Hello Lányok!
Nem pakoltam tegnap (pedig bőven lenne még mit), hanem csavargós. A sógórnőmnek kimozdulhatnéka volt, és elmentünk egyet a Corába valami kis rucit visszacserélni, és utána beültünk egy kapucsinóra egy kávézóba. Cuki kislányuk van, olyan kis nyugis, csak a kaja időben kezdett nyöszörögni. Épp mondtam neki, hogy egy ilyen erősségű sírással én is beérném, mivel Szilárdból kiindulva szerintem Gombóckánk is nyomatni fogja ezerrel és torkaszakadtából jó kis basszus hangon. Sziszkóm olyan hangon sírt a maga kis koraszülöttségével, hogy a csecsemős osztályon 15 gyerekből egyből kiszúrtam, hogy az az én fiam, pedig akkor még nem is ismertem a sírását.
Beze!
Jé, hogy te milyen csinos kismami vagy. Sok kiló nem mehetett fel még rád, így ahogy elnézegetem a képedet. Hogy viseled? Bírod a terhelést?
Annamari!
Még visszatérnék az ovis kaja-befizetésre. Nálunk is előre kell, és ha valami közbejön, akkor azt a köv hónapban jóváírják. De ha tudod előre, hogy egy hétig nem fog menni, akkor azt nem kell befizetni.
Érzel már valamit, hogy kifele kívánkozik Szonja? Az első kettőt végig kihordtad? Ki fog tudósítani bennünket. Mondjuk, említetted, hogy dobtok sms-t, ha előbújt a lányzó. Én szívesen megírom ide is (telóról bármikor tudok egy sor írni a lányoknak a hírről).
Boni!
Szegény nagyid! Jobban van? Fel tudja egyáltalán dolgozni a történteket? Kicsi fiad pedig hihetetlenül ügyes. Szilárd ebben a korban még nem is tudott ülni
Teri!
Nekem pontosan ezért ment el a kedvem a tanítástól még a fősulin a gyakorlaton, mert egy olyan osztályt fogtam ki, ahol tele volt hasonló mentalitású gyerekkel. Én ott el is terveztem, hogy már befejezem a sulit, ha már végig csináltam, de tanítani az életbe soha, azaz, hacsak a kényszerűség rá nem visz.
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb beköszöntsön a tesó, hogy le tudj onnan lépni. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáld meg bent hagyni ezeket a sérelmeket, otthon pedig valami kikapcsolót csinálni.
Pandi!
Én azért drukkolok neked! Most se hagyjatok ki 1 napnál többet, mert simán lehet, hogy elcsúszott a pé-d, és akár most is teherbe eshetsz. Nálad előfordul a csúszás.
Az én három évesem csinált rólam képeket. Apa sajnos nem ér rá sztárfotózni, annyi a dolga szegénykémnek. De ahhoz képest, hogy egy 3 éves fotózta, szerintem egész jól sikerültek.
Mindjárt fel is dobom ide, csak elő kell keresnem. ....