Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kata,

tudtam-tudtam, annyira éreztem, hogy kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép Kép
A férjed ahogy meglátja majd a lányát, sírig tartó szerelemre lobban majd iránta és nem is fogja érteni, hogy valaha fiút akart :lol: :lol: Legalábbis nálunk így volt csak pont fordítva :lol: Amikor Danciról kiderült, hogy fiú a férjem még ott az uhun megkérdezte, hogy mit fog ő egy fiúval kezdeni? Most meg, hogy már kettő van neki tagadja, hogy ő valaha ilyet mondott :lol:

Kisedi, Bikfy,

kitartás, nálunk 3 évig ment ez...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ma meg tegnap családi ebédeket tartottam, tegnap apu születésnapját ünnepeltük itt, ma pedig a férjem lánya születésnapját és az anyósom névnapját. Mindennel sikerült megbirkóznom, a kaják is nagyon jól sikerültek.

És komoly dicsekedni valóm is van: Dávidka 3 napja átfordul hasról hátra !!!!!!!!!!!! De olyan profin csinálja, hogy nem győzök csodálkozni rajta. 2,5 hónapos még csak, nem gondoltam volna, hogy ilyesmit csinál, hisz Danika 5 hónapos volt (már orvoshoz vittem, hogy nem forog) amikor végre hajlandó volt átfordulni.
Elöször azt hittem, hogy csak véletlen fordult át Dávidka, mert hasra tettem le és háton találtam, de aztán még megmutatta nekünk kétszer, azóta meg folyamatosan csinálja. Nincs két egyforma gyerek, hiába van már kettő, mindig találkozok újdonságokkal velük kapcsolatban :lol:



Kata,

mi lesz a név?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babicsek,
Nekem teljesen mindegy volt már, hogy fiú, vagy lány. Pár éve még azt mondtam volna lányt szeretnék, aztán a várakozás évei alatt már úgy voltam, hogy mindegy, csak legyen már baba. Akkor is nagyon örültem volna, ha kisfiú lenne. :lol:
Nem tudom mit jelent pontosan a jóstesztelés LH teszttel, de ha arra gondolsz, hogy terhes vagy-e, szerintem az LH teszt nem jó, nagyon becsapós lehet.

Beze,
Marci szépen növekszik. Mikor érzeted először a mocorgását? Mondjuk biztos korán, mivel 2. gyerkőc.
Szegény Lexi, ott térdelt a sarokban? :lol: Biztos gyorsan megszokja az új ágyikóját.

Kissedi,
Remélem elkaptad apát. :lol: Nálunk régebben pont az volt a gond, hogy én voltam a fáradt, páromat bármikor rá lehetett volna venni. :oops:
Azt lehet már tudni meddig lesz még szondán a kis csöppség?

Bikfy,
Nem szabad rágörcsölni, meg sem kell mondani, miért lett olyan sürgős a lepedő akrobatika. Csak szépen becserkészed, aztán a többi már megy magától. :wink: Én sokszor nem mondtam semmit, csak csábítottam :lol:

Monic,
Én is ezt mondogattam férjemnek, hogy lesz egy bújós kiscsaja, aki pillanatok alatt leveszi majd a lábáról. :lol: Amúgy tegnap elmentünk egy bevásárló kp-ba, és már ő szólt néha nekem, hogy nézd azt a kislányt, milyen cuki abban a rózsaszín gumicsizmában, és még voltak hasonlók. :lol:
Danci hiper ügyes. Mi lesz ha már rohangál?! :lol:
Én még egyelőre el sem tudom képzelni, hogy ilyen nagy kajákat rendezzek, bár most még nincs is hozzá helyünk. De te ezt is megoldottad 2 gyerek mellett is, le a kalappal.

Úgy néz ki, hogy Olívia lesz a kislányunk neve. Nagyon tetszik mindkettőnknek, csak nekem az a bajom, hogy rímel a vezetéknévvel (azt ítt nem írnám le, mert elég ritka név). A másik bajom meg az volt, hogy március 5-re írja a legtöbb oldalon a névnapját, és ha február közepén fog születni, akkor nagyon közel lenne egymáshoz a szülinapja és a névnapja. Egyetlen oldalon láttam december 3-át. Tegnap egy naptárban csak decembernél szerepelt, úgyhogy ez már nem aggaszt annyira.

i.kata
 
 

 
 

Kata,

nagyon szép név az Olívia. Szerintem nem baj, ha rímel, szépen hangzik, ha összemondom a családnevetekkel.
Az meg külön jó, hogy decemberben is tudjátok tartani. Így még a te szülinapodhoz is közel lesz, akár egyszerre is lehet tartani
Nekünk a karácsony és szilveszter miatt necces egy kicsit dec 30-án Dávidka névnapja, de ezt is megoldjuk majd.
:lol:
Nekünk a lánynevünk Inez Viktória lett volna, de hát erre már nem fog sor kerülni.
Épp tegnap találkoztam egy ismerőssel, aki próbált vigasztalni (amit nem értek mert én tökéletesen elégedett vagyok, hogy két fiam van), hogy neki a 3 fiú után a 4. baba lesz kislány aki decemberben születik majd.
Viszont a kórházban amikor Dávidkát szültem egy szobában feküdtem egy nagyon kedves anyukával, akinek épp az 5. lánya született :shock:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
én a Boglárkát szerettem volna nagyon, de az meg Zs-nak nem tetszik. Ő még a Pannát mondta (ezen csodálkoztam), az is tetszett volna nekem. De hogy a csalódottságát csillapítsam, hagytam dönteni. Na de innentől enyém a pálya: babakocsi, szoba, ruhák...nem hagyom magam. Amúgy elégedett vagyok, csak tényleg ne rímelne.
Látod, mi is 4-en vagyunk lányok, igaz kettesével féltesók, de apum még unokájának is nehezen tudott volna fiút elképzelni :lol: A nagyim is szinte újongott a telefonban :lol:
Aztán ha esetleg a 18. hetes uh-on mást lát a doki, akkor lesz nagy megdöbbenés :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok

Bocsi de csak angol billentyu van.
Udv innen Szlovakiabol.

Kata gratulalok a pici lanyhoz.

Monic nagyon ugyes Davidka gratulalok

Kepzeljetek a leanyom ma megtette elso olyan lapteit amikor egyedul lepkedett.egy kis ido es megindul egyedul.annyira orultem hogy sirva is fakadtam.

Most megyek majd ha hazamentunk akkor jelentkezem


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kata!
Nagyon gratulálok a kislányhoz!
Nagyon szép nevetek lesz! Egyébként akkor tartjátok a névnapját, amikor akarjátok! Kijelöltök egy napot, és akkor lesz.
Nem baj, ha rímmel a vezeték névvel. A miénk is így van, de engem nem érdekel!

Babi!
Nagyon ügyes Marci! Meglátjátok, most be fog indulni az őszi babaeső!

Beze!
Vigyázz magadra! Szerencse, hogy nem lett nagyobb bajod! Kíméld még magad kaja ügyileg!
Nagyon szép eredményei vannak Marcinak! Szép nagy baba lesz!

Kiki!
Örülök, hogy sikerült a nyaralás, a pihi! Majd ha lesz időd, gyere!

Kissedi!
Remélem, nem volt tegnap fáradt apa. Remélem, sikerült jól elcsábítani!

Bikfy!
Hát, megértelek benneteket! Nem tudom emlékeztek, hogy én is inszem utáni 3. este, mikor mentünk rádolgozni, akkor mondtam a páromnak, hogy : Olyan jó lenne, ha csak egyszerűen lefekhetnék aludni, minden maszír nélkül! :wink:

Remélem, az esti kócolás már jól esett! :lol:
Nálunk is megérte….

Mné!
Jó, hogy ismét jöttél! Ne izgulj, mindenkinek van, volt általában egy hosszabb-rövidebb kihagyása hasonló okokból!

Monic!
Nagyon ügyes Dávidka! Tényleg jó korán megfordult! Nagyon ügyes kis fiú!

Vius!
Gratulálok Darinka első lépéseihez! Nem csodálkozom, hogy sírva fakadtál! Nagyon ügyi!

rodina74
 
 


Hogy mi volt az elkeserítő dolog? Valószínű, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és sokan átesnek/átestetek rajta.
Valahogy úgy éreztem, hogy mindenhol, ahol megfordulok csak és kizárólag kismamák vannak. Léptem nyomon hatalmas pocakos asszonyokba botlottam, és úgy éreztem, hogy a Jó I-ten gúnyt űz belőlem. Egyszerűen nem tudtam elviselni, hogy nekik van, nekem nincs...
Aztán elgondolkodtam azon is, hogy lehet, hogy ez az egész nem véletlen. Lehet, hogy a sors úgy rendelte, hogy bármennyire szeretem a gyerekeket, nekem nem lehet. És ezt így kell elfogadnom. Úgy gondoltam, hogy a világ meghazudtolása az, ha mesterségesen esek teherbe.

És ez még csak a jéghegy csúcsa.
Nálunk a családból senki nem tud az egészről. Mi hárman vagyunk testvérek, és a nővéremnek ikrei vannak. Az édesanyám sokat jár át hozzá, illetve csinál vele programot, hogy a gyerekeket lefoglalják. Így aztán rám, és a húgomra már nem marad ideje. Többször volt, hogy áthívtam, hogy elmondjam neki, de soha nem ért rá. Ma már úgy gondolom, hogy nem is szeretném elmondani neki. Illetve nem is tudom. Mivel a nővéremnek ikrei vannak, ha elmondanám anyámnak az inszemet, akkor biztos nekiállna sipítozni, hogy de hát akkor nagyobb az esély az ikrekre. És biztosan csak a negatív dolgokat sugározná felém. Azok után, hogy a múltkor kijelentette, hogy neki nem kell több unoka...
Az apámmal is úgy összevesztem, illetve úgy megbántott, hogy nem állok többé szóba.
Na hát az én családom nem egyszerű, és nagyjából nincs is. Így ezekből adódóan kicsit elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, és befordultam.
mné
 
 


Jó reggelt!

Vius,
gratulálok Darink lépteihez!:-)

Rodi,
megnéztem egy másik naptárban is, abban is decemberre írja a névnapot, úgyhogy ez már kipipálva :lol: Mikor mész dokihoz? Ma?

Mné,
Az első dolgon mindannyian keresztül mentünk, hogy körülöttünk mindenki babás volt, csak mi nem. Ezen túl kell lendülni, különben felemészt. Lesz jobb, lesz rosszabb, de azért hogy több esélyt adj a sikernek, én nem hagynám abba a mesterséges kezeléseket.
A család sokkal nehezebb kérdés. Mivel nem tudják, hogy mi a problémátok, ezért sokmindent mondanak, amit lehet nem tennének, ha tisztában lennének a helyzeteddel. Nálunk mondjuk mindenről tudtak, néha már ez is rossz volt. Ne törődj velük, az a lényeg, hogy a saját álmaidat beteljesítsd, a gyereket külöben sem a nagyszülőknek fogod szülni. :wink:

i.kata
 
 


Mné,

ezen sajnos mind átmentünk, sajnálom, hogy most épp téged érint ez a dolog.
A családodat sajnálom, hogy ilyen :cry:

Vius,

gratulálok az első lépésekhez, én is zokogtam amikor nálunk is elindult Danci.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mné!
Sajnálom, hogy így érzel! Sajnos, a szülők nem mindig könnyű esetek! Erről én is tudnék mesélni. De ők a szüleink, még akkor is, amikor úgy érezzük, halálosan megbántanak minket! Sajnos, tudom miről beszélek!

Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a világ meghazudtolása lenne, ha mesterségesen esnél teherbe! Az én Kittikém sem lenne, ha nem inszemeztünk volna! És már most, hogy nem is ismerem őt, nem fogtam, nem láttam, nem érintettem, mindenemet odaadnám érte, még az életemet is! Szóval mindegy, hogy hogyan lett a miénk, a lényeg, hogy itt mocorog a hasamban, érzem a rezdüléseit, és csak ez számít!
De, ha te, vagy akárki más nem így gondolja, azt is megértem! Mindenki saját maga dönti el, mit akar, hisz más nem ismerheti azokat az egyéb tényezőket, amelyek befolyásolhatják a döntéseit!

Lehet, hogy most hülyének fogsz nézni, de elmondok valamit, ami nekem segített. Anno, mikor még kivizsgálásokra jártam, az egyik doki mondta nekem, hogy imádkozzak Istenhez, mert nincs itt nagy baj. Én mondtam, hogy ezt teszem, mire ő, hogy akkor nem jól csinálom, vagy nem jó Istenhez imádkozom. Igazából nem vagyok hívő, nem járok templomba, de más lett a viszonyom Istennel. Sokszor megköszönök neki dolgokat, és kérek is, nem elsősorban magamnak. Úgy érzem a babát is ő hozta meg nekem, és azon a napon, amikor megtudtam, hogy van nekünk Kittike, elmentem és vettem egy kis keresztet a nyakláncomra. Azóta is minden nap velem van! Amikor apu is szívinfarktust kapott, végig fogtam a keresztet és kértem, hogy segítsen, és hála istennek segített. Pedig utólag derült ki, hogy nagyon nagy baj volt!

Lehet, hogy erre valaki azt mondja hülyeség, de én sokkal boldogabb vagyok azóta! És tudod, hinni nem kerül semmibe!
Persze, mellette nekem is tenni kellett dolgokat, orvostól orvosig jártam, de hittem benne, hogy sikerülni fog! Tudod, teljesen igaznak tartom a mondást: Segíts magadon, és Isten is megsegít!

Szóval ez az én véleményem, és én hiszek benne. Ez is egy út, és csak azért írtam le, hogy… végül is, nem is tudom miért írtam le, de úgy érzem, hogy ezt most meg kellett tennem!

Remélem a fenti soraimmal nem bántalak meg, csak teljes szívemből szeretném, ha egyszer te is érezhetnéd azt, amit most én, mert mindent megér!
És persze, ezt kívánom a topikban baba után vágyakozó barátnőimnek is!

Kata!
Örülök, hogy a névnap kipipálva! Ma délután 17 órára megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Benéztem újra, most már nyugisabb napjaim lesznek. Lili mától "teljes műszakban" ott van az új oviban. Pénteken már maradt fél napot, amikor is megkérdezte, hogy ő most hazajárós lesz? Ugye 4. évét kezdi ovisként, csak hát itt új, de úgy kezdték volna beszoktatni, mintha teljesen új lenne. Úgyhogy mától maradt is rendesen.

Képzeljétek, voltam múlt héten látónál, próbaképp, mert volt rá lehetőség. És azt mondta, hogy nagyon könnyen, még ebben az évben babás leszek újra, és lesz egy lányom... (én....nagyon könnyen?????) :lol:

Kata,
grtaulálok a kislányotokhoz. A férjed majd megtudja, mi az igazi szerelem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!

Remélem, igaza lesz a látónak! Kívánom, hogy így legyen! A 3. baba végre jöhetne könnyen is, nem igaz? Nagyon szorítok!

rodina74
 
 


Rodina,
végül is Lili 1 év volt, Levi 17 hónap, szóval meglepődnék, ha csak úgy összejönne. Bár a két gyerek közötti angyalka baba 2. hónapban megfogant.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nekünk Danci 3 év volt, Dávidka pedig a szülés utáni 2. mensi után összejött, annak ellenére, hogy a doki mondta, hogy úgysem lehet természetes úton.
Úgyhogy én nem ismerek lehetetlent, kívánom, hogy a harmadik babátok minél hamarabb megfoganjon és megszülessen a várva várt Katátok :wink:

Rodi,

szorítok a mai uh-hoz, biztos minden rendben lesz.
Én is sokszor imádkozok, és így utólag biztos vagyok benne, hogy megvolt annak az oka, hogy Dancira 3 évet kellett várnunk, és annak is, hogy Dávidka csodababa módjára ennyire hamar követte a bátyját.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

nekem egy számmisztikus számolta ki 2005 tavaszán (az esküvőnk előtt), hogy 2009-ben születik gyerekünk. Én akkor azt hittem, hogy hülyéket beszél, hittem benne, hogy az esküvő után azonnal megfogan a gyerekünk és szülők leszünk, végtelennek tűnt, hogy 4 évvel után fog születni. És hát igaza lett. A papír még mindig megvan, lehet, hogy megnézem rajta mikorra számolta a második babát.

Egy természetgyógyász vagy látó vagy nem is tudom, hogy micsoda pedig szintén 2005-ben mondta, hogy nekem nehezen lesz gyerekem mert az előző életemben volt egy lányom és fiam és én nagyon rossz anyjuk voltam, ezért ki kell érdemelnem a gyerekeket. Hát nem tudom... Ez az előző élet dolog nekem egy kicsit meredek, de tényleg nagyon nehezen jött Danika. :roll:

De a lényeg, hogy neked van egy sokkal hitelesebb és közelibb jósnőd, méghozzá Lili. Ő mit mond a harmadik babával kapcsolatban?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Lányok holnap gondoljatok ránk, mert Dávidkának holnap mossák át a könnycsatornáját, mert születése óta még nem dugult ki és a jobb szeméből nem jön könny.
Fél 12-re kell mennünk a szemészetre, utána viszik fel a műtőbe valamikor. Állítólag fájdalommentes beavatkozás (bár melyik baba nyilatkozta, hogy ez nem fáj arra kíváncsi lennék...), de én rendesen be vagyok tojva, gondolom inkább kellemetlen lesz, hogy lekötik kezét-lábát-fejét stb...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Na ez a hölgy Lilire is azt mondta, hogy egyértelműen látó ő is. És ne ijedjünk meg azoktól, amiket ő mond, hanem figyeljünk rá, és írjuk fel. Pl. valamelyik nap, mi babaúsztunk Levivel, ő meg pancsizott a medencében, majd közölte, hogy anyu, nekem Bánáti Zoltánnak fogják hívni a férjemet.
Katával kapcsolatban: hallani sem akart róla, hogy neki legyen még tesója. Levivel is mostanában kezd ellenni. Aztán egy-két hónapja mondta, hogy "majd amikor neki születik a kislány kistesója...." erre rákérdeztem, hogy az mikor lesz. Azt mondta Lili, hogy június 3-án. Na ezek után összecsinálom magam, ha június 3-án születik egy lányom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
akkor már terhesnek kell lenned, ha június 3-án szülni fogsz :lol:

Monic,
druokklok holnap nagyon Dávidkának.
Sógornőm kislányának is volt ilyen könnycsatorna elzáródása és neki anyatejet kellett csöpögtetnie a pici szemébe. Hát, Németo-ban furcsa szokások vannak. Most hogy ez segített-e, vagy csak simán helyrejött, nem lehet tudni. :roll:

i.kata
 
 


Nagyon szépen köszönöm a soraitokat, és a gondolataitokat. Ma már én is úgy érzem, hogy talán sikerült felülemelkednem ezeken a dolgokon. Az inszemet nem hagyjuk abba, illetve még el sem kezdtük, de már nem sok választ el tőle. :-)

Rodi nagyon drukkolok a uh miatt, bár biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

Monic nektek is nagyon szorítok holnap. El sem tudom képzelni, hogy hogyan mossák át a könnycsatornát! Gondolok holnap Dávidkára!

Kissedi: mi újság van a hajkócolással? Sikerült elkapni az Uradat? Én is szólni szoktam Apusnak, hogy ma van pém, csak hogy ne érje váratlanul a dolog! :-)

i.kata: Nagyon szép név az Olívia. Gratulálok hozzá.

Linácska: Olvastam miket írtál Liliről. El vagyok teljesen képedve. Esetleg én is meglátogathatnám valamikor? Jó lenne tudni, hogy hányadán állunk.
mné
 
 


Rodi

Dehogy tartalak hülyének! Teljesen igazad van. Hinni kell! Én is szoktam kérni I-ten segítségét. De valahogy úgy érzem, hogy nem véletlenül bánt így ki velem. Valami szándéka van ezzel. Lehet, hogy "csak" annyi, hogy küzdjek! Hát meg is teszem, nem adom fel. Pláne nem most, amikor ilyen közel állok hozzá.
Nem akartam megbántani senki azzal, hogy a világ megcsúfolása a mesterséges megtermékenyítés. Bocsánatot kérek, ha megbántottalak vele. Csak arra gondoltam, hogy valamiért így lettem "összerakva", és most ez ellen az eleve elrendeltetés ellen küzdök, de ki vagyok én, hogy ezt befolyásoljam.
Ma már igyekszem ezeket a gondolatokat elnyomni magamban, és arra koncentrálni, hogy már nem sok választ el engem sem attól, hogy anyai örömök elé nézzek.

Még egyszer nagyon köszönöm a soraidat!
mné
 
 


Linácska,

de neked is vannak látó hajlamaid szerintem, mivel azt is megálmodtad, hogy a második kisfiamat Dávidnak hívják majd :wink:
Nekem szept. 27-én volt az utolsó mensim és június 27-én született Dávidka kereken 39. hétre.

Kata,

és megálmodtad már, hogy milyen lesz a babaszoba? Van rá esély, hogy már az új helyre menjen a pici, vagy még a mostani lakásba?
Régen volt egy álom babakocsi amit nagyon szerettél volna ha babátok lesz. Most azt fogjátok megvenni, vagy körbenéztek azért még a kínálatban?
Nálunk ezerrel készül az emelet, a színekben egyenlőre tanácstalan vagyok, mert még nem döntöttem el, hogy a nappaliban levő kanapét visszük fel ami bordó, és lentre veszünk újat, vagy föntre, de az biztos, hogy az új kanapé nem bordó lesz.
Pedig nem sok időm van mert a napokban kezdődik a festés utána meg a parkettázás, és mindennek a színét el kell döntenem gyorsan.
De annyira jó tervezgetni.
A burkolás is nemsokára kezdődik, a csempénél is megfogadtam a tanácsodat, vízszintes vékony csíkos lesz a térnövelés miatt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
nem tudom miért, de azt hittem már elkészült a házatok:-) Majd jöhetnek a fotók:-)
Szerintem elsősorban lent használjátok ki jobban a kanapét, nem? Akkor inkább lentre vegyetek olyat, amit már igazán a magadénak érezhetsz, és elfér rajta a népes família :lol:
Az már biztos, hogy tapétás lesz a babaszoba, de még nem dőlt el a szín. Nem vagyok nagy rózsaszín párti, de lehet valami nagyon halvány rózsaszín lesz, vagy zöld, az nálunk örök sláger. Találtam szuper tapétákat, amiks zinte minden színben vannak, lehet majd válogatni. Bútor még nem dőlt el. Amúgy nem hiszem, hogy már az új házba születne a pinduri, de remélem már nem is ide. Szerintem valami átmeneti helyen leszünk, talán albérletben. A mamámhoz akartunk menni, de az a szoba, amelyikre gondoltam tiszta vizes, oda nem vihetünk egy kisbabát :evil:
Babakocsiban új sláger van:-) Azt néztük első sorban, melyiknek milyen a hordozójának a töréstesztje. Ja és mindenképp olyat szeretnénk, aminek van mózese, hordozója és sport része is. Egyelőre lehet Concord Neo lesz, színben pedig a Leaf.

Mné,
akkor hajrá inszem!!! :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Kép

Háttérben vagyok. :wink: Marci ma alakított, nemrég fejeztük be a tanulást, kivagyok. Lehet hogy menzi előjeleket érzek, de olyan ideg van bennem, hogy időnlént majd felrobbanok. ÁÁÁÁÁ.... utálom magamat is mikor ilyen vagyok, de valahogy nembírok most tenni ellene.

Tagnap éjszaka hallottam először a szomszéd baba hangját, éjszaka sírt. Olyan kis édi volt.

Monic: Szorítok nektek! Reméljük tényleg hamar és fájdalommentesen túl lesz rajta Dávidka. Fogalmam sincs milyen lehet ez a beavatkozás, de elég ijesztő.

Linácska: Nem semi lányod van neked hallod! :D Miket nem tud már előre. Ezeket jegyezzétek meg, amiket mond. :)

Mné: Remélem azóta jobban vagy. Nem szabad feladni, de látom nem is akarod. Azért remélem rendeződnek apukáddal is dolgok. Nem lehet könnyű a bántó dolgokat megemészteni.

Képzeljétek el, az én szüleim sem tudtak róla, hogy már 4 inszemink volt, de a múltkor amikor most legutóbb hormon vérvételen voltam augusztusban, felmentem anyukámékhoz és rövid ujjú pólóban voltam , akezem meg teljesen bevolt kékülve a vérvétel helyén. Anyukám kérdezte mitől olyan a kezem, de nem mondtam rá neki semmit. Aztán vagy 2 nap múlva csak elmondtam neki hogy miért olyan, meg hogy miken mentünk már kersztül, de mondtam neki apukámnak ne mondja el. De csak ő tud róla a családból, a férjem szülei sem. Nehéz volt, de elmondtam.

Most megyek.

Puszi nektek! Kép

Kép
babicsek
 
 


Linácska!
Én azért annak szurkolok, hogy igaza legyen a látónak!
Ahogy számolom, ha Lilinek igaza lesz, akkor bizony a látónak is, mert akkor néhány nap múlva hozod a pozi tesztet! Kopp-kopp-kopp! Így legyen!

Monic!
Holnapra nagyon drukkolok! Remélem, Dávidka jól fogja viselni! El is hiszem, hogy te nagyon meg vagy ijedve, és félted őt!

Mné!
Jaj, annyira örülök, hogy mentek majd inszemezni! Nagyon szurkolok!

Jaj, dehogy bántottál meg vele! Én is volt egy idő, mikor úgy éreztem, hogy még a testem is ellenem van! Annyira megértelek! Igen, szerintem célja van annak, hogy mi így megszenvedünk a babánkért! És hidd el, mikor a pocidban lesz már, ez az egész, amin addig átmentél, teljesen eltörpül, és szinte jelentéktelenné válik! Pedig én is nagyon ki voltam borulva, nem is egyszer, csak akkor te még nem voltál velünk! A lányok mesélhetnének! Szóval küzdj! Mert nagyon megéri! Nagy ölelést küldök!

Babicsek!
El is hiszem, hogy nehezen tudsz beszélni ezekről a dolgokról!
Remélem, a szomszédos gyereksírás beindít nálad valamit, és inszemre sem lesz szükséged! :lol:

rodina74
 
 


A mai doki látogatáson minden okés volt! Jó lett a tenyésztés is. És a méhszájam is nagyon szép, több mint 4 cm-es. Kittike BDP mérete : 81 mm-es, és megint az arca előtt volt a kis kezecskéje! A méhlepény és a magzatvíz mennyisége okés. A doktornő mondta, hogy nagyon szép szája lesz, kis cakkos, bár ezt nem tudom, hogy kitől örökölte! Még egyszer megyek hozzá, majd október 11-én, és utána már csak nst! Hihetetlen, hogy eltelt a terhesség!

rodina74
 
 


Sziasztok!
Eddig nem jöttem, mert mondtam, hogy nem tudok mit mesélni. Ez a második műtét utáni esélyes próbálkozós hónapunk. Most már csak múlt időben beszélek róla, mert mára olyan gombát benyaltam, hogy csak úgy csörög. Az az igazság, hogy nem bírom a menza kosztot. Nekem az cukros, lisztes, nem bírom tolerálni. Na ki ellen van még a teste is? :lol: Úgyhogy ma este már kúpozok. És bevettem egy kis skót whiskyvel a leszarom tablettát. Amit a Jóisten ád.

Rodi!
Örülök, hogy babáddal minden oké. Azért még nincs vége a terhességnek, bár tényleg nem sok van. Még egy kis kitartás. Ígérd meg, hogy elmehetek egyszer Pestre és megdögönyözhetem a kisbabád. A kis cakkos szájú gyönyörűséget. :wink:

Mné!
Neked k...va jó, veled szemben csak nyáron jönnek terhesek? Én mai napig ezt érzem. Ha ősz, ha nyár, ha tél, mindenki terhes rajtam kívül. Nem is írok erről többet, mert mindjárt potyognak a könnyeim.

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsim!
Dávidkádnak nagyon drukkolok. Na és persze neked is, hogy kibírd.

Linám!
Félig sem tréfa a kis Lili. :lol: Remélem lesz még harmadik kisbabád. Csodás családba érkezne ez a pici. :wink:

Babim!
Az én szüleim tudnak mindenről, sőt a rokonaim, de még a kollégáim is. Én egy percig sem voltam hajlandó titkolni ezt, sőt. Ha tudnád, azzal, hogy nem titkolóztam, hány barátot szereztem már. Pl. Agassikánk. Őt is így ismertem meg. Na meg olyan is volt, akin segíteni tudtam. Inkább a világba kellene ordítanunk, hogy hányan küzdünk ezzel a bajjal. Talán segíthetnénk valamit a világon. Ma pl. a sulis csilis bab olyan cukros volt és a leves tele tésztával, hogy nem csodálom, ha megbetegítjük a gyerekeinket. Nem meglepő, hogy nő a PCOs-esek száma. Szarul élünk, és tűrjük, hogy az iskolában a gyerekeinkkel megetessék a szutykot, szemetet.

KépKépKép
bikfy
 
 


Viusom!
Dari első lépéseihez gratula. Istenem, nemrég még csak vártuk.

Katusom!
Olívia gyönyörű név. Jó választás.

Agassi!
Nem vagy véletlenül?

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok,
úgy áll a helyzet, hogy még tuti nem vagyok terhes, mert nemrég múlt el. Ha most összejönne, akkor június 14-re lennék kiírva, na de 3. gyereknél szerintem símán belefér, hogy 11 nappal korábban 38+3-on szülessen, nem?

Mné,
Lilitől az ovistársa anyukája is kérdezte, hogy mikor lesz kistesó, szegények ők is küzdenek rendesen. És Lili nézett, de nem mondott semmit, elterelte a szót. De a látó neki is mondott még erre az évre babásodást.

Na indulni kellene az oviba, Lili meg még alszik...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Babicsek,
és anyud mit szólt, hogy most elmondtad a kálváriátokat?

Rodi,
már csak 1x kell menned? Nála fogsz amúgy szülni is?

Bikfy,
gomba mondjon le! :evil: Basszus, te még a kajától is gombás leszel, ez olyan durva :? Hát, tényleg küzdened kell a testeddel, de biztosan te fogsz győzni :wink:
Én sem titkoltam. Persze nem mondtuk el mindenkinek, még így is volt aki bunkó dolgokat hordott össze a hátunk mögött, pedig semmit nem tudtak (talán éppen ezért). A család is tudja, és barátaink is, de ehhez az is kell, hogy ők kicsit átérezzék a helyzetet és támogassanak minket.

Linácska,
simán jó lesz 38+3 hetesen a szülés, már nem is koraszülött :lol:

i.kata
 
 


Linácska,

tökéletes 38+3-on a szülés, a 3. gyerekek amúgy sem szeretnek tovább bent maradni.
Danci 36+6-on, Dávidka 39+0-án született.

Kata,

én is úgy érzem, hogy lentre lesz új kanapé.
Most apu azt mondta, hogy első körben fehérek lesznek a falak, aztán majd ée lesznek színesre festve ha már kész van minden és a bútorok is fel lesznek hordva, mert az gáz lenne ha már a színt vernék le a pakolás során.
Kíváncsi leszek, hogy milyen szín mellett döntesz a babaszobát illetően.

Bikfy,

sajnálom a gombát :cry: EZ tényleg nagy kitolás, hogy egy menzai koszt is ekkora gondot okoz.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy!
Sajnálom, hogy benyaltál egy jó kis gombát! Lehet, hogy valami immunerősítőt kellene szedned! Sajnos, ez a menza koszt átka! Jó árban van, de többnyire egy szemét!
Hogy van anyukád?
Bikfykém! Bármikor jöhetsz hozzánk, még addig is, amíg pocakos vagyok! Ha majd tudod, hogy Pesten jársz, szólj és összehozzuk a talit, eljössz hozzánk!

Kata!
A terhesgondozásra, igen, már csak egyszer kell mennem, akkor leszek betöltött 34. hetes kismami. Utána már a kórházban lesz minden vizsgálat és az nst! Igen, nála fogok szülni is.

Linácska!
Szerintem nagyon tökéletes a 38+3-on a szülés. Nagyon szurkolok, hogy így legyen!

Moncsi!
Nagyon szurkolunk nektek mára!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Mné! De jó, h ismét vagy! Tudom, min mentél keresztül, nem könnyűek ezek a hullámvölgyek és bizony sokszor elgondolkozunk, h vajon mi az utunk...de hiszem, h ezeket a "beavatkozásokat" azért engedi a Jóisten, mert célja, h az ilyen, küzdős párokhoz is baba szülessen. Úgyhogy hajrá inszem!

Monic! Gratulálok az átforduláshoz! Hát hiába no, nincs 2 egyforma gyerkőc...és ez a szép az egészben! Remélem, már túlvagytok a beavatkozáson! Nekem inkább a körülmények hatnak ijesztően: h lekötözik a babákat ehhez. Mi a csudáért nem lehet az anyukájuk ölében ülve, fekve megpróbálni? Hú, a felújítás jól hangzik; biztosan szuperül fogtok dönteni mindenben. Majd tegyél képeket, jó?

Rodina! Örömmel olvasom, h Kittike méreteivel, adataival és Veled is minden okés! Cakkos szája van...édes lehet!

Kata! Az Olívia szép, elegáns és ritka név; biztosan csodaszép Kislány lapul a pocidban! Hajrá tervezgetés!

Babicsek! Tegnap engem is vágott a harci ideg...olyan türelmetlen voltam egész nap, vibráltam, aztán meg lett jó kis rókázós migrénem; az kitartott ma reggelig, amikor végre megjött a mensim (28 napra).

Linácska! Én erősen hinnék mindebben, amit a látó meg amit Lili is mond. Főleg amit Lili, azért egy ekkorka Gyerkőc nem talál ki ilyeneket, h teljes neveket mond, meg hónap+nap dátumokat. :)

Vius! Húúú, mindjárt szaladhattok Darinka után! :)

Bikfy! Hát tegnap nem jöttem, mert a migrén miatt konkrétan hol a kanapén vergődtem, hol a klotyó fölé görnyedtem. Szegény Gyerekeim délután nem győztek itt puszilgatni, ott simogatni, míg az Apjuk haza nem ért, elég ijesztő látvány lehettem, pedig próbáltam tartani magam. Gyanítom, h nálam se tesz jót ez a menzai kosztolás, pedig a tegnapiból nem is ettem. Ha más nem lesz, hát visszatérek a magamnak kotyvasztáshoz teljes hétre, de legkorábban október elejétől.

Nálunk is tudja mindkét család a pályát. Van, aki köszörüli a nyelvét, meg izélget azóta is, na az ilyet konkrétan lesz@rom. És fontosnak tartom, h minél többen tudjanak ilyen bajságokról, mint IR meg PCOS...h ne kelljen hozzám hasonlóan 3 vetélést végigcsinálniuk csak azért, mert a nőgyógyászok nem értenek az endokrin dolgokhoz. Lányom, Fiam és Férjem is azt eszi itthon, amit én is, ha én csinálom a kaját, akkor az megfelel az IR-diétának. Szokjanak hozzá, ártani nem árt; legfeljebb egészséges. :D

A 7végét az inhalátor és az orrszívó között ingázva töltöttük, ill. én még a hársfa tea főzéssel bíbelődtem. Plusz némi homeopátia, s mára nagyjából helyrejöttek a Gyerekek a takonykórból. Lányom holnap lesz 2 éves, viszünk a csanába bio-finomságokat ünneplésként. Itthon majd szombaton tortázunk (megint diab. torta lesz, hehehe); nem főzök nagy ebédet, csak délután jön a vendégsereglet tortára-kávéra.

És holnaputántól valóban felveszem a munkát. Ja, és ma végre megkaptam a gyedemet visszamenőleg (röpke 3 hónap után)...mégse halunk éhen. :)
Vendég
 


agassi,
tőlem először távol álltak az ilyen "földöntúli" dolgok. Aztán apukám felesége volt látónál, pont, mikor küzdöttünk a tesóért, és megkérdezte, hogy lesz-e még gyerekem. Ő azt mondta (ez egy másik nő volt, nem akinél én voltam), hogy lesz, de csak akkor, ha tudok hinni ilyenekben, és valami ilyen segítségével fog foganni. Na én elkezdtem kutakodni, hogy na akkor miben higgyek, és végül elmentem kineziológushoz. Összesen kétszer, mert bár akkor még nem tudtam, a második alkalommal már babásan ültem ott. Én innentől elég sok mindent elhiszek :lol:

Lili pl. Szlovéniában az állatkertben produkált olyat, hogy mindenáron be akart menni az állatkerti ajándékboltba. Na mi meg nem akartunk bemenni, mert nagyon nem szerettünk volna 25. lovat, vagy bármit venni. A bolt tőlünk kb. 30 méterre, egy kis dombon volt. És Lili erősködött, hogy de, ő be akar menni.... és neki kell olyan piros szemű zöld béka. Na végül bementünk, és ahogy beléptünk, azonnal mutatott az eladó felett balra fent egy nagy piros szemű zöld békára, hogy na arra gondolt. Na én ott elhültem, tényleg ott volt az a "dög" :lol:
Aztán szétnéztünk, és a bolt tele volt ilyen békával kisebb-nagyobb méretben. Hát vettünk egy kisebbet belőle.
Az angol záró órán meg kaptak ajándékot, kis sárga labdát mindenki. Egy játéktároló dobozban volt, csak a tanárnő tudta, hogy mi van benne, mi sem, szülők. Lili volt az első, aki húzhatott, belenyúlt, és közölte, hogy érzek valami sárgát. Én pont videóztam, a videón még látszik is, ahogy az angoltanárnéni felkapja a fejét, és rám néz, hogy ezt honnan tudta Lili.

Monic,
milyen beavatkozáson voltatok? Én lemaradtam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert 4-re megyek a suliba a kis rosszcsontomért.

Monic: Mi volt a vizsgálaton? Hogy viselte a kis drága?

Linácska: Hát nem hiszem el!!! :shock: Kéne csinálni egy olyat, hogy lili megnézné a fényképeinket (akik még küszködünk a babáért) és mergmondhatná nekünk a frankót, hogy nekünk mikorra jön a baba. :D

Bikfy: Hát nem semmi hallod. Én még ilyet nem is hallottam, hogy a kajától is lehet gombát kapni. :shock: Mindig tanulok valamit. :)

Agassi:Neked legalább megjött. Én ma is feszült vagyok, voltam, jelenleg okésnak érzem magam. De ez csak pillanatnyi állapot szerintem. Használd ki a holnapot még akkor!

A leányzónak pedig nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!

Kép

Rodi: Annyira jó hogy minden rendben veletek! És nem hiszem el, hogy már a 30. hét. Megáll az eszem.

Luczus, Beze: Ti hogy vagytok?

i.kata: Hát nemnagyon jutott szóhoz.

Nálunk olyan szép idő van, itt van a vénasszonyok nyara. Remélem még ilyen marad hétvégéig.

Kép
babicsek
 
 


Egyébként ma vagyok a 30.-on.

Kép
babicsek
 
 


Itthon vagyunk, igazából már 13 óra óta, csak akkor szoptattam, altattam, Danci most kelt, a picike még most is alszik.

Túl vagyunk, mindkét könnycsatornáját átmosták Dávidkának, a jobb nagyon el volt dugulva úgyhogy mindenképp indokolt volt a beavatkozás. A kisfiam már az előtte lévő szemvizsgálatot is végigüvöltötte, aztán meg a műtőbe kellett elvinni ahol csak egy ajtóig kísérhettem, ott elvette egy műtős nővérke (aki amúgy nagyon kedves volt), a beavatkozás kb 10 percig tartott, a fiam úgy üvöltött közben, hogy hallottam kint is, pedig 2 zárt ajtó és egy folyosó biztos, hogy volt köztünk.
De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta. Mikor kihozták úgy nyöszörgött szegényke, amikor magamhoz öleltem akkor is hüppögött, nézett rám nagy bedagadt érzéstelenítőtől zsibbadt szemekkel, itthon megszopattam, igazán az sem nyugtatta meg. Aztán sikerült álomba ringatnom és azóta is alszik. Remélem, hogy mire felébred már nem is fog emlékezni az egészre.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Aagassi,

a beavatkozást műtéti körülmények között csinálták, esélyem sem volt, hogy ott legyek.

Kata,

hát igen, elakadt az emelet a betonozásnál. Először elfogyott a pénzünk ezért abbahagytuk, utána meg pénz lett volna, minden anyagot ki is fizettünk csak a férjem nem ért rá foglalkozni vele, apum meg egyfolytában Svájcban volt, nem tudott segíteni. Aztán a férjem végre beleegyezett, hogy megbízzunk valakit a betonozással, megjegyzem potom pénzért tökéletesen megcsinálták a munkát, úgyhogy most végre beindult az egész és ezt mér én is tudom irányítani. Festés, burkolás, bútorok stb...
A lépcső is készül végre, nem kell majd szívrohamot kapnom, hogy Danci hányszor mászik fel a létra tetejére mert bizony a napokban ez is megesett, pedig csak fél percre hagytam magára. Komolyan majdnem szívrohamot kaptam amikor keresetem és megláttam, hogy a létra legfelső fokán áll a falba kapaszkodva és várja, hogy apukám érte menjen. :shock:
A férjemmel ma megegyeztünk, hogy a lenti nappali bútor kerül a fenti nappaliba, és lentre veszünk majd kisebb kanapét és nagyobb ebédlő asztalt, hogy jobban férjünk ha eszünk.

Linácska.

Dávidkának át kellett mosni a könnycsatornáit mert születése óta el volt tömődve a jobb és nem tudott könnyezni, hanem folymatosan váladék folyt a szeméből.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Tegnap este én nagyokos egy szál pólóban nyírtam le a füvet, és ma annyira fáj a bal vesém, hogy megbolondulok. Ennyi eszem van... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Linácska, Lili valóban nem semmi! :shock: Én hiszek az ilyen dolgokban, anyukám egyszer felhívott egy jósnőt, hogy lesz-e még unokája, és ha igen, segítséggel vagy anélkül fogan. A nő azt válaszolta, hogy igen, lesznek még, ikreket mondott 60%-ban, és spontán fogan, valamint jövő március végéig megfogan. A fiút pedig 80%-ra mondta. Hát, tökéletesen igaza lett mindenben, de annak örülök, hogy bár ikerterhességnek indult, csak Marci maradt.

Monic, puszi Dávidkának, jaj, szegénykém, ezt még olvasni is rossz volt! :(

Mné, nem szégyen a mesterséges beavatkozás, inkább az, hogy egyre többen szorulunk rá sajnos. Sokan túlmentünk azon, amiben most te vagy, de SOHA nem szabad feladni. Lexi 23 hónap után, a 4. inszemnél fogant, már ott álltunk a lombik kapujában, Marci pedig a 2. csodánk, őt ketten hoztuk össze. :wink:

Rodi, szép eredmények, gratulálok! :D

Kata, nagyon szép nevet választottatok, különleges, egyedi. :D

Bikfy, sajnálom, téged aztán semmi nem kímél... :(

Vius, grat. Darinkának, nagyon ügyes!

Agassi, de aranyosak a gyerekeid, próbáltak ápolni! Örülök, hogy jobban vagy!

Babi, köszönöm, jól vagyunk. Nálatok mi a következő lépés? Anno nálunk anya tudta, illetve 2 barátnőm, a férjemet titoktartásra kértem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok

Aagassi nagyon sok boldog születésnapot a leányzódnak holnapra.(nekünk holnap lesz a házassági évfordulónk)

Bikfy sajnálom a gombát.

Tegnap este hazajöttünk Szlovákiából estére be is lázasodtam így anyu aludt a lánnyal nem mertem de mára már jobban vagyok remélem a lány nem kapja el.

Most megyek mert le kell fürdenem meg hajat mosni addig anyu van a leánnyal.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hát annyit írtatok, hogy mire az oldal végére értem a felét elfelejtettem.
A lényeg apa megkócolta a hajam, de rendesen. Benne volt az első 5-ben :oops: :lol:
Linácska én is nagyon hiszek az ilyen dolgokban, és nagyon irigylem Lilit ezért. Én is pont ezen gondolkoztam hogy mi lenne ha megnézne minket?Nagyon szívesen elküldeném a fényképem, hogy mit mond rá a babával kapcsolatban. Lehet?
Monic jó, hogy túl van a fiad az átmosáson. Szegény biztos nem lehetett kellemes. EGy ismerősöm kislányának is átmosták születés után nem sokkal. Most lesz 1 éves és megint vinnie kell, mert állandóan csipásodik és piros a szeme. Azt mondta, hogy majd néha néha át kell mosni ahogy nő.
Mné ismerős a helyzet. Sajnálom hogy téged is elért a kór.
Engem most annyira hidegen hagy a terhes nő, hogy csak na. Magamon is meglepődtem....
Kata nagyon szép nevet választottatok. Nekem a Lívia is tetszik, meg az Inez, de apinak ezek nem. Hát ha egyszer odajutunk akkor lesz egy kis harc a névválasztásban. :roll:

Kép
kissedi
 
 


Bikfy sajnálom a gombát! Menjen a levesbe!
Hát hogy mennyi Qrva van. Most nézem a műsort a tv2-n. És ezt hány gyerek látja. Mi meg csodálkozunk, hogy az oviban a szex a téma. :?
Bocs ha valakit kihagytam, de most megyek csinálok rakott tésztát apinak, aztán meg megyek érte.

Kép
kissedi
 
 


Babicsek, Kissedi
nem tudom, jó ötlet lenne-e. Lili még másra nem mondott soha semmit, pedig már az ovistárs anyukája is kérdezte. Na meg ő kb. havonta mond valami meglepőt. Azért megpróbálhatjuk, de lehet, hogy érdemesebb lenne valaki felnőtt látót megpróbálni :lol:
Amúgy a jós is, meg a látó is mondta, hogy meg fog halni egy férfi családtagunk. Nem közeli, és nem az én családomban. Ma megtörtént ez is. Anyu élettársának a testvére délután meghalt. 3 hónapja kapott agyvérzést, idáig küzdött.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek!
Én sem hiszem el, hogy már a 30. hét. Nagyon gyorsan elment, és lassan megyünk szülni!

Agassi!
Bogárkádnak nagyon boldog születésnapot kívánok!

Monic!
Gondolom, mikor hallottad a folyosón, hogy hogyan üvölt Dávidka, megszakadt a szíved! Gondolj arra, hogy így sokkal jobb lesz neki, hiszen biztosan zavarta, hogy el van dugulva a könnycsatornája! Holnapra már biztos el is felejti, hogy mi történt vele!

Beze!
Ti, hogy vagytok? Magatokról nem is írtál semmit!

Linácska!
Őszinte részvétem!

Kissedi!
Ugye, jól emlékszem, ez most egy clostys hónap volt? Nagyon szurkolok!

Mné!
Mikor mentek legközelebb inszemre? Lehet már tudni az időpontot?

Ma megint voltam szülésfelkészítőn, és nagyon jó volt. Az otthoni első napokról volt szó! Sokat tanultam belőle!

rodina74
 
 


Rodi drága, aranyos vagy, köszönöm. Jól vagyunk, nincs semmi különös. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Halihó!

Rosszcsontjaim ma hazahozták életük első igazi "ovis" emlékét, amit ott csináltak, íme:
Kép Fiamé
Kép Lányomé
Baromi büszke vagyok Rájuk, rögtön be is szkenneltem, mielőtt felragasztottuk a szobájuk ajtajára a nagy műveket :D

Köszönjük a köszöntéseket! Holnap du. itthon ünneplünk, lesz muffin-torta gyertyával - vlhogy így:
Kép
...meg ajándékozás csendes négyesben.
Vendég
 


Agassi,
Sok boldog szülinapot a kislányodnak! :lol:
Nagyon szépeket alkottak a gyerkőcök! Nekünk is van itthon 2 faliújság az asztal fölött, oda teszem a remekműveket, amit a családban a kiscsajok gyártanak nekem. :lol:

Babicsek,
Szerintem anyukád emésztgeti kicsit magában ezt a dolgot, és később úgyis rá fog térni erre a témára, nem? Legalábbis az enyém mindig sokat kérdezett erről. Nálunk szerintem azért is vette anyu könnyedén ezt a témát, mert rám is sokat vártak és az ő anyukája is nagyon nehezen esett teherbe, ráadásul a nagynénémmel feküdnie is kellett végig. Na meg anyum tudta mennyire szeretnék kisbabát, így eszébe sem jutott volna rosszat szólni.

Monic,
Szegény Dávidka, gondolom facsarta a szívedet a sírása a távolból is. Remélem több beavatkozása nem lesz szükség! :roll:
Most mi is úgy terveztetjük a házat, hogy egy része fölött rendes beton födém legyen, hogy később gyorsan meg lehessen csinálni a fenti szobákat is, ha esetleg többen leszünk. Nem örülnénk, ha akkor le kellene szedni a tetőt, meg hasonlók. Aztán még költségvetést nem láttunk, lehet változni fog még ez is.

i.kata
 
 


Agassi!
Nagyon szépek a gyerekeid alkotásai! Biztosan nagyon élvezték, amíg csinálták.

Kata!
Lehet, hogy lemaradtam egy kicsit, de most majd építkezésbe fogtok?
Nagyon szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a dolog!

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: