Új privát üzeneted érkezett!

xtina: Nekem a clostyra azt mondta a dokim, hogy 3 hónap és utána 3 hónap szünet. És max. még 3 hónap, ha nem sikerül akkor meddőségi. De az első 3 hónapos ciklusban sem volt semmi, úgyhogy azt mondta hogyha nem gond akkor ő már most tovább utalna, ne töltsük feleslegesen az időt. És igaza lett, mert jó sok időnk ráment még utána is.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptetős szerencsét átadom a most próbálkozó következőnek. Nekem most nincs rá szükségem.
vicky79
Budapest III. kerület

Átveszem :lol: 8)

A Clostit nekem is mondta a doki, hogy max 3 hónap, de én a múlt hónapban kihagytam, ez a 2. clostis hónapom lesz. Tovább még nem is akarok gondolkodni. Szeptember közepén lesz egy terhelt cuki vv, még arra is kíváncsi vagyok. Majd utána...

Kép
xtina75

Sziasztok,

Ma voltam UH-n, röviden összefoglalva előző hónap spontán mensi, valszeg pé nélkül, 38nap teszt ebben a hónapban negatív, majd norcolut, ciklus 5-9 nap napi 2X1 closty, ma van a 11.dik nap, UH, domináns tüsző nem látható.
Szombaton újabb UH!!! Szombatra rendelt be a doki nem semmi...
Nem tudom mi lesz!
Én hallottam mostanában a forevernek egy női teájáról, ami a szervezetben lévő problémákat, ahol érzi, ott javítja.
Napi 2 litert kéne inni belőle... Megfőztem, majd el hánytam magam az ízétől, ilyen fahéjas, vagy mint a mézeskalács fűszerkeverék! BORZASZTÓÓÓ!! Nem főzők többet! Aki esetleg igényt tartana rá, szívesen felajánlok valakinek egy szűz dbozzal!
etike

etika: Sajnálom hogy nincs tüsző. Sajna tudom miről beszélsz, nekem a merionaltól lett. A teát szívesen innám már csak az alapján amit leírtál, de inkább meghagyom a babásodni vágyóknak. De én imádom ezeket a fűszereket.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok.

nekem a doki 6honapig engedte a clostyt utanna szunet.
mondjuk annyi ideig nem szedtem folyamatosan,3honap volt a max asszem.

Etike,semmi nincs veszve drukk hogy szombaton ott figyeljen egy szep nagy tuszo.

Kép
monyo83

Etike!
Tavasszal én is 2*1 Colstit szedtem. 9. napon domináns tüsző nem volt. Aztán valami még is volt, mert terhes lettem, a progi szintre viszont vigyázz, Arnold szerint progi hiány miatt vetéltem el.
franci

Jó reggelt kislányok!
Jöttem hírt hozni CSIBUC-ról!
"Örömmel tudatom a kedves nénikkel és bácsikkal hogy 2010. aug.28-án 1 óra 8 perckor 3100 gr súllyal és 53 cm-rel elhagytam eddigi luxusalbérletemet, mert szűkösnek bizonyult. A karperecem szerint Korinna Nóra a nevem, szép fekete hamam van és anyával együtt mindketten remekül vagyunk. Korinna"

Gratulálunk nektek CSIBUC!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Csibuc!
nagyon gratulálok a gyönyörű nevű kislánykádhoz! :)
nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csibuc!

hatalmas gratuláció!

jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!

képet majd kérünk ám!

Kép
gota79

Kép

C S I B U C !!!! G R A T U L Á L O K !!!!

Kicsi Korinna légy boldog az életben, jó egészséget kívánok, és sok-sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

_____
Kriszti

Kép
xtina75

Csibuc!!!

Hatalmas gratula a bébihez!
Jó egészséget és SOK-SOK tejcsit!
etike

Én ma voltam megint UH-n nincsen domináns tüsző :((
Azt mondta a doki, igaz, hogy múltkor a véreredmény alapján azt mondta nem kell a szigorú diéta, most mégiscsak úgy gondolja kellene.
Azt mondta lássuk meg 3 hónap alatt milyen siker lesz, aztán menjek vissza novemberben, és akkor majd ad gyógyszert!
Van túlsúlyom, azt mondta 5-10% a súlyomnak már elegendő lenne.

Hát röviden velem ennyi!
Most 3 hónapig kőkemény diéta, mozgás, aztán hátha hatni fognak majd a gyógyszerek.
etike

etike,

Nekem a clostis hónapokban el szokott tolódni a peteérés a 16-18. napra, és volt olyan, hogy a 13. napon még semmit sem látott a doki, mégis kifejlődött... amikor 1x teherbeestem, az is clostis hónap volt, és a 18. napon volt PÉ.

Kép
xtina75

Én nem értek ehhez, ma még csak a 13dik nap volt.
Azt sajna nem lehet érezni, hogy érik-e vagy sem, ugye?
Max hőmérőzni lehetne...???
etike

A hőmérőzést sokan preferálják, mert ingyen van, és ha nem is értesz mondjuk hozzá (nem tudom), akkor a doki kiolvassa belőle, volt-e PÉ. Én egyszer próbáltam, de utáltam. Mondjuk akkor még lapos is volt a görbém, látszott, hogy semmi PÉ...

Kép
xtina75

xtina,
és te a diéta mellett mozogsz is?
etike

Csibuc,
hatalmas gratula!
Jó egészséget és sok tejcit kívánok!

Etike,
nem szabad feladni a dolgot!
Pé-d lehet később is!
Csak szólok, hogy nekem most utoljára kb. a 25-30.cn-on volt pém, és ez volt a nyerő!
Nem szabad elkeseredni!
Ha a doki azt mondta, hogy még fogyni kellene, akkor tessék rákapcsolni, és tartani a diétát, mert a 3as kezelés nagyon fontos nálunk! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

[quote="etike"]x írta:etiketina,
és te a diéta mellett mozogsz is?

Igen! Bicikli, séta, kutyasétáltatás (nem 5 perc, hanem másfél óra), elliptikus tréner, kertészkedés...

Kép
xtina75

Én csak azt furcsállom, hogy nekem sem met-et sem egyébb más gyógyszert nem írt fel, így nálam ez csak kettes kezelés...
etike

Etike,
volt inzulin terhelésed?
Ha igen, milyen lett?Hol voltál dokinál?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Hatalmas gratula Csibucnak!!!!!!

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehet. Röviden a történetem, hogy a fogigáltót kb 9 évig szedtem. utána 6 hónapig 28-29ra rendesen megjött. Aztán lett belőle 42, 37 és megint 37. Most a 3. dokimnál vagyok. 2. hónapja vezetem a hőmet. Az előző ciklus 3. napján voltam hormonvizsg-on, minden oké. A mostani ciklus 8.napján uh, semmi nincs. Aztán a 18. napon közölte velem, hogy PCOS. Nem lát semmit, csak a "gyöngyfűzéremet". Továbbított az MM-be. Okt 5re kaptam időpontot. Aztán a 20. naptól elkezdett felmenni a hőm: 36,45; 36,5; 36,8; 36,75. Most teljesen összezavarodtam. Az előző hónapban hoztam a "sima, lapos" görbét.
Az uh felvételen és a össze-visza cikluson kívül semmi tünetem sincs. Se szőrösödés, hízás. Max a tesztoszteronom, ami a felső határérték felett van egy kicsivel. Apukám pajzsmirigyes, de az az érték is jó lett. Persze nem bontották részekre. Az IR-től várom az áttörést, meg hogy ott az MM-ben állítólag jók a dokik. CSak most meg parázok, hogy mi van, ha a doki benézte a dolgokat? Vagy PCOS-an is van ilyen hőgörbe?
Nektek mik a tapasztalataitok? Mire kell figyelni majd, ha megyek? Az is eszembe jutott, hogy ezt az uh képet megmutatom más orvosnak is.
Látom vkinek már a baba is összejött, gratulálok!
Bocs, ha össze-vissza voltam, de sokminden van a fejemben.
szti1

szti!
üdv itt!
görbédet mutatod nekünk?

nem te vagy az első, aki azt írja, hogy "lapos" a görbéje... csajok! az pcos-ben nem rossz ám!!! a tipikus pcos-es görbe olyan, mint egy rossz ekg (tudnék párat mutogatni :))... ami lapos, az már alakulóban van... még akkor is, ha nincs benne PÉ.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szia youlcsi!

Igen, az tudom, hogy a lapos görbe "oké". Hogy tudom feltölteni a görbét? Már látom, a melléklet beszúrása, ugye? Jól látom, hogy 2en vagy/tok? Milyen kezelést kaptál és milyen hamar jött össze a pocaklakó?
szti1

szti!
igen, melléklet beszúrása... bár ott maximalizálva van a mérete a képnek.
én pl a görbéimet feldobtam egy képtárba, így egyszerűbb visszakeresgélnem, ha kell valami. itt vannak:
http://kissjuli.xfree.hu/177593
jól látod, 2 in 1 vagyok/unk :) az én babóm abszolút clostis gyerkőc :D 2 év, 2 hónap és 10 napot vártunk a pozi tesztre... persze ez azért nem volt olyan egyszerű, mert azért be-becsúsztak védekezős időszakok gyógyszerszedés és 1-1 vizsgálat miatt (rtg, ct... bár utóbbinál mondtam a kedvesnek, ha ebből mégis baba lesz, legfeljebb Oktopusz lesz a neve :lol: )
valamivel több mint egy évig szedtem a metet, majd amikor az orvos leállított vele, napokon belül megfogant a prücsök :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csibuc!

Hatalmas gratula nektek, várom már hogy fotót is lássunk a kicsiről!
Addig is sok tejcsit, és sok boldogságot kívánok! :D

Kép
mók

Youlcsi gratulálok a kis trónörököshöz! :D Oktopusz? Ez jó. :lol: :lol: 2év valóban nem kevés idő, de majd kárpótol benneteket. Akkor ha jól értettem, abbahagytad a metet, utána clostit szedtél, és így sikerült a baba? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek. Az alapokat nagyjából tudom, de a gyógyszeres rész abszolút homály. Miért kellett abbahagynod a metet, nem használt? Diétát csináltad?

Hát képet sehogy sem tudtam "szerezni" a görbémről, csak a linket. Ez az 1. hőmérőzős görbém. Itt voltam a 3. napon hormonvizsg-on.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 40000_.png

Mók látom te is anyuci leszel nemsokára. Gratulálok.

A végén már csak én lógók ki a sorból? :( Remélem a hely szelleme..... :D
szti1

Ez pedig mostani ciklusom a mai napig. Itt a 18. napon mondta a doki, hogy PCO, nincs donimáms tüsző. De utána meg felfelé ment a hő. Akkor ez most hogy van?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 40000_.png
szti1

Youlcsi megnéztem a hőgörbéidet. Hát én ezek mellett elbújhatok. :oops: Így még nehezebb dolgotok volt. Az 1. gyógyszeres hónap után összejött a baba? Vagy csak előte nem írtad be? Nem értetlenkedek tovább.
szti1

Sziasztok!

Kicsit el vagyok tűnve, ne haragudjatok, keveset netezek mostanában.
De ahogy nézem, sajnos lassan vége a nyárnak, és mindenkinek több ideje lesz majd a gép előtt ülni. :?

Szti,
üdv a csapatban!
Az MMben a legjobb helyen leszel!Örülj neki, hogy ilyen rendes dokid van, és azonnal felajánlotta!
Ahogy kiveszem a szavaidból, nem sokat tudsz a pco-ról.Ajánlanám Neked a http://www.pco-szindroma.hu/index2.html oldalt, itt rengeteg infót megtudhatsz róla, és a kezeléséről!
Túlsúlyod van?Tartasz diétát?Sportolsz valamit?Hormon eredményeid milyenek voltak?LH FSH aránya a 3.napon?
A legsikeresebb kezelés pco terén, az a 3as kezelés, met+diéta+mozgás!
Az esetek legnagyobb százalékában erre van szükség, hogy sikeres legyen a kezelés!
Pajzsmirigy hormonokat néztek már Nálad?
A hőmérőzést jó ötletnek tartom, ha másért nem, legalább azért, hogy ellenőrizd, hogy működik a tested!
PCOS kezelésében(ha erről van szó nálad is), az elsődleges kezelés NEM a closty!!!!!!!!!!!!!!!! Ezzel nem lehet helyrehozni a félresiklott anyagcsere problémákat!
Ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan!
És ne add fel, ez egy kezelhető gond! És ha "csak" ez a baj, akkor megoldható! :wink:
Sok sikert!

Gota,
hogy vagy?Remélem már helyrerázódsz!

Monyo,
Nóciról láttam a képet, hát valami angyali teremtés!Imádni való!
Tényleg, ciklusod rendeződött szülés után?

Kismamik,
hogy vagytok?

Lányok,
valami új fejlemény?
Diéta hogy megy?
Valakinél kell most valamiért drukkolni?
:wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

csibuc: Szivbol Gratulalok! Vigyazzatok Magatokra!

Kép
deepgirl

csibuc: Gratulálok és jó egészséget, sok tejcsit!
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Melinda!

Neked is köszönöm a kedves fogadtatást. Nem mondod, hogy te is kismama vagy! :D De jó, neked is gratula! Legalább pozitív dolgok vannak a szemem előtt.

De igen a pco-ról szinte már mindent tudok, kiképeztem magam sok oldalról. Már azt is többször elolvastam, amit belinkeltél. :D Tudom, hogy nem a closty a megoldás, azt csak kíváncsiságból kérdeztem.
Nem vagyok túlsúlyos, 164cm és 55kg vagyok. 1,5-2éve teljesen életmódot váltottam, csak teljeskiörlésű dolgok, mindennek meg tudom csinálni az egészséges változatát, nasik ritkán. Csak zöldtea és citromos víz. Nem kávézok, nem dohányzok. Hetente 4-5x tornásztam. Igaz, erről febr-ban leálltam sajnos, más problémák miatt. Úh ez a része úgymond rendben van. De holnaptól csinálom a GI diétát, amit a pcos oldalon ajánlottak. Ti is azt csináljátok?

A hormonoknál ez van:
LH: 11,51 IU/l
FSH: 6.62 IU/l
Vhol azt modják, hogy csak az 1:1 arány a jó, vhol meg 2:1hez. Kinek van igaza?
Totál Tesztoszteron: 1,45 nmol/l (a papír szerint 0,29-1,42 nmol/l között jó)
TSH: 2,31 mIU/l (de a részeit csak az MM-ben fogják nézni)

Hétfőn reggel megyek vércukorterhelésre, de inzulint nem néznek, a házi doki nem intézheti. Na mindegy, úgysem voltam még sima terhelésen sem. Nekem inkább alacsony szokott lenni a vércukrom, annyira le szokott esni, hogy hányinger jön rám.

Köszi a segítséget mindenkinek!
szti1

Nem nagyképűségből írtam, hogy szinte már mindent tudok a pcos-ról. Csak hogy mi vár rám, milyen lehetőségeim vannak. Hogy is tudhatnék mindent. Majd az lesz az igazi, mikor a dokinál leszek. Úh szükségem van a segítségetekre, az biztos. :wink:
szti1

Csibuc! Hatalmas gratula!!! :D :D :D Korinna üdvözlet ezen a világon! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Szia szti1 Sorstárs!

Sokat nem tudok hozzátenni ahhoz, amit a lányok írtak, az MM-ben jó kezekben leszel. Én oda járok február óta, és bízom benne, lassan lesz "eredménye" :wink: :wink: :lol: 8)

Kép
xtina75

Szti,
LH/FSH 1/1nek kellene lennie(vagy legalábbis hasonló értéknek, ha nem is egyforma)
Tesztoszteronod magas, mert hiába "csak" egy kicsit van a határ fölött, az is sok!
Ha diétázol, és tornázol, az nagyon jó!Akkor már az életmódváltás megvan.Viszont az, hogy vékony vagy,még nem azt jelenti, hogy nincs semmi gond, sajnos azt mondják, hogy a vékony pcosoknak még talán nehezebb is a dolguk, mint a túlsúlyosaknak!
Ami biztos, hogy majd az MM-ben megmondják, hogyan tovább.Biztos kérni fognak inzulin terhelést is!
Ha sokszor alacsony a cukrod, az a magas inzulin szinttől is lehet.Tehát a cukornak nem kell feltétlenül rossznak lennie ahhoz, hogy az inzulinnal gond legyen!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

szti!
januárban kezdtem a clostit (a decemberi ciklusban bromocriptint szedtem), márciusban hagytam abba a metet. az volt a 3. clostis ciklusom. abból lett a törpe :)
nekem a met nem használt semmit... és a pcos mellett van egy tisztázatlan eredetű bélbetegségem (hol ibd-nek diagnosztizálja az orvos, hol pedig fogalma sincs arról, hogy micsoda), ami miatt ki kellett iktatni a rendszerből minden olyan szert (így a metet is), ami minimálisan is, de boríthat az emésztésen.
a diétát sem csináltam éppen ezért. az ibd-ben ajánlott étrend szöges ellentéte a pcos-esnek. talán az egyetlen közös pont a csirkehús... de csak azon nem lehet élni. (tk amikor jól voltam, a cél az volt, hogy egyek bármit, ami nem okoz panaszt... mert ha jön a baj, akkor csőstül jön... és olyankor lényegében csak a víz marad :shock: egyébként csoki nélkül azt hiszem meghalnék :lol: )

a mostani ciklusod igencsak úgy néz ki, mintha próbálkozott volna a szervezeted egy pé-vel... csak valamiért nem sikerült...
és én az előző ciklusodba is belelátom a pé-próbálkozást ott, ahol elkezdett cakkosodni... csak mintha progit elfelejtettél volna termelni (jó lett volna a 3. napi után még egy hormonvizsgálat úgy a 30. nap körül...)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok.

Csibuc Gratulalok sok tejcsit es nyugodt ejszakakat.

Meli.Ket menzim volt eddig,a ketto kozt 30valahany nap telt el,pontosan nem tudom mennyi.ez nalam jonak szamit,most szeptember elejen varom a kovetkezot.
Szerintem nekem most rendezodni fog a menzim hisz eleg jo sulyban vagyok.7 honap alatt lement 19kg am,szoval semmi nem maradt szules utan,meg konyebb vagyok mint szulés elott voltam.Nalam a suly nagyon bezavar a ciklusomba.80kilosan nincs menzim akar fel evig sem.

Etike,mennyi tulsulyod van?ne add fel,ez a honap sincs meg veszve.kezd el merni mert lehet meg ped ebben a honapban.

szti.bocsi,miota probalkoztok?lehet irtad mar szita az agyam.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Hát nem sikerült mai terheléses cukor, mert ott közölték, hogy nem hipp-hoppra megy, de ezt a házidokinak el kellet volna modania. :x Csak az éhgyomrit vették, le mivel nincs 30napon belüli laborom. És ez így nagy megterhelés a szervezetnek. Szerdán megyek megint.

Xtina leírnád hogy megy az MM-ben? Annyit mondott az időpontos csaj, hogy fél órás elbeszélgetés lesz, vigyem az összes eddigi leletemet. Egy topikban olvastam, hogy ott ajánlásokat tesznek, hogy milyen hormonokat kell/ene megnézni, aminek 2500ft/db-ja. De hogy ezt nem kötelező ott csináltatni, hanem a nődoki is adhat beutalót tb-re. És az eredménnyel milyen hamar kell visszamenni? Hogy működik? Előre is köszi. Remélem hamar meglesz nektek is a várva várt eredmény. :D

Meli köszi szépen az elemzést. Nekem is gyanús volt, de nem értek hozzá. De most már muszáj lesz sajna. :(

Youlcsi a te helyzeted az ibd akkor még jobban nehezítette. Szerencsére a csoki engem annyira nem vonz, inkább a sós dolgok, meg a sütik. A hormonvizsg az előző ciklusban volt, és akkor abban maradtunk, hogy akkor menjek legközelkebb, ha megjön. Így a mostani ciklus 8.napján voltam. De direkt rákérdeztem a hormonokra, hogy valszeg a ciklus 2. felében is lehetnek gondok, azt mondta, hogy inkább átad az ehhez értő pcos dokiknak. Hallottam erről a progis dologról.

Monyo gratula a fogyáshoz, ügyes vagy! És Noémihez is! :lol: :lol: :lol: Hát mi csak ápr közepe óta próbálkozunk. De mivel a gyógyszer előtt rendben volt a ciklusom (28-29nap) és most 5hónap után bolondult meg gyanakodtam, hogy vmi nincs rendben. Az első diko azt mondta, hogy akkor hajrá, csapjuk a lovak közé és gyerekprojektben és elzavart. A másodikhoz elmentem a 42napos ciklus után, a 37napos 14-15.napján, hogy van-e pé-m. Auzt mondtra, hogy ő lűt és nyugodjak meg, 28 nap lesz megint. És majd ha 1évig nem jön a baba, ráérünk utána foglalkozni a dologgal. De engem ez nem nagyon vígasztalt, mert nem akartm feleslegesen pazarolni az időt. Úh nem hagytam magam, így kerültem a mostani dokimhoz. Így is 4hónap telt el. Úh örülök, hogy nem hagytam magam a dokik miatt befolyásolni, és így legalább idejében, még az elején észrevették a bajt.

Bocsi, hogy ilyen hosszan írok.
szti1

Elnézést a helyeírási hibákért :oops: Közben dolgozni sem ártana. :?
szti1

Lányok,

Van valakinek tapasztalata a Dévai Intézettel kapcsolatban?
etike

Etike,
nekem nincs, én a kaáliba jártam.De arról csak jót tudok mondani! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

szti,

Kihez mész az MM-ben? Endokrinológushoz? Tűű, Rencz...?

Szerintem a legjobban akkor járnál, ha nem mennél el szerdán arra a terhelésre, mert ha nem néznek inzulint, akkor csak feleslegesen terheled a szervezeted. Simán lehet, hogy a cukor (glükóz) jó, az inzulin meg nem. És nem olyan funky ám egy felesleges terhelés, főleg, ha már inzulin-problémád van, akkor elég szarul tud lenni az ember (lánya). (Én az voltam)

Az MM-ben csinálnak terheléses glükóz+inzulint, igaz, 5800 ft, de bár nekem is adtak volna ilyen tanácsot pár hónap próbálkozás után... hidd el, megéri. Szóval én felhívnám újra az MM recijét, és kérnék egy kétpontos terhelést. 0 (éhgyomri) és 120 perces. És azzal mennék októberben* az endokrinológushoz. Mert ott az első konzi 12e, megnézi a papírjaid, kér egy vérvételt, valszeg terhelésest meg ilyen-olyan hormonokat, és az eredményekkel kell visszamenni, a második konzi 9e, ahol a papírok alapján felírja neked a gyógyszert meg előírja a diétát. Érdemes okosan már inzulin-eredménnyel menni, és a hormonokat ő megadja, mit kér, azzal meg el tudsz menni az állami nődokihoz, hogy adjon beutalót. És akkor már a második konzi lehet, hogy csak 3 hónap után van (ha pl met-et kell csak szedned)

De az inzulint nem csinálják meg máshol (én nem tudok olyan helyet, ahol tb-re leveszik)
Ha valamiben tévedek, a lányok kijavítanak.

*Ja, és ha szólsz az MM-ben, hogy soká van az az október, meg lehet kérni őket, hogy írják oda a nevedhez, hogy hívjanak be előbb, ha valami lemondja. Én annó februárban áprilisra kaptam időpontot, hűledeztem egy sort, felírták a nevem, és MÁSNAP lemondta valaki, és 11-kor hívtak, hogy tudnék-e 2-re menni. Tök jó volt, annyira örültem...

Kép
xtina75

(de persze ez csak az én javaslatom, nem kell szentírásnak venni, nem akarok én senki semmire rábeszélni)
xtina75

szti!
hogy mi van???
mijjé nem csinálták meg a terhelést? nem értem... nem hipp-hopp-ra megy? hanem? mire hármat számolok?
komolyan nem értem... :evil:

na persze az is igaz, hogy insulin nélkül felesleges lett volna megcsináltatni (nincs vmi belgyógyász ismerős? hátha tud rá beutalót adni...)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Youlcsi,

Láttam én már olyan labort is, ahol közölték, hogy nincs is lehetőség bétahcg mérésére, még beutalóval sem! :roll: :roll: :roll: Magyar eü.

Kép
xtina75

Mivel Nekem most a doki nem írt semmilyen gyógyszer, csak mondta diéta, mozgás (a diétát 1,5 hónappal ezelőtt a vérvétel alapján nem tartotta indokoltnak ), így kicsit elbizonytalanodtam, és arra gondoltam, lehet el kellene mennem máshoz is, megmutatni a papírjaimat.
Nézegettem most a Dévait ( állítólag egy igazi dr House dolgozik ott, folyamatosan, ordít, stresszeli a pácienseket ), így most a MM-et is nézegetem.
Szerintetek azonnal dr tűű-höz kérjek időpontot, vagy arnold is ok???
etike

xtina!
bhcg-t nálunk sem néznek... de ez nem jelenti azt, hogy nem vizsgálnak, ha kell... csak titrálással... de ez más... a cukor az sima cukor... csak 2x kell vért venni. ennyi (nálunk így is adják a beutalót. 2 db. az egyik vércukor, a másik 120 perces vércukor... mert ugye ogtt-n van 60perces vizsgálat is, ami meg nem mindig kell)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?