Sziasztok!
Úgy látom hétvégén nem voltunk annyira aktívak...mondjuk én konkréten péntek estétől kisebbmagszakítással azt kívántam bárcska azonnal hibernálna valaki. Péntek éjfélkor elszakadt a cérnám az allergiám miatt,
az orrom totál bedugult, de folyton csavargatta a tüsszögés, torkom és szájpadlásom viszketett ezért nem tudtam elaludni, mert ha egy kicsit is elbóbiskoltam, azonnal azt kezdetm érezni /álmodni, hogy megfulladok. Szóval volt nagy bőgés, és hiszti, de aztán apa úrrá lett rajta és megnyugtatott, Szegény Barnit sajnálom, amikor egymás után 10-15 tüsszentés jön elemi erővel és a picurom éppen alszik, gondolom jól megriad ilyenkor, mert utána óriási rugdalózásba és dagasztásba kezd
.
A szombat kicsit jobb volt az eső miatt, de ma éjjel 3/4 2-től 4-ig nem aludtam Barnival egyetemben. Kínozott a midnehol jelentkező viszketés, az orrom is, de lehet, hogy ez a többek által említett terhességi alvászavar. Szóval még tetézem
és egy szóval sz...rul vagyok. Bocsi, de talán ha kiírom magamból jobb lesz.
Zsanimanó, Cedis, Sannah: ti hogy vagytok? bírjátok még?
Bei: irigy vagyok a vásárlás miatt
már én is úgy szeretnék, remélem most a nászúton Olaszországban tudok egy kis apróságot venni
Sajnálom viszont az apa dolgot, enyém uram is utál vásárolni, de ha kell jön velem, egyébként meg megy megkersi a TV-ket és fényképezőgépeket
na persze a Brendonban ilyen részleg nincs. Szerencsémre a babadolgokban nagyon nagy érdeklődést mutat, minden eladót töviről hegyire kikérdez.
Ja, egyelőre a mi favorintunk is ugyanaz a babakocsi
nekem a barna-kék jön be
Sannah: a férjem munkatársának a felesége csinálja az említett olcsóbabakocsit.com-ot. Ettől függetlenül én csak megnéztem a neten, és próbáltam utánajárni. Ezek lengyel kocsik, egy-két gyártót másolnak, bár nem olyan rossz minőségben a szervíz kérdés azonban problémás lehet - szóval szerintem ezt járd körbe alaposan.
Nenu: csütörtökön utazunk felétek, először olasz Adria 6 napig, utána a Garda-tó. Hát az andalúőziai nászutunkról lemondtunk, bár a doki engedné, apa, nem akarja, hogy repüljek. Végre-végre elutazunk pihenni.
Addig még rengeteg dolgom van, egyrészt a munkahelyem még szerdán is dolgozunk, másrészt otthon pakolni kell.
Addig még jövök majd a tüsszögések között.
C