Sziasztok!
Jó volt hallani felőled Kia!
Ripley, drága vagy mint mindig
, köszönjük szépen! Zalán is tüneményes baba és nagyon hajlékony! Szerintem a versenytánc felé kacsintgathatna, hm?
Sunflow, nagyon ügyes vagy! Neked is köszönjük a drukkokat, kellett is, mert én nagyon ideges voltam
Jucus, hatalmas gratula a babához!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülünk, hogy itt vagy! Minden úgy van, ahogy Timi, főtitkár-szóvivőnk, tiszteletbeli elnök asszonyunk mondta. (Egyébként csalhatatlan memóriája és elképesztő gyorsasága miatt a jövőben is valószínűleg ő tud majd a leggyakrabban segíteni
)
Judit, ölelgesd meg ezt a csöppséget helyettünk is, olyan édes
Babaimado, nagyon sajnálom
Mikor jössz rendbe fizikailag? Ami a lelkieket illeti, nem írod ki magadból? Hátha segít...
Timi, neked is köszi a drukkokat! Én is megdicsérlek benneteket, ügyes volt Zsolti baba
Nálunk az oltás rendben lezajlott, utána ettünk egy nagyot és elmentünk kocsikázni, hogy aludjon egy nagyot. Miután elaludt, jártunk vele egyet a Városligetben is a jó levegőn. Itthon sokat ettünk és minden rendben zajlott. Este volt egy kis hiszti (de a hasfájós nyűg elmaradt, még örültem is neki - ez nálunk ezekben a hetekben csúcsosodik, elvileg utána ritkulni fog). Kilenckor aludt el, de magától nem ébredt fel negyed négyig
Akkor nem bírtam tovább, már fél kettő óta nyüzsögtem körülötte, figyelgettem, hogy nem meleg-e stb. Aztán sírva keltettem az apját, hogy nem kelt fel enni. Mire a genetikailag belekódolt vaslogikájával és férfias hidegvérével mondta, hogy akkor ne őt keltsem fel, hanem a gyereket
Így is lett, aztán öt előtt már magától is felébredt egyszer, akkor már odavettem a nagyágyra magunkhoz. Azóta is gyengébb a szokásosnál szegénykém, de láza nincs szerencsére (kopp-kopp). Ráadásul tegnap ettem egy szelet túrótortát és elég tejszínes volt, úgyhogy a kakiját is nyákosabbnak láttam, úgyhogy most kiiktattam minden tejeset az étrendemből. És közben haragszom magamra, meg aggódom, de ez nálam normális
Szóval sajnálom szegénykét, sokat szopizunk fekve-összebújva, hogy minél többet tudjon pihenni is. Remélem nemsokára felélénkül megint. Olyat mondok, amit sosem hittem volna: úgy várok egy olyan igazi velőtrázó hisztit - hogy lássam, visszanyerte az erejét. Még az is eszembe jutott, hogy a homeopátiás oltás-kivezetés van rá ilyen hatással, de ez már a 4231. ötletem volt, úgyhogy nem volt erőm kifejtegetni... Lehet, hogy szimplán túlaggódom ezt is