Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse, nagyon sajnálom a betörést, vagyis a próbát, remélem, hogy megússzátok a zárcserét olcsón! de figyi. nem úgy volt, hogy barátoknál alszol? vagy csak a kutya miatt mentél haza??? azért jó, hogy ott volt, igaz, most minden szana szét, de legalább beszartak, és talán nem is mennek vissza!!!

apával minden okés lesz! csak nyugi! mennek a drukkok a versenyhez!!!! ;)

Gyancsi, tök jó a vasalód, ezzel biztosan élmény lesz a vasalás! :D

én amúgy semmit sem vasalok!

Vikoo, babaruhák mosása. Beninél mindent külön mostam, most ezt nem viszem ennyire túlzásba! szimplán kimostam, és öblítővel öblítettem! egyébként nagyon jó öblítő az ecet! nem lesz büdi tőle a ruha!!! mosódiót nem használtam sosem! a Dreft Sensitive-jét vettem annó!

Lucuzs, várjuk a fotókat! én is mosom már nagyüzemben a rucikat, bár még messze a vége, de simán bedobozolom, nem lesz már addig bajuk!

anyudnak továbbra is jobbulást!

Aranyoska, az már nagyon nincs messze! :) nálunk apa okt. 23-i. az sem rossz dátum! :)

közben kiderült, hogy itt lent a játszón felütötte a fejét valami hányós nyavalya... még jó, hogy lelépünk ma anyuékhoz! aztán lehet, hogy holnap meg anyósnál csövezünk! bár annak én annyira nem örülök... na mindegy! remélem, hogy mindet elkerül a kór! :)

sophie27
 
 


Akkor íme pár kép:

A beépítettszekrény Bogi és Balázs hálószobájába került, a festés meg az új szobáé. Ide lesznek beömlesztve a játékok, ez lesz a játszós szoba. A kék falára Bogi kedvenc meséjének egy képet rajzoltuk fel, ezt még ki kell színeznem. És persze még a parkettázás hátra van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Macs!
Tőlem is mennek a drukkok!!! Pici lánykádnak pedig rendbe fog jönni a keringése!!!

Eszter!
Köszi a híradózást, és köszi, hogy kukkolsz. Én is szoktalak ám a BMK-s topikban :) :wink: Nagyon drukkolok a spontánhoz, de ha nem, akkor a köv. lombikhoz!!!

Köszi lányok a képdicsiket. Nem látszik ugyan a képen, hogy híztam volna, pedig igenis szedtem fel a csípőmre elég rendesen. Most tartok 8,5 kilónál. Egy hete nem híztam semmit, sőt, a ma reggeli mázsálásnál fél kg-val kevesebb voltam, mint egy hete :roll: :shock:

Mindenkinek puszi és kitartás!! Jönnek a hidegek.

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 

 
 

Lucuzs, milyen szép lett minden! Gratula! Ügyesek vagytok... ez még egy ebéd kihagyást is megért!

Szissz, nagyon boldogságos szülinapot!!! :D

Vaya, eszem, eszem, amennyit tudok! :wink:
Szóval nagy vásárlásban vagy/tok... most már lassan mi is, de én ehhez a vatera-tesz-vesz témához nem annyira értek :oops: gondolom, csak elkezdeni lenne nehéz!

Eclipse, jajj de sajnálom, biztos nagyon megijedtél! De jó, h. kutyu ennyire észnél volt! Mekkora szemetek vannak! :twisted:
Én lehet nagyon naiv vagyok, de el sem tudnám képzelni, h. ide be akarjanak törni... 4 emeletes panel tetején vagyunk, mindig zárjuk a lenti kaput (tudom, ez nem akadály) és szerencsére majdnem mindenkivel jóban vagyunk, szóval 1 perc alatt tudnék riasztani bárkit csak a házból... hát nagyon durva, az biztos!
Apának drukk hegyek!

Ancsi, ez a vasaló nagyon csini! Én konkrétan rühellek vasalni, nem hiszem h. egy ilyen szupi darab meghozná a kedvem... de ki tudja :lol: Mindig itt rostokolnak a ruhák mosás után, aztán vagy: egy idő után megunom és bepakolom őket vasalatlanul a helyükre, vagy: eldugom őket, h. ne is lássam (de nem a helyükre), vagy: végül ráveszem magam és megcsinálom :lol:

Rabbe, nagyon jó bulit, de azért pihizz is! Tényleg, én sem értettem amit írtál és amire Zsófi is rákérdezett, de már el is felejtettem a megnevezést :oops: :D

Ugye még de. írtam, h. megyek a vas adagomért, erre a doki éjjel ügyeletes volt és reggel kellett volna mennem, csak elfelejtettek szólni :roll: Szóval potyára elbumliztam és most várom, h. hívjon az asszisztens, h. akkor megkapom ma a magánrendelésen vagy csak hétfőn...áááá..... :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!

Tegnap egész nap barátnőztem, olyan jó volt!!!Most meg várom a barátnőm kislányát, Emmát, én vigyázok rá, majd este jön érte :D Imádom azt a kis csajt, pont akkor született, mikorra mi ki vagyunk írva Lucababával, csak egy évvel korábban :D

Képzeljétek, anyósom gyönyörű fülbevalót vett Lucababának :D Majd lefotózom!!!Nagyon örülök neki :D

Szissz, ha olvasod, BOLDOG SZÜLINAPOT!Kicsit megkésve. :oops:
Remélem sikeresen zajlik, zajlott a költözés!

Eszter, köszi a híreket Maccsról!Küldjük az erőt, az energiát neki és a kiscicáknak!!!!

Csillag, az nagyon klassz lenne,ha nekünk is ilyen jól összejönne a nyaralás a babával, de iyleneken most még nem is gondolkozom
Figyelj, csak te voltál már a babylandban?Mert oda készülünk, állítólag jó dolgok vannak, viszonylag olcsón.

Tatjana, kitartás!Már csak nem jön semmi rossz, és nem is jöhet, és kész!!Örülök, h. ilyen gyorsan kaptál időpontot!!!

Aranyoska, szuperek a képek, olyan szépek vagytok!!!Az életkezdési támogatás az most egyenlő a babakötvénnyel?Ahhoz nrm is lehet hozzáférni?Eddig azt hittem vágom ezeket a dolgokat, de most rájöttem, h mégsem....

Rabbe, jó bulizást!!

Angie, szép a pocakod!!!

Eta, gratula az ágyhoz!!!!!!!!!!!!!Köszi a tippet olvasással kapcsoltaban, csak sajnos azt annyira ne szeretek :(

Vaya, várjuk a fotókat!!
Lucuzs, nem kaptál képet az. uh-n?Lábad hogy van?
Nagyon szuperek a szobák!!!!!!!!!!!!!És mi Bogi kedvenc meséje?

Gyancsi, király a vasalód, és én biztos vagyok benne, h. a virágok megkönnyítik a vasalást!!!!:)
Én utálok vasalni, és Andris minden nap ingben jár dolgozni, de nekem olyan férjem van, h. kivasalja magának :) De a babacuccokat én fogom.
Nálunk is csak mostanában indult be a nagy segíteni akarás, amióta ilyen nagyot nőtt a pocakom.És tényleg jólesik.Lehet a te családodnál is csak várat magára ez egy picit!!!Én is azt várom, h. lássam a szuper babaruhákat Lucababán!!!!!!!!!!

Eclipse, sajnálom a történteket!!!Szerintem azért mégiscsak jobban sült el, h. otthon volt a kutyus!
Apával pedig tutira, de tutira minden ok lesz!!!
És kitartás, mindjárt újra itthon lesz veletek!!!

Vikoo a családod túlzott óvatossága tényleg nem a legjobb.Nem is tudom, h fogalmazzam meg, amit írni akartam neked...Ez biztosan változni fog, ha majd megszületik a kisbabátok!
De igazából szerintem ők fel sem fogják, h. mennyire megbántanak téged!

Na, scajok megyek, mert mindjárt megérkezeik Emmababa!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka,igen voltam a Babyland-ben. Szerintem is olcsóbb a belvárosban lévő boltoknál és tök jó cuccokat lehet kifogni. Van honlapjuk is, ahol megnézheted az épp aktuális havi akcióikat. A google-ba szokta bepözyögni, hogy "babyland győr" és ott a link. (bocsi, most lusta vagyok kikeresni... :oops: )
Jó babázást délutánra!

Lucuzs, hogy Ti micsoda jó színeket találtatok a falra... csak ámulok és bámulok! Nagyon tutkós! A szekrényen pedig látszik, hogy jól tele lehet majd tömni... olyan mindent elnyelős... :D

Eclipse, minden rendben van a Pároddal! (csak erre szabad most gondolnod!!!!!!!!!!!!!!)
A betöréskísérletet borzasztóan sajnálom... még jó, hogy nem vagy egyedül... úgy nem mernék én sem otthon lenni...

Gyancsi, ez a vasaló csúcs... én ugyan szorgalmasan mindent kivasalok, de ezzel talán még jobb lenne...
egyébként hasonlítok Rád abban, hogy pl.új telefont is úgy vettem, hogy az első szempont a színe volt... :wink:

Aranyoska, a lehűlést most én is nagyon várom, pedig amúgy szeretem a meleget (na meg főleg a napsütést), de ma valahogy annyira fülledt a levegő, hogy alig élek...

Vikoo, szerintem Dorkának van igaza és a családod nem bántani akar Téged azzal, hogy nem kérdezősködnek Boldiról. Biztos vagyok benne, hogy azt gondolják, hogy NEKED esne nehezedre a válaszolgatás (Bendike miatt). Hidd el, hogy ők is nagyon félnek... és úgy gondolom, hogy ez természetes... De ha már a karjaidban tartod Őt, biztos, hogy minden pont az ellenkezője lesz! Boldi lesz a család szeme-fénye!!!!!!

Sophie, 2 évesen még Bencénél sem látszott semmi probléma a bokájánál. Lehet, hogy volt akkor is, de akkor még olyan kis párnázott volt a lábikója. Igazából ebben az évben nyúlt meg és lett vékonyabb, így már szembetűnő volt, hogy valamit lépnünk kell annak érdekében, hogy rendbe jöjjön a lába.
De ez a mi gondunk, Nektek azt kívánom, hogy ne kelljen ilyennel foglalkoznotok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Hozzánk végre ideért a lehülés!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka! Jó babázást!!! :lol:

A lábam nem olyan gáz, mint tegnap, de sajnos nem tökéletes, és pihentetni sem nagyon tudom, mert holnap van a húgom szülinapja és mivel muter kidőlt a sorból, ezért én sütöm a tortát.

Bogi kedvenc meséje: Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő sorozat

Ezt a képet vetítettük tegnap projektorral a falra, és rajzoltuk körbe, de a nagyja még hátra van, a festés:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs:gyönyörűséges lesz a szoba..nagggyon ügyik vagytok :wink:

Csajok...ezt a képet kb. 15 perce csináltam,szerintem gyönyörű: Kép az utcánk...

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


ez meg a másik irányba ugyanonnan: Kép

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


siasztok lányok

párom 68km köröl van

szakad az eső és irdatlan hideg van

az egy időben futó nagytestvér távot lavina miatt törölték....

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse! Drukk hegyek! Bár lehet, hogy hamarosan vége is. Majd jelentkezz mi volt!

Aranyoska! Nagyon jó képek! Nálunk is minden aranyszínben úszott tegnap este! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap a Hegy szelleme nem tűrte meg hogy több ezer futóláb tapodja... ítéletidő lett, és a hosszabb táv után, menetközben a párom versenyét is előbb felfüggesztették, majd 1 óra múlva törölték... 81 km-nél járt a párom, amikor egy faluból már senkit nem engedtek tovább a rendezők, mert életveszélyes körülmények alakultak ki. Mindenki aki rész-szintidőn belül ért a 81. km-hez, az megkapja a rendes díjazást, mintha 98-at ment volna, mert önhibájukon kívül történt a megállás.

A párom nem elégedetlen, sőt, büszke és elégedett önmagával, mert dacolva az időjárással nagyon jót ment.
A maradék 17 km-re egyébként még több mint 9 órája lett volna, ha tovább mehetett volna, de ez már történelem.

Nagyon köszönöm a szurkolást, nagyon drágák vagytok!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Kicsit ég a pofám,hogy néha néha bukkanok csak fel és akkor is azt ígérem,hogy jövők majd sűrűbben.....Olvasni szoktalak Titeket,de valahogy az írásra nem marad időm. :(
Ezermilliárd dolgom van/csinálok:szilva lekvárt készítek,szobát festettünk,szilvás gombócokat készítünk nagy mennyiségben,hogy azt le tudjam fagyasztani stb.....

Először is Maccs:megy a drukk ezerrel,minden rendben lesz.++++++.Sokat gondolok Rátok.

Aranyoska:jók a képek nagyon.Szép nagy pocakod van!

Eclipse:le a kalappal a férjed előtt!Már szerettem volna kérdezni Tőled,hogy a szupermaratonon is fog indulni majd?Mi falunkat is érinti a verseny,szívesen drukkolnék neki!

Lucuzs:jól néz ki a beépített szekrény+a színek is!

Tegnap voltam uhun,babával minden oké,méretei alapján egy héttel idősebb.Beszélgettünk dokival a szülésről is.Inkább arra készüljek,h császár lesz belőle,mert először is harántfekvéses(persze tudom befordulhat még) plusz Flóránál kétkezes császár lett belőle(leesett a szívhangja,egyből vittek a műtőbe,még arra sem volt idő,hogy bemosakodjanak,így 'két kesztyűt' húztak és így műtöttek.Plusz még.... rá volt tekeredve a köldökzsinór a kezeire,mintha bilincs lenne rajta.Nem is tudtam volna megszülni simán.)
Szóval második gyerkőcnél is esélyen van erre a köldökzsinóros mizériára.

Húúú ez hosszúra sikeredett,pedig nem is reagáltam mindenre.Na majd délután benézek. :D

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Közkívánatra:Budapesten,a széna téri patikában a Neogranormon törlőkendő csak 299.- Ft-ba kerül.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Eclipse, na végre, akkor most már megnyugodhatsz! Apinak gratula! :wink:

Aranyoska, gyönyörű fotók, főleg az első... igaz, ha nem tudom, mi van raja, akkor nem jönnék rá, h. ez egy utca :lol:

Lucuzs, projektorral kivetíteni és körberajzolni, váooo, tök jó ötlet! Ügyik vagytok!

Vikoo, egyetértek Csillaggal és Dorkával! Lehet, csak nem akarnak bántani...? Miért nem kérdezel rá és mondod el, h. téged nagyon rosszul érint, h. nem vesznek igazán tudomást a babócáról?! Vagy nem olyan a family, h. ezt feszegetni lehetne?

Itt esik az eső és eljött a pillanat, h. fogggalmam sincs mit vegyek fel, de lassan el kell mennem itthonról! Pedig mennyire vártam ezt, h. ne jöjjön rám semmi.... de most kicsit meg vagyok lőve :roll: :D Jó lenne egy kismami farmer, de olyan qrva drágák! :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Kinga, azért jó lenne, ha simán mehetne a szülés! Még ne add fel és ne készülj a császárra, mert akkor tuti az is lesz!
Örülök, h. minden rendben van babócával!!!! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Macs hírek!

CTG-re kell mennie minden nap, ami vicces, mert ezek a picúr babák annyit úszkálnak, hogy egyszerűen képtelenség egy normális eredményt kihajtani a gépből. Tegnap 3-4 óra alatt lett egy normális eredményük, addig többen hajkurászták őket!
Beszéltek a dokival, és átvették a lehetőségeket a legrosszabbtól a legjobbig!
A legrosszabb, hogy ha nem segítene valamiért az infúzió, akkor dönteniük kell, hogy a kisfiú érdekében hagyják a dolgokat maguktól történni, vagy mindkettő baba mentésére szavaznak. Mindkettőnek megvan a kockázata. Ha a kisfiú érdekeit nézik, akkor valószínű a kislány állapota tovább romlana, hogy meddig, azt az határozná meg, hogy meddig marad bent a kis fiúcska. Ha mindkettőjüket mentik, akkor császár lenne azonnal, de nagyon kis súlyúak még, így csak a szülés után derülne ki, hogy jó döntés volt-e!
Nem irígylem őket, már csak a döntéshelyzet lehetősége miatt sem, de hála Istennek, Macsék is arra koncentrálnak, hogy ne ez történjen, hanem működjön az infúzió és minden rendben mehessen minimum a 32-34-dik hétig!!!
Hétfőn végre már itt lesz a dokija és akkor ismét a megszokott orvosa szakértő kezeibe kerül!
Hétfő-kedd magasságában uh lesz és újra nézik majd a keringést is szerda-csütörtök magasságában!
Most még szigorúbb pihire van ítélva, mivel a CTG-s kínlódás miatt a fél napja rámegy arra, hogy igyekeznek valami értékelhetőt alkotni a gépen és az sem kifejezetten az aktív pihenést segíti elő!!!

Hétfőn beszélünk ismét, akkor természetesen jövök a hírekke!
Mindenkinek nagyon köszöni a drukkokat és a sok pozitív energiát!


puszi

eszter82
Budapest
 
 
 
 


Na megnéztem, h. Eszter jár-e erre :D és igen!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Csajok!!!

Csillag, köszi az infót a Babylanddel kapcsolatban, a honlapot ismerem, csak nincs ár fent, csak az akciós dolgoknál....az a bajom...De mindegy, jövő héten elmegyünk, megbeszéltük!!!

Lucuzs, erről a meséről mostanában sokat hallottam, h. sok gyerek kedvence :D
Hogy sikerült a szülinapozás? Lábad hogy van?
Remélem nem erőltetted meg túlságosan magad!

Aranyoska, te egy fotóművész vagy!!!!!!!!!!! :D

Eclipse, büszke lehetsz a párodra, mi meg rád vagyunk büszkék, h. ilyen ügyesen viselted ezt az időszakot, és most már mindjárt újra átölelheted!!!! :D :D :D
És tényleg szívből gratulálok neki a teljesítményhez!!!!!!!!!

Kinga, örülök, h. jól vagytok!A császár még azért nem tuti!Meg amúgy sem lesz semmi gond!!!!
Gyere, és írj magatokról ha van egy pici időd!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Bocsi, el kellett rohannom nagyon megy a hasam már napok óta...

Navi, én sem tudok mit felvenni, de én sem akarok pénzt kidobni teRhes gatyóra, igazából egy farmerrel kihúznám, de olyan drágák....

Eszter, nagyon köszi a híreket Macsról!!!!Küldjük nekik a sok erőt!!!

Megyek, főzök egy kávét Andrisnak, aztán felkeltem, mert még alszik...

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Hol van mindenki?Merre kóboroltok?
Már lassan 1 napja nem jelentkezett senki :( Remélem mindenkivel ok minden!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Mi ez itt lányok? A halálbolygó c. film? Oké, h. hétvége volt... na de ma már hétfő!!!
Mindenkitől várom a beszámolót, mi történt a 7végén! :D

Dorka, az nem jó, h. megy a hasad! :( Dokival konzultáltál már?
Hát igen, min. 10.000-be fáj egy normálisabb terhesfarmer! Elég brutál! :roll: De lehet muszáj lesz körülnéznem ez ügyben!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Dorka, 2 perc híján egyre járt az agyunk :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Pénteken délután mentem a diabetológushoz és jó híreim vannak. Csütörtökön volt vérvételem és abból meg tudta állapítani, hogy az utóbbi 2 hét és az utóbbi talán 5 hónap (erre nem emlékszem pontosan) átlageredménye normál értéket mutatott és az éhgyomri vércukor is 4,3 volt. Azt mondta, hogy nem kell aggódnom, valószínűleg a szervezetem nem bírja a nagyfokú terhelést, de az eredményekből látszik, hogy nem is szoktam megterhelni, úgyhogy nem lesz semmi probléma. Viszont most 1 hónapig mérnem kell a cukrom heti 2-3 alkalommal evés előtt és után 2 órával. Szombaton csináltam egy próbát és evés után 2 órával már normál értéket mutatott (4,4), úgyhogy megnyugodtam. :) De azért normálisan végigcsinálom ezt a hónapot és ha nem megy 6,7 fölé, akkor azt mondta a doki, hogy semmi teendő nincsen, még diétáznom sem kell.
Ja a diéta megbeszélés vicces volt, mert szinte azt eszem és annyit, amit mondott, hogy diétás :) és ami a legdurvább, hogy a vacsi után még lenne egy utóvacsora is, amire mondtam neki, hogy én azt képtelen leszek betartani, mert olyankor már nem eszek (ráadásul ekkor is lehetne gyümit is enni, vagyis csak almát).

Viszont pénteken volt egy negatív élményem is :(. Este 7-re mentünk 4D-re a Sote I-gyel szembe (sajnos nem a genesisbe és nem is a praxisba, mert azok nekem nagyon kiesnek az útból). És igazából a Babókával nem volt probléma, mert mocorgott, meg a pofiját is láttuk, hanem a szonográfussal volt bajom. Szombaton végignéztem újra a dvd-t és lemértem, kemény 1,5 percnyi 4d-s felvétel volt csak a 20 percből, a többi 2d volt :( és ezért fizettünk ki 10e ft-ot :(. Nem tudom, hogy ez hogyan működik, de azt hittem, hogy sokkal több lesz a 4d.... Ráadásul csak úgy benyögte a nő, hogy a lába úgy áll, mint egy farfekvésesnek. Én ehhez sem értek, de még korai, hogy megforduljon, nem? Még csak most vagyok 28 hetes. Aki már szült, légyszi írja meg, hogy mikor körül fordul meg a Babóka? Vagy kezdjek aggódni?
Ja és képzeljétek, azt mondta, hogy KISFIÚ lesz :). Hirtelen hidegzuhanyként ért bennünket, mert már eddig 2x mondták, hogy kislány.... de a kisfiúnak is örülünk, ha az lesz. :) Csak amikor mutatták a kislányt 2d-n azt láttuk rendesen, most meg mutogatta, hogy fiú, de nem láttunk semmit :(
Végülis mindegy, mert megnéztük, hogy a kisrucik nagyrésze unisex, de van sok fiús is és lányos is, úgyhogy ezzel nem lesz probléma. Meg így már az agyunk is ráállt, hogy bármi lehet :), majd a szülőszobán kiderül :) Mostmár nevünk is van mindkét nemnek :)

Eta: itt leírtam mindent, amit a cukorral kapcsolatban eddig kaptam. Szorítok holnapra, hogy neked se legyen semmi probléma! :)
Kerítésfestés jó dolog és fárasztó már azért ennyi idősen.... Gratula a kiságyhoz.
Nekem a hugom ígérte, hogy hoz Ausztriából kiságyat, de sajna nem tudta elhozni, mert akitől hozná pont nyaralni vannak, de azt mondta, hogy ha 1 hónap múlva jön haza, akkor mindenképpen hozza.

Rabbe: milyen volt az esküvő? Biztosan nagyon jó! :) Mesélj! Képek vannak?

Sophie: diétával kapcsolatban csak annyi, hogy naponta 175g szénhidrátot lehet megenni, ez elosztva 6 étkezésre (reggeli 30g, tízórai 20g, ebéd 50g, uzsonna 30g, vacsi 30g, utóvacsi 15g), és kaptam egy táblázatot, hogy miben mennyi van, ha szeretnéd látni, akkor holnapra beszkennelem és felteszem a gmail-es fiókba.
De pl. a reggeli 30g az 1 vajas sonkás zsömle.
A doki azt mondta, hogy édességet nagyon ne egyek (nem is kívánom szerencsére :) ), meg fehér kenyeret, tésztát, meg a gyümikből csak almát, őszibarackot és görögdinnyét javasol. Zöldséget szinte minden mennyiségben lehet enni, meg csirkét és halat is.

Gyancsi: nagyon tetszik a vasalód :) Nekem is philips vasalóm van, Jani vette, amikor megvettük a lakásunkat :) Abban csak egy rózsaszín rész van, minta nincs :) Viszont én ha hozzákezdek (ezzel van inkább a gond, hogy nehezen kezdek hozzá :) ), akkor nincs problémám a vasalással (kivéve amikor hagyom nagyon felgyűlni, mert a 1,5 óra vasalást már nem nagyon bírja a hátam).

Eclipse: gondoltam rád és apának is nagyon szorítottam, csak nem volt időm jönni. Gratulálok neki a jó eredményhez, büszke lehetsz rá :)
Remélem mostmár te is megnyugodtál kicsit. Mikor jönnek haza?
Betörés-kísérletet nagyon sajnálom :( . A mi társasházunkba az elmúlt 1-2 hónapban már 2x próbáltak betörni, szerencsére sikertelenül. És azt gondoljuk, hogy valami amatőr lehetett, mert az egyik alsó lakás erkélyajtójába beletörtek egy 10-es fúrót és még a fúrógépet is otthagyták :)

Lucuzs: húh, beépített szekrény nagyon tetszik, meg a szoba színösszeállítása is :) A hétvégén mi is pakolásztunk, mert az egyik gagyi jyskes szekrény akasztós részébe Jani csinált 2 polcot, így az összes babarucit el tudtam benne pakolni, csak így nem lett akasztós rész, vagyis csak annyi, hogy a babaruhák (hálózsák, overál) egy részét tudtam felakasztani, és a mi ruháinknak megint kevés rész maradt :) De majd megpróbálok kiszórtírozni olyanokat, amiket már tuti nem veszek fel és akkor több hely lesz :)

Dorka: látom gyakorolgatsz az anyaságra :) Én is szoktam babázni, a szomszédban májusban született egy kislány, nagyon aranyos, de most nem igazán merném bevállalni, hogy egyedül vigyázzak rá, mert el kezdett nőni a foga és sokszor minden előjel nélkül felsír és akkor csak az anyukája tudja megnyugtatni.

Aranyoska: ezek az utcaképek szuperek :) Olyan mintha meg lenne photoshoppolva :) Nagyon király! :)
Ideért a lehülés, tudtál pihenni? (Én tegnap fürdéskor majdnem fáztam :), persze Janinak ez az ideális hőmérséklet.)

Rodina: holnap akkor légzésfigyelős előadás? Én biztosan megyek, írd meg, hogy hol talizunk. :)

Na, dolgozgatok egy kicsit!

Puszi mindenkinek!

Ja és ma megyek védőnőhöz.[/b]

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Tatjana, ezek nagyon jó hírek! Fura is lett volna, ha nagy gond lenne a cukorral, hisz írtad korábban, h. hogyan étkezel! Na akkor no para és lassan no diéta is!
Szonográfus kicsit érzéketlen volt, ha jól értem... :roll: ennyi pénzért lehetnének normálisabbak is!
És mik a nevek?
Vasalni, már amikor ráveszem magam, én ülve szoktam! Úgy sokkal kevésbé fárasztó! :wink:
Jó munkát! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helló!

Én speciell most ébredtem: )

DORKA:
minden rendben itt Velünk: )
Csak annyira jó idő volt a hétvégén hogy elmentünk "túrázni"c-pick-nick-ezni: )) Szóval pihentünk, dumcsiztunk, együtt voltunk.
Tegnap este meg anyóspajtásék áthozták az ágyat: ), ami alá be kellett tenni a két babazsákfotelt: ))
A cseszneki István királyról lemaradtam: ( pedig el akartunk menni.... Na majd jövőre

Kép az ágy

Lucuzs:
Szupi lesz a a szoba, bár én a magam kézügyességével nem vállalnám be a falra festést.... Majd ha kész muti meg milyen lett

Tatjana:
Köszi hogy leírtál mindent: ) Kíváncsi leszek mi lesz holnap a diabet-nál.... majd írok...Kaptál ilyen cukimérőt vagy venned kellet? csak az ujjbegyedet kell szúrnod?

NAVA:
Mi van a vasaddal?
csak mert nekem is kell adagolnom, de én találtam olyan cseppes vasat, amit nem hányok ki: )) Kicsit ramaty íze van, de azért le lehet küzdeni.....

na megyek főzni, ha már így elaludtam: )

mindenkinek Szép napot: )
Pusza Eta

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt Csajok!

Nem volt valami nagy pörgés ha jól látom a hétvégén :wink:

Eclipse- Párod egy hős, annyira büszke lehetsz rá, hogy ilyen mostoha körülmények között is megállta is a helyét :wink: Rólad nem is beszélve, túlélted, yessssss :D Megszerelték a zárat?

Vikoo- Sajnálom a családodat, de szerintem is az óvatosság ami hajtja őket ( vagy is épp, hogy nem hajtja afelé, hogy meglepjenek valamivel)!!Biztos, hogy örülnek a babának, csak nem merik még kimutatni, de ha már kint lesz, tuti elárasztják a szeretetükkel :wink: Én is felfedeztem már sok hasonlóságot közöttünk :D Pl Hello Kitty mánia :D Nálunk azért szerencsére nem ennyire durva a helyzet...Nem tudom olyan kettőség van bennem, mert Anyumtól nem várom el, hogy bármit is vegyen, tudom, hogy nincs pénze, meg azt is, hogy attól függetlenül úgy is venni fog dolgokat...DE hogy Apum meg sem kérdezte, hogy kell-e valami, mikor most vett az új nőjének egy házat....na mindegy, de a fura az, hogy amúgy meg mindig kérdezi, hogy van Lili baba, meg hogy nagyon vigyázzak az unokájára stb....Múltkor is könnyes szemmel nézte a dvd-t amit Liliről kaptunk a 4D-s ultrahangon....Szóval tuti, hogy várja, ismerem, csak ennyire figyelmetlen szerintem :?

Lucuzs- Gyönyörű lett a szoba,micsoda színek :D :D Nagyon ügyesek vagytok!!!És az a kép :wink: Nagyon tetszik!!
Lábad remélem gyógyulgat!
Aranyoska- Nagyon jó a fotó, mintha valami profi fotós készítette volna, váooooo :D

Sophie- Milyen volt Anyóséknál?

Angie- Egyáltalán nem látszik rajtad a 8,5 kg :wink:

Én most tartok 6,5-7 kg-nál!

Nava- Én is rühellek vasalni, de Lili ruháit kénytelen leszek, ezért gondoltam , hogy meghozom a kedvemet egy ilyen szépséggel :D Vikooo meg feltüzelt ezzel a vasalás könnyítővel, lehet annyira megjön a kedvem,hogy a bugyikat is kivasalom, hahahha :D Na azért ez a veszély nem fenyeget :lol:

Dorka- Akkor a te férjed egy főnyeremény ha még vasal is :D

Csillag- A Melinda barátnőmék is mindent a győri Babyland-ben szereztek be :wink: Ő is jóket mesélt az üzletről ( kivéve most utolsó alkalommal ahol több, mint 1 hónapot várt egy babakocsira, majd közölték, hogy nem lesz csak 5000 Ft-al drágábban :shock: )

Kinga- Reméljük a legjobbakat, hogy még befordul az a csöppség és nem lesz szükség császárra :wink:

Eszter- Köszönjük a MACCS híreket :wink:

MACCS- Veled és a kismacskákkal vagyunk, kidrukkoljuk neked azt a 32 hetet , így lesz és kész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ölelés!!

Tatjana- Örülök a jó cukor eredményednek...Igazából nekem a Praxisban is szinte végig 2D-ben mutatták a babát, mivel mérni abban szokták a dolgokat ( fej átmérő,meg comcsont stb)....Nekem már 2 hete is lent volt a babó feje, szóval az egyáltalán nem gond, szülésig még 10-szer oda vissza fordul minimum :D Gratula akkor a kisfiúhoz :D

Eta- Merre vagy??Cukor?

Mi szinte egész hétvégén csináltuk Lilike szobáját, felfúrtuk a polcokat, meg dekorációt gyártottunk...Volt amit 3-szor csesztünk el, még jó, hogy időben vagyunk :D Ha kész lesz lányok kaptok képet .....Ja és hát úgy néz ki, hogy Csabi kénytelen lesz elvenni feleségül, bármennyire is házasság ellenes, ugyanis itt kint nem létezik olyan , hogy apasági nyilatkozat, hiába ismeri el Csabi, hogy ő Lili apukája akkor is az én vezetéknevemet kaphatja csak, na most az én vezetéknevemmel és Lili keresztnévvel él az unokatesóm, szóval az egy kicsit morbid lenne ha a kislányomat pontosan úgy hívnák.....Úgyhogy marad az esküvő :wink: Na jó igazából két tanuval elmegyünk a közjegyzőhöz és ennyi :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Vissza jöttünk a nyaralásból,nagyon jó volt.Szívem szerint haza sem jöttem volna,de muszáj volt:(.
A múlt héten voltam dr.-nőnél,megijesztett,mert magas volt a vérnyomásom(15/80).Kaptam vérnyomás csökkentőt és sószegény étrendet kell betartanom.
Utána kedden voltam vércukor mérésen,nagyon rossz volt az a cukros víz :?
De nincs semmi baj a doktornőm másnap már hívott is az eredményekkel és nincs semmi gond.Nagyon örültem neki elég az is,hogy magas a vérnyomásom,bár az is igaz hogy azóta itthon mérem rendszeresen és nem volt magas egyszer sem.
Szeptember 25-én lesz az esküvőnk,már nagyon várom bár nekem már ez lesz a második.Sok dolog van még amit intéznünk kell.Végül anyukámmal arra jutottunk,hogy együtt megcsináljuk a ruhámat.
Az ebédet is mi ketten fogjuk készíteni és így nem kerül majd olyan sokba.
A gyűrű még nincs meg,de apa azt ígérte,hogy azt majd ő intézi én bízom benne.
Nagyon vigyázzatok magatokra.
Ne haragudjatok,hogy nem volt időm mindent vissza olvasni sem és hogy már nagyon rég nem is jelentkeztem,de most nagyon sok mindennel el vagyok foglalva.
Szép napot kívánok mindenkinek.

ágica78
 
 


Helló kismamik!


Elkészült az ebéd...gyorsba van pár percem.Pizzát sütöttem,de annyit...,h jól lakathatnám vele fél Sopront :wink: De nagggyon fincsi lett.

Nálunk semmi extra,amennyit lehet fekszem,és tegnap éjjel már aludni is tudtam valamennyit,bár óránként járok pisilni,így gondolhatjátok...de már ez is több.
Beki nagyon határozott és erőszakos,ha valami tetszik ,illetve ha valami nem tetszik neki :wink: Apa szerint,tiszta anyja. :lol: "nem értem miért mondja" :lol: :oops:

Iszonyatosan sokat mozog és az érintésemre,másodpercek töredéke alatt reagál...hát imádom,annyira jópofa,ahogy szabályosan beletolja magát a tenyerembe.

Csütörtökön reggel 9-re kaptam időpontot a 4D-s babamozira.Adunk még egy esélyt a kishölgynek ,h megmutassa magát,mert az előzőn nagyon kis szégyenlős volt.Remélem most többet mutat magából.Jajjj,annyira kiváncsi vagyok már rá,4D-n 10 hete láttam utoljára.Biztos rengeteget nőtt és változott. :oops:

Jah és aznap délutánra van időpontom fogdoki nénihez is,apával együtt.Úgy döntöttünk,h bár csak apróbb munkákat kell elvégezni a fogainkon,még addig rendbe rakatjuk amig törpilla bent van.

Szintén aznap Este pedig randink van a szülész nénivel.Ha csak nem lesz szülése éppen.Meglátogatjuk a kórházban(ügyeletes lesz)és minden kérdésünkre kézségesen válaszol,és,ha szeretnénk megmutatja a szülőszobát is.


Félek hangoztatni,nehogy bevonzam...de én úgy várom már,h mehessek szülni,mint a messiást. :cry: Ne kövezzetek meg érte,de most kezdek belépni abba az állapotba amikor már "terhes "picit ez az egész.Rettentő rossz,h szinte már semmit nem tudok normálisan csinálni,alig kapok sokszor levegőt.Néha meg még simán csak menni is brutál,mert annyira lent van a kis szerelmem,h olyan mintha dekáznék vele.Szinte a combommal érzem. :? A legújabb tünetek egyike,h a szeméremcsontom az napok óta úgy fáj,de úgy...és állítólag ez már nem lesz jobb.Csillagokat látok néha..komolyan.A talpam a másik,ha fekszek,ha nem az fáj.

Na jó,ne értsetek félre,tudom,h most sokat rinyálok,de ettől még életem legszebb és legjobb dolga ez a babavárás....csak már szeretném visszakapni a testem.

Most lépek,de még jövök ma...addig is pusszantás mindenkinek!!!

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Gyancsi Drága!

Itt vagyok! Épp most írtam ideeeee: ) még képet is raktam.....
Kezdesz esküvői lázban égni?vagy csak elérted a kismamás szétszórtsági szintet: ))

pusz: ETa

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok Kismamik!

A Margit sziget szuper ötlet a találkára!!!!! :) Nem tudom, hogy kinek mikor jobb de ahogy elnézem a 7végék mindig (általában) családozással telnek, tehát szerintem nem elvetendő a hétköznap délután sem. Főleg a péntek az még a munkásoknak is rövidebb szokott lenni. Na?!?!ű

Vaya,
szóval beindult a fészekrakási ösztön. Király!!!! :lol: Én inkább elkerülöm a gyerekszobát nehogy az egész napot ott töltsem. A lakás meg közben csak fut.

Aranyos,
ez a támogatás nem mindenhol van igaz??? Én úgy tudom, hogy a START számlára a MÁK utal nem az önkormányzat. Lehet tévedek.
A "terhesség"-gel kapcsolatosan hasonló érzéseim vannak. Attól függetlenül, hogy a világ legcsodálatosabb dolgának élem meg utálom, hogy hicomat vagyok.

Rodi,
megyünk holnap????? Tatjanával együtt már hárman vagyunk.

Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
haynii
 
 


Haynii:ezt a támogatást az önkományzatok adják,de nem mindenhol van,mert csóróságra hivatkoznak..és nem is mindenhol ennyi.Van olyan pesti kerület,ahol egy csajszi majdnem 80000.- kapott és van olyan település ahol egyáltalán nem adnak.
De utána érdeklődni mindenképp érdemes,mert ők sajna nem szólnak,h tudj már róla,h ez neked JÁR!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok,

Hétvégén ugyan bekukkantottam, de láttam nincs pörgés így robogtam tovább. Ma töltöttük be a 30. hetet. Ezt már nagyon vártam, és a másik csodás hír, h a TORCH-ra levett vér összes eredménye negatív. Tehát szimplán nagyobbak Boldi oldalkamrái. :-) Ééésss, tegnap Vele álmodtam, megszületett, persze popsival előre, viszont cserébe ömlött a tejem és nagyon ügyesen szopizott, de olyan kis pici volt és össze vissza nyekklett. Olyan fantasztikus érzések lettek úrrá rajtam, h alig vártam a reggelt, már 7-kot ébresztgettem Apát, h elmeséljem neki, láttam Őt és fogtam, és Ő is megfogta, egész nap fülig ért a szám!!!!

Aranyoska, nagyon sok mindenben uúgy érzem magam mint Te, imádom érezni Boldit, és bár pont egy hete ilyenkor fordult meg, ami annyira, de annyira fájt, h vissza kellett fordulni, épp vendégségbe mentünk volna, szóval most épp farfekvésben, de az is lehet, h már keresztben, mert most már nem a húgyhólyagomon ül és rugdossa, hanem az oldalam. Tehát ne add fel még jöhet feljebb is Beki baba, szólj neki, h fáj Anyának, hátha tudsz rá hatni. :-)

Én most azon koncentrálok, h szépen visszaforduljon buksi fekvésbe, azt olvastam, h és ez Tatjana kérdésére is válasz, h a 37. hétig várnak, majd kérheti az anya, h próbálják megfordítani, ezt két doki végezni és több módon figyelik a babát, ha kell azonnal közbe tudnak avatkozni. Viszont olvastam olyan babáról, akit megfordítottak, majd másnapra visszahelyezkedett és végül faros baba lett. :-) De volt olyan baba is akinél pont a farfekvés miatt programozott császárja lett volna, és előtte nap befordult és hajnalban meg is született. Próbálkozni ugyan lehet, de ezek a kisemberek odabent tudják mit akarnak!!!! :-D

Visszatérve, Aranyoska, nekem is borzalmasan nehezen megy minden, a bokám nem dagad, de érzem ahogy fárad és már egy giga hiper végig járása is komoly meló. Ráadásul már úgy járok, mint a kacsák, amitől totál úgy érzem magam, mint egy hordó kacsalábakon. De kitartás nekünk az utolsó harmad ugyan nem leányálom, de vmi csodálatos dolognak a kezdete. Én már 1ébként szimplán is totál türelmetlen vagyok!!!! :-)
Csütörtökre sok energiát, pörgős napotok lesz!!!

Ágica, képeket mindenképp várjuk akár már a készülődésről is, milyen ruhát terveztek? A vérnyomás miatt pedig ne aggódj, figyeld és jegyezed fel az eredményeket, ha pedig magasabb hívd a dokid, de nem lesz semmi baj!!! Vigyázzatok magatokra!

GyAncsi, tudom, h a családom imád, mert én egy tündér vagyok :-), de most vhogy nagyon nem tudnak ráérezni arra, milyen figyelemre is lenne szükségem. Biztos félnek tőle, mi van ha Boldira Bendit mondanak, de nincs semmi baj, ez Velünk is előfordul. Biztosan én is érzékenyebb vagyok, meg aztán amikor már zöldülök és tűzet okádok figyelmeztet rá a Férjem, h nem biztos, h velük van baj, de hát nincs mit tenni, a hormonok. :-)
Igen az én apum is hasonló lehet, normál esetben nem is veszem magamra a dolgait, de most bántanak is kész.
Meg ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor úgy érzem, h ha most nem kíváncsiak ránk, akkor ne az legyen, h amint majd megszületik megrohamoznak, azt olyan állszentnek érzem… aztán lehet addigra majd annyira dagad a mellem a büszkeségtől, h bárkinek megmutogatnám, kit tudja?
Esküvő, sztem sem a papír tart össze két embert, ha meg már az, akkor nagy baj van… még itthon is sok bnőm, ismerősöm van akik inkább a pocakos esküvőt választotta, még apasági nyilatkozattal sem olyan egyszerű. Pl nekünk két éve volt az esküvőnk és ettől független be kell mennem az önkormányzathoz és kérnem kell egy papírt és írni kell egy apasági vmit, még nem néztem teljesen utána… Mindettől független GRATULÁLOK!

Eta, szép a kiságy!!!

Tatjana, örülök, h nincs baj a cukorral, minden rendben lesz, már alig van hátra vmicske kis idő!!! :-)

Navi, mostanság én is ülve vasalok, vállra gyúrok vazze! :-D

Luczus, a képek fantasztikusak, majd ha már bekerülnek a játékok és totál káosz lesz bent én akkor is megnézném imádom a csata utáni csendéletet! :-)

Örülök, h mindenki jól van, vigyázzatok magatokra és kis Csodákra is. És Maccsnak millió pozitív gondolat!!!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Lucuzs, nagyon szép lett a bababirodalom!!! az a beépített szekrény! nagyon klassz! amúgy milyen magasan van a felső szekrényke? ahhoz már létra kell?

nagyon jó lesz a falfestés is! most látom, hogy nálatok is megy az APG őrület! :)

Dorka, ez a soproni támogatás nekem is megütötte a szemem. Aranyoska majd biztosan ír neked rá, de én úgy gondolnám, hogy a babakötvényen felül van ez! a babakötvényt nem kell kérni, azt automatikusan jár, és a MÁK küld majd róla hivatalos levelet! :)

amúgy azt nem tudom, hogy a babakötvényes strat számlára mindig fixen kell utalni, vagy lehet azt is, hogy ha az ember kap szülinapra, névnapra a gyereknek valamit, akkor azt beteszi!? ebben, ha tudna segíteni valaki konkrétan, azt megköszönném!

fülbevalcsit mutizd meg, én is nagyon szeretnék venni, csak még nem döntöttem el, hogy milyen legyen! :)

Csillag, jajj, remélem, hogy nem értettél félre! tudom, hogy a ti gondotok, de azért jó, hogy valaki el tudja mondani, hogy mire is figyeljünk! amúgy az tök fura, hogy több évesen jön csak elő a probléma. :( sajnálom nagyon, de biztosan megoldódik, mert idejében megláttad, hogy valami nem stimmel! de akkor ezek szerint simán Beninél is, és más gyerkőcénél is lehet ilyenfajta gond!

Aranyoska, tényleg gyönyörű a fénykép, amit feltöltöttél! nagyon klassz hangulata van!

Eclipse, gratula Apácskának! nem semmi távot ment így is, ráadásul az időjárás sem állt mellettük, sőőőt! szóval gratula neki, és remélem, hogy épségben hazaért és újra együtt vagytok! :)

Kinga, azért én drukkolok, hogy simán szüldd a második gyerkőt, ha úgy szeretnéd! gyere tényleg máskor is, de csak, ha erre futja, annak is örülünk! magatokról mindig írj, hogy mi hogy áll! :)

Eszter, köszi a Macsek híreket. továbbra is mennek a drukkok ezerrel!!!! +++++++

Nava, nekem van terhes gatyóm, amit a C&Aban vettem, háááát, kényelmesnek éppen nem mondanám! olyan fura, hogy ha rendesen felhúzom a hasamon, akkor a farmer és a pamut anyag találkozásánál a gatyó tökre nyomja a hasamat alul, ha meg letolom, hogy nem nyomjon, akkor meg lecsúszik! :S tiszta jó. még örülök, hogy sikerült Benivel akciósan vennem, potom 6e körül... de amúgy tény, hogy egyre kisebb lesz minden nadrág! :( vagy nem is lesz jó egyáltalán...

Tatjana, örülök a cukinak nagyon! ügyes vagy, az 1 hónaő meg pikk-pakk elmegy! :)

4D, én simán felhívnám őket, hogy akkor adják vissza a pénzt!!!! nem ezért fizettél, és a pénzből keress egy másik helyet! szerintem nagyon sok helyen csinálnak már 4Dt, és azok is jobbak, mint ez! az tuti!

a babák befordulásával kapcsolatban, nekem Beni is végig fejvégű volt, de van itt egy anyuka, aki azt mesélte, hogy a 38. hétben fordult csak be a kislánya! szóval van még időd bőven! most még nem is fontos, hiszen rengeteg a helye a forgolódásra!!! nyugi!

Ágica, sok boldogságot nektek előre is!

Gyancsi, háát, akkor apa így járt! :) mikor lesz a nagy nap??? egyébként én is erre vágytam volna. meghitt, 4es esküvő, semmi extra kiadás, de nálunk azért lett egy szolídabb fajta vacsi, meg szertartás, kizárólag anyakönyvvezető előtt kimondott igennel! (nem vagyok templom párti...)

Vikoo, ahogyan a lányok is írják, biztosan mindenki nagyon örül Boldi babának, csak nem is merik kimutatni, mert ők nem olyan erősek, mint Te vagy! ha már a kezükbe tarthatják, hidd el, hogy minden kételyed eloszlik. de, ha esetleg megoldható, simán meg is mondhatod nekik, hogy szeretnéd, ha már most veled örülnének, mert neked ez hiányzik nagyon! fel a fejjel!!!

nagyon szép álmod lehetett! :)

velünk amúgy minden okés. a 7végén anyuéknál aludtunk pénteken, aztán szombaton jöttünk haza. tegnap meg el akartunk menni a cirkuszba, de végül az állatkertbe mentünk! :) jól elfáradtunk, gyerek dettó!

a kisebbik meg iszonyatosan felnyomta minden szervemet, így egy szimpla telefonálás is fulladással végződik, meg a kaja után is csak kapkodom a levegőt! :( lesz ez még így sem!

pétneken megyek a védőnőhöz, bár ma taliztunk, mondta, hogy sajnos ez van, szokjam hozzá! :) Benivel nem rémlik ilyesmi fulladás, pedig kövérebb is voltam 1-2 kilóval, asszem, bár mostanában nem méretem magam... félek is ráállni a mérelegre, mert az étvágyam, akár a farkasé! :P

amúgy minden okés nálunk! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!

Csak egy ötlet:
Szeptember 18.-án bababörze lesz a Hungexpoon,akár ott is találkozhatnánk.

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Kép

bohóckodik

Kép

anyuval

Kép

a jóság jele! :)

sophie27
 
 


a talival kapcsolatban! nekem csak Benivel lenne jó! és a Margitszigethez képest, talán ismeritek, a Kopaszi gát egy fokkal jobb, mert sokkal tisztább! :) ez a lágymányosi híd budai lábánál van, kocsival a parkolás olyan 350 Ft/alkalom, szóval nem is annyira drága, és gyönyörű rendezett fű van, kajálda, kávézó, játszótér, stb.

sophie27
 
 


Lányok,

nagyon-nagyon köszönjük a szurkolást és a dicséretet!

Csak holnap éjszaka érnek haza sajnos :( már nagyon várom, nagyon hiányzik a drága emberem, még sosem voltunk ilyen sokáig távol egymástól.

Gyancsi,
gratulálok hogy meggyűrűződöl! :lol: :lol:

Tatjana,
én reklamálnék az tuti. Sajnálom hogy így alakult.
Mi a XIII. kerületben lakunk, de elmegyünk a II. kerületbe a 4D Genezisbe mint mindig, mert megéri. ha már bentvagy Pesten, megéri, lehet esti időpontot kérni, este 8-ig vannak.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Dorka,Sophie:Nekem itt Sopronban az egyik Önkormányzatis csajszi,azt mondta amikor bent voltunk,h a babakötvény és ez az életkezdési támogatás egy és ugyanaz,csak sokan nem tudják.Valamint,h ezt a pénzt minden kisbaba a lakóhelye szerinti Önkormányzattól kapja,illetve ott lehet igényelni,nem automatikusan adják.Mert ahhoz,h megkapjuk a lóvét, a baba születése után nyitni kell valamelyik banknál egy úgynevezett Startszámlát az pici nevére,és a banki szerződéssel lehet menni igényelni rá a pénzt.
Az összeg lakhely függő,h hol mennyit adnak,ha adnak :? Ezt a számlát a gyerek 1 éves koráig bármikor meg lehet nyitni,nem kötelező rögtön születése után.18 éves korában vehető fel a pénz legkorábban és a szülők megtehetik,ha addig további pénzekkel növeljék a számlán lévő összeget.

Hát én ennyit tudtam meg,amikor bent jártam ezzel kapcsolatban.Ha hülyeséget írtam,a nő után hazudok,mert ő így magyarázta el.Nem tudom,h ez mindenhol így működik-e,de érdemes utána érdeklődni,ha már jár...elméletileg. :wink:

Puszim mindenkinek!

Jah...Sophie:édes a kisfiad és gyönyörűek a szemei :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Halihó lányok!

Ma délután megjöttünk a Velencei tóról! NAgyon jól éreztük magunkat, nagyon jó volt!

Sophie!
Köszönöm még egyszer a cd-t, megkaptam. Este meg is hallgatom!
A költségekkel kapcsolatban írj privit, hogy hova és mennyit utaljak!

A holnapi felkészítővel kapcsolatban megbeszéltetek valamit? Végül is ki jön?

NA, azt hiszem visszaolvasok, utána jövök!

rodina74
 
 


Eta, nagyon szép a babaágy! Már alig várom, h. Apa elkészítse a mienkét, azaz a kiscsajét is :D
Vas: hát a pénteki adag elmaradt, úh. még csak ma kaptam a 3.-at és kettő van vissza! Nem akarom elkiabálni (kop-kop-kop), de már nem hullik úgy a hajam és több az energiám is úgy érzem! Ma pl. szuri után végig futottam az Interspart, még magam is meglepődtem :shock: :lol: Én most jobban vagyok, nem érzem tehernek a bébit!

Tudom, h. Ti is csak édes tehernek érzitek, de én most jobban bírom a dolgokat, mint eddig :roll: :)

Ancsa, jó, h. annyit beszéltünk a vasalásról, ma megcsináltam :lol: Nem volt túl sok, de a babaruhákat úgyis kell majd, szóval jobb ha hozzászokom!
Szóval 2 tanús esküvő lesz... annak is meg van a varázsa :lol:

Aranyoska, sajnálom, h. ilyen rosszul viseled most :( De hát te már a 32. hétben vagy, szóval nekem most még nagy a szám, de ki tudja mi lesz 2-3 hét múlva!
Pihizz amennyit csak tudsz!
Elméletileg mi is együnk szülőszoba látogatásra, de a szülésznőm akkor visz minket körbe, mikor nem lesz úgymond nyílt nap és óra... már nagyon kíváncsi vagyok és sok-sok kérdésem van! :D

Vikoo, úgyis azt mondta a férjem még tavasszal, h. milyen nyeszlett a karom :shock: kis kedves, aztán kicsit megsértődtem és próbálta helyrehozni, h. csak aban a pólóban, stb... Mondtam neki, ez a vonat már elment :lol:

Sophie, igen, ahhoz képest, h. terhesgatyók, nyomják az ember hasiját! Nem tudom, kik tervezik az ilyeneket, de vagy ők nem értenek hozzá v. mi vagyunk nyomik :lol: Én az előbbire szavaznék!
Beni nagyon szépséges!!!! :D

Rodi, már hiányoltalak!

Sajna ma Zorka-bébi nem vitte túlzásba... de úgy olvastam, h. a 30. héttől már többet alszanak és szerintem újra fejjel van lefelé, mert mintha megfordult volna és ha csuklik is, totál lent érzem!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helóka mindenkinek!

Hétvégén én is bekukkantottam de nem volt erre felé senki.Hétvégénk hagyományosan telt el sok sétával , csavargással.Itt-ott egy kicsit esett az eső.

Poci kép a fiammal háttérben: Kép

Sophie ilyen jóság jeleket mink is nagyon sokat szereztunk a nyár folyamán.Aranyos a fiad. :D

Vikoo orulok Boldi eredményének, remélem meg nyugodtál.

Mostanában már én is nehezebben veszem a levegőt, éjjel meg rosszul aludtam és amikor mentem ki WC-re meghúztam megint a hátam, de holnap megyek tornára remélem segíteni fog.

Udvozlet mindenkinek

KépKép
ritya
 
 


Navared most olvasom a terhes gatyóról a dolgokat és egyet értek.Nekem is van egy sima riflém ami tényleg nyomja a pocit.Nehéz benne leülnöm csak dokihoz használom amúgy tyepiben vagyok.Persze a melegekben rövid naciban voltam. Maradt fiam után egy kantáros riflém is.Felpróbáltam és lóg rajtam, pedig fiammal már 6 hós terhesen hordtam. Furi most mert máshogyan hízok .

KépKép
ritya
 
 


Navi:aranyos vagy:)Próbálok pihenni amennyit csak lehet és most először érzem úgy,h nem is esik nehezemre,mert szabályosan húz az ágy...meg a súly :wink:

Én is várom nagyon a szülésznővel való találkozást,írtam is össze egy halom kérdést,meg apának is mondtam,h törje a buksiját,mert,ha van kérdése a szülésznő a legalkalmasabb,h ezeket megválaszolja.

Örülök,h ilyen jól viseled..használd ki,úgy rohan az idő.De pont azt mondtam ma apának,h most,h ennyire várom a végét,most biztos lassúnak fog tűnni. :)

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Vikoo!
Sajnálom, hogy Boldi ilyen tökéletesen céloz! Pont ott van a kezecskéje a méhszájnál? Nagyon szép a pocakod!
Még simán visszafordulhat! Ne aggódj! Az egyik ismerősünknek a 33. héten még nem fordult be a babájuk, és valaki azt tanácsolta, hogy este a sötétben, apa világítson be neki elemlámpával a nunusába. A gyerek, akkor be fog fordulni, mert a fény érdekelni fogja! 2 hét múlva, mikor ment dokihoz, már befordult a baba! Mikor mesélték, én majd meghaltam a röhögéstől, szerintem nagyon jó kis sztori, és igaz is! Szóval, ha nincs más, próbáljátok ki!

Sziszka!
Remélem, hogy nagyon jól sikerült a vizsgád! HA mind az 5 kérdésre tudtad a választ, csak jó lehet!
Olvasom, hogy már birtokba is vettétek az új lakást! Gratulálok hozzá! Remélem az átköltözéssel nem fárasztottad ki magad!

Eclipse!
Ha jól gondolom, már itthon van apa, és megvigasztalt téged! Remélem nagyon jól sikerült futása volt!
Látom, hamarabb lefújták! A lényeg, hogy apa elégedett az eredménnyel!

Őssejt!
Valamelyik szülésfelkészítő tanfolyamon lesz róla szó. Hívnak is egy szakembert, aki elmondja a pozitív és negatív oldalát is. Én úgy tudom, hogy most még csak a leukémiát tudják vele – többé-kevésbé – sikeresen gyógyítani! Mi ne vetetünk le őssejtet, igaz, nálunk anyagi kérdés is, de ha lenne rá pénzünk, akkor is nagyon meggondolnám.

Dorka!
Sajnálom a kiságyat! Tényleg nem lehet rendbe hozni?
Nekünk is van egy, amit már én is használtan kaptam, de örökbe! A barátnőmnek adtam kölcsön 5 éve. Azóta náluk van a kiságy, mert most májusban született a 3. baba, és ezalatt az 5 éve alatt végig használták. Sokkal rosszabbul állnak anyagilag, és mi úgy döntöttünk, náluk hagyjuk a kiságyat, mi meg veszünk 15 ezerért magunknak egyet.
Látom, megoldódni látszik a kiságy probléma! Remélem minden okés lesz!

Gyancsi!
Nagyon jók a képek! Nagyon jól nézel ki rajtuk! Helyes kismama vagy!

Navi!
Látom, elkezdted kapni a vasat. Meddig kell vénásan kapnod? A terhesség végégig? Hogy bírod?
Nagyon szép a babakocsi! Gratula hozzá!
Nekem már a 22 héten befordult Kitti, így tudok enni, bár még most is csak 2 kiló van rajtam.

Csillag!
Nagyon sajnálom, hogy rövid idő alatt ennyi rossz dolog történt veletek! Sajnálom, hogy puhul a méhszájad! Nem tudsz sokkal többet pihenni? Ezek szerint több pihenésre lenne szükséged, persze tudom, Bence mellett nagyon nehéz lehet! Próbálj meg többet pihenni, és minden nap többször elmondani, hogy nem lesz semmi baj, Gergő csak a 40 héten fog megszületni! Drukkolok, hogy sikerüljön minél tovább bent tartani Gergőt!
Remélem, azóta futóműbeállítást nem kellett csinálni!

Lucuzs!
Nagyon sajnálom Anyukádat! Vigyázz magadra! Azért pihenni is maradjon időd! Ha kész a babszoba kérünk majd képet (ide is! :wink: )

Tatjana!
Cukor: Pont pár héttel ezelőtt ezt írtam le! Én is vacsi helyett barackot, dinnyét és ilyesmit ettem. Nekem a 120 percesem 7,8 lett, ami szintén rossz, mert pont a határ. 2 hét múlva megismételtették velem, és a gyümölcsöt elhagytam vacsinál, és azt a mennyiséget tízóraira és uzsira ettem, és utána a 120 percesem 5,1 lett. Szóval csináltasd meg 2 hét múlva és vacsira NE egyél gyümit! Különben szigorú diétára fognak és még esetleg gyógyszert is szedhetsz! Ahogy Csillag is írta, a másik topikban az én tündéri kis Bikfykém írta ezt nekem is le! De ide is leírtam a tanulságot(ha jól emlékszem!)

Aranyoska!
Olyan jó lehet így kommunikálni vele! Örülök, hogy jó volt a Balcsi!
Nagyon jók a képek! Nagyon szépek vagytok!

Eszter!
Köszönjük a híreket! Ha mész majd Macshoz, mond meg neki, hogy nagyon sokat gondolunk rá, és legyen nagyon erős! Minden este imádkozni fogok értük! (A te rettenetesen sok erődből próbálj átadni neki!)

Hú lányok, azóta olvasok és még nem értem a végére!

Sziszka!
Boldog születésnapot kívánok!

Eclipse!
Hát, nagyon sajnálom! A lényeg, hogy nem jutottak be, és a kutya elijesztette őket!
Sajnos ilyen a mai világ. Nekünk a múlt hétfői indulás előtt, vasárnap este vettük észre, hogy előző éjjel feltörték a kocsinkat, ami a ház előtt, az ablakunk alatt áll kb. 5-7 méterre! Hétfőn reggel a párom a szervizben kezdett, vasárnap este meg a rendőrségen voltunk! Sajnos, ez van, nem tudsz mit tenni, ilyen a mai világ! A lényeg, hogy nem jutottak be, és nem vittek el értékes dolgokat!

Lucuzs!
Húú, nagyon szép ez a szoba! Ja, és nagyon jó ez a sok szín! Nem nagyon tudtam elképzelni, de nagyon jónak találom!


Eta!
Szép az ágyatok!

Ágica!
Gratula az esküvőhöz! Majd kérünk képeket!
Örülök, hogy jó lett a cukor eredményed!

Tatjana!
Na örülök az eredménynek, de vacsira ezután már ne egyél gyümit!

Haynii! Tatjana!
Holnap tali! Találkozzunk a János kórház bejáratánál 15.45-kor! Hogyan ismerjük meg egymást? iwiwen, facebookon fent vagytok?

rodina74
 
 


Rodi, Tatjana!

Ment pü. az "arc"-al kapcsolatosan! :lol:

Várom már a holnapot.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!

Nagyjából sikerült visszaolvasnom.
Macsnak:nagyon-nagy kitartást neked, minden rendben lesz és mindenki egészséges lesz, megy a drukk :)

A babaszobák és szerzemények nagyon szépek.
Akik nyaralni voltak azokra irigykedem.

Őssejt: még anno én is nagyon nézegettem, de az ára miatt mi sem tudnánk ezt megengedni magunknak

Annyira kezdek én is álomkóros lenni, már napközben is többször, éjszaka meg nem nagyon megy az alvás.
Szegény Virág, talán túl van egy kemény székrekedéses héten. Nagyon fájt a hasa, alig bírt kakilni,de tegnap végre sikerült.
Kezd dagadni a lábam és a kezem is-nekem is kell vennem vmi hosszú nadrágot mert így nem tudok menni sehova.

Ja, azért sem tudtam jönni eddig mert a szakdogám írtam,elkészültem amivel akartam, elküldtem a tanárnak, de semmi válasz,marha jó :evil:
Ma megbeszéltük a védőnővel hogy találkozunk erre nem volt ott, így szerde lesz belőle.

Kép
Kép
telokin
 
 


Haynii!

Visszajelöltelek és küldtem pü-t is!

A tali időpontja jó? Mert eléggé fel kell mászni az auditóriumba!

rodina74
 
 


Aranyoska, nem akarok okoskodni, de a babakötvényt az állam adja, 4x.000 Ft, és ehhez nyithatsz egy start számlát, amire Te rakosgathatsz pénzt. ha jól értem, nálatok az önkori még ad 1x annyit, mint az állam!? amúgy az a nő, aki felvilágosítást adott neked, az szült már gyereket? ez a babakötvény (állami), full automatikus, szóval azért sehova nem kell menned kéregetni, kapsz egy levelet majd a MÁKtól, ha jól emlékszem, és ott le lesz írva...

na, addig cseszte a csőröm, ameddig megkerestem Beniét! :) szóval igen, ez nem önkoris cucc! de itt van pár mondat belőle. ha valakit nem érdekel, attól elnézést kérek, és ugorja a zárójeles részt! :)

("x.év y. z. napján született nevű gyermeke részére megnyitottuk a fiatalok életkezdési támogatásáról szóló törény szerinti kincstári letéti Start-számlát, amelyre 42.500 Ft került elhelyezésre.

A MÁK a gyermek nevére már megnyitott kincstári leéti Start számla összegét évenként növeli az ötéves állampapírok hozamával egészen a gyermek felnőtté válásáig. Ehhez további intézkedést Önnek nem kell tennie.

A gyermek Start-számlája a szülők és más term. személyek, rokonok befizetéseivel egészíthető ki és a 18 év alatt összegyűlő összeget, annak hozamaival, a nagykorúvá váló fiatal kapja meg.

stb.stb.")

Rodi, üdv újra itthon! figyi, hagyjuk, majd, ha egyszer talizunk, meghívsz egy gombóc fagyira, mert kb. annyi lenne az összeg!

Vikoo, örülök nagyon a TORCHnak!

amit Rodi ír, én is hallottam már, de nem konkrétan "oda" világítással, hanem csak egyszerűen a poci aljához! :)

Ritya, szépek vagytok! terhesgatyókat ne is mondd! :S

Telokin, sajnálom szegény Virágot! nem nagyon eszik rostosat? vagy mi lehetett az oka a székrekedésnek? :( fogacskái kijöttek már???

na, megyek aludni, mert egész álló nap folyik az orrom, és már kezdek nagyon morci lenni, na meg a pocim is nagyon nyom! fáradt vagyok, korán keltünk, stb!

jó éjt mindenkinek!

sophie27
 
 


Heló csajok! Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap végre valahára 100°%- ig megbizonyosodhattam, hogy Jankánk lesz :)
Bementem 30 hetes Uh-ra, mert mivel holnap kezdődik a suli, nagy dugók várhatók vagy egy hónapig az utakon. Szóval bementem, mindent rendben találtak, a doki is megvizsgált. Zárt méhszáj, talált valami folyást, levette a kenetet...hát mit mondjak, nem volt túl kellemes!! Elszoktam már ezektől a macerálásoktól!!!
mindjárt visszaolvasok, és jövök.


Kép
ebba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: