Új privát üzeneted érkezett!

Mitől fáj a foga? Sajnos azt sem tudom, hogy mennyi idős Marci. Most váltja a tejfogakat, vagy már a rendes fogával van valami?
Remélem, hogy tényleg megérti, hogy mindez miatta van, és szépen, ügyesen fog viselkedni szombaton a fogorvosnál.
mné
 
 


Babicsek,
hogy van Marci foga? Én már most mondogatom Lilinek, hogy ha kijönnek a hátsó rágófogai, az újak, akkor megyünk a fogorvoshoz. Szeretném neki barázdazáratni, hogy védjük, amennyire lehet. Nekem is sorra halnak el a fogaim, nem akarom, hogy az övéi is hamar romoljanak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata!
Azóta is nagyon sokat vagy a fejemben, mérhetetlen fájdalom ez, amit kaptatok. Rossz ez a tehetetlenség, hogy sehogy sem tudjuk csökkenteni a fájdalmatokat. Ha bármiben tudok/tudunk segíteni, csak írj, szólj (akár priviben is) szívesen meghallgatlak. Kívánok nagyon sok erőt a jövő héthez és utána is! Ölellek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.09.24 13:58-kor.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 

 
 

Babicsek!
Voltál ma ultrahangon? Alakulnak a tüszők? Mikor lesznek az inszemek?
A megfázást sikerült elkerülni, megúszni?
Örülök, hogy tetszik Marcinak a suli és hozza a sok piros pontot. A fogát sajnálom. Remélem szombaton nem lesz rossz élménye!

Aagassi!
Örülök, hogy gyógyulnak a kicsik. Ugye te nem kaptad el azóta sem?

Timejka!
Mikor tervezel dokihoz menni és beszélni vele az átjárhatóságiról?

Bikfy!
Kitartást! Remélem sikerül kicsit nyugodtabbá válnod, és nem görcsölni nagyon a témán. Bár tuti biztos én is azt tenném. :? Talpmasszázsra mész még néha?

Kissedi!
Neked most lesz inszem ebben a ciklusban? Vagy a következő hónapra tervezitek, hogy szurival vagy gyógyszerrel?

Mné!
Emlő uh. nekem sem volt. Vérvételhez meg lehet próbálni nőgyógyásztól kérni beutalót, és akkor lehet, ingyen is meg tudod csináltatni.

Rodi!
Merre jársz? Régen nem voltál!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csak bekukk, míg alszik az Aprónép.

Ma találkoztunk Bikfyvel egy rövidet :)

Amúgy Gyerkőcök is jobban vannak, Zuram már ment dolgozni, én pedig továbbra is talpon, gyorsan le is kopogom, semmi bajom. Igaz, ebben a Bikfy-féle propolisznak nagy része lehet. ;)

Balesetin gyógyultnak minősítették Lányom fejét, ma már nem tettünk ragtapit, remélem, szépen gyógyul majd a heg (így elnézve nem vészes). Hétfőn megyek Velük vissza a gyerekorvoshoz, du. meg a fül-orr-gégészhez kontrollra. Gondolom, kedden megint mennek csanába és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Remélem!

Babicsek! Remélem, gyorsan találtok gyerekfogászt, mert a fogfájás valóban nem múlik csak úgy el.

Mné! Igen, elég "kiábrándító" tud lenni, mikor dokik csak úgy csepegtetik a fontos infókat...érdemes karakánnak lenni és faggatózni. Mégse járja, h mindent megtesztek és végül kiderül, h vannak elmaradt vizsgálatok. Kitartást!!!

Nekem prolaktin mérésre van szükségem, Tűű várja lassan a leletem, 3 hónapja jártam Nála. Mivel a kórházban esélytelen, h valaha is kiértékelik, utazhatok, de szerencsére csak kb. 40 km-t, mert találtam egy magánlabort, akik megcsinálják kb. 4500 HUF-ért és 1 hét múlva van leletem. Csak 1 hormon miatt most nem megyek fel mens-be, úgyis dec-jan-ban esedékes lesz a teljes hormonprofilos kontroll. Október első hétfőjén megejtem a vérvételes túrát. Rákszűrés eredményét várom a nődokitól (ki szokta postázni). Az UH-os átjárhatóságit akkorra tervezem, amikor ismét aktuális lesz a projekt; h minél kisebb legyen egy esetleges későbbi elzáródás esélye, a babásodásé meg minél nagyobb. :)

Mindenkinek szép 7végét! (bár állítólag nem lesz jó idő)
Vendég
 


mné: Marcim 7 éves, felül fáj a rágó foga, ami tejfog, mert ki van lyukadva. Szépen látszik is hogy lyukas.

Egyébként nem ment olyan könnyen tegnap míg kiderítettem mi a baja. Mert már láttam rajta mikor megláttam délután a suliba, hogy valami gond van, az arcára volt írva. Aztán mikor meglátott el is pityeredett, hazáig faggattam, de mondta el mi van. Otthon is csak egy fél óra könyörgés után, miközben ott kucorgott az ölemben.
Szerintem nem lesz könnyű eset, tegnap egész elalvásig a fogorvos volt a téma, próbáltam elmagyarázni neki a dolgokat.

Ma felhívtam a fogdokit, aki egyébként is általános iskolásokkal foglalkozik, rendes rendelés, nem magán doki. Erre azt mondja, hoy miért nem mentünk el tegnap, mert a mi sulinkhoz tartozó doki tegnap rendelt. Tiszta idióták. Tegnap délután fél 5-kor tudtam meg hogy fáj a foga, akkor meg már hova menjek. A fogfájás meg nem alkalmazkodik a doktornő rendelési idejéhez és a körzethez. Erre ma nagy flegmán azt mondja ez a telefonba, hogy jó, akkor vigyem a gyereket, de 4-ig érjek oda vele. Na ezekután nem viszem oda, biztos úgy is bánna szegénnyel.... Péntek délután, utolsó páciens.... gondolom rohan haza a doki meg minden.
Úgyhogy holnap elvisszük a magándokihoz, akivel tegnap este beszéltem. Telefonon keresztül szimpi volt. Mindenképp olyan orvost keresek, aki nem ijeszti meg szegényt, mert hát az első élmény az nagyon fontos.

Magamról annyit, hogy voltam UH-on és lassan nőnek a tüszőim, van kettő jobb oldalon, egy 11 és egy 12 mm-es, úgyhogy vennem kellett ma megint egy Gonal F-et és 3 napig 75-öt kell adnom belőle. Úgyhogy semmi sem megyy egyszerűen. Ma 33 ezer forintot hagytam a gyógyszertárba, mert megvettem a tüszőrepit is, plusz a multkori 25 000. Úgyhogy ez jó drága inszemi lesz megint.

Kiki: Köszi az érdeklődést. A megfázás úgyahogy rendeződni látszik. :)

linácska: ha újra kezdeném, biztos vinném Marcit legalább félévente 3 éves korától fogorvoshoz, hogy szokja a helyzetet, még ha nem is lenne gond a fogával. Már csak az hogy tényleg nem ismeretlen neki egy fogorvosi rendelő, sokat számíthat.

agassi: Örülök hogy rendben van a kislányotok buksija. Biztos óvatosabb ő is azóta nem? Mikorra tervezed a projekt aktualizálását? :)

A kismamijaink tényleg eltűntek :roll: . Rodi, Luczus, beze, eclipse merre vagytok?

Mindenkinek szép hétvégét, használjátok ki a jóidőt, mert vasárnaptól megint jön az eső úgy hallottam.

Kép
babicsek
 
 


Kata annyira sokat gondolok rád! :cry: :cry: Nagyon sok erőt kívánok nektek.
Babicsek köszi az infot. Én sem értem miért akar ennyit adni, ha jól reagáltam. Marci fogászati akciójához sok sikert. Nem lesz könnyű menet biztos szegénykémnek. Mikor mész megint a Kaáliba? Én jövőhét szerdán megyek 2-re, meg megyek pénteken is, de még nem tudom a pontos időpontot.
Kiki most clostit szedek megint, aztán ha elvéknyítja a mnyh-t akkor majd szedek rá estrofemet. Ez van. Nem tudjuk most bevállalni a +60 ezret, mert még ez is húzós lesz.
Ma fejtágításon voltunk, majd szét szakad a fejem azóta is, úgy megtömték. :lol:
Képzeljétek nagyanyámék voltak valami természetgyógyász és látó néninél. És apukámat is megnézte, de apu nem mondott semmit, és mondta neki, hogy 5 unokája lesz, az első tölem és 1 éven belül. Úgy örülök most. Lehet hogy mi is elmegyünk a hugommal, kíváncsi vagyok nekem mit mondana. :roll: Ha ugyanezt akkor elhiszem teljesen! (most még egy kicsit kételkedem benne)

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
ha tényleg lát a látó, akkor hihetsz neki. Akinél én voltam, és amiket mondott, abból már 4 dolog bejött. Eddig csak a rosszak, sajnos a haláleset is, remélem most már a jó dolgok következnek.

Lilivel ma voltunk fülészeten, kaptunk 10 napot, hogy rendbejöjjön az orrmandulája, ha nem, akkor kiveszik. Remélem erre nem kerül sor. 9 napot sikerült járni az új oviba, nem jönne jól most egy hosszabb kényszerszünet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata!
Olvastam a soraidat, de valahogy percek teltek el, még felfogtam az értelmét! A szívem is összeszorul értetek, teljesen letaglózott a hír! Döbbenten ülök! Nagyon sajnálom! Együtt érzek veletek!
Sok erőt kívánok nektek a feldolgozáshoz, és majd az újrakezdéshez!
Ha bármiben tudunk segíteni, számíthatsz ránk!
Nagy ölelést küldök neked!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Kata, teljesen letaglózott, amit olvastam, nagyon vérzik a szívem érteke, ez olyan igazságtalan!!! :cry: :cry: :cry: Én is sok erőt kívánok, és bízom benne, hogy Olívia fog küldeni maga helyett hozzátok egy babát. :cry: :cry: :cry:

Puszi mindenkinek, holnap elutazunk, és neki kell állnom lassan a pakolászásnak.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Letudtuk a fogorvost. Hát nem volt gyalog galopp. Majd megszakadt a szívem. Végül is kihúzták a fogát. Lehet hogy job is így, mert a fúrást biztos nem hagyta volna. A férjem ölébe ült éés lekellett fogni kezét lábát. Még a kocsiban hazafelé is úgy zokogott szegény. De az a lényeg hogy túl vagyunk rajta. Hazafelé elmentünk még a játékboltba is.

Beze: Merre mentek?

kissedi: Én hétfőn megyek megint a Kaáliba, és szerintem szerdán lesz inszem, ha minden jól alakul. Még lehet hogy majd váltjuk egymást. :)

Megyek, nézem az X faktort.

i.kata: Minden nap rengetegszer jutsz eszembe. Gondolatban veled vagyok! Fel nem foghatom, hogy ez a gond eddig miért nem tűnt fel az orvosoknak.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok, lányok!
Én régi babanetes vagyok, évekig itt öntöttek belém erőt a sorstársaim, másodlagos meddőséggel küzdöttem. 7 év várakozás után, aztán 2006.02.14.-én megszülettek az ikreim, Olivér és Csenge, így végre kiteljesedett az életem. Telt-múlt az idő, amikor túl voltunk a legzsúfoltabb időszakon, motoszkálni kezdett a fejemben a gondolat, hogy segíteni kellene valahogyan azoknak a lányoknak, nőknek, pároknak, akik most kezdik a küzdelmet, vagy már rég benne vannak de nem látják az alagút végét. Így tollat ragadtam és írtam egy könyvet. A címe: Soha fel nem adni! a meddőségről őszintén. Most fog megjelenni, október elején. Szívesen válaszolok bármilyen kérdésre, segítek, ha tudok. Mindenkinek kitartást és rengeteg erőt kívánok!!! Azt eltudom mondani, hogy hosszú volt az a 7 év, de amikor terhes lettem, a múlt összes fájdalma egy szempillantás alatt eltűnt, mintha meg sem történt volna. Az, hogy itt egymás kezét fogjátok és biztatjátok a másikat, nagyon nagy segítség! Büszke vagyok rá, hogy egykor én is ide tartoztam! Very Happy
Sok sikert és várom az esetleges kérdéseket!! Very Happy
ilduci76
 
 


Lina, apukám szerint nagyon megízhatónak és hihetőnek tűnt amiket mondott. Egyre jobban hajlok affelé, hogy elmenjünk a hugommal, és akkor kiderül, hogy nekem is azt látja e a babával kapcsolatban amit apunak elmondott, és akkor 100 % hogy lát.
Párom nagyon szkeptikus ilyen téren, ő csak mosolygott, mikor erről beszélgettünk, nem jönne el tuti.
Jobbulást a lányod fülének. Nagyon gáz ha az ember füle fáj. Nekem volt középfül és arcüreg gyulladásom egyszerre :cry:
Ilduci nagyon örülök, hogy jelentkeztél és elmondtad pár szóban a történeted. Ez már így is nagyon sok erőt ad. Meg lehet valahol vásárolni majd a könyved, vagy tőled?
Kata nekem is nap mint nap eszembe jutsz, tudom ez most neked nem jelent vígaszt, de tudd veled vagyunk. Puszi
Babi lehet, hogy összefutunk. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Unokatesóm most javasolta, hogy olvassam el a Titok c. könyvet.
Olvasta már valaki ha jól emlékszem, csak nem tudom pontosan kicsoda :oops:

Kép
kissedi
 
 



Sziasztok!

Tettem fel egy linket. Aki ért a matekhoz, kíváncsiságból megnézné, hogy a 2. táblázatot hogy kell megcsinálni? Komolyan mondom nem értem. :oops:

Kissedi
A másik topicból a Dita olvasta a Titkot, meg talán a Bikfy is olvasta, én még csak pár oldalt olvastam el.

timejka
 
 


Sziasztok Lányok!

Agassi!
Tök jó, hogy találkoztatok Bikfyvel. Remélem már jobb a kedve!
Rendben vannak a gyerekek, holnap megint indul a csana nekik?
Hogy telt a hétvégétek?

Babicsek!
Sajnálom a fogfújást, de nagyon jó, hogy túl vagytok rajta! Szegény Marci! ILyen kis szégyenlős, hogy nem merte elmondani, hogy a foga fáj?
Drukkolok, hogy nőjenek a tüszők? Ma mégy a Kaaliba, igaz? Mikor lesz az inszem?

Kissedi!
Drukk neked is! Remélem szépen nőnek a tüszők!

Linácska!
Hogy van Lili? Remélem marad az orrmandulája!

Rodi!
Hogy vagy?

Beze!
Jó pihenést! Ha hazajöttél, jelentkezz! ;)

Timejka!
Bedodsz egy számot, és megmondja, hogy hány számjegyű a szám, amit beadtál a gépnek.

Szia Ilduci!
Mit jelent az, hogy másodlagos meddőség?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda
Most ég a pofám, hogy nem jöttem rá. Nagyon köszönöm.

timejka
 
 


Timejka!
Ez sokszor így van, mert a gyerekeknek még teljesen máshogy jár az agyuk, és nekik könnyebb az, amit mi felnőtt fejjel csak nézünk, mert másfajta logikát keresünk benne, túlbonyolítjuk. ;)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Babicsek: Örülök, hogy sikeresen túl vagytok a fogászaton!

Timejka: Ha megnyugtat, akkor én sem jöttem rá a megoldásra. :wink:

Tudnátok nekem segíteni egy kicsit? Mennem kell hormon vérvételre, és nem vagyok benne biztos, hogy jól számolom-e a ciklusom napjait. Ha este jön meg, akkor az számít az első napnak, vagy csak a következő nap? Pont beleesik a hétvége a 20-22. napba, és eléggé elbizonytalanodtam, hogy pénteken, vagy inkább csak hétfőn menjek. Számít az az egy nap valamit?
A másik kérdésem, hogy engem is elkapott a takonykór, de el kellene mennem sima laborra is, mert a múltkoriból lemaradt egy-két összetevő. Jól gondolom, hogy rontja az eredményeket a megfázás?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
mné
 
 


kissedi!
Meglehet venni a könyvet nálam is és a kiadónál is. Dobok egy privit . :D

kikinad!
A másodlagos meddőség azt jelenti, hogy volt már spontán terhességem, de aztán valami miatt (egészségügyi vagy lelki okok), hiába küzd az ember nem jön a baba.
Nekem PCO-m és endometriózisom is volt(van).
Viszont fiatalon volt egy terhességem is. Aztán hiába vártam a csodát sokáig.
ilduci76
 
 


Sziasztok!

Kata nekem is sokszor eszemben vagy!!!


Én is találkoztam pénteken Bikfyvel beszélgettünk egy jót.

Képzeljétek most főzök holnapra rizseshúst és sikerült beleöntenem egy k rizst lehet a héten már nem kell főznöm annyi lett belőle át kellett öntenem a nagy lábosomba amit akkor szoktunk használni a legalább 10 főre főzünk.

Remélem mindenki jól van!!!


Megyek majd jövök apa nem bír a lánnyal.

Sziasztok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Csak gyors leszek. Holnap megyek inszemire 10-re, meg szerdán is 10.30-ra. szorítsatok!

A tüszőm elég érdekes, a doki se nagyon látott ilyet. Szóval olyan mint a kinder tojás. Nemtudom máshoz hasonlítani, szóval a két tüszőből lett egy darab 18 mm-es, amiben van egy másik kicsi tüsző. :roll:
Ilyet is csak én tudok produkálni. De az is lehet hogy az nem benne van, hanem mellette. Szóval nem értem én ezt, mert hát ugye az UH, csak síkba lát.

Hú most szaladtam el beadni a tüszőrepit. Tiszta gáz, majdnem elfelejtettem. Fél 9-kor kellett volna, én meg 20. 50 kor adtam be. Na mindegy.
Bocsi hogy csak magamról írtam, de viszem Marcit aludni.

Szép álmokat!

Kép
babicsek
 
 


Kissedi: Ezek szerint elkerüljük egymást. :?

Kép
babicsek
 
 


Hali

Babicsek gondolok rád holnap és szorítok!!

Hoztam pár képet ha nem haragszotok érte!

Kép Jól laktam és elaludtam Kép toffifee Kép porszívó lovagja Kép Éjjel 3kor kiterültem Kép Nincs akadály Kép apával Kép Kép Kép



Csajok szerintetek is vékony?A dokinő mindig azt mondja vékony!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!
A héten rizst esztek rizzsel? ;)
Darinka annyira édes! De jó, hogy hoztál képeket! :) Szerintem nagyon csinos kiscsaj! Eszik rendesen egyébként? Annyira szép kis arca van!

Babi!
Nagyon drukkolok neked holnap meg szerdán is! Jó, hogy beadtad a tüszőrepit, ennyi csúszástól még nem lesz baj, majd behozzák a kis úszóbajnokok a lemaradást! (Nekem rendszeresen később volt az inszem, mint tervezték, akár egy órával is később, úgyhogy a 20 perc nem sokat számít! ;)) Drukkolok nagyon!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi,
Lilinek szerencsére most a fülével nincs gond, csak az orrmandulája nagy. A fülében volt 1,5 évig tubus, az szerencsére nagyon sok problémát megoldott. Pont Levi születése előtt 2 nappal műtötték ki neki, még jó, hogy 50 m-re volt a szülészet, ha épp szükség lett volna rá. :D
Én olvastam a Titkot, de ez tipikusan az a könyv, amit filmen kell megnézni, bár ez általában a film-könyv összefüggésre nem igaz, de ebben az esetben igen. Könyvben sem rossz. Rá kell hangolódni, végül is nem beszél hülyeségeket.

Timejka,
nekem is csak az az ötletem van, mint Kikindának, hogy megmondja hány számjegyből áll a szám. Más összefüggést tuti nem lehet találni.

Babicsek,
hajrá inszem. Én soha nem kaptam tüszőrepit, és mégis itt van Levi. Vagyis egyszer kaptam, de csak cisztát csinált, nem repedt meg a tüsző. Mikor Levi fogant, akkor még nem is volt megrepedve a tüsző, de a katonák bevárták.

Én is remélem, hogy marad a mandula, de őszintén szólva Lili 5 napja kapja az antibigyót és semmit sem javult.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lányok!
Küldök egy fényképet. Ha jól megnézitek, láttok rajta valami furát? (Ezt is én csináltam)

Kép

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Linácska!
Sajnálom, hogy nem javul Lili. Drukkolok továbbra is!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Jó reggelt!

Köszi csajok a bíztatást. :)

Vius: Annyira édi ez a kiscsaj. :D

Kiki: Segítséget kérek a képhez. :) Nemtudom ezt kell e látni amit én belelátok, de szerintem kicsit jobbra felfelé van egy sötétebb felhő és olyan mintha egy nő lenne, aki térdepel és égnek áll a feneke. :oops:
De lehet hogy te mást látsz?

Linácska: Jobbulást Lilinek!

Na most megyek, este jövök majd.

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Babicsek Drukk mára!!!!!

Lilinek jobbulást!!!

Hát Kiki lehet rizst eszünk rizzsel
Meg eszik mindent de vannak napok mikor csak hímmel hámmal eszik! mint pl tegnap is de ma sem akart enni reggel tápit.de majd később megeszi mindig.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska
Köszi szépen. Odaadtam a páromnak is ezt a feladatot, nézte kb. 10 percig és akkor jött rá.

Babicsek
Drukk Neked!

vius
Szerintem nem vékonyka a lánykád. Hány kiló?

timejka
 
 


egy hónapja volt 8690g 73 cm

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius
A Bence osztálytársa, aki 8 éves 16 kiló. A szomszédom 6 éves 13 kg. Szerintem Darinkának jó a súlya, főleg ha rendesen eszik, akkor nincs ok aggodalomra.

timejka
 
 


Babicsek!
Az is jó, amit te írtál, szerintem mindenki mást lát a képben. :) Én úgy érzem, mintha morcos lenne az ég, van két mogorva szeme.

Vius!
Szerintem ne aggódj Dari súlya miatt, ha eszik rendesen. És a dokinő mást is mond, hogy hogyan egyen többet vagy mit csinálj, hogy jobb súlya legyen? Mert anélkül nem sokra mégy vele...

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda,
én meg egy kis felhőtölcsért véltem rajta felfedezni, bár én tornádómániás vagyok, szóval tessék elnézni nekem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek mi újság? Megvolt az inszem? HOgyhogy mindkét nap csinálják. Nekem sosem mondtak még ilyet, hogy kétnap egymás után megcsinálják. Gondolom így nagyobb az esély.
Sajnos igen, elkerüljük egymást. Én nekem valószínűleg jövő szerdán lesz, ahogy én számolom....
Kiki sajnos én elsőre nem látok semmi különöset. Most hogy már olvastam mit kellene látni, már igen látom. De nagyon érdekes amit BAbicsek írt, azt én is látom benne. tök jó :lol:
Remélem tüszőim szépen nőttek, a mnyh biztos jó vékony lett a clostitól, de majd szépen megvastagítom még egy hét van rá.
Majd holnap kiderül.
Vius szerintem Darinka egyáltalán nem vékony. És nagyon cuki!!
Hétvégén én is babáztam. Az ismerősöméknél voltunk, a kiscsaj most lesz 3 éves. Hát nagyon okos és ügyes. Úgy társasozik meg táncol, hogy apival csak lestünk. Meg olyanokat beszól.... Apit megfenyegette, hogyha elveszi a babáját akkor kicsókolja a szemét... :lol:

Kép
kissedi
 
 


Babi ilyenkor egy inszemért kell fizetni, vagy kettőért? Hogy megy ez?

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kiki: Mutattam a férjemnek a képet és kapásból a szemet mondta ő is. :)

Egyébként most el vagyok kenődve. Nem csinálták meg az inszemit, mivel nagyon rossz lett a spermakép. Hihetetlen. :?
Úgyhogy előjegyeztek lombikra minket decemberre, ami lehet hogy átcsúszhat januárra. Addig el kellene mennem endokrinológushoz, hogy megnézze nincs e pajzsmirigy túlműködésem. Holnap kérek beutalót a vérvételre, aztán októberben elintézem ezt. Legközelebb a novemberi ciklus 20. napja körül kell mennem a Kaáliba. Miért vagyunk ilyen szerencsétlenek? Apusom is elkenődött. Úgyhogy szép napunk van ma. Meg is ünnepeltük a "Mekibe".
Kidobtunk 67000 forintot.

kissedi: 1-ért kellett volna fizetni.

Most megyek. Holnap és holnap után itthon leszek. :roll:

Kiki: Leírnád nekem privibe, hogy hogy ment pontosan nálatok a felkészülés a lombikra? Mennyibe kerül az?

Kép
babicsek
 
 


Babikám sajnálom :cry:
Pont ma beszéltük apival, hogy nekünk is vajon hogy lesz, mert ő meg 2 hete köhög, meg még volt lázas is múlthét végén. Remélem nem lesz nála is romlás. Hát az baromi nem hiányozna nekünk sem.

Kép
kissedi
 
 


vius! ez a kislány nem sovány! :) az én fiam ehhez a kiscsajhoz képest ropika. :)
Ez van. A lányom meg vasgyúró. Ugyanazt kapják enni, ugyanannyi idősek, ugyanazok a környezeti behatások érik őket, a fiam mégis csak 16.5 kiló, míg a lányom 20 kiló.
Ez van nem egyformák. Figyelj, ha a gyerek eszik és te adsz neki, éhen nem fog halni. :)
Nekem a fiam hol csak zöldséget meg gyümölcsöt enne, meg levest, hol meg húst-hússal. A kis szervezetük ösztönösen jelez, hogy mire van szüksége.:)


Kikinda!
Elsőre kiszúrtam a két szemet! Az istenke lenézett rád! :)
Sztem nem haragos az! :)
inkább fordíts a képet fejjel lefelé és meglátod az orrát, meg a nevető száját is! :)
Nekem is volt egy hasonló fotóm a régi telefonomon, de ellopták a telómat, így nem tudom megosztani ... azon egy szem volt "csak", de körülötte az egész égen semmi más, csak vastag felhő réteg.
ilduci76
 
 


Kata: sokat gondolok én is rátok. Egyszerűen fel sem foghatom ésszel. Ha jól emlékszem, akkor voltatok 3D UH-n. Miért csak most derült ez ki. Nagyon sok erőt kívánok nektek, hogy végig tudjátok ezt a borzalmat élni.

Babi: Sajnálom, hogy nem jött össze az inszem. A mait miért halasztották el? Úgy volt, hogy kettő lesz neked, ha jól emlékszem. Vagy mind a kettő egy "anyagból" készült volna?

Kiki: ez a kép is csodaszép. Most, hogy írod a két szemet, már én is látom, bár én elsőre csak egy meztelen nőt vettem észre. Ott, ahol a bal szem van, és lefele néz. Hogy vagy? Nem emlékszem már, Ti mikor kezdtek?

Vius: Meggyógyultatok? Dari nagyon édes kicsi lány. Csodaszép szemei vannak. Szerintem sem sovány. Ha esetleg marad egy kevés a rizseshúsból, én befizetnék hozzád egy-két adagra.

Kissedi: Nagyon drukkolok hogy a tüszőid szépen növögessenek jövő hétig.

Timejka: Nálatok mi újság? Hogy döntöttél? Csinálod a dolgokat, ahogy neked jól esik?

Többiek, merre vagytok? Rodina, Beze, Bazsa, Lucuzs, Agassi, Monic?

Megkérdezhetem, hogy aki volt már jósnőnél, hogyan választotta ki az illetőt? Nekem nincs ismerősöm, aki járt már volna jósnőnél, de én nagyon szeretnék elmenni. Tudtok nekem Budapesten ajánlani valakit, akár priviben is? Ha már Lilihez nem lehet menni. :wink:
mné
 
 


Sziasztok!

Csak néhány szó erejéig. Muszáj írnom, mert Babi esete maximálisan felháborított.

Babikám!
Nagyon sajnálom, ami történt, veled érzek. De sok mindent nem is értek. Mi az, hogy elküldenek endokrinológiára, hogy megnézzék, nincs-e pajzsmirigy tűlműködésed? Ugye nem azt akarod ezzel mondani, hogy ezt nem nézték eddig? Na meg azt sem értem, hogy a szar spermaképpel miért nem csinálták meg az inszemit? Ha már így is kifizettetek rá egy csomó pénzt? Na meg azt sem tudták, hogy ilyen a férjed spermaképe? Ez inszem közben derült ki? Akkor, mikor már stimulálva vagy?
Kedvesek. Igaz, nem nekik fáj ez anyagilag. Én lehet, hogy leülnék a dokimmal egy megbeszélésre.

Remélem nem haragszol meg amiért ezeket leírtam, de bosszant, hogy csak így játszanak az ember pénztárcájával.

Rólam: napok óta beteg vagyok, 3 napja nincs hangom. Jelenleg antibiotikumot szedek, és sikeresen megferőztem az uramat is. Így mindketten dögrováson vagyunk. Mindegy, van még 5 napunk kikupálódni, mert akkor lesz a peteérés. :wink:

Mindenkit puszilok, igyekszem majd jönni.

Agassi gyerekei élőben is csodaszépek, Vius Darija is zabálni való. Jó volt velük a randi. Jó lenne egy nagy össznépi talit összehozni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfyke: Aranyos vagy hogy írtál. És annak örülök, hogy az én esetem visszacsalt ide egy kicsit. :)
Kár hogy ritkán jössz. Jobbulást nektek! Sajnos jön az ilyen szar idő tele a nyavalyákkal.

Egy óra múlva kéne ott lennem inszemin.
Nagyon nehéz volt a tegnapi napom, a mai sem könnyű még, időnként rámtör a sírhatnék, mint most is. Jelenleg reménytelennek érzem a helyzetünket, de volt már máskor is ilyen, csak nem ennyire. De tudom hogy kell egy pár nap és talpra fogok állni. Nektek nem kell mesélnem ezt az érzést.
Kata is mai napig minden nap eszembe van, hogy velük is milyen kegyetlen az élet.

Szóval Bikfy: A helyzet az, hogy apusnak ingadozó a spermaképe. Volt mikor tökéletes volt, volt mikor gyengébb, de a legutóbbi inszeminél is már azt mondta a doki, hogy nem sok az esély vele hogy sikerül. Utána ment el andrológushoz, aki szintén azt mondta gyenge a spermakép. Ezért kezdük el szedni a FERT. Szóval bíztunk abban, hogy javult a helyzet, de nem ez történt, hanem még rosszabb lett. Pedig tényleg volt magától jó is. Nem is értem most mi van vele. Hereviszeret láttak nála, de azt mondták hogy kisfokú. Na mindegy. A doki a Kaáliban azt mondta szedje tovább a FERT. Na ezt magyarázzam el apusomnak, aki eddig is olyan volt, hogy nem hitt az ilyenekben. Na mindegy szegénykém ő is maga alatt lehet, biztos neki sem könnyű ez most, nem is bántom emiatt, ez van, ez a mi sorsunk, ezzel kell szembe néznünk. Úgyhogy azt, hogy jó e spermaszám, ezt csak akkor látják sajna, amikor már ott vagyunk az inszemi időpontjában. Hát ez most tényleg szarul jött ki, hogy engem felkészítettek, kidobtuk a pénzt és most itt vagyok, hogy ma reped elméletileg a tüszöm és nincs esélyem. De ha megcsinálja az inszemit, akkor még plussz 40 000 forintot dobunk ki, mert annak meg ennyi az ára, úgy hogy az orvos határozottan mondta, hogy nincs értelme.

Az endokrinológusról annyit, hogy már feljött a múltkori inszeminél a lombik gondolata, és augusztusban voltam hormon vérvételen. A Kaáliban az én dokim azt mondta rá, hogy jó, határértéken belül vannak az eredméyneim. Aki viszont tegnap volt, ez egy másik doki, aki a lombikot is csinálja, ő meg azt mondta, hogy jó jó hogy hat. értéken belüli, de az alsó értékekhez állok közelebb és célszerű lenne megnézetni magamat endokrinológussal. Hát nemtudok mit csinálni, most jönnek az ez irányú vizsgálatok. Majd itt is biztos kitalálják hogy valami bajom van, már előre félek az egésztől.

A legérdekesebb, hogy eddig összesen vagy 2-szer volt hormon vizsgálatom, az is mindig a 3. napi ciklus elejei. Sohasem néztek még meg a vége felé, hogy akkor mizu a hormonjaimmal.
Ugyhogy ma kérek beutalót TSH, FT3 és FT4-re a körzetitől. Ebben a témában még nem vagyok otthon, de lassan beletanulok a pajzsmirigyes dolgokba is. Mindig van mit tanulnia az embernek. :roll:

Úgyhogy ez van. Azért apussal megtartottuk a menetrend szerinti hajkócolást, de nem olyan volt.... Mondjuk akkor néznék nagyot, ha mégis most sikerülne.

Kép
babicsek
 
 


Lányok!
Annyira jó dolgokat láttatok a képbe! Mindegyik nagyon tetszik! :) Ha nem gond, többször hozok ilyen kis fejtörőt. :)

Linácska!
Hogy van Lili? Remélem, gyógyul már!

Babicsek!
Ezt nem hiszem el! Jaj, nagyon sajnálom, hogy elmaradt az inszem! Nagyon bosszantó lehet, megértem, hogy kiakadtál! A lombiktól ne aggódj, írok privit még ma. Nem tudom, mivel ijesztettek meg, de sokkal jobbak az esélyek! Bár én az inszemben is nagyon hittem.

Kissedi!
Remélem nálad rendben mennek a dolgok, mikor mégy vizsgálatra, ma délután? Kb. 6-8 nap, míg a teljesen fejletlen állapotból megérik a hímivarsejt, így a múlt heti láz már elég régen volt ahhoz, hogy szerintem nem lesz gond!

Ilduci!
Sajnálom, hogy elveszett a fénykép, nagyon bosszantó lehetett.

Lányok!
Többen is írtátok, tényleg szörnyű, hogy csak most derült ki Katáéknál a gond. De szerintem nem véletlen, hogy a 18. héten van a genetikai uh. Biztos ekkor lehet már nagy biztonsággal kizárni, ha baj van. Viszont sajnos csak ekkor derül az is ki, ha gond van. Engem is nagyon megrázott, hogy sosem lehet biztonságban a kismama... :( De a férjemmel beszéltük, hogy ha megszületik a baba, akkor is bármikor történhet valami végzetes. Sosem vagyunk biztonságban.

Mné!
November 5-én kezdem el a szurikat, és kb. Mikulásra derül ki szerintem, hogy sikerült-e. De sikerülnie kell!
Te hogy haladsz a vizsgálatokkal? Hogy van a lelked? Én eldöntöttem, hogy puzzle-okat fogok csinálni a gyerekszobába. Olyan szépeket találtam! Ez is türelemjáték, talán tanít is türelmesebbnek lenni.
Beze elutazott, Lucuzs lakberendez, a többiekről nem tudom merre vannak. De nagyon hiányoznak már nekem is!

Bikfy!
Gyógyulást nektek! Az én férjem is beteg, én még jól vagyok.
Jobban van a lelked? Sokat gondolok rád.
A tali jó ötlet, jó lenne összehozni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfy: Még írtam egy privit!

Kiki: Várom a prividet! :) Akkor ezek szerint novemberben lesz a lombik. Akkor ez a Short protokoll? Vagy minek hívják.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek!
Egyszerre írtunk.
Tényleg nehéz lehet ezzel a változó eredménnyel tervezni, kár, hogy a fer14 nem segített eddig, bár én azt is hallottam, hogy legalább 3 hónapig kell szedni. Biztos ki van akadva a férjed is, hogy rajta múlt a dolog, és nem is volt inszem. :(
Attól ne félj, hogy találnak valami bajt, hisz akkor azt lehet orvosolni, és máris könnyebb lesz minden!
A hajkócolást pedig ki ne hagyjátok, hátha!
Hát, a dokim azt mondta, hogy ultrarövid stimulációt tervez, hogy ez a short, vagy annál is rövidebb-e azt nem tudom. Egy héttel az első szuri után találkozunk a dokival egy uh-ra, hogy hogy állunk. Akkor akár már jöhetne is a tüszőrepi, ha minden szép és jó, de nekem még kellett 2 nap érlelés. De még így is nagyon rövid gyógyszeres szakasz volt.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Még mindig csak gyors bekukk... :oops:

Babi! Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze az inszem. :cry: Együtt érzek most veled, nehéz, hogy az reménykedés esélyét is elvették most tőletek.
Viszont nemsokára akkor jön a lombik, és újra lehet hinni a ti kis csodátokban! Addig meg lehet valamelyik kisfickó mégis megembereli magát, és meglep titeket még lombik előtt!!! :D

Kiki! Szuper, hogy végre eljött a te időd is és hamarosan teljes gőzzel indul a lombik!!! :D

Nálunk a ház nagytakarítás kész! Most a mosások vannak soron!

De a legtöbb agysejtemet most az köti le, hogy holnapra előrejött Bogi orrmandula műtétje. A héten orvostól orvosig rohangáltunk, hogy minden papír meglegyen csütörtökig.
Apával próbálunk készülni lelkileg, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű az a pár óra a műtét előtt és alatt. :cry:

Jövő héten Bogi itthon lábadozik, aztán még ovi, mielőtt a kistesó megszületik. Remélem addigra én is mindennel elkészülök és tudok jönni hozzátok rendszeresen dumcsizni legalább délelőttönként!

Addig is millió drukk és puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mné,
akinél én voltam jós, őt Tege Zsuzsának hívják, Pestre is szokott menni, bár kecskeméti.

Babicsek,
csak biztatásképp: Levi olyan inszemből jött össze, ahol 1 petesejt volt, az inszem időpontjában még nem volt megrepedve, apa spermáival történt valami (én mindig vittem otthonról), azt mondták, hogy lehet, hogy megfáztak az úton, mert gyakorlatilag nem mozognak, és másnap még ismételni sem tudtuk, mert Lilivel mentünk a Heim Pálba. Szóval az esélytelenek nyugalmával indultunk.
Sikerült a beutaló? Mert elvileg körzeti csak TSH-ra adhat, és ha még szerzel T3-ra szakorvostól, azt sem mindig csinálja meg a labor, mert drága. Én mindig fizetősen csináltatom, és akkor nem 3 hét, csak 1 nap az eredmény. Amúgy ha nem jó a pajzsmirigy, attól ha jól tudom még megfoganna a baba, csak a fejlődéséhez kell a pajzsmirigyhormon, és valószínű nem maradna meg.
Nálatok síma kórházban nem csinálnak inszemet? Én egy inszemért sem fizettem. Csak a 25000ft gonal volt az össz költségem.

Bikfy,
ha csak egy kis bekukk erejéig is, de üdv Neked!!! :lol:

Lucuzs
akár priviben is, de írnál nekem az orrmandula műtétről???
Mi most próbáljuk menteni Lili orrmanduláit, hétfőn derül ki, hogy sikerül-e, ha nem, kikapják. Milyen papírok kellenek? Mennyit kell kórházba lenni?
Lilinek már volt tubusműtéte, de az csak kb. 20 perc volt mindennel együtt. Aztán meg a kivételnél is el kellett altatni, mert nem esett ki magától.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Nálunk most elég hirtelen lett ez az időpont a műtétre, ezért a dokinővel való megbeszélés után még rengeteg kérdés felmerült bennem. :oops: De amit tudok, leírom.

- a gégészeten megbeszélés, időpontegyeztetés, beutalók beszerzése
- kellett vérvétel: itt néztek vércsoportot, véralvadást, vérzékenységre szűrték.
- kellett egy háziorvosi kivizsgálás, hogy jelenleg egészséges a gyermek, és műthető állapotban van.
- plusz ugyanilyen engedély az altatóorvostól

A műtét teljes időtartama 30 perc, amiből a tényleges beavatkozás ideje 10 perc, a többi az elaltatás, felszerelvényezés...
Reggel éhgyomorral kell a kórházban megjelenni, délelőtt műtét, este bentalvás/megfigyelés, és másnap hazaengedés.
Az altatás nálunk kúpos bódítással/altatással kezdődik, majd a műtőben gázzal altatják el teljesen. (hát ettől nem vagyok boldog...)
Műtét után mindent ehet-ihat már.
A dokinő azt mondta műtét utáni nap már olyan lesz a gyerek, mint mindig, nem lesz semmi gondja.
Műtét után egy hétig nem mehet közösségbe, illetve ugrálnia tilos.

Nálunk a műtét indoka amúgy, hogy Bogi születése óta horkol, ami az oviig nem is volt gáz, de azóta folyton felsőléguti megbetegedése volt, ami egy ízben tüdőgyulladásban végződött. Két gégész is megállapította, hogy eredendően nagy az orrmandulája, és a műtétet javasolták.

Remélem segítettem!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: