Új privát üzeneted érkezett!

Bekukk, Aprónép már ágyban. :)

Bikfy, köszi az értekezletes infót...hála az égnek, h du-ra tették! Csirkepörkölt...hmmm...itthon is spagetti lesz, Gyerkőcök meg úgyis azt eszik, amit adnak a csanában. Hát ja, elég lehúzós ez az egész, de ha normális ellátást szeretnénk, ez van. Csak tudnám, minek fizetünk egyáltalán tb-t?! Idén még nekem is lesz egy köröm a mens-be.

Kissedi! Remélem, fogfájás már elmúlt; bár arra a tuti módszer a fogorvos. Basszus, még a vv-ért is perkáltattak...most abbahagytad a zselét és megjön; utána mi a teendő? Hozhatnál tényleg dekor-fotókat!

Monic! Jaj, de jó, h hoztál képeket! Nagyon helyesek vagytok! És Mindkét Fiad micsoda mosolyalbum!

Védőnő még nem jelentkezett, nagy választék már ebből a 7ből sincsen hátra.

Most bíbelődök a gyes-igénylővel, holnap postára is adom, meg pótlólag a csp-hoz, gyed-hez a születési anyakönyvi kivonatokat, taj-kártyákat, lakcímkártyákat lemásolva; jó lenne már megkapni a gyed-et, lenne helye...
Vendég
 


Sziasztok!

Kissedim!
Igen, valóban lehetne babás tünet is, ha nem ömlene belőlem a vér. Sebaj, majd legközelebb. :wink:

Bezém!
Sokáig én is úgy éreztem, hogy terhes vagyok. Sosem volt még terhesebb érzésem. De az első hőmérőzésnél már tudtam, mi a szitu, aztán a 25. napi teszt, tudtam, hogy nem sikerült. Aznap nagyon oda voltam, de fél nap alatt túl is tettem magam a dolgon. Most meg már új hónap van. Újabb remény. :wink: Most még elmegyek a Mens-be és aztán tavaszig befejeztem. Nincs több pénzünk. Vége. Én még soha ennyire leégve nem voltam, nem panaszként mondom, de ennyi. Most tényleg rábízzuk magunkat a sorsra, aztán lesz, ami lesz.

Agassim!
Ha lehetne én egy forintnyi TB-t sem fizetnék. A márciusban levett véremet a bajai kórház még nem volt képes kielemezni. No comment!
Más:Képzeld, láttam ma a Szabit. Visszavették. Nagggggyon örülök neki. Nekem ő az igazi pozitív figura, akinek mindig helyén a szénája. Nagyon hálás vagyok neki, sokat tanulok tőle.

KépKépKép
bikfy
 
 


Miért, Bikfy, kérdéses volt, h visszaveszik-e? Nekem vlhogy egyértelmű volt, h Ő van nekünk. :lol: Ja, talán az új diplomája miatt rezgett a léc, vagy passz. De örülök, h megint ott téblábol Szabi is!

Jaja, tb...no comment...nekem még ki kéne sírnom egy prolaktint is ebben a hónapban, s megküldeni Tűű-nek a leletet mélben...szegény ember, csak győzze kivárni, míg megküldöm, ha ilyen frankó tempóban elemeznek. :evil:
Vendég
 

 
 

Jaja, Szabink, az örök motoros. Nem volt biztos, hogy maradhat, de sikerült és ez a lényeg. :wink:

Kitől kéred, hogy levegyék a prolactint? Mátrai?
Én már nem is alázkodok meg. Inkább nem eszek, meg módosítjuk a lskáshitelt, de nem könyörgök tovább.

KépKépKép
bikfy
 
 


Elköszönök mára, megyek és eszek néhány falatot, aztán aluszka. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó étvágyat és szép álmokat!

Én M-hoz be se teszem a lábam...nem szeressük egymást. :twisted: Ha sikerül, akkor Erikkel bizniszelek, ha nem, akkor húzunk a gatyaszíjon és lesz egy köröm Bp-re.
Vendég
 


Bikfy, borzasztó, hogy itt tartunk. :( Teljesen megértelek, és küldök egy virtuális nagy ölelést!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Agassi,
Na ezt nem is tudtam, hogy a japánt nem szabad lakkozni. Mondjuk mindegy, mert 1-2 alkalommal megpróbáltam, de másnap lejött a lakk, úgyhogy nem próbálkoztam többet. :lol:

Kissedi,
Nagyon sajnálom, remélem a következő sikeres lesz! Milyen már, hogy fizetni kell egy meddőségi kezelésbe beletartozó vérvételért???
Fogadat tessék minél előbb helyrehozatni ha fáj, mert az nagyban közrejátszhat az inszemek sikerében!

Monic,
Nagyon édesek a fiúk. Danikának olyan rosszcsont tekintete van, Dávidka viszont olyan kis komolynak tűnik.
Szept. 25-én mi is esküvőre megyünk, de gondolom nem ugyanarra. :lol:

Bikfy,
20 a vérvétel? Gyere fel hozzánk, ennyiért én is leveszem. :wink:
Nálunk a lépcsőházban szemben főznek mindig nagyon finom illatú kajákat. Kedden meg is jegyeztük férjemmel, hogy de jó lenne befizetni hozzájuk menzára.
:oops:

i.kata
 
 


Dy,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép

i.kata
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Dy!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked. Gondoltam, kapsz tőlem így kora reggel egy vicces képet. Remélem nem haragszol meg érte. Kívánok Neked legalább ennyi vidáman eltöltött évet!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Katusom!
Húzós az ára, de nincs mit tenni, kifiztem.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nem javítod át a vonalzódat?

i.kata
 
 


Dy Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Bikfy, szeretnék pár dolgot megkérdezni, írhatok privit?

Köszi.
petra70
 
 


Lányok!
Nem lehet valami olyan tali helyet találni, ahová mindenki el tud jönni? Persze Sopron, Miskolc, Baja... nem egy területen vannak. :(

Timejka!
Bencédnek utólag is boldog névnapot!

Dy!
Boldog születésnapot!

Kissedi!
Sajnálom a hivatalos negatívat! Mikor lehet a következő inszem? Kell szünetet hagyni?

Agassi!
Örülök, hogy tetszik a napközi neked is, meg a gyerekeknek is. A Fiad tényleg érzékenyebb, ezt már a párod elutazásakor is tapasztaltuk. Azért biztos ő is megszokja a közösséget, csak tartózkodóbb.
Milyen ez a japán manikűr?
Na, ez a védőnő sem egyszerű eset. Legalábbis nehéz tervezni vele.

Babicsek, Monic!
Sajnálom a visszereket.

Babicsek!
Remélem jó lesz a vérvétel eredménye! A dokihoz vissza kell menned a lábad miatt, vagy csak ha nem múlik a fájdalom? Drukk, hogy javuljon!
Megértem, hogy izgulsz az évnyitó, meg egyáltalán az évkezdés miatt! De ügyes nagyfiad van, reméljük, tetszeni fog neki! :) Ő várja már?

Bikfy!
Látom, új ciklus indult, örülök, hogy ilyen szépen kezdődött, barnázás nélkül. Csak így tovább! ;)
Agassi jól írta, arra próbáltam utalni, hogy engem szólítottál meg, de nem nekem akartál írni. (Ezt csak azért írom én is le, mert Agassi írta, hogy jövök és le fogom írni, és nehogy már ne teljesüljön a jóslata... :lol:)
Remélem most már jó lesz a TSH-d is! Sajnálom az anyagiakat! Igen, egy-egy vizsgálat is egy csomó pénzt el tud vinni. Drága "mulatság" a meddősség. :(

Vius!
Jó volt olvasni a nyaralásotokról! Örülök, hogy jól sikerült. A képek nagyon jók, a gyerekek szépségesek! Az utolsón nagyon egyen-ruhában vannak! :)

Lucuzs!
Örülök, hogy halad a lakás. Anyukád balesetét sajnálom, gyógyulást neki! :( Eddig is volt gondja a cukorral, vagy most derült ki, hogy foglalkoznia kell vele? Remélem, sikerül beállítani a gyógyszereket nála.

Monic!
Hogy mennyire formás kis arca van Dávidkának! Tüneményes! Danika meg tényleg kis rosszcsontnak néz ki! Igazi kis vagány legény! :)

Beze!
Merre mentek őszölni?

Lányok!
Küldjetek képet a teremdíszítésekről. Emlékszem, valaki küldött már egyszer szép nagy aulát feldíszítve, az is annyira jó volt, jó ezeket nézni... :)

Rodi!
Remélem jól érzitek magatokat és pihentek sokat!

Eclipse?
Merre jársz, hogy vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.08.26 14:47-kor.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Csajok, Bumiról tud valaki valamit?

i.kata
 
 


Agassi! Köszi a bíztatást!
Kedden kicsit elkeseredtem a novemberen. Pedig eddig is erről volt szó, mindenkinek azt is mondtam, de titokban bíztam benne, hogy esetleg kicsit hamarabb... És a szurizás sem kezdődik hetekkel hamarabb, mert megint nagyon rövid stimuláció lesz, mivel az előző lombik is sikeresnek mondható, így érdemes azzal próbálni újra és nem új módszert keresni, ami esetleg nekem nem jön be. Ennek végülis örülök is, csak tényleg könnyebb lenne már egy hónappal hamarabb elkezdeni a szurikat, mert akkor már hamarosan benne lennék a stimuban. (Furi, hogy szívesebben szúrnám magam 3* annyi ideig, ugye? :roll:)
És persze már előre pánikolok, hogy ha nem sikerül, akkor várhatok további fél évet a következő lehetőségig... Nehéz így nem rágörcsölni. Valamit ki kell találnom, mert nem jó ez így.
Tegnap volt nagymamám temetése, és a gyász mellett rettegtem attól, hogy hány rokon fog faggatózni, hogy mikor lesz már baba. Illetve egyik unokatesómnak 1 hónapja született gyermeke, a másik felesége 1 hónap múlva szül. Hát, erre is próbáltam lelkileg felkészülni. Olyan ideges voltam (persze nem csak emiatt), hogy a temetésre menet megálltunk a pusztában, és úgy kiabáltam a férjemmel, mint még soha senkivel, utána egész nap fájt a torkom. :oops: Aztán, képzeljétek, csak egy rokon kérdezett rá, hogy nálunk van-e baba, akivel 20 éve találkoztam utoljára nagyapám temetésénél; tőle elfogadom a kérdést, és nem is firtatta tovább. Búcsúzáskor pedig keresztanyám mondta nekem, hogy rendszeresen imádkozik értünk. EZ nagyon jól esett.
Évekig büszke voltam rá, hogy sikerült nem rágörcsölni a témára. Bár sokat járt az eszem a babán az utóbbi 4 évben, de nem éreztem pocsékul magam attól napokig, hogy egy ismeretlen-ismerős, szomszéd, munkatárs ... stb terhes lett. Most még annak a hasába is belelátom a babát, aki nem is kismama, csak hogy fájdítsam a saját szívem. Van ötletetek, hogy mit tegyek, hogy ne így legyen? :(
(Bocs, kicsit hosszú lettem és kesergő.)

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki semmi gond. Ebben az idegállapotban nem csoda, hogy kesergősebb vagy. Szerintem a stressz miatt ordíthattál a pároddal... nekem is volt már így. Azt, hogy mi tereli el a figyelmedet? Kinek mi. Én is folyamatosan ezen rágom magam, úgyhogy még én is várok figyelemelterelő módszereket. :)
Nem mondták mikor lehet menni következőre. Annyit mondták, hogy hagyjam abba a gélt és majd megjön, és utánna el kell dönteni, hogy szeretnénk e a másodikat.
Kata jelentem voltam fogászaton, tömést cseréltek, és azóta úgy fáj a hasam, vagy a gyomrom már magam sem tudom..... lehet meg fog jönni.
Tényleg ha abbahagytam a gélt szerintetek mennyi idő múlva jön meg. Már a 32. napon vagyok :evil: Most elcsúszik a jó beállt ciklusom. Mondjuk nem bánnám ha jövőhónapban elcsúszna 40 hétre :wink:
Bikfy úgylátom nagyon egyhúron pendülünk. :lol: Mi is megbeszéltük tegnap apival, hogy még egy inszem belefér aztán majd tavasszal folyt. köv. Mi is a béka segge alatt vagyunk pénzügyileg. :oops:
Hát igen én sem értem minek akkor fizetni a havi több 10ezer forintos tb-t.???

Kép
kissedi
 
 


Drága névrokonom
Boldog szülinapot!!! Kép

Kép
kissedi
 
 


Kata!
Nekem is hiányzik Bumi. Neki is hosszú idők telnek el két lombik között, és azt hiszem, úgy próbálja ilyenkor a gondolatait elterelni a babakérdésről, hogy ritkán jön.

Kissedi!
Én azt tapasztaltam, hogy a gyógyszerektől pár napot csúszik csak a mensi, így lehet, hogy már most is azt érzed, hogy meg fog jönni. Gondolom a gél is hasonlóan hat, mint a gyógyszerek, hogy kicsit csúsztat a vérzésen. Szerintem a ciklusod visszaáll, és csak a mostanit rendezte át a gél.
Ha jól értem, akkor amelyik ciklusban szeretnétek a következő inszemet, akkor kell jelentkeznetek?
Az jó, ha a fogad rendbetették. Tényleg nem jó halogatni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok!


Megvagyok, csak próbálom utolérni magam.

Bikfy: annyira tetszik az optimizmusod! Jó olvasni.
Azért kikivel remélem engem is bevesztek a következő novemberi babaturnusba. (HA van még hely..? :) )

A teremről én is várom a képeket. NÉn is szerettem volna megcsinálni, de középsuliban nehezebb, mint általánosban. Sokat nézegettem a neten ilyen ügyben, de az az gazság, hogy nem találtam olyat ami jó lenne. Az üvegfestésen is gondolkoztam, de nemtudom a nagyok nem nevetnének e ki. Ők már azért nem olyanok mint a kisebbek.

Más: Voltam könyvosztáson, kaptunk 13 könyvet, szebbnél szebbeket. :D Már csak átlátszó borítót akarok rájuk venni.

Megvan a vérvétel eredményem is, na nem a hormonos, hanem a másik. szóval azt hittem azért hullik a hajam, mert vashiányos vagyok. Régebben a szülés után kellett vasat is szednem, mert rossz volt ez az érték. Most viszont több van bennem, mint a határérték. Ezután akarok utánanézni, hogy ez mit jelent, mit okoz, csak még nem volt időm.

Ezenkívül sok bacit találtak a pisimben, így 3 napig gyógyit kell szednem rá. Naccerű nem mondom, mert ma vagyok a 11. napon. Nemsokára itt a sok feladatunk apussal. Remélem ez nem árt majd, mert terhesek szoptatók nem szedhetik, na de ugye én egyik sem vagyok. :? Ja és magas a koleszterinem. Ez is érdekes, amikor semmi zsírosat sem eszek.

Szerdán fiz nélküli szabit kértem, az első tanítási napra való tekintettel és szeretnék elmenni délelőtt a Káliba, akkor már a 17. nap lesz és kérek egy UH-ot, hogy mi a helyzet tüszőék táján.
Szedem a pempőmet, na de a cickafark teát illetően trehány vagyok.

Jaj annyi minden forog a fejemben, zavar hogy érettségizős osztályom van, mi van ha terhes leszek és el jövök táppénzre stb... lelkiismeret furdalásom lenne miatta.

Na jó magamról ennyit.

kissedi: Sajnálom. És hogyan tovább? Mikor lesz a következő? Egyébként nekem az utró abbahagyása után 3-4 napra jött meg piri általában.

Ez tényleg felháborító hogy mindenért ennyit kell fizetni.

Kiki: Elhiszem, hogy magad alatt vagy. De hidd el a hullámvölgy után emelkedő jön és nemsokára jön az a lombik.

Vius, Monic: Édesek a gyerekek!

Kép
babicsek
 
 


Szerintem ha megjön akkor majd telózok, hogy mikor mehetek uh-ra és kezdjük ha minden ok lesz.

Kép
kissedi
 
 


próbáltam nektek feltölteni képeket. Táj és a díszítésről is, de nem engedi, mert nagyok. Majd valahogy megpróbálom lekicsinyíteni.

Kép
kissedi
 
 


sziasztok!

köszön csajok,hogy gondoltatok rám! Nagyon édesek vagytok!!!!

holnap igyekszem jönni... :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kiki,
Hidd el, tényleg nagyon gyorsan itt lesz a november. Milyen jó lenne, ha lehetne kapni valami placebó szurit, akkor előbb elkezdhetnéd, és meglenne az érzés legalább, jól rá tudnál hangolódni. Na jó, ez baromság.
Arra most ne is gondolj, hogy mi lesz ha nem sikerül!!! Már most magadba beszéled a kudarcot, és nem szabad. Minden egyes próbálkozásnak úgy kell nekivágni, hogy ez sikerül! A tesztelésnél tovább egyelőre nem kell majd gondolkodnod.

Kissedi,
Nekem az inszemek folyamatosak voltak. Egyszer volt egy ciklusnyi szünet, de amúgy egyhuzamban lezavartuk. Már akkor is közel 2 éve vártunk, nem akartam az időt húzni.
Na a fogammal én is befürödtem most. Nemrég voltam kontrollon, leszedték a fogkövemet, erre hétfőn éreztem, hogy a gyökérkezelt fogamból letörött egy darab. De hogy mikor, azt nem tudom… Most lehet kénytelen leszek megcsináltatni a koronát, pedig még nem akartam.
Én nem gélt kaptam, hanem utrogestant, de általában 3 nappal az abbahagyása után megjött.

Babicsek,
Én gimiben imádtam üvegfesteni. Jó, az már mondjuk 10 éve volt, azalatt sokat változtak a fiatalok. Van saját osztályod? Mert ha van, akkor valami olyan dekoráció lenne jó, ami személyes a saját diákjaidnak.
A baci gyógyszer miatt ne aggódj, biztos nem okoz gondot egy spontán terhességben. A koleszterin meg népbetegség, és nem kell hozzá zsírosat enni, úgy tudom ez örökletes is lehet. Nekem a trigliceridem magasabb egy nagyon picit, pedig én sem eszem zsíros kajákat.
Cickafarkot az íze miatt hanyagolod? Én úgy ittam, hogy közben nem vettem levegőt és akkor nem éreztem az ízét.

i.kata
 
 


Babicsek!
Persze! Szívesen beveszünk téged is a novemberben pozitívat tesztelők közé! :)
Tényleg nehéz lehet a mai kamaszoknak termet díszíteni, hogy nekik is tetszen. Nincs ötletem.
Gratulálok a szép könyvekhez! Marci is örül nekik? Izgul már?
A bacikon tényleg ne aggódj, szerintem nem kell megtartóztatni magatokat emiatt, és Bezének is húgyúti gond mellett jött össze Marci baba, úgyhogy nincs reménytelen hónap! :)
Látszik, hogy szereted az osztályod, hogy aggódsz értük, de ebben az esetben most önzőnek kell lenned, szerintem. :oops: Aztán nem is csak rajtatok múlik, mikor sikerül. Ha annyira terezhető lenne, hogy választhatsz hónapot, akkor persze, hogy várhatnál még, de senki sem garantálja, hogy sikerül, bizzuk az Istenre, mikor jön össze! :)

Kissedi!
Várjuk a képeket, és drukkolok, hogy kezdhessetek!

Dy!
Nagyon várunk, hogy mesélj, mi van veled, veletek! Hogy telt a szülinap?

Kata!
Ezen a placebo-szurin mosolyogtam, aranyos ötlet! :)
Köszi, próbálom összeszedni magam.
Sajnálom a fogad, de terhesség alatt még jobban romlanak, oda kell rájuk figyelni.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Hahó!

Dy! Isten éltessen!!!

Babicsek! Szerintem vannak olyan minták, amik középsulisoknak is tetszenek, pl. a mandalák. Esetleg, ha ofő is vagy, az első ofőiken lehetne ezzel bíbelődnötök együtt...meg pl. némi függöny, firhang gyártásba is be tudod vonni Őket. Vagy DIPA-ra csinálhatnak graffiti-ket, tag-eket (ha van köztünk, aki ilyesmivel "foglalkozik), amiket fel lehet tenni poszterként. Marcid pakolássza már a táskáját? :wink:
Gyógyi mellett nyugodtan kócoljatok, nem lesz belőle bajság!

Kissedi, drukkolok, h most 7végé megjöjjön, s mihamarabb kezdhessetek ismét (utoljára egy jódarabig)!

Kikim! Küldöm a léleksimit, s a novemberig időgyorsító érzéseket! Fotózz addig sok szép felhőt, eget, fényt és árnyékot, esetleg csinálj belőlük vlmi dekort, amit a leendő babaszobába szánsz!

Kata! Fogadat sajnálom, néha letörnek simán kaja közben, h fel se tűnik, de tényleg mielőbb menj el megnézetni!

Tegnap du. ideesett a védőnő...a Gyerekek épp aludtak, mondjuk nem is nagyon izgatta magát miattuk, gondolom, darab-darab, a papír a lényeg. Jövő szerdán vinnem kell státuszvizsgálatra Őket.

Ééééééés ma hagytam ott a Gyerekeket először a csanában, elvileg csak 1 órára...de kb. 3/4 óra múlva telefonáltak, h minden okés, ettek is szépen (tízórait), jöjjek nyugodtan ebédkor. Hát fura volt a hirtelen nyakamba szakadt szabadság, vettem is rögtön néhány szükséges apróságot Nekik, meg egy kis meglepit az ügyességükért. Lányom vigyorogva integetett, meg dobálta a puszikat nekem, de őszintén aggódtam, mert Fiamat úgy kellett lefejteni rólam, mikor mondtam, h elmegyek picikét; szabályosan zokogott...nem is mertem messzire menni, hátha szaladni kell vissza. De szerencsére hamar megnyugodott. Ebédre értem vissza, az én Fiam is teli szájjal evett, ahogy a többi.

Utána elmentünk a választott gyerekorvoshoz átjelentkezni, aztán gyorsan haza, Most durmolnak mindketten.
Vendég
 


Lányok!
Jövő héten itt a november!!!
Mondjuk nem így képzeltem, de időjárásban már itt lesz, hideg, esős idő jön. :( Azért ne haragudjatok rám, hogy bevonzottam a rossz időt! :oops: :lol:

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kiki,
ez egy gyökérkezelt fog, már nem romlik, viszont így gyengébb is a szerkezete, hogy gyakorlatilag élettelen. Sajnos elég rosszak a fogaim, mert olyan sűrűn állnak, hogy a fogsejem sem fér be a legtöbb résbe :evil:
November mindjárt itt van, és gondolj arra, hogy a nyári évszakon kívül sikeresebbek a lombikok. Nekem mindig azt modják az intézetben, a nyári hónapok rosszabbak, mert megviseli a nőket a meleg, sokkal kevesebb beavatkozás végződik sikeresen. Szóval hajrá november! :lol:

Agassi,
nővérem kislányára nagyon sokat vigyáztam régebben és amikor még kis pelusos volt, felcsöngetett kaputalafonon a védőnő, és (tudta hogy én csak a nagynéni vagyok) a kaputelón keresztül kifaggatott, hogy hogy van a gyerek, stb. és fel sem jött.
Nagyon ügyesek a gyerkőcök, gyorsan beszoknak :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok!
Ma korán ébedtem, mert Bogi felkiabált álmában, aztán persze ő aludt tovább, én meg még egy órát forgolódtam, de feladtam.
Tegnap bepakoltuk a beépített szekrényt Bogival, így Balázs ruhái is végre a helyükre kerülhettek. :D Annyira jól éreztem magam rendezgetés közben! :lol:
És megvan a játszós szoba festés is, úgyhogy tényleg már csak a parkettázás van hátra a nagyokból.

Hoztam pár képet:

Játszós szoba falai:
Kép

Kép

Kép

Kép

Beépítettszekrény:
Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hahó!

Enyémek Apjukat nyúzzák éppen, én meg főzök-mosok :lol:

Lucuzs! Annyira klafák ezek a szobák! A színek nagyon tetszenek, no és az a szekrény...mindent elnyel és szééépséges, én is akarok ilyet! A ferde falon az ablak alatt kis polcok lesznek? Hát elégedett is lehetsz, mert minden csodaszép! A parkettázás is gyorsan meglesz (mi itthon ketten raktuk le a laminált padlót mindenhova anno).

Kata! No az a védőnő is vérprofi a szakmájában! :wink: :lol:

Többiek?! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Voltam uh-n, Marcival minden rendben, már 600 gramm, de sajnos van egy amnionszalag a méhemben, ami most már ugyan nem okozhat gondot, de mégis idegesít, hogy van valami, aminek nem kellene ott lennie... Elfelejtettem megkérdezni, hogy így is szülhetek-e természetes úton, illetve később nem fogja-e a babát zavarni. :(
Egyébként méhszáj zárt, minden rendben. :)

Hoztam nektek képeket, az elsőn béna a fejem, de a pocak jobban látszik.

Kép
Kép
Kép
Lexi apával a konyhában

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lucuzs, gyönyörűek lettetek!!! :D

Dy, utólag is boldog születésnapot!

Agassi, nekem az almás pitém kel. :wink:

Kiki drága, nem szabad olyanra gondolnod, hogy nem fog sikerülni ,muszáj pozitívan hozzáállnod, mert így bevonzod a kudarcot! Sikerülni fog és kész!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok lányok!
Lucuzs a szoba nagyon tetszik. A színek isteniek, a szekrény is nagyon klassz!
Beze ez a csaj tiszta apja! Nagyon szép a pocid. Ne izgulj a szalag miatt, ha mondták hogy nem lehet gond, nem is lesz!
Agassi nagyon ügyesek a gyerekeid. Meglásd a fiad majd egy idő után haza sem akar menni :wink:
nekem ma megjött, így hétfőn hívom a Kaálit, hogy mikor mehetek menszis uh-ra. hajrá szeptember, második és egyben utsó inszem.
Apa most el van hűlve. Az m2-n valami kukorica lombikbébis műsor volt. (még a kukorica is így szaporodik ? :lol: :roll: )

Kép
kissedi
 
 


Kata nem tudom mi lesz a vége a fogamnak, de azóta is fáj. néha olyan szinten, hogy majd besz....
Kiki sajnos itt is nagyon gáz az idő. Hol a vénasszonyok nyara? igaz lesz még jó idő. Én nem akarok még fűteni, mert ha így haladunk lassan kell :twisted:

Kép
kissedi
 
 


Kissedi, tényleg az utolsó lesz ,mert sikerülni fog. :wink:
Köszönöm, megpróbálom én is így felfogni.
Lexi születésekor sokkal jobban az apjára hasonlított, most azért annyira már nem, de persze még mindig nem tagadhatná le. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttem tegnap Pestről, véreredményem holnap lesz.

Tesócskámnál jó volt, sokat nevettünk.

Mindjárt visszaolvasok.

KépKépKép
bikfy
 
 


Petra!

Persze, írj nyugodtan, várom leveled. :wink:

Bezém!
Szépséges a pocakod, de nem is olyan nagy. Nagyon szépen tartod az alakod. Gratulálok hozzá, ügyes vagy. Lexi cukker nagyon. :wink:

Edikém!
Mi van a fogaddal? Remélem már minden rendben.

Agassikám!
Gyerkőceid nagyon aranyosak, örülök, hogy jól érzik magukat a csanában. Te nem sírtál, mikor a Kicsi Fiacskád sírt?

KépKépKép
bikfy
 
 


Katus!
Vonalzómat rögtön átjavítom. :wink:

Luci!
Szekrény tök jó, de nem lesz kicsit magas? A tetejét hogyan tudod elérni? Csak azért kérdezem, mert nekem is hasonló van itthon, és létra kell hozzá.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szia Bikfy!

Örülök, hogy jó volt a pesti kanyar! :D Véreredményre kiváncsi vagyok nagyon!

Nekünk egyáltalán nem baj, hogy magas, és létra kell hozzá, a lényeg, hogy végre van hová pakolni, persze még így sem elég a hely, mert elég kicsi a ház. :D Ennek a szekrénynek a párja a mi szobánkban van, annak még se polca, se ajtaja. Most, hogy Bogié kész, máris nagyon szeretném, ha nekünk is lenne. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luci!
Mikor ide költöztünk, én nem is hagytam, hogy elvigyék ezt a szekrényt a régi lakók. Mert helykihasználás szempontjából a legkiválóbb. Imádom, csak a tetejéről kicsit nehéz kivenni a cuccokat.

KépKépKép
bikfy
 
 


Vérvételre én is nagyon kíváncsi vagyok, különösen a TSH érdekel.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, nagyobb, mint Lexivel volt. :wink: Egyébként köszi, aranyos vagy!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Agassi!
Szuper, hogy ilyen gyorsan szoknak be a közösségbe a kicsik. Remélem ma is folytatódik a kellemes beszokás, és a Fiad is megszokja, hogy rád lehet számítani, mindig érte mégy! :) Kiderült már, hogy hány napra mégy vissza dolgozni?

Lucuzs!
Nagyon jó lett a játszós szoba! Látom, még az ablak körül is játszottatok a színekkel! :) És a szekrény is nagyon szép!

Beze!
Sajnálom, hogy mindig kiderül valami, amin idegeskedhetsz, de ha azt mondták, hogy nem okozhat gondot, akkor nyugi! A képek nagyon jók, annyira jó ez a felsőd!!! :) Lexi pedig még mindig nagyon édes! Sokat változott, amíg nem láttuk!
És nagyon szép új vonalzód lett, most már tényleg felvonult az egész család a vonalzókon! :)

Beze, Agassi, és Mindenki, aki a pozitív gondolatokra sarkall!
Próbálom én, már kicsit jobb is a hangulatom. Mosolyogva gondolok nap, mint nap arra, hogy milyen jó lesz kismaminak lenni, meg, hogy lesz egy-két édes picibabánk! :)

Edi!
Mikor mégy uh-ra? Mesélj, kezdhettek megint? Drukk megy ezerrel!

Bikfy!
Milyenek lettek az eredményeid?

Bikfy, Lucuzs!
Nekünk is van beépített szekrényünk, és az alsó részén tartunk egy fellépőt (3 lépcsőfok), amiről elérek mindent... :)

Babicsek!
Merre jársz? Mindjárt kezdődik a suli Marcinak is!

Timejka!
Te Bencusod várja már a sulit?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Képzeljétek, csütörtökön, meg szombaton elmentem futni, teljes 20 percet futottam a kutyánkkal, és nagyon jó volt neki is, meg nekem is. Eddig nem is tudtam, milyen megnyugtató tud lenni a futás. Mondjuk eddig, ha futottam, mindig fél percenként néztem az órát, hogy mennyi idő van még hátra a 15 percből. Úgy tényleg nagyon nyögvenyelős dolog volt az egész.

Lányok!!!
Merre vagytok?!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Elég rohanósak a napjaim mostanában, ezért vagyok ritkábban.

Képzeljétek tegnap megszületett a szomszédunk kisbabája, kisfiú. :)

Ezen kívül az egyik ismerősünk akiknek 3 év körüli ikerei vannak (spontán), most ismét terhes és a lényeg hogy megint ikerei lesznek, most egy kisfiú és egy kislány lakik a pocakjában szintén spontán. Hihetetlen nem????

Mi most éppen akciós napjainkat éljük apussal. :) Ma van a 15. napom, de tegnap csináltam LH-t és tök pozi lett szerintem. :D Sok esélyt nem adok magunknak, de hátha mégis. Mindjárt csinálok ma is egy LH-t. Csak már azt nem tudom, hogy akkor kell e hajat kócolni amikor pozi, vagy másnap? Elég égen használtam már.

Szerdán megyek a Káliba egy tüsző, illetve méhnyálkamérésre. Remélem tüszőt már nem fognak látni, csak a hűlt helyét.

Holnap évnyitó, itt parázok hogy mi lesz majd, de a kis drágámnak persze próbálom nem mutatni. Anyukámék azt mondták, amikor én mentem elsőbe 13 elsős osztálynyi közül én bőgten a legjobban.
Ebben rámütött a drága, hogy mindentől parázik. Ráadásul ma találkoztunk az óvónéninkkel is. Aranyos volt, mert megölelgette, meg megpuszilta Marcimat. Ő meg csak vigyorgott. Hát hiába hiányozni fognak.

Kisedi: TE mikor mész a Káliba?

Kiki: Le a kalappal előtted, hogy futottál. Az a lényeg, hogy jól esett neked. Nekem a futás sohasem fog jól esni. :oops:

Bikfy:Milyen lett a véreredmény?

Beze: Szépen gömbölyödik a pocak. És szupi az a babatappancsos felső. :) Lexikének is hogy megnőtt haja? Növesztitek neki? Nagyon édes.

Luczus: Látom nem unatkoztok! Szépek lesztek!

Apusom is elszaladt a Praktikerbe szobaajtókat nézni, mert kiszeretnénk cserélni. Péntekig meg kellene csinálni, mert akkor jön haza a kisbaba a szomszédba és már nem akarunk neki nagyon zajongani. Minden áthallatszik, még a normál beszéd is. Úgyhogy itt még a falnak is füle van.

Rodi: Hogy vagy?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok,

Beze,

ezt csak neked, a tappancsok nem annyira látszanak, de a felső ugyanolyan (Linácskának is van ilyen) :wink: Itt még Danika van a pocakomban.


Kép

Nagyon csinos kismami vagy, tényleg szépen megmaradt az alakod. Lexike is nagyon aranyos.

Kiki,

ügyes vagy a futással nagyon.

Babicsek,

nagy mérföldkő gyereknek és szülőnek egyaránt az iskolakezdés. Szerintem nálunk nem Danci fog bőgni hanem én
Mi jól vagyunk, csak nem nagyon van szabadidőm. Ez a hideg idő már túl hideg, valószínű a gyerekek miatt be is kell gyújtani a fűtést.

8)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Laptetőt átruházom az utánam következőre, ez nálunk vagy 5 évig biztos nem lesz aktuális :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nálunk is nagyon hideg van. Marcit most tettem be a kádba, de be kellett kapcsolni a hősugárzót.

Kép
babicsek
 
 


Halihó lányok!

Megjöttünk a pihenésből!
Kinek lehet gratulálni a pozi teszthez? :D Remélem egy egész névsort írtok!

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: