Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt :!:

Hajnali fél 3 óta fent vagyok Cipikémmel együtt, nem bírtam visszaaludni a pisilés után, Gabi drága gondoltam rád :!: :roll:

Anta
Üdv. a csapatban, gyere csatlakozz hozzánk, ha van kedved és időd, szívesen látunk, várunk :!: :wink: gyorsan telik az idő nagyon :!: :wink:

Yokka
Ismerem azt a bizonyos szakaszt :!: :roll: ott szinte naponta van baleset sajnos :!: :cry:
A házi orvosnál mondják meg, hogy kit és hol kell keresned :!: Nyugodtan kezdj el szedni magzatvédő vitamint és folsavat, nem lesz semmi baja a babának :!:
Nálunk a férjem biztosan tudta, hogy mit "csinált", Én nem éreztem :!: :wink:
Az időjárás változást nagyon megérzem mindig :!:

Erika
Jó volt, bár eléggé elfáradtam, mert sokat gyalogoltam, megfájdult a derekam :!:
Köszönöm megvagyunk, csak most egy kicsit nehéz napok vannak előttünk és nagyon nem mindegy, hogy hogy alakul a Nővérem sorsa :!: nekem most magunkra kell összpontosítanom, mert tudom, hogy ez a legfontosabb...annyit vártunk Cipikére, nem szeretném, ha bármi baj is lenne :!: :?
Gratulálok a rokonotoknak, és itt is laknak vagy csak szülni jött át :?: Sztem nyugodtan szedjed a magnéziumot :!: nem lesz baj tutira :!:

Andi
Nagyon szépséges és jó dolog sztem is ez a játszó szőnyeg, állítólag olyan sokáig tudja az ember használni, mert nagyon leköti a babókat :!: :wink:

Amikor már NST/CTG van nem szabad szedni a magnéziumot, mert akkor nem tudják nézni a méhösszehúzódást, "kellenek" a görcsök jelzésnek :!:

Vivi
Örülök, hogy nem volt vészes a fogdoki :!: :wink:

Orsi
Hát most így elsőre fogalmam sincs, de hidegre érzékeny a fogad :?: fáj vagy csak érzékeny :?: próbáld már leírni, mert nagyon szeretnék segíteni :!: :roll:
Bocsi, hogy nem jöttem már tegnap, de ha tudtam volna... :oops:
Ez kezelt fogad vagy ép :?:

Gyevacska
Amint lesz egy kis időd, gyere írj magatokról, drukk az AFP-hez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Örülök, hogy beindult a kisbabód :!: :wink:

Gabi
Milyen volt a találka :?: vásárlás volt :?:
De olyan érdekes, hogy nem egész nap csinálja ezt az égő érzést, hanem mindig délután egy 3-4 órára, aztán abba marad :roll:

Rólunk:
Azt hiszem ma megmondom a közvetlen főnökömnek és a profnak, hogy ennyi volt, elfáradtam, jövőhéttől pihi van éls baba sarok kialakítás és mosás, vasalás :!: :roll:

Szép napot :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ezt a gardróbot néztük ki már korábban, nagyon tetszik... masszív, sok minden elfér benne és sokáig tudjuk majd használni gyerek szekrénynek :!: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90121762
veszünk bele olyan anyagból készült pakolós rendszerezőt (nem tudom mi a neve :oops: ) és a picike ruhácskák elférnek :!:
na erre gondoltam...
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50188957

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! Jo reggelt!

Mar megint alig birtam visszaolvasni Titeket... :roll: :roll: :roll:
Ha jol ertettem,mind jol vagytok,kisebb-nagyobb panaszokat leszamitva :P
Anta! Gratulalok a babahoz!

Nem jelentkeztem,mivel nem volt net,vagyis volt,de allandoan szakadozott....aztan baratnoztem,olvastam. Megerkezett anyumtol a malnaleveltea 2 konyv es ket rugi tarsasagaban. Nagyon boldog voltam,csak bosszantott,hogy nem irt 2 sort sem,pedig jo lenne olvasni a kezeirasat is,nemcsak az e-leveleket :evil: Mar megint elegedetlen vagyok....
"Lehult" az ido rendesen,olyan 28 fok van arnyekban,de azert sikerult megfaznom :roll: :roll: Es utolert a labdagadas meg a gyomorsav :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Suzy! Meg Pesten en is sokat szemeztem ezzel a szekrennyel meg a hozza tartozo komoddal. Nagyon tetszik :wink:

nomi77

Andi! olyan kis cuki a lanyod !!!!!! Csak gyonyorkodok,es gyonyorkodok benne.....

nomi77

Suzy!
Hát olyan érdekesen fáj...fájt...mert ugyan még érzem, de lényegesen javult a dolog....nem volt kezelve a fogam, sőt még egy sem volt gyökérkezelve...egyébként, tutira valami idegi dolog volt....mert igy cikázott a fájdalom...rázott tőle a hideg!
Este lefeküdtem, elaludtam, fél óránként fent voltam, de már akkor sem éreztem....csak ha megnyomkodom....talán elmúlik és megúszok egy szülés előtti fogmacerát...viyzont nem értem, mert semmi baja sem volt egy fogamnak sem, röntgen is volt...hááát! Az lehet hogy megfázik egy fog? Mert mostanság nagyon sok SHAKET iszok....az a jégkásához hasonlitó, csak habos formájú dolog, de hideg....!

Nomi!
Jó, hogy üzentél! És minden rendben van Veletek!
Elhiszem, hogy jó lett volna olvasni Édesanyád kézirását.....sajnálom, hogy nem irt,küldj Neki emailt, hogy irjon rendes éevelet.... :D

Kismamik!
Az éjszaka pocsék volt...fél óránként fent voltam....forgolódtam, volt egy nagy görcsöm..és több kisebb, és most is érezgetem...nyilallások, görcsöcskék...de totál rendszertelenek!
Csinálom a napi rutinomat! :? :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziaztok!
Nálunk sajnos a jó reggel elmaradt. Tegnap este vérzés, aztán ma reggel is :cry: Az uh szerint minden rendben van, de a myómám elkezdett gyorsan nőni...nem csinálhatok semmit...csak fekvés.
Suzy! Szépet néztél ki és klassz lesz ilyen elosztásos megoldással.
yokka03

Yokka!
Sajnálom! :( De csak pozitivan kérlek!!!!!
Küldök sok sok +++++++++++++++++ energiát!
Pihenj, feküdj! És jelentkezz, alkalmanként! :!:

Suzy!
Nagyon szuper a szekrény, és az elválasztó is! :wink:
Örülök, hogy végre elhatároztad magadat és Cipike előnyére döntöttél, bár ez úgy gondolom nem is volt kérdés! Ezután pihenjetek, lazitsatok, meglátod milyen jól jön az, hogy csak a babavárással foglalkozol majd.....és elmerülsz a dolgaitok elrendezésében! :wink: :P
Ügyes voltál, hogy eddig kitartottál!!!! :!: :!: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Reggel Barni a frászt hozta rám! Képzeljétek egészen mostanáig (!10:40!) nem mozdult. Már keltegettem, rázogattam, bökögettem a pocimat, mire végre én olyan álmos átfordulásnak nevezném dolgot produkált. Nagy kő esett le a szívemről!
Nem szereti ezt a borús változékony időt...

Orsi
Örülök, h jobb a fogad! Nem lenne jó, ha most még gyökérkezelés, vagy valami lenne!
Húúúú, ez már biztos az, h Dalma jelzi, h lassan jönni akar! :shock:

Suzy
Nekem tetszik a szekrény! És nagyon jó megoldás ez a tárolós, rekeszes dolog bele! Lesz bőven helyed pakolni! :wink: :) :D

Nomi
Anyukád is semleges színű rugikat küldött? Vagy ráérzésből valamilyen színűt? :)
Mielőbb gyógyulj meg! Talán így, h kicsit "hidegebb" van, majd könnyebben fogsz tudni aludni...
Sajnálom, h nem kaptál rendes levelet! :(
Hát igen az ember mikor siet nem is gondol bele, h milyen ritka és jó kézzel írt levelet kapni!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Yokka
Kitartást!!!!!! Sok-sok pozitív energiát Neked!!!! Nem lesz semmi baj!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Lehet, de most éppen csend van....szóval!Érdekes.... :?

Hát, ha nem moccan az idegesitő tud lenni.... :? elhiszem, hogy megijedtél...de valószinű csak szimplán lusti... :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Bizti, h azt gondolta, h olyan sz@r az idő, h Ő inkább tovább alszik, mert nem is érdemes korán kelni! :D :D :D

És ezek a fájások nálad csak este vannak? Vagy már napközben is?
(Nem lehet, h estére elfáradsz nagyon és az erősít rá a fájásokra?) :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Mit főzzek ma ebédre???????
Igazából éhes sem nagyon vagyok, de azért valamit enni kellene..... :? :? :? :? :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Eddig csak este, azaz éjjelre jöttek...de ma reggel igy keltem....! Bár szerintem ez ismét csak...előjelző! Majd a nap folyamán kiderül! :wink: :)

Igen, tuti azt gondolta a Kicsifiad, hogy ebben az időben még megmoccanni is felesleges....:-))

Főzés:
Ma Én is tanácstalan vagyok, a maradékot tegnap megettem, ránott hal volt rizzsel, zöldséggel.....de ma...van éefagyasztva szilvásgombócom, spenótom.......hm....nemtudom!Majd valamit összedobok..... :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Halihó :!:

CSajok megmondtam igaz még a Prof hátra van, de nem lesz akkora falat azt hiszem, meg már különben sem érdekel :!: :lol: sokat imádkoztam a magam módján este meg minden nap 8)

Mindjárt írok másnak is,de...
Yokka
Szedsz valami progeszteron készítményt :?: nagyon fontos lenne szedned sztem Duphastont és fekvés ezerrel :!: :!: :!: nekem is kellett progi pótlás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Lehet a sok hidegtől, de Én ajánlom neked most egy pár hétig a Sensodyne fogkrémet, ha jól emlékszem nem ezt használod :!: :?: és ráharapásra érzékeny-e :?:
Köszi rendi vagy :wink: :!:

Vivi
Köszi a szekrény dicsit, sztem is praktikus lesz :!: :wink:
Én tegnap csináltam tárkonyos ragu levest és milánóit, a férjem hozott még este nutellás palacsintát :!: :wink:
Barnus nem szereti a borult időt tuti :!:
Itt nagyon szép idő van még ma :!:

Ja és azt nem is írtam, hogy hétfőtől nem dolgozom :lol: a lényeg lemaradt :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Yokka
Voltál ügyeleten :?: hol helyezkedik el a myomád :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tegnap nem tudtam ráharapni...ma már megy, de még picit érzem! Igen, jólemlékszel nem azt használom, mert a homeo szedése mellett mentholmenteset használok és azt meg ELMEXet vettem.

Hurrráááááááá, irj majd, hogy ment a dolog a Proffal!!!!!!Szoritok!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy
Drukkkkk a prof-hoz!!!!!! :) :) :) :)
Nagyon örülök, h pihizni fogsz te is! :D Tudom, h tudod, de ezért leírom: nagyon-nagyon jót fog tenni Neked is és Cipikének is!!!!! :D :) :) :)
Kitartást még erre a pár napra! :)
(Szabikat kiveszed vagy benn fogod hagyni? Mert ha a következő hetekbe(héten?) még szabin leszel, akkor még az is teljes fizu!!!! :) :) :)

Köszi a tippeket csajok!
A rántott halacskát nagyon megenném, de sajnos nincs itthon hal... :(
Viszont a Milánói/Bolognai is jól hangzik... Azt hiszem körülnézek, h miből élünk! :) :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Proftól jövök, nem volt semmi különös hál istennek, tudjátok írtam Ő szülész-nőgyógyász...szép napokat, jó egészséget kíván és ennyi :!: :wink: a végén megsimogatott :oops: :wink: annyit nem mondott, hogy köszönöm az eddigi munkáját (3 éve egyedül viszek egy labort), de nem érdekel a lényeg, hogy a Nővéremmel is minden rendben legyen és ne legyen konfliktus :!: :!: :!:

Köszi Csajok, hogy szorítottatok :!: :wink:

Orsi
Ha továbbra is fáj ráharapásra akkor ez nem jó :!:

Vivi
Pont van 9 napom és azt veszem ki, jól jön ki, mert október 1-e péntek és így elég a 9 nap :!:
Köszi, kedves vagy
:!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Hát....gratula! Jahhh...mit is vár az ember!!!Túl kicsi porszemek vagyunk Mi ebben a világban...és egy prof az prof...hihii!
A simit vedd a köszöm az eddigi munkáját cimű mondatnak! 8)

Fog: Igen tudom, hogy ez nem jó, és ha el is múlik ez azért nem jelent jót...szülés után, újra röntgen és szerintem, lehet, hogy gyökérkezelni kell....mert ez olyan idegi fájdalom volt....laikusan igy gondolom! :shock: :?

Kicsit léptem Csajok, később leszek! Puszi Nektek! :P :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
Igen, lehet, hogy kezd elhalni a fogad és olyankor hidegre kevésbé kezd érzékennyé válni, még élnek az idegek addig igen, de utána kezelni kell...remélem nem fog fájni, szorítok, hogy szülésig ne legyen vele gubanc :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok!

Látom azért zajlik az élet!Majd visszaolvasgatok aztán majd írok többet!Szerintem holnap!

Suzy
Jól teszed hogy pihenni fogsz!Rátok fér és jót is fog tenni! :wink:

Yokka
Fel afejjel!! :wink: Pihenj és feküdj sokat!!

Nálunk minden rendben!tegnap voltam a vérellátóba,holnap lesz eredmény,azt mondta ott a doiknő hogyha pozitiv lesz a párom akkor van egy kis gond,hogy besárgul majd a picur,de ha negítv akkor semmi gond.Tőlem nem is vettek vért! :D
tegnapelőtt viszont szerintem tuti biztos a picuromat éreztem,3 lyen pici rúgástéreztem a hasam alján.tegnap este meg a jobb oldalamon egy kemény búb volt,a párom is érezte,simogattuk,aztán pár perc múlva eltűnt onnan!Annyira jó érzés volt! :D :wink:

puszi csajok!:*

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bejelentkezés! Rohanok órára! A szerdai napom mindig egyetem lesz! Ma van az első nap! Kapásból három órámból csak kettő lesz megtartva. Egyik reggel 9től lett volna, én be is mentem és elmaradt. Csöppet sem voltam ideges, hogy aludhattam volna, gondolhatjátok! :twisted:

Most gyorsan bepácoltam a húsit. finom tejfölös,mustáros, fokagymás, tejfölös husit csinálok holnapra! Most áll a finom cuccosba, és ha hazaérek, bedobom a sütőbe! Ha hazaérek még igyekszem írni, de nem tudom, hogy tudok-e! Este Lacival filmet nézünk! Itthon mozizunk!

Suzy
Örülök neked nagyon! Végre pihizni fogsz!

A többiekre később reagálok! :oops:

Puszi

evita10
Budapest IX. kerület

Helló lányok!

Ma csapoláson voltam,hétfőn doki.Hát persze,hogy reggel bírtam volna aludni,de nem lehetett,mert mentünk a vv-re.
Na mindegy ledőlök kicsit,de utána se ígérem ,hogy jövök.Bocsi :oops:

Mindenki vigyázzon magára!

Orsi!
Fog :twisted:

Suzy!
Munka Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Na mi van?Sehol senki?

Aludtam egyet,meg ettem :lol:

Suzy!
Szuper,hogy jövő héttől te is otthon leszel. :lol: Nyugodtan tudsz majd rendezkedni. :wink:
Szekrény nagyon szép,nekem is tettszik/tettszett.(Egyik barátnőméknek is ilyen van csak az 1 ajtós polcos,meg ők a komódot megvették hozzá.)

Orsi!
Hát ez a fog dolog nem valami jó! :twisted:
A shake mi? :lol: :lol: :lol: Meg a pite :wink:

Yokka!
Egyik barátnőm is vérzett a terhesség elején,miómája volt neki is.Rengeteget kellett feküdnie az elején és végül egy csodaszép kisfia született. Nálad se lesz semmi baj!!! :wink: Pihenj sokat!

Hencsi!
Ha jól emlékszem nekem is egy ilyen dudorral kezdődött.Nagyon jó érzés! :lol: Később meg még durvább lesz amikor kinyomja valamijét. :wink: Roli mindíg a bal oldalamon nyomul.

Evita!
Ez a husi jól hangzik,az elmaradt óra már nem annyira. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Ami lemaradt! :oops:

Suzy!
Találka jó volt ismét. :lol: Nem vettünk semmit,nem volt most semmi jó :? meg én nem is nagyon akartam vásárolgatni,persze ha lett volna valami kihagyhatatlan............ :lol:

Vivi!
Végül mit főztél?
Barni behozta a lemaradást mozgás ügyben?

Nomi!
Jobbulást neked!Hogy sikerült megfáznod,ha még most is 28 fok van?

Csajok!
Párom is észre vette,hogy kezdek "butulni" :oops: Kicsit kihagy az agyam és néha erősen kell koncentrálnom,hogy tudjak figyelni dolgokra. :roll: Ez olyan gáz!!! :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Roli szoba:
Kép

Hát szőnyeg még mindíg nincs.

Na aztán most már lelövöm magam.Jól elvagyok itt egyedül :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok! Újra itt! Nem rég értem haza melóból, jól elfáradtam... Most felüdülésképpen - és amíg készül a vacsi - visszaolvaslak titeket! :)
verdict

ezt a dumát :lol: azt mondta a párom hogy "csak egy igazi férfi tud lyukba lyukat csinálni" heheheeee
suzy jól teszed ha fáradt vagy akkor nem szabad eröltetni..én nem tudom meddig tudok járni az ügyeletre mert havi 8 alkalom nem sok de amikor reggel 7re bent kell lenni és este meg vonszolom magam 20h-kor akkor azért nem úgy érzem hogy könnyű...de viszont eddig meg otthon vltam kényszerszabin és az is rossz volt...
el se tudom képzelni milyen lehet a helyedben...ha már a kézírás is hiányzik...én sose voltam távol hosszan csak nyaralni pár hétre de azalatt ugyen nincs honvágy...sőt hogy mennyire röghöz kötött vagyok én a kerületet se hagytam el sőt a szülői házat se...5 éve költöztünk be az új házba amit a nagyikám telkére építtetünk ami 4 utcányira van a szüleim házától(és azt se adtuk el)így bármikor átszaladhatunk oda is...csak az a fájó hogy minden változik és a szüleim nincsenek ott...az anyum kézírásától nekem is könnyes lesz a szemem de én már csak régi emlékekben láthatom viszont...
jaj hogy milyen érzelgős sírós terhes vagyok :roll:

Kép
menion
Budapest

Hali! Végigolvastam mindenkit! Tényleg felüdülés volt! :) :) :)

Orsi!
Örülök, hogy kezd rendbe jönni a fogad! Engem még a hideg is kiráz, ha a fogorvosra gondolok! De lassan sajnos el kell mennem! Csak még gyűjtöm a bátorságot!

Nomi!
Sajnálom, hogy beteg vagy! Minél előbbi jobbulást kívánok!

Yokka!
Pihenj sokat, és ne keseredj el! Nagyon szurkolok nektek! Palástfű teát próbáltad?

Wivianne!
Szuper, hogy Barnival minden rendben! Nem csodálom, hogy nem szereti ezt az időt! Szerintem senki sem szereti, és mindenkit megvisel, de mi legalább tudjuk, hogy mi ez…

Suzy!
Hétfőtől nagyon jó pihenést! Élvezz ki minden pillanatot!

Hencsi!
Úgy irigyellek, hogy te már érzed a Picurt! Biztos fantasztikus érzés!

Evita!
Kitartást az egyetemhez! Minden elismerésem a tiéd, hogy ezt ilyen kitartással űzöd! Jön a baba és mellette az egyetem! Hát nem kevés energiád van! A rosszullétek múlóban vannak?

Cukigabi!
A memóriád miatt szerintem ne aggódj! Az én agyam is „rövidebb” lett! De mire tartjuk Apát, ha nem arra, hogy mindent észben tartson? :) A szoba tündéri lett! Nagyon tetszik!

Mindenkinek jó éjszakát és jó pihenést!

Tsók, Anta
verdict

nomi az előző levél második felét neked szántam de kihagyta a gép!!!

Kép
menion
Budapest

orsi juj juj csak nem készül valami? már nagyon a célszalag elött jársz...remélem minden ok lesz nagyon drukkolok!
yokka és most mi lesz?orvos mit mond?meddig nő a myoma?milyen lehetőségek vannak ???
wivi pont tegnap kérdezgettem tesómat hogy lesz-e ilyen hogy nem mozdul majd a baba és azt mondta neki olyan is volt hogy 2-3 napig nem érezte...azt mondja az baromi ilyesztő volt de mégse volt semmi baj...hát nem tudom én mit csinálok ha lesz ilyen de remélem 2 napig nem fog rémisztgetni a gyerek az egy örökkévalóság lenne
kajakérdés nálam most volt spenót meg sóska meg paradicsomos húsgombóc...ma rakottkrumplit kívántam meg majd 7végén megcsináljuk...és van itthon fagyasztott vadas mártás zsemlegombóccal....csak hogy ötleteljek...hátha valakinek kedve lesz rá

Kép
menion
Budapest

wivi de jó hogy mondod nekem az összes szabadságom megmaradt! akkor mit csináljak?táppénzen vagyok azóta folyamatosan ...akkor azt kifizetik majd?vagy ki kell vennem? hogy járok jobban anyagilag?
cukigabi nem butulsz csak terhes vagy:-) olvastam a védőnőtől kapott kisfüzetben hogy a terhesek ilyenek...feledékenység....szétszórtság...érzelmi hullámzás...
én azt hittem hogy ez csak az első trimeszterben van de NEEEM :cry:
júúúúúj nagyon szép a szoba!!!! nekem nem lesz ilyen egységes mert minden más színű..nem csinálhatok semmit vele mert kölcsön ágy és pelenkázó...

Kép
menion
Budapest

képzeljétek Laci tegnap hazahozott egy csomó spulni fémpénzt...néztem mintt a sült hal hogy az minek ...
(20000ft-ot 100 és 200as címletekben)
erre kibökte hogy a hétvégére készül hogy majd az expón ha vásárolni fogunk akkor az eladóknak(használt cuccos kismamik) biztos nem lesz jó a nagy címlet és hogy ne legyen gond a váltással...
olyan cuki hogy ilyeneken agyal

Kép
menion
Budapest

Suzy!
Jaj, remélem neeem...:-(((
De miután megszültem elmegyek megnézetni, mégha nem fáj akkor is! :?

Hencsi!
Nagyon szupi, hogy érzed a Pocaklakót!!Mocorog akkor már rendesen! :wink:
Talán rendben lesz azzal a vérrel is minden...ha meg mégsem, akkor örülj, hogy észrevették és tudtok rá készülni!
:!: :)

Evita!
Bosszantó ez az óra dolog....főlg, hogy terhes vagy és rohangálsz ide-oda! :?
HUSI......nagyon jól hangzik!Majd leirod, hogyan készited el, érdekelne! :lol: :) Köszike!

Gabi!
Jah, fog.... :? ÁÁÁÁ, a pite nem bűnös...nyami nyami! :lol:
Olyan szép Roli szobája, szőnyeget meg ráértek venni...hátha lesz valami jó kis akció IKEA stb..... :!: :)
Feledékenység....szétszórtság, nyugodj meg én is csatlakozom hozzád....levittem ma a szemetet, fent felejtettem a kukatároló kulcsát...feljöttem...de itt álltam, mint hülye mrt nem tudtam miért jöttem...kb. 10 perc kellett...nagyon durva volt! Persaze közben jókat nevettem magamon! :x :lol:

Verdict!
Szia! Pihenj le! :) :wink: És egyél! :wink:
Fogorvos....igazából nem is félek a fogorvostól....de most nem hiányzik egy nyaggatás....kezd elmúlni,igen, klasszisokkal jobb a helyzet! :)

Menion!
Nem tudom....azt hiszem alakul valami, ha nem is fogok szülni, szerintem a méhszáj kezd megnyilni/tágulni....legalábbis...okoskodok csak....nyilallások jönnek-mennek....most is! De kezdek hozzájukszokni!
Bár Dalma ujabban ilyenkor indul be, nagyon nyúz bentről...bordámat, szemérem dombomat...ilyenkor elég kellemetlen a helyzet és csak mondogatom neki, hogy ha ki szeretne jönni akkor induljon már el, ha meg még maradna akkor hagyja abba ezt sürgősen...eddig az utóbbi mondatomat fogadja meg... :roll: :wink: :lol:
Apa készül a börzére.....venni szeretne valamit a Babótoknak! tényleg nagyon rendes tőle!!!Majd tegyél fel képeket, miket vettetek! :P :wink:

Na megyek, eszek vmit.... :? ..gyümi stb....és tévázek még, nem vagyok álmos......!
Nektek jobb éjszakát! :P :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok :!:

Szokásos hajnali fél 3 óta fent :roll: Cipike úgy mozgott, hogy nem is bírtam volna vissza aludni, de amikor majd nem sikerült csörgött az óra :!:

Hencsi
Köszi, pihenésre vágyom és jól fog esni :!: :wink:
Örülök, hogy érzed a kisbabád mozgását :wink: reméljük, hogy jó lesz az eredmény :!: :roll:

Evita
Nagyon jó kis finomságot csináltál :wink: :roll:

Gabi
Csodaszép lett Roli szobája :!: :lol:
Ne aggódj, ez a terhességgel jár, Én is sokszor csodálkozom magamon, hogy hogy tudok bizonyos dolgokat elfelejteni :roll: :?: :lol: nem is csoda ezer felé jár az agyunk :roll: :wink:

Anta
Kedves vagy :!: :wink:
Mit dolgozol :?:

Menion
Nagyon szimpatikus a párod :wink: ez olyan jó, hogy így előre gondolkodik :!: :wink:
Én pont rakott krumplit csináltam tegnap délután, olyan nagyon jól esett :!: :wink:
Húúúúúú, egy jó vadas receptet elfogadnék, mert a férjem oda van érte, ha otthon leszek megcsinálom neki, annyira imádja :!: :wink:

Orsi
Nem ijesztgetés képen írtam, szoítíok, hogy ne legyen semmi baja a fogadnak főleg ne most :!: :shock:
Biztosan kezd kinyílni a méhszáj meg kezdesz tágulni, Dalmus egyre jobban nem akar férni...de hát időben benne vagytok, bármi lehet akár...jajjj, biztosan nagyon izgulsz már :?: :roll: :wink:

Szép napot és vigyázzatok magatokra, babókra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!
Az orvos csak magne b6-ot javasolt napi 4x....semmi mást. A myomám a méh hátsó falában a belső méhszáj magasságában van és 2 hét alatt nőtt egy jó cm (26x27 mm). Ma mintha egy kicsit jobb lenne, barnázok egy kicsit, meg kerülget a hányinger, de a hasam nem görcsöl egyáltalán.
Az vigasztal hogy a babával minden rendben találtak eddig, meg a párom is elég pozitívan áll a helyzethez.
yokka03

Suzy! Nálad állapítottak meg anno prog hiányt? Lehet ki kellene kérnem egy másik orvos véleményét is?
yokka03

Sziasztok Lányok!

Elég sokat faj a heten a derekam, meg ketszer is igy huzodott a hasam, meg a hátam, ez normális? Ezek a szalagok? Mindentol be vagyok most fosva, mert azert a jövő heten csak elutazunk Nemetorszagba, aztan nehogy most legyen vmi... :-/

Tegnap voltam két baratnommel a Millenárisba, ok babával voltak, ajánlom mindenkinek, nagyon kulturált kis hely. :)))

Orsi, en hetfon voltam fogorvosnál, mert en is azt hittem, lyukas lett az egyik fogam, de a doki mondta, h semmi sincsen ott. Pedig en megeskudtem volna rá, h akar ki is kell huzni. :P

Szep napot nektek! :)

Kép
presario

Jó reggelt!

Hát végre aludtam egy jót!!!!! :lol: :lol: :lol: Igaz,hogy fent voltam többször is,de legalább nem 3-4 órán keresztül.

Köszönjük a szoba dicsiket,nekünk is nagyon tettszik :lol:

Suzy!
Teljesen átérzem a helyzetedet,fél 3 durva.

Menion!
Úgy volt,hogy mi is kapunk kölcsön,de a végén csak vettünk,mert ez utána átalakítható rendes ággyá.
Párod nagyon előre látó az apró pénzzel. :wink:

Verdict!
Ááááá párom agya még szitább,mint az enyém.Szegény dolgozik sokat........az itthoni dolgokra már nem marad agy kapacitása. :lol:

Orsi!
Remélem azért tudtál aludni valamennyit!

Anna!
Húzódás,feszítés,derékfájás...sajnos ezek a terhességgel járnak,ha teheted akkor pihenj le.

Kép
cukigabi
Budapest

Yokka!
Nekem is vot progi pótlás,de nekem a lombik miatt. :roll:
Lehet tényleg meg kéne kérdezned más dokit is.

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt!

Suzy!
Sajna az éjszakák már ilyenek lesznek...egyszer jobb egyszer rosszabb! :?
Jaj, nem ijesztegettél.....magamat is beijesztettem, mert itt Pesten nincs is fogorvosom csak Sopronban....és elképzeltem, hogy még le kell utaznom majd oda, igy mindennaposan...érdekes lenne..., de talán elmúlik, már alig érzem.....egy nagyon picurit! :) :?

Yokka!
Igaza van a párodnak, csak pozitivan álljatok hozzá a dolgokhoz, hiszen ha Babuval rendben van minden akkor harcol....és meg akar születni majd! :oops: :)
Pihenj sokat, tartsd be az prvos utasitásait.....és abban, hogy kikérd-e másik orvos tanácsát Suzy biztos tud segiteni....!!! :)

Anna!
Biztosan tágulsz, nekem ez a derékfájós időszak a Szlovén nyaralásunk alatt jött......tényleg elég kellemetlen volt! Majd olyan progikat szerveztek ami kevsébé megterhelő Neked és a Babának! :wink:
Hát igen, fogorvos...majd alakul! :roll: :!:

Csajok!
Alig tudtam elaludni, fél 3ig forgolódtam, aztán sikerült....de 7 órakor kipattant a szemem....azóta fent vagyunk...mert Dalma is kelt Velem..és azon nyomban döngetett, hogy reggelizzek már...!
Mosz lemegyek a közjegyzőhöz, mert az apasági mellé Nekem még arról is nyilatkoznom kell, hogy nem szerepelek az Élettársi Kapcsolatok Nyilvántartásában....2200 Ftért!
Aztán el kell mennem gyógynövényboltba, mert nem kaptam málnalevélteát semelyik gyógyszertárban igy el kell sétálnom a piacig, mert ott van gyógynövénybolt állitólag...mondjuk ha ott sem lesz...nem tudom honnan szerzem be.... :?
Kis vásárlás, mert ma úgy döntötem tavaszi főzeléket csinálok, sült husival....ez olyan zöldségegyveleg...!
Na megyek készülődni!
Puszi Nektek! Leszek később! :wink: :P :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Gabi!
Örülök, hogy aludtál picit!
:-)
Puszi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
piacon van gyógynövény bolt és még a szent imre téren van a lord mignon cuki az mellett is van.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Köszike, megnézem melyikben találok! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Gabi
Nagyon tetszik Rolika szoba! :) Ügyesek vagytok! :)
Végül bolognai főztem tegnap, de annyit, h mára is jut, így nem kell agyalni rajta! :D :)
Mindig mondom a Páromnak, h csak találja ki a menüt, én szívesen főzök bármit, csak ne nekem kelljen kitalálni! :)
Végül estére behozta Barni a lemaradást! :) Olyan vicces, ahogy eldeformálja a pocimat!
Írtad, h Rolika a baloldalon szeret lenni, nos nálam meg Barni a jobb oldalamat nyomkodja ki, és mindig ott keményebb a hasam. :)
Túl vagy az utolsó v.v.-n?!?!?! De irigyellek!!!!!!!!!

Menion
Jó humora van a Párodnak! :D :D :)
Meg milyen előrelátó!, ezzel az aprópénzzel! :shock: :)
Szabi: szerintem majd kérdezd meg a munkahelyeden, h nálatok ez h megy. Mert nálunk sajnos nem fizetik ki, és nem lehet átvinni se a köv. évre...
Ha előbb szabira mész és később iratod ki magad, azzal szerintem jobban jársz majd, mert a szabira teljes fizut kapsz, míg a téppénz az csak 70%-os.
Babamozgás: hát én is biztos a falat kaparnám idegességembe, még ha egy teljes napot nem mozogna akkor is! :? :shock: Olyan megnyugtató dolog, h bizonyos időközönként "bejelentkezik"...

Hencsi
Bizti minden rendben lesz! :)

Suzy
Örülök, h simán ment minden a proffal! :D :)

Evita
Húúúú! Sok-sok kitartást a sulihoz! És sokat kell majd buszoznod? Vagy azért nincs annyira messze az egyetem? :shock: :roll:
Engem is érdekelne ez a pácolt husi recept, ha nem gond, h megosztod velünk... :oops: :) :D

Yokka
Sok-sok pihiiii! És nagyon-nagyon pozitívan! :) :D Nem lesz semmi baj! :)

Orsi
Sajnálom, h nem tudsz jól aludni! :( Már most készülsz a nemsokára eljövő nagy éjszakázásokra... :? :roll: :?

Anna
Nekem is volt derékfájós időszakom. A masszázs sokat segít! :wink: :) :D

Anta
Egy kicsit írj nekünk magadról/magatokról! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Képzeljétek, jövőhéten jönnek anyuék meglátogatnak! :D :D :D
Elég ügyesen varr anyu, és mondta, h hozza majd az ágyruhát, amit Barninak csinált, és a falvédőt, h ne legyen neki olyan hideg. (Nagyon aranyos állatkás kék anyagot vettünk még múltkor.) Majd fotózok, ha felszereltük. :D :)
Még rá akarom venni, h egy zsebes tárolót is készítsen, mert olyan praktikus dolognak tűnik... :oops: :)

Orsi
Sikerült teát szerezni?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Halihó!

Vissza is érkeztem.... :wink: útközben itt a Korzón is találtam egy gyógynövényboltot és találtam teát igen! 200 ft volt! :wink:
Gyorsan bevásároltam... :o a közjegyzőnél meg csak elkérték a papirjaimat és azt mondták fél óra múlva menjek vissza, kész is volt a papir mire odaértem! :!:
Nah.....most felteszem a főzit, meg a husit..... :D
Kicsit takaritok.... :?
De közben vagyok....... :!:
Ma semmi jele semminek....nincs görcs...húzódás.... :wink: :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi!
Irigyellek, hogy jönnek Anyukádék.....biztos nagyon szép dolgokat készitett Barninak!Ezek a Nagyik....!!! :oops: :)

Én vettem ilyen zsebes pakolós, kiságyra akaszthatós tárolót...2500 Ft volt....őőőő, de lehet Én is meg tudtam volna csinálni! Alkalmanként szoktam varrogatni...de a hasam miatt már kevésbé fértem volna be a gép elé.... :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?