Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok,édesek vagytok! :oops:

Gyancsi:te sem panaszkodhatsz,nagyon szépen gömbölyödik Lili baba is.CSINI vagy,mint eddig minden képeden. :lol: :wink:
A mozi alatt babamozit értesz vagy sima mozit :roll: Csak mert jelen helyzetben,nem egyértelmű :wink: De egyébként van mind a kettő.A plazaban van Cinema City.Babamozi pedig attól nem messze és nagggyon szupi.bÁRMelyik érdekel,szólj,ha segíthetek valamit. :wink: :wink: :wink:

Lucuzs:amint tudok valamit erről a csomiról,mindenképpen jelzem.Ha előbb nem,akkor j.hét szerdán úgyis megyek Nst-re,rákérdezek,h ez kötelező-e,vagy mi az ami mindenképp kell legyen nálunk. :wink: Ha csak babym nem dönt úgy,h közben kibújik :?

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


www.neobaby.hu

Szupi oldal,ha valakinek valami hiányzik,itt még érdemes ezt azt megnézni.!!!;)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Jóóóó reggelttttt minden Kismaminak és a Pocaklakóknak is!!!

Hát, milyen gyönyörű pocakokat rejtegettetek itt? Nagyon szépek vagytok Lányok!!!!!!

Fülcsibe való: Nekünk még anno a kórházban tették be a baba fülbevalókat. Én személy szerint annyira szerettem, h kb 21 éves koromban vettem ki először. Nekem nem lógós volt, inkább olyan volt, mint egy kis tulipán, és egy lilás féldrágakő volt benne. Nem hiszitek, de még mindig meg van, sztem ez egy nagyon szép emlék és ajándék.

Remélem Dorka, nem izgul, és főleg nem fél. Az egyik barátnőm mesélte, h anno mikor neki kellett befeküdnie hamarabb, nagyon sírt, aztán rájött, h hohóóó, hát nem is egyedül van, hanem az Ő kicsikéje is vele van és kettecskén mennek oda is.
Dorka, ha még olvasod, nem lesz semmi, de semmi baj, nagyon sokat gondolunk Rátok!!!

Maccsékkal, remélem minden rendben van, elvileg tegnap voltak biometrián, és MÁR CSAK 6 nap van a 32. hétig.

Eszter blogját, olvastam és sajnos elvesztették a babájukat. A szívem szakadt meg!!! Sztem ezért nem is jön, de ez teljesen érthető. Viszont nagyon erősek, nagyon akarják, és minden szavukban érezhető a pozitív hozzáállás. Én szívemből drukkolok Nekik!!!!

Jah, igen mindig elfelejtem a börzén, ahol vettem a mellszívót, ajánlották a bookline.hu-t, sok akciós dolgot lehet még beszerezni... pusziii

Tényleg, tök zizi vagyok, de már akartam kérdezni, h Ti h álltok cumi kérdéshez, adjátok majd vagy ellene vagytok?

És a kép amit tegnap elfelejtettem:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Az uccsóóóó nap a munkában!!!! :D :D :D :D :D
Utódom frankón betanítva! :D :D :D :D :D
Búcsúlevelek a partnereknek elküldve!!!! :D :D :D :D :D

Aranyoska,
nagyon szép pocid van. Azt hiszem én is csinálok mostanában.

Gyancsi,
energiát, boldogságot sugárzó képed van, és te is szépen gömbölyödsz.

Vikoo,
nagyon szép Boldi-lak is :D :D :D

Esztert nem tudtam, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Holnap megyek Hódmezőre anyukámhoz és nagymamámhoz, utoljára látnak egyben, legközelebb mire találkozunk, már anyuka leszek, és meglesz az unoka/dédunoka... :D :D :D
Lett egy új buszjárat, ami autópályán 2,5 óra alatt leér a 3 óra 45p helyett, ez csúcsszuper!! :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Lányok!

Lucuzs- Te egy hős vagy, hogy már ilyen jól állsz :wink: Irigykedem ám rendesen :D

Aranyos- Rendes mozira gondoltam :D De most jól beindítottál a babamozira.....De jó lenne :wink: Bár már voltunk 2-szer, szerintetek nem pénz kidobás már ilyenkor??Hiszen nem sokára úgy is találkozunk Lilivel???Húúú,nehéz döntés :D A rendes mozin nem rágódok majd ennyit :D Bár lehet el sem jutunk,mert Csabinak élnek unokatesói Sopronban, szerintem őket is meg kell látogatni....Jajj nagyon vicces, kerestem valamelyik nap egy számlát és találtam egy csapatfotót arról, mikor még Csabi Sopronban focizott és megnyerték a Magyar Kupát....De rég volt :wink:

Vikoo- Nagyon szép Boldi-lak :D Én nem vagyok cumi ellenes,ha az fogja megnyugtatni tuti, hogy adok neki ( már cumi láncot is néztem :wink: )...Na nem azt mondom, hogy mindig a szájába fogom nyomni, de ha nem lesz már megoldás,akkor tuti...Szerintem jobb,mintha pl az újját szopizná, hiszen ha majd leakarom róla szoktatni az újját nem tudnám tőle elvenni,ellenben a cumit azt igen :wink:

Eclipse- Nekem Anyukám Hódmezővásárhelyen született :wink: Gratula az uccsó munkanaphoz, hát eljött a te időd,juhéjjjjjj :D :D :D Jó utat nektek!Tényleg, hogy álltok a babanév kérdéssel?

Mi megyünk ma úszni Csabival, remélem Lili baba jobban fogja élvezni,mint a múltkor...Illetve vár rám a takarítás 2-ik felvonása :wink:

MIndenkinek szép hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok lányok!

jöttem, ahogy ígértem, de tegnap este már csak olvasni volt energiám!

Dorka, nagyon drukkolok értetek, és tényleg üzizz azért néha Etának, ha megoldható, hogy tudjuk, mi a helyzet! amúgy biztosan jó kezekben leszel, nem lesz semmi gond! a kórházban tuti csak feküdni tudsz, így azzal is húzhatjátok még az időt és ne aggódj, ha Luca baba jönne is, nagyon szép súlyban van már, nem lesz semmi, de semmi gond!

huh, csajok, ezek a pocakok! nem semmi! majd én is csináltatok már apával, de azért nekem nem ilyen szép, főleg, ha meztelenül mutatom... :S ez van!

Szisszka, jó, hogy jöttél, de még jobb lenne, ha lenne már töltőd, és tudnál minden nap jönni! :)

egyébként az a kórházi motyó 2008-ban 1500 Ft volt, ha jól emlékszem, és apának egy gatyó, meg egy felső volt, és azt hiszem, hogy vittünk be papucsot neki! maszk, meg sapi nem kellett! de biztos volt a csomiban az is!

Vikoo, cumi kérdés. érdekes! mi próbálkoztunk az elején, de Beni állandóan kiköpte, nem is bántam, csak ugye nekünk nagyon nehezen aludt el, és gondoltam, hogy ezzel talán egyszerűbb lenne, de akkor még nem kérte, viszont, ahogy elkezdett jönni a foga (9 hónaposan bújt ki az első), akkortól kéri, és szereti. ha alszik, illetve, ha valami baja esik, vagy csak full nyűgös mindig kéri, és én oda is adom. valahol olvastam, hogy ha már odaadtuk, akkor erőszakkal nem szabad elvenni! lassan elég érett lesz ahhoz, hogy megértse, hogy a cumi a babáknak kell, így gondolnám, hogy 3 éves koráig bőven leszokik róla, de nem drasztikusan fogom erőltetni!

Eclipse, gratula az utcsó naphoz! jó utat a hétvégre!!!

annyit írtatok, hogy már a fele meg sincs, így nem is tudok nagyon reagálni, csak, ami hirtelen eszembe jutott...

tegnap végül bementem az ultrahangra a G1be. hááát, ez a gyerök olyan öntudatos már most, hogy csak na! nem mutat szinte semmit magából. így még mindig nem biztos, hogy kislány. eddig csak a 4D Genesisben mondták azt rá, hogy tuti kislány, de azért furi, hogy a többi helyen sehol nem mondták rá. így picit aggódom! igaz, lány nevünk sincs még mindig...

fotókat is csináltak, de nem lettek túl jók, azért berakom őket.

a súlyát viszont a múltkor, vagy most, de nagyon félre mérték. akkor 2,2 kg volt, most csak 1,9 kg, ami szintén nagyon szép, de azért van közte némi különbség, ami nem mindegy! :)

ha kislány lesz, nekünk is lesz fülbevaló, de ezt inkább csak én preferálom, apának nem létszükség... és egy olyan fülbevalcsit néztünk ki, ami kerek, de nem sima karika, hanem kis kövecskék vannak benne egymás alatt, vagy sima fehér/átlátszó, vagy egy fehér/átlátszó egy piros, vagy rózsaszín. ezt sem tudja kirántani a füléből, és hátul sincs semmi, ami szúrhatná a kis fejét, ezért nálunk tuti ez lesz, ha tényleg kislány! :)

Aranyoska, gratula a 36. héthez, na meg az első NSThez is! :) tényleg brutálisak a nővérkék időnként, de valahol az is érthető, ha éppen másik 40 kismama vár a sorára, hogy nem lehet ott ücsörögni órákon át, ameddig megmoccan a baba. bár nem tudom, hogy mennyi mozgást kell megvárni, és Beni is mindig bealudt, mikor az nst-re mentem, szóval nem tudom, hogy most mi is a módi. ja, annó hallottam olyat az István kórházból, hogy amolyan kis sokkolóval ébresztik a babát. hát, akkor inkább böködjék a hasam, én azt mondom! :)

ja, és a vérvételekhez még annyit fűznék, hogy szüléskor is lesz ám vérvétel... csak, hogy ne örülj túlzottan! sőt, utána is, mert akkor nézik, hogy nem lettél-e vérszegény, stb. legalábbis nálunk ez volt a "szokás" az Imrében!

na, és akkor gyorsban a képek, aztán szép napot mindenkinek. mi eléggé köhögünk... lehet, hogy ma ki sem megyünk! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

sophie27
 
 


Sziasztok lányok!
Nagyon sajnállak Dorka! De igaza van a csajoknak, jó helyen lesztek a picivel, és már nem lehet semmi baj.


Mi lehet maccsal, meg a picikkel?

Ancsa és Lili! Nagyon szépek vagytok a képen! Sztem már nem fogsz sokat látni a 4D uh-n, inkább nézzetek meg egy jó kis filmet a moziban:)

vikoo! Mekkora pocid van Nekem nincs ekkora, pedig előrébb vagyok idő szerint. Húúú, szép!

Eclipse! Kitartást! Azért sztem hiányozni fog a munkahely, nem? Én azt mondtam, hogy onnan fognak legközelebb szülni vinni. Bár én veszélyeztetett terhesség miatt más nagyon rég óta itthon vagyok, de hiányoznak a gyerekek, sokat járok be, aminek a helyettem tanító bizti nem örül.

Aranyoska! Húú, azt hittem, hogy nem lehet már nagyobb a pocakom, de látva a tiedet..... Azta! :) Jó kis kerek, csúcsos:) Nem akar a bőröd szétrepedni? Mert nekem néha a pupekom nagyon fáj.


Kép
ebba
 
 


Zsófi! Milyen aranyos a fülecskéje! Azért az érdekes lehet, hogy még mindig nem tuti a neme:) Bár tényleg az egészsége a legfontosabb! Ezt a szüléses vérvételt még nem is hallottam! Mondjuk én szoktam vérszegény lenni. Meg el ne felejtsem kérdezni a kórházban én is a párom cuccait. Mit kell vinni és venni.

Kép
ebba
 
 


Köszi az infót csajok!

Elég fos éjszakám volt,nem aludtam túl sokat.Lehet,h megint az időjárás változást érzem.Olyan érzésem volt többször is,mint mensi előtt amikor már érzi az ember a hasán,h hamarosan megjön.Görcsölget,de nem olyan durván,de azért ahhoz elég,h,kellemetlen legyen. :roll:
Most jobb...kopp-kopp :)

A vérvétel szülés után már nem érdekel,felőlem minden nap lecsapolhatnak,csak pocival,ne kelljen már annyit menni.Ezért volt a nagy ováció,h túl vagyunk az utolsón :wink:

Fülbi:én is szeretnék fülbevalót Manócskának,attól még csajosabbak szerintem.Nekem is pár naposan lőtték be az elsőt és én is sokáig azt hordtam,anyumnál el van rakva. :oops:

Gyancsi:az én emberem is nagy focista és ő a mai napig is játszik,még az is lehet,h ismeri a párodat.Az elég vicces lenne.Akkor aztán tényleg kicsi a világ :wink: A mozival kapcsolatban pedig nektek kell tudni,h anyagilag mi fér bele a költségvetésetekbe.Itt 10ezer forint és kb. 45perces.A doki nagyon jófej és alapos(mindenét megnézi,mintha genetikain lennél) Én nem akarlak rábeszélni,de le sem.Én ha tehetném mennék minden héten,mert annyira jó látni :oops: :oops: :oops: Mi is kétszer mentünk,mert elsőre elég szerényen muzsikált a kiscsaj. :wink: :wink: Beszéljétek át és,ha kell segítek időpontot kérni is ,ha gondolod.De google-ba (4d SOpron)az egyetlen amit kiad,az az.

Ebba:én is már a múltkori pocifotóm alkalmával azt mondtam,h,nem lehet ,h még ennél is lesz nagyobb,és láss csodát,én úgy látom sokat nőtt..és,ha kihúzzuk még 3-4 hétig bizti még ennél is lesz nagyobb.Már egész komoly kis súlya van. :wink: Úgy,h edze midenki a gerincét.

Sophie:édes a baby,akár kislány,akár nem :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


sziasztok,

pár napig nem tudtam jönni, és mennyi minden történt. megpróbálok reagálni dolgokra... :)

aranyoska: nagyon szépek vagytok :)

ancsa: szép pocak fotó ;)

sophie: azt hiszem Te kérted, hogy kérdezzem meg a páromat, hogy ő mit mond szakmabeliként a kisfiúknál húzogassuk e neki már az elején, vagy sem. azt mondta, az első egy évben nem szabad nekik húzogatni.;)
szép fotók! :)

vikoo:szép pocak. :)

eclipse: akkor már csak a mai nap van hátra, tök jó! :)

mikegirl: nagyon jók a szoptatós képek ;)

haynii: én ritkán járok tömegközlekedéssel, de van amikor muszáj. nem igazán szokták átadni a helyet. metrón egyáltalán nem. villamoson még igen, de nekem is volt már két alkalom, hogy idős nénik akarták átadni a helyet.
:oops:

dorka: sajnálom, hogy be kell költöznötök a kórházba. ne aggódj, minden rendben lesz! mennek a drukkok! ;)

mi tegnap voltunk babamozin, többre már nem megyünk. :)
minden rendben van Levivel, szépen fejlődik. :)

méreteink:

BPD: 79,7 mm
HC: 292,5 mm
AC: 268,5 mm
FL: 57,8 mm (ezt nem tudta pontosan lemérni, mert érdekesen pózolt )
súly: 1700-1950g között. (netes kalkulátor alapján 1750)

rakok róla néhány képet. :oops: és már 32 hetesek vagyunk..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

jövő héten megint megyek, de akkor már a saját orvosomhoz.. és lassan gondolom majd beszélünk a szülésről is.. :)
holnap megyünk a babakocsiért, és hordozóért. illetve megveszem a kórházi csomagomba való dolgokat is, hogy meglegyen itthon.
:oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Épp egy üveg nutella társaságában ülök itt a gép előtt :D
Hétfőn megmért a védőnő, 67 kg vagyok, igy elvileg már 13 kg-nál tartok, de azt mondja mindenki( védőnő, doki), h nem gáz, mert egyáltalán nem látszik rajtam.

Lányok!
Nagyon szépek a babák és a pocakok is! :)

Angie
Megvan a töltő, csak eltört a zsinórja, venni használtan 10.000 :S És van most mire költeni, a hiányzó baby cuccok, kórházi csomi, Marcinak teljes őszi ruhatár... Amit tavasszal vettünk neki pl. átmeneti kabit, azt mostanra kinőtte...
Én nem választok szülésznőt, Marcinál sem volt. Az ügyeletes épp annyit foglalkozott velem, amennyit kellett, ha kérdés volt mehettem nyugodtan. Amúgy meg én nagyon jól elvoltam magamban, majd apával, de most úgysem megyünk be olyan korán, mint Marcival.
Nem vagyok teljesen összepakolva még, csak a cuccok nagyja be van dobálva a táskába, h ne legyen minden szanaszét :D De már csak apróságok hiányoznak igazából, meg ez az apás szülés ruci.
Igen, adnak a kórházban popsikrémet, a pelenkázóra van kirakva, meg hintőpor is. Fürdéskor ők adnak pelust is. Amúgy pelust meg popsitörlőt kell bevinni a babának. Én vittem még 3 textil pelust is, azt mindig aláterítettem a pelenkázón, vagy ha az ágyamra tettem.

Ancsa
De jó, gratula az esküvőhöz :) A miénk október 6-án volt :D 2007-ben :D

Viko
Cumi kérdés: én nagyon ellene voltam. Aztán időnként adtam Marcinak, de nem nagyon foglalkozott vele, picit csócsálta, aztán kiköpte. 8 hónaposan döntött úgy magától, h neki cumi egyáltalán nem kell. Viszont a cumisüveget a legeslegelejétől bojkottálta, az semmiféleképpen nem kellett neki!

Sophie
2007-ben is 1500 ft volt az apacucc, kiváncsi vagyok, h emelték e? Lehet, h ma elmegyek és megnézem.
De érdekes, nekem még nem volt vérvétel Marcival... de jó h mondtad, akkor lelkiekben készülök :D

Emese
Nekem ezek a görcsölgetések voltak Marcival, ezek voltak a bizonyos jósló fájások. Aztán az igaziak is ilyenek voltak, azokban már volt rendszer :) Azt szokták mondani, h ha beülsz egy kád meleg vizbe, és rendszeresek ezek a görcsök, és 1 óra múlva nem múlnak el, akkor valószinűleg eljött az idő :)

Most mennem kell... igyekszem mielőbb jönni!

szisszka
 
 


ÓÓÓ...Szisszka..beficcentetted a sportszeletet rendesen, :shock: de azért az egyik szemem kicsit fel is csillant :wink: .No sebaj,most minden a legnagyobb rendben.Leszámítva,h néha úgy feszít majd kibújik az oldalamból :wink: Szerintem átkucorodott a másik felemre.Egész idáig a bal felemet bitorolta,most jobb felől érzem inkább erősködni a csajt :wink:

Hát ,ha kötelező ez az apa csomi,akkor nálunk mindenképp drágább,mint volt,mert szerdán 2500.- volt a papírra írva. :roll: Még szerencse,h lehet kapni.

Henne:gratula a 32.héthez és ahhoz a tündéri kis pofikához.Az a második kép haláli. :lol:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Lányok!
Köszi a megnyugtatást a rövidült méhnyakkal kapcs! Lényeg, hogy závra a méhszáj. Bár én már tudom, hogy hajlamos vagyok könnyen és korábban kinyílni, így mindenektől függetlenül fokozottan oda kell figyelnem magamra.

Szissz!
Hát igen, azért az a 10 000 ft igencsak elkél másra is. Én is vettem egy csomó mindent Szilárdnak, mert az ovi miatt minden nap új cuccot kell adnom rá, így legalább 7 szabadidőnadrágnak és ugyanennyi vékonyabb hosszúujjú felsőnknek lennie kell készleten, ha nem akarok hétközben is mosni. 4000 ft-ért betankonltam 6 felsőből és 3 nadrágból egy turiban. Sajna szabadidőalsót nagyon ritkán lehet kifogni. Gondolom, széthordják a gyerekek ebben a koran.
Én is próbálom már egy helyre összekészíteni a cuccokat. A babának még mondták, hogy zoknit és sapkát lehet vinni. Textilpelusra is gondoltam. Bent a kórházban gondolom nagyon meleg szokott hűvösebb időkben is lenni. Azért gondoltam, hogy viszek spagettipántos hálóinget, mert abba nem főlök szét és szoptatni is könnyebben tudok benne. Egyébként szabadidő alsót is rakok be kettőt, és hozzá spagettipántos felsőket. Nem biztos, hogy hálóingbe fogok bent lenni.
De kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogunk egymáshoz közel szülni. Te Marcit meddig hordtad ki?

Ancsa!
Nagyon csini a pocid, és nem is nagy. Gondolom, nem is húz annyira lefele még. Jaj, a felfordulást ne is mond. Nem is takarítgatok, mert tiszta fölösleges. Majd ha végeznek! És hát remélem, hogy az idő is engedi, és jövő héten készen lesznek, mert utálom a port és amikor minden szanaszét van, a kertben is. Kint fogsz szülni? Lesz itthonról segítséged?

Aranyos!
Hát, ekkora pocakkal nem csodálom, hogy nehéz éjszakáid vannak. Én is úgy látom, hogy sokat nőtt az utóbbi kép óta :)

Ebba!
Tegnap még jól voltak Macsék. A másik fórumban olvastam. Szerintem ki fogják húzni még egy hétig.

Zsófi!
Nemsokára megtudjátok 100%-ra, hogy mi van a lába között. Lehet, hogy veled is találkozok majd a kórházban, ha a gyerkőcök is úgy gondolják? Mi a baj a te pociddal? Miért is ne lenne a többiekéhez hasonlóan szép? Repedezett a bőröd? Naés?

Eclipse!
Gratula az utolsó munkanaphoz! Már épp ideje volt abbahagyni :twisted: :wink: Holnapra jó utat, élvezd ki, hogy még csak magadra figyelhetsz és teljes mértékben anyukádra és a nagyidra koncentrálhatsz. Még ez a 2,5 óra sem kevés, de téged nem kell félteni, túl fogod élni :)

Vikoo!
Te sem panaszkodhatsz a pocidra. Nagyon szép a tied is :)

Cumi:
Szerintem semmit nem szabad előre eltervezni, hogy fogom vagy nem fogom csinálni. Minden baba más, és másak is az igényei. Van olyan sírós baba, akik megnyugtat, de van, aki kiköpi. A sógórnőm kislánya erre jó példa. Nagyon akarták neki adni a cumit, mert az elején sokat sírt, de egyszerűen nem cuppant rá a baba, nem kellett neki. Lassan 3 hónapos, az anyuka mindig viszi magával, de 10-ből egyszer ha elfogadja, de akkor is csak rövid időre. A cumisüveggel az elején semmi gondja nem volt, most már csak a vizet hajlandó belőle meginni. Lefejt tejet már nem szívesen.
Szilárd a koraszülött osztályon torkig-érő cumisüvegből kapta a tápszert. Szívnia sem kellett. Azt hittem, nem fog cicizni. De mégis hatalmas cicis lett belőle, 1 éves korában én választottam el. A játszócumira pedig ő sem cicizős korában szokott rá, hanem miután elhagytuk a cicit. 2.5 évesen vettem tőle el (gond nélkül).
Én inkább a cumit támogatom, mint az ujjszopást. Azt nem tudod elszedni tőle, és folyton a koszt fogja benyalni az ujjáról.
Szerintem, inkább a tápszeres babáknak jön be a cumizás, játszócumizás.

Fülbevaló:
Nekem nem lesz ilyen gondom, de ha lányom született volna, 1 éves kora előtt nem kapott volna fülbevalót, az tuti.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!
Megjöttem, de annyit írtatok, hogy olvasás után képtelen vagyok személyeset írni mindnekinek :oops:

gyönyörűek a poci képek(lassan én is dobok majd fel), én is mindig meglepődöm hogy tud még nőni :lol:
Uh képek is csodaszépek!!!!! Én is annyira akartam volna még egy 4d-t de nem fér bele a költségvetésbe, így a tieiteket várom, mert ebben a korban, helyzetben azért még elég egyformák(legalábbis ezt mondogatom magamnak :lol:
Amikor néztem a feltett képeket, első gondolatom az volt, hogy a fülét dicsérem meg, mert engem is nagyon megfogott, d e valaki beelőzött :lol:

Aranyoska: Te már bármikor mehetsz, anyira izgulok érted :-) szép nagy a pocid, elhiszem hogy már nehézkes :-) Mostanában nekem is vannak olyan kellemetlen görcseim, pedig Ádival nem voltak jóslóim.... Általában a melegvizes fürdözés segít... Nekem főleg reggel és este van esetleg napközben 1X

Szisz: huppsz de drága a töltő :shock: gondolom, hogy inkább másra kellene a pénz... Háááát épp én is anyagi válságban vagyok, (már nem először) d e mindig rájövök hogy végül is megvan mindnenünk, sőt még több is... csak most a csekkekre is nehezen tesszük ösze :oops: aztán meg még a dokinak is fizetnünk kell majd... épp tegnap mondtama férjemnek, hogy azon gondolkodok, hogy inkább szülnék az ügyeletesnél, mert egyszerűen sajnálok ennyi pénzt kiadni. Csak a dokimat nem akarom megbántani, mert annyit tett már értem, amiért örök hálával tartozom neki: másfél éve mikor mindne orvos kiakarta venni a méhem mióma miatt ő ragaszkodott hozzá hogy ne!! (aztán pár hónap múlva elis tünt, azóta sincs meg az a "mioma") :shock:

Vikoo: Szép a Bpoldilak! Valahol elvesztettem a fonalat: akkor most nem mész be a kórházba? Hogy döntöttél?

hu, még annyimindent akartam irni, na majd ha eszembe jut....

Cumi: Nekem Ádi nem akart az elején hiába tettem a szájába rögtön kiköpte, aztán pár hónaposan néha bekapta, de csak elalváshoz, meg napközben néha. De ha éjjel kiesett nem adtam vissza, nem kérte, nem reklamált. Aztán bölcsis lett és kb másfél éves lehett, mikor szóltak hogy kellene uj cumi, mert elhasználódott(volt külön benti). Elis vittem fiacskámat és együtt választottuk ki(mármint ő pakolta be a kosárba. cumi-lánc-cumitartódoboz: egy vagyon volt, d e ha ez kell, ez kell neki :lol: másnap be is vittük. Délután kérdezem a gondozónénnit, hogy aludt-e az uj cumival... Mire ő: bevette a szájába, majd rögtön ki és nem is kérte többet... Valószinű teljesen más volt mint a megszokott és inkább nem kérte. Azt meg látta, hogy a másikat kidobtuk... aztán ennyi is volt a leszokatatás csak ez nekem kb 4000ft-ba került :lol: . Otthon meg nem kereste ettől a naptól fogva, pedig otthonra másik volt :shock:

Füli:: én tennék ha lányom lenne, picit, nem szúrosat, hanem rendes csatolosat... A férjem ékszer ötvös meg is csinálná, amit kérnék..... dehát fiunk lesz(azt meg nagyon nem dijazom amikor fiuknak tesznek be) szóval így csak nekem készit ékszereket :lol:

És akkor a mai uh: -fejvégi fekvés, jó szivhang, megfelelő magzatviz, placenta hátsó falon, gyomor, sziv, hólyag, vese, végtagok ok. ,
BPD 80mm
AC 286mm
FL 62mm
RI 0,66 art umbilicalis ---ez mit jelent? tudom hogy az áramlás, de a szöveg utána??????????????????
BS 2024g

grav:32+4 :wink:

rabbe78
 
 


Gyancsi! A cumi témára beindult az agyam. :D
Csak egy gyors pontosítás, mert ez pont fordítva működik. Inkább az ujja, mint a cumi, mert mihelyt elkezd játszani, szüksége lesz a kezeire és muszály lesz kivennie a szájából, míg a cumit neked kell akarattal elvenned, és az nem egyszerű feladat!!! :lol:

Amúgy logopédusként én eleve ellenzem: fogfejlődés, szájpad-fejlődés, beszédfejlődés akadályozása/befolyásolása.
Nekünk soha nem is volt... és nem is lesz.

Eclipse! Gratula az utolsó munkanaphoz!!! :lol:

Gyönyörűek a babák!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sziasztok!

köszi a kisbabó füldicsieit! :) ha fiú, ha lány, ilyen formás fülcsibe, mehet a belevaló kis ékszer! :) na jó, a viccet félretéve, csak, ha lányunk lesz, akkor ruházunk be ilyesmibe!

Gyancsi, ha tehetném, én is nézegetném a kicsit heti szinten, de az biztos, hogy ilyen korban már csak részletekben látod a babát! csak a pofit, vagy csak a lábát, egyben már képtelenség befogni, de itt egy honlap, ahol látod, hogy hetente milyen 4D-t tudnak készíteni!

http://www.ultrahang.com/galeria.html

azért így is lehet szuper fotókat készíteni, aztán mehet is mellé a frissen született baba fotó, és jól össze is lehet majd hasonlítani, csak hát ugye mázli is kell hozzá, hogy a baba is akarja! :)

Ebba, hát, nem tudom, de valahol logikus a dolog, nem!? szülés közben azért veszít vért az ember, én pl. nem is keveset, és valakinek lehet, hogy már ott kell pótolni a hiányt. persze nem ez a lényeg, mert semmi nincs benne, a reggeli lázméréssel együtt egy fiola vér, aztán csókolom!

Aranyos, azt hittem, hogy a vérvételtől vagy rosszul, ezért írtam, hogy lesz még, de azt tökéletesen megértem, hogy nagy pocakkal nincs már kedved mászkálni...

amit írtál a fájásokról, nekem is egyből a jóslok jutottak eszembe. ezek a szülés előtt hetekkel is kezdődhetnek. nekem Benivel semmi ilyesmi nem volt! nyákdugód amúgy meg van még?

sajnálom a nehéz éjszakát, azért próbálj napközben pihenni!!! hátha szükséged lesz lassan az energiáidra! :)

Henne, nagyon szép Levi baba! és köszi a választ kuki kérdésben!

Szisszka, szerintem tuti drágább az apa cucc, ha esetleg jársz arra, és rákérdezel, hozol majd híreket!? mondjuk a kórházban lévő boltok nyitvatartási ideje, kritikán aluli, de gondolom, hogy a nappali órákban járnátok arra Marcival!

(csak eszembe jutott, hogy szülés után, anyukám akart csokit hozni, mert azt elfelejtettünk betenni, de a kis büfé 5-kor már régen zárva volt! :S)

Angie, hát, érdekes lenne együtt szülni, az tuti, mert azért 1-2-3 hét van közöttünk és az azért túlhordásnak mindenképpen sok lenne. nem? viszont melegváltásban mehetünk egymás után! :)

Rabbe, és nem vállalna férjed újszülött fülbevalcsi gyártást másnak is? ha esetleg lehet róla szó, akkor írnék privit, meg érdekelne, hogy hány nap, és mennyi lenne az annyi! :)

Dorkával vajon mi lehet!? remélem, hogy húzzák még a szigorú fekvéssel pár napot, de azért az már nagyon izgis, hogy nyitva van minden...

na megyek, leszedem a rucikat a szárítóról, mert megy az újabb adag mosás, ma még szép idő van, holnaptól megint mondják a rosszabbat! hurrá! :(

sophie27
 
 


Sophie:örülök,h írtál a vérvételről,legalább tud róla az ember. :wink: Majd kiderül.Tényleg már csak azért örültem,h legalább emiatt nem kell futkorászni. :wink: :wink: :wink:

Ööö...nyákdugó :roll: :roll: :roll: Szerintem még meg van,legalábbis azt hiszem,vagy remélem vagy.... :oops: :oops: :roll:
Az a helyzet,h enyhe folyásom van csak,az ha jól tudom egy elég felismerhető állagú dolog,nem?Vagy?Tapasztalt anyukák?Vélemény?

Hogy kell azt elképzelni?Folyamatosan szivárog egy nyálkás valami,vagy kiesik egy darab valami és annyi?De azért csak észreveszem.A z mennyivel előtte esik ki,ha kiesik,vagy ez is változó?
Na most utána olvasok. :roll:

Én is mostam,kihasználva még a jó időt és napsütést.Hajrá mosó-masa mamik!!! :wink: :wink: :wink:

Rabbe:az ékszer téma engem is érdekelne,ha a párod vállal ilyesmit.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


füli rendelés a páromtól: az a baj, hogy bár ékszerész a szakmája, de mivel ezzel nem lehet családot eltartani, így csak akkor megy be ha nagyobb (grammra) rendelése van, pl: jegygűrű, nyaklánc stb.8egyébként most mást dolgozik) Egy baba füli kb 1 gram-4-5000 ft anyaggal, munkadijjal együtt így neki nem éri meg bemenni busszal vagy kocsival meg pláne :oops:
Bár munkadijat negyon minnimálisat szokott rátenni, de épp ezért csak nagyobb súlyu ékszert vállal el, vagy sok kö berakását(ennek a specialistája :-D ). szóval remélem értitek....

De ha valaki olcsó reluxát, vagy redőnyt, szalagfüggönyt tervez akkor tudom ajánlani, mert nagyon szépet, minőségit és olcón készitik :-D (ez jobban kifizetődőbb mint az ékszerészi munka...) és ide még utaznia sem kell, a szembeszomszéd alaklmazásában áll, ott a műhely :-D

rabbe78
 
 


Eclips: babaruhák: természetes megvárlak :-D kedden megyünk a fiammal a heimpál kórházba(az kék metró vonala csak nem tuom melyik megálló) esetleg ott tudunk talizni? állitólag 3-4 napra kell befeküdni igy elvileg bármelyik nap jó lesz. de ezt még telefonon majd pontositjuk :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok Csajok!

Mennyit írtatok! :shock: Gyors visszaolvasás és megpróbálok mindent kijegyzetelni.

Akkor kezdem magammal:hétfőn megvolt a foghúzás,nagyon brutál volt,de ami utána következett az még inkább....Gyógyszer hegyek,rengeteg fájdalom -sírás stb.....Szerdára nagy nehezen jobban lettem,erre tegnap délutánra bedurrant egy másik fogam.Valahogy túléltem a tegnap éjszakát,ma reggel 8:30-kor már a fogorvosi székben ültem.Még egy foghúzás.De ez legalább nem fájt.Nagyon durva amióta terhes vagyok ez már a negyedik fogam!!!!

Amúgy jól vagyunk,bár rendesen aggódtam,hogy Maszatka nehogy megszülessen éppen most.

Dorka:nagyon sajnálom,hogy kórházba kerültél,de tényleg ahogy többiek is írták-jó kezekben vagy!

Aranyoska:aztaaaa!!!mekkora szép pocak!Gratula a 36.-ik héthez.

Gyancsi:neked is nagyon szép pocakod van!

Fülbevaló:Flórinak még a kórházban kilövettük,Maszatkára is ez vár. :)

Eszter:nagyon sajnálom! :( :( :(

Vikoo:szép pocak!

Cumi:vettem egy szép rózsaszín Mam cumit.Drága Flórám teljesen rá van kattanva(el is kellett rejtenem).Fél éves koráig nem kellett neki,aztán rászokott.Tavasszal leszoktatnom róla,kemény menet volt.

Eclipse:gratulálok az utolsó munkanapodhoz,végre eljött ez is!

Mosás:ketteske összes ruhája ki van mosva,szépen kivasaltam mindent,bezsákoztam,már csak a babakocsit és a hordozó huzatát kell kezelésbe vennem.

Sziszka:kérlek majd javítsd ki a táblázatban a Dorka nevet,mert mégsem úgy fogják hívni második gyerkőcünket.Akkor hogyan?Azt még mi sem tudjuk.Akármilyen nevet mondok a férjemnek mindig talál valami kifogást,hogy miért ne.Lassan szülök és nincs neve a gyerekemnek.Kezd bosszantani...
:?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Most csak gyorsan a CUMI témához:
osztom azoknak a véleményét miszerint NEM tudod előre eltervezni, hogy kell-e vagy sem. Én vettem Bencének többfélét is, mert nem akartam, hogy ujjszopós legyen, de sehogy sem fogadta el. (mondjuk nem is erőltettem agyon a dolgot) Sőt, ahogy Szisszka írta, Bencus sem volt hajlandó soha egy korty folyadékot elfogadni cumisüvegből sem!!!!!!!!!!!!
Nálunk az ujjszopás valószínűleg már az anyaméhben elkezdődött, mert amikor nézegettük a fényképeket észrevettük, hogy a szülőszobás fotókon is bevette a szájába az ujjacskáját Bence! :shock:
Egyébként Lucuzsnak igaza van, hogy amint a gyerkőc elkezd mozogni és szüksége van mindkét kezére a játszáshoz, drasztikusan ritkul az ujjszopás mennyisége.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


MA délután 2-kor kész, vége, letettem a lantot, leszereltem, csá, finito!!!!!!!!!!!!!!
És nem, nem fog hiányozni, mert rengeteget köcsögösködtek velem, messze túlhajtottam magam, és nem esett jól! Legközelebb nem így fogom csinálni!
Most nagyon rá kell pihennem a szülésre!

Rabbe,
tökéletes, előre is köszi! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Én elég nehéz pár napon vagyok túl, volt egy durva torokfájásom, vettem rá homeopátiás gyógyszert, ami viszont működött! Bár az elején úgy felerősítette hogy azt hittem meghalok de aztán nagyon szépen elmúlt tőle. Sajna a tanfolyamot amit elkezdtem nem tudom befejezni mert nagyon fárasztó meg állandóan begyullad a torkom amint emberek közé megyek. Sajnálom nagyon de most a legfontosabb a baba. Egyébként megérte ez a két alkalom is, sokat tanultam és remek ismeretségeket kötöttem.

Tegnap Noni baba is kikérte magának az egész napos ülést állandóan mocorgott. Este meg képzeljétek tök érezhetően kinyomta a kis talpát majd elájultam a gyönyörtől nagyon édes volt :D

Kedden voltunk dokinál, akartunk egy 4d-s fotót csináltatni (na azért is hogy megkukkoljuk a kicsi lányt) de a szokásos volt: méhlepény eltakarta a kis pofiját esély sem volt rá, hogy valami jó fotó szülessen. Elég nagy a babó, kb egy héttel nagyobb a koránál doki szerint ha időben jön 3600-3700 gramm körül lesz. De a mi családunkban 1-2 héttel később szokás szülni, úgyhogy még nagyobb is lehet. Kicsit félek is tőle mert nagyon szeretném természetesen megszülni.

Lányok ti az álmatlansággal hogy álltok? én elég sokat vagyok fent éjszaka konkrétan fél 3-kor keltem és 7-kor aludtam vissza. van erre valami módszer? már próbálkoztam mindennel teával kakaóval meleg levessel, de nem igazán használt semmi. Majd felhívom a dúlámat is, hátha van jó ötlete.

Mikegirl én reggelenként iszom kávét, sajnos nem tudtam lemondani róla, de azt mondják 1-2 csésze belefér. Ja és nagyon keveset sok tejjel iszom. Előtej nekem még nincs egyáltalán. Apid beszólása nem volt túl szép. De az enyém is ilyen simán tesz ilyen megjegyzéseket, de én is rá ;) de most büszke hogy nem hiztam olyan sokat azt hittük simán lesz egy huszas, amilyen hizékony vagyok. az a pihis kép gyönyörű

Gátmasszázst én is elkezdem, vettem olajat. Mennyit kell ebből egyszerre kenni? Hordozókendőt is veszek, de egyelőre tanácstalan vagyok melyiket. Lehet nekünk is csak valamelyik olcsóbb fajtára lesz keret, de még meglátjuk. Nekem muszáj is mert a negyediken lakunk és úgy érzem nem lesz mindig erőm le meg felráncigálni a kocsit. No meg bkv-zunk is majd anyukámékhoz a város másik felébe.

Navi mi van veled? Olvastam a másikban ezt a hasmenés dolgot. Remélem rendeződött és minden rendben. EZ a viszketés dolog sem hangzik túl jól.

Macs már csak pár nap a 32. hétig nagyon szoritok nektek! Hajrá és kitartás!

Ancsa tesóméknál is kislány lesz, nagyon boldog mert ő már elsőre is azt szeretett volna. Persze imádja a kisfiát meg én is :) de most jól kijött igy hogy két kiscsaj lesz egyszerre. Amúgy tök jó mert költöznek ide hozzánk nem messze albérletbe úgyhogy sokat fogunk tudni együtt babázni. Nem hizás: szerintem a baba nagyon rajta fekszik a gyomromon mert az utóbbi időben alig tudtam enni, meg nagyon jön fel a sav. próbáltam egészségeseket is enni de nem mindig sikerült. de még tuti fel fog szaladni pár kiló. Te hogy birod hogy a tesódnak olyan szar a házassága? az enyémnek is vannak problémái a férjével és én lelkileg nagyon nehezen viselem

A mi babónknak is lesz fülbevalója, főleg a férjem szeretné de én sem vagyok ellene. Én úgy olvastam hogy jobb az elején belövetni akkor még nem nagyon fogja fel mi történik. Nem fáj nekik csak megijednek de aztán hamar elmúlik. azt még nem tudom, milyen lesz neki

Start ez az egy hónap már hamar el fog telni tök jó hogy nemsoká megérkezik a babó, nagyon kiváncsiak vagyunk már mi is a mienkre

Hayni nekem már többször átadták a helyet elég jók a tapasztalataim mondjuk nem utazom most olyan sokat. biztos szerencse kérdése is hogy épp bunkókat fogsz-e ki vagy sem. de elég sok a tapló az biztos

Bedoha nekem már van gyerekorvosom de nem volt semmi teendő egyszerűen beirta a kiskönyvembe a nevét. Nem kell külön jelentkeznem nála mivel itt van helyben. Állitólag nagyon lelkiismeretes, láttam már többször szimpi. Én október közepén megyek szülésfelkészitőre a dúlámhoz, azon még gondolkodom elmenjek-e a kórházba is meg elsősegélytanfolyamra. Nekem fogadott szülésznőm valószinű nem lesz, mivel lesz dúlám meg fogadott orvosom arra már nem akarok külön kiadni pénzt.

Zsófi Beni jobban van már? nagyon édes a kistesó hát akkor még izgulhattok fiú vagy lány bár gondolom utóbbinak nagyobb az esélye. készüljetek azért lelkiekben mindkettőre :)

Aranyoska nem semmi az NST-s sztori :) hát tuti az enyém sem akkor fog mozogni amikor kéne :P szép nagy pocakod van :)

Dorka szoritok nagyon vigyáznak rátok a kórházban!

Ancsa te is csini vagy mint mindig a fotón

Vikoo a te pocakod sem semmi :D

Eclipse szuper hogy végre letudtad a munkát

Henne jól látom az a kukija :D:D ? már most igazi don juan

Szisszka ne is mondd a nutellát párom mindig hoz haza és nem tudom megállni hogy bele ne nyaljak olyan fini

Kinga jaj de sajnállak a fogad miatt. borzasztó lehetett de túl vagy rajta. négy fog? nagyon durva

Bocs ha valakinek nem reagáltam olyan sokan vagyunk

Mi hétvégén takarítást tervezünk, holnap jön férjem lánya segíteni vasárnap meg tesóm. függöny, babaruha mosás és társai. meg összeírom mit kell még venni, hogy minden meglegyen nehogy megvicceljen minket a baba

pihenjetek sokat csajok! a mostani pár hétben különösen fontos, mondta a dokim!

Kép
vayacon
 
 


Halihó!
Jól vagyunk, helyzet változatlan, kivárunk. Figyelnek bennünket nagyon. Több, mint 6 hete bezárva. Már nem sok van. Valószínűleg jövő hét utáni hét első napjaiban szülünk :shock: , ha addig nem történik váratlan esemény.

Na Aranyoska képzeld ezt az nst-s mókát minden áldott nap el kell játszanom két gyerekkel, annyiszor, amíg nem lesz megfelelő. Van, hogy egész nap rajtam a gép, mert Kittikém még pici, több a vize és nem könnyű vele :D
Az a jó, amikor 20-30 perc vizsgált időben a baba szívfrekvenciája 120-160 között van és ekkora időszakban van 3-5 darab pár perces gyorsulás. Ha alszik a pici, akkor egyhangú a görbe, de ez utalhat oxigénhiányra is, ezért kell felébreszteni. Ha fent van és rug egyet, egy-két mp után felugrik a szívfrekvencia na ilyen akcelerációkat tud nehezen produkálni a kis Kittim, sokat szenvedünk,de azért mindig összejön. :wink:

Dorka megy a drukk, ne izgulj, már benne vagy az időben, nem lesz semmii baj!

Nyákdugó többnyire nyálkás véreskés cuccos, nem hinném, hogy nagyon folyós lenne.

Navi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Maccs
vörösmacska
 
 


Vörösmacs,
kitartást neked és kisciláknak! 6 hete kórházban, te jó ég :cry: :cry:

Kinga,
nem jutok szóhoz, nekem fáj már :cry: :cry: :cry:

Lányok,
ma végre meglett az automata mosigépünk is, a forgó tárcsás lecserélve! Használtan kaptuk ismitől 12-ért.
Hihetetlen hogy csak egy gombot megnyomtam és ment a mosás :lol: :lol: :lol: :lol: Most már neki tudok feküdni a babaruciknak és kiegészítőknek.

Apa futni van, egyébként imádom, olyan ügyes hogy elképesztő, mindent intéz, csinál, pörög, kutyarács, kiságy, mosigép, bútorrendezés... most meg kibontotta a 2 hordozókendő egyikét és kb. 3 perc után megkötötte az egyik pózt :shock: :shock: :shock: Nagyon jól áll neki a kendő, már csak a babuci kell bele :D :D :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


halihóóó!!

hova tűnt mindenki... :?: :?:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtt voltam a dokimnál és megkértem, hogy legyen ott a szülésnél. Mindent részletesen megbeszéltünk, így végre nyugodt lehetek. Bár ez sem igaz teljesen, mert még annyit mondott, hogy ugyebár betöltöttem a 34. hetet (ő nov. 5-ével számol a szülést illetően), így még egy hét, és ha indulna a szülés már nem tartjuk vissza. :shock: Hát nem kicsit rezeltem be. Még olyan sok dolgom van a szülésig, nekem is és Balázsnak is van még mit fejlődni!
Szóval most bele kell húznom a takarítás-pakolásba, mert már az összepakolt táskámat is kérdezte. :shock:

Na mindegy, azért nem szállok el, van még idő!!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Minden rendben lesz! Van még, lesz még időd, mindent megcsinálni!

Lányok!
Már kérdezni akartam, hogy az Avnetes cumisüvegeket és mellszívót, amikor sterilizáljátok, akkor a gumis részeket gondolom nem teszitek be a sterilizálóba, ugye? Konkrétan a tömítő részekre gondolok.

rodina74
 
 


Rodina!
Nekem nem volt sterilizálóm, az Aventes mellszívóm minden részét belevágtam a forró vízbe, nem lett semmi baja. Meghát az is találkozik az anyatejjel, ha "csak" az nem steril, akkor az egésznek semmi értelme nem volt...

Már megnyugodtam. :lol: Meg talán nem is ideges lettem, hanem izgatott, egy kis részem már örülni is tudna egy ilyen meglepi találkozásnak, de azért inkább csak 3-4 hét múlva legelőbb!!! :wink: :lol:
De azért biztos ez is közrejátszik abban, hogy apa délután felment a padlásra, és lehozta a kiskádat, és még pár fent pihenő cuccot. :lol:

Én meg ma este szétválogatom a babaruhákat, és bár nincs még mindenhol tisztaság, de azért nekiállok mosni!!! :lol: :lol: :lol:
Aztán lehet holnap kész lesz a takarítás is!!! :wink:

Ja, és a kórházba szánt köpenyemet már kimostam!!! Épp szárad. :lol: Ez lesz az első, amivel elkezdem megtömni a cucctáskát! :lol:

Júúúújj! Olyan izgi!!! :lol: Tök élvezem! Jobban beleélem magam, mint először! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

Hát el is hiszem, hogy izgatott vagy! És már várod a nagy találkozást! Gondolom, azért a betöltött 37. hetet meg szeretnéd várni!
Jó mosást és takarítást! Minden nappal közelebb kerülsz, kerülünk a csodás naphoz! És az izgalom egyre fokozódik!

rodina74
 
 


Sziasztok!
Látom hétvége van :-)

Luczus: miből gondoltátok a 35.hetet? Vagy csak arra utalta doki hogy ha....

Ti hogy álltok joslófájásokkal? Én anno Ádival nem éreztem ilyet, d e most napok óta van :shock: este és reggel mindig de napközben is kb 1-3X :shock:
Elég fájdalmas és hosszantartó... Egészen a pocim alja fáj, beis keményedik ilyenkor, bár ugye a baba is már lent van, ezért tőle is lehet kemény...
Normális ez(nem a baba hanem a jelenség :-D )? vagy hivjam a dokim? Tud valamit csinálni? Jelent valamit?
Ha ilyenkor befekszem meleg vizbe akkor enyhül... :shock:
éjjelente ujra és ujra megtalál a sav is...

Na mindegy nem panaszkodni jöttem :-)

Reggel megsütöttem a napok óta igért almás pitét (ma megyünk vendégségbe és azt is viszünk) és a mai zsömlékkel is elkészültem. Most teljeskiörlésüt csináltam egész jó lett, csak kicsit nehéz... d e finom.

EZ az eső!!:roll: :roll: Mondjuk én jobba elvagyok ezzel mint a 40 fokos meleggel :-D

Lassan csomagolnom is kellene, merrt hétfőn programom van és kedden meg megyünk Ádival a kórházba :x Remélem hamar megcsinálják az összes vizsgálatot és ki is dobnak minket :-D

Majd este még benézek, hátha irt valaki...
Puszi és pocaksimi mindenkinenk!

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen soká jelentkeztem... Köszi mindenkinek az együttérzést a rablás miatt, de azt hiszem, hogy kezdek túl lenni rajta (már csak úgy napjában egyszer jut az eszembe). Igaz a vonatozás gondolatától is kiráz a hideg, de az első utam majd csak október 1-én lesz (akkor muszáj mennem suliba, így is nagyon rendesek a tanárok, mert nem kell bejárnom és mégis levizsgázhatok vagy október közepéig vagy majd valamikor januárban).

Vannak jó hírek is: hétfőn voltam diabetológusnál és a mért cukros táblázatom alapján azt mondta, hogy minden érték nagyon jó, de ha nem okoz problémát, akkor a terhesség végéig tartsam ezt az 5-6-szori evést 1 nap (hát nem okoz, mert eddig is így csináltam a súlyom miatt, igaz az az esti 6. evés már nem megy, képtelen vagyok akkor is enni, de a doki szerint ha nem vagyok éhes, akkor nem probléma ha kimarad). Ja és még mindig csak 4 kiló van rajtam :) A szülés után 2 hónappal majd vissza kell mennem terheléses cukorra :( , meg a doki mondta, hogy ami a pajzsmirigy miatt feljött 20 kiló, azzal is kezdünk valamit :)

Na a nőgyógyászommal először nem volt ilyen szerencsém. A héten kellett volna kérnem időpontot a 32 hetes uh-ra, de mivel a telefonszámát nem tudtam, így nem tudtam neki telefonálni és amilyen szerencsém volt, elkerültem egy párszor (az osztályon meg sosem tudták megmondani, hogy mikor dolgozik és a telefonszámát sem mondták meg, pedig mondtam, hogy csak az utolsó 2 számjegyet nem tudom, a telefonszámla részletezőn azt kicsillagozzák).
Na de csütörtökön végre sikerült vele találkozni és elmeséltem neki, hogy mi történt velem és miért nem tudtam hívni. Rendes volt, mert rögtön megvizsgált és még az uh is szabad volt, így az a része is letudva, így majd csak a 36. héten kell legközelebb mennem Nst-re meg vérvételre.
Manócskánk pont akkora méretű volt, mint amekkorának lennie kellett (31+4) és már 1788 gramm volt :) Jaj és képzeljétek, meséltem, hogy a dokinő 2x lányt látott, a 4d-n meg fiút láttak és most megint lányt látott :) , de sosem mutatta magát rendesen. De már csak nevetünk rajta Apával :) Akaratunkon kívül meglepi Babóka lesz :)
A buksija viszont nagyon lent van és a doki azt mondta, hogy készüljek fel, hogy lehet hamarabb fog jönni, pedig a méhszáj teljesen zárt, meg a méhnyak sincs megrövidülve, nem tudom, hogy miből gondolja, hogy hamarabb jönne.

Viszont a lábamat (a nuni mellett :oops: ), ahol nagyon fáj a rablás óta, meg kell mutatnom szakembernek, mert a nődoki szerint a szülésig azt helyre kell hozni :(

Na, most így, hogy fél oldalt csak magunkról írtam, megpróbálok reagálni az eddigiekre (le vagyok maradva rendesen):

Vikoo: köszi a biztatást, lelkileg biztosan sokáig még megmarad bennem, de szerencsére itt a Babóka, aki itt van velem és szinte egész nap csak vele foglalkozok gondolatban :)
Befekvéssel kapcsolatban hogyan döntöttél vagy még vársz a döntéssel?

Szisszka: milyen az új albérlet? Berendezkedtetek már?

Rodi, Hajnii: szülésfelkészítőre nagyon szerettem volna menni, de sajna Jani dolgozott és most is dolgozni fog kedden, egyedül meg még nem mertem bevállalni az esti közlekedést :( Viszont a jövőhét keddin nagyon ott szeretnék lenni, úgyhogy lehet erőt veszek magamon....

Ebba: nekem hasonló "rémálmom" volt a kisággyal kapcsolatban, mint neked a babakocsival :) Azt álmodtam, hogy megszültem és nem volt még kiságy... egyébként még most sincs, mert még mindig kint van a hugomnál Ausztriában, de mondta, hogy valahogy hazahozza, ne izguljak, de csak október közepén.

Eclipse: nagyon sajnálom az elszólást Apa előtt, de gondolom nem bánta, ha pozitívan reagált rá. Örülök, hogy végre neked is vége a munkának! Mosógéphez gratula! Apa nagyon ügyes! :) Az én párom sajna nem ilyen önálló... ha kell valami, akkor mindenképpen beszéljük meg, de én intézzem :)
Viszont a fürdőszobával tényleg vigyázni kell, én már régóta nem sikálom pont a vegyszerek miatt, de szerencsére ezt a részét Jani kiveszi a kezemből :) és csak a maradék az enyém (konyha, szobák, nappali).

Dorka: sajnos túl késő írok és gondolom a kórházban nem tudod olvasni, de hátha van valaki, aki "közvetít". A fotózáson nagyon jól néztek ki, nagyon tetszenek a fotók :)
Szorítok, hogy még 2 hétig bent maradjon Luca baba! ++++++

Rabbe: küldöm a fiadnak a pozitív energiát, remélem semmi komoly. Majd gyere a hírekkel, hogy mit állapítottak meg.

Gyancsi: köszi az együttérzést. Sokan voltak a vonaton, de mindenki olyan 45-55 év közötti nő volt és olyan gyorsan történt, hogy senki nem tudott volna semmit sem tenni. OKtóber 1-ig szerettem volna dolgozni, de ezek után az volt az első, hogy hétfőn bementem a dokimhoz és kiírattam magam, képtelen lennék mostanában vonatra ülni :(
Jaj, nagyon tetszik a babaszobátok :) Már alig várom a tavaszt, hogy én is csinálgathassam a miénket :)

Mikegirl: jobban vagy már mandulagyulladás terén?

Lucuzs: nagyon pörögsz, azért vigyázz magatokra!

Navared: viszketéssel kapcsolatban voltál dokinál? Mit mondott?

Aranyoska: ez a pocirázás nekem az első 4D-s uh-on volt és nagyon nem tetszett. Sajnáltam a Babókánkat.

Kinga: nagyon sajnálom a foghúzást :(

Macs: már csak pár nap a 32. hétig :) De szorítok, hogy a jövőhetet még kihúzzátok egyben :)

Egyelőre ennyi, majd igyekszem mostmár folyamatosan olvasni és írni is.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Csajok, Szisszka!

Ha nem haragszatok, megcsináltam a táblázatot (unatkoztam, Apa dolgozik :) ). Ha valakinek valami rosszul van, légyszi szóljon.

Viszont nem akarom átvenni Szisszkától a tábli feltöltés dolgot, így ha gondolod, valahogy átküldöm neked az excel fájlt.

Puszi!

Kép Kép

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Kicsit homályos, pedig a max. minőséget állítottam be és nálam a képek jól is látszódnak, nem értem, hogy ide miért nem teszi be jól :(

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Rabbe!
Fáj is a jósló? Mit érzel? Bocs, hogy kérdezem, csak nekem még fájdalmas nem volt, csak olyan, hogy bekeményedik a hasam alja, húz le, kegyetlenül, és elég rossz érzés, de nem fáj.
Én úgy tudom, hogy a 34. hét körül a jósló már természetes dolog. Állítólag a jóslót is úgy lehet megkülönböztetni a rendes fájástól, hogy a meleg fürdőtől vagy elmúlik, vagy rendszertelenné válik, ha már eleve nem volt rendszertelen.
Húúú, almás pite! Hogy szeretem, és milyen régen ettem! Biztos nagyon finom lett!!

Tatjana!
Örülök, hogy végül is veled és a babókáddal minden rendben. A lábadnál milyen sérülés keletkezett? Nagyon vigyázz magadra! A szülésfelkészítőre, lehet, hogy most én sem fogok menni, ezen az előadáson már voltam, és ha rossz lesz az idő, nem biztos, hogy elindulok. Autónk sem lesz, mert szervizelik! Azonban a következőre, az újszülöttösre megyek, mert még az maradt ki.
Nagyon szép a táblázat, és bár tényleg homályos, de jól olvasható! Köszönjük szépen!

Macs! Dorka!
Nagyon szurkolunk nektek! Vigyázzatok magatokra! Várjuk rólatok a híreket!

rodina74
 
 


sziasztok,
köszi lányok a fotó dicséreteket. :)

kinga: sajnálom a foghúzást! tényleg rossz lehet már sokadszorra...

vaya: igen, az egyik képeb a kukija látszódik. :) azt mindig megmutogatja nekünk. :)

eclipse: végre vége a munkának, most pedig jön egy kis pihi. ;)

macs: örülök, hogy jól vagytok, továbbra is mennek a drukkok!

tatjana: de jó, hogy beszúrtad a táblit. :) nekem változott a kiírás időpontom. nov 19-re. :) ha esetleg majd tudod javítani. :) köszike.

nálam semmi újság. pihenek, ha a férjem meg itthon van akkor bevásárolgatunk Levinek. Megjött a babakocsija, már most beleszerettem. :) végülis ABC design-nál maradtunk. :) a férjem teljesen beleszeretett. :)
megjött a szakmai nyelvvizsga eredményem is. fél siker, az írásbelim sikerült, a szóbeli sajnos nem. pár ponton múlt. de már a felének is örültem. :)

mutizok én is aktuális poci fotót, már rég szúrtam be. ;)

Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Tatjana, örülök, hogy jelentkeztél és hogy a körülményekhez képest "jól" vagy... Milyen sérülés van a lábadnál? (Bocs, ha túl indiszkrét a kérdés..)

Henne, jóóóóóól megnőtt a pocakod és eléggé lent is van.

Kinga, ennyi foghúzást! Ez nagyon durva... nekem eddig egy fogamat húzták csak ki (már jó régen), de az is elég volt... :?

Rabbe, nekem pont tegnap este voltak jóslóim. Bevallom egy kicsit be is t@jtam... Másfél órán keresztül stabil 10 percenként jöttek és kellemetlenek voltak. Azért ijedtem meg, mert nekem így kezdődött a szülés Bencénél... Ja és mindez pihenés közben volt (jó, az igaz, hogy egész nap pakolásztam meg házimunkáztam, lehet, hogy csak az volt egy kicsit sok)
Egyébként először bevettem 2 Magnerotot majd egy óra után még kettőt. Lehet, hogy az is lazított egy kicsit.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rodina: igen, fájnak(nem is kicsit), elég kellemetlen....de rendszertelen és meleg fürdésre megszünik(illetve vizben nem fáj, de ha kijövök van hogy még érzem) ezért gondoltam hogy josló.

Henne: nagyon csinos kismami vagy! Szép a pocid :wink:

Tatjana: nagyon jó a tábli, köszönjük! Szerintem Szisz nem fog haragudni és biztos nem is vesztek össze rajta :P
Nem csodálkozom, hogy vannak kételyeid a vonatozással kapcsolatban.... én biztos jó darabig még nem mernék utazni... vigyázz nagyon magadra!!! Suliba nappal kell menned?
Ügyi vagy táplálkozás/súly terén!!! És tök jó hogy sikerült az orvosodat is megcsipni. Anno nekem Ádival mondta a dokim hogy nagyon vigyázzak mert korababa lesz, mert annyira beékelődött már a 30. hét előtt. De zárt méhszáj volt. Aztán végül a 38.héten elmenta magzatviz de nem tágultam egy cseppet sem. Kézzel tágitott :roll: :roll: , de nem volt könnyű, nem akarft engedni a méhszájam :-( szóval nem biztos azért hogy korán jönne, 36 hét után meg már jöhetnek nem is koraszülöttek lesznek :-)
most is attól tartok hogy nem fogok jól tágulni, mert hiába volt 4 befejezésem (állitolag könnyebben kinyilnak utána) de még most is olyan mint a szikla a doki szerint. amikor mennem kellett hsg-re akkor sem igazán tudta feltenni a katétert a dokim mert annyira zárt voltam. Szóval én meg ettől félek egy picurkát... de majd csak lesz valahogy eza baba kifg jönni akárhogy is :-D

Megyek aludni, mert elfáradtama nagy vendégeskedésben, bográcsban vaddisznópöri volt. Jót dumcsiztunk, aztán vacsi után már jöttünk is haza(Ádinak suli holnap). A pitém nagy sikert aratott.
Holnap megyek az oviba különórát tartani aztán kedden Ádival kórház. Ma is fájt a feje :-( Félek.....
:cry: :cry: :cry:

Jóéjt miondnekinek!

rabbe78
 
 


Sziasztok!

Gyors beköszönés, aztán megyek visszaolvasni.

Csajok, én már semmit nem tudok csinálni. A legkisebb valamire is egyből betonkemény lesz a hasam. Pénteken és szombaton egészen konrétan fetrengtem, mert annyira fájt. Szombaton mozogni sem tudtam... gondot okozott eljutni az ágyig.
Most, hogy nyugisabb életmódot folytatok, azért jobb. De még az ülésből sem megy a sok :(

Szép napot!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, hátha valakinek hiányoztam: ))

Mi múlt hét szerdán voltunk dokinéninél, és azon kívül hogy a méhlepény első szintű elöregedési fázisban van, minden rendben.

2100 gramm, és kb 40 cm a kis Gizu: )
Persze sem kép, sem felvétel nem készült, mert nagyon elbújt, és a dokinéni nem akart "átverős" mozifilmet forgatni.

Tőlem is vettek kenetet, mert valószínű van valami,ami miatt ma telefonálok: (

egyébként még mindig c3000 szuperzárt méhszáj.

ÉLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:
Találkoztam a szülésznővel!
Hát nagyon szimpatikus kis nőszemély, egészen megnyugodtam: )
Mindent elmagyarázott, és persze még talizunk: ))

OK: a szerdai dokirandi még nem lett volna elég ok, hogy ne írjak nektek! Az az igazság, hogy Zoli kivett szabit,l és eltűntünk romantikázni a Balcsihoz..... Napsütés,tengerpart,édes kettes: ))))

Elmentünk Szigligetre, velencei tónál meg útközben megálltunk, szóval séti és beszélgetések!!!
Teljesen feltöltődtem!!! Tegnap meg varrogattam ezt-azt.....

Szóval bocs, de mindig úgy jött ki, hogy nem jöttem: )

Dorkának Írtam smst, de eddig nem reagált: ( Bármit ír továbbítom!

Délután majd reagálok mindenfélére: ))

Addigg is puszi: Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Mikegirl! Nekem is szokott keményedni a hasam, de nem annyira durva, mint amit te írsz. Szegény! Pihenj sokat! Mennyi magne B6-t szedsz?

Henne! Jó nagy poci! Meglátta a párom, és mondja, hogy te is hátrafelé dőlsz, mint én(mindig ezzel csesztet) erre letakartam a pocidat a fotón, és kiderült, hogy nem is, szóval csak optikailag dőlsz hátra :)

Tatjana! Köszi a táblit! Mi van a lábaddal? Engem is foglalkoztat, mert nem emlékszem rá, hogy írtad-e. Amúgy minden rendben, ugye?

Kajálás terén annyi, hogy én bármennyi mennyiségű ételt, főleg édességet meg tudnék enni. De majd lemegy:)

Kép
ebba
 
 


Sziasztok Lányok!

Szegény Mikegirl, jól megszenvedsz :cry: :cry:

Rabbe,
akkor a homeopátiás méhfelkészítő kúrát, amiről Lucuzsnak meg Gyancsinak írtam (és én most kezdem), neked találták ki, hogy majd könnyebben tágulj! 35. hét végétől, 36. hét elejétől érdemes kezdeni!

Ma van az első munka nélküli hétfőm :D még otthon vagyok, de aztán nyakamba veszem a várost, meg a mosást.
Csodás volt otthon hétvégén. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eta!
Jó nagy m,ár a pocaklakó! De jó lehetett a Balcsinál! Mi csak a piacig jutottunk, Csabi meg elment motorozni utána, kihasználva az utolsó jó időt, így én itthon maradtam.

Kép
ebba
 
 


Szép jó reggelt!

Mikegirl:sajnálom a sok keményedést,pihenj amennyit csak tudsz.Dokkerhez mikor mész?

Eclipse:jó csavargást+mosást!

Tatjana:örülök,hogy jobban vagy,köszönjük a táblázatot.

Vayacon:mikortól mész ctg-re?

Vörösmaccs:ezek csupa jó hírek,megy a drukk továbbra is!

Rabbe:kedden gondolok majd Rátok.++++

Egyetlen előnye volt ennek a sok fogfájás/húzásnak,hogy nem híztam nagyon sokat.
Hétvégén nagy bevásároltunk,dédit meglátogattuk a kórházban,volt lovaglás Flórának és pihentünk amennyit csak tudtunk.

Most gyorsan teregetek aztán go védőnőhöz. :arrow:

Puszi Mindenkinek!!!! :D

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kép kicsi poci

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt Csajok!

Sophie-Nem rosszak ezek a képek,sőőőőőt,nagyon szépek :D Hihetetlen, hogy még mindig nem tudják megmondani 100%-ra, hogy milyen tipusú a kislurkó :D

Köszönöm mindenkinek a cumis hozzászólásokat, akkor nem fogom erőltetni, de ha kéri vagy attól megnyugszik akkor majd előveszem neki :D

Ebba-Édességgel mostanában én is hadilábon állok, pedig eddig egyáltalán nem kívántam...Tegnap csináltam egy jó nagy adag madártejet és konkrétan szinte az egészen én lapátoltam be :D Apjuk látta, hogy mennyire ízlik így ő alig evett, hogy nekem több maradjon.. :wink:

Aranyos- Remélem most már jobb éjszakákon vagy túl....Szerintem a frontot is érezheted, mert itt pont pénteken jött egy hidegfront, eddig 25 fok volt,most meg jó, ha 15 fok van :roll: Köszi a segítséget a rendeléssel kapcsolatban,ma megírom neked a pontos összeget és át is utalom a pénzt :wink: Akkor fogunk személyesen talizni???? :D :D :D Juhuuuu,tök jó lesz :D Na majd megkérdezem Csabit, hogy ismeri-e a párodat :D A 4D uh-ról lemondtam az utazóágy érdekében :wink:

Henne-Nagyon szép a pocakod, te is jó vékony vagy,csaka pocid ami szép nagy :wink: Hát ez a zacsi az UH-on ez nagyon cuki :D

Szisszka-Elfogyott már az az üveg Nutella??? :D Örülök, hogy jól vagytok :wink: Most, hogy így többen már írtátok lehet én is elkezdem szépen lassan összepakolni a kórházi pakkot....

Jövő héten kezdődik a szülésfelkészítőm :D

Angie-Hogy álltok a házzal??Kész lesz a héten??Nagyon remélem...Tudjátok a munkálatokat esőben is csinálni?Itt kint fogok szülni, a Wels-i kórházban, szerencsére autóval kb 5-10 perc, szóval nagyon közel van....Szülés után jön egy hétre Anyum segíteni, utána meg Csabi marad itthon egy hetet :wink:

Rabbe-Minden rendben lesz a kisfiaddal, ne izgulj!Hány napig is kell bejárnotok??Vagy muszáj bent aludnia?Nem emlékszem, hogy mit írtál....A kis pocaklakó jó kis méretekkel bír :D Örülök, hogy jól sikerült a vendégség!

Lucuzs-MIndennel elkészülsz a baba érkezéséig, ez tuti :D Szerintem te állsz a legjobban mindannyiunk közül :wink:

Kinga-Nagyon sajnálom azt a "fogas" mizériát.... :? Nekem is ki van húzva a bölcsesség fogam ( 2 vagy 3 ,már nem emlékszem),mert mindig begyulladt...De ez nagyon durva, hogy a terhesség alatt már a 4-ik foghúzásod :shock: Dűlőre jutottatok már név ügyben?

MikeGirl- Sajnálom a pocikeményedést, pihenj amennyit tudsz és hát amennyit Ati enged!!!

Eclipse- Gratula a munkamentes időszakhoz!!!! :D :D Végre, végre!!Na meg a mosógéphez, beindíthatod akkor te is a mosodát :lol:
Párod egy főnyeremény ahogy látom :wink:

Vaya-Tök jó, hogy tesódéknál is kiscsaj érkezik,ráadásul a szomszédba lesznek, tudtok jó kis közös progikat csinálni! :wink: Hát tesóm "kicsit" bolond, többször próbáltunk vele beszélni még anno a házasság alatt ( szerencsére már elvált), aztán mindig igazat adott nekünk és szidta a férjét, meg megígérte, hogy elválik...Aztán mindig visszatáncolt....Ezt olyan 500-szor ( szó szerint), az alatt a 4 év alatt amíg házasok voltak....Szóval nem egyszerű, de én azt mondom, hogy az ember azért a saját sikerének a kovácsa és egy bizonyos fokig betudsz avatkozni, de nem teljesen ha a másik nem akarja....Most szerencsére egy nagyon rendes fiúval él együtt, csak remélni tudom, hogy nem cseszi el,mert sajnos nagyon hajlamos rá :?....Elkészült a takarítás a hétvégén?

Navi- Merre vagy???Viszketés dolog megoldódott??

Maccs- Örülünk a jó híreknek!!!Akkor jövő hét elején tuti, hogy találkozol a kismacskáiddal :wink: Nagyon ügyesek vagytok, hogy eddig húztátok!!!!!!Sokat gondolok rátok! :wink:

Tatjana-Na végre, te is otthon, nyugalomban :wink: Akkor nálatok is érik a meglepi baba :D Nagyon ügyes vagy a 4kg hízással,én ma reggel álltam mérlegre és 8-nál tartok :?
Köszi a táblit, Szisszka tuti, hogy nem haragszik meg! :wink:

Rodina-Előre megmondták a szülésfelkészítőn, hogy melyik előadásnak mi lesz a témája?

Csillag-Te is pihenj akkor amennyit tudsz....Nekem még nincsenek jósló fájásaim, bár azt hiszem ha lenne sem ismerném fel, hogy ez az :D

Eta- Irigykedem a kirándulás miatt, bizti szuper lehetett :wink: Képek??Nagyon várjuk a híreket Dorkáékról!!!! :wink: Itt a kép, hát csak most frissítettem :D Nagyon édesek vagytok, tök jó színe van a felsődnek :D

Dorka-Luca- Veletek vagyunk :D

Mi hétvégén szorgoskodtunk....Vagy is hát Csabi leginkább...Kimostuk a függönyöket és Csabi lepucolta az összes ablakot belülről ( kívűlről sajnos majd ezen a héten kell,mert egész hétvégén esett az eső :? )...Aztán vasárnap Melindáék voltak itt ebédre, nagyon jó volt!! :wink: Ja persze mondanom sem kell, hogy a pénteki úszás elmaradt,mert kitalálták,hogy Csabi menjen vezetni este még, így este 9-re ért haza :evil: Ezen a héten ha törik ha szakad elmegyünk, nem érdekel, akár kettesben is Lilivel :wink:

Esküvő pénteken lesz, de nem akarom elkiabálni :wink:

Puszi mindenkinek:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


sziasztok,

köszi lányok a poci dicséretet. :)

hát, ebba, az én párom is ezzel szokott cukkolni.. :) aztán rájön, hogy csak a hasam miatt tűnik annak. :) meg poénkodik, hogy egyszer hátra fogok esni.. :)

eta: szép pocak:)

mikegirl: sajnálom, hogy ennyire keményedsz. tudom, könnyű mondani, de próbálj meg pihenni.

engem mostanában mindenki azzal idegesít, hogy mennyire lent van a hasam.. és hogy mikor szülök.. na meg hogy tuti hamarabb fog jönni...
most befordult irányba, kb 1 hete, lehet, azért tűnik így.

csütörtökön megyek a dokimhoz, már várom. :) bár 4 hete is megszenvedtünk a méhszáj vizsgálattal, mert annyira fájt :oops: így ezt a részét nem várom. :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Irtam, és elszllt :twisted:

Sziasztok cSAJOK


eLŐRE IS bocsánat a hibákért, de olyan fura a billentyűzet.
Először is köszönöm, h. velünk vagytok és drukkoltok.Jól esik nagyon.

Visszolvasok mindjárt.Tegnap este kaptam kölcsön ezt a laptopot.

Mi jól vagyunk, amennyire lehet, rengeteg gyógyszert kapunk, még 1 hetet kell kihúznunk.Kicsit azért be vagyok tojva :roll:
Csütörtökön megyünk ultrahangra, pénteken vizsgálnak újra, addig fekszünk szorgalmasan.Nem is nagyon kelek fel, csak wc-re,meg vizsgálatra.Kétszer néznek naponta szivhangot, ami nagyon jó.
Pénteken ki voltam bukva, aztán mindent átértékeltem.Nem én számitok.Sok más kismama is van itt, egymásban tartjuk a lelket.Sajna a szobatársam elég gáz, egész nap sir, most is éppen, már nem tudom, h. mit mondjak neki, pedig már rászóltak, h. nyugodjon le.
Megismertem a szülésznőket, a nővéreket, nagyon aranyosak.

Na, olvasok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


DORKA- De jó, hogy jöttél, nem is számítottam ilyen meglepire, juhuuuu :D :D Simán kiszurkoljuk nektek azt az egy hetet :wink: Hát szobatárs elég gáz....Akkor nemhogy egymásba öntenétek a lelket, még te vígasztalhatod....De jó, hogy már mindenkit ismersz a kórházban :D Ne izgulj,minden okés lesz,már most is szép kis méretekkel rendelkezik Luca baba, szóval most már a Happy End garantált :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok,

Dorka, de örülök, Nektek!!! Szuper, h minden rendben van, és még így is marad, 1 hétig biztos, de még az sem tuti, h hamarabb fog jönni, nem??? Mert nagyon sokan kihúzzák még így nyitottan is a 40. hét végéig…
Nem lesz semmi baj!!!

Többen kérdeztétek, h hogy döntöttem, nah hát, nem tervezem a befekvést… Holnap ugyan CTG, és beszélünk a dokival, ha nagyon azt látom, h erősködik, akkor talán igen, de mivel Boldi igen aktív baba és továbbra is minden ingeremre válaszol, nincs bennem szorongó, rossz érzés…
A héten befejezem a pakolászást, jelenleg össze-vissza vannak a méretek, meg a bodyk, a rugikkal, aztán áttörölgetem a dolgokat, a babakocsira visszateszem a huzatokat és kész is minden!!!! Én már nagyon izgatott vagyok! Úgy várom már Boldit!!
Jajj, képzeljétek voltunk az állatkertbe, olyan szuper volt, tök jól bírtam a végén már a Férjem könyörgött, h üljünk le egy kicsit, mert nem bírja a tempót. :-D

Henne: a csütörtöki dokihoz, drukk, főleg a vizsgálathoz, próbálj meg nagyon ellazulni, nekem az szokott segíteni.

GyAncsi, az úszást szerintem se hagyd ki, mert szerintem múltkori is Lili inkább élvezte, mint nem. Sokat olvastam róla, és a babák a pocakban kimondottan imádják, ha a mama úszkál…

Eta, nagyon szép pocakod van, és Te is sugárzol a boldogságtól!!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon szép pocija van, de hát nem is lehet ez másképp!!! Vigyázzatok magatokra, becsapós ez a látszólag szép idő. Meg ne fázzatok!

Előtej, képzeljétek, nekem kb 1 hete indult be, de most már ott tartunk, h minden reggel beszáradt és friss foltokkal kelek. Olyan jóóóóóóó!!!

Ti meddig szeditek a magnéziumot, mert nekem anno azt mondta a szülésznőm, h a 35. hétig mindenképp, de utána abba kell hagyni, mert hagyni kell a méhet dolgozni, felkészülni… Én ezen a héten már csökkentem az adagomat, napi 1-re, aztán majd meglátjuk.

és íme egy kép rólunk:

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: