Új privát üzeneted érkezett!

Eta, nyiusztika: ti is jó frissek voltatok :-)

Nyusztika: te mit dolgozol? nem semmi vagy te sem! én azért nagyon nem szeretnék mindennap bejárni, heti egyszer megyek két órát adni, az még jól is esik... de többre nem lennék képes, egyszerüen a fiygelmemmel lenne baj, meg azért nagyon király hogy ha itthon teszekveszek is de azért le-ledőlök egy picit tv-ni, netezni, aztán rohanok tovább :-D de ma pihenek, lustulok :-D de tele vagyok valahogy energiával, semmi bajom maszerencsére. nagyon jól aludtam még a férjem is megjegyezte. Semmi felkelés, semmi wc, semmi agyalás, csak alvás fél hétig:-D
Azért majd várjuk a képeket.

Eta: ha nem a belvárosban akarod tologatni, akkor tényleg fontos a nagyobbacska kerék..... megnéztem a gemmát nekem hasonló a második (végül 3 van már :oops: ) csak szerintem jobb minőségű , erősebbnek tűnik a váz és akerék:a neve haberkorn Variosport. Van mózese, autósülés csatlakoztatható rá, és a sportrésze is nagyon jó. Nagyon könnyű tolni, összecsukni... iszonyatosan könnyű kanyarodni vele, tényleg egy ujjal forgathatod a kocsit :lol: . a feltétek forditva is ráhelyezhetőek, így feléd is nézhet a baba vagy kifelé is nézelődhet. Nekem nagyon bejött, emelgettem is, probaképp hogy feltudom e majd tenni a bkv-ra. Szerintem igen. Teszveszen, vaterán szinte uj állapotban láttam már 30-45000 ftért. szerintem nagyon megéri. Esetleg nézz utána.
Van egy másik futóbabakocsink(első számú, annak is vannak előnyei, szép is jó is na de azt tuti nem tudo egyedül feltenni buszra, szóval a ketteske lett a ledvencem.
Harmadikat(sportbabakocsi) a szomszédunk kidobta a konténer tetejére, nem voltam szégyenlős, úgy le vettem mint a sicc! semmi baja, nagyon szép, könnyű, fektethető....szóval azt feltettűk egyenlőre apadlásra de majd ha szükség lesz rá azt is bevetjük szerintem(még mindig n em értem hogy lehet ilyet csak egyszerüen kidobni :o persze nekik a pénz tényleg nem számit: sofőr, házvezető bébicsősz és biztonságiőr is tartozik a családhoz , de nagyon aranyosak, jóban vagyunk... :-D )

rabbe78
 
 


LÁNYOK!
megérkezett az első táppénz: )
Lehet tippelni mennyit kaptam......
:cry:

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

No, hát vissza kell még zökkennem! :) de igyekszem :)

A teljes berendezkedéstől még nagyon messze vagyunk szerintem. Alapdolgok kipakolva, de sokminden még dobozokban lapul. Doki, védőnő is letiltott a pakolásról, apa meg sokat dolgozik. De majd alakulunk :) Legalább kábel tv meg net van, még a laptopom kell :D Aztán remélem jövő héten lesz idő vásárolni menni, h megvegyük végre a hiányzó cuccokat.

Házassági anyakönyvi kivonat: mi Diósdon házasodtunk, én felmentem az önkori honlapjára, ott kikerestem az anyakönyvvezető elérhetőségét, írtam neki egy e-mailt, h miért lenne szükségem a papírra, leírtam az adatainkat, meg h mikor kötöttünk házasságot stb. Múlt héten meg is érkezett, kiküldték ajánlottan.

Kicsit elveszett vagyok még, mert túl sok a dolog. Marcit lekötni egész nap, berendezkedni, pakolni, suliba is kéne menni (még nem voltam, de kapom a jegyzeteket), gondolkodom a babasarkon is, h mit hogy kéne, a kiságyat egyébként összeraktuk.

most megyek, mert Marci nem marad, később még benézek, és igyekszem felvenni a fonalat.

szisszka
 
 

 
 

Rabbe!
Dokit végül hívtak a fájások miatt? Maradjon csak még bent legalább 6 hétig a te babád is!!!

Eta!
Egy percig se aggódj a hasad miatt. Ha lógni fog, akkor lógni fog. Lényeg az, hogy egy csodás szép gyereked lesz. Majd ha lesz energiád, letornászod. Az sokat tud segíteni!!!

Ancsa!
Hát, nekem a képről nem az jött le, hogy nagyon kéne aggódnod a hasad miatt. Tornával a tied is vissza fog menni, ha nem két hét alatt, akkor majd fél év alatt. Apukáknak pici-pocival is teszeni fogunk, ha ilyen naggyal bejövünk nekik :lol: :lol: :lol:
Te most itthon vagy Mo-on vagy kint vagy. Hol fogsz szülni?

Sziszka!
Remélem, jössz ma, és kapunk táblit (na ez nem követelőzés, csak úgy megnézném, hogy ki hol tart :) )
Az anyakönyvi kivonatról akartam tőled kérdezni. Egy Szt.Imrés kismama azt mondta, hogy neki a szülésznője 30 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonatot mondott. Ez nekem egy kicsit meredek, mert mi van, ha egy hónappal hamarabb beindul a szülés, és nem tudod már megigényelni?! Nem beszélve arról, hogy nekünk Salgótarjánból kell kiváltani. Őrültségnek tartom ezt a 30 napot. Neked milyen infóid vannak erről? A 32 hetes uh-ra te is a kórházba mész?

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


helló csajok!
Rabbe! Ha jóban vagytok a szomszéddal, akkor nem jutott eszébe megkérdezni, hogy nem kell-e a babakocsi? Mit szólt, mikor mondtad, hogy kikukáztad? :) Miért nincs nekem ilyen szomszédom :)
Na, jó, én meg az ismerősökre, rokonokra nem panaszkodom, mert nem kellett venni sok babarucit, konkrétan most teszveszeztem egy kis csomagot.
be is linkelem az eladó oldalát, vagy milyét, mert sztem megéri szétnézni nála.

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=7467301

Még mi is a babakocsi őrületben vagyunk...

eta! Én is olyan komódos megoldást találtam ki, mint te, hogy van egy pelenkázó lap, és azt eszkábáltatom fel a párommal egy fenyő komódra. Nyílt egy fenyő bútor bolt, 20%-al olcsóbban meg tudom venni a komódot, 50 helyett 40 ezerért. És! Fenyőfa! Olyan jó annak az illata :)
A természet most nyugiban van, de megbeszéltük itthon, hogy Jankának eltesszük a dec. 31-i újságot emlékbe, hogy tudja, mit élt át a pocimban a 210-es évben!!!
Milyen volt a triatlon? Mit csináltál konkrétan?

nyusztika! Akkor is, a konyha átalakítás olyan izgi:) No meg a csempe vásárlás! Én anno imádtam. Nekem az a rózsaszín macis vagy majmos hálózsák tetszik. Hol vetted?
Írtad a kubut, hogy mennyi hozzáadott vitamint tartalmaz. Én bevallom, nagyon szeretem az ízét , olyan bébiételes...
:oops: :lol:


Kép
ebba
 
 


Gyancsi!
Hát igen, a félelmeink! Én kérek beöntést, bár a mi kórházunkban nem lenne kötelező. Pontosan ezért! A beöntés nem vészes, és inkább az, mint a ciki! Mondjuk, a borotválkozás nem izgat. Végül is azzal, nem igazán tudok mit kezdeni a kórházban. A „virág” elnevezés nagyon tetszett nekem! :lol:

Lehet, ha megjönnek a fájások, akkor megkérem a párom, hogy mielőtt elindulunk szülni, borotváljon meg. Ha ez elmarad, az sem izgat, mert a szülésznő megborotvál a szülőágyon. (Legalább nő! )

Navi!
Persze, hogy tudja a dokker, hogy mi a jó. Nekem hétfőn lesz eredményem tenyésztésről, kíváncsi leszek, hogy lesz-e valami bibi! Igaz nekem kúpos formában kellett használnom.
A keményedésről még annyit, hogy korábban magnézium citritet ittam, de most elfogyott. Vettem magnerotot, de sajnos az nem ilyen hatékony. Ha mellé beveszek még 1-2 tabletta magne b6-ot, akkor jobb. Egyébként csak este keményedik be a hasam, de akkor majdnem végig úgy is marad. Hétfőn iratok fel ismét citritet.

Rabbe!
Én úgy tudom, hogy csak ott tudják odaadni a házasságit, ahol kötöttétek, mert ott vagytok nyilvántartásban!
Mindenképpen beszélj a babátokkal, hogy maradjon odabent még jó pár hétig! Hallgatni fog rád!

Mikegirl!
Ha nem kapsz beöntést, akkor mindenképpen lesz szülés közben kaksi! Ezt a szülésfelkészítőn mondták. Azt is mondta a szülésznő, hogy már nagyon technikásak ebben az ügyben. És amikor jön a baba feje, azért érezzük, hogy kakilni kell, mert a baba feje, ahogy jön ki, kitágítja a méhcsatornát és a hüvelyt és annak hely kell, amit a végbéltől vesz el. Azt összenyomja, és azért van a kaksis érzet. A doki és a szülésznő ebből az érzetből tudja, hogy a baba feje elindult. Emiatt, az összenyomódás miatt, ha van a végbélben kaksi, biztosan fog ürülni valamennyi. Remélem érthetően mondtam el. Ezt a szülésfelkészítőn részletesen elmondták, nem tudom mennyire tudtam átadni.

Nyuszti!
Nagyon jó kis rucik ezek!
A konyha és a fürdő mindig a legköltségesebb mulatság! De, nagyon szép lesz! A mienket is imádom, és nekünk is 2 éve jó sokba került!

Angie!
Szerintem a Sz. Imrés szülésznő rosszul mondta, mert 300 nappal nem régebbi kell. HA jól tudom, azért van a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat, mert a fogantatást jogilag a szüléstől számított 300 napra számolják. (Már a rómaiaknál is így volt) A magyar tv alapján pedig, ha házasságban élnek, és az még fennállt a 300 napon, akkor elsősorban a férj nevére anyakönyvezik, bármi is történt azóta, akkor is, ha már a 300 napon nem voltak együtt, de nem váltak még el. Remélem értető voltam. (Ez volt a Bocskoréknál is, ezért anyakönyvezték először a babájukat a csaj férjének vezetéknevére.)

rodina74
 
 


Házassági anyakönyvi kivonat:
Én úgy tudom, hogy az ügyfélkapun is meg lehet igényelni, és nem kell személyesen bemenni. Azt már nem tudom, hogy mennyi időn belül küldik ki.

Szissz!
Akkor ezek szerint te már meg is kérted, és nem igaz ez a 30 napnál nem régebbi változat!?

Rodi!
Én is abban reménykedek, hogy a kismama (mivel e-mailben kaptam tőle az infót), lefelejtett egy nullát :D Akkor máris intézhetem a megigénylést. Hurrá!!!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


termeltek csajok :-)

na sietnem kell..... hálózsákok ikeasok, encinek is volt de már csak a nagyobb méretben a cipzárja elromlott, nagyon szerettem....

konyha is izgi lenne, meg izgi is, csak apa nincs itthon, egyedül vagyok, közben meg nem tudom mi mikorra lesz kész, és lassan szülni is kéne... szal ez kicsit túl sok izgalom....

ügyvéd vagyok egyébként

na lépnem kell

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Angie
Sajnos táblát nem tudok tenni addig, amig a laptopom nem jó. Jövőhéten elviszem megcsináltatni a töltőjét, remélem mielőbb kész lesz! Utána lesz minden nap tábli, ígérem! :)
Én szept. 1-jén voltam a 29-30 heti uh-n (én igy kaptam a beutalót).
22-e körül megyek újra kontrollra, a több magzatviz miatt. De nekem a rendelőintézetbe kell mennem.
Én úgy tudom, h 300 napnál nem régebbi ház.anyak.kivonat kell. Mi 2007 októberben házasodtunk, és azt vittem decemberben amikor marci született. Most szept. 1-jén állitották ki, szerintem jónak kell lennie. a 30 nap nekem neccesnek tűnik... szerintem csak rosszul mondták véletlenül. Bár nálunk mindegy, mert apa vette fel az én vezetéknevem :D
Nálunk nagyobb gondot okoz a keresztnév...

szisszka
 
 


valami ilyesmiről beszéltem a multkor :lol:
http://www.nandu.hu/magyar/szules/bellyart/bellyart.htm

rabbe78
 
 


Köszi Szissz!
Felhívtam Salgótarján Anyakönyvvezetőjét, és megadta az e-mail címet, ahol megigényelhetem. Már meg is tettem :lol: :lol: :lol:

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Tegnap dög voltam, ma még inkább....Ati nem aludt tegnap du az oviban, aztán este 3/4 6-kor elnyomta az álom a nappaliban. Nem tudtuk felébreszteni, aminek az lett az eredménye, hogy hajnali 2-re frankón kialudta magát és felkelt. Cirka 2 órás viaskodás után hajlandó volt csöndbe maradni, és közénk bújni, aztán elaludt. 6-kor meg kelés volt.

Még mindig beöntés :D - Szóval én is inkább beöntés párti vagyok/lennék. De amit olvastam, hogy a természet felkészíti az anyukát a szülés előtt, szerintem tök igaz, és írta is valaki a saját sztoriját, ami szintén alátámaztja ezt. . És valóban, szülés előtt én is kb. fél nappal előtte voltam nagydolgozni, magamtól. És igen, nekem is elmondták, hogy ha jön a baba, akkor bizony még a jövő heti adagot is hozza magával adott esetben.....

Nyusztika - 5 kiló? Nem sok az egyáltalán. Én kb a duplájánál tartok. Reggeli után voltam 67, és 58-ról indultam.
Konyha - biztos király lesz. :wink:
Jók a rucik, ügyi voltál :wink:
Pufi pofi - nagggyon helyes :D
Jó, hogy lánykád nem lázasodott be, majd hétvégén biztos rendbe jön. Mennek a gyógypuszik!!!

Eta - Szállítási ktg tuti ilyen sok? Én annó, amikor még jobb volt az árfolyam, sokmindent vettem e-bay-en, nagyon szerettem. Onnan van 4 gyerekülésünk, óriási járókánk, biztonsági rácsunk.
Egyébént szerintem jó ötlet kimenni Bécsbe. Bár most nem túl erős a Forint, és valószínűleg túl nagy különbség nem lesz. De hátha mégis.... :wink:

Nekünk ilyen van (2007-es modell, az újabbak még jobbak):
Kép
Vagyis ez konkrétan én meg Ati vagyunk téli séta előtt. :lol:
Van hozzávaló bundazsákunk is. Nagy méret
kocsi, a gyerkőcnek sokáig kényelmes.
(Hordozóból mi mást vettünk a teszteredmények alapján - Maxi cosi, azóta is minden gyerekülésünk ilyen márkájú, amihez van 3 kerekes, szuper kicsire összecsukható alu vázunk). Mi úgy választottunk annó, hogy masszív, nagy kerekes kocsi legyen, és a sport részre gyúrtunk, mert az a mózeses időszak nagyon-nagyon rövid.

Köszönjük, ovi jól megy. Gyüminap jól sikerült, Ati evett szőlőt és szilvát is. (Ez nagy teljesítmény, mert itthon semmilyen gyümölcsöt nem eszik meg a banánon és az epren kívül :shock: )

Sajna a gázos táppénzt :cry: Nem sikerült valamit intézni? Valami kedvezőbbet? Munkáltatód nem tudott valamit tanácsolni?

Szisszka - kitartás, nem irigyellek a sok meló miatt.

Anyakönyvi kivonat - én úgy tudom, hogy elfogadják a 300 napnál nem régebbit. És már én is megigényeltem. Szerintem kb. egy hét, mire megjön.

Rabbe - az a pocakfestés szerintem horror :oops: A gipsz elmegy, a fotósorozat nagyon jó. Amikor Atit vártuk, apa rólam is csinált művész képeket, most bezzeg....... nincs is rólam kép.

mikegirl
 
 



Kép
dytt
 
 


Sziasztok!

Aki itt a SOTE I-en szül annak nem kell friss házsságit leadni, jó az eredeti régi plusz az anya apa szem ig és lakcímkártya és két nap múlva adják a gyerek(ek) anyakönyvi kivontát.

Ugye nem mondjátok komolyan, hogy ezen szaroztok :D , hogy jönni fog-e a kaki szülés közben vagy nem :shock: ???????????????????? :?: :?: :?: Ki nem tojja le? Egyébként megnyugtatlak benneteket, hogy ha kaptok beöntést, ha nem, jönni fog! :wink: Premier plánban ott voltam a nővérem szülésénél, kapott beöntést, kif@sta a jövö hetet is és jött a gyerekkel együtt a kaka is!!!!!!!!!!!!!!

Borotválás: nyugi, a szülésznő ügyesen elintézi, felesleges balettozni otthon, ez a munkája!

Has: azok a kismamik, akiknek a babájukkal gond van (kb fele, hisz ált. azért fekszik itt előtte és nem az utcáról jön szülni) ide viszakerül a várandós osztályra, mert a babuc az intenzíven van, tehát sok mindenkit láthatok szülés előtt és után. Hát azt kell, hogy mondjam 10ből 6 majdhogynem ugyanolyan hassal bír utána is, gondolom ez alkati kérdés is és az sem mindegy, hogy császár vagy sima szülés. Ha így marad, fel lehet utána venni a terhesnacit, mert úgy is érzékeny lesz a pocak.

Köszönöm a drukkokat, helyzet változatlanul kérdéses. Elsődleges cél a 32. hét, de ahogy elnézem a dokik fejét nem biztos, hogy menni fog, de én hiszek a csodában!

Maccs
vörösmacska
 
 


sziasztok,

húú, lányok. Nem jövök két napot, és mennyit írtatok. :oops: :)

hát csak szétnéztünk az Ikeában, nem vettünk semmit. még ilyen sem volt. :)

dorka: nem, most nem kaptunk képet az uh-n. Vagy jövő héten, vagy a rákövetkezőn akarunk még menni 4D-be. :) már azt várom. :)

gyancsi: szépek vagytok a képeken. :) szép poci. :)

aranyoska: szép nagy poci. :)

macs: továbbra is nagyon drukkolok!!++++++

nyusztika: nagyon cuki babaruhák! :)

sziszka: örülök, hogy újra itt vagy.:) ha lesz időd, gyere és mesélj :)

nálam semmi különös. holnap hazautazunk a szüleimhez. AZtán utána megbeszéltük a férjemmel, többet nem utazunk hosszú útra a baba születéséig. végülis már 30. hétben járunk.
:oops:
jövő hétvégén kell leadnom egy dolgozatot a szakmai gyakorlatomról(vagyis a munkámról), így most azzal foglalkozom. :)
hamarosan hozok majd pocifotót is. :oops:

folyás: nálam is van mindig, most kaptam is kúpot rá, biztos ami biztos. :oops:

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


sziasztok!

ismét csak gyorsban!

nálunk is kipurcantak a fiúk! apa is hazajött ma a munkából előbb, meg Beni is nyügi. picit folyik a nózija, étvágya szinte semmi, de láza nincs! remélem, hogy a Cebionnal hamar visszájára fordíthatjuk a folyamatot!

kakilós témával kapcsolatban tökéletesen egyetértek Vörösmacsekkal, ha van beöntés, ha nincs, mindenképpen fog jönni valami motyó, de ezt senki sem fogja az orrotok alá dörgölni, Ti pedig semmit sem fogtok belőle észrevenni, így no para! van ennél gázosabb szitu is, de ebbe ne is menjünk bele! :)

Macsek, bírom a hozzáállásod, és hidd el, neked van igazad! csak így tovább! Kittikéd kibírja még azt a pár hetecskét!!!

Eta, köszi a privit, írok rá mindenképpen!

bocsánat, de most mennem kell, mert Beni az előbb is ébredezett már, és szeretném még visszaaltatni, ha tudom!

továbbra is "szép" napot! ez az eső... kiakaszt! :S

sophie27
 
 


Sziasztok Csajok!!

Csak egy gyors beköszönésre van időm, a hétvégén tuti nem tudok jönni, ugyanis jön a nővérem az élettársával :D Ma éjfél körül érkeznek és hétfőn mennek vissza....Hozzák Lili baba teszveszezett és vaterázott ruháit, juhuuuu :D Ma akartam jönni hozzátok de Melinda barátnőm lebetegedett az éjszaka, szegény kb 6-szor hányt, így én vigyáztam a kis Noelre amíg ő az orvosnál volt, utána meg itt ragadtak, főztem nekik levest, meg szórakoztattam őket, ahogy egy jó barátnőhöz illik :wink: Így viszont baromira nem haladtam a saját melómmal, szóval most állok neki porszívózni meg felmosni, aztán a boltba, utána meg megágyazok a vendégeknek , stb....

Mindenkinek kellemes hétvégét és elnézést, hogy csak magamról írtam, hétfőn mindenre reagálok :D

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Volt itt szó nemrég a nunci kuki felismeréséről a uh során, talán Navi kapcsán ha jól emlékszem. Annyit szeretnék hozzátenni, hogy a 20 hét tájéka után már nem csak azért mondják, hogy nunis mert nincs vagy nem látszik lifegő fütty, hanem azért mert ábrázolódik a szeméremcsont, csont lévén világít és az bizony a fiúknál nincs. Nálunk is azért tudták tutira mondani, hogy kislány, mert tutira látszik, össztéveszthetetlen. :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok Lányok,

Maccs, nagyon örülök, h Kitti baba keringése nem romlik! A napok pedig csak telnek… Nem lesz semmi baj!!! A csodákban hinni kell, hiszen ott vannak a pocakodban!! Higgy bennük, mi pedig nagyon drukkolunk!
Én is ott szülök, mint Te, szóval nagyon köszönöm az infókat, számomra nagyon hasznosak! Akkor nem kell elmennem az önkormányzatba kikérni a friss igazolást, arról, h házasok vagyunk?! Szuper!

Kaki téma, csak mert én még nem szóltam hozzá, viszont baromi nagy parám volt, így mindenkinek a paráját totál megértem… annak ellenére, h mi nem vagyunk prűdök, a Férjemmel ezt a témát itthon is lazán kezeljük, de azért, h ha őszinte akarok lenni nem voltam túl nyugodt, h nem kaptam beöntést. Viszont nem jött semmi, amin én pl meglepődtem!!! :-) És szerintem a szülésznő is… Most viszont nem fogok ellenkezni ha csövet akarnak dugni a popsimba, csak szépen szülessen meg a mi kicsikénk.

Minden kis – és nagy betegnek gyors gyógyulást kívánok, ez a szutyok idő már csak ilyen. Mi kismamik pedig tartsunk ki, jöv7-en már jobb idő lesz és a jobb idő jó!!!

Velünk 1ébként minden rendben, Boldi két nappal ezelőtt álomszuszit játszott, jól rám is hozta a frászt, de kárpótlásul azóta viszont meg sem áll. Minden kaja után csuklik, gondoltam ez már csak akkor lenne jobb „munkamegosztás”, ha még Ő is hízna helyettem. De sajna nem, bár még nem estem át a ló túloldalára, félek több lesz a vége, mint azt szeretném… :-)

Mindenkinek szép 7végét és sok puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!


Rodina:passz,nem tudok erre válaszolni,férjem intézett mindent.Akkor már 3-an vagyunk akik a Jánosban szülünk.

Tényleg?Valaki tud vmit Vaya-ról?Nagyon eltűnt,remélem jól vannak.

Maccs:továbbra is megy a drukk ezerrel,mindjárt itt a 32.-ik hét és így tovább....

Szisszka:mi is 2007.októberében házasodtunk.A nagy nap 13-ra esett.És nálatok?

Üdv az újaknak!

Ilyen egy kaka időjárást.... :( Hétfőn nagy lelkesen kitaláltam,hogy hétvégén majd kimosom a kis ruhákat.Hát ez nem jött be. :(


Legyetek jók,vigyázzatok Magatokra,Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Még valami.

Szerintem Flórám igencsak érzi,hogy lassan jön számára a 'jó világ'.Nagyon anyás lett.Újabban azt kéri,hogy vegyem az ölembe és tente babáztassam.Csak én,apukánál nem jó.Nagy hassal nagyon élvezem ringatni.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Hello Lányok!

Nektek is elmesélem, micsoda pazar éjszakánk volt ma/tegnap:
Már egész nap furán érztem magam, de semmi komoly, aztán csináltam fincsi avokádókrémet, sok-sok fokhagymával, fűszerrel (nem lett erős amúgy) és jól belaktam, ill. egy kis lecsó, meg előző este tejfölös gomba... szóval nem diétázom :lol:
Estefelé egyre nehezebben vettem levegőt, fájt a - nem is tudtam behatárolni pontosan - gyomrom, tüdőm, bordáim... és egyre rosszabbul lettem, végül fárjem bevitt a kórházba a sürgősségire, mert már fetrengtem. Szegény épp egy 3 napos fesztivál kellős közepén (tegnap volt a 2. nap), persze 3 napos bérlettel, engem cincált a kórházba :( úgy sajnáltam!
Aztán bent először át akartak terelni a szülészetre, de végül látták, h. nem arról van szó, így vettek vért, kaptam fájdalomcsillapítót, nyugtatót, B6-ot, és amíg vártuk a laboreredményt addig két infúziót, mert hogy végül sikerült szétokádni mindent :oops: ill. jött mindenhonann... és kiszáradás miatt kaptam a sókat, nehogy gond legyen. A gyomrom meg továbbra is nagyon fájt, de valszín "csak" egy jó kis gyomorrontást csináltam magamnak és végül hazaengedtek! Most hulla vagyok, de sokkal jobban és remélem, legközelebb csak szülni megyek ne min. 8 hét múlva!!! (kivéve labor és nst)! Lehet kórházfüggőségem van :lol: múlt héten a keményedés, most ez... :? :lol:
Hát ilyen izgi éjszakánk volt :roll:

Macsek, kitartás, örülök, h. ilyen pozitívan állsz mindenhez!
Köszi a kuki-nuni felismerés magyarázatot!!! Én agyaltam rajta, de akkor nem teszem többé, mert kicsi Zorka még megsértődik! :D
Látom, azért jól ki vagy művelve... még olyan dolgokat is megtudsz a kórházban, amit pedig nem akartál volna :roll:
Kaki... hát a tegnapi kórházi jelenésem után, amikor az sem érdekelt, hova hányok... hiába próbáltam a vesetálba... szóval valóban hozzá vannak szokva szegények mindenhez, na de azért egy kis beöntés talán nem árt! :lol:

Szissz, jó, h. jöttél és h. minden rendben van! :wink:
Én majd csak pénteken megyek dokkerhez, de remélem ez a sok megrázkódtatás csak engem viselt meg, kicsilányt nem és fejlődik ügyesen!

Rodi, csini pocid van!!! Szerintem nekem nagyobb - (bocsi) ez megnyugtat! :D
Én is kísérletezem, h. melyik magnéziumos tabi jó, amitől nem keményedek, de nem nincs is hasmars! :roll:
Nem lesz semmi bibi a tenyésztéssel!!!! Drukkkkk! :wink:

Mindenkinek szép 7végét, már amennyire ez a szutyok idő engedi!
És bocsesz, ha nem reagáltam mindenre, de hulla vagyok!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!!!

Navi, örülök, h. jól vagy!!!!!!!!!!

Maccs, szorítunk, és igenis még jó pár hétig bent maradnak a kicsik!!!!!!!!

Szissz, hiányoztál!!!!!!!

Csajok, én meg csütörtökön voltam dokinál...Semmi jó. A külső méhszájam teljesen nyitva van, szigorú fekvésre lettem ítélve.Úgyhogy ennyi, picit elkeseredtem, azt mondta a doki, h. még minimum 4 hétig ki kell bírni.De én tudom, h. ezzel nem lesz gond!!!

Megyek, mindenkinek jó hétvégét!!!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Macs!

Kittikének kitartást kívánok! Nagyon ügyes kis csajszi, nem fog romlani az állapota, és kibírjátok még 6-8 hétig! Tudod, a lányok sokkal erősebbek! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Gyancsi!
Jó tesózást, megértem, hogy most nem fogsz tudni jönni! Majd rakd fel a szerzeményeidet, hogy lássuk milyen szupi dogokat szereztél!

Kinga!
Köszi az infót! Ha jól emlékszem Sziszka táblázatára, hármunk közül én vagyok az utolsó, aki szülni fog a számítások szerint. Aztán, hogy hogyan lesz, majd az élet eldönti! ( Bár legyen a számított sorrend!) Vaya, tényleg régen jelentkezett, na mindjárt átnézek a másikba, hogy ott mikor volt utoljára!
Aranyos lehet Flóra! Biztosan megérzik a gyerekek ezt is. Lehet, hogy most furcsa lesz, amit írtok, de nálunk a macskámmal vagyunk így. Az utolsó 2-3 hétben egyszerűen nem lehet rólam leszakítani. Még a wc-re is úgy követ, mint egy kiskutya. Ahogy leülök, már mászik is rám, és ha más nem, akkor a mancsait rakja a lábamra vagy a kezemre. Bújik, sőt ha teszek veszek, rohan utánam, és erőszakosan nyávog, hogy üljek már le, és foglalkozzam vele! Kis büdös, imádom!

Navi!
Hát, nagyon sajnálom, hogy így elrontottad a gyomrod! Vigyázz jobban magadra! A szerencse, hogy nem más baj volt! Jól összevesztek a kaják a pocidban!
Nem csodálkozom, hogy netek nagyobb a pocitok. Anyu mondta, hogy neki is kicsi volt. Nem baj, ha nem lesz nagy hasam, talán könnyebb lesz ledolgozni is. Az egyik ismerősöm is mondta, hogy neki 6 hónaposan volt ekkora hasa. Egyébként pont tegnap mértem a haskörfogatomat – mert nálunk a védőnő nem méri – és 102 cm volt. Egyébként Kittikénk korának megfelelő súlyú és nagyságú baba!

Dorka!
Sajnálom, hogy nyitva van a külső méhszájad. A fekvést el lehet viselni. Én jó két hétig feküdtem, és végül is eltelt, hidd el neked is el fog! A lényeg, hogy a belső még zárt. Mikor nekem kellett feküdnöm írtam is, hogy a dokinőm mondta, hogy az ő barátnőjének a méhszája, mind a külső, mind a belső teljesen nyitva volt a 25. héttől, még egy kicsit ki is lógott a magzatburok, és a 39. héten szült meg. Persze ő is végig feküdt, de simán időre jött. Szóval tényleg ne izgulj, minden rendben lesz! Egyébként nem éreztél semmit? Lehet, hogy emiatt a hülye időjárás miatt lett az egész!

rodina74
 
 


Na aludtam egy jót, már magamnál vagyok és várom, h. Zuram hazaessen melóból, mert így egyedül szombat du. nem olyan túl jó :?

Rodi, okés-okés, nem fogom összezabálni magam többé :D De azért nagyon ijesztő volt, még ha visszanézve már tudok röhögni is az egészen, ott azért nem voltam vmi humoros :roll:
Nem akartalak ám megbántani, h. nem "olyan" nagy a pocid!!! :oops: A lényeg, h. Kittike akkora, amekkorának lenie kell! És nem is írtam, milyen édes pofikája van!!! :D
Csak eddig nekem is mindenki: hogy nem is olyan nagy.... stb... :? Aztán vmelyik nap találkoztam egy ismerős csávóval, aki kérdezi, h. mennyi van még vissza? Mondom 2 hónap, erre ő, hűűű akkor nagy baba lesz :D Ő volt az első, aki ilyet mondott! :lol: Férfiak...

Vaya, el van tűnve! Remélem, csak nagyon vásárolgat és nincs semmi baj!!!

Dorka, sajnálom a fekvést én is, de próbáld meg kímélni magad!!! Ez a sz@r idő sajna nem segít rajtunk :roll:

Na aludtam egy jót, már magamnál vagyok és várom, h. Zuram hazaessen melóból, mert így egyedül szombat du. nem olyan túl jó :?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Csak egyszer aludtam, nem kétszer ám :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared, sajnálom ezt a rémálmot! (bárcsak álom lett volna :) ) Örülök, hogy jobban vagy! azt már én is észrevettem magamon, hogy vannak bizonyos kaják, amiket most nem tanácsos leküldenem Gergőnek... ilyen pl minden majonézes cucc vagy gomba... Épp múlt héten fetrengtem fél napig egy pár rántott gomba miatt... :shock:

Dorka, ne izgulj, minden rendben lesz! Az még nem nagy gáz, ha csak a külső méhszáj van nyitva. Pihenj, feküdj amennyit csak tudsz és mondogasd csak a babónak, hogy ráér még elindulni!

Kinga, Rodina, nálunk is nagyon érzi Bence, hogy hamarosan itt a kistesó. Eddig nem nagyon hozta szóba, csak szépen reagált valamit arra, ha én megemlítettem Gergőt, de mostanában minden második mondatában ott a kisöcsi. :lol:

Rodi, az én pocim ezek szerint még kisebb a Tiédnél. Két napja mértem meg és 99 cm volt a derékbőségem. Hétfőn megyek uh-ra, kíváncsi vagyok mekkorának saccolják majd Gergőt.

macs,nagyon sokat gondolok Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szuper jól csinálod a dolgokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, köszi, igen jó lett volna ha csak álom, azaz még annak is durva! :twisted:
Akkor a'sszem nem gombázunk mostanában! :wink:
Érdekes, mert nálunk a saját öcsém féltékeny a kisbabánkra! Ő most 14 éves és az a fixa ideája, h. anyum majd jobban fogja szeretni Zorkát, mint őt :shock: Olyan kis buta, szerintem imádni fogja az unokahúgát (ugye az lesz neki? :oops: ezek a rokoni kapcsolatok...), csak eléggé anyás, bár már kamaszodik rendesen!
Remélem, h. minden nagytesó jól fogja fogadni az új jövevényt! :wink:

Szerintem ez a pociméret nagyon szubjektív, ui. a védőnő nekem 90 cm-t mért! Én is csak lestem, de ő a hátul a legvékonyabb részhez teszi (szinte a bordámhoz) és elől pedig köldökhöz... szóval nem a köldök vonalában vízszintesen! Úgy nekem is 95-ös, de mivel semmi zsír nincs ott rajtam, ezért is lehetnek akkora különbségek! Félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom mondani, h. mindegyikőtök husibb, csak ebből is adódhat eltérés! :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi, rajtam sincs zsír és ha jól emlékszem rá, kezet foghatunk hízás téren, én is 5 kg-nál tartok. :D :D :D
Egyébként tök hülyeségnek tartom ezt a pociméregetést, hisz a magasságunk sem egyforma. :P (most nem Rád gondoltam csak Navi, hanem mindnyájunkra :D )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pociméret 120cm :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Navared: vigyázz magadra! örülök, hogy azért rendbejöttél, csak óvatosan a finom hamikkal!!! :-D Én is észrevettem hogy nem mindent viselek el. Én most a paradicsomos dolgokat kerülöm, máramennyire. Különben jön a sav..... de nem kicsit, hanem az egésza torkomban, számban bugyog. Mostanában nekem is volt egy-két gyomorgörcsöm is, sőt én aki csak 2-3 naponta nagyozok, ilyen görcsök kiséretében villámként könnyebbülök meg, ha értitek...hasmas... :-D

Dorka: akkor pihenj, de biztos nem lesz semmi baj, tuti meglesz az a 4 hét, sőt! drukkolok.

Csillagvirág: Szia:-D
Nekem a hét elején 105 cm volt a pocim(deréknál mérve). Én már 13 kg-nál tartok de mindenki azt mondja, hogy nem is látszik rajtam....csak a hasam :-) milyen kis hizelkedők! Pedig a férjem mondja hogy popora és combira is ment :shock: mily kedves férj :lol: De igaz! Mostmár 1-2 hete én is látom. Derekam még van, de az mindig vékony volt attól függetlenül, hogy nem voltam vékony inkább sportos alkatunak nevezném magam :lol:
Az én fiam is mostanában1-2 hete egyretöbbet simizi, puszilgatja a pocimat, ölembe bújik a kis 140 cm-ével 40 kg-jával.... De legalább a héten már egyedül ment aludni és nem várta el hogy felmásszak a galériágyára :-D Hiába ilyen nagy fiu, elég bújós, szeretetre éhes legényke :-D szerencsére, mert én is imádom ölelgetni, puszilgatni. persze mikor ő nem akarja én meg igen, akkor mindig mondom neki hogy nem is baj hogy lesz Patrik mert amig ő nem nő meg hagyja magát :-D Ezen mindig jókat nevet :-D

rabbe78
 
 


Szia Vörösmacs!

megy a drukk!! ;-) hát gondoltuk hogy te kenterbevágsz mindenkit pocmérettel :-D dehát kell a hely a kiscicáknak :-D Növeszd csak szép nagyra!
Egyébként hogyhogy mostanában tudsz nekünk írni? van bent laptop? Gyere csak amilyen gyakran tudsz, mert nagyon szurkolunk nektek!!! :-)
Feküdnöd kell? és hogy vagy ugy egyébként? Közérzeted?

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Apa 2. lett ma!!! :D :D :D :D
Hát a múltkori nagy hegymenet meg az azt követő megfázás és nem edzés nagyon meglátszott szegénykémen, és fél időtől csak szenvedett meg küzdött önmagával. Így kb. 5 km-rel ment kevesebbet mint reméltük, de az ezüsthöz így is elég volt, ennek nagyon örülünk :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem, olvasgattalak titeket, de egyszerűen nem jutottam íráshoz. Ahogy Navi írta, be kellett indulnunk a vásárlással, mert jövő héten kezdődik a tanfolyam, amire megyek és mellette még dolgozgatok is. Takarítással nem állunk még sehogy, úgyhogy nem lesz sok időm, de azért igyekszem jönni.

Nálunk egyébként minden rendben, én jól bírom még energiával is. Tegnap ünnepeltük anyós szülinapját, jó volt, csak itt ha keveset eszel, akkor is három napig beteg vagy. Tegnap a kajáktól kb kétszer akkorára nőtt a hasam, mint egyébként, olyan rosszul éreztem magam. Úgyhogy lehet hogy már nem fogok a szülésig anyósékhoz jönni, nem akarok óriásbálna lenni.

Láttam írtatok a magnéziumról, nekem a dokim a folyékonyat ajánlotta (Magnesolv), mivel az jobban felszívódik. Igaz az elején ment a hasam tőle, de aztán nagyon bevált, minimális keményedéseim vannak, ami ilyenkor természetes. Haskeményedésre a kalcium is jó a dokim szerint. bár én abból csak egyet egyet veszek be néha. Vasam kicsit kevés volt a legutóbbi vérvizsgálat szerint, így elvileg azt is kéne szedni (vagyis azt mondta a doki lehet szedni) de attól meg nem tudok nagyvécézni, úgyhogy abból sem szedek minden nap, csak nem gáz.

Macs, Dorka kitartást nektek, hiszem, hogy nem lesz semmi gond!

Navi sajnálom a rosszullétet, vigyázz a kajákkal, ezek szerint nagyon érzékeny a pocid.

Bocsánat ha csak ritkán jövök, de elég sok minden összejött mostanság. tesómék albérletbe költöznek anyukáméktól, így biztosan nekik is kell majd segíteni. de igyekszem nem eltűnni!

Kép
vayacon
 
 


sziasztok lányok!

tegnap estére én is kidőltem... még Beni az, aki a legjobban bírja közülünk ezt a valamit! :S

nekem non-stop folyik az orrom, fáj a fülem egy picit, meg a torkom is kapargat! szóval elvagyunk! apának csak délutánra rosszabb, de neki nincs orrfolyása, és torokfájása sem, nem tudom, hogy mi lehet, de megőrülök, mert a papírzsepis cégek belőlem élnek, az elmúlt 1 hónapban, ha 1000 db zsepit nem használtam el, akkor semennyit! :S

Macs, jó, hogy tudsz jönni, Kittikének továbbra is mennek a drukkok, és tényleg szuper, hogy így állsz hozzá!!!

Dorka, nagyon vigyázz magatokra, pihenj, vagyis szigorúan feküdj csak, mert most az a legfontosabb, hogy a baba bent maradjon még jó pár hétig, szóval tényleg erre koncentrálj! valahol viszont tökre jó, hogy most alakult így, nem a 2. gyereknél, mert akkor nem is tudom, hogy mit lehet tenni... :( főleg, ha az embernek nincs úgy segítsége! :(

de a lényeg, hogy, ha betartod az orvos utasítását, akkor biztosan minden okés lesz!!!! neked is mennek a ++++++-ok

Navi, Te is óvatosan. többet tényleg ne kelljen bemenni a kórházba, majd, csak, ha már jön a baba!!! ;) nem semmi lehetett ez a gyomorrontás! még jó, hogy másnapra elmúlt! :)

Eclipse, gratula Apinak a tegnapi teljesítményéhez!!! nem semmi az embered! ;)

velünk amúgy semmi különös nincs, ezen kívül, hogy szenvedünk! sehova nem mentünk szinte a 7végén, csak, ahova muszáj volt... pl. vásárolni a Tescoba, de azt is hamar lerendeztük! tegnap főztem, szóval ma nem kell!

délután mentünk volna rokonokhoz, de így nem merem bevállalni, én sem örülnék, ha valaki ilyen kórsággal jönne hozzánk, szóval azt hiszem, hogy lassan le is mondom! :S

holnap megyek a háziorvoshoz, mert a betegállományomat el kell indítani, aztán csütörtökön doki, uh, de addigra már biztosan jól leszek!!! (ugye?)

bocs, hogy most másra nem reagálok, de eléggé ramatyul vagyok! megyek is! sziasztok!

sophie27
 
 


Vaya, csak egy nagyon gyors kérdés.... Én is vettem Magnosolvot és nekem is csinált faxa kis hasmenést! Te mennyit iszol? Egyet v. kettőt?
Köszike és nagyon örülök, h. minden rendben van veletek!!! Néha azért gyere, mert izgulok ám érted is!!! :wink:

Most csak ennyi voltam, mert megyünk el itthonról, először anyumékhoz Agárdra, aztán húgom albérletét nézzük meg Pesten!

Holnap mindenkinek válaszolok! Nme menekültök! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


NEM :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi!
Jaj, dehogy bántottál meg! Pont én is azt írtam, hogy más is ezt mondja! De én nem bánom, hogy nem vagyok olyan nagy hasú, így könnyebb!

Igen, a BMC-s topikba is jó régen írt Vaya! Én is néztem! Reméljük nincs baj!

Én egyébként a tojásrántottát nem bírom. Egyszer ettem, és utána nagyon rosszul éreztem magam, a páromnak meg semmi baja nem lett tőle. Azóta nem is kívánom!

Navi, én ismerlek téged, szóval én biztosan husibb vagyok nálad! Te nagyon kis vékonyka voltál, rajtad egy grammnyi felesleg sem volt! Szóval nem is csodálkozom, hogy ennyire mást mérnek! Élőben is biztos nagyon csinos kismami vagy! :lol:

Én még csak 4 kg-nál járok hízásban, de már írtam korábban is, hogy rajtam volt kb 3-4 kg felesleg. Szóval, ha azt beleszámolom, akkor 7-8 kg-nál járok! De, ha 15 kg-nál járnék azt sem bánnám, a lényeg, hogy Kittike a pocakban van! A többi meg majd lemegy utána, valahogy! :lol:

Csillag!
Most, hogy írtad megmértem a derékbőségemet. Nekem az 98 cm. Én ott mértem a 102-t ahol a legvastagabb vagyok! Szóval nekünk kb. egyforma pocink van! :lol:
Bencus is látja az egyre növekvő pocidat, és biztos egyre jobban tudatosul benne a kistesó. Biztos nagyon fogja szeretgetni Gergőt!

Macs!
Hát, azon nem is csodálkozom, hogy neked 120 a pocakméreted! Két kis emberke lakik benne! Nagyon szurkolok értetek minden nap!

Rabbe!
Nagyon aranyos lehet a nagy fiad!

Eclipse!
Nagy gratula apának! Nagyon ügyi volt!

Vaya!
Jaj, de jó, hogy jelentkeztél! Elhiszem, hogy sok dolgod van! A lényeg, hogy minden rendben veletek! Azért néha adj életjelet magadról, hogy ne izguljunk!

rodina74
 
 


hasméretre visszatérve... nekem 118 körül van, és csak egy baba van, de eleve is kövér voltam! :) szóval szerintem is tök mindegy, hogy ki mit mér, az a lényeg, hogy a pici jól legyen a pocakban, meg aztán kint is! :)

sophie27
 
 


Csajok, zugolvasója vagyok az októberi topiknak és ma megszületik az első babájuk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nava én elég összevissza szedem ezt a Magnesolvot napi 1-gyel kezdtem, aztán mikor rámjött a hasmars, feleket ittam. volt hogy egy-két napot kihagytam de akkor rögtön jött a lábikragörcs. mikor meg többet keményedtem akkor 2-t is megittam. Próbáld meg levenni az adagot és hozzászoktatni a szervezeted. Utána szerintem simán mehet a napi 1-2.

Kép
vayacon
 
 


Csillag, háááát, azért ez nem hangzik olyan jól! hánydik hétre születik? bár, ha nagyon okt. eleji a kismami, akkor talán nem is olyan vészes! :)

csak hirtelen olvasva tűnik annak!

sophie27
 
 


csillagvirág: juj de izgi!!!! szerintem ha nálunk is beindulnk majd, akkor már nagyon gyorsan elfog röpülni az idő, izgulhatunk majd egymásért ;-)
Ha jól emlékszem Aranyoska volt aki okteberre van kiirva csak mégis nálunk(is) van? Szóval hamarosan mi is izgulhatunk... :-D

Csajok: ti mindannyian szeditek a vasat? nekem az utolsó vizsgálatkor azt mondta a dokim, hogy szedjem mert 6 hét kell mire hat. (véreredményemmel semmi gond nem volt, csak megelőzésképpen irta fel) viszont mostanában 1-2 hete állandóan elfelejtem bevenni így jó ha 4-5 naponta egyet bekapok... Ti hogy álltok ezzel? nem is annyira feledékenység, mint inkább nemakaromszétrágni inger. Egyszerűen utálom, olyan nehezen nyelem le, pedig nincs is rossz ize, csak utána beleragad a fogamba, sárga lesza nyelvem.... kicsit flugos vagyok, nemde? :-D

Eclipse: gratula a férjecskédnek. nem smemi milyen teljesitményre képes!!! :shock:
Jövőhéten bevihetném neked avárosba a rucikat. neked nem lenne jó a piros metró vonala valahol? Blaha? astória? nincs bérletem és minél olcsóbba szeretném a bkv-t meguszni :lol:

Ma szépen sütött a napocska :D mégsincs kedvem semmihez. itthon punnyadunk :cry: a férjem sorba nézi a dvd-ket én játszottam a fiammal, ő most elment a barátjához, mostmeg unatkozom. lassan telik a nap....

rabbe78
 
 


Most olvastam, hogy megszületett az októberiek topkijából a a baba. 37+2 napos volt a csaj és nagyon szép méretekkel született meg a kisfiuk, majdnem 3,5 kg és 53 cm! Innét is gratulálok Nekik!

Rabbe, én nem szedek vasat... a dokim azt mondta, hogy totál jó volt a vérképem, ezért nem kell. A köv. vérvétel majd a 34. héten lesz, utána szerintem ha mondja, ha nem szedni fogom.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


VÉGRE EGY LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! Elrakom magamnak holnapra!!!! Délelőtt uh-ra megyek, délután pedig dokkerhoz...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rabbe,
de, tökéletes lenne és előre is köszönöm szépen! De csak fél 6 körül bármelyik nap, mert még dolgozom :evil: :evil: :evil: :evil:
Egyébként én is október 23-ra vagyok kiírva, Aranyoska után én vok a 2. a sorban, de mindketten ide írunk :) :) :)

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Nagyon szép baba lett Noel! (Az októberi topik első babája!)
Gratulálok hozzá! Nagyon sok boldogságot kívánok nekik!

Csillag!
Szurkolok a holnapi uhuhoz és a dokihoz! Én is holnap megyek dokihoz! Reméljük mindkettőnknél minden rendben lesz! :lol:

Sophie!
Én is átolvastam, és ha jól emlékszem 37+1 napra született! Már van fent kép, és nagyon szép baba!

Rabbe!
Igen, egy jó hónap és már nálunk is elindulhat a babaeső! Fú, nagyon izgi lesz!
Én egy időben leálltam a vassal. Nem direkt, hanem elfelejtettem bevenni. Sajnos pár értékem csökkent, határon belül volt, de így is kicsit leszúrtak, hogy ez nem jó. A védőnő valahogy úgy mondta, hogy most van a legnagyobb szüksége rá, mert most fejlődik leggyorsabban, és ha nem szedek pluszt, tőlem veszi el. Akár még koraszülést is okozhat, gaz extrém esetben!

Én ma délután szétválogattam a babruhákat mosás szempontjából. Melyiket milyen fokon kell mosni, és színesek vagy fehérek (világosak). Jól el voltam vele.

rodina74
 
 


Rodi, én is drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen holnap az orvosnál! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, Rodi, holnapra mennek a drukkok a dokihoz, illetve uh-hoz!

vasat nekem is mondta, de a 2x1 helyett csak 1 tabit szedek, mert én is utálom szétrágni, és amúgy is határon belül volt még az értékem, de nekem is ezt mondta a dokibácsi, hogy 6 hét, mire elkezd hatni, szóval nem árt!

ha viszont a maltofer fol-t szeded, azt olvastam, hogy lehet szétrágás nélkül is, én néha úgy veszem be, illetve mostanában mindig az első fogaimmal rágom el :D mert így nem ragad a fogam közé...

mindjárt meglesem az októberi babucit!

mondjuk az én véleményem az, hogy a vége a legrosszabb az egész várandósságnak, főleg, ha elkezdenek jönni a babók, az ember mindig a sajátját várja, és az csak nem akar jönni... tapasztalat :roll: :oops: hiába van még x hét hátra, akkor is már alig győzi kivárni az ember!

jó éjt mindenkinek, legyetek jók! holnap 2re kell mennem a dokinéninkhez, remélem, hogy nem találja ki, hogy ez a kórság valami betegség, bár jó lenne valamivel enyhíteni a tüneteket!

sophie27
 
 


Sziasztok Lányok!
Gyorsan eltelt a hétvége. Igaz, apával jó sokat veszekedbem. Már magam előtt is szégyeltem magam, de tiszta hisztis voltam/vagyok. Olyan nehezen tudom éjszaka kipihenni magam, legtöbbször nem is sikerül, mert a két mellem közötti részen állandóan elzsibbad, akármelyik oldalamon fekszem, és reggelre a gerinc menti hátizmaim is borzasztóan fájnak. Emiatt is ingerült vagyok, na meg az, hogy hihetetlenül kicsi lett a teherbírásom, amitől igencsak el vagyok szokva. Nagyon utálom magamat ilyenkor, főleg, hogy totál elvesztem az önkontrollomat. Drága kicsi fiam egy tündér volt a hétvégén, mintha érezné, hogy az anyjának most nyugira van szüksége.
Ja, és ma vele csináltattam, az én 3 évesemmel egy sorozatképet a pocakomról, mivel apa mindig tevékenykedik itthon, és nem akarom megzavarni, máskor meg elfelejtem megkérni, és már ideje volt megörökíteni a 30 hetes méretet is.
Meg is mutatom, hogy milyen ügyes az én kicsi fiacskám, és milyen jó képeket csinált. A teljesalakosakat csinálta ő, a pocisat pedig én a tükörben.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: