Új privát üzeneted érkezett!

Helló lányok:

ne haragudjatok,h nem jövök minden nap,csak egyre nehezebben viselem a napokat,mintha már érezném a végét... :roll:
Minden rendben velünk...és ma vagy holnap kezdem összepakolni a kis kórházi motyóinkat. :wink:
Ne legyen még rá szükség(bár már nagyon mennék),de anyukám is azt mondta,h nem árt,ha legalább a nagyja össze van szedve.

Egyre több a nyavajám és én már tényleg számolom vissza a napokat.Minden nap itt vagyok és olvasgatok,de az írásra nehezen veszem rá magam.Tényleg nem tudok mást,csak nyafogni.

Kicsi tündérem minden nap ugyanolyan kis eleven :oops: imádom érte.
3 napja érzem,h a p*nim mellett közvetlen a hajlat rendszeresen begörcsöl,mint amikor a lábfejet vagy a vádlt húzza.Elég kellemetlen.Biztos nyomja a kis prücsök.

Remélem ti jól vagytok,mindenkit puszilok és sok-sok simit a kis pocaklakóknak!!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!

Megvolt a fotózás, gyorsan feltöltöm nektek a képeket, aztán sajna mennem kell, mert jön a barátnőm dvdt nézni!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 

 
 

Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Na, csajok tele lett velem az oldal :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


huu, mennyi minden pár óra alatt. :)

kinga: nagyon édes kislány Flóra! :)

rodina: hát nekem még a 28 héten is faros fekvésű volt..
hasfeszülés néha nekem is jelentkezik esténként. néha meg is ijeszt. :oops:

ebba: szép pocak. :)

rabbe: jó hogy jöttél. :) hát nagyon rosszul alszom ha a férjem ügyel. :( hiába, nem tudom megszokni. Most mondta is, itt az ideje, hogy keressen nekem egy alvótársat, ha ő ügyel.. hogy ne legyünk egyedül.. :) hát majd a testvérem, meg az ő testvére felváltva.. :)
a hétvége óta szerencsére nem keményedtem.. :)

aranyoska: kitartás, már nincs sok hátra Neked! ;)

dorka: huuuhaaa, nagyon jó képek lettek. :) nagyon jól néztek ki rajta :)


h1n1: én is azt hallottam, hogy majd őszre lehet megint itt lesz a vírus.. vagy csak pánikkelés. én tavaly év végén kaptam oltásokat, elviekben az kitart év végéig..de a napokban meg valami virologus azt mondta, nem tart ki csak fél évig.. és ezek után ne pánikoljon valaki. :oops:
sajnos nekem kötelező megkapni ezt az oltást, így reménykedem, megvárja még megszületik Levi. :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Szisszka, mit kell foglakozni a fütyivel? Csak, mert legtöbb helyen úgy olvastam, h 1 éves koráig egyáltalán nem kell hozzányúlni és utána is csak nagyon óvatosan…

Főzés, hát mivel én 1ébként sem vagyok nagy szakács, így mi is úgy döntöttünk vmi közeli kifőzdéből hozzuk majd a kaját. Meg a fagyasztóm már így tele van… nyárról tettel el lecsót, gyümi levest, brokkoli krémlevest, tejszín nélkül, így abba már csak az kell és kész is a friss leves!! DE ennyi!!!

Fúúú, uncsitesódék elég érdekesen jártak, biztosan nagy volt az öröm. Főleg, h azért nem mind1 milyen színű kis rucikba kell virítania a kis lurkónak. :-D

Ebba, mi Dunavarsány Duna parti részén lakunk, ami szuper mert csönd van, inkább csak nyaralók vannak itt, és alig jár kocsi is, van játszótér, meg jó levegő. Ami rossz, h itt csak egy CBA van, mert ha messzebbre akarok menni, akkor át kell mennem egy hídon ahol ugyan van járda, de se előtte, se utána már nincs… tehát mi inkább kocsival fogunk jönni menni.

Kilók: nekem sajnos most már abból is nagyon elegem van. Én Bendinél 62.vel kezdtem, szintén 171 cm vagyok, az első 12 hétben lefogytam 5 kg. Tehát 57-ről jött fel 18kg… Tény 57 kg-osan már borzalmasan szarul festettem, kb mint egy anorexiás. Aztán szülés után két nappal már 68 kg voltam, és Boldit 66kg-val kezdtem. Most kb 10 kg-nál tartok, hát ez van, de az biztos, h legkésőbb febr. környékén már megyek vissza edzeni, mert gebedek annyira hiányzik!!!!

Ebba, szép a pocid!!!

Dorka, egyszerűen gyönyörűek a képek!!!! Meg is irigyeltem őket!!! Nagyon szépek vagytok!!!

Mocorgás: most a 32. hét után ahogy írták is valóban kicsit kevesebbet mocorog Boldi baba, vagy ha nem is kevesebbet, finomabban érzem. Azért bőven megvan az előírt napi 2x 10 rúgi-böki 1 órán belül.

pusziiik

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

na megjöttem. Mikor megnyitottam a fórumot, majdnem szivrohamot kaptam, hogy mennyit irtatok 1 óra alatt... de aztán rájöttem hogy "csak" az a sok rengeteg foto Dorkáéktól :-D
Dorka: nagyon szépek vagytok! nagyon szupik lettek! Egészen kedvet kaptam, lehet hogy valamelyik nap megkérem a férjem, hogy mi is csináljunk :-) (de a gipszpociról sem mondtam le, csak még várom hogy nőjjön egy kicsit :-D )

Fütyi: hát én biztos már kicisnek is figyelmet szentelek neki, mert a nagyfiamnál még mindig gondok vannak ezena téren... már kétszer megcsinálták neki, hiába húzzuk, nem tökéletes... :oops: azért már alakul, csak 9 éves :-)

Aranyoska: elhiszem hogy már negyon készülsz, megértjük ha nem igazán irsz, de könyörgöm azért pár naponta köszönj be ;-) már épp azon gondolkodtam, hogy lehet hogy megszültél?! :-)

És akkor most egy kicsit rólunk: pár napja észrevettem hogy a nagyfiammal gondok vannak: figyelem problémák, gondolkodás nem megy neki(pl 2+7, nem tudta rögtön, hogy mennyi :shock: )
Szóval napokig figyeltem mig arra jutottam valami nem stimmel...
Közben beteg is lett(fáj a torka), így elvittem a gyerekorvoshoz... elmondtam mindent mait megfigyeltem, és arra jutottunk, hogy nem-e valami az ágyleesésből maradt vissza? :shock:
Aranyos volt a dokinénink(eddig nem voltam nagy véleménnyel róla, kicist félénknek nem igazán határozottnak tünt.. de most bizonyitott )azonnal hivta a heim pál gyerekkórházat hogy kérne ambuláns időpontot a neurologiára. Hááááát adtak is volna okt vég- novemberre :-) erre kiharcolta hogy az nekün k késő, merta ddigra megszülök :-) így végül be kell feküdnünk szeptember 28-án 3-4 napőra és akkor egyszerre minden vizsgálatot elvégeznek amire szükség lehet... talán jobb is így, bár mondtam a fiamnak, hogy valószinű éjjelre nem maradthatok igy egyedül kell éjjel ottmaradnia. egyenlőre nem lázadt, de majd meglátjuk ;-)

aztán délután voltunk a nődokimnál, nagyon sokmindnet beszéltünk:
-méhszáj, totálisan zárt :-), semmi fertőzés jele....
-Uh: fej méret 77mm (talán kis fejű lesz ;-)
-a többi méretre nem emlékeszem csak egyre: a fütyije 12 mm :-D
-fejfekvésbe helyezkedet már-doki szerint igy is marad már mert nemigazán van helye fordulni. Ezt éreztem is mostanában mert csak a gyomrommal focizik, de azzal rendszeresen. pár éjjel ugy begörcsölt emiatt a gyomrom, hogy csak így néztem :shock:
-másfél kg a súlya

Szó volt a szülésről: ha minden rendben van: akkor már végig velem maradhat a baba. Születés után sokáig meztelenül a mellemre teszik, jól betakargatva ha ez a kivánságom(mert ez :-D ) Beöntésben egyetértettünk, azt mondta ez a baba miatt fontos, mert ha bent marad akkor még azzal is megkell küzdjön amikor tolja kifelé a buksiját, hisz kevés a hely. és nem mindegy mennyi erőt kell kifejtsen a bébi :-)
lehet enni, inni vajudás alatt(nagyfiammal nem lehetett)
ha esetleg császárra kerülne a sor akkor nem javasolja az altatást(nem mindegy hopgy kezdi életét a baba) szóval meggyőzött az hátbadöfésről, dehát sima szülésre készülünk...
70% hogy nem kell gátmetszés majd, nagyon javasolja az olajat. A kórházban adnak(azzal végzik) de csak simát, ha extra kivánságom van akkor vinni kell :-)

talán hirtelen ennyi. Legközelebb a 35 héten kell menni, akkor vérvétel, uh, nst..... de én lassan akkor már szülni akarok menni. Azt mondta akkor beszéljük át mikor kell menni a kórházba, mik a jelek.... :-) mondjuk e miatt nem aggódok :-D egyenlőre.

Aztán doki után csapatostól(fiam, férj) irány az Árkád bevásárlóáruház. Kaptam névnapomra mait kértem :-) babkocsira esővédő. és megrendeltük a babakocsihoz az adapter amivel a babhordozónk kompatibilis lesz(nekem nem volt) ja és ettünk is, mert állandóan éhes vagyok :-) ma méreckedtem is még mindig 64kg.... probálom tartani :-D

rabbe78
 
 


:shock: de hosszú lettem... :shock:

rabbe78
 
 


Dorka!
Nagyon jók lettek a képek! Ráveszem hétvégén a párom, hogy mi is csináljunk ilyet! Ilyen képek nekem is kellenek!!!!!! Nagyon szép emlék lenne!

Aranyoska!
Hát, el is hiszem, hogy már kezded összekészíteni a kórházi csomagot. Egy részét már én is egy szatyorba összeszedtem – bár nekem még korai – csak, hogy ne legyenek szanaszét és ne foglaljon sok helyet. De táskába még nem pakoltam bele.
Sajnálom, hogy nehezen viseled a végét. A többségünknek ez még messzebb van, mi még jobban ficergünk!

Henne!
Én is kicsit meg vagyok ilyenkor ijedve, de aztán reggel megint jó lesz. Remélem csak a frontokat éreztük.

Egyébként képzeljétek, ma fekszem a tv előtt, hanyatt és érzem, hogy valami folyik le a torkomon. Azt hittem, hogy nem éreztem és a nátha miatt van, és váladék folyik le. Felülök és elkezdett ömleni az orromból a vér. Nekem soha nem szokott vérezni az orrom. Aztán olvastam, hogy ez lehet simán a terhesség tünete is. nektek is volt már ilyen. Ja és megmértem rögtön a vérnyomásom, és 110/70 volt, annyi, amennyi mindig is szokott lenni.

Rabbe!
Remélem semmi baja nem lesz a fiadnak, csak esetleg az időjárás kavarta meg.
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

rodina74
 
 


Úhh lányok, nem szabad kihagyni egy fél napot sem nálatok/veletek... :lol: Próbálok visszaolvasni és jövök majd!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Rodina: köszi ;-)
Nekem a nagyfiamnál, de a terhesség első hónapjaiban minden reggel vérzett az orrom mikor felkeltem, de csak pár percig. eléggé utáltam, d e a doki azt mondta semmi probléma a duzzadt erek okozzák :shock: ez addig tartott mig a reggeli rókakomák :lol: ha jól emlékszem rutascorbint(vagy micsodát kellett akkor szednem...)

Navared: hát én is ezt mondtam :-D

rabbe78
 
 


Ja, tényleg Chlamidia… én is le vagyok tesztelve rá!

Rodi, hogy vagy takonykór ügyileg? Az én orrom is folyik, de alapból is kicsit, úh. talán nem lesz gond…
Orrvérzés??? Jajj, de jó, h. van otthon vérnyomi mérőd, ha felmegy, azonnal kórház!!!! Abban a pillanatban, okés??? Nekem baromi alacsony és mikor mentünk a sürgősségire, azt hittem, majd a plafonon lesz, de szerencsére olyan volt, mint szokott! Nem ártana itthonra is egy mérő!

Eta, bevált a Megnosolv? Engem iszonyatosan meghajt… nem vagyok tőle szorult helyzetben, az tuti :oops: :lol:
Tényleg, most akkor a Gizi maradt?

Szissz, gyógyulgass!!!!
Ne máááár… pöcse lett a menyasszonynak??? Jajj, ettől félek én is! Ahogy Macs is írta, a szeméremcsontot nézik, nem azt, h. lóg-e ott vmi! Akkor hogy lehet ez ennyire benézni? :roll:
Már tele vagyunk pink cuccokkal!

Vikoo, szép nagy baba, nem mondom… nálunk holnap kiderül Zorka bébi mekkora!
Hát nem könnyű a döntés, de csak akkor feküdj be, ha jól bírod a kórházi kiképzést! Korai kelés, esetleges idegesítő szobatárs/ak, bezártság, negatív energiák… Én voltam mostanában (elmúlt 1-2 évben) eleget, ergo nem mennék, ha nem muszáj, de ez csak 1 vélemény! Egyébként nagyon figyelmes a dokid!

Henne, milyen magas is vagy? Csak mert a 61 kg azért nem olyan sok!!!! Vagy igen?
Bár én 47,5-ről indultam :oops: :D

Berni, én most azt mondom, h. várja meg a novembert, de majd okt. végén lehet már kikönyörgöm! :D

Tatjana, nagyon sajnálom a vonatos sztorit!!!! Jobban vagy már?

Ancsa, nem vagytok ti kicsit lököttek? Like me….too :lol: (qrva lesés)

Ebba, még csak most vettük a babakocsit, nem tudok nyilatkozni, de ez nem az a fajta, mint amit belinkeltél! Nekünk csak 4 kerekű és a hátsó kerekek jó nagyok! Ezen kívül nálunk jók az utak és nem kell cipelnem sem!
Janka Janka marad, Zorka pedig Zorka! Remélem… :oops:
Csini poci, lssan nekem is kellene új fotó!

Eclipse, milyen édesek vagytok! Én is kiakadtam volna, hisz, mennyit sakkoztál, h. nehogy eláruld magad, erre…
Ágika, Molli? Ezt nem értem :?

Kinga, de helyes a kislányod!!!

H1N1 témában Freestylerrel értek egyet! Én nem adattam be, és nem is fogom!

Aranyoska, sajnálom, h. nyűglődsz! Én még jól viselem, de a kórházi cuccost össze akarom rakni azért… jobb félni... alapon!

Dorka, de jó képek, irigy-irigy! Szépek vagytok! :wink:
Még korábban beszéltük, h. a húgom pasiját meg kellene kérnem, h. fotózzon, de egyszer együtt vannak, aztán megint külön… szóval nem egyszerű :roll:

Rabbe, sajnálom, h. fiacskáddal gondok vannak, de szuper, h. a babával minden okés!

Én ma turkáltam egy csomó szépséges rucit, ill. kaptunk is... természetesen főleg lány ruhákat! :D
Holnap megyek dokkerhez... kérnék szépen rámgondolást majd este, mert izgulok ám nagyon, h. minden rendben legyen!!!
Amúgy szerintem Zorka baba is befordult, mert szerintem ő is a gyomrommal focizik :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi!
Nekem mindig alacsony a vérnyomim. A legtöbb, amit mértek az 112/78 volt. A páromé magas, ezért vettünk itthonra vérnyomásmérőt. Különösebben nem aggódom az orrvérzés miatt, csak kicsit meglepődtem. Utána olvastam, és több oka is lehet, az egyik, hogy megnőtt az ösztrogén szintem és elvékonyodnak az erek. A másik, hogy tegnap este begyújtottuk a konvektort és szárazabb lett a levegő. A takonykórom elmúlt, és lehet, hogy ki is száradt az orrnyálkahártyám, és emiatt.
2-3 nap alatt át is ment rajtam a takonykór, biztos a sok vitamin miatt, amit szedek. A párom jobban belekeveredett, pedig ő szokott kevésbé!

Neked is javulást kívánok, és remélem, hogy te is már kifelé mész belőle.

Szurkolok a holnapi dokihoz!

rodina74
 
 


Helló Csajok!!

Ma egész nap jönni akartam hozzátok, de csak most jutottam ide :D De hát, mint a mondás is tartja, jobb későn, mint soha :wink:

Tatjana- Ez baromi gáz ami veled történt, hogy egy kismamát képesek meglopni :shock: :shock: Nem volt senki a közeledben aki megvédhetett volna???Bár ilyenkor az emberek sajnos úgy csinálnak, mintha vakok lennének, sajnos nem annyira fogékonyak mások problémájára :roll: Nagyon sajnálom, remélem most már jó dolgok fognak veled történni...Meddig dolgozol még?

Berni- Nekem ismerősem, barátnőim nagyrésze a Pampers-re esküszik, de van aki a Libero-ra, szerintem gyereke válogatja....Mindegyikből esetleg egy kiscsomaggal próbálj ki és amelyik beválik akkor abból vegyél nagyobb csomagot...Barátnőm most teszteli az Aldi-ban ( itt Hoferben) kapható pelust, eddig tetszik neki( bár ma kezdte a tesztelést), és nem utolsó sorban olcsóbb, mint a többi....Majd beszámolok a teszteredményekről :D

Henne- Nem, nem tűnt panaszkodásnak amit a hízásodról írtál, én is tuti elcsodálkoznék ha hirtelen megindulna a súlyom...Mi egyébként nagyon egy súlycsoport vagyunk ,mert én 52,5 kg-ról kezdtem ( mondjuk 1,55 mély vagyok) :D és most vagyok 59,5-60 kg....Én majdnem teljesítettem a tervet, hogy a 8-ik hónapot kezdem 60 kg-val, mert az jövő hét eleje :wink: Nekem már az utolsó két Uh-on is fejjel lefelé volt a kisasszony, mondjuk érzem is, mert sokszor fáj a szemérem csontom :?

Vikooo- Na azért nem a kurva-nézés volt a fő célunk Pesten, csak barátnőmet vittük haza és ő mondta, hogy arra felé is lehet menni és még "látnivaló" is van :D Így gondoltuk megnézzük a "nevezetességet" :lol: Irigyellek az edzés mánia miatt...Nekem olyan sportot még nem találtak fel amit szeretnék hosszú távon művelni.....Ha csak a shoppingolás nem számít sportnak :D

Szissz- Örülök, hogy Marci jobban van és így te is ki tudtad magad aludni :wink: Na azt hiszem most már el is ájulnék ha Lili még is fiú lenne :D Akkor rózsaszínben kéne járnia :lol: Suliban már mindennel végeztél?Meg vannak az eredmények?

Hozzánk holnap jönnek Anyuék és hozza a fél gyógyszertárat, fürdetőkrém, testápoló, popsikrém, lézcsillapítókúp stb....Mert itt kint szerintem nincsenek ilyenek ( bát lehet csak rákéne kérdezni :D ), viszont tuti nem annyiba kerülnek , mint otthon receptre :wink: Sudocrem-et még a nyáron beszereztem!

Kinga- Nagyon szép kislány Flóra, igazi kis huncut mosolya van :D
Tényleg teljesen rendbe jött már a műtét óta?

Sophie- nagyon tetszik a babakocsitok színe, isteni :D Ha nem ez a babakocsink lett volna most, amit vettünk, akkor én is zöldet szerettem volna, csak ebből a márkából nem volt....De előtte csak olyanokat néztem :D Ezt már én is akartam egyébként mesélni, csak elfelejettem, hogy ez tényleg így van itt is, ahogy te írtad....Itt se fürdetik a gyerekeket minden nap :shock: Minden másnap kb, de olyan is van aki heti EGYSZER :shock: :shock: Én ezen tökre kiakadtam...Mert egy az, hogy én se szivesen fekszem le retkesen, akkor a gyerekemet miért tenném le úgy??A másik a higiéniás okon kívűl, hogy az egy annyira jó kis szertartás, esti pancsi, pucérkodás és utána alvás....Biztos, hogy minden napo szeretném ezt a rituálét megcsinálni Lilikével, ki nem hagynám :wink:

Rodi- Ez Qrva jó sztori volt, majdnem lefordultam a székről, úgy kellett röhögnöm, hihihihih :D :D Előttem van az arc, ahogy bambán néz rátok és nem érti, hogy mi van :lol: :lol: :lol: Köszi az anyagot, le is mentettem :wink: Én is úgy tudom, hogy az orrvérzés normális a terhesség alatt!!!!

Ebba- Nekem is jobban tetszik az első babakocsi!!!De tényleg az a legfontosabb, hogy milyen terepen fogod használni ( beton úton, föls úton, hegyen-völgyön), kocsival vagy gyalog jársz-e, fogsz-e vele tömegközlekedni stb, mert akkor ugye a súlya sem mindegy....De a többiek már jól leírták :wink: Tök cuki a pocakod!!Hogy álltok a házzal??

Izmos pasi segget látok itthon szerencsére, bár mostanában csak zuhanyzásnál sajnos :wink:

Eclipse- Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül alakult ez a titokban tartás, de valamiért így kellett történnie...Tényleg ne szomorkodj emiatt, a lényeg, hogy a kiscsajjal minden okés és nemsokára megérkezik hozzátok :wink:

Kajafagyasztás- Eddig eszembe sem jutott, de most, hogy mondjátok, nem rossz ötlet.....Egy kis bolognai szósz, vagy rántott gomba, rántott husi bepanírozva, hogy csak ki kelljen sütni, vagy leveske...Hmmmm, azt hiszem hamarosan neki is állok :D

Angie- Nem tudom, én valahogy nem félek ezektől a járványoktól, szerencsére nem vagyunk egy beteges familia, a párom konkrétan 3 éve nem volt beteg, nincs is házi dokija itt kint, mert ahoz lekéne egyszer mennie bejelentkezni, de eddig nem volt rá oka :D Én is elég ritkán ( leszámítva kisebb orrfolyásokat és hasonlókat :wink: )...Szerintem nem lesz a látogatással gond :wink:

Rabbe-Remélem semmi gond nincs a nagyfiaddal és hát miért is lenne, jól kivizsgálják és majd jól megnyugtatnak :wink: Nem is tudtam, hogy a füldugulás is normális terheseknél :wink:

Aranyos- Gyere csak panaszkodni, így legalább felkészülünk, hogy mi vár ránk is :D :D

Dorka- Gyönyörűek vagytok mind a 3-an, nagyon tetszenek a képek!!!! :D Én is, én is, én is akarooooook :lol:

Navi- Nem kicsit vagyunk lököttek, hanem nagyon :D :D Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal, gyere majd a hírekkel!!! :wink: A ruhaszerzeményeket peddig tessék szépen fotózni, hogy láthassuk :D

Én ma kikarítottam a lakás maradék felét, meg voltam vásárolni...Pont most volt a Hoferben tároló zacskó-féle, ágyneműknek és ruháknak ( 2 nagy darab volt egy csomagban és 3 euró volt, így vettem belőle Lilikének, bele is tettem a kimosott -vasalt kis ruháit, ágyneműit, hogy novemberig ne porosodjon :wink:

A babaszoba készen van, már csak a szopi fotel hiányzik, csináltam fotókat, picit sötétek lettek, mert ma nagyon bevolt egész nap borulva , de a lényeg látszik:

Ruhácskák:

Kép
Kép
Kép

Lili szoba:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Reméljük, hogy a kislányunk legalább olyan jól fogja benne magát érezni, mint amilyen szeretettel csináltuk neki :wink: Már annyira várjuk ŐT, minden nap erről beszélünk, bemegyünk a szobájába és elképzeljük, hogy milyen lesz...De azt úgy sem tudjuk elképzelni, mert olyan lesz, mint soha azelőtt.....MINDENNÉL JOBB :D :D :D

Puszi nektek:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!!

Pelus - én Libero fun vagyok :lol: Pampers-ből nálunk kifolyt a cucc. A hátán.....

Fürdetés - egy ilyen picúr még nem lesz retkes :lol: De! Gyancsival egyetértek, a napi rituálé része, és fontos, hogy tudja a baba, hogy mikor mi fog következni. Fürdés, fürdés után evés, aztán meg szundi. Szóval mi egyik nap sem hagytuk ki. Meg csináltunk babamasszázst, és volt fürdés előtt torna is :)

Szopi fotel - csajok, fekve a legkényelmesebb!!!!! Pláne éjszaka.... Ráadásul ahogy híznak majd a gyerkőceink, egyre nehezebb lesz tartani. Én próbáltam annó fotelban, de rájöttem, hogy nem a semmiért tanácsolják, hogy fekve..... Szóval a fotel nálunk pénzkidobás volt - legalábbis erre a célra.

Gyancsi - hűha, jó sok ruci, és a szobácska is gyönyörű lett!!!!! A pelenkázó fölötti díszek nem tudom meddig lesznek ott. 8) Annó Atinak én is ragaszgattam fel, aztán ezerszer tépte le, jött vele a fal, úgyhogy most már nem raktam oda semmit elérhető távolságba.
Én is imádom az Ikeát :lol:
És mi is bejárunk a szobába, gyakran időzünk ott.

Navared - 47,5 kg, háááát, szerintem én általánosban voltam ennyi :lol: :lol:

H1N1 - nekem nőgyógyász dokim annó mondta, hogy feltétlen adassam be. Feltétlen a bizalmam iránta, így beadattam. (2005 óta kinlódtunk együtt, hogy miért nem akar jönni az a gyerkőc....) Az újabb oltásról nem beszéltünk.....

Rodina - orrvérzésben még nem volt részem. Pocakszétdurranósban igen.

Rabbe - reméljük nagyfiaddal nem lesz semmi gond!!! Talán tényleg az idő miatt van csak. Nem engedik meg, hogy ottmaradj a kórházba? Akkor sem, ha viszel széket, és abban alszol? Nem mintha a székben alvás most megfelelő lenne Neked, de talán apának????
Gratulálok a paraméterekhez!!!!! :D
Hátbadöfés - egyáltalán nem fáj, miért gondolkoztál inkább az altatáson? Ráadásul azonnal találkozhat az ember a pocaklakójával. Végig tudatodnál lennél....
Mit végeznek a kórházban olajjal?
Boldog névnapot, így utólag is!!!! De jó, hogy ilyen kényeztetésben volt részed :D
Apa és a nyavalygása téma - na, ez engem sem érdekel :lol: Ilyenkor felhívja az anyját, aztán megy a sajnáltatás a teloban :lol: :lol: :lol: Egyébként a pasik már jobban vannak, én ma kezdtem el kezelni a tüszös mandulagyuszimat. Háziorvos mondta, hogy kezeljük, de várjam meg, míg ledönt a lábamról. (Én mondtam, hogy nem vagyok annyira rosszul, csak gennyes a mandulám, és időnként enyhén fáj a torkom.)
Johnson - ne használjátok csajok!! Atival homeopátiás bőrgyógyászhoz jártunk, és mondta, hogy nagyon rossz tapasztalatai vannak. Ha már nem mezei gyógyszertári cucc, akkor Weleda, Babe - mi mindkettőt próbáltuk, utóbbit használjuk Atinál a mai napig. De Adélkánál az elején azért maradunk a gyógyszertári cuccnál.

Szisszka - én is úgy tudom, hogy 1 évis koráig no fütyi piszka. Fütyis Zsófi - a frászt hozod rám ezzel a storyval. Lányként beszélek Adélkámhoz, fiú nevünk nincs, rózsaszín cuccunk ellenben elég sok. Sokkot kaptam !!!!
Amúgy Ati is túlmegy minden határon......vért izzadunk konkrétan....

Mocorgás - lehet kevesebb, de kis Adél olyan erővel csinálja.... :shock: De számolni nem számolom.

Dorka - naggggyon jó képek!!!!! Olyan szépek vagytok!!!!! :D

Aranyoska - azért írjál is nekünk!!!!

Ebba - helyes poci :D Kocsival kapcsolatban már sokan sokat írtak, én sem tudok semmi újat hozzátenni. Tök igazuk van, :)

Alvás - éjszaka nem megy annyira, Ati csendespihenője alatt próbálom az akkor kiesett pihit pótolni.

Kinga - Flóra nagyon helyes csajszi :D

Henne - kész a doga - szuper!!!!! Adél pár hete irányban van.

Sudocrem - tényleg nagyon jó!!! De én popikrémnél is a gyógyszertárival kezdek.

Angie - összenőtt ajkak :shock: Ne pánikolj!!!! :wink: Sajna nekem úgy tűnik, hogy most már mindig lesz valamilyen nyavalya, amitől tartani lehet, amivel riogatják az embereket, amire valakik hatalmas business-t építenek......

Kajarendelés - annó én is rendeltem, aztán lemondtam. Egyrészt azért, mert amit ehet az ember - mert ugye Adélka miatt számítani fog, hogy mit eszek, semmi felfújós, hasfájóst okozó dolgot - úgy leszűkül a választék, és úgy, de úgy ráuntam, ezért inkább fagyasztok, aztán meg főzőgetek. Hogy miket? Jól fagyasztható: bolonyai - milánói - sose tudom melyik melyik, marha - csirke pöri - már csak majd köret vagy vmi főzelék kell hozzá, töltött káposzta - ebből a káposztát persze majd nem ehetem meg, csak a levét meg a husi gombócot, töltött paprika még talán, most már hirtelen nem jut eszembe.

Sophie - úgy látom Beni is szívdöglesztő kék szemeket hord :lol:

Eclipse - azért Erika figyelhetett volna jobban is....hm, hm.....már a finishben vagy, nem sok kellett volna a nagy-nagy meglepihez. De!!! Ha párod ilyen jól vette / fogadta az elszólást, akkor szerintem tedd túl magad a dolgon, de mielőbb :wink: És örüljetek együtt a kis lánykátoknak :)

Szia Rékamamája! Pocak - háááát, nekem már kezd kényelmetlen lenni, egy csomó minden egyre nehezebben megy, bár imádok pocakos lenni, szerintem nem fog hiányozni. Ami szerintem a legjobb dolog, az a szoptatás - na, attól ki voltam rendesen, amikor az abbamaradt :cry: :cry: Annyira jó volt olyan nagyon közel lenni kis Atihoz. És nehéz volt feldolgozni, hogy már többé nem leszünk olyan közel....persze most már furcsa lenne, de akkor hat hónaposan nehéz volt ezt megélnem.

Vikoo - amit freestyler ír, az nem járható út?

Tatjana - aztaaaaaaa :twisted: :twisted: :twisted: Én csak azt kívánom annak a szemét tolvajnak, hogy az árát költse orvosra!!!!! Neked pedig mielőbbi jobbulást. Ha túl vagy a megrázkódtatáson, és jobban érzed magad, gyere és írj.

Én szerdán voltam dokinál - egyedül! - , mert a két beteg pasi itthon volt. Adélka 2,4 kg, aznap volt 33 hetes kereken. A heg vékonyodik, a két héttel korábbi 4,5 mm-ről elvékonyodott 3,4 mm-re. A gyógyszert, amit azért szedek, hogy mindez ne fájjon, a 36. hétig ehetem. Akkor abba kell hagyni. Dokim mondta, hogy ha fájni fog utána, akkor szülünk. Csajok, engem nem érdekel, hogy hogyan, csak egyet szeretnék: magától induljon be a szülés....na, én ezen parázok. Szóval ezen felbuzdulva holnap még Adélka ágyát is elkészítem, becsomagolok, ezek nem maradhatnak el.
Mától szedem a gyógyszert a tüszös mandulagyuszimra. Zúzós napom volt, de egyébként is, napi kétszer járunk futóbiciklizni Atival - apa nem tud menni, mert beteg, Ati meg lebontja a házat, ha nem viszem ki. (Ma mondjuk egyszer sem voltam, mert hentes, piac, Tesco, főzés, körzeti doki, Müller, szülésleszervezés a babysitterrel egy kávé mellett, aztán beszaladtunk az Aldiba.) Az eltervezett dolgaimmal most, hogy itthon vannak a pasik, nem nagyon haladok....

Sajna nem tudtam mindenre reagálni, de ez a hozzászólás már így is maratoni :oops: :oops:
Betegeskedőknek gyógyulást, rosszul alvóknak jobb éjszakákat, itt fáj - ott fáj esetén jobbulást!!!

mikegirl
 
 


sziasztok,

huuu mennyi fotó... :wink:

sophie, nekem eszembe sem jutott a saját kajám :P , habár az is nagyon fontos
csak a kismanóra jár az agyam, hogy a tej mellé majd milyen jól jön egy kis plusz, amikor még nem kapni a piacon

mikegirl, jó neked,h. már van tapasztalatod a szoptatással kapcs....én félek kicsit, sokmindent összeolvastam a témában, lehet hogy azért is (pl. X kórházban a csecsemősök nem tudták kivárni, h. meginduljon az anyuka teje, ezért a babát megették tápszerrel...jó lehetett)
a szülésznő szólt rám, h. don't worry, akinek egy csepp teje is van, abból bármit ki lehet hozni :idea:

baba neme, még mindig nem 100%, mert mindig takarta magát, de a szonográfus szerint, inkább lány, mint fiú...

Kép
rékamamaja
 
 


Jó reggelt!

Lányok, rengeteget írtok! Nagyon nehéz követni titeket!

H1N1: mi családilag oltva vagyunk.

Fütyi: na nekünk is ezt mondta a gyerekorvos, h 1 éves korig ne nyúljunk hozzá. A védőnő mondta, h nemtudom hány hetes kortól fürcsi után csak nagyon nagyon óvatosan nyúljunk hozzá, ne erőltessünk semmit stb.
Mivel a védőnővel nem voltam túl jóban, meg sokszor beszélt hülyeségeket, inkább a gyerekorvosra hallgattam. Egy éves korában megnézte a gyerekorvos és sápítozott, h a gyereknek fitymaszűkülete van. Hetente jártunk hozzá, mert ő lazítgatta, a fitymaszűkület valamivel jobb lett, valamennyire fel lehet húzni a bőrt, de még mindig eléggé le van tapadva. Azt mondanom sem kell, h a gyerek minden alkalommal üvöltött, meg utána 1 napig minden pisilésnél, a szívem szakadt meg. És ez sem oldotta meg a dolgot, tehát valamit kell még vele majd csinálni. :( És ezel együtt jár az is, h Marci eléggé sír, ha dokihoz megyünk. :( Ellentapasztalat: régen még ugye az volt, h pici kortól lazitgatni kell, a 3 öcsém közül egyikkel sem volt probléma...


Azért ne aggódjatok csajok, nem jellemző, h benézik a baba nemét :) De unokatesóméknál ez most épp így alakult, pont ők voltak az az egy :)

Dorka
Nagyon jók lettek a képek! :) Szépek vagytok!

Kinga
Nagyon cuki Flóra :)

Ebba
Szép pocak!

Emese
Kitartás! Már nincs sok tényleg! Nekem is szatyorba voltak pakolva, de aztán a 38 héten beraktam táskába a nagy részét, de a papucs, meg tisztálkodó szerek meg jópár dolog csak akkor került be mielőtt indultunk.

Ancsa
Nagyon szép lett a babaszoba :)
A suliba végül nem mentem be tegnap... Az első évem végülis megvan, szakmai gyakorlatról kell leadnom dolgozatot dec. 10-ig még. Meg decemberben lenne egy adag 2. éves félévi vizsgahalom, de az kimarad most... majd pótolom valamikor. Szóval igazából van még 1 évem hátra.

Rékamamája
Azért ilyenkor még nem a baba kajcsija az első :) Jó esetben 6 hósan kezdődik a kostoltatás :) Addig azért van idő bőven :) És akkor is még olyan icipicike adagokat esznek csak :) Pl. egy -két kiskanál alma...

szisszka
 
 


Sziasztok,

Ha valakinek esetleg még nem áll készen a babaszoba kitakarítva, kifestve, berendezve meg minden, ahogy kell, akkor szeretném ajánlani az eladóvá vált kiságyunkat, pelenkázónkat meg ilyeneket. A képen szereplő fiam nincs az árban :-)

Jó pocakosodást és hatalmas gratula mindenkinek!!

http://www.vatera.hu/faktum_dolly_70x14 ... 41602.html

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Sziasztok Csajok!

Húú, most van az, h. képtelen vagyok mindenre reagálni :(

Csajok, köszönöm mindenkinek a képdícséreteket, nekem is nagyon tetszenek, úgy örülök, h. ilyen szépen sikerültek.Most Andris tesója is megbolondult,, h. jövő héten még ő is csinálni szeretne róla, ő amatőr fotós, bár szerintem elég profi.Igazából jót nevettem rajta, mert eddig nem kart fényképeket gyártani.....

Gyancsi, amit tegnap írtál, hogy mennyire várjátok Lilit, konkrétan elbőgtem magam....Én is már annyira várom Lucababát!
Nagyon édes lett a babaszoba, látom szinte minden Ikeás :)
Pillangónézés-én mindig dudálni szoktam nekik ha az út mellett állnak....és ez mindig nagyin teszik nekem....

Eclipse, ne keseredj el, ne vedd annyira szívedre.Szerintem már apának is fúrta az oldalát a dolog!!!

Aranyoska, örülök, h. minden ok.Igazából általában esténként már én is sokszor érzem azt, h. bárcsak mennénk már szülni (persze a megfelelő héten) de másrészről meg félek tőle....

Vikoo, ezt a kórház dolgot mindenképpen neked kell eldöntened!Nem is lehet tanácsot adni!De te egy nagyon erős, bátor NŐ vagy!!!Nagyon tisztellek a kitartásodért!!!

Tatjana, nagyon sajnálom, ami történt!Pihengess, gyógyuljon a kis lelked és a lábad is!!!

Rabbe, drukkolunk a nagyfiadért!!!!Tényleg apa nem tud mellette ott lenni?

Navared, nekem is nagyon alacsony vérnyomásom...

Csajok, ti kaptok rendesen levegőt?

Húú, befejezem, megyek eszem valamit, mert éhenhalok...

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Gyancsi!
Húúú, nagyon szép lett a babaszoba! Nagyon tetszik!
A ruhácskák is nagyon helyesek, már amennyire látni a nejlonon keresztül.

Mikegirl!
Köszönöm a fagyasztós ötleteket! Ebből lehet, hogy megcsinálok pár adagot!

Dorka!
Hogy telnek a napjaid? Bírod a fekvést?

rodina74
 
 


mikegirl: engem már többször műtöttek, de sosem mertem beválalni a hátbadöfést, pedig minden orvos javasolta :lol: De most a nőgyógyász meggyőzött, na meg nem is lesz rá szükség :wink:
bevallom, hogy a székes éjszakázást már nem tudnám bevállalni főleg így hogy Ádi már nagyfiu, megérti és éjjel ugysem csinálnak vele semmit szerencsére mint tudjuk nincs semmi baj csak a kivizsgálás(magyar egészségügy miatt) kell bent legyen. Még az is lehet hogy megdumálom hogy esténként hazahozom, reggel vissza :-) szerintem ők még örülnek is neki csak a kórház megkapja az államtól azt ágypénzt.... :twisted:
majd kiderül
grat a nagylányhoz! most egész elkeseredtem milyen picur a picikém :-) de majd kint nőjön meg.
Atihoz: kitartás. nem semmi mennyi erőd van még, de hát nem állithatod a sarokba pár hónapra mig ujbol a régi leszel :-D szóval gratulálok a sok erődhöz kitartáshoz!

fürdetés: én is annak a hive vagyok hogy mindennap de nem estem kétségbe ha valamiért kkimwaradt 1-1 nap...de ádi imádta én meg szerettem hogy élvezi
:lol:

pelus: dm-s volt nálam a sláger meg a liberó, de gyerek és méret függö-

kajakérdés: miota itthon vagyok, a család szerint igazi konyxhatündér lettem és istenien főzök......és megis szerettem. szóval én valószinűleg az amitlehet félkész állapotba teszem a mélybe hogy minél keveasebbet kelljen azért bibelődni mégis friss legyen... pl panirozottan teszem be a husit, sajtot. én is csinálok szószokat stb


dorka: szia :D hát az az igazság, hogy ugye nekem ez a második házasságom-nem hinném hogy nagyon elvárhatnám a férjemtől hogy nappal dolgozzon éjjel meg széken kuporodjon...persze ha nagy beteg lenne akkor ez nem lenne kérdéses az ő részéről sem... az édesapja.......hháááááát arról meg megvan a véleményem..... nem igazán szeretnék róla részletekbe bonyolodni, hol jobb hol iszonyu a kapcsolatunk. a gyerekkel szeretik egymást ha épp ráér akkor kéthetente el is viszi magához hétvégére.... de állandóan mindent csak megigér és nem tartja magát ahoz, nagyon megbizhatatlan emberke..... valószinű nappal bejön hozzá meglátogatni, de ő nem tud az ilyen helyzetekkel mit kezdeni... szóval ha beteg vagy bármihez kéne segítség hogy megoldjam(ami a ygerekkel kapcsolatos) rá nem lehet számitani :-( már megszoktam...


reggel voltam a védőnéninél, 1 órát töltögette a papirokat :shock:
nem szeretek hozzájárni, mert szerintem nem tud megfelelő infot adni semmiről. hasznát nem látom. ma meg is kérdeztem hogy ugye már nem kell jönnöm többet.. :-D azt mondta azért még oktober végén jó lenne :-D
szivhangot nem hallgattunk(még soha) most meg azért mert minek ha a héten ugyis voltam a dokinál :shock: de nem is erőltettem mert nem szeretek vele beszélgetni. Majd ha megszületik talán kijön egyszer de nem hinném hogy sürün látogatna :-D inkább majd én viszem hozzá :-)
ja és megkérdezte miota érzem a mocorgást, erre én: mondjam? mert ugysem fogja elhinni! 10 héttől.... lesett, de beirta :-) aztán mondta hogy volt olyan kismammája aki a 29. hléten érezte először, na azt nem akarta igazán elhinni :-D

már megföztem, illetve tegnap csináltam szárazbab főzeléket ma meg fasirtot hozzá. Hogy az mennyire finom lett!!! pedig nem is igazán szeretem. Mi csak baromfit csinálunk, szóval ez is abból készült. A fiamért nemsoká mennem kell a suliba, aztán tuti megnyalja az ebéd után mind a 10 ujját :-D annyira hizeleg mikor megeszi a főztöm(kis bélpoklos) olyan jól esik talán ezért is szerettem meg a főzést :-D ez ösztönöz.
szombaton vendégek jönnek, vasárnap vásárolgatni megyünk.

rabbe78
 
 


Sziasztok

Már én is régen voltam erre.Nálunk most folyik a festés de lassabban a kelleténél.De már alakulgatunk.Két hét múlva elkezdek mosni, meg beszerzek mindent a kórházba is.

Végig olvastam mindent, de nem fogok mindenkinek reagálni.

Dorka nagyon tetszenek a képeitek.

Gyancsi tetszik a szoba és biztosan picurnak is fog.

Eclipse sajnálom hogy kiderult apa számára a babuci neme, de legalább egyutt vásárolgathattok majd még.

Futyivel kapcsolatban.Fiamnak egyik golyója nem szállt le a zacsiba amikor megszületett.Egy éves korában műtötték.Három napos procedúra volt.Most meg tavaly októberben műtötték a fütyijét is tehát meg van neki csinálva és azóta semmi probléma.Szintén három napig voltunk kórházban.

Én is megfáztam egy kicsit.Reggel folyik az orrom aztán bedugul és fél napot fáj a fejem, míg hat az orrcsepp.Tea fogy ezerrel.

Jók legyetek

Üdvözlettel Rita

KépKép
ritya
 
 


Rodi, köszi, de azt hiszem, nem lesz ebből igazi takonykór, a terhesség miatti nyálkahártya nagyobbodás számlájára írom! Örülök, h. jól vagy már te is!
Köszi, h. gondolsz rám ma… azt hiszem nagyon rám fér, mert sajnos rémálmaim voltak ma hajnalban-reggel… de annyira durvák, h. utána csak ültem az ágyon és próbáltam megnyugtatni magam! Remélem, ez nem valamiféle megérzés, csak… csak… szóval azt hittem, minél közelebb leszek a végéhez, annál könnyebb lesz :(

Bocsi, nem akartam senki hangulatát elrontani :?

Ancsa, köszike a kalap izét! :)
Annyira szép Lili szoba! Sajna, nálunk az ágy még mindig nincs összerakva, mert a drágám miután gyönyörűen lecsiszolta, kitette száradni és megázott, szóval kezdheti az egészet előröl, most meg alig van itthon, de ha kész lesz, akkor majd lefotózom, a babarucikkal együtt, amik egyébként már a pelenlkázó komódban vannak szépen kimosva, összerakva! :wink:
A pelenkázótok fölötti virág-kompozíció mi pontosan? Lámpa is egyben? Jól látom, h. világít? Nagyon tetszik!!! Én is, én is! :D

Mike, szerintem sem kell minden nap fürdetni, hisz nem koszos, de ettől függetlenül mi is fogjuk, pont azért mert ez egy nagyon jó rituálé, mind a babának, mind az anyának, azaz apának… ugyanis ő akarja! Meg én is akarok babamasszázst, bár az az első pár hónapban nem ajánlott, mivel még nem elég fejlett az idegrendszere! Van is könyvem, meg gyógymasszőr is vagyok, úh. ezt nem hagyhatom ki! :wink:
Általános 8.-ban én is több voltam… kemény 49-50 kg!
Nekem is minden vágyam, h. szépen amikor idő van, beinduljon magától a szülés, kívánom, h. nálad is teljesüljön ez! Csak nem fog fájni, ha abbahagyod a gyógyszert… vagy erre kicsi az esély? :roll:
Bolognai: daráthús (sertés, csirke, pulyka – mindegy a’sszem), milánói: sonka, gomba! És mindkettőhöz hasonló fűszerek, paradicsom, stb… Így egyszerű megjegyezni! :wink:

Kaja, hál’Istennek anyum egyrészt imád főzni, másrészt szívesen segít… Tudjátok, nekem két tesóm van. A húgom 19 éves és elköltözött albiba, mert idéntől egyetemista és már az öcsém is 14 éves, akivel nem kell annyit foglalkozni, azaz már nem igényli úgy, emiatt kicsit úgy érzi anyum, h. nincs rá akkora szükség, szóval pont jókor jön az unoka! Magyarul, eleinte biztos kapunk majd kajcsit és max. csak a mosogatással kell foglalkoznom!

Dorka, én mostanában kapok… mármint rendesen levegőt, de amikor bementünk a sürgősségire ez volt az első tünet, ami jól megijesztett… De ilyenkor próbáld meg kihúzni magad, h. a tüdődnek legyen nagyobb helye, hátha ez javít valamit rajta!

Ebba, babakocsi-témában sikerült döntenetek?

Gyerekek, itt annyira szar az idő, h. lassan villanyt kell kapcsoljak! És társaságom sincs, pedig ma azt hiszem jól jönne… :?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Rodi, bírom, de igazából sokszor vagyok félig ülő-félig fekvő helyzetben.Sokat vannak itt a barátok, aminek nagyon örülök , és nagyon jól is esik:)

Rabbe,amíg nem lettem fekvésre ítélve, én is főzöcskéztem.Most már nem...Irigyellek azért, mert megszeretted.Nekem annyira nem sikerült, de azért jobb lenne a konyhában tevékenykedni, mint feküdni...
Sajnálom, h. ilyen a fiad apukája,de nagyon szerencsés vagy, h. találtál egy ilyen szuper társat magad mellé.
Védőnő,. nekem aranyos, kedves, de én sem megyek túl sokra a tanácsaival...

Ryta, festéshez kitartás!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


sziasztok,

rabbe: remélem minden rendben lesz a kisfiadnál!

rodina: én is úgy tudom, terhesség alatt normális, ha néha vérzik az orr.

navared: nem igazán vagyok magas. most 170 cm, és ehhez társul jelenleg a 61 kg. :)
majd gyere, és mesélj mi volt az uh-n. :)

gyancsi: nagyon jó lett a babaszoba. :) ebben én is ellaknék. :)

mikegirl: reméljük, hogy magától be fog indulni a szülés. :)

hát még én is gondolkodom, hogy majd mit válasszak a császárnál. a "hátba döfést" vagy altatást..
mind a kettőnek van előnye/hátránya.
korábbi műtéteimnél a hátba döfést nem igazán vállaltam, altatva már voltam. és megoszlik a családban is a vélemény. az apósom, aki szintén orvos, inkább az altatásra szavaz, a férjem inkább az érzéstelenítésre.. én meg még nem tudom. :)

ma megyek a kollégáimmal pizzázni. nagyon várom már, csak ne lenne ilyen rossz idő.

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sziasztok!

Lassan egy hét után csak megérkeztem! :)

Valaki írt a hüvelyszurkálásról. Az mi, és miért is természetes ebben az időszakban?
Mit szóltok a szülés utáni "ne fogyasszunk tejterméket" storyhoz? Ja és ha azt írják, hogy vigyek pelust a kórházba az mennyit jelent kb.?

Beöntés,
én beöntéspárti vagyok! Szerintem lesz rosszabb rész a szülésnél.

Pasi betegség,
az enyém nagyon ritkán beteg de akkor szó szerint kidől. Viszont nem szeret nagyon fetrengeni, úgyhogy elég hamar meg szokott gyógyulni. Nincs rá panaszom!

Dorka,
nagyon királyok a képek!!!!! Kedvet kaptam. :lol:

Tatjana,
sajnálom az esetet. Remélem a rabló már kitörte azóta a nyakát!!!! Lányok ne felejtsétek el, hogy itt rablóról van szó nem tolvajról!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Telokin,
leadtad a szakdogád??? :?:

Vikoo,
nekem is orrba-szájba csuklik! Tiszta furcsa érzés és nem utolsó sorban megnyugtató, hogy ez neki jó mert fejlődik a tüdeje. Én személy szerint utálok csuklani. Tényleg ismeritek a fordított ivást? Most tanultam az unokahúgomtól. Tiszta buli és HATÁSOS!!

Freestyler,
hogy érted azt, hogy sima olajjal kevered a welladát? Mit jelent az, hogy "sima olaj"? :?:

Henne,
miért kötelező a H1N1 oltás?

Szép napot mindenkinek!

Tiszta idegesítő,
írtam még jegyzetet egy csomó mindenkinek csak éppen nem tudom kiolvasni.

:oops:

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!

Dorka:wow!Nagyon jók lettek a képek!

Ebba:köszi a kép dicséretet.Igen,itt nálunk aug. 20.-án mindig búcsú van.Negyedik menet után apja lekapta a hintáról és elindult vele haza,szegénykém úgy ordított:még még még lovacskázni akarok!!!!!

Aranyoska:kitartást a hátralévő időhöz.

Rodi:aranyos az új vonalzód.

Gyancsi:szép lett a gyerekszoba,látom minden ikeás. :)

Végre eljött az ebédidő.:arrow:
Nagyon rákattantam a csokira.Minden nap lecsúszik egy bounty,egy fehér csokis kit kat és ha mellettünk lenne egy kisbolt,minden délelőttömet a csoki osztályon töltenémmmmmmm........ :D :D :D

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Navi!
Senkinek nem rontod el a hangulatát. Azért vagyunk, hogy meghallgassuk, megnyugtassuk, támogassuk egymást. Nem lesz semmi baj, ne képzelődj buta dolgokat! Igaz, néha rám is rám jön, de gyorsan lefoglalom magam mással. Sok szabad időnk van, és jár az agyunk! :lol:
Örülök, hogy nem igazi takonykór! Remélem, azért hamar elmúlik!
Majd gyere a hírekkel!
Navi! Nálunk reggel óta ég a villany!

Lányok! Ma derült ki, hogy a munkahelyem költözik. Hétfőn be kell mennem, összepakolni mindenem, hogy majd át tudják vinni a cuccaimat! Valószínű, már a hónap végén költözni fognak. Remélem, minden cuccom meg lesz. Aztán, hogy hova fogok kipakolni! Ja, és ki, azt még nem tudom.

Haynii!
Fordított ivás?! Az mi?

Pelus: Nálunk a Jánosba –de te látod a szórólapon –egy egész csomag pelust kell vinnünk. De azt én sem tudom, hogy az pontosan mennyi, mert az egyik márkájúban van húsz-egynéhány, a másikban vagy negyven, és valamelyikben még több. Igaz, mi kaptunk pelustortát, én abból viszek, de még nem tudom, pontosan mennyit.

Kinga!
Kösz a voni dicséretet. Azért csináltam újat, mivel a mamanetes valami miatt nem akar számolni! Pedig azon a mi kis Kittikénk volt. Remélem hamar meggyógyul az oldal és visszatehetem!
Hú, az édességet én is kívánom, bár a terhesség előtt nem nagyon ettem. Szóval, megértelek!

rodina74
 
 


Rabbe, sajnálom, h. védőnő ennyire idegesítő! :roll: Nincs összehasonlítási alapom, de szerintem a mienk normális!
Tényleg, jó, h. találtál egy szerető férjet, de érthető, h. nem lehet elvárni tőle, h. bent éjszakázzon a fiaddal!

Ritya, teázz sokat, az kimossa a bacikat! :wink:

Henne, meg lehet tudni, h. apósod miért az altatásra szavaz? Mert, h. ott nem szúrhatnak mellé? Csak mert ma pont azt (is) álmodtam, h. a doki azt mondta este, h. azonnal műtét, altatás és császár. Ki voltam akadva, h. akkor nem láthatom a picúrt :shock: Szóval én biztos nem fogok altatást kérni, de mindenkinek magának kell eldöntenie...

Haynii, szerintem a "sima" olaj vagy bázisolaj, pl. mandula vagy lehet olivaolajra gondolt Free...
Ne fogyasszunk tejterméket??? Mert hogy? :shock:

Kinga, én a terhesség előtt szinte abszolút nem ettem csokit, aztán talán szülinapomra kaptam mogyoróscsokit (Aldi-s, zöld csomagolású nagytáblás, egész mogyikkal)... azóta minden nap! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Rodi, igen, szerintem is nagyon ráérek... :roll:
Köszi, ari vagy! :wink:
Reméljük, mindened meglesz a költözködésnél!

Pelustorta? Hát ezt elképzeltem: egy réteg pelenka, pisiben áztatva, egy réteg kaki, és ez így ismételve... na mit szóltok? :lol: Pelus-csokitorta!

Én ha csuklom, és nem akar múlni, akkor egymás után, nagyon apró kortyokban (10 korty elég) iszom vizet... de tényleg épphogy picit veszek a számba! Ez mindig működik :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Pelus:
Elég ha 1 kis csomagotvisztek magatokkal a kórházba. Én egy kis csomag liberót vittem, és nem is fogyott el az egész.

szisszka
 
 


Pelus:
Köszi az infókat csajok! Akkor azt hiszem kipróbáljuk a Liberot meg a Pamperst egy-egy kis csomag erejéig, aztán majd meglátjuk...bár ahogy látom inkább a Libero a nyerő az elején.

Pelus mennyiségével kapcsolatban nekem azt mondta a védőnő, hogy napi 6-8db-al kell számolni. Ha meg keveset viszünk be a kórházba majd riasszuk apát :D


Pocakképek nagyon jók!!!!!!!!!

Orrvérzés:
nekem sokáig minden reggel vérzett az orrom, de azt mondta a védőnő, hogy ez normális.

Édesség:
már nem merek a cukrászda felé menni, mert tutira elcsábulok :D Furi, mert az elején abszolút nem kívántam az édességet, most meg legszívesebben egész nap enném a sütiket, meg a csokikat :)

Na, megyek visszaolvasni, bár esélytelen követni Titeket, olyan sokat írtok :lol:
berni01
 
 


rodina: reméljük, nem fognak elveszni a cuccaid.

hayni: nekem azért kötelező az oltás, mert volt pár éve egy autóbalesetem, akkor a lépemet ki kellett venni.. ezért minden ilyen influenza elleni oltás nekem kötelező, az immunrendszerem miatt. bár azóta szerintem csak erősebb lett az immunrendszerem, mióta nincs lépem..

navi: hát, az apósom sebész. és igen, mondja, sajnos nem mindig sikerül jól az érzéstelenítés.. de én sem félkómásan szeretném majd a picimet látni, szóval én még mindig az érzéstelenítés felé hajlok inkább..

édesség: érdekes, én sem nagyon ettem terhesség előtt édességet. aztán kb a 20. héttől rákaptam. :) nálama sport szelet és a kapucíner lett a befutó. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Lányok!

Nem tudom, ki hogyan áll a ruhákkal, illetve van-e elég ruhája.
Én a barátnőmtől kaptam még egy csomó ruhát. Ezek közül van egy jó pár ami nekem vagy nem tetszik, vagy abból már sok van, vagy kicsit használtabb, és én azt biztosan nem használnám. Van közte egy-két 50-es (szerintem), aztán 56-62-esek, és még nagyobbak is. Van olyan, ami 1 éves kora körül jó a babának. Még van kb. 17 pár zokni is hozzá. Ezek mind használtak, max. két gyerek hordta őket.
Ha bárkit érdekel szóljon, mert nálunk csak a helyet foglalja.

Csináltam róluk képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

rodina74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: