Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi!
Te vagy a rock bandában az énekes???
Nagyon helyesek a fiaid. Ha a kicsik olyanok lesznek mint Kristóf, nehéz dolgod lesz.
Matyi nagyon szépen megnőtt.

Angie!
Ma is pakolós napod van?

Moti!
Szép a konyha-nappali.
Nagyon ügyes Sebi!

Kri!
Jodidot nem szedsz? Nekem azt is nyomni kell.
Szegény Zsombi jó fáradt lehetett.

Annamari!
Vasárnaptól hivatalosan is Keresztmami leszel. De jó!
Te pocakfotód?????
Én nem vagyok pszichomókus. De szerintem nem jó hogy nem beszél és nem eszik Levente. Nem lehetne az óvónőkkel és az ovi pszichológusával leülni és megbeszélni mi van, mit csinál vagy nem csinál Levente az oviban, mit mesél ő illetve az óvónők.
Biztos megijedt valamitől mikor bekerült, de ezt közös erővel fel lehet oldani.

Beze!
Nagyon szép a pocakod. Szeretnék én ilyet.

Teri!
Nem semmi! A kisebbséget, főleg az ilyeneket, messzire zavarnám.

Ovi kaja:
Az ebédet mi is előre fizetjük. Eddig még nekünk semmi gondunk nem volt vele. Mondjuk én sose számoltam utána. Egy nap ide vagy oda, nem érdekel.
A bölcsibe volt hogy valaki nem fizette be. Neki szóltak hogy rendezze, mert következő hónapban nem kap enni a gyerek, gondolom az ilyenek miatt kell előre fizetni. Meg persze az önkormányzatnak sincs annyi pénze hogy megelőlegezze a gyerek étkeztetését.
franci

Franci!
Milyen szép lett az avatarod, tetszik nagyon!!!!
Én már múlt héten raktam fel pocifotót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A gyerekorvossal akarok majd beszélni, ha jön hozzánk, már tavaly említettem neki, hogy jó lenne gyerekpszichológushoz vinni, de akkor azt mondta várjunk kicsit vele.
Óvónők nem foglalkoznak vele. :? :? :? :?

Én szívesen odaadnám a pocakomat, hogy cipeld, már olyan "nehéznek" érzem.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

22. napon vagyok, még ráérek izgulni :)
permi

Sziasztok!

Panndi, Pruci, Annamari, Franci, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen!

Panndi, Pruci, Franci, nagyon drukkolok ám nektek, meglátjátok, hamarosan ti is rakjátok fel a képeket!

Pruci, hú, nem irigyellek, ezekkel tényleg nm lehet mit kezdeni, a jogaikkal pontosan tisztában vannak! És ugye ott áll egy jó nagy család mögöttük... :?

Franci, tök jó az új avatarod!

Annamari, kitartást, talán hamarosan Szonja úgy dönt, kibújik, hogy megismerje az egész családját, akik már nagyon várják! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bocsi Annamari, már eszembe jutott. Keveset alszom mostanában.
Én nem tudom milyen a nehéz pocak. Nekem „ilyenkor” már 15 napos volt a fiacskám.

Panndi!
Hány nap múlva kell izgulnunk? Tudod hogy kb mikor volt péd?

Beze!
Köszi! Vagy 10-et kipróbáltam, :roll: de a többit nem éreztem magaménak. Fiamat nem akarom felrakni.
franci

Annamari,
köszi, mostanában én is látom a kicsi kori énemet Sebiben. :D
úgy izgulok már érted/értetek!!!!
Beze, nagyon nagyon takaros, csini pocid van!!!!

Pruci, egyszerűen forrna bennem a düh attól amit leírtál....egy jó nagy balhorog kéne az ilyen gyereknek.(már bocs)

Nagymamám fizikailag jól van, csak retteg, hogy esetleg betörnek hozzá...értékek nem voltak a táskában, csak 1500forint, meg amit vásárolt.nem járt jól az a szemét....tényleg az a borzasztó, hogy majd 90 évesen ezt meg kellett érnie....

Danyu, de jó Nektek, hogy lesz még kutyus!!mondjuk a kiváltó okot nem irigylem, de nekem a férjem egyszerűen megmakacsolta magát és nem engedi a kutyát az idióta fű miatt....még a babakocsit sem szabad rátolnom, mert majd meglátszik....van egy kirakatkertünk, ahova még a gyereket sem vihetem ki, nehogy tönkretegye...legszívesebben felgyújtanám az egészet...jójó szép, meg minden, de ha nem használhatom, akkor minek?akkor költözzünk inkább lakásba....én pedig nagyon szeretnék kutyát.....szerintem egy besurranó tolvajt, mint pl. aki a mamámat is megtámadta, visszatart egy hamis kutya.egy profit már nem, de az meg úgy intézi, hogy ne találkozzon a háziakkal. :D

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Én nagyon megtépném, de sajnos nem lehet. Bár ma közel állt hozzá. KÉrtem sztépen, kértem veszekedve h csinálja meg a matek leckéjét, m addig nem kap uzsit amig nincs kész. Erre közölte velem h hülye fasz. Na, itt viszketett a kezem. Holnap reggel mennie kell az igazgatóhoz... Kiváncsi leszek h mi lesz ott. Én nem bírom ki ezt a tanévet ezekkel, idegbeteg leszek itt. A koleganőm is teljesen kivan tőle. Annyira rossz, és így tutira nem fog összejönni egy baba.

Szegény nagymamád! Lelkileg jól ki lehet készülve :cry: Jól bírod a férjedet. Hátha megváltozik a véleménye a kutyusról meg a fűre menéstől.

Franci! Nagyon jó az új avatarod!

Teri

KépKépKép
pruci

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Ha jössz én szívesen megyek veled. :lol: :lol: :lol:
franci

Franci!
Én szívesen szülnék vízben, úgyhogy mehetünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most kezdődött a héten a Lifenetwork-ön egy sorozat, Babák háza, s abban a vízben szülést választják a legtöbben. Egy miami szülészotthonban készült, már régebben is foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen jó lehet vízben szülni, itt meg láttam egy csomó ilyen szülést, szóval szívesen kipróbálnám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Beze, szép pocak :lol: :lol: :lol:

Franci, jó az új avatárod. Szedek jódot én is csak nem a jodidot. benne van a terhesvitaminomban. Holnap megyek az endokrinológusomhoz aztán megmondja szedjek e még pluszba jodidot. Elvileg nem fog kelleni mert ebben 150 mikrogramm van.

Pruci, nem irigyellek. Gyors babásodást neked +++++++++++++

Moti, nem semmi ez a kert téma, hátha meggondolja magát férjed.
Nagymamidat úgy sajnálom. Szörnyű tényleg hogy ezt kellett megérnie.

Zsombi 15 percet aludt. De rájöttem mitől volt annyira felpörögve. Nem tudtam olyan teafüvet venni amit szoktam csak pickviket aztán attól túlpörgött szegénykém. Azóta nincs is baj vele.
Szegény férjem még oda van :cry:
A héten sulim is van ezért vagyok ritkábban, de azért olvaslak titeket :lol: :lol: :lol:

Annamari, nagyon mennek a drukkok ++++++++++++++++

Maryka, Boni boldog névnapot :).

Kri

Kép
Kép
kri29

Hello Lányok!
Nem pakoltam tegnap (pedig bőven lenne még mit), hanem csavargós. A sógórnőmnek kimozdulhatnéka volt, és elmentünk egyet a Corába valami kis rucit visszacserélni, és utána beültünk egy kapucsinóra egy kávézóba. Cuki kislányuk van, olyan kis nyugis, csak a kaja időben kezdett nyöszörögni. Épp mondtam neki, hogy egy ilyen erősségű sírással én is beérném, mivel Szilárdból kiindulva szerintem Gombóckánk is nyomatni fogja ezerrel és torkaszakadtából jó kis basszus hangon. Sziszkóm olyan hangon sírt a maga kis koraszülöttségével, hogy a csecsemős osztályon 15 gyerekből egyből kiszúrtam, hogy az az én fiam, pedig akkor még nem is ismertem a sírását.

Beze!
Jé, hogy te milyen csinos kismami vagy. Sok kiló nem mehetett fel még rád, így ahogy elnézegetem a képedet. Hogy viseled? Bírod a terhelést?

Annamari!
Még visszatérnék az ovis kaja-befizetésre. Nálunk is előre kell, és ha valami közbejön, akkor azt a köv hónapban jóváírják. De ha tudod előre, hogy egy hétig nem fog menni, akkor azt nem kell befizetni.
Érzel már valamit, hogy kifele kívánkozik Szonja? Az első kettőt végig kihordtad? Ki fog tudósítani bennünket. Mondjuk, említetted, hogy dobtok sms-t, ha előbújt a lányzó. Én szívesen megírom ide is (telóról bármikor tudok egy sor írni a lányoknak a hírről).

Boni!
Szegény nagyid! Jobban van? Fel tudja egyáltalán dolgozni a történteket? Kicsi fiad pedig hihetetlenül ügyes. Szilárd ebben a korban még nem is tudott ülni :roll:

Teri!
Nekem pontosan ezért ment el a kedvem a tanítástól még a fősulin a gyakorlaton, mert egy olyan osztályt fogtam ki, ahol tele volt hasonló mentalitású gyerekkel. Én ott el is terveztem, hogy már befejezem a sulit, ha már végig csináltam, de tanítani az életbe soha, azaz, hacsak a kényszerűség rá nem visz.
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb beköszöntsön a tesó, hogy le tudj onnan lépni. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld meg bent hagyni ezeket a sérelmeket, otthon pedig valami kikapcsolót csinálni.

Pandi!
Én azért drukkolok neked! Most se hagyjatok ki 1 napnál többet, mert simán lehet, hogy elcsúszott a pé-d, és akár most is teherbe eshetsz. Nálad előfordul a csúszás.

Az én három évesem csinált rólam képeket. Apa sajnos nem ér rá sztárfotózni, annyi a dolga szegénykémnek. De ahhoz képest, hogy egy 3 éves fotózta, szerintem egész jól sikerültek.
Mindjárt fel is dobom ide, csak elő kell keresnem. ....

Angie

Kép
Kép
angie34--

Ezeket csinálta Szilárd:
Kép
Kép

Ezeket pedig én a tükörben:
Kép
Kép

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok!

Kri, Angie, köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok!

Angie, elárulom, de nem szoktam vele dicsekedni: már 11,5-nél tartok, horror, komolyan... :oops: A hasam tegnap volt 100 cm, Lexivel 38 hetesen volt 108... Aug 11-e óta nőtt 8 centit, bár amennyit zabálok... :oops:
Szép nagy pocak, nagyon csinos vagy, Szilárd pedig tök ügyes, gratulálok! :D

Annamari, ha tehetném, tuti vízben szülnék, de Fehérváron sincs kád sajna... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Angie, alapvetően jól viselem, de azért vannak apróbb nyavalyáim. A hasam tegnap elhúzott, na, az vicces volt, belegondolva, hogy mi lesz később. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Gyonyoruek vagytok pocakos kismamik!
0n is probálok néhány képet feldobni, remélem sikerul, mert néha annyira béna vagyok ehhez :oops: :lol:

Moti!
Ami nagymamáddal tortént, hááááát teljesen rosszul vagyok. Mit gondolt az az állat, hogy egy oreg néni száz ezreket hord magával? :evil:
Mi meg mikor nálatok voltunk jol ossze taposgáltuk a fuveteket :oops: Egyébbként tényleg szép :D Gyurika ráadásul majdnem belefekudt a díszfuvetekbe :lol:
Egyszer mondta nekem is a férjem, hogy ne taposs a fure mert lenyomod, mondtam neki , hogy majd nep végén felállítom(mármint a fuszálakat)-na azota csak ritkán tesz hasonlo megjegyzéseket :wink:

Szilvia!
Ugy megpuszilgatnám azt a szép kis fejét Matyikádnak-annyira helyesek a fiaid :D

Beze!
En azt a hízást valahogy nem látom-de majd kinagyítom a képet , hátha észre veszem :lol: Csinos vagy ám nagyon!

Annamari!
Olyan jo , hogy jottél, már kezdtem izgulni :) Tényleg probáld kideríteni milyen egy napja Leventének az oviban, és tényleg nem kizárt, hogy ezért nem beszél és eszik, mert rászoltak: De más felnottel ugye nyílt és beszélget is, mert ha ez csak az oviban van akkor az ok tuti, hogy ott keresendo.

Kri!
Nagy gratula a dobogo szívecskédhez :D Akkor a tea volt a hibás, azét jo, hogy idoben észre vetted. Sok teát iszik?

Angie!
A pakolás az úgy is mindig megvár, legalább kikapcsolodtaál egy kicsit. A pocakod az nagyon komoly :D Kivi vagyok mennyit nyomhat most Gombockád.

Teri!
Na pont ezek miatt a dolgok miatt nem akarok már tanítani, megprobálok vmi jo kis tanfolyamot elvégezni, hátha találok vmilyen hálásabb munkát.
Kuldom a golyákat :)

Sucerrol tud valaki valamit?

Panni!
Te most akkor tényleg itt hagytál minket? :)

Kép
Kép
maryka

Franci!
A zenebolcsiben énekelnek, mondokáznak, ritmusgyakorlatok, táncolnak meg ilyenek. Igen Boldi is ott lesz, csak most a megfázás miatt nem jott még ossze, remélem jovo héten ott si talizunk :D :D
:D

Kép
Kép
maryka

Bocs...a munka magával szippantott... :lol:

Moti,
szóval...egy kis 3 hónapos, fajtiszta drótszőrű tacsi befogadásra vár...
ha érdekel és a férjedet meg tudod győzni, akkor írj iwiwen, vagy ide, de ne privit, mert néha nincs időm belépni, csak olvasni tudok...
Csak Pestig kellene menni a kutyusért...

Danyu
danyuci

jaj, DAnyu, ne fájdítsd a szívem, imádom a drótszőrű tacsikat...nincs képed róla?hátha meglágyulna a férjem szíve.....

MAryka,

mi ma voltunk zenebölcsiben!!!!Ti hogyhogy nem?BOldinak nagyon tetszett, én nagyon csípem Ágit.képzeld, hívott a városi kórusba is, hogy menjek énekelni. :D

a fű mizéria egyébként odáig fajul, hogy tegnap előtt azt mondja a férjem, hogy ő látja, hogy hol szoktam a babakocsit tologatni, mert ott ki van kopva a fű, és toljam inkább az utcán......no komment.egyébként nem is ott tolom, ahol ő mutatta...és a kutya sincs már meg, mégis sárgul.mármint a fű.....elegem van ebből.
kutyát kérek, kiskutyát, okosat és nem butát...ha valaki esetleg ismeri a Gryllus dalt. :D

KépKépKépKép
moti

Maryka, nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Képet várjuk! :D

Moti, a kutyus a legjobb helyre kerülne hozzátok, szerintem neki a férjed se tudna ellenállni, mi nagyon szeretjük a tacsikat. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Moti!
Mi Szlovákiában vagyunk, innen nehéz lett volna bolcsizni :wink:
0n ismerem Gyurika imádja a Gryllus CD-t.
Városi énekkar :?: Ez aztán igen!ES megprobálod?

Kép
Kép
maryka

Fel szertenék néhány képet tolteni, de nem tudom , hogy kell-vagyis nem emlékszem :oops: Segítség!!!

Kép
Kép
maryka

Maryka, a képet le kell kicsinyítened 600x450-re, így a melléklet feltöltésére rákattintasz, és beilleszti. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hahóóó!

Egyedül nyomom a kölykökkel, Apa még házazik...4 napig...

Moti,
nincs képem, de cuki lehet, nekem ez a kedvencem, de Juhar mellé komolyabb kell...
Egy fiatal pár kapta, de ők külföldre szeretnének menni dolgozni és nem kell nekik...maradtunk mi, mint állatbarátok...
most elvitték Pestre a héten, ha kell és még nem találtak gazdit neki, tényleg nálatok lenne a legjobb helyen... :wink:

Szóval fűzd Apát én meg megszerzem a telefonszámot, ha rábólintatok...

Jó éjt...Danyu

Bocs többiek, ha lesz időm jövök...mindenkinek PUSZI!
danyuci

jaj, fűzöm Apát, ne csigázzatok, én is imádom a tacsikat!!!
Ráadásul már felvérteztem magam a fűmizéria ellen is:egy tacsinak annyira kicsi a súlya, hogy nem tapossa ki!!hehe!!! :D
Lány, vagy fiú?

Maryka, persze, hülye vagyok, pedig reggel még emlékeztem, hogy kint vagytok.ACDseevel tudsz képeket kicsinyíteni.most egyelőre nem tudnék járni az énekkari próbákra, mert kedden 6-tól 8ig van, de késúbb lehet, hogy csatlakozom.úgyis hiányzott a zenélés.

képzeljétek, ma megjött.nem mintha hiányzott volna, már el is felejtettem, milyen. :D

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Ajaj, kihalóban a topik???

Hajrá tacsik!!! Én is imádom őket, nekünk is volt, Fidó volt a neve. 3 éve távozott az örök vadászmezőkre, 16 éves volt. Mi is szeretnénk majd kutyit...

Csak röviden tudok írni, majd leragadnak a szemeim. Sajna betegek vagyunk Lillus kivételével - szerencsére ő tartja a frontot.
A lerakódás megszűnt, nem horkol, nincs orrhang - még szerencse, hogy nem ugrottunk rögtön bele a mandulakivételbe.
Én csak orrspray-vel tudok létezni, köhögök és kiszakad a tüdőm a helyéről közben. Szerencsére lázam/lázunk nincs, férjem dettó.
Hétfőn voltunk a Klinikán, 5 perces konzultáció miatt voltunk ott 1 órát, hát... Mindegy. 2 hét múlva szerdán lesz a vizsgálat.

Én nem rakok fel pocifotót, mert mindenki megrémülne... Akkora hasam van, mint Lillával 7 hónaposan!

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Annamari még kettő az egyben?

Mentem orrot fújni és gőzölni, jó éjt!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Lilla!
Jobbulást Nektek!!!!!!
Még egyben vagyok. :D :D :D

Moti!
Nekem sem nagyon hiányzik pirianyó. :lol: :lol: :lol: akkor most már óvatosabban... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maryka!
Gmail-re is elküldheted vagy a picassa-ra is feltöltheted a képeket!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Annamari,
Milyen Keresztanyunak lenni????
Most már lehet menni szülni!

Évi!
jobbulást nektek! Nem jó hogy ilyen beteg vagy. Jól összeszedted.
Sotén voltatok? Egy borzalom hely. Ezt telefonon is elmondhatták volna.
Nagyon aggódom értetek. Mennyi idő múlva lesz eredmény?

Többiek merre vagytok????

Szombaton kimentünk az Operett színházhoz. Hát… legközelebb inkább egyedül megyek. Ezt a nyafogos bandát, még Gergő is kevesebb nyafog mint az anyám és a férjem. Szerintem Gergő is végég nézte volna ha ők is megpróbálják élvezni. Sajna a Dolhainak csak a felét láttam, de az nagyon jó volt.

Nekem lassan megjön. Gondolom szerdára tartogatja magát, mert aznap egész nap utazgatok. Jó lesz…
Aztán jön a Closti, remélem segíteni fog, és az első vagy a második adag után összejön egy egészséges baba. Aki szépen, egészségesen, időre megszületik.
franci

Szerencsére Csonka Picinek igaza volt. Ma már megnézhető az interneten a hétvégi operettes műsor. Jó szórakozást! :lol:

http://www.youtube.com/results?uploaded ... 2C24&uni=3
franci

Sziasztok!

franci: köszönöm, már jobban vagyok. Tegnap reggel úgy ébredtem, hogy nem volt hangom... :o , de aztán beindult. Viszont semmim sem fáj :D :D :D , csak az orrom van még eldugulva.
Igen, a Sote-n voltunk. És tényleg borzalom hely... Viszont negyed annyian voltak, mint mikor 2 éve voltunk. Gondolom kevesebb beteg után kapnak támogatást mint anno, így egy időpontra nem 10 embert írnak be, csak hármat. Így még ülőhely is volt a folyosón, mert annak idején még az sem volt.
Sajna az eredményre még sokat kell várni. Jövő hét szerdán lesz a vizsgálat, és 4 hét múlva eredmény. Ha gond van, akkor 2 héten belül értesítenek, de NEM LESZ.
Az utolsó pár mondat a hsz-edben fantasztikus!!! Annyira jó, hogy ilyen pozitívan gondolod!!! Én nagyon drukkolok!!!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi!
Örülök hogy javulgatsz.
Én is voltam a SOTÉn az endokrinológián, valahova oda járnak a kismamák is genetikára. Hát én ácsorogtam meg a lépcsőn ültem hogy a kismamák leüljenek.
Muszáj így gondolkodnom. Gergő szülinapra kistesót kért.
franci

Danyuci,

sajnos, férjuram nem engedi a kutyust........nagyon sajnálom, én úgy szeretném..azt mondta, legkorábban 2 év múlva.

Franci,

férfiakkal nem lehet ilyen helyre menni, hisztisek hozzá. :D

KépKépKépKép
moti

Franci!
Semmi különös érzés. :D :D :D :D csak annyi, hogy mélyebbre kell nyúlnom a pénztárcába. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem tényleg sikerül az első hónapban összehozni Gergőnek azt a kistesót. Hajrá!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari,
hogy érzed Magad a finisben???mostmár tényleg nemsokára itt az idő.annyit gondolok RÁd!!!ill. RÁtok!ki lesz majd a nagyokkal amíg szültök?

KépKépKépKép
moti

Moti!
Köszi szépen, aranyos vagy.
Ha éjjel indul be a szülés, majd anyu jön át addig vigyázni a gyerekek álmát, míg apa velem lesz.
Ha nappal indul be, akkor is anyut riasztom, ő itt van helyben, de apa is eljöhet, meg van beszélve. Én éjjeli szülést szeretnék. :D :D :D
aztán apa 3 hétig marad itthon, 1 hetet a gyerekekkel, aztán 2 hetet együtt. Akkor a gyerekek is itthon maradnak, nem mennek oviba.

Már én is várom, hogy kezembe tarthassam Szonját. Kíváncsi leszek kire fog hasonlítani.

Picassa-ra raktam fel pocis és keresztelős képeket.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Én is vagyok, csak kicsit sűrű hétvégénk volt. Ma voltam dokinál. Minden rendben Gombóckámmal, szépen befordult, méretei is szépek, méhszáj zárt, bár a méhnyak egy picit megrövidült, de nem vészes. Remélem, ez nem jelent rosszat, nem értek hozzá. Vigyáznom kell nagyon magamra, semmi megeröltetés, emelgetés, ki kell húznom még min. 5 hétig. Majd még írok. Nálunk szigetelik a házat. Lesz felfordulás. Anyu segít kitakarítani, ha végeztek a munkások. Annamari! Várom az smst ha Sonja úgy döntene hogy megnézi a nagyvilágot :)

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok!

Nálunk is zsufi volt ez a pár nap. Férjem nagyon beteg, most már neki sincs hangja. Plusz Zsombi is beteg lett , de ő már kifelé tart a náthából szerencsére. Én jól vagyok. Az endokrinológus kicsit emelt a gyógyszer adagomon, majd ha 12 hetesek leszünk akkor újabb kontroll :). Plusz beindult a suli is, van tenni való.

Annamari, nagyon drukkolok. hajrá éjjeli szülés :lol: :lol: :lol:

Franci, mennek a drukkok hogy hamar jöjjön az a kistesó. ++++++

Lillanyu, jobbulást neked.

Moti, sajnálom hogy nem jöhet az a kutyus :cry:

Boni merre vagy, nagyon eltűntél?

Angie, örülök minden rendben veletek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri vegyél Greep Heel nevű homeós cuccot..az direkt jó arra, ha elmegy a hangja valakinek.. felső légúti cuccokra, influenzára jó..

Franci
kívánom,hogy minden így legyen!

mi nem jutottunk ki.. hát ezek a youtoube os felvételek nem jönnek át..ahogy Pély Barna mondaná :)

Annamary izgi, izgi .)

Danyu hétvégén megyünk :) küld el sms ben a számodat légyszi!

Moti sajnálom kutyut!

Panni sajnálom,hogy tényleg itthagytad a csapatot :(

Lillaanyu NEM LESZ SEMMI BAJ!!!

elsőleg kiválasztott csana nem vált be(hőmérősbe ma reggel beirtam mé nem) .. most másikat megnézzük..

Mindenkit puszilok..ja és elkezdek most egy 10 hetes tanfolyamot az majd leköti az agykapacitásom unatkozó részét remélem :wink:
Vendég

franci

Franci :lol: a minősége miatt írtam..de erről te nem tehetsz :) :wink: puszillak!
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Kiveszem a napi fórum szünetemet. Persze decemberben majd unatkozni fogok, könyveket fogok itt kiolvasni.

Moti!
Sajnálom hogy nem mehet a kutyus. Én se vennék még a Gergő mellé, sajnos amortizálja az állatokat.

Annamari!
Nálunk a keresztanyu nem nyúl még a zsebébe se. Nem is kéne, de kicsit többet lehetne vele. Kb 2 havonta látja a gyerekem, akkor meg persze 1 óra mire megszokja hogy ott van, és ő már megy is. Utána meg gondolom hogy problémázik hogy milyen a Gergő.
Múltkor megjegyezte hogy mi mindig ilyen hangosak vagyunk. Nem hangosabbak!!!!
Ez kb olyan mint mikor még pár hónapos volt Gergő, mindig aludt. Ezért kijelentette csak akkor jön ha fent van. Én persze: „ de 4 és fél 6 között mindig fent van, hajnalban”.
Szerintem Szonja szép lesz mint az Anyukája.

Angie!
Vigyázz magadra.

Kri!
Jobbulást az egész családnak.
Zsombi mellett bírsz tanulni?

Boni!
Mit fogsz tanulni?
Sajnálom a csanát. Azért a gyerekek nem birkák, hogy kutya terelgesse őket. Hátha a másik jobb lesz.
A lánybúcsú jól sikerült?

Beze??????
franci

Franci!
Én is csak tesómtól várom el, hogy ajándékkal lepje meg őket. Másik keresztanyukáktól nem várom el. Így én is tesóm lányának, s majd későbbi gyerekeinek veszek ajándékot.
Ma voltam nst-én. Sajnos Szonja lusta kislány volt, így 15 perc után elküldtek lépcsőzni, mert azt mondta a szülésznő, ez alapján simán befektet a doki. Felmentem a 4. emeletig, aztán vissza. Utána volt mozgás, de a dokinak nem tetszett, így holnap újra mennem kell nst-re.

Kri!
És vannak még émelygések, hányások???
Jobbulást a családnak!!!!!!!

Angie!
Gratulálok a jó eredményhez!!!!!!!

Boni!
Jó, hogy így le tudod kötni a figyelmedet. Milyen tanfolyamra iratkoztál be???
Miért nem tetszett Zsigának a csana? Sírt mikor ott hagytad???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Franci, itt vagyok. :wink: Nagyon tetszik ez a pozitív hozzáállás, meglátod, meglesz az eredménye. :D Nagyon drukkolok!

Annamari, Lexi sose az nst-k alatt volt aktív, hanem utána, de a dokinak eszébe se jutott, hogy befektessen. Remélem, a tiédnek se fog! Csokit ettél előtte?

Angie, a megrövidült méhnyak ilyenkor már természetes, nem kell foglalkozni vele, minden rendben! 5 hétig tuti kihúzod! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze!
Eddig cappuccino-t szoktam inni jó sok tejjel, s attól mozgott rendesen. Most előbb is voltam, nem is kellett várnom, lehet még nem hatott neki a koffein. :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd holnap meglátjuk. Nekem a csokitól sem szokott beindulni. Most már kitölti a hasam, szerintem kevesebbet is mozog.
Én sem fogok bent feküdni, megkérem a dokit, hogy ha muszáj, naponta inkább bejárok, nem távolság, mert 5 perc gyalog a kórház.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Annamari! Ez már nagyon izgi! Petra se nagyon mozgott nst-n, mindig úgy piszkálták fel. Bár nem volt sok eredménye. De ezért miért kellene befeküdni?

Évi! Jobbulást nektek! Minden rendben lesz!!!

Kri! Zsombinak, és férjednek is jobbulást!

Angi! Te is már nagyon a finisben vagy!

Boni! Milyen tanfolyamra jársz?

Teri

KépKépKép
pruci

Nincs ma este senki? Végre egyszer tudok jönni hosszabban, m Petra kidőlt negyed 7-kor, erre sehol senki... :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Annamari! Végre sikerült belépnem és megnéznem a képeket :oops: :oops: Nagyon jók!!! Jajj, a pocidat de irigylem... Lesz nekem még valaha ilyen pocim?

Teri

KépKépKép
pruci

Annyira gáz! Mindenen bőghetnékem van. Azt hiszem keresek egy pszichológust :oops: A suli annyira kikészít h ezt nem fogom kibírni. A kis köcsög gyerek annyira kikészít mindenki h a koleganőm azt mondta h egy hetet ad az igazgatónak h vagy a gyereket rakják ki vagy ő fog elmenni innen. De az a baj h nemcsak ez a gyerek hülye, hanem van egy másik, aki meg állandóan a többi gyerek cuccát piszkálja, kidobja a szemétbe, a tornához öltözésnél a fütyijét mutogatja... Hova fajul már ez a világ? Vagy csak én látom ezt nem normálisnak? Én tuti elvinném a gyerekemet abból az iskolából ahonnan ilyen élményekkel jön haza. És nem lehet mit tenni velük. Az igazgató meg azon csodálkozik h június óta egy osztálynyi gyereket vittek el a suliból. Vajon mi lehet ennek az oka...

Teri

KépKépKép
pruci

jaj, Pruci,úgy sajnálom ezt a helyzetet.....olyan rossz tehetetlennek lenni.....

Annamari,
nehogymár befektessenek...szerintem SZonja csak rápihen a születésre! :D nekem mindkét gyerekem a szülés előtt 1-2 nappal elvonult aludni, mintha tényleg pihenni akartak volna a kibújás előtt. :D

Kri,
nálunk is volt hangszálgyulladás, különösen Sebinél volt vicces, mikor szólni akarta valamit, és olyan hangja volt, mint egy kismalacnak. :D

na, megyek, bográcsozunk ma, kihasználom a jó időt. :D

KépKépKépKép
moti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?