CSILLAG: ESTE MÉG LÁZAS VOLT NUROFEN NEM VITTE LE NEKI.ÉJSZAKA 39,1-ET MÉRTEM VAGYIS ESTE TÍZKOR DE ELŐTTE NÉGY ÓTÁVAL KAPTA MEG A NUROFENT.VÁRNOM KELLETT TETTEM CSUKLÓJÁRA BOKÁJÁRA HIDEGVÍZES RONGYOT de az sem vitte le
emlékeztem rá hogy kell lennie otthon még egy db germicid kúpnak.fél egyig vártunk szegénykém nagyon bágyadt volt és akkor tettem fel neki. na az vitte le a lázát de attól meg állandóan úgy érezte gyerek hogy kakilnia kell így óránként mentünk ki wc-re:) szóval talán három órát ha aludtam éjszaka.Ma már csak 37,1 volt erggel most este meg 37,7 enapközben nem adtam nurofent de estére most adtam neki azért egy adaggal.A közérzete már nagyon jó volt mára.nem is látszott rajta hogy beteg
Az jó ha még cipővel meg lehet segíteni ezt a kis hibát:):)
Mia: én pont ilyen vagyok mint te:) sokszor előbb beszélek aztán gondolkodom és ezért soan engem nem szeretnek.Azért idővel megtanultam kontrollálni de még mindig hamarabb nyitom a számat
:) nincs ezzel semmi baj
én bírlak
Nita: szupi a vonalzód mint mindig de ez a cserháti dalszöveg ez felülír mindent.mindent elmond amit egy anya érezhet a gyermeke iránt:) én nagyon szeretem
én ma húsi levest csináltam csirkéből meg egy kis túrós tésztát
Kati: nagyon csini kismami vagy
:) és már igazi kismamis a pocid is
:):)
Zsu: a párizsiban nem nagyon tudod mi van egyél inkább sonkát
lehet attól ment fel a cuki nálam szerintem nem nehezebb senki itt a topikban
:D Örülök,hogy megnyugtatott a dietetikus
Bogi: nem azért nem látod
én sem tudom megkülönböztetni hogy mitől csúcsos vagy nem
:):) nekem minden babalak gömbölyű
:D:D:D:D
Mia: nem semmi:) bár te neked már a második baba szóval te már tudod mit kell annak érezni:) amúgy én is hamarabb éreztem mint ahogy hivatalosan mondtam csak azt már utólag tudtam meg én is hogy amit éreztem az már Gergő volt
amikor már nagyobbakat rugdosott
nem lehet hogy jócskán el vagy számolva? pláne hogy 10 hetesen még ki sincs rendesen fejlődve csak a 12 . hét végére fejlődnek ki rendesen a babák
Én annó megbeszéltem Gergővel hogy január 21-ig ki ne bújjon
és nem is akart bárhogy toszogatták a dokik
de azt nem mondanám hogy sokat beszélgettem vele:) bár mindennap mondtam neki hogy ő egy egészséges baba
Kézeljétek ott tart a meló hogy lehet én maradok meg egyedűl max még egy valaki
ma már mondta a szilvi fönök féleség hogy van két csajszi tesók ,hogy ők már nem jönnek többet
7-en kezdtünk és szerintem ketten hárman maradunk csak:) nekem mondjuk jó mert többet tudok keresni de ha apa elkezdi a panel melót októberben ami most már 99% akkor nehezebb lesz mert papát nem kérhetem meg mindennap hogy vigyázzon Gergőre.De majd meglátjuk mit hoz a jövő
Betti: nagyon vagesz kis rucikat vettél
:):
Mona: tényleg szupi a párodtól hogy sütött neked palacsintát
Dike: mennek a drukkok :9++++