Új privát üzeneted érkezett!

panny: mesélhetnél arról h mi látszik meg Krizsin, mi a baja? Kívülállók is látják? teszel ellene vmit? amúgy nálunk annyi jó lesz h a középső egyszem pasi a kicsi meg a nagy lány és ez talán segít neki....bár lehet h csak bíztatom magam. Azt hittem ez is csak kamu....mármint a középső. gyerek szindróma.

Ma egész jól érezte magát a böliben de megint azzal kezdte sítam. napközben játszott néha megkérdezte anya? és mondták jön hamar. de reggel nagyon sírt. hát nem tom. holnap lesz a hét ucsó napja még viszem de lehet h el is köszönök. Bár őszintén? mi lesz vele ha megérkezik Lili? Akkor egy pár hetessel sehova nem tudok menni még sétálni sem ha -18 fok lesz. 6-8 hétig be lesz zárva velem? megőrül szegényem és még egy nyamvadt játszóház sem lesz nehogy az influ szezonban szedjünk össze vmit a kicsivel...jaj nehéz ügy, gondoltam h télen szülni nem könnyű de most belegondolva...ez naon gáz lesz.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Uxi,
szerintem is csak addig "kell" szoptatni, amig mindenkinek jol esik.

Nono,
abszolut a Panni véleményét osztom. Ha Te sem tudod magad megnyugtatni, hogy jo lesz a fiadnak, akkor ezt o is érzi és ki is "hasznalja" a maga modjan.
Téli szulés: nekem tetszett. nemcsak télen lehet ezt azt osszeszedni... én mikor szultem rogton baranyhimlojarvany lett, igy a nagyobbik is otthon maradt velem... én szeretem a telet, a hideg ellen lehet védekezni, a meleg ellen nem.
s.orsi
 
 


Nono!

Tél témában meg én osztom Orsi véleményét..én is szeretem a telet...ellene lehet védekezni és olyan jók a nyugodt téli esték meleg szobában fincsi kajával,halk zenével.... :wink: :wink: :wink:

De most komolyan...az tuti h nem lesz egy gyalog-galopp egy újszülöttel és egy 3 évessel otthon télen...ezért is próbáld a bölcsit kicsit nagyobb hittel és meggyőződéssel!

középső szindróma:én sem hittem benn előtte és üres frázisoknak gondoltam...de sajna nálunk igenis jelen van a dolog.
Hogy mi látzsik Krizsin?Az hogy állandóan igényli a figyelmet és törődést..de szó szerint értsd hogy állandóan...akaratos lett és türelmetlen...néha követelőző...amúgy nagyon okos gyerek,koránál okosabb és talán ez is a baj hogy felfogja mi az h osztozni kell anyán és apán...sokat foglalkozunk vele...kétszr annyit mint a Márkkal vagy Olival és ez sem elég neki néha...el szokott menni anyuhoz 1-2 napra egyedül és akkor annyira boldog h ő egyedül a "király" ott..anyuék kényeztetik...petrsze a többivel is ezt emgteszzük de neki nagyobb szüksége van rá...mások is látják rajta hogy valahogy megváltozott...régebben,Olika előtt nagyon türelmes csendes volt..azóta írtó türelmetlen,azonnal akar mindent és sokszor kiabál ha akar valamit...egyébként imádom csak nehéz vele....mindamelett ő a legfigyelmesebb férfi as házban:)..elsőnek veszi észre ha fodrásznál vagy kozmetikusnál voltam vagy ha csini ruha van rajtam.
Azt is láttam már hogy gazából nem bántja nagyon Olikát de oda-oda tol neki vagy félretolja kicsit erősebben...nem erősen és nem vészes de azért észrevenni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

 
 

Panny
Szerinted négyeske enyhíteni fog a helyzeten vagy rontani? Nálunk a nagyfiam ilyen türelmetlen, pedig nem is középső. :roll:

Nono
Szerintem is próbáld még a bölcsit, főleg, ha napközben jól érzi magát.

Megkezdődött a sulim, nem lesz gyaloggalopp a félév....mindegy, kibírom. Itt van anyós, melegváltásban jönnek anyumék, úgyhogy legalább segítségem lesz. Berci eddig lelkes, szereti az új iskolát és szerencsére csak 16-an vannak az osztályban. Szerintem az ideális.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


sziasztok,
régen írtam, picike lányunknak van egy teljesen negatív, tökéletes vérképe, és gyönyörűen hízogat, bízom benne h így marad!!!
Billentyűzetet ragadtam, h a szoptatással, a bölcsivel és a középső gyerkőccel kapcsolatosan is írjak nektek
szopi téma,
én nagyon utálom ezt a mai "szinte csak az az ANYA aki szoptat nézetet, attól függetlenül, h mind a négy gyerkőcnél volt és van tejcsi.De ezért én zabálok mint egy ...., mert enélkül napi 200-300 ml-rel kevesebb van, hiába mondják h nem kell enni, az egész család segít h eleget tudjak pihenni.Szóval én megértem, ha mindezt a teljes odaadást a tej érdekében nem mindenki tudja vállalni, és ma már szuper tápok vannak, nem egy tápszeres gyerkőcöt ismerek én is aki nem kövér,sőt "gebe".Mindenkinek az a jó, amit csinál, és kész.
bölcsi,
nálunk a három nagy egy-kettő.másfél (születési sorrendben) évesen kezdte a bölcsit, kb fél évig kínlódtam velük, a harmadiknál bölcsit is váltottunk.Amíg nála nem váltottunk, minden reggel végighányta a bölcsi folyosót, fél év alatt háromszor volt tüdőgyuszija.Aztán január 3-án átvittük egy másik bölcsibe, azóta gyakorlatilag nem volt beteg(ma kezdte a sulit)Ennyit számított egy jó gondozónő, egy más, barátságosabb környezet.Biztos h egyrészt könnyebb lesz ha bölcsis, másrészt viszont hazahozhat egy csomó vírust, ami viszont tényleg nem jó.Én ezért ha nem létfontosságú(én dolgoztam) nem vinném ha sokat betegeskedik, Addig meg meg kell próbálni, hátha megszokja és jól érzi magát,akkor kevesebbet lesz beteg is.
középső gyerek,
én nem vettem ezt észre, de kezdettől fogva figyeltem arra, h mindegyik gyerekkel töltsek külön időt, csak kettesben, neki tetsző programmal.Ezt a pici mellett is meg tudod majd oldani(nálunk ilyenkor "papi cici" van a hűtős tejcsiből)Nagymama is sokat segített, elvitte őket napokra is, remélem lesz segítség, az nagyon jól jön majd!!
Jaj, és én is szeretem a telet, pedig régen utáltam, de mióta síelünk, és van tényleg meleg ruhám, nagyon jó!!Jobb mint a nyár, és várom már!
süni69
 
 


A téllel nincs bajom januárig. Akkor elmúlik a sok ünnep de menni nem nagyon tudunk pláne nem egy újszülöttel. Mi nagyon sokat sétálunk és játszóterezünk de ez elmarad, meg a sok játszóház, oda is sokat viszem őket, imádják nekem meg 2 óra csendes kávézás és újságolvasás, ők meg közben totál lemerülnek...hmmm :lol: . De ezek nem lesznek ha itt a baba.

Csajok van egy kérdésem. Van egy fura fájásom ami szinte egész nap elkísér de éjjel sokkal rosszabb lehet h azért mert akkor figyelek rá. Olyan érzés mintha a méhszájam fájna. Kisugárzik a fájdalom a szemérem csontra vagy onnan a méhszájra? Nem tudom. Kicsit aggódom de nincs vérzés és nem görcs csak egy néha élesebb fájdalom. De nem hasonlít a tágulásos fájásokra (bár ki tudja kétféle szülésnél kétféle fájásom volt). Viszont mikor 2 éve megszületett a fiam pont így fájt a szülés után ahogy mentek össze a csontok és menni sem bírtam. Azért egy alig 4-500gr-os babánál ez még korai h menjenek szét a csontok nem? Vagy ennyire tönkretette az h 4200gros volt a fiam? Azt éreztem h a kelleténél jobban megterheli a csípőm, sőt megbruálul és a szülés után felépülés is nehéz volt mikor hirtelen minden visszaugrott én meg bottal jártkáltam a lakásban v még azzal sem ment. Nagyon kemény volt. De még csak 22 hetes vagyok. Nem korai ez a szétmegy megint? Lehet h akkor egy kicsit megrepedt a csont v.hol? Annyira nem tudom de tudjátok ez nem az a kérdés amivel zaklatni akartam a nagyon elfoglalt dokim, pláne h amilyen alapos a lelkem berendel h megnézzen/megtúrjon nekem meg erre veszett nincs erőm/kedvem/energiám. Vagy legyek para és figyeljek erre? Jaj úgy látom kezdek terhes lenni. Pláne h a apával is távolabb vagyunk egymástól mióta terhes vagyok. Csajok vessetek meg de nem szeretek terhesnek lenni. Nekem ez a 9 hónap a kötelező túra azért h megkapjam azt az édes kis csomagot a végén. Pedighát nem is vagyok alapvetően rosszul, kicsit fáradékony de ez belefér. Na rinyáltam, bocs, úgy látszik az h a fiam bőg a böliben h car az idő nem tett jót a kedélyemnek...lehúzom magam.

panny: nálunk pont ilyen erőszakos és akaratos a fiam. Sőt. Nagyon. üvölt földre veti magát holott 100x több időt fordítok rá mint a jánykámra, szegény érzi is...szval én úgy gondolom nálunk az h kicsit muszájból háttérbe szorul segít azon h ne legyen ennyire erőszakos. Aztán h mi lesz nem tom.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


na csajok ezt még el kell mesélnem mert az emberi hülyeség határtalan. lapozgattam a korababákkal foglalkozó oldalakat (ne kommentáljátok....én mán csak ilyen vagyok, spirázom magam mire figyeljek...mintha bármit is meg tudnék előzni) és találtam egy cikket, miért jó a koraszülöteknek? Na úva jó gondoltam megnézem szerencsétleneknek miért jó, há me az allergia kialakulása náluk (az időre normál súllyal születettekhez képest) alig a fele. Szval ha nem akarok allergiás gyereket korán kell szülni? Nóómálisak? De most komolyan...azt a töménytelen hátrányt és bajt amit a koraszülés okoz az eltörpül emellett nem? Komolyan néha nem értem miért kell ilyen cikkekre engedélyt adni....megfogalmazni is meg lehet akkor már úgy h igencsak sovány vígasz egy koraszülöttnek h az allergia kialakulása nálunk csekély.....de h egyenesen jó nekik....vagy csak én akadtam fenn ezen a megfogalmazáson? :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono, én is koraszülött oldalakat nézegettem anno, míg be nem töltöttem a 34. hetet, :oops: és a harmadik terhességemkor voltam a legparásabb.

Elég érdekes egy cikk lehetett... inkább legyen allergiás a gyerekem, mint koraszülött. Bár nekem már koraszülöttem nem lesz. Remélhetőleg.

Én lehet mégis megkérdezném a dokit, normális-e ez. De lehet csak a szalagok nyúlnak, csontok rendeződnek. Már tizenhetesen elkezdődik ez.

Süni, igen, mostanában szerintem is már a másik végletbe estek sokan, túl van lihegve az egész szoptatás téma. Mindenesetre én megkönnyebbültem, hogy eldöntöttem, kb egy hónap és befejezzük szép lassan. kilenc hónap elég lesz. Az igény szerinti szoptatás nekem bevált, mert máshogy eleinte nem lett volna elég a tej, de azért ezt sem lehet a végtelenségig csinálni, meg most már nem kell, hogy csak az anyatej fedezze a szükségleteit.
De végső soron tényleg mindenkinek magánügye, most már elmondhatom, hogy végigpróbáltam mindent, a szigorú 3 óránkénti etetést pótlással, fejéssel, majd 7 hós korától a tápszerezést (Eminél), a totális igény szerinti szoptatást majdnem két évig Beninél, most meg az eső 7 hónap igény szerint ment, ez meg valami köztes megoldás lesz.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nono,
mi a francnak nézegetsz koraszulottes oldalalkt??

Suni,
én is a sielés miatt szeretem annyira a telet. Bar a mostani vacacio nagyon tetszett, mert az ocean partjan km hosszu strandok vannak és nem fekszenek az emberek hering modjara, de én akkor is jobban szeretem a téli vakaciokat.

Egcsi,
hogy érzed magad? mizujs?

és mondjatok mar meg csajok: hogy tudtok ti egyik masik gyerekre tobb idot forditani?? nekem mar olyan lelkiismeretfurdalasom van. Mindig a legkisebbel foglalakozom a legtobbet. eleve a gyakori szopi, stb miatt. Amikor lenne idom a nagyokra, ok pont nem érnek ra, vagy nem akarnak velem lenni. este meg hulla vagyok. Nagyon szar érzés!
s.orsi
 
 


sorsi: azért egy kisbaba mellett is más én még csak 2 gyerek kapcsán tudok nilatkozni. A lányommal elmegyünk moziba ketten, vásárolni és választhat magának egy új ruhát vagy játékot és neki kedvezek ha barátokat hívunk az ő korosztályát hívom. a fiammal akkor vagyok ha a lányom oviban és akkor csak az ővé vagyok. Ha itt lesz a kisbaba mindketten háttérbe szorulnak de ezen nem parázom sztem ez így normális ha majd nagyobb lesz a baba akkor meg lepasszolok kettő gyereket (apának, nagyinak) és a harmadikkal foglalkozom eg órát. Nem nagy idő, havi 1-2 alkalom pluszban ami nekem is kikapcs hisz csak egy gyerek. Sztem nem kell nagy dolgokra gondolni.
Koraszülött oldalakat miért nézek? Nem tudom. Uxi: te miért nézted? sztem ez a mamapara és nézzük latolgatjuk az esélyeinket......asszem tán ezért, reményt keresünk ha most mégis ne adj Isten akkor mi lenne.....tudod vannak a mamaparák meg az átlag anyuk akik ilyennel nem foglalkoznak...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!

Sztem tuti hogy nyúlnak a szalagok és tágul a medencéd..22 hetesen simán lehet...főleg többedik babámál.

Orsi!

Én is úgy oldom meg kb.mint Nono...valahogy mindig szakítok időt külün-külön rájuk..mindamelett hogy amit írtam is hogy Krizsi kiköveteli a legtöbbet...mivel napközben Krizsi oviban van,Olika meg épp a csanában anyuval elmeygek a suliban Márkért korábban..hazamegyünk megírjuk a leckét és marad iső kicsit ketten lenni...akár csak társasozni vagy elmegyünk fagyizni,sütizni...Krizsivel meg meg lehet csinálni hogy épp nem megy oviba és máris csak az ővé vok egész nap..Olikával meg a héten 2-3 napot os csak ketten vagyunk itthon egész délelőtt..szal nekünk is műkszik a dolog :wink: ..hogy mi lesz majd ha itt lezs négyeske...hát remélem kialakul majd sok-sok türelemmel és persze nagymamai segítséggel :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


süni: klassz a jó vérkép, sztem nem lesz már baj.

Csajok nekem sem lehet ám jót tenni. Alakul a bölije a fiamnak. De most meg én nem tok mit kezdeni magammal. Heti 3de fél óra alatt rend van (nem extra nagy rend de ahhoz em is lenne erőm igazából) főzni nem kell, esznek ott én meg nem találom a helyem. Aztán hazahozom a fiam dél körül, kcisit még nézi a tv-t míg megebédelek ez kb 15 perc elaltatom és mnegint van 2-3 órám amikor magam vagyok és nem tok mihez kezdeni. Nem lelem a helyem. Tom most ez a bajom majd ha jön a töpörtyű meg az h elúszok.....de ennyi szabad idő csajok 5 év nonstop gyerekezés után....basszus hirtelen maga a kánaán csak nem tom kitölteni. És unatkozom......nóóómális sem vagyok mi? :lol: Könyvet nem olvasok nagyon, nem éri meg megvenni.... mivel a jogi könyveim sokszor 800 oldalasak is megvoltak megtanultam szkennelni és egy 400 oldalas könyvet képes vagyok 3-4 óra alatt kiolvasni.....pláne ha jó.
Biztos ismeritek a Katedrálist, na az kb 1 hét se volt napi egy óra mikor lefeküdtek aludni.....így nem éri meg könyvért fizetni, és nem is tudok jó könyveket spec. Ötlet? Legalább egy de ne uncsizzak? Már komolyan várom a holnapot, megyünk IKEA ba de. a fiammal mert kéne még néhány dolog az új ágyacskájukhoz, lesz végre progim. :lol: Csajok túl jó dolgom van mi? 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Na megvót az ovi. Beni bepisilt, de állítólag jól érezte magát. Itthon már közölte, hogy ő többet nem akar menni.
Asszem nem lesz könnyű menet, de remélem megszokja.

Nono, pont azért, amit írtál. Kicsit megnyugtatott, hogyha mégis idő előtt születne, már lenne esélye életben maradni, és minden héttel nyugodtabb lettem, hogy bent maradt. De nem nézegettem sokat, leginkább csak kb. a 23-28. hét között, utána meg már csak be-be néztem, szurkoltam az akkor született babáknak.... Nekem minden terhességem alatt ez volt a legparásabb rész, mert ha hamarabb megszületik, még nem életképes, ha később, akkor meg már remélhetőleg nem lesz gond, így a 6. hónapban paráztam a legtöbbet. 8)

Samu két napja nap közben cici nélkül alszik el. :D Haladunk szép lassan. Hát igaz, máshogy nem ment, csak cumival, de még az is jobb, mint a cici. :wink: Az éjjel pedig csak egyszer (vagy kétszer? nem is emlékszem) kelt. Végüis mindegy, mindkettő kevés :D :D :D :D

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nono!

Nyugodtan unatkozz egy kicsit. Ha megszületik a kicsi, megint jó ideig nem fogsz unatkozni.
Könyvtár nincs a környéketeken?

Nálunk is beállt a paradicsomi állapot, délelőttönként a nagyok oviban, a kicsi családi napköziben (egyelőre mindössze 4 gyerek jár oda).
6 év után - el se hiszem - délelőttönként van 3 és fél szabad órám. Persze tervem is van bőven: ruhát varrok, könyvtárba megyek, és már uszodabérletem is van. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


boeske: akkor te feltalálod magad de jó. 8) Holnapra van progi és előszedtem a receptjeimet tele vagyok újságokkal és kiskönyvekkel és egy kettőt kipróbálok ha már nincs más progim, karikor lehet h úgysem lesz lehetőségem de azért bízom benne h dec 24én egyben leszek még és együtt karácsonyozhatok a családdal anélkül h megzizzenék a kimerültségtől. 8)
Este ha apa időben hazajön sütök mini túróstáskát nekik, az fincsi házilag és csak 1 óra az egész mindenestül. meglesz a vacsi, csak el kell mennem túróért de nem tom apa hazaér e emberi időben....újabban a munkába menekül.... :?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


uxi: én se viszem ám túlzásba a korasz. oldalakat csak benéztem néha de nálam is időszakos, a legkiritkusabb időszakban szoktam nézni, hisz már most is milyen nagy elvileg fél kg de még esélye sincs sajna.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
LAZITS, pihenj, nézz ki a fejedbol, délutan aludj, stb... én akkor kattantatm ra a babanetre mikor ilyen idoozonben voltam.

én is paraztam a koraszulés miatt mindig, de nem mertem ilyen témaban olvasgatni... aztan az osszeset tulhordtam.

Ma meg volt a foproba. Holnap kezdodik suli, szoval normalis idoben le kellett fekudni, Apa pedig focizni ment és csak fél9kor ért haza. Na addigra a kicsi mar aludt, a nagyok az agyukban olvastak, veszekedés nem volt se vacsi, se furdés kozben. tokre orulok. lehet, h kezdek belejonni a 3 gyerekbe. eddig nem voltak lefekvés gondok, mert nyari szunet volt, de most mar muszaj idoben aludni, hogy fel birjanak kelni..
s.orsi
 
 


Nono
Örülj neki, hogy van szabadidőd....ha túl sok, küldj nekem belőle egy kicsit. :wink:

Orsi
Köszi kérdésed, elvagyok, elkezdődött a sulim, tanulnom kell. Most pl. a matekot hagytam félbe egy kicsit, de mindjárt folytatom. Nagyfiam suliban, Bence elvan a nagyival. Röviden ennyi. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Ma regel óriási hiszti volt, Beni nem akart oviba menni. Aztán (apja vitte, ő mesélte), ahogy beült a kocsiba, onnantól kezdve semmi baja nem volt, boldogan ment be, hogy ő szeret oviba menni.
Tuti ha megyek érte, majd megint hisztizik, de úgy látom, anyaspecifikus a dolog (mi más lenne), úgyhogy nem fogok neki bedőlni.

Nono, nálatok nem lehetne megpróbálni, hogy apa vigye a fiadat párszor? Lehet nálatok is csak anyahiszti van.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


csajok, eskü törjön le a kezem ha mégegyszer le merem írni h túl sok a szabadidőm....lánykám 4 nap ovi után beteg én detto de ugye nekik ebéd kell ergo főzök is közben de olyan ájulós érzésem van h többször leültem a konyhakőre....szedek már minden csodaszart, akarom írni csodaszert de semmi.....és még nincs is itt a tél.... :? Nekünk erről szól a telünk általában....bakker....

lenne egy fontos kérdésem, mindkét meglévő törpémnél a terhességem során 37,2 körül volt a 9 hónapig a hőm de most 36,5 körül van csak és nincs hőemelkedésem. erre a körzetim megijesztett h ez baj. Na frankó...nektek is végig volt minden gyereknél hőemelkedés? vagy van kivétel akinél nem de egészséges babája lett? Az orvosoknak nincs jobb dolguk mint a kismamákat halálra rémiszteni?????

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono, ne csináld már! Biztos, hogy nincs semmi baj!
Őszintén szólva sose mértem a hőmet, úgyhogy nem tudom mennyinek kéne lenni.

Ne hagyd magad ijesztegetni!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske
 
 


én sem mértem sosem a homet (nem lehet a homéroben kezd kimerulni az elem? vagy nem elmes?), a doki meg befoghatna a szajat! Jobbulast!
s.orsi
 
 


többféle lázmérővel mérve is mindig hőemelkedésem volt most többfélével mérve sincs....csajok megváltás lesz ha megszületik egészségesen ez a jány....nektek mindenképp, látom az őrületbe kergetlek titeket a parákkal... :oops: 8) már csak 4 hónap csajok, kitartás! :lol:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


de ha vki tudja h neki volt e v sem annak örülnék ám ha megosztaná velem. 8)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono, nekem Samuval tuti nem volt, a többieknél nem mértem.

Tavaly, mikor ez a h1n1 para volt, és beótattuk magunkat, utána mértem, 36 valamennyi volt. Erre biztosan emlékszem, mert figyeltem, nem lázasodom-e az oltástól.

Aztán mikor karácsony táján volt a kéthetes betegségünk, akkor is mértem néha, sosem volt még hőemelkedésem sem. Szóval akkor gondolom alapból sem lehetett.


Én meg mán hülyét kapok attól, hogy csak 90/100*140-es plédeket, paplanokat árulnak, de mindenhol csak 90/100*130 -as a huzat. Nem is értem, miért nem gyártanak összeillő méreteket?

Ma kaptam az osanban végre 100*140-es huzatot (ekkora a kisplédünk), erre kibontom, s láthatóan kicsi: 87*140-es.
De akkor minek írták rá, hogy 100*140?! Pont emiatt vettem meg.:( Ráadásul rögtön hármat vettem.

Asszem most már tuti kettévágom azt a130*180-as plédet, amit eredetileg is erre a célra vettem, s azt fogják az oviba vinni.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Ja, s hogy a nyígjaimat ideöntsem :).
27-es a nagyok lába, de valahogy pont ebben a méretben sehol nincs normális cipő. 26-osból töménytelen van, meg 28-asból is, de 27-esből nincs.
Még Emire akadna is (egy helyen, aranyárban), de Beninek semmi. Vagy magasszárú, vagy csupa műbőr-műanyag, vagy nem félcipő, csak zártabb szandál.

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


uxi: én találtam nekik cipőt, kész csoda pedig minden évben ezzel küzdöttünk h a méretünkben nem volt cipő.
köszi a hőm. értéket, sokat jelent....kezd hócipőm tele lenni a dokikkal...és úgy meg tudnak ilyeszteni.... :cry:


fanetta vajon hova tűnt?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Szerintem ne aggódj emiatt.

Na ha lehetne, most felmondanék. tegnap egész délután bolondok háza volt itthon, Beni mindenért bőgött, Samu két napja 5 körül kel, fél 7-re sikerült vissazaltatnom, közben a nagyok megint 3/4 6-kor kiugrottak az ágyból.
Éjjel meg 4-szer szoptattam.

Ha egyszer átalhatnék egy éjszakát, hatalmas ünnepséget rendeznék másnap.:) Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen durva tud lenni, Emi kicsinek jó alvó volt, Beni ennyi idősen már szintén, Samu valahogy nem akar...

KépKépKépKépKép
uxi
 
 


Nono
Fogalmam sincs, nem mértem a hőmet.... :roll:
Jobbulást a gyerkőnek. Nálunk hányás volt soron a kiskorúaknál. Bence hétfőn éjszaka, Berci meg tegnap este. :roll:

Uxi
Ilyenkor van olyan érzésem, hogy minden gyereknek ugyanolyan méretű a lába, mint az enyémeknek és elhordták előlem a cipőket. :roll: Nálunk ráadásul a magas lábfej is játszik.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Szia Nono,

nekem a lányommal volt mindig "melegem" szóval volt hőemelkedésem, akkor a doki azt mondta, hogy 37,3-ig elmegy. A fiúkkal már nem néztem, legalábbis nem emlékszem.
Lehet, hogy volt, de mivel az elsőnél a doki megnyugtatott, így már másodjára és harmadjára nem foglalkoztatott a dolog.

Nekem azt mondta a doki, hogy "belefér" nem pedig azt, hogy kötelezően kell hőemelkedésnek lennie.

Betegség: mivel ti is homeopátiáztok, ezért merem megemlíteni újra, hogy egy jól eltalált alkati szerrel hihetetlenül gyorsan meg lehet gyógyulni, illetve sokkal kisebb eséllyel betegszik meg a gyerek. Nálunk a lány volt nagyon beteges, de most "élvezzük", hogy 5 hónapja semmi. (remélem így is marad, mert a suliból már nem lehet sokat hiányozni.)
cukorka
 
 


sziasztok,
nono, megleptél így négy gyerkőc után a problémával...Fogalmam sincs mennyi volt a hőmérsékletem.nem hiszem el, h kötelezően hőemelkedésnek kéne lenni, soha egy orvos nem mondta,pedig voltam egypárnál.
egcsi, nono, gyerkőcöknek jobbulást
cipő kérdéshez annyit, h sajnos a gyerekcipőből véleményem szerint csak a drágát szabad megvenni tartós használatra(pl benti cipő, állandó hordásra szánt utcai cipő) Ezekből vannak méretek is. Nálunk 17 éve ezt kapta a gyerek szülinapi ajándékba (meg persze valami apróságot aminek ő is örült) családi összefogással, mert majdnem ennyibe került akkor is egy siesta cipő, a fizetések meg hadd ne mondjam hol voltak(átlag kezdő mérnöki fizetés a mostani gyes felénél kicsit több.....A deichmanban is vannak jó bőr cipők, mi is most vettünk a kisiskolás lánykának, de 9990 Ft. elephanten a márkája.régen siestát hordtak az enyémek, ma már annyi márka van, de a lábukra nagyon kell vigyázni szerintem.
uxi,
nagyon erős vagy, én nem bírnám ezt bevallom neked. A picur eszik is, vagy csak cicizik?És éhes éjszaka?Én ezért adtam anno nekik este tejpépet, h lakjanak jól és hagyjanak aludni.Nálunk bevált.
süni69
 
 


cukorka: nem tudom h mindenkinek ennyire csodaszere e a homeo. Én használom, ill használgatom bár mi a Béres cseppre esküszünk nekünk az segített nagyon nagyon sokat. Tudod midnenkinek megvan a maga csodaszere bár bevallom nekem a terhességek mindig nehezek voltak. na nem azrét mert bármi baj lett volna egyszerűen én mindig terhes voltam és sosem várandós v áldott állapot.

Mondjuk úgy nekem ez a szükséges tortúra h meglegyen a babóca. A náthák nálam ilyenkor egy hónapig tartanak az itt fáj ott fáj már a 20. héten kezdődik....szval nem vagyok egy könnyű terhes, magamat elviselni sem könnyű olykor hát még szegény apa. Bár neki mázlija van elmegy reggel dolgozni és estig nem kell velem küzdenie. 8)

süni: igen bár a sportcipők nekünk bejöttek az Ázsia Centerből, pláne h szó szerint szétroncsolja őketa lányom annyira leamortizálja. Kapott ő nike adidas meg társait cipőt is de az sem bírta ki az őszi szezont. sokszor kellett vennem neki mégegyet. Igazi cipő-gyilok a csaj. így viszont mégha 8-9 ezer is egy cipő akkoris sok tekintve h kell benti cipő torna cipő és egy olyan amibe ünnepkor vagy csak simán elegánsabb alkalmakkor jelenik meg és nem az oviba amortizálásra van.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Cipobol én is csak tiszta bor, kényelmes cipoket veszek. Nalunk a nagyobbik fiam "ciporoncsolo", de az Ecco cipok még igy is kibrijak a szezont. Sokat veszek Geox-t, Primigi-t stb...
s.orsi
 
 


Nono,

én most a gyerkőcökre mondtam a homeót.

Annak idején amikor mi egy másik drnőhöz jártunk, nekünk nem használt a homeopátia. Egész egyszerűen nem volt eltalálva az alkata a gyereknek.
Egyébként én ritkán vagyok beteg, de ma mivel elkaptam vmilyen hasmenéses vírust, bevettem a lányom szeréből (a dr.nő azt mondta, hogy a gyerek tőlem örökölte az alkatát, úgyhogy amikor az övét meghatározta, azt mondta, hogy az enyém is ugyanez), most nem tudom, hogy tényleg attól-e, de már az első adagtól megszűnt görcsölni a hasam, du-ra már egész jól voltam, bár fáradt az egész délelőttös hasmenéstől, estére meg mintha elfújták volna.
Bár azt terveztem korán fekszem, hogy pihenjek, ehhez képest még ablakot is mostam a konyhában, mert már nem bírtam nézni ahogy kinéz. :roll:

Na majd meglátod én már tényleg nem akarom többet szóba hozni, mert így is elég tolakodó voltam, csak eddig nekünk is ugyanez volt a kotta mint nektek: 4 nap ovi aztán jött a betegség, kikezeltük, vissza ovi, aztán jött a második. ....

A hőemelkedéssel kapcsolatban megnyugodtál?
cukorka
 
 


Nono!

Nekem is 36,3-5 között van a hőm,úgyhogy nyugi :wink: ..ezt is onnan tudom hogy elkezdtem neked most méregetni a napokban :wink: :wink:

Én sajna sosem unatkzozm itthon...tegnap megint kertészt "játszottam"...ma takarítgattam....az a baj hogy már egy nap alatt ki se tudom takarítani az egész házat mert elfáradok :roll: ..szóval néha úgy érzem hogy végre végzek valamivel és kezdhetem előlről....

Olika ma nagyon rendi...már fél 12 óta alszik és önként és dalolva mnet aludni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny: nem mondom h nem lenne nekem is olykor feladatom de ráülök a látszat rendre és nem foglalkozom azzal pl h az ablakok koszosak vagy a törülközők megint egymás hegyén hátán vannak a szekrényben a spejz meg egy merő káosz. Szval dolog lenne de sokszor nincs erőm hozzá. Az h teregetek elmosogatok be meg kirámolom a mosogatógépet meg a mosógépet egy kis rend a játékok között és már hulla is vagyok. 3 napja kinyaltama fürdőt még hypoval is átmostam a falakat (na nem jókedvemben hanem mert a 2 évesem a wc kefét mártogatta a klotyóba és azzal mosta le majd szólt szép lett....amíg apa ázott a tus alatt) szval ez is megvolt...de szted látszik mára bármi is belőle? naja....ezért sokszor nem is csinálok semmit inkább uncsizok meg itt lebzselek ezt úgysem tehetem meg ha megérkezik a picur.

Teszek fel nektek képet a hasamról még ma azt mondják nagyon nagy ahhoz képest h csak a 23. hét. 5kg plusznál járok ami sztem sok de nem eszem sokat....asszem.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


cukorka: igen megnyugodtama hővel kapcs. kösz mindenkinek.

Van egy gyerek az oviban aki rászállt a lányomra, aki végre szeret menni. Ill már nem. Sírt is h bántja. A kiscsaj egész agresszor meg alpári....sajna láttam a szüleit nem esett messze a fájától. Az óvónő fokozottan figyel de 25 gyereknél óhatatlan h szekálják a lányom. Szegény ki van borulva. Elvinni máshova nem akarom mert csak ez az egy banya gyerek van meg az óvónők is tök jó fejek a társaság is jó....meg ilyen szemét kölkök mindenhol lehetnek. Ti mit csinálnátok? járt már vki így? ölni tudnék....de nem tom mit kéne tennem.?

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


ja cukorka: azóta van ám más ami miatt nagyon nagyon aggódom de már le sem merem írni. Én vagyok a penge paramama.... :? :cry: dehát ez van. majd ha megszületik épen és egészségesen megnyugszom. addig meg....evvan.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono!

ovi:nehéz ügy de sztem azt az óvónéniknek kéne megoldani maximálisan mert ők vannak ott,ők látják amikor épp genyázik a kiscsaj....bíztasd a lányod hogy mindig menjen szólni az óvónéniknek amikor bántják és remélhetőleg meg is kapja a büntetést akinek jár..talán ha sokszor megbüntetik akkor abbahagyja...ha nagyon gáz a szitu én megkérném az óvónőket h szóljanak a szülőknek h vegyék elő otthon is a gyereket,nekik jobban elhiszik mintha te mennél oda nekik pattogni.

Na mesélj,mi az újabb para??:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


panny: tegnap az történt h a kiscsaj levette a cipőjét h azzal gyepálja meg a lányom. Épp h észrevette az óvónő és elkapta. De ha nem kapja el akkor jól megveri. Két-3 gyereket spécizett ki magának az a nagydarab csaj és köztük van az én lányom is. tipikus kőbunkó és a családja is az. Az apa sztem alkesz a gyerekért a vén szatyor jár aki csak bántja ha eztz kapja otthon is nem várok mást tőle az oviban se csak ne az én gyerekem szekálja. Az óvónő h miért nem tudja lekezelni..passz, vagy mert annyira nyámnyila vagy mert valóban lehetetlen és semmi büntetés nem használ a gyereknek...nem tudom. Még várok egy két hetet mert tegnap nyomatékosan kértem az óvónőt h figyeljen ha nem változik megyek a vezető óvónőhöz és ha az sem akkor elhozom a gyerekem onnan. Csak ugye ez is necces, egyrészt máshol is lehetnek ilyenek és akkor még idegen a hely is a gyerekemnek másfelöl meg azért itt lesz a kistesó és ez is megviseli majd. Annyit megteszek h ha csak tehetem elhozom délben de ezek nem du-i dolgok hanem de. történnek.

A kicsi fiam megint nagyon beteg. Itt volt a doki, viszem tenyésztésre a kaksit mert 2 hete fosik a lelkem de nem volt vészes inkább csak a fogzós fosinka de ma éjjel már hányt is nem eszik.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Kép

ez plusz 5kg 23 hetes has. sztetek is sok? védőnő szerint sok....és akivel talizok és kérdi mikor szülök és mondom h mikor akkor ledöbbennek h dehát ekkora a hasad? mekkora lesz így a végére? hát nem tom, mert ha azt nézem h a 23. hét akkor nem is olyan nag ha vszont úg h januárig még 4 teljes hónap van akkor meg sok (és akkor nem mondom h ez a terhességi számítósdi mindigkiakaszt mert a 23 hét majdnem 6 hó azaz 3 lenne hátra de a valóságban a jan. 5 még 4 hó....)

a parámról is írok de most mennem kell ezt csak úgy megemlítettem de nem mint parát.

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nono, emlékszel mi hol voltunk a nyáron?én megfogadtam, hogy mindenkinek mondom vigye egy (legfeljebb felesleges) vérvételre a gyerekét ha ilyet tapasztal mint te. A tenyésztésre nekünk azt mondták, ők még nem láttak pozitívat,a vírust csak időnként üríti a szervezet, így azt se mindig mutatja ki.
süni69
 
 


Nono!

((A 2011-es januári topicban "találkoztunk")), megakadt a szemem a 3 gyerekesen, beleolvastam.. ne haragudjatok..

Csak azért szólok bele a beszélgetésetekbe, mert mondom, elkezdtem olvasgatni a sorstárt sokgyerekesek topicját, és Nono, mintha magamat olvastam volna... A terhesség nekem is az, nem áldott állapot, akármilyen kevéssé jól hangzik is, én is csak a minimumot igyekszem itthon fenntartani, én is úgy érzem, hatalmas a hasam, és a képedet nézve az enyém tényleg az :), én hat kilót híztam, sokallom, pedig nem zabálok, nekem is szabadok a délelőttjeim, 10 év után először, és csak lézengek... Tudom, hogy neked nem feltétlenül vigasz, de jó volt olvasni, hogy valaki hasonló cipőben jár. :) Kitartááááááááás! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


rita: Azért írok itt mert képes vagyok követni a dolgokat és nem maradok le és reagálni is tudok mindenkire ott meg mire elolvasok egy egy hsz-t már akar v.melyik gyerekem vmit vagy ha ők nem a mosógép vinnyog h lejárt v ha az sem akkor tuti a netem lassul be mint oly sokszor és csak a reset gomb segít rajta...és egyszerűen nincs anni időm h amit csak akarok leírjam...meg olyan önző h csak magamról írok ha jövök..
De ha már itt írtál akkor reagálok itt is meg ott is!
Szval megértelek abszolúte és szegény nlzs-t is (mint laptetős bejegyzést sikerült elolvasnom) de azért h mindig rinyáljak h ez rossz az rossz ezért vagy azért aggódom és közben írni meg nem tudok mindenkire akire szeretnék nem is jövök inkább. Éjjel alig alszom ha nem magam miatt akkor az egyik gyerkőm ver fel és utána nem tudok visszaaludni, hajnali 3kor ébredek 6 ig is fennt vagyok és mire kelni kell a böli/ovi miatt zombi vagyok. Utálom ezt az egészet nekem ez a szükséges "rossz" azért h lehessen egy édes csomagom akit imádok. Várom a végét persze tudom h a vége ami egy újnak a kezdete nem könnyű.
Szóba került a szopi is ami nekem rémálom volt de riogatni sem akarok senkit így azt sem írtam h mennyire másképp van a valóságban mint ahogy hisszük. Ráadásul amint láttad most "komolyabb" bajaim is vannak, lsd a lányom, közben a fiam nagyon beteg lett, apa ma hazajött elöbb h levegőhöz jussak, aggódom főállásban és már nem csak a 2 kinnt levőért hanem a 3.ért is. Üldöz a migrén a takonyból egy hónapja nem másztam ki de orrcsepp nélkül abszolúte nincs levegöm, orrcsepp meg terhesen tilos de akkor az o2 hiány vagy ez...szval merő szenvedés de tekintve h az előző kettőnél sem volt jobb most sem várok csodát...csak a végét és az egészséges kislányomat. ez elég negatívra sikerált pedig azért nem ennyire rossz a dolog de mondjuk úgy én a tipikus terhes vagyok sem nem áldott sem nem várandós állapotom nem szokott lenni. evvan. Lesz ez még másképp is meg jobb is tudom csak ilyenkor olyan messze a vége pedighát a 23. hét milyen távoli volt mikor még csak indult a topik valahol a messziben veszett el mostmeg már itt van...most a 32. hét tűnik ilyen távolinak...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


ma megint megverte a gyerek a lányomat....holnap szülői. tuti atombombát robbantok hacsak nem kerülök addig kórházba a fiammal mert a lelkem akkor folytat ivási sztrájkot mikor a legnagyobb szüksége lenne rá. Hurrá.

süni: vérvételre nem akar a doki beutalni azt mondja abból az látszik max h baci, a magas crp miatt de a baci ki fog tenyészni midnenképp csak a vírus nem. Én attól tartok szalmonella csak nem a durva változat ami lázzal jár. Nem tudom....lehet h a bölcsiben szedte össze? Szinte tuti...agyalok h kivegyem de ezt sem tudom mi legyen...szval nem elég h a lányom terrorizálják most a fiam is beteg....na csajok látjátok nekem ezért utáltos a tél...már most eljkezdjük és szépen ki is tartunk márciusig a sok nyavjával...kész rémálom, egyikből ki a másikba be.

cukorka: a homeo egy hasmenős hányós dolognál azt hiszem édes kevés pláne ha a gyerek nem is iszik. Tudom te esküszül rá de én bevallom félek tőle h ha csak erre támaszkodnék nagy baj lenne. Azért reméálem nicns harag. :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


nono, ez nem igaz, h csak az látszik!!!Ha már elkezdődött valami nem normális folyamat, ami pillanatok alatt vezet egy gyerek kiszáradásához, az igenis látszik.A székletből pedig nekünk sokadikra látszott csak a vírus, addigra a babócánk már kétszer került életveszélyes állapotba. ha továbbra sem iszik, és/vagy hány újból vidd be kórházba, ott majd rögtön tudják mit kell csinálni.(László, Heim Pál, )
Sajnos én csak ezt tudom tanácsolni, ha mi egy-két héttel előbb kerülünk be, talán egy-két napos infúzió segített volna.Így 17 nap volt az intenzíven....
Láz nekünk sosem volt, hóemelkedés sem, és nem is hányt a pici egyszer sem, enyhe hasmenés("anyatejes babánál elmegy") volt hetekig, mégis ide jutottunk.
Ne haragudj, nem riogatni akarlak, de jobb félni hidd el!!!
süni69
 
 


süni: tudom h pánikolsz. Hidd el a lányom majdnem ott maradt egy rohadt kiszáradásban. Semmi extra ő nem hányt nem volt hasmenése csak láza és kiszáradt. 2x vittem kórházba mire 3szorra már benntfogták életveszélyesen. Hiába vittem elhajtottak. A fiammal az első évben 3x voltam kórházban szintén kiszáradás miatt. Ő egész más mint a lányom 4-5 óra után már tudtam h baj van és vittem nem vártam meg míg valóban nagy baj lett és előadtam a szenvedő kacsát rájátszottam a dologokra így bennt fogták és kapta az infúziót. Amit nem bántam meg mert a végén nekem lett mindig igazam. Most 2 hete tart a hasmars, az a gyanús h hétvégén mikor nincs bölcsi 2-3 nap alatt egyszer van széklete ami ugyan folyós de csak egyszer, aztán jön a bölcsi és napi 3-4 folyós, 3 nap bölcsi után sok folyós és mire itt a hétvége megint alig vmi. Ki nem fog száradni mert figyelem, sajna profi vagyok benne már azt is észreveszem ha csak egy icipicit szárazabb a nyálkahártyája. volt lehetőségem kitanulni....sajna. Ezért írtam h ha holnapig nem javul és éjjel álmában nem fog eleget inni (most ivott végre 2,5 dl-t és nem hányt nem fosott reggel óta ha még iszik ennyit este 10ig akkor a napi adag 3/4-e összejön) szval holnapig van türelem, ő nem kisbaba már más lenne ha csak 3-4-6 hós lenne már kórházban lennék vele ahogy tettem ezt akkoriban mikor pár hós volt.
Attól tartok és az a gyanúm h a bölcsi higéniája nem okés. Magánböli látszólag midnen oks vele rendelik a kaját ahogy azt kell. Viszont van egy nyuluk bár kezet mosnak ha hozzányúlnak és van egy kiskutya is aki bár el van kerítve és lakásba nem mehet de sztem amikor hétvégén nicns nyitva a böli akkor odamehet a gyerekjátékokhoz....a fiam sosem volt állatok közelében szinte sosem simogatott se kutyát se macskát és lehet h ez hat most rá....ebből a szempontból steril világban nevelkedett ami nem rossz de nem is jó csak így alakult h nem volt állat a közelünkben.. Nem tudom. Találgatok. Lehet h pszichés ezt sem tudom....vmi nem stimmel. Most kiveszem 2 hétre ha elmúlik és újra beadom és kezdi elölről akkor a bölcsi a ludas. De nem tudom h az e....annira nem tudom mi lehet ez, sztem sem fog semmi kitenyészni a kiszáradás meg egy kisbabánál elöbb kijön mint egy 2,5 évesnél azért. Más már a helyzet....szval hidd el figyelek de sajna azt is tudom h a kórház is veszélyes hely. Egyrészt mert voltunk párszor és szedtek már össze pluszban komoly kórházi fertőzést másfelöl a lányom is bekerült (volna csak nem vették be 2 kórházba se) és ha beveszik akkor nem kerül olyan állapotba ami....hidd el nagyon nehéz és másképp jár el az ember egy kisgyereknél és másképp egy kisbabánál.
Tudom h pánikolsz hidd el én is félek iszonyat aggódom de nem kapkodom mert most nincs itt az ideje. Vele lehet várni, két orvos látta és én is sokmidnent megtanultam már a saját káromon, egyenlőre egyik orvos sem látta veszélyesnek a dolgot de várok h mi lesz. Holnapig. Holnap megy kaka tenyésztésre a gyerek.

Nem tudom h ez hasonlóság e köztünk vagy különbség én ezerszer visszajátszottam magamban azt amikor a lányom olyan állapotba került h hol rontottam el h mit lehetett volna másképp és akárhányszor felteszem ezt a kérdést mar a lelkiismeret h mi lett volna ha de valójában nem lehetett másképp mert két orvos és 2 kórház zavart el mikor már baj volt....hiába hisztiztem csaptam az asztalra stb akkor is hazküldtek. Nem rajtuk múlt h túlélte. Most volt a 8 éves félrediagnosztizált kisfiú a tv-ben. Meghalt. Perel az anya mert ha másképp lett volna....őszintén? Lehet h én is perelnék de már nem számít h mi lett volna ha....mert nincs ha nicns több esély és az anya ott is mindent megtett ahogy gondolom te is. Én elsősorban szeretném a forrást felfedezni h mitől van ez és utan tudom csak megszüntetni. Nálunk most nicsn vészhelyzet és már tudom h lehet de azt is h hogy előzzem meg. Ami rajtam múlik megteszem de ha ne adj Isten történik vmi a lelkiismerete az embernek sosem lesz tiszta, örök kín h mi lett volna ha....de utólag nem számít.
Annyira sok energiám felörli ez,2 hete tart lassan figyelek, keresem a megoldást az okot és hiába szóltam már dokiknak közölték fogzik...hiába mondom ez nem az.....mostmár tudja mindegyik.....hidd el vigyázoka fiamra, az életem adnám érte de nem vagyok Isten van amivel nem tudok mit kezdeni. A bajtmostmár jeleztem többfelé el is indult a kivizsgálás....és résen vagyok....de nem mindehtaó...

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


süni: amúgy anno a lányomnál semmit nem mutatott a vérvétel csak h ki van már totálisan száradva. Se vírus se baci, sem emelkedett crp semmi csak h nyúlik a kis vére. ennyi. Szval nem biztos h minden látszik a vérvételen....sőt. A fiamnál detto jártunk már így..... :roll:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


süni: mázli h nálatok egy egyszreű vv kimutatta a bajt, sajna mkor mi voltunk szám szerint 4-5 alkalommala 2 gyerekkel egyik alkalom sem hozott eredményt a vv tekintetében de ma pont amikor írtad felhívtam a dokim h szte kéne e és elvinném de azt mondta ne tegyem nem hiszi h eredmény lenne pláne h láz sincs. hát evvan...na off mert velem tele az oldal más meg már nem is ír csak én szinte. :oops:

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Nono,
par napja "panaszkodtal", h unatkozol.
A fiadnal nem rotavirus?
Ovi: nincs masik csoport? vagy azt a gyereket kell kizarni, aki terrorizal. én mar lattam erre példat.
A hasafd szerintem ok. Nekem is a 3kal volt a legnagyobb! ki vannak tagulva a dolgok. és, az is lehet, hogy sok a magzatviz. de mindegy ki mit mond, most nem fogsz fogyozni. ekkora és kész.
s.orsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?