Sziasztok!
Pénteken lejárt a dupla-babás műszak, de rajtam kívül már csak a lakás volt leharcoltabb, úgyhogy hétvégén sem tudtam benézni
Kicsit kezdjük összekapni magunkat, de nekem senki ne mondja többet, hogy két gyerekkel is ugyanolyan könnyű, mert nem hiszem el
És én aaannyira szerettem volna ikreket (több is van a családban) és most szégyenemre örülök, hogy Blanka egyedül érkezett... De lehet, hogy következőre már bevállalnám, de ilyen friss anyukaként ez még nehéz. Nővéremnek sajnos eléggé fáj még a sebe, így én rohangáltam többet, de persze megérte, mert nagyon aranyosak a babák és szerencsére egészségesek, ez a lényeg!!! Majd rakok fel képeket, csak a nővérem gépén vannak, de remélem holnap elküldi. Aranyosak vagytok, hogy szorítottatok!
Velünk minden ok, estére mindig igyekeztünk úgy hazaérni, hogy időben legyen a fürdetés és ne boruljon a napirend. Sajnos 3-4 napig szenvedtünk hasfájástól is, de lekopogom (kopp-kopp), a gripe water segített! Csak este adok Blankának egy kanállal és minden rendben. Szerencsére eddig a többi étkezésnél nem jelentkezett, ahogy Judyt is írta, valószínűleg a tej zsírosságától is függ. Szombaton a Városligetben sétáltunk másfél órát hármasban, fantasztikus volt!!! Csak ámulok, hogy miket főztök, régen én is imádtam sütni-főzni, de ha jobban belegondolok, július óta csak teát készíteni, vagy melegíteni mentem a konyhába
Még szerencse, hogy Apa is remekül főz és szereti is.
A legfontosabbal kezdem:
Zsoltit, Fannit és Bálintot Isten éltesse a hó- és évforduló alkalmából! Zalánnak pedig hatalmas gratula az elinduláshoz!
Timi, hogy vagy azóta? Ügyes voltál a fürdetéssel
Nagyon aranyos ez a kép, de a dicséret nem csak Apát illeti ahogy írtad, hanem a kicsi fiadat is
Nagyon huncut, biztosan minden balhéban benne lesz már a bölcsiben is! Nálunk is be kellett kapcsolni a fűtést, nem szeretnénk megkockáztatni egy megfázást. Nem lesz egy olcsó szezon, ha ilyen marad az idő
, de ez nem számít ilyenkor!
Sunflow, akkor nálad is beindult a fészekrakó ösztön
Annak idején én is sokat tervezgettem és alakítgattam a lakáson. Kíváncsi vagyok a baba nemére nagyon! Csütörtökön megyek a dokihoz, majd beszámolok, hogy mit mondott fogamzásgátlás ügyben.
Ildi, nekünk van pihenőszékünk. Nem tudom, ki találta ki, de áldassék a neve!!! Fantasztikus, szívesen alszik is benne a pici lány, de ébren is elvan amíg én elszaladok mosdóba, megmelegítem az ebédet stb. Fisher Price szék, ha érdekel a típusát is elküldöm, hogy kb. milyen szerkezet (nem olyan magát hintáztatós, akkor mozog, ha a baba is megmozdul benne és van hozzá játékhíd ami zenél). A hinta is szuper, bár mostanában a szék a sztár, biztosan az újdonság varázsa
Írtad, hogy Bálint megnyugszik a babakocsiban. Ezzel kapcsolatban akartam kérdezni, hogy akkor teszed bele amikor alszik, vagy ott is szívesen elszundít? Sajnos Blanka csak akkor nyugodt, ha elalvás után rakom bele, de akkor ő is elvan benne 1-2 órát. Az Elevitet én is naponta szedem, szerintem a téli hónapok után fogom majd csak ritkítani.
Babaimado, rendbe jött a mellgyulladás? Remélem már jobban vagy! Hogy sikerült a füllyukasztás (én is tervezgetem)?
Judyt, fura lenne ha én adnék tanácsot nasi ügyben, de mivel én is állandó súlyproblémákkal küzdöttem kamaszként, megerősítést nyújthatok: jól csinálod amit csinálsz! Én is kemény leszek ebben a kérdésben, mert az egészségéről van szó. Kitartás, meg lesz az eredménye és később hálás lesz neked. Én is örültem volna, ha ilyen következetesek anno a szüleim...
Judit, remélem minden rendben van Lillácskával! Ami a csípőszűrést illeti, ha nem vagy nyugodt, tudok ajánlani egy magán gyermekortopédiával foglalkozó orvost. Mi nem kaptunk volna időben időpontot a MÁV-ba, így hozzá mentünk és abszolút nem bántam meg!!!
Kriszta, várjuk a híreket az uh-ról! Igazad van, hogy előre vásárolgatsz karácsonyra, most olcsóbb is időben is jobb neked! Mikorra vagy pontosan kiírva? Drukkolok, hogy a lepény körül minden rendben legyen! Cukor kérdésben én is tudok segíteni, bár nekem is Babaimado segített rengeteget abban az időben.