, hogy bmilyen is a hőd, én nagyon drukkolok +++++++++++++++ :) már csak azért is, mert engem is nagyon sokan le akartak beszélni a clostiról (nekem ciklusom sem volt)... és nem tudom, hogy most hol tartanék, ha hallgatok másokra.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-: köszi jó lenne ha sikerülne mert 13-án lesz a 3. házasági évfordulónk de kiegyezek még a májusban is akkor leszünk 10éve együtt (álmodozom csak ilyen görbék mellett). Egyébként olyan hogy ciklus nekem sincs a hossza 30-90 nap között valahol a lényeg meg kb 2 nap és gondolkodok ez most az vagy sem. Egyébként voltam olyan "szerencsés" hogy az esküvőnk napjára megjött annó 3 hónap után :evil:
horibol

Sziasztok!

Horibol,
egyetértek Julival!
Ez nagyon gáz, hogy a doki így írta ki a clostyt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így nem szabad szedni, mert teljesen felesleges, hiszen nem sok nőnek van 12-14.napi pé-je!Ezért KELL a cikluskövetés feltétlenül!
És az totál nem gond, ha nem a 14.nap van péd!Nem attól függ, hogy sikerül-e a baba!Nekem kb.30.napi péből sikerült! :wink:
Drukk egy jobb orvoshoz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Closyval kapcsolatban: Nekem sem volt mellette cikluskövetés, csak a végén egy uh hogy nem maradt-e ciszta. Azt mondta a doki, hogy nem akarta hogy állandóan ezzel kelljen foglalkoznom. A meddőségiben már ment a cikluskövetés
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Nekem sem volt az első clostis ciklusban (2009) követés, én ugyan beugrottam az sztk-ba, és megkértem a nődokit, hogy kukkantson rám félidőben (a babaneten pánikoltattak be... :oops: ), de sehol semmi. 2 nap múlva pozi lett az LH-teszt, és 14 nap múlva pozitívat teszteltem. (Sajnos az a baba elment később, de nem a closti, hanem az IR miatt, meg nem kaptam semmi progipótlást, akkor még nem tudtam, hogy kellhet, a doki meg tojt rám...)

Ez egy elég felületes, pénzt beszedő doki volt, nem vette észre, hogy PCOS vagyok (ősrégi UH), ezért nem tudom, hogy a clostitól lett, vagy előtte is az voltam már, de valszeg igen, mert szerintem már 5-10 éve gond volt, a súlyomból, és egyéb tünetekből gondolom. (hajhullás, szőr... :roll: )

Mi ebből a tanulság? Semmi. Csak gondoltam leírom, velem mi volt.

Most van cikluskövetés a closti mellett, érik itt már 2-3 havonta, oszt mégis Mikulás a vége... remélem egyszer meg nem :lol: 8)

Kép
xtina75

Sziasztok!

Megjöttem, túl vagyok rajta. Nem volt semmi extra szerencsére, 1x-2x émelyegtem egy kicsit. Most akkor az igaz, hogy minél rosszabbul vagyok, annál rosszabb az eredmény? Mert azt is hallottam, hogy ebből nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni. Egyik csajnak semmi baja nem volt közben, mégis 113 lett a terhelt inzulinja. Elvileg bő 1hét múlva lesz meg az eredmény. Remélem okt 4ig megkapom, különben okt 5én ott állok üres kézzel. Az okt 1-jei MM-sre meg nem necces elmenni így. Ááá.

Julcsi ez huzat valóban szuper! Nekem is nagyon tetszik, igazi fiús. Örülök, hogy jól vagytok.

Horibol valóban neked kell eldönteni, hogy melyik dokiban mennyire bízol meg.

A barátnőm nagyon megjárta, neki nem jött meg a gyógyszer után. Már a 4. dokinál tartott, amikor végre elkezdtek vele „foglalkozni”. Nesze aranyom, itt egy kis bogyó, ettől megjön. Oké, megjött, 0 pé-vel. Utána persze megint nem. Következő volt a Closi, beszedte, mert azt hitte ez majd jó lesz. Nem volt. Utána Closit + Duphaston. Semmi. A végén már hormontapasz, injekció. Mire fogta magát és elege lett. Elment az 5. dokihoz, aki közölte vele, hogy te jó ég, azonnal befejezni mindent, túl lett stimulálva és örüljön, hogyha nem szálltak el a petefészkei. Semmit nem követtek nyomon neki. Kiderült, hogy tele van cisztákkal a petefészke. MM-be fog jönni ő is. Miután felvilágosítottatok, mikre figyeljen, vizsgálatok, stb. leírtam neki, hogy ne álljon ott papírok nélkül. Erre sajnos az volt a válasza, hogy bonyolultnak tűnik, és neki valszeg a túlstimutól lettek cisztái. Mintha fel sem fogta volna, amiket írtam, nem akart tudomást venni róla. Érdekes. Pedig nagyon megszenvedte. Csak sajnálom. De ennél többet én nem tehetek, neki kell eldöntenie hogyan tovább.
szti1

Ja, és szó nélkül 3pontos terhelést csináltak. Nem is kérdzetek semmit, csak közölték, hogy 60 és 120perc múlva menjek be.
szti1

szti: Örülök hogy jól viselted a vérvételeket. Én egyik vv-nél sem voltam igazán rosszul, pedig 100 felett lett mind a kétszer a terhelt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hoztam Nektek egy képet Korinnáról. Bocsi lányok, hogy nem nagyon jöttem eddig, de elvesztem a mindennapokban :(

Xtina: gyorsan átfutottam az utolsó pár oldalt, nagyon jól haladsz szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.13 20:06-kor.
Vendég

Csibuc!

Koinna gyönyörű. Minden nap néztem a topikot hátha jelentkezel. :D
Gratulálok még egyszer!!!!! :D

Kép
mók

Csibuc!

Én is gratulálok a csodaszép Korinnához!
a mindennapokhoz pedig kitartást, előbb utóbb bele fogsz jönni.

Kép
gota79

csibuc,

De szép ez a gyerök! Hozhatnál még több képet is, örülnénk neki!

És köszi a biztatást... :wink: 8) :wink: 8) 8) 8)

Magamról: holnap megyek nődokihoz, megnézi, mi maradt a múlt havi closti után.

Kép
xtina75

csibuc: Gratula, nagyon szép pici lány. Látom a vonalzót, neked is ugyanaz az idézet tetszett.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, lányok!
Én régi babanetes vagyok, évekig itt öntöttek belém erőt a sorstársaim, másodlagos meddőséggel küzdöttem. 7 év várakozás után, aztán 2006.02.14.-én megszülettek az ikreim, Olivér és Csenge, így végre kiteljesedett az életem. Telt-múlt az idő, amikor túl voltunk a legzsúfoltabb időszakon, motoszkálni kezdett a fejemben a gondolat, hogy segíteni kellene valahogyan azoknak a lányoknak, nőknek, pároknak, akik most kezdik a küzdelmet, vagy már rég benne vannak de nem látják az alagút végét. Így tollat ragadtam és írtam egy könyvet. A címe: Soha fel nem adni! a meddőségről őszintén. Most fog megjelenni, október elején. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, segítek, ha tudok. Mindenkinek kitartást és rengeteg erőt kívánok!!! Azt eltudom mondani, hogy hosszú volt az a 7 év, de amikor terhes lettem, a múlt összes fájdalma egy szempillantás alatt eltűnt, mintha meg sem történt volna. Az, hogy itt egymás kezét fogjátok és biztatjátok a másikat, nagyon nagy segítség! Büszke vagyok rá, hogy egykor én is ide tartoztam! Very Happy
Sok sikert és várom az esetleges kérdéseket!! Very Happy
ilduci76

Ilduci!

Gratulálok a kitartásodhoz, az erődhöz és a gyermekeidhez! Az ilyen példák adnak erőt a mindennapokban...

Nagyon sokat jelent.

8)

Kép
xtina75

Köszi xtina!
Amikor az ember benne van, sokszor padlót fog, nap, mint nap. Emlékszem én mindenre, csak az idő megszépíti.
Akkor, amikor átéltem, akkor olvastam egy gyönyörű idézetet Reményik Sándortól, olvasd, küldöm szeretettel! Szerintem annyira, de annyira idevág!!!

Kegyelem

Először sírsz.
Azután átkozódsz.
Aztán imádkozol.
Aztán megfeszíted
Körömszakadtig maradék-erőd.
Akarsz, egetostromló akarattal –
S a lehetetlenség konok falán
Zúzod véresre koponyád.
Azután elalélsz.
S ha újra eszmélsz, mindent újra kezdesz.
Utoljára is tompa kábulattal,
Szótalanul, gondolattalanul
Mondod magadnak: mindegy, mindhiába:
A bűn, a betegség, a nyomorúság,
A mindennapi szörnyű szürkeség
Tömlöcéből nincsen, nincsen menekvés!
S akkor – magától – megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat – hasztalanul ostromolták.

Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor – magától – szűnik a vihar,
Akkor – magától – minden elcsitul,
Akkor – magától – éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától – friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem.
ilduci76

sziasztok

bocsi a kesoi jelentkezesert de anyanak lenni nem egyszeru am :)

szept 15-en reggel 9:50kor szuletett Szabina 4110g 51 cm.

Sajnos csaszarmetszes lett a vege :/
Reggel 6kor mentunk be a klinikara mar 3 perces fajasokkal elso vizsgalaton megallapitottak, hogy 4 ujjnyira nyitva vagyok, hurra. burokrepesztes 7kor mondta a doki, hogy 9kor itt baba lesz, ugyhogy egy villamgyors szulesnek neztem elebe amire mindig is keszultem.
Viszont a tolofajasok nem jottek eleg erosen es a baba feje nem fert ki illetve amikor elindult volna akkor lassult a szivhang. igy megmutottek es akkor derult ki, hogy a nyakara es a testere is ra volt tekeredve a koldokzsinor, igy a leheto legjobb dontest hozta az orvosom. csak sajnalom.. jo lett volna spontan megszulni.

egyebkent minden rendben nagyon jo kislany eszik alszik nezelodik es soso meg aludni is hagyja a szuleit :)

csibuc: gyonyoru kislanyod van!

Kép
deepgirl

csibuc: gyönyörű a kislányod

Kép
horibol

deepgirl: gratulálok
horibol

Ilduci,

Nagyon kifejező a vers... köszi, hogy megosztottad.

Deepgirl,

G R A T U L Á L O K ! ! ! !
Majd kérünk szépen fotót....

Kép
xtina75

Kép

hazaerkezeskor keszult.

Eclipse, Veled miujsag?
deepgirl

deepgirl: Gratulálok a kisasszonyhoz. A páromnak is aznap van a szülinapja.
vicky79
Budapest III. kerület

Deepgirl!

Hatalmas gratuláció nektek, Szabina gyönyörű, és szép súllyal született.
Sok tejcsit kívánok, és nyugodt éjszakákat!!!!! :D :D :D

Kép
mók

Deepgirl,

De kis tündér ez a leányzó... :!: :!: :!: :!: Nagyon szép! Gratula!

Kép
xtina75

deepgirl: gratulálok, gyönyörű a kislányod :D Ne sajnáld a császárt,a lényeg, hogy egészségesek vagytok mindketten.

Köszönöm mindenkinek a dicsit!
Vendég

Deepgirl

Gratulálok a kislányotokhóz,nagyon szép baba :)

KépKép
bettike83

Ja és ide nem irtam még,kisfiúnk lesz :) 24 hetesen volt 728gramm :)

KépKép
bettike83

Bettike, gratula a kisfiúhoz! 8) Mi lesz a neve, eldöntöttétek már?

Kép
xtina75

deepgirl: nagyon szép a kislányod
bettike83: gratulálok a kisfiuhoz

létezne hogy volt pé-m??

Kép
horibol

Sziasztok Lányok!

Na végre, megvan az eltűnt anyuka, Deepgirl! :D :D :D
Nagyon gratulálok Szabinához! Tényleg jó nagy, husi baba lett, gyönyörű. Gyors regenerálódást és szép babás napokat kívánok nektek!

Csibuc,
köszönjük szépen a képeket, gyönyörű Korinna! :D :D

Magamról:
pénteken "leszereltem" - ma van az első olyan hétfő, hogy nem dolgozom, és végre kialudtam magam.
Nagyon kimerült vagyok összességében, rá kell pihennem a szülésre, mert 36. hét... :shock: plusz utolsó simítások, babaruha mosás, rendezkedés ilyesmi.
Ezeket ezen a héten be akarom fejezni, és felőlem jövő héttől már jöhet a Maszatka.

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Kedves Anyukák!
Gyönyörűek a lánykák. Korinna és Szabina is meseszép. Gratulálok hozzájuk.

Betti!
Gratula a kisfiúhoz.

Eclipse!
Már majdnem 36 hetes terhes vagy??? Azta hogy rohan az idő. „Most” lett pozitív a teszted.
Pihenj sokat. Kell majd az energia.

Horibol!
????

Ilduci!
Köszönjük hogy megosztottad velünk. Azért 7 év az rengeteg.

Tina!
Mi volt a dokinál? Mért most kellett menned?
franci

Sziasztok.

deepgirl,gratulalok,csodaszep a lanyod,csaszart sajnalom.

csibuc nagyon szep Korina,megegyszer gratu.

horibol,par napon belul meglatod hogy volt e ped.mindenesetre nehogy abbahagyd a progit nap utan.
a helyedben kiprobalnam a masik dokit,ennek igy nem sok ertelme van.

eclipse,pocikep?amugy jol vagy?

Kép
monyo83

Köszönöm a gratukat :) Apja után Ferenc lesz.sok választásom nem volt,mert régen is úgy beszéltük meg ha fiú lesz akkor ő dönti el,ha lány akkor én :)

Eclipse

tényleg nemsokára szülsz.észreveszem az időn,én is már 25 hetes vagyok :)

én is kiváncs lennék a pocifotódra,már rég láttuk,biztos szépen kikerekedtél :)

KépKép
bettike83

franci!
Az. Nagyon sok a 7 év. Nagyon megszenvedtünk. Nekem is PCO-m van, meg egy kis endometriózis+ kifogtam az össze olyan orvost, akit nem kellett volna. Agyon tömtek hormonokkal mindenféle vizsgálat nélkül... Kísérleti nyúl voltam.
ilduci76

Sziasztok!

Sajnos összesen csak hatan jelentkeztek eddig a metes Babamoziba. Ha még kb. húsz
ember nem jelentkezik, akkor sajnos nem fog tudni elkészülni az idei Babamozi.
Eddig még soha nem volt ekkora érdektelenség, nem is értem, hogy mi van most.
Olyan jó volt elnézni a sikereket, jó volt látni, hogy annyi év küzdelem után végül ott a baba a pociban, vagy már kinn vigyorog. Azok, akik pedig pitty-putty bebabásodtak, szintén tartották a lelket a még próbálkozókban.
Én is mindig megkönnyeztem, még így két gyerek után is.
Nagyon sajnálnám, ha idén elmaradna. Kérlek, segítsetek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Deepgirl gratulaaaaaaa! Nagyon kis cuki Szabina. Sok-sok boldogságot.

Csibuc ennivaló a ksi Korinna. Nagyon szép neve van.

Nekem most semmihez sincs kedvem. Főleg, hogy a 2. napja szúr elég erősen a bal petefészkem. Tegnap azt hittem, lesz pé-m, mert leesett a hőm 35,6ra + a szúrások. Ma viszont megint szúr és sokkal jobban, 36,1-el. Néha lépni is alig tudok. Már csak 1 hét és megyek a dokihoz. Már nem vagyok kíváncsi, csak várok.
szti1

Nagyon koszi a dicsereteket!

Eclipse! meg minden szules elott allo kismama!

ne akarjatok hamarabb szulni! par oldallal elorebb enis, hogy mondtam, hogy johetne mar es azota lattam a klinikan teljesen normalis sullyal es centivel szuletett babakat 36-37. hetre es bar bajuk tenyleg nem lesz de kozel nem olyan erosek mint a 40 hetes babak. a sirasuk sokkal erotlenebb nem igazi babasiras, gyakran besargulnak es a szopizas sem megy nekik olyan ugyesen, igy kinlodasokkal jar.
Szoval tudom en, hogy nehez a vege de amikor mar minden bajotok van akkor arra gondoljatok, hogy neki nagyon kell bent az a 40 het nem veletlen van kitalalva. (ezt talan pont itt mondta nekem valaki a forumon)
deepgirl

Deepgirl,

csodaszép kis husi lánykád van.

Bettike,

gratula a kisfiadhoz, meglátod hamar eltelik a hátralévő idő.

Eclipse,

nem semmi, már 36 hét!

Mi jól vagyunk, bár kisasszony egész nap kiabál és jajgat, meg nyügi. múlt héten kijött az első fogacskája, és már látom, nemsokára mellette is kibújik. úgyhogy az éjszakáink is érdekesen telik.

Kép
gota79

gota

az tuti,nagyon gyorsan megy az idő.

Aranyos lehet már a kislányod mikor mondja a magáét :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Deepgirl, tudom én, mármint fejben, de hát a szívem már úgy babázna :D :D Szerencsére nyűgeim nincsenek, fizikailag tip-top vagyok, nem ezért siettetném, csak a családdá válás gyönyörűsége... :D

Bettike,
megáll az eszem, most voltál a 12. heti genetikai UH-n! :D :D :D

Gota,
kitartást a fogzási időszakhoz, nem leht könnyű egyikőtöknek sem :(

Rambóka,
ha okt. 30-ig kibújik a manó, márpedig muszáj lesz neki, feltétlenül és azonnal küldöm az anyagot Nórinak!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

[quote="franci"]T írta:franciina!
Mi volt a dokinál? Mért most kellett menned?

Sziasztok,

Azért kellett most mennem, mert látni szerette volna a doki, mi van peteérés előtt - mi maradt az előző ciklus után, nincs-e gond a clostitól, túlstimuláció, még durvább PCO, de nem. Plusz esedékes volt a rákszűrés, nem akartam középidőben. És jó is, hogy elmentem, mert már van 3 tüszőm, és a domináns az 13 mm! Most valszeg sokkal hamarabb lesz a PÉ!

8)

.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Anyuciknak hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rambóka,
amint lesz egy jó kép a piciről, azonnal küldöm az adatokat!
Szeretném énis erősíteni a csapatot! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok!

Bocsi, hogy mostanában keveset jövök, de megjön nemsokára a tél, és többet leszek a net előtt! :wink:

Minden akciózónak drukkolok!

És puszi mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?