Jura
De jó lehetett ikreket nézni Uh-n!
Zsuzsci
Örülök, hoyg jelentkeztél, már aggódtam
De jó hogy tudod a tüszőid állapotát
Én is nagyon szeretném tudni
Kár hogy nem látszik ha a tükör elé állok
Szerintem mi is jól tennénk, ha kézenfognánk egymást, és húznánk fel a táblázatba magunkat, és ott is maradnánk
Bár a táblázatban való feljebb lépést azt hiszem nem így kellene értelmeznünk, mert ha feljebb megyünk az csak úgy lehet ha valaki leesik fentről, ezt meg nem szeretnénk
Szóval csak növekedjenek a ciklusnapok és mindenki maradjon a helyén, és inkább a zebrák meg babák jöjjenek minél lejjebb szépen felöltve a táblázatot
Vanda, Gyöngyi
Nagyon vigyázzatok magatokra! Ez a szív dolog nem tréfa még ha csak enyhe is, a mi kismamáinknak extrán kell figyelniük magukra
Stella
Igen, csöndben voltam kicsit, összejön a meló így hónap végére nekem
Meg aztán el is vagyok szontyolodva egy kicsit. Egyik budapesti kolleganőm ma mondta nekem a telefonba, hogy ő bizony már 4 hónapos, küldött UH képet is a babájáról. Amúgy gyönyörű és hatalmas, annyira, hogy az eredetileg május eleji szülést módosították valamikor áprilisra, 2-3 héttel korábbra
Szóval jó volt látni a képet, de elgondolkodtam rajta. Ők is akartak már, szeptemberben volt az esküvőjük, és még bőven azelőtt összejött. Ha nekünk most nem jön össze, amikor tényleg próbáltunk odafigyelni és 2 naponta akciózni, akkor bennem összeomlik a világ, az biztos! Már most is bőgök, hogy erre gondolok, nem is látom a billentyűzetet.......
AZ tény, hogy első 2 hónapban nem figyeltünk a projectre, harmadikban már jobban, most meg még jobban,most úgy érzem, ami tőlünk telik azt megtettük. És most várni kell 2-3 hetet, hoyg megtudjuk sikerült-e. Na és amikor napközben jön az sms a Szerelmemtől, hogy "borzasztóan imádlak és ugye szülsz nekem törpét?" akkor nagyon boldog vagyok hogy ő is enynire akarja, és félek, hogy mi lesz ha megint azt kell neki mondanom, hogy MEGJÖTT!
Én most éltem át azt először, hogy kolleganőm mondja, hogy nekik összejött, de nem gondoltam, hoyg ez ilyen pocsék érzes belül. És az milyen pocsék lesz, ha a pécsi kollegám akinek szintén szeptemberben volt az esküvője és előbb összejön nekik
Szóval csak elgondolkodtam, talán nem kellett volna.......
Babus
Ha a kormány nem csak szóban kérné a párokat hogy tervezzenek családot és vállaljanak babát, hanem fizetné a nyaralást is ami alatt jobb lehet az esély a babaásodásra, akkor én már 3-szor körbejártam volna a Földet
Tündi