Sziasztok!
Már egy hónapja nem jelentkeztem, úgyhogy itt az ideje
. Nyaralások, óvodai beszoktatás után ismét munka, és némi szabadabb idő az ebédszünetben
.
Örülök, hogy mindenki jól van, egyben van és kisebb panaszokkal ugyan, de élvezi a terhességet. Mi is jól vagyunk, bár beparáztattak 4D UH-n, úgyhogy soha a büdös életbe többet nem megyek a kötelező vizsgálatokon kívül máshova. Közölte a szonográfus hölgy, hogy az átlagosnál több a magzatvizem, ami utalhat cukorbetegségre, fejlődési rendellenességre, fertőzésre, ellenanyagtermelésre. Persze semmi konkrétat nem mondott, csak felsorolta a sok lehetőséget. Na nekem sem kellett több. Még az internet rendkívül hasznos világát is kiböngészve ott tartottam, hogy megint meg fog repedni a magzatburok, és elfolyik a magzatvizem, mint a 21 hetesemnél anno. Felhívtam a dokimat - aki egyébként
menion Fekete Tibor apja
- és elmondtam bánatom. Ő nevetett, hogy a magzatvíz nagysága teljesen szubjektív, menjek be hozzá másnap, és megnéz. A cukrom 5,0 lett, így az kilőve. fertőzést nem látott, mert előtte vettek kenetet, ami teljesen negatív lett. Ellenanyagom negatív lett. Fejlődési rendellenességet nem láttak. Megnézett a doki, aki közölte, hogy valóban minimálisan több a magzatvíz, de emiatt tényleg ne aggódjak. Majd mondta, hogy menjek el a Klinikákra a fiához a Fekete Tiborhoz, és megnézi ő is a babát, mert ő jobb genetikai UH-s
. Elmentem vasárnap, és tökéletes a baba. Napra annyi, amennyinek lennie kell, mindene épp, eredmények tökéletesek, és ő is azt mondta, hogy genetikai adottság lehet a picivel több magzatvíz, felejtsem el, és ne foglalkozzak vele. De, hogy mennyire agyban dől el minden... Amikor a szonográfus kimondta az ítéletet, onnantól feszültem, rossz közérzet, para. Majd Fekete után megint olyan, mintha nem is lennék terhes. Egyébként a mérések is nagyon furcsák voltak a 4D-n, mert a nő 1 héttel kisebb adatokat mért, majd másnap a dokim, és a fia 4 nap múlva pedig olyan adatokat mért, amik napra pontosan a terhességi kornak megfelelőek voltak.
No, egy szónak is száz a vége. Saját orvosnak hinni, és a papírt szerzett, pénzt beszedő emberek mondatait kívül rekeszteni.
Bocsánat, hogy zúdítottam, és külön nem reagálok, de esélyem sincs, hogy 1 hónapot behozzak. Próbálok visszafolyni a fórum életbe
!
Puszi mindenkinek