Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Virág: Igaza van Bogárnak,Bencus átveszi tőled és ő is nyugtalan lesz!Persze,én teljesen átérzem azt,amin keresztül mész,kitartás már csak pár hét van!
Nekem sem lenne kedvem órákon keresztül autókat tologatni, de tényleg ittvan nemsokára a finish és megváltozik minden!
Csatlakozom én is az előttem szólókhoz,csak azokat tudom én is mondani amit a többiek!
Kitartás neked,nagy puszi és ölelés♥♥♥♥♥ :)
Vendég
 


Csillag! Nem tudok semmi újat írni, én is egyet értek a többiekkel!!! Nagyon jó ANYA vagy!!! Kitartás, hamarosan megszületik Gergő!!!!! És tudod, mi mindig itt vagyunk, számíthatsz ránk, ha bármi nyomja a lelkecskédet, mi segítünk Neked!!! Szívesen "átugranék" Hozzád, vigyázni Bencusra, hogy pihenhess kicsit, kár, hogy ennyire messze vagyunk egymástól!!!

Bogárka, nem tudtam telefonálni ma a dokinak, mert örültek háza volt a boltban, de jobb is, mert szerintem holnap reggelre meg fog jönni! :) Októberben szabin leszek majd, akkor elmegyek dokihoz, nem húzom tovább mos már!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, szuper ha megjon!!!:):) Na, a csikosnak jobban orulnek de ez is jo, hogy megjon es ez a gond megoldva! Vegre valami. A semminel nincs rosszab. Se csik, se mensi, na ez a teboly!!

Igazad van en is szivesen mennek Viraghoz. Ha meg Bencus nem akarna velem jatszani akkor VIRAG, FRANKON KITAKARITANEK, EBBEN NAGYON JO VAGYOK!! ES SZERETEK IS SIKALNI!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Én is mennék Virághoz,menjünk együtt :lol: :lol: :lol: Én is bevállalnám a takarítást,mert szeretek,tényleg :wink: Virág,te meg pihenhetnél,lenne aki Bencussal játszana,lenne aki takarítana vagy főzne,mi kell még???? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én vinném Tomit is,hogy eljátszon Bencussal :wink:
Vendég
 


Mona:hogy vagy? régen beszéltünk...
Vendég
 


Kép

Virágnak♥
Vendég
 


csillag

látod,mindenki melletted áll és jó anyának tart :)

KépKép
bettike83
 
 


Mia, ezek a macikakok nagyon cukikakok!:):) Ez jooo!!!:):)
Vendég
 


Csajok en mara leptem. Megyunk Duma szinhazba, jon Kiss Adam es Kovary Zoltan. Lesznek magyar kajak, piak :lol: :lol: , sutik es a musor utan buli lesz, alig vaaarom!! waaawaaaa!!
Okt. 3an meg jon a Republic, 20. jubileumi koncert lesz, jo buli lesz szerintem ez is a sok magyarral itten londonyban.hihi Ott a helyem. Ide Apa nem jon, ocsem es haverokkal megyek.:):) Jo lesz cseppet Apa nelkul :lol: :lol: csak meg ne tudja.hihi
Vendég
 


Bogár:jó szórakozást,érezzétek jól magatokat,biztos szuper lesz :wink: Kérjük majd az élménybeszámolót!!! :D puszi
Vendég
 


Ok, Mia, jovok majd sebbel-lobbal, lobog majd meg ez a rovidke hajam is es meselek. Huuu, nagyon kivancsi vagyok. En Adamkan fekszik a nevetestol, remelem ma is jo lesz. :wink: PuszPusz! Es koszi a jo kivansagot! PaPa!
Vendég
 


Jaj Lányok, mindjárt sírok, de most örömömben. Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!!!!!!!!!!!
Gyertek hozzánk nyugodtan, Mindenkit szívesen látok, de takarításról szó sem lehet!!!!!!!!!!!! Csak dumálunk meg játszotok Bencussal meg Tomikával!!!!! Na meg persze jöhet Regi, Nika Gergője (a miénk maradjon még nyugton egy kicsit), Máté, Barnus meg Lexike is !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogárka, húúúúúúúú de jó programod lesz este!!!!! Én is, én is, én is!!!!! Pont ezt a két humoristát bírom a legjobban a csapatból!!!!!! Érezd nagyon jól magad!!!!!!!!!!!

Mona, remélem most már tényleg kiderül, hogy mi újság van Veled! De ha nem bánod, én még csendben drukkolok a tudod miért (kiért :wink: ).

Bettike, sajnálom, hogy Neked is vannak rossz napjaid és hogy hamar megtapasztaltad a terhesség kellemetlenebb oldalát. Nem véletlen, hogy a jó Isten a nőkre testálta ezt a feladatot. Mi erősek vagyunk és mindent kibírunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neked is kitartást!!!!!!!!!!

Nita, utólag is boldog névnapot kívánok Máténak!!!!!!

Kati, annyira örülök, hogy Bogyóka többször is jelzett Neked!!! Az Urad meg édes lehetett amikor megkérdezte, hogy nem fáj-e. Nyugodtan mondd neki, hogy MÉG NEM!!!!!!!!!!
Az én Uram ma mikor nézte a pocimat megállapította, hogy Gergő kidugta a popóját! Pedig vagy 2 méterre ült tőlem mégis látszott! :lol:

Dike, nagyon jó olvasni a boldogságot a soraidból!!!!!!!!!! ez a jó hozzáállás, hidd el, minden OK lesz és hamarosan jön az a babóca!

Rita, szép neveket választottatok! Melyiken fogjátok szólítani a kisfiatokat?
A vonalzód meg éééééééédes! Tényleg majdnem a baba szájában van a cumi!

Nika, jobban vagytok?

Mia, Tomikának hogy "ízlik" az ovi? Volt még sírás?

Na megyek, iszom egy teát.

KISMAMIK: nem tudom, hogy van-e valamelyikőtöknek szüksége textilpelusra, de most néztem ALDI-s reklámújságot és vasárnaptól 10 db mintás pelust adnak 2000 Ft-ért.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi jó szórakozást::::::)))
a Kis Ádámot én is nagyon csipázom:))))))

nem tudom emlékeztek e mikor a Kis Ádámot átverték a kész átverésbe...a rendőrnő aki ott volt a szomszédom volt Dóri:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Mia mi jól megvagyunk! Tényleg mi újság az oviban? Mikor mész dokihoz? Nemsokára félidős leszel Te is...:)

Köszönöm Virág, nagyon aranyos vagy!!! Én már ennek is örülök, h megjön, új hónap, újabb esély, különben i most lesz október!!!:) Talán bejön anyós jóslata! Csajos buli...milyen jó is volna...

Bogárka, érezd jól magad!!! Republic-ot én is nagyon szeretem egyébként!

Beze hogy vagy?

Megyek szuszizni, mert mindjárt csörög az óra! Puszi Mindenkinek!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


bogi: köszike kérdésedet gyerek meg én nagyon jól állunk gyógyultnak mondanám magunkat :) apa viszont nem pihent semmit ezért nála kicsit tovább tart:(

Kati: szupiiiiiiii

Virágocskám drága szívem nagyon örülök hogy kiírtad magadból :)Remélem egy kicsit meg is könnyebbültél általa.Sajnos ahogy Kati írja ezen nem tudunk segíteni de támogatni igenis tudunk.Teljesen jogos hogy így érzel hiszen hamarosan két gyermekes anyuka leszel.Ez mindenki számára nehéz.Meg kell felelni első szülöttednek ,meg kell felelni a picinek és persze meg kellene felelned a férjednek.Ez mindenkiben vegyes érzelmeket kreálna,nemhogy egy mindjárt szülő hormonbomba anyuciban. Csak nyugalom mindig elmondhatod mi bánt.Mindig meg fogunk hallgatni:)

az össznépi buliban mi is benne vagyunk Gergő is biztosan szívesen elszórakoztatná Bencét :):):):)én meg a vasalást vállalom be :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó Reggelt!

Virág: igen,minden nap sírt szegénykém...Tegnap a szomszédékkal mentünk,megkértem rá vigyen már el,hátha Tomi nem sírna hogy ottvan Szintike,kiszálltunk a kocsiból elkezdtek szaladni az ovi kapujáig,aztán mentek előre be a szobába,addig nemis volt gond, átöltöztünk és Szintike fogta a kezét,hogy akkor mennek be,na akkor kezdett el pityeregni....
Megfogta az ovónő,én meg leléptem,és integettem neki a folyosóról...De csak addig sír amíg becsukom az ajtót,utána nem.... Szegénykémnek meg kell szoknia ezt az új helyzetet,majd belejön ő!Tegnap már ott ebédelt,de nemfog ott aludni,mert aki megteheti az ne altassa ott,ezt mondták!Ja,kicsit kiakadtam,ülve pisiltetik a fiúkat :roll: Néztem ám,basszus itthon arra neveljük,hogy állva pisiljen,ott meg leültetik,mint a lányokat...Tomika sem tudta hirtelen mit csináljon,mikor mondta az ovónő,hogy üljön rá a wc-re! :shock:
Ma nincs ovi,úgyhogy hosszú hétvégéje van Tominak :lol:

Mona: jövőhéten megyek dokihoz,már várom :wink: jaja szaladnak a hetek :D

Nika:gyere hozzánk is vasalni :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok? Gergő jár oviba?nektek hogy ment a beszoktatás?
Vendég
 


MIa: köszi mi jól vagyunk :)Igen Gergő jár oviba de ő már január óta jár.Ahogy betöltötte a hármat.
Beszoktatás nagyon jól ment.Első nap bement a gyerekekhez és azt sem kérdezte hol vagyok :).Kint ültem két órát .Másnap már nem maradtam ott :) Aztán kb egy hónap múlva mondta óvónéni ,hogy kicsit verekedős lett Gergő de azt mondta nyugi mert ez azért van mert nem volt sírós nehezen elengedős beszoktatás.És igaza is lett hamar leszokott róla.Nálunk nem baj ha akkor is ott alszik ha otthon vagyok.Sőt én mivel itthon vagyok mindig elhozom ebéd után,de a héten már kérdezte óvónéni hogy nem alszik e ott Gergő.Mondtam ha nem megyek dolgozni azokon a napokon ott aludhat ha akar de papára nem szeretném bízni a hazahozatalt.74 éves és nem hiszem hogy utána tudna kiabálni vagy szaladni ha kitépi a kezéből a kezét.Szóval inkább elhozom ebéd után.Nálunk úgy pisilnek a fiúk ahogy akarnak.Nincs kötelezően előírva hogy pisiljenek.

Mia én szeretek vasalni csak bekrepált a vasalóm így nincs vasalás :( majd ha lesz vasalóm vasalok addig gyűrtbe járunk :):):):):):):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Virágom, nyugi csak, jó anya vagy! Mit szóljak én? ALig látom a gyerekemet. :( Bencus szupi kissrác!

Nekem még jobban visszavették a diétámat, most már 135 gramm szénhidráton vagyok, ez már nagyon kevés. Kérek drukkokat, hogy ne őrüljek meg. A jelenlegi szobatársam is monnyon leeee!!!

kovacszsuzsi
 
 


Zsuzsi, a pics.ba, hogy levettek az adagod! Ezt nem hiszem el! huuu, anyus, kitartas! Kitartas! Kitartas!!!!!Drukkolok de nem fogsz megorulni!!!! Nem lehet, tiltja a szabalyzat! Nincs benne a napi programodban! Kuldok pozitiv energiakat, hatha segit!!!!
Meselj, Panka volt Nalad?:):)
A szobatars meg monnnyon le, azonnal!!

Virag, orulok, hogy irtal.

Most nem irok tobbet csajok mert total kesz vagyok. Tegnap jol beszlopaltam alkoholbol es forog a gyomrom.

Nita, csajok, a Kis Adam betojas volt. Meg a Kovary is. 2 ora tomeny rohoges volt, folyt a konnyem, levegot sem kaptam, Apaval egymasba kapaszkodva rohogtunk. Allo helyunk volt de kozel a szinpadhoz, szoval kb. 3 meterre voltak Tolunk. Erkezesi sorrendben volt az ulohely. 6kor volt kapunyitas, mi negyed 7re ertunk oda de mar 1 orat kellett sorba allni. Meg a taskakat is megneztek. Szoval igy csak alltunk de aaaaa, hatalmas volt, mind a ket srac. Eszmeletlen mi hulyeseget hordtak ossze a nyarrol, ez volt a tema, elmenybeszamolot adtak elo. Gyerekek ez akkora elmeny volt, en meg eletemben nem nevettem 2 oran keresztul. Aaaaadaaaamka ugy ahogy van nem normalis, igy ennyi, kesz ez a pasi barmit mond az az konnyfakaszto. Es az az arc amiket vag, meg ahogy eloadja magat a szinpadon....nincs parja az biztos. Rengetegen voltunk, kb. 2000 magyar volt szerintem Adamka is Kovary is meg volt lepve, hogy ennyien kivancsiak rajuk. Lehet tobben is voltunk, mint 2000. Hetkoznap este, masnap munka es ennyi fiatal nezte meg Oket szerintem ez meghatotta Oket. 22.30kor volt vege es 8kor kezdodott.
Nov. 7en a Hadhazi Laci jon, Ot is imadom, Ot is megnezzuk.:):)Meg a Fabry is elfogadta mar a meghivast, jon O is, de Ot lehet kihagyom, neki nem jon be a stilusa, eleg bunko tud lenni es sztem tok buta is. Na, mindegy. A tegnap este egy felejthetetlen elmeny.
Vendég
 


Jovok majd meg csajok de most nincs "erom" vegigolvasni. Soha tobbet nem iszok!!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csillagvirág
Kitartás még erre a néhány hétre. Az én férjem is beszológat néha, megértem hiszen sokat dolgozik, ő neki sincsenek kötélből az idegei. De lerendezzük, amolyan olaszos (igyekszünk nagyon nem kiabálni, csak morogni :)) módon, aztán kész. Máshogy nem megy, ne gyüjtsd össze, mert a stressz nem jó neked sem, és a babának sem, de Bencének sem, mert bizony a gyerekek megérzik.
Gondolj bele, te már majdnem a finischben vagy.
Én is alig várom, hogy elteljen 5 hét, mert mindig félek, hogy valami lesz, és a 26. héttől már csak életképes a baba, szóval az a következő nagy mérföldkő. Addig meg nem tudom, hogy mennyit, hogyan mozogjak, többet, vagy kevesebb takarítsak. Mennyit pihenjek. Most még én is könnyebben mozgok, úgyhogy szeretném most beszerezni a ruhák javát. De nem biztos, hogy jó álldogálni egy fél napot a turiban árucserekor. Szóval nehéz eldönteni, mivel ártok, vagy használok. Azért most már kezd megint elöjönni a parám, hogy méhszáj vajon zárt-e még? Jövő héten megyek dokihoz, remélem minden okés lesz.
Zalán nevet használjuk. A Mátyás így magában tetszik, becézve annyira nem (Matyi).

Zsuzsi
Rossz szobatársat kaptál? Mi a baj vele?
A diétát nem irigylem, kitartás.

Mia
Nálunk 3 kis WC van, meg egy piszuár. De amelyik kisfiú állva pisil, az kivárja amíg szabad lesz. Szóval magyarázd el Tominak, hogy nyugodtan pisilhat állva, szerintem az ovónéniknek nem szabadna ebbe bezavarni.
Tegnap a szülőin pont azt ecsetelték, mennyire fontos, hogy a gyerek napirendje a hétvégén is igazodjon ahhogy az oviban is van.

Nika
Mi is gyógyulgatunk. Regi már épphogy csak köhög, én meg még fújom az orrom, nem gyakran, csak erősen, remélem babócát nem zavarja az erölködés.

Bogárka
Jó kis program.
Regi meg holnap cirkuszba megy, szóval nála is zajlik az élet. Én meg addig elmegyek vásárolni, kellenne egy nadrág amibe beleférek, vagy kismama naci, vagy a decathlonba nézek valamit. Meg Reginek is nadrág, és cipő. Meg az őszi-téli időszakra harisnya, mert nagyon fázós vagyok.

Képzeljétek, ma reggel ezt a versikét mondta a lányzó....
3x egymás után, aztán lejegyzeteltem, és megtaláltam a neten, szinte tejesen hibátlanul elmondta, hangsúlyosan, szépen.

"Nagyapó és Zsuzsika
szőlőskertbe mentek,
kis kosárba, mázas tálba
szóló szőlőt szedtek.

Édesebb volt ,mint a méz
nyári naptól érett,
aranyhangon muzsikáltak
fölötte a méhek.

Akadt hozzá mese kék
magvaváló szilva,
darázscsípte kövér körte,
az ág alig bírta.

Előkerült nagyanyó
otthoni kalácsa,
szalvétáját kicsipkézte
a körtefa árnya."

Még nincs is 3 és fél, és már ilyen hosszú verseket tud. Van egy mondókás játék is, az is viszonylag hosszú. Kb. kéthetente tanítanak új verseket nekik. Emelett van minden nap foglalkozás, mese, vers, mondókák, rajz (heti egyszer festés), ének-zene (heti kétszer), matek (péntekenként). Szóval októbertől beindul az oktatás. De már most is sok mindent tanulnak, festettek is hétfőn.
Most az őszi gyümölcsöket tanulják, és mindenki nagyon ügyes.
Vendég
 


sziasztok!

betti: van már helyed, ahova mész 4d-re? én már több anyukától hallottam kiskunfélegyházát. és a neten is csupa jót írnak róla. és árban is jó. úgy tudom, h 9000 és ebben minden benne van. több fénykép, teljes dvd anyag, ami kb 40 perc. egy szonográfus csinálja és nagyon alapos. mindent megnéz, mindenre válaszol. tőletek sincs annyira messze félegyháza. kecskemétről eddig vegyes érzelmeket, tapasztalatokat hallottam 4d szempontjából.
ha gondolod szólj és megírom. mikor mentek egyébként? ja! ami nem utolsó, h lehet szombati időpontot is kérni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


fotók:

pocak 17 hetesen:

Kép

baba 15 hetesen:

Kép

babafej 15 hetesen:

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogikám, örülök, hogy jól éreztétek magatokat tegnap este! Nem semmi, hogy mennyi magyar gyűlt össze, hogy meghallgassa őket! Egy-egy ilyen esténél tényleg nem számít, hogy hétköznap van-e vagy sem, egyszerűen nem lehet kihagyni! Azt tudod, hogy kik szervezik az ilyen estéket? És hol tartják, hogy ennyien beférnek? (gondolok itt a Republic koncertre is)

Mia, sajnálom, hogy Tomi még mindig pityereg egy kicsit, de hidd el hogy nagyon jó, hogy amint elmész abbahagyja! Nem kell már sok idő neki és teljesen megszűnik ez a kis Anyaszív-fájdító pár perc!
Az uh-hoz pedig előre drukkolok!

Rita, adj egy jó nagy puszit Regi homlokára a nevemben! Ilyen hosszú (ráadásul nem könnyű) verset szinte hibátlanul elmondani!!!! Nem semmi kislányotok van! Nagyon okos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem nyugodtan menj és kezdj hozzá a ruhabeszerzéshez. Most már lehet kapni azokat a darabokat, amire Nektek is szükségetek lesz az első időszakban! (de ha gondolod én fillérekért nagyon szívesen átadom majd Neked azokat, amiket Gergő addigra kinő...)
Teljesen átérzem azt, amit arról írsz, hogy várod, hogy betöltsd a 26. hetet. Az nálam is egy megnyugvást jelentett. Utána vártam a 28. hetet, aztán a következő cél a 32. volt és most már a 36-37. hét elérésére hajtok.

Zsuzsi, Te Szegényke!!!!!!!!!!!!! A 135 g-os diéta azért már eléggé húzós! Nagyon sajnálom, hogy ezzel is kínlódnod kell! De a lényeg, hogy Zsófi jól legyen!!!!!!!!!!!!
Panka Királylány hogy van?
A szobatársad pedig monnyon le!!!!!!!!!! Miért gáz a csaj?



Ma kimostam az első adag Gergő rucit! Egy kicsit megsimiztem a lelkemet vele. Csak kb. 2 hét múlva akartam nekiállni a dolognak, de megijedtem egy kicsit azon, hogy valakit befektettek a kórházba azok közül, akikkel még néha beszélgetek a novemberi babavárók közül és úgy döntöttem, hogy nem hagyok mindent az utolsó pillanatra. Végül is sose lehet tudni... jobb az, ha minden a helyén van.
Hát Csajok, csak néztem-néztem ezeket a csöppnyi bodykat meg rugikat és olvadoztam! Közben meg majd megzabáltam Bencét, mert segített teregetni és olyan édesen mondogatta, hogy ez a Gergő body-ja, ez a Gergő nadrágja... És képzeljétek, látta, hogy milyen nehezen keltem fel a fotelból, hogy elinduljak kiszedni a ruhákat a mosógépből ezért odaszaladt az Apjához és kiabálta neki, hogy "Apa, gyere segíts Anyának, hozd a kosarat légyszi és vidd fel a ruhákat az emeletre!" (ott van a teregető helyiség) teljesen elérzékenyültem, hogy milyen figyelmes tud lenni az én kisfiam!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati, nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!
Képzeld, az én pocim most hirtelen 3 cm-t nőtt!!!! :shock: Nagyon beindult Gergő!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: én szerintem eddig sem fogok várni a ruhák mosásával. én a 30. hétre gondoltam, h akkor fogom ezt a tevékenységet beütemezni.

látod, milyen ügyes nagyfiad van!!! gratuálok-ez a te nevelésed!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: az nem semmi. nekem, most az elmúlt héten cm-ben nem mérhető a növekedés, de valahogy alakultam, meg a párocskám is minden este megjegyzi, h már megint nőtt zsófi. :D

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, igazad van a ruhamosást illetően. H@lye babonából nem akartam hamarabb csinálni, mint a 35. hét... (Bencénél csak a 36. héten álltam neki a dolognak. :shock:) De most jó érzéssel tölt el, hogy belekezdtem. Úgyis eltart egy darabig, mert vannak dolgok, amiket kihipózok (pl Bence textilpelusai), meg aztán véges a teregetőm, így meg kell várnom, míg megszárad minden és csak utána jöhet a következő adag. Egyébként most látom csak, hogy mennyivel több dolog kell egy késő őszi gyerkőcnek... Bencénél az első hónapban csak pár body meg rugi kellett...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Húúúúúúúúúú, most néztem a vonalzómat... 49 napom van "papíron"!!!!!!!! de az is lehet, hogy pár nappal kevesebb!!!!!! Kezd izgi lenni a dolog!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: igen, már én is átgondoltam, h rengeteg gönc kell. és nem kis gond a szárítás. miért nem teregetsz ki? nálunk 25 fok van és már szárazak a ruháim, amiket kitettem.
télre szeretném megfűzni apát, h vegyünk egy szárítógépet. én szeretném, mert sajnos a mosógépem csak 500as centrifugával rendelkezik, pedig nem túl régi gép.

képzeljétek! zsófi cica nagyon sokat mocorog. amint leülök, lefekszek azonnal beindul és érzem sokat, pedig arra számítottam, h majd pár napig akár nem is érzem. de itt van és nem hagyja békén az anyját!-szerencsére!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, a kinti teregetést én is szeretem, de augusztustól már soha nem élvezhetem... sajnos még mindig érzem ha kimegyek, hogy van parlagfűpollen a levegőben. :? az pedig jól megtapad a rucikon és ha behozom őket, már jön is a tüsszögés...
Az új mosógépemnek szuper a centrifugája, 1200 fordulaton is működik, így sokszor szinte szárazon veszem ki a rucikat belőle. Az egyetlen hátránya az ilyen magas fordulatnak az, hogy jobban összegyűr mindent, így tovább tart a vasalás. De én elvagyok a vasalással. (egy jó ideje ülve csinálom :) )

Tök jó, hogy ilyen sokszor érzed Zsófit!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

Jaj de ügyes a fiad,segit anyának :) én majd novemberben kezdem el rendezni a pici ruhákat,kimosni,vasalni,szekrénybe rendezni őket :) élvezett lesz azt hiszem.

kati

adhatsz elérhetőséget.én is sok jót hallottam rola eddig..de van kecskeméten a kórházban is,arról nem tudsz valamit?

KépKép
bettike83
 
 


betti: a kórháziról sajnos nem tudok semmi infot. ki csinálja? az anyósoméknál hagytam a számot, de holnap leírom priviben. ha tudsz infokat a kórháziról, akkor oszd meg velem légyszi.

láttad, h hol lesz az expó? a lánchíd utcai sportcsarnokban.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

nem tudok semmit én sem rola sajnos.ott van ahol az uht is csinálják.jó lett volna tudni rola valamit.de majd rákérdezek,felirtam a tel.számot.

ha megvan neked a félegyházi akkor örülök neki,rákérdezek arra is.attól függ a kórházban mit adnak,mennyiért..

KépKép
bettike83
 
 


betti: akárhol olvasok, kecskemétiek is átjárnak hozzá!
dr.Kurai István 70/3143014

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


betti: most azt olvasgatom a fórumokban, h dr.Tankó csinálja a kórházban a 4dt. egyik ismerősöm hozzá járt, de lecserélte a stílusa miatt. folyamatosan csak jópofizik és mindnet elhülyéskedik. és drága! 20ezret hagynak ott egy-egy 4ds vizsgálat alkalmával. a héten megy a kápolna utcára. ott pedig elég röviden nézik. 10 perc. most ezeket gyűjtöttem össze!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


virág! biztos h nagyon jó anyuka vagy,nincs okod aggodalomra! kitartás!pusziiii

zsuzsi! jajjj szegénykém, neked is kitartást Drága!

bogarka! ez igen, ki is kell rúgni néha a hámból, örülök h jól telt az estétek!!!

rita! nagyon ügyes Regina, le a kalappal előtte!

kati! huu de csini a pocid, zsófi meg csak rugdalózzon jó sokat!

mára 15 tüszőm lett, de vannak köztük kisebbek nagyobbak. 12mmes endo, szerdán még csak 6.6 volt úgy h ennek nagyon örültem!!! ma már kaptam 3 szurit, 1 gonalt 112.5., 1 cetrotidet, és egy újat aminek nem tom most a nevét, de az nagyon fájt:( holnap még cetrotide, és este 9kor ovotrill tüszőrepesztő. hétfőn 9kor punció:):)))))))
szorítsatok!!!!!

KépKép
dike
 
 


dike: dejó, dejó, dejó!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

20 ezret? :shock: hát bolond ez a doki?talán aranyat is ad érte?!ezért már épp adhatna :D tankót más sem ajálja meg a nemest sem,az meg bunkó.

te is félegyházára akarsz majd átmenni?és mikor kb?én 1-2 hét mulva.

KépKép
bettike83
 
 


betti: mi mindenképpen oda megyünk. nekünk ugyanannyi kilóméter, mint kecskemét. mi az október 18-ával kezdődő hétre tervezzük. akkor leszek 21.hetes.
nálatok már tutira minden látszódni fog!!! mi is készülünk majd még 30.körül is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Zsuzsi kitartás mindent babáért :):):) drukk hogy kibírd a végéig :):):)

Bogikám : örülök,hogy jól éreztétek magatokat :):) én személy szerint szeretem a Fábryt :) bírom a fárasztó humorát:) mondjuk nem azt amikor politizál de a többit nagyon bírom :)

Regi nagyon ügyes okos kislány

Kati: nagyon csini kismami vagy és a baba sztárfotó is nagyon édes :) olyan pincurka még :):):):)

Csillag: nagyon nagy puszit küldök Bencének :) menyire óvja anyucit :) édes :)

Dike: ezek nagyon jó hírek :):):) hétfőn akkor hajrá :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


kati

jól van,biztos szép élmény lesz nektek is :) remélem nekünk is.megbeszélem a párommal és mi is átmegyünk,egy részről olcsóbb is és elég sokat adnak érte,másik helyeken meg mindenért plusz pénz kell.

KépKép
bettike83
 
 


Virag, mennyire kis edes Bencus!! Hogy ovja az O anyukajat!!!! Nem semmi!! Van mar egy test es egeszseg orod, Bencusszemelyeben!!:) Nagyon cukor!!!


Dike, drukk hetfore!!!!! Szoval akkor most indul az igazi buliiiiii!!!:):):)hude izgi!!! Pozitivan, pozitivan!!!+++++

Kati, de most komolyan, ha` hogy lehet ma` ilyen vekony Te is? Nagyobb hasam van!!! Pedig meg csak nem is ettem ma mert meg mindig forog a vilag bar mar csak a fejem huuuuz de az nagyon.

Nika, latom itt vagy, jol vagy, minden rendben.:):) Egyebkent en igazabol Fabryn akkor akadtam ki amikor par honapja eldobta a kosarat a legszebb rendorno valasztason es boritott mindent. Hat, eldobtam az agyam mennyire onfeju es azota nem nezem. Az, akkor, ott, nagyon durva volt. :oops: :oops: :oops: Bemutatkozott rendesen milyen jellem, ember is O. Elotte letoltottuk a netrol az uj adasokat de azota nem. Valahogy kiabrandultam belole. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Mia ne hagyd magad hogy lerázzanak az ovónők!!!!!!elmult 3 éves a fiad....napközi otthonos az ovi???????ha igen akkor ott hagyhatod nyugodtan ha fejre állnak is!!!!!!!!
velem is meg próbálták eljátszani hogy itthon vagyok menjek délre a gyerekért.......a nagy ló...f@szt!!!!!

Zsuzsi mi a gond a szobatársaddal???
ja lebetegedtem.....szóval ha meg gyógyultam megyek ám:))

Bogi örülök hogy jól éreztétek magatokat!!!!!!!!én tv-n keresztűl is szarrá tudom röhögni magam:)))))tényleg nagyon jók!!!!!!!

Kati nagyon szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!
Zsófi tüneményes!!!!!!!

4d...Kati a a doki tényleg sokat kér..20.000 az rengeteg.....és Barnival 11.000-ret fizettem és jó 1 órát bent voltam:))))
néha előveszem a dvd-t és nézegetem a kis tökmagom:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati, nagyon aranyos pocid van! Cuki a Kis Zsófi!!!!:)

Virág, nagyon édes Kisfiad van, hogy így vigyáz rád! Büszke lehetsz rá, és magadra is!!!!

Bettike hogy vagy?

Nita jobbulást Neked, gyógyulj meg gyorsan!!!

Bogárka suliban mi újság? Jársz még?

Dike gratulálok az eredményekhez, nagyon szorítok Neked!!!!

Mi holnap falat bontunk, és ha minden jól megy, este már az ajtó is a helyére kerül!

Jó hétvégét Nektek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Virág: Nagyon kis okos Bence,kis gondoskodó :wink:

Brita: áhh sajna itt nemengedik hogy állva pisiljenek,nálunk is 3wc van...az ovónő azt mesélte hogy az egyik kisfiú bement pisilni és mellé pisilt és mikor ment be jó büdös volt a pisitől...Nemtetszett neki...De könyörgök,miért kell őket összezavarni?annyira hülyeség ez,ülve pisilni szegényeknek... :roll:

Kati: szép poci,Zsófi baba kis édes :wink: Mi is majd Félegyházára fogunk menni 4d-re,én is csak jót hallottam róla,nem úgy mint a kecsói 4d-k...

Bogárka:örülök,hogy jól éreztétek magatokat,tudod mi jó másnaposság ellen? :lol: ha iszol még rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dike:++++++++szorítok nagyon!!!!!!♥

Nita: majd beszélek velük alvás ügyben,nem hagyom magam :!:

3napja fáj a fejem,de a tegnapi nap durva volt :cry: szemem is fájt már a fejfájástól,lefeküdtem aludni 7után és 8.30 után keltem fel,remélem sikerült kialudnom magam és nemfog fájni a fejem,bár lehet az időjárás is bejátszik...Tomival is fájt sokat a fejem,elég car volt... :roll:
A héten nem rókáztam,mondtam is apának hogy talán elmúlt,erre a reggelit kidobtam.... :roll:

Szép Hétvégét Mindenkinek!
Vendég
 


Laptető,ha nem haragszotok ezt megtartom magamnak a jövő heti doki látogatáshoz!!! :wink: Remélem minden oké lesz!
Vendég
 


Monolux

jól vagyok,köszi :) és te?mizujs veled?

KépKép
bettike83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?