Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Valamiért nem enged több képet feltölteni apa gépe :roll:
Még megpróbálom egy másik ablakban, hanem akkor a hasméretet majd holnap dobom.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Kép
Kép
Na végre sikerült :D
Hát ekkora ma az én hasam, ami szerintem akkora, mint a fiammal a 35 héten volt, a szülésem napján. Centire én sem mérem, mert ahhoz szerintem tudnom kellene, hogy miről indultam, és akkor lenne reális. A derekamat viszont sosem méregetem, így fogalmam sincs, hogy mennyiről mennyire nőtt a kisöcsi albérlete :)

Az októberiek nagyon ügyesek, hogy az első babával ilyen sokáig bírták. A szeptemberiben született egy baba 31 hétre 1700 gr-al, aki már lassan 2 hete otthon van, és csodásan nő, és csak anyatejet kap. Jó lenne, ha nálunk mindenki kihúzná minimum a 36 hét leteltéig. Én mondjuk, nagyon nem is szeretném 38 hétnél tovább húzni, mert már most rengeteget kinlódok. Addig apának leveszekszem a fejét :oops: :oops: :oops:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Gyomorégésre, savfeljövetelre itt a klinikán Zantagot adnak nekünk, marha jól bevált.

Maccs
vörösmacska
 
 

 
 

Jó reggelt! :-)

Macs - helyes gondolkodás!!!! Mennek a drukkok!!!!! :wink: Koncentrálj a pozitív dolgokra. A kórházban hajlamos az ember sok rosszat látni, hallani.
A világító nuni csontot szerdán megnézem......én tutira kivehető gerezdeket láttam, fényre nem emlékszem :lol: De most akkor majd jobban figyelek. Meeeeeeeeeeekora poci!!!! De kell is a hely két kiscicának!!!!!! :lol:

Henne - szülőlátogatás jól sikerült? Hogy bírtad az utad? Már én sem vállalok be semmi hosszút.

Gyancsi - Na, milyenek a babarucik? Hétvégi tesólátogatás gondolom jó volt. Küldj már egy kis energiát, légyszi, légyszi, légszi :lol:

Kinga - a nagy pocak nekem is nehezíti a dolgom Atival. Gond az öltöztetés, körömvágás, ölbe vétel, nehéz így a padlón ülni és játszani. Mondjuk már kényelmetlennek is érzem. Úgy tűnik, mindenütt kis Adél van, időnként egészen oldalt jelenik meg egy kis kéz vagy lábikó.

Bár már kiveséztük, hogy a cm-ek nem jelentenek semmit, de kíváncsi lettem. :oops: Én 97-nél tartok. Atival 21 nappal a szülésem előtt is ennyi volt. (Van egy ilyen cm-es fotóm. Tudjátok, akkor még készültek képek :lol: )

Navared - ejha, szép kis gyomorrontás. Szerencse a nehezén már rég túl vagy, és talán már az utózöngéken is .... Én szolídabb változatban nyomtam. Naná, hogy a kacsazsíros deszka + szőlő után egész éjjel nem aludtam. Az egész éjszakai viaskodás eredménye az lett, hogy reggel minden távozott, szerencse a megfelelő irányban, azt' ennyi :D Azóta rá se bírok nézni.....

Dorka - akkor szigorú fekvés!!!!! És ne keseredj el. Minden rendben lesz!!!!!
Ha megtudod oldani, hogy fekve babanetezz, írj nekünk gyakran :wink:

Eclipse - gratula apának!!!! Sztem pocaklakótok futva fog a világra jönni :lol: :lol: :lol:

Vaya - azért a költöztetésnél csak óvatosan!!!!!!

Sophie - Hogy' s mint? Túl vagy már a nyavalyán?

Gratula az októberi első babának!!!! Én is megnéztem a képeket, és nagggyon kis helyes. :) Ki van simulva, nyomát sem látom rajta a szülésnek. Érkező babák - bár mi még nem tartunk ott, jó lenne egymásról tudni, ha beindulnak a dolgok. Ilyenkor sztem az sms a tuti. És akinek küldjük, az majd beír a topicba. :?: :?:

Rabbe - vasat egyáltalán nem szedek. Dokim nézte a leletet, azt mondta, hogy tökéletes, úgyhogy ezzel vas téma nálunk le is volt zárva.

Csillagvirág, Rodina - akkor várjuk a mai napi uh és dokker eredményeket!!

Angie - gratulálok a pocihoz!!!! És jelentem, a kis fotós naggggyon tehetséges :lol: Nálunk Ati elég érdekesen készíti a képeket. Nemhogy egészalakos nem lesz, már az is jó, ha valamelyik testrészem egyáltalán rajta van a képen :lol: :lol: :lol: Ja, és leginkább magát szereti fotózni :lol: :lol: :lol:

A hétvége egyébként gyorsan eltelt. Szombaton vásárolgattunk Atinak - dzseki, cipő, nadrág, sapi, kesztyű, Adélkának mindene megvan, így most Ő nem kapott semmit. Ez is egy kisebb vagyon volt így is. Ma meg visszazavarom apát a Decathlonba, hogy vegye meg neki a futóbringát. Annyira élvezte, amikor kipróbálta az áruházban, én meg két napja azon szomorkodom, hogy nem vettük meg..... Vasárnap főzés, közös motorozós séta - elől száguld Ati, apa fut mögötte, én pedig fél utcával lemaradva cammogok utánuk :) , ebéd, csendes pihi, kicsi kertrendezgetés, aztán nagyobb pihi, mert nagyon ki voltam. Úgy mozgok, mint egy viziló, és nekem már nagyon kényelmetlen, sehogy sem jó - csak hogy nyávogjak egy kicsit :oops:

Mai terv: piac - holnap gyüminap az oviban, aztán mosás, és jön a konyha - szekrény-hűtő meg ilyesmi takarítás, közben mosás, és persze mindezt lassan, mert időközben mindig le kell pihennem. Keményedések nálam is vannak, de sztem azt a mágikus 10-et nem érem el.

Szép napot!!!!!

mikegirl
 
 


jó reggelt!

Mikegirl, köszi a kérdés, talán egy hajszállal jobban, de tényleg csak egy hajszállal... ma megyek a házidokihoz, akkor majd megnézetem magam, mert amúgy is mennék a betegállomány miatt, szóval két legyet egy csapásra! :)

picit Te is sokat vállalsz otthoni teendőkben, nem? :S nehogy baj legyen! tessék azért pihenni is, amikor csak lehet!

futóbicaj jó cucc, mi is azt szerettünk volna szülinapra, de Benit nem érdekelte, inkább a 14 colos bicókat akarta mindig tologatni, szóval inkább nem fektettünk bele...

Angie, nem semmi pocak! nagyon szép vagy! kisfiad pedig nagyon ügyike! nálunk is Beni inkább csak magát fotózza, és csak a szemét, hogy a vaku jól kisüsse a szemét! :S kis butuska!

tervezem én is pocifotó készítését, na majd este elkapom apát...

ha ma úgy leszek, akkor én még elugrom Csepelre is a bőrgyógyászatra, mert lassan már oda sem fogok tudni menni... apa a vezetésről is le akar tiltani, de a tömegközlekedés eléggé macerás innen, szóval majd meglássuk!

az sms értesítés nagyon jó ötlet, pont nekem is tegnap ugrott be, hogy fel kellene vetnem, az októberi baba kapcsán, szóval szerintem is beszéljük meg, hogy ki kinek küld, bár nekem küldheti mindenki, mert szerintem kihúzom az időmet, és én eléggé hónap végi vagyok... 23 a kiírt dátum, de első 2 uh-n 1 héttel kisebbnek mondták, szóval simán lehet nov. utolsó hete is... a mobilszámom priviben megadom bárkinek, csak jelezze! ;)

szép napot mindenkinek! megyek hajat szárítani, aztán kicsit el kellene rámolni (ezt mindig csak mondom, sosem teszek érte... :oops: ), délután meg jön anyósom, amíg én a dolgokat intézem!

sophie27
 
 


HALIHÓÓÓÓ!

Mindenkinek Nagyon Jó reggelt!

MACS!
Örülök hogy jobbban vagytok, és ilyen gyakran irsz... CSak nem otthon vagy már???
Bocs ha írtál róla, de annyi infó jön hogy nem minden marad fejben: (
Szóval akkor kislányod stabil?

Angie:
Hát gyönyörű pocakod van! És nagyon tetszik a hajad!
Ami a kialvatlanságot illeti, mostanában nekem is előfordul, a hátam meg estére sajog...
Remélem ez normális...
Izomgörcseid nincsenek? Nekem reggel a nyújtózkodásnál úgy be tud állni a vádlim, combom, mintha merevgörcsöm lenne. Na erre mi a megoldás?

Kép
Kép
eta
 
 


Eta lábikragörcsöm nekem is szokott lenni pont igy nyújtózkodásnál áll be a vádlim. Magnézium jó rá, nekem a Magnosolv vált be a leginkább, mert folyékony és jobban felszívódik. Ha ilyet szedsz, az elején próbálj meg fél tasakokat inni, mert Navinak is meg nekem is hasmenést okozott.

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, fekszem sokat, de igazából minden bajom van, de én sem szeretnék nyávogni.Ma reggel elég erős görcseim voltak de szerencsére elmúltak!
Nagyon kell vigyáznom magunkra.
Ma van a házassági évfordulónk!Hát nem csinálunk semmit!

Nyusztika, nem is írtam neked, h. gyönyörűséges a kismanód a képen!!!!!!

Rodi, nem érzetem úgy különösebben semmit, csak azt, h. én is sokat pörögtem, aztán egyszer meg csak, mintha eltűnt volna minden energia, mindenben elfáradtam.

Csajok, nektek, nem szokott szurkálni szeméremtájékon?

Csillag, Navi, nagyon ügyesek vagytok a hízással.Én szerintem most a fekvés miatt még többet fel fogod szedni, most tartok 9kg-nál, ja és pociméret: 107 cm!

Vörösmacs, hogy vagytok?120 cm-kell is a hely a kicsi cicáidnak!!!

Eclipse, apának hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Vaya, örülök, h. minden ok!

Sophie, csütörtökre tutira jól leszel!Kitartás!!!!!!!!!!

Rabbe, arany kis fiad, nagyon édes!!!
Én nem szedek külön vasat, csak az Elevitet, de azt is akkor, ha éppen eszembe jut!

Megnéztem az októberi babát!Nagyon édes!!!!!!!!!!!

Angie, én is sokszor veszekszem Andrissal, és már sokszor nagyon szégyenlem magam, de nem bírok magammal.Húúú, nem is tudom, h. hogy köszönjem majd meg neki ezt a
nagy türelmet!!!!!!!!!
Nagyon szép a pocakod és te is!Kisfiad egy sztárfotós, nagyon ügyi!!!!!!!!!!!

Mikegirl, vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!Ne hajtsd túl magad!!!

Puszi mindenkinek!!!!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kajaszüneten vagyok :D

Sophie - igyexem, igyexem, csak hát olyan jó lenne kis Adéllal úgy hazajönni, hogy tudom, hogy minden rendben, és egy jó darabig elég a szokásos takarítás, aztán csá.
Októberben főzögetést tervezek, feltöltöm a fagyasztót, addig meg szép lassan mamikás tempóban csak körbeérek a házon :lol:
Akkor kérem szépen priviben azt a mobájl námbört :lol: Cserélünk, ok?

Dorka - hagyd a francba most a kilókat. Majd ha megszültél, le fognak azok menni!!! Majd a kis személyi edződ leszívja minden energiádat, de szó szerint :lol: A tejtermelés, a szokásos teendők, az éjszakai kelések.....
Nekem is vannak szúrások. Lehet gyermekeink az ujjukkal bökdösnek :lol: Na jó, foggalmam sincs, hogy ez mitől lehet..... de időnként elég kellemetlen tud lenni :?

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról, most csak rövid leszek, mert még enni akarok valamit, megfürdeni, aztán irány a doki.

Na, szóval, azt hiszem megint felköthetem a gatyám, ha Gergő a kiírt időpontig bent marad...Az uh-s nő első kérdése az volt, hogy mekkora volt az első gyerekem, mert hogy Gergő buksija SZÉP NAGY KEREK!!!!!!!!!!! :shock: Mondta is, hogy nem hosszúkás feje lesz, hanem kerek... Az uh-s papíron megadták az erre a hétre jellemző átlag buksiméreteket, mit ne mondjak, mi a felső határértékkel bírunk. A homlokánál a fejátmérő 85 mm, a combja 57 mm, a becsült súlya pedig 2033 g.
Előkotortam Bence ugyanebben az időben készült uh leletét és 3 nappal később pont ekkora méretei voltak. :D Szóval tényleg felkészülhetek egy 4 kilós gyerkőc megszülésére... :shock:

Majd délután vagy este még jövök. Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Helló Csajok!!

Megyek gyorsan visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok csajok!

Gratulálok én is Noelnek, tényleg szép kisbaba!!

csillagvirág! Rögtön mondták, hogy nagy kerek buksija van? Nekem semmi kommentet nem fűzött sem a szonográfus sem a doki az UH-hoz a 30. héten.


dorka! Kitartást a fekvéshez főleg! Mostantól úgyis többet kellett volna pihenned, meg nem is bírtál volna úgy pörögni. Fogd fel így!! Semmi nem lesz a babóval, még 4 hétig akkor bent marad :)

zsófi! Akkor legyél te az összekötőnk:) Nekem a párom bizti nem írna ide, legfeljebb a barátnőm :) Csabi nem találná meg a topikot a nagy örömben :) hehe


Angie! Mondd meg Szilárdnak, hogy egyszer még nagy fotós is válhat belőle :)


Én ma voltam kontrollon a dokinál, mert meg akarta nézni tenyésztéssel, mért van több folyásom. Nem találtak semmi kórokozót, így 6 napos canesten kúrám lesz, és!!! Mondta, hogy kérjek időpontot a 3 hét múlva esedékes első NST-re! szóval október 4 reggel megyek. Meg is néztem a műszert, épp feküdt, meg ült rajta 1-1 kismama. Hogy elment az idő! Nemrégen még azon izgultam, hogy jaj, csak elérjem a varázslatos 12 hetet...most meg. :)
Megérkezett a baba kelengye csomagunk, pont a katicás puffhoz illő, háttérben az is látszik. A babaszoba még nincs kész teljesen, a falfestés hiányzik, meg sok egyéb, pár dolgot megmutatok, olyan szép!!!



Aki varrta, ő varrja az országos Brendonba a cuccokat. amit vesztek, az ő keze munkája is lehet.

Kép

Kép

Hétvégén kaptam egy csomó cuccot, már a nagy dolgok közül csak a babakocsi meg a légzésfigyelő hiányzik.


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!
Bocsánat a zavarásért! Akit esetleg érdekel: Eladó egy AVENT mikrós sterilizálós mellszívó (Használt) 6000 forintért.
Adok hozzá: 2 db 125 ml üveget, 2 db AVENT-es gyüjtő poharat és (új) 1-es cumit és 2-es cumit (üvegre)
Ha esetleg valakit érdekel privit irjon.
Boldog babavárást mindenkinek! :P

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Én is jöttem életjelet adni magunkról. :D :oops:

Kistesóval minden rendben, én is megvagyok, bár elkezdtem rendszeresen szedni a Magnerotot, mert sokat húzódik-keményedik a hasam, azóta jobb.
Két hete vége a nagy hajtásnak, mivel kész lettek a szobák, azóta semmihez sincs erőm. Előre elfogyott, vagy épp eddig tartott, a fene tudja, de alig tudom magam terhelni, pedig a nagyon-nagy takarítás még csak most jönne. :roll:
Sok erőmet, energiámat veszi most el, hogy Bogi körül esténként zűrök vannak, nem akar egyedül elaludni... szenvedünk mindannyian. De talán lassú javulás látható. :roll:

Szombaton Bogival bevásároltunk, beszereztük a hiányzó apróságokat a kistesónak: textilpelusok, fésű, kefe, újszülött sapka, újszülött kesztyű...
Ma meg a DM-ben és a gyógyszertárban vettem meg a hiányzó pipere cuccokat.
Lassan minden tejlesen összeáll, még pár rugi hiányzik, meg nekem néhány kórházas cucc!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A héten vagy legkésőbb jövő héten érkeznek a megrendelt bodyk is, és akkor a mosást is elkezdem!!! :D :D :D :D

Nagyon élvezem a fészekrakást!!! :lol:

Dorka! Sajnálom, hogy fekvésre lettél ítélve! :cry: Kitartás, most már nincs sok hátra!

Macs! Nagyon örülök, hogy szépen fogynak a napok nálatok is!!!
Az írásaidból sugárzik az optimizmus!
Továbbra is millió drukk!!! Ez már a 30. hét!!!

Az októberi Noel-babát én is megkuksiztam! Mintha már pár naposan fotózták volna, olyan kisimult!!! :shock: :lol:

Mindenkit puszilok! Most megyek, mert Balázs már elrugdal a gép elől! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Nyusztika- Gyönyörű a pofija a kisbabádnak, nagyon szép képek készültek róla :D Irogykedem a konyha miatt, na nem a felfordulás végett, hanem a gyönyörű végeredmény miatt.....Mi is tavaly terveztettünk egy jó kis konyhát, akkor még azt hittük , hogy bele tudunk fogni egy ház vásárlásba, de sajnos nem jött össze...Viszont a konyha annyira szép volt, jujjjjj :D Fekete -fehér, piros kiegészítőkkel :lol: Bár most már lehet, hogy inkább fekete-barnát válsztanék.....Milyen lesz a tiéd??Kislányod remélem meggyógyult!

Eta- Na van már babakocsi jelölt?? :wink: Végül mennyit kaptál táppénz gyanánt??Szégyentelenül keveset??? :roll:

Szissz-Van már töltőd a laptophoz??? :D Jó, hogy újra itt vagy :wink:

Angie- Fiad egy fotóművész, nagyon jó kis képeket kattintott rólad :D

Ebba- Tök vicces, kézeld én is rendeltem ettől a sráctól akit te is írtál a teszveszen :D

Rodi- Megjött az eredményed a tenyésztésről??A ruhákat elvileg már felraktam egy pár oldallal előrébb, csináltam egy webalbumot nekik, szólj ha nem találod, beteszem újra :wink:

Képzeljétek én is a Magnosolvot iszom :D Na jó most kicsit rátettem, szóval néha-néha mikor eszembe jut, akkor azt szoktam :D

MikeGirl- Tök király a babakocsitok, nagyon tetszik :wink: Tőlem kérsz energiát???Hát neked több van szerintem, mert én itthon "tespedek", te pedig egy kissrácot kergetsz reggel 6-tól :D Én akkor fordulok a másik oldalamra :D

Vörösmaccs-Király, hogy ilyen sokat tudsz jönni, csak nem szert tettél egy laptopra odabent??? :D Hogy van a kis Kitti baba??Remélem minden okés vele!!!

Henne- Hogy állsz a dogáddal???Ellkészültél?

Sophie-Remélem meggyógyultál már!!!!

Vikoo-Hogy telt a hétvége??

Navi- Még olvasni is rossz volt, szerencse, hogy ennyivel megúsztad te kis falánk :D Képzeld ugyanez sújtotta Melinda barátnőmet, ő is terhes ráadásul...Éjszaka 6-szor hányt, hol felül hl alul jött ki minden......Nála itt volt egy barátnője aki sütött házi kenyeret, házi kovászból és Melinda bezabált belőle, valószínű ehez nem volt hozzászokva a gyomra és hát egy nap kellett, hogy újra enni bírjon egyáltalán......Szóval óvatosan csajok a kajával, csak mértékkel :D

Dorka- Sajnálom , hogy feküdnöd kell, de tuti, hogy nem lesz gond, kibírod még azt a pár hetet, mert kemény csaj vagy :D ...Én mindig azon gondolkodtam, hogy az hogy csinálja akinek az elejétől fogva feküdnie kell, én tuti megőrülnék :shock:

Képzeljétek közölték Apjukkal, hogy nem kaphat egy napra szabit ( október 1-re, a lagzira), hanem ki kéne vennie egy egész hetet :shock: Azt meg baromira nem akarjuk most elpazarolni, inkább ha kint lesz már Lili baba, akkor legyen itt velünk :roll: Szóval fos-kaka, de marad akkor az október 26-a....ha egyáltalán megy a dolog akkor, mert az anyakönyvvezetővel még nem sikerült beszélnem ( Apa elvitte a telefont magával ma véletlenül :wink: ).....Ja a másik....Szülésfelkészítő....Már kb 2 hónapja bejelentkeztem telón, megadtam a számomat....Pénteken hív egy nő, hogy akkor ezen a héten pénteken kezdődik a Grieskircheni Kórházban.....Mondom neki, bocsánat de én a Wels-i kórházhoz jelentkeztem be...Azt mondja, nem, akkor rossz számot hívtam :shock: :shock: :shock: Erre hívom a Welsi kórházat....Előző hét szerdán elkezdődött, már teltház van, nem tudnak sajnos ott fogadni....A következő október 7-én kezdődik, 6 héten át tart, heti egy alkalom.....Viszont ez mindig csütörtökönként van, Apjuk nem tud velem jönni egyszer sem, mert mindig csütörtök este dolgozik...Fasza, hogy ekkora balfék vagyok, hogy rossz számon jelentkeztem be és lemaradtam, hihetetlen :shock: :shock: :shock: ....Ráadásul Csabinak 2 napja fáj a foga nagyon vadul, alig aludtunk valamit, szegény szenvedett, mint egy kivert kutya....Szerencsére sikerült holnap reggelre egy időpontot szerezni neki...Szóval nem unatkotunk Csajok :D

Csillag-Aztaaa, nem kis méretekkel rendelkezik a "kis" tesó :D De a lényeg, hogy minden okés, így nem lesz gond ha nem bírja a kis srác kivárni az idejét odabent, mert már akkor is kész legényke lesz :D

Mi is ma megyünk Uh-ra, este fél 7-re :wink:

Rabbe- De cuki a kisfiad, tök édi lehet ahogy bújik....Szerintem ki kell használni ezt az időt, amíg van rá igénye és engedi, mert aztán a kamaszkorral vége lesz sajnos :wink:

Eclipse- Gratula a párodnak, nagyon ügyiiiiiii :D

Vaya- Nekem is sokszor eszemben voltál, hogy mi lehet veled, örülök, hogy minden okés nálatok....A kajákkal csak óvatosan, kerüld Anyóst :D

Aranyoska, Lucuzs-????

Gratula az első októberi topik babának, csodaszép kislegény :D

Nálunk nagyon jól telt a hétvége, szombaton itt nálunk bomlottunk, főztünk chilis babot, meg italoztak a többiek, itt voltak Melindáék is.....Vasárnap meg Hallstatt-ban voltunk, egyszerűen meseszép, majd teszek fel képeket :wink: Persze hazafelé megszívtuk, mert tök nagy dugó volt ( ezekkel a dugókkal mostanában nincs szerencsénk, lásd:Olaszország :D )....Aztán este 7-10-ig még kivasaltam Lili baba szinte összes ruháját, a derekam leszakadt, de annyira jó érzés volt, mindegyikben elképzeltem :D

Én is benne vagyok az sms értesítésben :D

Most lépek csajok, már vagy egy órája írom ezt a hozzászólást :D
Holnap jövök :wink:

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Sophie:elküldök a számomat cserébe kííírem szépen a tiédet.

Vaya:örülök,hogy jól vagytok.Jó lenne majd összebeszélni valamikor és akár mehetnénk egyszerre Nst-re.

Rabbe:én is szedek vasat neo ferro folgammát napi hármat.

Rodina,Csillag:mi volt a dokinál?

Angie:szép formás pocakod van!

Szombaton bababörze,jön valaki?Nincs kedvem végigmászni egész Budapestet,bevitetem magam kocsival.....


Hétvége gyorsan eltelt,végre kifestette férjem a játszószobát.Szépen kitakarítottam így az is kipipálva.
Erre a rohadt időre vagyok pipa :evil: ,most teregettem ki és tessék be van borulva.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........

Múlt héten voltunk Flórival urológia kontrollon,minden oké vele.Meséltem a Főorvos úrnak,hogy mit láttak ultrahangon ketteskénél,nagyon nem örült neki,közölte,hogy 2 hetesen már vigyük hozzá.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Sziasztok Lányok,

Látom ezen a hétvégén majd mindenkinél esedékes volt egy-egy hasmass, én még csak nem is zabáltam túl magam, egyszerűen csak vmi nem tetszett a pocaknak és kihajította rekordidő alatt. Nem volt kellemes, de legalább egy cseppet kitisztultam.
Jajj, Lányok én olyan érzékeny lettem mostanában, h gyakorlatilag mindenen bőgök, szombaton a megasztáron, x faktoron felváltva, azon felül pelenka reklámok, természet filmek, nincs olyan, amin ne hullana a könnyem. A férjem meg csak néz és néz, h na most mit kezdjen velem, de mondom én neki, h nincs mit tenni még egy darabig így maradok… Csak hát szokatlan mert a terhességeim előtt, hosszú évekig nem bőgtem semmin.
7végén 1ébként nagy pörgés volt, mindkét babás barátnőm meglátogatott és hát totál kipurcantam, nem szoktam rajta gondolkodni, de velük egy időpontre voltunk kiírva, fura, h már ilyen „nagy” babám lehetne… Édesek voltak, és mekkora különbségek vannak fiúk és lányok között…
Ma többnyire megmozdulni sincs kedvem, pihizünk.

Dorka, tessék feküdni és akkor nem lehet semmi, de semmi baj!!! Csöppecskéd szuper jól érzi magát odabent és nem fog sietni, még a végén Te fogsz neki könyörögni, h most aztán már indulhatna… :-D

GyAncsi, Csabinak jobbulást, nem rég mi is átestünk ilyenen, végül az ügyeleten kötöttünk kis és kihúzták a Drágám fogát, jajj, úúúggyy sajnáltam, főleg, h már másfél éve próbálták kezelni. Szóval, remélem sikerül megszüntetni a fájdalmát!
Sajnálom a szülésfelkészítőt, más megoldás nincs?
Nem tudom nálatok h van, de itthon jár apának 5 nap fizetett szabi a baba születése után, amit az első két hónapban bármikor kivehet…

Vas: örülök, h szóba hoztátok, mert nagy dilemmám volt. A védőnő azt mondta potyára ne szedjem, hát nem is kezdtem el... A leletem szuper lett, viszont a magnézium és kálcium szintem alacsonyabb, mint a határérték. Érdekes, mert én is magnerotot szedek, meg terhes vitamint iszok… és mégis… mind1 holnap megyek én is dokihoz, már nagyon várom, végre megnézhetjük megint kisBoldit.

A pocakok gyönyörűek, de hát nem is lehet ez másképp, így mindenkit buzdítok arra, h dobjon fel egyet a babalakról.

Ebba, nekem nagyon-nagyon-nagyon tetszik az ágynemű szett, megkérdezhetem, h milyen árban volt, csak, mert imádom a Brendonos cuccokat, olyan szép anyagokat használnak, viszont nagyon drágák.

És, de jó, h eszembe jut, sajnos nekem nem fér el a baldachintartó, és lenne hozzá egy kékes-sárgás kockás szélű fehéres baldachin is, ha vki szeretné ezt is nagyon szívesen odaajándékozom.

Na belőlem ennyi elég is lenne, mindenkinek szép napot… van ahol süt a napocs? Mert itt tök borús, sajna… :-(

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Nem, sajnos nem vagyok otthon, vagyis hála nem vagyok otthon, mert az rosszat jelentene. Lassan 5 hete idebent a klinikán és ha még ennyit valahogy kihúznánk 3in1, az nagyon szupi lenne. Esély persze van rá, de nem sok.
Van, hogy telefonról olvasok, van, hogy laptopról.
Helyzet változatlan, ctg-znünk kell minden nap, abból látszik ha nagyfokú romlás állna be a keringésben, azon felül heti kétszer néz az orvosom flowmetriát, holnap megyünk. Egyelőre ctg-k jók, így valószínűleg Kitti is jól van, holnap többet fogok tudni de nagyon félek, mert egyik napról a másikra is változhat drasztikusan az áramlás a magzatnál.
Szobatársamat, aki szintén ikres, két héttel fiatalabb, egyik héten normál áramlásból, szombaton centralizált keringésbe csapott át az egyik babája állapota, azon szent minutumban császározták 27 hetesen 2 naposan.. iszonyatosan pici babák születtek és hát nem is tudni mi lesz velük.....hát nem részletezem..... nagyon megviselt az egész eset....
Szóval egyelőre elsődleges cél, hogy Kittikém áramlása ne rosszabbodjon, persze jó lenne ha visszaállna a keringés, de ez csak álom. Az időhúzáshoz még a stagnálás is jó, jelenleg distaolés blokkok vannak az áramlásban, ez még őt nem veszélyezteti, csak ha rosszabb lesz, mert pl a centralizált keringés már azt jelenti, hogy csak a létfontosságú szervekbe jut vér, szív, agy, vese. Akkor már valószínűleg lépni kellene.
Mindenkinek millió puszi és küldöm drukkjaimat és kitartást, nem írok külön mindenkinek, mert nem tudok sokáig itt ücsizni.
Pusszantás

:wink:

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok lyányok...

köszönöm a gratokat!

Macs kitartás innen győrből is küldjük a + ++++ okat
Szerdán enikő névnap... nincs valami egyszerű csokis torta ötletetek?

Nagylány sajnos még betegecske, de szerencsére láz nincs viszont masszívan köhög és taknyol... kicsit nekem is kapart a torkom, de már múlik remélem megúszom...

gyancsi sztem ne parázz rá a szülésfelkészítőre, ha így alakult biztos valami oka....

ebba jók a cuccok... bár nálam a nagylányom lenyúlná katica mániás, van egy katicás ridikülje is azzal korzózik a városban ha megyünk :-)

egy kis hasmarsnak már örülnék is.... sajnos nagyon nehéz szüléseim vannak... brrrrr pedig eszek korpát, kefírt, gyümit.... tea stb...

dorka jó heverészést, szívesen csatlakoznék néha kitartás neked is :)

mikegirl meglett a futócanga? jó idő lesz majd én is megyek a lánykámmal, szerencsére egész szófogadó előremegy, aztán megvár vagy visszajön és úgy megy előre, de azért forgalmas helyen nem mernék vele már egyedül menni, mert kb olyan gyors vagyok mint egy tüdőbajos csiga....

ja végül nem bírtam ki a hétvégén elővettem a régi ruhákat, babakocsit, hordozót, mózest.. hát pedig szépen elraktam őket, de megviselte őket az idő kereke.... és nincs nagyon 56 os kollekció, konkrétan rugiból két pamut, meg egy plüss...

na mennem kell vacsit kotyvasztani

ciao

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Angie!
Sajnálom, hogy így elzsibbadsz! Szerintem a párod most megérti, hogyha feszültebb vagy!
Én egyébként ezt nem is csodálom, mert egy 3 éves gyerek mellett, ez emberpróbáló feladat lehet! Nekünk, első babaváróknak sokkal könnyebb!
Nagyon jók lettek a képek! Nagyon szép pocid van!

Macs!
Vigyázz magatokra! Nagyon szurkolok továbbra is! Nem lesz semmi baj, én érzem, hogy ki fogjátok húzni még 5 hétig! Te csak a jóra gondolj, és próbálj meg minden negatív gondolatot ellökni magadtól!

Mikegirl!
Nagyon szép pocid lehet neked is! A 97 cm szerintem tök jó pociméret! Jó, hogy Atinak sikerült egy csomó klassz dolgot vásárolni! Azért kíméld magad!

Dorka!
Szurkolok, hogy ne legyen több görcsölgetés! Majd a szülés után megünneplitek a házassági évfordulótokat. Én a szülinapomon feküdtem, mert nekem pont akkorra esett! Pihengess sokat, és nagyon vigyázz magadra! Ja, és amikor jó két hétig feküdtem, nem híztam egy kilót sem! Szóval te sem biztos, hogy fogsz, vagy többet hízol, mintha aktívkodnál!

Csillag!
Na, de jó, hogy az uhun minden rendben volt. Az legyen a legnagyobb baj, hogy szép nagy kerek feje lesz! :lol: Ügyi leszel a szülésnél! A dokinál mi volt?

Ebba!
Jaj, nagyon szépek a katicás cuccok! Engem is érdekelne, hogy mennyiért varrta. Bevállalna még varrást?

Lucuzs!
Te is vigyázz magadra! Neked is most már többet kellene pihenned, hiszen szinte minden készen áll nálatok!

Gyancsi!
Bocs, de valóban a ruhák kicsit elkerülték a figyelmem, na mindjárt visszanézek!

Kösz az érdeklődést! Szerencsére minden rendben van! A tenyésztés okés. És a méhszájam is nagyon szép, több mint 4 cm-es. Kittike BDP mérete : 81 mm-es, szóval szerintem nekem sem lesz kisfejű babám! :lol:

Sajnálom, hogy lemaradtál a szülésfelkészítő tanfolyamról! Remélem holnapig enyhül Csabinak a fogfájása, és holnapra teljesen meg fog szűnni! A János kórház szülésfelkészítője fent van a neten doc formában, ha gondolod beteszem a linket, abból is sok mindent meg lehet tudni!

Kinga!
Én azt hiszem lemaradtam valamiről. Mi van ketteskével? Miért kell vinni a főorvoshoz 2 hetesen? Valami rémlik, de pontosan nem emlékszem!

Haynii!
Holnap talizunk az előadáson?

rodina74
 
 


Rodi:Flórit nyáron vesetágulattal műtötték(így született) és sajnos maszkatkánknak is van.Egyenlőre kisfokú tágulatról van szó.

Ki a dokid?

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Azt hittem lesz ma időm visszaolvasni és reagálni, de hulla fáradt vagyok... úgyhogy csak annyit mondok, hogy a dokinál hála Istennek minden rendben volt, a sok haskeményedés ellenére zárva maradt a méhszájam. Azt az orvosom is megjegyezte, hogy jó magasan fent van már a méhem, szóval biztos nem lesz kicsi baba Gergő és viccelődve, de azért azt mondta, hogy ne nagyon növesszem nagyobbra, mint Bencét... (3920 g) Gondolom aggódna a téraránytalanság miatt... :roll:

Megyek aludni... éjszaka a takonykór miatt sokszor voltam fent... ma már azért jobb a helyzet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kinga!
Mekkora Maszatkátok vesetágulata? Nálunk is egy kicsit nagyobbat mértek, de nem érte el az 5 mm-t.
Ha írnál róla bővebben, megköszönném!
Remélem, nem lesz Maszatkának olyan nagy tágulata, mint Flórinak!
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

A dokim Skriba doktornő. Én nagyon elégedett vagyok vele, mindig körültekintő, és segítőkész! A tiéd?

rodina74
 
 


Hi! Everybodry: ))

NNAAA ma rászánok egy keveset, mert hangyafosnyit lemaradtam a reakciókkal.
Azzal kezdeném, hogy a tesókám,( (aki egy éve szült) aki nagy topikolvasó itt az oldalon, és kb sejti hol mennyi koraszülés volt) SZUPERCSAPATNAK hív minket, mert még mindenki egyben van: ))


MACS: Sima liba, a helyzet..... kár hogy a felét nem értem annak amit írsz, mert úgy magyarázol mint az orvosok... Centralizált keringés, meg diastolés blokk :shock: (és ha systolés??) szóval amit leszűrtem:
TE JÓL VAGY ÉS JÓL LESZEL MÉG LEGALÁBB 5 HÉTIG!!!
Jól értettem? :lol: akkor továbbra is veled maradunk lélekben, maradj pozitív az sokat számít: )
Neked külön cupp, mert eddig is ilyen ügyi voltál!!

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok lányok!

köszi az érdeklődést! a nagy orrfolyásos téma úgy néz ki, hogy kezd lecsengeni, viszont elkezdtem köhögni... szerencsére nem vészes, de azért csak köhögök. szóval tegnap a dokinéni azt mondta, hogy hársfa teát igyak mézzel, ha rosszabbodna, akkor menjek vissza, mert lehet, hogy szükség lesz gyógyszerre is, de egyelőre nincs erről szó, így "házi praktikákkal" kezelem magam! ;)

Beni full jól van, neki nem tudom, hogy mi lehetett pénteken az a fél napos orrfolydogálás.

apa meg végtagfájdalommal, max. hőemelkedéssel szenvedte végig a 7 végét, most ő is köhög már, de neki nem folyik az orra.

szóval szép kis család vagyunk...

babanév fronton mi még mindig harcolunk! kijelentettem apának, hogy kerek perec nem lesz Lilla, most kicsit duzzog, de szerintem meg fogunk tudni állapodni. én most az Esztert erőltetem, ugyanis ezt beszéltük meg rögtön Beni után, de most meg már az nem tetszik neki, mert sajnos van kihez kötnie, és ezért, de szerintem ez hülyeség... a másik, amit most kitaláltam, az a Bori! :D nem tudom, most úgy picit ráálltam a Bé betűs nevekre. de van még 10 hetünk a szülésig!

Gyancsi, sajnálom apának a fogfájását, és a szabis mizériát is! mekkora szemetek annál a cégnél! :( szülésfelkészítő pedig tényleg nagyon hasznod, de manapság, az internetről minden ott elhangzó hasznosat le tud az ember vadászni, sőőőt. mi pl. voltunk pár előadáson, de a kismama könyvemben mindent elolvastam már róla előre, szóval nem volt nagy újdonság, max. annyi, hogy mikor kell elindulni a kórházba, de szerintem első gyereknél az ember azonnal rohan, mert nem tudja, hogy lesz az még rosszabb is! ;)

Ebba, gyönyörű az ágynemű... és vajon ez ugyanaz a minőség, mint a Brendonos? mármint az anyagban, mert úgy rémlik, hogy ott is árulnak, vagy árultak anno ilyen katicásat! küldtem priviben a mobil számom! :)

Csillag, nem semmi méretekkel rendelkezik kicsi Gergő! kíváncsi leszek, hogy nekünk mekkorát mérnek majd csütörtökön, bár 26 hetesen a 4D Genesisben teljesen átlagos méretűnek mérte a gép, bár Benim meg jó nagy lett, így nem hiszek benne, hogy 2x-ra majd egy 3,5 kg-os gyereket fogok szülni. szerintem közel leszünk megint a 4 kg-hoz! hiphiphurrá! :)

Macsek, nagyon jó az eddigi pozitív hozzáállásod, és ezután is csak így tovább! tényleg vannak szörnyű esetek, de miért is közülünk kerülne ki a következő! ez lehetetlen, hiszen egy szerencsés topik vagyunk!!! nem de bár? :) szóval Kittikét tessék csak növesztgeni, már nincs sok hátra! :)

most reggel sajnos csak ennyire futotta tőlem, majd még jövök a nap folyamán! jók legyetek! és tessék sokat pihenni, amíg még lehet! :)

sophie27
 
 


Helló Csajok!

Pár napig nem néz erre az ember, aztán már esélytelen reagálni a leírtakra :)

Azért egy dologra reagálnék:
Bár én később csatlakoztam a társasághoz, de Macséknak én is nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! Tutira minden rendben lesz, ha ennyien szorítunk értetek!!!!

A hangulatingazodás múlthéten nálam is a tetőfokára hágott. Volt olyan nap, amikor felkeltem és minden előzetes ok nélkül elkezdtem bőgni...aztán meg felidegesítettem magam azon, hogy nem tudtam miért is itatom az egereket. Mindenesetre megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.

Hasmars? Hát nekem pont az ellenkező a porblémám...

Jó hogy írtátok a szúrkálást, nekem tegnap kezdett el szúrkálni a hüvelyem, kicsit megijedtem, hogy mitől is lehet, de aztán elmúlt.

Lábgörcsre nekem a védőnő a kálciumot mondta még anno, bár nekem eddig nem volt ilyen problémám. Meg a magnéziumot is hallottam.

Hétvégén voltunk a barátnőm esküvőjén. Gondoltam Pocakkal simán kihúzzuk a menyasszonytáncig...hát nem így lett. Nem tudom, hogy volt-e valami front a hétvégén, de nagyon sokat keményedtem, a fiatalúrnak meg nem jött be a hangos zene-bona, konkrétan szétrúgta az oldalamat a kis huncut :) ...szóval este fél tízkor feladtam a harcot, és beláttam, hogy Bence a főnök, haza kell mennünk...de azért jó volt az esküvő így is :lol:

Akki nincs jól annak jobbulást!!!!
Mindenki vigyázzon magára és a Pocakra!
berni01
 
 


Sziasztok lányok!
Maccs! Örülök, hogy jól vagytok, igazán stramm csaj vagy, hogy így bírod! Csak pozitívan, és ha írsz, kérünk, magyarul írj, ne orvosul :)

Eta! Ugye, milyen jól bírjuk? Te hogy vagy? Pocak?


A katicás anyagot én vittem, és mondtam neki, hogy hozza ki belőle, amit lehet, de a Tégelben láttam ilyen anyagot amúgy. Miután én már megvetem. Valaki kérdezte, hogy ugyan olyan a minőség? Hát mivel ők varrják a cuccokat a bolthálózatnak, még szép, hogy ugyan olyan :)
Ha valakit érdekel, akkor ha kinézi a honlapon :www.brendon.hu
Utána meg priviben megírja kívánságát, szívesen megkérdezem a csajszit, hogy mennyiért varrja meg a kívánt dolgot :)
Jó így?
Mondom, nekem több, mint fél áron varrta meg, pontosan nem tudom, mert varrt plusz kispárnát, meg olyan pihe puha plédet, amit nem találtam a honlapon. Mikroszálas, és a szegélye az anyagomból van.
Más: Olyan jó, hogy ilyen szép idő van.
Szerintem ellátogatok a sulimba, megnézem, mennyit nőttek a gyerkőcök :) Meg már a kolléganőim is hiányoznak. No, majd megmondják, mekkora debella lettem :)

pussz


Kép
ebba
 
 


Egy kis jókedv reggelre!

http://www.youtube.com/watch?v=Qm9d5wAXW5c

Köszi mindenkinek az együttérzést... hát jól kicsesztem magammal az mmár biztos, de most nagyon vigyázok, bár a hasmars még mindig itt van... szerintem a magnéziumtól, úh. most utolsó próbálkozásként tesztelem a Magnerotot :lol: Minden mástól (Mangosolv, Béres magnézium) meg a pocim, a Magne B6 meg nem ért semmit, ha meg sokat veszek be abból is, akkor a fenti helyzet áll elő :roll:

Macs, nagyon szorítok és zárd ki ügyesen a negatív körülményeket (szobatársnő gondok, stb...). Persze ez biztos iszonyatosan nehéz, de te nem fogsz ilyen helyzetbe kerülni, főleg mivel a te babaáid már idősebbek!

Rodi, örülök, h. minden rendben van!
Húú, a Kittikéd fejecskéje egy 32. hetesnek megfelelő! Én mielőtt megyek dokkerhez jól áttanulmányozom, h. milyének mekkorának kell lennie, h. ott szembesülve a hallottakkal megnyugodjak :lol:
Most majd péntek a köv. időpont a dokinál, de én mindig izgulok, h. minden rendebn legyen! :oops:

Berni, nekem is "nagyobb a szemem, mint a szám" és azt képzelem, h. mindent bírok én, aztán jön a rádöbbenés :roll:
Bár a lakodalmas zenét én sem bírom, látod kiskrapekod is modern srác! :D

Ancsa, én majdnem ugyanígy jártam a felkészítővel...
Bár én jó telszámot hívtam, de egyszerűen nem voltak hajlandóak visszahívni, pedig 2x fel is vették az adataimat... szóval vagy nem indult v. ennyire szartak bele :roll: a lényeg, h. ez most kimarad az életünkből! Már nem is bánom, egyedül légzéstechnika érdekelt volna... meg persze más is, de qrva drága nálunk amúgy!

Csillag, gratula a kis kerekfejűhöz! :wink:

Most emlékezetből csak ennyire telett (íg kell ezetet írni? :lol: )

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM


Egy órám irománya elszállt!!!!!!
hülye gép hülye hülye hülye....

Nem lehet valahogy visszahozni???
csak mert mostmeg már mennem kellllll


FRANCBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Na este megpróbálok újra rászánni ennyi időt :cry:


Egyébként ettől függetlenül szuperul vagyok!
DEMOST KIAKADTAM :shock:

Kép
Kép
eta
 
 


Jájj, mennyi helyesírási hiba... hát ez van, mikor nem olvasom vissza, mielőtt elküldöm :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eta, WORD!!!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!


Mikegirl, tényleg pihengess is azért!

Csajok, nem véletlenül írom ezt, nem akarok senkinek sem beleszólni a dolgaiba, de én is pörögtem, nagyon élveztem, h.pocakos vagyok, és a sok energiát, meg mindent.Aztán tessék...Még sem bírtam annyira.....

Csillag, tényleg szépen növekedik Gergő baba a pocakodban!!!
Az a lényeg, h. mindketten rendben vagytok.
Én nagyon sajnálom, h. nekünk soha nem mérték le sem a súlyát, a hosszát is csak a legelején...

Ebba, nagyon édesek a szerzeményeid!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is nagyon erős a folyásom, nálam sem találtak kórokozót, és nekem is gombás fertőzés elleni hüvelykúpot írtak fel, ami használata után semmi változás....De nagyon kellemetlen.
Pont annak örültem, h. nem kell betétet, meg tampont venni egy ideig, erre több intim betétet használok, mint amikor menstruáltam, és igazából engem idegesít a dolog!!!

Lucuzs, de jó, h. jöttél, és szuper, h. minden rendben!!!!!!Akkor kész minden, már majdnem! :D Kb. én is így állok, igazából a mosást nem merem elkezdeni, vagy nem is tudom, húzom halasztom....De jövő héten azt hiszem nekilátok!

Gyancsi, igen akik az elejétől fekszenek=HŐSÖK!Azok is HŐSÖK, akiknek már van egy csemetéjük!!!!!!
Andris mamájával beszélgettem 6 gyereket szült, és hát nem volt az, h. lepihent.Háztartás, főzés, gyerekek, állatok, még ennyi időd terhesen bőven....Én nem bírnám, nem tagadom!
Apa munkahelye...egyszerűen hihetetlen!!!!!!!!Rohadjanak meg, főleg az, aki ezt kitalálta, h. nem jöhet el!!!Drukkolok, h. azért sikerüljön megoldani.
A szülésfelkészítő miatt ne aggódj,ahogy Sophie is írta a neten is sok hasznos infó van. Én is lemaradtam, mert nyári szünet volt, most meg azt mondták, már nem érdemes.....Mindegy, erőm sem lenne...
Fogfájás-ááááááá szegény Csabi, mielőbbi megkönnyebülést!!
Ja, és a képeket várjuk ám!!

Kinga, nem teszel képet a játékszobáról?

Vikoo, érzékenységben kezet foghatunk!!!!!!!!!!!
Itt tegnap is, és ma is hét ágra süt a napocska, aminek nagyon örülök!
Hogy vagy testileg?

Vörösmacs, gondolunk Rád!!!!!!!!

Nyusztika, újat vesztek a cuccokból?Azért nem olyan régiek azok!Nem?
Tortareceptet sajan nem tudok, meg igazán sütni sem :(

Rodina, neked miért is kellett feküdni?
Én sajna unalmamban néha eszem.....

Sophie, örülök, h. lecseng az orrfolyós téma....:)Névfronton hajrá!!!

Csajok, tegnap megvolt a házassági évforduló, igazából pihengettünk, tévéztünk, nem csináltunk semmit, de így is jó volt, együtt voltunk :)
A pocakom is görcsölt.

Meséltem neketek még régen, hogy lesznek rólam pocakos szép képek.Ma jön a csajszi fotózni.Mondtam neki, hogy gyorsan csináljuk meg, ne húzzuk tovább.Így sem tudom, h. fog rólam normális kép készülni, mert nem nézek ki túl jól..Csak a pocakom csodaszép :)
15 óra körül jön, addigra valami fejszerkezetet kell kreálnom, meg rápihenek, bár csak itt fotózunk a lakásban, nem ez volt az eredeti terv, de így alakult a fekvés miatt.De így is szuper lesz, csak nem vagyok az a fotogén alkat...

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka, iszol elég folyadékot???? Figyelj rá, mert nagyon fontos! sokszor amiatt is görcsölhet a pocid, ha nem iszol eleget! Pihenj, sokat és várjuk a pocifotóidat!
A folyás miatt meg ne aggódj, ha a tenyésztés nem mutatott ki semmit, akkor csak a terhesség miatt van. Én is baromira utálom, nekem is sok van, de szülés után majd visszaáll minden a régi mederbe.

Most csak ennyit tudtam írni, majd délután még jövök! (kivéve, ha Bence úgy dönt, hogy nem alszik... :roll: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Puszika!

Jó, nem fárasztalak benneteket a részletekkel :wink: , csak simán annyit írok, hogy voltam ma Uh-n, nem romlott a helyzet, változatlan minden, tehát így még kaptunk időt, csütörtök-pénteken újra néznek. Időőhúúzáásss ez a lényeg, ameddig csak lehet!!!!!:D
Köszönöm mindenkinek a szívhez szóló szavakat és drukkokat! :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Helló Lányok!!

Kinga- Én is akarok bababörzézni :D Csak egy kicsit messze van nekem :wink: De majd számoljatok be szerzeményekről :wink:
Nagyon szurkolok, hogy Kismaszatnak ne legyen akkora vesetágulata...Ez öröklődő nálatok, ugye?

Vikoo- Ne is mond ezt a hasmars dolgot, éjszaka olyan szarul aludtam, kavargott a gyomrom, mint az állat, nem tudtam, hogy alul vagy felül adjam ki a tartalmát...Végül alul távozott, de a pocakom még ma sem az igazi...Pedig semmi olyat nem ettem :roll: Nem tudom itt hogy van a szülés után, de 1-2 hetet bizti kivesz Apa, hogy velünk legyen...Annyira várom, hogy egy család legyünk.... :D Annyiszor elképzelem, hogy milyen lesz..... :wink:

Vörösmaccs- Hinni kell a csodákban, mert igen is vannak.....Például az is egy csoda, hogy egy kis élet ( a te esetedben kettő) növekszik a pocakunkban....Biztos vagyok benne, hogy a Jóisten még jó pár hétig bent tartja a kismacskákat :wink: Vigyázz nagyon magatokra!

Nyuszti- Már én is gondoltam arra, hogy ez a sors, hogy ne arra a szülésfelkészítőre menjek, hanem erre az októberire.... :wink: Lehet találok valami jó kis cimbora Anyukát magamnak :D Kislányodnak jobbulást!

Rodi- Tényleg akkor neked már nem kell feküdnöd, igaz??

Eta- Szupercsapat :D Ez jóóóó :D Mondjuk szerintem is egyedülálló a brigádunk, mert ennyi energikus, belevaló már meglévő és leendő Anyukát rég nem láttam :D Ismerős a helyzet ( elszállt iromány... :wink: )

Sophie- Szülésfelkészítőre végül is októberire eljárogatok majd egyedül....A szülésznők érdekelnek igazából akik ott lesznek, mert ugye abban a kórházban fogok szülni és hát fogadott dokim nincsen, jó lenne ha legalább a szülésznő nem lenne vadidegen számomra....Mondjuk kb a felét se fogom érteni annak amit mondanak ( azt se tudom mi az, hogy gát meg ilyenek németül :D )

Berni-Kaphatunk képeket a lagziról esetleg??? :D Ismerős a helyzet, mi egy szülinapról távoztunk a kisasszony miatt :wink:

Ebba- Miket vettél egyébként a teszveszen ettől a fiútól akit feltettél a múltkor??A gyerekek tuti örülni fognak neked a suliban :D Hogy álltok a ház felújítással???

Navi- Mennyi nálatok a szülésfelészítő, mert itt 100 Euro , azért az sem kevés :roll: Ezért örültem volna, hogy ha Apjuk is jön, mert az olyan, mintha csak 50 lenne fejenként.... :D Bár ha Lilit is belevesszük akkor meg csak 33...Na jó, befejeztem az elmebeteg eszmefuttatásomat :D

Dorka- Jujj de irigykedem a pocis fotók miatt :wink: Biztos nagyon szépséges leszel rajtuk :D Az én dokim sem minidg mondja meg , hogy mekkora a baba, de én mindig pofátlan módon rákérdezek :D

Nekem folyásom nincs, viszont a felsőcombom úgy néz ki, mintha agyonvertek volna, sok pici hajszálér megpattant :shock: Undorító, Anyum jön a hétvégén, mondtam neki,hogy hozzon valami visszér kenőcsöt, hátha elmúlasztja! :roll:

Anyakönyvvezetőt holnap kell hívnom, mert ma szabin van.....Reggel megjártuk a fogorvost, 2 órát ültünk ott, kifúrta Csabi fogát, hogy kijöjjön a genny belőle és holnap vissza kell menni reggel, de már most mondta, hogy sokkal jobb, nincs már úgy bedagadva neki, hála Istennek....Viszont a sok várakozás miatt jól elkésett a melóból, de hát ez van ha nem kap az ember szabit.....Csajok szerintetek is baromi rossz betegek a pasik????Engem már kikészített az Emberünk tegnap, olyan szinten tud szenvedni, hogy az valami botrány :D

Tegnap este meg volt Uh és az NST, kicsi Lili 1500 grammos és kb 30 cm-es, nagyon édes volt ahogy ficánkolt :D Szerencsére minden zárt ( külső-belső méhszáj), méhtevékenység még nem mutatható ( még jó, hogy :D ), szive tökéletesen kalimpált ( 120 és 160 között kell lennie, neki mindig 140-150 között volt :wink: )...Legközelebb október 18-án kell mennünk!!

Na most húzok teregetni :wink:

Pusszantyúúú
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tudok visszaolvasni.... :cry: :cry:

Hétvégén a nagy szurkolásban kegyetlenül megfáztam, torokfájás, takonykór, hidegrázás, és a gyógyszertárban C vitaminon és Halls cukorkán kívül nem adnak semmit kismamának :evil:
Tegnap óta tanítom az utódomat... jövp hét péntekig kell kibírnom, de irtó fárasztó! :shock:
Tegnap óta állandó budapesti lakos lettem :D :D
Jövő hétfőn csináltatunk apaságit, mert eddig nem jutottunk el... itt a kerületben ingyenes.
Mától kezdem a gátmasszázst, Weleda gátmasszázs olaj + orbáncfű kobóval, és jövő héttől homepátia.

Mindenkinek minden jót kívánok, puszi!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Voltam múlt héten a konzulensemnél aki teljesen lehúzta a dolgozatomat, ráadásul a statisztikai részt meg sem nézte mert ő ahhoz nem ért.Marha jó, azzal kínlódtam csak jó pár hetet!
Most tehát egy csomó mindent ki kell javítanom, ami neki nem tetszett.Lehet hogy holnap megnézi ,de még ez sem biztos, ja és péntekre kellene leadni,bekötve.
Voltam múlt héten dokinál is, minden ok.

Macsnak kitartást!!!

Visszaolvasni nincs időm,remélem mindenki jól van, leszámítva a terhességi "kellemetlenségeket"

Ja, én is kezdek vizesedni(főleg itt ücsörögve) a kezem már tiszta dagi néha.
Pusza

Kép
Kép
telokin
 
 


Navi!
Ha a magnerot nem jön be, még próbáld ki a magnézium citiritet. Tegnap tudtam meg, hogy van tabletta formájában is, és por alakban vény nélkül is megcsinálják, de dupla áron. Nekem ez vált be legjobban, úgyhogy én tegnap ezt meg is csináltattam a patikában. Mondjuk kell pár nap még elkészítik a 100 db-os kis csomagokat! Nekem ettől nem volt hasmas.
Ja, én is néztem tegnap, hogy 32. hetes buksinak felel meg Kitti feje! Hát nem tudom, senkinek nincs nagy feje a családban! Lehet, hogy E.T.-t szülök?!
Nagyon szorítok péntekre!

Dorka!
Nekem a 4D genesisben mondták, hogy úgy lehet kiszámolna a baba hosszméretét ebben a korban, hogy veszed a terhességi hetet, és hozzáadod a combcsont hosszának kétszeresét. Kb. Ilyen hosszú /magas/ a babád! Nekünk is a súlyát, csak a genetikai uhun és a 4d-n mérték.
Nem unod még a tv-t? Én azt néztem állandóan, mert akkor a könyvek valahogy nem kötöttek le! Te mivel foglalod el magad?
Nekem anno azért kellett feküdnöm, mert két este éreztem, hogy görcsölgetek, meg van valami furi odalent. Aztán mikor elmentem a dokihoz – nem a sajátomhoz, mert őt akkor úgy tudtam, hogy szabin volt – közölte, hogy jól megrövidült a méhszájam, és estére akár szét is nyílhat. Akkor voltam 22+egynéhány napon. Aztán délután soron kívül megvizsgált a saját dokim is, és ő is azt mondta, amit a doki. Így jó 2 hétig feküdnöm kellett. Mikor visszarendelt a doki, kiderült, hogy kb. 0,5 cm rövidült csak meg, és teljesen zárt vagyok. Szerencsére azóta is változatlan a helyzet, és nem kell feküdnöm!
Ha unalmadban eszel, akkor rágcsálj biokölest, meg hasonlókat, az még jót is tesz, és nem hizlal. Én még szeretem is.
Majd, ha másképp nem, de priviben ugye küldesz majd képet?

Gyancsi!
Nem hiszem el, hogy nem adnak szabit! Hihetetlen! Tudják, hogy mire kell nektek a szabi?
Nem, nekem csak 2 hetet kellett feküdnöm, szerencsére!

Vörösmacs!
Továbbra is mennek a drukkok! Balázs és Kittike kiböjtöli a 35. hétig!

Eclipse!
Hol vetted a gátmasszás olajat és mennyiért? Már én is nézegettem, csak azok nagyon drágák voltak!

rodina74
 
 


Sziasztok Csajok,

Akkor senkinek nincs szüksége egy baldachin tartóra, baldachinnal együtt????

Dorka, köszi a kérdést, most jól vagyok, pörgök meg minden, aztán másnapra kicsit kidőlök és utána megint két napig pörgés… Mi ma megyünk dokihoz. Kíváncsi vagyok, h mit mond, tudod, ha teljesen őszinte akarok lenni, szóval, én azt hittem rosszabbul fogom viselni, a hisztit és a türelmetlenséget leszámítva semmi bajom, se egy görcs, se egy has keményedés, se dagadás se semmi. Pedig Bendivel pont ilyenkor nyílt ki a méhszájam, rögtön egy ujjnyira. 3 hete pedig még mindig tök szilárd volt a dolog. Természetesen nem szeretnék kora babát, de nagyon hálás lennék Boldinak, ha a 36-37. hét körül kibújna, főleg ha továbbra is tartja a két héttel nagyobb súlyt. De ez is inkább a türelmetlenségemből adódik.
Várjuk a képeket!!! Biztos gyönyörű leszel!

És GyAncsi, teljesen megértelek én is már mindennél jobban várom, h család legyünk, de azt is tudom, h ez az állapot, h Apa meg én kettesben, félig már ugyan 3masban, szóval, h most még csak egymásra figyelünk, legközelebb úgy 25 év múlva fog elkövetkezni. Nagyon ambivalens érzéseim vannak. De hát ilyenek ezek a hormonok. És miközben ezt írom Boldi épp szétbuborékolja magát. :-D
Ez a kedvenc témám, milyenek a pasik amikor betegek…. Huhh, hát a végtelenségig tudnék erről beszélni, gondolom hasonlóképp, mint mindenki.
Nekem erről mindig a született feleségek egy része jut eszembe, mikor a Linették egyik gyereke bárányhimlős lesz és a Férje kiköltözik a kertbe, a Linett meg erősködik, h mégis segítsen már meg ilyenek, a pasi meg csak annyit mond, emlékezz drágám mi volt amikor torokgyuszim volt, jah, igen párterápiára jártak utána fél évig, h megmentsék a házasságukat. :-D Hát vhogy így!!!! És ilyenkor eszembe jut, h jujj bennem is egy kis pöcsös növekszik… már most töröm a buksim, h neveljem ki ezt belőle, mielőtt még túl késő lenne.

Tényleg van pár dolog ami mostanában téma nálam… A Ti babáitok is sokat csuklanak, csak mert Boldi minden kaja után, éjszaka is arra keltem, h csuklik és már reggel is hullámzott a hasam. Rákerestem a neten, azt írják nem baj, mert erősíti a tüdejét, gyakorol a kinti életre, de h szinte egész nap????
A másik dolog, amiről pl Bendinél még csak nem is tudtam, a Chlamedya. Nekem még nem volt ilyen szűrésem, szóval nem tudom van e bennem ilyen baci, és ezt ugye alapból nem is nézik, kérdezzetek rá majd a dokitoknál, csak, mert a barátnőm is megcsináltatta a szokásos szűrést és szülés után a kis Gergőnek olyan csúnyán bedagadt a szeme, h 2-3 napot még kórházban is kellett lennie. Antibiotikum, és ott tenyésztették ki, a chlamedya volt az okozója, 1 héttel a szülés után jön ki, természetesen csak hüvelyi szülésnél, de akkor is tök para, sztem.. én ma erre is rákérdezek, aztán majd jövök a hírekkel…

Eclipse, gyógyulj meg gyorsan és kitartás ám!!!

Puszii Boldi és viki

Kép

Kép
vikoo
 
 


Vikoo!
Egy héttel ezelőtt nekem lett volna, de sajna azóta már van mind a kettő!
Szurkolok a mai doki látogatáshoz!
Én még nem vettem észre, hogy csuklott volna Kitti baba. Mozgolódik, rugdosódik, de nincs ez a pulzáló mozgás, ami a csuklásra utalna.
Lehet kapni chlamydia gyorstesztet a patikában vagy a neten. Ha izgulsz, csináld meg, és ha pozi lesz, akkor szólj a dokidnak. Nálunk, egyébként vizsgálták, igaz inszemes baba!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Gyerek alszik,én is lefeküdtem,de a szomszéd kutya ugatására felébredtem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Egyszer tuti ......................mindenki képzeljen ide amit akar. :mrgreen: Szeretem én az állatokat de ez a kutya nagyon kihúzta a gyufát.

Eclipse:jobbulást+kitartást a maradék egy héthez.+++

Maccs:ez az!Tiszta szívből kívánom,hogy Kitti és Balázs minél tovább bent maradjanak!

Rodi:dokidat nem ismerem.Most néztem meg a papírokat:6,9 mm. :( :( :(

Gyancsi:igen,sajnos.Valószínű tőlem örökölték a csajok.Oké mindenféleképp beszámolok képekben a börzéről.Igaz Maszatka csak néhány dolgot kap(néhány pici zokni-sapkák)inkább Flóó téli cuccait akarom beszerezni.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kinga!
Igen, mert az én dokim a BMC-ben van. De a János kórházzal van szerződésben, vagy valami ilyesmi.
Nálunk az egyik veséje 3,5 mm-es, ez a nagyobb, a másik, 2,7 mm-es. Mondták, hogy 5 mm alatt nem is beszélnek tágulatról, így végül is nem izgulunk! Remélem Maszatkának nem lesznek komolyabb gondjai!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Van egy eladó Peg Perego Uno babakocsim. Gyönyörű állapotban, mivel csak altatásra használtuk. Mindent tud, amit egy babkocsinak kell.
Van hozzá pelenkázótáska és szúnyogháló (nem hsznált).
A kocsi Szegeden van, de ritkán Bp-re megy a férjem és el tudja vinni.
Ha érdekel írj: laurafa70@gmail.com
06303765096

Az új ára a kocsinak 100.000Ft, táska (14.000ft)és zippes szúnyogháló (9.990Ft) nélkül.

Én szeretnék érte kapni 67.000Ft-ot. (Alkuképes) Kép Kép
laurafa
 
 


Vikoo. Gergő is rengeteget csuklik, én is sokszor éjszaka is érzem... úgy látszik hasonlítanak a fiaink. :D Mindketten nagyobbak a koruknál, husikásak és ezerrel edzik a tüdejüket! :D (vagy csak mohók és állandóan habzsolják a magzatvizet... :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rodi, megyek!!! Ottan talizunk! :)

Csajok, ígérem holnapra felzárkózom! Addig is mindenkinek üdv!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Csajok!

Most csak annyit, hogy apának fáj a torka - tehát rettentően rosszul van, táppénzen van, kezeit feltette, hogy ő gyakorlatilag itthon sincs, szóval ne számítsak rá semmiben :evil: (Csak akkor van itthon, ha adnom vagy csinálnom kell neki valamit....)
Ati is itthon, kicsit náthás, és néha köhög. Délben voltunk dokinál, semmi extra, csak köptető, meg orrcsepp, de gondoltuk nem visszük oviba, nehogy tovább romoljon. Szombatra Halász Judit koncertjegyünk van.
Szóval f.sza, egyedül én ugrálok. Tegnap apa lehajított egy dm-es szatyrot a földre - direkt vártam, hogy mi lesz - ma reggel ott találtam :twisted: Ilyen szintű a dolog, meg a betegsége.....

Ati is kibírhatatlan. Mindent szétszór, hiába kérem meg bármire, sz.rik a fejemre..... egész nap itt veszekszünk. Ja, és ma lusta szólni, hogy wc-re kell mennie. Pelenkába kellett elvinnem a dokihoz is, mert 1/2 11-ig csak négyszer pisilt be. :cry: Pedig már nem hordunk pelust, csak éjszakára, még délutáni alvásnál sem pisil be az oviban.

Szóval szuper a napom!!!!!!!!!!!!!!

Ha már orvos....választottatok gyerekorvost? Én már megdumáltam vele, oda is adta a kezdő receptcsomagot, amit születés után kell kiváltani, és mondta, hogy hívjam, ha már tudjuk, hogy mikor jövünk haza a kórházból, mert ki kell jönnie megnézni a picit. (Egyébként egy darabig hetente járni fog hozzánk - így volt ez Atinál is.)

mikegirl
 
 


Chlamidia, ahogy Rodi is írta, minket szűrtek erre a BMC-ben.
De majd szülés előtt 35-36. héten mindenkinek fognak csinálni tenyésztést egyebekre is. Esetek nagy százalékában streptococcust mutatnak ki, a BSG penicillinnel kezelhető, szülés induláskor beadják időben, hogy még a lepényen a magzathoz is eljusson, mert ha nincs kezelve úgy tudom komoly fertőzést kaphat a bébi. Nekem volt streptococcusom (egyébként velünk élő baci) amikor itt nézték nemrég, kikezelték, de ez már a kartonomon alapból nagybetűkkel rajta, hogy BSG!, így szüléskor folyni fog az antibogyó.
puszika

Maccs
vörösmacska
 
 


Vörösmacs!
Nekem is van strepto-m, bár nem tudtam, hogy BSG a rövidítése. Igen, komoly betegség lehet belőle a babának, akár agyhártyagyulladást is okozhat! Azt hiszem, az infúzió és a baba születése között 4 órának kell eltelnie. De az úgyis meg lesz a vajúdás hossza miatt! Ha meg mégsem, akkor a babának adnak antibiotikumot. A lényeg, hogy tudjanak róla, ha van!

Mikegirl!
Sajnálom, hogy a párod beteg! A pasik általában nagyon rossz betegek! Remélem hamar túl lesztek ezen a korszakon.

Egyébként mi is összeszedtünk egy jó kis megfázást! Folyik az orrunk, de még elviselhető. Remélem néhány nap alatt kikúráljuk magunkat!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Ma újra megpróbálok írogatni mindenkinek, de a tegnapit sajna nem tudom pótolni. „Sajnos” azóta már nem aktuális a legtöbb, de azért írok. (wordben, majd másolok….)

Kinga:
Mi is tervezzük apával, hogy megyünk börzézni, de semmi konkrét nem kell: ) Csak ha éppen valami olyan „jön szembe” amibe beleszeretünk akkor azt megvesszük. És itt most főleg babakocsit értek.

Rabbe:
A haberkorn szuper jól néz ki, de nem találtam se vaterán se teszveszen……
De nem adom fel! Egyébként nagykerekűt szeretnénk mi is, ha lehet mózessel, és hordozóval…

Ebba:
Milyen lett a pelenkázós komód?
Nekem még kellenek rá a kis „tároló kosarak” amibe a popsikenőcs, a szennyes-pelus stb kerül. Ha tudsz küldj képet ok?
Örülök hogy a természet megnyugodott: ) Itt még mindig hülye!! Egyik nap 30 C a másik nap 12!!! Érthetetlen…..
Az újság ötlet tök jó, csak nem értem miért pont a dec 31. i-t teszitek el. Abban van valami éves összefoglaló? Én az aznapit szeretném elrakni, ha nem felejtem el.
Triatlon:
Hát indulni sajnos az idén nem indultam: ) Önkéntesként voltam ott, de mivel nem sok feladat volt aznap, ezért jórészt csak nézelődtem, meg a sportolókkal beszélgettem.
Szerencsére pont aznap nem esett az eső, így élvezhető volt az izmos popsik látványa.: )))
Kb ennyi volt a feladatom: ), mert ugye egy kismama kímélje magát……
De a többi önkéntes tök aranyos volt, jól elment az idő.

Szisz:
Sikerült megmaherálni a lap-topot??
Remélem nemsokára újra lesz tábli, bár hozzánk még mindig nem fogsz tudni nevet beírni: ( Nem gondoltam hogy ez egy ilyen nehéz kérdés!!!
De majdcsak kialakul. Hogy állsz a dolgaiddal? Szépen lassan azért utoléred magad ugye?

Mikeg:
Hát nem semmi a férfinépség az biztos!
Azt e-bay en láttam a mutsy-t ami tetszik, de az csak Németországban van: (
DE APA tegnap úgy jött haza: EZT nézd meg! TALÁLTAM EGYMAXI COSI CITI CX-t!!!!
Mondom mi van??? Már kívülről fújja a babakocsi típusokat: ))
Szóval azt elmegyünk majd megnézni: ))
Ami a táppénzt illeti: hát hangyafosnyit elnéztem a dolgokat, ugyanis az összeg nem egy havi, hanem csak egy heti volt: )) no comment. Na azért ettől függetlenül nem leszek táppénzmilliomos…..
De a munkáltatóm (jóapámmal van közös cégünk) mivel látta hogy ki vagyok akadva, kifizette a ki nem vett fizetett szabikat: )) Úgyhogy ebben a hónapban most már számat csak evésre….


Vaya:
Magnesolv egyenlőre tesztelés alatt: ) köszi hogy figyelmeztettél a „mellékhatásokra”: )
Majd meglátjuk jobb lesz-e.

Gyancsi:
Tök igazad van abban hogy akinek 1, 2 ill több gyermeke van otthon és úgy vár babát az a csúcsszuper csapattag!!! MINDENKI ELŐTT fejet hajtok: )
Csabi fogát kössétek egy kilincsre, és hirtelen rántsd meg az ajtót: ) Minden fogfájásnak pillanatok alatt lőttek.. Na jó nem viccelek szegény férfiak fájdalmával.
De ezért nem ők szülnek…….
A munkahelyén meg szemetek és kész.. de szerintem ügyesen el fogjátok tudni intézni! És lesz lagzi, meg ami kell.

Nava:
Köszi a jókedvet reggelre: )
Én általában valamilyen megasztár válogatást nézek és kacagok. Csak sajna gizikének olyan füle van, hogy ami nagyon hamis annál belém rúg egy akkorát, vagy akár többet is, hogy tovább kell léptetnem…: )) De a jókedvem mára meglett köszi: ) megyek is felveszem a házitündér maszkot , és megmentem a lakást a kosztól

Dorka!
Vigyázz magadra, és csak akkor moss, ha tuti minden ok! Nehogy nehezeket emelj (vizes ruha meg ilyenek: )
Mikor mész újra dokkerhez? Milyenek lettek a képek? Kiváncsi vagyok nagyon! De a kiságyra is!!!!

Eclipse:
Vigyázz magadra! Bár egy ilyen fitti kismamát nem féltek mint Te: ) honnan tudod hogy kell a gátmasszást csinálni? Könyv, vagy net?

Tatjana!!!
Eltűntél, mint szürke szamár a ködben…..hallóóóóó

ARANYOSKA!!!
TOPIKALAPÍTÓ ANYÁNK MERRE VAGY ????
Tud róla valaki? Vagy mindenki csak én maradtam le?

Na megyek…. Akinek nem írtam attól bocsika…de így is meglehetősen hosszú lett: (
Ezért is bocs…

MINDNEKI ÉLVEZZE A NAPSÜTÉST, meg amit TUD: )

Pusszantyú:

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Meg vagyok fázva eléggé, ejjelre már Marci is köhögött, taknyos is, egész éjjel a homlokát tapiztam, h nem lázas e.
Napok óta nagyon szarul alszom éjjel, kb. 3 órákat, úgyhogy kivagyok purcanva.
Nem is haladok semmivel persze, még a laptoptöltőt sem tudtam szerelőhöz vinni.

Na jó, nem panaszkodom tovább...

Jók legyetek! puszi mindenkinek!

szisszka
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: