Mayday, sajnálom nagymamádat!
De a "hízásnak" és a tüdőszűrőnek örülök nagyon! Izgultam értetek. Buburól nagyon jó a fürdőzős kép!
Ja, a két e-mail címeden jót röhögtem. Már nem tudom, mi volt, csak hogy az "a" helyett @-t használtál, aztán a pont után nem hagytál szünetet, és a net aláhúzta kékkel automatikusan, mintha e-mail cím lenne.
Közben visszaolvastam mindent... Egész napos program...
Kovmarti, szerintem pihiszéket bőven megéri még most is venni. Mi kettőt is kaptunk kölcsön. Az egyik nagyon erős anyagú, és fel lehet ültetni, szóval abban még egy kétéves is bőven elvan pl tévénézés közben.
Ilyen:
http://www.babaszoba.hu/services/aprohi ... id=1149227
Amúgy nektek nincs szopipárnátok? Mert azzal én kéz nélkül szoptatok, így még a netezés (írás) is villámgyorsan megy.
Még nem is üdvözöltem a múlt héten jött újakat!
Sziasztok!
Moncsi, 59cm-es születési hossz... Na, az a nem semmi! Vagy félreértettem?! Édi a képen Ádi!
Monde, a fél óra után megfordítom-on jót nevettem!
A cicidagasztás áldásos hatására Samu kb egy hónapja jött rá. Azóta, ha kezd kifogyni, nekilát a gyurmázásnak, öklözésnek. Van, hogy a feje fölött kinyújtja a karját, ráölel a cicimre, és ritmusosan húzogatja maga felé. Az újításait néha megkönnyezem. (Mármint a nevetéstől.)
Hibernia, Espumisant mi is alkalmanként 25 cseppet adtunk.
A lüktető kutacs nem a szomjúság jele? Vagy az a horpadt kutacs? Nálunk egyik sem volt, ugyanis alig van kutacsa. Ezen eleinte nagyon aggódtam, de már sokan megnyugtattak, hogy normális a mérete.
Gratulálok a díjazottaknak!
Csöpplány, Balu bőre hogy áll így estefelé? Mivel is kened? Esetleg próbáld meg a sudocremet. Az kiütésre és ekcémára is jó, ha esetleg az lenne. (Arra is jellemző a piros folt/pötty és a száraz bőr.)
Kata, mi volt a dokinál? Kendra hogy viselte? Kis angyalkám! Remélem, rendbe jön most már!
Nadi, a hernyó egy 5 literes üvegben van ágakkal és levelekkel.
Te végiggondoltad azt a szeptemberi tornakezdést? Az egy hét múlva van!!!
A Misztrál... Hát igen, csak néhány gyerek szám megy rajta, de azok sem tudom, hányadikok, viszont a Kicsi vagyok én... Samu kedvence.
A budapestiek melyik kerületben laknak?
Csigaby, nem tudsz valakihez betársulni vasárnap? A csuklásról azt hallottam, hogy a nagyon okos babák csuklanak sokat.
Határozottságot még nekem is tanulnom kell, mert tényleg mindenki automatikusan a kezét fogdossa, puszilgatja.
Charlott, nagyon ügyes vagy, hogy már tudtál ebben fejlődni! Irigykedem.
Piros Mikulásnak én sem örülnék december előtt.
Eddig semmi.
Képzeljétek, teszem tisztába Samut, és kérdezem, hogy mi izgalmasat lát a hófehér polc aljában, hogy azt bámulja rendületlenül... erre behajolok, és banyek, a sok szökőkutazásnak nyoma maradt a polc alján, ő meg a sárgás foltokat sasolta!!!