Szépjóreggelt!
Gyorsan bejelentkezek, mert nemtom, mikor tudok jönni legközelebb, szombaton vendégség lesz nálunk, ma egész nap takarítok (már amikor Nóri hagy), holnap meg befejezem, ami marad a takarításból, meg csinálok somlóit, így nem tudom, mikor jutok ide legközelebb.
Mayday
Nagyon sajnálom a nagyidat, részvétem, kitartást ehhez az időszakhoz
. Tüdőszűrőnek viszont örülök, gondolom megkönnyebültetek. Bubu súlya meg nagyon szép, belehúzott rendesen
.
Mucus
Szélcső patikában kapható, nem kell hozzá recept, 1200 Ft (pffff...) viszont nekünk nagyon bevált, de ha jól emlékszem, a fórumon mi vagyunk az egyetlenek, akiknek működik. Majd mesélj, hogy bevált-e nálatok - Koli is hasfájós különben?
Hibernia
Mellgyulladás óta nekem is sokkal kevesebb a tejem, eddig délelőtt elvolt Nóri 1 cicivel, most már mindkettőt üríti, így késő délutánra és estére alig van, de egyenlőre elég az, hogy tovább szopizik Nóri. Hétfőn megyünk védőnőhöz, megkérdezem, hogy mi legyen, én kihagynám a tápszert, és ha kell, inkább a hozzátápit kezdeném el előbb, már ha egyáltalán kell...
Bdori
üdv köztünk, gyere gyakran, szívesen látunk
. Ja, sorstársak vagyunk, Nóri is nagyon hasfájós,és én is úgy érzem, mióta 3 hónapos lett, néha rosszabb, mint az elején...Hasfájásban amúgy Nadina viszi a prímet, szegény Gréti sajnos nagyon küzd vele
Csigaby
Ez a védőnő nagyon durva, hihetetlen, hogy ismerve a történeteteket ennyire nem támogat!!! Végül elkezdtet a hozzátápit? A gmailre küldött könyv szerintem nagy segítség ebben.
Zsu
Örülök, hogy sikerült megbeszélni a dolgot Apával és megértette a problémádat. Néha én is kiakadok, bár más dolgokon, mint Te, aztán puffogok egy ideig, ezt nagyon nem bírja Apa, aztán duzzogok, majd kiborítom a bilit
. Próbáltam már kihagyni az első 2 lépést, de nem megy, én így működök.
Barbazsó
Jót röhögtem a kutyás átszökésen, sztem Samu buzdította, biztos nem jött be neki Virág
Monde
Ez a pókos sztori durva, a fiad viszont haláli lehetett közben, főleg, hogy a gatyádba kapaszkodva művelte mindezt
. Nálunk is iszonyat sok pók van, én is rettegek, hogy betámadják Nórit, minden szopi közben terepszemlét tartok a szobájában és hívom Apát, ha találok valamit. És nálunk mindenhol van szúnyogháló, mégis bejutnak valahogy