Új privát üzeneted érkezett!

Szisz!
És abban a pelus csomagban hány darab volt?

Navi!
Hát, szerencsére mi nem ilyen pelus tortát kaptunk. Bár ez lesz a pelusok sorsa!
Én nagyon ritkán csuklom, Kittike sem egy csuklós fajta!

Henne!
Sajnálom az autóbalesetet! Nem is tudtam, hogy ilyenkor kötelező az oltás.

rodina74
 
 


szisszka,

máris szimpatikus vagy a hozzászólásod alapján
én sem a fagyasztással kezdtem a babavárást.....
talán 4 szem barackkal és egy fél tökkel elbírunk majd, legfeljebb adok belőle a szomszédnak is :idea:

Kép
rékamamaja
 
 


Pelus: a kórházban tényleg nem fogtok még annyi pelust elhasználni, mint akkor amikor már otthon lesztek. Amit a védőnő mond, hogy 6-8 darabbal számolj egy napra, az az otthoni mennyiség. Gondoljatok csak bele, a tejci nem azonnal fog beindulni, hanem csak a 2. 3. vagy 4. napon, addig meg csak a minimális (de annál értékesebb) előtejet szopizza a baba. Bencénél naponta 2-3 db pelus fogyott a kórházban...

Nekünk a Pampers vált be a kezdetektől fogva. 3 éve még nem volt gumis oldalrésze, sokaknál azért folyt ki hátul, de kb. egy éve változtattak rajta és most már mindkét oldalán hosszú, rugalmas gumicsík van, így jobban hozzá lehet igazítani a baba alakjához.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Vikoo, köszi a fiacskám nevében is! :) óvatos vagyok egyébként nagyon, de még tök jól bírom a vezetést, meglepően, ráadásul Benivel semmit nem vezettem, mert fostam, most meg, semmi! na jó, nem nagyzolok, mert nincs mire, csak jó érzés, hogy nem vagyok a volán buszhoz, és egyéb rokonokhoz kötve, egyelőre! persze lassan én is leállok, és inkább gyalog megyek mindenhova, de azért most még jobb így, főleg, ha Benit is vinnem kell...

Szisszka, örülök, hogy jobban vagytok, meg, hogy végre kipihizted magad!

tegnap én is rákérdeztem, hogy akkor mizu, és mondta a doki, hogy 4-5 hét múlva menjek, ez lesz okt. 21-én, akkor veszi le nekem is a tenyésztéshez a mintát, és akkor lesz manuális vizsgálat is, már most beharangozta jó előre! :)

egyébként csodálkoztam is a csajszi kérdésén, hogy 2 hetente járni!? hát ez Beninél sem volt divat, bár lehet, hogy a magánrendelésen ez így megy, hogy még a végén is jól lehúzzák az embert... ez a privát véleményem, és persze tisztelet a kivételnek! :)

na, akkor majd beszámolsz, hogy milyen volt 2x is doki, és szülésznő nélkül szülni! én is így tervezem!

kuki gondok! Beninek szerencsére nagyon jól működik, pedig picinek nem piszkáltam neki. 1 éves volt talán, mikor a dokinéni a tanácsadáson megleste, aztán én is próbálkoztam itthon, de nem nagyon engedte, így a védőnőt kértem meg, hogy nézzen már rá, de még mindig szuper volt. azóta kb. minden fürdetésnél, ha csak nem apa fürdeti, hátrahúzom neki a bőrt, de nagyon szép, szinte teljesen elvált már a bőr. szóval ezt megúsztuk azt hiszem! ;)

kajákkal kapcsolatban, miután kiderült, hogy jár a cafateria erre az évre is időarányosan, mivel ugye most szabin voltam, illetve már betegállományban vagyok a szülésig, így azt kértem. mi is házhozszállítást fogunk kérni az első két hétben tuti, meg esetleg néha pizza rendelés, vagy meki... :P

unokatesódék sztorija nagyon vad! én is félek ettől... persze mindegy, de már annyi lányos cuccot beszereztem! és ráadásul nekünk eddig még csak 1x mondták tuti lánynak a 4D Genesisben...

Ebba, nem semmi soványság voltál! én is 173 cm körül vagyok, az álomsúlyom a 71 kiló volt, valamikor, kb. ovis koromban... :D

majd ismét ez lesz a cél, de csak szopi után!

Rodi, köszi a Beni dicsit! tényleg cuki, ahogyan megfogalmaz dolgokat, annyira bírom. ha lesz egyszer róla videó, mert próbálkozom felvenni, akkor megmutizom, csak persze nagyon rafkós, és, ha látja, hogy produkció van, akkor elkezd bohóckodni! :)

sudocream-mel kapcsolatban tényleg csak vékonyan, és végszükség esetén! főleg, hogy minden baba más, nem biztos, hogy egyféle képpen reagálnak rá! szuper jó, de tényleg erős cucc!

Angie, jó, hogy jöttél! jajj, ez az influ, meg látogatási tilalom! pont erről beszéltünk mi is apával, bár neki szent meggyőződése, hogy az influenza január-február körül tetőzik... egyébként én tavaly beoltattam magamat és Benit a h1n1 ellen... hogy ez az oltás véd-e még most, azt nem tudom! :(

Henne, gratula a dolgozathoz! már le is adtad? vagy ma van a határidő???

kíváncsi lennék, hogy férjednek, mint szakmabelinek mi a véleménye a figymaszűkületről, de itt a védőnő, és gyerekdoki is azt mondja, hogy 2-3 éves koráig semmit sem kell tenni vele, mert vagy rendbejön addigra magától, vagy, ha nem, akkor a tornáztatással sem menne, és mindenképpen beavatkozás kell...

nekem a kiscsajom már nagyon régóta fejvégű, talán az elejétől, bár lehet, hogy volt más pózban is, de uh-kkor mindig így feküdt!

alvás nálam is egyre neccesebb, és, hát lesz ez még így sem! azért még 2 hónap van nekem!

Kinga, neked is köszi a dícséretet, de látom, nektek lánykából van már otthon egy csodaszép és most jön a hugika is! :)

Freestyler, hát, ezzek a mély rész hamar nem kell kijelentéssel vitába szállnék! :) nekünk Beni még 1 évesen is csak babakocsiban volt hajlandó elaludni, ott altattuk, és úgy tettük a helyére át. szóval örültem, hogy a Bergont vettük, mert annak legalább kényelmes volt a vízszintesre döntött hossza. vannak kocsik, amik 60cm-es mózessal vannak kint a piacon, köszi, a gyerekem annyival született! :) de persze jó lenne egy szuper járgány, de az itteni utakra nem ruháztunk be 100e-s kocsira, és most sem tennénk!

de mondom, tökéletesen megértelek, és igazad is van, csak vannak kivételek, pl. mi, vidékiek! :)

Aranyoska, kitartást a végéhez, neked már nagyon közel van...

Dorka, nagyon jók lettek a fotók, iwiw-en már láttam őket tegnap! :)

Rabbe, sajnálom nagyfiad. remélem, hogy semmi komoly gond nincs, de a kivizsgálás semmiképpen sem árt! legalább megnyugszik mindenki!!!

boldog névnapot!!!

Gyancsi, szuper Lilike rezidenciája! nagyon ügyesek vagytok!!! ez a tároló zacsis cucc még most is akciós? anyuék kint vannak, holnap jönnek reggel, lehet, hogy bezavarnám egy ilyenért! mekkora a mérete? meg tudnád mérni? csak, mert nekem is jó lenne az ágyneműket benne tárolni, szóval belefér, mert a képen nem nagyon jön át :S köszi előre is!

Mikegirl, neked is jobbulást! Adélka szép súlyban van, remélem, hogy idejében beindul magától a dolog, ha előbb, akkor előbb, de mindenképpen úgy, ahogyan szeretnéd! ;)

Rékamamája, hát, szerintem nekünk most mázlink van, a kizárólagos szoptatás után, 6 hós korban lehet elkezdeni (nagykönyv szerint) a hozzátáplálást, addigra meg már május, akkor jönnek a friss finomságok! én a Beninél nem fagyasztottam, pedig ott lett volna értelme, mivel februárban volt fél éves! ez az én véleményem! :)

baba neme kapcsán én is mindig ezzel szembesülök... "inkább lánynak mondanám", köszi!!!

Ritya, nektek is jobbulást!!!

Navi, mennek a drukkok, és no para, minden okés lesz! rémálmaim nekem is vannak, voltak, de ez is terhességi tünet! az ember arról álmodik, ami napközben jár az agyában, pl. szorongsz az uh miatt, hogy minden okés lesz, és akkor álmodban bekombinálsz valami szörnyűséget, de nem lesz semmi gond, hidd el!!! már mindjárt vége, és kint lesz a kismanó!

kórházba pelus lányok, 1 csomag newborn pelust vigyetek. ha azt számoljátok, hogy bent vagytok mondjuk 3 napot, akkor naponta 6-7 pelus elég bőven, főleg, hogy még nem is fognak annyit enni a picikék, ha meg tovább kell maradni, bár ne legyen rá szükség, akkor apa még hozhat be. egyébként pedig a csecsemősök adnak pelust, csak mégis kérik, hogy vigyünk be, és mikor mi tesszük tisztába, akkor a saját pelusunkat használjuk! ez a Szt. Imrében így volt anno...

durva, hogy mennyit termeltetek 1,5 nap alatt! kiakadtam! :(

és akkor gyorsban a végére! kicsi babókánk jól van, meg én is, bár vizsgálat nem volt, szóval csak az uh-t mesélném!

minden a legnagyobb rendben, bár picit nagyobbak vagyunk, mint kellene... 30+2n volt 31+5, közel 2,2 kg-ra saccolja a gép, és már most 29 cm-es a buksikája... Benié 36 volt születéskor, szóval ismét egy nagy babánk lesz, ez már most látszik! ;) nemét most is csak tippelték, de tuti lány, nem is gondolok másra! édes pufi pofi már, persze egyből bújt, mikor uh-ta a néni, így csak egy pillanat erejéig tudta megmutatni az arcocskáját, azt is félig a kezével kitakarva! tiszta Beni, kivétel a szája! :) na. majd meglátjuk, ha kibújik! én azért tervezem, hogy, ha nem muszáj, akkor legalább 38.-39. hétig tartsunk ki, persze baromi nehéz lesz, de mégiscsak jobb lesz úgy neki! nem kívánok 48 óránál sokkal többet kórházban tölteni, Beni így is iszonyatosan fog hiányozni, már most sírok előre... :(

na mentem, mert elültem a fenekem, és bár még biztosan lehetett volna mire reagálni, de így már a türelmem is elfogyott! bocsi!!! :)

sophie27
 
 


Rodina
Szerintem huszonvalamennyi volt benne, ha jól emlékszem. A 3-6 kg-sat vettük anno Marcinak.
Én most abból a pampersből viszek szerintem, amit Emesétől (Aranyoska) vettem. Arra gondoltam, h beteszek 20 db-ot, az sztem elég lesz!


Az első pelust a kórház adja ugye. :) Aztán a csecsemősök csinálják sztem az első pelus cserét, mert az első kakit jegyzik, h mikor volt. (elvileg az első 24 órát majdnem végig szundizzák a picik) Meg fürdetéskor is ők adtak pelust Marcira. Az első pár napban annyira nem jellemző, h folyamatosan pelust kéne cserélni a babókon, én szopi előtt cseréltem Marcin pelust. Szerintem otthon válik intezívebbé a dolog :D

szisszka
 
 


Sophie
Én bízom a legjobbakban szülés ügyben, úgy vagyok vele, h ha elsőre is tök jól össze jött minden, most sem lehet másképp :D Kifogom a jófej dokit és szülésznőt és megint csudikönnyű szülésem lesz :D Lényeg a pozitiv hozzáállás. :D
Én úgy tervezem, h rendeljük a kaját, a teletál ételfutárral próbálkoztunk legutóbb és náluk jó volt a kaja :) csak hiányzott már a főzés, de most is tervezem, h rendelünk majd a közeljövőben :)
A mélyhűtöttet nálunk a fiúk nem ennék meg, jah, meg nem túl nagy a mélyhűtőnk. Na és persze a pizzarendelést is igénybefogjuk venni (bár volt, h amiatt volt pocakfájása marcinak...)
Jajj, de jó, ti szerencsések vagytok akkor a kukival. Nálunk kész szenvedés volt :( és még ki tudja mi van hátra :(
Gratula a huginak, szép méretei vannak! :)

szisszka
 
 


na nekem félévesen a legnagyobb mózesben sem fértek el... ill. onnan, h fordultak, nem is tettem őket, nehogy kimásszanak. :)

Bergonunk is volt, ha nem kell betenni autóba, jó az, de összecsukni, meg emelgetni... na és anno nem vízszintes volt az alja, ez hasonfekvős gyereknél nem tuti.

freestyler
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak mindenkinek szép hétvégét szeretnék kívánni, ma jönnek Anyuék így nem leszek a hétvégén :wink:

Mindenki vigyázzon magára és a pocaklakókra :D

Ja valaki tud valami esetleg Maccsékról???Ha jól tudom tegnap nézték megint a kismacskákat.....

Na rohanok!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!
Igen Gyancsi, tegnap nézték az áramlást (flowmetria), minden változatlan, nem romlott a helyzet, tehát egyelőre mehetünk tovább.
Jelszó: minden nap ajándék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt magzati szív Uh, ott is minden változatlan. Ctg-k jók, így menetelünk napról-napra. Kedden megyünk újra flowra és azt hiszem csütörtökön mérik is (biometria) Őket.
puszika :wink: :D :D

Maccs
vörösmacska
 
 


jellemző... mikor van időm, jövök, meg nézem rendszeresen a fórumot, tuti alig van valami mocorgás! :)

Macska, örülök, hogy minden okés, nekem is eszemben volt, hogy rátok kérdezek, de a litániámból mégis kimaradt! :(

továbbra is mennek a drukkok Kittikének!

Gyancsi, szép hétvégét, köszi a privit!

Szisszka, valahogy én is így állok hozzá, bár kicsit aggódom, mi van, ha 5 kilósra hízik a kis drágám!? :roll:

free, igen, nálunk is kifordult, stb. stb., de ebben azért simán elfért, mert nekünk van hozzá egy felcsatolható rész, ami még meghosszabbítja a kocsit, szóval jó volt sokáig! ráadásul Beni sosem volt kicsi gyerek, és mégis! ;) ezért is szeretjük nagyon!

rékamamája, szerintem félreértetted Szisszkát, bár szerintem ő is meg tudja védeni magát! :)

sophie27
 
 


ja, és jó hétvégét mindenkinek!!! csodaszép időnk lesz... NEM! :(

de, ha tehetitek, moziünnep van, olcsó jegyárakkal! hajrá!!!

Eta, nem hívtál! remélem, hogy semmi gond nincs! holnap mi megyünk (végül apával), tuti délelőtt, jó lenne összehozni, mert akkor nem lenne kerülő a párodnak sem, stb.

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!

Ez a nap nehezen telt....Andrisnál most itt van az egyik barátja, nem zavarom őket, kint cigiznek meg dumálnak az erkélyen.

Sophie, Boldog Névnapot szeretnék kívánni!!!!!!!!!!!Még mindig
nem mondják tutira, h. kiscsajszi?ÁÁÁ...lehet, h. mindig így csinálják nem?
Biztosan a pocakodban marad min. a 38.hétig, csak így állj hozzá!!!

Rodi, a legjobbkor jött ez a költözés...Remélem nem keveredik el semmi!!!

Navi, nekem is hasonló gondjaim vannak, túl sokat agyalok!!!

Szisszka, Csillag, Sophie köszi a pelussal kapcsolatos tippeket!
Ezen már én is agyaltam!!

Szisszka, én is így állok a szüléshez, mint te, vagyis szeretnék :)
Én még a kaja dolgon nem is gondolkoztam.Szerintem értekezem Andris anyukájával, hétvégenként ugye mindig ott eszünk. Szerencsés vagyok!!!

Csajok, nekem anya azt mondta, h. ha beindul a szülés ő azonnal ott akar teremni a kórházban, de nincs autója.Megkértem ma apósomat, h. hozza be, és megígértettem vele, ha eljön az idő, akár hajnalban is, ő odahozza az anyukámat.elég hülyén hangzik...
Csak mi lesz, ha épp munkaidő lesz, anya eljön, de ő?
Na, mindegy most ezen agyalok!

Lepihenek, mert olyanok az ujjaim, mint valami virslik....

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Jó reggelt Lányok!

Tegnap egész nap fősulin voltam, és teljesen megmakkantott.
Nagyon túlélő üzemmódban vagyok már, még egy hét, amíg dolgozom, és addig semmi nem megy, főleg nem a fórumozás.

Rodina,
én az 56-osnál nagyobb méretű babaruhákat vinném, meg a zoknikat!
De ugyanaz a gond, mind Rabbe-val, hogy hiába foglaltam le nála is a cuccokat 2 hete, amíg dolgozom, semmit nem tudok intézni, utánamenni, elhozni, stb! :cry:
Rabbe-val elméletileg "egyszer" a 2-es metró valamelyik belvárosi megállójában fogunk bizniszelni. Ha neked megfelel, tőled is hasonlót szeretnék kérni. Kérlek mondd meg az árat.

Vettünk egy babakocsit, azt a narancssárga-fekete BBY-t amit pár oldalllal hátrébb itt hirdetett egy lány. :D Csak szükség esetére kell, mert anyám kifizette, de elkötelezett hordozók vagyunk apával együtt, és ahová csak lehet, kötve visszük majd a kis "majmunkat" :lol:

És megvan a 2db hordozókendőnk is.

Megkaptuk a kiságyat, utazóágyat, kádat, légzésfigyelőt, kezd elég jól összeállni a cucc.
Na, ideje is így 35. hét tájékán...

Babaruha mosás már csak jövő hét utáni héten, amikor nem dolgozom. Addig semmi nem megy... :cry:

Jövő héten megyek még Hódmezőre anyámhoz meg barátnőzni, szülés előtt utoljára.

Mindenkit puszilok.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka, ne agyalj! :D Mondom én.... :oops: Igaz, h. zizin mentem a vizsgálatra, de igazából felesleges előre aggódni olyanon, ami még meg sem történt és lehet soha nem is fog!

Megjártuk a dokit, minden okés!!!!! :D Úgy örültem! Nyunyóka 1,7 kg körüli, BPD 83, stb... szóval pont egy 32. hetesnek megfelelő... a'sszem nem lesz óriásbébink, aminek örülök! Fejfekvésben van, a májamat a kis lábával tartja, ha éppen nem a gyomromat rugdossa! :D
Sokszor olyan érzésem van, h. nem elég neki a hely, amit biztosítani tudok :shock: Méhszájam totál zárt, úh. doki nem aggódik a keményedések miatt... bár nekem elég kellemetlen :roll:

Most ennyi voltam, megyek ebédelni, mindenkinek szép hétvégét!
Pusszancs!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


sziasztok!
csak gyors bekuk, de látom itt is hétvége van :-D bizti mindenki a bababörzén nyomul :-D

Eclips: aztaaaa! hogy te még tudsz dolgozni!! le a kalappal! elhiszem hogy már kivagy, de kitartás!!! épp akartam kérdezni, hogy nem kell-e egy kenguru, d e a legegyszerűbb fajtából, rózsszinű, nyuszimintás... de látom elkötelezett hordozók lesztek, akkor tényleg jó választás a kendő és látom már kettő is van. Szóval ha nem tartasz igényt a kengurura, akkkor felajánlom aki szeretné, viheti :-)
Navared: gratulálok a jó eredményhez! nem is baj ha nem olyan nagy a bébi, hisz inkább kint nőjjenek meg :-D de bevallom én nem hiszek az uh mérésben, mert a fiamnál egyeltalán nem tudták betájolni....


Még most várjuk a vendégeket, a lakást puccba vágtuk, Ádival kókusztekercset készitettünk és már kel a német perec tésztája is, még gyorsan kisütöm és készen vagyok. Anyum csinálja a babgulyást....
Mostanában én egyre több energiát érzek magamban, de aztán hamar elfáradok... de aztán kis pihenés és újra erőt érzek magamban a következő fordulóhoz :-D Most mióta tudom, hogy teljesen zárt a méhszáj is, így még "legénykedek is, kevésbé kimélem magam, de azért ésszel :-D Viszont ha mennem kell valahová, olyan lassan közlekedek mint egy nyugdijas azért ez egy kicsit zavar. :-D

rabbe78
 
 


Rabbe, köszike! Na ja, nem lehet tudni, h. valójában mekkora, de azért ad egy támpontot...
Német perec? Az milyen??? Én is, én is! :D
Babgulyás, na az nem megy mostanában... pedig imádom, de nagyon kell vigyáznom, mit eszem!
Pörgés, most én is jól vagyok, de muszáj ésszel lennem, mert nincs határozott átmenet a pörgés és a kimerülés között... aztán ha nem otthon vagyok, akkor kellemetlen érint! :?
Én mától teknősnek apoosztrofálom magam: olyan lassú vagyok, ha menetelről (főleg fel a 4.-re) van szó és még teknőm is van, csak nem a hátamon hordom :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eclipse!
Tied a ruhacsomag! Ha jól emlékszem, te valahol a XIII. kerületben laksz. Ha össze tudunk beszélni, akkor én akár kocsival is el tudom dobni neked a cuccokat, mert nem lakok onnan messze! Ja, és persze ingyen van! Én úgy sem használnám, és csak a helyet foglalja. Örülök, ha jó helyre kerül, ezért is raktam ide fel.

Navi!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt! A keményedések ilyenkor már természetesek, hisz készül a méh a szülésre!

Rabbe!
Néha én is úgy megyek, mint aki….. (gondoljátok). Sőt, néha úgy pingvinezek, hogy még az egyensúlyomat is elvesztem! Muris! :lol:
Remélem, jól sikerült a vendégség! Azért kíméld magad, ne legénykedj! Vigyázz magatokra!

rodina74
 
 


Navared: pörgés-kim erülés: nagyon jól fogalmaztad meg én is így vagyok vele!
Perec itt a 48 -as kép :
http://www.nosalty.hu/konyha/nemet

Hát nem is tudom, külsőre nemigazán volt annyira tetszetős mint az eredeti, de ízre finom lett. Mire körbenéztem elfogyott. babgulyás mégsem lett, helyette sült ccsirkecombi, piritott máj, kukorica sali volt. a kókuszos is majdnem mind elfogyott :-D

Köszi rodina, azért probálom magam kimélni is, de mostanában időnként elfelejtem hogy terhes vagyok :-D
Már többször akartam kérdezni: nem te irtál esthajnal fórumára is? én voltam ott rövid ideig, még tesztelős idöszakban... :-D

rabbe78
 
 


Rabbe!
Nem hiszem. Mi volt a topikja címe? Bár rendeltem tőle teszteket, szóval mégsem lehetetlen, csak már nem emlékszem! Az az igazság, hogy több topikban is voltam, de most már csak 4-5 olyan topik van, ahol többé-kevésbé vagyok. Gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, mivel innen is több emberrel vagyok más topikban is együtt! :lol: :lol:

rodina74
 
 


Rabbe!
Most utólag jut eszembe, hogy mit irthattam, hogyha így emlékszel rám?! :oops:

rodina74
 
 


sziasztok!

vagyok én is, csak ma egész nap a városban voltunk!

délelőtt börzéztünk (nagy csalódás volt!), aztán moziztunk is, mert most van a moziünnep, 500 Ft a jegyár! végül hazaértünk, vagy 7 körül. fárasztó volt, de azért jó is!

a börzéről csak annyit, hogy persze Beninek mentünk vásárolgatni, de neki nem kaptunk semmit sem! a picinek vettünk egy babakocsiba való zsákot 900Ft-ért, meg pelusokat! a libero new born 1000 Ft volt, 28 db-os, ez szerintem jó vétel volt, bár nem tudom, hogy mennyi a boltban, mert ilyesmit nem néztem mostanság!

de egy jó dolog volt a börzében, megismerkedtem Etával, nyélbe ütöttük a mellszívó bizniszt, beszéltünk pár szót, és mindenki ment vadászatra! remélem, hogy nekik jobban sikerült... ;)

Dorka, köszi a köszöntést! aranyos tőled nagyon!!!

a baba nemét illetőleg, 1x mondták tutira, a 4D Genesisben, a többi vizsgálaton mindig csak "inkább lányként" aposztrofálják, bár minden szonográfus azt mondja, hogy addig nem mond semmit, ameddig nem tuti, szóval lehet, hogy csak én pörgöm túl :P

szüléssel kapcsolatban egyébként Te is arra vágysz, hogy anyukád is ott legyen? mármint, gondolom Andris lesz bent veled, anyud meg kint várakozik, nem?

Eclipse, nem semmi vagy, suli, meló! le a kalappal!!!

babakocsihoz gratula! milyen kendőt vettetek??? megmutizod?

Navi, gratula a baba méreteihez! meg a zárt méhszájhoz!

Rabbe, csak óvatosan tényleg! ez a perec és a többi hami is jól hangzik nagyon! :P nyammi!

sajnos nagyon jó az étvágyam, pedig a magne b6 szedését most fel is függesztettem. remélem, hogy azért nem jön még rám plusz 10 kiló, itt az utcsó 2 hónapban... de végülis, ez a legkevesebb!

megyek lassan, lepihenek, anyuék is hazaértek a nyaralásból, holnap ott eszünk, meg leszünk, mert apa délután próbálni megy a barátaival (gitározik), illetve tervetem Benivel a Bogyó és Babóca mesét a moziban, de apa nagyon nem hajlik rá... :S

mi egyébként a szívrablókat láttuk, nagyon tetszett mind a kettőnknek! ha tehetitek, nézzétek meg!

jó éjt lányok!

sophie27
 
 


Sziasztok!

Mi is hazaértünk pár perce, és azon lihegek, hogy megjegyezzem mire is kell reagálnom.....

Ó igen!
ZSÓFI! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! ezt elfelejtettem a nagy biznisz lázban: ))
Mi is kicsit csalódtunk, és csak pelust (new born biopelust), meg kórházi maxibetétet vettünk, meg eldobhatós bugyeszt szerváltam, jobb áron mint az üzletben.
Sajna babakocsi téren nem sikerült előrébb jutni,. de van egy tök jó mellszívóm, nagyon jó áron
:wink: iGAZZ ZSÓF??

Aztán kb élveztem a jó időt és a hétvégét Drágámmal...
És beugrottunk látogatni rokonokat... Este meg hallgattuk a "gyémánttorkú" tehetségeket, és nagy szakértelemmel kritizáltunk........
Mert ahhoz nagyon értünk: )

Holnap egy kicsit komolyabban is jelentkezem(ha a memóriám bírja)

Jó éjt a SZUPERCSAPAT minden tagjának: ))

MACCCSSS!!! NAGYON JÓ HÍREK!!! ÖRÜLÖK NEKTEK!!!! :lol:

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Én is jelentkezem, bár már ég a pofám, hogy sosem jutok el hozzátok. :oops: Aztán még apa is rájött, hogy nem írok már régóta, csak néha olvasok, és tök lecseszett :shock: :oops: :lol: , hogy ilyet nem lehet ám csinálni! :shock: :lol:

Szóval itt vagyok!

Nálunk pörög az élet, de ugye már csak amolyan 33. hetesnek megfelelő fordulaton. :D Ez annyit jelent, hogy sokszor már attól bőgöm el magam dühömben, hogy meg kell állnom pihenni és nem folytathatom tovább a nagytakarítást. És ez a folyton érzékeny sírhatnék is rajtam van már :shock: , ami Boginál csak szülés után volt. Apa szerint azért, mert már annyira várom Balázst, hogy egyes tüneteket előbb produkálok már. :D

Bogi körül volt a hetekben fennforgás, nem akart meglenni egyedül a szobájában este elalváskor, inkább üvöltött mint a sakál. Mi meg próbáltuk minél gyorsabban és számunkra is fájdalommantesen megoldani a helyzetet. Emiatt is sokat szenvedett a lelkem/lelkünk.
De talán most már nem kiabálom el, ha azt mondom, hogy pozitív változások vannak!!! :D

Közben 1-je óta ovizunk, és hála égnek még nem voltunk betegek, pedig tavaly 1 hétnél tovább nem bírta sosem. Viszont közeledik október eleje, és az orrmandula-műtét, ami miatt mindenképpen megszakad ez a jó széria. :? A műtéten nem is merek előre agyalni, mert csak azonnal görcsbe rándul a gyomrom... :cry:

A sok negatív írásom ellenére nagyon boldog vagyok! És szépen alakul a házban a rend és a tisztaság is. Ami végre nyugalommal tölt el. :D

Visszaolvasásra nem nagyon van lehetőségem, mert látom itt nem áll meg az élet sosem!!! :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy csak pár komment:

Macs! Téged mindig kereslek, és örömmel tölt el, hogy szépen mennek a napok egymás után!!!! Nagyon sokat gondolok rátok! És érzem a min. 32. hét simán meglesz!!!!

Eclipse! Sajnálom, hogy a célegyenesben mégis kiderült a titok, de azért mégsem lehet olyan nagy a baj, ha apa oda van a lányáért!!! :wink: :D
Kitartás az utolsó hétre!!!!

Tatjana! A hideg futkosott a hátamon, ahogy a vonatos történetet olvastam!!! :evil: :cry:

Dorka! Kitartás a fekvéshez! Már nincs sok hátra!!!

Aranyoska! Te ugye okt. 20-ra vagy kiírva? Holnaphoz már csak egy hónap!!! :shock: :D Kezd nagyon izgi lenni!!! :lol:

Gyancsi! Nagyon szép lett a babaszoba! Látszik benne, hogy nagyon nagy szeretettel készítettétek Lilinek!!! :D :D :D

most megyek, mert áll a meló és ez felzaklat! :wink: :lol:

Többieknek is puszi!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lányok!
Tegnap délután 15 órától alig mozog Kittikém! Nálatok is volt már ilyen? Éppen csak, hogy érzem, hogy mocorog, de azt is olyan ritkán. Eddig olyan jó kis élénk volt! Lehet, hogy az időjárás változás?

Sophie!
Sajnálom, hogy nem volt jó a börze! A Liberót szerintem nagyon jó árban vettétek, bár én sem tudom mennyi a boltban. A babakocsiba való zsák is jó vétel volt, szerintem. Szerintem ügyik voltatok!

Eta!
Sajnálom, hogy nektek sem tetszett a börze. Azért, látom nektek is sikerült egy-két dolgot jó áron szerválni. Gondolom a mellszívó volt a legjobb vétel! :wink:
Mi is az aranytorkúakat hallgattuk este, és közben vasaltam a kisruhákat! Én utálok vasalni, de ezt annyira szeretem csinálni!

Lucuzs!
Örülök, hogy Bogi lassan kezdi megszokni a szobát. Gondlom, hogy nem voltak könnyű estéitek!
Azért vigyázz magadra, és ne hajtsd túl magad!

rodina74
 
 


Szia lányok!

Élünk,virulunk(némi túlzással)...és irigykedünk,h ti milyen kis hősök módjára viselitek az utolsó időszakokat. :wink:

Mi szerdán megyünk NST-re és laborba,én pedig igyekszem az utolsó simitásokat is befejezni a kis bogarunk érkezéséig.Ma épp a jövendőbeli kis barátait mosom át egy picit (Malacka és társai) :wink:
Csütörtökön töltjük a 36. hetet :roll: Izgi és ijesztő is egyben. :lol: ha értitek,h értem :)

A héten megpróbálom beszerezni a hiányzó apróságokat,aztán megpróbálok hátradőlni és lazítani.Várni,várni,és várni,h mikor dönt úgy a mi életünk értelme,h megkezdje velünk a KÖZÖS Nagy Kalandot :) IZGULOK ÉS TELE VAGYOK KÉTELYEKKEL,DE KÖZBEN NINCS DOLOG ,AMIT ENNYIRE VÁRNÉK ÉS AMIRE ENNYIRE VÁGYNÉK,MINT Ő. :oops:
Azt hiszem én már teljes extázisban vagyok :lol: :lol: :lol: tényleg érzem a végét...

Ha sikerült a kuckóban mindent a helyére tenni,megpróbálok lőni pár fotót,bár a gép már a kórházi pakkban van,h nehogy itthon maradjon. :lol: :lol: :lol:

Ti felfogtátok már(főleg első gyermekes csajszik),h ANYUKÁK leszünk???Olyan csodálatos érzés belegondolni,h lesz valaki,akinek mi ugyanazt fogjuk jelenteni,mint nekünk az édesanyáink!!! :oops:

Na jó,befejezem az ömlengést,mert olyan érzékeny vagyok az ilyen témára,h lassan már nyelem a taknyom a bőgéstől :wink:

Puszika nektek!Majd jövök! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


HALIHÓ!

Érezhető hogy ma vasárnap van, mert nem sok írás jött át az éteren...
De ez leegyszerűsíti a dolgokat: )
Hát aranyoska tudod én gyakran elgondolkozom, hogy ha a lányom olyan lesz az édesanyjával mint én az enyémmel, akkor azt hiszem meg fogom kapni a magamét és sokszor nem azt fogom kapni amit megérdemelnék....Az biztos hogy egy csomó dolog majd átértékelődik bennem e téren.

De én is nagyon várom már... de tartok is tőle, hogy nem jól fogom csinálni... persze nincs tökéletes anya, de mégis mindenki az akar lenni nem???


RODI!
Gizike is lelassult, és néha már aggódom is hogy este nem ébredek se görcsre se feszülésre, se arra hogy wc-re kell mennem.
Néha olyan mintha csak egyszerűen telezabáltam volna magam, és nem is lenne élet a hasamban: (
DE MIKOR MÁR AGGÓDNÉK AKKOR jön egy csuklás-sor, meg egy kis helyezkedés és újra mindenki nyugodt: ))))

Ami a vasalást illeti: Hát apa ingei nekem sem tartoznak a kedvenc időtöltéseim közé, de a baba body-ra csak ráteszem a vasalót és kész is: ))
EZZEL LEHET HALADNI: )) Na megyek mert van pár dolog amit el akartam ma még intézni.....

Holnap védőnéni, meg jelnyelvtanfolyam első óra: )) (tök várom)
Aztán meg szerdán dokinéni!! UH!!! végre tv-mozizunk: )))
De addig még jövök!

PUSZIKA MINDENKINEK!

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!

Csomó fontos dologra nem sikerült reagálnom...

Rodi,
előre is nagyon-nagyon köszi!!!
Mondjuk a Forgách utcánál a Váci úton tökéletes lenne, bármelyik este!
Mi a Rákos-pataknál lakunk ahhoz közel.

Tatjana,
remélem az a rabló ha visszaszáll egy vonatra, aláesik a keréknek...ennél nagyobb aljasságot, várandóst kirabolni.
Mekkora sokk lehetett, el sem tudom igazán képzelni, de sejtéseim vannak. Mert ugye gondolom a kezedből próbálta kitépni a táskát, csak azt nem tudta, csak a mobil a kezedből. Alapból az ember lánya ugye megpróbálna védekezni, én legalábbis biztos, de nem várandósan. Akkor jobban félti magát meg a babát, és inkább vigye a cuccot a rohadék, csak nekünk ne essen bajunk... csapjon a villám a mocsokba :evil: :evil: :evil: :evil:

Valaki kérdezte a gátmasszázst.
Hát nem nagy valami, én Erikától kérdeztem, de semmi nagy csínja-bínja nincs, a lényeg hogy ne a hüvelybe kenegessük az olajat, mert nem arra való, meg saját magunknak ne okozzunk fájdalmat. Én csak két hüvelykujjal jobbra-balra masszírozgatom, amíg beszívódik az olaj és kész.

Ma és tegnap is folytatódott a rendezkedés, takarítás.
A héten kapunk automata mosógépet a forgótárcsás helyett, csak azzal kezdem el a babaruha mosást, és addig még meg kell venni a megfelelő mosószert is hozzá.

A párom edzőjétől kaptunk egy utazóágyat ami anyósnál lesz felállítva, mert úgyis elég sokat leszünk ott, ott is lehessen ledepózni a picit, meg Angelcare légzésfigyelőt, plusz az 5 éves kislányuk küldött egy akkora játékbabát, mint egy 3 éves gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tündér aranyos, persze most nem igazán lehet mit kezdeni vele, felcsücsült a szekrény tetejére, onann néz ránk :D
Apa tehetségesen hamar összerakta a rácsos ágyat!
:D
Kaptunk még egy babatakarót és egy zsebes falvédőt is.
Én ma fürdőt sikáltam, nem kellett volna, mert túl sok Domestost lélegeztem be, és nagyon rosszul lettem, de a friss levegőn jobb lett.

Szép délutánt mindenkinek!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

No ismét előkerültem. Ne haragudjatok de mostanában valahogy nem tudok órákig a gép előtt ülni. Mire visszaolvasok általában már nincs erőm reagálni. Elkezdődött a vállalkozós tanfolyam, hát nem tudom hogy s mint lesz de az első napot tök jól birtam, kommunikációs tréning volt, nagyon profin volt felépítve úgyhogy még élveztem is pedig én annyira nem bírom az ilyeneket. Éjszakára viszont torokfájásra ébredtem, órákig nem aludtam, úgyhogy be sem tudtam menni másnap. Nagyon terjednek a bacik, és most valószínű fogékonyabbak is vagyunk az ilyesmire, én egyre többször érzem magam erőtlennek mintha bújkálna bennem a betegség. De amig nincs lázam addig nyugodt vagyok :) Csak úgy érzem még csomó mindent meg kéne csinálni szülésig és félek hogy nem lesz mindenre időm, energiám.

Próbálok reagálni, bár mindenre biztos nem tudok :(

Rodi nem semmi hogy most költöztök. De te még dolgozol? Mért nem viszed haza a cuccaidat?

Lányok korábban volt szó a hízásról, amit kaptam védőnőtől könyvet, abban az van hogy 33 hét körül a 9-10 kiló ideális, szóval aki ennyit hizott ne izguljon! Átlagban még 4-5 kiló jön fel a végéig. De megnyugtatásképp: tesóm több mint 20 kilót hizott és a második terhességet már kisebb súllyal kezdte mint az elsőt! Picit odafigyelt a kajára, és sikerült úgy hogy nem is sanyargatta magát.

Navi ez a pelustorta guszta... ;) jobb is h nem lesz nagy babátok ilyen kis törékeny csajszinak mint te vagy. pont megfelelő lesz a mérete :)

Nekem megvan a mosható pelus csomagom és a kezdetre bio pelust vettem. 2 csomagot, de különböző méret 2-4, illetve 3-6 kilós. sztem mindegyikből viszek be majd valamennyit és ha kell még apa hoz utánpótlást.

Nekem is eleinte vérzett sokat az orrom, én úgy tudom c vitamin hiányra utal.

Szerintem is jobb az érzéstelenítés hogy rögtön tudjunk kommunikálni a babával, mivel az nagyon fontos neki.

Csuklás: az én Nonim elég sokat csuklik én is szoktam amúgy sokat. szerintem ez is tipus függő

Rékamaja üdv köztünk

Mostanában én is egyre többet gondolok rá h jó lesz majd nagy pocak nélkül kényelmesen létezni :) de azért imádom ezt az állapotot is, csak hát a vége ilyen sajnos.. ja még ami durva hogy aranyerem lett :( szerencsére csak kezdetleges nem is fáj csak kellemetlen. adtak rá krémet a gyogyótárban de emlitem majd a dokinak is. sajnos nálunk családi vonás, apukámtól... :(

Szophie édes lehetett a pici lány. elhiszem h hiányozni fog Beni biztos fura lesz h addig naphosszat vele voltál. de eltelik majd secperc alatt az a pár nap

főzésből mi sem csinálunk nagy kunsztot rendelünk majd, esetleg api csinál majd egyszerűbb dolgokat. lesz elég dolgunk igy is :)

Macs csudi jó hírek. Nagyon szurkolok hogy továbbra se romoljon a helyzet és egybe maradjatok még jó pár hétig. de igy is lesz :D

Eclipse én is szeretnék majd hordozni, aztán meglátjuk melyik változat válik be inkább. megyek majd Erikáékhoz szülésfelkészitőre ott lesz bemutató. nektem milyen van? nekem az elejére a rugalmasat ajánlották de még nem vettünk. Az elszólást nagyon sajnálom de apid igy is imádni fogja a bébit és az a lényeg. amiket irsz róla tuti jó apa lesz :) és gondolom neki is tök mindegy hogy milyen nemú

Tatjana rablás nagyon durva sajnálom

Rodi nekem sem olyan aktiv ma a bébim nyugi lehet hogy ma csak pihenősre fogták ebben a rossz időben

Aranyoska hát igen nektek már nincs sok hátra tényleg izgi lehet. és azt is megértem h ijesztónek érzed :) fura lehet. de az tök jó h neked már tényleg nincs sok hátra h lásd a bébit

Eta én egyszer azt olvastam h nem szabad azt akarni h tökéletes anyák legyünk csak legyünk egyszerűen jó anyák. emberek vagyunk lesznek kevésbé jó és jó napjaink persze nem fogunk mindent tökéletesen csinálni. de ha törekszünk rá biztosan sikerülni fog mindannyiunknak :)

no megyek lassan, végül is egész sokat irtam :) igyekszem gyakrabban jönni bár mostanában kicsit nehezen megy. de megigérem h nem tünök el :) jó lenne még picit ma takaritani bár sok mindent nem fogok tudni csinálni

no ügyesen leendő anyucik :)

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt!!!

Rékamamája - szoptatás: na igen, de azért én is belesétáltam egy-két rút nagy kelepcébe :lol: Szóval nekem is van új kihívás: elkerülni ezeket :wink:
Izgi lehet, hogy a babátok neme még nem tuti. (Bár olvashattunk egy-két tuti babanemről érdekes történeteket :lol: )

Szisszika - fütyi nálunk: családi vonás a szűkület. (Nem letapadás sajna.) Én már nyáron vittem volna szépészeti műtétre - amikor csak bevágják és nem körbe - , de mivel nem igazán ment ez a szobatisztaság dolog, apa mondta, hogy várjunk. Szóval tavaszra van beütemezve :? Nem örülök, de muszály, ráadásul aggódom, hogy csak addig bírja ki mindenféle gyulladás, stb nélkül.

Dorka - levegő - hááát, nem jön mindig annyi, amennyi kellene. Én nagyjából csak oldalt tudok feküdni, és abból is valamiért csak a bal oldal jön be hosszabb távon. És megőrülök, hogy nem tudok úgy igazából kinyújtózni, és hason aludni.
Barátok - tök jó, hogy sokat mennek :wink:
Védőnő - szintén kedves, aranyos, de igazából inkább adminisztrációs feladatai vannak velem kapcsolatban. Dokim mindent intéz, lerendez, szóval Ő csak felirja, hogy mikor mi van.

Rabbe - igen, én is gondoltam, hogy nem Neked kellene azon a széken éjszakázni. A hazahozatal jó ötletnek tűnik. Nekünk utolsó korházas akciónk a Heim Pálban volt január-február környékén, amikor Ati magára rántotta a tv-t. 3 nap megfigyelés, de nagyon kemény volt mindenkinek. Azt hiszem két éjszakát töltöttünk bent, felváltva apával.
Írjál nekem légyszi, hogy mi fagyasztható jól, Te mire gondoltál. Félkész megoldások is tök jók - sőt, jobbak, mint a készek :wink: Bár nem tudom, hogy végül mire marad időm.....

Ritya - festés :? Hogy az után mennnyi meló van!!! Mi Ati előtt festettünk, szóval fogadd együttérzésem.

Navared - az én babamasszázsom tutkó nem olyan profi, mint ahogy Te csinálod :lol: :lol: Egyébként nem is emlékszem, mikor kezdtük. Viszont Atit tornáztatni is kellett, mert elég "merev" volt. Ennek talán részben a farfekvés lehetett az oka, de igazából nem tudom.

Henne - pizza-party hogy sikerült?

Haynii - szurkálásra azt mondta a dokim, hogy normális. Bár elég kellemetlen tud lenni, szerencse nálam nem túl gyakori.
Nem ismerem a szülés után tejterméket ne című történetet. Eleve fűszeres és felfújós kaják kizárva, és ha még tejtermék sem, akkor fotoszintetizáljak? :lol: Szóval így sem túl sok marad, amit a baba miatt eszik az ember.
Egyébként az Elevitet én tovább fogom szedni szoptatás alatt is. Nekem múltkor sok hajam kihullott, két oldalt egész helyesen megritkult. :? Aztán később visszanőtt. Egy darabig hülyén nézett ki, mert jóval rövidebb volt, mint a többi.

Rodina - én a munkahelyről egy- az egyben hazacuccoltam. Ki tudja mi lesz 2 év múlva..... Te meddig tervezel otthon lenni, hogy nem hozod el a cuccaidat?
Pelustorta - annyira helyes :D ...ééééés hasznos!!!

Vezetés - én inkább vezetek, mint gyalogolok. Azt a csigatempót, amit produkálni tudok, nincs ember, aki kivárja :lol: :lol:
Képzeljétek, azt olvastam a könyvemben, hogy császár után 6 hétig ne is vezessünk :shock: Háááát, 2 hét letelte után nekem Adélkával mennem kell Atiért az oviba, ha esik, ha fúj..... ez tényleg így van? Múltkor ugyebár ilyen jellegű feladatom még nem volt.

Sophie - caffetéria: nekem vissza kellett adni a kajajegyek egy részét (ha pénzben fizettem volna vissza, akkor még az Áfát is ki kellett volna köhögnöm), mert ha túl van az ember a 30 nap táppénzen, akkor caffetéria nem jár (nálunk legalábbis).
Beni csak babakocsiban volt hajlandó aludni?! Ejha!!!! Ez nem túl jó. Mondjuk én kezdettől fogva ügyeltem rá, hogy alvással kapcsolatban semmiféle rossz szokás ne idegződjön be. Letiltottam apát, hogy a hasán altassa Atit - mert amíg itthon volt, rendszeresen azt csinálta. Aztán mondtam, hogy ez nem ok, mert ha már dolgozni fog, én nem tudok egész nap feküdni, hogy Ati alhasson a hasamon. Nem volt nálunk popirázás sem, szopi (max 20 perc - ha éhes volt 5 perc alatt bekajált), büfi, aztán irány az ágy. És nem is tartottam Atit egész álló nap a kezemben - volt olyan anyuka, aki mindent egykézzel csinált, meg a hátára kötötte a gyerkőcöt, mert egész álló nap kézben volt. (De megjegyzem, lehet szerencsém volt Atival.) Ma is úgy alszik, hogy megkapja a 2 esti mesét - egyet apától, egyet tőlem, aztán jóéjtpuszi, simogatás, betakarás, szoba ajtaja behajt, kint ég a villany - és a kis beszűrődő fénynél egyedül alszik el.

Hajrá Maccs!!!!!!

Eclipse - hordozással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Babakocsi vételnél mindenki odavan, hogy vízszintesig dönthető, meg hogy hordozóban se legyen sokat a gyerek, mert hát az sem vízszintes......a kendőben pedig úgy láttam, hogy a babák úgy vannak benne, mint egy kifli..... Lehet hülyét kérdezek, de ez nem árt? Ez így ok? Annyira nem értek ehhez a hordozáshoz :oops: :oops:

Lejárt az időm, mennem kell tenni-venni ezt azt, már fél 9. Majd folyt köv.

Csak még rólunk annyit, szombaton kihasználtuk a jóidőt, és rengeteget voltunk kint: futóbicaj, sima bicaj, garázspakolás. Vasárnap a Vígszínházban voltunk Halász Judit koncerten. Ati egész jól bírta, bár a vége felé mondta, hogy tegyünk be most már másik zenét :lol: :lol: Előtte - utána viszont égedelem volt.

Dokihoz okt 6-án megyek, akkor töltöm a 36. hetet, akkor lesz az első ctg-m, meg akkor veszik le a kenetet.

Sajna tegnap már fájt a heg, alig éltem, de nem mondhattam le a koncertet, úgyhogy kórházi pakkal mentünk. Szerencse jobb lett a helyzet, így nem volt rá szükség.

Nekem folyamatos lelkiismeret furdalásom van, hogy vajon jó anyukája vagyok-e Atinak. Én nem tudom, hogy milyen egy jó anya, mert a sajátom egészen konkrétan a pohár mellett döntött. Ami emlékem van, az is rossz. Ati nagyon eleven, és bizony sokból sokszor nem sikerül megőriznem a hidegvérem, aminek önmarcangolás a vége, hogy szarul csinálom.......

Na, majd még jövök pihenőidőben, nem is mindennel kapcsolatban tudtam írni.
És talán ma még a napot is fogjuk látni :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezek.

Annyira megfájdult a fogam,hogy alig élek.Közben megfájdult a fejem is,muszáj volt bevennem egy panadolt.
5-re megyek foghúzásra.Kérlek gondoljatok majd rám.......(Amióta terhes vagyok most húzzák a harmadik fogamat)

Puszi,vigyázzatok Magatokra!!!!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga - foghúzás :? Reméljük ügyes a dokid!!!! Miért kell egyből húzni?

Csajok, merre vagytok? Kirajzottatok ebben a szuper időben? :lol: Vagy mindenki mos ezerrel? :lol:

Megebédelek, rendbe teszem a konyhát, elrohanok gyümölcsért, aztán vasalok ezerrel, amíg kis Atiért nem indulok.

Olyan szép idő van, biztos megyünk futóbringázni is!!!!

mikegirl
 
 


Rodi, nem próbálad, h. mikor nagyon kis nyugis, akkor hallgattok zenét? Zorka baba imádja a zongorát! Na nem kell úgy képzelni, h. naphosszat Bachot v. Mozartot hallgatok, sőt, egyáltalán :oops: hanem vannak babazenéim és néhányat nagyon szeret közülük, legalább is nagyon aktív olyankor és kifekszik a pocim elejére :D
Nálunk is van, h. nem annyira eleven... nyugi!!!! Minden okés! :wink:

Mike, nem is tudom, h. lehet ezt bírni egy kisgyerek mellett, mármint a babavárást az uccsó időkben!Hát le a kalappal előtted és mindenki előtt, akinek van kisgyereke már!
Sajnálom, h. nincs előtted jó példa, de tényleg senki nem tökéletes... ezt el kell fogadni! Amúgy én is izgulok, h. milyen leszek! Önmarcangolást tessék befejezni!
Babamassz, nem ördöngősség! Ha a pici élvezi, akkor jó és ennyi! :wink:

Aranyoska, szerintem én még nem fogtam fel, h. anya leszek, de igyekszem! :D

Eta, ne izgulj, ki fog alakulni! Fogunk elkövetni hibákat, nem kétséges, a lényeg, h. meglássuk, ha hibázunk v. ha nem látjuk és mások próbálják felnyitni a szemünket, ne sértődjünk meg azonnal, hanem gondolkodjunk el rajta!

Vaya, én is érzem, h. nem vagyok már az igazi, de kiélvezem, ha jól vagyok! Tesód hogy viseli?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Kinga... a 3. fogad???? :shock: Anyám... kitartás!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Mikegirl, baba a kendőben , szorosan körülölelve, magad felé fordítva (arccal kifeé TILOS, kenguruban is, nem jó a csípőizületnek) olyan pozicióban van, kb. mint az anyaméhben. Sőt, a helyes hordozásnál, textilpelenkánál a csípő abban a szögben van, ami segít megelőzni a csípőficamot. Tulajdonképpen a sima, merec matracon fekvés, az ingerszegénység ami nem normális evolúciós szempontból. A hordozott babát folyamatosan érik az ingerek, nem kell külön fejleszteni pl. képmutogatással, közben érzi az anya biztonságos melegét, ez segít rendezni a benyomásokat.

Vizsgálatok szerint, mozgásfejlődésük, szellemi fejlődésük kiegyensúlyozott, és az anya is nyugodtabb, mert a természetes utat járja. :)

freestyler
 
 


Mikegirl naná hogy jó anya vagy ez nem kérdés. az hogy nem volt megfelelő mintád nem azt jelenti hogy nem tudnád megoldani a feladatot. sőt aki elég érzelmi intelligenciával rendelkezik az talán túl tud lépni egy ilyen dolgon (bár biztos nagyon nehéz) hisz tudja hogy neki milyen rossz volt

Kinga fogfájást sajnálom. szoritok hogy minél kisebb fájdalommal kibird

Navi én elhanyagoltam a zenehallgatást de kipróbálom majd kiváncsi vagyok hogy reagál. köszi a kérdést szerintem tesóm szuperül birja eddig bár ő csak december közepén szül. jobban birja mint az elsőt valószinű azért mert sokkal kevesebbet hizik. persze a kiscsávó neheziti a dolgot de ügyesen veszi az akadályokat

lányok ma voltam védőnőnél ééés nem hiztam egy dekát sem! el sem hiszem, úgy örültem. valószinű a baba nyomja a gyomrom mert nem tudok egyszerre sokat enni, meg ezt jelzi hogy elég sokat érzem a savat. de legalább megvan az előnye :wink:

no megyek, vár a munka :(

Kép
vayacon
 
 


hír Macsékról a másik topikból:

Abból amit Macs írt a blogjába azt tudom írni, hogy volt egy szörnyű napjuk, mikor a dokival átbeszéltek mindent!!! A cgk nem lettek jók, a kutyusuk megint elszökött,... szóval pocsék nap volt. Crying or Very sad
Mondta a dokinak, hogy nagyon szoros köteéket érez Kitti és őközte, így mindenképpen harcolni fognak! Ez a dokinak elég is volt,így mindinki ugyanúgy 100%on küzd tovább hármojukért!

Azt követő napon a ctg-k is jobbak lettek, a flowmetria sem mutat romlást!

Azt írta, hogy a 32. hétnél nincs tovább, így akkor tuti meglesznek a babák!
Ha tudok friss hírt, mindenképp szólok!

Csajok szoritsunk nekik nagyon!

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Lányok!

Kinga,
ez nagyon kemény, húúú a francba :cry:

Mikegirl,
Freestyler fantasztikus jól leírta, én nem tudtam volna ilyen szépen. Csak annyit tudtam volna mondani, hogy a babakocsi 19. századi találmány, a hordozás meg évezredes, ennyi generáció nem téved :)

Macséknak nagyon szurkolunk!!!!

Megyünk anyakönyvi hivatalba apaságit csináltatni (végre...)
ingyér van a 13. kerületben.
Szerdán meg védőnőhöz megyek.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Túléltem,de ku.........ra megkínzott.Beletörött a fogam,úgy volt hogy szájsebészetre küld,még egyszer megpróbálta és naggggggyyy nehezen ki tudta szedni...
Alig élek,férjem elvitte Flórát csavarogni,hogy tudjak pihenni.

Pusszancs Mindenkinek.

Köszi a drukkokat.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Navared - annyi az egész, hogy az ember csinálja, amit kell :lol: Semmi extra :wink:

Freestyler - köszi a perfekt leirást!!!! Hiába, mindig tanul az ember :lol:

Vayacon - a mi lánykánk U2-t hallgat :lol: Babazenére most valahogy nem nagyon kerítettem sort :oops:
Sav nálam is van, és a hely is pici a gyomromnak, de ez engem nem zavar :oops: Olyan jól be tudok kajálni, utána meg nagy bűnbánóan fetrengek, hogy miért kellett..... :lol: :lol:
Mindenesetre gratula, hogy ilyen ügyin tartod a súlyod!!!!

Hajrá Macs!!!!! Mennek a drukkok!!!!!!!! ++++++++++++++++

Eclipse - na igen, mindjárt gondolhattam volna. De akkor meg minek nyomatják a vÍzszintesen, vÍzszintesen, vÍzszintesen-t :shock:
Még jó, hogy ingyen van az apasági, gáz lenne azért is pénzt kérni.

Megyek, kerítek vmit vacsira. Megvolt minden, futóbringa helyett sima bringa, és így Atit nekem kellett tolni felfelé a dombon. Hááát, az annyira nem esett jól :?

mikegirl
 
 


Sajnálom Kinga :cry:

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Macs, veletek vagyunk!!!!!!!!!!!Szorítunk mindannyian!!!!!!!!!!!!

Kinga, te hős vagy, nagyon ügyes voltál, pihenj!!!

Eclipse, te is hős vagy-suli, meló....pocaklakó :D
Én már nem bírnám a munkát.Apa akkor most a Molli nevet favorizálja?

Mindjárt jövök

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Macséknak mennek a további drukkok! Én jól vagyok, csak kicsit sűrű hétvégénk volt. Ma voltam dokinál. Minden rendben Gombóckámmal, szépen befordult, méretei is szépek, méhszáj zárt, bár a méhnyak egy picit megrövidült, de a dr.nő szerint nem vészes. Remélem, ez nem jelent rosszat, nem értek hozzá. Vigyáznom kell nagyon magamra, semmi megeröltetés, emelgetés, ki kell húznom még min. 5 hétig. Majd még írok. Nálunk szigetelik a házat. Lesz felfordulás. Anyu segít kitakarítani, ha végeztek a munkások. Mindenkinek sok erőt az utolsó hetekhez! Nekem már olyan igazi terhes a közérzetem.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Macséknak nagyon nagyon szoritok!

Kinga: jobbulást, te egy hős vagy!!!!

valaki kérdezte a fagyasztott ételt tőlem: én rántott húsra gondoltam, d e csak bepanirozom nagy mennyiségben és lefagyasztom kis csomagokban...ugyanigy a rántott sajttotal is, sokkal olcsobb minta bolti.és sütni sem kell feltétlenül olajban(egészségtelen és drága) sokkal egyszerűbb ha tepsibe bepakolom a sütnivalót(rántot husit, sajtot is talán és még krumplit is lehet mellé karikázni) egy kicsi olajjal meghintem(kb 1-2 evőkanál a tepsinyire) és megsütöm. Nem fröcsög, nem szivja meg magát olajjal és nem büdös a lakás. Végeredmény frissebb, ropogosabb az ebéd én meg pihentebb vagyok.
Tezsek még el pörköltöt, milánói/bolonai/vadas szószt, húslevenek valót összezacskózva szoktam télire: hús/puléykanyak, farhát, mell, comb stb-mikor mi)+ a pucolt felkockázott, karikázott zöldségek. Így fagyasztom őket zacskozva és mikor előveszem csak beteszem a kuktába 50 perc és kész. Állitólag tésztát is lehet fagysztani azt még nem probáltam. de ha marad érdemes betenni a hütöbe(eddig kidobtam :oops: ) rizst probáltuk már semmi baj nem volt vele olvasztáskkor. Lehet mindenféle sütit is mi krémes tortákat is szoktunk, kiolvasztva olyan mintha akkor késziteték volna. Péksüteményt is szoktunk eltenni(bár mostanában magam sütöm akenyeret, zsömlét), szóval ha frissen teszitek be mélybe akkor mikor kiolvad ugyanolyan friss lesz :-)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja még teszek el üvegben, a polcra(nem fagyasztoba) kész lecsót, imádjuk télen :-) melegdunsztba teszem el, maikor főzök nyáron és sok lett.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Én ma felhivtam az anyakönyvezetőt a házasságikivonat miatt és jó hirrel szolgált. Mivel ugyanabban a kerületben házasodtunk és fogok szülni igy nem kell külön papir, majd akórházban kell kitölteni a baba adatait a kórház futára elviszi az önkormányzatba és 3-4 nap mulva apci mehet is érte az én és ő személyijével és elhozhatja. (születési és lakcim) szóval egy gonddal kevesebb.
most szaladok, mert gyerkőcőt fektetni kell
jó éjt mindnekinek

rabbe78
 
 


Hol is tartottam?
Képzeljétek itt van anyukám, és egész nap takarított, megpucolta az ablakokat, most vasalja a függönyöket, szegénykém már olyan fáradt, és még van egy pár...

Vaya, gratula a 0 hízáshoz :D
Én mindjárt meghalok egy kis mekis kajáért....

Navi, mi rockerek vagyunk Lucababával :D

Mikegirl, nálunk is így van a cafeteria, csak nálunk az ü,cs-t, vissza kell fizetni ÁFaval növelten....


Eta, védőnéninél mi volt?

Vasárnap mi is voltunk börzézni Győrben, nekünk sikerült néhány jó cuccost beszerezni!!!!

Csajok, megyek segítek anyának!!!

Puszi mindenkinek!

Holnap reggel elvileg vérvételre megyek!!! :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Eclipse!
Holnap este a szülésfelkészítőről jövet, fél 8 és 8 között késő lenne, ha bedobnám a csomagot? Tudsz adni valami telószámot, hogy a helyet pontosítani tudjuk, illetve, ha odaérünk, akkor szólni tudjak?
Ha nem jó a holnap, lehet másik nap is!

rodina74
 
 


Kinga!
Nagyon sajnálom a fogad! Jobban mondva, téged! Te egy hős vagy! Pihenj, regenerálódj!

Angie!
Pihenj sokat! Örülök, hogy Gombócka befordult és minden rendben. Maradt az értéked c3000-s? Ha igen, akkor nem is számottevő. Ebben az időszakban már természetes, ha kicsit megrövidül, a lényeg, az, hogy nem rövidül meg vészesen, és zárt! Minden rendben lesz, és simán kibírod még hétig!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Macséknak továbbra is mennek a drukkjaim, sokat gondolok rájuk.

Eclipse megkérdezhetem, hogy te milyen hordozókendőt vettél?

Kinga, hú ez a fogkezelés rémálom lehetett. Szedsz kalciumot?

Mikegirl nem lehetett kellemes ez a dombra feltolás. De gondolom Ati a góré :D Ismerős ez a szitu, keresztfiammal is hasonló a helyzet.

Angie örülök hogy jól vagytok. Nagyon vigyázz a takarítással.

Rabbe ügyi vagy hogy ennyi mindent fagyasztasz. Én sajna nem vagyok ilyen konyhatündér. Bár szeretek főzni, de nem minden nap.

Nálam még olyan sötét a kép a támogatások kapcsán. De most már veszem a fáradtságot és utána olvasgatok. Mi 3 éve házasodtunk azt elfogadják? vagy újabb kell?

Dorka nehogy azt hidd hogy hős vagyok, mekis kaja nálam is lecsúszik néha. Nem is tudom h csináltam ezt a súlytartást. Jó azért igyekeztem odafigyelni de bűnöztem is nem is egyszer. Férjemre most rájött, hogy mogyorókrémet hoz haza pár naponként, hát nem birom megállni hogy ne nyaljak bele :(

Én ma nem keltem valami jó közérzettel mint akit fejbevertek, a torkom is kapar. Pedig ma akartam jógázni menni, de nem bizti hogy igy tudok. És ez már a harmadik hét kihagyás :( na mindegy lehet hogy itthon tornázom helyette. Délután meg megyünk dokihoz.

Mindenkinek szép napot!

Kép
vayacon
 
 


Jó reggelt! :D

Durva éjszakán vagyunk túl, Ati felkelt nemsokkal éjfél után :? Felmentem hozzá, aztán Apa, aztán 3-kor vissza én, mikor nagynehezen elaludt. Mindenáron játszani akart, enni, villanyt kapcsolni.... :shock: Aztán 6-kor végleges ébredés. Mit ne mondjak, alig álltam a lábamon. Most már jobb, gondolom, majd ebéd után jön a holtpont. Addig is igyexem, mert mára is van tervem, hogy mit kell megcsinálnom. Na meg megtévesztés képpen lehet bedobok egy koffeinmentes kávét. Vagy esetleg egy koffeines ice capuccinot. Még nem tudom :oops: Csajok, Ti isztok kávét?

Előtejjel hogy álltok? Tudom, nem jelent semmit, csak kérdezem.....

Angi - de jó, hogy Gombóckátokkal minden ok!!! A méhszájas dologhoz én sem értek. Vigyázz magatokra, óvatosan a szigetelés utáni takartással. Szigetelés - jaj, az nekünk is nagyon jó lett volna, de most nincsen rá keret sajnos. Na, a gyed-ből se lesz. Majd egyszer, ha újra dolgozom.

Rabbe - Köszi az ötleteket! Még sosem próbáltam előkészített rántott husit fagyasztani, és nem is tudtam, hogy lehet így olaj nélkül sütni. Kipróbálom.
És most, hogy itthon vagyok, én is lehet visszatérek az sk kenyérhez. Csak be kell szereznem a hozzávalókat: sikér, burgonyapehely, ilyesmi. E. Margit oldalát ismered?

Többgyerekes anyucik - Ti visztek be ajándokot a tesónak? Mi készülünk, azzal a szöveggel, hogy ez Adélkától van.....

Dorka - jaj de rendes anyukád van! Azért óvatosan azzal a segítéssel. Üdülési csekk - igen az szívás, mert névre szól. így nem tudsz helyette venni, hogy legalább az Áfát megspórold.
Nem dobsz képet a börzés cuccokról?

Vayacon - ja, ja, Ati a góré :lol: Dombról lefelé jövet pedig nem akart fékezni, úgyhogy futottam - enyhe túlzással :lol:
300 napnál nem régebbinek kell lennie a házassági anyakönyvi kivonatnak. Vagy egyáltalán nem kell, ahogy valaki írta. Mert ugyanott szül, ahol a házasság köttetett.
Egyébként meg jobbulást, reméljük nem nyaltál be valami vírust vagy bacit!!!

Ja, és még valami. Tegnap este kérdezte apa, hogy hány kg vagyok. Miért - kérdeztem? "Mert mintha vastagabb lenne a combom." :cry: :oops:

Szép napos napot mindenkinek!!!! Olyan jó ez a vénasszonyok nyara!!! Reméljük így marad szülésig, mert téli cuccokra nem szándékozom beruházni. Vettem egy poncsót, és egy hosszú, ujjatlan kötött mellényt. Egyik sem terhes darab, de muszály, hogy elég legyenek szülésig! Aztán rám jönnek még a vékony garbók, azokra fel lehet húzni a rövid ujjú, háromnegyedes kismamafelsőket is.

Na, most már tényleg megyek, mert nem haladok.

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Bakker, mennyit írtatok :shock: :D Nem jön pár napig az ember és felkötheti a nadrágját :wink:

Mikegirl-Sajnálom a szar éjszakát....Én néha szoktam kávét inni, heti egyszer -kétszer megkívánom, sok tejjel és édesítővel... :D Szerintrem jó ötlet az ajándék Adéltól... :wink: Igen, a pelenkázónál lévő kis pillangóknak már most tudom a sorsukat :D De olyan szépek :D Először tettem az ágy köré is pár dekorációt, de aztán leszedtem őket, mert hasonló sorsra jutnának :D A párom is nagyon szeretne babamasszázst csinálni majd :D Annyira cukik ezek a picúrok ahogy élvezik :D Most elbizonytalanítottál ezzel a szopi fotellal....Lehet tényleg nem is kéne.....Melinda is azt mondta,hogy jó ha 1-2 hónapig használta azóta sem.... :? Milyen hibákat követtél el anno a szopival kapcsolatban??Hátha tanulunk belőle :D

Csajok ezzel a kajarendeléssel kapcsolatban, tök szar, hogy itt nincs ilyen egyáltalán.....Étteremből meg azért minden nap rendelni az kész anyagi csőd.....Most gondolkodunk,hogy veszünk egy mélyhűtőládát,mert amúgy is tök pici a hűtőnk mélyhűtő része....Lehet ez lesz hosszútávon a jobb megoldás :wink: Mert ugye Anyu tőlünk nagyon messze van, bár ha megérkezik Lili akkor jön egy hétre, juhuuuu :D

Rákamamaja- Gratula akkor az inlább kislányhoz :D Mit szerettetek volna?

Szissz- Nagyon kiváncsi vagyok az új kérótokra, majd ha lesz időd ( gondolom nem mostanában :wink: ), akkor majd várjuk ám a képeket :wink:

Eclipse- Én veled álmodtam,azt hogy kisfiú lett nálatok a kislányból :DMilyen kendőid vannak, mutiiiiiii :D Nekem is van, egy szép csíkos Hoppediz.....Didymos-t szerettem volna, de aztán ez lett belőle :wink: Nagyon ügyesen haladtok akkor ti is a beszerzéssel...Köszi, hogy leírtad a gátmasszázst :D

Dorka- De cuki vagy, hogy elsírtad magad azon amit írtam :wink: Szerintem mindannyian ennyire várjuk ezeket a kis Pindúrokat!! :D Duplázás lesz akkor fotózásból???Nagyon szerencsés vagy :D Hogy viseled a fekvést?Anyukád egy tündérbogár :wink: Miket szereztetek be?

Ritya-Remélem meggyógyultál a hétvégén!

Navared-Igen, a pelenkázós virág az egy lámpa, Ikea-ból való, ahogy szinte minden :D Örülök, hogy minden rendben Nyunyókával :D Én is úgy vagyok vele, hogy egy 50 cm-es 3 kg-os gyerek bőven elég nekem, majd ide kint megnő :D Mi Enya-t hallgattatunk Lilivel, pár naponta beteszem neki :wink:

Henne-Én a hátbadöfést választanám :wink: Sajnálom az autóbalesetet, nem lehetett egyszerű :?

Hayniii-Mi az a fordított ivás?

Kinga- Mostanában én is jobban kívánom az édességet, pedig eddig nem igazán ettem :wink: Sajnálom a foghúzást :?

Rodi-Én tuti elhoznám a munkahelyi cuccaimat, ki tudja mi lesz 2 év múlva, meg mi fog belőle addigra eltűnni!!

Sophie-Én is vezetek még minden nap, egyelőre semmi gondom nincs vele, persze használom az öveterelőt :wink: Sikerült Anyudéknak tárolós zacsit venni???Miért volt szar a börze??

Maccs- Nagyon sokat gondolok rátok, akkor kitartás erre a másfél hétre!!!!!!!!!!!!!!!

Rabbe-Hogy sikerült a vendégvárás??? :D Kókusztekercs Csabi egyik kedvence :wink: MOst olvasom,hogy szinte minden elfogyott :D Én is pörgök állanódan, Csabi mindig le akar ütni :D Köszi a fagyasztós tippeket, lopok egy-két ötletet :wink:

Képzeljétek a hétvégén lőttünk egy sámli félét a bolhapiacon, most azt tervezem,hogy majd azon vitézkedve én leszedem a függönyöket és kimosom őket, meg megpucolom az ablakokat....Persze nem ma, a héten.....Csak azon gondolkodom lehet, hogy koari, mert mire Lili megérkezik újra koszosok lesznek, nem????Ti mikorra terveztek ilyeneket?

Én is rendeltem Esthajnaltól teszteket anno, HCG-t meg LH-kat is :wink: Jelenleg én is 3 topikban nyomulok, de messze ez a legpörgősebb :D

Lucuzs- Boginak és nektek sok erőt a mandula műtéthez, sajnos ezen át kell esni, de utána jobb lesz.... :wink: Ügyesen állsz a házzal, nagyon szorgos vagy :D

Aranyos-Holnapi NST-n ügyesen :D Én még nem tudom felfogni teljesen,hogy Anyuka leszek.....Iszonyúan várom, de egy misztikus csodavilág egyelőre a szememben :D

Eta- Én is már felavattam az új szuper vasalómat, babacuccokat vasalni tényleg egy élmény,annyira cukik, kettőt húzol rajtuk és kész is vannak :D Mi volt a védőnéninél és a jeltanfolyamon?Ez a siketek jelbeszéde?

Vaya- Hogy vagy a torkod?Tényleg tesódnál kisfiú vagy kislány lesz a második baba??Ügyes vagy a nem hízással :wink: Hogyan csinálod?

Angie- Örülök, hogy Gombóccal minden rendben...Kitartás a ház szigeteléshez, de jó, hogy tél előtt megcsináljátok, sokat lehet vele spórolni a fűtés számlán!

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, ahoz képest,hogy szar időt mondtak végig sütött a nap, egy éjszaka volt amikor esett, de hát akkor úgy is aludtunk :wink: Nagyon jókat ettünk, főztünk, pihengettünk, beszélgettünk, a fiúk iszogattak, szóval igazi pihenősen teltek el a napok, ami nem baj, mert Anyuék úgy is annyit dolgoznak hétközben, legalább most feltöltődtek :D Tök fura volt belegondolni abba, hogy most látott Anyu utoljára nagy pocakkal, legközelebb ugye csak akkor találkozunk ha Lili baba már kintről szemléli a világot :wink:

Na megyek, mosok, mert szép az idő :D Ja és lehet ruhásszekrényt pakolok...JÓ lenne kicsit szanálni,mert már alig férünk el :wink:

Puszi Mindenkinek!
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Mikegirl, Apa megjegyzése a combodra... :twisted: :twisted: :twisted: nem is mondok semmit... :twisted: :twisted: :twisted:

Fütyi: Bencének hártyás letapadása van, nekünk is kell menni majd a sebészetre, de nem műtét lesz, hanem elérzéstelenítik neki és hátrarántják... :? :? :? azt mondják maga a művelet nem fájdalmas, csak amikor kimegy az érzéstelenítő.... Na, ezért nem tudtuk megcsináltatni idén mert csak most nyár végén sikerült a szobatisztaság. Nekünk is várni kell tavaszig-nyárig.

szoptatás: én nem tudtam fekve szoptatni. Sehogy sem volt jó se nekem, se Bencének. Ülve, feltett lábakkal viszont semmi gond nem volt.

Angie, nekem Bencénél volt megrövidült méhnyak a 28. héttől, most is ez van, csak a 31. hét óta. Semmi gondot nem okoz, csak tényleg be kell tartani amit az orvos mond. Nem szabad emelni, cipelni... Amúgy nem kell vele feküdni. (Bencével 11 hetet húztunk ki ilyen méhnyakkal és a 39. héten született. )
Ja, még annyit, hogy én 3 éve és most is teszek egy félbehajtott plédet a fenekem alá alvás közben, így éjjelente sokkal kisebb terhelés kerül a méhszájra, méhnyakra. Hamar hozzá lehet szokni...

Betegeskedőknek JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: