Új privát üzeneted érkezett!

Én is találtam tappancsos felsős képet. Van hosszú meg rövid ujjúm is, de csak a rövid van meg. Itt Levi még 2 hétig a hasamban volt :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodi, Babi,
jó hogy előkerültetek:-)
AFP-re hétfőn megyek. Le kellene tiltanom magam a netről, mert annyi baromságot olvastam erről is, hogy már előre parázok. Még azt is olvastam, hogy a túlsúlyosaknak rossz érték szokott kijönni :roll:

Babicsek,
gratulálok a kisfiadnak, nagyon ügyes :lol: Unokahugom most másodikos és újságolta, hogy már kapnak majd osztályzatokat. Mondtam neki, hogy na akkor fel kell kötnie agatyáját, mert ciki ha a többiek jó jegyet kapnak, ő meg nem (az elsőt sem stresszelte túl, nagyon lazán vette, nem rázták meg a rossz pontok), erre azt mondja nekem: "De Kata, nekem nem csúszik le a nadrágom, minek kössem fel???" :lol: :lol: :lol: Felvilágosítottam mit is jelent, erre visszavágott, hogy nekem is fel kell kötnöm, hogy vigyázzak az ő unokatesójára a pocakomban. :lol:
Néha olyan jókat tud mondani :lol:

Méhpempőt próbáltad már? De ne a bogyókat szerintem, hanem a tiszta méhpempőt. És sok-sok folyadék és rengeteg fehérje + még szedhetsz Aspirint is, mert az szépen vastagítja a nyálkahártyát. Én Aspirin protectet szedtem régen, és tényleg hatásos volt.

Linácska,
nagyon csini voltál:-)
Jól emlékszem, hogy Ti végül Bécsben vásároltatok be Levinek? Melyik üzletben?

i.kata
 
 


Kata,
igen, a túlsúlyosaknak rosszabb értékek szoktak kijönni, ez így igaz. Ezért a jobb laborokban megkérdezik a Te súlyodat is, és korrigálják vele az eredményt. Mert rosszabb jön ki (nem biztos), de ez nem azt jelenti, hogy a babának baja van, hanem hogy túlsúlyos az ember.

Igen, mi végül Bécsben vásároltunk. www.babyone.at , itt vettük a bútort, www.toysrus.at itt is érdemes szétnézni. Babakocsit itthon vettünk. De akkor még 230Ft volt egy euró, nem tudom, most megérné-e.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Linácska,
köszi, ezekben voltunk mi is múlt héten szombaton nézelődni. A Toysrus-ban szinte alig volt valami, már inkább csak nagyobb gyerekeknek van benne játék, a Babyone egész jó volt. Azt hittem esetleg tudsz még valami nagyobb üzletet, amit nem láttunk :lol:
Leginkább a babakocsikat néztem a neten, elég vegyesek az árak, van ami most szinte drágább kint, mint itthon, de van ami elég olcsó. De ami olcsó, az inkább Németben van. Úgyis meg kellene már látogatnunk sógornőméket :lol:

i.kata
 
 


sziasztok csajok!
még élek :lol: mostanában kicsit hanyag vagyok. Most is csak bekukkantok. Olvasni nem olvastam részletesen, csak végigfutottam a hsz.. :oops: most takarítok ezerrel.
Babi a clostim elfogyott, és nekem is vékonyítja a mnyh-t. van estrofem-em nem tudom szedjem e így ellenőrzés nélkül. vagy mit vegyek, egyek?
Végre kisüt a napocska! szép vasárnapot mindenkinek, majd este még jelentkezem bővebben.!

Kép
kissedi
 
 


Hello!
Eladó lenne egy babaváró csomag Gyuri bácsi ( a bükki füvesember) teáiból.
Csalántea, diólevél, málnalevél, irrigáló nőknek, teakeverék nőknek, férfiaknak, fagyöngy tinktúra. Priviben is válaszolok!

Kép
kissedi
 
 


Hali

CSak gyorsan.

KAta nekem jó lett az Afp pedig én is elég súlyos vagyok.Mondjuk nekem odaírták a súlyomat mikor levették.

Bikfy merre?
Többiek???

Mi holnap megyünk az urammal Ceglédre meg Pestre(kísérnem kell)
Dari addig a mamákkal.De nem szeretek menni mert itt kell hagyni a leányzót.Már most ideges vagyok nem is tudok aludni pedig nagyon fáradt vok ma végig vixeltünk mindent sütötpucoltunk csempét meg mindent most csillog villog kiváncsi leszek meddig.
Most megyek hátha tudok aludni.ha tudok jövök.
Jó éjt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Kata,

nyugodj meg az AFP miatt. Ha megcsináltattad a kombinált tesztet, és úgy emlékszem, hogy igen, és az jó lett akkor az AFP-vel nem igazán kell foglalkozni, mert sok esetben jön ki rossz eredmény.
Nekem Danikával pl nagyon alacsony lett, és mégis egészséges a kisfiam, Davidkával meg jó lett (és az a poén, hogy Dancinál nem voltam túlsúlyos, Dávidkánál meg igen).
Más országokban már nem is csinálják ezt a vizsgálatot mert elavult és sok a téves eredmény.
Úgyhogy nyugodj meg, lehet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic,
1,21 lett az AFP-m, azt mondták tökéletes :lol:

i.kata
 
 


I.Kata!

Igen, jó az AFP-d, ne aggódj! :lol:
Minden rendben lesz!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Hova tűnt mostanában mindenki??? :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok,

Kata,

nagyon örülök a jó eredménynek :lol:

Szerintem az iskolakezdés beszippantotta a tanárnőinket, óvónőinket :roll: , azért nem jön mostanában senki szinte.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Babicsek
Nagyon ügyes Marci! 2-ba már osztogatják ennyire a piros pontot.

NAgyon hideg van irodába és otthon is, lassan be kell hoznom a bunda bugyimat.

Kata
Látod, hogy minden rendben? És így is marad, de ezt már írtam, mondtam.

NMonic
Hogy vannak a fiúk? Úg nőnek mint a csuda.

timejka
 
 


Monic,
erre nem is gondoltam :oops:

Timejka,
Bencének bevált a szemüveg?
Nekem is volt áltsuliban, nagyon utáltam, de szerencsére csak 1 évig kellett hordanom. A férjem szemüveges, de őt meg el sem tudnám képzelni szemüveg nélkül. :lol:
Igyál egy fincsi teát, az jól átmelegít :wink:
Tudom hogy minden rendben, de valahogy még most is ott motoszkál egy nagy adag aggodalom a fejemben :oops: Szegény gyerekem, remélem nem leszek ilyen elviselhetetlenül aggódós a későbbiekben, vagy csak akkor leszek igazán?!

i.kata
 
 


Kata
Szerintem ha a kezedbe tartod akkor talán nem leszel ennyire aggódos. Teljesen normális dolog, hogy aggódik az ember a gyerekéért. Amkor Ben kicsi volt, akkor állandóan rohantam orvoshoz minden szarért, na ez már elmúlt. Egyébként is homeos orvoshoz szoktam vinni, mert elegem van a sok hülye antibaszásból meg gyógyszerből.

Elvan a szemüveggel Bene, hogy bevált, ne vált. KÉRDEZEM, de akkor meg mondja, hogy miért kérdezek annyit. Amikor leveszi, akkor mondja, hogy most inkább nem kell. Ő tudja.

Megint van egy kérdésem, ami lehet hülyén hangzik és talán már kérdeztem is. Honnan a fenéből lehet tudni, hogy mikor van pé és mikor reped meg a tüsző? CSak a hőmérsékletből.

Nehezen megy az írás mert szétfagyott a kezem.

timejka
 
 


Timejka,
lehet be kellene üzemelnetek az irodában egy hősugárzót, ha ennyire fázol.
Hát ezt a peteérés dolgot én sem tudom pontosan. Szerintem ha rendszeres a ciklusod, akkor a legbiztosabb módszer talán az ovulációs teszt. Azt hiszem ha az pozitívat mutata, akkor van még kb. 24 órátok, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. A DM-ben lehet kapni 5 darabos, meg talán 7 darabos tesztet is, elég jól leírják a használatát, hogy mikor kell akciózni :wink:
Egy ciklust azért lehet érdemes lenne megnézned dokival is, hogy van-e pé, milyen vastag a mnyh, esetleg még a hormonokat is. Ez még talán nem olyan vészes anyagilag, és mondjuk ha kiderül, hogy vékony a mnyh, azon is lehet segíteni.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Kata, az AFP-d jó lett, de ha nem így lenne, akkor se kéne aggódnod, mert elavult vizsgálati módszer, a kombi teszt sokkal profibb. DE no para, Kismami, minden okés odabent!

Timejka! PÉ figyelésre a hőmérőzést meg az LH-tesztet tudom házilag. De egy cikluskövetést bevállalnék én is, mert UH, hormonális vérvétel csak jobban mutatja a változásokat a cikluson belül.

Nálunk dolog ezerrel...hiába gondoltam, h nem kell bemennem a suliba, szinte minden nap voltam bent vlmiért. Gyerkőceim szerencsére jól vették a beszoktatós akadályokat, bár Fiamnál ugye volt egy-két reggeli pityergés, utána viszont már minden okés volt. Múlt csüt.-pénteken már bent is aludtak; de nem mertem hazajönni, h a közelben legyek, ha esetleg gond lenne. Ma hagytam ott először úgy a Gyerkőcöket a csanában, h hazajöttem utána. Azóta már kinyaltam a házat, kidobáltam a ruhásszekrényemet, és szépen visszarendeztem azokat a darabokat, amiket hordok, a többi egy nagy zsákban megy be a suliba a diákotthonos nagylányoknak.

Éééés feladtam az elveimet, ami az itthon főzést illeti. Mivel a Gyerekek hetente 3x úgyis a csanában esznek, s nálunk a suliban decemberig vlmi maradék pénzből nagyon olcsó lett az ebéd a dolgozóknak, 7közben onnan hozzuk, ill. én ott eszek majd a dolgozós napjaimon. Így a 7végeken minimálisan kell majd főznöm (szombaton nem, mert lesz heti maradék annyi fagyasztva), vasárnap meg illő vasárnapi ebédet. Így több időm marad az itthoni napokon valóban a Gyerekekre, meg olcsóbb is.

Jövő szerdán kezdek dolgozni, addig "kiélvezem" az itthonlétet (úgy mint mosás, vasalás, pakolás, ablakpucolás, függönymosás, stb.). :roll:

Húgom végül nem ment vissza dolgozni, mert a háziorvosa nem engedte (óvónő), hála az égnek. Jövő 7végén nagy össznépi szülinap lesz, Húgom 31, Lányom 2 éves ugyanazon a napon. Végre újra együtt lesz a család kicsit! Összeszedtem a kismami ruháimat, meg vettem várandóssággal, babamasszázzsal kapcsolatos könyveket, ezeket kapja majd a Húgom.

No ez jó hosszú lett, és csak rólunk; bocsánat! :oops:
Hamarosan telózok a Zuramnak, h lehetőleg ne felejtse ott Őket a csanában, ha jön hazafelé. Ja, nem megy vissza Angliába, itthon dolgozik, tanít egy középiskolában (asszem, Rodi kérdezte).
:lol:
Vendég
 


KAta, Agassi!

Hőmérőzést csináltam már, tavaly nyáron az inszemnél LH teszteltem, ami sose volt pozitiv. Hormonvizsgálat is volt, elvileg jó, valami kicsit magas volt, de a doki szrint ez nem lehet akadály. Látjátok, mondtam, hogy nem foglalkozom a baba dologgal, de nem bírom ki. Asszem kíváncsiságból holnap lemegyek a dokihoz, hogy mi a pálya, igaz már asszem a 16. cn-on vagyok.
Tavaly pár hónapig rendszeresen nézték a ciklusomat, mondták, hogy hú mekkora tüsző, a mnyh viszont sose volt teljesen jó, kicsit vékonyka. Ezt kéne felturbózni.

timejka
 
 


Agassi,
jól teszed, hogy nem főzől. Én szeretek pepecselni a konyhában, de nagyon ritkán főzök, mert mindketten válogatósak vagyunk, és amikor megkérdezem férjemet mit enne, mindig valami hülyeséget mond: palacsinta, grfízes tészta... bepöccenek és nem főzök :lol: Most vettem egy jó kis szószos könyvet, majd abból főzök valami fincsit :lol:
Amúgy én általánosban nagyon szerettem a menzás kaját :lol:

Timejka,
azért azt szerintem még pont látni fogja, hogy volt-e tüsződ, és hogy milyen vastag a mnyh. Ha most is vékony, akkor következő ciklus 1. napjától szedjál Aspirin protectet, napi 1 szemet, az sokat segíthet. :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Csak gyors jelentés: még élek, de alig vagyok otthon, mert reggeltől estig melózom. Ráadásul most meg is fáztam, de így is dolgoznom kell. Meglett a vv eredményem, és a 0. perces inzulinom megint egy fos, így bejelentkeztem Valicskó doktornőhöz szeptember végére, hátha megmondja a tutit.

----------------------------------------------------------------------------------
Inzulin 120 perc 23,4 mIU/L
Glucose 4,0 mmol/L 3,8 - 6,0
120 perces glucose 3,6 mmol/L
Inzulin 15,0 mIU/L 3,0 - 25,0
----------------------------------------------------------------------------------

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Oksi Kata Köszi!

timejka
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Nem jövök mostanában, mert nem tudok miről írni. Élünk, dolgozunk. Kufircolunk, ha éppen be nem alszunk közben. :oops: Tegnap például annyira hulla fáradt voltam, hogy 9-kor elaludtam. Pedig 14. napon voltam.

Bumi!
Nem tudom értelmezni a leírt adatokat. Melyik itt a 0 perces inzu? Mert amit én annak gondolok, az még határértéken belüli. A 120 percesed meg jó. Vagy nem? Mi vele a baj?

KépKépKép
bikfy
 
 


Agassi!
Örülök, hogy Teapid itthon marad, és hogy van munkahelye. Kaját én is hordom. Meg vagyok vele elégedve, bár így nem tartom a PCO-s diétát a déli ebédnél. És bevallom, ez kicsit frusztrál. De ennyi pénzért hülyeség lenne kihagyni.

Nálatok fog összejönni a család? Mit főzöl?

Katus!
Jó eredményeknek örülök nagyon és már mennyire elől jársz? Mindjárt 17. hét? Beájulok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!
Én továbbra is ajánlok egy hathatós orvosi kivizsgálást, olyan dokinál, aki eddig nem látott. Hátha felfedez valamit. Továbbra sem hiszem, hogy ennyi év sikertelenségnél csak egy mnyh lehet a probléma.

Rodikám!
Mesélj, mi van apukáddal! Meggyógyult már? Most én anyummal vannak problémák. 2 napja rohanok vele kórházba, 190-es a vérnyomása. Remélem nem lesz baj.

Vius!
Ha megjavul az idő, kijöttök 1x a játszóra egy pénteki napon? Jó lenne talizni. És lehet, Agassit is rá tudjuk venni.

Kissedi!
Hol az a vasárnapi bővebb jelentkezés? :oops: :lol: Várunk.

Babim!
Milyen az iskolakezdés? Te hogy bírod?

Moncsikám!
Fiúkkal minden rendben? Bírod a kiképzést? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy!
Elvileg a 0. percesnek 10 alatt kéne lennie, úgy tudom. De most már nagyon kivi leszek, mit mond az orvos.


Lányok!
Bocs hogy nem reagálok senkire, de tényleg nincs időm. Átfutni át szoktam, hogy mit írtok, de írni már nincs lehetőségem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hello csajok!
Bocs, hogy nem futotta a hosszabb bejelentkezésre. :oops: Apiért kellett mennem melóhelyére, utánna meg .... :wink: Rajta voltunk az ügyön. :lol:
Ma kaptam a hírt, hogy a szerződésem nem lesz végleges, hanem csak megint 1 évre hosszabbít. :twisted: Majd azért megjegyzem a főnöknek, hogy nem így egyeztünk...
Én nem igazán foglalkozom most a babatémával, sőt nem is nagyon akarnék menni inszemre. De api miatt sztem kell menni októberben. mOst valahogy nincs kedvem... :oops:
Bumi én sajnos, vagy szerencsére nem tudom mi számít jó eredménynek. A doki majd kiokosít. REmélem nem lesz gond!
Bikfy hajrá! Úgylátom megint egy cipőben járunk. :wink:
Kata az aspirint nem gond, ha csak úgy elkezdem szedni. Fájdalom csill. nem? Nekem is kellene vastagítani a mnyh.

Kép
kissedi
 
 


Agassi jól teszed a nemfőzést. Én nem tehetem, mert bár én eszem oviban, apinak kell főzni. MOndjuk nem annyira főtt kaja igényes, de néha nem árt azt is enni. MOndjuk a héten büszke vagyok magamra, mert főztem halászlevet, túróscsíkot sütöttem, Volt lecsó, most meg fő a paprikás krumpli, ugyanis isteni finom csalamádét vettem és az jó a paprikás krumplihoz. NÉha így beindulok, de a múlkor vagy 4 napig nem is főztem :oops:
Gyerekeid nagyon ügyesen beszoktak!
Babi
nagyon ügyes a fiad! CSak így tovább.

Kép
kissedi
 
 


Jaj lányok, annyi időm van, még sincs időm semmire!
Agassi!
Én is örülök, hogy a párod itthon marad, és nem megy vissza.

Bikfy!
Apukám jól van. Már egyre több mindent csinál. A frontok hol megviselik, hol nem. Néha szorítja a mellkasát, máskor meg sem érzi. Majd szeptember végén megy terheléses vizsgálatra, ott derül majd ki az igazság. Az infarktus óta azért kíméli magát, bár az egy „normális” embernél a hajtást jelenti. De a régi pörgős életéből már sokat visszavett. Szerencsére , aki látja, nem is gondolja, hogy baj volt vele, mert nagyon jól tartja magát, és mások is ezt mondják!
Mitől lett anyudnak magas a vérnyomása? Volt erre utaló jel korábban? Mit mondanak a dokik?
Azért ne aludjátok át azt a hónapot! :lol:

Kisedi!
Nektek is hajrá!

rodina74
 
 


Halló!

Végre kicsi pörgés is volt ma itt.

Bikfy, Vius! Pénteki játszóterezésben benne vagyunk, vlmi kora délutániban (mert elvileg alvás is van du.); csak lenne már jó idő végre!

Kissedi, Bikfy! Hajrá kócolás! Aspirin protect-et hallottam már mástól is, volt is kéznél, de nem mertem sose szedni.

Bikfy! Remélem, Anyukád bajára gyorsan találnak gyógyírt! Hát az IR diéta ezzel a menzás kajával nálam is ugrik, de azzal vigasztalom magam, h úgyis csak decemberig lesz így. Meg kb. féladagot tudok megenni abból, amit hazahozunk. Mivel Zuram nálunk is dógzik, 2 adagot tudok fizetni.

Kata, Edi! Én is szeretek főzni, csak most, h dolgozni is fogok és itt a 2 Gyerkőc, sajnálom rá az időt; ill. ezt a nagyon olcsó ebédfizetést nem lehet kihagyni.

Kissedi! Ez az 1 éves szerződéses téma ismerős...Emberem évekig dolgozott így közalkalmazott tanárként, minden nyári szünetben munkanélküli volt...aztán elege lett s akkor dolgozott 2 évet Angliában.

Zuram egészben hazahozta minden tartozékaikkal együtt a Gyerkőcöket. Fiam viszont nem akart bejönni, kint dekkolt a garázsban az autóban, míg ki nem mentem érte...ma is. Haragszik rám, h nem én megyek érte az oviba...de egy hét múlva, mikor már dolgozok, kb. 2 órával később érek haza, mint ők; ezt meg kell szoknia. Ma felfújtam a pofámat és minden (darab szerint 10) ablakot megpucoltam, minden függönyt kimostam, kivasaltam...lerohad a derekam, de legalább tiszta minden. Zuhanok az ágyba olvasni.

Puszi Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Időm semmi, holnap remélem estefelé tudok jönni!

Puszi nektek!

Kép
babicsek
 
 


Hali

Csak gyorsan mert garázdálkodik a gyerkőc.


Bikfy ha nem esik akkor kimehetünk a játszóra kora délután.
Akár holnap ha jó lesz az idő.

ha olyan lesz mint ma akkor nekem jó.

Szombaton elutazunk Szlovákiába.majd hétfőn jövünk haza.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


'reggeltet!

Hú, ha ilyen plötty idő marad, nem megyünk ma sehová. :cry: Pedig tegnap már olyan szép kora ősznek nézett ki.
Vendég
 


Bumi,
Majd jelentkezzél, mit mondott a doki az inzulinodra. Nekem azt mondták régen, hogy a 0 percesnek 5 körül kell lennie.

Bikfy,
Remélem már nem vagy annyira fáradt és megy a hajkócolás rendesen. :lol:

Kissedi,
Még megjöhet a kedved az inszemhez. Főleg a szerződés miatt gondolom még fontosabb lenne, hogy sikerüljön minél előbb, nem?
Az Aspirin protect nem fájdalomcsillapító, enyhe vérhigító ha jól tudom. Bajod nem lehet tőle szerintem, vény nélkül kapható gyógyszer. Nővéremnek pl. olyankor kell bevennie, ha repülővel utazik, mert neki is van trombózis hajlama.

Képzeljétek, reggel hívtak attól a cégtől, ahol 4D uh-on voltunk, hogy van-e kedvünk ma délután ingyenes uh-ra menni? Hát persze hogy van! :lol:
Itt a kerültben van ma egy 4D konferencia, oda kell mennünk. Hát remélem délután 4-re már nem lesznek sokan, de ha mégis, az sem érdekel túlzottam.
:lol:

i.kata
 
 


Sziasztok,

Kata,

hűűűűűű a mindenit, ez egy kihagyhatatlan ajánlat!!!!!!!!
Szerintem ma kiderül a baba neme is, legalábbis nekünk 18 hetesen 100% biztosra tudták mondani, hogy fiú mindkettő.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Csak nagyon gyors bekukk: megjöttünk, jól vagyunk, nagyon jó volt a pihi, végre teljes kikapcsolódás. Munka viszont ezerrel vár, nem tudom, mikor tudok jönni. Visszaolvasásról szinte nem is álmodok...
Puszi mindenkinek.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kép

i.kata
 
 


Kata!
Szuper! :) Gratulálok!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Katus!
Nagyon irigyellek és nagyon boldog vagyok. :wink: Na mit mondtam a kislánnyal kapcsolatban?

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszi Csajok!
Apuci még kicsit csalódott és anyukám is, rajtuk kívül viszont mindenki újongott örömében :lol:

i.kata
 
 


Apcinak majd a második gyereke lesz fiú. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata!
Kép
Apa meg a Mama szépen beleszoknak. Tök jó, h csak úgy jött ez a lehetőség az uhuval.

Kiki! Örülök, h megvagy! Pihenj, rázódj vissza, s gyere, amikor csak tudsz!
Vendég
 


Agassi,
köszi Neked is!
Próbálom szoktatni apucit:-) Átnéztük a neveket, hagytam neki egy kis teret a választásban :lol: Nem akartam elvenni a kedvét, de jól választott szerencsére :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Na most vab egy kicsi időm, úgyhogy gyorsan írok!

Kata!

Gratulálok a kislánykához! :D Én nagyon örülnék egy kislánynak. Marcit a terhesség alatt mindaddig lánynak gondoltam, amíg meg nem mondták, hogy fiú. Az én szüleim is kislányra számítottak. De el nem cserélném semmi pénzért a kis drágámat. A nagyszülők meg egyenesen kinyalják a fenekét, úgy imádják. :D

Rólam annyit, hogy ma van a 27. napom. Próbáltam LH-val jóstesztelgetni 3 napig, de ma már nem is csináltam. Nem erősödött a csíkocska sajna. Szerintem ebből piri lesz. Bár olvastam, hogy nem válik be mindenkinél jóslásra.

Járunk a suliba. Már egy rakás pirospont van. Egész jól el van ott Marci, csak a reggeli elköszönés megy nehezen. Rengeteget szineznek, gondolom ezzel szoktatják a kezüket az íráshoz. Szegénykém nem igazán szeret rajzolni, szinezni, most meg minden napra van valami ilyen feladat. Meg elfárad hamar a keze is. Bele kell jönni ebbe még, meg hogy kitartó legyen.

kissedi: Igenis menni kell inszemre! Nem feladni! Megyünk együtt? Úgyis egy helyre járunk. :D Én sem tudom mikor legyen az inszemi, mert ugye nemsokára meg fog jöni, de api szedi még a FERt.
Meg aztán novemberben szalagavató, akkor nem tudom be tudom e szúrni az inszemit is. Szóval húzós kérdés, de decemberig tuti lesz még egy. Aztán ha nem jön be, megkockáztatunk egy lombikot, csak erre még lelkileg fel kell készülnöm, meg anyagilag is. :?

agassi: Na te is látom eső előtt szeretsz ablakot pucolni, mint én. De nagyon ügyes voltál! Apid is jól csinálta, hogy mindenkit és mindent hazahozott.:D
Kisfiad majd megbékél muszáj lesz neki. Nagyon ragaszkodik hozzád ezek szerint.

Bify: Remélem anyukád vérnyomása helyreállt, vagy megoldódott a problémája. Ne is mond az évkezdést, minden feje tetején áll körülöttem. Jövőhéten szülői, szalagválasztás, lányoknak blúzválasztás, fényképezkedés stb... sorolhatnám még. De gondolhatod hogy nem egyszerű a kis csipet csapatomnak egy véleményre jutni a választást illetően. a tablóról nem is beszélve, az még szóba se került. De a szalagavató műsor annál injább. Szóval próbálok a helyzet tetőpontján lenni, de elég nehéz. Nálad mizu?

Kiki: Örülök hoy jól éreztétek magatokat! Hol is voltatok? Csináltál szép művészi képeket?

Timejka: Voltál dokinál? Mi a helyzet?

Most megyek, igérem ha tudok jövök, van amikor csak beugrok és elolvasom az uccsó oldalt, de sokszor többre már nem futja. Szóval itt vagyok a közelben azért! :wink:

Babásodhatna már valaki igazán és megtörhetné ezt a nagy csendet. Emlékeztek hogy év elején is milyen csend volt, vártuk hogy valaki elkezdje, aztán hogy beindultak a dolgok egy ideig!? Luczus, Beze, Rodi, Kata, Eclipse. Úgyhogy most már elég volt valaki csináljon valamit! :wink:

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Kata, gratulálok! :D Tökéletes elsőre a kiscsaj, utána majd jön a kis tökös is! :wink: Nevét megtudhatjuk?

Babi, drukkolok akkor is, Marcinak meg gratulálok, nagyon ügyes!

Bikfy, Agassi, az ebédet én se hagynám ki. :wink:

Kiki, várunk!

Velünk minden rendben, Marci bpd-je 6,56 cm, kb 785 gramm, és a szalag már nem látszik, olyan boldog vagyok! :D Éreztem a héten, hogy valamit nagyon rángat, ez nem csuklás volt, szerintem azt a micsodát unta meg végleg, mert útban volt. :lol:
Lexi tegnap kapott új ágyat, vagyis használt, de nekünk akkor is új. :D Nagyon bejött neki, bár éjszaka 1x sírdogált, mert lemászott róla és a matracról is, és szegénykém négykézláb állt a sarokban, a sötétben nem talált vissza. :( De reggel az ágyikóban ébredt. :D
Csütörtökön kapott egy csomó cuccot őszre, télre, már csak 2 kabát és egy overall hiányzik, én meg túrtam magamnak egy hosszú farmerszoknyát egy bő rózsaszín kardigánnal, nagyon örültem. :D

Szerdán átéltem egy frankó kis gyomorrontást, annak minden velejárójával, hát frankó volt, de csütörtökre teljesen rendbe jöttem. Mondjuk félig még diétázom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hello csajok!
Kata gratula a kislányhoz! Én is kíváncsi lennék a nevére.
Babi örülök, hogy jól megy Marcinak a suli. LÁtod hogy belejön. Ügyi kissrác ő.
Kiki tök jó, hogy jól sikerült a pihi!Gyere azért néha.
Szegény Beze! jól megjártad. Mit ettél? Utálom az ilyeneket. Mindegy mi a bajom, ha már van bajom, csak hányni ne kelljen.
Én is elmennék már turkálni, de nincs sajna időm, meg barinőm akivel lehetne, mert egyedül nem jó.
Én most rendesen taknyos vagyok, apinak meg már fájt reggel a torka, így benyakaltunk egy kis megfázást. Jókor, mert jövőhétvégén mennénk bablátogatóba uncsitesómékhoz. Nem tudom milyen lesz, mert szegény pici nem a legjobban van. SZondával etetik és van oxigén palackja is (ő az aki kora szülött lett 6 hónapra :cry: )nehéz nap lesz.
Hát inszem??? én most spontánra hajtottam :wink: Egyébként tegnap este nagyon összekaptunk apival. MEgértem mert fáradt, 2 napja éjszakázott, melózott, de most van pém!!! Akkor mi a szarnak szedtem be a clostit. :twisted: De ma este megvárom, bár nem tudom, hogy fog menni, mert megint csak 11 után jön. Ma vagyok a 15. napon, és hétfőn voltunk együtt ezelőtt, úgyhogy ideje lenne. :oops: Ma úgyis elkapom! :lol:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Csajok!

Katus!
Mi lesz a név? Tisztára izgatottá tettél. :wink:

Babim!
Képzeld én most még élvezem a sulit. Jó, hogy van egy kis olyan elfoglaltságom, ami eltereli a babáról a figyelmemet. Ráadásul az egyik kolléganőm is hasonló cipőben jár, mint mi Agassival, így ki tudjuk beszélni a bánatunkat. Persze hadd ne mondjam, ő egy olyan kolléganő, akinek az első babája az 1. próbálkozásnál összejött. Most meg van gondja dögivel. :shock:

Bezém!
Gyomorrontást sajnálom, Picur Babádhoz viszont gratulálok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Kissedi!

Ismerem ezt a ma kell együtt lennünk érzést. Mi ma így fulladtunk bele. Már azt hittem nem is lesz pé-m, erre ma felugrott vagy 5 tizedet a hőm. Úgyhogy keltettem is apit és mondtam neki, hogy mi a szitu. Persze ettől úgy rágörcsöltünk a dologra, hogy bár gyűrtük egy darabig a lepedőt, de abba is hagytuk. Majd hátha ma este. Drukkoljatok!
Mi bár nem veszekedtünk, de megértem, miről írsz. Szurkolok nektek mára. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Laptető!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem a nyárra! Olyan depi jött rám, hogy jobbnak tartottam, ha nem jövök, nehogy Ti is "elkapjátok"!

Igyekeztem visszaolvasni, és mindent megjegyezni, de természetesen most nem túl sok dolog jut az eszembe.

Minden új kismamának nagyon gratulálok! A többieknek pedig kitartást, és - Bikfy szavaival élve - sok hajkócolást!

Remélem nem haragszotok meg, ha ismét csatlakozom hozzátok!

Mné
mné
 
 


Sziasztok!

Mné!
Hogy haragudnánk már meg? Azt hiszed te vagy az első, aki depit kapott? Ne hülyéskedj! Én pl. azt hiszem most is egy kis depi közepén ülök, de már megtanultam kezelni. Nem akarlak elkeseríteni, de ez lehet, többször is rád fog majd törni. Fel a fejjel és kitartás! Mesélj magadról, mi volt az az elkeserítő dolog a nyáron!

Ölellek és nagyon várunk vissza. :wink:

Ja, sok hajkócolást és mielőbbi babásodást kívánok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: