Új privát üzeneted érkezett!

Szia Berni, én üdvözöllek itt, ahogy majd mások is fognak, csak most kicsit punnyad a banda :lol: Biztos, azért mert megint jobb az idő és kihasználják... legalább is nálunk süt a nap!
Gratu a kiscsávóhoz! Név????
Haskeményedést sajnálom :( mit javasolt rá a doki, a pihenésen kívül? Magne B6-ot?
Ha jól számolom, akkor lassan a 29. hetet töltöd...?!

Úúúúgy mennék vmerre, mert tényleg szép az idő, de egyedül nem olyan jó :roll: Pedig kéne vennem egy riflét :D (Igaz Ritya?!)
Ja meg a dokinak is akarok vinni vmit, amiért volt olyan szíves 2 héten át szurkálni fájdalom (na jó, majdnem) mentesen! És meginterjúvoltam az asszisztensnőt, h. milyen piát szeret a doki, persze nem munka közben és azt akarom megvenni, mert holnap reggel megyek az uccsó vas adagomért :D yesss!

Vikoo, csini poci!!! És lapteteje jót jelent! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Visszajönnék, ha lehet. Aug 31-én "leszereltem" , szóval tegnap óta élhetném az igazi kismama életet. Tartott is vagy fél napig :(
Délután már erős fájdalmaim voltak. Este 10-kor dokinál voltunk, és kiderült, hogy az előző szülésem császárja után maradt heggel probléma van. Húzódik, vékonyodik. Időnként annyira fájt, akár egy szülési fájás. Az a pár másodpercig kimerevedős. Kilátások:
- most be vagyok gyógyszerezve, szigorú fekvés, még 4 hétig ki kell tartanom,
- ha továbbra is annyira fáj, be kell feküdnöm a kórházba, és ha ott sem tudnak semmi hatást elérni,
- akkor pedig kis Adélt kiveszik. (Persze ez senkinek nem célja és érdeke, de sajnos alakulhat így.)

Bár Adél befordult, és találkoztam a szülésznőmmel is, a fent leírtak miatt gyakorlatilag nulla lett az esélye, hogy szükségem legyen rá.

Egyébként kis Adél kb. 2kg 40 deka az UH alapján (ami felül becsül). Az elmúlt egy héten 30-40 dekát hízott. Én kb. 10 kg +-nál járok. Babaszoba kész, (+babakocsik kipuczeválva, a kisautómat nagyra cseréltük) vásárolgattam neki, még egy-két dolgot szeretnék, de hát azt majd apa beszerzi. ...

Atival tegnap kezdtük az ovit. Az a pár óra, amit ott voltunk, az tetszett neki. Jó darabig egyedül is hagytam. A történtek miatt ennyi volt a beszoktatás, ma reggel apa elvitte, aztán ebéd utánra megy is érte. Jövő héttől pedig ott is aludna. Segítségünk nincs, sajna hogy kidőltem, kettőnktől ennyi telik. Apának szabija gyakorlatilag nincs, és a munkahelyére is vigyáznia kell.

Azért majd dobok pár képet, de most inkább megnézem, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Remélem csupa jót fogok olvasni :)

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Eszter: Macséknak nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és sok erőt küldök, hogy kitartson a pesszimista dokik beszólásai után is.

Csillag: szóhoz sem jutok. Nagyon sajnálom és részvétem kívánom a sógornőd miatt :( Sajnos az ilyet az ember képtelen felfogni ép ésszel, hogy hogyan történhet meg. :(

Sophie: vettél jó kis rucikat? Ha igen, muti meg őket :) (4D-ről majd a hozzászólás végén)

Aranyoska: gondolok rád ma, hogy Rebeka babából a lehető legtöbb látszódjon :) Hozzál képet! :)

Eclipse: jaj, úgy örülök, hogy apa hazaért :) Torta milyen volt? Biztosan fini :) Boldog szülinapot kívánok neki így utólag is! :)

Navared: köszi a név dicséretet, sokat agyaltunk rajta, mire megszületett a döntés :) (igaz csak a lány névvel volt problémánk)

Lucuzs: annyira jó a szoba, olyan kreatív vagy :) nekem eszembe sem jutna ilyen :(

Dorka: együtt érzek veled. Én pl. duzzogni szoktam, ha eltervezek valamit és nem úgy lesz, pedig tudom, hogy esetleg másnap is el lehetne menni, de nagyon le tud törni az ilyen. Azért fel a fejjel. :)

Eta: mára szorítok a jó cuki eredmény miatt, hogy legalább neked ne kelljen diétáznod :)

Hajnii: nagyon jók a képek :) Ilyenért én is szívesen kiadnám a pénzt. De majd a következő babónál okosabb leszek. (6 hét múlva még mehetsz/mehetünk előadásra :) ).

Gyancsi: amikor genetikai vizsgálatra mentünk, én sem vártam el tőlük, hogy 4d-ben nézegessék a Babókát, de most direkt azért fizettünk, hogy baba mozizhassunk (ráadásul a két nagymama is feljött ezért Pestre :) )
Milyen volt az úszás?

Vikoo: a táppénzzel kapcsolatban nem okoskodni akarok, meg nem is tudom a háttér dolgokat, de feltételezem, hogy ebben az évben egy napot sem dolgoztál még. Ha lehet arra kérdezz rá, hogy ilyenkor jár-e a szabi, mert az gondolom neked is olyan 22 nap körül van, amivel ki tudnád húzni a Tgyás-ig.

Telokin: akkor mostmár értem, hogy miért volt sürgős a szakdoga :) Én biztosan nem tudnám bevállalni az októberi államvizsgát, minden elismerésem :), még szerencse, hogy nekem csak jövő májusban lesz. :) (bár akkor meg a Babóka már ott lesz, de hátha apa be tud segíteni egy kicsit és tudok majd tanulni. Most nem tudom, hogy mi van velem, de nagyon zizi vagyok, egyáltalán nem fog az agyam, a védőnő szerint a hormonok miatt van, de nagyon gáz :)

Na a tegnapi 4D: meglepő módon nagyon kedvesek voltak velem, bár mielőtt újravizsgáltak volna, megnézték az előző dvd-t, hogy igazat mondok-e az idővel kapcsolatban. Aztán kemény 10 percnyi anyag lett 4D-ben, és sajnos nem a legjobb minőségben. Már most rájöttem, hogy nagy hibát követtem el, hogy oda mentem uh-ra, de majd a második babónál okosabb leszek.
Képet majd próbálok feltenni.
A vicces a dologban, hogy most mozgott ezerrel, de a fütyit most sem láttam, pedig mutatta a nő 4D-ben is, de csak annyi látszott, hogy a kislába alatt van egy picike kis kidudorodás (amire sógornőm azt mondta, hogy a kislányoknak is megduzzad a hormonok miatta a szeméremajkuk).

A jó hír viszont, hogy péntek óta megfordult :), mostmár fejjel lefele van. Biztosan én vagyok a béna, de nem éreztem, amikor megfordult, igaz szombaton fájt egy picit a pocim, így utólag biztosan akkor fordulhatott meg. :)

Ebba: ha nem titok nagyon, nunis képet elküldenéd nekem privibe, hogy hasonlítani tudjak? :) Köszi

Öltöztetés: ezzel kapcsolatban én is gondban vagyok, ráadásul vannak olyan kis ruciaink, amit azt sem tudom, hogy mikor kell és hogyan ráadni :)
Viszont a légzésfigyelős előadáson kifejezettem kihangsúlyozta az előadó hölgy, hogy éjszaka csak 2 réteg ruha lehet rajta.

Puszi mindenkinek és üdv Berni!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 

 
 

Kép Na és itt a nem túl jó minőségű kép

Nyitva van éppen a kis szája, pont visszahúzta a nyelvét :)

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Ne aggódjatok az ö,töztetés miatt. Kb egy réteggel több, mint ami rajtatok van, ill. ha a nyaklánál hideg, akkor fázik. De a keze nem számít, elég gyenge a perifériás keringésük.

És vásárolni is lehet ám a szülés után. SŐt, direkt jólesik majd vmi emberit csinálni. Pl. kiságy sem annyira kell első időben elférnek egy átlag ruháskosárban (mózesben). Nekem abban voltak, h mindig kéznél legyenek. Vagy hát kendőben. Kiságyuk igazából nem is nagyon van, inkább járóka, de az meg szintén nem azonnal kell. Annak az alját szoktuk megemelni, és az van a nappaliban.

Macsnak nagyon szorítok, várom a híreket, mindenkinek csak jókat. :)

freestyler
 
 


sziasztok,

hayni: nagyon jók lettek a fotók. :)

eta: köszi. :) hát én mindig általában ha érzem hogy nem úgy sikerült a vizsga ahogy szerettem volna, akkor nem nagyon szoktam reménykedni. :) aztán nagyon jó dolog, ha pozitívan csalódhatok. :) eredmény majd szept 24 után lesz, így még van időm várakozni. :)

telokin: tényleg nagyon közel lesz az az államvizsga. :) de nézd a jobbik oldalát, pocakosan csak nem mernek majd annyira kötekedni Veled. :) én ha minden jól megy, baba mellett fogok majd államvizsgázni már. :)

dorka: sajnálom, hogy nem tudtatok menni vásárolni. nálunk is előfordul, hogy valamit megbeszélünk, már felkészülök rá lelkiekben, hogy de jó, hogy megyünk, aztán nem ér haza időben. :(

navared: hát, ha a doki azt mondja, hogy keskeny.. :oops: ráadásul nekem van még egy bónuszom is. a szemérem csontom jobban benőtt mint kellene. ez azt jelenti, hogy a baba szinte biztos, hogy törné születés közben. egyébként lehetne műteni, de mivel a szexuális életünket még éppen hogy nem akadályozza ez a benövés, ezért nem szívesen műtenék meg.. :oops:
így vállalnom kellene annak a lehetőségét, h valamim törik, ha természetesen szülök. A férjem orvosként rögtön lebeszélt a természetes szülésről, azt mondta, így nem szabad kockáztatni.
illetve minden bajom lenne, ha véletlenül megnyomnám az én picikémet. :oops:

vikoo: nagyon szép pocak. :)

berni: üdv közöttünk. :)

tatjana: nagyon jó kis fotó lett. :)

mikegirl: hát, akkor tessék szépen feküdni, és pihenni. És természetesen minden rendben lesz Adéllal!

most megyek, főzök valami ebédet. :)

ui: lehet lemaradtam valamiről, sziszkával mi újság?

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Tatjana! Persze, hogy teszek föl képet, gyorsan csináltam is a pocimról is egyet :)

Amúgy +10 kg-nál tartok, azt álmostam, hogy nem fértem be sehova, tegnap mondjuk a nagy testem be is kapcsolta a kormányzárat a kocsin, alig tudtam kikapcsolni..

Kép

Kép

Kép

persze itt is belebújik a kezébe:)
A sunci hétfőn készült, a 30 hetes UH-n.

Kép
ebba
 
 


Kép Beki baby mosolya

Majd később jövök..pusza

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Berni - gratula a kis fütyishez!!!!! Pihenj sokat. A csajok nagyon kedvesek és aranyosak, kellemesebbé teszik majd a hátra lévő hónapjaidat :wink:

Nyusztika - áldom az eszem, hogy még az utolsó nyári hétvégék egyiként atomjaira szedtem a kocsikat, le- és kimostam őket. Mintha újak lennének!!! Azóta lenylonozva állnak a lépcsőforduló alatt.
Az öltöztetéstől kicsit én is parázok, Ati azért már nagyobbacska volt, mikor télbe mentünk. Adél meg ugye gyakorlatilag újszülött lesz :shock:

Vikoo - extra tágas Boldi-lak :D
Öltözék - én a novemberi érkezés miatt csak plüss rugikat vettem. Kikk-ben is találtam 1500-ért újat, angol használtruhásat is vettem 1000-ért. És ezek még tök újszerű ruhák, mert nincs idő elkoptatni. C&A 2.500 körül vannak együttesek (ujjatlan plüss rugi + plüss hosszú ujjú felső).
Táppénz - basszus!!! Reméljük tud valami okosat, használhatót mondani a munkáltatód.

Navared - nekem összesen 2 gatyeszom van, ami ősszel hordható. Egy farmer és egy fekete. Az előző 2007-es darab, a másik x hónappal ezelőtti. De én már nem ruházok be ilyesmikre. Elvégre csajok nemsokára ismét nádszál karcsúak leszünk :lol:
Amúgy tényleg van olyan, hogy a doki uh-n nézi a fejkörméretet, és látja az anyuka anatómiai adottságait, és bizony van, hogy mondják, hogy teljesen felesleges kínoznia magát. Ráadásul az én nagy félelmem a vákuum, meg ilyesmi......
A Sote II szülőszobáján én is voltam tegnap előtt. Nagyon szép és kulturált. De megmutatta Móni a vizsgálót, a 6 ágyas részleget, és mindent részletesen megbeszéltünk. Mint később kiderült, felesleges, de azért érdekes volt......

Dorka - elmaradt vásárlás - igazi nő vagy!!!! Én dettó így viselem ezeket a dolgokat :wink: Persze-persze, lesz még rá alkalom, de ha az ember úúúúúúgy rákészül......

Rabbe - de ami sk, az sk kérem!!!! Én béna és ügyetlen vagyok. Szóval a vásárolt verzióval nyomom, de már nagyon régóta. Én korábban is utáltam, hogy ott megy át a hasamon, na meg próbáltam óvni a pocim mindenfélétől, mert ugye az ördög nem alszik....
Anyagiak :? - a különórák biztos egyenesbe hoznak!!!! Ügyesen :wink:
Remélem jobban vagy már!!!! Persze, a doki biztos tudja, hogy mit lehet, és mit nem, bár én semmit nem eszek meg, amire a nőgyogyim nem mondja, hogy megehetem.
Soproni barátnő :cry: :cry:

Csatlakozom a nyelvvizsga nekem is kellene táborba!! :)

Haynii - micsoda szuper fotók lettek!!!!! Volt mosolygás odabent is!!!!

folyt köv,

mikegirl
 
 


Mikegirl, nagyon sajnálom!!! Szorítok, h. minden rendben legyen és Adélka még sokáig... na jó elég ha 8-9 hétig még bent marad!
Pihizz sokat, de tudom, h. nehéz lehet háztartás és gyerek mellett!

Tatjana, a lényeg látszik a fotón: h. nagyon szép!!! Hát igen, nekem is már 3 doki mondta, h. tuti kislány, de valahogy lélekben készülök arra is, h. lehet h. mégsem :oops: Amúgy teljesen mindegy! :D Csak... klisé: egészséges legyen!

Freestyler, te olyan laza vagy! Hát igen, a tapasztalat! :wink: Tudod, h. minden rendben lesz és úgy is fog történni! Kicsit irigyellek emiatt! :oops: :D

Henne, értem! Nem akartam ám kötözködni, de így már érthető! Gondoltam, h. csak azért mert keskeny a csípőd, még nem azonnal a császár a megoldás, de ha törés is lehet belőle az már durva!

Ebba, nekem is ekkora kb. a pocim! :wink: Nem látszik a +10 kg! Háj sehol!

Aranyoska, édes a mosolygós kiscsaj! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


oda is raktam az ebédet. :)

én is nadrág problémával szenvedek egyébként. jelenleg egy nadrágom van, amit ősszel tudok majd hordani. úgy hogy még valamit kell néznem.

mikegirl: mi is főként plüss rugikat néztünk már, a november miatt.

mult héten kicsit vásároltunk, íme az eredménye. :) az első ruhadarabjai. :)


http://picasaweb.google.com/Picike26/LeventeRuhak#

és egy múlt heti pocakfotó. :)

aranyoska: nagyon édes Beki baba. .)

ebba: szép kis pocak. :)
a fejemet nem kommentálnám :)
Kép

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


navared: tudom, hogy nem kötekedésképpen írtad. :) általában mindenki először meglepődik ezen, szóval, tényleg nincs ezzel semmi probléma. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Mikegirl, azért én is remélem, h. feleslegesen nem kínoznak, azért, h. több órás vajúdás után meg megcsászározzanak!
Kikk, az nálunk is van... nem is gondoltam rá! Lehet ma meglesem! :wink:

Na ma én vagyok úgy mint Dorka tegnap! Apa jön korán és megyünk körülnézni, mert ki akarom használni a jó időt és a jó közérzetet is! :D Nagyon ideges leszek, ha mégsem úgy alakul! :twisted: :D

Én egy új tábort alakítanék: "van nyelvizsgám, de már semmit sem tudok" :lol: Ááááá, anniyra nem bírom magam rávenni a tanulásra, nekem ez nem megy egyedül, magántanár drága, nyelviskola nyelvvizsgára megy rá és az sem olcsó... szóval evvan!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Henne, akkor jó! Nem is állt szándékomban!
Húúú, hát te tényleg nem vagy túl nagy... mármint széltében, a hosszod nem derül itt ki! :D Szép poci!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Na jó, azt hiszem ma feltöltöm az akkukat és én is megmutizom már magam! :lol:

Én még mindig várom, h. milyen rucikat kapunk, addig nem akarok túl sok mindent megvenni!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Macs:
Voltak kontrollon, az infúzió hat, a keringés jobb már Very Happy
A Kisfiú 1500g, a kislány 950g (múlt héten kb 700g és 500g volt a súlyuk)! Hatalmasat nőttek egy hét alatt Very Happy
Ctg-t továbbra is csinálják, a magzatvíz normális mindkét babánál Very Happy
A dokija nyugtatgatja, hogy ez szuper és nem lesz semmi baj, úgyhogy nagyon boldogok Very Happy
Csak így tovább Very Happy
és ma 28 hetes, már ez is szuper, mert ez is egy határvonal a terhességben, de már csak 4 hét van a minimálisan kiszabott időig!!! Very Happy

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Lucuzs, nagyon jó lett a kézlenyomatos fal! :) tökre feldobja a szobácskát! ügyes vagy! Boginak hogy tetszett az első nap az oviban?

Eclipse, fincsi tortáról fotót kérünk! nyammi! és utólag is boldog szülinapot Apának!!!

örülök, hogy minden okés volt a dokinál! hízáshoz gratulálok, bár Te keményen tartod az IR diétádat, igaz? tök ügyi vagy!!! sajnos én már 7 kilónál, vagy afölött járok... :S kislánykátok neve ügyében mi a helyzet? vagy most pihentetitek a témát???

Telokin, csak azért kérdeztem, bár Virág már nagy csajszi, mert nálunk Beninek csak a 3. tápi vállt be, addig mindig szenvedett szegénykém! végül a BEBA Aktívokat ettük, ettől volt minden nap termés, viszont előtte meg keményen 1 hétig sem volt székletek! azért olyan picikének ez nagyon brutál volt! :S

nekem 1 db terhes farmerom van, oszt slussz! még gondolkozom, hogy egy régi, nagyobb méretű, de még jó állapotban lévő kord gatyót lehet, hogy anyóssal megbuheráltatok! csinált nekem terhesgatyót is, csak az még csak a prototípus volt, így sajna nem annyira kényelmes! :) de majd most! :)

Ebba, nagyon tetszik a Janka név! tök cuki!!!

nagyon szép a pocid is, és sehol sem látom rajtad az a 10 kiló pluszt! biztos csak a fejeden lehet, mert az lemaradt a képről! :) na jó, viccet félretéve, nagyon csinos vagy!!! gratula hozzá!

nagyon cuki Janka baba!

Rabbe, igen, saját számlára utalták, ugyanúgy, mint az anyaságit, csak ebből 30e Ft-ot akár a gyerek nevére nyitott Start számlára is kérhettük volna! ;) (majd most kiderül, hogy lehet-e igényelnem, bár állandó lakos vagyok a XI. kerületben, de most van valami kavarc a védőnővel is...)

neked jobbulást, vigyázz magadra, meg a picidre! kúráld ki magad, mert a tüdőgyuszi nem játék! :(

soproni barátnődnek pedig sok erőt és mihamarabbi testi/lelki felépülést! :(

esküvős képeket meglestem a blogban! nagyon csini voltál, és mekkora pocid van! dúúúúrva! :) nagyon jó lehetett a buli, már csak az arcodról ítélve is! :)

Dorka, sajnálom ezt a vásárlásos dolgot! én is utálom, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan elterveztük! a másik, amit első babások lehet, hogy negatívan fogtok megélni, bár nem akarok senkit sem elrettenteni, de nálunk pl. ez a helyzet elég sokszor. szóval, hogy ugye én egész nap, sőt, egész héten itthon a gyerkőccel, apa meg robotol, és mikor 7végén ő pihizne, én akkor mennék mindenfelé. ebből sajnos voltak/vannak súrlódások, az anyagi oldaláról már nem is beszélve, mert azért egy hétvége alatt, ha csak a szülőkhöz megyünk, akkor is közel 200 km-t beleteszünk az autóba, azt meg benzinnel is kell győzni. szóval nehéz ez, amikor az egyik otthon van, és már szinte unja a bezártságot, a másik meg örül, ha végre otthon lehet! :(

Beni elég egyszerűen összeszed ilyen sérüléseket! :) csak szaladt, az apja rászólt, hogy ne szaladjon, erre egy 1,5cm-es padkában képes volt pofira esni, de olyan rosszul, hogy elsőnek a feje ért le... ahhoz képest könnyen megúsztuk! :)

Aranyoska, jajj, előre félek így a 30. hét utántól! na nem Te ijesztettél meg, csak én már nem is emlékeztem Benis pocakosságból, hogy milyen is volt ez a véghajrá... de azt tudom, hogy most sokkal szarabbul viselem, pedig amúgy sok bajom nincs, de mégis!

nagyon sok boldog névnapot Rebeka babának, iszonyat édes, és szuper fotót csináltak róla!!! élménybeszámolót várjuk ám!

Eta, kitartást a 2x-i lötyi ivászathoz, bár már régen túl vagy rajta! :)

Henne, sajnálom a császárt, bár sokan azt gondolják, hogy egyszerűbb, mint a sima szülés, de azért az egy elég komoly hasi műtét, szóval a regenerálódás biztosan hosszadalmasabb is lehet, de nézzük a dolgok pozitív oldalát, így biztosan nem lesz semmi baj Levivel, és ez a lényeg!!! :)

meglestem a rucikákat, nagyon édes mindegyik! :)

Te is nagyon csinos vagy! (Csak én vagyok ebben a topicban bálna!?)

Haynii, nekem tali szempontból mindegy, igazából csak az a kérdés, hogy apa itthon hagyja-e a kocsit, vagy sem. ha 7végén lenne (szept.18-a kivételével), akkor tudnék menni egyedül is, ha nem, akkor Benit is vinném! :)

apósodnak mennek a drukkok, hogy mihamarabb felépüljön, és csak pozitívan! nálunk sajnos, szintén apósnál, nem volt meg ez az élni akarás, így ő szépen lassan feladta... Beni augusztus 12-én született, ő pedig dec. 21-én ment el... :( ma is fáj, hogy a fiam nem ismerhette meg a másik nagypapáját is! :(

jajj, hát a 4Ds képek nagyon szépek! irígyke is vagyok, hogy a mi babánk ennyire nem közreműködő! :S ez van. majd gyönyörködöm benne, ha itt lesz az ideje, és kibújt! :)

Gyancsi, ez az öltöztetősdi csak azért gáz, mert az előző gyerekem a legnagyobb kánikulában jött, így nem volt sok dolog, amit rá kellett tuszkolni. ráadásul a házban van két 6 hós gyerkőc, őket ma néztem, hogy miben vannak, háááát, akkor télire nem tudom, hogy mit kellene még ráadni a sajátomra, mert ők úgy be voltak most is öltözve, hogy ihaj! :)

Vikoo, amúgy a kicsiknek a 20-21 fok az ideális! csak max. fürdetéshez kell befűteni jobban, hogy pucéron nehogy megfázzon, meg sapit a fejecskére a lakásban is, de amúgy szerintem ez nem gáz! mi sajnos az első télen szétfűtöttük az agyunkat! rólunk folyt a víz, gyerek is sokszor kelt. a 2. télen már csak 22 fokra volt állítva a termosztát, éjjel is max. 22,5-re! :)

plüss rugik általában műszálasak, ezért egy érzékeny bőrű gyerkőcnél nem biztos, hogy szerencsés, bár tény, hogy melegebb, mint a pamut! :)

ez a hinta dolog lehet, hogy érdekelne! meg tudod adni a linket hozzá?

vezetni még én is szívesen vezetek, de a férjem már nem nagyon akarja engedni... :S pedig még simán megy, persze övterelővel!

simán lehet, hogy Boldi baba ilyen jó fiú lesz, és már rögtön az elejétől tök jól fog szunyizni, bár engem mindig azzal vígasztalt a védőnénink, hogy ez is, mint minden más, csak átmeneti a piciknél, mert van, hogy tök jól alszik, aztán pár hét, és iszonyattá válik az alvás, de azért hallottam én már csodagyerekről, szóval kívánom, hogy mindannyiunknak ilyen adasson meg! :)

pocid pedig nagyon szép!!! :)

Navared, örülök, hogy minden okés a vas-szurival! remélem, hogy most már nem is fog kellene semmilyen egyéb kezelés!

szülőszék, vagy mi, engem egyáltalán nem vonzott, persze ízlések és pofonok. én amúgy a labdától is agyvérzést kaptam... :) maradt az ágyikó, oszt jól van!

Nyusztika, üdv újra itt! írj magatokról, mekkora a babó. mikor mész a 30. heti uh-ra? nekem kimaradt, hogy nálatok öcsike lesz, vagy hugica?

Berni01, üdv közöttünk. jó, hogy jöttél! gyere csak bátran mindig! gratula a kisfiúhoz, neve megvan már esetleg?

keményedéseket sajnálom! pihizz sokat, most az a legfontosabb, hogy a kisfiad minél tovább maradjon a pociban!

Mikegirl, üdv újra a fedélzeten! jó, hogy jöttél!!!

sajnálom a régi heged, remélem, hogy még jó sokáig kihúzzátok 2in1! mennek a drukkok ezerrel!

Adél, nagyon szép nevet választottatok Ti is! :)

2,4kg az nagyon jó ilyen idősen szerintem! ;) csak hízlald tovább a kicsi lányt!

képeket bátran hozzál, imádjuk nézegetni őket!

Tatjana, igen, köszi a kérdést, vettem. mindjárt mutizom is őket! :)

sajnálom ezt a kaki helyet a 4D-vel kapcsolatban! kiírhatnád, bár azt hiszem, hogy ismerem látásból, hogy nehogy valaki véletlenül oda menjen! egyébként tényleg simán lehet a kis zacsi is a dudorka, legalábbis nekünk is ezt mondták, hogy 4Dben nem adja ki igazán a nemiséget a felvétel, mert akár fiú, akár kislány, simán lehet dudor mind a kettőnél! drukkolok, hogy most már ne gondolják meg magukat! lassan Te is mész a kötelező uh-ra, nem?

azért a fotó nagyon kis cucika!

Eszter, köszönjük a legfrissebb infókat Macsekékról! csak így tovább Maccs, minden rendben lesz, jó kezekben vagy, és a gyerkőcök tudják, hogy mit kell csinálniuk! mennek továbbra is a ++++++-ok!

na. mire a végére értem! huh. nem volt semmi!

velünk minden okés. a tegnapi nap elszaladt, holnap védőnőhöz megyek, meg lehet, hogy a munkahelyemre is bemegyek, de ez még képlékeny!

az allergiám még mindig megkeseríti a 7köznapokat. az időjárás egy nagy fos, de legalább ma már nem volt olyan hideg!

dobok egy linket a kisrucikról. ezeket vadásztam. még zoknik, harisnyák kellenek, illetve hosszú ujjú body-kat tervezek beszerezni!

természetesen minden rózsaszín! :P

http://picasaweb.google.hu/b.zsofia/Tes ... directlink

jók legyetek!

Szisszka is jöhetne már visszafelé... facebookon olvastam, hogy 5ös lett az utcsó vizsgája, azt hittem, hogy már van netük otthon, de azóta sem ír ide! :S

sophie27
 
 


Berni:ÜDV,

mikegirl. én is mindig azon parázom, hogy csak a császár heggel ne legyen semmi, a dokim szerint mehet simán majd minden, bár a védőnő azt mondta az utsó hetekben már rá kell nézni nagyon a hegre, nehogy szétnyíljon

BE VAGYOK TOJVA A SZÜLÉSTŐL!!! már előre, nekem annyira nem jó élményeim vannak, hogy nem is tudom mi lesz, akkor is már a végén káromkodnom kellett, meg végig azt mondogattam, csak ezt éljem túl.

MACSNAK: további kitartást, minden jó lesz:)

navared:engem több órán át hagytak kínlódni,sőt kétoldalról két doki nyomott, de nem akart befordulni és utána császároztak meg, tehát mindenre van esély

Csatlakozom freestyler- höz, mindenben elférnek az elején, annyira picik

Kép
Kép
telokin
 
 


Zsófi, naja délelőtt olyan jól voltam, tele energiával, minden szuper, erre délutánra elkezdett fájni a pocim :shock: Picit feküdtem, de aztán mentünk el itthonról és alig vártam, h. hazaérjünk... Szóval egyik nap/percben még minden okés, aztán 180°-os fordulat! :roll:
Most h. üldögélek már jobb!
Cukik a rucik!!!

Telokin, szegényke! Akkor rossz emlékek élnek benned! Reméljük, most jó/jobb lesz!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Közbe benéztem megint, mert délután események voltak nálunk.
Megcsúztam otthon és sikeresen nekizuhantam egy kisszekrény szélének, ami épp ott volt...az oldalamat vertem be jó erősen, alig kaptam levegőt és nagyon megijedtem, nehogy Picúrnak baja legyen az ütéstől!!!! Alig bírtam felkászálódni, nagyon szúrt az egész oldalam.
Hívtam a párom, szegényem száguldozott haza, aztán irány a kórház. Megnéztek minket jó alaposan, szerencsére monden ok, még NST-re is rátettek fél órára, szóval tényleg nagyon alaposak voltak. Aztán átküldtek a sebészetre is, mert még akkor is nagyon fáj a hátam, meg szúrt, de ugyebár röntgent nem csinálhatnak, gyógyszert nem adhatnak, úgyhogy borogassam...most fekszem, de nagyon fáj, remélem holnapra kicsit jobb lesz.
Nem hiszem el, hogy ilyen béna vagyok, pedig úgy vigyázok a Picire!!!! Szerencse, hogy nem lett baja, mert nem is tudom mit csináltam volna!!!!!
Na, most jól kipanaszkodtam magam...

A Picúr neve: Bence :)

A keményedésekre magnerotot kaptam, meg Halidort, de a méhszáj szerencsére teljesen zárt, meg Bencével is megbeszéltem, hogy még jó neki ott bent, úgyhogy minden rendben lesz! Most pl. egész jó, amikor a frontok mennek - jönnek, akkor sokkal rosszabb. Mászkálhatok, csak vissza kellett vennem az amúgy elég pörgős tempomból :), meg többet pihenni persze.

Hát a neveitekkel még akad egy kis problémám Csajok, de azért próbálkozom :)

Szóval:

Navared:
Igen, jól számolod, szombaton töltjük a 29. hetet. Hurrá!!! :lol:
A "van nyelvizsgám, de már semmit sem tudok" táborba én is belépnek! Pedig annyira terveztem, hogy ha már nem dolgozok, akkor majd tanulgatom a nyelvet, de inkább a babás oldalakat nézegetem, mint a nyelvkönyvet :D

Mikegirl:
Pihenj sokat és minden rendben lesz! Adél akkor jó súlyban van!
Gondolom azért egy ovis gyerkőc mellett nem a legegyszerűbb dolog pihenni.

Tatjana:
Nagyon cuki a Picur. Imádom ezeket 4d-s a képeket, olyan édesek ezek a csöppségek :D

Aranyoska:
Az a mosolygós kép nem semmi! Nálunk Bencéből 3/4 órás próbálkozás után sikerült egy csücsörítést kikönyörögni, de mosolyra nem futotta...

Dorka:
Na, ez nálunk is jellemző, hogy én beleélem magam valamibe, a párom meg persze nem ér haza időben...ahogy látom sokan "küzdünk" ezzel a dologgal :)

Sophie:
Édesek a kisruhák! Az allergiával kapcsolatban együttérzek...

Macs sztoriját próbálom összerakni...akkor ha jól értem, két kislakó lapul a pocakban, és kórházban vannak szegények. Egész sokat nőttek egy hét alatt a babók, biztos minden rendben lesz!!!

Hát egy csomó mindenkit kihagytam, de nézzétek el nekem, mert még össze kell raknom a képet, hogy kivel mi a helyzet :)
berni01
 
 


Berni, Úristen! Ez nagyon kemény lehetett! Dejó, h. semmi gond nem lett... tessék még jobban vigyázni...!!! Mondom én, aki ha jól van, le sem lehet lőni :)
Akkor üdv. a nyelvizsgás, demármindentelfelejtős-ök táborában! :D

Mindjárt rakok pocifotót, legalább is azt tervezem!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ja igen, jól látod... sajna Macséknak be kellett feküdni a 2 kis drágával, mert sok volt a magzatvíz, aztán később kiderült, h. kiscsajnál nem elégséges a keringés és emiatt infúziót kapott, de úgy néz ki jól alakul minden, viszont szerintem már nem fogják őket kiengedni és a 32. héten lehet megcsászározzák... :?

Szóval egyszer fejjel:
Kép

aztán tyepiben:
Kép

Nagyon tetszik nekem ez a tyepi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helló Csajok!!

Ritya- Milyen volt a kisfiadnak az első oviban töltött nap??Nekem is nagyon tetszik a tyepi és riflé :D :D Van egy ismerősünk aki szintén Dunaszerdahelyi, rajta is jókat mulattunk, mert annyira viccesen beszélt :wink: Nem kiröhögtük , nehogy azt hidd, csak csomó olyan szót használtok amit mi nem, teljesen más a hangsúly, hanglejtés......Én egész alló nap elbírnám hallgatni, annyira szórakoztat :D

Vikoo- Képzeld itt nálunk az a szokás, hogy télen éjszakára lekapcsolják a fűtést :shock: :shock: Tökre nem értem a logikát benne, hisz éjszaka van a leghidegebb, de mindegy :wink: Szóval szerencsére a bébiőrben amit vettem, van szobahőmérséklet jelző, azt fogom figyelgetni és ha nagyon lehűlne a levegő akkor hősugárzóval nyomatom majd a kiscsajnak a kánikulát :D De én is úgy tudom, ahogy Sophie, hogy a babáknak olyan 21 fok körüli az ideális....Öltözetés: szerintem hosszú újjú pamut body , esetleg egy vékonyabb pulcsi, melegítő nadrág, zokni.....Vagy egyberészes rugdalózó, az alá is egy body...fejére vékony pamut sapi....Én valahogy így csinálnám :roll: Szerintem azért észrevesszük ha fázik és azt is ha izzad a melegtől és korrigálunk, tapasztalat kell, ennyi :D Gyönyörű a pocid!!

Én is csatlakozni akartam a " Van nyelvvizsgám, de mindentelfelejtettem " táborba......De sajnos akkor füllentenék :D Bezzeg ha 3 évvel korábban alakítjátok a klubbot akkor én is csatlakozhattam volna, ugyanis a nyelvvizsgát 18 éves koromban csináltam és 27 voltam mikor ide kijöttünk, addig egy nyikkanást nem beszéltem németül, szóval úgy elfelejtettem, mint a sicc.....De az visszajön ám csajok ha rá vagytok kényszerülve!!! :wink:

Eclipse-Örülök, hogy minden szuper, Apjuk otthon, babaókával is minden okés :D Hogy sikerült a szülinap??

Lucuzs- A gőzborotvával jöhetsz felénk is :D Nálam is lekéne mosni a csempét, de nagyon halogatom azzal a címszóval, hogy " Novemberig még úgy is koszos lesz" :D :D :D

Telokin- 1 kg hízás , az nem semmi :shock: Hogy csinálod??Én már 7 kg-nál járok majdnem ( na jó 6,5 kg kb.... :lol: Én még nem félek a szüléstől :roll: :wink: Úgy vagyok vele, hogy más is túl élte, szóval nekem is menni fog :D Naív vagyok, mi???Látszik, hogy még nem szültem :D

Rabbe- Olyan a ruhád, mint a görög istennőknek, van valami neve, de nem jut eszembe, eszméletlen jóóóóóó :D Nagyon csini voltál!Remélem megoldódnak az anyagi gondok a külön órákkal, de ilyenre neked honnan van energiád??? :shock:

Dorka-Átérzem a dolgot, én is szeretem, hogy ha eltervezek valamit akkor az úgy is van....Főleg ha venni akarok valamit akkor az biztos, hogy nem ér rá másnap :D :D DE.....Megtanultam, hogy minden van valamiért.....Volt már, hogy csak kihisztiztem, hogy menjünk el valamit megvenni , megvettük és másnaptól persze akciós volt, fele annyiért :D :D Szóval semmi sem történik hiába, lehet holnap vagy a hétvégén sokkal jobb dolgokat fogtok kifogni :lol:

Navi- Szépséges a pocakod :D Látom neked is tetszik a tyepi, nekem is bejön :D Én pont ma ruháztam be egy cicanaci félére, olyan hatású, mintha bőrből lenne, én is a KIKK-ben lőttem :D
Ez volt az uccsó vasszurid, ugye??Hát szülőszék nem igazán szimpi, olyan mint valami középkori kínzóeszköz :D Szerintem én vagy a vízben vajúdást választom, vagy marad az ágy, vagy állok vagy mászkálok vagy a fene tudja.....Majd adja a szitu remélem :D

Nyusztika-Örülök, hogy jelentkeztél :wink: Ne izgulj, minden meglesz mire jön a babó...Ahogy Freestyler is írta, egy picike kosár elég nekik az elején :wink:

Én is még vezetek, napi rendszerességgel, de persze övterelővel, ami egy nagyon király találmány :D

Csajok szerintetek hogy mossam ki a babakocsi huzatot ha nem lehet levenni???Egy kis mosószeres szivaccsal dörzsöljem át a huzatot aztán ki a napra???Mert csak így tudom elképzelni..... :roll:

Berni- Üdv minálunk :D Eddig merre kóboroltál?? :D Gratula a kis kukishoz :wink: Hol fogsz szülni???Mi nagyjából egy idős várandósak vagyunk, nekem november 22-e a céldátum :D Most olvasom mi történt veled :shock: :shock: Atyaúristen :shock: Még jó, hogy nem lett nagyobb baj, vigyázz nagyon magatokra!!!Mondjuk a múltkor én is megcsúsztam a kádban, csak a fantasztikus reflexemnek (= szerencsének :D ), köszönhetem, hogy nem pereceltem egy bazi nagyot! :roll:

Szissz- Hol vagy????Gyereeeee :D

MikeGirl- Végre, végre, végre :D :D Nagyon nagyon szorítok, hogy a sebed ne nyiljon tovább és Adél minél tovább bent maradjon!!!!!Sajnálom, hogy ilyen gondokkal kell megküzdened, de csak optimistán, minden rendben lesz és kész :D Azért szép kis méretekkel rendelkezik már most a kisasszony :D Babaszobáról dobhatnál képet :wink:

Tatjana- Nem is rossz kép ez te :D Én sokkal rosszabbra számítottam az elmondás alapján , szépen lehet látni a pofikáját a kis drágának :D Mondjuk a legszebb képek a 4D genesis-ben készülnek, ezt már megállapítottam :D

Ebba- Csodaszép Janka lak :D Tényleg hol van az a 10 kg??????? :shock:

Henne- Látszik a fotón is, hogy nem vagy egy szumó birkózó alkat :D

Minden pocakosunk nagyon csinos :D

Aranyos- Beki baba gyönyörűséges, végre rendesen mutatja magát :D

Eszter - Köszi a Maccs híreket :D :D

HAJRÁ KISMACSKÁK!!!!!!! : :lol:

Sophie- Sajnálom az allergiát, remélem azért nem visel meg annyira...Szedhetsz rá valamit???Vagy semmit???A babarucik nagyon édesek, tényleg majd én is rakok fel, de nekem annyi van, hogy tele lenne az oldal vele :wink:

Ma azért nem jöttem délelőtt, mert Melindával voltunk a Finanzoknál ( Apeh-féle), mert szegények kaptak egy levelet, hogy fizessenek 500 eurót ( ennyit kaptak vissza a 2009-es adóbevallásból), mert jogtalanul kapták vissza.....Aztán elintéztük, hogy részeletekben lehessen visszafizetni ( 12 részletben) :wink: Aztán voltunk a Baumaxx-ban, Intersparban, Kikk-ben, Hoferben és Wellas Parkban......Szóval lóg a nyelvem és még kitakarítottam a fürdőt, WC-t, főztem , kimostam 2 adag ruhát és vasaltam :D :D Mivel megérkezett ma a király vasalóm, annyira szépséges, teljesen odavagyok érte :D Most viszont pihengetek , netezek, tv-zek :wink: Remélem mindenkinek jól telik a napja!

Puszi!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Halihó!

Csak egy életjel mert hulla vagyok!

Macséknak SZUPERNAGYONELMONDHATATLANUL ÖRÜLÖK!!!!

Ami azt illeti a mai lötty szarabb volt mint az előző, de a szervezetem tudta meddig kell benntartani azt a vackot.
Alig értem haza a második vérvételről már jött is ki az egész: )) DE NEM KELL MEGISMÉTELNI :lol:

Kicsit kikészültem most ettől a koplalás-cukorszirup túrától, meg a 20 fokos hőm.különbségtől....
Holnap jövök az eredménnyel, ha valakit érdekel: :?

Na mára mindenkinek pusz,
újjaknak Isten HOZOTT

Buenos noches.........o Hasta la vista

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!

Macséknak nagyon-nagyon örülök!!! :D Eszter, köszi a híreket, neked pedig babaragacsok mennek! :D

Henne, Mikegirl, nagyon sajnálom a császárveszélyt :( :(

Sophie,
nem vagyok hízékony hálistennek, a diétával az igazság az, hogy csak hétköznap megy, hétvégén nem már egy jó ideje... :oops:

Köszönöm az érdeklődést, a szülinapozás olyan elképesztően jól sikerült, még egy ilyen klassz estét... :D :D :D :D :D :D
Majd lesznek képek! :D
Névválasztás mizériát pihentetem.
Mert ugye nem tudja hogy kislányunk lesz, és ha nagyon pörögnék a lányneven, gyanús lenne... :wink:

Jó éjt!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Berni, üdv a táborban! Én vagyok az egyik győri és nekem már van egy Bencém! :D :D :D amikor őt vártam, ugyanolyan keményedéseim voltak, mint most Neked és mégis sikerült kihúznunk a 39. hétig, úgyhogy emiatt ne aggódj!!!!!!!!!!!!
Az esés nagyon ijesztő lehetett, de megnyugtató volt olvasnom, hogy mennyire alaposan megvizsgáltak Benneteket a babával itt a helyi kórházban. Örülök, hogy nem lett nagyobb baj és remélem, hogy holnapra már jobban leszel!

Gyancsi, Te aztán bírod a pörgést! Ennyi bolt + még a takarítás!!!!!!!! Én max. egy bolt erejéig vagyok hitelesítve... több már nem megy... ez annyira gááááááááááááááz... de vigasztal, hogy TUDOM, hogy szülés után visszakapom a mozgékonyságomat!!!!!!!!!!

Vikoo, hogy válaszoljak a feltett kérdésedre, szerintem Te is zombi leszel szülés után... hiába alszik most szépen éjszakánként Boldi. Bence is aludt szépen a pocakban, soha nem piszkált, sőt megszületése után is jó kisfiú volt és "csak" enni kelt fel. Ennél szebbet, jobbat nem is kívánhattam volna, de a szakaszokban történő alvástól azért így is ki voltam rendesen... most attól félek, hogy mi lesz, ha Gergő sírós baba lesz éjjel. Nappal sem fogok tudni szunyálni, mert Bence itthon lesz velem. :roll:

Eta, örülök, hogy túlélted a cukit, várom az eredményt!

Navared, csini pocak, az enyém is hasonló! :wink:

sophie, nagyon cukker mindegyik kisruci. Amikor ilyeneket látok azért kicsit elkap az az érzés, hogy milyen kár, hogy én nem gondolkodhatok rózsaszínben...

mikegirl, nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne nyíljon szét az a heg és Adél még élvezhesse az "albérletét".

Nyelvvizsga: én a "nekem van és jól is beszélek" tábort erősítem. :D Mondjuk máshogy nem is tehetnék, hisz nyelvtanár vagyok. :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Üdv Tsajok!

berni én lenni másik győri... pihenj sokat és no para...

én már most zombi vagyok, igaz nem is alszom eleget.. nem is tudom elképzelni, hogy fogom bírni kettővel... ráadásul enikő nem rajong túlságosan a kistesó témáért....

én csak a betöltött 32. hét után megyek Uh-ra, illetve előtte még lehet sikerül elugrani egy 4D-re jövő hétfőn majd meglátjuk.... jó lenne már újra "találkozni" :-)

láttam milyen kreatívak vagytok, sajnos én annyira nem.... na mindegy van valakinek "felöltöztetett" hűtője?

mindenki vigyázzon magára

jóéjt

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


jó reggelt!

Üdv neked Berni! Vigyázz magadra! Én is néha elégge tyapos vagyok, mindennek nekimegyek, és...mindig leeszem a pocakom, mi lesz, ha nagyobb lesz még, márpedig nagyobb lesz:)

Eclipse! Miért is nem tudja a párod, hogy csajszi van a pociban? Lemaradtam valamiről asszem.

Ancsa!! Hát, azért látszik a 10 kg, de még ne kaptam a védőnőtől egy rossz szót sem, így még nem fogom vissza magam:) Ill fognám, de nem tudom :)
A babakocsit végül mivel tisztítottad ki? Nálunk is kell majd, mert mi kölcsönkapjuk egy kislánytól. szerinted a falra mivel a legszebb és leggazdaságosabb festeni? Most nap sárga, és arra szeretnék festeni valami szépségeset.
Húú, én is ilyen vásárlós-pörgős vagyok, csabi mindig piszkál is érte, hogy lassítsak már...De tudom, meddig bírom.

Kép
ebba
 
 


Jó reggelt!

Eta,
nagyon örülök hogy vége a cukor mizériádnak!

Ebba,
nagyon egyszerű, apa nem akarja tudni a nemét, csak a születéskor. Meglepetés kell neki :D :D konzervatív
Én meg nem rontom el neki, eddig nagyon jól megy, semmiből sem sejt semmit. :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Berni, üdv itt a kisbabáddal együtt és vigyázz nagyon magatokra!!!

Nyelvvizsga: nekem van és "ebből élek" táborba tartozom.

Csajok, nagyon nem megy a netezés, folyton el vagyok havazva :( :( :( :( alig bírom követni a topikot.
És még szept. 24-ig dolgozom, áááhh :evil: :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Jó reggelt!!!!

Navared - Ha már 5 hét meglesz, én akkor nagggyon-naggyon fogok örülni. Elvégre a 36. hétre kis Adél teljesen kész lesz.
Császár - nem, nem kinoznak feleslegesen. Rendes a doki is. De azt hiszem én már boritékolhatom a műtétet ezek után. Maga a szülés igy könnyebb, viszont a felépülés lassúbb, kellemetlenebb. De kibirható :wink:
Abba a táborba is belépnék :lol: Mert van már egy nyelvvizsgám, de meglehetősen régi.
Helyes poci!!! És sehol máshol egy gramm felesleg, ahogy látom. :) Én ennél azért bálnásabb vagyok, és a kofferom is termetesebb :lol:

Henne - olyan kis vékony, törékeny alkatod van. A törés lehetősége dúúúúrva...... tökre megértem a dokid, a párod, és Téged is.

A Macs-os történetet közben én is összeraktam. Én is drukkolok ezerrel!!!!!!!!!! Hajrá Macs és kismacskák!!!!!!!!!!!

Sophie - jut eszembe!!! 2007-ről van terhes kordgatyóm is. Húúúú, akkor már sokkal jobb a helyzet. Köszi, hogy eszembe juttattad. :)
Na, amit a súrlódásról irtál, az kb. nálunk is igy volt. Megveszve várstam a hétvégéket, apa is, csak mindketten másért :lol: Na igen, pénz kérdés.....az volt és lesz majd nálunk is.
Elég sok hasonlóság van közöttünk. Én is fel tudok mutatni egy kánikulai újszülöttet még, téliben semmi tapasztalat :lol:
Plüss rugi: Atinak elég érzékeny a bőre, de a rugiból sosem volt szerencsére probléma. :shock: (Arca volt pöttyös, aztán később a karjában a hajlatok, de ott meg pamut body volt. És persze öko mosószer és öbltő, Adélnak is ezzel fogok mosni.)
Allergia - jobbulást!!!!

Telokin - dobtam egy hátast, mikor a szülésnő mondta, hogy aki császár után természetesen szül, nem kaphat epidurállis érzéstelentést. Mert akkor nem érzi, ha nyilik a heg. Annak speckó tünetei vannak, amit szándékosan nem árulnak el. Abból állaptják meg, hogy milyen jelzéseket ad vissza az ember, mit érez. És ha nyilik, császár, mert semmi értelme egy normál szülés + hasi m
tétnek. Te ezt tudtad?! :shock:

Berni - én is egy szeleburdi nőszemély vagyok, de mintha Te vinnéd a prémet 8) Vigyázz magatokra, légy óvatos. Szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. Lassits!!!!! És tessék pihenni!!!!!!
Pihenés - apa rengeteget segit. Gyakorlatilag mindent ő csinál. Most is itt szid, hogy miért nem fekszem, miért ülök a gép előtt.

Gyancsi - nálunk éjszaka 19 fok van max. Én mintha azt olvastam volna, hogy az az optimállis.
Babakocsi mosás - igen, amit nem tudsz leszedni, azt igy lehet tisztitatni. Ha massziv az anyag, jó a puha kefe is. Én hol igy - hol úgy......
Hú Gyancsi, mennyi mindent csinálsz. Te aztán pörögsz. Nekem is voltak terveim, de hát abból nem lesz semmi :( Fekve nem nagyon lehet semmit csinálni......

Eta - jó, hogy túl vagy ezen a löttyös sztorin.

Eclipse - én is kiváncsian várom a képeket.

Na és akkor képeket akartatok, hát ime:

Babaszoba - körbefényképezve :lol:
Belakva még nincs - hiányzik a baldachin, a játékok az ágyról, polcról, de majd szép lassan kirakosgatom.

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl
 
 


És hogy kis Atiról se feledkezzem meg....

Ati oviban:

Kép

Kép

Az udvar egyébként:

Kép

Kép

A játéktér:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Danikám ovi előtt egész éjjel nyugtalanul aludt , mindig kérdezte mikor lesz reggel.Oviban nagyon jól érezte magát, amikor mentem érte azt mondta miért mentem olyan hamar mert még játszani akart volna. Ma rám parancsolt később jöjjek érte.(Én utáltam az ovit kis koromban.)

Macséknak nagyon örülök én is. Mennek nekik a drukkok továbbra is.

Én is pörögnék , vásárolnák de nincsen jelenleg miből.

Rózsaszín kis ruhákat kaptam nővéremtől(mivel lánya van), de hogy mivel fiunk lesz bezsákolom és elrakom.

Eclipse szuper hogy sikerult a buli. :D

navared szuper pocika!helyesek vagytok!

Berni üdvözöllek itt.Sajnálom az esést, remélem mihamarabb elmúlik a fájdalom.

KépKép
ritya
 
 


Adél rucijáról képek:
A bodykat nem fotózom le, az már nekem is túl sok lenne :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Na, majd még jövök, de Apa már nagyon haragszik, és a notebook most neki kell. Bocsi, ha túl sok voltam 8)

mikegirl
 
 


HELLÓ!


Köszönöm hogy gondoltatok rám tegnap: )
Ledrukkoltátok a cukros eredményt az éhgyomri alá: )

Szóval 4, 58 és 4,08 lett a két eredmény: ) NEM KELL NEKEM DIÉTA

Csak egy jó kis csokitorta: )
Ma nekiállok életem első ilyen jellegű kísérletének, mert jönnek anyóspajtásék szülinapozni: ) PÁROM HOLNAP lesz 30: ))
szóval ma nagyon meg kellene mutatnom: )

Eclipse: remélem csak úgy fog sikerülni a szülinap mint a tiétek.....
majd ha nem lesz nagyon undorító a torta rakok képet is... egyenlőre nem merek ígérni semmit...

Neki is állok, mert még tarkarítani is kell, meg ugye hát a kaja sem lesz magától kész....

Mikegirl:
Ez a babaszoba olyan mint egy álom!!! Lakberendező vagy??? Hogy csináltad a mintákat a falra??? nagyon nagyon tetszik!!!!
És hova jártok ti oviba? Itt tatabányán a legelitebb ovinak sincs ilyen udvara...hmmmmm

Csillag:
Köszi a drukkolást!
Az az igazság hogy én a családi dolgaidhoz nem szólok hozzá... csendben együtt érzek, de okosabb attól amit én mondanék nem lesz senki. Sokszor nem is kell mondani semmit, mégis több minden szónál......

Dorka!
Remélem ma eljuttok az IKEÁBA: ) Várom a beszámolót! És egy jó kis ágyat tessék ám kiválasztani: )) majd mesélj....

Nyelvvizsga:
Imádok nyelvet tanulni....és a
"Nekem van több is de minek" tábort erősítem

Eclipse:
Te angolt fordítasz ugye?

Csillag:
Te milyen nyelvet tanítasz?

Ebba:
Te angoltanárnéni vagy nemde?

van aki esetleg spanyolos, vaqy olaszt tanít??? khmmm Hajni: ))??

Ja a találkozóról jelen állás szerint mi a fix? Vagy csak találkozunk az expon????

Na megyek mert nem leszek kész... holnap ha minden igaz és mérgezés nélkül megússzuk akkor jövök: ) )))))

pussza szebbnél szebb-pocakostársaim

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek az üdvözlést :)
Hú, alig győzlek visszaolvasni Titeket!

Pocakok mindenkinek nagyon szépek!!!!! Itt milyen vékony mindenki!!!! Mondjuk én is, doki mindig nevet, amikor meglátja a súlyomat a kiskönyvben.

Hát kemyény éjszakánk volt. Az eséstől annyira fáj az egész oldalam, meg hátam, hogy éjszaka 3-tól már ülve aludtam...de Bence szerencsére úgy tűnik nem érzett meg ebből sokat a pocakban, mert pörög ezerrel :lol: Én meg túlélem, a lényeg, hogy ő jól van.

Csillagvirág, Nyusztika:
Ti jöttök szülésfelkészítőre???? Héten kaptam a levelet, hogy jövőhéten indul, de ahogy néztem a témékat apának tök fölösleges az elsőkre eljönnie.
Szülésznőtök lesz fogadva? Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy érdemes fogadni...lassan nem ártana már eldöntenem, hogy ha fogadunk, akkor kit. Ha esetleg nektek lesz, akkor tudtok valakit ajánlani?

Gyancsi:
Akkor én elvileg 2 nappal előtted szülök, és már naggggyon tapasztalt leszek a témában, mire nálatok kibújik a babó a pocakból :D A győri kórházban szülök egyébként. Tegnap, amikor be kellett mennem az esésem miatt, akkora forgalom volt a szülészeten, mint egy bevásárló központban! Mindenki akkor szült, az apukák meg ott toporogtak sorba, még azt is hallottam, ahogy valaki vajúdot!!!!
A folyosó meg a mi picikénk szívhangjától zengett, amikor rátették az NST-re :) Apa kint hallotta.

Eta: na, milyen lett a vérvétel eredménye????

Eclipse:
Azért ez nem semmi helyzet...mondjuk én biztos nem bírnám ki, hogy ne kezdjek el rózsaszín rucikat venni (pedig nem vagyok egyébként egy rózsaszín párti, de pici ruhákban olyan édesek), persze abból apának nem lenne nehéz kikövetkeztetni, hogy nem kukacos a pocaklakó :D Ügyes vagy, hogy ilyen jól titkolod!

Mikegirl:
Ati gyönyörű gyerkőc!!!!
A szoba meg szuper!!!!! Nagyon tetszik!
...és ezek a rózsaszín ruhák!!!!!!!!!!!!!!! Olyan aranyosak!!!!! Én is meg voltam győzödve róla, hogy lányom lesz, de Bence máshogy döntött :D , de persze nem bánom.

Ritya:
Neked aztán szerencséd van, hogy Dani ilyen talpraesett kisfickó! Akkor gyorsan ment a "beszoktatás" az oviba!
berni01
 
 


Sziasztok Lányok!
Rengeteget írtatok. Villámsebességgel olvastam át, de semmire sem emlékszem, azaz nagyon minimálisra :oops: :oops: :oops:

Berni!
Üdv köztünk. Én is nov 20-ra vagyok kiírva, de örülnék, ha valahogy okt 20-ig kihúznám egyben. Én is rengeteget keményedek, főleg délutánonként, óránként többször is.

Azt hiszem, nekem is befordult a babó, mert pár napja ijesztően sokat keményedtem, még a nálam megszokottnál is sokkal többször. Pár percenként, és a szünetekben olyanokat fordult, mozgolódott, dudorodott kifele, hogy azt hittem, indulnom kell a kórházba. Aztán estére abbahagyta, és másnaptól teljesen máshol érzem a mozgásokat. Sőt, ma reggel mintha csuklott volna, és egész lent éreztem az ütemes mozgásokat. Azóta ismét délutánonként keményedek. 2 hete még zárt volt a méhszáj, remélem 2 hét múlva is úgy lesz.

Tegnap én is gurultam egyet a lépcsőt. A 3. fokon guggoltam, amikor a fiam a nyakamba csimpaszkodott, és mivel nem voltam a hirtelen súlyra felkészülve, elveszítettem az egyensúlyomat, és vele együtt előre buktam. Szerencsére, reflex szerűen a lábamat magam alá fordítottam, és egy picit oldalra fordultam, és a kezemmel is nyúltam a talaj felé, így a hasamról kivédtem az ütést. A lábamat sikerült jól beverni (ez legyen a legnagyobb baj), és én is csak apa nyakába kapaszkodva tudtam feltápászkodni. Kicsi fiam úgy megijedt, hogy utána fél óráig vigasztalnom kellett :)

A pocakok gyönyörűek, és milyen csini mindenki. Senkin semmi fölösleg :)
Én 9 kg-nál tartok. Két hete azt mondta a dokinőm, hogy egy ici-picit sok, és azóta egy deka sem jött rám :) Pedig nem nagyon fogom azóta sem vissza magamat. Az igaz, hogy nem vagyok alapból sem édesszájú, viszont gyümölcsből és sós dolgokból annál többet eszek. Én azt olvastam, hogy 30 hetesen a 9-10 kg többlet teljesen normális, így nem vagyok kétségbe esve. Szilárdnál ugyanennyi volt rajtam 28 hetesen.

Majd én is teszek fel képet, ha sikerül csinálni :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie akkor mi hasonló cipőben járunk! Én mondjuk a november elejét lőttem be, ha addig bent marad Bence a pocakban, akkor már nagyon boldog leszek!...és bent fog maradni, mert megbeszéltük, meg a ti babótok is biztos bent marad!!!!

Nekem már olyan régóta tartanak ezek a keményedések, hogy kezdek "hozzászokni", ha lehet ezt mondani, bár múlthéten mikor jött a front még saját magamon is túltettem annyit keményedett...de tegnap nézték a méhszájamat (az esésem miatt) és zárt!!!!!
Egyébként én is délután meg este keményedek többet.

Vigyázz magadra....mondom én, aki bénaságban viszi a pálmát :D
berni01
 
 


Ritya - tök jó, hogy Daninak is tetszik az ovi! :)

Eta- kellemes sütés-főzést!!!! Csoki torta - hm, én is ennék, most hogy irod :D Apának gratula a 30-hoz. !!!!!
Lakberendező?! :lol: Jó is lenne....csak egy suta kezű anyuci vagyok, aki a falidiszeket a www.meska.hu-n megvásárolta, és apával közösen felragasztotta 8)
Az ovi a gödöllői Zöld ovi. Most épült, most volt az átadás, aug 30-én kezdtek itt a gyerekek. Jó nagy mákunk van ezzel az ovival :)

Berni - az uh-n még én is felismertem Adél nuniját :lol:

Angie - azért csak óvatosan. Még jó, hogy kaszkadőr módjára tudtad kezelni a helyzetet. Keményedések - kitartás!!!!!

Apa megint mérges, mert nem fekszem, na megyek.

mikegirl
 
 


Lányok, most ezzel a pocikeményedéssel kapcs-ban jutott eszembe, h. már oylan régen volt nekem és tegnap újból előjött - csodálkoztam is... Akkor volt legutóbbi, mikor Zorka tutira fejvégi fekvésű volt (uh alapján), de aztán megfordult (ezt is uh-ból tudom). És ahogy így agyalgatok és Angie írja, h. lent érzi a csuklást, tehát valszín lent a feje... na én is így érzem most és szerintem éreztem azt is mikor fordult... Szóval lehet összefüggés a haskeményedés és aközött, hogyan fekszik a babó? :roll: Elég egyértelműen lent csuklik! :D Na jól kifilozofálgattam magam :lol:

Mikegirl, csodálatos a szoba! Mindenkié nagyon szép, de a tiátek vhogy nekem nagyon bejön! :wink:
És nagyon gyönyörűek a pink rucik... megyek is és jól ellopom őket :lol:

Köszi a pocidicsiket... hát nem híztam sokat, de annyit pont, h. a farmerjaimat ne tudja varrónő átalakítani :oops: Pedig egyszerűbb lenne, mint új kismami gatyókat venni horror áron! :shock:

Ancsa, neked tényleg mennyi energiád van! :shock: :wink:
Én is így állok a szülséhez, mint te! Lehet tényleg kicsit naivak vagyunk, de inkább így induljunk neki, mint tele félelemmel és akkor aztán befeszülünk és semmi jó nem sül ki belőle... :roll:
Igen, ma kaptam az uccsó szurit, aztán majd vmikor vv. és kiderül minden!
Hát a szülőszék tényleg egy vicc, de azt mondta a szülésznő, h. valahol nagyon jó és sokan szeretik használni, de itt a fehérvári kórházban nem jellemző :)

Húú de jó annak, aki a 3. tábort erősíti: "van nyelvizsgám és tudok is!" Csak én úgy vagyok vele, ha nem használom, akkor minek adjak ki feleslegesen pénzt tanárra, iskolára? Majd ha kell a munkámhoz, akkor előszedek mindent a tudatalattim bugyraiból! :lol:

Most muszáj mennem enni, mert lefordulok a székről!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Mikegirl,
álomszép babalak és rucik! :D :D :D

Berni,
csak fehérek motyók vannak szem előtt, amiket anyukámtól kaptunk, mert ő is tiszteletben tartja a kérdést.
De én már rengeteg rózsaszínt vettem, amik tripla zacskó+doboz kombóba rejtve pihennek az ágyneműtartóban, és apa nem keres, nem kutat, mert neki tényleg meglepi kell :lol: :lol: :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eta,
külkeres vagyok, angol orrba-szájba, és tényleg nagyon sokat fordítok, tolmácsolok, még társadalmi munkában is, mert szeretem.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hú már rég jártam erre! Bár mostanában egyáltalán nem is voltam netközelben! Meg egy jó ideig a gépünk se volt jó, na mindegy! A lényeg, hogy most itt vagyok, hogy elmondjam szerencsére minden rendben van a mi kislányunkkal. Most már a 31. hetet betöltöttem. Egy hete a kis Kinga 1,5kg volt szépen fejlődik és sokat mozog. Már nagyon várjuk őt!
mindenkinek minden jót kívánok! Puszy

Kép
Kép
start7
 
 


Berni, én nem megyek a szülésfelkészítőre. Amikor Bencét vártam el akartam menni, de mivel dolgoztam, érettségiztettem, több alkalommal nem jutottam volna el az előadásokra és így nem láttam értelmét. Most meg már pontosan tudom, hogy mi vár rám, így felesleges lenne.
Szülésznőm nem lesz, csak a fogadott orvosomhoz ragaszkodom. Annak ellenére, hogy az első szülésemnél is ez volt a felállás, a kirendelt szülésznővel is maximálisan meg voltam elégedve.

Mikegirl, csodálatos lett a babaszoba. Én is megbeszéltem már a férjemmel, hogy rendelünk ilyen dekorációt! Nekem is nagyon bejön!

Eta, angoltanár vagyok.

Angie, örülök (ha lehet ilyet mondani) annak, hogy "ügyesen" manővereztél esés közben...

Keményedés: nekem is főleg délután és esténként vannak és én okt. közepét lőttem be magamnak. Addig szeretném bent tartani Gergőt. (Nov. 12-re vagyok kiírva.)
A csuklást én is lent érzem, úgyhogy szerintem Gergő is befordult már.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

berni: üdv köztünk, még jó, hogy nem lett nagyobb bajod!!! Vigyáázz magatokra!! Én is igyekszem, mert örökmozgó vagyok, de mostanában nyugdijas tempoban közlekedek....
Mikegirl: hát valami csodaszép a szoba!! Meg is néztem a linket, nagyon tetszik, lehet hogy majd én is rendelek pár darabot majd ha lesz egy kis pénzem :oops:
januárig tuti nem :cry:

Örülök, hogy ilyen aktivan irogattok, nagyon szeretem olvasni, de nehezebb reagálni rá :lol:

Ma visszamentema körzetihez, mert nem érzek javulást, sőt.... de azt mondta csak nyugi nem lett tüdögyuszi szedjem tovább a gyogyot, pihengessek.... kedden ujra menjek. Már a fejem is nagyon fáj tegnap óta, de mivel nem folyik az orrom, azt mondta hogy nem hinné hogy attól...
Patrik baba olyan aktiv, hogy nem is tudok lefeküdni pihenni, mert egyszerüen szétrugja a szerveimet. Már tegnap ettől is kivoltam nagyon, igy megprobáltam beszélni kis csöpp fejével. ma délelőtt fél órát szunditottam ennek hatására :-D

Nekem keményedések nemigazán vannak(nem is tudom milyen az) de olyat érzek hogy kifekszik egészen a hasfalamra és majd leszakad a hasam olyankor..... én szanaszéjjel érzem mindenhol mindenét, de uh alapján mindig csücsül.... de a csuklást én is mindig egészen alul érzem :shock:
15-én megyek dokihoz majd akkor kiderül merre van. de már nem aggodom meert olvastam hallottam hogy nem számit hisz még olyan sokszor átfordul...

Hétvégén nem lesz itthon Ádi(apukás hétévge) ugyhogy apácskával csavaroghatunk :wink: már nagyon várom mert mostanában olyan kevés időnk van ketteseben. Én bevallom, hogy közös megegyezeéssel, mi már hónapok óta nem voltunk együtt... én már szeretném, már nem aggódok annyira de ő fél hogy elindul a baba.... :roll:
ugyhogy lehet hogy mi már csak szülés után élvezkedhetünk :lol: :lol: :lol:
Ti hogy áltok ezzel?

rabbe78
 
 


Rabbe - Mi azért rendszeresen kekszeltünk, de a szept 1-i történés óta nem nagyon tervezzük. Igy is tartunk a koraszüléstől.
Én azt gondolom, hogy ha óvatos az ember, ami jó a mamának, az nem árt a babának sem 8)

mikegirl
 
 


Na neeeeeeeeeee, hogy ez lett a nyitó hozzászólás az oldalon :oops:

mikegirl
 
 


Rabbe, Apával mi is régen bújtunk össze... nekem a 6. hét óta tilos... Lassan már arra sem emlékszem, hogy milyen... :shock: Nálunk majd csak szülés után lehet. Mondtam is szegény férjecskémnek, hogy ha kihúzza Gergő november elejéig, akkor mi már csak jövőre "találkozunk" úgy igazán...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Helló Lányok!

Eta- Éljen a csokitorta :D :D Gratula a szuper eredményhez, hát kinek kell itt diéta, kérem szépen....Senkinek :D :D Párodnak pedig Happy Birthday!!! :D

Eclipse- Örülök , hogy jól sikerült az este, bár ha ilyen szeretettel készül az ember az rosszul nem sülhet el :wink: Képeket nagyon várom, annyira szeretem nézegetni!!

Csillag- Ne is mond a pörgést, tegnap nagyon taccsra tettem magam, a derekam azóta leakar szakadni a helyéről alig tudtam aludni, mert minden fordulásnál felkeltem a fájdalomra...Fasza :roll: De azért ma kitakarítottam a lakás maradékát :D Olyan haszontalannak érzem magam ha valamit legalább nem csinálok :wink: Angolt tanítasz??

Ebba- A babakocsit még semmivel sem tisztítottam, de akkor mosószeres kis szivaccsal fogok neki esni....A vázát meg a műanyag részeket szerintem fertőtlenítővel, aztán jó napot :D
Vannak ilyen színezőpaszták a Baumaxx-ban vagy hasonlókban ( amit elvileg a fehér festékekhez lehet hozzá keverni), azok nem annyira vészes áruak és nagyon jól fednek, élénk szinűek, én azzal festenék :wink:

MikeGirl- Akkor lehet én emlékeztem rosszul , mert azt tudtam, hogy valami 20 fok körüli a jó a babóknak, de hogy alatta egy-két fokkal, vagy felette, na arra már nem emlékeztem :D Iszonyú jó lett Adélka szobája.....Én már anno elloptam tőled az ötletet, amikor írtad, hogy a Meskáról rendelsz..... :oops: Úgyhogy nekünk is van bárányunk, meg katicabogarak onnan :D Ha fent lesznek azon nyomban fotózom őket :wink:
Ez az ovi tényleg nagyon király, tök modern :D Ruhák nagyon csajosak, Adél hódítani fog bennük :D

Ritya- Ez tök jó, hogy a kisfiad élvezte az ovit, így sokkal könnyebb szívvel tudod ott hagyni, mintha utánad sírna, szuper :D

Berni- Akkor várom ám a beszámolódat majd a szülésről, ki ne hagyj valamit :D Az itteni legjobb barátnőm ( Melinda) is győri :wink: Sajnálom az éjszakát, átérzem...Én a derekam miatt aludtam ritka fosul :roll:

Angie- Te ne ijesztgess, majd összek@káltam magam mikor írtad, hogy leestél a lépcsőn :shock: :shock: Csajok vigyázzatok magatokra kérlek titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is iszonyúan szeleburdi vagyok ilyen téren, a hasamat rendszeresen odaverem valahova, vagy becsukom a kocsiajtóba-No comment 8)

Navi- Nekem a szülőszék olyan, mintha a WC-n próbálnám meg kinyomni a gyereket :D :D Az én kiscsajom még nem csuklott sosem :wink: De majd jól kifigyelem honnan jön a hang :D

Start- Örülök, hogy minden oks Kingababával :wink:

Rabbe- Örülök, hogy azért megúsztad a tüdőgyuszit, még az hiányzott volna neked!!!Hát megmondom őszintén mi pont előző hétvégén voltunk együtt Apjukkal, de azelőtt vagy egy hónapig nem :oops: :wink:

Holnap szülinapra megyünk és otthonról rendeltünk az ünnepeltnek egy karikatúrát...Szerintetek ideért a postával???ÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: Olyan ciki lesz ajándék nélkül menni, de hát most mi a szöszt csináljak.....Megkapja jövő héten....pedig nagyon jó lett ám :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Ajjaj kekszelés... hát mi nem állunk túl jól e téren :oops: Eleinte tilos volt, aztán meg féltünk nehogy gond legyen, most meg már megint félünk... szóval azért néha-néha, de nem vittük túlzásba! Én nagyon rosszul viselem, függetlenül attól, h. nem vagyok szex-mániás... ez már nekem is sok! :D

Angie, tényleg, nem is reagáltam a lépcsőn gurulós attrakciódra... :shock: vigyázz magadra! De ahogy írod, nagyon ügyesen estél!

Ancsa, csuklást tessék megfigyelni! :wink:

Amúgy, mit ne mondjak, nekem jobb érzés, ha nem fejjel van lefelé, mert megint fáj a szeméremcsontom pisilés közben és szúr, bök mindenhol Zorka mikor keményedek... Persze kibírom, mert hát így kell feküdjön, csak kicsit nyafogok :oops: :D
Ma akkorát aludtam délután, csörgött a vezetékes, de lekakkantottam, gondoltam, ha ismerős, keres majd mobilon!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: