Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok lanyok!
Etnam,nagyon örülök hogy Edesanyad jobban van! imatkozom erte tovabbra is es nagyon remelem es tiszta szivböl kivanom hogy minden renben lenyen!
köszönöm a tanacsot,szerencsere nen barnazok mar,hasam szepen gömbölyödik mar tökre lehet latni es olyan büszke vagyok ra.......masfel kg-ot hizam de nem is csoda hisz eszsegetek rendesen,bar odafigyelek hogy egeszseges dolgokat es többször es keveset egyek! jol vagyok semmi hanyinger semmi fajdalom,ugyan ugy vegzem a dolgomat csak kicsit lassabban es vigyazok hogy ne emelgessek,mindig viszek magammal valakit a lanyok közül! ugyhogy szot fogadok:)))))))),anyukam es parom mindenki befenyitett,de en is igy latom jonak hisz nem akarom a kis kincsemet elvesziteni!
lanyok indulnom kell apaval repülünk Mallorca-ra,indulnunk kell a repülöterre! meglepetes volt töle.....pihizunk egy kicsit!
egy het mulva jövöl es meselek!
szeretettel ölellek benneteket es vigyazzatok magatokra es a gyerekekre! miliio puszi neketek!
suzi2

szisztok, csütrörök óta késik.... 7fő reggel - teszt. ha csütörtökön se jön meg megyek dokihoz. csütörtökön elküldték azUram, létszámleépítés címszó alatt.... úgyhogy ha msot tényleg babás vagyok, akkor :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: de mind1 :)

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Tegnap megkaptuk az autónk,a színe csodálatos, sajnos a motortér belsejében, ha nagyon oda figyel valaki akkor látszik, h össze volt törve, de hát, így történt sajnos ezt nyom nélkül nem lehet eltüntetni.
Sajnos nem megy alapjáraton így ma még vinni kellett a szerelőhöz reggel, h nézze meg reménykedünk, h nem kapott akkora ütést a motor, h ott történt vmi gond, mert akkor még egy csomó pénzt rá kell költeni, és már nincs miből, és ma még a műszakira is mennie kell.

Ki csajom nem akar rendesen enni, ezért felesbe kapja a kakaót, még a másfeles tejet is vizezem neki, most mintha jobban menne a kaja.Egyszer alszik csak egy nap olyan fél1től, és 8-fél 9kor már így alszik reggel,de ez csak akkor megy hogyha játszik kint a pajtikkal, mert itt bent nyűgösködik.

Etna!
Írtam a csajnak, azt mondta meg fog keresni mailen.

Suzym!
Vigyázz magadra nagyon és érezzétek jól magatokat.Pihenjetek sokat, mert ha meglesz a gyerkőc nem nagyon fogtok tudni:)

Arte!
Sajnálom, hogy elküldték a párod, remélem mihamarabb sikerül új munkát találni és jöhet a manócska:)

Kirum!
Gondolom most nagy nálatok a felfordulás, kapkodás, folyik a készülődés a nagy napra.Nagyon szorítok, hogy minden szuperul sikerüljön, és nagyon jól érezzétek magatokat.

Timi!
Kitartás az átalakításhoz, és gyógyuljatok meg mihamarabb.

Most megyek lányok, elugrom a boltba,aztán teszek veszek még, végre megint kicsit jó idő van.Este nyelvórára megyek,elkezdem újra, h készhez kapjam a nyáron a diplomám.

puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló Csajok!!

Mi is betegeskedünk :( :( Vilcsi orra folyik, mint a víz, estére meg bedugul. Szörcsög, nem tud intenzíven aludni, így mi sem...de Otrivinnel próbálom javítani a helyzetet, és calcimuscot adok neki esténként. Viszont mostmár apa is beteg, így kitolódik a gyógyulás.
Ráadásul megkezdődött 3 év huza-vona után a panelprogram. Szigetelés, nyílászárócsere a házban, úgyhogy hétfő óta fúrás, dübögés, kosz, zajok tömkelege!!Hozzánk szombaton jönnek cserélni az ablakokat, már pénteken egy helyre kell gyűjtenünk a bútorokat, mert iszonyat kosszal fog járni, aztán meg nagytakarítás, közbe megy a szigetelés. De ez is elkezdődiik, és egyszer csak befejezik :P
A bölcsibe jövőhéten tudunk menni, ledjuk az adatokat, és reménykedem, hogy jövő szeptemberben felvételt nyerünk.

Lányok vigyázzatok magatokra, Arte drukkolok, mindegy mikor jön a baba, csak jöjjön, aztán majd megoldjátok a helyzetet!Kitarás, és csak talál a párod új munkahelyet!!

Puszilok mindenkit!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Lányok!

Mi is betegek vagyunk már napok óta! Alexa is és én is, én szerintem tőle kaptam el. Torokfájás, nátha, köhögés....Torokleoltása negatív lett, úgyhogy nem kell neki ab. cebiont, calcimuscot, belladonna homeós bogyót és egy sinecode nevű köhögéscsillapítót adok neki. Láza is volt, ma eddig még nem szerencsére, remélem, kifelé megyünk belőle.

Timi: Jobbulást kívánok Vilcsinek is!

Laar: Örülök, hogy kész lett a kocsitok! Angolból akarsz nyelvvizsgázni? Milyen diplomád lesz, hova jársz suliba? Lexi is 1-et alszik már csak nappal, általában 1-3-ig. Reggelente ő is 8-fél 9 fele kel.

Suzikám: Örülök, hogy jól vagy, vigyázz magatokra nagyon! Uh-ra mikor mész? Pocifotót is tehetnél nekünk! Édesanyád hogy van?

Niki: Gratulálok a vizsgákhoz! Amélia nagyon szép kislány, jó sokat nőtt, örülök, hogy hoztál képeket! Kistesó tervben van nálatok?

Nofikám: Gratulálok neked az új álláshoz, jól hangzik azok alapján, amiket írtál ról!

Most megyek Lányok, puszilok mindenkit, azokat is, akiknek nem írtam!

Kép

Kép
daniellla

reggel megjött :shock:

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy nem írok, de nincs időm. Most alszik Ákos, 1000 a dolgom. Holnapra takarítónőt hívtam, mert sosem végeznék egyedül :(
Volt meglepi lánybulim :) Tamival totál kiütöttük magunkat, de állati jól éreztem magam :)
Kezdek megnyugodni, kezd minden szépen összeállni. Remélem minden rendben lesz!
Az esküvő után jóval több időm lesz, majd igyekszem sűrűbben írni! Azt nem ígérem, hogy vissza is olvasok, de megpróbálok bekapcsolódni!

kiru84

Sziasztok Lányok!

Gondoltam írok nektek pár sort.

Tegnap 1 évesek lettünk. 9640 gramm és 80 cm. Kintvan 3 fogunk. Már szépen megyünk is. Első lépések 10 és fél hónaposan voltak.

Na egyszer írok, akkor is megjön apa. Holnap még jövök.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
tina84

sziasztok csajok!

tina!
boldog születésnapot kívánok danikának, hogy megy az idő már egy éves!

niki!
améliának nagyon boldog 2. születésnapot kívánok, lehet, hogy holnap nem tudok jönni.

suzy!
jó pihenést kívánok, ti aztán tudtok élni. szebbnél szebb helyek, kiskölök internacionalista lesz :D tessék a fogadalmat betartani és sok-sok pihi!!!!!

lucám!
írsz a bölcsiről? bár gondolom most meghalni nincs időd! de örülök, hogy jobb a vártnál. raschburg azt mondta az egyik reggelibe, hogy természetesnek kell venni ezeket az elválásokat és nem szabad sajnálni a gyereket, állítólag így könnyebben veszik az akadályokat. könnyű azt mondani!

laar!
köszi, még nem írt a csaj, de majd beszámolok, ha írt!

kirukám!
jók a lánybulis képek, nagyon várjuk az esküvői képeket, sajnos az idő is sirat, de azt mondják, hogy aki esőben megy férjhez, az bő gyermekáldást jelent. az egyik legjobb barátnőmnél így lett, 4 szép gyerek és nagyon esett az esküvőn :D

arte!
sajnálom a mensit, tudom, hogy most nem aktuális annyira, de szerintem, ha szeretnél majd gyerkőcöt ne hagyd figyelmen kívül a pco-t. ha utána nézel a pcos honlapon, sok kérdésedre választ kapsz. sajnos magyarországon még gyerekcipőben jár ennek a gyógyítása, de kezelni kell és nem nőgyógyásznak, hanem endokrinológusnak, ugyanis anyagcsere betegség. ha már kis cisztákat látott a doki, akkor sajnos az már a kezdeti fázisa. elég durván elfajulhat, ha nem kezelik, lsd én. vetélések, hízás, nincs peteérés és én még közepesen súlyos vagyok!

amint írtam arténak kicsit a kezembe vettem a sorsom, mert elegem van a sok orvosnak mondott akárkiből. felvettem a kapcsolatot a pcos alapítvánnyal, mert én már tényleg biztosra akarok menni a második gyerkőccel, se vetélni, se hízni nem akarok. annyi minden vált világossá előtte. örülö,k hogy vannak sorstársak ,akivel tudok kommunikálni. a vetélések hátterében is ez az alattomos betegség állhatott, a hízás és fogyás sikertelensége is ennek tudható be. most kaptam egy diétás un kiskátét, 160 g szénhidrát megengedett naponta és mozgás. ez már a kezelés része, már csak a hormon eredmények függvényében talán a gyógyszerrel még rá lehet segíeni. az, hogy boit nem tartotta a cukrát is pcos anyukák gyerekeire utal, ugyanis szülés alatt jól felugorhatott a cukrom és ezért boti szervezete sok inzulint termelt. szegény mit össze szurkálták, persze, mert sehol nem szerepelt, hogy pcos vagyok. egy hét alatt több mindenben segítettek ezek az emberek, mint évek alatt az orvosok! mondjuk itt is orvosi háttér van a honlap mögött. mens mentis intézet támogatja a honlapot, de az nagyon brutál módon drága, viszont sajnos ott van a legtöbb hozzáértő orvos. de semmilyen eredményeket nem fogadnak el, csak amit ők csinálnak több 10ezerét, tehát azért ez is jó pénz valakinek.

daniella!
lassan nálatok is tesó projekt lesz?

megyek mert millió dolgom van, botikám napról napra több szót mond, hihetetlen a fejlődés, bár még mindig nem beszél annyit, mint a vele egykorúak, de hát minden gyerek más. viszont mászóka tetejére mászik bármilyen mozgásforma megy neki, bukfenc is. :roll: lassan szekrény tetejéről szedjük le. mászófalon is profi a gyerek, remélem kinövi, mert én elájuli, ha mászó lesz.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna köszi a bizatatást, de most ebben a helyzetben még csak gondolni sem merek a babásodásra..... Majd ha azUramnak állása lesz esetleg akkor újra nekivágunk újúlt erővel. Azt ne is mondjam h rendőrnek akar menni. Teljesen kiakasztott vele. De hát ha egyszer a fejébe vesz vmit.... Na lépek mert szervezem az osztálytalit, meg haza kell mennem (anyuéknál vagyok) mert jönnek anyósék.

Kiru a képek alapján tuti jó volt a lánybuli :D :twisted:

Vasi, Petra?

Próbálok még jönni pusz Mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Gyorsan csak bekukk, mert ma még tanulnom kell, mert írt a csaj, h ma este kellene mennem hozzá.

Daniella!
Közgázra jártam, megvan az államvizsgám is, amit már a gyerkőc születése után csináltam meg, de még ahhoz h megkapjam a diplomám középfokú nyelvvizsga kell.
Én angolt sosem tanultam, csak németet, de arra nincs időm most, mert min 2 év mire eljutnék a középfokú nyelvvizsgáig.
Eszperantót kezdtem el a terhességem alatt, uh azt csinálom tovább, csak most nem nyelviskolában, hanem magántanárnál, bízom benne, h májusba már eltudok menni vizsgázni belőle.

Etnám!
A csajszi nagyon el van havazódva azért nem írt, új munkahelyre került, tanít,meg táncsulit indított, és a kezdetek kicsit nehezek, de igyekszik felvenni veled a kapcsolatot.

Kiru!
Köszi azt a pár képet, nagyon szépek vagytok rajtuk,Hol fotóztatok?Nagyon szép voltál, csak sikerült megcsinálni a megfelelő sminket és hajkoronát:)Kíváncsian várom a többi fotót, biztos azok is nagyon szépek lesznek.

Tina!
Kicsikédnek utólag nagyon boldog születésnapot!
Szép nagyra nőtt a kisfiad lassan utolér minket:)

Suzy!
VÁRJUK A FOTÓKAT:)

Nofim!
Tényleg el vagy havazódva...de remélem azért majd sikerül értekeznünk vmikor kicsit.

puszi mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok dragaim!

Latom sokan betegeskedtek, mindenkinek jobbulast kivanok.

ETnam, nagyon orulok, hogy edesanyad jobban van. Nagyon imadkoztunk erte! Botikat csokoltatom, ois menne bolcsibe? Nallunk mar egesz megszokotta valt a dolog. Eszter nagyon szereti a gyerekeket. MEg a sok uj jatekot, jol erzi magat. En azt vettem eszre, hogy jobb, ha nem ulok, vele, mert akkor mar megy is jatszani elterelik a figyelmet, es ha szipog is 1picit 2perc alatt megnyugszik, ha ott vagyok csak huzom az idot, es nem erti, hogy miert nem maradok tovabb. Szepen elmondtam az elejen, hogy anya mindig jon erted, es igy ok.

Lucam, neked is hasonlokat tudok tanacsolni, persze minden gyerek mas, de a bolcsi az o javat is szolgalja es tok jo hely, ahol a babakkal egyutt lehet. Lesznek pajtasai, en ilyeneket szoktam mondogatni. Kitartas, 1-2hetnel azt mondjak nem tart tovabb a beszokas.

Tina, boldog szulinapot a fiacskadnak igy utolag is.

Niki, nagyon orulok, hogy jottel, es foleg a kepeknek, Ami nagyon edes, es milyen ugyes mar. A bilizes is menni fog lassan:) Csak sok turelem kell hozza. Meg az a fontos, hogy mindig elotte legyen es lassa.

Laar, Miracska nagy lany mar :) biztos azert nem alszik mar annyit. Mostmar tenyleg le kell faradjon ahoz, hogy aludni tudjon, de jo, hogy vannak pajtasok a kozelben:)

Arte, ugy latszik, hogy baboka kivarja az idejet, amikor nektek is minden osszejon:) De biztosan nm kell ra sokat varni. A kerites meglett?

Daniella, orulok, hogy jol sikerult a nyaralas. Egyem meg a kis hercegnot, csak el kell kepzeljem furdoruciba:) De azert megneznem a kepeket iis ha lehet.

Suzykam, jo utat, es vigyazz magatokra, enis varom a kepeket!

Huu, ne hari, hogy nem irok mindnkinek, de mar nagyon kiallt a kezem, Mate szopizik kozben:) Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

angyalom!
máténak boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek!

Csajok! Nem nagyon írogattok már ide a fórumra.Tavaly ilyenkor még nem győztem olvasni. Mi történt?

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tina84

Azért küldök pár képet a kis 1 évesről:

Kép Utolsó nyári pancsim

Kép Így is tudok aludni

Kép Megmutatom, hogy egyedül is tudok menni

Kép Minden alvás után ilyen renddel várom anyát

Kép Ezen a napon lettem 1 éves. A sapitól mindig elállnak a füleim :)

Kép Így iszom én

Kép Tortám

Kép Nagyon fincsi

Kép Belemerültem az élvezetbe.

Kép

Kép
tina84

sziasztok csajok!
tina!
nagyon megnőtt ez a fiú. miket csinál már? rohan :D ? szépen iszik csőrös pohárból, ügyes.

hát dicsekszem, igen jól haladok az életmód váltással, mert ez sajnos nem diéta, hanem ezentúl igyekeznem kell eszerint élni. sajnos a hasam kua fáj, jó lenne már kiderülne, hogy mi a fene van velem. most is a 14. naptól a 23. napig megállás nélkül. már néhe elgondolkodom, hogy lehet, hogy nem kéne botit annyit emelgetnem. ez a kis gazember megint kikészít, mégpedig a nemalvással és az akaratossággal. én nem tudom miért nem alszunk megint kb 2 hete. én egész nap olyan vagyok mint egy mosott ...

petrám!
megnéztem a videókat, hát a kiscsajt leklónozták belőled. tiszta te vagy! szerintem ugyanígy néztél ki ennyi idősen. és milyen ügyes? gratulálok! én néha belekeseredem, mert botit nem lehet kényszeríteni semmire. egész nap mást sem csinálok, csak fegyelmezek, utasítok, de hiába. persze a szép szón már rég túlvagyok addigra. az istennek sem ül meg az asztalnál, most olyan széke van, amiből nem tud kiszállni, de két kanál étel után már ugrál benne. kézzel eszik, pohárból iszik, de hogy :roll:

most kezd el szólni, hogy pisi, kaki, de nem hajlandó bilzni. ráül egy pecre és már rohan is tovább. félek, hogy rá fogják fogni az oviban, hogy hiperaktív. pedig a meséket szépen néz,i akár 1 órát is, lényeg, hogy rövid részek legyenek, mert egész estés mesék még nem kötik le. veszettül szerel, de igazi szerszámokkal, a játék szerszámai a sarokban hevernek, mint a játékai. nem játszik velük. játszótér mesenézés, mesekönyvet is szereti és kész. nem épít, nem autózik, stb. jöttek vendégek és tisztára elcsodálkoztak, hogy boti még nem eszik egyedül? nem szobatiszta? nem beszél? már olyan idges voltam, hogy mondtam, hogy nem retardált szegény. gondolom ebből értettek. majd kíváncsi leszek az ő fiúkra, lassan 8 hónapos lesz majd én is megkérdezem, hogy még nem jár? boti 8 hósan már kapaszkodva ment.
szóval most kicsit magam alatt vagyok, mert ezt az öntörvényű kis gazfickót le sem lehet ültetni. jó lenne, ha kezdene rajzolni, gyurmázni, gyöngyözni. 1 év múlva megy oviba, hát nem tudom, hogy hogy fogok neki megtanítani dolgokat. remélem addig mutat hajlandóságot bizonyos dolgokra legalább. többi gyerekről hallani nem akar. odamennek hozzá a játszón és képezljétek rögtön agresszív lesz. ellöki őket, vagy morog rájuk :roll: ha valaki hozzá szól, akkor is morog :roll: én nem tudom mi volt előző életében, oroszlán? hozzá és hozzám sem szólhat senki. ezt biztos az apjától örökölte. én bartáságos vagyok :D

na rohanok a játszóra, mert hajnal óta fent vagyunk, fél kettőkor ebéd és alvás. de néha két kanál kaja után otthagyja az ételt. reggelizni sem nagyon akar. tényleg, több baj van vele, mint újszölött korában, pedig akkor is problémás volt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!!

Először is ne haragudjatok, hogy isten tudja mióta nem jelentkeztem, de tényleg időm semmi... Én nagyon nincs is miről beszámolni. Voltak gondjaim. Ezek nem publikusak, és ezáltal nagyon magam alatt voltam. Nem akartam senkit sem lehangolni. Az egész nyarat végig idegeskedtem, nagyon nehezen bírtam a két gyerekkel. Nem gondoltam hogy ennyire megviseli majd a gyerekeket a 2 és fél hónap nyári szünet. A fiam semmivel nem találta fel magát, aludni a 2 és fél hónap alatt egyszer aludt napközben. Ha a Flóra elaludt felébresztette, sokszor kész akarva. Mindig szekálták egymást, nem tudom mi lesz később... ha már most így nem bírják egymást elviselni. Amióta oviba jár sokkal jobban elvannak. És én is kicsit nyugisabb vagyok. Kornélka mindig panaszkodik, hogy nincs rá időm, és hogy nem foglalkozom vele eleget... Sajnos részben igaza van, de annyira nagyon értetlen sokszor, hogy ha valamit elmondok neki szépen nem ért belőle, aztán már ordítva sem sok hatást tudok rá gyakorolni, és így inkább nem kínlódom vele. Ilyenkor nagyon rossz anyának érzem magam, de sajnos türelmem hozzá nem sok van. Nem tudom mit rontottunk el nála, de valami nagyon kicsúszott a kezünkből. Az oviban semmi gond nincs vele. És most hogy újra jár nyugodtam, és többet lehet vele foglalkozni. Valamelyik nap gesztenye emberkéket csináltunk, vagyis én, ő pedig lerajzolta őket, és rajzolt nekik arcot. Az oviban nagyon dicsérik, hogy milyen kézügyessége van. Ezen nem is csodálkozom, szinte 2 éves kora óta a rajz az egyik legkedvesebb időtöltése. Legózni már nem szeret... A Flórát pedig még nem igazán érdekli, nála az a játék, hogy kiszórja és összeszedi őket. Ma megyek az oviba szülőire kiváncsi vagyok mit mondanak az ovónők a gyerekemről.
A Flóra tegnap kapta meg a 18 hós oltást. Éjjel pedig hányt, nem tudom, lehetett-e ez mellékhatás, mert azóta semmi sem volt. De minden esetre éjjel nagyon rosszul aludtam, nem mertem mélyen nehogy megfulladjon vagy valami. 81cm és 10 kg aranyom. Nem nagy csajszi, de hát nem is baj, olyan kis pöttöm. Voltunk múltkor fodrásznál, mert a frufruja megint a szemébe ért. Hátul és körben csak a törést engedtem levágni, mert nagyon tetszik, hogy loknis a haja. Egészen jól viselte. A szúrit tegnap kevésbé... Még egy óra elteltével is mondogatta, hogy ott bibi... Most biztosan nagyon megjegyezte a doktornőt... nagyon megnézte, mikor megszúrta. Van egy új cicánk is aki annyira mafla, hogy még nem jegyezte meg hogy a gyerekek gyilkolják... mindig ott van, ahol a gyerekek, és ha közelítenek akkor sem menekül MÉG!! Remélem idővel azért megtanulja, hogy menni kell...
Azt hiszem rólunk/belőlünk ennyi elég!

Laar! Remélem, hogy minden oké nálatok, és már nincsenek "árvíz" károk. Míra is meggyógyult már. Ti mekkora cipőt hordtok? Nekünk 20-s kell. Én siesta cipőt vettem neki legútóbb. Az is sarok ékes... Múltkor jól beázott és kiszedtem a bélést, és akkor láttam.

Kiru! Hogy ízlik a házas élet? Milyen volt a nászút? Hogy bírtad Ákos nélkül? És ő nélkületek? Mesélsz majd?
Bár gondolom, most még anyásabb lesz Ákosod.

Daniella! Hogy vagytok? Miket ügyeskedik Lexi? Láttam, hogy ő ügyesen használja már a kanalat, mi még kifelé fordítjuk, mielőtt a szánkhoz érne... :) Kilábaltatok a náthából?

Arte! Sajnálom, hogy a párod elvesztette a munkáját. Miért nem tetszik, hogy rendőri pályára szeretne lépni? Persze jár némi veszéllyel, de ha nem olyan közegben dolgozik, akkor talán annyira még sem vészes... Minden rendben az új családi fészekben? Helyre jöttek a károk?

Grácus! Hogy vagy? Remélem, túl vagy a válságon. A baba dologban akkor a genetikai vizsgálatra készültök? Remélem, hogy kiderül már valami konkrétum, hogy léphesetek! Szorítok neked nagyon.

Lucám! Gratulálok, a munkához! Hogy megy a beszoktatás? Látod, van Isten! Megsegített benneteket! Remélem, hogy minden rendben lesz veletek és Tamásod is élvezi majd a bölcsit.

Etnám! A te Botikád olyan mint az én Kornélkám volt. Bár nála a gyerek társaság pont az ellenkezőjét váltotta/váltja ki. Annyira begajdul, hogy nem lehet vele bírni. Produkálja magát. Az evésben is bénább volt mint a Flóra. Beszédről meg ne is beszéljünk... Még mindig vannak dolgok amiket nem tud rendesen kimondani... Pl emeletes ágy helyett azt mondja elemetes ágy... (azt szeretne... nem érti miért nem az lesz nekik, pedig tudja, hogy külön szobájuk lesz). Szerintem az miatt ne aggódj, hogy ráfogják, hogy hiperaktív. Azt csak az iskolában mondhatják. A gyurmával még ráértek szerintem, még megeheti a gyurmát. A rajzolást először úgy tudod neki öszötönözni, hogy te rajzolgatsz pl pont pont vesszőcskét. Ha a mese könyvek lekötik az jó. Nálunk a Flórát azok nem nagyon érdeklik. A meséket is elnézegeti, persze az ilyen kicsit gyermetegeket mint az elmo és a hozzá hasonlók. Az egész estés mesék még az én fiamat sem kötik le, ezmiatt se aggódj! A gyerek társaság tényleg aggasztó kicsit, de lehet, hogy nehezen oldodik fel. Nincs sok gyerek a közeletekben ugye? Mármint a rokonságban. Ha lennének akivel tudnátok összejárni és ők is mennének veletek játszóra talán könnyebben barátkozna, ha látná, hogy ő is barátkozik...

Angyalom! hogy megy a suli? hogy vagytok? remélem, hogy jól vagytok! Eszter jól viseli a bölcsit?

Suzikám! mi újság? hogy vagy? és a pocaklakód?

Tina! Boldog szülinapot Daninak! Helyes kiscsávó!! :)

Niki! Grat a vizsgáidhoz! Aminak is boldog szülinapot kívánok! Munka fronton mi a szitú?

Nagyon remélem, hogy nem felejtettem ki senkit sem!

Jaj, de Nofikám!! Hogy megy a munka? bele rázodtál már? De ugye veled szinte napi kapcsolatban vagyok! Én kis netes pszichologusom! :D

Most mennem kell csajok! Még főzni kell. Bocsi, hogy eltüntem, majd igyekszem többet jönni.
wpetra
Pusztavám

Sziasztok lányok!
Sajnos nem sok időm van, mondhatni semmi :( Tamásomat viszem a bölcsibe, majdnem megszakad a szívem, Ő ott sírt, én meg itthon... mindegy, már haladunk, most leírni nem tudom. Elkezdtem wordben egy naplót Bölcsis napjaim címmel, ha valakit érdekel átküldöm, ott minden le van írva, hogy éljük meg, hogyan alakul napról napra a dolog... most rohanok tovább, mert takarítás közepén vagyok, hétfőn kezdek melóban, ezt a hetet még kiharcoltam, hogy ne kelljen mennem. Négy órában leszek jövő héten, aztán köv. héten már nyolcban :( Muszáj lesz belerázódnunk, ez a 25.000 gyes megélhetéshez kevés, éhen halni sok, ahogy szokták mondani... Puszi Nektek, próbálok majd jelentkezni!

Kép

Kép
luca81

sziasztok lányok!

lucám!
engem mindenképp érdekel a bölcsis naplótok kérek emailen belőle. hát sajnálom,hogy bejött,amit gondoltunk, tamás iszonyatos anyás, nyilván megviseli,hogy nincs egész nap veled. de megint csak magamat tudom ismételni, volt a 6 évem alatt két nagyon kemény beszoktatásom, mind a kettő fiú és hasonló kaliberű volt mint tamás és boti. képzeld a végére már nagyon szerettek bölcsibe járni, még rosszalkodtak is. sajnos az egyiket átvitték másik bölcsibe, tehát nem élvezhettem sokáig a munkám gyümölcsét a másiknál meg az anyuka meggondolta magát, hogy inkább mégsem megy dolgozni (koraszülött kisfiú, állandóan együtt volt az anyukájával) hát előbb is eszébe juthatott volna. ez a kisfiú még azért volt nehéz eset, mert napközben meg hozzám ragaszkodott nagyon, ez idegesítette a kolléganőket. ha kimentem a szobából már ordított,hogy edina. de két hónap után tényleg mind a kettő gyerek egész jól jött reggelente, nem sírtak, megértették és elfogadták a helyzetet. hétvége után elég nehéz, de gondolom most aztán belehúztok és egész nap megy a kényeztetés. jól is teszitek, had jöjjön rendbe a kis lelke. türelem és türelem, ne sajnáld, ne legyen lelkiismeret furdalásod, vedd természetesen és akkor könnyebb lesz. tudom könnyű írni, de nézd a + oldalát, lesz melód, visszarázódsz emberek közé és attól még szuper anya vagy, hogy bölcsibe jár tamás. ne sírj, jó helyen van, majd ő is rájön erre. sajnos az elválás minden korosztályban nehéz, akár bölcsibe,akár oviba megy, de kell nekik minden fajta inger, hogy edződjenek az életre.

az utolsó mondatomhoz kapcsolódva leírom a tegnapi fisher price nap összefoglalóját ,ami egy nagy átvágás volt. gondoltam most kijátsza magát boti új környezetben, de a magyar mentalitás miatt nem szabad ebben az országban ilyet rendezni. 10 kor kezdődött és fél 11 kor már csak ilyen maradvány játékok voltak, mert bezsákolták az anyukák maguk köré a játékokat és nem adtak senkinek, volt olyan anyuka, akinél 5 féle játék volt, a gyerek meg az orrát turkálva feküdt az ölében. az egy dolog,hogy a fele gyerek beteg volt, nem tudom,hogy miért hozzák el a beteg gyerekeket ilyen helyre, ráfolyt a taknya némelyiknek a játkra szó szerint. volt akinek én töröltem meg az orrát, mert anyuk fel volt háborodva,hogy szóvá tettem, mviel neki 4 gyereke van, nem tud 4 felé szakadni, akkor minek szült ennyit? na mindegy, megtöröltem, szegény, már a szájába ért, már bocsánat. utána mutattam volna a várat, házikót,stb botinak, tényleg jó kis játékok voltak, erre a böszme paraszt anyuka hasonló kaliberű gyereke odajön és minden további nélkül kinyomja majdnem boti szemét, miközben elveszi a házat. mire odakaptam teljes erejéből nyomta mind a két szemét. anyuka meg beszélget a szoba másik végén. majdnem megvertem a gyereket. persze anyuka lábánál 5 féle játék tornyosult ,a köcsög gyerek meg az én gyerekem szemét nyomja. aztán ezért is szóltam, hogy jó lenne, ha figyelne, mert legközelebb erélyesebb leszek. erre nagy puffogva hazavitte a kölkét, aki addigra másik 2 gyereket intézett el. én nem tudom, az én fiam sem habostorta, de én ott ülök mellette, ha már látom, hogy balhé készül résen vagyok. de ezentúl lehet,hogy nem fogok mindig rászólni botira, mert a kis lüke nem védi meg magát. ez meg nem jó, inkább ő verjen, mint őt verjék alapon karatézni tanítom :D

na megyek, mert ma meg szüerti napok lesznek, jó ,hogy fideszes a polgármester és jönnek a választások tele vagyunk jó programokkal minden hétvégén. most még szép idő van, egyenlőre, bár kabátot kéne vennem botinak, mert csak vékony és téli kabátja van, de nem láttam jót eddig sehol. jó legyetek és írjatok!!

raktam fel iwiwre képeket a fp napról, nagy nehezen ennyi játékot tudtunk megnézni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

sziasztok lanyok!
hol is kezdjem,majd elhagytam a gatyam amiota hazajöttünk,most meg pentektöl itt a parom kislanya,fözes,mosas,vasalas,takaritas,kaszinok stb....faradok!
voltam közben dokinal csütörtökön!
a kis szivem ugy mocorgott hogy a szivem majd szet szakadt a boldogsagtol,mostmar tudom milyen erzes latni hogy egy kis elet növekszik a pociban!
szepen fejlödik.... kezecskei ,labacskai ,ujjacsakai minedene megvan szepen dobog a szivecskeje....ugy sirtunk apaval együtt mint a gyerekek!
es olyan eleven hogy az orvos alig tudta megmerni es lehetett latni ahogy bekepja es szopizza az ujjat! ugyhogy minden renben velünk egy honap mulva kell mennem megint! 14 hetes vagyok,aprilis 16-re vagyok kiirva de azt monta hogy lehet tolodas,mivel nem tudtam mikor volt meg utoljara :oops: boldog vagyok lanyok ,kimondhatalanul boldog!
most mennem kell mert neki kell allnom fözni!
bocsanat hogy most nem irok szemelyesen csak vissza kene olvasnom,de igyekszem!
puszi netek...tovabbi szep vasarnapot mindenkinek!
suzi2

Sziasztok

Suzy, olyan boldog vagyok. Isteni olvasni a soraidat. Kivanok neked boldog es egeszseges szep babavarast.

Kép
lesza

sziasztok lányok!

suzykám!
szívből gratulálok már sokadszor. remélem minden simán megy a végéig és akkor elmondhatod, hogy marha szerencsés kismamaságod volt, sem róka, sem rudi :D anyud gondolom nagyon boldog. jól van? milyen volt a pihi, ha még emlékszel rá?

lesza!
de jó, hogy írtál, ákos? miket csinál már a kispasi? munka, stb.... írj, mert nem hallok rólad sokat.

lucám!
pár mondatot dobj már, hogy mi a helyzet? bölcsi? meló? kérek bölcsis naplót!

laar!
köszönöm szépen a közreműködést, nagyon aranyos vagy, fel fogom venni a csajjal a kapcsolatot, már el is kezdtem írni a betegségemet és a diétát, amit sajnos nem tartok, mert szülinap, megjövés, stb, szégyen vagyok :oops: de most már helyre állok és erőt veszek magamon. mondjuk direkt diétás tortát vettem apumnak, nekem bejött. fehér kenyér, liszt,rizs, krumpli kiiktatva. már csak azt a kua édességet kéne elhagyni. facebook képek szupik. szaladtok már egész nap?

daniella!
meggyógyultatok? nagyon jók a képek wiwen, alexa miket csinál már?

petrám!
nem írtál nekem, nem akartam tolakodó lenni, remélem nem sértettelek meg. de azért kíváncsi vagyok. remélem kornélka kicsit "megjavult" :D nekünk ez a keresztünk, hogy türelmesnek kell lenni, kua nehéz, én sem tudok végletekig az lenni, néha jön a karate.

segítség kéne! megint gond van, boti ordít torka szakadtából az idősektől, főleg a nőktől. még a szomszédoktól is. eddig mindenkinek integetett, mi lehet ez? már nem mer bejönni a lépcsőházba, mert mondja,hogy néni? azt kell mondani, hogy elment a néni és akkor nagy nehezen ordítás nélkül fel lehet hozni!!!! nem a lábán jön!minden időstől ordít, már elég ciki, szegény öregek meg barátkoznának vele, de ordít tőlük és kéredzkedik az ölembe.

rohanok ma viszem 9:30-ra gastrora botit a tejérzékenysége miatt, nem aludtam egész éjjel, mert vért fognak tőle venni, nem bírom, ha a gyerekemet szurkálják. még eddig nem szurták meg, csak újszülött korában. egyébként szok nevelési könyvet olvasok, mert nagyon hisztis lett a pasi, de mindegyik mást ír megoldásként. drukkoljatok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

sziasztok!
megint én, gondoltam megosztom veletek, hogy botikám kinőtte a tejérzékenységét és minden próba negatív lett, tejre ,tojásra egyaránt szóval szép lassan a tápszer helyett be lehet vezetni a tejet. és nem kellett vérvétel, csak cseppentettek a kezére, nagyon élvezte. mondták, hogy nagyon okos gyerek, mert mindent tud,hogy mit kell csinálni egy orvosnál (mire nem jó az elmo világa :roll: ) abból tanulta, hogy ki kell nyújtani a nyelvét és le kell feküdni,hogy a dr néni meg tudja nézni a hasát. mondta is,hogy hasa. és persze megint mondta,hogy tiszta a ruhájára, mert előtte mondtam neki,hogy ha lehet ne ugráljon cipőben a padon, mert másnak piszkos lesz a ruhája, erre a dokinőnél ,aki egy savanyú citrom volt közölte,hogy tiszta az övé. és mondták is neki, hogy jó illatú is :lol: meg a fakockával telefonált és tök hangosan hallózott (magamra ismertem :D ) most megyek veszek junior gyerek italt, mert azzal kell kezdeni, majdnem a tejjel azonos összetételű. kb 1 hónap alatt lehet elhagyni a tápit és bevezetni a rendes tejet. és nem szabad naponta 5 dl tejnél többet adni neki, nem tom miért. állítólag ha más fehérjét is kap, akkor annál több fehérje lerakódik és a veséknek nem tesz jót. ez újdonság. 13,5 kg és 89 cm.

daniella!
nagyon jók a videók, mi ugyanitt tartunk. most kezdte mondani a sziát, fáziskésésben vagyunk, de hát a fiúk már csak ilyenek. :roll:

vettem ma botinak overált két részeset és elájultam az árakon. 8ezer egy jobb minőség. szüljünk gyereket, hurrá! 3000 egy sapka, sál, kesztyű, 9 egy téli csizma. mondtam, hogy anyátok, elmentem az ázsia centerbe és vettem 4800ért a kétrészesét. de aztán lementem hídba, minden más ott is ennyi :roll: csak annyi a külömbség, hogy 4 évesre való overál, mert gondolom a kínai gyerekekre gyártották. szóval 4 éves kínai gyerekkel azonos nagyságú kölköm van :D meg kapott 2 pizsit, 98-as méretűek, norm számozásban most tartunk 86/92-esnél. de teszen és vaterán is horror árban vannak az overálok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Gyors írok, mert mindig csak olvasok és magamban kommentálom a helyzetet és utólag azt hiszem h írtam!

Luca: én is szeretném a bölcsis naplót!

Etna: nem lehet h a tévében látott valamit az idős nénikről aztán ezért csinálja? Anno én is sokat vásároltam az Ázsiába és a neve ellenére egész jó cuccok vannak ott. Hát igen szülj gyereket ,mert fogy a nemzet, de arra senki nem gondol h fel is kell nevelni valamiből.... ölotöztetni, ruháztatni aztán a többiről ne is beszéljünk. Aztán a legtöbb embernél csak a lemondások vannak mindenről, harcolunk h éhen ne haljunk, aztán úgyis meghalunk, csak egy küzdés az élet! Rossz helyre dobott le minket a gólya ilyen szempontból. De mind1 is, majd megoldunk mindent!

Laar: ez a kislány egyre gyönyőrűbb, úgy imádom nézegetni a képeit! AzUramnak is sokat mutogatom a képeket 8) :P

Nálunk az a helyzet h azUramnak van munkája. 7fő óta dolgozik, folyamatos műszakba, pár nap munka pár nap pihenő -ezt sose fogom tudni megjegyezni. De nem is baj az a lényeg h van meló, a beosztása szerszámos, fröccsöntő részlegen kell szerszámokat rendberakniuk. Szóval nem megerőltető meló, meg szereti is meg egész jó a fizu!!!

Én meg próbálok feltörni mint a büdös víz. A cégnél az összes meghirdetett állásra jelentkezem hátha lesz belőle vmi.

Tina: neked akartam írni, h az Adri barátnőddel egy részlegen dolgozunk ám csak külön műszakba.

Petra: előre is boldogot :D

Kiru: mi a helyzet? milyen a házas élet? :D

Na pá édeseim!!

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Nem vagytok valami aktívak! Nem maradtam le sok mindenről, ennyit majd talán vissza is tudok olvasni!

Daniellla! Nagyon ügyes Lexike :) Köszönöm a videókat :)

Suzi! Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek, csak pihenhetnél többet.
mennem kell
majd folytatom...

kiru84

Sziasztok lányok!

Jöttem egy kis bekukkra én is. Mostanában tényleg nem nagyon pörög a topik. :roll:

Etna: Igen, köszi kérdésed, meggyógyultunk. Alexánál azért húzódott el a dolog, mert először próbálta a dokinénink antibiotikum nélkül, de aztán mégis kellett, csak az segített. Adtam mellé szorgosan a normaflore-t és a homeós bogyókat is.
Boti jó hosszú legényke. Alexának a magasságát nem tudom, de sokat nőtt, a legtöbben 2 évesnek nézik, nem hiszik el, hogy még csak másfél. Hogy miket csinál? Mostanában kezdett el egyre többszót mondani, amiket kimondunk, rendre leutánozza, PERSZE NEM MINDEGYIKET MONDJA TISZTÁN. sZINTE MINDENT MEGÉRT, SOKSZOR ÉN IS MEGLEPŐDÖM RAJTA, HOGY MENNYI MINDENT. bOCS! cAPS LOOK KIKAPCS. :D Na szóval, eleven ő is nagyon, folyton valami rosszon töri a fejét. Nagyon bújós, eléggé anyás lett az utóbbi időben, ölelget, puszilgat, ezt annyira imádom benne, mert 1 éves koráig alig lehetett megszeretgetni. Imádja a kismotorját, folyton vinnünk kell magunkkal mindenhova. Nagyon közvetlen és barátkozós, idegenekkel is pár perc alatt ilyen lesz, ez nem biztos, hogy jó, de én is ilyen voltam anno. :D Most már látom rajta az irigységet is, ha pl. egy másik gyerek el akarja venni a játékát. Régebben simán hagyta, hogy elvegyék. Egyszer alszik napközben, van, hogy 1,5 órát, de olyan is van sokszor, hogy 2,5-3 órát. 16 foga van már régóta. Most már nagyon ügyesen eszi a darabosat, jó étvágya van, szinte mindent megeszik. Tápit kap még reggel és este, napközben vizet iszik. A pohárból ivással vannak még gondjaink, de majd belejön. Bilizünk, sőt, a w.c.-n is elüldögél már, de ez még nem tudatos, nem akkor szól, ha kakilni pisilni kell, hanem csak, ha kedve tartja ráülni. :D Viszont, ha kaki van a pelusban és rákérdezek, akkor oda mutat és mondja, hogy "fúj"! :D Pici babákat nagyon szereti, húgom fél éves Lénáját folyton simogatja, puszilgatja. Hirtelen ennyi, bocs, egy kicsit hosszúra nyúltam. :oops:
Nagyon-nagyon örülök, hogy Botinál elmúlt a tejérzékenység, ez igazán jó hír! Meg az is, hogy ilyen ügyi volt a dokinál!
Kistesó projectbe mikor vágtok bele????

Suzikám: Úgy örülök neki, hogy minden rendben veletek és hogy láttad az uh-n is a picúrkátokat! Kislányt vagy kisfiút szeretnél inkább? Milyen nevek tetszenek? Vigyázz magatokra nagyon és pihengess, amennyit csak tudsz. A munka most ráér, van ennél fontosabb is!!!!!!

Angyalom: Az iwiw-en vannak fent képeim a nyaralásunkról, egy külön album Jesolo címmel, ott megnézheted a fotókat.
Írj egy picit a gyerkőcökről, hogy vagytok, hogy telik egy napotok? Máté most mennyi idős is?

Petra: Bár, már írtam neked e-mailt, de köszönöm szépen mégegyszer Flóráról a kisvideókat, nagyon édibogár! Alexára emlékeztetett, ahogy néztem. Mi még nem kaptuk meg a 18 hós szurit Alexa betegsége miatt, jövő szerdán megyünk majd. Nagyon kiváncsi vagyok már a súlyára!!!!
Holnapra előre is nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!!

Luca: Én is szeretném majd a bölcsis naplót tőled mailben!!!

Többiek, mi van veletek? Tessék jelentkezni!!!

Most megyek lányok, pusszantás mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok!

A segítségetek kéne!
Ha meg van valakinek
-Celine Dion- A new day has come
-Kocács Kati- Úgy szeretném
-Coldplays- Clocks

Légyszíves küldjétek át emailben!
Köszönöm

kiru84

Kiru!
Mindjárt megy a három szám, ha még aktuális!
Bármi kell, szóljatok, minden van ;)
Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert rengeteg dolgom van, még alszik a manócska.A tanulás, házi már megvan csak a többi vár rám még.
Sajnos jó egy hete éjjelente óránként álmában felsír, van hogy csak úgy tom megnyugtatni, h kiveszem és dajkálom, de alszik végig, ki sem nyitja a szemét..nem tom mi lehet vele, ilyen huzamos ideig ilyen még sosem volt, egyszer kétszer előfordult már..de ez már nem állapot, apa hullán kel fel reggelente, mert sajnos ahogy felsír őt is ébreszti nem csak engem..az éjjel csak 4x ébredt, megfordítottam az ágyba hátha így jó leyz neki..de így sem az igazi,eszik szépen, nem beteg, nem jöna foga, vagy csak még nem látom..minden estre egyenlőre nem derült ki mi okozza.Szerintetek, van tippetek?Mit csináljak vele..ez szegényemnek sem jó.

Nagyon ügyes már,tesz vesz egész nap, jön megy..mindent megért, persze ha megakarja, mert van h nem is figyel arra h rászólok.
Ügyesen megül és nézi a mesét, leköti már, sokat kell olvasgatni neki, imádja a könyveket és mindig hozza.Megismeri az állatokat, vmelyiket már utánozza is, már amelyiket lehet.
Már elég régóta nem eszik az etetőszékből, mindig felállt benne, uh félre tettük azóta mindig széken ül és úgy eszik.Elég jól eszik megint, azt mondta aki nem látta másfél hétig h megint kikerekedett:)Én csak este adok neki tápot, de gyakran van h nem kell neki, vagy csak belekóstol és már rakja is le.Reggelente hígított 1,5%os tejből csinálok neki kakaót és azt issza, meg kekszet vagy épp mit..de nagyon szereti, mire felkel, ha nincs az asztalon akkor hisztizik..

Jah a hiszti, lányok...ha nem adunk neki oda valamit amit szeretne, akkor csapkod,úgy odacsapta az asztalhoz a párom telefonját, h szétesett..kész méregzsák lett.
Már feküdt a földön is a tescóban, meg az ázsiában, mert nem az volt amit ő akart.Borzasztó és nem tom, h ez hogyan alakult ki nála senkitől nem látta az biztos.

Elkészült elől is a járólapozás, most a padlást akarja még apa leszigetelni h ne szökjön el a meleg..sztem az autóbeálló teteje már jövőre marad,nem tom mikor végzünk ezzel a sok melóval már, pedig nem is régi házat vettünk.Sajna így h apa csinálja egyedül, munka után így kevés idő jut ezekre a dolgokra, és lassan haladunk de előbb utóbb minden meglesz és elmondhatom, milyen ügyes, ezermester párom van mert mindent megcsinál, és szépen ügyesen csinálja amit csinál.:)

MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA, PUSZIKA MINDENKINEK.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

laar!
sajnos ugyanabban a cipőben járunk, mi is kelünk éjjel és torka szakadtából ordít, ő sincs fent, de ma is kb 4x keltem, én is hulla vagyok. de ő még ordít,hogy kakaó, nem hiszem,hogy éhes lenne, mondjuk adok neki teát meg kakaót mikor felébred, mert szerintem szomjas is, utána szépen visszaalszik. aztán meg megint kiabál, akkor betakarom, borzalmas. ha hallasz valami okosat szólj, vevő vagyok mindenre, mert álmos vagyok!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

imádom ezt a képet, látszik milyen jó kisfiú

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok CSajok!

Villámgyors helyzet jelentés (most értem nem régen haza melóból anyuhoz, Tamást idehozta mamitól): reggel mentünk az új bölcsibe, csoda szép lett, TAmásnak is nagyon tetszett, bár elmondta párszor, hogy nem maradunk itt, anya nem megy el... de azért bement egész jól, csak egy ici-pici sírás volt. Fél 3-kor kimentem érte, még feküdt az ágyon, gyorsan elszállítottam ebéd időben a mamihoz, na ott sírt, hogy nem megy el anya... annyira sajnáltam, pedig tudom, hogy 2 perc és megnyugszik, de olyan rossz otthagyni. Én sajna ilyenkor 5-ig melózom, tehát utána még bolt, és fél hat mire ideérek érte anyuhoz :( (mert közben Ő 3/4 5-kor áthozza magához, amíg még jó idő van) Bővebben a bölcsis naplóban, a lényeg, hogy hulla vagyok, meg kell szokni ezt a napi nyolc óra melót, és még utána főzés..stb. Azt hiszem egy db-ig hozatunk kaját, mert TAmás mellől most nem lehet mozdulni, allergiás arra is, ha főzni akarok, csak játszunk, meg játszunk. Érthető és nem is akarom bántani,annyira büszke vagyok rá, hogy ilyen iszonyatosan anyás létére három hét alatt simán beszokott... semmi gond nincs vele egész nap, én sokkal jobban szenvedek, hogy nincs velem. BEteg sem volt még, erős kis kölök, imádom. Otthon továbbra is gázos este, bár kb. négy napja nem volt hiszti, de szerda óta nem is volt bölcsiben a költözés miatt. Remélem ma sem lesz, ha csak vele foglalkozom, akkor talán megússzuk...

Etnám!
Ennek a kis csávónak a szeme sem áll jól. Sajnálom az éjszakázásokat, bár most én is benne vagyok, Tamás kiabál éjjel: anyával alszom, átmegyünk anya mellé...stb... legtöbbször visszaalszik, de néha át kell hoznom és szoronkodunk hárman...

Laar!
Úgy nézem Mira is belépett a hisztis korszakba. Ezellen sajna sokat nem tudsz tenni, mindegyik átesik rajta, kérdés mire növik ki. Nekünk most kezdett nagyon gázos lenni a hiszti két évesen, eddig is volt néha-néha, de nagyon hamar leszereltük. Most viszont képes rekedtre ordítani magát, és semmilyen taktika nem vált be. Próbáltuk, hogy nem veszünk róla tudomást, eredmény: elment a hangja addig sírt. Ha viszont odamegyek öt perc után és eléri amiért hisztizik, onnantól vége, mert mindig eljátsza. Nálunk ez van most, mert nem volt szívem hagyni, hogy mindig berekedjen... szóval iszonyat nehéz okosnak lenni, ráadásul Tamás nem is nagyon hagyja magát vigasztalni olyankor, csak kb. fél óra sírás után, mikor már patakokban folyik róla a víz. Azt mondják a bölcsi váltotta ki belőle, majd elhagyja... hát kíváncsi vagyok rá mikor.

Csajok most megyek, mert Tamásom már húzkod, puszilok mindenkit és gondolok mindenkire, de sajna időm az semmi. Minden reggel 6-kor kelés :( ha belejöttem ebbe a melós témába, akkor talán jobban bírom majd az iramot és többet tudok jönni majd :) Vigyázzatok magatokra, meg a picurkákra!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Luca: Kérhetek én is bölcsis naplót?

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
tina84

Sziasztok Lányok!

Nézzétek meg otthon a Vigantol-otokat (D-vitamin), a doboz alján van egy 7 számjegyű szám, azt kell összehasonlítani a levélben szerepeltekkel. Ha közte van, dobjátok ki és vegyetek újat. Gumiból kioldódó idegen anyagot találtak ugyanis benne. Be is szűntették ezeket. Sajnos nekünk is pont ez van. :(

http://www.ogyi.hu/dynamic/vigantol39207_5_2010_1.pdf

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Az E-onos 10%-al kapcsolatban, a 10 % nem 10 %-ék, tehát nem azt jelenti, hogy a végösszegből levonnak 10 %-ot, mert ez csak az energiaárra vonatkozik, a többi járulékos költségre nem, összességében 5-6 %-ot jelent.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Köszi Daniella, a mienké is pont ilyen, most vettem:(

ki is dobom és iratok másikat

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok lányok!

pár napig most emésztődtem, de megint itt. én állat,hogy megint marha voltam. elmentem rákszűrésre, gondoltam azt már csak nem tudják elronatni, hát elég készséges volt, mondtam neki,hogy mire készülünk és még egy két vizsgálatot is meg tudtam cisnáltatni tb alapon. na nem sokat, mert közölték,hogy ezek drágák és az oep kérdőre vonja őket, hogy miért írnak fel ilyen drága vizsgálatokat. na nem ez a lényeg, hanem közölte,hogy egy 12 éves lány méretének megfelelő a méhem nagysága és gyakorlatilag nincs méhszájam. kérdezte,hogy volt csonkolásom? majdnem megkérdeztem,hogy hülye vagy? ja és közölte,hogy már most oldjam meg a nagyobbik gyerek felügyeletét, mert 26. héttől ilyen méhszájjal tuti pihennem kell sokat. én meg kézpénznek vettem,hogy tényleg így van. ja és a legjobb, hogy közölte, ha a hormonoktól híztam így el, akkor fujhatok bármilyen diétát. ez már csak így marad. mondtam,hogy pcos vagyok és 160gos diéta egész jónap tűnik, erre csak legyintett. hát hazajöttem és tökre magam alatt voltam, hogy hogy lesz így második gyerek és egyáltalán fel vagyok-e készülve rá, hogy nem sétagalopp lesz megint. ja és le renyhézte a méhemet, gondoltam,hogy nem vagyok egy tenyészló, de azért csak kihordtam egy botit, azóta visszarenyültem? már nagyon bánom,hogy ilyen kontárokhoz mentem, de sajnos 85 ezer, amibe a vizsgálatok kerülnének nálunk elég megrázó, ezért vagyok kénytelen ilyen balfaszokhoz menni. de most utána néz nekem,hogy még a hiányzó vizsgálatokhoz hol tud segítséget kérni, mert hpv és hív szűrést nem tud csináltatni, ebből a szempontból elég készséges. de már nem dilemázom, végigcsinálom, ahogy végigcsináltam botinál is, mert szeretném tiszta szívemből. megyek átjárhatóságira a tuti dokimhoz, majd ő megmondja a tutit. kb 5 hét mire van rákszűrés eredmény utána indulok addig meg nem agyalok ezen.

kiru!
csodásak az esküvői képek, melyik a drága anyós? a puszilkodós képeken annyit nevettem, neked is minden az arcodra van írva, van akinek olyan kényszerrel adtál. amin 3-an vagytok képek azok a kedvenceim. a kispasi nagyon csini volt, gyönyörű krapek. ti is szépek voltatok persze. :D

daniella!
köszi, naná,hogy nekünk is ilyen volt, még jó,hogy oktban még nem kezdtem el, mert még süt a nap.

megyek orrot szívni, mert naná,hogy boti náthás. utálom, mert ordít és nem alszunk még mindig. hulla vagyok, laar ti már alszotok?

luca, kérem az eheti bölcsisnaplót nagyon ügyes tamás, tök jól reagál, ne aggódj, csak az esti hisztinél légy résen, mert okos a pasi, ha mindig engedsz neki olyankor, akkor ki fogja használni. kis rafkós, igen is legyen apával és kicsit hagyjon téged lógva, ezt is mejg fogja szokni, ha így csináljátok mindig. próbálkozik a kis zsivány. csókolom!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok...

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jöttem, de zajlanak az események. Általában elég sokáig dolgozom, pl. szombaton is be kellett jönnünk, mert s.o.s. munka volt. Egész nap bent voltam, este 8 körül értem haza. És a hétköznapjaim is kaotikusak. :-) De dolgozom, és ez a lényeg.

Ne haragudjatok, mennem kell, csak gyors bekukk voltam, mert dolog van... :-)

Puszilok mindenkit: Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Latom mindenki elmerult a hetkoznapokban, amin nem csodalkozom. Mi is mindig elvagyunk. Reggel keszitem bolcsibe Esztert, apaval mennek. Aztan Matet oltztetem etetem. Es miutan enis emberi alakot proballok olteni indul a nap, mosogatas fozes rend rakas, agy vetes, mar nagyon unom, es mindig ugyanaz. Jo lenne egy bejarono :D de nem aanlkozott meg senki szabadidoben nalunk ingyen takaritani :P
Szova mindig van mit csinallni. Delutan 4korul jonnek haza (apa es Eszter) akkor esznek es megint kezdodik a pakolas utanuk. De aztan nekem is jar egy kis kikacsolodas 3napot aerobikozom 2ot pedig suliban vagyok, amig az elmeleti resz van, aztan majd tobbet kell suliznom. Kb igy nez ki egy napunk.

Matekam, nagyon edes csak annyira kenyes hogy neha hulyet kapok. Nem tudtam hogy a fiuk ilyen izek, ha vezetes kozben megall az auto ordit, ha elindul csendbe van. Unja magat ujra nyekereg napkozben nemsokat alszik, szoval huzos. De nagyon eros ficko. Mar felemelkedik az olemben ules pozba, egyutt fordulunk es a buksijat is tartja egy ideig. Nagyon figyelmes motyogos. MOst olyan 7kg korul van, es 62-63cm.

Eszterem egy mini ordog, mindig kibukok tole. szemtelen feleselos, hisztis. Ha nem azt kapja amit ker foldhoz vagja, szoval kaosz. De ugyanakkor okos is, mert kiviszi a wc-re a bilit amibe pisilt ki is mossa anelkul hogy kernem, de megis olyan nehez vele.

Petram, remelem mar jobban vagy es megoldodik a problemad. Nallunk is nehez a testver harc. Mate odavan ESzterert, ha csak latja mosolyog, Eszter is szereti de neha olyan durva, harapja, meg rugja, szegeny edzodik.Meg jo hogy van ovi, legaabb kicsit nyugi van.

Suzy, orulok, hogy jol vagytok. Sokat gondolok ratok. Edesanyad hogy van? Hogy fogadta a hirt?

Etnam, ne gondold azt hogy Botival baj van, es ne adj annak a velemenyere akinek Kicsi babaja van konnyen beszel meg. Tul sokat varunk el neha a gyerekeinktol. Meg nincs is 2eves persze h nincs turelme sokmindenhez. Eszter 1meset se nez vegig, majd fog sokat is. Ki kell varni mindennek eljon a maga ideje, es fog ois erdeklodni mas utan is, csak meg nem kesz ra. Nekem is folyton bili hisztim volt, de mikor eljott az ido 2eves volt majdnem akkor magatol is oda pisilt csak ki kellett varni. Szoval fej a fejjel draga.

Daniella orulok nektek, hogy ilyen ugyesek vagytok. Megnezem a kepeket is, mar alig varom! Es kosz a vigantolos infot vajon nallunk is igy van? Majd megnezem!

Laar, nektek is gratula hogy igy ugyeskedtek.

Mennem kell mert eszti ordit bocsi.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Etnám nem tudok újabb bölcsis napokat küldeni, mert elhanyagoltam a múlt héten annak örömére, hogy visszatért a rend az életünkbe. Tamásom imádja a bölcsit, a régi/új hely csodás lett, nagyon tetszik nekik, minden reggel örömmel megy, semmi sírás. Elmondhatom, hogy szinte két hét alatt beszokott, a harmadik héten ment dédivel reggelente és már akkor sem sírt. Az új helyre én viszem, illetve most apa, mert én hétre megyek és négykor megyek érte. Bár már 3-kor elfogynak a gyerkőcök a csoportban (ezt nem értem, hogyan tudják már ilyen korán elvinni őket), Tamás nagyon szeret a gondozónővel lenni, pakolászni, segít mindenben. Hatalmas dumája van ott is, a legjobb pénteken volt: Gyöngyi néni ki akart menni wc-re, Tamás azt mondta neki: ne menjél ki, itt van a kis wc, pisilj ebbe, én meg figyellek az ablakon. :) (a termük ajtaja félig üveges és a fürdő-wc helységre nyílik, odalátnak rá) Hát gondolhatjátok hogy dőltek a nevetéstől. Van négy új kisgyerek, a sok szülő zavarja meg egy kicsit, de már nincsenek ott állandóan, viszont sírnak a gyerkőcök. Majd alakulnak szépen, a lényeg, hogy mi rendben vagyunk, itthon is elvan szépen, alszik éjjel ismét, apával játszik, a fürdésből egyedül nem enged... Most már nyugiban vagyunk, viszont a hajnal 6 órai kelés még elég gázos... most hirtelen ennyi, majd próbálok többet jönni :) Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!
Etnám!
Írtál az Eszternek?
Milyen fotózás volt ez Botival, nagyon jól elvolt:)

Megoldódott az alvásunk, megfordítottam a kicsi fejét az ágyban a másik oldalra, most így alszik és nincs gond, próbáld meg Botival.
Meg tegyél neki inni az ágya mellé, hátha aza gond, h szomjas.

puszi csajok, sajna nem nagyon van időm mostanában.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Sajnos eltüntem én is egy jó időre.
Időm az semmi, még mindig csináltatjuk a lakást, felfordulás van mindenhol. Apa dolgozik folyamatosan, szóval alig van időm.
Nemsokára jövök majd bővebben is.
Felrakom gyors a szülinapi képeket.
Puszilok mindenkit!!
Niki

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

sziasztok lányok!

mint mindenki én is el vagyok veszve, most utólag is petrám boldog nénvapot, aminak és nofinak boldog szülinapot kívánok!

Kép

laar!
igen, írtam a csajnak, majd kíváncsi leszek, hogy mit ír.

lucám!
nagyon örülök,hogy tamás megszokta viszonylag könnyen a bölcsit, biztos nagyon szeretik ott is, ezt érzi és így könnyebb. a gyerekek jó radarral vannak ellátva és mindent megéreznek. ha lesz egy kis időd írj a melóról is,hogy mit csinálsz, milyen volt visszamenni,stb.

suzy!
megint nem írsz, pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi újság veletek, hsiz most te vagy a kismamink. lehet már tudni, hogy puncis vagy pöcsös? :lol: bár tök mindegy gondolom.

daniella!
köszi a salátás könyvet, már meg is csináltam belőle jó párat, mivel kénytelen vagyok ezeket enni :wink: alexa ügyes nagylány már.

niki!
csodaszép a kiscsaj, ördög még? :D mit csináltattok a lakáson?

kiru!
mióta asszony vagy nem jelentkezel, ilyen komolyan veszed az asszonyi kötelességet és csak dolgozol, dolgozo.... :D csodaszép menyasszony voltál, milyen volt a nászút? csak a 18 éven aluliaknak szánt rész meséld el :D

petrám!
nézem a gyerkőcök képeit és elájulok, milyen nagyon lettek? ölik még egymást? flórával maradsz itthon 3 évig? hogy áll a ház már készen vagytok?

nofikám!
te is nagyon dolgozol, majd írj néha, hogy mi helyzet!

arte!
hogy tetszik az uradnak az új hely? te találtál jobb helyet? gondolom most akkor a kivizsgálásokat nem kezdtétek el?

folyt köv

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

most egy kicsit magunkról:

a fotózás ajándék volt, egyik ismerősöm nyitotta meg a modell ügynökségét és ő kért meg,hogy vigyem el botit, aki a vártnál sokkal jobban érzete magát. egyáltalán nem akarom ezen irányba terelni, mert rosszul vagyok attól, hogy némelyik szülő mire képes a gyerekével, hogy sikert érjen el. pl 4 éves kislánynak hajszőkítés, barnítás, stb. ez itt van magyarországon!!!!!!! éjjeli fotózások, egész napos elfoglaltság, mint egy felnőttnek. játszótér és alvás semmi, na én ezt nem akarom!ő játszóterezzen, mesét nézzen, aludjon a megszokott kis napirendjével, felnőtt fejjel majd döntsön. ez jó kis emlék lesz és ennyi.

mi éppen konvektort szereltetünk, mert botinál gázszivárgás volt, nem tudni honnan jött, de 40 éves fűtőtest volt a szobájában. nem akartuk kicserélni, mert mindenhol nagyon jól üzemelnek a többi lakónál és akik kicseréltették mindenki panaszkodik az újakra. de hát sajnos nálunk tönkrement. nagy nehezen kaptunk újat, mert a fég, ami ide jó, nem gyárt 1 hónapja semmit, mert átmenetileg leállt a gyár. látványkonvektor van 100ezerét, de az elfoglalja a fél szobát, ami így is elég kicsi.épp most szerelik, boti anyuéknál van, mert a fél fal leomlott persze és kua hideg van, 2 órája mentek el a munkások gipszért úgy, hogy mindjárt jönnek, azóta se hírük,se hanvuk. remélem nem maradok itt a lyukas fallal!

voltam endokrinológián és meglettek az eredményeim. tökéltes vérkép, pco a hormoneredmények alapján nem igazolt!!! bikaerős peteéréseim vannak ,ezért fáj annyit a hasam. a természetes útoni teherbe esés is esélyes,csak fogynom kéne hozzá!!160 g-os diétát igyekszem tartani, bár éhes vagyok mindig :roll:

na megjöttek a szerelők, majd még jövök

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: jók lettek a képek erről a celeb gyerekről :) Most ott tartunk h azUram szedi a bogyókat amikret ajánlottál úgy feltúrbózom mint állat és majd novemberben összehozzuk a manót és meglesz az ajándék Karácsonyra. Jól kitaláltam mi? :D
Nagyon bejött neki az új hely! Több a pénz meg szeret ott lenni, már csak az a kérdés h 1 hónap után meghosszabbítják e 3 hónapra és utána véglegesre. De már nem érdekel minket ez sem mert valahogy úgyis lesz. Én próbálkozom, majd talán jövő 7en lesz döntés. Most hirtelen ennyi!

Ja és 7végén keresztszülők lettünk, majd rakok fel képeket!

puszka mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Niki!
Csodás Amélia, tök jók ezek a szülinapi képek. Melót keresel? Bölcsis lesz Ami? Mesélj kicsit többet! Miket beszél már?

Etnám!
Tök jó híreket írtál orvos ügyileg. Még a végén simán összejön a tesó :) Boti képek csúcs szuperek, nagyon vagány rajtuk.
Velem annyi van melóban, hogy tök jól érzem magam. Visszazökkentem így három hét után, már sokat tudok, de közel sem mindent... Én a nagyker számlázáson vagyok, a bejövő számlákat kell továbbszámláznom a viszonteladóknak, én vagyok a Leier-es, kenem-vágom a Leiert :D Mellette persze ott vannak a szállítóleveles dolgok, sok emberke (kivitelező, viszonteladó) szállítón visz cuccokat, azokat is ki kell számlázni időnként... most húzós napok voltak, mert áfa zárás van 15-én, így minden szeptemberi számlát el kellett rendezni, de túl vagyunk rajta. Szeretem nagyon, a csapat szuper, sok nevetünk, a vevők is nagyon jó fejek. Szóval most minden happy, Tamásom minden reggel hétkor már bölcsibe akar menni. A héten apjával ment, mert hétre mentem dolgozni, tiszta lelkes volt reggelente, tökre örülök ennek. Amennyire féltem tőle, most annyira ajánlom bárkinek, mert tényleg jót tett neki. Biztos van olyan bölcsi - mondjuk pesten más - ami szar, de itt baromi jó helyen vannak, imádják őket tényleg, mellesleg még nekem is a Gyöngyi néni volt a gondozónőm 27 éve.... ismeri az egész családot, az unokaöcséim is pont hozzá jártak 10 éve, úgyhogy szuper. Ebben tök szerencsém volt, hogy a nyolc csoport közül pont hozzá kerültünk.
Konvektor elkészült? át tudom élni a helyzeteteket, kellemes lehetett a falon a lyukkal... Tamásom képzeld megint anyunál alszik, most jöttem haza, nem akart hazajönni velem, hogy Ő ott alszik maminál, nagy kádban fürdik, állatokat úsztat...stt.. nagyon lelkes aranyom. Lesz egy nyugis esténk apával, kár, hogy reggel megyek dolgozni...
Na belőlem ennyi elég, puszi Nektek!

Petrám igazán írhatnál már valamit magatokról, nem igaz, hogy nincs két perced! :) Amiket Etna kérdezett, azokra én is kíváncsi vagyok! Maradsz majd GYES-en, vagy visszamész melózni? Puszi Nektek is!

Többiek is adhatnának életjelet végre, nekem is baromi kevés időm van, 6-kor kelek és 6-kor érek haza, aztán főzés... takarítás..stb.. de pár sort tudok írni! Légyszi írjatok már elveszett Lelekek!! VASI Te is jöhetnél pár szó erejéig legalább (legalább annyit, hogy olvasol-e néha bennünket?)!!!!! Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Látom ideje senkinek sincs...meg van halva szinte a fórum!

Améliának utólag nagyon boldog születésnapot kívánunk.Gyönyörű kis csajszi lett belőle.

A Vigantolról, aki nem olvasta volna:
http://www.origo.hu/tudomany/20101014-n ... antol.html

Etnám, a képek nagyon jók...örülök , h rendben vannak az eredményeid, csak így tovább...
Eszter elég elfoglalt de remélem azért sikerül segítenie.

Arte!

Milyen bogyókat szed a párod?Tesómék voltak dokinál, minden rendben náluk de évek óta baba ügyben semmi..és a doki nem mondott nekik semmit, jó a bnője méri a hőjét stb, de tesómnak semmi, gondoltam, hátha megtudok vmi infót ami segítene.

Csajszik, a gyerek egyre gyakrabban borít ki, hisztizik, üvölt, csapkod..nem tom mit csináljak vele, sehogy sem tom megfogni..és persze meg sem hallja amit mondunk neki...
Nagyon hozzászoktunk ahhoz, h tündéri, csendes kis csaj volt...és most nagyon ki tud borítani minket, remélem hamar elmúlik, apa már ez miatt azt mondta h elgondolkozik h legyen e még egy gyerkőc, és igazából most én sem vok oda a gondolatért h bevállaljuk még egyet...uh remélem gyorsan megváltozik a kis csaj, mert már nincs sok időnk gondolkozni:)

puszi mindenkinek, jó éjt

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Nem tudom mióta nem írtam, most sincs nagyon időm, Ákos itt huncutkodik.
A nászútról: hétfőn mentünk, kedden reggel megjött, csütörtökön agyrázkódással, ment vitt a kórházba... Pénteken hazajöttünk. Egyszóval, emlékezetesre sikerült :)
Azóta fáj a fejem, de baromira.

kiru84

kirukám!
ne haragudj, de akkorát röhögtem, mitől lett agyrászkódásod? :D bocsi, de ez tényleg nem mindennapi nászút. lesz miről mesélni, ha ákos enged egy kicsit.

laar!
a csaj már írt is, majd átküldöm a levelét, szerintem mondott jó tippeket az itthoni tornázáshoz. most levélváltásban vagyunk naponta, hogy mit ettem. de ha nem is naponta, akkor hetente el kell küdlenem az étkezési naplómat. a hisztis időszak lesz jobb és rosszabb, sajnos ezen minden gyerek átmegy, néha én is sírógörcs határán vagyok. mindenki máshogy kezeli le, én egy ideig hagyom, de utána ha elborul az agyam, akkor igen keményen fel tudok lépni. és bizony kapni is szokott boti. a lényeg,hogy következetesek legyetek, ugyanazt reagáljátok le mind a ketten. ha te hagyod hisztizni, akkor a párod is hagyja, amit egyszer nem engedtek neki, akkor azt máskor se, egy idő után megtanulják, csak feszegetik a határokat. az agresszió teljesen normális dolog náluk, nem szabad elnyomni, had csapkodjon. mivel vannak dolgok, amiket nem engedsz neki, persze,hogy ideges. nálunk volt olyan hiszti, hogy nem akart autóval menni, mert éppen motorozni akart, nekem meg dologom lett volna, aztán meg motorozni nem akart, mégis autózni akart. fogtam és hazavittem, azóta szépen beül az autóba, ha elmegyünk valahova, mert tudja, hogy ha hiszti lesz hazamegyünk. ahogy elkezd majd beszélni és el tudja mondani,hogy mi a baja, úgy kezd csökkeni a hisztis időszak. a suttogó mindent megold c könyvben nagyon jó tippek vannak, ha meg tudod szerezni sokat segíthet. mondjuk nem mindben értek egyet a csajjal, de sok mindenre választ kaptam botival kapcsolatban. pl teljesen természetes 2 éves kor környékén a félelem idgenektől. nálunk ez nagyon durva volt és egyik pillanatról a másikra jött, aztán most múlóban van, úgy látszik nála 21 hósan jött elő és nem 24 hósan.
és ne a hiszti alapján ítéljetek, tessék csak tesót tervezni, akinek ilyen szép és egészséges gyereke van, az tervezzen minél többet!
arte férjének a nan-bao nevű étrendkiegészítőt, bio zinket, e vitamnt javasoltam, nálunk ez nagyon bejött. zink kizárja a fertőzéseket a spermában, e vitamin az mindenre jó, nan bao erősíti a kiskatonákat. nálunk elég jól bejött.

lucám!
nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól összejött minden. remélem mihamarabb lesz nálatok is lehetőség tesóra. egyébként nálunk sem nagyobb a lakás, de ez nem lehet akadály, sok jó ember kis helyen is elfér. :D léna jól van? rég írtál róla!

fűtés kész, de át vagyok fagyva, egész nap egy nagy lyuk tátongott és kihült a lakás, de kész van, ez a lényeg!

daniella!
te már elkezdted a vitaminok szedését? van egy jó alga kivonat kapszulában, kb 3 kg zöldségnek megfelelő ásványi anyagot tartalmaz és vitaminokat, rostokat. kismamáknak agyon ajálják a székrekedés elkerülése végett.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!

Remélem sikerrel jártok a csajszival...Meg van a könyv, csak amikor olvasgattam még nem volt rá szükség, de majd újra előveszem...

A Nan-Bao Dr chen patika, és potencianövelő?A zinket a párom is szedte...Ajánlasz még vmit esetleg a tesóm bnőjének? Én már nem nem tudom mit ettem ittam...annyit tok róla, h csak az egyik oldalon van peteérése, de más gondot nem találtak nála.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?