Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi Etna!
Boraxom van itthon.
Közben hőemelkedése is volt.A fehér el is tűnt az ajkairól, gondolom lerágta, de a vörös foltok ott maradtak a helyén.Olyan mintha hólyagok lettek volna és kifakadtak.
Kifertőtlenítettem mindent alaposan.Holnap felhívom a dokit mindenképpen mert csak 10én megyünk, addig nem akarok várni.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Laar, szívem, nekem ez aftának tűnik... Amit Etna írt, az erre is igaz, fertőz, fájdalmas. A doki biztos mond valami okosat. Jobbulást a kicsidnek...

Lányok, holnap megyünk nyaralni... nem leszek egy pár napig. Remélem minden jó lesz, szép idő, napsütés... :-)

Vigyázzatok magatokra és a kicsikre... :-)

Csókolok mindenkit: Nofi

nofertiri

sziasztok lanyok!
bocsanat hogy igy eltüntem csak apaval ugy hirtelen leleptünk a szülinapomon romantikazni ,ünnepeleni....egyszerüen boldogok akartunk lenni ezutan az öröhir utan! es csak csütörtökön jöttünk haza ,mert voltam orvosnal!
azota meg nyomom a melot folyamatosan,ezert nem jöttem nagyon nagy a hajtas!
de jol birom!
mindenkinek köszönöm lanyok a priviben az szep üziket a szülinapomra!nagyon jol esett ,aranyosak vagytok!
szoval a kicsi kincsem 7-mm es a nagysagabol adodoan 6-7 hetes a terhesseg!
minden renben jo helyen van a draga a hasamon nagyon latni,de azert szerintem mert ugye 48-kg vagyok meg mindig! na meg a cicim mint ket lufi:) akkorak hogy nem fernek bele mar a melltartoba!
na jol van most rohannom kell!
mostmar igerem leszek,es jövök ,olvasok es irok mindenkinek csak meg nem vagyok kepbe!
sziasztok lanyok!
puszika mindenkinek!
Angyalkam neked meg nem graulaltam,ne haragudj,kivanok nektek egeszseget es boldog eletet Mateval!
es utolag Boldog Születesnapot a hercegnömnek:)
puszi lanyok!
suzi2

sziasztok csajok!

suzykám!
szívből gratulálok nektek, nagyon jól tettétek, hogy kicsit megszöktetek, ez akkora esemény, hogy tényleg meg kellett ünnepelni. ennél szebb szülinapi ajándékot nem is kaphattál volna. tessék nagyon vigyázni magatokra, legalább a 12. hétig óvatosan. várjuk a fejleményeket, minden érdekel minket! hányinger, kajálás, álmosság, stb.

angyal!
kozmetikus suli, az nagyon baró. két kis törpe mellett, anyukám neked aztán van energiád. de hát majdnem fele annyi idős vagy, mint én ez természetes :D nagyon jó tanulni, de én azért nem vágok bele, mert nekem boti mellett sajnos még meghalni sincs energiám, nemhogy tanulni. mivel szeretek mindenbe mindent beleadni, ezért úgy gondolom, hogy negyed szusszal nem fogok bele semmibe.

laar!
jobban van már mira? mit mondott a doki? enni tud, nem fáj neki?

timi, arte, szilvi, grácus, vasi, petra olyan rég írtatok, minden rendben veletetk?

daniella!
néztem iwiwen a képeket, tündéri a kiscsaj, most nagyon sokat változott. olyan nagylányos már. a kis vékony karján a karúszó, behaltam rajta, nagyon édes. látom ő is szorgos kislány. boti a porszívóért van meghalva és persze a felmosóért. kár ,hogy eddig csak rózsaszín takarító szettet láttam a játékboltokban, már rég kapott volna sajátot. te naponta hányszor mosod fel a járólapot? nálam ez a sötétbarna-bézs elosztás nagy szívás. már egy vízcsepp is meglátszik rajta, de nem izgat, még mindig baromira tetszik.

nofi és luca!
kívánok nektek nagyon szép időt, jó pihenést és teljes feltöltődést, hogy bírjátok a megpróbáltatásokat, amik itthon várnak rátok majd utána :)

nálunk most rohamos beszédfejlődés van, naponta két-három új szó van megtanulásban. ma a cigi (papa tanítása) hapci volt a soros. nagyon aranyosan mondja. már elő tud adni egy történetet, be kell rajta halni. pl kiscicát elütötte az autó, ezt minden nap el kell neki mesélni, hogy nem fogta az anyukája kezét és ezért ütötte el az autó ( a fél cicát nagyon jó minden nap megnézni, gusztusos) boti így meséli: nyau (sírós arc) a..a (anyuka) autó, bum. kb így tudok én is beszélni németül :D
én pénteken megyek endokrinológushoz, már nagyon várom, hátha tud mondani valami okosat.

kiru!
remélem a viharkárok már rendeződtek nálatok. műköröm nagyon jó dolog, kell kb egy hónap, hogy megszokja az ember. én se gombolni, se semmit nem tudtam vele. legjobb a wc papír használat (már bocsánat) :D

na megyek lányok, mert most megint előjött a régi énem, ha csak tehetem, megnézek egy filmet, úgyis le vagyok maradva, moziba már nem is emlékszem mikor voltam. de mostanában nagyon jókat láttam, igaz közben vasalok, port törlök vagy valami teendőm mindig van, de kell egy kis kikapcsolódás, mert esténként kisvakond és elmo világa megy. nem unom nagyon, áááááááááá. boti egymás után 3x-4x képes végignézni a dvd-t. hogy nem unja? :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj a filmajánlásomat nem írtam le, ha tehetitek nézzétek meg, ezek nekem bejöttek.
vesztesek bosszúja, toy story 3, csúf igazság, két kopper, tolvajok hercegnője. shrek a vége.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Holnap megyünk dokihoz, de ma beszéltem a szomszéd csajszival és ő azt mondta, h azért ilyen a szája mert kirágja...lehet benne vmi igazság, mert az afta és a szájpenész is belül a szájában szokott lenni, nem csak az ajkán...de mindenképp holnap beugrunk dokihoz.

most lépek, puszka

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!
voltunk dokinál, bár reggel nem volt már fehér a csajszi ajka, de gondoltam elviszem, mert nekem nem nagyon engedte megnézni, hátha a doki hatékonyabb lesz...és ő talált is, a fogsora előtt még fehér volt neki..uh kaptunk lila ecsetelőt, de bekenés előtt gézlappal le kellett szednem ezt a fehéret róla...Nagyon nehezen sikerült leszednem és bekennem, apa kicsit lefogta, de nagyon sírt szegényem, biztos fájhatott is neki, h az egész szája lila szegényemnek, ahogy aludt és a cumi a szájában volt még kivül is lila lett kicsit...azt olvastam a citromos víz is jó rá, uh azt is itatgatom vele.

Ma van az évfordulónk uh csak bekukkantottam, gyerkőcöt elvitték a nagyszülők, uh apával kicsit kettesben vunk, azt hiszem a nap hátralévő részét ágyban, párnák közt töltjük, majd kicsit később elmegyünk az étterembe vacsizni:)

Mindenkinek szép napot, puszka

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Hellóka Mindenkinek!

A biztosító 72ezret ad :) ez egész jó, talán fedezi a dolgokat, de mondták ha valamiért többet kell fizetnünk mint amit felírtak, vigyük be a számlát és kifizetik a különbözetet.

Holnap irány Pécs! Szombaton nősül az egyik barátunk, végre kikapcsolódunk. Úgy berugok mint a csacsi! Aztán csak összehozunk egy kiscsacsit :) pont mostanság van peteérésem. Megmondom őszintén nem figyelgetem, csak a napok száma alapján gondolom h akkor jó lesz :) ha meg nem akkor így jártunk. Nem számít.

Laar gondolom jól érzetétek egymást!

Suzi te meg vigyázz ám magatokra! Semmi rosszat nem akarok hallani felőled! Vajon ki lesz a párod itt a fórumon akivel együtt leszel babás?

Etna nézd meg az Eredet című filmet. Nekem nagyon bejött.

Most lépek mert mindjárt itthon azUram!

Pusszantás

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Olyan rossz, hogy mindig lemaradok, dehat ugy latszik ez nehany evig meg igy lesz:) Orulok, hogy mindneki jol van.

Suzy, Isten eltesse manocskadat nagy baba mar, egesz jol lehetett latni akkor. Az elso uh mindig a legklasszabb, fantasztikus h ebbol fejlodik ki.
Huuu mennem kell, ezer bocs

Kép
Kép
a.angyal88

hali csajok!

laar!
gratula az évfordulóhoz, de jó nektek, ágyban egész nap :roll: én ezt 20 hónapja nem tudom megtenni. akkor most mi baja van mirának?

arte!!
jó szórakozást! megnézem, már letöltöttem. grat a biztosítóhoz!

suzy!
mi újság? várjuk a híreket!

angyal!
nagyon szép vagy a kersztelős képekent!

lányok, holnap megyek endokrinológiára, drukkojatok ,hogy tudjanak segíteni., majd írok ,hogy mi volt!

csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok!

Jöttem egy kis bekukkra, holnap indulunk nyaralni Olaszba (Jesolo-ba) 1 hétre. Remélem, Alexa jól bírja majd az utat!

Etna: Az Eredet c. film tényleg nagyon jó, amit Arte is írt, nézd meg, ha teheted! Én meg most az olvasásra vagyok rákattanva, amióta Alexa megszületett, most nyáron tudtam először könyvet olvasni és nem csak szennylapokat :lol: és azóta falom a könyveket. Délután, amikor laszik, igyekszem mindig olvasni, ennyi pihi nekem is jár! :D Most Szabó Magdától olvasom az Abigélt.
Köszi a bókokat az iwiw-es képekre! Igen, a porszívó az nagy kedvenc most nála! Ami még menő, hogy folyton belelép a mi cipőinkbe, papucsainkba és azokban császkál a lakásban! :D Néhány hete tud adni igazi, cuppanós puszit és osztogatja is nekünk, imádom érte!
Ügyes Boti, hogy már ennyi szót mondd! Alexának ma az új szava: fúj! :D engem utánozott, miután megláttam egy nagy pókot a lakásban és felsikoltottam. :D
A járólap tényleg kényes, főleg a konyhában a világos. Szinte minden nap végig porszívózom és át is törlöm. De szeretem, mert tetszik, nem bosszankodom miatta. :)
Drukk, hogy a doki jókat mondjon neked!!!

Laar: Remélem, Mírának elmúlnak a pöttyei. Először én is aftára gyanakodtam, nekem az sokszor volt és nagyon kellemetlen tud lenni. :( Jobban van már, múlik neki?

Suzim: Örülök, hogy pihentetek egy jót Apával és hogy a babókáddal is minden rendben van! Meddig akarsz dolgozni? Vigyázz azért magadra és pihenjél is! Anyukád hogy van? Mit szólt a jó hírhez?

Csajok, most búcsúzom, már nagyon álmos vagyok, mindenkit puszilok, azokat is, akiknek most nem írtam.

Kép

Kép
daniellla

Laar: Még annyit akartam, hogy nekünk meg 25-én volt a 3. házassági évfordulónk. Elmentünk Apával vacsizni egy jót kettesben, szüleim voltak Alexával és most először anyum is fektette le este. De minden rendben volt. Ti elmentetek végülis vacsizni?

Nofikám: Remélem, jól telt a nyaralásotok! Hozol képeket?

Na most már tényleg lépek, sziasztok!

Kép

Kép
daniellla

Etna mit mondtak a dokinál???

Kép
Kép
arte

Helló Lányok!!

Tudom, rég jelentkeztem, de annyira összejöttek a dolgaim, és pörögnek a napok!No meg nem is voltunk itthon. Anyunál voltunk, egy jó hetet, aztán tesómnál Szombathelyen csodáltuk a Savaria Karnevált.

Vilcsi a héten megkapta a 15 hós oltást, nem tudom, hogy emiatt is, plussz talán az időjárás, de borzasztóan nyűgös. És anyás, kivagyok, sokszor lépni nem bírok tőle. Apa meg estig dolgozik, keveset vagyunk együtt. A játszótéren sokat vagyunk. Hívtam az egyik bölcsit, ahova szeretném ha felvennék, azt mondták, szeptemberben menjünk be, felveszik az adatokat. Aztán majd jövő májusban kiderül, bekerülünk-e. Muszály beadnom, különben nem élnénk meg.

Arte!Itt vagy Pécsett? Jajj, de kár, hogy nem néztem be hamarabb, ha összejött volna szívesen találkoztam volna veled...:)Remélem nagyon jól sikerült a lagzi, és az utána következők :P

Daniella!Nekünk is 25.én volt a 3. házassági évfordulónk. Mi moziban voltunk. Persze én is az Eredet c. filmet akartam megnézni, de apa győzött a Varázslótanonccal.

Etnám!Kíváncsi vagyok, mit mondd a doki. Én is járok 3 havonta az endokrinológiára. Methotyrint szedek, havonta vérvétel.

Suzi!Szívből gratulálok a kis pocaklakóhoz!!! :D :D :D Nagyon nagy boldogság!!

Lányok, most mennem kell, Vilcsi már püföl :?
Igyekszem jönni, ahogy tudok!

Puszi mindenkinek, jó nyaralást, aki nyaral, a többieknek kellemes napot!
Puszi a piciknek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!
Gondolom adok életjelet magamról!!
A babatémával most nem állunk sehogy védekezünk és majd ha lesz rá pénz csak akkor megyünk a genetikai vizsgálatra.
Vérnyomásom talán jó szédülök elég sokat. Pénteken meló helyen úgy beszédültem, hogy a másik sorig estem még jó, hogy épp nem dolgoztak ott mert elvittem volna az embereket :lol: ja meg főnök sem volt mert akkor vittek volna az üzem orvoshoz. Majd alakul ha meg nem akkor a vérnyomásom visz a sírba. Egyszer élünk és egyszer mindenki meghal!! :lol: (bocs de ebben Én elég laza vagyok ha meghalok hát meghalok 8) )
Múlt hétvégén voltam bulizni a barátnőimel elég sokat ittunk egy jó kis búfelejtő partyt csaptunk. Össze jöttek a dolgok mostanában most lett volna 2 éves a picurom kb. 16 hetes terhes lennék és még sorolhatnám!!
Ez van velem.
Remélem mindenki jól van.
Sajnos vége van a nyárnak. :cry:
Puszilok mindenkit!

Kép
grácus

Sziasztok!

Az évfordulónk jól telt és gyorsan, délután vitték csak el a lányzót anyósomék, kicsit duhajkodtunk, aztán elmentünk vacsizni, késő este elmentünk a csajért.Ő már gyakran a mamánál aludt, nem lett volna gond, de jobban szeretem ha itthon alszik, én is jobbat alszom a saját ágyikómban, gondolom ezzel ő is így van.

Etna!

Szájpenésze volt a csajszinak, úgy nézem a kenegetéstől el is múlt, de majd kiderül, ha abba hagytuk, mert még kenem neki.

Elkészült az autóbeállónk alja, a térkövezés, sajna apa egész héten ezen dolgozott uh nem sikerült elmennünk strandra de talán majd kicsit később, vmi fedett helyre.

Sajnos, történt egy kis baleset pénteken és az autónk összetört, apa megcsúszott és sikerült összetörnie az egész elejét, uh az eddig összespórolt pénzünk most rá megy.
Szerencsére apa sérülés nélkül megúszta.Reméljük a jövő hét végére elkészül, szombaton apa az egész napját pesten töltötte alkatrész beszerző körúton volt, sajna nem kaptunk motorháztetőt meg még vmit, de a hét elején talán meglesz az is.A gond még az, h mindent le kell festeni, ami hosszú idő, kérdés, h olyan színű lesz e mint az eredeti autónk, de reméljük.

Most megyek, lassan fürcsi..

millió puszka

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok lányok!

grácus!
nagyon sajnálom ezt a szomorú időszakot, de látom a barátnők melletted vannak, hidd el sokat segít a vígasztalódásban. ilyenkor a bizonytalanság is elég aggasztó, én csak ismételni tudom magam, bízni kell és mikor már megszületik a gyerkőcöd, akkor könnyebb lesz a visszatekintés. nagyon drukkolok nektek is és mindenkinek, aki babát szeretne, mert tényleg minden nehézségével együtt nagyon csodálatos dolog. te is meg fogod ezt tapasztalni, csak sajnos nekünk marha nehéz úton kell mennünk, hogy elérjük a célunk. nekem 5 angyalkám mondta fentről, hogy ne adjam fel. én nem is tettem. az anyagiak sajnos ezen a téren nagyon meghatározóak, de nálunk is volt mélypont, mikor 10 ezer ft maradt egész hónapra kajára a rezsi és az orvosok mellett, de megoldottam így is.ettünk krumplilevest, spar parizsit, zalahúst, vajaskenyeret,stb. jó buli volt, megérte. persze a család segített, ahogy megtudták, hogy milyen nehéz helyzetben vagyunk, meg a barátok egy része. sajnos a többi nem hitte el, hogy ilyen sza..ul állunk, azt hitték, hogy magyar szokás szerint csak sírunk. na ők azóta hanyagolva vannak. de a genetika fontos. nekem sajnos a czeizerhez kellett mennem egy spéci vérvételre a sok vetélés miatt az 21 ezer volt+norbié 10ezer ő az istenhegyin csináltatta, nagyon szupi intézet a 12. heti, 18. heti genetikai uh és vizsgálatokat is ott csináltattam hajdú krisztinával azóta daniella, laar is nála volt. ő nagyon megbízható, az ő diagnózisát nem szokták megkérdőjelezni. én javaslom, hogy tegyetek félre pénzt és tekintettel a mulbéli tragédiára, ezt a két vizsgálatot ha teheted majd nála csináld. kitartás, nemsokára babapartit ünnepeltek a csajokkal! arra megyek én is! vasiról tudsz valamit?

laar!
gondoltam ,hogy szájpenész. a lényege annak ,hogy nem szabad sajnálni, szegény hiába sír, jól le kell törölni. és vitamint neki, mert az immunrendszere gyenge lett valamitől! nekem a béres csepp nagyon bejött.

lucám!
milyen volt a nyaralás?

nofi!
a tiedet tudom, de azért várjuk a részleteket!

timi!
az anyás korszak újra elő fog jönni 18 hós korában. nálunk 2 hónapja tart, de nem kicsit. ha ki akarok menni az ajtón már szorítja a combomat.

viszont vége a hiszti korszaknak!!!!!2 kemény hónap után. jó sokat gyepáztam, de megérte! :D két napja olyan aranyos, hogy el sem hiszem.szombaton voltunk főtáv napon, tóth vera koncertjét végig csápolta (zoral koncerten voltunk sárváron, az is bejött neki) a nyakamban. caramell is volt, de azon bealudt. gyerekek élőben milyen hangja van a verának, beszarás. és tök sokat fogyott, kár, hogy a beszéd nem megy neki, nagyon gátlásos és vihog, makog a koncerten. pedig neki aztán még 200 kg is megengedett olyan tehetséges. sajnos ez a hülye média akik a súlyával foglalkoznak tök gátlásossá tette. vagy már az is volt. na ezt most elküldöm, mert jön a hosszabb rész, amit már egyszer megírtam szombaton, de a kisfiam egy gombnyomással kitörölte a regényt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna
Köszi!! Ezt a két vizsgálatott akkor Én is megcsináltatni! Spórolunk és remélem pár hónap múlva össze jön rá a pénz!
Zsuzsáról nem tudok semmit! Mostanában nem futunk össze melóhelyen!! :( Remélem a héten össze futunk éjszakások vagyunk!! :)
Puszilok mindenkit!!

Kép
grácus

szóval az endokrinológusnál potom 1,5 óra várakozás után bejutottam. szinte semmilyen leletemet nem nézett meg, csak az inzulin rezisztenciámat. ami alajpján leállíott a gyógyszerről. azt mondta, hogy nekem kisfokú pcom van, sem inzulin rezisztenciám, sem mensi zavarom nincs. csak súlyprobléma, pattanásos bőr, ez állítólag semmi. és szerinte nem is vagyok pattanásos.
azt kérdezete, hogy most mit is akarok tőle. mondom, hogy fogyni szeretnék és utána baba projekt. erre azt mondta,h ogy én túl pörgős vagyok és nem is tudom ,hogy mit akarok. pedig szerintem ez világos. de azt mondta, hogy 1 évig tegyük félre a baba ügyet addig talán le tudok fogyni. de kérdezem én, hogy hogyan? nem tudna ebben segíteni? azt mondta, hogy ez csak rajtam múlik. ő nem tudja fogni a kezem. annyi tanácsot adott, hogy egyek kenyeret és ne hamlettet de csak barna kenyeret és pirítva. meg igyak gyógyteákat, az éhségérzetre azt mondta, hogy mindenki éhes, tanuljak meg ezzel együtt élni. de azért elküldött vérvételre 3-6. ciklusnapira és aznap este 23 órakor be kell vennem 2 db gyógyszert és másnap megint vérvétel, utána 21. mapi és ezután 3 hét múlva lesz eredmény. na ez kb október közepe. hát ilyen sebesség mellett tényleg jobb, ha egy évig nem tervezünk babát. talán a vérvétel után mond valamit. szóval annyit tudok ,hogy kell enni kenyeret, 6 után semmit, mindenből a light-ot enni és sok gyümölcs, zöldség. na ezeket mind tudtam! de a vérvételt megcsináltatom aztán majd meglátom, lehet, hogy vissza megyek a fizetős helyre. ja és tornázzak, de találjam ki ,hogy mit, mert ne aerobikot, ne futást, hanem kardió edzést. na az pont jó ekkora túlsúlyal, (mondjuk abba szokott lenni futópad is) na mindegy, sajnos ezek az orovosok nem értik meg, hogy 7ezer ft-tól kezdődik egy havi kondibérlet nálunk, ami 10 alkalom. az uszoda belépő 1700ft/alkalom, vizi aerobik 3600/alkalom. ki a pi--nak van gyerek mellett erre pénze. mondtam neki, hogy napi 2x2 órát vagyunk botival lent, ami igen intenzív séta.
de akármit mondtam, mindenre azt mondta, hogy lájta,hogy nem elég, látja, hogy nem jó a diétája. na ennyit a várva várt endokrinológusról. a sok lánynak, akik voltak konkrét tervet adtak, ami egy kicsit könnyebbség, de szerintem ez a nő inkább a súlyosabb eseteket szereti. engem csak kövérnek tart. ja és azéart nem fogyok, mert nagyon pörgős vagyok, ez volt a csúcs mondata. az biztos, hogy pörgök, de hogy ettől nem fogyok :roll:
szóval most megyek a gyógynövény boltba és kérek éhség elleni gyógynövényt és csalán teát a vízhajtásra. barna kenyeret eszem pirítva. már csak a sportot kéne kitalálnom, hogy mi legyen. gondoltam a rúdtáncra bikiniben :D
azért a magyar orvostudomány nagyon távol van még a balkántól is. itt egy szemétláda vagy, hogy zavarni mered az unottan üldögélő orvost. aki a magánrendelőben nagyon kedvesen tud segíteni, csak fizess!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok!

csak villám gyorsan pár sor: hazaértünk mi is nyaralásból, KIRÁLY volt minden, az idő, a szálloda, a kajálások, a fürdés, a hangulat...szóval minden. Majd mesélek többet is, de most nagyon kemény két hét következik, ugyanis: kaptam egy SOS melót a volt győri munkahelyemtől, csak bedolgozás két hétre, de nagyon-nagyon megéri és iszonyat jókor jött... úgyhogy most éjjel-nappal ha kell csinálom, hogy meglegyek vele. Amúgy internetes meló, Tamás mellett simán megy, pontosabban úgy, hogy maminál hagyom, meg öt után anyuval van. Majd próbálok jönni néha pihenés képpen és csinálunk videot is a nyaralásról, majd küldöm. Puszilok mindenkit és bocsi, hogy nem tudok egyesével írni, majd pótolom, ha túlélem ezt a két hetet ;)

Miért nem ír már ezer éve Petra, Niki, Vasi?????

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Szia Etna!

Háát nem semmi a dokid, nincs más aki nem fizetős, akkora az a város nem hiszem el, h nem találsz normális orvost....Ez egy hülye az biztos.Egy év a minimum ami kell, h kicsit leadj az tuti, én inkább többet mondanék, az lenne az egészséges, de segítség nélkül nem fog menni, hiszen akkor már eddig is ment volna.Van egy ismerősöm pesten aki testnevelőtanár és assszem diatetikus is és duci emberekkel foglalkozik, megkérdezem, h mennyire van benne a dolgokba, tudna e szte segíteni neked.
Sétálni tudsz kint is, intenzíven, nem kell ahhoz konditerem,meg igazán te ott nem sokat tudsz csinálni, ami még esetleg jó lehet neked és sztem kímélné a térded az a Kangoo Jumps.
Meg nézd át ezt az oldalt
http://dietakucko.h/index.php?option=co ... 0&Itemid=1
hátha találsz vmit, én anno fogytam Norbi diétával is, és nem kellett különleges dolgokat ennem, meg nem update kajákat ettem, sztem azt is megpróbálhatod, nézelődök hátha megtalálom, és akkor elküldöm a linkjét.

puszi mindenkinek, most megyek főzni.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etna!

Azt hiszem ez volt az, próbáld meg és nem kell koplalnod, és nem kell különleges kajákat enned,csinálnod,ez mind beszerezhető egy kis ábc-ben is, kenyeret nem látok benne, de sztem ha nagyon hiányzik akkor reggelire maradhat.

puszi, és sok sikert, akaraterő az van, látom...szorítok neked.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

csak a cím maradt le, bocsi:)

http://www.nana.hu/test-es-lelek/fogyok ... 17954.html

küldöm:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok lanyok!
Na most van egy kis idöm nektek irogatni:)
Daniella szep nyaralast kivanok nektek,erezzetek jol magatokat,es utolag is nagyon sok boldogsagot az evfordulotokra!
Luca,örülök hogy jol ereztetek magatokat,majd azert gyere a kepekkel ha munkad engedi:)
Etna draga sajnalom hogy ilyen idiota orvost fogtal ki,de en tudom hogy ezt az akadalyt is le fogod gyözni! A hugom 90 kilo volt es most olyan jo fel ev alatt lement 65-re (es ö minig is erös testalkatu volt) ,este nem evett, kicsit odafigyelt mit evett es a Balazs utan rohangalt,mert a kis draga is olyan kb. mint Botika nincs egy nyugott pillanata sem es egy szemparnak minig ott kell lenni! kitaratast neked ,en nagyon drukkolok hogy sikerüljön a jo uton elindulni a fogyas fele! en sajnos tanacsot adni nem tudok,mert mindig gebe voltam de mar vagyok 50,9 kg :lol: mar evek ota nem ertem el az ötvenet:)
Laar ,utolag nektek is szivböl gratulalok az evfordulotokhoz:)
jol tettetek hogy jol ereztetek magatokat....:)
örülök hogy Mira baba is jobban van!!!
Angyalom,köszönöm neked.....igen nagyon szepen lehetett latni a kis manocskamat,apanak is könnybe aztak szemei....ezerszer megkerdezte a dokit,hogy ugye biztos jo helyen van? aranyos volt!
es kapott is fotot:)
remelem gyerköcök jol vannak! ölellek benneteket!
Arte,jo bulizast Nektek,aztan huzzatok bele hogy te legyel a Kismama parom.... drukolok!
Gracus,fel a fejjel draga,tudom nehez de erosnek kell lenned!
es kerlek ne godndolj a multra .....csak elöre szabad nezni! a lanyok nekem is mindig ezt irtak,es latod most amiota tenyleg nem erdeket semmi ,csak eletem az eletem megtörtent a csoda!
neked is el fog jönni a boldogasg csak meg valoszinü varni kell egy kicsit! Eld szepen az eleted ,baratnözz tereld el a figyelmed szep dogokkal etkezz egszsegesen figyelj tenyleg oda az egeszsegdre es meglatod meg lesz az eredmenye!
en tiszta szivböl drukkolok neked csak ne add fel......ok?
Timi nektek is szivböl gatulakok az evfordulotokhoz!
most egy kicsit rolunk...:)
szerencsere nem vagyok hanyos,bar neha a torkomba a gyomrom....faradt vagyok alvassal nincs gond!
a cicim akkora mint ket lufi,meddig fog meg nöni? es nagyon-nagyon faj! mult heten barnaztam egy kicsit,aztan ugy döntöttem hogy nem dolgozom mar müszakba mert nagyon elfaradtam mert ugye egesz nap rohantam es delutanra fajt a hasam,aztan pentek ota itthon vagyok,persze minden nap bemegyek ....elintezem a dolgaim mert azt muszaly,csak lassan es vigyazva ,es nem cipelem a rekeszeszeket,tehet nagyabbol miden renben szepen gömbölyödök mar tökre lehet a hasamon latni,olyan jo erzes!
na megyek,mert megit ehes vagyok....etvagyam az van,de odaifigyelek ,mert nem akarok nagyon köver lenni!
na megyek csajok,puszika kicsiknek es nagyoknak ,mindenkit szerettel ölelek!
suzi2

Sziasztok!

Suzy!

Annyira örülök nektek...jó hallani hogy boldogok vagytok, és rendben van minden a manócskával is.
Vigyázz magatokra, és pihenj sokat.

Etna!

Fent vagy hoxán? Hogyan lehet elérni ott téged?

Borzasztó ez a hideg, le vok fagyva, tegnap már begyújtottunk a kandallóba, olyan jó meleget csináltunk, és finom fa illat volt a lakásban:)
A gyerkőcöm kinőtte a hálózsákot, nincs ötletetek honnan tudnék venni olcsóbban nagyobbat min 100cm?

puszi mindekinek, és szép napokat

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló lányok...
Remélem mindenki jól van.
És a kismamik meg mégjobban :D
Nem voltam mostanság de hát zajlottak az események nálunk is.

először is köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket.millió puszi érte.

jól vagyunk telnek a napok hol jobban hol rosszabbul bár szerencsére az idő nagy részét az ablakok cseréje és utána való munkálatok töltötték ki.Ahhoz képest hogy mi csináltuk egész jó lett a következő festésig bejár... :D
munkahely még sehol pedig nézegetem nézegetem de hát nem is sokat várhatok a mai világban.hétfőn mennem kell a munkanélkülibe.még sosem voltam.de hát egyszer mindent el kell kezdeni....
Nos az igazat megvallva ennél többet most nem is tudok írni magamról..szégyen de ez van.
Itt is borult esős és hideg idő van.
Nagyon is szeptemberi..utálatos.
De azért remélem lesz még jó idő is.Bár a nyár már mindenképp oda lett.
Millió puszi mindenkinek és jók legyetek.
cupp-cupp
bibócska

Sziasztok dragaim!

Ne hari hogy a multkor ugy leleptem, dehat itt mindig all a bal.

ETnam, sajnallom ezt az idiota orvost. Nemtudom az ilyen miert nem megy kapalni. Ott nem kell beszelnie sem, nemhogy embersegesnek lenni. Ne is torodj vele. NEkem is vannak dietaim, de nyilvan nem 1-et 2-ot proballtal mar. ENis igy voltam mikor fogyiztam, es 1-2kilonal tobbet eggyel sem ertem el, amig el nem kezdtem mozogni. Es nem csak ugy hogy a gyerek utan, mert az neha sokkal farasztobb ez igaz, de megsem az igazi. Tudom hogy nagyon sok penzbe kerul aerobikra jarni(en ezt javasolnam, nekem bevallik), mert enis minidg ki kellett sporoljam, de tolts le esetleg netrol es csinalld ugy. Mert nagyon sokat segit. JO lenne ha itt laknal, most jar egy kiscsaj a szomszed faluba tartani tok olcson es nagyon intenziven. Szoval mar most fogyok tole. Persze dietaznom nem szabad a szopi miatt, de a mozgas jo. Nah most miutan osszeirtam egy rakas zagyvasagot, remelem megertettel :lol: Botit meg bizd ra addig a Norbira, mig te a haloban vagy egy olcso kis helyen nyomod:) EN nagyon drukkolok neked a ketto egyutt hatasos, csak persze idobe tellik ez is.

Bibocska orulok, hogy jol vagy, drukkolok munka ugyben.

Daniella nagyon kellemes nyaralast nektek! Menekulnek enis ebbol az utalatos esos idobol.

Suzy, nagyon orulok hogy jol van manokad. Alig varom hogy kepeket lassak majd a pocidrol. Es leszel szives pihenni nekem, nem megvarni, mig mar nem birod, es akkor lefekudni. Dolgozzon mas helyetted. Puszillak es simi a manonak!

A sulim jovohonapban kezdodik, ugyhogy lesz idom Eszterrel oviba menni, es beszoktatni, remelem a jovohet eleg lesz ra.

Most sajnos mennem kell. Puszilok mindenkit. Ne hari, hogy nem irtam mindenkinek! Millio oleles!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de semmi időm sincs. Talán majd esküvő után!

Nofi, Petra, Laar! Köszönöm szépen a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :)

Suzi drága! Szívből gratulálok a kis manókátokhoz :) Vigyázz magadra :)

Most ennyi, mennem kell, mert a főnök lázad :roll:
Esetleg ha van jó nászút ötletetek, akkor írjatok!

Puszi mindenkinek

kiru84

Angyalkát Isten éltesse sokáig erőben-egészségben a gyermekei és családja körében!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Kép
luca81

kirukám!
boldog szülinapot, sok boldogságot a később jobb lesz az esküvői előkészületek elég idegörlők. nászúton itt volt az egyik ismerősöm, nagyon dícsérte. nézzétek meg, nem vészes az ára a színvonalhoz képest
http://szallas.hu/Best-Western-Hotel-Aq ... 2AodHnhh3g
mi törökországban voltunk az isteni volt! nem volt vészes árban az sem, ha érdekel azt is elküldöm így volutnk szept vége felé, dino klubos szálloda volt, isteni gyerek programokkal.

angyalkám!
neked is boldog szülinapot, bár nem értem igazná, azt hittem rák vagy te is és júliusban születtél, de biztos rosszul emlékszem.

laar!
köszönöm a segítséget, mindent végig nézek, csak botikám beteg volt, időm nem nagyon maradt magamra.

lányok, hétfőn kezdődnek a vérvételeim. az embriókat átvitetjük a magánklinikára, újra, potom 17 ezer a fagyasztási díj+szállítás. 7 embriónk van fagyasztva. kell majd átjárhatósági vizsgálat, mert sokat fáj a császár helye, hogy nicns-e összenövés, 45ezer, a fagyi embriók visszahelyzése 75ezer, konzultáicó+nőgyógyászati vizsgálat 15ezer, fasza olcsó, majdnem egy új lombik ára.

remélem boti is fel lesz készülve a tesóra. na megyek pelust venni, meg ágyneműt botinak az ikeába, mert 1 garnitúra ágyneműje van normális, a többi nem az ágyára való. majd jövök.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna: akkor most jón a kistesó projekt ezrrel ha jól értelmezem a dolgokat! Nem egy olcsó mulatság bakker!!! Remélem minden rendben lesz!!!

Kiru: ne idegeskedj annyit mert még idő előtt elfogysz aztán a párod csak a mennyasszonyi ruhát fogja elvenni :P Válaszoltam email-re.

Suzi: jó lenne ha én lennék a párod de jelen helyzetben ki van zárva. Lejjebb majd bővebben! Te csak vigyázz magatokra és élvezd ezt a 9 hónapot!!! A bulizás megvolt, de volt pár negatív dolog is de nem ez a lényeg! Végre kicsit kikapcsolódtunk :)

Angyal: benned aztán van energia, így két gyerkőc mellet. Igazad van mondjuk ami az aerobikot illetti, mert mikor még Bp-en laktunk én is jártam és nagyon jó volt és hatásos. Én itthon a Béres Alexandrára szoktam nagy ritkán, de most lehet belefogok.

Kép
Kép
arte

Szóval nálunk az a helyzet, hogy úgy döntöttünk, h befejezzük a kerítést és a szigetelést az idén. Emellett munkát keresünk mindketten h megszedjük magunkat, aztán majd jövőre nekiállunk a gyerek dolognak intenzíven mondjuk úgy félév táján. Persze emelett próbálkozunk. Muszáj így beosztani a dolgokat, mert szétszakadunk.

Pusz Mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok...

Jól eltüntem, de megvolt az okom. Végre van rendes, bejelentett munkahelyem. Éppen ezért alig van időm... de nem baj, végre ismét lesz rendes keresetem. :-D

Babatémával most nem foglalkozunk... ha összejön, örülünk neki, de anyagi szempontból most azt mondom, kicsit még várhat, h egyenesbe kerüljek magammal. :-)

Ne haragudjatok, h most nem írok mindenkinek, de gondolok rátok, és szeretlek titeket....

Kirukám, én is írtam... puszillak....

Csók csajok: Nofi

nofertiri

sziasztok lányok!

kirukám!
csoda szép vagy, nem tudom milyen egyéb dologra vagy kíváncsi még. szerintem gyönyörű a hajad, jó ötlet, hogy kiengedve hagyod, de legyen egy b terv is, mert a barátnőm ilyen hajjal lekésett a saját esküvőjéről, mert kua sokáig tartott megcsinálni a nagy napra. nehogy nálatok is így legyen. ja és még az volt vele a baj, hogy az esküvő közepe fele neki már nem maradt meg semmi belőle, mert kiizzadta. de ebben a téli időben ez nem fenyeget téged. neki ott volt a fodrásza és a menyedcske ruhához már csinált neki kontyot. csak feltűzték egyszerűen. kérdezd meg a fodrászt, hogy mviel sok a hajad, nem fogja -e kiugrani a hullámokat egy idő után.

lucám!
nagyon dolgozol gondolom, majd mesélj, ha befejeződott a határidős meló.

nofi!
de jó, hogy újra melózhatsz. a túlképzettséged nem volt gond? vagy letagadtál egy-két diplomát? meg lehet tudni, hogy mi az új munka? ilyenre vártál? majd figyeld meg,hogy most jön össze a gyerkőc, általában így szokott lenni. nem láttam az új külsődről a fényképeket. nem raktál fel nyaraláson készült fotókat. nagyon megnéznélek.

daniella!
megnéztem a nyaralásról készült képeket, alexa nagyon nagy lány lett. nagyon szép helyen voltatok. én is voltam jesolóban de nem ismernék rá már az biztos. itt voltam életemben először csúszda parkban 16 éves voltam, de rég volt. látszik a képeken, hogy mennyire nagy a szeretet nálatok, ahogy összebújtok alexával, nagyon szép képek. milyen jó, hogy a szüleid is ott voltak. ez egy ráknak igazi öröm, hogy maga mellett tudhat mindenkit, akit szeret. én is ilyenre vágyom, hogy botival és családjával el tudjunk majd menni, csak kicsit nehezebb helyzetben vagyok, mivel a fiús mamák háttérben szoktak maradni, őket akkor szokták felkérni, ha az anyuka szülei nem érnek rá. de ez még a jövő zenéje.én is szeretnék anyuékkal nyaralni, de ők nagyon nehezen mozdulnak ki itthonról, anyu a szeme miatt, apu meg nem tudom miért. nekünk is jobb lenne velük vigyáznának botira, míg mi szórakozunk egyszer legalább :D sajnos nem vállalják be hosszú időre, mert boti több emberes és idősek hozzá.

laar!
fent vagyok hoxán, de ezer éve nem írtam semelyik fórumra. skypon fent vagyok, szetna33 néven. ott is tudunk értekezni. most a 180g szénhidrát diétát próbálgatom, elég jól tartható, csak kemény mindig nézegetni, hogy hány g szénhidrátot tartalmaz egy kaja, de mivel kevés féle ételt eszem meg,azoknak hamar meg lehet tanulni az értékét .majdnem olyan, mint a kalória számolás. jövő héten megyek a munkahelyem edzőtermébe, mert nem akarok havi7ezert költeni kondi teremre. így elintéztem, hogy mehessek, komplett felszerelt terem futópadon a sétálással kezdem, kb 1 órás programjaim lesznek, szép fokozatosan, mert nem vagyok edzésben.

arte!
igen, úgy döntöttünk, hogy belevágunk, azt hiszem rendeződtünk minden téren. most érzem elérkezettnek az időt a próbálkozáshoz. eddig én még nem álltam készen rá, mivel nem volt egy mesébe illő terhességem, én úgy éltem meg, hogy terhesség volt a javából, nem áldott állapot. talán a másodiknál az lesz, ott kicsit kisebb a tét, ha lehet ilyet mondani. talán kevesebbet fogok idegeskedni és tényleg áldott állapotként fogom megélni. kb januártól megyünk élesbe.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok!

Megint villám gyors leszek, de ezt mindenképpen el kell újságolnom: komoly változások előtt állunk!!!
szept. 20-tól megyek vissza dolgozni, hívtak a volt munkahelyemről, hogy tudok-e menni. Ma voltam is megbeszélésen, minden okés, Tamásomat kezdem szoktatni bölcsibe, holnap megyünk beiratkozni, hétfőn már vihetem is remélem. Mégis csak léteznek csodák, pedig egy hónapja totál magam alatt voltam. Most mehetek dolgozni, ráadásul határozatlan szerződéssel vesznek vissza, úgyhogy tesó téma megoldva, igaz csak egy év múlva állhatunk neki a "projekt"-nek, de nem kell idegeskedni, hogy lejárt a szerződés...stb... Most egyenlőre a bölcsibe adástól félek nagyon, annyira sajnálom Tamásomat hogyan fogja majd ott feltalálni magát, mikor egy nap százszor bújik, anya puszit ad, anya megszeret...ott meg lesz anya... hát sírni tudnék, de nincs más választásunk, sajnos ebben a hónapban komoly 25 ezer pár száz ft-ot kaptam, ugyanis a 28.500 ft-os gyes BRUTTÓ!!!! Vicc az egész... Mindegy, így sínen leszünk, még egy évig gyes is jár, úgyhogy legalább tudunk gyűjteni egy másik autóra ;)
Na most csak ennyi voltam, mert még mindig nem végeztem a melóval, péntekre kell leadni.
Etnám itt vagyok szinte egész nap gép előtt, ha Te is a skype-ra tévedsz, csörgess meg! Puszi Mindenkinek!!!

Kép

Kép
luca81

bölcsis témát rosszul írtam: "anya puszit ad, anya megszeret...ott meg lesz anya... " ott meg NEM lesz anya - akart lenni, de gondolom rájöttetek :)

Kép

Kép
luca81

lányok, anyut holnap viszem korházba, nagy baj van, kilyukadás szélén a szaruhártyája, lehet,h ogy megvakul. lehet, hogy holnap már műtik is, ha úgy látják, hogy van esély.

nagyon félek, hogy mi lesz. ha nagy gond van, akkor nem tudom, hogy hogy tudok erősnek lenni. drukkoljatok

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám Veled vagyok, drukkolok Anyukádért! Remélem tudnak segíteni! Írj mindenképpen mi a helyzet! Puszi és kitartás!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Kiru, nagyon orulok neked, sok boldogsagot kivanok tovabbra is. Szerintem is nagyon szep igy a hajad. Mivel nekem is barna szemem van, en kiproballnek meg egy rozsaszines vagy lilas sminket neked, ha lehet meg aztan amelyik neked tetszik, igy a keprol nehezen latni, de egy biztos gyonyoru leszel, kerek sok sok kepe:) Puszika

Arte, mindent bele az ugri bugriba:) Kitartas, ha egyaltalan szukseged van fogyira. Kerites ugyben is drukkolok, minden ilyesmi egy kinlodas. Remelem osszejon az a munka mielobb:)

Etnam, imadkozok edesanyadert es megy a korima is erte. Hiszem, hogy jo lesz. A babaprojekthez pedig sok sikert. Bator vagy hogy bevallalod. Puszillak es egy nagy erosito oleles neked!

Lucam, milyen a bolcsi? Mi most hetfotol jarunk, es nagyon edes egesz jol viseli, tegnap mar aludt is, csak felebresztettek, de gondolom beleszokik hamar. Nallatok van meg pelus?

Most megyek fozni. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
a.angyal88

Sziasztok Lányok!

Jöttem egy bekukkantásra.

Etna: Köszi szépen a bókot, igen, nagyon jól éreztük magunkat Olaszországban. Alexának ugye csak az én oldalamról vannak nagyszülei, párom anyukája sajnos már nem él, az apjával meg nem nagyon tartja a kapcsolatot (iszik). :? Úgyhogy csak az én szüleimmel mehettünk nyaralni.
Örülök, hogy belevágtok a tesóprojectbe, jaj, ez olyan izgi! Már én is elkezdtem feltankolni magam vitaminokkal, de mi szerintem csak az évvégén vágunk bele.
Botinak tudtál végülis venni ágyneműt?
Anyud miatt nagyon-nagyon drukkolok és imádkozom, remélem, nem veszíti el a látását! :(
Úgy tudom, hogy Eszterke a rák és nem Angyal, ha jól emlékszem....

Luca: Ezek igazán jó hírek, szerintem rád fért már, hogy kedvezően alakuljanak a dolgok. Aztán ti is belevághattok a 2. baba tervezésébe.
Noémi hogy van? Átfordul már? Léna folyton forog, úgyhogy résen kell lennie a tesómnak.

Angyalnak és Kirunak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kiru: Írtam neked mailt, szerintem gyönyörűszép menyasszony leszel!!!!

Nofikám: Örülök, hogy sikerült állást találnod! Én azért drukkolok neked továbbra is baba fronton.

Mi jól vagyunk, a nyaralás szuperül sikerült, szerencsére jó időnk volt és az utazást is bírta Alexa. Du.-onként nagyobbakat aludt az utazóágyban, mint itthon. :D
Sajnos itt is esős az idő, utálom. :( Így kevesebbet tudunk sétálni is.
Alexa már hetek óta tud adni cuppanós puszit, olyan édes, folyton jön oda hozzánk, megsimogatja az arcunkat és puszit ad. Tiszta kis bújós, szeretetgombóc lett, de nem bánom! :D
A nyári szünet után újra indult a Baba Mama klub, ahova járunk, ma de. ott voltunk. Szeretem, mert Lexi jól elvan a gyerekközösségben, nekem meg jó egy kicsit trécselni az anyukákkal, kiszakadni a hétköznapokból. :lol:

Kép

Kép
daniellla

sziasztok lányok!
köszön jük az imákat, meghallgatásra talált. hála istennek az utolsó pillanatban megint vissza tudták csinálni a dolgot. szar ügy, hogy gyógyszergyártó cégek kezében vagyunk. egyik pillanatról a másikra megszűnt a terápiás lencséje gyártása, ami nedvesen tartja a szemét állandóan a műkönny mellett. most egy hónapig rohangáltunk pest összes optikai boltjában kerestük a lencsét, hogy hátha van valahol, mire a kapás utcában nagy nehezen ráakadtunk, mivel a beszűntetett lencse helyett nincs még kész az új, arra vánri kéne. megrendeltük potom 15ezerért, de addigra már olyan rossz állapotban volt a szeme, hogy az ottani drnő nem vállalta a felrakást. irány a szemklinika, ahol azt mondták, hogy rakjuk csak fel a lencsét, másnap menjünk vissza, ez volt ma és javult a helyzet. de látni is lehet a javulást, mivel eddig alig bírta kinyitni a szemét és nagyon fájt neki. látása már alig volt. most azért lát valamit. hát majdenm elájultam, mikor mondták, hogy kb egy hajszál fele vastagságú rész tartja. de szerencsére minden ok.

lucám!
majd írd meg, hogy tamásom, hogy bírja a bölcsit. botit elvittem a játszóházba, torka szakadtából ordított és nem játszott semmivel, ült az ölemben és ha valaki hozzá vagy hozzám szólt rögtön ordítást fokovza bújt hozzám. mindenki le volt döbbenve, hogy boti mióta ilyen anyás. de emlékszem nektek is volt ilyen időszakotok. remélem hamar elmúlik. most szigor lesz, meg fog tanulni asztalnál enni, mert eddig az etetőszékben evett és most kisasztalnál és széknél próbáljuk meg etetni, de egyenlőre kevés sikerrel. állandóan felugrál.

kakilásnál, pisilésnél szól, de csak utólag, még nem akarom erőltetni. beszélgetni is kezd, minden nap van egy új szó. tegnap megtanulta a hab szót, haba nála. ágy is ágyi, az elmo világát naponta 5x nézzük végig, már a falat kaparom tőle. kua unalmlas. de sokat lehet belőle tanulni. kisvakond jobb volt, de arról hallani nem akar. megint nem alszik éjszaka, hulla vagyok. szerintem sokat alszik du, de nincs lelkierőm felkelteni, mert ha nem magától kel, akkor nyűgi.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!

Újra itt vagyok köztetek!
Ne haragudjatok hogy eddig nem irtsm, de nagyon kellett készülnöm a vizsgákra és nem volt időm.
A szülinaposoknak és a névnaposoknak is utólag NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!
Suzy, neked pedig nagyon gratulálok a babához, sok örömöt kivánok a terhesség alatt, pihenni, pihenni, pihenni!!!!!!!!

Most irok magunkról, és majd folyamatosan bekapcsolódok a fórumba!
Sikerültek a vizsgáim, 4 lett az átlagom, elég nehéz volt mert napi 3 vizsga volt egyszerre.
Amélia jól van szépen nől, okosodik és rosszcsontkodik. Kb 2 hónapja külön szobában alszik, sikerült neki megcsinálni, kifestettük berendeztük és nagyon élvezi az új szobát. Nem volt vele semmi gond első éjjtől kezdve megalszik egyedül, néha előfordul hogy felébred akkor kiabál hogy anya vagy apa, megynugszik ha átmegyek és alszik tovább. Már nagyon ügyesen beszél de nem mindent mond, napról napra egyre több szót tanul meg. Tud már egyedül enni de csak olyat amit villával lehet, kanállal még most próbálkozik de az még nem megy annyira. Próbálkozunk a bilizéssel is de nem akar ráüllni pelus nélkül, már tudja mondani hogy kaka ha éppen az kell neki, ha kérdezünk tőle valamit akkor mindenre azt mondja hogy "nem", kis hazúdós. Voltunk 2 unokatestvér találkozón nagyon élvezte majd teszek fel képeket róla.
A páromnak meglett a teherautoból az E vizsgája, a munkaügy fizette a 80%-át nekünk csak a 20%-át kellett állni. Most munka keresés van ezerrel mert én is akarok menni dolgozni.

Na mára ennyi elég belőlem!
Puszilok mindenkit!!Mostmár leszek mindig mert nincs jobb dolgom :D !!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kép
Kép
az egyik unokatestvér találkozón
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Dorka unokatesóval, ez a másik unokatesó tali
Kép
Dorkával és Csongorral

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Kép
Kép
ezek lemaradtak, igy eszik az Ami egyedül
Sziasztok!

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Szia Niki!
Úgy örülök, hogy írtál végre. Gratulálok a sikeres vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy! Akkor most Te is munkát keresel? Bölcsis lesz Ami? Hát rohadt egy érzés volt az biztos, mikor megkaptam a 25.000 ft-os gyest, nem sokra megyek vele... biztos olvastad, pár napja írtam, hogy megyek én is vissza dolgozni. Kívánom, hogy Neked is minél előbb sikerüljön munkahelyet találni. Tamást hétfőtől szoktatom a bölcsibe, már most félek tőle... nem tudom hogy bírja majd. Amélia még mindig igazi kis tündér, nagyon ügyes csajszi! Tamás is tud már egyedül enni, de kanállal még hadilábon állunk, legtöbbször az ölébe megy :D Puszi Nektek és gyere sokat!!!!

Etnám!
ÉN most is így vagyok szinte Tamással, roppant anyás. Ezért félek annyira a bölcsitől. Tegnap voltunk dokibácsinál, (beadattam neki a bárányhimlő elleni szurit - állítólag manapság sokszor gyakrabban jön ki egy-egy szövődmény, ami elég gázos is lehet...), volt sok gyerek, Tamás már attól belém bújt, ha egy kisebb gyerek sikított egyet. Szóval ilyen gázos a helyzet. Ugyanakkor meg nagyon okos, minden tud és minden ért, kérdezi ezerszer, hogy mikor megyünk bölcsibe? Anya is ott lesz - mindig hozzáteszi. Hát nagyon félek. Mostanában megint egyre többet "röpköd", ez is idegesít, miért csinálja? Sokszor csak áll és széttárt ujjakkal rázza a kezét, de nem tudom miért? Legtöbbször, ha örül valaminek, vagy sikerült valamit megcsinálnia. Most megint jó sok kérdés van bennem, de mindegy, valahogy belejövünk a bölcsis korszakba is. Az a baj melóhelyemen meg sürgetnek, hogy már holnaptól mehetnék nyolc órában... szóval nehéz :( Puszi Nektek is és örülök, hogy anyukádnál végül jóra fordultak a dolgok!

Most megyek, főzés közben vagyok, végre megcsináltam a határidős melómat, úgyhogy hawai :) Holnap lesz a Noémi keresztelője, mi leszünk a keresztszülők!

Daniella még nem fordul át a kisasszony, de már nem kell sok neki. :) Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Sajna elkapott a takonykór, remélem hamar kilábalok belőle.

Voltunk tanácsadáson megkaptuk a 15hósat és a prevenart, estére be is lázasodtunk azóta semmi gond nincs vele, mmint ilyen téren, mert akaratos nagyon, ha vmi nem úgy van ahogy ő szeretné már visít,vagy sírást szimulál.Még kétszer alszik egy nap, de mivel nem tudunk kimenni annyit, nem fárad el gondolom így 10 előtt nem nagyon akar elaludni így sztem az egyiket megszüntetem, csak olyan jókat alszik, úgy vagyok mint Etna.:)
Nem agyon eszünk, nagyon keveset, de a doki szerint nem látszik.
82cm és 10850gr, vitamint majd novembertől adjak neki azt mondta a doki,de még addig beszélünk róla azt mondta...szépen fejlődik, nem beteges, így feleslegesnek tartja.Tápra visszaszoktunk, esténkét fürcsi előtt, és másik kaja után még benyom 240ml-t, de néha úgy érzem mintha ez is kevés lenne neki.
Egész nap be nem áll a szája, hordozgatja nekem a könyveit, h meséljek neki belőlük,ismeri az állatokat tárgyakat, ha kérdezem tőle rámutat, de nem mondja ki, h mi az, de beszélni, érthetően nem akar..ő kis nyelvén beszél csak.

Voltunk ortopédusnál,azt mondta, h minden rendben gerincével, ízületeivel,a kicsi lába enyhén dől, hordjuk a sarokékkel beépített cipőket, nem kell olyan ami jobban meg van emelve neki, még nagyon sokat fog változnia lába, és még mindig kapaszkodik is kicsit.

Az autónk hétvégére készen lesz, hétfőn műszaki, mert az is lejárt, és akkor újra használhatjuk végre.

Etna!

A hoxát a csajszi miatt kérdeztem,akit ajánlottam, h hátha tud segíteni,de ha engedélyezed h megadjam neki a mailedet akkor azon fog keresni.

Niki!

Améliából nagyon szép kis csajszi lett, gondolom sokat huncutkodik.Gratula a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy.

Most megyek, van még egy kis dolgom, később jövök még.
pusza mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok csajok!

niki!
gratulálok a sikeres vizsgáidhoz, sok sikert a munkaeresés terén. nem semmi, azért ami is egy kis örökmozgó, mellette tanulni? én elájulnék, ha kötelezőten tanulnom kéne. nagyon ügyes nagylány.

laar!
köszi, add meg nyugodtan az email címem a csajnak. botinak is befelé dől a lába, én salus cipőket adok rá, mert az kifejezetten bedőlt bokájú gyerekekenek van. de azt mondta az ortopéd, hogy megoszlanak a vélemények régi és új szakik között az emelő betétről. állítólag a legjújabb tézis szerint nem jó. de a lényeg, hogy a szobában is legyen rajtuk magas szárú cipő. én itt rontottam el, mert a szobában azt hittem, hogy jobb, ha mezítláb van (kismama magazinban ez volt ,ennyit a jó ötletekről) a barátnőm sima kínai magasszárú cipőt adott a fiára és semmi baja a gyerek bokájának, én meg szívok a 7ezeres cipőkkel. nekem sincs szívem felkelteni botit, de majd éjszaka gondoljunk egymásra, ugyanis boiti is fél 11-ig nyomja az ipart, már majd elalszom mellette.

lucám!
ha megengeded a 6 éves tapasztalatot megosztom veled beszoktatás terén. a nehezebb gyerkőcöket lassabban kell beszoktatni, nem szabad őket sürgetni. ne hallgass a gondozónőkre, a saját ütemében szoktasd be tamást. a melóhelyeden mond meg, hogy amint tudsz mész. ne hagyd ott rögtön, első napokban maradj nyugodtan ott vele. a gondozónők lehet,h ogy mást fognak mondani, mert őket zavarja a szülők jelenléte, de nem baj. aztán tényleg első időben egy órát, kettőt, hármat, stb. aztán szoktasd közben a gondolathoz, hogy lesz saját kiságya a gyerekek között, de jó lesz. az a baj, hogy ők még nem értik meg, hogy értük jössz du, mert nincs időérzékük. nem tudják, mi az, hogy du. még az ovisok sem, sok gyerek a játszóról most kezdte az ovit és van amelyik egész nap sír, hogy úgysem jön érte az anyukája, aki meg eret vág magán, mert ő is nagyon szenved. nem tudni ,hogy honnan jönnek ezek a félelmek. egy beszoktatás általában 2 hétig tart, de tamásnak ez tuti, hogy kevés lesz!!! kb két hét kellene, hogy ott hagyd délelőtt. aztán meg még kettő, hogy az alvást is megszokja. mond neki, hogy ő is megy dolgozóba, meg te is, neki a bölcsi a dolgozó. de az is lehet, hogy gyorsan megszokja, de majd később lesz gond. a fő dolog, magadban tegyél rendet, ne sajnáld (könnyű mondani), ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy bölcsibe kell vinned, stb, mert ezeket az érzéseket a kis radarjukkal kiszűrik és nehézítő tényezők. próbáld meg lazán venni, ne rettegni és szükséges rosszként felfogni, hogy aztán tesó ügyben tudjatok lépni. tudom, hogy egy kicsit beledöglik az ember (direkt ezt a szót használtam, mert tényleg ilyen érzés szerintem)de figyeld meg, ha belerázódtok nem is lesz olyan rossz. a kis boldogság sziget, amiben az ember benne van amikor itthon lehet a gyerekével átmenetileg megszűnik és jönnek a rideg hétköznapok, de minden új tartogat valami jót. visszacsöppensz az életbe, leszel felnőttek között, tamás meg nagyon sok mindent meg fog tanulni a bölcsiben. szobatiszta lesz, egyedül öltözik, fogat, kezet mos, vetkőzik, stb. aztán meg lazán jön az ovi. ott már ti simán menni fogtok, míg más szenved.
repkedéssel semmi gond nincs, így fejezi ki az örömét, boti sikít örömében. minden gyerek máshogy mutatja ki az örmét, ők még ösztön lények, nincs álarc, visszafogása az érzelmeknek. engem meg az idegesít, hogy szórakozik a levegő vétellel és nem tudom ,hgoy most tényleg fuldoklik vagy hülyéskedik. ez is idegesítő.

viszont mostanában elgondolkodom ,hogy jó úton haladok- e botival. nálam 90%imádat és 10% fegyelmezés. ez szerintem kevés, mivel mindenki másnál a családban 100% imádat és 0% fegyelmezés van. látom az embereken, hogy elég sok mindenkit idegesít botikám. ez kicsit rossz érzés. főleg azokat, akiknél nincs gyerek. meg nem is nagyon barátkozik senkivel. ő nem egy bújós gyerek, mosolyogni sem sűrűn szokott, tehát nem az a gyerek modell ,amit az emberek elfogadnak. lehet, hogy több fegyelmezésre lenne szükség? de egész nap csak fegyelmezzek, hogy megfeleljen a normáknak? ha ketten vagyunk nagyon aranyos, én fél szavakból megértem, de tegnap is a játszóházban láttam, hogy csodálkozva néznek az anyukák, akiknek vidáman játszik a gyerekük, hogy az enyém meg a combomat szorítva ordít, ha csak elpillantok mellette. az, hogy én mással beszélgessek? ki van zárva. mindenkit ellökdös mellőlem. még anyut is, szokta masszírozni a vállam, mert néha beáll, azt sem veszi jó néven. rosszabb, mint egy féltékeny férj. nem tudom mit kéne csinálni, mert félek, hogy az oviban, vagy suliban ki fogják közösíteni, hogy ennyire nem barátkozós. (anyám szerint én ugyan ilyen voltam, egyedül játszottam vagyis anyámmal aztán később mégis bartkozós lettem)mondjuk most oktatáson van, meg kell tanulnia az asztalnál enni, mert eddig az etetőszékből nem tudott elrohanni, de mostmár kisasztalhoz fogom szoktatni. ahol van tányérja, pohara, szalvétája. csak két éves lesz lassan! na megyek, mert el kell intéznem az utalásaimat, le kell ovasnom a villany, víz, gázórát, nehogy kicsússzak az időből. mindent neten keresztül jelentek be, mert így már tudom előre, hogy mennyibe fog kerülni. aztán meg utalhatom, mert olyan csomagom van, hogy ingyenes az utalás, ezért nem kell csoportos beszedési megbízás. ahol tud, spórol az ember lánya. főleg az idővel.

na jó hosszú lettem, bocsi

suzy!
kismanó jól van? remélem már nem barnázol és pihizel. rutascorbin nagyon jó, ha barnázol, az az erek állapotát erősíti, attól is lehet hogy hirtelen sokat nő a gyerkőc és a hajszálerek repednek a lepénynél. de azért vigyázni kell, mert , ha nagyon berepednek haematóma is lehet, ami lepénylevállást okozhat. recept nélkül kapható!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám!

Akkor megadom az Eszternek, mert úgy hívják a csajszit, az e-mailed.Remélem tud segíteni fogyás ügyben.

A salus cipőkről épp ma olvastam, meg a siestáról meg az egyebekről.
A SALUS cipőkről csak jót, a siestáról kevésbé.
A mi cipőink is hasonlók mint a salus, úgy csináltatom, és sarokékes,mert az kell a cipőkbe azt mondják, a haránt emelős cipők a nem jók, olyan pl a siesta.
A mi lábunk görbe volt még menés előtt is, és sokat javult, ami gondolom nem csak a cipőnek köszönhető, hanem annak is hogy igazodik a kicsi lába még,nem tom nektek mikor jött elő?
A szobában az én gyerekem is zokniban van, én nem is fogom cipőben járatni idebent, meg az ortopédus is azt mondta legyen sokat mezitláb,meg cipő nélkül ha lehet.
A gyereknek a lába nem mindig a cipőtől függ,az enyém így született, h dől befelé a lába kicsit,az enyém is ilyen volt, örökölte gondolom.Ez miatt ne aggódj, hidd el azért jó ez a cipő, főleg ha gond van a lábával, de lehet kapni betétet is a cipőbe, ha nem akarsz drága cipőt venni, ami asszem már zselés nem olyan kemény mint a régiek.
na megyek ide engedem apát.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Etnám!
Köszi az infókat, nagyjából én is így gondolom a dolgokat. Szerencsére nálunk akár egy hónap is lehet a szoktatás, nem fognak elküldeni pár nap után. EGyetlen baj van, hogy még mindig nem készültek el a felújítással, tehát az átmeneti helyre kell vinnem, és kb. hónap végén költöznek vissza a bölcsibe. Erre azt mondta a vezetőnő, hogy ne várjak sokat a szoktatástól, mert ha átkerülnek a bölcsibe, az nagy trauma lesz neki... hát én nem így gondolom. mert ha már megszokta a gyerekeket, a gondozónőt, akkor szerintem neki mindegy, hogy melyik épületben vannak... majd kiderül. Amúgy a bölcsi ára nagyon "családbarát": 330.-/nap. Idén szeptembertől kell vinni ágyneműhuzatot, eddig ezt sem kellett. Mindegy, majd varrunk párat, tegnap néztünk anyagot, csak még méretet nem tudok :) Elgondolkodok mindig, hogy lehet az ember parázik ennyire, aztán tök simán megy az egész. Ahogy láttad, mikor itt voltatok: Tamás sem barátkozós. Felnőtteket hamarabb megszokja, de a gyerekektől nagyon tart. Nem tudom miért van ez? Majd holnap este mesélek mi volt első nap! :) Gondolom csak másfél órát leszünk, mivel fél 10-re megyünk és ebéden még nem maradunk. Puszi Nektek is!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Lányok...

Jajj, a múlt hetem maga volt a káosz. Egy biztonsági cégnél vagyok, mindenféle gazdasági jellegű munkát én csinálok. Nem volt gond a sok diplomám, bár kérdezték, h ennyi tanulás után miért náluk vagyok? Mondtam, h ajánlották őket - egy régi ismerős által kerültem a céghez - és ez nekem pont megfelel. :-) Most volt az elszámolási időszak, napokig éjjel 10-ig bent voltam. Hulla voltam, és a hét második felére meg elkaptam Sadától a nyavalyát, és beteg lettem én is. :-S Lázam alig volt, csak fájt a torkom, és nem kapok levegőt.
Már javulóban vagyok, csak kicsit levert ettől a nagy hajrától.
Skype-on általában fent vagyok, ha valaki akar, napközben tudunk beszélgetni. Most kicsit nyugisabb idő lesz bent.
Egyébként egy két helységből álló külön irodám van, nagyon szép, narancsos színekkel. Napi 6 órában vagyok, de persze ha munka van, rá kell húzni. Ezt viszont le lehet csúsztatni. :-)
A főnökeim jó fejek, rengeteg férfivel dolgozom együtt. Elkényeztetnek. Hoznak kávét, üdítőt... Az egyik nap meghívott minannyiunkat a főnök ebédelni, engem a saját kocsijába kéretett. Sofőrje van.... :-O Leesett az állam. :-D
Na, szóval sztem egész jól elleszek itt. :-)

Etnám, mielőbbi jobbulást az édesanyádnak...
Niki, gratulálok a vizsgáidhoz. :-)
Csajok, most ne haragudjatok, megyek, mert fáradt vagyok, és holnap korán kelek.

Mindenkinek kitüntetett nagy nagy puszit küldök... Nofi

nofertiri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: