Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa, ez tényleg kellemetlen, h. nem fog megérkezni az ajándék, de majd kitaláltok vmi frappánsat! Én is így jártam tavaly karácsonykor: öcsémnek rendeltem South Parkos pólót... január végén meg is érkezett :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared- Akkor átérzed a dolgot az ajándékkal kapcsolatban....Pedig olyan jó lett volna örömet szerezni az illetőnek e módon....De hát remélem azért jövő héten is értékelni fogja :wink: Nekem is bazira fáj a szeméremcsontom egy csomószor.....Ha megnyomom akkor meg aztán , ajjjjaaj :D

Feltöltöttem Lili ruháit egy albumba ( életemben nem csináltam ilyet, szóval lehet nem jól csináltam valamit :D ), de elvileg ez a linkje:
http://picasaweb.google.com/gyancsi30/L ... directlink

Egy picit sok ruhája van, tudom :D :D :D De annyira cukik voltak , nem tudtam ellenállni :oops:

KépKép
gyancsi
 
 


És ráadásul ezek csak azok a cuccok amiket én vettem....Kb ugyanennyi van tesómtól, csak kicsit fiúsabb kiadásban..... :oops: :wink:

KépKép
gyancsi
 
 

 
 

Most tiltottam le saját magamat a teszveszezésről és vaterázásról :D :D :D

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi - azért irtam meg Nektek, hogy ha tetszik, Ti is rendeljetek! :)
Lehet nem kellene nyomkodni a csontod :lol: :lol:
Ejha, nem semmi ruhatár!!!!! Nagyon csajos kis göncök :wink: , én inkább bébisre vettem a figurát. Azt a sok szoknyás ruhát fogod tudni használni egy novemberi babánál?
Ajándék - és mi lenne, ha fényképet kapna róla?? Átmenetileg, amig meg nem jön a csomag. Esetleg elpoénkodhatnátok, hogy a fénykép olcsóbb volt 8) , aztán persze jöhetne az igazság.

mikegirl
 
 


Ancsa, és ezek nagy részét tesz-veszen, vaterán szerezted be??? Nagyon szépek, édesek a zoknik ahogy ott sorakoznak! Ügyi vagy! :D Lehet, most már én is beteszveszelek pár cuccost! :D Kinéztem egy Brendonos bundazsákot, vadiúj, jó lenne megcsípni és így fele annyi lenne, mint az áruházban! Most kivárok, csak el ne csesszem!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


MikeGirl-Nekem már anno nagyon tetszett az az oldal mikor megírtad, ezért bátorkodtam csórni onnan az ötletet :D :D A szoknyás cuccokat kis pamut nadrággal , farmerrel vagy vastag harisnyával gondoltam ráadni, ha mondjuk kocsival megyünk valahova és nem lesz kint a hidegben, de jól kell kinézni, tehát ha "fellépése" van :D :D Nekem pl nagyon tetszik az is, hogy hosszú újjú body és arra rá kívűlről a póló, az annyira kis vagány szerintem :D Lehet bohócot csinálok a gyerekből, de hát valakin ki kell magam élni :D :D :D

KépKép
gyancsi
 
 


Navi- Igen, mind teszvesz és vatera ......És olyan árakon, hogy ..... :lol: Pl. 3 db body 350 Ft és hasonlók :D :D volt harisnya amit 12 Ft-ért adtak......3 db hosszú újjas felső 300 Ft.....Na nem is sokkollak :D

KépKép
gyancsi
 
 


MikeGirl- Tényleg az sem rossz ötlet, hogy egy fotót adni róla addig is:roll: :wink: ...Köszi csajok az ötleteket :wink:

KépKép
gyancsi
 
 


Gyancsi, én még tavaly is úgy öltöztettem a lakásban Bencét, hogy a hosszú ujjú body fölé pólót adtam rá. szerintem is tök jól néz úgy ki. :wink:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Gyancsi - Ati is úgy járt - body + póló :lol:, de nem újszülött korában. De úgy egyébként öltözködés terén sem vagyok valami kreativ. :oops: :oops:

mikegirl
 
 


Mikegirl, tényleg, most, hogy mondod, újszülöttként én sem így öltöztettem Bencét. Csak kb. fél éves korától, amikor már ült meg mászott...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jó regggelt!!!!!! :D

Nálunk már megy a pörgés. Ati motorozni ment Apával.
Nyitásra pedig elmegyünk a Brendonba, mert a munkahelyemen kaptam búcsúzáskor egy Brendon kártyát, és kinéztem egy zsákos overállt, ami egyébként most akciós. Kiváncsi vagyok lesz-e. A nem túl hideg időre van az a szőrős, nadrágos változat, az igazán hidegre pedig kellene egy zsákos, amivel hordozóba is be tudom kötni (van lyuk a zsák alsó részén, ahol az öv áthúzható).

Aztán szerintem kimosom hétvégén a babarucikat, mert hétfőtől egyedül leszek itthon, és akkor szépen el tudom pakolni.

Apa új szenvedélye a főzés - most tanulja :wink: - , úgyhogy ma Ő főz. Hipp-hipp hurrá!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a hozzászolásokat a kérdésemre :oops: már én is nehezen viselem, pedig az aggódásom miatt én sem akartam eddig :oops: na de sebaj, annyira gyorsan repül az idő 8)

Ha már a ruháknál tartunk:
Ma én is korán keltem, mert tegnap megbeszéltem egy bizományissal hogy hétfőn beviszem a gyerekruhákat, amiket ugy gondoltam nem akarok majd Patrikra adni... szóval ma megint azokat átnéztem, több mint 300 db jött össze, kb óvodás méretig :shock: mivel ezek a zöme játszósnak jó, gondoltam csak 50 ft-t szertnék majd db-jáért. Remélem nem ellenkezik a nő és mindet beveszi, mert én egy darabot sem akarok majd visszahozni... de ha ellenkezik abba is belemennék, hogy válogatok cserébe olyanokat amiket szivesen ráadnék, vagyis szükségem lenne rá :wink: mégha csak a feléért engedné is örülnék, csak már ne kelljen tárolnom :-)

Viszont most lányos mamik figyeljetek: válogatásom során csináltam egy 25 db-s ruhacsomit, hátha valakit érdekel. Ezek mind foltmentesek, nagyon szépek, gyönyörű színekkel. 56-86(kb) -os méretezésig van. Én 3000 ft-t gondoltam az egészért ha valakit érdekel akkor jelentkezzen :wink:
Sajnos ide képeket továbbra sem tudok feltölteni de ha valakit érdekel priviben elküldöm.

rabbe78
 
 


Ancsa, tényleg ne sokkolj! :shock: :D
Nem semmi, nagyon ügyes vagy, de ahogy Mikegirl is írja, h. lehet te majd szereted öltöztetni édes cuccokba, de nem tuti, h. kicsi baba is csípni fogja... :roll: Nem bántani akarlak ezzel, nehogy félre érts, de én még óvodás koromban is gyűlöltem a harisnyát, meg a zokni, meg a bugyit, stb... :lol: Szóval én próbálok rámenni a praktikusságra, magamból kiindulva!

Mikegirl, nem egy drapp színben is lévő Brendonos bundazsákról van szó, ami most kuponakcióban kb. 2000-el olcsóbb? Én azt akarom tesz-veszen megcsípni! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


az összes: Kép Kép 56-s méret, rózsaszínű Kép a body-n ilyen édes cicaminta van Kép 62-s méret: keresztelőruci, sapival, nagyonszép rugi, nadrág és mégegy rugi :-) Kép rózsaszin rugin a minta Kép sapi Kép 68-asok Kép 74

rabbe78
 
 


és még a nagyobb méretűek: Kép
Kép
Kép

úgy látom sikerült végül feltöltenem :lol:
bocsi , hogy ennyi helyet foglaltam itt :-)

rabbe78
 
 


Rabbe, nagyon szépek, csak még mindig nem tudom pontosan miket kapunk kölcsön... :roll: Most már pedig jó lenne ha összeállna a dolog! Szóval emiatt nem merek nagyon vásárolgatni, ne legyen feleslegesen annyi cuccunk!
Ráadásul ma azt álmodtam, h. nem is kislányunk, hanem kisfiúnk lesz :shock: :D Ami persze nem lenne baj, csak most már kislányra számolunk! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Semmi baj navared, senkire nem akarom "rásózni" :lol:
csak ezek annyira szépek, hogy sajnálnám a bizibe beadni a játszósokkal együtt.... ha itt nem kell majd senkinek, akkor felteszem máshova.

navared: és mennyire láttátok uh-n a bizonyitékot?
mertg lányból tényleg többször szokott fiu lenni :lol:
Egyébként épp tegnap gondolkodtam azon hogy nem rossz a meglepetés sem :-) ha lenne következő babám annál már nem szeretném tudni :-) de nem lesz.....örülünk ha kettőt feltudunk nevelni tisztességesen....

rabbe78
 
 


Rabbe,
STIPI-STOP, viszem a motyókat 3000-ért!!!!!

Lányok,
ma voltam túrázni, megsétáltattam a pocaklakót.
:D :D :D
Nagyon jó volt, nagyon jól esett. A Tápióságban voltam, most alföldi terepen, földúton, ilyen is kell néha. Nagyon kedvesek voltak a szervezők, figyelmesek. Aztán jól behamikáztam libazsíros-csalamádés kenyérrel :D
És csomót fényképeztek meg kameráztak engem, biztos fent leszek majd a rendezvény honlapján, ha megtalálom magamat, belinkelem
8,4km/1 óra 45 perc. Apa mindjárt hazajön melóból, de jó, és anyósnál ebédelünk :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Keksz: kevés, de az legalább felszabadult és "minőségi" :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


jó hétvégét mindenkinek!

Győri mamik, holnap nem jöttök valamelyik gyerkőcös rendezvényre? lesz a Radón Vaskakas, meg a Dunakapu téren valami avonos gyerekbolygó?

Gyancsi jók a rucik :-) én Enikőt 62-es mérettől 3-4 hetes korától öltöztettem csinosabban addig ugyanis anyámra hallgatva angol pólyáim (na nekem az nem jött be nem tudtam rendesen ráadni) voltak, és pár örökölt, meg turkált rugi.......... aztán utána kezdtem el vásárolgatni nadrág, melegítő, felső, legging...stb... tehát nem rugiba és nem reklamált azóta se.. szoknyákat mondjuk nem használtam ki téli időszakban...

én általában odafigyelek most is az öltözködésére, még akkor is ha itthon vagyunk, már mondja is h ehhez meg ahhoz mi passzol, mi nem..... együtt választunk hajgumit, csatot, zoknit a felsőjéhez stb.

Na most biztos valami sznobnak gondoltok :) akinek a lánya rózsaszín tüllben hercegnőzik otthon pedig nem :-)

na megyünk ünnepelni, remélem holnap jó idő lesz!

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Rabbe, na akkor Eclipse lecsapott rá!
Ez az h. nekem aztán mutogathatják, h. mi van a 2 lába között :lol: dokik szerint 100%, de mérget nem veszünk rá! Persze tényleg teljesen mind1!!!

Lányok, nektek mennyire vannak haskeményedéseitek???
Pár napja kezdődött, főleg délutántól, de ma már dél körül elkezdte és nagyon nem tetszik! Most kicsit besz@rtam :oops: Szerintetek hétfőn doki??? Köszike!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Eclipse: Akkor hamarosan taliznunk kell, hogy átadhassam ;-) még teszek hozzá egy-két darabot közben grátiszba :-) találtam. Te merre felé leledzel? Azt látom bp-i.... Nem semmi mennyi energia van benned, bár sétálni mostanában én is egyre jobban birom (20.hét körül állandóan begörcsölt a méhtartószalag, de mostmár ujból birom) nagyon ügyi vagy, biztos benne leszel, várjuk a fotot!

Navared: Szerintem nyugodtan menj, beszélj a dokival, de természetes már ebben az időszakban, na meg a frontok is elősegitik. Nekem nemigazán vannak, csak néha azt érzem, hogy "kifekszik "a hasam elejére, mintha a hasfalamon keresztül akarna kibújni. Ilyenkor mindig azt mondom, hogy kis kiváéncsi tuti hallgatózik :lol:
Magnéziumot szedsz? Ilyenkor az segithet... de majd a dokid megmondja...
Te otthon vagy? minél többet pihizz, ha tudsz.

rabbe78
 
 


Navared, nekem is vannak haskeményedéseim (már kicsit több, mint 10 hete). Főleg délután és éjszaka. Néha fel is ébredek rá... Olyankor teljesen ki lehet tapogatni a méh körvonalát. A hasam aszimmetrikusan néz ki, látni, hogy melyik felén van Gergő teste...
Ha eddig nem szedtél magnéziumot, nyugodtan elkezdheted, én 3x2 Magnerot tablettát kapkodok be naponta. Persze, ha úgy gondolod, menj el a dokidhoz és nézesd meg magad. Én 3 hetente járok a nőgyógyászomhoz és mindig megnézi a méhszájat, a keményedések miatt ugyanis kinyílhat.
Egyébként ebben a terhességi korban ez már normális, így készül fel a méh a szülésre. A lényeg az, hogy számolni kell a keményedéseket és akkor jó, ha nem több napi 10-nél. (Nekem több szokott lenni, főleg, ha ilyen h@lye idő van, de eddig még nem nyílt ki a méhszájam... "csak" felpuhulni kezdett, amire a dokim azt mondta, hogy ez azt jelenti, hogy már nem zár olyan szorosan, kőkeményen.)

Ja, és nekem akkor is nagyon korán kezdődtek ezek a keményedések, amikor Bencét vártam és semmi gond nem lett, a 39. héten született meg. :)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Navared - De igen!!!! :wink: Fehérbe vettük meg, és vettünk hozzá rózsaszin sálat és sapkát is. 62-es és 74-es méretben volt. Eredetileg 68-ast akartam, de fogtam egy másik fazon 68-asát, és tök akkora volt, mint ennek a 74-ese :shock: Úgyhogy 74-est vettem. Hosszú combú a kiscsaj, Ati is 59 cm-el született. És hát ugye jónak kell lennie március végéig kb.
Keményedés - időnként, de nem gyakran. A méhszájvizsgálat a standard vizsgálat része, nem? (Nálunk az, és hogy én azt mennnnyire úúúúúútálom) Ha az ok, akkor csak gyurmázik a szervezeted, készül a nagy eseményre. De a saját magad megnyugtatása végett értekezz a dokiddal.

Eclipse - wow!!!! Micsoda fitness kismami vagy. Nagyon ügyi, nagyon ügyi :lol:

Nyusztika - mi az az angol pólya? Én soha nem használtam pólyát egyébként.....nem is tudom, hogy miért jó az :oops:

Gyancsi - lánykád biztos nagyon dögös lesz már a kezdetektől. :D Majd sok-sok képek mutass, és én is próbálok tanulni öltözködés terén :wink: Nem vagyunk szakadtak meg izléstelenül öltözők sem, de lehet nem ártana egy kicsit több izgalmat vinni a dologba :lol:

Na megyek, keritek valami vacsorának valót.
(Csajok, új a billentyűzet, és nem találom rajta a hosszú i-t. :lol: :lol: )

mikegirl
 
 


Lányok, köszike Mindenkinek, kicsit megnyugodtam, meg aztán már este sem volt olyan rossz, de úgy döntöttem, ha ma előjön és nem múlik, irány a kórház... inkább menjünk feleslegesen!
Szedek MagneB6-ot, de állítólag abban nincs annyi magnézium, mint pl. a Magnerotban, de majd a dokker megmondja a frankót!
Persze azért betojtam, mert korainak tartottam még!

Rabbe, igen itthon vagyok, úh. tudok pihenni! Én is van h. úgy érzem inkább a picúr fekszik ki v. feszül be... azért elég furi érzés! :roll:

Csillagvirág, igen, emlékszem írtad, h. már régóta keményedik a te pocid... próbáltam számolni, de nem nagyon jött össze, mert bekeményedett, aztán úgy maradt jó ideig, nem volt teljesen elválasztható a két állapot (lehet ez hülyén hangzik) vagy csak nagyon kezdő vagyok még :? :D

Mikegirl, gratula a gyönyörűséges bundizsákhoz! Biztos csini lesz benne a kiscsajszi!
Én szerintem 62-est fogok beszerválni, mert nem hiszem, h. túl nagy baba lesz, bár Apuci nem olyan pici, mint Anyuci, de ha átlagolunk, akkor szerintem a 62-es bőven jó lesz, hiszen elég nagy méret az is! :wink:

Azért kérek egy kis drukkolást, h. minden rendben legyen és méhszáj ne akarjon nyílogatni! :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navared nálam is hasonló a helyzet haskeményedés terén, mint Csillagvirágnál. Kb. a 21. héttől keményedek, elöszőr én is nagyon beparáztam, de szerencsére azóta is zárt a méhszájam.
Nekem is Magnerotot kell szednem, recept nélkül meg lehet venni a gyógyszertárban, más ismerősömnek is ezt adta a dokija haskeményedésre.
+ Halidort kaptam 2X1-et, de a doki mondta, hogy ezt jó lenne előbb- utóbb elhagyni, ha csökkenek a keményedések.
A napi 10 keményedés nekem is gyakran sokkal több volt, főleg ha jönnek a frontok, bár lekopogom, most nálam jobb a helyzet.
A MagneB6-ról én már több oldalon is azt olvastam, hogy nem sokat ér!
Ne aggódj, minden rendben lesz :) ! Pesze ha nagyon izgulsz, akkor inkább menj el az orvosodhoz, hogy nézze meg a méhszájad, hogy megnyugodjál.
berni01
 
 


Navi!

Én szinte szóról szóra azt tudtam volna leírni, mint Berni01! Én is magnerolt szedek 3x2-t, és mellette 2x1 spiropent. Nekem is vannak olyan napok, amikor sokkal többet keményedek, főleg frontokkor, olyankor többet pihenek. Mindezek ellenére nálam is minden zárt. Szóval, szerintem nyugi, de a bizti kedvéért mutasd meg magad a dokidnak!

HA jól tudom a magnerotban 1000 mg magnéziumos oldat van, míg a magne b6-ban 250 mg van.

rodina74
 
 


Helyesbítem Rodinát... (bocs...)
Magnerot: 500 mg magnézium/tabletta
MagneB6: 48 mg magnézium/tabletta

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajszik, két emlékeztető - lehet szügségtelen, de azért mégis:
- ne feledjétek a 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot beszerezni,
- és figyelni a gyűrűkre: addig levenni, amíg magától lejön 8)

Remélem jól telik a hétvégétek. Én nekiálltam mosni kis Adél cuccait. Jó sok kupac lett, mindent átmosok. A fürdőlepedőktől kezdve, pelusok, Ati után maradt cuccok és az újak, ágynemű, baldachin, takarók, szóval el fog tartani egy darabig :lol: Most láttam, hogy mennyi mindent nem kellett vennünk :shock:
Aztán meg jönnek a játékok: mosás, tisztÍtás, mit - hogy lehet.

És egy kérdés: nektek nem nőtt a lábatok? Nekem a kedvenc cipőm, amit tavasszal a legjobban szerettem hordani - kicsi lett. Tök gáz :oops: Felvettem, és hülyére paszÍrozta a lában. De nem széltében, hanem hosszában.

mikegirl
 
 


Sziasztok csajok, ide is bekukk. :lol:
Még mindig a klinikán, nem is mehetek haza egyben, csak már külön-külön..... még hétvégére sem. A hely nem olyan szörnyű, idő kellett míg el tudtam fogadni, hogy itt maradunk, viszont nagyon remélem, hogy még nagyon-nagyon sokáig. Hála VIP szobában vagyunk, úgyhogy nem kell mindenféle népséget elviselni, normális csajszikkal vagyok együtt, van egy másik ikres kismama is, hasonló idős, egymásban tartjuk a lelket, mert ő sem mehet már haza, ráadásul neki még sokkalta nehezebb és nagyobb a baj, de most ezt nem részletezném....
Héten volt biometria, Balázs 1420 g sacc, Kittikém 990 g. Sajnos kiscsajomnak a keringése nem éppen a legtökéletesebb, kapunk rá infúziót, hála a dokim itt az UH-s fődoki, így első kézből látja hogyan alakulunk. Magzatvíz többlet rendeződni látszódik, így az a veszély, hogy bármikor megrepedhet a burok az elmúlt hála. Nagyon vigyáznak ránk, tuti profi a csapat, a NIC osztályon is a legtutibb szakemberek vannak, így abban biztosak vagyunk, hogy jobb helyen nem is lehetnénk. Szülőszobán már sokszor voltam, így már ott van helyismeretem és már engem is mindenki ismer. CTG-znem kell a keringési probléma miatt, de hát tudjátok, hogy ez általában csak 35. hét felett szokott lenni, így elég kínszenvedés az egész, viszont ha nem megfelelő, akkor este irány a szülőszoba, bár pénteken belázasodtam azért kerültem le.
Méhszájamat pénteken megvizsgálták, hála kőkeményen zárt.

Maccs
vörösmacska
 
 


Csillag!
Jogos! 2 tablettát szedek és azért volt bennem az 1000. Ott a pont! :lol:

Mikegirl!
Kösz a gyűrűs figyelmeztetést!

Macs!
Nagyon sokat gondolunk rád! Reméljük, még jó sokáig bent leszel! Hidd el, el fog telni az az idő is, és lesz két szép, egészséges babád! Jé, a te lányod is Kitti lesz! :lol:
Vigyázz magadra, és nagyon szurkolunk továbbra is! Örülök, hogy nagyon vigyáznak rátok!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Macs! Dejó, hogy jelentkeztél!!! Örülök, hogy jó kezekben vagytok! Hidd el, meglesz a jutalom a kórházi hetek után és minden rendben lesz!!! Szorítunk nektek továbbra is!!!

Mi meg a fiúnévben osztozunk! :wink: Itt is Balázs! :lol:

Mi végigpörögtük a hétvégét, de nagyon-nagyon megérte!!!
Íme az eredmény:

Játszós szoba:
Kép

Kép

Kép

gyerekek hálószobája:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Macs - mennek a drukkok ezerrel!!!! Kitartást, és még jó néhány hetet 3az1-ben állapotban!!!!!

Lucuzs - tényleg megérte!!! Nagyon-nagyon szépek a szobák. :D

mikegirl
 
 


Lányok,

Kérdés, neki álltam volna mosni a pici kicsi rucikat, mikor is ámulva látom, h 40 fokon kell mosni a legtöbbet. Nekem az emlékeimben úgy rémlett, h 50-60 fokon, a fehéreket főző mosásban, - az 90 fok? – mosta Anci régen. Ennyit változott volna az élet, meg a ruhák??? Akkor szerintetek amire az van írva, h 40 fok azt csak annyin mossam, elég ez a hőfok ahhoz, h teljesen „tiszta” legyen?

Maccs, nagyon drukkoltunk és a továbbiakban is rengeteg pozitív gondolatot küldünk Nektek!!! Minden rendben lesz, nem lehet másként!!!

Mikegirl, köszi a figyelmeztetőt, a papírért az önkormányzathoz kell bemenni ugye?

Lucuzs, gyönyörűséges mindkét szoba, érződik rajta, h szívből csináltátok és a gyerekek nagyon boldogok lesznek ott.

Én is Magnerotot szedek, és képzeljétek ennek ellenére csillagos lett a magnézium értékem a vérvételnél… plusz még a kalcium is egy picit alacsonyabb lett… ki érti ezt???

Remélem mindenkinek jól telt a 7végéje!! Holnap gyertek és meséljetek!!!

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Lucuzs!

Gyönyörűek a szobák! A játszós szobában még én is szívesen most is eljátszanék! Nagyon szépek lettek! Kicsit irigykedek! :lol: :oops:

Vikoo!
Én kedden kezdek el mosni, és olyan hőfokon fogom mosni a ruhákat, amit jelez a címke. Félek, hogy különben tönkremegy a ruha. De a tapasztalt anyukák válaszára nagyon kíváncsi vagyok én is!

rodina74
 
 


Sziasztok Lányok!

Én 300mg-os sport magnéziumot szedek, 1-2-3-at attól függ hogy érzem magam, és nincs is problémám. És sokkal olcsóbb mint a Magne B6.

Lucuzs,
mese szép lett a két szoba, nagyon gratulálok az egész családnak akik közreműködtek! :D :D

A hétvégén tombolt bennem is az energia! :D :D
A szombati túra után még mostam, mosogattam, vasárnap úgyszintén, meg nagytakarítottam, porszívóztam, port töröltem, mostam, felmostam, kádat sikáltam, wct pucoltam, és el sem fáradtam! Utána átmentünk anyóshoz, onnan átvittünk még egy csomó motyónkat, még mostam, aztán még mindig annyi energiánk volt, meg apának is, hogy gyorsan átrendeztük a szobát, és megcsináltuk a helyet a kiságynak, a kezem ügyébe. Sokkal jobb lett a szoba, sokkal több hely van :D :D :D :D
Nagyon elégedettek lettünk magunkkal :D :D aztán korán kivetett az ágy, csodálkoztam is, de ma is annyi energiám van még :shock: :shock: :shock: :D
Ma este megyek jógára is.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt Lányok!

MikeGirl- Majd dobok fel képet , hátha ihletet kapsz :wink: De persze azért itthon nem farmerbe fogom szegényt öltöztetni, mert az felérne a gyerekkínzással :D Mi finomat főzött Apa a hétvégén?
Mi is vettünk tegnap 2 szakácskönyvet a bolhapiacon, úgyhogy Csabinak is megjött a kedve, azt mondta minden szombaton kiakar belőle valamit próbálni, hurrráááá :D Ja és tesómnak 2 számot nőtt összesen a lába ( mind a két gyereknél 1-1-et), 37-ről 39-re :shock:

Rabbe- Mizujs, bevette a bizományos a ruhákat???Nagyon szépségesek amiket feltettél, Eclipse nem járt velük rosszul :D

Navi- Hogy állsz a haskeményedésekkel???Remélem elmúltak!!!Nem bántottál meg, pont az előbb írtam Mike Girl-nek, hogy azért nem fogom kínozni szegényt, legtöbbször csak is kényelmesben, az lesz a fő szempont :D Úgyhogy így bizti lesz olyan cucc amit jó ha egyszer majd ráadok, de sebaj :wink:

Eclipse- Hogy a csudába bírod te még ezeket a túrákat???? :shock: Nekem mondjuk nem terhesen is sok lenne a 8,4 km :lol: :lol:

Nyusztika- Na akkor hasonlóan gondolkodunk öltöztetés terén...Mondjuk nekem is a legtöbb cucc 62-es, csak egy pár 5-os van közöttük..... :wink: Tényleg nekem pólyám egyáltalán nincsen....Lehet kéne teszveszezni???? :lol: :lol: :lol:

Maccs- Nagyon örülök, hogy ilyen jó helyen és kezekben vagytok!!!Minden rendben lesz, a lehető legtovább kifogják a kiscicák bírni, ez biztos :wink: Nagyon drukkolunk nektek+++++ :D

Lucuzs- A szoba egyszerűen gyönyörű lett, mind a kettő nagyon tetszik, csak ámulok :D Ezekben a szobákban öröm lehet gyereknek lenni :wink:

Vikoo-Én 40 fokon mosnám a ruhákat, bár nem vagyok gyakorló anyuka.....A textilpelusokat azokat meg szerintem 60 fokon, mert azokat elvileg lehet magasabban ha jól tudom :wink: Bár én mág csak a 2 db téli overállt mostam ki :D Majd most következik a többi dolog :wink:

Rodi- Ti is szeptember 13-án mentek UH-ra???Mi is :D

Mi ugye szombaton szülinapon voltunk....A Zember már délután egykor ott volt, ment segíteni sörpadokat felállítani stb....Na mire én odaértem délután 4-re ő már nem volt szomjas :D Képzeljétek az ünnepelt oda rendelt egy grillcsirkés kocsit, az ott leparkolt, kinyitotta a kocsit és mi ott grillcsirkéztünk, sültkrumpliztunk , ami belefért :D Nagyon -nagyon jó volt.....Olyan 8 körül Csabi kicsit rosszul lett, leesett a vércukra ( sajnos ez elég sűrűn előfordul nála), így ő egy picit ledőlt de nem lett utána sem jobban...Csinált önmagának egy cukorterhelést, cukros vizet ivott már a végén, hogy jobban legyen.....Úgyhogy mi olyan 9 körül eljöttünk, amit már én sem bántam , mert a pocakom addigra már keményedett eléggé...De összességében nagyon szuper volt :D Majd hozok képeket :wink: Vasárnap pedig bolhapiacon voltunk, vettünk egy csomó mindent, vázákat, takarót Lilinek, dekorációt, gyertyatartót persze mind nevetséges áron ( 1 centért például :D ).Úgyhogy jól telt a hétvége, csak gyorsan :wink:
Egy hét múlva láthatom Lilit, de jóóóóóóóó :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Jó reggelt!!!

Vikoo - igen, az önkorminál adják ki a papírt, de szerintem kérhető ügyfélkapun keresztül is, ha regisztrált felhasználó vagy. Mivel nekünk a Bevándorlási hivataltól kell kérnünk - külföldön kötöttünk házasságot - , én inkább regisztráltatom magam, aztán elektronikusan megkérem. Csak ne kelljen odamenni....

Mosás - a gondok majd akkor lesznek, ha foltok is lesznek a ruhán.... A színeset én 40 fokon mosom, a fehéret 60 fokon, a pelust pedig 90 fokon. (Textilpelus, büfiztetéshez). Öko mosószerrel és öko öblítővel. Szerintem ez elég ahhoz, hogy higiéniailag minden ok legyen. Mert bizony sokat kell mosni azokat a ruhácskákat. Pl. büfiztetés. Hiába pelus a vállon, tuti úgy jön ki a felesleg, hogy végigcsorok a pici szája szélén, aztán le a mellkasára. (Persze volt, hogy Ati simán átbüfizett rajtam :lol: Fejecskéje a vállamon, a cucc pedig a hátam mögött a padlón landolt. :lol: ) Én ezért szoktam rá az előkére, amit szoptatáskor is ráadtam.

Hétvégén már nagy mellénnyel felkeltem, hogy hurrá, hat a gyógyszer, szombaton elmentem Brendonba, vasárnap pedig apáékkal Tesco-ba. Aztán be kellett látnom, hogy azért annyira nem minden ok..... a fél órás Brendonos vásárlás után már éreztem, hogy kezd fájni a hasam.
Ezért megkértem, hogy Ati hadd maradjon egész napra az oviba. És úgy állapodtunk meg a vezetővel, hogy szülés utánig ott lehet - elvileg, ha nem fog bepisilni alváskor - , és utána kezdem el hazahozni ebéd után. Ez így könnyebbség. Persze nem tudok egész nap feküdni, mert kell itthon csinálnom dolgokat, apa nem bír mindent egyedül, pláne nem munka mellett. Azt nem tudom, hogy mit gondol rólam a vezetőnő, és hogy mennyire hiszi el, hogy mi a helyzet. Én nagyon rosszul éreztem magam, egyenesen szégyelltem magam. :cry: :cry: Olyan kiszolgáltatottak vagyunk, hogy nincs senki, aki segítsen......de mondtam apának, hogy elvégre mi akartunk két gyereket, és igenis igyekszem a lehető legtöbbet majd kihozni magamból.

mikegirl
 
 


sziasztok!

vagyok én is, csak a 7végék mindig olyan sűrűek, olvasni még csak-csak, de reagálni már nem tudok!

Maccs, örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok, tökre jó, hogy így állsz hozzá a dolgokhoz! továbbra is mennek a pozitív energiák, szóval hajrá még sok-sok hét egyben!

Vikoo, a ruhákat szerintem is azon mossad, ami bele van írva, bár én szoktam a 40 fok helyett, 50 fokosat mosni, mert az a gyors programom, de 90 fokon tuti nem mosnám, ha 40 van beleírva, még akkor sem, ha fehér! :)

szerintem a ruhák minősége ócskább lett, ezért sem szabad már olyan magas hőn mosni. ja, de egyébként Beninél én is ugyanezt végigcsináltam, csak most gondolom már, hogy tök felesleges kifőzni, fertőtleníteni, stb. stb. persze a cumisüvegek, meg, amiket a szájába vesz, az más tészta, de a ruhák mosását nem fogom túlzásba vinni! ;)

Lucuzs, nagyon szépek lettek a szobácskák! a kiságy melletti ágyikó, az Bogié, vagy a Te helyed lesz? amúgy ugyanolyan ágyunk van Beninek is, IKEAs, ugye? :)

most mennem kell, mert a gyerek szétszedte a lakást, majd jövök, ha alszik, és részletesebben is írok, mert van még mit...

sophie27
 
 


Jó reggelt Lányok,

Hát sztem én is maradok annél, h amire 40 fok van írva azt annyin mosom, max jól átvasalom. Tegnap már végeztem lepedőkkel és 1 adag ágyneművel. Úgy látszik ez a hétvége mindenkinek szuper pörgősen telt, mi is voltunk IKEA-ban, Corában (lányos baba zokni 10 db 600FT, jó minőségű, nem szorítós, ill voltak még meleg anorákok is, az sem volt drága, de pontosan nem emlékszem) Brendon outlet, Minimanó… szóval a 8 km sztem majd h nem megvolt. :-)
Most pedig mosok, ezerrel, reggel kipattantak a szemeim és lám süt a nap! :-) A Férjem sztem már totál fanatikusnak tart, nap=ezerrel mosás és teregetés, aztán vasalás és mikros dobozba tétel… :-)

Mikegirl vigyázz magatokra nagyon, de nem lehet semmi baj sem, azt pedig felejtsd el, h szégyelled magad, ez butaság… én így is úgy tekintek a két gyerekes anyukákra, mint a legnagyobb hősökre. Nem is kell kétszer mondani, h most pihenjek és élvezzem ki minden pillanatát ennek az időszaknak, mert ilyen többet nem lesz. Én csak anyit tudok mondani, le a kalappal!!!!!!!!!!

GyAncsi, várom a képeket, pociról is!!! :-)

Mindenkinek kösziiiii a tanácsokat, majd még jövök hozom a 31. heti poci fotót!!! Már úgy várom Boldi babát….. :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


Na sziasztok!

Hmmmm lenne mire reagálni az biztos: )
Én nem tudom hogy ez normális-e minden topikban, de olyan érzésem van mintha egy szuperenergikus társaságba csöppentem volna bele!
És én még azt hittem hogy tök pörögtem hétvégén: )
Hát örülök hogy MINDENKI ILYEN JÓL VAN!

MACS:
Szuper hogy jelentkeztél! És az is hogy jó kezekben vagy! Továbbra is veletek vagyunk amennyire lehet! HAJRÁÁÁ

Lucuzs:
Nem vagytok semmik! Ezek a szobák! Nem szervezel egy játszóházat kismamiknak?: ))

Vikoo:
A mosás szerintem az adott hőfokon ajánlatos, max használj foltördögöt, vanisch szappant, és ami igazán fertőtlenít az a vasalás. Én már mindent kimostam amíg tudtam a szabadban teregetni: ) aztán majd okt végén átvasalom a cuccokat és ezzel sterilizálás letudva!

Eclipse:
MARADT még energiád? Csak mert szívesen vendégül látlak pár napra :lol: :lol:
Biztos tök jó volt a túra! Mi is tervezgetünk mindig de aztán a család vagy a kényelem közbeszól: (
Na de jövőhéten: )))

Gyancsi:
Az ócskapiacon mindenféle van? miket szerváltatok?
Mikor lesz az esküvőtök pontosan? Bocs de öregszem, és elfelejtettem: (

MikeGirl:
Ne foglalkozz ilyenekkel amig nem szolgáltatod ki magad addig mindenki aztó gondol amit akar! A lelkiismereted tiszta akkor mindenki le van TOJVA!!!
Az a legfontosabb hogy veled minden rendben legyen! Nem gyűlöletből küldöd oviba a gyerekedet, hanem mert neki is az a legkényelmesebb!!!


Sophie:
Nagyon sokat sejtetően fejezted be az irományt! Felcsigáztál... Mi történt????

Ebba, ARANYOS, TATJANA, SZISZZZZZZ????????????????

Kép
Kép
eta
 
 


Ja elfelejtettem a lényeget: )

Kép tortaaaaa

Hát ilyen lett a csokitorta.(a sötétebb az én művem másik anyós-pajtásé)... Van még mit csiszolni a kinézetén,de elfogyott.
Az energiatartalma kb elég lett volna hogy megmásszuk a himaláját.

A mi hétvégénk ünnepléssel, és "váratlanul" bekukkantó haverok meglepetés-köszöntéseivel telt!
A vasárnap esténk meg máshogy.......
:wink: :wink:


Megyek turiba hátha megjött a babakocsink: ))

Mindenkinek szép napot.

Ja egy kérdés: nekem mostanában nem a pocakom keményedik, hanem reggelente a lábam bokától combig lemerevedik.... És nem tudom mitől.. van valakinek hasonló??

na megyek amig még működnek az izmaim: )
Pussz Eta

Kép
Kép
eta
 
 


sziasztok..

mindenkinek jó mosás, vasalást... én még ettől távol vagyok, viszont a leendő gyerekszobában elkezdték szétszedni a cserépkályhát, tehát végre valami elindult :-) talán konyhám is lesz, mert az sincs meg még hátra van 3 cserépkályha + festés + bútorvásárlás ....
az a baj, hogy anyuéknál már a plafonról is a mi cuccaink lógnak, a leendő lakba nem tudok vinni semmit mert még iszonyatos kosz lesz...
Ma megyek 4D-s Uh-ra remélem sikerül jó formában elcsípni a kisasszonyt :-)
én mindent kimostam az elején 60 fokkal + vasalás... semminek nem lett baja emiatt... pelenka, nem gumis ágynemű, törlő pamutok meg kifőzés... törülközőket, kéztörlőket meg pelenkákat amiket első letörlésre használok kifogónak mai napig igyekszem kifőzni, vasalás néha elmarad, ágyneműt is vasalom, és 60 fokkal mosom, ruhák persze sima 40 fokon már....
Sokáig sterilizáltam is... cumisüveg, kanál, cumi....
nem követendő példának írtam, azt sem tudom most mennyire kap el majd a hév, ill. meddig bírom energiával :-)

Haskeményedésem nekem is van... de az elég sokáig tart... délután este általában de az úgy is marad..... aggódnom kéne? alvási egyre nehezebb és nyűgösebb, sehogy sem jó .... brrrr és még milyen sok van hátra.. meg egyre többet érzem, hogy úgy nem esik jól a "fizikai munka", 15 kg-ós lánykámat emelgetni se olyan jó érzés...

mikegirl miért szeretnéd a félnapos ovit?

gyancsi te merre laksz?

szép napot

ciao

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Éljen, itt beborult, pont mire végzett a mosógép, pedig azt hittem még napocskában megszáradhat… :-(

Kép

Kép
vikoo
 
 


Nekem is lejárt a mosás, de még ki se néztem milyen idő van: ))

Na akkor JÓ REGGELT VIETNAAAM: O

itt még nem esik.......

Kép
Kép
eta
 
 


Helóka mindenkinek!

Látom hétvégén senki most meg győzök visszaolvasni.

Mikegirl- Nekem is nőtt a lábam.A sima sport cipőmben vettem észre.Ne érezd magad rosszul az óvoda végett.Azért vannak hogy a gyerekek oda járjanak.Közösségben legyenek.

Vorosmacska- örülök hogy jelentkeztél, továbbra is mennek a drukkok.

Lucuzs- Szuperek a szobák.Nagyon tetszenek.irigy-irigy

Eta- fincsi lehetett a tortád

Nyusztika- jó átrendezést és sok turelmet.Uram is most festi az ajtókat és fejére állít ilyenkor mindent.

Holnap megyek Uh-ra és kivizsgálásra 30.hetire. Talán lesz vérvétel is.Most megint sokat híztam érzem magamon.Biztos lecsesz majd a novérke.Pedig próbálom visszafogni magam főleg édességgel állok hadi lábon.Nehéz lerakni.

Addig is mindenkinek jó mosást és rakok fel képet.Ezeket szerváltam az interneten.40 darab kis ruci 0tól-fél éves korig 35 euróért.

KépKép
ritya
 
 


Gyancsi - egy kicsit besegtettem apának, de nálunk kacsa sült volt hagymás krumplival meg párolt lila káposztával. És ennek következményeként este kacsazsíros kenyér hagymával, pirospaprikával. Tudom nem egy fitnessz vacsi :oops: , de annnyira megkívántam. Gondoltam Adélka kap egy kis ízeltőt a magyaros ízekből....zsírosdeszka...... :lol: :lol: Ha tudományosan akarok közelíteni a témához, akkor elvégre most minden féle-fajta tápanyagra szüksége van :lol: :lol: (persze tudom, arányok és mennyiség nem mindegy...)
Irigylem az energád - na meg többiekét is. Na dobjad azokat a képeket a szuperbuliról! :wink:

Eta - igen, Ati imádja az ovit. És még csak pár napja jár, de már látjuk rajta a változás jeleit. Tény, hogy nem tudnám azt az ottani kis közösséget pótolni.
Torta - szerintem jól néz ki :) Én szívesen ennék belőle :lol: :lol:
Nekem ma reggel a vádlim görcsölt be, általában a lábfejem szokott, de úgy tűnik, hogy egyre gyakoribbak ezek a dolgok.
Pocakkeményedés - napi 3*2 MagneB6 és 4*1 spiropent miatt nincs nekem annyira szerintem. Viszont a kezem remeg, a szivem meg kalapál ezerrel. Ezek a spiropent mellékhatásai. De kaptam ezekre a tünetekre másik gyógyszert, viszont azt mondta a doki, hogy ha azt beveszem, gyengíti a spiropent hatását. Úgyhogy inkább tűrök. Az az alhasi fájdalom a heg húzódása miatt sokkal rosszabb volt.
Kocsiról dobjál képet!!!

Nyusztika - ejha, jó sok dolog vár még rátok. Hajrá, hajrá!!!!! Fontos, hogy a szülés után a kórházból már egy kész, szépen berendezett otthonba menjetek.
Félnapos ovi - azt hittem a szülésig Atival együtt tudjuk tölteni a délutánjainkat kettesben. Na meg otthon lévő kismaminak max ennyi jár, vagy még ennyi sem. Szóval utána meg a gyeses otthonlét miatt. Lelkiismeretfurdalásom lenne Atival szemben, hogy mi Adélkával itthon, ő pedig beadva az oviba. Na meg jól meg is szólnak / szólnának érte, hogy otthon ülő kismami a gyerek meg az oviban!!! Szóval Adélka megszületése után elhozom ebéd után. Akkor úgyis alvás van, legkésőbb 4-kor mennék érte, addig meg nem történik más, mint egy ébredés, meg egy uzsonna. Majd alszik és eszik itthon. Délelőtt pedig gyereksereg veszi körül, délután meg kistesó és én :D Annyira szeretem, és olyan jó a fizikai közelsége. Legszívesebben szét puszilgatnám, ölelgetném az én kis rosszcsontomat!!!

Már itt is sz@r borús idő van.....

Ritya - ügyes vásárlás!!! :wink: Dobjad a képeket!!!!

Csajok, és köszi a bíztatást.

mikegirl
 
 


Kép íme kép

KépKép
ritya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: