Új privát üzeneted érkezett!

timejka,
miután kiderült, hogy öldöklöm őket, a doki gondolt erre, és elküldte laborba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem még van aki emlékszik rám...:oops:
Nagyon röstellem, hogy nem tudok jönni, és még egy ideig ez így is lesz, mert eltemet a munka. :?
De tegnap apa megneszelte, hogy már jó ideje nem jártam erre, és lecseszett, hogy azért ez mégsem járja. Tessék hírt adni magunkról! :shock: :lol: Teljesen a szívemre vettem, és most itt vagyok!:oops:

Tehát:
Nálunk pörög az élet, de ugye már csak amolyan 33. hetesnek megfelelő fordulaton. :D Ez annyit jelent, hogy sokszor már attól bőgöm el magam dühömben, hogy meg kell állnom pihenni és nem folytathatom tovább a nagytakarítást.
És ez a folyton érzékeny sírhatnék is rajtam van már :shock: , ami Boginál csak szülés után volt. Apa szerint azért, mert már annyira várom Balázst, hogy egyes tüneteket előbb produkálok már. :D

Bogi körül volt a hetekben fennforgás, nem akart meglenni egyedül a szobájában este elalváskor, inkább üvöltött mint a sakál. Mi meg próbáltuk minél gyorsabban és számunkra is fájdalommantesen megoldani a helyzetet. Emiatt is sokat szenvedett a lelkem/lelkünk.
De talán most már nem kiabálom el, ha azt mondom, hogy pozitív változások vannak!!! :D

Közben 1-je óta ovizunk, és hála égnek még nem voltunk betegek, pedig tavaly 1 hétnél tovább nem bírta sosem. Viszont közeledik október eleje, és az orrmandula-műtét, ami miatt mindenképpen megszakad ez a jó széria. :? A műtéten nem is merek előre agyalni, mert csak azonnal görcsbe rándul a gyomrom... :cry:

A sok negatív írásom ellenére nagyon boldog vagyok! És szépen alakul a házban a rend és a tisztaság is. Ami végre nyugalommal tölt el. :D De persze már várom, hogy lelekiismeretfurdalás nélkül rakhassam le a seggemet.:wink:

Visszaolvasásra nem nagyon van lehetőségem, mert látom itt nem áll meg az élet sosem!!! :lol: :lol: :lol:

Mihelyt kész leszek a házzal, ígérem, hogy jövök gyakrabban, és nem csak magunkról írok majd! (remélem Balázs hagy még majd időt a pihenésre, és még 6-7 hétig bent marad!!!)

Puszi! És mindenkinek szállnak a drukkjaim!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Nem nagy a forgalom! :?

Luczus: Örülök hogy jól vagytok! Milyen rendes férjed van, hogy emlékeztet ránk! :) Hű látom még van 49 nap! Jaj hogy elfog szaladni! Azért pihengessél is, és élvezd ki még a hátralévő pocakos időszakot!

Velem semmi különös, gondoltam írok, mert hétközben nemsok időm van. Mindjárt viszem a lurkót pancsizni, aztán én is összeszedem magam holnapra. Azt hiszem nem is írtam hogy most a doki kétszer akar inszeminálni. Nem értettem pontosan, hogy hogyan is, de talán tüszörepi előtt és után is. Na majd kiderül. ez viszont azt jelenti, hogy két napra kell eljönnöm táppénzre. Úgy utálom, mikor emiatt szólni kell a munkahelyemen. Ráadásul még a pénteki napomat is meg kell szerveznem, hogy sikerüljön odaérnem a megbeszélt időre. Valószínű taxival kell mennem.

Hogy telt a hétvégétek?

Timejka: Veletek mizu? Beszéltél apusoddal?

Kismamik: hozhatnátok pocifotót, had gyönyörködjünk egy kicsit!

Kép
babicsek
 
 

 
 

Rodina,
Köszi az infót a szülésfelkészítőről. Ezek szerint erre még bőven ráérek. :lol:

Agassi,
Elküldöd nekem priviben a Picasa elérhetőségét? Nem tudom hol talállak Titeket. :oops:
Sajnálom kislányod balesetét, nem semmi kötést kapott, de gondolom a tapaszokkal már elégedett.

Kiki,
Szépen lassan elfogynak a bogyóid, aztán már csak azt veszed észre, hogy kismami vagy. :wink: Nem is hallottam még ilyen fogi gátlós lombik megelőzésről (csak ha cisztája van valakinek), de szimpatikus így, hogy rendszertelen a ciklusod. :lol:

Linácska,
Még jó, hogy ott volt az a pár centi köztetek és az autó között. Én mióta terhes vagyok szinte minden alkalommal, amikor kilépek a lakásból megkörnyékeznek a balesetek. Zebrán, ráadásul lámpás zebrán rendszeresen el akarnak csapni, általában a kereszteződésekben is mindig abba az oldalunkba akarnak belejönni, ahol én ülök. :evil:

Timejka,
Szerintem attól záródnak el a petevezetők, hogy szimplán összetapadnak a szövetek, nem kell hozzá semmi különös dolog, persze egy kisebb gyulladás is rársegíthet, amit akár észre sem veszünk. :roll:

Timejka, Mné.
Én a cickát a ciklus 1. napjától ittam és a pé-től pedig a palástfüvet.

Mné,
Sajnálom, hogy tesódtól ezt kellett hallanod. Nekem tudták az ismerőseim, hogy nálunk mi a helyzet, de valahogy mindig úgy érezték, hogy nekem kell először elmondaniuk, hogy abortuszra mennek. Egyiküket meg is értettem, de a másik szimplán felelőtlen volt. Nem értem amúgy miért mondták el egyáltalán?! Mindkét alkalommal mintha kést forgattak volna a szívemben…

Babicsek,
Hajrá szurik! :lol:

Lucuzs,
Milyen lelkiismeretes a párod, hogy már ő zavart vissza ide.
:lol:

i.kata
 
 


Babicsek
Dehogy beszéltem, majd talán ma, ma már nyugodtabb vagyok, már nincs mensis depis hangulatom.

Kata
Én még nem kezdtem el inni a mensi 1 napjától a cickát, mert valahol olvastam, hogy vérbőseéget okoz. Az nem baj, ha elmúlik a bajom akkor kezdem inni, nem?

timejka
 
 


Lányok!
Én úgy tudom, hogy a cickafark tea erős vérzést okozhat, ezért a menstruáció alatt nem ajánlott inni (vagy lergalábbis módjával), ha már elmúlt a vérzés, onnantól nyugodtan.

Timejka!
Hogy vagy? A héten mégy dokihoz ugye? Drukkolok a beszégetéshez!

Babicsek!
De jó, hogy már itt is az inszem! Két inszem is egy ciklusban? Nagyon nem akarja a doki a véletlenre bízni! De így nagyobb az esély! Szuper, drukkolok ezerrel!
Lombikohoz milyen nyilatkozatot kell tenni, ami elriaszt? :shock:

Agassi!
Így már értem a munkanapjaid- pihenő napjaid! Hogy van a Lánykád? Kell még visszamennetek, vagy most már tudod te kezelni a sebét?

Linácska!
És mi lett a petevezetékeiddel? Sikerült átjárhatóvá tenni?

Lucuzs!
Üdvözöljük a férjed! :) Jó, hogy jöttél hírt adni magadról, magatokról.
Sajnálom, hogy Bogi küzd az elalvással, remélem rendeződik a dolog! Viszont jó, hogy nem beteg. Megértem, hogy a műtétre nem gondolsz még, úgysem tudsz mit tenni, max idegeskedni, annak meg nem sok értelme lenne.

Kata!
Itt, a Kaaliban rendszeresen így állítják le az ember ciklusát, hogy aztán ők programozhassák, hogy hogyan is érjenek a petsejtek. Egy havi kötelező, de a dokival azt beszéltük, hogy mivel még két ciklust kellene várni, szedhetem kettőig! Most már egész jól megvagyok vele, elmúlt az émelygés.
Te hogy érzed magad?

Bikfy? Rodi? Agassi? Vius?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hétvégén pisiturizmust tartottunk. :?
Elindultunk szombat reggel (hajnali kelés után) Debrecenbe, és Gödöllő után megálltunk egy mosdónál. Dolgunk végeztével mi indultunk volna tovább, de az autó nem akart. Piros hibajelzést adott, amivel nem szabad közlekedni. Végül kb. 15 újraindítás után sikerült működőképessé tennünk, a hibajelzés is kialudt, de így nem mertünk továbbmenni, szépen hazajöttünk. Ma este visszük a szerelőhöz, kíváncsi vagyok, mennyibe kerül, és mennyire komoly a baj? :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Vius!
Isten éltessen sokáig! boldog szülinapot! :)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok

Kiki nagyon köszönöm

Most jöttünk haza a városból vettem Darinak sapkát meg mese könyvet amiben állatok vannak.

Jól vagyunk bár még taknyosan de már javul.

Még jövök csak Dari a babakocsiban ül anyuéknál vagyunk és türelmetlen!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kikinda,
persze, átjárhatóvá tettek, laparoszkópos műtétem volt, de igazából annyi kellett, hogy altatásban már át tudták nyomni a nyákdugót. Ébren nem akarta a dokim.
Júliusban volt a műtét, augusztusban pihentünk, és utána a 3. hónapban novemberben fogant Levi.

Kata,
vigyázz magadra, bár néha kevés, ha már meg baromkodik az utakon.

Vius,
sok boldog szülinapot kívánok!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska, Timejka! Mindenképp szeretnék átjárhatóságit csináltatni, mielőtt ismét aktuális lesz a projekt; 3 év alatt bármi "elromolhatott" bennem.

Kata! Barom autósból jut mindig mindenhova; a legtöbb, amit tehetünk, h mi magunk maximálisan figyelünk és bízunk a reflexeinkben. Mindjárt dobom a privit a picasa linkkel.

Kikinda! Remélem, az autótoknak nincs nagyobb baja! "Pisiturizmus" bosszantó lehetett.

Vius! Isten éltessen!!! Remélem, Dari és Te is egyre jobban vagytok!

Nálunk megvolt szombaton az összcsaládi szülinapozás...kedves mama bealakított, nagyjából mindenkinek beszólt vlmi "kedveset"; de túléltük.

Férjem nyilván megfertőzte a Gyerekeket, akik tegnap estefelé már nagyon gyanúsan nyugisak voltak. Lázméréskor beigazolódott a gyanúm, meg fájlalják a fülüket is, köhögnek, szörcsögnek. Ma reggel dokinéninél kezdtünk, írt egy csomó gyógyszert, de du. megyünk a fül-orr-gégészhez, aki megmondja, szerinte mit szedjenek. Gyanús, h antibiotikum lesz, csak az nem tuti még, h melyik, ezt a dokinéni a fül-orr-gégészre bízta. Lányom éjjel csomót sírt, reggel úgy aludt másfél órát, h rajtam feküdt. Fiam jobb állapotban van, csak hőemelkedéssel. A héten Zuram meg a Gyerekek is itthon lesznek, én megyek dolgozni. Kicsit sűrű hét lesz...fül-orr-gégész, Emberemnek háziorvoshoz vissza, Lányommal még a balesetin lesz egy kontroll, meg pénteken vissza a gyerekorvoshoz (remélhetőleg csak igazolásért, h jövő 7en mehetnek közösségbe). Remélem, egy jó időre le is tudjuk ezzel a dokihoz járást!

Immunerősítőnek mit adtok a Gyerekeknek, akiknek már van tapasztalata?

Többiek merre?
Vendég
 


Agassi
Ilyen időben meg közösségben, meg ha apa hazahozza a bacikat, akor könnyen elkapják a gyerkőcök. Én a Bencének már adtam béres cseppet C vitaminnal, meg echinacea-t (lehet hogy nem jól írtam) mindkettő bevált. Most csak c vitamint adok neki, bár valamit kéne, csak a Ben ezektől marha sokat eszik. Nem ssajnálom kaját tőle, de azért nem kéne elhíznia sem. Sok-sok gyümölcs. Fülgyertyát még nem próbáltad? Én 2 hetente használom Beninél orvosi utasításra, és tök jó. Kiszedi a csúnya trutyikat a fülből. öhögésre hagymatea, lándzsás utifű, stodal szirup. Én mindig ezekkel próbálkozom meg persze nurofen féle ha lázas, és a végső eset az antibiotikum, de hál istennek nem szokott nagyon kelleni. Homeopátiát nem próbáltad? Bocs, de én nagyon híve vagyok a homeonak.
Jobbulást Nektek!

Vius Isten éltessen sokáig füled érjen bokáig! :D

timejka
 
 


Vius!
Továbbra is gyógyulást Darinak!

Linácska!
Értem, és akkor így Levi spontán baba, ugye?

Agassi!
A hétvégében az is bosszantó volt, hogy már ráhangolódtunk, hogy családdal, barátokkal töltjük az egész hétvégét, ezek után nehéz visszafordulni, és felhívni mindenkit, hogy sajnos mégsem tudunk menni. Az autónál azért én is abban bízom, hogy csak valami piti dolog lesz. Meglátjuk.
Sajnálom, hogy lebetegedett mindenki nálatok (te még talpon vagy?) Gyógyulást nálatok is minden betegnek!

Timejka!
Jó, hogy mondod a hagymateát (te hogy csinálod?), csinálok este a férjemnek, mert ő is beteg lett. Hetek óta fújja az orrát (gyanús, hogy allergia), de most meg már köhög, fullad is pár napja.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kissedi!
Merre jársz? Mi van veled mostanság? Hiányzol ám!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Vius: Nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok!

Timejka: agyon szoríttok, hogy kegyen elég erőd leülni az pároddal megbeszélni a dolgokat.

Kiki: Sajnálom, hogy a hétvégétek nem úgy sikerült, mint ahogy terveztétek. Áttettétek a programot egy másik időpontra, vagy teljesen elmarad a baráti találkozó?

Bikfy: Veled mi újság? Hogy haladsz a gombaöléssel?

Kissedi: Merre jársz? Rég nem láttalak erre.

Lucuzs: Örülök, hogy nálatok minden rendben! Fárasztó lehet a ház körüli sok tennivaló. Pláne 33 hetesen. Nem nagyon csodálkozom, hogy nem sok miden másra marad időd.

Agassi: Jobbulást a gyerkőcöknek és a Zuradnak is!

Babicsek: Kétszer akar inszeminálni? Ilyet még nem is hallottam. És azt lehet tudni, hogy mikor?

i.kata: Hogy haladtok a lakás/házvásárlással? Nézelődtök tovább, vagy most parkolópájára tettétek a dolgot?

Mi most jövünk a konzultációról... Hát, nem vagyok nagyon boldog, de a párom igyekszik felvidítani.
Újabb "kimaradt" vizsgálatok következnek, és egy újabb hónap semmittevés. Ez a legrosszabb az egészben. Na de sebaj, lehetne ennél rosszabb is. Egyenlőre szerencsére úgy néz ki, hogy minden eredményünk stimmel. Már csak egy pár tűszúrás és ultrahang, és talán esetleg...
Kérdeztem a dokit, hogy kehet-e Karácsonyra ajándékbabánk. Sokat kellett unszolni, hogy válaszoljon, de aztán csak kibökte, hogy esetleg, ha a eredményünk jó, akkor igen.
mné
 
 


Hello csajszik!
ÉN megvagyok. Bár időm semmi. Nincs úgy különösebb dolgom, csak napi "átlagos", de mire gép elé jutnék leesik a fejem, és durmolok.
Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de még nem olvastam vissza. Igyekszem. Gyorsan a tényeket.
KÉpzeljétek voltam babalátogatóban uncsitesómnál. Nagyon cuki a kisfiú. Egyébként így első ránézésre nem is látszik rajta semmi. Jó az igen, hogy koraszülött, mert megvan az a jellemző hosszúkás pofija, de nagyon szép fekete szemű, kis édeske.
KÉpem van róla, de a telóm sajna beadta az unalmast (egy földel való tali után :roll: ) így nem tudok most tenni, majd csak ha elhozom a szervízből.
Tudna valaki válaszolni, hogy szerintetek mi a gondom.... Ma azt hittem megjön, be a tampon erre semmi. VOlt egy kis maszatolás, de azóta sincs semmi. 24. napon vagyok. Egyébként korainak tartanám a menszit. REmélem nem lesz ilyen barnázós előtte. Sosem volt ilyenem. Nem igaz hogy állandóan bekavar valami. :twisted: :twisted: :twisted:
Majd igyekszem jönni, de most megyek intézkedni még a júliusi jégverés miatt az egyik biztosítóshoz.

Kép
kissedi
 
 


Bocsi, de Viusnak gyorsan csak írnék:
Gondolom nem baj :wink:
Kép

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok

Köszönöm szépen a köszöntéseket ha időm lesz jövök és írok olvasni szoktam csak írni nem mert mire végig olvasok addigra Dari megunja és üvölt.Most is eppen azt teszi.

Puszi

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Mné!
Próbáljuk két hét múlva megvalósítani a terveinket, ha mindenkinek jó az az időpont is ehelyett a hétvégew helyett.

Babi!
Én már hallottam kétszeres inszemről, ott két egymást követő nap volt az inszem. Kíváncsi vagyok, nálatok hogy lesz. Most is GonalF-fel szúrod magad?

Mné!
Ti hova is jártok dokihoz és mire készültök (inszem, lombik)? Hogy-hogy karácsonyig is alig-alig fér bele? :shock: Megértem, hogy elkeseredtél kicsit. Ez az örökös várakozás nagyon nehéz. De aranyos a férjed, hogy vigasztal!

Kissedi!
De jó, hogy jöttél te is!
Édes lehet a kisbaba!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Vius: Én is nagyon sok boldog Szülinapot kívánok! :)

Kiki: Igen, Gonal-F-ezek. Ma már a negyedik adagolt adtam be. Pénteken eldől hogy hogy lesz. Szerencsére a munkahelyemen megoldódott a gondom, így valószínű zökkenőmentesen el fogok tudni jutni. Viszont így holnap leszek tovább. Hát nem irigyellek a fogigátlók miatt. Nekem is kellett egyszer 1 hónapig szednem, alig vártam hogy vége legyen.

Mné: Nem értem miért megy olyan lassan nálatok a dolog. Nekem nem is volt semmi különösebb vizsgálatom az átjárhatóságin kívül. Vérvétel az volt, meg apusnak spermavizsgálat. Mit vizsgálnak ennyit? :shock: Melyikbe is jársz te? Inszemire készültök ti is ugye?

Bikfy: Merre vagy?

agassi: Jobbulást a családnak. Ezek szerint te jól bírod még. :) Hát nem lehet unatkozni nálatok sem úgy látom. Én azzal bajlódok, hogy nem eszik meg szinte semmiféle gyümit Marci. Nekem is muszáj lesz valami mesterséges vitaminbevitelhez fordulnom. Én egy időben a marslakócskákat adtam neki, meg mikor kisebb volt a Vitacolan-t.

Kissedi: Nemtudom mitől lehetett a maszatolás. :shock:
Nekem a mostani menzim olyan vacak volt, 3 napig tartott és nagyon gyenge volt.

Lehet hogy bennem is bújkál valami, mert az orrom kezd bedugulni.
Reggelente olyan hideg van, majd megfagyok mindig.

Aludjatok jól, szép álmokat mindenkinek!
Kép

Kép
babicsek
 
 


Kikinda,
nem, Levi inszemes baba. Az átjárhatósági utáni 3. inszem sikerült úgy, hogy akkor már semmi gyógyszert nem kaptam, csak a megérlelt egy petesejtemhez bejuttatták a spermákat.

Mné,
nekem rendszeresen két inszemem volt egy hónapban. Pl. ha még nem repedt meg a tüsző, akkor másnap újra csinálták.

Kissedi,
az én tippem: beágyazódásos vérzés :lol:

Nekem holnap fogorvos a program...megint elhalt egy fogam. Már a hatodik, ha jól számolom :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kiki
1 vagy 2 hagymát vízbe megfőzöm és leszűröm, Bence szó néklül megissza, kicsi mézet teszek bele.

Linácska
Kitartás a fogászathoz.

Mné
Nem is tudom igazából, hogy beszéljek-e ezzel a lököttel, vagy csak csináljam a dolgokat, ahogy szeretném.

timejka
 
 


Babicsek!
Nagyon ügyes vagy a szurikkal! Most sikerül buborék nélkül megoldani? Jaj, én most úgy irigyellek! :P De persze nagyon drukkolok is! (Egy átleg ember el se hiszi, hogy itt arra irigykedek, hogy te szurikat adsz be magadnak... :lol:)
Hogy tetszik Marcinak a suli? Tart még a kezdeti lelkesedés? Mikor lesz a szalagavató?

Linácska!
Egy petesejttel? Ez szuper, hogy ilyen jól működött a szervezeted. Így megértem, hogy most spontán szeretnétek kistesót!
Sajnálom a fogdokit. :(

Timejka!
Köszi. TEgnap elmaradt a tea, de majd ma főzök.
Ha úgy érzed, hogy párod mindig elbizonytalanít, vagy lebeszélni próbál, akkor megértem, hogy nem szívesen beszélsz vele a terveidről.

Monic!
Merre vagy? Jól vagytok?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Vius, utólag is boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lina már megvan az ok. Menszi. Ma megjött, holnap már megyek is uh-ra.
Szegény fogad. Sajnálom, én majd 7-én megyek megint, bár akkora jelzi a ciklus a pémet is. Hát már az fontosabb mint a fogam. Majd kiderül a doki mikorra időzíti.
Babicsek mennyibe került a gonal? Ha gondolod priviben is küldheted. Ki írta, a Kaálisok? Mikor mész legközelebb, hátha összefutunk.
Most megyek mert nagyon görcsölök, úgyhogy kicsit bebugyolálom magam.

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Csajok, ne haragudjatok, de én most nem tudok jönni egy darabig. Kell egy kis szünet, egy szusszanásnyi idő. Azzal, hogy a műtét után újra esélyt kaptunk, nagyon rágörcsöltem a dologra. És már magamat is unom. Nincs is más témám, mint a hőm, a gombám vagy nem gombám, hogy sikerült-e vagy sem. Ennél én több vagyok. Ha legyőztem magam, újra jelentkezem. Addig is mindenkinek puszi és mennek a drukkok. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy: Sajnálom hogy nem jössz, de ha készen érzed magad, várunk!Remélem nem sok időbe fog telni!!!!!!!

Kiki: Még lelkes a kis drágaságom. Már nem is bírjuk számolni hány pirosa van. Csillag azt hiszem 7. :D Meg kapott ma az üzenőbe egy mosolygó fejet, mert szépen ebédelt. :) Nagyon büszke magára.
De kell is ez lelkesítésnek. a regelek még időnként nem zökkenőmentesek, nehéz az elválás, aztán már semmi gond nincs, csak az az 1 perc rossz.

A szalagavató, az november végén lesz. Sok az intéznivaló is emiatt.

Kissedi: a Gonal 25310.- volt. Pénteken megyek legközelebb, aztán majd akkor megmondják mikor megint. Hátha összefutunk.
Mondjuk egyre jobban megyek bele a takonykórságba, nemtom így mi lesz, romlanak az esélyek.

Bocsi, de most szaladok altatom Marcimat!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok

Köszönöm még egyszer mindenkinek!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kikinda,
amikor 6 meg 4 petesejtem volt, akkor nem lett babám. Egyből igen.
Nekem amúgy Lili is, meg az angyalka baba is spontán, szóval bízom benne, hogy most is minden ok lesz.

Kissedi,
pedig az én tippem jobb lett volna :lol:

A fogorvos amúgy nálam nem nagy ügy. Valahogy soha nem érzem, amit csinál, vagy ha érzem is, olyan, mintha nem jutna el az agyamig, hogy fáj. Soha nem is kérek injekciót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Köszönni jöttem, pontosabban elköszönni....

Sajnos a 18. hetes uh-on nagyon rossz híreket kaptunk, így a genetikus a terhesség megszakítását javasolta. Ma beszéljük meg a saját dokinkkal a részleteket, de nagy valószinűséggel ő sem fog mást javasolni.
A picinek végtak problámái vannak, sajnos térdtől lefelé halmozottan és a gerince aljánál is gond van.

Köszönöm hogy végig mindenben támogattatok!
A háttérből, még ha nem is fogom egy jó darabig olvasni az írásaitokat, nagyon drukkolok minden kismamának és leendő kismamának!
i.kata
 
 


Kata! Nem szoktam ide írni,de most valami miatt éreztem,hogy olvassalak Titeket. Nagyon sajnálom,megszakad a szívem érted,a háttérből nagyon drukkoltam nektek. Veled érzek és sok erőt kívánok...Ha bármiben segíteni tudok...Annyira sajnálom!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok

KAta nagyon lesúlytott a hír percekig csak ültem a gép előtt és néztem magam elé.
Nagyon nagyon sajnálom.Nem is tudok mit írni nem tudom szakban elmondani mennyre sír a lelkem miattatok!
Sok erőt kívánok és ha majd egyszer úgy gondolod hogy már elég erős vagy várunk vissza!!!
Ölellek millió puszi!

Vius

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kata!
Húúú, nem is tudom mit mondjak, szívből sajnálom!!! Annyira drukkoltam, hiszen Ti aztán megküzdöttetek a babáért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata!
Ez felfoghatatlan! Nem találom a szavakat! Nagyon sajnálom! Ölellek, lélekben veled vagyok, és imádkozom értetek. Kapaszkodjatok egymásba a férjeddel, most nagy szükségetek van egymás támogatására! Kívánom, hogy fel tudjatok állni ebből a helyzetből is!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok,

Kata,

nem tudom szavakba foglalni, hogy mennyire sajnálom :cry: :cry: Ez döbbenet. :cry: :cry:
Nem is tudok mit írni, mert ebben a helyzetben nincs szó amely vigaszt adna. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom! Őszinte részvétem!
mné
 
 


Kata: Jaj Istenem. Mire kell jönnöm. Ez hihetetlen. :x
Nagyon sok erőt kívánok nektek, hogy minél hamarabb feltudjátok dolgozni ezt a tragédiát. Nem is tudom hogyan lehet..... felfoghatatlan.
Pedig annyira jó volt már minden. Távolból ugyan, de lélekben veletek vagyok én is, és várunk nagyon vissza ha úgy érzed van erőd jönni.
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
babicsek
 
 


Kata! :cry: :cry: :cry: Vérzik a szívem értetek. Erre nincsen szó... Percek óta futkos rajtam a hideg, nem bírok észheztérni... :cry: :cry: :cry: Ölelésem küldöm, és kívánom, hogy a napok-hetek-hónapok enyhítsék a fájdalmatokat.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Katusom!
Percek óta gondolkodom, hogy mit írjak. Nem tudom, ilyenkor lehet-e mondani valamit. Vérzik a szívem. Őszintén, tiszta szívből sajnálom. Ölellek. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata :cry: :cry: :cry: Sajnállak nagyon.

Babi nekem ma mondta a doki, hogy mivel jól reagáltam a clostira, csak véknyította a mnyh-t, nem e próbálnánk injekcióval.
MOndom ha nem drága. Azt mondta 75 egység elég lenne az olyan 60 ezer. Na marad a closti.
most megyek mert apinak elszállt az agya!!!!!!!!!! (főzne)

Kép
kissedi
 
 


kissedi: Nekem csak 37,5-et kell adnom. Ezért elég 1 Gonal toll. De ha a clostira jól reagáltál nem értem miért akar 75-öt adni. Először ki kéne próbálni szerintem a 37,5-el. Lehet hogy az is elég lenne neked is. És mikor mész megint?

Kata: Állandóan az eszemben vagy! :shock:

Kép
babicsek
 
 


Kissedi,
egy gonal F toll 300-as. Nekem is 75-öt kellett szúrni, 4-szer, kétnaponta. 2,4,6 és 8. napon. Így pont elég az 1 toll. Mivel túl van töltve, kicsi marad is benne. Az meg 25000

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Kata drága! Csak ülök és bambulok magam elé, mióta visszaolvastam...döbbenet és mélységes szomorúság van bennem. Kívánom, h kapcsolatotokban megerősödve gyászoljátok el ezt a Babát a Férjeddel, s minél előbb, amikor már elég erősnek érzed magad, visszatérj hozzánk! Várunk Rád!

Bikfy! Te is tedd helyre a dolgaidat, s várunk vissza!

Babicsek! Manócskádnak csak így tovább; a reggeli pár perc keserv után kell a sok pozitív megerősítés is, kis ügyes! :)

Kissedi! Nektek egy nagy kalappal az új ciklushoz!

Enyémek ma már egészen jó színben vannak, még hőemelkedés se volt. A fül-orr-gégész szerint Fiamnak torokgyulája, Lányomnak kezdődő középfülgyulája van/volt. Hétfő du. megyünk kontrollra. Mandula műtéteket nem tartja indokoltnak egyelőre.

Timejka! A takonykórt kb. 1 hétig homeo-val kezeltük itthon, aztán hazahozta a Zuram ezt a virnyát...és úgy tűnik, felülfertőzte az előzőt; így mivel 2 doki egymástól függetlenül is antibiotikumot javasolt, ráadásul ugyanazt, elhittük, h kell. Most propoliszt kap mindenki immunerősítőként, ill. vitaminokat. Az oscillococcinumot szedjük hetente, amíg ki nem tavaszodik ismét.
Vendég
 


Kata
Nem jutok szóhoz, kétszer elolvastam, amit írtál. Nagyon-nagyon sajnálom. Kitartást kívánok Nektek! Várunk vissza!

Agassi
Most már értem. A propoliszt én is szedtem. Akkor jó "erősödést" Nektek! :D

timejka
 
 


Babicsek: az első konzultáción, ami több, mit 3 hónapja volt, elmondta, hogy milyen vizsgálatok kellenek. Nálam is volt vérvétel, tüdőszűrés, rákszűrés, a férjemnél pedig spermavizsgálat egyszer az intézetben, mivel nagyon rossz eredmények jöttek ki, ezért elküldött minket az andrológushoz, ahová nem volt egyszerű bekerülni. Kiderült, hogy nagyon is jók a férjem leletei. Miután minden eredmény a kezünkben volt, új időpontot kértem, második konzultációra. És akkor kiderült, hogy mik azok a vizsgálatok, amik kimaradtak (illetve ne m is említett) az első konzultáción. Ígx most megint vérvétel, emlőultrahang, és hormon. De ugye az ultrahang és a hormon vizsgálat az csak meghatározott napokon lehet, így most várjuk a 20. napot. Nektek is volt emlő ultrahang? És nektek is csak a 5-9 napon voltak hajlandóak megcsinálni? És a hormon nálatok hogy ment? Minket most az antsz-be küldött, ahol 7 nap mire megvannak az eredmények, és még persze fizetni is kell. Nincs valami olyan hely, ahol egy kicsit gyorsabban megy ez? Úgy érzem, hogy meg kell tanulnom türelmesnek lenni, de egyenlőre nem megy.
Ma már egy kicsit nyugisabb vagyok. Végülis ezen a +1 hónapon nem múlik semmi. Ja, és persze még az átjárhatósági is hátravan, de ennek az időpontját majd csak október 25-én tudom meg, ha jók az eredményeink, mert akkor megyünk a 3. konzultációra. Tudtok nekem még esetleg abban segíteni, hogy milyen egyéb vizsgálat van még? Nem szeretném, ha kiderülne még valami „elmaradt” vizsgálat…
Előre is köszönöm szépen!
mné
 
 


mné: Hát csak nézek nagyokat. :shock: Engem nem küldtek emlőUH-ra, meg idáig Ántsz-ben sem voltunk. Most kicsit összezavarodtam és azt kérdezném, hogy nem inszemi lesz nektek is? Mert a lombikhoz viszont nekem is mondták, hogy kell HIV meg hepatitisz szűrés, amit az ÁNTSZ csinál. De az inszemikhez nem kellett semmi ilyesmi, csak: Apus spermavizsgálata, neki hormon, meg nekem is, de nekem eddig csak 3. napit néztek vérvételen, sosem volt olyanom, hogy a ciklus vége felé. Mondjuk ezen már régebben is csodálkoztam, hogy miért nem. Na mindegy.
Szóval a lombikhoz még chlamidiát is néztek, meg volt rákszűrésem és nyáron volt 1 éve, hogy voltam röntgenes átjárhatóságin. ezen kívül semmi egyéb vizsgálatom nem volt.
Nekem az átjárhatóságival szerencsém volt, mert szinte egyik hónapról a másikra megcsinálta a nőgyógyászom.
De tudom hogy nagyon nehéz ez a várakozás, én is így vagyok vele. De mindig van valami kis vizsgálatod, ami egyre közelebb visz a nagy eseményhez.

És hogy hogy ennyire eltérő véleményt alkottak a férjedet illetően? Bár mondjuk a fiúk tudnak ilyet produkálni szerintem, hogy egyszer jó egyszer meg nem a spermakép. Az én férjem is tud ilyeneket produkálni. :?

Most szaladok, mert 4-re a suliban kell lennem Marcimért. Még jó hogy itt van a suli egy köpésre.
Még jövök szerintem.

Kata: Nem mész ki a fejemből, nagyon sokat gondolok rád. :(

Kép
babicsek
 
 


Babicsek: De mi is inszemre készülünk, de ugye ez csak az átjárhatósági után derül ki. Egyenlőre minden eredményünk jó.

A férjem hogyan produkált merőben ellentétes eredményeket? szerintem inkább az elsőnél nem vizsgálták meg rendesen... Azt mondták először, hogy lassú, és szerkezethibás. A második alkalommal kiderült, hogy bár tényleg lassúak a katonák, de azért, mert sok van összezárva kis helyen, és nem tudnak mozogni. :oops: A szerkezethibát pedig második vizsgálat alkalmával már nem jelezték. Minden további nélkül megkaptuk az andrológustól a szakvéleményt.

Megkérdezhetem, hogy Ti melyikbe jártok? Mi a Dévai Intézetbe. Nőgyógyásztól is lehet kérni az átjárhatóságit? :shock: Hogy ilyeneket miért nem tudok... Kicsit kezdek kiábrándulni.
mné
 
 


Mné: Nekünk úgy volt, hogy én vagy fél évig simán anőgyógyászhoz jártam, ő felírta a clostit, aztán aktuális időszakban mentem tüszőmérésre, majd mikor jó volt a tüsző, írt fel tüszőrepesztőt és megmondta a frankót, hogy mikor kell házaséletet élnünk. Szóval ezt is felírta. :oops: :D Miután egy fél év alatt sem lett eredmény, így mondta hogy jó lenne megnézni hogy átjárhatóak e a petevezetékek, így azt is megcsinálta.

Mi a Kaáliba járunk.

Most szaladok, elmegyünk még biciklizni.

Szegénykémnek fáj a foga, de nem voltunk még fogászaton. Pityeregve jött haza. Pedig el kell majd mennünk, mert ez nem fog elmúlni.

Kép
babicsek
 
 


Jobbulást kívánok Marcinak!
mné
 
 


Mné: Köszi. Na mégsem volt bicajozás, mert elég nyűgi. Keresni akartunk egy ügyeletes gyerekfogorvost, de miért is lenne. Pedig jó lett volna most elvinni hogy túl lenne rajta szegény. adtam be neki Cataflamot, most attól jobb lett.

Egy dokival beszéltünk, aki szombaton elvállalná, de mondta, hogy mivel ő már nagyobbacska, így beszéljem meg vele, hogy mi fog vele történni. Mondjuk ezt teszem délutántól, de látom hogy parázik szegény. Mert ha összecsukja a száját és nem hajlandó kinyitni, nem tud vele mit kezdeni.

Hát nemtudom hogy mi lesz, mert elméletben megértette, de ott nembiztos hogy e szerint fog viselkedni. :roll:

Kép
babicsek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: