Új privát üzeneted érkezett!

MilenaKép
Nagyon ügyi vagy, pihizz sokat! Mikor kell tesztelned?

ZsebiKép
Azt nem tudom, hogy hanyadik napi uh, csak azt, hogy aznap kell az utolsó Suprefactot megkapnom. Azt mondta a doki, hogy a nov.4-éhez tartanunk kell magunkat, attól függetlenül, hogy megjött-e már. Hát nem vagyok valami felkészült.

ManóKép
Én villamosmérnökként egy kereskedelmi cégnél vagyok termékfelelős. Azért ez nem olyan komoly, mint aminek hangzikKép A jog sem piskóta KépA fősuli után még szerettem volna továbbtanulni mérnök-közgazdásznak, de ez meló mellett már nem megy, vagy nem vagyok elég elszánt.

Mindenkinek küldöm a nagy-nagy drukkokat!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok megint Kép

Lara Kép
A teszt még végeláthatatlan 14 minusz 1 nap távolságban van.

Ma történt velem valami rossz.
Vagyis még tegnap történt, de ma tudtam meg.

A transzfer után kifelé menet összetalálkoztunk a férjem egy kolleganőjével és a férjével. Elmondták, hogy nekik most elmarad az inszemináció, de itt elharapta a csaj a mondatot, és nem mondta el, miért. Tapintatosan nem firtattuk. Erre ma elmondta a páromnak, hogy miért marad el az inszemük: a férjének olyan súlyos vírusos fertőzése volt (hasmenés, hányás), hogy az orvosok nem javasolták a megtermékenyítést! És ennek tudatában képesek voltak velünk jópofizni, miközben tudták, hogy nekem akkor volt a beültetés!!!
Eléggé kiakadtam, hogy milyen szemét emberek vannak. Bocs, hogy ezt mondom, de semmi mentséget nem látok!
Most már kezdek lenyugodni, és arra koncentrálok, hogy minden rendben legyen. Tudom, hogy nemcsak nem szabad elkapnom semmi betegséget, de idegeskednem sem szabad.

Azért nyugtassatok meg, hogy nem fogom én elkapni azt a nyavalyát!

Milena
milena
 
 


Milena!
Nagyon ügyes vagy, drukkolok hogy minden rendben menjem!!
Annyi idő alatt meg szeritnem biztos nem kaptál el semmi nyavalyát az ismerősödtől, ne izgulj ezen!!!
pihenjél sokat, hogy jól érezzék magukat a gyerkőcökKép
Amúgy ilyenkor a transzfer után mennyire nem lehet lépcsőzni? Én a 4-en lakok és nincsen lift! Az gáz lesz???
evike1975
 
 

 
 

Miléna, ne aggódj, ne is jusson eszedbe, hogy bármit elkaphattál volna, hiszen a kismamák immunrendszerre sokkal erősebb! Pihenj, próbálj meg harmóniában maradni magaddal, biztos semmi nem történt! Az én mh-emen mindenki dögrováson van, egyfolytában betegek, de eddig rajtam még nem fogott ki semmilyen vírus. Tehát nem törvényszerű, hogy elkapod, ha valaki betegen a közeledbe kerül. Ne foglalkozz vele! Kép

Zsebi, mi volt a punkción mesélj!!!

Zsu, hogy vagytok?

Nagy szurkolás Mindannyiotoknak!! ++++++++++++++
lullaby
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkot! Jól esett, hogy gondoltok rám.
A punkción minen rendben, jót aludta, de most annyira fáj a hasam, hogy azt le se tudomírni, amikor fekszek jó, de ha megyek, ülök olyan mintha kitépnék a petefészkeimet. Most is fekszem, csak helyettem gépelnek!

A lényeg a nyolc petéből valami uton módon 10 lett és mind nagyon szép 18 mm-es a legkisebb. Holnap délkörül kell telefonálni és szombaton transzfer, legalábbis ezt mondta a dokibácsi. Ja és aminek nagyon örülök ezeken felül ha szombaton 10-ig beférek a transzferbe, akkor a Krizsa megcsinálja. Nagyon örülök. de megyek pihenni.

Majd holnap írok mindenkinek, ha jobb lesz a hasam.Addig is drukk ezerrel és vigyázzatok magaokra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi ez szuper!!! Gratula a kisgömböcökhöz!!!
MilenaKép nyugi, semmi baj nem lesz!!!!Kép

(rózsaszínes, véres folyásom volt ma. még soha nem volt ciklus közepe táján. volt már lombiknál ilyen valakinek?? mi a sz.r lehet??)
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Lányok! Baj van... :-(((( 10 napja szedem a Marvelont, 12.napon vagyok, 2 hét múlva kezdtem volna a lombikot. És képzeljétek, már tegnap gyanút fogtam, de ma már eléggé barnázgattam. Szerintetek ez mi lehet? Lehet, hogy a Mágus leállítja a Marvelont, és buktam most az egészet? Valaki nyugtasson meg...
snori
 
 


NóriKép Lehet, hogy csak a levegőben van valami? Vagy a paprikatilalom így bosszul? - jó, nem vicc....Hívd fel!!!
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hát csak holnap fogom hívni, ha nagyon muszáj, de arra gondoltam, eltussolom az egészet, végigszedem barnázgatás mellett és majd lesz valami. Ez így nagyon nagy hülyeség? tudom, hogy az... de nagyon el akarom már kezdeni a lombikot
snori
 
 


Évike Kép Lullaby Kép Zsebi Kép Anna Kép

Köszi a megnyugtatást, nagyon jól esett! Kép
Lehet, hogy kicsit túlreagáltam, de egyszerűen hihetetlen, hogy mindig történik valami.
Az első inszem alatt (a két óra alatt, amíg a kórházban voltunk) betörtek hozzánk.

Na mindegy, edződöm.

Snori Kép Anna Kép
Én az ilyesmihez nem értek, de mintha régebben is írtak volna ilyesmiket lányok, és akkor a válaszolók mintha a progeszteronszintet emlegették volna?

Milena
milena
 
 


Anna!

Nekem a mostani lombiknál volt először ilyen. Én is bepánikoltam. A doki meg csak ennyit mondott: "Hát ennek nagyon örülök, mert az azt jelenti hogy szépen érnek a tüszőid!" Szóval ne izgulj egyáltalán!Kép
Snori !
Sajna neked nem tudok segíteni! De mindenképpen hívd fel az orvosod!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Köszönöm, hogy mindig tudtok valami megnyugtatót írni.
ZsuKépKépEzek szerint lehet, hogy a tüszőérést jelzi?? Hiszen most vagyok a 14. napban!!Kép és ha arra gondolok, hogy a Dévainál nincs ugyebár fogigátló...
Te hogy vagy???KépKépKépMegérzések??

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


ZsebiKép
Nagyon ügyi vagy! Holnap mindenképp jelentkezz, hogy mi a helyzet a babócákkal! Nagyon szurkolok!

Csajok!
Mint a szőlő, fürtökben fognak teremni itt a törpök. És persze a próféta beszél belőlem Kép

Zsu, MilenaKép
Tudom, hogy a tesztre várni a legrosszabb. Én nem is tudom, hogy fogom kibírni. De folyamatosan küldöm Nektek a babatapasztó energiákat ++++++++++++++++++++++++++

Ja és Milena,
ne izgulj, tuti, hogy nem kaptál el semmit. Most nincs is más dolgod, mint pozitív gondolatokkal arra bíztatni a törpjeidet, hogy jól kapaszkodjanak. És ők tutira ezt fogják tenni, hiszen eddig is hallgattak az anyukájukra Kép

Mindenkinek jó éjszakát és szép babás álmokat!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


ManóciKép
Bocsi... Olvastalak benneteket, de már kóvályogtam a fáradtságtól, így nem írtam.
Suli: én is emelt szintű képzésre járok, ami nem főiskola, de ha elvégzem, ez is E-kategóriás fizut ad a közalkalmazottiban. Szociális szervező-gondozó leszek. Nagyon jó, mert ezer féle dologgal lehet foglalkozni, és mind a segítségnyújtásról szól. Eü. is van benne, így kiélhetem magam, mert védőnő szerettem volna lenni, de anyagilag nem ment volna a 4 év nappali képzés. Most csak heti 2X kell mennem, és a tandíj kibírható. 2év = 90.000 Ft.
Ha jogi kérdésem lesz a mh-en már tudom, kihez forduljakKép

WoodiKép
Pocifájás nekem is volt. A petefészkekben lévő sárgatest okozta, és persze az, hogy azért ilyenkor megbökdösik őket, és a növekvő méh meg húzza ahogy nő. Tehát klasszikus terh.tünet, lombikosoknál gyakoribb, és a 12.héten elmúlik, mert akkortól már a placente veszi át a hormonális irányítást.

ÉviKép
Lépcsőzést transzfer után 3-5 napig (beágyazódásig) próbáld meg elhagyni. Utána lehet, szép lassan. Ha nagyon kapaszkodik egy babó a legmagasabb lépcsőházba is felmehetsz. Persze, ezt senki sem szokta megpróbálni...

ZsebiKép
Csak okosan!!! És nyugi! Holnap déli harangszó után gyere, és írd meg, hányan lettek! A 8 petesejt szép szám. (Nekem sosem lett 7-nél több.) Szorítok!!!

MilenaKép
Megértelek. Ilyenkor minden hibalehetőséget próbálsz kiiktatni, és akkor tessék, más elébed tesz egy akadályt. De te már arréb tetted, és a babók jót rötyögnek odabent, hogy milyen anyatigris mamijuk leszKépKépKép

NóriKép
Áttöréses vérzésed lehetett. Fogamzásgátlót szedsz? Hányadik napon vagy? Nekem volt ilyenem Marvelon mellett. Természetes, megszokott tünet. Orvosod persze jobb, ha tájékoztatod.

MindenkiKép
Hasba/karba szuriról volt szó tegnap. Ezen ne dilemmázzatok! Mindegy, hová szúrják, csak bőr alá menjen és ne izomba! Ez a sub cutan szurik lényege. Ha muscos, vagyis izomba adandó szuriról van szó, a legjobb popsi fölé, derék alá adni, vagy a combba. És mélyen be az izmok közé.
Nem ezen múlik, kinek sikerül, kinek nem. Nekem például a Suprefact mindig a karomba lett szúrva. Szépen be a bőr alá. Ha magamnak adnám, én is hasba szúrnám, mert az jobban kézre esik. De ott is bőr alá, tehát ferdén! Csak ez számít!

LaraKép
A lenti topikba tennék be egy táblicskut az anyukákról/babákról, de sehogysem tudom feltenni. Segítenél? Kész a táblicsku, el van mentve. Excelben csináltam, és url. formában mentettem el. Melléklet feltöltésénél rákattintok, mint mikor képet tettem fel, de nem küldi el. Mi lehet a baj?

Dóri
kardalus
 
 


Kép Dóri - látom Te is ilyen szociális beállítóttságú vagy, amolyan "ahol tudsz segítesz" típus. Klassz csajszi vagy. Tudtam kezdettől amióta itt olvastalak.Itt is ez áradt a soraidból. Jó sulit választottál. Erre felé nem hallottam ilyenről, ez volt a legnormálisabb amit választottam és bizony a jogi téma sokszor jól jön a hétköznapok kavalkádjában és néha embert eltiporni akaró forgatagában (mert olyan embertípus is létezik sajna, aki ezt szándékozza tenni a másikkal akibe "belebotlik") is. Igyekszem is hiánytalnul megtanulni mindent, csak lehetne egy kicsivel több időm. Persze, bármikor fordulhatsz hozzám, de most még csak ifjonc vagyok, mert az elsőt nyomom, ha végig küzdöm és sikerül is elvégezni (és miért ne sikerülne?)akkor már teljesen ki leszek okosodva.
Akkor munkahelyet is szándékozol majd váltani ha a sulidat elvégezted?

Kép Lara - "villamosmérnök" húúú, ez tényleg komolynak hangzik. Bizony a tanuláshoz nagy elszántság éa kitartás szükséges. Elég nagyot csalódtam magamban mikor halasztást kértem a főiskolán, de egyszerűen éreztem, hogy a Budapestre járogatás a munkám és a beteg szüleim mellett nem menne (apukám fekvőbeteg), annyi felé kellett koncentrálni. És a legfontosabb, hogy sok időtt vett el a "friss" házasságomtól is és én többet akartam a férjemmel foglalkozni, mint ahogy azt egy fősuli megengedi. Tudtam, hogy ha ez így menne 3 évig, behüjültem volna.

Kép Zsebi - ez igen, gratulálok, ügyes voltál. A hasfájás rossz, de a pihenés segít. Nekem is nagyon fájt, csak görnyedve tudtam járni. Pihenj sokat! Ha tudod, jelezd mi van Veled.

Pusszantás Mindenkinek! Már nagyon várom a babásodós híreket!!!! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Manó! Nem engedték be a férjedet? Ez nekem uj. A transzferen velem is mindig ott volt, csak a punkcion nem lehet ott. Az kisebb mütét mert altatnak ez meg csak egy kis beavatkozás.

Milena! Ügyes legyél, kis boszi!!Kép

Zsebi! ez igen, ez nagyon jó!!

Zsu! kitartás, pihenj sokat!

Lara! Beleirnád a táblázatba hogy 3. után spontán?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép

Úgy látom, napközben nem olyan nagy a forgalom, mint este.

Zsu! Kép Zsebi Kép
Hol vagytok?

Zsebi Kép
Remélem, már jobban érzed magad, sajnálom, hogy így meggyötörtek. De holnapután már visszakapod a babáidat, nem? (És az a beavatkozás nem vészes, és kapsz ultrahangos felvételt is róluk, amint ott vannak a hasadban! Kép )

Lara Kép
Legyél próféta, léci!!! Kép

Dóri Kép
Neked is köszi az együttérzést. Igen, én is arra gondoltam, hogy ők odabent biztos jókat derülnek azon, hogy én miket izgulok itt... De ők már tudják a dolgukat! Kép Kép

És ma olyan szép idő van, voltam bent injekción, és muszáj volt kicsit sétálnom a fölötte lévő utcában, annyira gyönyörűen süt a nap! (Aki teheti, menjen ki!) És vettem egy szép kertészújságot is, tele gyönyörű növényekkel, olyan jót tesz a lelkemnek ilyesmit nézegetni.

Zsu Kép
Hogy vagy? Érzel valamit?

Milena
milena
 
 


Sziasztok!

Most telefonáltam és a 10-től 6 termékenyült meg! Szerintem ez jó, de nem tudok róluk semmi többet. Holnap 1/4 9-kor lesz a transzfer.

Nem tudjátok mitől függ, hogy valakinek 2. valakinek 3. napra van a traszfer? Biztos nekem sem lesz több mint 4 sejtes, mert még csak 2 naposak lesznek.

Köszönöm a szurkolást mindenkinek! Most pihenek, így nem írok egyesével mindenkinek! Zsu, Milnena jó pihenést és babás gondolatokat!
Lara! Gyűjtsd szépena szurikat, majd meglátod meglesz az eredénye!
A többieknek is sok durkk!

Ja a hasam már már egész jó, de a tökéletestől még messze van. Elkészült a hasamban a képzeletbeli babaszoba, már csak a lakók hiányoznak!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia ZsebiKép

Jó, hogy itt vagy!
Ha nem lennének elég szépek, biztos megvárnák a harmadik napot, nem?
Úgyhogy hajrá!

Milena
milena
 
 


Milena!
Nekem is úgy hiányoztok amikor pang egy kicsit ez a topic. Kapsz injekciókat még most is hányat miért? Te se szedsz a hüvelykupon és az antibiotikumon kívül mást? Gondolok itt a Magne-B6-ra? Nem akarom itt ezt túl kérdezni, csak valakinek kell szedin valakinek nem és kivi vagyok neked kell-e! Majd holnap legfeljebb megkérdezem a doki bácsit. Ja és a Krizsa csinálja a visszaültetést, tök boldog vagyok. Tudom hülye vagyok, de benne bízom és örülök, hogy a finisbe is velem lesz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi Kép
Hajrá, hajrá, hajrá!!!!

Manó Kép
Hát igen, a tanulás felnőtt fejjel mindig zűrös. De hát nemsokára rengeteg időt tölthetünk a férjünkkel és persze a babáinkkal. Kép

Dóri Kép
Én nem url-ben csinálom a feltöltést. Anikor kész excelben a tábla, nyomok egy PrintScreen-t. Paintbe CtrlC-CtrlV-vel beillesztem és jpg-be mentem el. Azt már könnyen be lehet illeszteni. Ha meg nem fér el az excellben egy nézeti képben a teljes tábla, akkor két részletben másolom át a Paintbe és ott összeillesztem a két töredék képet. Szóval url ügyben nem sokat tudtam segíteni, sajna.

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Milena!

Ez az! Csupa pozitív gondolazok!!! Nagyon fontos! Érezd jól magad és ne hagyd hogy feldühítsenek! (tán csak nem a csodakert-et vetted meg?)Végülis hány sejtesen kaptad vissza a babókat?

Zsebi nagyon izgulunk érted!!!!!!!!!! No meg a picikért is!!!!!!!!!!

Én úgy elvagyok itthon mint a befőtt. Már egy hete hogy itthon vagyok és még nem unatkoztam egy percet se. Csak hát tudjátok, ilyenkor szívesen csinálna az ember olyan dolgokat amiket nem szabad!Kép Nyugi azért kibírom!Kép

Megy a drukk minden kis pocaklakónak(még azoknak is akik még nem értek haza)Kép!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!!Kép Kitartás!! Csak semmi erőlködés!!

ManóKép Hogy bírod a várakozós időszakot?? Én az egyik pillanatban majd megőrülök, máskor meg úgy érzem, mindent kibírok!!!Kép De, ha babát látok, mindig belémnyilal valami iszonyatos fájdalom....
Éppen ezért holnap megyünk és kirándulunk egy hatalmasat a gyönyörű Gerecsében. remélem uilyen szép idő lesz, mint ma...Kép
pusza, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Zsu Kép
Jövő hét péntek! Tudom, hogy nagyon hosszúnak tűnik, de már mindjárt túl leszel a felén. És akkor indul a visszaszámlálás, majd vágjuk neked a centit. Az jó, hogy elvagy otthon, már én is szeretnék ott tartani Kép De azért vigyázz magadra, semmi megerőltetés!

MilenaKép
Remélem jól számoltam, 10-én lesz a teszt?

Zsebi Kép
Holnap nagyon fogok drukkolni neked és a kis Zsebibabáknak!

Lányok!
Most néztem a táblát, ha Zsebi túl lesz a transzferen holnap, akkor már tényleg én következek Kép Eddig szép lassan araszoltam a táblában utánatok és nemsokára én is beállhatok a sorba. Hát eléggé be vagyok t.jva. Persze akkor mit szóljatok Ti!

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Zsebi Kép

Háromszor kapom még (vagyis még kétszer) azt az injekciót, amit a leszívás előtt meg a transzfer után is adtak. Szedem a Magne B-t, Elevitet és használom a hüvelygolyócskákat.
Fel van írva egy papírra, hogy tudjam, mikor mit kell.
Én is meglepődtem a beültetés után, hogy még kapok majd injekciókat, de örülök neki, hogy még gondoskodnak rólunk, nem csak úgy magunkra hagynak, hogy akkor mostantól már minden a mi dolgunk... Kép

Ja, és nem vagy hülye, én csak azért írtam Neked a múltkor, hogy más orvos is biztos jó lesz, hogy bíztassalak, ha nem tudná a Krizsa megcsinálni. Persze így a legjobb, hogy mégis ilyen szerencséd van!

Zsuzska Kép
De igen, a Csodakert! Jó drága, de olyan szép képek vannak benne! (Most már teljesen rá vagyok gyógyulva a Csodakertekre, tudod?)
Azt mondták, hat-nyolc sejtesek, amikor megnéztük őket a mikroszkópon, de úgy tűnt, mintha egy kicsit meglepte volna őket a kérdés... Én nem számoltam utána, de elég szépek voltak a kis fényes margaréták! Kép Kép
Nekem is jól elmegy a napom, de azért néha rossz dolgok is beugranak. Ilyenkor mit kell csinálni? De valahogy azt remélem, hogy ez nem befolyásolja őket, ők ott úszkálnak a tavacskában a kertben, ahogy lerajzoltam őket. (Ki van terítve a papír az asztalon, és bármikor nézegethetem.) Kép Kép

Anna Kép
Én is szeretnék elmenni kirándulni, valami lazább terepre!
Megértelek, hogy nehéz a várakozás. Én régebben még arra is gondoltam, hogy el kéne menni egy jósnőhöz, és ha azt mondaná, X idő, és lesz gyerekem, én simán kivárnám. Ha el tudnám hinni, hogy akkor biztosan lesz. De sajnos nem tudnék hinni egy jósnőnek, attól félek.
Na, szóval csak azt akarom mondani, hogy azért olyan rossz ez, mert NEM TUDJUK, mikor van vége. Pedig egyszer vége lesz. HA TUDNÁNK, mikor, akkor nem lenne olyen szörnyű hosszú ugyanaz az időtartam!

Milena
milena
 
 


MilenaKép
Tök szar, mert van egy kolléganőm, akinek a 8. lombik sem sikerült. Most már 40 fölött van pár évvel, azóta örökbe fogadtak, és azóta sem sikerül Neki. Mondjuk még nem nagyon beszéltem vele, nem is tudom, van-e konkrét biológiai oka, de azért ez riasztó!!!!!!!!!!!!
Persze én nem vagyok olyan savanyú -vagy: még(?) nem vagyok??
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Lara!
Köszönjük szépen, hogy így karban tartod a táblicskut. Nagyon tetszik a zsebibabák elnevezés! Kép
Látod milyen gyorsan repül az idő és is mindig azt néztem mennyien vannak még előttem és most már csak ketten, de nagyon drukkolok nekik is, hogy ne kerüljenek a sor végére hanem kapjanak zebrát a nevük elé.

Milnea!
Köszi, hogy leírtad miket szedsz, kivi leszek nekem is mondja e ezeket! Amúgy tudom , hogy nem úgy írtad, hogy hülye vagyok én sem úgy gondoltam. Tök jó amikor biztattok itt mindig lehet pozitív energiát felszedni, ha egy kicsit el van kattanva az ember.

Zsu!
Én is azt mondom a pihenj nagyon sokat és már a felén túl vagy egy hét múlva ilyenkor már boldog zebratulajdonos vagy. Kép Nektek a mostani lombikból lettek fagyasztva?

Anna!
Tessék elhesegetni ezeket a negatív gondolatokat! Januárban sikerülni fog, tesség bizni a babókban és meglátod milyen szófogadó gyerekek lesznek.

Lányok!
Orsiról nem tudtok valamit? Haza engedték már őket?

Karmen!
Ez tök jó, hogy nektek végül spontán összejött! Épp stimuláció közben vagy teljesen spontán? Bocsi ha már leírtad, de nekem ez valahogy teljesen kiesett.

Úgy várom már hogy láthassam milynek a babóink és tudjam,hogy jó helyen vannak a méhemben, remélem ott is maradnak.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi! meséltem de nem baj. lehet más sem tudjaKép Lombik után 2 hónappal. Nem reméltük mert több doki is megmondta hogy kizárt. Igy szemtöl szembe közölték, hogy "ne is reménykedjen". Nem tört le mert a lombikban biztunk. Bár éppen el akartuk inditani az örökbefogadást is mert éveket kell várni és visszalépni tudtuk lehet, ha meg az 5. sem sikerül akkor kivártuk volna a sorunkat. Aztán csoda történt. Na az orvosok álla is leesett amikor felkerestem öket.

Lara! csak eltelik az idö, araszolj csak már neked is drukkolunk!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Kép Karmen - nem engedték be Apát, pedig kérdeztem is, de azt mondták nem szeretik, sokan is vannak, de ha már a pihenőben leszek oda majd bejöhet. Oda be is jöhetett. Írtál az örökbefogadási terveitekről, megírnád, hogy mi a menete a dolognak, és, hogy hova kell fordulni, vagy hol tudnék ennek pontosan utánanézni vagy érdeklődni? Ha még emlékszel a részletekre? Nekem is mindig megfordul a fejemben, de aztán mindig elhessentem a gondolatot, de azt hiszem szeretnék utánanézni.

Kép Zsebi - nyugi, szerintem tudják az orvosok, hogy mikor kell a kis prüntyikéket visszacsempészni!

Kép Lara - reménykedem én is ebben a verzióban

Kép Anna - nem nagyon örülök a várakozásnak, de majd csak kibírjuk valahogy és én kezdem azt szugerálni magamnak minden nap ami Kép Karmennel történt meg, hogy hátha én is meglephetem az orvostudományt valami ilyesféleképpen. Azért meg ne őrülj légyszi, és ne kínozd magad, tudom nem könnyű efölött elsiklani, de Te is koncentrálj inkább csupa ilyen pozitív eseményre. Hátha bejön. Vagy nem is tudom igazából, hogy Nálatok van-e valami kizáró oka a természetes teherbeesésnek, pedig valahol már biztosan olvastam Rólad, de erre nem emlékszem, annyi történet van, néha kiesnek infók. A kirándulás is jót fog tenni, mi is belemenekültünk a mult hétvégén és jót tett. Anna, esetleg Te is próbálnál utána érdeklődni az örökbefogadás menetének és részleteinek a kolleganődtől, ha vagytok olyan viszonyban és ha nem gond? Előre is köszi.

Kép azoktól kérdeznék akik sajnálatos módon sikertelen lombikon vannak túl, hogy az normális-e, hogy most a vérzés elmúlása után napokkal szurkálnak a petefészkeim, legalábbis úgy érzem azok? És időnként erős szédülés kap el. Tegnap jelentkezett először, de egy kicsit megijedtem. Mi lehet ez? És ha valami baj van, ilyen esetben a helyi orvosomhoz kell fordulni vajon, vagy az intézethez? Lehet, hogy a túlstimu miatt még vannak ilyen utóhatások? Nem tudom, hogy mi az amit érezhetek anélkül, hogy féljek vagy gyanakodnom kell valami bajságra? Mondjatok valamit...

Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Szép jóestét Mindenkinek! Tök jó, hogy most ennyi kis emberkének lehet szurkolni!!
Lara tök jó a tábla, kösz a fáradságot!

Én sajna most nagyon hátracsúsztam, de majd a sok zebra után majdcsak sorrakerülök.

Kriszta, sikerült megoldanod valahogy a szurkálást a reptereken? Kép

Zsu, Zsebi, Miléna jó tapasztást mindannyiótoknak! Ne aggódjatok, hamar elrepül az a pár nap, aztán meg kezdhetitek a 9 hónapos centit vágni Kép

Miléna, Anna, a jósnő már nekem is megfordult a fejemben, de attól félek, hogy nem tudnék mit kezdeni a jóslattal akkor, ha esetleg azt mondaná, hogy ebben az életben soha nem lesz gyerekem... Tehát inkább ne tudjam, hogy mi vár rám, mert így legalább van miben reménykedni.. Vagy ez inkább gyávaság? Fene tudja, lehet hogy gyáva vagyok! Kép

Szép hétvégét mindenkinek, legközelebb hétfőn leszek, de addig is szurkolok mindenkinek és tapasztók sugik mennek mindenhová ahova kell!!!
Puszi
L.
lullaby
 
 


Sziasztok lányok !
Megérkeztem a nagy útról, és nagyon elfáradtam. Jó újra itthon lenni, már nagyon kíváncsi voltam kivel mi történt, és több mint 1 óra kellett hogy visszaolvassak hétfőig.
Azoknak, akik érdeklődtek, egy nemzetközi cégnélvagyok marketinges, és most pont két dolog is összejött 1 hétre, de általában havonta 1-2 napra szoktam csak 'repkedni'. Ebben az évben már nem tervezek semmi ilyesmit ! A november a nagy pihenésé és persze a zebrás teszté Kép
Különben mielőtt elutaztam, hetfőn reggel vettek vért és negatív lett, igy keddtől szedem a clostit. Bar a mensim soha nem volt meg olyan kevés, mint most, de nyilván a sok gyogyitól.
Szerintem a 3 inszem valamikor november 7-8-an lesz majd. Jövő kedden megyek UH-ra, majd meglátjukKép
Manó,
Nagyon sajnálom hogy neked sem sikerült, és a keserves sztorit a barátnőddel, de látom azóta túl vagy a krízisen. Csak fel a fejjel, ahogy már többen írtátok, mi minden kudarccal erősebbek és elszántabbak leszünk, egymást pedig mindíg támogatjuk, tehát nem eshet bajunk, sőt előbb -utóbb ránk fog mosolyogni a szerencse egy kis zsebibaba formájában KépKépKép
Milena, Zsu, Zsebi,
Örülök hogy mindannyiótoknak jól sikerült a tüszőérlelés a punkció és a transfer is. Illetve tduom hogy Zsebi holnap megy, de mire olvasod már biztos túl leszel rajta. Bennetek van most minden reményünk, és mindenki nektek szorít !! Én is itt küldöm a babatapasztó energiákat+++++++++++++++KépKépKépKépKép
Lullaby druszám,
Remélem sikerült vigyáznotok, nehogy többes terhes legyél, de azért 1 ugye jöhetne ?? Szerintem tudni fogják, hogy egyszerre csak 1 fér el, és jönni fognak szép sorban Kép
Lara,
Neked is mindjárt eljön az első lombik ideje és jöhet a karácsonyi meglepi !!

Anna,
Ne is gondolj arra, hogy ez a szörnyűség gyakrabban előfordulhat, mint 100 évben egyszer...lehet, hogy ő valamiért ezt az utat kell hogy járja, de biztos a végén neki is sikerülni fog, mondjuk örökbefogadással. Bár ez a gondolat nagy lelkierőt követel, azt hiszem 8 lombik után már nincs ezzel probléma. Az embernek folyamatosan felül kell bírálnia a boldogságról való elképzeléseit ahhoz, hogy tényleg élvezni tudja az életet, és csak annak sikerül, aki nem ragaszkodik tűzzel-vassal egy-egy dologhoz... Persze ezt most nem azért írom, mert arra gondolok, hogy bármelyikünknek is fel kellene adnia....csak 'hangosan' elmélkedem. Az eheti utazásom során 3 kolléganőmről is kiderült, hogy terhes, sőt, az egyik még a petevezetékét is el szeretné köttetni, mert 4 éven belül már a 3. gyerekét fogja szülni és nem szeretne többet.... még csak most múlt 30 éves....Erre nem lehet mit mondani.
Jó éjszakát és szép hétvégét mindenkinek.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Woodi,
Majdnem kimaradtál, de csak azért, mert miattad már kevésbé izgulok, hiszen a babód már a legjobb úton van.Kép Persze azért nagyon vigyázz magatokra és pihenj sokat, és tegyél fel nekünk majd sok szép ultrahangos képet a bébiről hogy jobban bírjuk mi is a várakozást Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


MilenaKép AnnaKép LullabyKép

Jósnő...
Ne menjetek jósnőhöz!!!
Bár, bízom benne, nem minden jósnő olyan, mint akinél én jártam, de inkább ne kísérletezzetek!

A 3. sikertelen lombik után éreztem azt, amit ti, hogy mennem kell, és kérdeznem, hogy legalább tudjam. Olyat kerestem, aki híres, elismert, profi. Aki kíváncsi a nevére, elárulom mailben, de itt nem szeretnék ellenpropagandát neki, függetlenül attól, amit akkor tett velem.
Nagyon rossz passzban volt, kiabált, telefonálgatott, káromkodott, stb. Aztán végre leült, hogy jósoljon nekem. Már akkor csalódtam benne, de tudni akartam a választ, amiért odamentem.
"Maguk elfognak válni."
"Dehát mi szeretjük egymást, mi..."
"Közös gyerekük pedig sosem születik."
"Dehát mi nagyon szeretnénk, mi mindent megteszünk, mi lombikbébi..."
"Nem lesz közös gyerekük. Magának lesz 2, de csak 10 év múlva, és akkor már nem ebben a párkapcsolatában lesz."
Még sokáig sorolta a "bizonyítékokat, hiába győzködtem, hogy akkor örökbefogadunk, de mi gyerek nélkül nem élünk, stb. Feldúltan jöttem el, és hosszú idő telt el, mire leküzdöttem magamban, hogy NEM LESZ IGAZA!!!
Következő évben már kismami voltam, és a férjemmel csodálatosan elmélyült és kiteljesedett a kapcsolatunk mióta van gyermekünk.

KriszKép
De jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiányoztál ám!

MilenaKép ZsuKép ZsebiKép
Jó vackolódást a babóknak!

Dóri
kardalus
 
 


Lányok!!!!
Megvolt a Transzfer,2 szép négysejtes babót kaptam vissza ami a biológus szerint teljesen normális a második napon.Zsu ne izgulj a tieid azóta már szép kövérre fejlődtek a pocakodban!

12-én kell vérvételre mennem.
Most egy pár napig pihenek,így csak akkor jelentkezem,hogyha a páromat rá tudom venni,hogy írjon helyettem!

Kriszta!
drukkolok a jövőheti inszemhez!
Többieknek is nagy drukk! Kép

Az injekcióval volt egy kis kalamajka de azt majd leírom ha én gépelek.Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hú Zsebikém nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

megy a tapasztó sugi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


nektek volt olyan hogy a transzfer napján hőemelkedésetek volt? Nekem 37,3 félek, hogy feljebb ne szökjön mert azt tudom hogy ezek a kis lények nem szeretik a meleget!

Köszi az eddigi drukkot mindenkinek,de azt hiszem most van rá igazán szükségem!

A párom megoldotta, hogy fekve tudjak netezni,ugyhogy leírom azinjekcios esetünket: felírtak még 3 szurit, jövünk ki a Kaáliból, megbeszéljük, hogy megállunk a DÉLI gyógyszertárnál. Megy a párom a recepttel, de azzal a lendülettel már jön is vissza, hogy leltár miatt zárva. Hazafelé benéztünk még 3 helyre, de sehol nincs. Közbe eszembe jut, hogy a nagy izgalomba a kabátomat az intézetben felejtettem. Visszamentünk érte és megkérdeztük nincs-e szuri. Persze pont nem volt, de mondják a Délibe mindig van ügyelet és megadták a telefonszámot. Felhívom őket közöjólték leltár alatt nem adnak ki gyógyszert. Bedobtam a kulcsszót, hogy Kaális vagyok és hogy ez a szuri kell most és lássatok csodát kaptunk. Még a nő mentegetőzőtt, hogy most nem tud számlát adni, de nekünk az nem is kell! Hát ilyen kallandos napunk volt, de nem is mi lettünk volna ha nem jön közbe valami!

Zsu, Milena!

DRUKKKKKKKKK!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt lányok!

Elmondom én is a jósnős sztorimat:
Szóval egy ideig baromira féltem tőle és nem mertem elmenni. Aztán vettem a bátorságot. A nő így mondta: Látok itt három gyönyörű egészséges gyermeket! Annyira egymás után vannak hogy nem tudom megmondani hogy hármas ikrek vagy egy iker plusz egy gyerkőc. De valami nem stimmel. Nem látom a "fütyit"!!! Na és ekkor mondtam meg neki hogy igen lombikra járunk. Az egészben az a gáz hogy a jóslat szerint már rég meg kellet volna fogannia a babóknak!!!Kép Egy másik jósnő is hasonlókat mondott. 3 gyerkőc stb. Azt mondta hogy látja a gyerekeket és ha nem látná akkor megmondaná az őszintét hogy rendezkedjek be gyermek nélküli életre. Szóval így történt.

Amit még leakartam írni hogy eddig mindig annyira egy gyereket szerettem volna(mármint egyszerre). És valahogy idegenkedtem az ikrek gondolatától is. Hát teljesen beőrjítettetek, mert most már tiszta ikermániás lettem!KépOlyan jó lenne látni két picúrt látni mászkálni fel-alá a lakásban!Kép

Úgy döntöttünk a párommal hogy 04-én felmegyünk Pestre vérvételre! Volt egy pár rossz tapasztalatom a tesztekkel. Ez meg elég egyértelmű.

Mindenkinek jó pihenést!

(tegnap volt a szülinapom és kívántam is valamit!!!KépKépKép)

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Ne tessék már pangni!!!!KépKépKépKépKép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!

Nagyon sok boldog szülinapot! Kép A nyolc napba pont belefér a csodálatos ajándék!

Teljesen igazad van gyere fel pestre és csináltass tesztet az legelább tuti! Nekem fel is ajánlotta a doki bácsi!

Addigis pihenj sokat! Kép

Hétvégén valahogy senki nem szokott aktív lenni itt! Lehet, hogy sokan a munkahelyükről neteznek!

Nekem még mindig fáj a hasam, de remélem ez teljesen normális! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szia Zsu Kép

Én itt vagyok, nem pangok! Kép
Akkor 4-ére kívánom, hogy teljesüljön a szülinapi kívánságod! Kép
(Egyébként nekem csak azt mondta a Krizsa, hogy teszteljek, azt nem, hogy mikor menjek vérvételre. Pedig oda előbb lehetne menni, nem?)

Zsebi Kép
Szóval bent van a két babó? Kép Kép
Látom, kalamajka nálatok is volt. Úgy látszik, egyeseknek így megy (merthogy nekünk is). Kép

Lara Kép
Én nem vagyok biztos benne, hogy mikor is lehet tesztelnem. Szerdán volt a beültetés. Akkor két hét múlva szerdán, vagy csak csütörtökön? (Ezt nem tőled kérdezem, hanem attól, aki tudja.)
Ja, és gyere utánunk bátran, semmi nem történhet veled, csak egy-két gyerek! Kép

Anna Kép
Azért én 8-ig nem szeretnék elmenni. Inkább az örökbefogadás. Tőlem nem áll olyan távol. Szerintem a nevelés nagyon sokat számít. Például nem valószínű, hogy Polgár apukának mind a három lánya zseninek született. Annak nevelte őket. Úgyhogy azt gondolom, talán nekem és a páromnak is sikerülne szeretetteljes embert nevelnünk más gyerekéből is.

Karmen Kép
Tényleg, ti hol érdeklődtetek? A hivatalos úton vagy esetleg a Bölcső Alapítványon keresztül?

Kriszta Kép
Köszi a +++-t, hasonlókat küldök az inszemre nektek! Kép

Dóri Kép
Na jó, tényleg nem megyek jóshoz!!!

Ma megnéztük az m1-en a Magyar Elsők c. műsorban az első magyar lombikbébiről szóló filmet (szerdán este megismétlik). Sikerült megint bőgnöm. Pedig nem is mutatták azt a fiút (már 15 éves), meg nem is a személyes történetükről volt szó, inkább az orvosi oldaláról. Meg arról, mi folyik ebben az országban. Azt az orvost például feljelentette egy kollégája (nem nehéz kitalálni, hogy egy másik orvos lehetett, aki féltékeny volt rá), úgyhogy nyugdíjba is kellett mennie, nem folytathatta a munkát!)

Nagy szerencsénk van, hogy nem egy tizessel hamarabb születtünk, lányok! Végülis ez ma már tényleg rutindolog.

További jó hétvégét
Milena
milena
 
 


ZsuKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépIsten éltessen sokáig!!!Az év legszebb időszakában születtél!!! Teljesen igazad van, hogy vérvételre mentek, ezek a fránya tesztek teljesen megbízhatatlanok!!! szorítok!!Kép
MilenaKépKépMelyik adón lesz, szeretném megnézni!

A jósnő teljesen felesleges. Semmi értelme kutatni a jövőt!! Hiszen mindnyájan babásak leszünk előbb-utóbb, a többi meg kit érdekel??Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Szia Zsu!
Boldog szülinapot! Nekem nov. 6.-án lesz a szülinapom, és kérhetek tőled egy szép zebrát?! Izgultam érted az eszkimóka akciónál, és nagyon drukkolok nektek most is! A vérvétel nekem a 10. napon kimutatta a terhességet, pontosabb mint a tesztek és nem kell kivárni a két hetet.
Petyaanya

Kép
petyaanya
 
 


Zsuzska Kép
Én nem is írtam, hogy boldog szülinapot...
Akkor most: Boldog szülinapot! Kép

Anna Kép
Szerdán lesz 23:20-kor az ismétlés az első magyar lombikbébi történetéről az m1-en.

Zsebi Kép
Remélem, már jobban vagy! Kép

Milena

Ui: Rátok vagyok kattanva, folyton itt lógok, minden második bejegyzés az enyém... Kép
milena
 
 


Sziasztok!

ZsuKép
Nagyon boldog szülinapot és a világ legcsodálatosabb ajándéka(i)t kívánom Neked!

Képzeljétek, tegnap és ma a Suprefact helye feldagadt, mint egy 5 cm-es szúnyogcsípés és a helye is bekékült. Nálatok volt ilyen?

MilenaKép
Mi is néztük tegnap a műsort, tényleg felháborító! Mi is pont arra jutottunk, mint Te, hogy nagyon nagy szerencsénk van. Mi már válogathattunk az intézetek között, hogy hol szeretnénk kezeltetni magunkat. Erre 10 évvel ezelőtt meg szinte esély sem volt. Hát igen, ez van Mo-on. De hát ez a paprika botrány se semmi.

Zsu, Milena, ZsebiKép
Folyamatosan megy a drukk +++++++++++++++++++++++

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara
Nekem mindig feldagadt, bepirosodott, és viszketett a Suprefact beadásának a helye. Aztán rövid idő alatt elmúlt. Először én is megijedtem, de később már nem foglalkoztam vele.
Petyaanya

Kép
petyaanya
 
 


Kép Zsu - BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!TELJESÜLJÖN A KÍVÁNSÁGOD!

Kép Milena - jó, hogy írtad ezt a műsort, teljesen elkerülte a figyelmemet, pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. Látom Neked is eszedbe jutott az örökbefogadás, nekem is, de azt kívánom ne legyen rá szükségünk, LESZ SAJÁT BABÓNK! Egyébként Te sem tudsz a dolog menetéről bővebbet? Én örülnék azért ha valaki leírná, hogy merre kell elindulni örökbefogadás ügyben. Egyébként, hogy érzed magad? Hogy megy a pihenés?

Kép Anna -29-én 20:54 - kor írtam Neked, úgy látom még nem olvastad. Jósnő ügyben teljesen egyetértek Veled.

Én is inkább azt vallom, hogy mi magunk alakíthatjuk a sorsunkat és ebbe ne zavarjon össze engem egy ember aki azt vallja magáról, hogy látja a jövőt, mert én abban nem hiszek. Egyszer egy régi Barátnőm mániákusan bele volt őrülve, hogy Ő jósnőhöz akar menni, mert tudni akarja mi fog vele történni, amit alaposan meg is kapott, mert sok betegséget,küzdelmes életet, gyermektelenséget jósolt neki, sőt azt, hogy soha nem fog férjhez menni. Szóval csupa jó dolgokat, és én alig tudtam győzködni, hogy ez hülyeség és ne higgyen benne. Kb. egy év elmúltával rábeszéltem menjen el ugyanahhoz a jósnőhöz, ha még létezik és ha nem hisz nekem. Létezett. Persze a Barátnőmre nem emlékezett, megkérdezte először jár-e itt és Ő azt mondta, hogy igen. Teljesen más jóslatot kapott. Ennyit a jósnőkről. Szerintem se menjen aki még nem ment el, mert csak megmérgezik a gondolataitokat ha rosszat mondanak!!!
Ja, és a lényeget majdnem elfelejtettem, a Barátnőm azóta kint él az USA-ban, valami nagyon jól szituált férje van és két gyermekük volt ezelőtt 3 évvel, de lehet, hogy azóta már 3. Nem tudok Róla azóta, elmaradtunk egymástól. Pedig semmi ilyesmit nem mondott a jósnő. Kép


Kép Zsebi - ez egy ilyen beavatkozás, hogy hasfájással jár, ne izgulj emiatt. Semmi baj nem lesz. Csupa szépekre gondolj és arra, hogy kispotykák növekednek a pocidban.
A kalamajka közepette azért szerencsétek is volt, hogy ilyen rendesek voltak és leltár idején is kiszolgáltak.

Kép Kriszta - jó, hogy végre megérkeztél közénk. Jó izgalmas lehet a munkád, tök jó, hogy ilyen sokat utazhatsz. Akkor, holnap kell menned ultrahangra? Majd számolj be, hogy mizujs Veled?

Kép Dóri - Párodnak, hogy megy a dohányzásról való leszokás?

Kép Lara - nekem is volt egy kis allergiás reakció a hasamon a Suprefacttól, de én csak négyet kaptam belőle és ilyen bőrpirosodás plusz viszketés jelentkezett. Ha jól emlékszem Te többet kapsz, ugye? Azért kérdezz rá az orvostól holnap. Meddig kapod még a szurikat?

Pusszancs Mindenkinek! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 


Petyaanya, Manó
köszi, hogy megnyugtattatok. Reggel megkérdeztem bent a nővért, hogy ez normális-e és ő is azt mondta, hogy elő szokott fordulni. Ma kaptam a 8. 0,5ml-t és ezt az adagot kapom még csütörtökig. Akkor lesz egy uh, és utána már csak 0,25ml-t fogok belőle kapni és mellé gondolom a Gonal-t. Ezt még nem tudom pontosan, majd csütörtökön kiderül. A párocskám azt mondta, hogy olyan leszek, mint egy Pannónia sajt: tiszta lyuk Kép

Lányok! Ez volt életem egyik legborzalmasabb hétvégéje. A párom 13 éves fia "elfelejtette" közölni az apjával, hogy beteg, nem is volt iskolában egész héten. Így szépen gyógyszerestől, betegen beállított hozzánk hétvégére. Egész végig attól rettegtem, hogy elkapom tőle a vírusos torokgyulladását. Még jó, hogy ilyen jó idő volt, így mint a hülye gyerek, egyfolytában szellőztettem, minden ablakot kitártam. Hát remélem, hogy egyikünk sem nyelt be semmilyen bacit tőle. Azonkívül, hogy a telefonba azt kamuzta az apjának, hogy minden oké a suliban, meg minden a szokásos, a közelében sem járt. Szegény párom totál kiborult, hogy hazudik a gyereke. Aztán az egész hétvége azzal telt, hogy a gyerek folytatta a hazudozást. Tök mindegy volt, hogy mit kérdeztél, már jött is a kamu, mint a vízfolyás. Csak azt nem értem, hogy miért, hiszen soha senki nem bántotta. Úgyhogy a párom délutánra már teljesen kiborult. Én meg itt ülök és azon gondolkodom, hogy mit tudnék neki mondani. Ja és reménykedem, hogy a három nap alatt nem kaptunk el tőle semmit. Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de teljesen kiakadtam.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara

Szerintem probáljatok megnyugodni elfelejteni ezt az egészet legalábis egyelőre hiszen most minden erőtökkel a lombikra kell koncentrálni!A betegséget meg biztos nem kaptad el, de azért igyál jó sok citromos teát! Aztán fel a fejjel! Legközelebb pedig kapjátok el a kissrác grabancát!
A szuri nekem is mindig piros volt és viszketett, az utolsók pedig mind belilultak, ami most kezd múllani pedig 1 hete már hogy nem kapk a hasamba szuritt!
Nekem teljesen máshogy adagolták a Suprefact-ot! Elkeztem kapni a ciklus 19. napján 0,5 ml, egészen addig amig megnem jött és a megjövetel alatt 3. napon voltam uh és vérvételen akkortól kaptam összesen 7 napig napi 2 gonalt aztán fenékszuri, punkció,transzfer és most várok Kép

Zsu, Milena!
Ti hogy vagytok mi van veletek?

Manó!
Olyan jó, hogy itt vagy! Ne nagyonagyalj ezen az örökbefogadáson, mert januárban zebratulajdonos leszel! Kép Kép

Kriszta! Holnap gyere a hírekkel!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lara Kép

Látom, már megnyugtattak, de azért csatlakozom: nekem is volt néhány piros és kék-zöld foltom!
Küldök Neked betegségvisszaverő sugarakat!

Potykamanó Kép
Persze, a cél a saját babó, de azért én minden történetet meghallgatok tévében, rádióban stb. Hallottam már olyanról is, ahol az örökbefogadó anya bent volt a szülésnél, és már ők vitték haza három nap múlva a kisbabát...

Zsebi Kép Lara Kép Potykamanó Kép
Köszi, hogy gondoltok rám.
Jól vagyok, sokat sétáltunk a három nap alatt a férjemmel a környéken, sokat nevettünk.
Úgy döntöttem, holnap reggel elmegyek tanítani az egyik céghez (nyelvtanár vagyok), csak másfél órára, hogy történjen is valami. Azért nem jó egész nap itthon lenni egyedül.
Ja, egyébként megbeszéltük a párommal, hogy ez az időszak pont neki való - nem megyünk emberek közé, semmi tumultus meg pláza - , szóval, valószínüleg szeretni tudná 9 hónapon keresztül is. Kép

sziasztok
Milena
milena
 
 


Kép Drága Lara - furák leszünk mi teherbe esni vágyó nők, rettegni kezdünk mindentől. Hozzánk beállított az anyukám injekciók ideje alatt és egy gyönyörű herpesz vigyorgott a szája csücskében (azt tudni kell, hogy nyalakodós -pusziszkodós típus)és mikor ölelgetni kezdett én azt sem tudtam merre fordítsam a fejem, hogy ne érjen az arcomhoz a puszijával, aztán végül mondtam Neki, hogy nem szeretnék most elkapni semmit, úgyhogy ne puszilgasson. Az egyik Barátnőm is meg szeretett volna látogatni a vírusos fertőzése közepette és mondtam, hogy ne jöjjön legyen szíves. Tiszta rettegés volt rajtam. Úgyhogy megértem az aggodalmad, de a szellőztetés jó ötlet volt ebben az esetben és ha nem nagyon voltatok pusziközelben akkor azért nem valószínű, hogy megfertőzött, ha pedig a betegsége végét járta (egy hét alatt már úgy lehetett) a fiúcska akkor már nincs fertőző stádiumban. Nyugodj le és ne izgasd magad. Ha mégis nyugtalanít a dolog igyál egy-két napig körömvirág tea forrázatot az legyőzi a vírusokat és a káros bacikat.
Hogy hazudik a gyermek, hát az bizonyára nem okoz örömet senkinek, valószínüleg szeret nálatok lenni és ezért kamuzott, mert félt hogy nem mehet el ha elmondja, hogy beteg. Ne haragudj rá nagyon.

Kép Zsebi - "Olyan jó, hogy itt vagy!" - köszi, ez jól esett! Örülök, hogy itt lehetek VELETEK! Nem akarok az örökbefogadáson agyalni, de mégis minden vérzés megjövetelnél az fordul meg a fejemben, hogy mostmár nem érdekel, elindítom a dolgot. Aztán mégis várok újra, hogy hátha a következő alkalommal sikerülni fog! Majd most!

Kép Milena - igen, az a történet jól hangzik, de mennyi idő telhetett el addig? Úgy tudom ezeket a dolgokat is annyira megbonyolítják és annyi ideig elhúzzák mire elér a célig a dolog. És mindig bennem van a félsz, hogy mi van ha később mégis "elkezdenek kavarni az igazi szülők" - már bocsánat a kifejezésért, de ilyen esetekről is hallani. Hogyan reagál a gyerkőc ha majd megtudja, hogy nem is mi vagyunk az igazi szülei?Sok nehézség akadhat. Nem könnyű helyzet azért az sem. Viszont másik oldalról, ha jól sikerül, és családot kap egy olyan kislány vagy kisfiú akinek egyébként semmi esélye arra, hogy meleg családi környezetben nevelkedjen, az nagyon jó érzés, hogy boldoggá tehetnénk egy ilyen gyermeket.

Jó éjt! Potykamanó

Kép
potykamanó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?