Jó reggelt!
Hát nem tudom hol maradtam le,de csak ezt az oldalt reagálom!
Menion!
Hát végül is vegyes érzelmeim vannak a prog.császárral kapcsolatban,mert ugye jó,hogy elvileg tudni fogjuk az idő pontot (még azért kicsi esély van,hogy nem császár lesz),de félek a vágásoktól.Jaaaaaj nem tudom...........
Jól bevásároltál a börzén,sajnálom,hogy nem tudtam kimenni.Nekem tavasszal is tetszett.
Én abba hagytam magamtól a vitamin szedést a 4d után (persze a dokim tudja),ahol ismét megerősítettek,hogy 1 héttel nagyobb,mint a kora,és ő tényleg nagyobb,nem elszámolás,mert ugye lombik.Így maradt a vas+folsav és a magnézium,de már azt se szedem.Mármint a mg-ot.
Evita!
Jobb később megtudni egy tutit,mint most egy 60 %-ost.
Lényeg,hogy szépen fejlődik!Be vagy indulva vásárlás ügyileg,hogy ennyire szeretnéd tudni?
Nomi!
Tehetnél már néhány képet a babcuccokról!
Én úgy olvastam könyvekben,hogy a sötétbőrű szülők újszölüttjének világosabb a bőre és majd a fény hatására később barnulnak be a pigmentek.De hogy ez mennyire igaz...........
Meg nálatok amúgy is csak apa barna bőrű,szerintem cuki kapucsínó lesz!!!!
Vivi!
Hát én okt 4-én megyek először ctg-re,akkor vesz le hüvelyváladékot,néz méhszájat.........stb.
Orsi!
Ne is mondd én párom is már teljesen kész van,hogy mennyi helyre kell majd mennie,pedig nem is sok,mert azért szerintem mindannyian elintézzük amit tudunk előre.
És mindíg kérdezem,hogy érti-e?És a válasz:"persze" Aha,hiszem ,ha látom,szerintem negyed óránként hívni fog még ha összeírom neki akkor is.
Szupi eredmények,várunk mi is veletek.
Suzy!
Sajnálom a cicát.
Furcsa lehet neked ez a sok pihi-fekvés ennyi munka után.Nekem legalábbis az volt.Én is nyomtam a napi 10-12 órát,aztán hirtelen egyik napról a másikra..............,de hát van miért!!!!!!
Értük mindent!!!!!
Mai vizsgálatosoknak megy a drukk!!!!!!!
Megyek eszek valamit,mert már éjjel is éhes voltam!
Egyébként már este 8-kor ágyban voltam és fél kilenckor már aludtam is,reggel meg 7 körül ébredtem.Igaz,hogy voltam fent éjjel többször is,de csak 5-5 percekre.
Szóval én jót aludtam!!!!!