Judysz, de jó, hogy tudsz kólát inni… Én semmi szénsavat. 2szer próbáltam, kétszer rókáztam két napig… Elég sok a gyomorsavam újabban, szóval óvatosan eszem iszom, mert ha Albinak nem tetszik, elég kegyetlenné tud válni a következő pár nap
Akkor marad a Ruben név?
Judysz, nekem pl. meg van tiltva a fürdő… Csak zuhit lehetne. Én úgy bűnözök, hogy testmeleg víz (én is forrópárti voltam, brühühühü) és a víz csak a hasam alját éri. Szóval, most olyan kis pocsolyás stílusban nyomom. De tényleg rossz a meleg víz, méhösszehúzódásokat okoz. Nem tudom a kólát, én nem bírok semmi szénsavasat, biztos nem véletlenül. Ha bírod miért nem. De tuti kicsit sem egészséges, gondolom ezt te is tudod
ÉN lombikos vagyok, csak olyan helyen szülök, ahol van koraszülött PIC. De én parás vagyok ilyen szempontból, biztos ami biztos.
Milyen babakocsit vettél? Felrakod a linkjét?
A 18-20. heti uhu nem fizetős. Nekem mindenképpen a 19. hétre rakta. Ma kezdtem a 20. hetem
Szuper hírek H. Krisztinától!!!
Én olyan para vagyok uhu előtt, mindig úgy félek, hogy valami nem lesz rendben, de persze mindig rendben van. Már olyan kényszerképzeteim vannak, hogy le sem merem írni
De minden rendben van. Az előző uhu az bénauhugép volt. Viszont a mostani szuper volt, megint átkapcsolgatott 4d-re. Most nem ettem csokit előtte, de nem is volt annyira ficánka. De azért mozgolódott, nem nagyon állt meg, csak nem akkora lendülettel, mint ez előtt. Lehet, hogy már nincs annyi helye, mint a 12. héten, amikor még bukfencezgetett. Meg kell enni, olyan édeske. Már van rajta egy kis husi is, nem olyan csonti. Az arcocskája meg teljesen látható volt. Akkora 4d kukit láttunk, hogy anyu elpityeregte magát… A vizsgálat alatt majd be pisiltem, mire mutatta a doki, hogy látom-e, épp a hólyagomat rugdossa. Mondtam, hogy érzem én azt
)) Erős 20 hetes méretei voltak, pedig még csak ma kezdtem a 20. hetet.
Most már jövök majd gyakrabban, mert újra rendben a lakás!
Reni, ne izgulj, én egész életemben nádszál voltam és most olyan husis lettem, pedig diétás kajákat eszem. Ezek szerint én is nagyon hízásra hajlamos lettem a terhesség alatt. Holnap azért elmegyek és megnézek egy terhestornát, milyen is
Én enyhe IR-es vagyok, szóval tartanom kéne a cukorbeteg diétát. De a 12. hét után a gyógyszert is abbahagytam rá
Most fánkot ennék túróspalacsintával. (de vissszafogom magam). Szóval, a doki elküldött jövő héten cukorterhelésesre . Kíváncsi leszek, tuti, hogy azonnal minden be lesz tiltva megint…
Én is álmodtam róla, kislány volt és elég csúnya, mindkettőnktől a legrondább dolgokat örökölte
Hál Istennek, már láttam az arcocskáját és megnyugodtam, gyönyörű…
Napvirág, olyan szépen írtad le, hogy milyen volt a találkozás a babóval, hogy meg is könnyeztem. Hiába, ezek a hormonok
Valijja, Igen, már hallanak a babák minket. Mi vettünk egy ilyen felhúzhatós zenélőt és este elalvás előtt odarakom neki. Rövid kis dallam, de szeretném, ha ez azt jelenté neki, hogy nyugi van. Így ha majd kint lesz, erre remélem lenyugszik
ÉN is olvasok neki
Nagy gratula Emirnek!!!!
Jaj, sajnálom, hogy nem mutatta a nemét, de ne igzulj, a lényeg, hgoy egészséges, bármi is lesz! Én már tudom, hogy fiú és mégis mindig kislány az álmaimban
Pöcök, a párom is ezt mondta, hogy régen volt egy lányhullám, minden ismerősnek lánya született, most pedig teljes fiúhullám van szerinte. Akkor a Kristóf lett a tuti?
ÉN is annyi szuper dologra tettem már szert a teszveszen és olyan árakon…
Littlebaby, uhu előtt én is ilyen parás vagyok
Nekem még mindig csak kicsit jobb az allergiám, pedig már elmúlhatna…
Brita, nekem elég sok lett a gyomorsavam, de hiába lugosít a citrom, semmi savanyút nem bírok enni
Kacsamama, jaj, ne mondj ilyet, hogy már megbántad ezt a várandóságot. Inkább váltsd dokit megint, ez egy elég hülye alak. Nehogy már megalázzon… Nem te vagy az egyedüli pocakos kismami… Na, remélem, hogy ezek után sikerült váltani
Nekem is azt mondták, hogy mindenképpen még a 16. héten kell levenni az AFP-t.
Nálunk mindenki lány a családban, a pároméknél mindenki fiú. Kíváncsi voltam, melyik gének nyernek, hát természetesen az övéi
Ani, izgultam, de végre akkor kiderült, hogy mi volt a gond, forgósbabód van
Remélem a magnézium segített
Nekünk is van ingyenes szülésfelkészítő, de a dokim szerint majd csak később menjek, mert akkor nagyobb élmény és többet is megjegyzek, mint most. Hát, akkor várok még. Milyen volt, mesélj
Hajrá, te vagy az első kislányos a táblában!
Mannogab, én is oltatni fogom magam, nem kockáztatok…
Kisfiúsok: ezt tudjátok? „egyeseknél megjelenik a hason is és az arcon is piheszerű szőr. Ennek oka lehet az is, hogy kisfiút vársz és az ő kis szervezetében a férfi hormonok elkezdtek termelődni, amiből neked is kijut egy kevés. Ne keseredj, ezek a szőrök is kihullanak szülés után.”
Nekem nagyon szőrös lett a pocim. N
Nagyon világos, nem is látod, ha nem fényben nézed, de kis apró égnek álló pihécskék. Nagyon vicces!!!
Ekriszta, én a babaszobával úgy voltam, hogy a falak legyenek kész, a kiságy és a szőnyeg. Az alapok meg vannak, most kezdtem el ráfesteni a motivumokat. Meg akarok majd az egyik falra valami nagyobbat, de most ez így jó volt, most megint hónapokig most szüneteltetem. De annyira jó már bemenni abba a szobába és érezni, hogy ide várjuk
Nem egy rumliszoba, hanem egy szépen kifestett babaszoba. (szekrény kell még, meg lámpa, meg ezer dolog, de azért így is olyan jó már)
ZOrroné, ez iszonyú jó kép!!! A tetra pelenkát hol lehet kapni?
Szia Bea! Ezek szuper eredmények! Nem akarsz a táblába bekerülni?