Szép estét mindenkinek!!
Szerintem kár "mentegetőznünk" h már megint nem írtunk a topicba, hisz mindenki el van havazva!
Akinek gyermeke van, azért mert bölcsi, ovi, iskolakezdés van, akinek még nincs, csak pocakban az meg a csöppséggel és egyéb vizsgálatokkal van elfoglalva. Szerintem ezek természetes dolgok.
Talán én is kezdhetném minden levelem úgy, h bocsi h már megint nem írtam.....
De hát a fáradtság és néha a kedvtelenség sem visz rá az írásra.
Szóval megértem, h ti is így kezditek a leveleiteket, főleg azok akiket tényleg kb 1hétig nem látni itt.
De megértem.
Nos tünetekkel kapcsolatban, nem tudom ti h vagytok vele, de nekem iszonyatosan fáj a csípőm és naon hamar elfárad. Valószínűleg tágulnak a szallagok, és emiatt olyan fájdalmak gyötörnek, h ágynak esem és csak fekszem fél órán át mert nem bírok lábra állni. Tisztára mintha becsípődött volna valami, bár erről szó nincs.
Ja a másik tünet FARKASÉHES VAGYOOOOOKKK!!!!!!!
Megkívánok egy csomó mindent, ha eszem 1 óra múlva hányingerem van, de ha meg nem eszem akkor meg veszem érte.
Veletek előfordul ilyesmi? Lilivel semmi ilyesmi nem volt, se hátfájás sem éhség sem kívánósság. Gyakorlatilag a napi 5 étkezés helyett én 8szor is eszem!
Azért persze próbálok gyümit, salátát, joghurtot enni ilyesmiket, h azért ne csússzon fel sok kg!
Ani!
Gratula a kis nunishoz!!! És szuper h kismama tornára jársz, valószínű nekem is kéne hamarosan mert írtóra fáj a hátam.
Reni!
Ez azért durva h 20hét után jut eszükbe h van magyar doki, no meg az h fejetlenül uh előtt hívtak be potyára!!!
Tecca!!
Csuda szupi kép a babóról, és látni a kis "gyöngysorát" is - a kis gerincét.
Mannogab!!
Igen az Elevittől ment a hasam, hál istennek ma már csak napi 1van de arra azt mondják normális, mindegy h a napi széklet híg vagy sem. Hát passz......
Én az Elevit helyett homeos bogyót szedek, talán ismered a Forever Livingnek a termékje, Kids vitamin- minden olyan vitamin megtalálható benne mint ami az Elevitben van, és még van olyan ami magasabb arányban is. Aztán Natur Mint- csonterősítő kapszula, Omega 3 halolaj, és Aloe Gél.
Ha nem ismerném ezeket a termékeket tuti h a Hipp Natalt használnám mert arról is csupa jót mondanak.
Holnap anyós program lesz, meg ismét festés a nagyim házában, remélem most már a 2.réteg betakarja azt a szörnyűséget.
Na kajálom tovább a szőlőt, jó éjt nektek!!!