Új privát üzeneted érkezett!

Macsról! Eszter! Mit mondott az igazi dokija? Remélem, minden rendben van velük!!!

Tatjana! akkor ugyanúgy jártatok, a 4D-vel, mint mi, csak fordítva. Nekünk Balázs lett Janka :) Örülök, hogy jó a cukrod, nem lesz semmi baj. Látom, te mindent pontosan betartasz. Hát, én ha megkívánok valamit, akkor eszem, egész életemben figyeltem arra, mit egyek, most bepótolom a lemaradást. Legalább ebben tölöm ki az örömhormonjaimat, ha a ruha vásárlás, no meg a Szex kilőve:))

Lucuzs! Szupi a szoba szín. Meg is mutattam Csabinak, és ő is el volt ragadtatva tőle.

Festős anyucik!!! Milyen festékkel festettétek a mintákat a falra? Mi is ecsettel fogjuk felvinni, de nem tudom még, mi lenne a leggazdaságosabb...

gyancsi! Én is utálok vasalni, Még jó, hogy a páromnak nem kell, csak pár utcai ruháját. Na, de majd a babócának,áááá
Esküvő! Ez jó, csak nem ússzátok meg? Azért vitesd el a pocakodat enni utána egy étterembe:)

aranyoska! dehogy tűnik rinyálásnak az amiket írsz! Legalább tudom, mit várjak, meddig tudok így pörögni, bár én is kezdek fáradtabb lenni, de még kitartok. Mondjuk most van a legnagyobb felfrdulás a lakásban. A festő tegnap ment el, és mit hagyott maga után!! ÁÁÁÁááá

Kép
ebba
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Már tegnap is olvasgattalak titeket de irni nem volt már időm, sajnos most is nagyon rohanok, ezért csak pár mondatban: az esküvő fantasztikus volt, de eléggé fárasztó. rengeteget táncoltam, mindneki azt hitte ott szülök majd meg :lol:
de a kis patrikom is remekül érezte magát :!: szinte 3 napig meg sem állt, egyfolytában ficánkolt. Tegnap nagy takaritást végeztem, ma meg rohangálos napom van. Remélem este tudok jönni és irok nektek, meg teszek fel majd képeket.

Puszi nektek!!!! Hiányoztatok!! :-)

Sajnos ma nem tudok menni a János kórházba veletek :cry: , de majd meséltek, jó? Babák újraélesztését meg tavaly (is) tanultuk/ismételtük egy továbbképzés részeként, de remélem soha senkinek nem lesz rá szüksége.... Még irni si rossz róla...

legyen szép napotok!!!

rabbe78
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tali,
pártolom Sophie ötletét a Kopaszi gáttal kapcsolatosan. Könnyebb a megközelítése is kocsival, gyalog sajnos nem tudom. Úgy néz ki lassan meglesz a helyszín. Azért nem kell elvetnünk a Margit szigetet ha az több embernek jobb és a bababörze sem rossz ötlet.

Rodi,
visszajelöltelek. Az időpont okés, ott leszek.

Tatjana,
nem találom a képed a 70. oldalon. Valahogy csak meg oldjuk. Ha más nem akkor a bejárati kapu jobb oldalán fogunk állni Rodival. Az is lehet, hogy Rodinak jobb a memóriája és felismer. 8)

Támogatások,
Amit én tudok: "Születési és életkezdési támogatás" ezt adja az önkormányzat (bocs, adhatja, itt Veresen 0Ft a sok gyerekre hivatkozva)
"Életkezdési támogatás (babakötvény)", ezt adja a MÁK (42500Ft/gyermek). Felicitas könyv amit elvileg mindenki kapott nagyon szépen leírja a támogatásokat.
Valószínű, hogy az elnevezés azonosságából adódnak a félreértések.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
haynii
 
 

 
 

Helló Mindenkinek!

Ágica- Először is gratula az esküvőhöz és sok boldogságot kívánok :D Ha mindig méred a vérnyomásodat akkor nem lehet nagy baj :wink:

Aranyos- Szerencsére nálam még nem jött el az az idő, hogy "tehernek" érezzem, de szerintem hetek kérdése :D Csabi mindig kérdezi, hogy : Na és még mindig szeretsz terhes lenni??? :D

Ja amúgy Lányok örömmel tudatom veletek,hogy október 1-én Sopron városában tartjuk hetedhét országra szóló lakodalmunkat :D Na most gyűrű az csak nekem van.....Ruha az lesz amit találok a szekrényben és rám jön :D 2 tanu és mi, ennyi :lol:

Eta- Bakker, pont előttem írtál és nem frissítettem :D Király az ágy :D

Hayniii, Tatjana, Rodi- Nektek jó találkozót mára, majd gyertek a beszámolóval :D

Vikoo- De cuki álmod volt :D :D Örülök a jó eredménynek!!Akkor a családunk hasonló lehet, ahogy mi is :D Hello elveszett testvérem Esmeralda :lol: :lol: :lol:

Sophie- Beni még mindig igazi kis szívtipró :D A terhes farmer nekem is nyomja picit a pocómat...de nem vészesen, inkább alatta egy picivel :roll:

Eclipse- Ma látod újra Apjukat, juhéjjjjjjjjjjjjjjjjj :D

Nava- Hát ha más haszna nem is volt a vasalás témának, csak hogy meghozta a kedvedet, már megérte :D :D Én is már vasalnék az új vasalómmal, de még nem ért ide sajnos ( Németországból jön) :wink:

Ritya- Jó tornázást neked!

Telokin- Tényleg próbálj meg rostos kajákat adni Virágnak, attól talán megindul neki a pocija :?

Ebba- Gratula 100% Janka babához :D :D Na igen, azért lehet egy kaját kiharcolok :D

Rabbe- Örülök, hogy jól sikerült az esküvő :D Várjuk a képeket!!

Csajok, hogy tegnap mit csináltam, hogy eltelt a nap ne kérdezzétek :D Ja meg van, az esküvőt szerveztem, de szerencsére sikerült, az anyakönyvvezető nagyon rendi volt, mert elméletileg kétszer kellett volna Sopronba utaznunk, egyszer valami jegyzőkönyv felvételre és egyszer az esküvőre, de megdumáltuk, hogy október 1-én reggel fél 8-ra megyünk jegyzőkönyv feltételre és 12.10 -kor pedig megtartjuk a lakodalmat :D :D :D
Ma felhőket gyártok Lilinek illetve gipszből öntök képkeretet :wink:

Mindenkinek puszi!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Nava: a nevek, ha fiú, akkor Ádám, ha kislány, akkor Hanna :)
Ezt az ülve vasalást kipróbálom majd, köszi a tippet :)

Eta: szuper a kiságy :) Dokihoz mikor mész? Írd meg, hogy mit mondott.
Cukormérőt kölcsönkértem a nagynénémtől, úgyis én vettem neki, meg a hozzávalókat is én veszem (sajnos ő nem engedheti meg magának). Szerencsére most neki egész jól beállt a cukra, így ezt az egy hónapot tudja nélkülözni. Ha nem tudtam volna szerezni, akkor be kellett volna mennem mindig a kórházba vérvételre.
Igen, az ujjbegyemet szúrom, annyira nem vészes, mint egy vérvétel.

Gyancsi: de a Praxisban is a 4D árát fizeted akkor is, amikor 2D-t csinálnak?
Gratulálok az esküvőhöz! :) Nekünk is csak kéttanús esküvőnk volt (még esküvői ruhám sem volt, csak felvettem egy elegáncsosat), viszont utána volt otthon torta (oroszkrém, imádtam :) , anyu rendelte), meg a nagyon szűk család (10 fő) összeült egy kicsit beszélgetni (inni sem ittunk, mert nálunk senki nem iszik alkoholt). De pl. sokkal jobban éreztük magunkat, mint a sógornőm esküvőjén, ahol voltak 50-en, mert az anyakönyvvezetőjük állandóan hibázott, nálunk meg nem is olvasta, hanem csak fejből mondta és volt alatta zene is. Meg ők annyira rá voltak görcsölve, hogy jaj, mindent a hagyományok szerint csinálni, hogy ezzel el is vesztette a varázsát....
Ja és mi azért házasodtunk össze, mert így könnyebben meg tudtuk venni a lakásunkat (igaz, csak 1 évvel később sikerült lakást venni munkahelyváltás miatt), de nem bántuk meg, mert igazából nem változott semmi, és nem kerültünk anyagi csődbe sem az esküvő miatt (nem mindenki kerül, de sok esetet hallottam már, akik igen).
Kíváncsi vagyok Lilike szobájára :)

Ágica: gratula neked is az esküvőhöz :)

Vikoo: örülök, hogy minden rendben van a véreredménnyel :) Köszi a babafekvéses infot, így már nyugodt vagyok, hogy még rengeteg ideje van forogni :)

Sophie, Eclipse: megfogadtam a tanácsotokat és felhívtam a 4D centrumot. Egy nagyon kedves hölgy vette fel, akit megkérdeztem, hogy normális-e, hogy a 20 percből csak 1,5 perc a 4D-s rész és mondta, hogy nem normális, és menjek vissza, megcsinálják újra, ingyen (sajna pénzt nem adnak vissza). De már holnapra kaptam időpontot. Hátha most csinálnak egy normálisat. Szorítsatok :)
Sophie: fulladás szerintem a Manócska fekvése miatt lehet. Engem még csak a felfele lépcsőzés fullaszt ki, bosszankodok is sokszor, hogy a Kőbányai állomáson a mozgólépcsők mindig lefele mennek, amerre simán én is lesétálok, bezzeg felfele majd meghalok, alig kapok levegőt.
Jaj, az a Kopaszi gát nagyon jó, amikor még a 11. kerületben laktunk sokat jártunk oda sétálni Janival. Csak most szerintem az én véleményem nem nagyon fog számítani, mert elkezdődik a suli és pont szept 17-18-án lesz az első konzultáció...

Eclipse: már csak egy fél nap és párocskád újra veled lesz :) Kitartás :)

Rodina: fényképeket hozzál ma, ha vannak a nyaralásról :)
Nem tudod véletlenül, hogy kocsival lehet valahol parkolni a János kórháznál vagy inkább menjek bkv-val? Amúgy meg szerintem tudat alatt is meg fogjuk ismerni egymást, mi is megismertük egymást Eclipse-szel a talin :) De azért küldök telefonszámot, biztos, ami biztos :)

Telokin: nagyon irigy vagyok, ahogy a szakdogáddal állsz :) Én sajna a diplomamunkámhoz még hozzá sem kezdtem, igaz, majd csak januárra kellene, de a konzulensemmel megbeszéltem, hogy most szeptemberre csinálok valamit, mert november után úgysem lesz rá időm. Viszont sajna a munka miatt sem sok volt, pedig azt hittem, hogy nagy lazítás lesz ez az utolsó pár hónap a munkahelyen....

Ebba: jaj, tényleg te írtad, hogy elnézték a nemét neked is :) De gondolom sikerült már átállítani az agyadat. Én meg most nem merek semmire sem gondolni, majd ha tényleg 100%-ra megmondják és én is látom, akkor merek újra konkrét nemre gondolni :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


sziasztok,

hát, jó régen nem jelentkeztem.. :oops: az az igazság, hogy két hétig a szüleimnél pihentem, onnan nem tudtam jelentkezni. aztán pedig a nyelvvizsgára próbáltam felkészülni, így próbáltam a fórumot távol tartani magamtól.. :oops: túl vagyok a nyelvvizsgán, tegnap volt a szóbeli, hát azt inkább nem részletezném... :oops: kifogtam egy anyanyelvi tanárt, aki még kötekedős is volt .. :oops: így szerintem nem lesz meg.. na de sebaj, legalább megpróbáltam.
próbáltam visszaolvasni, de elég nagy a lemaradásom..

amit sikerült visszaolvasnom :

ebba: gratula Jankához! :)

Ágica: gratula sz esküvőhöz és sok boldogságot! :)

gyancsi: nagyon jó a vasalód. :) október 1.-e már mindjárt itt van. :)

lucuzs: nagyon sajnálom anyukádat! remélem minél hamarabb felépül! nagyon szép lett a szoba! gratula! :)



Eclipse: sajnálom a betöréses dolgot. :( a párodnak gratula!

olvastam Macsék kórházban vannak! nagyon megy a drukk nekik, és természetes, hogy nem lesz semmi baj!

zsófi: nagyon édes Beni! :) nagyon szép kisfiú. :)

rita:nagyon szép kis pocakfotó.

mi egyébként jól vagyunk, Levi nagyon aktiv baba. sokat mocorog. :) előrébb hozták a szülés időpontomat, nov 19 lesz, ha minden igaz. És már biztos a császár is..

remélem, most már tényleg gyakrabban fogok tudni jönni. elnézést akire nem válaszoltam, de képtelenség visszaolvasni ennyi minden. szerencsére rengeteget írtok. :)

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Sophie:nyilván igazad van,én tegnap is kihangsúlyoztam,h amit tudok azt onnan tudom,h ezt mondták,ha hülyeséget írtam,akkor hülyeséget mondtak nekünk is.Köszönöm,h utána néztél..majd rákérdezek én is még egyszer,h akkor most,h kell ezt érteni. :oops:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Tatjana!

A környéken lehet parkolni, de fizetős, és sokszor úgy kell a helyet keresni! Mi is kocsival megyünk!

rodina74
 
 


Tatja, Rodi,
elküldtem én is a teloszámom. Biztos-ami biztos. :lol:

Kép
Kép
haynii
 
 


Rodi: megnéztem, hogy be lehet menni a kórház területére és alkalmanként 600 ft, szerintem ezt a verziót választjuk. A VIII. portán megyünk be.

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Helló Lányok!

Macsról csütörtök este, péntek reggel lesznek híreim!
Tolmácsolok neki folyamatosan! :)

Tegnap óta már itt van a saját dokija is, és csütörtökön ő nézi meg majd!
Néznek méreteket is, és keringést is ismét, hogy lássák, mit javított múlt hét óta az infúzió!
Új osztályos orvos van náluk, aki nagyon pesszimista, de szerencsére Macsék optimisták és noszogatják a picikéket! :)
A Ctg-vel sokat kínlódnak, mert lehetetlenség normálisan becserkészni vele a babákat, de próbálkoznak! Csak az a baj, hogy ez bő fél napos program nekik és így nehéz pihenniük! De csinálják, mert a dokik szerint fontos!

Jövök majd a hírekkel!

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Lányok!

Ismer valaki egy jó hitel-, és befektetési tanácsadót?

rodina74
 
 


meghalt a bátyám felesége... (leukémia+tüdőgyulladás...) :cry:

Valahogy ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen igazságtalan és kifürkészhetetlen a Sors... Szegény Évi még csak 30 éves volt...
Egész nap az jár a fejemben, hogy sokszor milyen apró, lényegtelen dolgokon civakodunk a férjemmel, játsszuk a sértődöttet, duzzogunk, pedig másoknak ennél sokkal nehezebb, rögösebb utat jelölt ki az Élet. Ez a tragédia rádöbbentett arra, hogy semmi nem számít, csak az, hogy egészségben, békességben, szeretetben éljünk és a szépet, jót, szívet melengetőt keressük a Világban és Egymásban. (és persze nem utolsósorban saját magunkban...)

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sajnos a Virág székrekedése születése óta fennáll.Már voltunk vele 6 hónaposan majdn
em 2 hónapig kórházban. Kap folyamatosan Laevolac-ot+mira baby vizet is.Csak olyan kaját ehet ami nem fog.

Tegnap egész nap esett, a Virág persze nem akart aludni csak este 6-kor dőlt ki , így fel kellett később keltenem, de szerencsére gyorsan visszaaludt.
Ma vettem egy terhesnacit, már nagyon kellett.

Kép
Kép
telokin
 
 


Aranyos, tudom, tudom! én csak a nőt nem értem, aki a felvilágosítást adja, és nem akarom, hogy potyára menjetek, akár Te a picivel, vagy apa, egyedül! szóval gondolom ez valami plusz pénz, amit Sopronban adnak az önkormányzatnál, de ezt meg kötik ahhoz, hogy nyissál start-számlát is még egy banknál külön! de kérdezz rá újra, hátha most jobb fej nő lesz, aki felvilágosítást ad! de a lényeg, hogy a 42.500 Ft, alanyi jogon jár, azért nem kell menned sehova! :)

(amúgy a XI. kerületben 85e Ft volt Beninél, és ott is megkérdezték, hogy ennek egy részét, vagy egészét, utalják-e a Start-számlára, amit nyitottál esetleg a gyerekenek, vagy simán a saját bankszámládra...)

Tatjana, na, ügyes vagy! szerintem amúgy az sem normális, hogy kifizetsz egy valag pénzt és akkor max. 20 percet vagy bent! mi közel 1 órát voltunk, igaz, a gyereket nógatni kellett, hogy látszódjon valami, de ez a 20 perc nem sokkal több, mint egy SZTKs, alaposabb genetikai uh! legalábbis, amiken én eddig voltam! ;)

képeket hozzál majd, ha lesznek!

henne, azért ne írd még le az a vizsgát teljesen! mikor lesz eredmény??? csak szóbelit csináltál? vagy az írásbeli máskor volt?

Gyancsi, akkor majd drukkolunk okt. 1-jén! :) jó nagy lesz már a pocid! :) szép leszel biztosan!!!

Rabbe, várjuk a fotókat! mi volt az a morzsa-party? ha jól emlékszem a nevére???

talival kapcsolatban még annyit, hogy a Kopaszi gáthoz a legegyszerűbben Pestről a 103-as busszal, Budáról pedig akármelyik 3-as busszal, illetve leszármazottjaival el tudtok jutni, ami megáll a Dombóvári utcánál!

http://www.obol.hu/Megkozelithetoseg.html
http://www.obol.hu/

Ebba, neked is gratula Jankához! képet nem kaptál?

sajnos nagyon trutyi idő van ma... tudom, már semmi sem jó, de ez, hogy egyik nap befagy a seggünk, másik nap meg párás, fülledt idő van! komolyan mondom! ma lementünk egy kicsit délelőtt, gyerekre szó szerint 4 réteg rucit adtam... és még így sem vagyok benne biztos, hogy nem fázott, mert alul csak harisnya+mackógatyó volt... én konkrétan lefagytam, de ez a legkevesebb! :)

most mosok egy adagot, de, hogy hova teregessem, azt még passzolom. kint elég nagy a szél, pedig jó lenne, ha gyorsan átfújná a ruhákat, mert így legalább nem bent foglalja a helyet!

holnap megyek pajzsmirigy vérvételre, meg turiba, a Keletinél lévő Hádába, mert holnaptól lesznek az új őszi rucik! picinek is kellene vennem 1-2 dolgot, meg Beninek egy csomót! mindent kinőttünk már! :S

jók legyetek! és további jó punnyadást, mert ilyen időben nem is lehet nagyon mit csinálni... :S

sophie27
 
 


Csillag, őszinte részvétem az egész családnak! nagyon sajnálom! :(

Telokin, Virág tápszert eszik még?

sophie27
 
 


Csillag:fogadd Őszinte Részvétemet!!!! :( Rettenetes dolog,ha valaki meghal,mégha tudja is az ember,h ez is az élet része...na,de 30 évesen???
Bizonyára emlékeztek nagyjából,h nekem márciusban temették az egyik ismerősöm,ő 36 éves 2 gyerekes anyuka volt.Rá pár napra meg egy barátnöm ment el,aki 26 éves volt.Utána egy srác lett öngyilkos,akit ismertem,és a legutóbb volt,h Szombathelyen holtan találtak egy fiatal lányt,mert valószínű,h megölte a pasija,ő pedig Osztálytársam volt.
Sok-sok erőt és kitartást kívánok neked és az egész családnak..és még egyszer fogadd Őszinte Részvétem!!!!!

Gyancsi:itt lesz az esküvő a "HŰSÉG Városában"???? :wink: :wink: :wink: JAJJJ,de jó!!!!!
Te,figyu.....ne guruljunk be Lucuzs,meg én koszorúslánynak :lol: :lol: :lol:
Milyen jól néznénk ki a fotókon.Férj urad már oda se férne mellénk :lol: :lol:
Na jó ez csak vicc volt.Előre is nagyon SOK Boldogságot kívánok Nektek!!!!

Tatjana:a babamozizás nálunk is minimum 45 perc-es volt.De én azt mondom 5 perccel is beérném,csak látszódjon jól minden ebből a kis tökmagból.Mi is csütörtökön repetázunk,mert az előzőn annyira bújta a méhlepényt,h nem sok minden vehető ki belőle. :)

Rabbe:irigyellek...biztos szupi volt a lagzi.De jó,h te még tudsz táncolni,én már lassan menni se.MInt egy pingvin...dettó. :lol:

Nekem egyrészről jól esik,h pihenhetek,másrészről meg bosszant,h ezért kár felkelni reggel,ha úgyis csak egész nap heverészek.Apa az 5. éjszakáját nyomja ma,tehát 4 napja csak alva látom napközben,estére meg elmegy.A tv sosem kötött le...gépezni meg nem szeretek egész nap.Szóval szétunom az agyam.Még szerencse,h a fiúk (a klubból) :wink: leszoktak jönni esténként egy-két órára,ők feldobják a kedvem.Szerdán elmegyünk vásárolni pár dolgot és nekiállok mosni,az legalább kicsit leköt,de nem terhelő.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csillag,
őszinte részvétem! :cry: :cry:

Tatjana,
hajrá újra 4D!

Lányok,
én pesti talira bárhová elmegyek! Mikor kell menni?

Apa már úton, íííííííí annyira örülök, MEGESZEM ha hazaér!
Jajj én olyan szerelmes vagyok a születendő gyerekem apukájába! :D :D :D És már annyira hiányzott!
Az a jó hogy ő is ilyen nagyon édes, érzelmeket kimutató, szerető típus. De jó lesz nekünk újra együtt! :D :D

És holnap van a szülinapja!
Rendeltem fényképes tortát, majd felteszem a képet! :D :D :D
És otthon leszünk egész nap kettesben, este pedig átjön a szűk baráti kör enni-inni! :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse:érezzétek jól magatokat és egymást :wink: :wink: :wink:

...és Isten éltesse apát!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Csillag, nagyon sajnálom, részvétem! :( Igen, sokszor minden hülyeségen fennakadunk, idegeskedünk és nem értékeljük, h. milyen csodálatos az élet! Aztán amikor jön vmi rosszabb, akkor kapunk a fejünkhöz :roll:

Konkrétan én ma baromi idegbeteg lettem, pedig elég sokáig bírtam a délutáni hülye eseményeket, de a mellettünk lévő Sparban már eldurrant az agyam amikor fél órát álltam sorban a pénztárnál egy sz@r kenyérrel :twisted: Ez állandó jelleggel így van amúgy, gondolom nincs elég ember, de legközelebb elkérem a panaszkönyvet! Most is már majdnem, csak inkább siettem haza! És nem az ott dolgozókat fogom szapulni benne, csak felvázolom a helyzetet...

Eclipse, holnap akkor nagy nap lesz, de annyira ne szeressétek most már egymást így a 3. trimeszterben, nehogy gond legyen! Csak szépen, finoman! :lol:

Aranyoska, én is elaludtam délután mielőtt mentem utamra, de mikor hazaértem azt éreztem, h. jobb lett volna fel sem kelni! Ez az idő amúgy tényleg brutál gusztustalan :evil:

Tatjana, szép nevek!!! :wink:

Ancsa, jó esküvő szervezést!!! :lol:

Telokin, szakdoga, húúú de rég volt, tán igaz sem volt! :D
Szegény, töröd magad, tanár meg rád se bagózik :roll:

Ritya, a riflét még csak értem, de a másik az mi? Vmi szleng a nadrágra? :D

Eszter, köszi, h. hozod ide is Macs híreket! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


mire gondolsz navared?

gatyó-nadrág
tyepi-melegíto nadrág
kantáros riflé-pántos riflé


Csillag őszinte részvétem!

Gyancsi drukk az esküvőhöz!!!!Nekünk is ilyen esküvőnk volt három éve. Talán öten voltak még tanukon kívül velünk, aztán szupi kerti partink volt , majd hajnalig tábortűz közelében beszélgettünk.Kb. 14-en lehettünk a végére.

KépKép
ritya
 
 


Csillag!
Őszinte részvétem nektek, és a bátyádéknak is! Sok erőt kívánok nektek!

Eszter!
Te hogy vagy? Küldöm a babaragacsokat nektek!
Köszönjük a híreket, és nagyon szorítunk Macsekéknak és imádkozom értük minden este!

Sophie!
Rendben, köszönöm szépen! A találkozón majd meghívlak egy bambira, vagy fagyira!

Gyancsi!
Gratula nektek is az esküvőhöz!

Eclipse!
Jó mulatást holnapra! Ha hazaér apa, nagyon szeretgesd meg!

rodina74
 
 


Csillag! Őszinte részvétem... :cry:

Eclipse! Dejó nektek, hamrosan újra együtt!!!
Boldog szülinapot apának! :lol:

Gyancsi! Gratula az esküvőhöz!!! Jól értem, hogy Sopronban fogtok esküdni? :wink: :D

Nekünk holnap kezdődik az ovi. Bogi nagyon izgatott, egyenlőre el sem bír aludni. :D Holnap meg majd próbálhatom felkelteni időben... :roll:
Már én is várom, hogy délelőttönként huzamosabb ideig takaríthassak, rendezkedhessek.

És a mai délután termése:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ritya, a tepire :lol: még sosem hallottam! :oops: A gatyót azért be tudtam azonosítani! :D

Rodi, én nem tudok jó tanácsadót... :roll:

Lucuzs, nagyon tecccenek a kézlenyomatok!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Mindenkinek köszönöm az együttérzést...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


lucuzs! De jó ötlet a kézlenyomat!! Az osztályommal mi is szoktunk ilyet csinálni, de nem is jutott eszembe, hogy a babaszoba falára is jó :) És polcok lesznek a kicsi fal mentén? Nekünk is tetőteres a szoba, csak talán kicsit magasabbról indul.
Bogid már oviban van, azért pihengess is kicsit!


Ritya! Micsoda nevek:) Én sem hallottam a melegítős változatodat :)

zsófi! Képet csak a sunájáról kaptam, mert csabi nem tudott eljönni velem, és mondtam, hogy aggódik, a szonográfus meg a kezembe adta a bizonyítékot, hogy ne aggódjon a kispapa :) Rendes volt. És kb 15 percet kellett csak várni, pedig szoktam órákat is...

Annyit mocorog ez a kis vakarcs a pocakomban, és főleg este mondjuk 9 órától, de egész éjszaka... Nektek?

Kép
ebba
 
 


Jó reggelt!

Na most megprobálom magam összeszedni és leirni mi is volt :-)
De először válaszolok néhány bejegyzésetekre ;-)

Macsk: nagyon szurkolok továbbra is!!!! Sokat gondolok rátok, de érzem nem lesz semmi baj, csak szerették volna kismacsekok ha pihengetsz :-)

Eszter: köszönjük a hireket!!! Neked meg nagyon szurkolok hoigy sikerüljön!!!(vonalzodból látom :-) )

Telokin: én is "szorulásos" vagyok, gyerekkorom óta. Általában 4 naponta járok/jártam ettől függetlenül viszonylag könnyen ment a dolog, de egy évben 3-4X volt olyan hogy a szorulástól olyan görcseim voltak, mint a szülési görcsök :-(Háányinger, izzadás, gyengeség fogott el ilyen kor, volt hogy el is ájultam, anyum huzott kia wc-ből. Soha semmi nem segített bármit összeehetek, nem nyom meg. Most miota terhes vagyok kicsit jobb, sűrűbben járok, ami nekem furcsa. :-) Remélem szülés után is rendeződik, mostanában 2-3 naponta járok, ami nekem megfelel :-)
Szakdogához gratula. Az én tanáro is sokáig ült rajta de aztán egy hatalmas 5-s lett :-D Majd ird mi volt ma a védőnéninél.

babakötvny: én is ugy tudom hogy az állam adja, de biztos több önkormányzat is segit pluszban az okozza a kavarodást. Majd én is utána nézek, bár nálunk soha semmi nincs, nagyon szar ilyen szempontból az önkormányzat. De ugyis bekell mennem ugyhogy utánajárok :-) Én most rendszeres gyerekvédelmi segélyt szeretnék kérni, mert elvileg csak az én "betegállományos " fizumból élünk hárman, lassan négyen :-)

Odavilágitás: vicces :lol: már én is sokmindent olvastam itt a neten mert enyém is virgonckodik, de popsival lefelé :-) de bizom benne hogy befordul időben. anno a fiam már a 20 héten befordult aggódott is a doki hogy koraszülés lesz mert nyomult lefelé....

Terhesgyatyók: nekem sok van(több helyről is örököltem) és általában mind nagyon kényelmes, bár itthon bugyiban a legjobb :-D szinte mindent rögtön ledobok magamról. Legjobban a kantárosakat szeretem, bár azzal meg macera a wc-zés.

Ebba: Jankához gratulálok! Nagyon szép, különleges nevet választottatok.

Gyancsi: sok boldságot, grat az esküvöhöz :-)

Henne: sajnálom hogy ilyen tanárt fogtál ki, de fogd fel gyakorlásnak, aztán a következő jobb lesz ;-)

Eclips: b etörés: jesszusom!!! Én n em is tudom mit csinálnék! Nálunk az a jó, hogy a férjem a szomszédban dolgozik, anyumék meg itt laknak és már koradélutántól itthon . Így talán ide nem jönnek. De több szomszédunkban is volt már besurranó. Na akkor én is nagyon beijedtem :oops:

csillagviráG: nagyon sajnálom! Olyan igaz amit irtál! Ezen időnként én is elmerengek: aproságokon hisztizünk és vannak sokkal komolyabb problémák! :cry:

Sophie: nem semmi milyen jó az az önkormányzat! És még kérhetted a saját számlára is egy részét??!!! ez igen!
Morzsaparty: vasárnap volt, szó szerint érteni :wink: Felettük a maradékot, ami szombatról maradt. M indent megmelegitetek(leves, káposzta, sült malac, pörkölt, rántott dolgok, köret) svédasztalos kinálással csak ettünk, ettünk :-D
Sütik, piák ugyanigy. Közben ugyanugy volt zenekar, mókázás(vőlegénytánc) este 11-ig tartott. Még igy is sokminden maradt. De ez a nap sokkal felszabadult volt már, nem volt annyi protokoll, hanem spontán(sokan farmerban)buli volt :-D

Aranyoska: köszi, igen elég aktiv voltam, nagyon jól éreztem magam, de egyébként én is sokszor érzem magam pingvinnek :-) de akkor ott nagyon jól éreztem magam! :-D
Még jó hogy van aki szorakoztat téged :-) időnként én is unatkozom, de azért valahogy gyorsan is telnek a napok. mindig van mit csinálni :-)

Luczus: nagyon tetszik nekem is a kézlenyomatok!!! meg a szinek! nagyon szép lett!

Na már itt irok egy fél órája de még nem is irtam mindenkinek :oops:
Bocsi, de közben már lassan indulnom is kellen még vásárolni akarok, a fiam paprikáscsirkét (nem pörköltet :-D )rendelt ebédre és nemsoká érte is kell menjek a suliba. Mostmár hazajáros lesz délben :-)így gyorsan telik a délelőtt. Új tanitónénit kaptak, remélem nem ássa el magát már az elején :-) mondtam viselkedjen jól :-D

Képzeljétek, már amulthéten kezdődött kicsit, majd nagyon köhögtem hol fájt a torom hol nem. nos tegnap beszaladtama dokinénihez és mondta hogy muszáj antibiotikumot szednem mert légcsőhurutom van és nagyon halad a tüdögyuszi :shock: Szóval beteg vagyok :cry: :cry: féltem a babómat, de azt mondta(a nődoki is megerősitette) hogy nem árt a picinek.... ugy féltem a drágám, nagyon megközdőttem érte :oops: :oops:

tegnap meg hivott a soproni barinőm hogy sajnos elveszitette a babát... nem találják a szivhangot ma műtik :cry: :cry: 9 hetes volt..... volt már egy terhessége, őt meg sajnos megkellett szülnie kb 20 hetesen mert az agy kivűl fejlődött... mindkettőre nagyon sokat vártak :cry: :cry: :cry:

megpróbálok magamról pár képet kicsinyiteni és feltenni a za esküvöröl.

Puszi mindnekinek! Vigyázzatok magatokra!!!

rabbe78
 
 


na nem engedi az átméretezett képet sem netenni akkor még sajnos várnotok kell. Majd délután megiroma blogomat és oda felteszek. Bocsi :lol: :lol:

Legyetek jók és aki tud pihizzen :-)

rabbe78
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Ma megyünk Győrbe vásárolni néhány cuccot, meg pénteken az IKEába, megvesszük a cuccososkat, amik még hiányoznak Luca babának.
Csak sajna pont ebben a hónapban vagyunk extra nagy szarban, mert Andris kevesebb fizetést kap, mint amivel számoltunk, és még az autó is műszakira megy :( Szóval most kicsit aggódom, de azt szeretném, h. végre meglegyen már minden és akkor megnyugszom!

Tatjana, örülök a jó híreknek a cukorral, és 4d-vel kapcsolatban is!Látod, minden jó lesz!!!

Eta, király az ágy!!!

Gyancsi, húúúúúú akkor bekötik a fejed!Gratulálok, férjes asszony válik belőled!!!És milyen méretű gyűrűd lesz?Mert rám pl. 3 hónapja kb. nem jó a gyűrűm :)
Babaszobáról nem teszel képet?

Ágica, neked is gratulálok az esküvőhöz!!

Aranyoska, dehogyis rinyálsz, írd meg, h. mi a helyzet, mit érzel!Igazából az elmúlt hét óta nekem is minden egyre nehezebb, sokszor nem kapok levegőt, és elég nehezen mozgok...De akkor is ez a világ legjobb érzése!!!

Vikoo, örülök, h. negatív lett az eredmény, bár ez nem is lehetett másként!

Sophie, köszi a választ a támogatással kapcsolatosan, neked is Aranyoska, és neked is Hajni!
DSzépek vagytok a képeken!!!Hogy sikerült Beninek a homlokjelzés?

Eclipse, apa már Veled :) :)

Navi, örülök, h. jobban vagy vas ügyileg!!!Van kép az ágyról?

Ryta szép a pocid!

Telokin, mikor lesz az államvizsga?Írt azóta a tanár?

Ebba hatalmas gratula Jankához!!!!!!!!!!!

Rabbe, örülök, h. jó volt a lagzi, de azért pihengess is!!!

Henne, nyelvvizsgát sajnálom :( Miért tuti a császár?

Csillag, sajnálom nagyon ami történt!

Lucuzs, nagyon jó ötlet a kézlenyomat!Bogi hogy indult el reggel?Nagyon izgult?

Csajok, én szó szerint nem tudok mit felvenni, semmi nem jó rám :(
Kezdek emiatt ideges lenni, el kéne mennem turiba...Csak nem tudom vannak-e már őszi cuccok....

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hallihó!

Köszi mindenkinek a babakötvényes infókat! Én is elkezdek utánajárni hogy mi is van itthon!

Dorka!
Jó vásárlást nektek: ) tök jó hogy Andris ráér, és el tud menni veled!
Majd számolj be a szerzeményekről!

Gyancsi:
Én is Gratulálok nektek, sok boldogságot.
A mi esküvőnk majdnem 200 fős volt.... Istenem nagy a család és szerencsére vannak haverok is: )
És lévén vallásos gyönyörű szertartás is volt. Az anyakönyvvezető meg nem csűrte csavarta, hanem személyesen(lévén ismerős) kedvesen beszélt. Utána ereszd el a hajam parti volt, egy tök jó zenekarral, akiket bárkinek mernék ajánlani aki nem a mai gépzenéz szereti....
hmmm tök régen volt már....
Ha nyáron lett volna biztos hogy mi is csipegettünk volna morzsát, mert nálunk "egész kenyerek" maradtak meg: (

MÁS:
Ma voltam diabetológusnál, és mégegyszer meg kell innom a löttyot, majd az eredménytől függően el kell kezdenem dietázni.

Szóval holnap megint jó napom lesz...... na de mindegy még úgy sem fogyóztam rendesen, mindig csak úgy magamtól.....

megyek is elkezdem valami fenomenális ebéddel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok,

csillag: fogadd őszinte részvétemet..

rabbe: jobbulást Neked! ha a doki is azt mondja, nem árthat a babának, biztos így van.

sophie: az írásbelit múlt hét pénteken csináltam, a szóbelit hétfőn. hát majd meglátjuk. :)

dorka: a császár már azért tuti nálam, mert a dokimnak meggyőződése, törés nélkül nem férne ki a babám. nagyon szűk a csípőm, kicsi lenne neki a kijárat. talán így jobb is, nem szeretném, hogy megnyomjam szegényt, vagy valami.. na meg egy csonttörést sem szeretnék szülés utánra :oops:

most már mi is vásárolgatunk, majd mutatok képeket. :)
tegnap nagy babakocsi nézegetésben voltunk. Lehet ABC design lesz a választásunk.. :)

most rohanok, mennem kell biztosítóba, aztán meg a suliba, majd utána megyünk bevásárolni is.. majd elfáradok estére, de nem baj :D

Kép
Lilypie Pregnancy tickers
henne
 
 


Eta, bízzunk a legjobbakban a diétát illetően!


Andris ráér.....hát most akadtam ki éppen, megbeszéltük, h. időben hazaér,erre, lehet nem is megyünk ma sehová
:( Minek induljunk el zárás előtt 1 órával.Szomorú vagyok :(

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!!!!

Úgy néz ki, hogy a helyszín már kezd kikristályosodni (Kopaszi gát), már csak az időpont a kérdéses. Hétköznap (délután) v. hétvégén gondoltátok? :?:

Csillag,
részvétem! :(
Párom apukáját holnap műtik tumorral. Két éve esett át egy tüdőműtéten (tüdőrák). Most valahogy bizakodóbbnak tűnik a család.

Ritya,
én megoldottam a többit csak a riflé maradt kínai. :?: :?: :?: :?: :?:

Csajszik,
a tegnapi légzésfigyelő tanfolyam szupi volt, csak azt sajnálom, hogy az utána következő szoptatás előadásról ki kelet jönnöm fél óra után. Nagyon érdekes volt és szuper volt a szülésznő. Mást részt viszont örülök mert egy 4d (természetesen 4D Genesis, imádom őket!!!!) kivizsgálás miatt jöttem el hamarabb. Íme az eredmény:

Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
haynii
 
 


Helló Csajok!!!

Tatjana- A Hanna név nálunk is benne volt a TOP 3-ban :D A Praxisban én mindig genetikai Uh-ra kértem időpontot a Hajdú Krisztához, így én nem vettem zokon, hogy első alkalommal ( mikor rám hozta a frászt a nyaki redővel), hogy akkor konkrétan tényleg 2 percet nézte összesen 4D-ben, nekem fontosabb volt, hogy mindene meglegyen a gyereknek.....Aztán ugyanez volt második alkalommal is, akkor picivel többet mutatta 4D-ben , olyan 5 percet kb, de az egész vizsgálat nem tartott egyik alkalommal sem 20-25 percnél tovább....Szóval nekem ez tűnt a normálisnak, nem tudom máshol hogyan van.....Viszont az egész vizsgálatot megkaptam DVD-n, ez benne volt az árban ( 9000 Ft), így itthon annyiszor nézem meg ahányszor csak szeretném :D

Henne- Simán lehet, hogy sikerült a nyelvvizsgád, én is anno úgy jöttem el az írásbeliről, hogy tuti, hogy megvágnak erre átmentem ( mondjuk 3-ik neki futásra, de hát ismétlés a tudás anyja :D )
Most olvasom,hogy miért lesz császár nálatok.....Jól teszed, nem szsbad kockáztatni.....Nekünk is ABC Design babakocsink van :D Majd kérünk ám képeket!

Eszter köszi a folyamatos híreket Maccsékról :wink:

MACCS veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És a kismacskákkal+++++ :D Ne hallgass a negatív , barom dokira, csak is azokra akik bíztatnak, igen is meglesz az a minimum 32 hét , sőt még több is!!!!!!

Csillag- Őszinte résztvétem a sógornőd miatt :( :( Annyira szépen fogalmaztad meg azt amit én is sokszor érzek, mikor ilyen híreket hallok, vagy embereket látok.....Én is sokszor elszégyellem magamat, hogy milyen baromságokból tudunk problémát csinálni, mikor igazából semmi gondunk.....Az ember sokszor nem becsüli azt amije van, csak ha már elveszítette :( Nagyon sok erőt kívánok a tesódnak legfőképp egy ilyen tragédiát feldolgozni.....Igazságtalan sokszor az élet :roll:

Sophie- Ne is mond, már most sokszor azon gondolkodom, hogy hogyan fogom tudni eldönteni mit adjak Lilire majd novemberben.....Bazi nehéz szerintem sokszor kitalálni, hogy hány réteg legyen,hogy ne főjjön szét a gyerek, de a segge se fagyjon be :D

Aranyoska- Várlak titeket szeretettel :D :D :D Tényleg viccesen festenénk a fotókon, a 3 golyó :D :D :D Csabi meg valahol megbújna a kép sarkában, hihihihihi :lol: :lol: :lol:

Csajok én olyan jól elvagyok itthon minden nap , én komolyan mondom , hogy sosem unatkozom, sőt még néha kevés is a nap :D De meg ne kérdezzétek mit csinálok, mert azt meg nem tudnám mondani :D :D Házi dolgok, mosás, főzés, takarítás, vásárlás, netezés, dekorálás stb....Valahogy mindig olyan gyorsan eltelik a nap :lol:

Eclipse- Érezzétek nagyon jól egymást Apjukkal, és nagyon boldog szülinapot a kispapának :lol:

Nava- Jó, hogy megkérdezted Rityát, mert én sem tudtam mi az a tyepi :D MOndjuk én a riflét sem ismerem :oops: :oops: :wink:

Ritya- Mi az a rifle???? :oops: :oops: :wink:

MIndenkinek köszönöm az esküvőre szóló gratulációkat :D

Lucuzs- Mi volt ma az oviban???Bogi tudott aludni??A szoba nagyon csasziiiiii :D

Ebba- Nálunk is iszonyú sokat mozog Lili , én nem tudom mit fog művelni ha kint lesz :D

Rabbe- Ez a morzsaparty nagyon jó lehetett, még sosem hallottam ilyenről de nagyon jó ötletnek tartom :DHúúú ez a tüdőgyuszi nem hangzik valami jól :? Jobbulást neked!!!!!!Gyógyulgass!

Dorka- Gyűrűm az van már, mert eljegyzett már a Zember tavaly azt hiszem :D Úgyhogy marad az, neki meg nem lesz, szóval szerintem kihagyjuk a gyűrűs részt a szertartásból, mert arra a 10 percre nem veszünk neki, mert amúgy meg úgy sem hordaná, nem hord semmilyen ékszert, max órát vagy karkötőt ( ilyen vastag bőrdarabot :lol: )
IKEA nagyon jó, tudod, hogy az az én kedvenc helyem is :D :D Nálunk már minden meg van, csak a dekoráció hiányzik, de csak akkor szeretnék képet felrakni nektek ha minden a helyén van :D

Eta- Kitartás a diétához, szerencse, hogy csak most kell elkezdened, már csak kb 2 hónap van hátra :D

Haynii- Fantasztikusak a fotóóóók :shock: :shock: :D Csak ámulok és bámulok :D Szerintem én is ide megyek legközelebb ( következő babánál :wink: )

Mi ma megyünk végre úszni Apjukkal, olyan régen nem voltunk már és úgy hiányzott :wink: Ja és tegnap óta fűtenek nálunk , nem semmi augusztus 31-én fűtés :shock:

Mindenkinek pusszantás!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


riflé-jeans (angolul)anyagú nadrág ha jól írtam.Tik hogyan mondjátok szépen magyarosan?mink sokat szlovákosítunk erre felé.nehéz nekem is sokszor titeket megérteni.de igyekszek.


Tegnap torna után volt előadás a szoptatásról nekunk is. Kb. 1órát tartott.Két évig szopizott a fiam de még most is tanultam sok mindent.

Csajok nálunk ma állami ünnep van, ne kérdezzétek milyen , nem tudom.Holnap kezdődik meg a tanítás nálunk.Tehát fiacskám holnap vonul ovikába.Már alig várja és én is mert délelotteim szabadok lesznek.

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok Lányok,

Csillag, őszinte részvétem a családnak. Egy ilyen veszteségre nem lehet felkészülni és épp ésszel nem lehet felfogni. Én néha azon szoktam elgondolkodni, h az életünk valóban előre meg van írva? Lehetséges, h valóban feladatokkal érkezünk és a sorsunk nem elkerülhető?! Olyan jó, és tiszta szívű emberekkel történnek meg olyan dolgok, amit az ember az ellenségének sem kívánna, h ezek véletlenek lennének, nem gondolom, nem lehet ennyire igazságtalan az élet!!!!

GyAncsi, jó lubickolást mára, Lili babának is jó szórakozást, meggyőződésem, h imádják ha anya lebeg. :-) Boldi imádta a Balcsit!!

Sophie, Gyancsi, én is sokat filozok azon, h mit pakoljak majd a gyerekre, mert ok novemberben még nem feltétlen fogunk megfagyni, de pl december ben már zima tud lenni, és mivel mi elég nagy házban lakunk nehéz felfűteni. Én nem vagyok fázós, a Férjem meg nincs itthon így 20-21 foknál nem szokott melegebb lenni. Szóval pamut bodyból van vagy ezer, illetve pamut rugiból is, de azok nem vmi melegek, plüss rugiból meg nincsen sok… Mibe kell öltöztetni egy ilyen kis apróságot télen?

Haynii, milyen csodálatosak a képek, vagy hát nem is a képek, hanem a kisCSöppetek!!! Nagyon ÉDES! Mekkorára saccolták a súlyát?
Nagypapának holnapra mennek a pozitív energiák, minden rendben lesz!!!

Henne, a képeket mindenképp várjuk ám, én főleg babakocsi fun vagyok, de a babaszobákat is imádom… :-)

Eta, a lötty iváshoz sok erőt, viszont biztos, h minden rendben… Én személy szerint soha életemben nem voltam képes diétázni, egyszerűen nem ment, vagy ha ment is egy darabig, utána a duplája jött vissza. Így maradt a sport. Bármit, bármekkora mennyiségben ehettem, de cserébe heti 3-4 edzés kellett. Most is már annyira várom, h ismét elkezdhessek mozogni, h csuda… Majd írd meg nekünk, h miket eszel és mennyit kell, h még beleférjen a diétába.

Dorka, remélem sikerül mindent megvenni, ismerem azt az erős érzését, ami nem hagy egy nappal sem tovább nyugodni, de ne félj minden meg lesz időben. Az anyagi részét totál átérzem, próbálj meg okosan vásárolni, én mindig megnézem, h mi hol olcsóbb, így pl sikerült fele annyiért beszerezni chicco fertőtlenítő folyadékot, most mellszívóra hajtok, meg kókuszpólyára, illetve már akartam írni, h azoknak akik szeretnének pihenőszéket, de nagyon drága, tudom ajánlani az adamo hinta koppintását, egy néni varja, fent van teszveszen és vaterán is. Én először a baba percekben láttam, egy fejlesztő központ használta egy kora babánál, akinek az izmai voltak kötöttek, utána olvastam és nagyon megtetszett. Ami pedig jó benne, h 2-3 éves koráig használható, mert van rajta két kis lyuk amin később a lábacskáit ki tudja dugni, így szó szerint hinta is.
Öltözködés, van egy tippem, mivel pénzem nekem sem nagyon van, viszont améreteim még bőven nőni fognak, na szóval, a kikkben most baromi jó hosszú, kötött divatos kardigánok vannak 2500-3000 Ft körül, én arra gondoltam veszek cicanacit és 1-2 ilyen kardigánt, csini is, meg meleg is…

1ébként visszatérve az anyagiakhoz, képzeljétek, h kaptam egy levelet, h szept 22-ig vagyok jogosult táppénzre, h utána mi lesz még nem tom, most írtam a munkáltatómnak, h mégis milyen lehetőségeim vannak, de én sem épp vagyok nyugodt. Tudjátok hiába vagyok 10 éve a cégnél, Bendinél is táppénzen voltam az első 3 hónap vérezgetései miatt, és gondolom ezzel lehet összefüggésben. :-(

Rabbe, gyógyulj meg gyorsan, mégis csak az a jobb, ha nem kell gyógyszert szedni!!! Képeket várjuk!!

Luczus, nagyon szép a szoba!

Ebba, a mocorgással kapcsolatban, én pont tegnap kezdtem el tudatosan is figyelni, mert úgy 1ébként sztem is sokat mocorog, egész nap érzem, h jön-megy, aztán elkezdtem odafigyelni és számolni, persze nem kell mondjam, már most szórakozik velem a gyerek, azon nyomban, h oda tettem a kezem, megállt és kész. Amikor elkezdtem jönni, menni pakolgatni, ismét ezerrel kar-láb pörgés. Ezt eljátszottuk párszor aztán feladtam. Hivatalosan 1ébként is csak 32. héttől kell számolni. :-) Hát mi így, többiek?

Mi 1ébként jól vagyunk, tegnap végre sikerült kikönyörögnöm egy beutalót, így ma reggel már vérvételen voltam. A napok nálunk is gyorsan pörögnek. Szeretnék moziba menni, meg gondoltam még kilátogatok a börzére 18-án, már nem kell sok minden, de tavaly is jó volt.
Nektek megy még a vezetés, én már egyre nehezebben nyomom. Ráadásul twingom van, amiben nincs szervo, huhh úgy el tudok fáradni, h csuda. :-D
mint kb most is, kicsit oldalra vágom magam, mert Boldi feszeng odabent... most épp nem kapok levegőt...

pussza

Kép

Kép
vikoo
 
 


Halihó!


Juhujujjj kész a vasalás: ) , hála nektek, meg a színes vasalóképeknek: ) Felszabadult pár órám, mert a franciatanárom nincs túl jól a németes kiscsávó meg mégsem ér rá ma.. majd jön holnap....

Henne:
A nyelvvizsgatémához annyit:
Jobb úgy készülni hogy nincs meg, és aztán megkapni a 99% os eredményt, mint hogy nagy mellénnyel azt hangoztatni hogy tuti megvan és utána meg pofára esni.
Nem baj ha úgy érzed hogy nincs meg, mindig van mit tanulni, és ha azt is tudod mi a hibád már tanultál is: )) Juujjjj de marha okos vagyok mi??
Én eddig akárhányszor úgy éreztem hogy na ez szar annyiszor lepődtem meg pozitívan. SZERINTEM PÁR NAP MÚLVA megtudod mekkora frankó érzés igy csalódni :wink:
Ami a császárt illeti: Én is ezt választanám. Csak az én medencém akkora mint a Kárpát-Medi: ( szóval marad a vajúdás.....

Dorka:
Azért lehet hogy eljuttok még ide-oda... Az ikea 22.00ig nyitva van
:lol: mi is ki szoktuk használni

Lucuzs:
Mesélj hogy érezte magát a kicsilányod az első napon?
El tudom képzelni mennyire pörgött még mikor hazaért, aztán este meg beesik az ágyba.
Milyen ovi? Sima, vagy valami speciális? úgy értem nyelvi, vallási, hagyományörzős stb....

Na megyek mert megint ennem kell lassan: (
aranyos ez a diéta: )) többet kell ennem mint eddig :roll:

na még ma varrni is akartam, ha már igy kialakult egy kis szabadidő: ))

pusszantás

Kép
Kép
eta
 
 


Vikoo!!

egyszerre irtunk, úgyhogy reagálok is.
Én is csak egyszer fogyóztam drasztikusan, persze mivel tesi szakos voltam képzelheted hogy az sem csak úgy mozgás nélkül: )
Heti 7x2 edzés és minimál bevitel.....
Majd a vizsgán a fickó azt mondta hogy ez így még mindig kevés..... viszlát... És ezzel (miután 3 hónapig készültem) kitettek a tesiszakról: ))
innentől kezdve maradt a sport amit a mai napig imádok, de csak úgy hobbi szinten SZEVASZ... nagyon kiakadtam akkor....

A cicanaciötlet szuper!!!!
A hintának is utána fogok nézni köszi.

Na tényleg megyek... Pápuszi

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Lányok!

Meglett apjuk! Jajj alig aludtam valamit, 3-tól fél 7-ig, de megérte!
:D :D :D :D
8-ra mentem dokihoz, minden rendben, babóka jól van, én is jól vagyok, méhszáj zárt, baba okos tudja még ne akarjon kijönni. Vérnyomás tökéletes. Az elmúlt 1 hónapban 2 kg-ot híztam, ezen meglepődtem, mert nem látszik szerencsére, de a doki szerint ez teljesen oké, most tartok 5,5kg-nál összesen.
4 hét múlva kell mennem megint, 29-én.

Megvan a torta, eldugtam előle, valami gyönyörűséges
:D :D :D :D remélem olyan finom is! :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Megvolt ma az első idei ovis nap! :lol: Bogit tegnap már korán ágyba dugtam, hogy reggel fel bírjam kelteni. Persze közölte, hogy nem fáradt még, de aztán mégis hamar elaludt. Éjszaka azonban 2x is felkelt az izgalomtól. Aztán reggel 7-kor azért dünnyögött, hogy még aludna ám, de végül kelt és készülődött lelkesen. Így is 1 óra volt mire megreggeliztünk, öltözés stb. és elindultunk, pedig most játszani sem akart leülni. :D
Az oviban nagyon csodálkozva nézett körül, de szívesen ment játszani, aztán ebéd után boldogan jött haza, az elmesélés szerint jól érezte magát. :D

Én meg kihasználtam a szabad délelőttöt és gőzborotvával nekiestem a fürdőszobának. Még csak félig vagyok vele, de nem sietek, van időm bőven! :lol: Kis, fél órás időszakokat nyomtam egyszerre, aztán pihentem egy kicsit. Így is kidöltem délutánra, én aludtam, Bogi nem. :lol: :lol: :lol:

Haynii! Csodaszép képek!!! :D :D :D Ezért érdemes volt eljönni az előadásról! :wink:

Eclipse! Biztos szép napotok van ma!!! :lol:

Dorka! Akkor ma mentek vásárolni?

Macs! Holnapra még több drukk!!!
Esztertől meg várjuk a híreket!!!:wink:

Most lépnem kell, mert apa szervízbe viszi a kocsiját és lehet nekem kell érte mennem!

Puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


sophi: a tápszerrel kapcs, csak este eszik, de azt sem mindig kb:150-180 ml között

Most alszik, szerintem nemsokára felkel, apja délutános műszakban, én meg most buktát sütök.

Nyelvvizsga nekem is kellene, de most pillanatnyilag nem tudom mikor lehetne megcsinálni. Ja a szakdogámra még mindig semmi válasz, holnapig várok és felhívom a tanárt(még visszajelzést sem kaptam arról hogy elolvasta voln!!!!)
Az államvizsga okt.25-29 lesz,lehet hogy ott szülök meg:)

vikoo:én is elég sokat vezetek, sőt van hogy 1 órát egyhuzamban, eddig még bírom, bár a biztonságiöv már kezd zavarni

hajnii:jók a képek, nagyon szép baba

Ma voltam a védőnőnél, 1 kg híztam(össz:2-3 kg, de 7 kg plusszom van), jó a vizeletem, a vérnyomim egy kicsit alacsony de még jó,ja és meghallgattuk a szívhangját is(most először, még a Virágnál sem csinálta egyszer sem).Jöv.héten hívom a dokit,kíváncsi leszek mikor fogad!

Kép
Kép
telokin
 
 


Megjöttem, de még nem irtam a blogra.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Inkább nektek irok aztán rohanok tovább... :-)

vezetés: én szeretek még vezetni de a kormányt feljebb kellett tolni(állitható) mert állandóan beütöttem a kezem a hasamba, mikor kanyarodtam :lol:
Én varrtam magamnak egy nagyon ronda de nagyon praktikus övlehúzót: egy sima lapos kertiszék párnára középtájba(szélességében, hosszában meg inkább az eleje felé) egy kb 30 cm-es pántot varrtam. a pánt másik felére patentokat varrtam amit a levarrott részhez lehet pattentolni(ott az ellenpárja a patentnak). Bekapcsolom a kocsi övet rendesen, majd a pántot áthúzom az övön (hasi részén) és lepatentolom a helyére, igy a combomon lesz az alsó rész. nagyon kényelmes, nem nyom, és biztonságosan fog mégis. ja és kb 100 ft-ból kijött :-)
Azért ronda mert nagyon ronda a párna: kék-fehér csikos, ezer éves :-)padláson leltem rá :-D

Haynii: gyönyörű a babátok!!! nagyon jó képek lettek.

az én Patrikom is nagyon sokat mocorog, nem is mocorog hanem tombol bent. :roll: nekem főleg akkor ha pihennék, kivéve az éjjeli alvást. szerencsémre éjjel békén hagy, de amikor lefekszem kell vagy fél óra mire elalszom, mert annyira megy a hasam. Na nem hasmenés, hanem külalakra :lol: :lol:

Anyagiak: hát én is tiszta ideg vagyok, mert mindeg amikor azt hiszem hogy a következő hónap jobb lesz, nos akkkor tuti beüt valami. ebben a hónapban kb -40000 van kevesebb mint amire szükségem lenne. és ebben semmi luxus, csaka számlákra, kajára ....meg egy-két dolog kellene a nagyfiamnak. De majd sorban csak meg lesz valahogy minden. Állandóan csoportositok sakkozok a pénzzel, csekkekkel.... edzést kéne fizetnem Ádinak, még az angolykönyveket nem vettük meg, gondolom lesz csoportpénz(tavaly 3000/félév)... na nem panaszkodom, jövöhéttől megyek vissza az oviba különórát tartani(labdástorna , görkori heti egyzser) talán sikerül egy kicsit rendbejönni.

Köszönöm a jobbulás kivánást, ígyekszem, de nem akar javulni....

rabbe78
 
 


Nagyon el vagyok kenődve :( :( :(
Andrisnak még mindig nem sikerült hazérnie, úgyhogy nem megyünk sehová.Ennyi.Pedig nagyon készültem, még a hajamat is belőttem.Én megértem, h. dolgoznia kell, de akkor mi a francnak ígéri meg.
Amit Vikoo, te is írtál, annyira szeretném, h. meglegyenek a dolgok, mindig az van, h. ráérünk még, de még a kiságy sincs meg, azt ugye megveszik a barátok, de el kéne menni kiválasztani, de még az sem sikerül.
Mindegy, bocs ,h. ilyen vagyok, de ez most annyira szarul esett!

Henne, akkor így tényleg jobb a császár!Jó vásárlást!

Hajni, nagyon nagyon nagyon édes a babád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyancsi, jó nektek, h. megvan már minden, már kíváncsi vagyok a végeredményre:)
Karikagyűrű nem lesz?Vagy azzal jegyzett el?
Jó úszkálást kívánok! :D

Ryta, szerintem a farmerra gondolsz :D

Vikoo, én is cicagatyában nyomom, és én is beszerzek még pulcsit :D Nadrág nem is jön rám....
Basszus, ez a táppénz dolog nagyon gázos.Nem lehet megoldani azt, h. megkezded a szülési szabit, és kapod a THGY-t?Ennek utána járhatnál, h. mikortól lehet igényelni.
Vezetés: én sem szeretek már nagyon, de vezetek!
Mocorgás: velem mindig azt csinálja, h. hiperaktív, aztán amikor valaki megfogja a pocakomat, mert érzeni szeretné, abbahagyja, majd ha elveszi a kezét újrakezdi.... :D Ha én teszem oda, akkor ugyanúgy csinálja :D

Eta, az Ikeával nincs is gond, oda pénteken megyünk :D Ügyi vagy, h. kész a vasalás!

Eclipse :D Jaj, de jó :D Boldog Szülinapot apának!!!!!!!!!

Lucuzs, akkor ma sem volt pihenés :D

Telokin, nekem sem hallgatta meg még soha a szívhangot, de már annyian mondtátok, h. szerintem rákérdezek.

Na, megyek szomorkodom tovább....

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka: sajnálom hogy ma nem tudtok menni, de hidd el van még idő! És biztos kárpotol majd a maiért :-) csak nyugi, pihenj :-)

Na tettem fel a blogra 3 képet, ha valakit érdekel :-)

Most megyek, mert jönnek hozzánk a sogoromék :-)
Puszi

rabbe78
 
 


Ebba, nálunk eléggé változó, h. mennyit mocorog… Este aktívabb, főleg 9-10 körültől lefekvésig :D

Rabbe, irigy-irigy a sok terhesnaciért! :?
Ahh, hát most már akkor értem ezt a morzsás dolgot! Húúú de elmennék most egy ilyenre! Nyami-nyami :lol:
Gyógyulj meg hamar!!!

Dorka, nem sajna nincs kiságy kép, sőt még itthon sincs, mert majd a hálónkban lesz és ahhoz még át is kell rendeznünk az egészet! Úh. egy darabig még Apa műhelyében rostokol… de ha hazahozzuk, kaptok fotót!
Én is kivagyok ettől, h. nincs mit felvennem! Cicanaciban nyomom, hosszú pulcsival v. mellénnyel, de így is le kell tűrnöm a gatya derekát, mert baromira zavar, bár egy idő után így letűrve is :roll: Szerintem Zorka babát is zavarja… vagy csak beképzelem, de ahogy vmi kicsit szorosabb rajtam, máris boxolja! Itthon még megoldom, mert van 1-2 melegítőm, persze gumik kiszedve, de ha elmegyek itthonról már előző nap azon gondolkodom, mit is vegyek fel :shock:
Sajnálom, h. ez a mai Ikeázás elmaradt, de majd bepótoljátok, nyugi!

Henne, lehet hülye vagyok, de ilyet még nem is hallottam, h. azért mert vkinek nem túl széles a csípője, máris császár… :shock: :shock: De hát az tágul! Vagy neked annyira keskeny? Az enyém is az szerintem, nem is kicsit… de én nagyon nem akarok császárt, ha nem muszáj! :roll:

Haynii, nagyon édesek a fotók!!! :wink:

Ancsa, gratulálok, h. már szinte minden kész!
Mi ma nagyot haladtunk, sok mindent megvettünk! Pipálom ki a dolgokat és most már sokkal kevesebb a hiány oldal, mint a megvan (többlet) oldal! :lol:
Én majd max. babasarkot tudok nektek fotózni, de még nem mostanában :(
Jó úszkálást!

Vikko, én is ezen tanakodom, h. mi kellhet majd nov-ben??? Ma majdnem megvettünk egy bundazsákot, de aztán gondoltam még körülnézünk, mert nem volt túl occsó… Majd alakul, de nem akarok minden az utolsó pillanatig hagyni!
Vezetés még megy! De jobb szeretem, h. más visz ide-oda inkább!
Sajnálom a táppénzes dolgot! :(

Eclipse, várjuk a tortás képet!
Ugye nem rosszalkodtatok sokat??? :lol: :lol: :lol:

Lucuzs, gőzborotva nekem is kellene, de nem csak a fürdőbe, hanem személy szerint nekem, az alsó fertályomra… :lol: már semmit nem látok, csak tükörben!

Ja és akkor rólunk pár sort…
Ma megkaptam a 4. vas szurit, már csak 1 van hátra, de sokkal jobban vagyok, ami remélem, majd a labor eredményeimen is látszani fog!!!
Előtte pedig a szülésznőm bevitt minket (férjemmel) szülőszobát nézni! Mindent elmagyarázott, lehetett kérdezni és képzeljétek rákérdeztem a szülőszékre… mondta, h. lehet persze, de nem fogom azt választani, majd meglátom, miért… és megláttam! :shock: :shock: Anyám, kb. mint egy lyukas bili, valahogy nem ere számítottam! Azt mondta ekkora seggel bele is csúszom simán, úh. ő inkább nem ajánlja, de minden ágy állítható és szülhetek ülve, ha akarok! Szóval nagyon szép és kulturált minden!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Rabbe, nagyon szép vagy, milyen gyönyörűek ezek a ruhák is, nem beszélve pocakról!!! :-)
Olyan övfeszítőm nekem is van, én kölcsönbe kaptam, és használom is, tényleg sokkal kényelmesebb így vezetni.

Dorka fel a fejjel, addig is nézelődj a neten, tervezgess és meglásd hipp-hopp ott találod magad a boltban, amikor is kedvedre lubickolhatsz a szebbnél, szebb babacuccokban. :-)

Eclipse, boldog szülcsinapcsit Apának, a torta miatt pedig irgy-irigy, képet mindenképp tegyél majd fel, és hmm majd meséld el jó részletesen, h milyen finom volt! :-)

Asszem bealudtam, nem hiába ma korábban keltünk, és úgy tűnik Boldinak nem volt elég 8 óra alvás. :-D
Pont azon gondolkodtam, h én többekkel ellentétben bajban leszek, mert a kezdetektől végig alszom az éjszakákat, még csak pisilni sem kelek fel, Boldi pedig uígy tesz, szóval, vagy az lesz, h ezt szokja meg a pociba és azok közé fogunk tartozni, akik nem vagy csak egyszer kelnek fel éjszaka szopizni. Ha nem így lesz borzalmas zombi mami leszek, az tutiiii. :-)
1ébként Bendinél is ez volt, még a 35. héten is felkelés nélkül szunyáltuk végig az éjszakákat. Tényleg van erről vkinek már tapasztalata???
Lányok ugye lesz még jó idő, ugye????

Kép

Kép
vikoo
 
 


Hűű, lap teteje, ilyenem még sosem volt!!! :-D :-D

És egy Boldi lak kép tegnapról:

Kép

Kép

Kép
vikoo
 
 


Most értünk haza! Nagyon elfáradtam, majd holnap jövök hosszabban!

Hajni!
Hát ezekért a gyönyörű képekért érdemes volt otthagyni az előadást! Bár az előadás is nagyon jó volt, de nagyon szép a babó a képeken! Nagyon jól sikerültek!

rodina74
 
 


sziasztok

1000 éve voltam pont, akkor sem gyakran :-) örülök, hogy jól vagytok, maccsnak drukk és sok-sok ++++++++++++++

csillag részvétem :(

gyancsi gratula a házassághoz bátor vagy :-)


amúgy már 2 hete itthon vagyunk, már akartam írni de a jelszavam elfelejtettem.... aztán meg csak olvasgattam, de most visszakerestem az emilek közt.

kezdek parázni, még nem vettem elő a régi cuccokat, ugyanis nincs hova raknom, mivel nem otthon lakunk... illetve egyenlőre nincs otthonunk, bár a jelek szerint a babó érkezéséig már nem is lesz...., babakocsit is meg kéne azért nézni, kimosni huzatot stb, bár ilyen időben? hordozómból lehet hiányzik egy szivacsdarab...

öltöztetés: nálunk sem volt túl meleg lánykámnál december januárban, pamut body + pamut rugi, vagy más ujjatlan, ami éppen jött, meg a kókuszpólya... amint lehetett levegőztetni kint aludt napközben a babakocsiban, na akkor mindenfélét ráadtam :-), de nagyon jókat aludt kint

na beszélünk apával nemsoká gyün haza..... remélem nem gond, hogy írtam


Pocaksimi és szép álmokat mindenkinek

ny.

Kép
Kép
nyusztika
 
 


Sziasztok!

Már egy ideje olvasgatlak Titeket és szívesen csatlakoznék a csapathoz, ami ahogy látom már nagyon összeszokott, de remélem azért még beférek én is!

Röviden annyit rólunk, hogy november 20-ra várjuk a Picúrt, aki kispasi lesz (erről a 4D-s ultrahangon saját szemünkkel is megbizonyosodhattunk apával :lol: ). A kis huncut premier plánban mutogatta a "bizonyítékott" arra, hogy kisfiú lesz, bezzeg a pofiját kézzel-lábbal takargatta :)

Júli közepe óta nem dolgozhatok, mivel akkor kezdődtek a haskeményedéseim, amik azóta is kitartanak...nagyon ragaszkodnak hozzám!!!!!

Ja, és nem utolsó infő: győriek vagyunk, látom vannak onnan mások is!

Szép napot mindenkinek!
berni01
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: