Új privát üzeneted érkezett!

Jajj még egy!
Milán kezd mászni elörre is hála de sokszor felemeli a popót, nincs lent a térde.
Olyan mintha állni akarna a kid drága.(én pici kis sátram :lol: )
Szerintetek ez baj?
Mit tudok vele csinálni?

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, ez tök jó, dehogy baj:) Dorka is mindig kinyújtja a lábait, popsija az egekben. Ebből lesz később - úgy tapasztaltam - a felkapaszkodás a járóka szélén. És az is, hogy állásból előrehajolva letámaszt és vissza tud ülni (esés nélkül).
A satyit mi is röhögve mutattuk be a barátainknak, és persze mindenki hülyeségnek tartotta:) Én láttam benne fantáziát, azt mondtam, hogy eleinte, az első eséseknél még jó lesz és csakis itthonra, a szobában: élesek a bútorok szélei. De már egész ügyesen tud esni Dorka, legtöbbször még sírás sincs, ügyesen pördül és fenntartja a fejét, be sem üti. És most már nem nagyon kell. Szóval, végül is csak nagyon rövid ideig használtam és most már nem is használjuk :?

Nikó: kósza ötlet: ha esetleg valami laktatóbb vacsi lenne, pl. jó éjszakát tejpép, ilyesmi, nem is tudom.... És akkor talán többet tudna aludni Gréti egyszerre és nem riadna fel és nem venné észre, hogy a saját ágyában van...
Vendég
 


Twist hát akkor lehet, hogy én kihagyom ezt a sapit!
Kár, hogy nem kék a tietek mert max akkor átvenném! :wink:
Hát remélem egy hónap és Milán iy ügyin állni fog! :D

Kép

Kép
raniko
 
 

 
 

Jó reggelt! :D

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babuci, jó kedved van? Jó reggelt neked is!:)
Mennyit reggelizett Fannika?

Rani: én is arra gondoltam hogyha kell, akkor átadnám nektek a sapit, csak hát lila és kislányos.)
De izgi, hétvégén keresztelő!:) A héten iszonyúan ki kell takarítanom, remélem, hogy Dorka hagyni fog, mert elégg matrica üzemmódban működik mostanában és éjjel is kel szopizni, mint régen. Tegnap már délután aludnom kellett egyet soron kívül, olyan fáradt voltam.
Vendég
 


Sziasztok:

Gyorsan dobok egy képet:

Kép

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Vanda, Niko, Skrisz, Lois, Rani és akit esetleg elfelejtettem köszi szépen a Littinek küldött üzeneteket. Átadtam neki. :)

Nikó!
Oltás miatt Litti is sokáig sírt, ha csak bementünk a rendelőbe, pedig védőnő szerint nem emlékezhet. Szerintem viszont igen. De mára már megnyugodott, tudja, hogy nem szurit kap, ahányszor csak megyünk, de a hideg sztetoszkóptól mindig elpityeredik, ahogy hozzáér.
Másik dolog, nekünk is volt jó egy-másfél hónap amikor velünk aludt Litti, mert már tiszta alvajáró lettem, annyiszor kellett átmenni hozzá, így inkább velünk aludt. De vissza lehet csinálni!!! Szép fokozatosan, én mindig visszavittem a szobájába amikor már mélyebben aludt. Most jó ideje már a kiságyában alszik ill. van egy kanapé a szobájában ami ki van húzva és ha kell inkább én megyek át hozzá aludni és nem ő hozzánk. Így azért mégis a saját szobájában van és nem szokik át hozzánk.
Egyénként javult az alvásrendje, bár az eddigit nem lehetett annak nevezni, mostanra már ált. 3nál többször nem kel fel, és nekem már ez is öröm.

Vanda!
Nagyon jó lehet látni egyszerre, hogy hogyan lesz a bab kislány ill. kisfiú. Litti is igazi nőci, nézegeti magát tükörbe, táncolgat, meg válogatja a ruhákat.... Szal e hormonok már dolgoznak rendesen. :)

Lois!
Nyaralás biztos nagyon klassz volt, mi nem mertünk "messzire" menni, de majd jövőre. Ki kéne használni az ingyen repjegyet Littikének. Hosszabb kocsiúttól félek. Csak repülőre meg nehéz cuccolni.
Nekem is a kutyusos kép nagyon tetszett. Annyira édi, egy festőnek jó téma lenne. :)

Szöcsi!
Húúú, ez tényleg nagy szemétség. Egy ismerősöm mesélte, hogy a DM-be babakocsival ment és mivel így úgye bevásárlókocsit is tolni nehéz lenne saját fonott kosarát vitte és rászóltak, hogy nem használhatja. Ő is nagyon felháborodott és írt egy panaszlevelet amiben leírta, hogy odajár tíz éve de ennek befellegzett és hogy mennyire nem családbarát dolog ez mire küldtek neki egy elnézést kérő levél kíséretében egy ajándékcsomagot. Talán neked is panaszt kellene tenni hovatalosan, ha van hozzá energiád. Ez lenne a minimum, hogy elnézést kérjenek.

Baba!
Fanni tényleg nagyon szépen gyarapszik és gyönyörű kisbaba. Jó étvágya van az biztos. :)

Rani!
Milán rucija nagyon szuper. :) Én is hajéamos vagyok mindenféléket megvenni, ezért nem nagyon nézelődök, ált cdak célirányosan vásárolok, így nem látok meg ilyesmit pl. mint a kutacsvédő sapi. :) Mondjuk ezt már nem vettem vlna asszem. :) De ahogyan te érzed. ha így nagyobb biztonságban érzed magatokat, akkor ne hallgass csak magadra! :)
Ja igen, " sátorozás" nagyon cuki, Melitta is csinálta. :D

Keny!
Nagyon sajnálom a mellgyuszit. Mihamarabbi jobbulást!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Nikó Gréti natyon cuki ahogy phúúúúúúúúúúú! :lol:

Keterina de jó, hogy írtál!
Olyan rég olvastalak!
Jól vagytok?
Köszi a kutacsvédőt én is kihagyom!

Szücsi ment pü!

Twist kaja ügyi tipp:most Milán Univer zsenge sárgarépa főzit evett csirkehusival+őszibari!(imádta)

Húú mennem kell szerintem most rakott ide az ölembe egy csomit! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Grétinek utólagosan is gratulálunk!

Hüle gondjaimmal el voltam foglalva!

Twist, enyim gyerekek nem sok bébiételt ettek, ez egy kis átmeneti idő, olyan gyorsan eltelik, 1 évesen meg már kóstolgatják, amit ti esztek. Próbálj ki minél több ízt, keverj krumplit almával, cékla is édeskés. Most is van itthon pár üveg/doboz bébiétel végszükségre, de főzök ezerrel minden nap.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Twist, 1/2 4-kor 120, 7-kor 120, 9-kor 90, 11:50-kor 90. Aludni nem akar egész nap. Nyűgöske.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nikó ezt most találtam!

Grétikének utólg így is Boldog Szülinapot!!

http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI&NR=1

Kép

Kép
raniko
 
 


Sziasztok!

Rani:

Nagyon szépen köszönjük! Gréti jót táncolt rá meg bohóckodott. Én meg nagyon meghatódtam.
Szerintem nem baj, hogy így mászik.
Kutacsvédő: Én is akartam de aztán nem lett csak azért mert attól jobban féltem mi lesz ha már nem lesz rajta és nem fél majd, hogy beüti a buksiját. Pedig neki lassan csontosodik.

Twist:

Köszi az ötletet este vagy tejpépet vagy szalámit kap kenyérrel vagy zsemlével. Ezt 18:30 és 19:15 között majd játék, fürcsi és fél 9-9 között jön a 240 víz+ 8 kanál tápszi. De nem éhes mert ha az akkor rögtön mondja mámmá és úgy jön a sírás. Ma kicsit utána olvastam és részben életkori sajátosság is.

Szöcsi:

Nem értem te 2 kis manóval hogyan tudtál még nekik külön főzni ? Nekem nem igazán jött össze.

Keny: ???????

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó!
Gréti nagyon édes! Ízlett a torta?
Szöcsi helyett meg leszek én a fogadatlan prókátor: ha kettőnek kell bébiételt venni, a gatyád is rámegy, főleg, ha legalább az egyik sokat zabál. Én is külön főztem nekik, 3 turmix múlt ki a kezem alatt, az utolsó még garanciás volt. :oops: :lol:
vovanda
 
 


Niko!
De gyagya vagyok, csak azt nem írtam, hogy Grétikének nagyon boldog szülinapot!!!! Nagyon édes a képen. Mennyi tortát evett? Engedted, hogy belemajszoljon. Littike a szülinapi tortájába szépen belemarkolt, aztán volt sírás, amikor elvettem, hogy azért ne trancsírozza szét az egészet. :D

Etetést illetőleg én is inkább kevertem az ízeket és amit nem akart magában enni, pl. spenót, abba tettem egy-két kanál sinlacot. Ez sokáig ment, de mára megunta a sinlacot, mint ahogy a tejpépeket is. Látom hoghy könyvszerűen megissza Grétike az esti 240ml tápszert, hát nekünk ez nem megy. Melitta egyszerre még 180ml-nél többet sose ivott, 120-150ml az átlag. Gondolom ezért is van, hogy napjában többször iszik tápszert.

Lois!
Még azt elfelejtettem írni, hogy Litti még szopizik, már eléggé fájdalmas, úh. kicsit várom hogy leszokjon, de ő még napközben is igényli, jön hozzám, és kukucskál be a felsőmön. Akkor tudom, hogy szopizni akar.
Jól tudom, hogy szeded a metet?

Többiek IR-es lányok, ti szülést követően mennyit foglalkoztok ezzel a krdéssel?

Angel!
Ti nem akartok járni az Örsre babás jógára? Ha jól emlékszem A XIV. kerületben laktok? Vagy másvalaki esetleg?

Till!
Nálatok minden rendben? Sok-sok puszi!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Katerina!
Húúh, én a repüléstől paráznék vele, mert ott ugye nem tudunk kicsit megállni némi futkosásra :roll: Alvással ügyesek vagytok.
Igen, én metezek, már 3 hónapja. De a szopit csak most hagytuk abba 2 hete. Nekem nem kavart be a szopiba a met.
Én nagyon akartam már szedni, mert kezdtem totál szétcsúszni, híztam is meg szerintem a hormonjaim sem voltak a helyükön. Azóta a súlyom rendeződött, a közérzetem is jobb.
Zétény babatejet iszik, imádja.

Rani!
Sátrazás nem gond, szerintem semmi tennivaló nincs vele. Nem mintha bármit is tehetnél ellene :wink:

Nikó!
Gréti nagyon cuki :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Katerina nekem is el kéne mennem egy kontrolra és a pajzsmirigyemet is meg kéne nézetnem.
:roll:
Nekem minden vissza állt a régi kerékvágázsba azaz 33-34 napos ciklus amit a Merkformín tök jól rendezett.(most is kéne)

Lois köszi max rülök a popóra!! :lol: :lol:

Vanda te turmixgyilkos!!! :lol: :lol:
(Milán is napi 3-om bébikaját ezsik + 2-szer tápi)


Kérdésem lenne:Ki hogy használja a gyerekeknél a paplant?
Én egyszer próbáltam de most hogy ilyen kis ficánka nem merem mert multkor is a fején találtam. :roll: :oops:
Olyan nagyon ezek a gyerekpaplanok. :roll:
Zsákot nem tudom ráadni, mert úgy forog hogy csak na és néha betámasztja a lábát a kicágy egyik rácsán.
Próbáltam a zsákot de sajna többször felkelt mert nem tecc neki. :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Lois!
Meddig akarod szedni a metet? A kistesó megfoganásáig? Vagy persze emlékszem, te a terhesség alatt szdted. Én a 12. hétnél abbahagytam. Arra akarok kilyukadni, hogy ha nem lenne tervezett Zétény kistesója, akkor is szednéd? És ha igen meddig?

Rani!
Betakarással nekem is ugyanezek a bajaim, csak Litti nem a fejére húzza a takarót, hanem egyszerűen lerúgja, vagy letolja magáról. A hálózsák meg már neki sem tetszik. Kb. féléves koráig használtunk. Én is bajbanvagyok ezzel, mert az ő szobája a leghidegebb és eddig ugye ez előny volt de jön a zimankó. Anyósom adta az ötletet, hogy ő anno kikötötte a takaró négy sarkát a kiságy rácshoz, ami megint csak aadig jó ( mondom neki) amíg nem tud felülni a gyermek. Különben olyan neki mintha le lenne kötözve.
Még arra gondoltam veszek valami vastagabb, de azért kényelmes kezeslábast, aztán az lesz a pizsama tetején.

Lányos (ikres) anyucik!
A jateknet.hu-n van egy nagyon akciós ikerbaba összecsukható babakocsival valami 18e helyett 8e. Karácsonyra szép ajándék, ami még odébb van, dehát most van akció.

Jaj még azt akartam régen írni, hogy én is nagyon megszerettem a scamp-et, most akarok rendelni újabb adagot. Csak annyi bajom van vele, hogy a felsők alja lehene egy kicsit szélesebb, vagy gumírozott. És a nacibó Littinek 74 kell, a felsőből meg 86. Majd kialakul. :) Nekem egyszer amikor diplomaosztómra kosztümöt kerestem, egy "kedves " eladó azt mondta, " hát maga nem konfekció méret". Ott is hagytam. :evil:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Twist, eleinte az én kiscsajom sem csípte a zöldségeket. Aztán egyik napról a másikra megette. Aztán eltelt egy kis idő, és elkezdett válogatni. Cékla, brokkoli, cukkini bármikor, sárgarépa egy darabig ment, de aztán utálkozni kezdett. Krumpli sohasem. Most már az is megy. Majonézesen, pürésítve, sülthús szafttal, bárhogyan. :lol: Ma egybefasírtot evett majonézes krumplival.

Meddig kell tápszert adni a gyereknek? Most esténként 3 dl Milupa jó éjszakát tápszert kap, reggel meg Milupa Junior italt. Át kéne állnom tejre?? :roll:
Egyébként jól vagyunk, egyszerre három rágófogat növeszt Eszti. 8) Már mindhárom fehérlik.

skrisz72
 
 


Jó reggelt!

Arra tudja-e valaki a választ, hogy szopizás közben miért cuppog? A könyvek azt írják, nem jól van a cicin és a vákum megszűnik és levegő megy be. De hát már az összes létező pózt kipróbáltam szerintem és ugyanez van. Akkor is, ha a szája jól áll. Mostanában azt a szokást vette fel, hogy alig nyitja ki a száját és sztem nem megy be neki rendesen és nincs normális tapadás. DE örülök, ha akárhogy is bele kerül a tejci, mert ordít, ha éhes. Egy 2 hétig éheztetett oroszlán kutya füle hozzá képest. Mint akit nyúznak!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Takaró-ügyben nem tudok tippet adni, enyémek maguk alá gyűriik. Amikor már mélyen alszanak, teszek rájuk még egy takarót és annyi.

Skrisz!
Enyémek olyan 16 hós korul óta isznak tejet, jobban szeretik, mint a tápot. Egyébként szerintem ezt neked kell eldönteni, ha nincs tejallergia a családban, és úgy gondolod, akkor nyugodtan meg lehet próbálni óvatosan. Ha meg úgy gondolod, hogy a tej az ördög műve (mostanában ezt sugallják), akkor várj vele még.

Nálunk Réka, Balu és én betaknyosodtunk, zima van a lakásban. Hősugárzót vettünk újat (megmakkant a régi), de már nagyon várom, hogy legyen fűtés.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Katerina annó én nem kikötöttem hanem belegyűrtem az ágy szélébe a takarót, de ez ugye már rgen rossz mert forog és imád oldalt is aludni. :roll:
Én is vazstagabban öltöztetem este adok rá egy badyt és egy rugit no és két takarót.
Szerencsére nálunk jó az idő.
Lehet, hogy csak veszek egy igen meleg és puha takarót még.
(mert a régiek kezdenek kicsi lenni)

Vanda nincs még fűtésetek? :shock:
Na persze az évszakhoz képest szinte hülye kérdés, de ez a car idő kéééész!
Mi nem kapcsoltuk ki a fűtést nyáron mint kiderült, de nem fogyasztott mert nem örlángos és ugye nem fűtött a 30 fokba.
Egyik reggel arra ébredtünk viszont, hogy melegek a radiátorok!
ÓÓÓÓ olyan jó volt! :lol:

Baba igen biztos a csatlakozással nem stimmelhet valami, de nyugi két csajszi is van a környezetembe aki csak így szopizik.
Próbáld meg óóóórdddddíííítás közbe a szájába tenni a cicit. :roll:

Lányok Milán nem akar mászni.
Néha néha mászik és kúszik is de mióta rájött hogy a lábakat ki lehet nyújtani popó a magasba arra vár, hogy valahogy a feje is feljebb kerüljön. :lol:
Nagyon nem tecc neki, hogy a popó van még felül.

Kép

Kép
raniko
 
 


Baba: nekem azt mondta a védőnő, amit Rani is írt, hogy amikor ordít a baba, akkor kell jól betolni neki a bimbót, és így eléggé nyitva van a szája ahhoz, hogy jól bekapja.
Most meg úgy van, hogy kicsit nyitja csak a száját, és utána beszippantja jobban a cicit. Ezt így találta ki.

Alvás nálunk is úgy van, hogy a takarót maga alá gyűri, ezért estére bodyban és rugiban van Dorci.
Vendég
 


Nálunk sincs jó idő, én is fázom. Este 23 fok van, ez sztem hűvös. Van egy olajradiátorunk, amit anno azért vettünk, hogy amíg nincs fűtés, fázni szoktam a hálóban és a fürdőben. Erre használjuk mindig a fűtést megelőző időszakokban. Most ugyebár a babaszobába bevittük az esti fürdetéshez, úgyhogy vagy megfagyok majd, vagy vehetünk mégegyet. Apa ma rendel egyet, de persze pénzünk meg nincs. A héten kell mennem pajzsmirigyes vérvételre is a MM.be 9700 és a kocsi tankja is kopog az ürességtől. Fél havi táppénzt kaptam meg eddig, ami 36000+apa fizuja. Útálom, hogy mindig ez a rohadt pénztelenség van és azt sem tudom, hogy jövünk ki ebből. Pl.ez az oka annak is, hogy nem úgy rendelünk kaját...egyszerűen nincs miből..ááá..nem panaszkodom..vannak nálunk sokkal rosszabb helyzetben lévők is... :cry: :cry: Nekünk legalább itt a drága kis Csodánk, még ha nem is enged SEMMIT csinálni egész nap. Most is azért tudok ide írni, mert épp nem vette észre és "véletlenül" elaludt :lol: :lol: :lol: , de az ágyába le sem merem tenni, mert jönne a sírás.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba drága ez nem siránkozás nyugi.
Sajna szerintem most mindeni kezeken megy keresztül, de ahogy te is írtad vannak nálunk rosszabbul élő emberek is.
Nekünk a lakás ment fel kb 50E Ft vel ugye és én a fizumhoz képest most kb ennyivek kevesebbet kapot tehát ez havi - 100E. :(
Ez van, remélem jobb lesz!!!

Édes kis Oroszlán. :lol:
Milán is alszik 9 óta ami meglepő mert max fél órát szokott ilyenkor.
Jajj és hogy jártunk.
Tegnap lementem a házidokihoz apának receptért este fél 7 körül.
Milán egész nap nem alut és nagyon nyűgi volt.
Hatkor adtam neki tápit hátha durmol picit (szintén fél órát szokott).
Hazajötte és még szuszizott.
Nem is kelt fel csak hajnali fél 3-kor. :roll:
Jelezte kell peluscsere és át is kéne venni a pizsit.
Na persze fürcsi az nem volt.(kis büdimalac. :lol:
Ja és persze hajnalba kaja is kellet.

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani!
Amíg a napi átlag hőmérséklet nincs 15 fok alatt, addig kérni sem lehet, hogy kapcsolják be. Szegény közös képviselőnek töke ki, tudja ő is, hogy a lakásokban hideg van, de nem tud mit tenni.
vovanda
 
 


Katerina!
Nem csak addig tervezem, vagyis szedni fogom végig a terhesség alatt (már ha összejön :roll:), aztán a szopi alatt nem (legalábbis az érdemi szopi alatt), utána meg újra, a saját egészségem érdekében, valszeg örökké :?

Nálunk még tartja magát a ház, ma még nem kapcsolt be a fűtés, 22.5 fok van. Szerintem ez nem hideg. Tavaly ilyenkor én csak Zétény szobáját fűtöttem be klímával a fürdés idejére. Akkor viszont ott jó meleg volt, olyan 30 fok. Ahogy rajta volt a pizsi lekapcsoltam. Ő hálózsákban alszik már, semmi gondot nem okozott hogy felvettük, pedig tartottam tőle, hogy miként rakom megint bele. Mert ő is cigánykerekezik éjszaka az ágyban. De nyikkja sincs benne. Takaró szerintem nem megoldás, legalábbis Zétényen másodpercekig sincs, rögtön kitekeredik alóla.

Baba!

Most mit nézegetnek a pajzsmirigyeden? Sajnálom a gondokat :?

Rani!
Mászás nagyon ráér még, ne türelmetlenkedj :wink: Ez egy hosszú folyamat.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kat!
Én is nagy Scamp fun vagyok, épp tegnap adtam le egy több mint 20ezres rendelést. Na nem csak az enyém, 3 anyatárssal közös rendelés. Zétény sem egyformát hord fenn-lenn, bodyból 80-asat, gatyából az nagy rá. Ma egy 80-as melegítőnaci van rajta, de bő rá a dereka meg hosszú is. Rövidgatyából is jó volt bőven a 74-es.

Skrisz!

Zétény babatejezik (vagyis azt hiszem ez a junior ital, amit Eszter is iszik) reggel, nagyon szereti, én olyan másfél éves korára tervezem, hogy barátkozunk a normál tejjel. Tápszert én nem adtam soha. Én úgy tudom, ennyi idős korban fél liter tejalapú táplálék kell naponta, az mindegy, hogy hogyan rakod össze (ebben benne van a táp, babatej, joghurt, tejpép etc.)
Hajrá fogacskák.. mi nem visszük túlzásba fogilag továbbra sem :oops: (öÖöö...vagyis nekem azért van, Kölkömnek kevésbé :roll: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, azt mondta T.dr., hogy a szülés másnapján hagyjam abba az L-thyroxint és 4 hét múlva nézzük meg.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois nem siettetem én Milánt isten őrizz de mit csináljak ha megy?
Ma pl. egész nap nem láttam csak a popóját mindíg az volt felül! :lol: :lol:
Honnan endeltek ez egy márka vagy egy oldal?
(bocs ehez hülye vagyok :roll: )

Kép

Kép
raniko
 
 


Lois közbe megtaláltam köszi!

Nagyon jók a cumók!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Hali!
Fáj a torkom, és taknyos az összes gyerekem. Csókoltatom a hőszolgáltatót. :S
vovanda
 
 


Vandus: sajnálom az egész család megfázását. Lakótelepen nekünk is az volt, hogy nem tudtuk befolyásolni a fűtés kezdetét és végét. Olajradiátok? (bár akkor a villanyszámla horror)

Rani: tényleg nem nagyon lehet visszafogni a babát, ha mászni akar, vagy állni stb. Ha megy, hát megy. (Dorka is sír, ha járókába teszem, mert ő menni akar.)

Scamp-es rucik nagyon szépek, finom anyagból vannak és tartósak. Nálunk is úgy van, hogy felül 80-as kell, alul elég a 74-es.

Keny, hogy vagytok?
Babuci: mély együttérzésem az anyagi dolgok miatt, tudod. A babázás bár csodálatos dolog és éveket vártunk rá, de anyagilag a legrosszabb időszak, pont amikor annyi minden kéne a picinek.
Vendég
 


Vanda, jobbulást !

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist!
Hősugárzónk van, olajradiátort még nem vettünk, nem is nagyon akarok, mert tárolni sincs hol, meg a villanyszámla... :?
vovanda
 
 


Vanda sajnálom a hideget!
Azért ez nem semmi, hogy nem lehet kérni hogy fűtsenek be! :evil:

Lányok ha rendelek én is akkor hányas méretet javasoltok Milánnak, mert ahogy látom a számozás kicsit csúszik.
Van aki mostanába rendelne, mert akkor összeállhatnánk? :roll:

Ma egyedül vagyunk Milánnak mert apának Horvátországba kellet mennie.
:(
Még jó hogy csak egy villám látogatás.
Amilyen az én formám persze, hogy mára van a fodrászhoz időpontom amit egy hónapja beszéltünk meg, így ma nagyi és kerianyu őrizetébe lesz Milán.

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani!
Mekkorák pontosan MIlán paraméterei?
Mi a posta miatt szoktunk közösen rendelni. A max. posta 900.-. nem annyira vészes. De így többen annyit rendelünk hogy már ingyenes. Olyannal érdemes közösen rendelned, akivel napi személyes kapcsolatban vagytok. Mert ha tovább kell postázni akkor már ugyanott vagy.
Úgy értettem a hosszú folyamatot, hogy a sátrazás után lehet majd csak hónapok múlva indul el a szabályos mászás.

Vanda!
Sajnálom, jobbulást :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

Hideg, hát az van, mi is panellakók vagyunk, a fűtésre várni kell. Ráadásul a ház szélén van a lakásunk, ami hidegebb,mint a belső lakások, de legalább csendes.

Baba. a táppénzt ne is említsd, én már régóta várom ( pedig sk. leadtam, mint vállalkozó) a papírokat, és ez még a lombikkezdetes koranyári lóvé lesz....

Velünk egyébként minden oké, kicsike mocorog.
A fogaim meg lyukadnak. :evil: mehetek megint fogdokihoz.

puszi mindenkinek.

Kenyvel mi a helyzet????
nani72
 
 


Nikó! Vandus válaszolt helyettem, bizony főztem nekik a kaját, délelőtti alvás alatt megvolt 15 perc alatt az ő részük. Sokat fagyasztottam, ahhoz már csak krumpli+hús ment.

Lakásban mi is fagyunk meg, szerintem kint melegebb van, mint a betondzsungelben.

Skrisz, én még mindig tápit adok, most kezdtem el 2 hete a reggeli tápit tejre kiváltani, de már nyáron is kóstolgatták tízóraira, nem volt semmi bajuk tőle. Mások itt a környékemen 8 hótól is adják, annyit vívódtam én is, a tejmumus miatt. 1,5-öset veszek, de szerintem ez már nem tej, valami porított anyagból kutyulják. Házi tejet nem merek venni, pedig mi azt ittuk, semmi bajunk nem volt. Estére még tápi megy egy darabig.

Baba: pénztelenség miatt együttérzek, magunkra nem sok jut, minden a gyerekek érdekében történik nálunk is.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Vanda, az olajrad.előnye a hősug.val szemb., h. tartja kissé a meleget.
Babám nózija állandóan szörcsög, lehet ezért cuppog mostanában. Aggódok, így du.elvisszük orvoshoz. Sajnos a saját doki rendelésére nem érünk oda, egyedül meg még nem tudok elmenni vele. Ki akartam hívni, de állítólag későn szóltam 1/2 10-kor, mert 9-ig lehet. Agyrém! Megbeszéltem, hogy 1/2 5-kor levisszük és ránéz vki.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Szasztok!

Lois igazad van lehet hogy a nővéremmel fogok rendelni!! :D
Hát én remélem azért hamar elindul a mászás mert így igen csak mérges Milán!
Bár azért ahova nagyon akar oda eljut, félig kúszva félig mászva! :lol:

Kép

Kép
raniko
 
 


Lányok valaki tudna nekem abba segíteni, hogy meddig kell a gyereknek forralt vizet adni?
Akár tápihoz akár simán inni.
Köszi

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani, én sajnos nem tudom.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Rani!
Sose forraltam. Sima szénsavmentes ásványvizet kaptak, ha flancolni akartam, babavizet.
vovanda
 
 


Rani, szentkirályi ásványvizet adtam mindig Esztinek, azt babák is ihatják.

Vanda, jobbulást!

Baba, nem akarlak elkeseríteni, de Eszti is pont ezt csinálta. Ordított, én tuszkoltam a bimbót a szájába, de mintha észre sem vette volna, ordított tovább. Aztán elmúlt. Cuppogni nem cuppogott, jól bevette, ha épp olyanja volt. :roll:

Keny hova lett?

Nanikám, sajnálom a fogaidat. Nekem hál istennek nem romlottak.

skrisz72
 
 


Sziasztok,
dobok egy életjelet...

nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, (Baba, hatványozottan együtt érzek anyagilag :(((( ), de mostantól igyekszem magam összeszedni és bekukucskálni néha :)

Baba, Drága!
Szívből gratulálok Nektek!!!!! Fannikát Isten hozta!!! :D :D :D
(megpróbálok majd visszaolvasni, hogy hogyan alakultak a szülés körüli dolgok :) )

Mindenkinek tsók, (Katerinám, ölellek! :P ), ha tudok, bekapcsolódok - persze ha befogadtok még :roll: :)

tillidian
 
 


Tilli,
Hello eltévedt bárányka :roll:
Sajnálom a gondokat :? Remélem akkor már túl vagytok rajta :)
Amúgy minden oké?

Rani!
Ha megírod mekkora Milán saccolok neked egy Scampos méretet.
Víz :arrow: Zétény a hozzátápival (6 hótól) kezdett inni, én babavizet adtam, és forraltam, úgy 10 hónapos koráig. Azóta már nem forralom, de babavizet adok. Csak arra ügyelek, ha már bő egy napja nyitva van az üveg, abból már nem adok neki. Ööööö, kivéve ha nem, mert elfelejtem :oops:

Skrisz!
Olvastam mennyi fogatok van, elképesztő :shock: Mi csigalassúsággal növesztünk sztem :?

Baba!
Gondolom már megjártátok a dokit. Pedig le akartam írni, hogy így az elején Zé orra is szörcsögött folyton, de kiderült a tejet hallottam , mert ott valahogyan nem zárt nekik, és a tejcsi fel tud menni. Ha nem tudsz neki szívni semmit a nózijából, akkor nincs gond szerintem.

Nani!
Fogaid, táppénz :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Hello!

orrspayt vettünk, dokinő is azt ajánlotta, meg írt fel valami Fenistil cseppet, abból kell kapnia. Kicsit be van duzzadva az orrnyhártyája. Sprytkell fújni és porszívni az orrát etetések előtt. Megnyugodtam.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Till, pusszantás és mesélj majd, mik történtek veletek!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Tilli!
Mesélj!

Lois!
Daninak már 12 foga van, Rékának talán 10. Ők is jó későn kezdték, de belehúztak. :D

Jó szar éjszakánk volt, ráadásul Balut is itthon fogtam, hulla fáradt. Elszokott az ovis tempótól.
Jön lassan az asztalos, a kanapé nyitó szerkezete megmakkant.
vovanda
 
 


Rani, én sima csapvizet forraltam kb. 7-8 hós korukig. Amikor már kúsznak-másznak és a szájukba tesznek minden rághatót, kb. akkor már abba lehet hagyni szerintem.

Vandus, asztalost mi is meglátogattuk, mert beleálltam Kirus ágyára és leszakadt. 2 napig volt amolyan átjárhatós az ágya, egész jól működött, lassan már elaludna sima heverőn is, de férjem ragaszkodik a rácsoshoz, mondván, addig jó nekünk.

Fogak nálunk fordítva: Kirusnak 12, Norbikának 10. Összesen 20-nak kell lenni?

Till, gyere majd!

Baba, jobbulást a picurkának! Reméljük, lesz még vénasszonyok nyara, mert szétfagyunk.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: